Feedback
8,1

Het Keukenhuis

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 043-4073510 | Rijksweg 25, 6267 AD Cadier en Keer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het Keukenhuis
Bij Het Keukenhuis wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsmerken, waaronder Miele, Siemens, Boretti en Atag
Alternatieven voor Het Keukenhuis
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Geleen Limburg) score 9,6 uit 843 ervaringen
• I-KOOK
   
(Sittard Limburg) score 9,5 uit 1383 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Sittard Limburg) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Heerlen Limburg) score 8,8 uit 480 ervaringen
• Goergen Keukens
   
(Stein Limburg) score 9,5 uit 177 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Het Keukenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door John kerkhofs op zaterdag 1 jul 2023 23
Heb onlangs een keuken gekocht, daarbij werd ik goed geholpen door verkoper dhr Richard Willms hij kwam kijken bij mij thuis gaf advies ben zeer tevreden, ook de aannemer Patrick en team hebben keurig gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals afgesproken”
Door Klaas op dinsdag 26 dec 2017 17
Aanrader voor een stijlvolle nieuwe keuken op maat! Ze nemen alle tijd voor een goed en ongedwongen advies, luisteren naar je wensen en bieden concurrerende prijzen tijdens -in mijn geval- maar liefst twee uitgebreide verkoopgesprekken voor een nieuwe keuken. Ze komen alle afspraken na, en ook op al mijn vragen na de verkoop wordt snel gereageerd. De verkoper begeleidt je met zijn adviezen door het proces, maar de beslissingen neem je echt zelf. De installatie en afwerking gingen zoals afgesproken en werden met hoge kwaliteit uitgevoerd. Het Keukenhuis is een aanrader, ook als je nog zoekend bent wat je wilt en wat in de ruimte goed zou kunnen passen. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat!
REACTIE VAN KLAAS
Het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart op maandag 7 jun 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over het Keukenhuis in Cadier en Keer. Verkoper Peter respecteerde al onze wensen en adviseerde ons uitgebreid. Bij iedere vraag stond hij op om ons de specifieke mogelijkheden te laten zien in de showroom. Niets was hem te veel. Bij de gesprekken diende hij perfecte praktische oplossingen aan. Wat een geweldenaar! Davy is een topmonteur. Hij heeft de keuken op een prachtige manier neergezet en paste met veel geduld nog enkele zaken aan. In alle rust heeft hij ervoor gezorgd dat we nu genieten van een fraaie keuken. Guy stond garant voor een goede after sales. Heel prettig in de communicatie en duidelijk hoe bepaalde zaken nog opgelost zouden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Het Keukenhuis”
Door Piet Zegers op maandag 10 okt 2022 22
Ter vervanging van de defecte afzuigkap ging ik naar het 3 km verderop gelegen Keukenhuis in Cadier & Keer voor een nieuwe afzuigkap. Na enig zoeken in een folder vond ik een geschikte vervanger. Op mijn e-mail met 2 foto's van de huidige kap, waarvan 1 met gedemonteerde schacht - om de afvoer te laten zien – kreeg ik een slordige handgeschreven offerte:
Wandafzuigkap NOVY Salsa 6510 RVS € 1135,-- + Montage € 175,-- = € 1310,--
Aanbetaling € 210,--
Minimaal één werkdag voor levering per bank: € 1100,-- Van deze toevoeging in mini-letters schrok ik, want zo'n volledige betaling vooraf kom je alleen tegen bij louche bedrijfjes die je alleen op Internet vind. Helaas, toch hiermee 'in-zee' gegaan; zeker gezien de prijs en 'afwerking' zoals later bleek. Na overboeken van de aanbetaling stonden 3 weken later één uur vroeger als afgesproken 2 mannen op de stoep en stopten mij de restantrekening van € 1100,-- in de hand met het verzoek om dit bedrag te voldoen alvorens zij aan het werk gingen! Omdat ik dit bedrag niet in huis had werd de zaak gebeld met de vraag 'wat-nu'. Er werd niet gemonteerd, tenzij ik per per-omgaande dit bedrag via de bank overmaakte. Dit was in ± 5 minuten gebeurd en na bevestiging bij navraag bij de zaak dat het geld 'binnen was' werd begonnen met verdere 'sloop' van de kap. Gelukkig had ik een trapje klaar gezet en de kookplaat met een matje afgedekt want er viel van alles naar beneden; o.a. schroeven. In minder dan ½ uur – inclusief de wachttijd – was de kap 'gemonteerd'; ruim ½ cm onder het plafond, terwijl de oude kap keurig tegen het plafond aan sloot. De plaksel-restjes van het beschermfolie en diverse vingerafdrukken op het rvs kon ik er zelf wel afhalen. De gebruiksaanwijzing werd mij in de hand geduwd en weg waren ze! Ter aanvulling: Op internet wordt deze afzuigkap bij www.keukenloods.nl thuisbezorgd voor € 650,--! Conclusie: Voor duur broddelwerk kun je bij Het Keukenhuis in Cadier & Keer terecht.
Piet Zegers, Maastricht
FOTO VAN PIET ZEGERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de prachtige keuken”
Door Wim Hochs op vrijdag 24 dec 2021 21
Ik ben zeer tevreden met de prachtige keuken die wij kochten bij het Keukenhuis te cadier en keer. Het advies was prima. Het plaatsen van de keuken gebeurde door zeer deskundige, aardige mensen. In het bijzonder wil ik Davie complimenteren met zijn deskundigheid. Dus als u een keuken wil kopen dan beveel ik het Keukenhuis in Cadier en keer bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken maar gietvloer beschadigd”
Door Ruud op dinsdag 15 mei 2018 18
Keuken gekocht daar was niks mis mee, bij plaatsing echter mijn net nieuwe gietvloer beschadigd door de monteurs, die door onzorgvuldig afdekken krassen op mijn vloer hebben gemaakt. Er werd als excuus gezegd dat het een kwetsbare vloer is dus daar konden zij niks aan doen! Als je bij particulieren iets plaatst ben je naar mijn mening bekent met dit soort vloeren en dien je zorgvuldig te werk te gaan! Ik vindt het erg jammer dat er totaal geen begrip is voor mijn schade!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Het Keukenhuis
  Cadier en Keer, Rijksweg 25, 6267 AD Cadier en Keer, tel 043-4073510
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.