Feedback
7,9

Trendvloeren

Score uit 24 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Trendvloeren
Bij Trendvloeren, centraal gelegen in ‘t Goy, 5 km onder de stad Utrecht, vindt u de goedkoopste selectie houten vloeren van heel Nederland.
Alternatieven voor Trendvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 922 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 34 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 24 ervaringen over Trendvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Per vestiging:
“Nieuwe vloer”
Door Siera op dinsdag 10 jul 2018 18 | vestiging t Goy
Ik ben via google terecht gekomen bij Trendvloeren. Bas van Putten heeft me goed geïnformeerd over de verschillende vloeren. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een offerte voor een multiplank vloer en hoge plinten. Zij hadden ook iemand geregeld die de vloer kon leggen en in de olie zetten. Ik ben erg blij met mijn nieuwe vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Joran op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging t Goy
Ik heb inmiddels 2 keer een vloer gekocht bij Trendvloeren. Beide keren heb ik een goed advies gehad. Voor het advies werd de tijd genomen.

Aanvulling ontvangen 2 april 2019: Beide aankopen zijn reeds geleverd. Mijn eerste aankoop komt uit 2013. De vloer heb ik laten plaatsen en bevalt enorm goed. Keurig vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Danny potappel op donderdag 27 sep 2018 18 | vestiging t Goy
Heb een lamelparket aangeschaft bij trendvloeren. Ben daar goed geholpen en zijn super blij met het resultaat. Ook complimenten voor de vloerenlegger, top gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door Judith op vrijdag 21 dec 2018 18 | vestiging t Goy
Eikenhouten vloer met white wach olie, Super blij met mijn mooie vloer, ziet er super mooi uit!! de winkel goed geholpen, en er werd erg met met mee gedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door M.Colasse en E. Wielenga op zondag 25 nov 2018 18 | vestiging t Goy
Wij zijn bij trend vloeren terecht gekomen en "geholpen". Wij hebben in ons eerste gesprek uitgelegd dat we in het bos wonen en een grote hond met lang haar hebben die de nodige troep (lees zand) mee naar binnen neemt. Dat we een eiken vloer willen die daar tegen bestand is qua afwerking en kleur. Wij vonden een soort white wash wel mooi en dat was een prima keuze. Wij wilden de vloer zelf leggen en in de meegeleverde olie zetten. Boenmachine gehuurd en een weekend bezig geweest met mijn z'n tweetjes om de vloer 2 x in de olie te zetten wat achteraf de grootste onzin is. Bij de tweede bus olie kwamen we erachter dat er allemaal schilfers inzaten en die hebben we eruit gezeefd want we moesten toch verder aangezien we het weekend erop moesten verhuizen en je op zondag geen gehoor krijgt bij trend. Helaas zijn onze werkzaamheden voor niets geweest want de olie was binnen 2 weken helemaal van de vloer af met alle gevolgen (overal vlekken e.d.) van dien. Naar Trend toegegaan en aangegeven dat we niet tevreden waren over het advies en de geleverde verrotte olie. We gaven ook aan dat we de vloer opnieuw in de olie wilde laten zetten door een ervaren persoon zodat we ook garantie kregen.

In mijn gesprek hierover bij trend gaf de medewerker aan dat de schilfers in de olie de pigment was en geen kwaad kon. Dat de olie helemaal verdwenen was had daar niks mee te maken maar we hadden wel moeten stoppen. Stoppen doe je niet op zo'n moment, meer dan de helft van de vloer in de olie, en komende verhuisweekend voor de boeg! Maar tijdens ons gesprek gaf de medewerker aan dat hij ons prima tegemoet zou komen in de kosten van zijn ingehuurde vakman. Al snel bleek dat dat prima tegemoet komen inhield dat hij de materiaalkosten zou vergoeden wat uiteraard een schijntje is van het totaalbedrag. Na een telefoongesprek waarbij hij duidelijk liet horen dat hij geen professional is en maar bleef hameren dat het niet zijn fout was met die verouderde olie! Om dat schijntje aan materiaalkosten te krijgen moest ik dan ook eerst een handtekening zetten onder een verklaring dat ik akkoord ben met de afhandeling! Gaat niet gebeuren want ik ben alles behalve dan tevreden.

