Feedback
9,5

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Op zoek naar een droomkeuken die past binnen uw stijl en budget? Dan bent u bij Artic Keukens aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide collectie, deskundig advies en onze eerlijke en scherpe prijzen vindt u gegarandeerd uw nieuwe keuken!

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Doen zoals Beloofd – Netto prijzen – Transparante offertes – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang ons gratis magazine
Ontdek de nieuwste keukentrends en -stijlen in ons magazine.

200+ keukenopstellingen
Bekijk onze uitgebreide collectie.
Ervaringen
Er zijn 100 ervaringen over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren87 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Perfect geregeld”
Door Monique Wijnands op donderdag 8 feb 2024 24
Alles perfect geregeld vanaf dag 1. Strakke planning en in slechts 8 dagen volledig nieuwe keuken geplaatst. Zeer vriendelijk personeel van de showroom tot alle werkmannen. Werken erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve en plezierige ervaring”
Door Nelian Smorenburg op donderdag 25 jan 2024 24
Onze ervaring met Artic keukens was vanaf de eerste minuut t/m de laatste minuut zeer positief en plezierig! Vakbekwaam personeel, dat ons goed adviseerde en meedacht waar nodig was! De voorbereidende gesprekken gaven ons inspiratie en genoeg informatie over de mogelijkheden in onze keuken. De communicatie verliep ook zeer snel en direct, waar nodig was. Het plaatsen van de keuken werd door vakbekwaam personeel gedaan. Er werd netjes gewerkt, uitgebreid uitleg over de apparatuur gegeven en afval ed werd meegenomen. Elke dag weer is het zijn, koken, bakken&braden in onze keuken een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Artic”
Door Chantal van Lieshout op zaterdag 20 jan 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Artic in Utrecht en daar zijn we bijzonder tevreden en gelukkig mee. Ons eerste bezoek wilden rondkijken in de showroom om ideeën op te doen. Daar kregen we alle tijd en ruimte voor. Wij vonden het heel fijn dat we 'vrij' konden rondkijken, zonder dat een verkoper ons volgde of informeerde. Dat we die gelegenheid kregen gaf ons het idee dat er geen verkoopdruk zou zijn, en idee wat bevestigd werd doordat we op gegeven moment een kopje thee kregen: "u loopt al een tijdje te kijken, hebt u misschien ondertussen zin in iets te drinken?" Heel gastvrij. Dat bleef zo toen we een afspraak maakten om over een keuken te praten. Er werd royaal de tijd voor ons genomen, en heel goed geluisterd door de verkoopster: toen we de tekeningen thuis kregen, had allerlei details die wij over onze woonomgeving hadden gegeven in de tekeningen verwerkt! Dat waardeerden we erg; vanwege het luisteren, en omdat daarmee de tekeningen van de keuken heel persoonlijk, voor ons, werden. Naar het luisteren dacht de verkoopster ook fijn mee, zij stelde alternatieve mogelijkheden voor als een wens van ons niet precies uitvoerbaar was. Het was voor ons van belang dat de apparatuur energie- en waterzuinig zou zijn. Dat heeft de verkoopster zorgvuldig uitgezocht, zelfs buiten het gangbare assortiment om. Vanaf het begin waren we blij met onze keuze voor Artic. En die blijdschap groeide, toen agv van bouwproblemen het koopcontract zelfs 3 maal moest worden herzien! De verkoopster had begrip voor de aanpassingen en dacht ook daar fijn mee. Toen ik vertelde over klaprozenbehang en dat ik achterwand van de keuken en de muur van de kamer tot één geheel wilde maken, pakte zij een kleurenwijzer erbij en zocht mee naar passende kleuren. Diverse malen heeft ze kleuren in het tekenprogramma geladen, zodat ik een beeld kon krijgen van mijn keuze. Planning, bestelling en levering zijn goed verlopen. Als klant weet je niet goed hoe (veel) daar aan gewerkt wordt, alles verliep precies zoals Artic ons mailde en zij hielden met de levering van de keuken rekening met onze werkdagen, al was dat voor hen lastig. Het plaatsen van de keuken verliep ook heel plezierig; veel werd met ons overlegd, en de monteurs kwamen ook nog met suggesties en kleine aanpassingen om het gebruiksgemak voor te vergroten. Ze waren ook heel zorgvuldig met werken op vilten ondergrond, buiten zagen (ondanks regen) en beschermde looppaden maken. Overigens werd ook bij de levering ook eerst beschermmateriaal op de vloer gelegd. Dat hadden we niet gevraagd, en we waren er erg blij omdat we een nieuwe vloer hadden. Het hele proces van kijken, uitzoeken, kopen, leveren en plaatsen hebben wij ervaren als zorgvuldig en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken; hij is prachtig, handig, groot, ruim zonder dat dat erg opvalt en vormt een perfect geheel met onze kamer. Kijk maar op de foto's. Hartelijk dank, Artic!
FOTO VAN CHANTAL VAN LIESHOUT
+ Toon extra foto van Chantal van Lieshout
+ Toon extra foto van Chantal van Lieshout
+ Toon extra foto van Chantal van Lieshout
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het resultaat”
Door Familie van Duijn op dinsdag 16 jan 2024 24
Wij werden bij Artic onwijs goed geholpen. De verkoopadviseur die ons hielp (Bram) wist heel goed uit ons verhaal te destilleren waar we nou precies naar op zoek waren: een keuken waar geleefd wordt, met een creatieve draai, en toch ook een rustpunt in huis. We zijn super tevreden met het resultaat. Het leveren en plaatsen van de keuken is ook heel netjes gebeurd met een strak resultaat. Alle apparaten zijn van Etna vanwege de bovengemiddelde innovativiteit en design voor een prima prijs. Wat de kleurstelling betreft zijn we zeer gecharmeerd door het lichte werkblad van een zeer fijn kiezelcomposiet, warmgrijze panelen en een duurzaam eiken-look werkblad voor het schiereiland. De greeploze lades en kastdeuren en het 'geheime kastje' achter de bar zorgen voor meer dan genoeg goed bereikbare kastruimte.
FOTO VAN FAMILIE VAN DUIN
+ Toon extra foto van Familie van Duin
+ Toon extra foto van Familie van Duin
+ Toon extra foto van Familie van Duin
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ivan op dinsdag 28 nov 2023 23
I went to several kitchen suppliers and ended up with Artic Keukens which later on combined with Keur Keukens. Why we chose Artic Keukens:
- They did not push us like the other suppliers we had.
