Feedback
9,4

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Artic Keukens - verrast met unieke, persoonlijke werkwijze
Veel complimenten ontlokt de nieuwe showroom van Artic Keukens. En dat is niet zo vreemd, want hier ziet u keukens als onderdeel van het interieur gepresenteerd. Deze aanpak is vernieuwend, maar wel onder de vertrouwde vlag van de landelijk bekende DB KeukenGroep. Dit familiebedrijf verzorgt al ruim 30 jaar met plezier en passie moderne keukens in alle stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Beleef uw keuken als meubel bij Artic Keukens
Wij zien keukens als essentieel onderdeel van uw interieur. Onze showroom weerspiegelt dit idee ook. U zult positief verrast zijn als u ziet wat er mogelijk is om moderne keukens de uitstraling van een persoonlijk interieur mee te geven. Al de prijskaarten in onze showroom zijn – net als onze offertes – volledig gespecificeerd en voorzien van nettoprijzen. Zo maken we het proces van keuken kopen transparant voor u. Nagenoeg al onze keukenapparatuur is werkend aangesloten. U kunt dus zelf ervaren hoe een keukenapparaat werkt. Via digitale prijskaarten hebt u toegang tot extra informatie met YouTube filmpjes over alle mogelijkheden van de keukenapparatuur. Uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te adviseren. Onze showroom is ruim opgezet met veel lichtstraten. Zo kunt u onder de meest optimale omstandigheden materialen en kleuren uitzoeken. Artic Keukens is ook de plek waar het DB Vakcollege is gevestigd. Op de 1e etage worden onze collega’s van DB KeukenGroep opgeleid om onze missie van klanttevredenheid met een 9+ in de praktijk te brengen. Deze focus op deskundige en betrokken medewerkers maakt ons uniek in de keukenbranche. Artic Keukens groeit snel en trekt klanten aan vanuit Vinkeveen tot aan Den Bosch.

Tijd en rust
Artic Keukens zit bewust niet op het Kanaaleiland waar andere keukenzaken zwaar vertegenwoordigd zijn. Dit ondersteunt onze unieke bedrijfsfilosofie. Want we zijn ook anders dan de doorsnee keukenspecialist. Dat merkt u aan onze werkwijze en ziet u terug in de klantreviews.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar zoveel mogelijk met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Artic Keukens.
Ervaringen
Er zijn 49 ervaringen over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren42 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken met super service”
Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door M. Abrahams op maandag 26 jul 2021 21
Zeer goede en betrouwbare partij, afspraak = afspraak, geen verrassingen, duidelijke communicatie, je krijgt hier zeker geen spijt van!
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevredenheid is gelukt”
Door Fam v Veelen op maandag 2 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder verrast door de service van de DB keukengroep. Helaas is er door de fout van de verkoper een verkeerde kleur keuken geleverd. Omdat wij de woning in moesten hebben ze de keuken toch geplaatst en kregen wij met spoed een hele nieuwe keuken. Door het verkeerd ophangen van de planken was de muur beschadigd maar DB loopt niet weg voor de problemen maar lost alles netjes op! Iets wat je niet vaak meer ziet. De contact is helder en vriendelijk. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig, werken netjes en secuur! Ze willen echt dat je 100 procent tevreden bent. En dat zijn we, we zijn onwijs blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe prachtige keuken”
Door Fam. Bakker op dinsdag 21 dec 2021 21
Wij zijn zéér tevreden over de service en onze nieuwe práchtige keuken. Er werd heel goed met ons mee gekeken naar de mogelijkheden. Artic keukens is een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met kookplaat en magnetron”
Door Ulfat Jahan op maandag 25 jul 2022 22
Excellent on all fronts. Excellent products. Excellent service. Honest and transparent
Fair price given the service.
