Feedback
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam
Score 9,8 (106)
Europa Parket
Barneveld
Score 9,5 (284)
't Vloerenhuis
Putten
Score 9,5 (71)
Fris en Helder
Utrecht
Score 8,0 (33)
Knulst Vloeren
Nunspeet
Score 9,5 (254)
LAB21
Amersfoort
Score 7,1 (7)
Burg en Burg
Zoetermeer
Score 8,3 (6)
Bebo Parket
Vriezenveen
Score 8,8 (169)
8,6

Trendvloeren

Score uit 28 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2145298 | Beusichemseweg 46b, 3997 MJ 't Goy
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Trendvloeren
Bij Trendvloeren, centraal gelegen in ‘t Goy, 5 km onder de stad Utrecht, vindt u de goedkoopste selectie houten vloeren van heel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 28 ervaringen over Trendvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Kan beter”
Door Suzanne de Lange op zaterdag 6 okt 2018 '18
Een half jaar geleden hebben wij voor 105 m2 een eikenhouten vloer besteld. Zij hebben aan de hand van bouwtekeningen deze berekening gemaakt. Wij wilden dat alles gedaan zou worden door trendvloeren. Dat zou betekenen; het leveren van de vloer en het leggen van de vloer. Zodat wij niks zelf zouden moeten doen. Ze zijn erg makkelijk in het leveren van een vloerenlegger, wat erg fijn was! Dennis (de vloerenlegger) heeft fantastisch werk met zijn mannen geleverd. Het werk was na een paar dagen klaar. De dagen waarop Dennis werkte, hoorden wij dat er te weinig planken waren geleverd. Dit loste trend vloeren keurig op. Zij gaven aan dat ze een misrekening hebben gemaakt bij het leveren en dat er te weinig van te voren besteld was. Al met al kwam daar nog wat m2 bij op. De dag er op kregen wij te horen dat de (luxe ) plinten op waren. Ook dit aantal was te weinig voor het huis. Gelukkig heeft Dennis dit opgelost voor ons. Vandaag kwamen we er achter dat we afwerkingsplaat bij trap en vloer niet bij ons hadden. Ik heb toen met Bas gesproken. Hij was erg onprofessioneel en gaf als antwoord dat hij niks fout had gedaan, behalve de planken. Het was aan ons om de berekening na te lopen. Hij gaf ook aan dat we deze plint niet kregen, omdat er al genoeg ander plint hebben gekregen. Hier was het prima mee te doen. Anders moesten we maar naar een bouwmarkt gaan om het juiste te kopen. Ik vind dit erg vreemd! Wij betalen veel voor een houten vloer, zijn leken en we vertrouwen een bedrijf op wat zij ons voorhouden. Al met al zijn we erg blij met het eind resultaat en met Dennis zeer tevreden. Het bedrijf zelf kan hier nog wat van leren!
FOTO VAN SUZANNE DE LANGE
Gelegde vloer
REACTIE VAN TRENDVLOEREN
Dank voor uw review, Wij betreuren dat wij u niet geheel naar wens van dienst zijn geweest, ons inziens zijn wij als bedrijf zeker deels debet aan uw matige review gezien wij een tel fout bij het klaar zetten van uw vloer gemaakt hebben waarvoor excuus. Wel hebben wij deze binnen 3 uur nog recht gezet, zoals u zelf gelukkig ook schrijft. Echter het gene waardoor u mij in persoon onprofessioneel noemt stuit mij wel tegen de borst, de afwerking bij een trap waar het u om te doen was in ons laatste telefoongesprek kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Waar ik zelf een echt houten lijst mooier vindt verkoos u een aluminium profiel het gene inderdaad niet in uw bestelling was meegenomen, waarop mijn reactie inderdaad was dat deze bij ons opgehaald kon worden of om tijd te besparen bij een lokale bouwmarkt gekocht kon worden. Uiteraard wensen wij u veel en lang plezier toe met uw gelukkig prachtig geworden eiken vloer! Met vriendelijke groet, Bas. TrendVloeren.
