Feedback
8,7

Enka Keukens

Score uit 45 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2468205 | St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Enka Keukens
Al meer dan 23 jaar geven wij onze klanten een goed gevoel bij een aankoop bij ENKA – Keukens. Wij zijn bekend met onze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. En daar zijn wij trots op. Dit succes hebben wij te danken aan onze tevreden klanten.
Alternatieven voor Enka Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Utrecht Utrecht) score 9,6 uit 851 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 74 ervaringen
• I-KOOK
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Keukenloods
   
(Utrecht Utrecht) score 8,9 uit 963 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 45 ervaringen over Enka Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren40 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Heel tevreden”
Door Semra op dinsdag 28 mrt 2023 23
Ik ben heel tevreden over Enka keukens en raad het zeker aan. Bij binnenkomst wordt je goed geholpen. Ik gaf mijn wensen aan en het was allemaal mogelijk. Eind december hadden we getekend en begin maart is de keuken geleverd (zoals afgesproken) geen vertraging of iets en geen ontbrekende dingen, in tussentijd hadden we een paar aanpassingen wat ook volledig goed zonder problemen is gegaan. Het leveren en de montage was ook succesvol. Ik ben de Enka keukens team zeker dankbaar voor hun klantvriendelijkheid en raad ze zeker aan hier maar ook in me omgeving en stel dat ik ooit weer bij een keukenzaak moet zijn, dan is Enka keukens zonder twijfel het adres waar ik naar toe zal gaan.
FOTO VAN SEMRA
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Mosdah Osmany op woensdag 12 okt 2022 22
We zijn op goede, vriendelijke, snelle en complete wijze geïnformeerd binnen een uur gelijk contract getekend. Mijn keuken is op tijd binnen en ik ben super tevreden.
service is heel goed en vriendelijke personeel. Je wordt altijd goed geholpen met problemen.
FOTO VAN MOSDAH OSMANY
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect eindresultaat”
Door Joeri op zondag 9 okt 2022 22
Enka Keukens denkt en helpt mee met het ontwerp van je nieuwe keuken. Hierbij komt de medewerker met voorstellen waar je zelf niet op zou zijn gekomen. De andere werkzaamheden, zoals de levering, het opmeten, de montage en elektra zijn snel en prima verlopen. Voor nazorg moest ik achter wat zaken aan, waar tijd overheen ging vanwege hun bezetting. Uiteindelijk heeft Enka echter alles uitgevoerd wat was afgesproken, inclusief hun voorstellen voor verbetering. Daarom is het eindresultaat precies wat ik wil hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Bikec op vrijdag 26 aug 2022 22
Tot aankoop werden we zeer klantvriendelijk geholpen. Na de aankoop kregen we na 1 jaar een probleem met de vaatwasser. Bleek bij de leverancier een oud model aangeschaft te zijn dan afgesproken. Enka keukens geeft simpelweg aan dat we ontvangen hebben wat op de order staat. Heel onvriendelijk super slechte service. Tot aankoop doen ze alles voor je. Na levering heb je simpelweg pech.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn blij met onze keuken”
Door Elles op woensdag 13 jan 2021 21
Zonder afspraak bij Enka binnengelopen om te oriënteren. We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Yusuf. Yusuf heeft de tijd genomen om vragen te beantwoorden en tevens een schets gemaakt van de mogelijke opstelling. Alles voelde heel vrijblijvend aan. 2e afspraak gemaakt waarbij Yusuf goed mee heeft gedacht en we geheel naar onze wensen een keuken hebben samengesteld. We kregen meteen een transparante prijsopgave. Ook later nog een wijziging van het aanrechtblad kunnen doen zonder problemen. De keuken is geïnstalleerd en alles is naar tevredenheid verlopen. Enka is telefonisch goed te bereiken en ook toen er na de plaatsing een paar kleine problemen waren zijn deze heel vlot opgepakt en verholpen. Wij zijn blij met onze keuken en met Enka!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Boetje Usmany op maandag 11 jan 2021 21