- Even though we had not make the deal at that time, they listened to us, sharing their thoughts, giving suggestions, helping us too. Our contact persons were not only one and they were all had the same attitude to us, which we really like.
- The price itself is also reasonable.
- We even came for the 2nd project and they were just helpful as the 1st project.
- Sometime miscommunication happened and they (the sales or monteur) made mistakes. But they fixed all the issues, even though it took some time.
In general, we really recommend Artic Keukens & Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door G. Buirma op maandag 27 nov 2023 23
Plezierige, geduldige en deskundige hulp bij het uitzoeken. Flexibel ook. Goede prijs-kwaliteit. Goede en fijne monteurs. Heel fijn is de samenwerking met een eigen aannemer: goed meedenkend, goede en prettige werkmensen, afspraken nakomend. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door SCG op donderdag 23 nov 2023 23
Zeer prettige keukenzaak, nette medewerkers met oor en oog voor klant. Geen harde verkoop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruime keus. Afspraken stipt nagekomen, goede nazorg. Top monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Waitun op donderdag 26 okt 2023 23
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Levi, die me uitstekend heeft geholpen. Zeer professioneel en deskundig en hij zorgde ervoor dat ik de perfecte keuken vond.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Fam. de Groot op dinsdag 3 okt 2023 23
Onze oude keuken was aan vervanging toe. Bij de speurtocht naar een nieuwe keuken -we zochten een landelijke blauwachtige keuken -kwamen we terecht op de website van Arctic keukens in Utrecht. De volgende dag konden we daar al aanschuiven en onze keuken samenstellen. Er heerste een goede sfeer en we werden bij het maken van onze keuze vakkundig en sympathiek geholpen door Levi. Artic heeft ons goed geholpen met het vinden van een aannemer voor het voorbereidende werk. De planning was uitstekend. De eindmontage gebeurde door eigen en vakkundig personeel. Gedurende het gehele traject zijn we ontzorgd. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar vooral ook met het hele traject, dat in totaal een half jaar in beslag nam. Die tijd was ook nodig om ons te verdiepen in apparatuur en tegels en een aantal aanpassingen. De verbouwing duurde in totaal slechts 9 werkdagen door de goede planning, er werd heel netjes gewerkt en we hebben nauwelijks overlast ervaren.
FOTO VAN FAM. DE GROOT
+ Toon extra foto van Fam. de Groot
+ Toon extra foto van Fam. de Groot
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Janine op maandag 2 okt 2023 23
Bij de koop van een nieuwe keuken ben ik zeer goed geholpen door verkoper Bram van Artic Keukens. Hij wist op basis van een paar genoemde wensen precies wat ik wilde en nodig had. Inmiddels is de keuken door vakkundige monteurs geplaatst. Het eindresultaat mag er zijn: het is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Ik zou Artic dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ida op dinsdag 26 sep 2023 23
Wij zijn ontzettend tevreden met de mooie keuken die wij hebben gekocht. Netjes gezet door vriendelijke monteurs. Vooral ook tevreden over verkoopmedewerkster Jarieke die ons alles heeft uitgelegd, heeft laten zien en samen met ons de keuken heeft ontworpen. Ze was vriendelijk en kundig en zorgde voor heel ontspannen sfeer tijdens de gesprekken.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door J. van der Eng op woensdag 20 sep 2023 23
We hadden al wel een idee van hoe we onze keuken wilde hebben toen we de winkel van Artic Keukens in Utrecht binnen stapten, maar nadat we een tekening hadden laten maken waren we eigenlijk meteen verkocht! De sfeer in de winkel was trouwens erg vriendelijk en ze nemen goed de tijd voor je. Na bestelling is het dan maar afwachten hoe het eindresultaat wordt, maar het is echt super geworden. Nog beter dan op de tekening! En achteraf de deuren vervangen was geen enkel probleem, wat een service! Fijne winkel en met een goed gevoel de rekening betaald ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Hans & Kitty te B. op vrijdag 15 sep 2023 23
Buitengewoon gastvrije ontvangst in de showroom in Utrecht. Meedenkende deskundige verkoopadviseurs die niets opdringen maar wel goed luisteren naar de wensen van de klant. Bovendien is de keuken op het geplande tijdstip door uiterst vakbekwame mensen geplaatst. Kortom: ze doen wat ze beloven!! Erg blij met onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit op vrijdag 15 sep 2023 23
Enorm tevreden met de keuken. Het ontvangst was prettig, de plaatsing verliep soepel en we hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Ronald bedankt voor de begeleiding!
FOTO VAN GERRIT
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Wil Miltenburg op woensdag 23 aug 2023 23
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen bij Artic. Levy heeft ons geholpen. bij de koop en niets was hem teveel.ook bij het voorwerk bezorgen en plaatsen was alles tot in de puntjes geregeld. Sander heeft de keuken geplaatst. Ook een heel aardige jongen die heel netjes heeft gewerkt. Het resultaat is een mooie keuken waar we heel blij mee zijn. En wat we echt we helemaal super vinden van Artic is dat ondanks het feit dat we zelf voor een Siemens oven hadden gekozen omdat de oude oven ons zo beviel. die om mochten ruilen omdat deze helemaal niet aan onze verwachtingen voldeed. Vandaar dat zij van ons een dikke 10 verdienen.
FOTO VAN WIL MILTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Professional”
Door Ayse op vrijdag 11 aug 2023 23
I am thrilled to wholeheartedly recommend Artic Keukens. In our house. Their exceptional kitchen designs blend aesthetics and functionality seamlessly, while their dedication to customer satisfaction and remarkable craftsmanship consistently surpass expectations. Their friendly yet professional approach, combined with their commitment to quality, make Artic Keukens an outstanding choice for anyone seeking a kitchen supplier that delivers not only exquisite designs but also an enjoyable experience from start to finish.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Fam. Kampers op vrijdag 11 aug 2023 23
Kwaliteit en service staan hoor op het prioriteitenlijstje van dit bedrijf. De Kwaliteit/ prijs verhouding is ook uitstekend. Ik kan hun iedereen aanbevelen omdat ze werkelijk doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en net”
Door Sabine op dinsdag 8 aug 2023 23
Hele vriendelijke en professionele mensen bij Arctic keukens. Nemen de tijd voor advies en leveren prachtige keukens.

Aanvulling ontvangen 9 augustus 2023: Betreft een complete keuken en later nog een quooker. Keuken is al geleverd en gemonteerd. Quooker cube komt nog.