REACTIE VAN SUZANNE DE LANGE
Na contact met Bas, zijn de spullen toch geleverd. Dit konden we waarderen. Op dit moment wachten wij al een aantal weken op de vloerenlegger die dit ook af gaat werken. Tot op heden weten wij (na meerdere keren contact opgenomen te hebben) niet wanneer dit zal plaats vinden. Wordt hopelijk vervolgd...
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 106 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 284 ervaringen
“Topvloer”
Door Gerard op zaterdag 8 sep 2018 '18
Medio juni hebben wij een multi plank eiken vloer gekocht bij Trendvloeren, aangezien we vloer verwarming wilden in de kamer vonden we goed advies erg belangrijk en kregen deze zeer uitgebreid van Bas en zijn collega Na wat vergelijk van andere winkels hebben we onze vloer en de daarbij behorende plinten en olie bij trendvloeren gekocht en alles is zeer prettig en fijn verlopen. Kortom wij geven Trendvloeren 5 sterren!
Reactie of foto toevoegen
9,5
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 71 ervaringen
8,0
Fris en Helder
Utrecht (Utrecht)
“Goed” score uit 33 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Cynthia op maandag 27 nov 2017 '17
Hoewel het hartstikke druk was, werden wij vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee. Ook heeft Trendvloeren een ruime keuze aan houten vloeren. Wij wilden een zeer rustieke eiken houtenvloer met grote noesten. Dit hebben wij ook gekregen voor een mooie prijs. De vloer is makkelijk te onderhouden en voelt in combinatie met de ondervloer warm aan. In onze omgeving krijgen we dan ook niks anders dan complimenten. Wij zijn dan ook erg tevreden. Bas, bedankt voor de goede service en de mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 254 ervaringen
7,1
LAB21
Amersfoort (Utrecht)
“Redelijk” score uit 7 ervaringen
“Houten vloer”
Door A. Stoel op donderdag 9 aug 2018 '18
Paar weken geleden een houten vloer gekocht bij Trendvloeren. Prima geadviseerd door Bas van Putten. De vloer ligt er prachtig bij en is een lust voor het oog. Vrienden en kennissen zijn jaloers. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 169 ervaringen
“Goede ervaring”
Door Thomas op woensdag 13 sep 2017 '17
Goede ervaring; Na het zien van de eikenvloer ( multiplank ) uit het pakket dacht ik dat er een kleuverschil in zat. Na contact met Bas vertelde dat ik gewoon de planken kon ruilen als nodig. De Vloer is gelegd en super strak en mooi! erg blij ook voor de service.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 106 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 284 ervaringen
“Prettig geholpen”
Door Walter van den Brink op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb twee keer een eiken vloer gekocht bij Trendvloeren in "t Goy (bij Houten). De prijs kwaliteitverhouding is prima en ik ben er prettig geholpen! Het is makkelijk bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Er is een ruime keuzemogelijkheid. Kortom een prima keuze voor een houten vloer!
Reactie of foto toevoegen
9,5
t Vloerenhuis
Putten (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 71 ervaringen
8,0
Fris en Helder
Utrecht (Utrecht)
“Goed” score uit 33 ervaringen
“Nieuwe vloer”
Door Siera op dinsdag 10 jul 2018 '18
Ik ben via google terecht gekomen bij Trendvloeren. Bas van Putten heeft me goed geïnformeerd over de verschillende vloeren. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een offerte voor een multiplank vloer en hoge plinten. Zij hadden ook iemand geregeld die de vloer kon leggen en in de olie zetten. Ik ben erg blij met mijn nieuwe vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Patrick Kok op maandag 5 feb 2018 '18
Wij hebben een prachtige eikenhouten vloer met een witte olie geleverd gekregen van Trendvloeren. Een deskundig advies, zeer snelle levering en een mooie prijs was voor ons de reden om voor Trendvloeren te kiezen! Met dank aan Bas van Putten die ons goed heeft geinformeerd over de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken vloer”
Door Leonard op maandag 21 mrt 2016 '16
Wij hadden een rustiek eiken planken vloer gekocht bij Trendvloeren en zijn na 3 jaar zeer teleurgesteld over kwaliteit zowel als service. De vloer vertoonde een extreme werking waardoor planken over de gehele lengte zijn kromgetrokken. Toen we trendvloeren hierop aanspraken gaven ze geen enkele medewerking om de ontstane schade te beoordelen en gezamenlijk op te lossen. Er werd onmiddellijk naar lekkage gewezen en gezegd dat men daar geen verantwoordelijkheid voor had. Er is echter aangetoond dat van lekkage geen sprake was. Ook de door Trendvloeren aangeraden legger wenste niet mee te werken. Al met al een belabberde service, communicatie en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbiedingen kloppen niet”
Door Reinier op woensdag 30 dec 2015 '15
Er gaat helaas veel mis bij Trendvloeren in 't Goy. Sowieso is er weinig keuze: alleen eiken planken, in 3 zogeheten 'sorteringen', met slechts 18 olie-kleuren. Ook zijn de aanbiedingen op de website misleidend: dumpprijzen, maar ter plekke blijkt dat er nog verplicht van alles bij komt, waardoor je totale vierkante meter-prijs weer nogal regulier wordt.
