Feedback
5,0

Vloeren Expert Groep

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0604666 | W. Snelliusweg 35-41, 3331 EX Zwijndrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloeren Expert Groep
Vloeren Expert Groep is de enige echte specialist in vloeren en alles rondom vloeren.
Alternatieven voor Vloeren Expert Groep
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 136 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 8,1 uit 865 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 85 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 419 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 404 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,6 uit 277 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Vloeren Expert Groep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Extra kosten worden niet terugbetaald”
Door Bram op woensdag 21 dec 2022 22
Na enige offerte zoektocht ben ik uitgekomen bij deze partij omdat ze de goedkoopste waren met de meeste services. Ze reageren snel en alles was goed afgehandeld. Na wat email contact en vloer uitgekozen te hebben hebben we volmondig ja gezegd. Tijdens dit traject heb ik de funda plattegrond mee gestuurd voor de maten. (deze zijn ook na gemeten). De monteur zelf kwam uit belgie en is dus ook geen medewerker van vloerexpert. Deze mensen hebben dan ook vakkundig werk geleverd. Op moment dat de monteur kwam inmeten bleek al snel dat ik niet genoeg had. Hiervoor kwam een extra offerte van +/- 700+ euro. Hier was natuurlijk totaal niet blij mee. Gezien de maten die ik heb doorgestuurd kloppen. In voorwaarde staat dat alles 100% betaald moet zijn anders beginnen ze niet. Ik heb dus netjes betaald en zal dit gesprek we later voeren met hun. Na telefonisch overleg hebben ze aangegeven dat het een fout was inderdaad en dat de extra kosten terug betaald zou worden. Dit zou verwerkt worden met de overgebleven meters. Hieruit heb ik dus nog een creditnota ontvangen van +/- 320 euro. Na veel telefonisch en mail contact hebben ze me na wekenlang wachtend verteld dat ze deze toch niet terug gaan betalen. Voormij was vloerexpert puur een tusse persoon en hebben de monteurs (uit belgie) vakkundig werk geleverd. Voormij dus geen vloerexpert en zal iedereen aanraden op te letten hiermee.
Reactie of foto toevoegen
“PVC, vloerverwarming en plinten”
Door Gul Cengiz op donderdag 9 jun 2022 22
De overeenkomst gesloten met een compleet pakket van pvc, vloerverwarming en plinten plaatsen bij Vloeren Expert Groep. Dit is een onderdeel van de Laminaat Expert in Zwijndrecht. Bij het verkopen zijn ze klantvriendelijk, maar daarna is alle service slecht. Het is niet mogelijk om de klantenservice aan de lijn te krijgen, je wordt steeds aan het lijntje gehouden. Wij hebben een aanbesteding gedaan van ruim12k, maar de plinten zijn niet goed geplaatst. Deze weigeren ze te herstellen ondanks eerdere aanmaningen. Je wordt niet terug gebeld en als je een medewerker aan de lijn hebt, is het net die ene collega die nergens van af weet en een notitie zal achterlaten. Ga niet met deze mensen een overeenkomst aan. Na tig keer bellen en mailen heb ik nu via mijn advocaat een ingebrekestellingsprocedure opgestart.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door peter kenninck op donderdag 15 dec 2022 22
Zeer tevreden over dit bedrijf. Goed contact over levering, planning en legafspraak. De heren die kwamen leggen waren bekwaam, meedenkend, aardig, netjes. Kan dit bedrijf na 2 positieve ervaringen alleen maar van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Vloeren Expert Groep
aZwijndrecht , W. Snelliusweg 35-41, 3331 EX Zwijndrecht, tel 085 - 060 46 66
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.