Feedback
6,7

Vloeren Expert Groep

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Holland & Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloeren Expert Groep
Vloeren Expert Groep is de enige echte specialist in vloeren en alles rondom vloeren.
Redactie Qasa.nl
De Vloeren Expert Groep biedt laminaat, pvc vloeren, parketvloeren, tegels aan onder de namen de laminaat expert, de pvc expert, de parket expert, de tegel expert.
Alternatieven voor Vloeren Expert Groep
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 922 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 34 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Vloeren Expert Groep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Extra kosten worden niet terugbetaald”
Door Bram op woensdag 21 dec 2022 22 | vestiging Zwijndrecht
Na enige offerte zoektocht ben ik uitgekomen bij deze partij omdat ze de goedkoopste waren met de meeste services. Ze reageren snel en alles was goed afgehandeld. Na wat email contact en vloer uitgekozen te hebben hebben we volmondig ja gezegd. Tijdens dit traject heb ik de funda plattegrond mee gestuurd voor de maten. (deze zijn ook na gemeten). De monteur zelf kwam uit belgie en is dus ook geen medewerker van vloerexpert. Deze mensen hebben dan ook vakkundig werk geleverd. Op moment dat de monteur kwam inmeten bleek al snel dat ik niet genoeg had. Hiervoor kwam een extra offerte van +/- 700+ euro. Hier was natuurlijk totaal niet blij mee. Gezien de maten die ik heb doorgestuurd kloppen. In voorwaarde staat dat alles 100% betaald moet zijn anders beginnen ze niet. Ik heb dus netjes betaald en zal dit gesprek we later voeren met hun. Na telefonisch overleg hebben ze aangegeven dat het een fout was inderdaad en dat de extra kosten terug betaald zou worden. Dit zou verwerkt worden met de overgebleven meters. Hieruit heb ik dus nog een creditnota ontvangen van +/- 320 euro. Na veel telefonisch en mail contact hebben ze me na wekenlang wachtend verteld dat ze deze toch niet terug gaan betalen. Voormij was vloerexpert puur een tusse persoon en hebben de monteurs (uit belgie) vakkundig werk geleverd. Voormij dus geen vloerexpert en zal iedereen aanraden op te letten hiermee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ria vd. Zee op vrijdag 23 sep 2022 22
2 sept 2022 Een prachtige zwarte tegel laminaat gelegd door een super vakman. Mooi strak keurig gewerkt, en alles gestofzuigd en opgeruimd. Zeer tevreden met het bedrijf gezellige mensen. goede afspraken, goede kwaliteit. Onlangs weer een vloer gelegd voor boven. Zeer tevreden goede leuke vakmensen. Echt een aanrader super bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door S. Beket op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Zwijndrecht
Team Ilias, ondanks de warmte van afgelopen weekend, een prachtige vloer gelegd. Vakkundig, snel en met een vrolijk team mijn nieuwe vloer gelegd, dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat”
Door p.van der klooster op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Zwijndrecht
perfeck gelegt hoor team joep alles netjes opgeruimt zelfs stofzuigen werd gedaan ps prima laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door peter kenninck op donderdag 15 dec 2022 22 | vestiging Zwijndrecht
Zeer tevreden over dit bedrijf. Goed contact over levering, planning en legafspraak. De heren die kwamen leggen waren bekwaam, meedenkend, aardig, netjes. Kan dit bedrijf na 2 positieve ervaringen alleen maar van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Peeters op woensdag 12 jul 2023 23 | vestiging Zwijndrecht
In de showroom in Zwijndrecht van de Vloeren Expert Groep (VEG) troffen we een enthousiaste verkoper die ons een pvc-vloer liet zien met Hongaarse punt motief. Wij vielen hiervoor en deden een aanbetaling. Later in het proces bleek dat een pvc-vloer in ons huis niet haalbaar is op de 1e etage aangezien het gaat om een jaren 30-woning met houten planken. Hier is niet actief naar gevraagd toen wij de aanbetaling deden, als we het hadden geweten dan hadden we een andere keuze kunnen maken. Ook bleek de VEG überhaupt een Hongaarse punt niet strak te kunnen leggen. Wat ook tegenvalt is dat afspraken niet worden nagekomen. De VEG iemand langs sturen om de situatie ter plekke te bekijken. Omdat het lang duurde voordat er iemand kwam belde we met de VEG en zij gaven aan dat de inmeter onderweg was. Een paar uur later belde we weer (omdat er nog steeds niemand was gekomen) en toen bleek dat de afspraak niet in hun systeem bleek te staan. Erg vervelend omdat we beide vrij genomen hadden