Echt vervelend was in ons geval de verkoper. Zeer negatief over andere winkels en zijn eigen klanten (die zouden bijvoorbeeld 'liegen'). Toen ik vervolgens (na dit te hebben geslikt) een bestelling á 3000 euro wilde plaatsen, liet hij me zo vaak niet uitpraten, dat ik beleefd vroeg me die ruimte wel te geven. Daarop viel hij triomfantelijk doodstil. Toen ik aangaf dat ik deze reactie vervelend vond, kreeg ik de wind van voren. Hij belde later nog twee keer waarin hij op hoge toon excuses eiste omdat ik het gesprek had afgekapt en ík dus onfatsoenlijk was! Ik heb nog nooit zo'n ontluisterende verkoopervaring gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goed de voorwaarden lezen”
Door Peter Nitrauw op vrijdag 14 okt 2016 '16
Wij hebben dit jaar 2x een eiken vloer gekocht bij Trendvloeren. We zijn netjes geholpen en over de kwaliteit zijn we tevreden. Van misleiding, zoals door anderen genoemd, is geen sprake, als je maar goed leest wat de voorwaarden voor de prijzen zijn (logisch). De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door JW Kuus op donderdag 1 feb 2018 '18
Door de koper van onze oude woning zijn wij geattendeerd op Trendvloeren. Afspraak gemaakt om een vloer uit te zoeken. We hebben een keuze gemaakt voor een vloer beneden en een vloer boven. Trendvloeren kan ook regelen dat de vloer gelegd wordt. Ook het leggen kon op korte termijn. De vloer is super mooi geworden, keurig gelegd en alles volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
9,5
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 254 ervaringen
7,1
LAB21
Amersfoort (Utrecht)
“Redelijk” score uit 7 ervaringen
“Prima”
Door Frank de Jongh op maandag 21 nov 2016 '16
Bij het uitkiezen van de door ons gewenste vloer en de bijpassende ondervloer en de door ons gewenste kleur hard-wax-olie zijn we uitstekend en vriendelijk geadviseerd.Geen haast, geen druk, geen sturen in door adviseur gewenste bepaalde richting: echt ontzorgend! De bestelde houten planken (massief robuust eiken, werkend 18 cm breed, 2 cm dik, met knoesten en hier en daar een scheurtje, een bewuste keuze van ons), de ondervloer materialen en de olie, werden in één keer keurig op tijd en prettig gesorteerd geleverd. Een goede gebruikshandleiding voor het leggen, het gebruiken van de eveneens bestelde hard-wax-olie en het machinaal boenen van de vloeren hadden we bij de koop al ontvangen. De vloer was met het juiste en goede gereedschap (waaronder goede zaagmachines die ook onder elke gewenste hoek kunnen zagen) prima zelf te leggen met wat geduld en goed nadenken en meten. Het resultaat is prachtig. een warme levendige vloer, die we in de kleur "sand" in de olie hebben gezet. Die hard-wax-olie is van goede kwaliteit en geeft het gewenste resultaat. Ook heel goede after sales: we kwamen wat hard-wax-olie tekort. Gebeld met het bedrijf. Als service ontvingen we een dag later per pakket post een nieuw vol blik en heel fijn, ook een flinke fles onderhoud /reiniging /en bescherming middel. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden. De prijs / kwaliteit verhouding is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Martijn uit Utrecht op woensdag 16 nov 2016 '16
Prima ervaring met Trendvloeren. Op een zaterdag wezen kijken voor een eikenhouten vloer. De juiste uitgezocht na slechts 2 weken was de vloer al gelegd door het aangewezen legbedrijf. Het ziet er nu erg mooi uit! En bij vragen op mails wordt zeer snel geantwoord. Klein puntje voor verbetering; bij het halen van de vloer werden de planken in de aanhanger geplaatst. Het regende echter een beetje, dus waren er enkele druppels op de planken terecht gekomen. Wel netjes het advies gekregen om deze er meteen even licht uit te schuren, maar het had mooi geweest als dit verplaatsen overdekt kon of wellicht standaard een afdekzeiltje meegeven.