Wat ons betreft: " Heel Holland naar Enka keukens!" Wat een verademing, vriendelijk ontvangst en prettig contact met Ali (toffe gozer). Hij wilde 100% tevredenheid voor ons en niet voor minder gaan en hij hield woord. We hebben alles laten doen door Enka: van demontage oude keuken, het stuken, schilderwerk en elektra tot het monteren van onze nieuwe prachtige keuken. Een plaatje, we zitten meer in de keuken dan in de woonkamer :) Altijd keurig en vriendelijk te woord gestaan door hun kantoorteam! Top. Pluim voor hun eigen en gezellige harde werkers, vooral Emre de elektricien en Hassan de schilder en koof-man. Op Enka's volledige service, daar kunnen wij op vertrouwen. Kortom: 100% tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Serdar Kilic op donderdag 10 dec 2020 20
Vanaf de eerste contact tot aan levering prettig contact. Personeel in de winkel denkt erg goed mee met wensen. Over praktisch gebruik, materiaal, kleur, samenstelling en totaal beeld. Qua prijs ook erg scherp, zelfde keuken met ''mindere''' merken apparatuur stuk duurder of gelijk aan wat ik bij ENKA keuken kon krijgen met ''A merken''. Vervolgens een 3D tekening en een installatie tekening gekregen om de benodigde E en W leidingen klaar te zetten. Duidelijk met alle benodigde informatie. Levering was i.v.m. corona lastig in te schatten maar als nog netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Tijdig geïnformeerd wanneer de keuken geleverd zou worden. Wat het weer makkelijk maakte om afspraak in te plannen. Volgende dag na levering kwam de monteur langs voor de montage. Ca. 12 m1 aan keuken binnen één dag gemonteerd. Destijds gebruikt gemaakt van actie gratis montage keuken bij aankoop van een keuken ( leuke actie ). Leiding werk had ik niet helemaal conform de installatie tekeningen aangebracht. Maar dat was gelukkig geen probleem dat de monteur kon oplossen. Ondanks dat aanpassen van leidingwerk niet in zijn opdracht stond vermeld was hij als nog zo vriendelijk dit op te pakken, zonder extra kosten in rekening te brengen. Waarvoor wij hem erg dankbaar voor zijn. De lades, deurtjes en kit randen allemaal netjes afgewerkt. Ziet er erg strak en mooi uit. Resultaat een keuken prachtige waar wij elke dag met plezier in koken. Maar ook veel positieve reacties opgewekt bij bezoek.
FOTO VAN SERDAR KILIC
Reactie of foto toevoegen
“Niets negatiefs te noemen”
Door Harold op donderdag 10 dec 2020 20
Heb een eigen keuken mogen ontwerpen. Dat was al een feest. Daarna werden afspraken gemaakt en die werden ook daadwerkelijk nagekomen. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Kleine aanpassingen als aanleg extra elektra, afvoer afzuigkap verplaatsen, water omleggen, allemaal in één hand. Goede afstemming en samenwerking en goede vakmanschap van de keukenzetter. Alles was op orde op 1 los plankje na (was niet juiste kleur). Deze zal worden na geleverd. Vriendelijke groep mensen met humor. Ik weet niets negatiefs te noemen. Laten we daar eens over klagen... ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Montage vlekkeloos”
Door Familie Akin op donderdag 10 dec 2020 20
Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos de monteur was wel erg vroeg aanwezig (07:00)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met proces”
Door Ahmet Tasci op zondag 6 dec 2020 20
I bought a whole kitchen for my house and from beginning to end it was a great experience. The parts arrived on time and they assembled it perfectly. Also, the prices were reasonable.
FOTO VAN AHMET TASCI
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Berna Ata op donderdag 29 okt 2020 20
Na een tip van kennissen, zijn wij bij deze keukenzaak binnengewandeld. We hadden gelijk een goed gevoel erbij! We werden goed geadviseerd door Ali, die met ons meedacht over het ontwerp. Wij zijn erg tevreden hoe we van begin tot eind zijn geholpen met de keuze tot uiteindelijk het plaatsen van de keuken. En als je naar de foto's kijkt, dan zie je gelijk wat wij bedoelen (verliefd!)
FOTO VAN BERNA ATA
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door U dulkadir op dinsdag 27 okt 2020 20
Heel goed en eerlijk advies, Enka denkt mee met de klant en met het budget. Zeker goede kwaliteit en heel veel opties. Daarnaast snelle levering en top service ook ivm het plaatsen super snel binnen 1 dag. In 1 woord alles was geweldig!
