Feedback
9,0

Mood Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.moodkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Mood Keukens
Moodkeukens van trendy, modern tot klassiek.

De ruim 850 m2 tellende showroom van Mood keukens is zowel van binnen als van buiten in een modern jasje gestoken en ook het keukenassortiment is helemaal van deze tijd. Of u nu droomt van een trendy kookeiland, een moderne- of juist klassieke keuken; bij Moodkeukens treft u alle stijlen aan en slaagt u gegarandeerd. Met de merken de merken o.a. Beda, Kulmann, zijn de ontwerp mogelijkheden onbeperkt zowel robuust als modern in elke kleur en maat. Inmiddels leveren wij 6 merken kwaliteit keukens, met ander woorden "voor ieder budget kunt u bij ons uw droomkeuken realiseren".

Loop gerust eens binnen In de ruim opgezette showroom en bekijk de (vele) opgestelde showkeukens, of kijk op www.moodkeukens.nl. Het enthousiaste team van Moodkeukens dient u desgewenst , onder het genot van een vers kopje koffie graag van een deskundig advies.
Ervaringen
Er zijn 39 ervaringen over Mood Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Mooie nieuwe keuken”
Door Raymond op maandag 15 mrt 2021 21
Een mooie nieuwe keuken gekocht, die ook op tijd is geplaatst in deze moeilijke tijd. Vanaf het begin een goede service en er werd door Rutger goed meegedacht in onze prijs klasse. Bij de plaatsing is ook alles goed verlopen ondanks dat de oven een weekje later kwam. Wij bevelen Mood keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door Joshua en Pauline op zaterdag 27 feb 2021 21
Bij veel winkels geweest te zijn, kwamen we uit bij Mood keukens. Deze man was geïnteresseerd naar onze wensen. Hij nam ons mee in het proces van wat er allemaal bij komt kijken. Dit deed hij op zo'n fijne manier dat we ons helemaal op ons gemak voelde. Zo konden we al onze wensen bespreken en ook nog van het huidige plan afwijken waar nodig. Hij nam echt de tijd en gaf ons ook de tijd na te denken wat we wilde en qua kosten de mogelijkheden waren. Zo fijn! Hierdoor hebben we echt een top keuken uit kunnen zoeken. De service en montage was ook top. Hij kwam 2 dagen na plaatsen kijken of alles goed was gegaan. Heel heel erg bedankt Johan. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!
FOTO VAN JOSHUA EN PAULINE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul Meijer op donderdag 11 feb 2021 21
Mooie keuken gekocht. De medewerker nam ons vanaf het begin helemaal mee in het proces, zonder sturend te zijn. Mood Keukens neemt echt (lang) tijd voor je en is zeer makkelijk bereikbaar voor overleg. Bij oplevering bleek de keuken niet helemaal compleet, maar dit is snel en netjes opgelost. Eigenlijk konden we elke optie naar wens verwerken in de keuken. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare zaak”
Door Gerrit op zondag 10 mei 2020 20
Toevallig kwamen we over de Vlijtseweg in Apeldoorn langs Mood en gingen ook daar even kijken. We werden door Johan vriendelijk ontvangen. Hij nam alle tijd. Bij het bekijken van alle voorbeeldkeukens waren we enthousiast over eentje met betonlook en een wit kader. Johan gaf ons diverse praktische tips over indeling en voorbereidend installatiewerk. Het inmeten deed hij zelf en ook was hij even aanwezig toen de twee monteurs aan het werk gingen. De pas later geleverde magnetron ínstalleerde hij persoonlijk en vroeg naar onze bevindingen. Het is een betrouwbare zaak gebleken. En dat is echt goud waard.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiaste klant”
Door Hans op vrijdag 1 mei 2020 20
Mood Keukens is een zaak met veel ervaring. Geen grote verhalen, maar realistische manier van kijken naar je wensen en mogelijkheden. En heel belangrijk: betrouwbaar. Na mijn rondgang langs diverse landelijke ketens kwam ik bij deze zaak terecht via een verwijzing. Omdat ze van standaard tot maatwerk leveren, denk ik dat ze een grote groep klanten kunnen bedienen en ons zeker. De manier van meedenken, de mogelijkheid om zelf te plaatsen, maar hulp te vragen en te krijgen indien nodig, de prijs/kwaliteit verhouding. Allemaal goed.