FOTO VAN ULFAT JAHAN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Edwin Werring op vrijdag 2 jul 2021 21
Op 2 juli 2021 de keuken geleverd. Ik kan niets anders zeggen dan dat het nakomen van de afspraken en het naar boven brengen (1e verdieping) van de onderdelen zeer netjes en professioneel is uitgevoerd. Voor het transport van de keukenonderdelen werd zelfs een verhuislift gebruikt waarbij zelfs alles op het dakterras werd afgedekt. Een groot compliment voor het leveren van de keukenonderdelen. Als het monteren net zo gebeurd scoort Artic keukens een dikke 10!!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
FOTO VAN WIM MOLLEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Jan Gabriel op zondag 14 nov 2021 21
We really had an incredible experience with Artic Keukens, we visited two other kitchen businesses beforehand, but we were not happy with the service and design until we stepped into Artic Keukens Utrecht. The entire process was very transparent (especially over the price, no negotiation tactics!) and professional from the first design through to delivery and installation. I'll certainly recommend Artic Keukens for a stylish and professional kitchen buying experience. A great thanks to Levi for assisting us through the entire process. Highly recommended!
FOTO VAN JAN GABRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Daan S. op maandag 28 feb 2022 22
Artic heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerp, uitwerking en keuze voor de nieuwe keuken. Geen verkoopfabriek, maar klantgericht. Geen gedoe over prijsonderhandelingen. Je weet wat je krijgt, en dan krijg je waar voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jamie Toole op vrijdag 2 jul 2021 21
We worked with Levi at Artic Keukens and our experience has been nothing but positive. They have fixed things immediately and are extremely responsive! Overall we highly recommend!
FOTO VAN JAMIE TOOLE
Reactie of foto toevoegen
“Viel tegen”
Door Smeets op dinsdag 22 feb 2022 22
Koopproces was prima, goed begeleid door William. Maar vanaf plaatsen begon de ellende. Ze hebben ons wekenlang zonder waterafvoer laten zitten omdat deze 'zoek' was, geen enkele moeite gedaan om dit probleem tijdelijk op te lossen. Uiteindelijk zelf met een goedkope Gamma afvoer het probleem provisorisch opgelost. Enige tijd later was er een deurpaneel kromgetrokken, de afspraak om die te vervangen is 3x lastminute verplaatst. Erg zure nasmaak aan overgehouden, te meer omdat ik maandenlang op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar keukenbedrijf met goede service. Jammer want de keuken an sich zijn we erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Fam Vos op maandag 11 okt 2021 21
Prachtige keuken met kookeiland, heel ruimtelijk, we zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschap complete keuken”
Door Mark op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is goed ontworpen en geplaatst. Bij vragen heeft onze persoonlijke adviseur ons telkens snel verder geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Sandra en Ton op woensdag 31 aug 2022 22
Bij ons eerste bezoek gaf de verkoper ons een goed gevoel en dacht goed mee, niks opdringerig aan het eind kregen we al een concept offerte mee met tekening. Niks aanbetalen en de prijs is vast heerlijk en een goed beleid van deze organisatie.
Eigen monteurs en chauffeurs die zeer professioneel te werk gaan, en dan ook nog een prachtige keuken. Advies van ons ga zeker kijken en loop niet standaard naar de meubelboulevard. Ook hier hebben ze zeer betaalbare keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het gehele traject”
Door Nicole Wezelman op zondag 10 apr 2022 22