Erg goed bevallen, zeer kundige, nette monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellis op dinsdag 8 aug 2023 23
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Goede communicatie en afspraak is afspraak! Een aanrader voor ieder die een nieuwe keuken zoekt.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2023: Wij hebben een complete keuken met kookeiland gekocht. De keuken is geleverd en geplaatst en ook dit is bijzonder goed verlopen met een prachtig eindresultaat. Kortom over zowel de aankoop als de montage zijn we zeer tevreden en geholpen door vakkundige en vriendelijke medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Een superervaring”
Door Els White op woensdag 26 jul 2023 23
Artic keukens en met name Levi heeft ons goed begeleid in de aanschaf van de keuken. Van begin tot eind. Alle tijd heeft hij genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Monteren van de keuken verliep netjes. De bovenkastjes waren iets te laag op gehangen, maar dat is een paar weken later netjes gecorrigeerd door het montage-team. Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Harrie op maandag 24 jul 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Artic Keukens. Het heeft even geduurd voordat de keuken helemaal in orde was, maar de oorzaak hiervan lag voornamelijk bij een toeleverancier. Hoewel niet alles snel konden worden opgelost, konden we de keuken gewoon gebruiken. Desalniettememin heeft Artic er alles aangedaan om ons tegemoet te komen. Doordat de communicatie vlot verliep en omdat Artic oplossingsgericht te werk is gegaan hebben we altijd het vertrouwen gehad dat het goed zou komen. Bij een eventuele volgende keer dat we een keuken zullen aanschaffen staat Artic boven aan ons lijstje.
FOTO VAN HARRIE
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keken”
Door Trees Hoogkamer-Hoefkens op donderdag 29 jun 2023 23
Gedurende het hele traject was er voor mij en mijn kinderen veel respect. Darina legde met veel geduld alles heel goed uit en kwam met verschillende mogelijkheden. Ook als er nieuwe ideetjes van mijn kant kwamen, ging ze ervoor en konden wij nog een keer langs komen. Zij is echt heel goed in het uitvoeren van al haar werkzaamheden naar de klant toe! Het klantteam hield mij schriftelijk op de hoogte van de verschillende stappen en zo nodig hadden we een goed telefonisch contact. Ze dachten mee toen ik vroeg of de oude koelkast tot de installatie van de nieuwe ivm de zeer hoge temperatuur buiten, kon blijven staan. Monteur Ruben is een super-plus. Hij werkte zich ondanks de hitte, 3 slagen in de rondte. Zonodig legde hij mij bepaalde zaken uit op een voor mij begrijpelijke manier. Hij hielp zelfs mee met het opruimen van kartonnen dozen en allerlei verbouwingsafval. Na 3 dagen staat hier een keuken waar hij heel trots op mag zijn en waar ik heel blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Rody de Bie op vrijdag 23 jun 2023 23
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Artic Keukens en kan ze zonder enige aarzeling een perfecte 10 geven. Vanaf het allereerste contact tot aan de installatie van mijn keuken, was de service buitengewoon vriendelijk, professioneel en efficiënt. Het begon allemaal met het contact tijdens de aankoop van mijn keuken. Het personeel van Artic Keukens was uiterst behulpzaam en geduldig. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en ideeën, en werkten nauw met me samen om de perfecte keuken samen te stellen. Ze gaven me waardevol advies en suggesties, zonder opdringerig te zijn. Ik voelde me op mijn gemak tijdens het hele proces en kreeg het gevoel dat mijn tevredenheid hun hoogste prioriteit had. Na de aankoop was de installatieservice van Artic Keukens even indrukwekkend. Het installatieteam was punctueel, vriendelijk en zeer bekwaam. Ze werkten snel en efficiënt, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze namen de tijd om elk detail zorgvuldig af te werken en ervoor te zorgen dat alles perfect functioneerde. Bovendien waren ze altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen aan te brengen om aan mijn wensen te voldoen. Wat mij het meest opviel bij Artic Keukens, was de consistente hoge kwaliteit van de klantenservice. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot aan het moment dat mijn keuken werd geïnstalleerd, voelde ik me als klant altijd gewaardeerd en gerespecteerd. Artic Keukens heeft duidelijk een toegewijd team dat er alles aan doet om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen, en zelfs te overtreffen. Al met al kan ik zonder aarzeling Artic Keukens aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een keuken van hoge kwaliteit met uitstekende service. Als ik geen enkele aanmerking heb, dan verdient Artic Keukens naar mijn mening niets minder dan een perfecte 10.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Saskia en Aad op donderdag 22 jun 2023 23
Vorig jaar voor het eerst bij Artic keukens binnen gelopen. Mooie showroom en werden door de receptioniste (alle medewerkers waren in een meeting) al zeer goed geholpen. Afspraak gemaakt en kwamen bij Levi terecht. Zeer enthousiaste en vakkundige medewerker. Prettig gesprek, denkt zeer goed mee en we wisten direct dat we met Artic Keukens verder wilden. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden. Vanaf het 1e moment dat we bij Artic binnenliepen tot nu is het traject erg prettig en vakkundig verlopen. Van de receptie, tot de verkoper, tot de installateurs (hele vriendelijke en klantgerichte medewerkers), tot de service (er is altijd nog iets dat anders moet, maar wordt zelf aangegeven en opgelost): helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door H.J. de Korte op dinsdag 20 jun 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht. Keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Alles was op tijd. Nergens zelf achteraan hoeven gaan. Bijzonder tevreden over de gehele gang van zaken!