FOTO VAN U DULKADIR
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Remco op dinsdag 27 okt 2020 20
Gewoon een super goede service en eerlijk advies, er wordt goed meegedacht en de montage is zeer vakkundig met maatwerkmogelijkheden. Kortom een aanrader als je een nieuwe keuken nodig hebt. Gewoon doen
Reactie of foto toevoegen
“Parallel keuken”
Door Fam. Patnos Keskim op zondag 6 sep 2020 20
Wow, wat een service.. Op een uitermate goede en plezierige manier geholpen, vooral door Yusuf! Goede begeleiding, vakkundig en geduldig! Ze luisteren echt naar je wensen en denken met je mee. Geven goede tips en verlenen perfecte service. Wat voor ons vooral belangrijk is; ze komen hun afspraken na! + Een goede correcte montage met nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met deze leverancier”
Door C. Nieuwendijk en M. Nieuwendijk-Engelen op zaterdag 4 jul 2020 20
Omdat de keukenwinkels van de Mandemakersgroep regelmatig negatief in de publiciteit waren, besloten we vorig najaar onze nieuwe keuken het liefst bij een 'onafhankelijke' keukenaanbieder te laten offreren en de Mandemakersgroep hooguit als referentiemateriaal te gebruiken. Deze werkwijze is ons prima bevallen. De verkopers bij de bezochte Mandemakerswinkels waren niet geïnteresseerd een afspraak te maken in december (Mandemakers Woerden: 'na 1 januari pas, want dan gaan de nieuwe prijzen in') of hadden andere, ons onbekende redenen, ons niet serieus te nemen. Bij onze internetzoektocht stuitten wij o.a. op Enka keukens in Utrecht welke firma uitblonk in positieve recensies. Daarom een eerste oriënterend bezoek gebracht waarbij we aangenaam werden verrast door de met smaak en stijl ingerichte showroom met vele keukenvarianten. Dit bedrijf voert de winkelformule 'Küchentreff' en biedt de (Duitse) merken Nobilia, Häcker en Rotpunkt aan. Na ontvangst van de offerte kon deze worden vergeleken met twee andere die wij reeds in ons bezit hadden. De offerte van Enka voor de keuken en apparatuur als ook voor de bouwkundige aanpassingen bleek concurrerend te zijn en ons het best te passen. Na ondertekening van de koopovereenkomst welden er regelmatig nieuwe vragen op die steeds door verkoper en eigenaar Ali Oz adequaat werden beantwoord. Was Ali niet bereikbaar dan belde hij altijd terug of zijn rechterhand Yussuf kon antwoord geven. De voorbereidingen bestaande uit electriciteitsaanpassingen, loodgieterswerk, plafondverlaging en stucwerk, verliepen volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Meerwerk kon tegen acceptabele prijzen tijdens de werkzaamheden worden geregeld. De plaatsing van de keuken verliep in recordtempo (zeven uur) door twee monteurs met jarenlange ervaring die, ondanks het hoge tempo, zeer zorgvuldig te werk gingen. Toen later bleek dat enkele onvolkomenheden moesten worden gerepareerd, werd dat snel en correct gedaan. Uit het bovenstaande moge blijken dat we zeer tevreden zijn met deze keukenleverancier en we kunnen deze firma daarom van harte aanbevelen.
FOTO VAN C. NIEUWENDIJK EN M. NIEUWENDIJK-ENGELEN
Reactie of foto toevoegen
“Voordelige”
Door Fam. Husein op maandag 29 jun 2020 20
Super goed ontvangen in de showroom. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. De adviseur denkt mee en geeft tips. Ik had meerdere offertes aangevraagd bij verschillende keukenzaken. Enka Keukens was het voordeligst. Keuken is volgens afspraak op de juiste dag geleverd en netjes gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Vanessa Bartlett op dinsdag 28 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden met de keuken en de service. Als iets niet klopte werd het direct opgelost. We genieten iedere dag van de aankoop. Bedankt!