voor deze afspraak met de VEG. De inmeter beloofde dat een laminaatvloer mooi afgekit zou kunnen worden met speciale laminaatkit en dat we hierdoor weinig afplakplinten zouden krijgen. We gingen akkoord hiermee. Maar toen een paar maanden later de vloerenleggers kwamen bleek dat de afplakplinten ons niet bespaard zouden blijven en dat van het mooi afkitten niks terecht zou komen. In contact met de klantenservice wordt aangegeven dat het niet anders kon, ondanks eerdere beloften. Onze teleurstelling zit in de beloftes die het bedrijf doet en niet nakomt. Ook het narekenen van extra kosten stuitte ons tegen de borst. In de uitgebrachte offerte staat dat VEG als ondervloer Premium Black 2 mm zou gebruiken. De inmeter die bij ons thuis is geweest heeft dit zo vastgesteld: spaanplaat en de ondervloer van 2 mm zou voldoende zijn. Maar nadat wij het totale factuurbedrag al hadden betaald (!) zou er ineens toch een andere ondervloer moeten komen waar wij extra voor moesten betalen. Wij hebben hiertegen geprotesteerd en gebeld met VEG. Vervolgens beloofde VEG dat de 2 mm vloer blijft en dat we niet extra zouden hoeven te betalen. Maar toen de vloer gelegd werd kwamen ze hier ineens weer op terug. Wij hebben aangegeven het niet eens te zijn met de extra kosten. Maar VEG zei ons vervolgens dat ze de vloer niet zouden komen afmaken als wij de €396 niet zouden betalen. Overigens de door VEG gelegde ondervloer (PPC ondervloeren - onderplaatvloer 4 mm) is bovendien veel goedkoper dan de beloofde Premium Black 2mm. De Vloeren Expert Groep (VEG) bestaat uit verschillende ondernemingen waaronder o.a. De Vloeren Outlet, De Laminaat Expert, De PVC Expert, De Parket Expert. We hebben oneindig veel protesten aangetekend en eindeloos contact gezocht met de klantenservice. Uiteindelijk heeft het weinig zin. We waarschuwen nieuwe klanten daarom: ga niet met deze partij in zee.
Reactie of foto toevoegen
“PVC, vloerverwarming en plinten”
Door Gul Cengiz op donderdag 9 jun 2022 22
De overeenkomst gesloten met een compleet pakket van pvc, vloerverwarming en plinten plaatsen bij Vloeren Expert Groep. Dit is een onderdeel van de Laminaat Expert in Zwijndrecht. Bij het verkopen zijn ze klantvriendelijk, maar daarna is alle service slecht. Het is niet mogelijk om de klantenservice aan de lijn te krijgen, je wordt steeds aan het lijntje gehouden. Wij hebben een aanbesteding gedaan van ruim12k, maar de plinten zijn niet goed geplaatst. Deze weigeren ze te herstellen ondanks eerdere aanmaningen. Je wordt niet terug gebeld en als je een medewerker aan de lijn hebt, is het net die ene collega die nergens van af weet en een notitie zal achterlaten. Ga niet met deze mensen een overeenkomst aan. Na tig keer bellen en mailen heb ik nu via mijn advocaat een ingebrekestellingsprocedure opgestart.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J.A. Kreukniet op dinsdag 15 feb 2022 22 | vestiging Zwijndrecht
Wij hebben tot onze tevredenheid laminaat gekocht en laten leggen. Team Soefie bedankt voor de snelle en goede afhandeling van de werkzaamheden, en voor de prettige omgang. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Karin te Grotenhuis op woensdag 4 jan 2023 23 | vestiging Zwijndrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer: alle communicatie fijn, van verkoop, bezorging t/m het leggen van de vloer door Jeremy en Sha, niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door van Hoorn op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Zwijndrecht
Ze verkopen mooie vloeren, maar het leggen was een en al drama, slechte communicatie en onhandig beginnen zodat aan de andere kant smalle strookjes overbleven. Ook niet strak genoeg gelegd zodat de plinten niet blijven zitten en waar er hoge plinten zitten dikke lijm/kit randen om dit te verdoezelen. Ook een enorm snijverlies. Al met al spijt dat wij een mooie vloer hebben laten verpesten door deze cowboys.
Reactie of foto toevoegen
“Beter kon niet”
Door Dol op donderdag 22 apr 2021 21 | vestiging Zwijndrecht
Ik heb laminaat gekocht met brede planken. Werd gelegd door Soepie en zijn vrouw Noelle. Zijn geweldig en zo lief en vriendelijk. Heb al diverse keren laminaat laten leggen, maar het heeft nog nooit zo goed gelegen als nu, terwijl ik zelfs niet heb hoeven schoonmaken. Prima, kan niet beter!
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Vloeren Expert Groep
  Cruquius, Spaarneweg 16D, 2142 EN Cruquius, tel 085-0604666
  Zwijndrecht (9 ervaringen), W. Snelliusweg 35-41, 3331 EX Zwijndrecht, tel 085-0604666
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.