FOTO VAN H.J. DE KORTE
+ Toon extra foto van H.J. de Korte
+ Toon extra foto van H.J. de Korte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hanna op donderdag 15 jun 2023 23
Bij het samenstellen van de keuken was er een goede en ontspannen wisselwerking met de consultante. Het eindresultaat is dan ook geheel naar mijn zin en ik geniet elke dag van de indeling en de kwaliteit van mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Shalane Vermeulen op dinsdag 13 jun 2023 23
Wij kozen voor Artic Keukens van de DB groep in verband met de vele goede recensies. En die zijn volledig terecht! Al vanaf het eerste contact verloopt alles soepel, professioneel en vriendelijk. Onze keuken is ontworpen door Levi en al het contact met hem verloopt uitermate soepel en vriendelijk. Wij hadden voorafgaand aan onze eerste afspraak een mail gestuurd met onze wensen en een keukenplattegrond. Levi had zich goed ingelezen en voorbereid waardoor we uiteindelijk snel onze droomkeuken hebben uitgezocht. Wij hebben een lastige hoek in de keuken qua afmetingen maar Levi kwam met een prachtige oplossing. De montage van de keuken verliep vlot, zorgvuldig, professioneel en de mannen waren uitermate vriendelijk. Alles werd keurig afgeleverd en aan ons uitgelegd. Wij zijn dolgelukkig met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Peter Heuts op donderdag 27 apr 2023 23
In oktober 2022 - op grond van de uitstekende reviews nieuwsgierig geworden - besloten om mij eens te gaan oriënteren op een nieuwe keuken bij Artic Keukens. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep en werd geholpen door Levi had ik al direct een goed gevoel. Dat kwam door de manier waarop ik door hem van advies werd voorzien en hoe goed er naar mij werd geluisterd. Er werd niet gepoogd om mij iets te verkopen wat ik eigenlijk niet wilde. Er werd zeer ruim de tijd voor mij genomen. De definitieve keuze om de keuken bij Artic Keukens te bestellen was dan ook niet zo moeilijk. Toen de week van verwijderen van de oude keuken en het leveren en installeren van de nieuwe keuken was aangebroken was het natuurlijk spannend hoe het proces verder zou verlopen. Ik kan daar heel kort over zijn: alles is vlekkeloos verlopen. De demontage, het voorbereidende werk (beide via Artic Keukens door Keuken Werk uitgevoerd), de levering en de installatie: zeer goede medewerkers die vakkundig, efficiënt en zeer netjes werken. De installateurs maakten zelfs dagen van meer dan 10 en 11 uur om alles af te krijgen: groot respect! Het uiteindelijke resultaat overtrof zelfs mijn hoge verwachtingen. Ik ben zelf perfectionistisch en vrij kritisch maar ik kan werkelijk geen verbeterpunt aangeven en dat heb ik zeer zelden meegemaakt. Ik heb het hierover met een aantal vrienden gehad en niemand had bij een keuken meegemaakt dat alles in één keer helemaal goed was gegaan. Als ik dan ook een score moet geven is het dus een absolute 10: letterlijk perfect. Ik ben zeer blij dat ik bij Artic Keukens ben uitgekomen en kan hen iedereen aanraden!
FOTO VAN PETER HEUTS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam. Koning op maandag 3 apr 2023 23
We zijn heel netjes geholpen, van tevoren duidelijke afspraak over ons budget, waar ze zich aan gehouden hebben. De planning en montage zijn we ook zeer tevreden over. Netjes te woord gestaan, nette monteurs en goed nazorg. Wat ons betreft hebben ze die 9+ ruim verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over het resultaat”
Door Fam. Aziezie op woensdag 29 mrt 2023 23
De afgelopen jaar zijn we intensief bezig geweest om een keuken te vinden die pas voor onze woning. We zijn bij verschillende keukenboeren geweest en hebben kwaliteit en prijzen vergeleken. Uiteindelijk hebben we voor Artic Keukens gekozen omdat wij op een prettige manier zijn begeleid door de sales professionals zoals Levi Geense. We hebben ons relaxt en prettig gevoeld en hebben daardoor een overwogen beslissing kunnen nemen. Overall zijn we erg tevreden over het resultaat. De samenwerking met de aannemer was prettig en het inbouwen van de keuken is probleemloos verlopen. Je merkt dat de kwaliteit van de materialen en apparatuur inderdaad overeen komt met wat ons beloofd is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door AW op maandag 6 mrt 2023 23
In de winkel al op een prettige en nette manier geholpen (dus geen agressieve verkoop). Er wordt goed en fijn meegedacht om het beste resultaat te behalen. Alles wordt fijn stap voor stap uitgelegd en besproken. Alle afspraken worden nagekomen. En als er iets is, dan wordt dat ook direct opgepakt en verholpen. Wij raden Artic Keukens ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Alie en Wim van Baggem op vrijdag 24 feb 2023 23
Op zoek naar een nieuwe keuken. De eerste vraag die je stelt is waar en bij welke zaak verwacht ik, dat je solide en goede apparatuur krijgt en of men aan de gestelde service en levering zal voldoen. Na enkele zaken te hebben bezocht kwamen we er al snel achter, dat de zaken met de grote reclame stunt het niet zouden worden. Via google viel ons oog op Artic-Keukens die er qua recensie prima uitkwam. Bij ons eerste bezoek aan Artic-Keukens bleek de verkoopadviseur, Darina Hoogendoorn, een schot in de roos. We werden goed geadviseerd zonder dat een en ander opdringerig werd getracht het duurste te verkopen. Er werd duidelijk naar de wensen van de klant geluisterd. Na een leuk en intensief intake gesprek werd een rondje door de zaak gemaakt en hierbij van de broodnodige adviezen voorzien. Wat ons hierbij opviel was, dat er geen haast werd gemaakt met de verkoop of het zetten van een handtekening, maar zelfs werden geadviseerd een en ander eerst goed te verwerken en in een eventueel vervolggesprek de puntjes op de i te zetten. We kunnen wel stellen dat dit een verademing was en wij ons gelukkig prijzen om met Artic-Keukens in zee te gaan. Na enkele vervolggesprekken werd de knoop doorgehakt en tot koop overgegaan. we verlieten de zaak met een uitgebreide informatiemap, waarin duidelijk het tijdspad werd vastgesteld. Volgens de gestelde planning werden we op de hoogte gehouden. Afspraken zoals inmeten van de keuken, levering van de keuken en de plaatsing ervan werden op de juiste afgesproken data nagekomen. De plaatsing van de keuken werd door twee monteurs in twee dagen op rustige en technisch befaamde wijze uitgevoerd. De geleverde apparatuur zoals multifunctionele oven met magnetronfunctie, kookplaat en schouwwasemkap zijn van uitstekende kwaliteit en keurig geplaatst. De afwerking van de gehele keuken is excellent te noemen. De door Artic-Keukens gevoerde slogan "Doen zoals beloofd" dekt zeker de lading. Als we voor de ontvangst, begeleiding, nakomen van afspraken, levering van apparatuur en plaatsing van de keuken een score zouden moeten geven, komen we zeker en welverdiend op een 9,5 - 10 uit.