Wij hebben een vloer gekocht zonder ook maar 1 cent korting te bedingen. 3 dagen bezig geweest met leggen en in de olie zetten waarvan dus de laatste twee dagen met 2 man.

Een week later de vlekken er al in en de vlier afgedekt met bouwfolie om erger te voorkomen. De Vloerenman Henny kon pas een paar weken later. Dus weken geleefd in een bouwval en de dag voordat Henny kwam alles buiten moeten zetten (boshuis alles gelijkvloers) kantoor uit elkaar, slaapkamer uit elkaar, woonkamer helemaal leeg. Alles in grote afdekzeilen (weer ff € 100,-) en een recreatiehuisje verderop gehuurd voor ruim een week (weer ff ruim € 400,-).

Bij thuiskomst geconstateerd dat de vloer prachtig is geworden qua kleur maaaar.. overal vlekken op de muren en kozijnen die er niet af te krijgen zijn (opnieuw de kwast hanteren!). Beschadigingen op de deurkozijnen. 2 zakken met het schuursel van de vloer in de tuin gekwakt en een groot gedeelte van de tuin onder het schuursel wat daar gewoon was leeggegooid. Antwoord daarop: is toch natuurlijk, is toch hout! En die beschadigingen heb ik niet gezien!

Al met al kost deze vloer ons nu voor 50m2 om en nabij de € 7.000,- als ik ook nog eens onze dagen meereken met alles uit elkaar en buiten zetten en weer opnieuw inrichten.

Dan vindt hij dat ik niet moet zeiken en moet tekenen dat ik tevreden ben om die iets meer dan € 100,- van hem terug te krijgen. En dan vindt hij het raar dat ik daar niet in meega!

Al met al: zeer slecht geadviseerd in eerste gesprek, verkeerde en overjarige olie meegeleverd, ons de gevolgen daarvan in de schoenen schuiven en dan ook nog een allerbelabberdste afwerking door hun Vloerenman met de daarbij ontstane schaden.

Totaal geen verantwoording nemen voor hun fout. Als de olie goed was geweest waren we achteraf waarschijnlijk niet blij geweest met de kleur maar had wel een heeeeleboel ellende en geld gescheeld!

Spijt, spijt, spijt als haren op ons beider hoofd dat we ooit met Trend in zee zijn gegaan.

Nu zal hij ook wel weer met de nodige leugens reageren maar dat mag ie achterwege laten!

