Feedback
8,2

Artic Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.artickeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Artic Keukens
Artic Keukens Utrecht, keukenzaak met opvallende pluspunten

De Texasdreef 2 in Utrecht heeft sinds mei 2019 extra uitstraling gekregen door de schitterende keukenshowroom van Artic Keukens. De zevende vestiging van DB Keukens onderscheidt zich met haar slogan ‘keukens met ‘n 9+’ positief ten opzichte van overige keukenzaken in Utrecht. Artic Keukens beantwoordt aan een behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid met haar ‘Afspraak is afspraak’-mentaliteit en uitstekende service (ook in het traject na-handtekening!). Door te werken met netto prijzen en transparante offertes weet u altijd direct waar u aan toe bent. Dit gecombineerd met deskundig, eerlijk advies en een aandachtig luisterend oor, zorgt ervoor dat u zeker weet dat u bij Artic Keukens een keuken samenstelt die voldoet aan uw wensen, leefstijl en budget.

De mooiste keukens in alle stijlen
Artic Keukens biedt keuken inspiratie uit alle keukenstijlen, van landelijke keukens tot greeploze keukens en moderne keukens. Ook de nieuwste presentaties van urban keukens, monochrome keukens, marmerlook keukens en nog veel meer eigentijdse opstellingen kunt u hier bewonderen. Voor elk budget! In ons aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen en opties. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk wat handgemaakt wordt samengesteld.

Interactieve keukenshowroom
Vernieuwend is de keukenshowroom van Artic Keukens ook, omdat bezoekers zelf de werking en bediening van werkbladafzuiging, stoomoven en de inductiekookplaat kunnen ervaren. Met digitale prijskaarten kunt u ter plekke de keukenopstelling of keukenapparatuur aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden de prijskaarten u extra inspiratie online met filmpjes over keukenapparatuur.

Unieke keukenzaak in Utrecht
Artic Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep). DB Keukengroep onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers. Onze enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zes andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Artic Keukens.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Artic Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
FOTO VAN WIM MOLLEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Artic Keukens
aUtrecht , Texasdreef 2, 3565 CL Utrecht, tel 030 - 200 63 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.