FOTO VAN MARTIJN UIT UTRECHT
REACTIE VAN CINDY
Welke vloer/afwerking is dit? Erg mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Levering van massieve eiken vloerdelen”
Door Perry Leeuwenhaag Fa. Casa Nostra Zwitserland op vrijdag 27 okt 2017 '17
Eiken vloerdelen gekocht. Prijs / kwaliteit goed
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door P. De Graaf op woensdag 14 dec 2016 '16
De vloer ligt er lekker strak en mooi van kleur in. Het contact was prettig en kreeg goed advies over het aanbrengen, olien en onderhoud. Mooi was ook dat ik het boenmachientje meekreeg om de olie in te wrijven. Klasse. Kortom, ik ben tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbieding niet waargemaakt”
Door Rob op zondag 16 aug 2015 '15
Op internet een fantastische aanbieding gezien en meteen de auto ingestapt. Wat een misleiding! Een grenen vloer voor 7,50 euro maar dan moet er wel verplicht voor 12,50 aan ondervloer, plint en olie bijgekocht worden. Meteen aangegeven dat ik al een ondervloer heb en kregen we maar liefs 1 euro korting! M.a.w. dan kost een platte plint met wat olie 11,50 euro wat natuurlijk schandalig is en dus gewoon pure misleiding. Advies: eerst bellen voor je de auto instapt
Reactie of foto toevoegen
“Eiken parketvloer”
Door Chris op vrijdag 2 dec 2016 '16
Met onze zoektocht naar een eiken parketvloer zijn we bij trendvloeren terecht gekomen. Bas heeft ons erg goed geholpen en mee gedacht. De vloer ligt er prima in en zijn er blij mee! Na afloop heeft Bas ons na gebeld om te informeren hoe de vloer bevalt en of we nog vragen hebben over de vloer. Ik raad Trendvloeren zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 169 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Sanne op zaterdag 6 okt 2018 '18
Onze vloer jaren geleden bij Trendvloeren gekocht. We hadden nog helemaal geen ervaring met houten vloeren, zijn eerlijk en goed geïnformeerd. De vloer wordt alleen nog maar mooier! We zijn erg tevreden over Trendvloeren!
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door Duijster op donderdag 16 jul 2015 '15
Twee maanden geleden een grenen vloer gekocht. Ik ben er tevreden over. Het is een no-nonsense bedrijf, geen dure woorden, geen moeilijke procedures, erg oplossingsgericht. Goede communicatie. Bas is een allervriendelijkste verkoper. Uiteindelijk zo tevreden, dat familie ook een vloer heeft gekocht. Zelf leggen, maar dat is ook best wel leuk.
FOTO VAN DUIJSTER
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig gevoel”
Door Daan op vrijdag 18 nov 2016 '16
In mei bij Trendvloeren een houten vloer gekocht. Na een kleine zoektocht bij Trendvloeren gekomen en na een aantal keer te hebben gekeken besloten om hier een bestelling te plaatsen. Bas en een oudere verkoper hebben ons zeer goed geholpen.