FOTO VAN VANESSA BARTLETT
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Marytha Vos op zondag 26 apr 2020 20
We hebben een hele mooie en complete keuken gekocht bij Enka. Onze ervaring is super positief en we raden dan ook alle potentiële kopers aan om naar Enka te gaan. De medewerkers zijn zeer ervaren, kundig, behulpzaam, vriendelijk en denken met alles mee. Wij zijn elke keer fantastisch geholpen ook qua planning voor het plaatsen van de keuken ging in overleg. Het plaatsen van de keuken ging top en werd in een dag gedaan door een hele kundige monteur. Wij zijn echt heel blij met onze mooie nieuwe keuken elke dag is koken weer een feest.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Halima Lazrag op donderdag 26 mrt 2020 20
Ik ben zeer naar wens geholpen, ook heeft enka goed meegedacht aan een nog mooier plaatje. De keuken is prachtig geworden.Goede levering en goede montage.
FOTO VAN HALIMA LAZRAG
Reactie of foto toevoegen
“Houdt zich aan afspraken”
Door Nancy op maandag 23 mrt 2020 20
Wij hebben.een keuken gekocht met een kookeiland. Keuken is echt prachtig. En alles is goed geleverd en gemonteerd. De verkoper Ali is heel erg vriendelijk. En als er problemen zijn lost hij dat ook op. Hij houdt zich aan zijn afspraken.
FOTO VAN NANCY
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Max Postma op donderdag 30 jan 2020 20
Keuken gekocht bij Enka. Zeer tevreden! Kasten, lades en apparatuur van hoge kwaliteit. Goed geadviseerd door kundige mensen. We zijn ook heel tevreden met de wijze waarop hij geplaatst is door een zeer ervaren vakman. Wij kunnen Enka aan iedereen warm aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Zehra Andas op vrijdag 24 jan 2020 20
Keuken en badkamermeubels. Van bestelling, tot levering tot aan montage een perfect bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Brian Rijnbergen op donderdag 23 jan 2020 20
Tweede keer dat we bij enka Keukens onze Keuken hebben gekocht, goed advies alles volgens afspraak geleverd en geplaatst en een goede nazorg. En voor een goede prijs. Ook de monteurs hebben uitsteken werk geleverd. Ik kan enka keukens aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door E.D. op donderdag 23 jan 2020 20
Ik heb een keuken gekocht en ben erg goed geholpen. Hele goede advies en service, ook de montage was erg goed en snel gegaan. binnen 1 dag gemonteerd en netjes alles opgeruimd meegenomen. Prima werk dus!
FOTO VAN E.D.
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg content”
Door Ibrahim Yildizli op donderdag 23 jan 2020 20
We hebben een supermooie keuken gekocht en we zijn supergoed geholpen door Ali en Yusuf! Ook de dame bij de balie was super aardig! Bezorging was precies op tijd (we mochten het zelfs 2 dagen eerder krijgen). Montage ging ook heerlijk. Wat zijn we blij dat we direct bij Enka geweest zijn en niet ergens anders. Van mij krijgen ze een dikke 10! Ps de cappucino en de chocola was heerlijk :-)
FOTO VAN IBRAHIM YILDIZLI
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Irem op donderdag 4 jul 2019 19
We hebben een gloednieuwe keuken gekocht. Tijdens het maken van keuzes werden wij goed geholpen en waren de werknemers klantvriendelijk. Alles is naar wens en ik zal het zeker iedereen aanraden!
