Feedback
9,4

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Artic Keukens Utrecht, keukenzaak met opvallende pluspunten

De Texasdreef 2 in Utrecht heeft sinds mei 2019 extra uitstraling gekregen door de schitterende keukenshowroom van Artic Keukens. De zevende vestiging van DB Keukens onderscheidt zich met haar slogan ‘keukens met ‘n 9+’ positief ten opzichte van overige keukenzaken in Utrecht. Artic Keukens beantwoordt aan een behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid met haar ‘Afspraak is afspraak’-mentaliteit en uitstekende service (ook in het traject na-handtekening!). Door te werken met netto prijzen en transparante offertes weet u altijd direct waar u aan toe bent. Dit gecombineerd met deskundig, eerlijk advies en een aandachtig luisterend oor, zorgt ervoor dat u zeker weet dat u bij Artic Keukens een keuken samenstelt die voldoet aan uw wensen, leefstijl en budget.

De mooiste keukens in alle stijlen
Artic Keukens biedt keuken inspiratie uit alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot greeploze keukens en moderne keukens. Ook de nieuwste presentaties van urban keukens, monochrome keukens, marmerlook keukens en nog veel meer eigentijdse opstellingen kunt u hier bewonderen. Voor elk budget! In ons aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen en opties. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk wat handgemaakt wordt samengesteld.

Interactieve keukenshowroom
Vernieuwend is de keukenshowroom van Artic Keukens ook, omdat bezoekers zelf de werking en bediening van werkbladafzuiging, stoomoven en de inductiekookplaat kunnen ervaren. Met digitale prijskaarten kunt u ter plekke de keukenopstelling of keukenapparatuur aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden de prijskaarten u extra inspiratie online met filmpjes over keukenapparatuur.

Unieke keukenzaak in Utrecht
Artic Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep). DB Keukengroep onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers. Onze enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Artic Keukens.
Ervaringen
Er zijn 24 ervaringen over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren21 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 24 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Artic denkt met je mee”
Door Renske Maes op donderdag 31 dec 2020 20
Ik gun iedereen die een keuken koopt zo'n traject. Artic is ontzettend transparant, ze nemen alle tijd voor je en denken in alles goed mee, communicatie verloopt van begin tot eind heel prettig.
FOTO VAN RENSKE MAES
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde goed geregeld”
Door in 't Veld op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier heel blij mee. Van begin tot het einde was het goed geregeld. Goede communicatie, fijne mensen, mooie solide keuken, vakmannen aan het werk. Kortom: gewoon hartstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
REACTIE VAN PETER
Mag ik vragen aan welke prijsklasse wij ongeveer moeten denken bij deze keuken?
REACTIE VAN SIMON
13 1/2
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met goed gevoel”
Door Esther de Jong op vrijdag 6 nov 2020 20
We zijn bij Artic beland via google omdat wij een kleine maar van alle moderne gemakken voorziene keuken zochten met een ouderwetse uitstraling passend bij ons monumentenhuisje gebouwd rond 1928. De recensies spraken mij zeer aan: een bedrijf met een goede naam en een eigen montageteam. Het maken van een persoonlijke afspraak verliep heel vlot en wij kwamen bij Paul Gunter in Utrecht. Hij nam alle tijd, liet ons alles zien in de uitgebreide sfeervolle en overzichtelijke showroom in Utrecht zonder dat we ons opgejaagd voelden. Paul Gunter kwam met hele goede suggesties voor de keuken. Ontwerpen werden ter plekke gemaakt. Heel fijn want wij hadden zelf geen idee wat er zou kunnen. We hebben alles toen even laten bezinken om nog even na te denken over bepaalde dingen. De ontwerpen kregen we mee. Bij het tweede eveneens hele prettige bezoek zetten we samen met Paul Gunter we alle puntjes op de i. Vervolgens is ALLES precies zoals besproken verlopen ondanks de Corona-tijd. Alle afspraken zijn keurig, zeer sympathiek en geheel plan nagekomen van inmeten tot uiteindelijke plaatsing en nazorg. Het plaatsen is uiterst netjes gedaan, bijv nog nooit zulke prachtige kit-randen bij een aanrechtblad gezien. Alles werkt en alles ziet er perfect uit. Ook telefonisch en per mail zijn wij steeds keurig geholpen en van informatie voorzien. Van te voren zag ik er erg op tegen het uitzoeken en plaatsen van een keuken door allerlei gruwelverhalen van vrienden zoals gebroken of niet passende aanrechtbladen en ontbrekende onderdelen. Bij Artic Keukens krijg je meer dan waar voor je geld. Niet alleen een prachtige keuken, maar ook een happy gevoel.
FOTO VAN ESTHER DE JONG
Keuken met groene achterwand
+ Toon extra foto van Esther de Jong
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevredenheid is gelukt”
Door Fam v Veelen op maandag 2 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder verrast door de service van de DB keukengroep. Helaas is er door de fout van de verkoper een verkeerde kleur keuken geleverd. Omdat wij de woning in moesten hebben ze de keuken toch geplaatst en kregen wij met spoed een hele nieuwe keuken. Door het verkeerd ophangen van de planken was de muur beschadigd maar DB loopt niet weg voor de problemen maar lost alles netjes op! Iets wat je niet vaak meer ziet. De contact is helder en vriendelijk. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig, werken netjes en secuur! Ze willen echt dat je 100 procent tevreden bent. En dat zijn we, we zijn onwijs blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tonnie Brounts op woensdag 21 okt 2020 20
Vorige week een nieuwe keuken gekregen. Alles is zoals afgesproken gegaan. Het hele proces is goed begeleid door heldere informatie voor de aannemer die alles startklaar moest maken. De mensen die de keuken hebben geleverd en ingebouwd waren zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel precies afgewerkt . Ook bij de keuze voor de juiste keuken ben ik goed geholpen in Utrecht. Alleen maar tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Gaan voor het beste”
Door Tim Zeeuw op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben een schitterende keuken bij Artic gekocht. Wat ze hebben beloofd is ook nagekomen. Zeer betrouwbaar, deskundig en denken goed mee. Onze ervaring is dat Artic alleen voor het beste gaat en er alles aan doet dat de klant 100% tevreden is.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
FOTO VAN FAM SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
FOTO VAN WIM MOLLEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
aUtrecht , Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030 - 200 63 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.