Feedback
8,5

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Artic Keukens Utrecht, keukenzaak met opvallende pluspunten

De Texasdreef 2 in Utrecht heeft sinds mei 2019 extra uitstraling gekregen door de schitterende keukenshowroom van Artic Keukens. De zevende vestiging van DB Keukens onderscheidt zich met haar slogan ‘keukens met ‘n 9+’ positief ten opzichte van overige keukenzaken in Utrecht. Artic Keukens beantwoordt aan een behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid met haar ‘Afspraak is afspraak’-mentaliteit en uitstekende service (ook in het traject na-handtekening!). Door te werken met netto prijzen en transparante offertes weet u altijd direct waar u aan toe bent. Dit gecombineerd met deskundig, eerlijk advies en een aandachtig luisterend oor, zorgt ervoor dat u zeker weet dat u bij Artic Keukens een keuken samenstelt die voldoet aan uw wensen, leefstijl en budget.

De mooiste keukens in alle stijlen
Artic Keukens biedt keuken inspiratie uit alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot greeploze keukens en moderne keukens. Ook de nieuwste presentaties van urban keukens, monochrome keukens, marmerlook keukens en nog veel meer eigentijdse opstellingen kunt u hier bewonderen. Voor elk budget! In ons aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen en opties. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk wat handgemaakt wordt samengesteld.

Interactieve keukenshowroom
Vernieuwend is de keukenshowroom van Artic Keukens ook, omdat bezoekers zelf de werking en bediening van werkbladafzuiging, stoomoven en de inductiekookplaat kunnen ervaren. Met digitale prijskaarten kunt u ter plekke de keukenopstelling of keukenapparatuur aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden de prijskaarten u extra inspiratie online met filmpjes over keukenapparatuur.

Unieke keukenzaak in Utrecht
Artic Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep). DB Keukengroep onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers. Onze enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Artic Keukens.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
FOTO VAN WIM MOLLEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
aUtrecht , Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030 - 200 63 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.