Alie en Wim van Baggem
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Pim en Lydia op vrijdag 10 feb 2023 23
Een keuken kopen is een proces. Wat is er goed naar ons geluisterd en meegedacht. De keuken is keurig gemonteerd, oerdegelijk en praktisch. Gespecificeerde factuur maakt alles inzichtelijk. We hebben ons nooit een nummer gevoeld. Een klant van Artic heeft geluk.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jolien op vrijdag 10 feb 2023 23
Wij hebben het uitzoeken van de keuken als zeer prettig ervaren. We wisten vooraf nog niet echt wat we wilde. Gaande het gesprek en de rondleiding zijn de wensen verwerkt in een tekening en hebben we een prachtige keuken gekregen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede en fijne ervaring”
Door Jessica Stoel op vrijdag 10 feb 2023 23
Wij hebben echt een hele goede en fijne ervaring bij & met Artic gehad. Bij een grote verbouwing, waarbij ontzettend veel gebeurt, er veel keuzes gemaakt moeten worden en je met veel verschillende partijen samenwerkt, was het contact met William en zijn collega's van Artic echt een verademing. Het voelde echt als een stukje ontzorging. Geen (check) vraag was te veel, en we zijn altijd goed geholpen met duidelijke informatie. Daarbij komt dat wij ontzettend blij zijn met onze prachtige nieuwe keuken. Het opmeten, plaatsen en installeren is op professionele wijze uitgevoerd. Kortom, we hadden niet meer tevreden kunnen zijn. Ik zou Artic ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Toon Wouters op woensdag 8 feb 2023 23
Er wordt meegedacht en overlegd over details (ook tijdens de plaatsing van de keuken) en ook een zeer goede service. Alles wordt tiptop afgeleverd. Als iets niet helemaal in orde is wordt dit direct rechtgezet en verholpen. Wij zijn zeer tevreden over Artic en ook onze buurman die wij getipt hebben.
FOTO VAN TOON WOUTERS
+ Toon extra foto van Toon Wouters
+ Toon extra foto van Toon Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Remke Schoorl op zaterdag 4 feb 2023 23
Ik ben bij Artic geweest voor een keuken in ons nieuwe huis. Super fijne winkel: vriendelijk, eerlijk, meedenkend. Ik had naderhand nog een aantal wensen en vragen maar ook toen heel goed geholpen door Bram, de verkoper. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is bijna een jaar na plaatsing nog niet af”
Door Annemiek op maandag 30 jan 2023 23
We hebben een mooie keuken uitgezocht bij Artic. In de showroom zijn we goed geholpen. Helaas hadden we een zeer eigenwijze monteur die zijn eigen plan trok en geen zin had om tijdens het plaatsen van de keuken te overleggen. De keuken is in mei 2022 geplaatst en nu in januari 2023 zijn een aantal restpunten nog niet opgelost. Afspraken worden niet nagekomen. Hierdoor is onze keuken bijna een jaar na plaatsing nog niet af.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Mark op dinsdag 24 jan 2023 23
Vanaf het eerste contact moment een zeer prettig en kundige uitleg gehad van Levi. In een ongedwongen sfeer vergeleken met eerdere keuken aankoop ervaringen. Duidelijke uitleg over mogelijke verschillen in prijs / kwaliteit van diverse keuzes waarbij Levi deskundige adviezen en begeleiding doet van het gehele proces van begin tot eind daarbij als vast contact persoon. Duidelijk besproken wat impact is van de diverse keuzes. Ook na adviezen bij het inmeten nog zonder problemen wijzigingen kunnen doorvoeren en zelfs bij het verwijderen van onze oude keuken en het gereedmaken van de juiste aansluitpunten nog wijzigingen in hoeveelheid stroompunten kunnen doorgeven. De gehele levering en installatie is soepel verlopen en alle beslismomenten werden keurig overlegd met de deskundige en vriendelijke eigen medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de geleverde keuken”
Door Arie uit Leusden op dinsdag 24 jan 2023 23
Top info gesprekken in Utrecht met William, coördinatie en logistiek goed voor elkaar in Nunspeet, prima monteurs Henk en Maurits. Kortom zeer tevreden over de geleverde keuken door Artic Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Beloftes worden nagekomen”
Door Chris & Geertje op dinsdag 10 jan 2023 23
We zijn zeer tevreden over Artic Keukens. Het contact verliep erg prettig en ze komen netjes hun beloften na. Van de koop tot het plaatsen van de keuken werden we goed begeleid en op de hoogte gehouden. Tussendoor nog even contact gehad over het leidingwerk. Ook het leveren en plaatsen van de keuken verliep voorspoedig. De keukenmonteurs zijn zeer professioneel en denken goed vanuit de klant mee. De afzuiger moest extra worden ingekort, een stuk laminaat verzaagd, op het laatst een extra plankje in het kastje bij de gootsteen. Het was allemaal geen probleem. Was helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Wim en Marjan op donderdag 22 dec 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Het hele proces van uitzoeken, advies, levering en plaatsing is buitengewoon goed verlopen. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Op de vragen, die wij tussentijds hadden, is steeds adequaat gereageerd. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Jan-Pieter van Waasbergen op vrijdag 16 dec 2022 22
In maart 2022 hebben we onze nieuwe keuken besteld bij Artic keukens in Utrecht. Na 2 bezoeken aan de showroom en ontwerp door Bram waren we er uit. Bij Artic kopen we de keuken, waarom? De rust, tijd die Bram voor ons nam en vooral geen moment het gevoel "hij wil moet ons dit verkopen" een eerlijk verhaal en gelukkig hoefden we niet te onderhandelen, dat kunnen we en willen we niet. Een eerlijke prijs en binnen het budget wat we er aan je inden en wilden besteden. Daarna lang wachten, geeft niet want de verhuizing (mei2022) naar ons nieuwe huis vroeg alle aandacht. Settelen op onze nieuwe plek en de oude keuken was flink gedateerd maar voldeed nog een prima. We wisten oplevering in december en naar die oplevering toe gaf het ons ook de mogelijkheid om toch steeds nog even wat kleine veranderingen aan te brengen. Bram stond steeds geduldig en met vakkennis te woord. 9 december de oude keuken gedemonteerd met de goede hulp van een klus man uit Houten. 9 december zou ook nieuwe keuken geleverd worden echter....lift vergeten want keuken moet naar 1e etage. Geen nood gedaan op 11 december ook weer heel vakkundig. 12 en 13 december keuken geplaatst door echt top vaklui, Steven en Freek. Wat een vakmensen, aardig geduldig uitleggend wat ze deden en binnen kleine 2 dagen stond het er. We zijn echt zo tevreden ook omdat we relatief klein oppervlak hebben en toch een keuken met voldoende bergruimte en gemak. Artic keukens en in bijzonder Bram (adviseur) en Steven en Freek (monteurs) en degene die het afgeleverd: Dank Dank Dank. Mochten we ooit nog een keuken gaan kopen dan bij Artic of andere vestiging van DB groep. Want hun motto "Ze doen wat ze beloven" is echt waar.