Mood was wel een klein beetje duurder dan wanneer ik alle onderdelen van de keuken los zou kopen (bv. kastjes apart, apparatuur apart, blad apart etc.), maar de zekerheid dat alles nu bij -, op- en in elkaar zou passen en de verantwoordelijkheid daarvoor bij één persoon lag was de meerprijs meer dan waard. Overigens werd de keuken exact geleverd op de geplande datum, waren er geen onderdelen die mistten, geen fouten in levering of wat dan ook. Alles precies zoals het hoorde.
Met veel plezier heb ik - als ervaren klusser - de keuken zelf gemonteerd en aangesloten. Dus veel eer van je werk, maar eerlijk is eerlijk de geleverde keuken én de service waren hier een belangrijk onderdeel van. Ook als ik nu nog vragen zou hebben weet ik zeker dat ik bij Mood Keukens terecht kan. Je ziet dat zijn niet duizenden keukens per maand hoeven te verkopen. Daarom krijg je net wat meer tijd en aandacht en vakmanschap. Ik ben enthousiast en beveel deze zaak van harte aan. Je mag me bellen voor een eerlijke referentie.

Misschien als enige punt van verbetering (om toch nog een tip te kunnen geven): Wij hebben een zijdeglans gespoten keuken. Daarvan merken we dat de randen best kwetsbaar zijn en dat je gemakkelijk een klein stukje kapotstoot. Dat risico had ik graag vooraf geweten. Verder hebben wij een prachtig composiet blad. Ook hier moet je op de hoeken best een beetje uitkijken. Het is keihard en daardoor robuust, maar als je met een pan de rand stoot bestaat de kans dat je hele kleine chips er van af stoot. Overigens was dit wel benoemd vooraf... Succes Mood Keukens en dank jullie wel voor alles.
FOTO VAN HANS
Gespoten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Bob van laatum op woensdag 15 apr 2020 20
Moodkeukens heeft topservice geleverd om mijn oude keuken weer 100% te krijgen. Werkt echt met vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Op tijd en vakkundig”
Door Denny op zondag 9 feb 2020 20
Na meerdere keuken winkels bezocht te hebben in Apeldoorn, uitgekomen bij mood keukens. En geslaagd! Goed duidelijk advies gekregen van Johan en is meedenkend in de wensen van de klant. Prijs en kwaliteit verhouding top ten opzichte van de concurrenten. Keuken is volgens afspraak, op tijd en vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd!
FOTO VAN DENNY
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader in prijs en kwaliteit”
Door Bram op donderdag 24 jan 2019 19
Afgelopen november hebben wij een keuken gekocht bij Mood Keukens. In onze zoektocht hebben we ongeveer elke keukenzaak binnen en buiten Apeldoorn gezien. Uiteindelijk bij Mood Keukens toevallig terecht gekomen toen we er langs reden. (Ze mogen wel iets meer promotie maken :)) We zochten een speciale keuken en hadden een wensenlijstje welke nog vertaald moest worden naar een keuken die bij ons nieuwe huis en de omgeving zou passen. Johan heeft ons fantastisch geholpen. Met zijn geduld en goede adviezen werd er een 3D tekening gemaakt die gelijk raak was. De keuken is onlangs geplaatst en er is werkelijk waar helemaal niks fout gegaan. Alles is mooi afgewerkt en doet gewoon wat het moet doen. Johan kwam zelf nog even kijken om te zien of alles goed was en regelde daarbij ter plekke nog wat garantie zaken. We zijn ontzettend blij met het soepele proces van uitzoeken tot plaatsen en natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Mood Keukens is wat ons betreft echt een aanrader, zowel in kwaliteit als prijs.
