Feedback
7,0

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Artic Keukens Utrecht, keukenzaak met opvallende pluspunten.

De Texasdreef 2 in Utrecht heeft sinds mei 2019 extra uitstraling gekregen door de schitterende keukenshowroom van Artic Keukens. De zevende vestiging van DB Keukens onderscheidt zich met haar slogan ‘keukens met ‘n 9+’ positief ten opzichte van overige keukenzaken in Utrecht. Artic Keukens beantwoordt aan een behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid met haar ‘Afspraak is afspraak’-mentaliteit en uitstekende service (ook in het traject na-handtekening!). Door te werken met netto prijzen en transparante offertes weet u altijd direct waar u aan toe bent. Dit gecombineerd met deskundig, eerlijk advies en een aandachtig luisterend oor, zorgt ervoor dat u zeker weet dat u bij Artic Keukens een keuken samenstelt die voldoet aan uw wensen, leefstijl en budget.

De mooiste keukens in alle stijlen
Artic Keukens biedt keuken inspiratie uit alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot greeploze keukens en moderne keukens. Ook de nieuwste presentaties van urban keukens, monochrome keukens, marmerlook keukens en nog veel meer eigentijdse opstellingen kunt u hier bewonderen. Voor elk budget! In ons aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen en opties. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk wat handgemaakt wordt samengesteld.

Interactieve keukenshowroom
Vernieuwend is de keukenshowroom van Artic Keukens ook, omdat bezoekers zelf de werking en bediening van werkbladafzuiging, stoomoven en de inductiekookplaat kunnen ervaren. Met digitale prijskaarten kunt u ter plekke de keukenopstelling of keukenapparatuur aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden de prijskaarten u extra inspiratie online met filmpjes over keukenapparatuur.

Unieke keukenzaak in Utrecht
Artic Keukens, onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers. Onze enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Al ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Artic Keukens.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 '19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
aUtrecht , Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030 - 200 63 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.