Wij zijn super bij met het gehele traject dat we doorlopen hebben met Artic keukens. Bij de start van het traject werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd er goed meegedacht. Toen we al een keuze hadden gemaakt en er toevallig een nieuwe kleur front beschikbaar kwam wat erg dicht bij onze wensen lag, werd deze ook nog aan ons getoond om te kijken of we die niet toch liever wilden. Dit was een schot in de roos, want wij vonden deze nog mooier dan de keuze die we eerst gemaakt hadden. Wij hebben ook gekozen om het voorwerk (oude keuken slopen, elektra & leidingen herleggen, stucen, schilderen) door Keukenwerk te laten doen, een bedrijf waar Artic mee samenwerkt. De afstemming tussen Artic en Keukenwerk was ideaal. We hoefden zelf niets te doen. De planning voor alle werkzaamheden werd tussen hen afgestemd, alsmede het delen van alle technische tekeningen. Wij kregen van te voren een heldere planning waar men zich ook voor 100% aan gehouden heeft. Dit was erg prettig in verband met wanneer wel en niet thuiswerken. De werkzaamheden zijn allemaal perfect afgerond, waarbij er door de installateur zelf was opgemerkt dat er een klein krasje zat op 1 van de fronten, waarvoor meteen een nieuwe is besteld. Zodra deze binnen is wordt deze gratis geïnstalleerd. Door het wereldwijde chip tekort waren er wat leveringsproblemen met de apparatuur, waarbij Artic zich goed aan het principe 'underpromise and overdeliver' heeft gehouden. Wij zijn maanden van tevoren al op de hoogte gesteld dat er mogelijk problemen zouden zijn en er werd meegedacht over alternatieven. Op dat moment leek het erop dat bijna alle apparatuur vertraagd zou zijn, maar uiteindelijk zijn alleen de 2 ovens er nog niet. Wanneer zij binnenkomen worden deze gratis alsnog geïnstalleerd. Het ontbreken van deze apparatuur is overmacht aan Artic zijde en zij hebben zeer goede oplossingen geboden om de hinder hiervan zoveel mogelijk te beperken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor het beste”
Door Tim Zeeuw op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben een schitterende keuken bij Artic gekocht. Wat ze hebben beloofd is ook nagekomen. Zeer betrouwbaar, deskundig en denken goed mee. Onze ervaring is dat Artic alleen voor het beste gaat en er alles aan doet dat de klant 100% tevreden is.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde goed geregeld”
Door in 't Veld op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier heel blij mee. Van begin tot het einde was het goed geregeld. Goede communicatie, fijne mensen, mooie solide keuken, vakmannen aan het werk. Kortom: gewoon hartstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tonnie Brounts op woensdag 21 okt 2020 20
Vorige week een nieuwe keuken gekregen. Alles is zoals afgesproken gegaan. Het hele proces is goed begeleid door heldere informatie voor de aannemer die alles startklaar moest maken. De mensen die de keuken hebben geleverd en ingebouwd waren zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel precies afgewerkt . Ook bij de keuze voor de juiste keuken ben ik goed geholpen in Utrecht. Alleen maar tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Janine op zaterdag 30 apr 2022 22
Ondanks mijn beperkte budget heeft Levi een heel mooie en praktische keuken voor me getekend. Hij voelde aan wat ik wilde en gaf goede en creatieve adviezen.
Alle lof voor iedereen bij Artic waarmee ik te maken heb gehad. Het contact was prettig, hulpvaardig en betrouwbaar. Al meer dan ruim van te voren kreeg ik een werkschema, zodat ik mijn eigen werk er om heen kon plannen. Dit schema is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. En niet alleen dat, maar de keuken is in werkelijkheid ook zo geworden als gepresenteerd. Ik heb jarenlang opgezien tegen het kopen van een nieuwe keuken, maar Artic heeft inderdaad ervoor gezorgd dat het soepel is verlopen en ik er weinig stress van heb gehad. Een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
FOTO VAN FAM SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Frans en Leny van den Houten op vrijdag 12 nov 2021 21
wij zijn uitstekend geholpen door Levi, die goed met ons nagedacht heeft over onze wensen en waarbij wij met elkaars hulp tot een hele mooie uitvoering van onze keuken zijn gekomen. Daarnaast willen wij Eddie en Luuk, de monteurs die de keuken geplaatst hebben ook een groot compliment geven. Zij namen de tijd om alles zorgvuldig te plaatsen en in te bouwen, waardoor onze keuken er strak en zeer verzorgd uit ziet, Helaas is er in het vervolg traject, na het plaatsen van de keuken, door een medewerker een fout gemaakt met een na-order waardoor er toch een smet op het geheel is gekomen. Dat neemt niet weg dat wij Levi, Eddie en Luuk in combinatie met de omissie een cijfer willen geven van een 9,5. " Het grootste en belangrijkste deel, vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding van het plaatsen van de keuken is perfect verlopen.