FOTO VAN BRAM
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zakendoen”
Door Wim Buitenhuis op woensdag 7 nov 2018 18
Wij hebben een huis gekocht binnen 4 jaar na de aanschaf van onze eerste keuken bij Mood Keukens, Vlijtseweg 69 te Apeldoorn. Bij de eerste aanschaf zeer goede ervaringen. Nu weer een zeer mooie keuken gekocht bij Mood Keukens. Het betreft deze keer een Hollandse keuken van degelijk vakwerk met een composiet aanrechtblad. Johan is een goede verkoper, eerlijk en transparant, zeker in deze branche een must. Stond ons met raad en daad terzijde bij het samenstellen van de keuken. De levering en plaatsing geschiedde vakkundig en zonder problemen. De gehele keuken is in 1 keer goed geleverd. Johan komt altijd effe kijken of alles naar de zin is en maakt je er tevens opmerkzaam of je de garantie hebt aangevraagd, dit keer bij Siemens met 4 apparaten. Conclusie prettig zakendoen bij Mood Keukens. Wij kunnen Mood Keukens bij iedereen aanraden, kopje koffie staat altijd klaar. Wim en Ria buitenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Erg meedenkend”
Door Barry Meijer op donderdag 25 okt 2018 18
In onze vorige woning goede ervaringen gehad en ook nu weer een erg mooie keuken aangeschaft. Zowel de verkoop als de plaatsing verloopt zeer vakkundig en soepel. Geen gladde stropdas praatjes maar gewoon goed en degelijk advies voor een zeer scherpe prijs. De plaatsing word uitgevoerd door een op en top vak man die zijn vak verstaat en erg meedenkend is.
FOTO VAN BARRY MEIJER
Hoek van de keuken
+ Toon extra foto van Barry Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door BJ.Groothedde op woensdag 10 okt 2018 18
In april 2018 hebben wij een nieuwe keuken gekregen van het merk Nolte type Logic. Het is een witte hoogglans keuken met inbouwapparatuur van Siemens type Studio Line. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer goed zijn geholpen en voorgelicht. Eén eerste bezoek aan de showroom was voor ons direct voldoende om een offerte aan te vragen. Ten opzichte van een viertal concurenten was Mood keukens direct favoriet. Tijdens de offerte fase, het tekenen van de keuken en bepalen van kasten en apparatuur bleek ook de kundigheid van de verkoper. Dit alles gaf ons een vertrouwd gevoel en zijn dus met Mood keukens in zee gegaan. Het plaatsen en afwerken van de keuken is door de monteur van een groote netheid en precisie gebeurt zodat we het bedrijf een ieder van harte aanbevelen. Ook de financiele kant van het verhaal was voor ons geen rede om voor een andere keukenleverancier te kiezen. Wij hopen nog vele jaren van onze keuken te genieten wetende gezien de opgedane ervaring met Mood Keukens bij eventuele problemen in de toekomst deze goed en snel opgelost zullen worden.