FOTO VAN IREM
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door George op donderdag 4 jul 2019 19
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Enka Keuken. De communicatie verliep heel goed. Er werd goed mee gedacht met mij. Afspraken die werden gemaakt zijn ze allemaal na gekomen. Ik heb mijn eerste keuken in 2006 gekocht bij Enka keukens. De 2e keuken kocht ik in 2014 toen ik een nieuwe woninibgy kocht. En in 2019 wederom bij Enka keukens mijn 3e keuken gekocht voor mijn 3e woning. Ik ben meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ed van der Zalm op dinsdag 21 mei 2019 19
Wij zijn uiterst tevreden over Enka keukens. Goede en nuttige informatie vooraf. Wijzigingen die we later wilden was geen probleem en werden snel en goed ingepast. Zeer professionele installateurs. Werken snel en goed. De keuken is van zeer goede duitse kwaliteit. Verlichting was vergeten, maar werd na enkele dagen zeer vakkundig alsnog geinstalleerd, en dat was geen eenvoudige klus. Ook gezien minder goede ervaringen van onze familie en kennissen bij andere keuken zaken, raad ik Enka keukens aan. Verder wil ik ieder die een keuken koopt aanraden altijd goed na te denken wat je wilt en goed door te vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Yasmine el Allali op woensdag 20 feb 2019 19
Wij hebben een keuken afgenomen bij ENKA keukens en deze door hen laten plaatsen. Wij werden deskundig geadviseerd bij het maken van de indeling van onze keuken. De keuken deskundige nam hier alle tijd voor. Daarnaast was de levering van de keuken precies in de week die ons vooraf beloofd werd en ook was de installatie van de keuken (inclusief elektriciteit) allemaal netjes afgewerkt en op tijd geklaard. Ik raad Enka keukens zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Akdeniz op maandag 11 feb 2019 19
Keuken gekocht, erg mooie en functionele keuken. Erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Suheda Gunes op vrijdag 8 feb 2019 19
Ik heb een strakke keuken gekocht voor mijn nieuwe huis met daarbij een inbouwkast voor, mijn wasmachine en droger hij staat super! De oude bewoners hadden al een inbouwkeuken maar ik vond dat maar niets (de wasmachine was ook te zien dat staat niet zo netjes) Ik ben, met mijn man gaan kijken bij enka keukens. Kiezen was héél moeilijk alles was zo mooi! Gelukkig zijn wij goed geholpen door de medewerkers en konden wij uiteindelijk de juiste keuken kiezen. Ik ben er super blij mee prachtig is het geworden wegens prive omstandig heden had ik mijn aanrecht op de juiste hoogte laten zetten nu kan ik lekker mijn dingen doen zonder veel last te krijgen ik raad het zeker aan neem zeker een kijkje! Hartelijk dank Enka.
FOTO VAN SUHEDA GUNES
Vooraf en achteraf
Reactie of foto toevoegen
“Mooie showroom”
Door Gordon op dinsdag 5 feb 2019 19
Heb door Enka Keukens mijn oude voor een nieuwe mooie strakke greeploze keuken laten vervangen , en ook het stucwerk en elektra laten doen. De planning is zeer goed verlopen en zonder zorgen. Het team van Enka Keukens is erg vriendelijk en gemotiveerd en vakkundig. Niks is ze te veel of te moeilijk. Enka keukens heeft een mooie grote showroom met een ruime keuze aan kwaliteits materiaal zodat je kunt vergelijken. Kortom, zoek je een goede keuken met een mooie prijs, en waarbij je ook nog eens Duits keukenapparatuur bij krijgt, dan zou ik hier zeker langs gaan om te gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kan gerust de showroom instappen, ook meerdere malen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze vervelend of opdringerig achter je aanlopen, zodat je rustig kan oriënteren.
FOTO VAN GORDON
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Altijd aan woord gehouden”
Door Arna Inci op dinsdag 5 feb 2019 19
Wij hebben een prachtige eiland keuken bij Enka keukens gekocht. In een woord geweldig! Na heel veel bedrijven bezocht zijn wij bij Enka terecht gekomen, zonder opdringerigheid hebben wij met goed advies onze keuken gekocht. Vanaf dag 1 hebben ze hun woord gehouden, gelukkig bestaan er bedrijven die afspraak is afspraak hanteren. Ze hebben in alles meegedacht en ons van goed advies voorzien. Ook de nazorg is fijn kortom voor een eerlijke en goede prijs zonder gedoe. Koop je keuken bij Enka keukens.
FOTO VAN ARNA INCI
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Seino Jongkees op maandag 4 feb 2019 19
Ik heb en nieuwe keuken hier gekocht, en ben zeer tevreden. Goed geholpen met de planning, afmetingen kloppen allemaal, heel flexibel met wat onverwachte vertragingen in de voorbereiding van de ruimte, installatie ging vlot en zonder enkele probleem, en snelle reactie op vragen na de installatie. Ik zou ze zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Sonja van Belle-Roskamp op maandag 22 okt 2018 18
Wij zijn bij Enka keukens heel goed geholpen bij het kiezen van onze nieuwe keuken. Extra advies, nog even binnenlopen, het was geen probleem. Ze hebben een mooie verzorgde showroom. Ook werden we altijd snel teruggebeld of kregen het antwoord per mail, dat is zo belangrijk!! Het installeren van de keuken ging uiterst zorgvuldig en op een rustige manier. We zijn zeer tevreden en genieten volop van onze aankoop. Enka-keukens levert ook de producten tegen een mooie prijs, je bent er niet duur uit. Dank aan de medewerkers en dank aan Ali.
