Feedback
7,0

De Gordijnschuur

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Gordijnschuur
De Gordijnschuur is een familiebedrijf dat sinds 1977 is gespecialiseerd in een kwaliteitscollectie gordijnen en vloeren. Al vele jaren staan wij bekend om onze goede service, snelle levering en uitmuntende kwaliteit. En met een snelle levering, bedoelen we dan ook snel: desgewenst kunnen uw gordijnen op maat gemaakt worden, en dat binnen 48 uur! U bent van harte welkom in onze winkel in Genemuiden of Putten. Hier kunt uw zelf de laatste mode bekijken en uw overtuigen van ons ruime assortiment.
Alternatieven voor De Gordijnschuur
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 152 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 391 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 419 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 270 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 77 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 85 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,5 uit 92 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 7,9 uit 419 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over De Gordijnschuur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Peter op maandag 1 mei 2017 17 | vestiging Putten
Zeer goede/positieve ervaring, onderscheidend op service/contact. Via mond-tot-mondreclame zijn we bij Martijn van De Gordijnschuur gekomen om gordijnen uit te zoeken. Wat we niet wisten is dat Martijn ook tapijten/vloeren levert tegen een scherpe prijs (in verhouding met de kwaliteit). Naast de gordijnen hebben we ook alle vloeren die nog niet waren gekocht, bij De Gordijnschuur besteld. Het bestelproces was goed en verliep soepel. Het proces van leveren/leggen en de afhandeling daarna was ook strak geregeld. Bij de verbouwing van ons huis hebben we met veel leveranciers van doen gehad. Geen enkele leverancier was zo stipt in het nakomen van afspraken en het reageren op vragen. Daarom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht geholpen”
Door A de op donderdag 19 okt 2017 17 | vestiging Genemuiden
Slecht geholpen. Aangegeven wat we wilden, uiteindelijk niet waargemaakt. Gebeld en probleem uitgelegd. Als antwoord kregen we te horen dat het ons probleem is en dat we het zelf hebben uitgezocht. Maar goed, daarvoor ga je niet naar een "gordijnspecialist", je verwacht dat je goed geadviseerd wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er goed uit”
Door K. Fahner op vrijdag 21 jul 2017 17 | vestiging Genemuiden
Wij hebben ons huis laten stofferen door de medewerkers van de Gordijnschuur en zijn er heel tevreden mee. Men geeft goede adviezen m.b.t. kleuren en levensduur. Ook hebben we pvc vloeren laten aanleggen en dat ziet er allemaal goed uit. Men hield zich aan de gemaakte afspraken wat we erg prettig hebben gevonden. Kortom we kunnen de Gordijnschuur van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus genomen”
Door H. van 't Hul op zondag 21 mei 2017 17 | vestiging Genemuiden
we hadden een klacht en die is serieus genomen en erg netjes afgehandeld. de extra kosten hebben zij voor hun rekening genomen. we zijn nu erg tevreden hoe de gordijnen er bij hangen. de klant vriendelijkheid is voor hen belangrijk de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen De Gordijnschuur
aGenemuiden (3 ervaringen), Langestraat 64, 8281 AM Genemuiden, tel 038 - 385 51 71
bPutten (1 ervaring), Van Geenstraat 2, 3882 BJ Putten, tel 0341 - 36 03 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.