FOTO VAN BJ. GROOTHEDDE
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding tijdens het hele traject”
Door Jeroen en Rosanne op vrijdag 10 aug 2018 18
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we meerdere keukenshowrooms bezocht. Aangezien een keuken kopen voor ons geen dagelijkse kost is hadden wij behoefte aan een verkoper die service hoog in het vaandel heeft zitten. Die snapt dat je achteraf nog 100 vragen hebt. Die je adviseert om bij meerdere winkels te gaan kijken. Die kennis van zaken heeft en ook laat weten als je niet haalbare of niet logische wensen hebt. Die hebben we gevonden bij Mood Keukens. Het hele traject zijn we goed begeleid. Ook voor vragen van de electriciën waren ze altijd bereikbaar en bekeken ze vlak voor plaatsing of alles correct conform tekening was. Met als resultaat een super mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Maikel Egging op vrijdag 8 jun 2018 18
Een tijdje terug hebben we via Mood Keukens een mooie keuken besteld en laten installeren. Naast het meedenken en het mooie aanbod zijn we tevens erg te spreken over de nazorg. Puntjes op de i vinden wij belangrijk met zo'n mooie keuken en dat hebben we samen met Johan voor elkaar gebokst. Een fijn bedrijf met prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het niet aan”
Door Steiner op vrijdag 18 mei 2018 18
Keuken is 1 December 2017 geplaatst. Bij het brengen van de keuken bleek de koelkast te ontbreken en dat er een ander type vaatwasser geleverd is. Hierover heeft niemand ons geïnformeerd. Dit is erg vreemd want ik had zojuist mijn oude koelkast verkocht. En Mood keukens kon me niet vertellen wanneer de nieuwe koelkast gebracht zou worden. Uiteindelijk heb ik 6 weken moeten wachten op de koelkast. Bij het plaatsen vd keuken bleken de smetlijsten verkeerd te zijn en er ontbrak een hoekstuk en ook de koelkast was er niet. Er wordt dan meegedeeld dat het dit jaar niks meer wordt en de openstaande punten,pas volgend jaar worden opgelost. Smetlijsten zijn uiteindelijk na veel gebel en gemail 2 weken na het plaatsen vd keuken geinstalleerd. Wij hadden ook nog een klacht dat het aanrechtblad doorgezakt. Hier is 3 keer toe iets mee gedaan maar het is erg onprofessioneel geworden.met een houtje eronder geplakt en met wiegjes uitgevuld. Dit is een hobby bob projectje en niet van een professioneel keukenbedrijf. Monteur is 3 keer teruggeweest voor het doorzakken van het aanrechtblad en is nog steeds niet ok! Koelkast is na 6 weken geleverd. Klacht na het installeren is dat de deur openblijft staan. Hier is 2 keer naar gekeken en gesteld door de monteur. Wel beter geworden maar deur blijft nog steeds openstaan. Moet hem echt hard dichtgooien anders blijft open.
FOTO VAN STEINER
Bevestiging onder keukenblad
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Joop en Diny Zernitz op dinsdag 24 apr 2018 18
Keuken samengesteld samen met Rutger. Er werd goed meegedacht waarna een keuken naar wens op de tekentafel kwam. Niks geen opdringerige praatjes of termijnen waarop een beslissing gemaakt moest worden. Net na de Pasen is de keuken geplaatst wat naar volle tevredenheid is gegaan. Echter bleek na een week dat de gemonteerde kraan stuk was. Dit is zonder 'gedoe' opgelost en vlot geregeld. Niks anders dan lof voor Mood keukens uit Apeldoorn!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Harriët en Hans op zondag 8 apr 2018 18
We hadden al best een idee over hoe de keuken er uit zou moeten zien. Mood heeft dat heel goed ingevuld. Een creatieve inpassing van koelkast en ondiepe kasten er naast om verschil in de wand op te lossen gaf de doorslag. Prijs is altijd een ding. Betaal je teveel. Wij waren tevreden met t aanbod. Dat is het belangrijkste, samen met t vertrouwen dat t goedkomt. Eerdere ervaring met een heel grote shop aan de Vlijtseweg was dramatisch. Nu mankeerde er ook wel iets. Maar werd uitstekend opgelost. Een keukenblad deel was net te kort en de gootsteenbak zat er niet lekker in T pastte eigenlijk net wel/niet. Geen getouwtrek. Opnieuw bestel en geplaatst. Alle lof, zeker ook in deze drukke tijden
FOTO VAN HARRIËT EN HANS
Lange keuken
+ Toon extra foto van Harriët en Hans
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad en wasbak”
Door Ires op dinsdag 13 feb 2018 18
Fijne keuken lades. Stevige kwaliteit. Kwa uiterlijk voldoet keuken aan verwachtingen. Er werd ons toegezegd dat de gootsteen / wasbak in het aanrechtblad verzonken zou worden. Nu blijkt dat de wasbak er bovenop is geplakt met als gevolg dat je niets in je wasbak kan vegen. De monteur gaf aan dat het aanrechtblad hiervoor te dun is. Dit is ons nooit verteld. Deze dikte werd zelfs aangeraden. Verder zei de monteur dat de dikte van het aanrechtblad niet aangeraden had mogen worden met de breedte van de kasten. Het keukenblad zakt door en dit is nu amateuristisch opgelost door plastic plaatjes te bevestigen tussen blad en kasten. Pirilex aansluiting zou door monteur aangesloten worden (stond zwart op wit). Uiteindelijk hebben wij de kabel zelf aan moeten schaffen. Vaatwasser is tot twee keer toe verkeerd aangesloten waardoor onze vloer ernstig beschadigd is. Met bovenstaande punten is nooit wat gedaan. Keuken is in november 2017 geplaatst.