FOTO VAN SONJA VAN BELLE-ROSKAMP
Keuken in pastelteint
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Osman op woensdag 29 aug 2018 18
Voor ons werd het tijd voor een nieuwe keuken. Wij hadden al snel een idee wat voor keuken wij wilden hebben. Dus ik schetste het opstelling op een tekening. Hierbij ben ik met de tekening naar aantal keukenzaken gelopen, maar mijn ervaring met keukenloods Utrecht zou ik toch kwijt willen. Op afgesproken tijd aangekomen, maar door niemand ontvangen! Beetje chaotisch waar wij 20min moesten wachten tot dat er iemand kwam. Gesprek liep stroef met vervelende vragen, commentaar op mijn tekening en af en toe (kleinerend) grijns trekken op mijn antwoorden. Ik ben niet op mn bek gevallen dus ik liet snel mijn tanden zien. Ik was puur benieuwd naar het prijskaartje. Toen de offerte naar voren kwam, gaf ik aan om een dagje overheen te slapen ondanks zijn dringende verkoop praatjes. Het vervelende was nog "Ik denk dat je niet terug komt als je nu gaat". Maar goed.

Week later hadden wij afspraak met Enka keukens. Zeer nette keukenzaak met goede inrichting en absoluut niet opdringerig. Eerste indruk was positief waar wij ook nog eens warm werden ontvangen door Ali Öz. Vanaf het moment dat wij aan tafel zaten goede sociaal contact ervaren. Luisterde goed naar onze wensen, meedenkend, soepel en vriendelijke jongeman. Met zijn insteek en visie werd voor ons snel een definitieve beslissing. Natuurlijk heeft het prijskaartje ook invloed gehad. Ali Öz gaf meteen een scherpe prijs met A merk apparaturen en aantal extra voorzieningen (luxer). Waar ik eigenlijk veel duurder uit kwam bij andere keukenzaken. Bij deze weg ook special thanks voor de monteur. Ik ben zijn naam kwijt, maar echt een topper! Brain stormen op elk obstakel, handig, sociaal en neemt vooral de tijd (geen gehaast werk) alles netjes strak afgewerkt.

Dit review is zeker niet bedoeld om reclame mee te maken, maar puur dat zij het verdient hebben! Bij deze Ali, hartelijk dank voor de goede service verlening! Alles is feilloos gelopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Karin en Wim Hilgers op vrijdag 13 jul 2018 18
Eigenlijk hebben Enka en wij elkaar via een tipgever gevonden. Het ging heel snel. Voor we het wisten werden er al geheel vrijblijvend afmetingen bij ons thuis opgenomen en genoteerd en werden we uitgenodigd voor een gesprek op het bedrijf. Wat een prachtig bedrijf! Professioneel en deskundig personeel. Totaal niet opdringerig, meedenkend en goed luisterend naar wat wij als klant als wensen hadden. De verkoper wist dat in no time te vertalen naar een goed plan, duidelijke tekening en een goed advies. De afspraken werden gemaakt en de keuken besteld.Tijdens de bouw waren de mensen van Enka altijd bereid om vragen te beantwoorden en ook op gezonden mail was er snel antwoord. Erg prettig! Een week voor levering ontvingen wij netjes bericht inzake de afleverdatum en tijd. Precies op de afgesproken datum was de keuken daar. Alles bijzonder goed verpakt en de hardstenen aanrechtbladen zelfs in kisten! Er kwamen twee erg vriendelijke monteurs. Wat een vakmensen! Er waren een paar probleempjes (bijv. te brede hardstenen vensterbank waardoor de kraan niet paste) die werden gewoon opgelost met een glimlach op hun gezicht. Zo bijzonder! Wat een service! Na twee dagen was de keuken klaar. In een woord prachtig! Na alle horror verhalen van anderen over niet leverende keukenleveranciers, beschadigingen, etc. waren we best een beetje kritisch, maar zo niet nodig! Wat zijn wij blij met onze prachtige keuken en met Enka! Een hele diepe buiging voor alle medewerkers en in het bijzonder een hele dikke DANKJEWEL voor Ali Öz! Wij zijn zo blij dat je ons "gevonden" hebt en die dag gewoon bent meegereden naar ons huis om meteen te meten! Wij bevelen jullie bij iedereen aan!