Wil je een hoop ellende van je houten vloer..moet je bij Trend zijn!
En voor dat geld zijn er echt wel betrouwbare vloeren bedrijven!
FOTO VAN M.COLASSE EN E. WIELENGA
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
+ Toon extra foto van M.Colasse en E. Wielenga
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Liesanne op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Veghel
Ze adverteren met de goedkoopste vloer, onder uw offerte die u evt. Elders al had laten maken. Inderdaad, ze komen hun belofte na. Een super nette loods met alle materialen keurig uitgestald. Je wordt super netjes door een deskundige dame te woord gestaan. We zijn erg blij met onze supermooie vloer. Bedankt trend vloeren. Jullie zijn top en ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij trendvloeren! Jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Scherp aan de prijs”
Door Linda Bomhof op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging t Goy
50m2 grenen vloer gekocht, super snelle levering en complete levering, vloer is hartstikke mooi. Prijzen erg scherp!
Reactie of foto toevoegen
“Kan beter”
Door Suzanne de Lange op zaterdag 6 okt 2018 18 | vestiging t Goy
Een half jaar geleden hebben wij voor 105 m2 een eikenhouten vloer besteld. Zij hebben aan de hand van bouwtekeningen deze berekening gemaakt. Wij wilden dat alles gedaan zou worden door trendvloeren. Dat zou betekenen; het leveren van de vloer en het leggen van de vloer. Zodat wij niks zelf zouden moeten doen. Ze zijn erg makkelijk in het leveren van een vloerenlegger, wat erg fijn was! Dennis (de vloerenlegger) heeft fantastisch werk met zijn mannen geleverd. Het werk was na een paar dagen klaar. De dagen waarop Dennis werkte, hoorden wij dat er te weinig planken waren geleverd. Dit loste trend vloeren keurig op. Zij gaven aan dat ze een misrekening hebben gemaakt bij het leveren en dat er te weinig van te voren besteld was. Al met al kwam daar nog wat m2 bij op. De dag er op kregen wij te horen dat de (luxe ) plinten op waren. Ook dit aantal was te weinig voor het huis. Gelukkig heeft Dennis dit opgelost voor ons. Vandaag kwamen we er achter dat we afwerkingsplaat bij trap en vloer niet bij ons hadden. Ik heb toen met Bas gesproken. Hij was erg onprofessioneel en gaf als antwoord dat hij niks fout had gedaan, behalve de planken. Het was aan ons om de berekening na te lopen. Hij gaf ook aan dat we deze plint niet kregen, omdat er al genoeg ander plint hebben gekregen. Hier was het prima mee te doen. Anders moesten we maar naar een bouwmarkt gaan om het juiste te kopen. Ik vind dit erg vreemd! Wij betalen veel voor een houten vloer, zijn leken en we vertrouwen een bedrijf op wat zij ons voorhouden. Al met al zijn we erg blij met het eind resultaat en met Dennis zeer tevreden. Het bedrijf zelf kan hier nog wat van leren!
FOTO VAN SUZANNE DE LANGE
Gelegde vloer
REACTIE VAN TRENDVLOEREN
Dank voor uw review, Wij betreuren dat wij u niet geheel naar wens van dienst zijn geweest, ons inziens zijn wij als bedrijf zeker deels debet aan uw matige review gezien wij een tel fout bij het klaar zetten van uw vloer gemaakt hebben waarvoor excuus. Wel hebben wij deze binnen 3 uur nog recht gezet, zoals u zelf gelukkig ook schrijft. Echter het gene waardoor u mij in persoon onprofessioneel noemt stuit mij wel tegen de borst, de afwerking bij een trap waar het u om te doen was in ons laatste telefoongesprek kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Waar ik zelf een echt houten lijst mooier vindt verkoos u een aluminium profiel het gene inderdaad niet in uw bestelling was meegenomen, waarop mijn reactie inderdaad was dat deze bij ons opgehaald kon worden of om tijd te besparen bij een lokale bouwmarkt gekocht kon worden. Uiteraard wensen wij u veel en lang plezier toe met uw gelukkig prachtig geworden eiken vloer! Met vriendelijke groet, Bas. TrendVloeren.
REACTIE VAN SUZANNE DE LANGE
Na contact met Bas, zijn de spullen toch geleverd. Dit konden we waarderen. Op dit moment wachten wij al een aantal weken op de vloerenlegger die dit ook af gaat werken. Tot op heden weten wij (na meerdere keren contact opgenomen te hebben) niet wanneer dit zal plaats vinden. Wordt hopelijk vervolgd...
REACTIE VAN SUZANNE DE LANGE
Na regelmatig gebeld te hebben met de vloerenlegger om een afspraak te maken om de afwerking in orde te maken, is dit nog steeds niet gebeurd. Aan het begin van onze telefoontjes gaf hij aan dat hij terug zou bellen of langs zou komen. Hij deed dit vervolgens niet. Op dit moment is het zelfs zo erg dat hij de telefoon gewoon wegdrukt. Heel bijzonder. Hier op terugkijkend zijn wij zeker niet tevreden met de gang van zaken. Diep triest hoe er met iemand omgegaan wordt nadat hij / zij betaald heeft.
REACTIE VAN SUZANNE DE LANGE
Afgelopen vrijdag heeft de Vloerenman zijn werk afgemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sanne op zaterdag 6 okt 2018 18 | vestiging t Goy
Onze vloer jaren geleden bij Trendvloeren gekocht. We hadden nog helemaal geen ervaring met houten vloeren, zijn eerlijk en goed geïnformeerd. De vloer wordt alleen nog maar mooier! We zijn erg tevreden over Trendvloeren!
Reactie of foto toevoegen
“Gelakte houten vloeren niet goed”
Door Henny op woensdag 1 mei 2024 24 | vestiging t Goy