FOTO VAN IRES
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door Natascha op vrijdag 12 jan 2018 18
Medio 2017 zijn wij na zeer slechte ervaringen bij een andere keukenleverancier terecht gekomen bij Mood Keukens. Ook voor ons waren de reviews en de beoordeling van Mood Keukens op Qasa doorslaggevend om hier te gaan kijken. En we kunnen zeggen dat alle positieve verhalen waar zijn. Johan, de eigenaar van Mood keukens, is rustig, ervaren en super klantgericht. Geen gladde verkoop, maar een vertrouwen gevend contact! Al snel lag er een plaatje waar wij ons goed bij voelden en gingen wij over tot aankoop. En ook nu bleef Johan met ons meedenken. Op moment van definitief afroep kwam er een nieuwe kookplaat op de markt, waar wij toch echt nog even naar moesten kijken. Niet omdat dat apparaat duurder was; nee het kwam ter vervanging van een kookplaat en aparte downdraft. Qua gebruik was dit nieuwe apparaat mooier en meer passend bij onze wensen. De plaatsing van de keuken verliep ook professioneel. En ook al verliep niet alles in1 x goed, ook daar heeft Mood Keukens grote sier gemaakt. Er was namelijk iets misgegaan met het blad van ons kookeiland, maar als je als bedrijf dat dan oplost zoals Johan bij onze keuken heeft gedaan dan past daar maar één uitdrukking: GROTE KLASSE. Wij kunnen Mood Keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ilse op vrijdag 3 nov 2017 17
In het voorjaar zijn we voor de eerste afspraak voor onze nieuwe keuken bij Johan langs geweest. Hij neemt rustig de tijd om je wensen door te nemen en gaat daar vervolgens mee aan de slag. Johan weet je goed te helpen met keuzes maken en geeft daarin oprecht advies. Aan alles wordt gedacht en zelfs bij het inmeten werd er nog advies gegeven, waardoor alle zorgen werden ontnomen. Nadat de keuken geplaatst was en Johan zelf nog langs kwam om alles te controleren, werd er nog mee gedacht om te kijken wat nog extra gedaan kon worden om het nog mooier te maken. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en de geleverde service! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Robbin en Viviën op vrijdag 13 okt 2017 17
In mei/juni onze keuken uitgezocht. Na diverse keukenzaken bezocht te hebben, hadden we bij La Vie Keukens (zit naast Mood en is een onderdeel van hun) de juiste "klik". Zonder ook maar iets echt te weten over wat we wilden, kwam Rutger gelijk al met het juiste ontwerp. Later her en daar wat dingen aangepast en half Juli laten plaatsen. Een aantal deurtjes waren helaas in een verkeerde kleur maar dit werd direct opgelost door andere deuren te bestellen. Toppers
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Ronnie Hulshof op woensdag 11 okt 2017 17
Dit was voor ons de eerste keukenwinkels waar geen opdringen was van verkopers en dat we heerlijk de tijd hebben gehad om goed te kijken. Johan heeft voor ons een heel goed plan opgesteld qua opstelling en inrichting waarbij we uiteindelijk uitkwamen op een opmaat gemaakte keuken hier konden al onze wensen perfect worden uitgevoerd. we zijn dan ook erg blij met hoe we tot een fantastische keuken zijn gekomen waar we nog jaren mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Henk op zondag 30 jul 2017 17