FOTO VAN JAN-PIETER VAN WAASBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het mooie eindresultaat”
Door Dinant Krouwel op woensdag 14 dec 2022 22
Na een vriendelijk introductiegesprek had ik twee uitgebreide sessies om tot een nieuw keukenontwerp te komen. Er werd goed meegedacht met mij en ik kon alles in de showroom bekijken. Gelukkig drong de verkoper niet aan om allerlei luxe apparatuur te nemen. De planning en de communicatie over de sloop van de oude keuken, het voorwerk door de aannemer en de montage waren duidelijk. De werklui werkten netjes en efficiënt. Toen alles klaar was, ontdekte ik een klein putje in het aanrechtblad en stoorde ik mij aan glimmende schroefranden in een matzwart frame. Al snel kwam er een monteur langs die het aanrecht onzichtbaar repareerde en dopjes op de schroeven aanbracht. De nazorg was dus prima. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Artic Keukens en blij met het mooie eindresultaat.
FOTO VAN DINANT KROUWEL
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, strakke keuken”
Door DS op zondag 4 dec 2022 22
Dankzij Artic en Keuken Werk zijn we een prachtige, strakke keuken rijker. Artic heeft ons kundig en geduldig geholpen bij het ontwerp van een ruime keuken in een vrij krappe ruimte. Het voorbereidend werk (sloop, leidingwerk, stucwerk) en de montage van de keuken zelf zijn door ware vakmannen gedaan.
FOTO VAN DS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Henk en Wil op vrijdag 2 dec 2022 22
Prima service en goed product. Afspraken worden nagekomen. Het letten op details in het geheel en op sommige vlakken meedenken had iets beter gekund. Verder zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Sportman op donderdag 10 nov 2022 22
ik heb bij Artic een volledige keuken besteld en laten installeren. Bij de aanschaf zijn wij niet over een nacht ijs gegaan maar de verkoper was geduldig en heel hulpvaardig. Ook met latere aanpassingen zijn we goed geholpen. Er is een ruime keuze en goede uitleg tot in detail voor alle keuken apparatuur, panelen, kasten kleuren die we wilden bestellen en dat was best veel. Bij de planning was het een beetje verwarrend dat er zowel planningen en voorstellen kwamen van de keuken standbouw en de bouwaannemer die de bestaande keuken afbreekt en de ruimte gereedmaakt voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Er komt echter een goede planning bij die prima werd aangehouden. Hulde aan alle vaklieden die zorgden voor sloop, verlaagde plafonds, el.aansluitingen en verlichting inbouw, de stukadoor en de schilder. Daarna kwam de keuken en de inbouw. Het bleek prima in elkaar te passen en zelfs nog iets ruimer dan we dachten, De keuken wordt overigens ter plekke op maat gemaakt. De opbouw van de keuken ging uitstekend en kleine afwijkingen werden in prima overleg uitgevoerd. De keuken staat prima en rijk. De meeste keuken apparatuur is ingebouwd maar helaas hebben de inductie kookplaat en de vaatwassen een langere levertijd maar de geplaatste vervangende plaat en vaatwasser werd netjes geplaatst tot de levering plaats vindt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN N. SPORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Marianne op zaterdag 5 nov 2022 22
Van begin tot het einde uitstekende service en deskundigheid. Ik heb de keuken uitgezocht in Utrecht bij Levi, die rustig, deskundig en meedenkend uitgebreid de tijd nam de keuken vorm te geven. Keukenwerk heeft de oude keuken weggehaald en het voorwerk gedaan (ook uitstekend) en de keuken is deskundig en geheel volgens afspraak gemonteerd. De vaatwasser en inductieplaat kwamen ivm situatie in Oekraïne paar maanden later. Maar ook dat werd keurig opgelost. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe keuken en erg blij met de manier waarop Artic zijn diensten levert. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel goede aanrader”
Door Rob Roelofs op maandag 10 okt 2022 22
De service staat werkelijk hoog in het vaandel en de monteurs zijn zeer bekwaam leveren goed werk af en werken netjes. De keuken is mooi volgens plan gebouwd en precies wat we ervan verwachten. Waren alleen een paar communicatie foutjes met wat betreft naleveren van producten. Maar dat is allemaal netjes in harmonie opgelost. Verder een heel goede aanrader voor je keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door Fam. Prinsen op vrijdag 16 sep 2022 22
Een grote teleurstelling. Met het plaatsen van het keukenblad zijn beschadigingen aangebracht aan het kozijn en aan de net gestucte muren. Keukenblad niet netjes geplaatst zat een kier tussen de twee delen. Keukenwerk waar ze mee samenwerken had netjes een koof bij ons gemaakt. Deze kon er weer uit omdat de keuken verkeerd was ingemeten. Er zat anderhalve centimeter tussen de koof en de keukenkastjes. Dit wilde Artic keukens oplossen met een paar latten zodat je de kieren niet meer zag. Tevens hadden we diverse beschadigde keukenkastjes en een verkeerd draaiende deur ipv links draaiend rechts draaien. We zijn niet akkoord gegaan met alles waardoor er een nieuw keukenblad besteld moest worden en de koof er uit moes . We hebben 3 maanden zonder keuken gezeten. Nieuwe koof door Artic niet netjes gedaan we moeten het zelf nog bijwerken. De verkoper was ook niet kundig we hebben hem nog op verschillende dingen moeten wijzen. De eerste keuken hebben we overigens zelf geplaatst in het zelfde huis zonder problemen.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Sandra en Ton op woensdag 31 aug 2022 22
Bij ons eerste bezoek gaf de verkoper ons een goed gevoel en dacht goed mee, niks opdringerig aan het eind kregen we al een concept offerte mee met tekening. Niks aanbetalen en de prijs is vast heerlijk en een goed beleid van deze organisatie.
Eigen monteurs en chauffeurs die zeer professioneel te werk gaan, en dan ook nog een prachtige keuken. Advies van ons ga zeker kijken en loop niet standaard naar de meubelboulevard. Ook hier hebben ze zeer betaalbare keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met kookplaat en magnetron”
Door Ulfat Jahan op maandag 25 jul 2022 22
Excellent on all fronts. Excellent products. Excellent service. Honest and transparent
Fair price given the service.
FOTO VAN ULFAT JAHAN
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en vriendelijke mensen”
Door Odile op donderdag 9 jun 2022 22
Bij de aanschaf van de keuken duidelijk en goed geïnformeerd, Levi had al veel voorwerk gedaan, dat was fijn. Aannemer bleek via hen te kunnen (stucen, electra etc). Vooraf een duidelijke planning gemaakt, die helemaal werd gevolgd. Betrouwbare, uiterst vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Janine op zaterdag 30 apr 2022 22
Ondanks mijn beperkte budget heeft Levi een heel mooie en praktische keuken voor me getekend. Hij voelde aan wat ik wilde en gaf goede en creatieve adviezen.