FOTO VAN KARIN EN WIM HILGERS
Prachtige keuken
REACTIE VAN JOY
Hallo, Is dit een kookplaat van 75 cm? En een afzuigkap van 90 cm breed?
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Fam Gerrits op maandag 30 apr 2018 18
Hier moet je zijn om een keuken te kopen! Het gehele proces van ontwerp, afspraken, communicatie en installatie is perfect verlopen.Dit zonder aandringen of je een richting op te sturen die je niet wilt. Deze heren verstaan hun vak, en zijn betrokken. De man die de keuken komt monteren is een 1e klas vakman die netjes en secuur werkt. Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Top kwaliteit en service!
FOTO VAN FAM GERRITS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Leen en Ellie van Luijn op zaterdag 21 okt 2017 17
Wij hebben verleden jaar een keuken uitgekozen en zijn daarbij uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen. Van het moment van uitkiezen tot en met de plaatsing zijn wij ontzettend tevreden. Met vragen konden wij bij ze terecht. We werden prima op de hoogte gehouden voor wat betreft datum en tijd van levering en de komst van de monteur. De monteur heeft ook prima werk geleverd. Wij zijn heel erg tevreden en zeggen: Ga eens kijken bij Enka Keukens. Prima zaak. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Martin op dinsdag 19 sep 2017 17
Fijn bedrijf! Mooie zaak. De mensen met wie Enka samenwerkt zijn allemaal heel netjes en zijn trots op wat ze doen. Hebben bij ons complete verbouwing gedaan. Alles binnen de afgesproken tijd wat niet makkelijk was door de bouwvakantie. Vanaf het eerste contact was het prettig. Wij gaan genieten van keuken, badkamer en de rest.
FOTO VAN MARTIN
Keuken met complete verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Stephan Obdam op woensdag 30 aug 2017 17
We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door het team van Enka keukens en heel tevreden met de kwaliteit van de keuken. Ziet er ook super uit!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gilles op dinsdag 22 aug 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij ENKA keuken. Zijn er prettig geholpen een prachtige keuken voor een goede prijs.Niets werd opgedrongen,maar wel goed geadviseerd. Bij aflevering was de keuken kompleet.Niets ontbrak.Zeker een aanrader om daar te kopen. Kregen ook nog een prachtige bos bloemen en veel kookplezier toegewenst
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Akpinar op zaterdag 19 aug 2017 17
İk heb een keuken gekocht bij Enka. Enka is voor ons een topper vanaf het begin (orientatie) tot einde (paatsing). De verkoper nam de tijd, dacht met ons mee. Nette levering en uitstekende plaatsing. 100% tevreden en raad het iedereen aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Z.B. op dinsdag 18 jul 2017 17
Ik heb een prachtige nieuwe keuken bij Enka keukens gekocht. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers en een hele goede service. Ik zou dit bedrijf zeker iedereen aanraden, helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Hebben hun best gedaan”
Door M. Huisman op dinsdag 6 jun 2017 17
Een keuken kopen blijft altijd zeer spannend. En je hoort van iedereen, het gaat nooit goed. En inderdaad dat gebeurde bij ons ook niet. Na plaatsen van de keuken, was de keuken niet geheel zoals ik verwacht had. Maar waarin Enka keukens zich echt onderscheid is de aftersales. Je moet soms even geduld hebben, maar het komt uiteindelijk goed! Het is fijn dat ze je niet laten zitten!
FOTO VAN M. HUISMAN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 25
Vestiging Enka Keukens
Website: enkakeukens.nl
  Utrecht, St. Laurensdreef 20, 3565 AK Utrecht, tel 030-2468205
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.