Gesprek bij mood keukens ivm de aanschaf van een nieuwe keuken was prima. Persoonlijke aandacht. Goede voorlichting over de inbouwapparatuur. Bezoek aan huis om te maat te nemen en plaatsingsmogelijkheid te beoordelen. Goede en duidelijke tekening waar de aannemer mee aan de slag kon. Keuken werd op de afgesproken datum en tijdstip gebracht en geplaatst. De keuken was compleet en paste tot op de cm. Plaatsing door Michel perfect en rustig uitgevoerd. De door Siemens geleverde defecte koelkast werd door een nieuwe vervangen. Controle na plaatsing door Johan als prettig ervaren. Een enkel onderdeel (wandplaatje) werd nageleverd. conclusie: Prima bedrijf aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij”
Door Sandra Koldenhof op vrijdag 7 apr 2017 17
Johan, is echt super klantvriendelijk. Hij denkt met je mee. De keuken is helemaal naar wens en eigen ideeën gebouwd. Ook met de kleur is alles bespreekbaar. De deurknopjes in de showroom waren een ander model. Deze vond ik niet mooi, deze werden zonder problemen aangepast. En nu de keuken geplaatst is ben ik zo blij met de service en het resultaat! Mood keukens echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Bert en Marinka op zaterdag 18 mrt 2017 17
Onze Mood keuken gekocht via La Vie (ligt ernaast). Erg tevreden met het hele proces. Rutger komt vooraf zelf opmeten en naderhand ook zelf kijken na t eindresultaat. De keuken is geplaatst door 1 hardwerkende en zorgvuldige man. En het eindresultaat is geweldig. We zijn superblij met onze mooie, strakke Logic keuken. Dank je wel Mood en La Vie!
FOTO VAN MARINKA EN BERT
+ Toon extra foto van Marinka en Bert
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Ton Boerkamp op woensdag 7 dec 2016 16
Inmiddels hebben wij al weer heel wat jaren een keuken van de mensen van Mood keukens. Nog steeds functioneert het allemaal prima. Nu overwegen we zelfs om niet de hele keuken aan te passen maar om de frontjes te vervangen. Ik heb begrepen dat je ook daarvoor bij MOOD keukens terecht kunt. Fijn bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf met de beste recensies”
Door Joke & Lex Sonneveld op maandag 28 nov 2016 16
We hebben er 2 jaar over gedaan om een keuken te kopen. Diverse keukenbedrijven bezocht en serieuze gesprekken gehad met de desbetreffende bedrijven. Geen enkel bedrijf gevonden waar we een goed gevoel bij hadden. Dit jaar via internet gezocht naar een Apeldoorns keuken bedrijf met de beste recensies. Dit bleek Mood keukens te zijn. Ons eerste contact was met Richard Broekhof. Hij heeft ons laten praten en uiteindelijk vroeg hij of hij een idee aan de hand mocht doen. Zo gezegd zo gedaan, 's-avonds vonden wij al een tekening in onze mailbox met de uitnodiging om de volgende dag om 10 uur onder genot van een kop koffie zijn voorstel te bespreken. Om een lang verhaal kort te maken, wij hebben met goede adviezen een keuken gekocht bij Mood keukens die zich ook nog eens gehouden heeft aan het budget dat wij beschikbaar hadden. Kennelijk toch een probleem bij veel bedrijven! Wij zijn heel erg blij met de aankoop die wij hebben gedaan en zeker heel tevreden over de wijze waarop de keuken is geplaatst. Richard, nog bedankt voor het idee en de wijze waarop je ons aan deze mooie keuken hebt geholpen. We zijn er elke dag nog blij mee! Nog één belangrijk puntje, het blijkt dat het zelden voorkomt dat een installatie voor 100% in orde is. Zo ook bij ons maar ...... zonder er één keer achter aan te bellen kregen we bericht dat de resterende werkzaamheden op een bepaalde dag werden afgemaakt. Hulde!
