Feedback
7,8

Provence Keukens Badkamers en Interieurs

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-545030 | Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Ervaar het gevoel zodra u over de drempel stapt; warmte, luxe, het goede, vrije leven. Het gevoel van de Provence. Provence Keukens, Badkamers en Interieurs creëert precies dat gevoel voor uw keuken, badkamer en interieur
Alternatieven voor Provence Keukens Badkamers en Interieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 115 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,8 uit 318 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 322 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• I-Kook
   
(Veenendaal Utrecht) score 9,1 uit 581 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 492 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 61 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 31 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Provence Keukens Badkamers en Interieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Veel fouten gemaakt”
Door I.de Groot op maandag 26 mrt 2018 18
Het traject voor een nieuwe keuken van Provence is niet rimpelloos verlopen. Er zijn veel fouten gemaakt en er is een behoorlijke vertraging geweest. Uiteindelijk is alles echter naar wens opgelost en afgerond en zijn we blij met onze nieuwe keuken met hoog/laag blad.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marco van den Brand op vrijdag 25 okt 2019 19
Vanaf eind 2018 zijn wij ons gaan richten op de aanschaf van een mooie gepersonaliseerde keuken. Na bezoek aan de grote keuken leveranciers, hadden we al heel snel de buik vol van de prijs/kwaliteit verhouding, maar zeker van het aanbod wat ons werd voor geschoteld. Op advies van een eerlijke keuken verkoper die zei: meneer, wat u wil, dat kunnen we niet, zijn we op zijn advies naar Provence Keukens in Veenendaal gegaan. Daar hebben ze al mijn ideeën en wensen gegoten in een plaatje van een droomkeuken. Paul heeft heel goed geluisterd naar mijn vele wensen en eisen, en dit omgezet in de keuken zoals hij momenteel staat. Tijdens dit proces, zeer korte lijnen over aanpassingen, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Wij hadden 3 dagen een monteur van Provence tot onze beschikking gehad(Vincent) die we tijdens plaatsen nog konden sturen over kleine details. Zelfs Hans Baelde (eigenaar) heeft persoonlijk meegeholpen met een aantal zware zaken te plaatsen, wat een vak idioot is dit. Ik mag wel zeggen dat na de gesprekken met Hans ik anders ben gaan kijken naar details van afwerking. Inmiddels genieten wij ten volle overtuiging van onze droomkeuken, zeker een aanrader als u onbezorgd wilt genieten van een hoge afwerkingsniveau en een partij waar Service nog met een hoofd letter S word geschreven.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over badkamer”
Door Rob op donderdag 8 nov 2018 18
Wij zijn ontzettend tevreden over de badkamer. Van ontwerp, maken tot nazorg was alles perfect geregeld. De persoonlijke benadering en de nette en vakkundige installatie maken dat we Provence echt kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Provence Keukens Badkamers en Interieurs
aVeenendaal , Inductorstraat 26a, 3903 KB Veenendaal, tel 0318 - 54 50 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.