De vloer is keurig bij ons thuis gebracht en Bas hielp zelf ook mee met uitladen! Na verloop van tijd een mail mogen ontvangen met vragen over de vloer en of deze nog in goede staat verkeerd. Kortom keurige service en scherpe prijzen. Snap alle negatieve reacties niet... Heb er zelf een plezierig gevoel aan over gehouden!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken vloer”
Door C. Doornenbal op donderdag 5 jan 2017 '17
Fantastisch geholpen, heldere uitleg, antwoord op al je vragen. Ben zelf timmerman geweest, ze hebben verstand van zaken. Een aanrader, deze zaak! We hebben een prachtige eiken vloer gekocht, hij is dubbel gerookt en afgewerkt met white wash, we kunnen zo in een interieurtijdschrift!
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Danny potappel op donderdag 27 sep 2018 '18
Heb een lamelparket aangeschaft bij trendvloeren. Ben daar goed geholpen en zijn super blij met het resultaat. Ook complimenten voor de vloerenlegger, top gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Job Groot op zaterdag 19 nov 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het kiezen van de juiste vloer. Een oriëntatie bezoek mondde direct uit in aanschaf. Overzichtelijke keus, aantrekkelijke prijs en plezant advies deden ons overstag gaan. Wij zijn tevreden! De vloer is ook prachtig gelegd door plezierige vaklui met liefde voor hun werk.
FOTO VAN JOB GROOT
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 106 ervaringen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 284 ervaringen
“Gratis plint”
Door Hennie zumbrink op dinsdag 15 nov 2016 '16
In 2008 een mooie houten parketvloer gekocht. Nu in 2016 nog steeds heel veel plezier van. Maar we hadden nu door een kleine verbouwing een stukje plint nodig en zijn naar Trendvloeren terug gegaan. Geen probleem en kregen gewoon gratis een stuk plint. Geweldige service, echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door G.M. op vrijdag 23 dec 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij Trendvloeren. Door een aantal negatieve recenties op internet hadden wij wat twijfel echter werd deze twijfel meteen weggenomen bij Trendvloeren. Duidelijke uitleg over de vloer, ze denken mee, nemen hier de tijd voor. Inmiddels ligt de vloer er twee maanden in en zijn wij erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Volop keuze”
Door Violette op zondag 16 sep 2018 '18
Ik heb een prachtige eikenhouten vloer gekocht bij Trendvloeren. Er is volop keuze! Bas denkt enorm met je mee en is erg vriendelijk. Ik raad Trendvloeren bij iedereen aan!
REACTIE VAN TRENDVLOEREN
Dank voor u reactie, wij hebben dit graag voor u gedaan en wensen u veel en lang plezier toe met uw vloer! Het TrendVloeren team.
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke eiken vloer”
Door Jan Linnebank op zaterdag 10 mrt 2018 '18
2 x gerookt Eiken rustiek ambiance 22 cm breed berken muitplank 14.5 mm met 3 mm toplaag eiken. Op een zaterdag terecht gekomen bij trendvloer in t Goy, (Houten)Na bedolven te zijn onder een lawine van informatie van een oudere man (die deze dag toevallig voor het laatst was) bovenstaande vloer gekocht. Na enkele dagen spijt gekregen, kennelijk door de overvloedige informatie die zaterdag. Het voelde aan of dat de vloer ons door onze strot gedrukt was. Maar ik ben er zelf bij geweest en ben zelf geheel verantwoordelijk, maar het gevoel werd er niet minder om. Mail gestuurd naar Trendvloeren en mijn onvrede geuit, omdat we er geen goed gevoel bij hadden. Uitgenodigd door Bas. Gesprek gehad en het vertrouwen was weer terug. We hebben 1 maart jl. zelf de vloer gelegd. Wat een fantastische vloer. De kwaliteit druipt er van af. We zijn zo blij dat we deze vloer hebben gekocht, omdat het gewoon kwaliteit is. Iedereen die bij ons binnenkomt valt dit direct op. Ik heb tegen bas gezegd stuur mensen maar bij ons langs als ze de vloer willen zien, hij is het namelijk dubbel en dwars waard. En ..........Bas top dat je achter je product bent blijven staan!! en achter de man die inmiddels met pensioen is.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gelegde vloer
1 / 4
Vestiging Trendvloeren
at Goy , Beusichemseweg 46b, 3997 MJ 't Goy, tel 030 - 214 52 98
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.