9 april 2024 bij me geweest over klacht slechte laklaag. Eerder toegezegd te polijsten en lakken ter plekke gezegd. Na 2 weken niets zelf maar weer mail gestuurd en zoals ik verwachte weer ander verhaal dien het nu te doen met dweilwas. Op de foto kan zelfs een blinde de slechte laklaag zien maar zij niet. Hij is ook niet de slimste stond 20 minuten voor looppoortje te staan maar kon het niet vinden:). Ik heb verdere maatregelen getroffen. Deze slijtage is na 3 maanden na aankoop. Het toegezegd middel wat ik zou krijgen ook nog niet ontvangen. Hij beloofd alles komt niets na en levert slechte service. Wordt vervolgd. Voor verder verloop blijf dit volgen ik geef niet op.
FOTO VAN HENNY
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer”
Door Gerard op zaterdag 8 sep 2018 18 | vestiging t Goy
Medio juni hebben wij een multi plank eiken vloer gekocht bij Trendvloeren, aangezien we vloer verwarming wilden in de kamer vonden we goed advies erg belangrijk en kregen deze zeer uitgebreid van Bas en zijn collega Na wat vergelijk van andere winkels hebben we onze vloer en de daarbij behorende plinten en olie bij trendvloeren gekocht en alles is zeer prettig en fijn verlopen. Kortom wij geven Trendvloeren 5 sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Supervloer”
Door Batt op zaterdag 2 feb 2019 19 | vestiging t Goy
Eiken multiplank vloer. Eerst enkel 20m2 om te kijken hoe het stond en od kwaliteit goed is. Zeer tevreden en gelijk nog 3 ruimte ingericht. Echt super vloer voor een scherpe prijs. Dank je wel Bas en zijn team!
Reactie of foto toevoegen
“Volop keuze”
Door Violette op zondag 16 sep 2018 18 | vestiging t Goy
Ik heb een prachtige eikenhouten vloer gekocht bij Trendvloeren. Er is volop keuze! Bas denkt enorm met je mee en is erg vriendelijk. Ik raad Trendvloeren bij iedereen aan!
REACTIE VAN TRENDVLOEREN
Dank voor u reactie, wij hebben dit graag voor u gedaan en wensen u veel en lang plezier toe met uw vloer! Het TrendVloeren team.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door A. Stoel op donderdag 9 aug 2018 18 | vestiging t Goy
Paar weken geleden een houten vloer gekocht bij Trendvloeren. Prima geadviseerd door Bas van Putten. De vloer ligt er prachtig bij en is een lust voor het oog. Vrienden en kennissen zijn jaloers. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rob Boeren op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging t Goy
Eiken vloer, mooie kwaliteit. Laten leggen door parketlegger met prima resultaat en adviezen!
FOTO VAN ROB BOEREN
Eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke eiken vloer”
Door Jan Linnebank op zaterdag 10 mrt 2018 18 | vestiging t Goy
2 x gerookt Eiken rustiek ambiance 22 cm breed berken muitplank 14.5 mm met 3 mm toplaag eiken. Op een zaterdag terecht gekomen bij trendvloer in t Goy, (Houten)Na bedolven te zijn onder een lawine van informatie van een oudere man (die deze dag toevallig voor het laatst was) bovenstaande vloer gekocht. Na enkele dagen spijt gekregen, kennelijk door de overvloedige informatie die zaterdag. Het voelde aan of dat de vloer ons door onze strot gedrukt was. Maar ik ben er zelf bij geweest en ben zelf geheel verantwoordelijk, maar het gevoel werd er niet minder om. Mail gestuurd naar Trendvloeren en mijn onvrede geuit, omdat we er geen goed gevoel bij hadden. Uitgenodigd door Bas. Gesprek gehad en het vertrouwen was weer terug. We hebben 1 maart jl. zelf de vloer gelegd. Wat een fantastische vloer. De kwaliteit druipt er van af. We zijn zo blij dat we deze vloer hebben gekocht, omdat het gewoon kwaliteit is. Iedereen die bij ons binnenkomt valt dit direct op. Ik heb tegen bas gezegd stuur mensen maar bij ons langs als ze de vloer willen zien, hij is het namelijk dubbel en dwars waard. En ..........Bas top dat je achter je product bent blijven staan!! en achter de man die inmiddels met pensioen is.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door JW Kuus op donderdag 1 feb 2018 18 | vestiging t Goy
Door de koper van onze oude woning zijn wij geattendeerd op Trendvloeren. Afspraak gemaakt om een vloer uit te zoeken. We hebben een keuze gemaakt voor een vloer beneden en een vloer boven. Trendvloeren kan ook regelen dat de vloer gelegd wordt. Ook het leggen kon op korte termijn. De vloer is super mooi geworden, keurig gelegd en alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Anton op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging t Goy
Op aanraden van kennissen een bezoekje gebracht aan de showroom in 't Goy. Ter plekke zeer goed advies gekregen en de diverse vloeren kunnen bekijken (verschillende soorten hout, breedtes, kleur olie etc). Bas heeft een mooie offerte kunnen maken en de vloer kon vrijwel direct meegenomen worden! Voor een volgende vloer komen wij hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Thomas op woensdag 13 sep 2017 17 | vestiging t Goy
Goede ervaring; Na het zien van de eikenvloer ( multiplank ) uit het pakket dacht ik dat er een kleuverschil in zat. Na contact met Bas vertelde dat ik gewoon de planken kon ruilen als nodig. De Vloer is gelegd en super strak en mooi! erg blij ook voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door M. Kluytmans op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging t Goy
Super (!) bedankt voor alle service en het meedenken! Ik heb je bedrijf inmiddels al aan meerdere mensen doorgegeven. Ik wens je goede zaken, alvast fijne feestdagen en een top 2020!

