Feedback
6,0

Primabad

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-352119 | Stirlingweg 8, 5466 AV Veghel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Primabad
Primabad is een exclusief Nederlands merk dat uitsluitend werkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij uw gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van uw producten voorop wordt gesteld
Alternatieven voor Primabad
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Veghel Noord-Brabant) score 9,2 uit 660 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• St. Pieter
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Primabad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte kwaliteit”
Door Truus op zaterdag 25 dec 2021 21
Mensen koop nooit bij Primabad! In 3.5 jaar tijd 2 maal verweerde spiegels. Zoals ik van meerdere mensen lees die hetzelfde probleem hebben wordt het afgeschoven op het gebruik van chemische middelen of potjes die openstaan. Helemaal niet aan de orde bij al deze klachten. Zo hebben wij ook een verroest scharnier van de hoge badkamerkast. Vlgs. Primabad meneer ook door het gebruik van chemische middelen. (De overige scharnieren zien er trouwens nog keurig uit). Je verwacht kwaliteit maar het is rotzooi!
Ik wilde van de Primabad meneer graag weten bij welke brancheorganisatie Primabad is aangesloten zodat ik een klacht kon indienen. Kreeg een mail terug dat dhr. niet meer met mij wenste te communiceren!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Peter Hoogendorp op zaterdag 18 nov 2023 23
De schroefdraad van de overloopring van ons badmeubel was na 15 jaar afgebroken. Internet afgestruind naar een nieuwe, geen resultaat.Primabad Veghel een mailtje gestuurd met foto en binnen 24 uur een reactie. "Hebben we nog liggen, graag uw adres, wordt als service toegestuurd." Zulke bedrijven, daar moeten we heel zuinig op zijn. Robbert, hartelijk bedankt en zeker tot ziens.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over spiegel”
Door n metsemakers op woensdag 4 dec 2019 19
spiegel met ledverlichting en verwarming gekocht twv € 478 . rug van de spiegel raakt aangetast onder de aanwezige lijmkit. primabad zegt dat het door vocht komt en / of agressief schoonmaak middel . ik vermoed dat de rug van de spiegel in de loop van de tijd ( 2.5 qjaar ) word aangetast door de gebruikte lijmkit . en van een badkamerspiegel met verwarming en led verlichting zou je verwachten dat hij tegen wat vocht kan lijkt mij . op een badkamer kan het wel eens vochtig zijn, maar er is voldoende ventilatie zodat het vocht zeer snel verdwenen is . het schoonmaken van de spiegel aan de achterkant is onmogelijk . de voorkant word met een vochtig wonderdoekje zonder schoonmaakmiddel schoon gemaakt. conclusie rommel gekocht voor veel geld en primabad ontloopt zijn verantwoordelijkheid . overigens , er heeft 20 jaar een spiegel van 1x1 meter gehangen met behulp van 4 spiegel klemmen . deze spiegel is nog puntgaaf , als bewijs dat primabad inferieur materiaal en kletskoek verkoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Voelen zich niet verantwoordelijk”
Door Geert-Jan van Otterdijk op zaterdag 24 aug 2019 19
Een badmeubel gekocht, geleverd met krasjes op lades en deuren, nemen geen verantwoordelijkheid en hebben geen respect voor de klanten, willen afschuiven op transporteur maar te laat met melden, je zou er het transport voor moeten doen. Dozen hebben weken ingepakt gestaan in gesloten doos om beschadiging te voorkomen. Wel dan declareer het maar bij de loodgieter was het alternatief wij doen niks, wel denk eerst maar eens goed na voordat u een badmeubel koopt van primabad, wij nooit meer.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Primabad
Website: www.primabad.nl
  Veghel (bezoek op afspraak), Stirlingweg 8, 5466 AV Veghel, tel 0413-352119
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.