FOTO VAN JOKE & LEX SONNEVELD
Goed geadviseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Elmar & Lianne op dinsdag 11 okt 2016 16
Wij hebben medio 2016 een keuken bij Mood Keukens gekocht. Wat een topservice verleent dit bedrijf! Wij zijn geholpen door Johan den Ouden en dit is naar volle tevredenheid verlopen. Hij heeft goed meegedacht met het ontwerp en de vele keuzes die je moet maken bij het kiezen van een keuken. Ook nadien met enkele reparaties is de service uitstekend. Een klein krasje betekent voor Mood Keukens meteen vervanging van het betreffende onderdeel. Prettig vonden wij ook dat na het plaatsen van de keuken nog een bezoekje wordt gebracht om alles even te evalueren. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dieuwertje op dinsdag 2 aug 2016 16
Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld bij La Vie keukens in Apeldoorn, en dat kan ik echt iedereen aanraden! De verkoper heeft samen met ons gekeken en gepuzzeld hoe we een keuken konden samenstellen die goed in ons budget paste, maar ook onze esthetische eisen haalt. Er werd super fijn meegedacht, en het contact was heel positief en correct. Ook het plaatsen verliep prima! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan op de tekening”
Door Fam Besselsen op zaterdag 25 jun 2016 16
Wij zijn zeer tevreden met de mooi geleverde keuken! Hij is in het echt nog mooier als op de tekening. Het plaatsen van de keuken ging in een dag en alles werkt prima. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM BESSELSEN
Houtlook keuken met composietblad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Garrits op woensdag 15 jun 2016 16
Wij hebben vorig jaar een prachtige keuken gekocht! In aanloop naar de definitieve aankoop zijn er zeer prettige gesprekken geweest! Er werd goed geluisterd, wensen werden vertaald naar mooie en haalbare tekeningen, kosten waren transparant en er werd vooral heel erg goed meegedacht! Zo ontstond voor ons de perfecte keuken waar we erg blij mee zijn! Na plaatsing waren er een aantal punten van aandacht maar daar werd meteen actie op ondernomen! Helemaal fijn! Mood-keukens bedankt!
FOTO VAN GARRITS
Perfecte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mulderij op zondag 31 jan 2016 16
in Apeldoorn enkele keukenzaken bezocht. Mood had direct een moderne en hoogwaardige uitstraling. In showroom ruim de tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een ontwerp. Niet opdringerig, en zeker meedenkend. Voor onze situatie was de prijs zeker prima, vergeleken met bijv. Voortman, Nolte, Kvik, maar ook budget select. Keuken is keurig volgens afspraak ingemeten en vervolgens compleet (op 2 afdekplaatjes na) en op tijd geleverd. Geplaatst door vriendelijke en vakkundige mensen. Na oplevering snel nog enkele restpuntjes afgehandeld. Ook belangrijk: niet betalen vooraf, maar na oplevering. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door fam. Nagelhout op zondag 27 dec 2015 15
Nadat we diverse keukenleveranciers bezocht hadden, hebben we uiteindelijk een keuken gekocht bij Mood keukens. We hebben gekozen voor Mood, omdat zij een af fabriek handgeschilderde keuken konden leveren van het merk Beda. En dat voor een redelijke prijs. Wij zijn erg tevreden over Mood. Er werd goed meegedacht bij het samenstellen van de keuken en er viel goed te onderhandelen over de prijs. De keuken werd snel geleverd. Montage van de keuken werd vakkundig uitgevoerd. Daarvoor huurt Mood andere mensen in. Montage duurde 1,5 dag en beide dagen kwam Johan van Mood Keukens even langs. En een week na montage kwam Johan nogmaals langs om wat laatste dingen af te handelen en te checken of alles naar wens was. Deze service hebben wij erg gewaardeerd, super!!. Al met al zijn wij erg tevreden over Mood Keukens en kunnen we dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Logic Keuken”
Door Bob op maandag 21 dec 2015 15
Een paar maanden geleden hebben wij een Logic keuken gekocht. Johan den Ouden is bij ons thuis geweest om de situatie in ogenschouw te nemen en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Een dag later had hij al een compositietekening gemaakt waarmee wij ons konden verenigen. Een aantal weken later is de keuken geinstalleerd door Michel en Gert. Prima werk geleverd. Mood keukens is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in aftersale”
Door Linette en Jan Koster op woensdag 11 nov 2015 15
goede persoonlijke begeleiding, Mee denken in het ontwerp. Afspraken worden goed na gekomen. 2 apparaten bleken niet tijdig leverbaar te zijn , er werd direct een goed alternatief aangeboden tegen dezelfde prijs. Ondanks dat het een complexe keuken was klopte alles en de montage door hun eigen monteur was super. nette afwerking en goede after sale.