Aanvulling ontvangen 19 december 2019: Ik heb een eikenhouten vloer gekocht. Ik heb deze zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot gegaan”
Door Charlotte de Beer op zondag 18 jul 2021 21 | vestiging t Goy
Goed bereikbaar en de emotie wordt geboren zodra je met Bas en zijn team communiceert. Prachtig product welke wij snel vonden na de voorbeelden en het advies hadden begrepen. Vlot en kundig geholpen. Blij reden wij weg met de nieuwe vloer in onze auto.
Reactie of foto toevoegen
“Levering van massieve eiken vloerdelen”
Door Perry Leeuwenhaag Fa. Casa Nostra Zwitserland op vrijdag 27 okt 2017 17 | vestiging t Goy
Eiken vloerdelen gekocht. Prijs / kwaliteit goed
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Cynthia op maandag 27 nov 2017 17 | vestiging t Goy
Hoewel het hartstikke druk was, werden wij vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Ook heeft Trendvloeren een ruime keuze aan houten vloeren. Wij wilden een zeer rustieke eiken houtenvloer met grote noesten. Dit hebben wij ook gekregen voor een mooie prijs. De vloer is makkelijk te onderhouden en voelt in combinatie met de ondervloer warm aan. In onze omgeving krijgen we dan ook niks anders dan complimenten. Wij zijn dan ook erg tevreden. Bas, bedankt voor de goede service en de mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Patrick Kok op maandag 5 feb 2018 18 | vestiging t Goy
Wij hebben een prachtige eikenhouten vloer met een witte olie geleverd gekregen van Trendvloeren. Een deskundig advies, zeer snelle levering en een mooie prijs was voor ons de reden om voor Trendvloeren te kiezen! Met dank aan Bas van Putten die ons goed heeft geinformeerd over de vloer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 11
Vestigingen Trendvloeren
  t Goy (23 ervaringen), Beusichemseweg 46b, 3997 MJ 't Goy, tel 030-2145298
  Veghel (1 ervaring), Rembrandtlaan 17, 5462 CJ Veghel, tel 0413-724970
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.