Alle lof voor iedereen bij Artic waarmee ik te maken heb gehad. Het contact was prettig, hulpvaardig en betrouwbaar. Al meer dan ruim van te voren kreeg ik een werkschema, zodat ik mijn eigen werk er om heen kon plannen. Dit schema is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. En niet alleen dat, maar de keuken is in werkelijkheid ook zo geworden als gepresenteerd. Ik heb jarenlang opgezien tegen het kopen van een nieuwe keuken, maar Artic heeft inderdaad ervoor gezorgd dat het soepel is verlopen en ik er weinig stress van heb gehad. Een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het gehele traject”
Door Nicole Wezelman op zondag 10 apr 2022 22
Wij zijn super bij met het gehele traject dat we doorlopen hebben met Artic keukens. Bij de start van het traject werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd er goed meegedacht. Toen we al een keuze hadden gemaakt en er toevallig een nieuwe kleur front beschikbaar kwam wat erg dicht bij onze wensen lag, werd deze ook nog aan ons getoond om te kijken of we die niet toch liever wilden. Dit was een schot in de roos, want wij vonden deze nog mooier dan de keuze die we eerst gemaakt hadden. Wij hebben ook gekozen om het voorwerk (oude keuken slopen, elektra & leidingen herleggen, stucen, schilderen) door Keukenwerk te laten doen, een bedrijf waar Artic mee samenwerkt. De afstemming tussen Artic en Keukenwerk was ideaal. We hoefden zelf niets te doen. De planning voor alle werkzaamheden werd tussen hen afgestemd, alsmede het delen van alle technische tekeningen. Wij kregen van te voren een heldere planning waar men zich ook voor 100% aan gehouden heeft. Dit was erg prettig in verband met wanneer wel en niet thuiswerken. De werkzaamheden zijn allemaal perfect afgerond, waarbij er door de installateur zelf was opgemerkt dat er een klein krasje zat op 1 van de fronten, waarvoor meteen een nieuwe is besteld. Zodra deze binnen is wordt deze gratis geïnstalleerd. Door het wereldwijde chip tekort waren er wat leveringsproblemen met de apparatuur, waarbij Artic zich goed aan het principe 'underpromise and overdeliver' heeft gehouden. Wij zijn maanden van tevoren al op de hoogte gesteld dat er mogelijk problemen zouden zijn en er werd meegedacht over alternatieven. Op dat moment leek het erop dat bijna alle apparatuur vertraagd zou zijn, maar uiteindelijk zijn alleen de 2 ovens er nog niet. Wanneer zij binnenkomen worden deze gratis alsnog geïnstalleerd. Het ontbreken van deze apparatuur is overmacht aan Artic zijde en zij hebben zeer goede oplossingen geboden om de hinder hiervan zoveel mogelijk te beperken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Daan S. op maandag 28 feb 2022 22
Artic heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerp, uitwerking en keuze voor de nieuwe keuken. Geen verkoopfabriek, maar klantgericht. Geen gedoe over prijsonderhandelingen. Je weet wat je krijgt, en dan krijg je waar voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Viel tegen”
Door Smeets op dinsdag 22 feb 2022 22
Koopproces was prima, goed begeleid door William. Maar vanaf plaatsen begon de ellende. Ze hebben ons wekenlang zonder waterafvoer laten zitten omdat deze 'zoek' was, geen enkele moeite gedaan om dit probleem tijdelijk op te lossen. Uiteindelijk zelf met een goedkope Gamma afvoer het probleem provisorisch opgelost. Enige tijd later was er een deurpaneel kromgetrokken, de afspraak om die te vervangen is 3x lastminute verplaatst. Erg zure nasmaak aan overgehouden, te meer omdat ik maandenlang op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar keukenbedrijf met goede service. Jammer want de keuken an sich zijn we erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschap complete keuken”
Door Mark op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is goed ontworpen en geplaatst. Bij vragen heeft onze persoonlijke adviseur ons telkens snel verder geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert op donderdag 3 feb 2022 22
Prima ervaring met Artic Keuken. Betrouwbaar, goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijk”
Door Quintus Winkler op vrijdag 7 jan 2022 22
Zowel Artic als Levi laten meteen zien dat ze uitermate klantvriendelijk zijn, transparant in prijs en gemaakte afspraken nakomen. We hebben dan ook al een aantal bekenden doorgestuurd en raad iedereen ook aan in de zoektocht naar een keuken in ieder geval een bezoek te doen aan de mooie showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken met super service”
Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe prachtige keuken”
Door Fam. Bakker op dinsdag 21 dec 2021 21
Wij zijn zéér tevreden over de service en onze nieuwe práchtige keuken. Er werd heel goed met ons mee gekeken naar de mogelijkheden. Artic keukens is een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Jan Gabriel op zondag 14 nov 2021 21
We really had an incredible experience with Artic Keukens, we visited two other kitchen businesses beforehand, but we were not happy with the service and design until we stepped into Artic Keukens Utrecht. The entire process was very transparent (especially over the price, no negotiation tactics!) and professional from the first design through to delivery and installation. I'll certainly recommend Artic Keukens for a stylish and professional kitchen buying experience. A great thanks to Levi for assisting us through the entire process. Highly recommended!
FOTO VAN JAN GABRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Frans en Leny van den Houten op vrijdag 12 nov 2021 21
wij zijn uitstekend geholpen door Levi, die goed met ons nagedacht heeft over onze wensen en waarbij wij met elkaars hulp tot een hele mooie uitvoering van onze keuken zijn gekomen. Daarnaast willen wij Eddie en Luuk, de monteurs die de keuken geplaatst hebben ook een groot compliment geven. Zij namen de tijd om alles zorgvuldig te plaatsen en in te bouwen, waardoor onze keuken er strak en zeer verzorgd uit ziet, Helaas is er in het vervolg traject, na het plaatsen van de keuken, door een medewerker een fout gemaakt met een na-order waardoor er toch een smet op het geheel is gekomen. Dat neemt niet weg dat wij Levi, Eddie en Luuk in combinatie met de omissie een cijfer willen geven van een 9,5. " Het grootste en belangrijkste deel, vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding van het plaatsen van de keuken is perfect verlopen.