FOTO VAN FRANS EN LENY VAN DEN HOUTEN
+ Toon extra foto van Frans en Leny van den Houten
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en vriendelijke mensen”
Door Odile op donderdag 9 jun 2022 22
Bij de aanschaf van de keuken duidelijk en goed geïnformeerd, Levi had al veel voorwerk gedaan, dat was fijn. Aannemer bleek via hen te kunnen (stucen, electra etc). Vooraf een duidelijke planning gemaakt, die helemaal werd gevolgd. Betrouwbare, uiterst vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijk”
Door Quintus Winkler op vrijdag 7 jan 2022 22
Zowel Artic als Levi laten meteen zien dat ze uitermate klantvriendelijk zijn, transparant in prijs en gemaakte afspraken nakomen. We hebben dan ook al een aantal bekenden doorgestuurd en raad iedereen ook aan in de zoektocht naar een keuken in ieder geval een bezoek te doen aan de mooie showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn uitermate blij”
Door Familie Walgers op zondag 19 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken uitgekozen bij Artic keukens en werden daar uitstekend geholpen door Levi Geense. Hij begreep onze wensen en had zelf nog goede ideeën om de keuken nog meer uitstraling te geven. Bij plaatsing van de keuken bleek dat er wat keukenapparatuur miste. Hier kon Artic niets aan doen maar zij hebben ons wel goed geholpen door tijdelijk alternatieven te plaatsen waardoor wij toch meteen volledig gebruik konden maken van onze keuken. Ondertussen is de keuken compleet met de juiste apparatuur. Wij zijn uitermate blij met onze keuken en verwachten er nog jaren plezier van te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
REACTIE VAN PETER
Mag ik vragen aan welke prijsklasse wij ongeveer moeten denken bij deze keuken?
REACTIE VAN SIMON
13 1/2
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert op donderdag 3 feb 2022 22
Prima ervaring met Artic Keuken. Betrouwbaar, goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Voelen ons niet serieus genomen”
Door Niels Splinter op vrijdag 18 jun 2021 21
Tot dat alles betaald was ging het goed. Daarna begonnen de problemen. Veel problemen zijn achteraf opgelost, echter de service en communicatie door de betreffende medewerker en DB keukens uit Utrecht zwaar onder de maat. We voelen ons eigen niet serieus genomen en snappen niet wat een energie dit kost om tot een positief resultaat te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Artic denkt met je mee”
Door Renske Maes op donderdag 31 dec 2020 20
Ik gun iedereen die een keuken koopt zo'n traject. Artic is ontzettend transparant, ze nemen alle tijd voor je en denken in alles goed mee, communicatie verloopt van begin tot eind heel prettig.
FOTO VAN RENSKE MAES
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met goed gevoel”
Door Esther de Jong op vrijdag 6 nov 2020 20
We zijn bij Artic beland via google omdat wij een kleine maar van alle moderne gemakken voorziene keuken zochten met een ouderwetse uitstraling passend bij ons monumentenhuisje gebouwd rond 1928. De recensies spraken mij zeer aan: een bedrijf met een goede naam en een eigen montageteam. Het maken van een persoonlijke afspraak verliep heel vlot en wij kwamen bij Paul Gunter in Utrecht. Hij nam alle tijd, liet ons alles zien in de uitgebreide sfeervolle en overzichtelijke showroom in Utrecht zonder dat we ons opgejaagd voelden. Paul Gunter kwam met hele goede suggesties voor de keuken. Ontwerpen werden ter plekke gemaakt. Heel fijn want wij hadden zelf geen idee wat er zou kunnen. We hebben alles toen even laten bezinken om nog even na te denken over bepaalde dingen. De ontwerpen kregen we mee. Bij het tweede eveneens hele prettige bezoek zetten we samen met Paul Gunter we alle puntjes op de i. Vervolgens is ALLES precies zoals besproken verlopen ondanks de Corona-tijd. Alle afspraken zijn keurig, zeer sympathiek en geheel plan nagekomen van inmeten tot uiteindelijke plaatsing en nazorg. Het plaatsen is uiterst netjes gedaan, bijv nog nooit zulke prachtige kit-randen bij een aanrechtblad gezien. Alles werkt en alles ziet er perfect uit. Ook telefonisch en per mail zijn wij steeds keurig geholpen en van informatie voorzien. Van te voren zag ik er erg op tegen het uitzoeken en plaatsen van een keuken door allerlei gruwelverhalen van vrienden zoals gebroken of niet passende aanrechtbladen en ontbrekende onderdelen. Bij Artic Keukens krijg je meer dan waar voor je geld. Niet alleen een prachtige keuken, maar ook een happy gevoel.
FOTO VAN ESTHER DE JONG
Keuken met groene achterwand
+ Toon extra foto van Esther de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
aUtrecht , Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030 - 200 63 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.