Rutger en collega`s bedank.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door F vd Bijl op woensdag 11 nov 2015 15
Ellenlang verkoopverhaal, veel gescheer en weinig wol. Veel gegoochel met cijfers, geen transparantie. Je hebt dan toch weer het idee dat je veel te veel betaalt, terwijl de kwaliteit niet hoger is dan elders. Levertijd langer dan afgesproken en zonder enig bericht vooraf niet compleet. Wij hebben de keuken gekocht en hij is inmiddels helemaal operationeel.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Rinus en Janneke Buitenhuis op donderdag 10 sep 2015 15
In juni 2015 is onze luxe Logic keuken van Nolte netjes geplaatst. Door het goede advies en meedenken van Johan den Ouden en collega,die hier veel tijd voor uit trokken, hebben wij nu een mooie en vooral een goede kwaliteit keuken gekregen. Alles was goed besproken en geregeld. Na plaatsing kwam Johan kijken of alles naar wens was gegaan. Een klein dingetje werd snel en netjes opgelost. Mood Keukens Apeldoorn bied goede voorlichting,is klantvriendelijk en bied uitstekende Service.
Wij kunnen dit bedrijf dus zeker aanraden.
Rinus en Janneke Buitenhuis Vaassen
FOTO VAN RINUS EN JANNEKE BUITENHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H. Slijkhuis op maandag 2 feb 2015 15
Een paar maanden geleden hebben wij bij Mood Keukens een keuken van het merk Beda gekocht. Handpainting kastjes met een Belgisch hardstenen aanrechtblad en niet te vergeten een stoer Boretti gasfornuis. Wij zijn erg tevreden over Mood Keukens en zijn vanaf het begin bijzonder goed geholpen door Johan den Ouden. Hij gaf zeer goed advies, was absoluut niet opdringerig en had alle geduld daar wij nog al eens veranderd hebben van kleur en opstelling. Dit was werkelijk geen enkel probleem. 2 weken geleden is de keuken geplaatst en ook dit is allemaal zeer voorspoedig verlopen. Alles naar wens! De keuken is van prima kwaliteit en heeft een prachtige uitstraling.Wij zijn dan ook bijzonder blij met het eindresultaat en kunnen iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Strik op zaterdag 15 nov 2014 14
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze droomkeuken voor een goede prijs. Er werd goed meegedacht in onze wens en er was erg veel mogelijk. Echter was er voor onze combi-oven een kast gekozen, waarvan achteraf bleek dat deze toch niet breed genoeg was. Maar ook hier heeft Mood meegedacht en bood een andere combi/magnetron aan. Ondanks dat we zelf de keuken hebben geplaatst, hebben we altijd hulp gekregen waar nodig.
Reactie of foto toevoegen
“aankoop keuken”
Door Wim en Ria Buitenhuis op dinsdag 11 nov 2014 14
Aankoop luxe Logic keuken van Nolte, Johan den Ouden heeft ons goed en duidelijk voorgelicht. Wat opviel was de transparantie m.b.t. de prijzen van de diverse keukenonderdelen en de inbouwapparatuur. Afspraken, zoals plaatsing en levering zij prima. Montage werd keurig verzorgd, geen haastwerk en de nabehandeling voor kleine klachten zijn snel en goed opgelost. De prijs die we hebben betaald is in verhouding met de goede kwaliteit meer dan uitstekend. Zelfs in Duitsland kwam de offerte hoger uit. 11 november 2014 Wim en Ria Buitenhuis, Apeldoorn
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Mood Keukens
aApeldoorn , Vlijtseweg 69, 7317 AD Apeldoorn, tel 055 - 579 17 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.