FOTO VAN FRANS EN LENY VAN DEN HOUTEN
+ Toon extra foto van Frans en Leny van den Houten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Fam Vos op maandag 11 okt 2021 21
Prachtige keuken met kookeiland, heel ruimtelijk, we zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn uitermate blij”
Door Familie Walgers op zondag 19 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken uitgekozen bij Artic keukens en werden daar uitstekend geholpen door Levi Geense. Hij begreep onze wensen en had zelf nog goede ideeën om de keuken nog meer uitstraling te geven. Bij plaatsing van de keuken bleek dat er wat keukenapparatuur miste. Hier kon Artic niets aan doen maar zij hebben ons wel goed geholpen door tijdelijk alternatieven te plaatsen waardoor wij toch meteen volledig gebruik konden maken van onze keuken. Ondertussen is de keuken compleet met de juiste apparatuur. Wij zijn uitermate blij met onze keuken en verwachten er nog jaren plezier van te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door M. Abrahams op maandag 26 jul 2021 21
Zeer goede en betrouwbare partij, afspraak = afspraak, geen verrassingen, duidelijke communicatie, je krijgt hier zeker geen spijt van!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jamie Toole op vrijdag 2 jul 2021 21
We worked with Levi at Artic Keukens and our experience has been nothing but positive. They have fixed things immediately and are extremely responsive! Overall we highly recommend!
FOTO VAN JAMIE TOOLE
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Edwin Werring op vrijdag 2 jul 2021 21
Op 2 juli 2021 de keuken geleverd. Ik kan niets anders zeggen dan dat het nakomen van de afspraken en het naar boven brengen (1e verdieping) van de onderdelen zeer netjes en professioneel is uitgevoerd. Voor het transport van de keukenonderdelen werd zelfs een verhuislift gebruikt waarbij zelfs alles op het dakterras werd afgedekt. Een groot compliment voor het leveren van de keukenonderdelen. Als het monteren net zo gebeurd scoort Artic keukens een dikke 10!!
Reactie of foto toevoegen
“Voelen ons niet serieus genomen”
Door Niels Splinter op vrijdag 18 jun 2021 21
Tot dat alles betaald was ging het goed. Daarna begonnen de problemen. Veel problemen zijn achteraf opgelost, echter de service en communicatie door de betreffende medewerker en DB keukens uit Utrecht zwaar onder de maat. We voelen ons eigen niet serieus genomen en snappen niet wat een energie dit kost om tot een positief resultaat te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Artic denkt met je mee”
Door Renske Maes op donderdag 31 dec 2020 20
Ik gun iedereen die een keuken koopt zo'n traject. Artic is ontzettend transparant, ze nemen alle tijd voor je en denken in alles goed mee, communicatie verloopt van begin tot eind heel prettig.
FOTO VAN RENSKE MAES
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde goed geregeld”
Door in 't Veld op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier heel blij mee. Van begin tot het einde was het goed geregeld. Goede communicatie, fijne mensen, mooie solide keuken, vakmannen aan het werk. Kortom: gewoon hartstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
REACTIE VAN PETER
Mag ik vragen aan welke prijsklasse wij ongeveer moeten denken bij deze keuken?
REACTIE VAN SIMON
13 1/2
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met goed gevoel”
Door Esther de Jong op vrijdag 6 nov 2020 20
We zijn bij Artic beland via google omdat wij een kleine maar van alle moderne gemakken voorziene keuken zochten met een ouderwetse uitstraling passend bij ons monumentenhuisje gebouwd rond 1928. De recensies spraken mij zeer aan: een bedrijf met een goede naam en een eigen montageteam. Het maken van een persoonlijke afspraak verliep heel vlot en wij kwamen bij Paul Gunter in Utrecht. Hij nam alle tijd, liet ons alles zien in de uitgebreide sfeervolle en overzichtelijke showroom in Utrecht zonder dat we ons opgejaagd voelden. Paul Gunter kwam met hele goede suggesties voor de keuken. Ontwerpen werden ter plekke gemaakt. Heel fijn want wij hadden zelf geen idee wat er zou kunnen. We hebben alles toen even laten bezinken om nog even na te denken over bepaalde dingen. De ontwerpen kregen we mee. Bij het tweede eveneens hele prettige bezoek zetten we samen met Paul Gunter we alle puntjes op de i. Vervolgens is ALLES precies zoals besproken verlopen ondanks de Corona-tijd. Alle afspraken zijn keurig, zeer sympathiek en geheel plan nagekomen van inmeten tot uiteindelijke plaatsing en nazorg. Het plaatsen is uiterst netjes gedaan, bijv nog nooit zulke prachtige kit-randen bij een aanrechtblad gezien. Alles werkt en alles ziet er perfect uit. Ook telefonisch en per mail zijn wij steeds keurig geholpen en van informatie voorzien. Van te voren zag ik er erg op tegen het uitzoeken en plaatsen van een keuken door allerlei gruwelverhalen van vrienden zoals gebroken of niet passende aanrechtbladen en ontbrekende onderdelen. Bij Artic Keukens krijg je meer dan waar voor je geld. Niet alleen een prachtige keuken, maar ook een happy gevoel.
FOTO VAN ESTHER DE JONG
Keuken met groene achterwand
+ Toon extra foto van Esther de Jong
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevredenheid is gelukt”
Door Fam v Veelen op maandag 2 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder verrast door de service van de DB keukengroep. Helaas is er door de fout van de verkoper een verkeerde kleur keuken geleverd. Omdat wij de woning in moesten hebben ze de keuken toch geplaatst en kregen wij met spoed een hele nieuwe keuken. Door het verkeerd ophangen van de planken was de muur beschadigd maar DB loopt niet weg voor de problemen maar lost alles netjes op! Iets wat je niet vaak meer ziet. De contact is helder en vriendelijk. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig, werken netjes en secuur! Ze willen echt dat je 100 procent tevreden bent. En dat zijn we, we zijn onwijs blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tonnie Brounts op woensdag 21 okt 2020 20
Vorige week een nieuwe keuken gekregen. Alles is zoals afgesproken gegaan. Het hele proces is goed begeleid door heldere informatie voor de aannemer die alles startklaar moest maken. De mensen die de keuken hebben geleverd en ingebouwd waren zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel precies afgewerkt . Ook bij de keuze voor de juiste keuken ben ik goed geholpen in Utrecht. Alleen maar tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor het beste”
Door Tim Zeeuw op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben een schitterende keuken bij Artic gekocht. Wat ze hebben beloofd is ook nagekomen. Zeer betrouwbaar, deskundig en denken goed mee. Onze ervaring is dat Artic alleen voor het beste gaat en er alles aan doet dat de klant 100% tevreden is.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
FOTO VAN FAM SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
FOTO VAN WIM MOLLEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
  Utrecht, Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030-2006350
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.