Feedback
6,8

Provence Keukens Badkamers en Interieurs

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-545030 | Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt; warmte, luxe, het goede, vrije leven. Het gevoel van de Provence. Provence Keukens, Badkamers en Interieurs creëert precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur
Alternatieven voor Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Veenendaal Utrecht) score 9,4 uit 1148 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 155 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 270 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,3 uit 40 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 598 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 73 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 546 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2176 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Provence Keukens Badkamers en Interieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Beloftes worden niet nagekomen”
Door Eric Bruinekreeft op zaterdag 28 mei 2022 22
Ja waar zal ik beginnen.... Het is teveel, veel te veel om op te noemen van verkeerd keukenblad, led lijn los, verschillende kleuren verlichting, patroon hout loopt soms wel en soms niet door, scharniergaten die voor niets in panelen geboord zijn, zzp-ers die af en aan komen maar niet weten wat te doen, te weinig gereedschap mee, veel diepe krassen in gietcoating gemaakt, niets wordt af gemaakt en is half, na maanden te laat en nog steeds niet af zagen we het niet meer zitten en hebben we verteld dat we wilden stoppen met ze met alle gevolgen van dien.... Dat is dan altijd nog beter dan half doormodderen. Ze gingen gelijk accoord en deden geen moeite om de klus af te maken: het zal een opluchting voor ze geweest zijn... alles wordt beloofd maar weinig wordt nagekomen: wees gewaarschuwd zou ik zeggen
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marco van den Brand op vrijdag 25 okt 2019 19
Vanaf eind 2018 zijn wij ons gaan richten op de aanschaf van een mooie gepersonaliseerde keuken. Na bezoek aan de grote keuken leveranciers, hadden we al heel snel de buik vol van de prijs/kwaliteit verhouding, maar zeker van het aanbod wat ons werd voor geschoteld. Op advies van een eerlijke keuken verkoper die zei: meneer, wat u wil, dat kunnen we niet, zijn we op zijn advies naar Provence Keukens in Veenendaal gegaan. Daar hebben ze al mijn ideeën en wensen gegoten in een plaatje van een droomkeuken. Paul heeft heel goed geluisterd naar mijn vele wensen en eisen, en dit omgezet in de keuken zoals hij momenteel staat. Tijdens dit proces, zeer korte lijnen over aanpassingen, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Wij hadden 3 dagen een monteur van Provence tot onze beschikking gehad(Vincent) die we tijdens plaatsen nog konden sturen over kleine details. Zelfs Hans Baelde (eigenaar) heeft persoonlijk meegeholpen met een aantal zware zaken te plaatsen, wat een vak idioot is dit. Ik mag wel zeggen dat na de gesprekken met Hans ik anders ben gaan kijken naar details van afwerking. Inmiddels genieten wij ten volle overtuiging van onze droomkeuken, zeker een aanrader als u onbezorgd wilt genieten van een hoge afwerkingsniveau en een partij waar Service nog met een hoofd letter S word geschreven.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten gemaakt”
Door I.de Groot op maandag 26 mrt 2018 18
Het traject voor een nieuwe keuken van Provence is niet rimpelloos verlopen. Er zijn veel fouten gemaakt en er is een behoorlijke vertraging geweest. Uiteindelijk is alles echter naar wens opgelost en afgerond en zijn we blij met onze nieuwe keuken met hoog/laag blad.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Erik Huisman op vrijdag 8 jul 2022 22
Het was een langlopend traject maar er staat nu een geweldige keuken! Nadat we besloten hebben om te gaan verbouwen hebben we een aantal keukenzaken bezocht. Dat het een Provence keuken moest worden was al gauw duidelijk. Wat is daar veel mogelijk. Juist het net even anders maken dan anderen doen is hun motto. Met de adviseurs van Provence is veelvuldig gesproken over alle mogelijkheden. Het was het een geweldig traject. Vorige week is de keuken uitgeleverd en met uitzondering van de koelkast is alles compleet! Je hoort wel eens anders tegenwoordig. Het montage duo wat bij ons de keuken geplaatst heeft is zeer bekwaam te werk gegaan en hebben topwerk afgeleverd. Alleen nog even wachten op de kast die ze zelf in hun werkplaats helemaal op maat maken en dan is het af!
Al met al een zeer positieve ervaring!
FOTO VAN ERIK HUISMAN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over badkamer”
Door Rob op donderdag 8 nov 2018 18
Wij zijn ontzettend tevreden over de badkamer. Van ontwerp, maken tot nazorg was alles perfect geregeld. De persoonlijke benadering en de nette en vakkundige installatie maken dat we Provence echt kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Van tekening tot aan het eind resultaat helemaal”
Door Patrick van der Staaij op zaterdag 19 feb 2022 22
Dit is de 2de keer dat we een keuken kopen bij deze fantastische keukenzaak. de eerst keuken was 8 jaar oud en stond in onze vorige woning maar zag er nog steeds uit als nieuw. in 8 jaar tijd geen deurtje te hoeven na stellen helemaal top. We zijn nu net verhuisd naar onze nieuwe woning en hebben weer bij deze top zaak een keuken laten tekenen, tijdens het tekenen merk je al dat ze goed naar je wensen luisteren en met je mee denken. en hebben vaak goede ideeën. en denken in oplossingen.

Tijdens het plaatsen van de keuken zie je ook dat ze echte vakmensen in dienst hebben ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. Van tekening tot aan het eind resultaat helemaal top. Ze zijn super vriendelijk en als er iets niet klopt wordt het opgelost. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
FOTO VAN PATRICK VAN DER STAAIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Manuele op maandag 14 feb 2022 22
Na levering van verkeerde keukenblad bleef eigenaresse bij het standpunt dat dit 'acceptabele kleurverschillen' betroffen, terwijl een kind kon zien dat het een totaal ander blad was. Ze weigerde iets te doen en ik moest het blad maar met een schuursponsje behandelen. Uiteindelijk heb ik zelf contact opgenomen met de leverancier, die gelijk via de foto's zag dat het niet klopte. Na enkele weken kwam toch het juiste keukenblad. Om een excuus heb ik moeten vragen, dat kwam niet vanzelf. Vervolgens werd het keukenblad gemonteerd, maar ... gasstel zit nu scheef t.o.v. keukenkastje, gootsteen kwam eronderuit en lekte en plint achter keukenblad bestond opeens uit 3 delen in plaats van 2. Monteur was ronduit onbeschoft en wilde fouten niet toegeven en durfde zelfs op te merken: u zegt dit zeker omdat u geld terug wil. NEE, ik wil dat het goed komt!!!! Uiteindelijk rapport laten maken door expert en verstuurd naar Provence. Er werd op 28 december beloofd dat er begin van het nieuwe jaar een nieuwe afspraak zou worden gemaakt. Inmiddels bijna 2 maanden verder en Provence laat niets meer van zich horen. Schandalig!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Provence Keukens Badkamers en Interieurs
aVeenendaal , Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal, tel 0318 - 54 50 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.