Feedback
6,0

Het Keukenhuis

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 043-4073510 | Rijksweg 25, 6267 AD Cadier en Keer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het Keukenhuis
Bij Het Keukenhuis wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsmerken, waaronder Miele, Siemens, Boretti en Atag
Alternatieven voor Het Keukenhuis
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,5 uit 32 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Het Keukenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede keuken maar gietvloer beschadigd”
Door Ruud op dinsdag 15 mei 2018 18
Keuken gekocht daar was niks mis mee, bij plaatsing echter mijn net nieuwe gietvloer beschadigd door de monteurs, die door onzorgvuldig afdekken krassen op mijn vloer hebben gemaakt. Er werd als excuus gezegd dat het een kwetsbare vloer is dus daar konden zij niks aan doen! Als je bij particulieren iets plaatst ben je naar mijn mening bekent met dit soort vloeren en dien je zorgvuldig te werk te gaan! Ik vindt het erg jammer dat er totaal geen begrip is voor mijn schade!
Reactie of foto toevoegen
“Zoals afgesproken”
Door Klaas op dinsdag 26 dec 2017 17
Aanrader voor een stijlvolle nieuwe keuken op maat! Ze nemen alle tijd voor een goed en ongedwongen advies, luisteren naar je wensen en bieden concurrerende prijzen tijdens -in mijn geval- maar liefst twee uitgebreide verkoopgesprekken voor een nieuwe keuken. Ze komen alle afspraken na, en ook op al mijn vragen na de verkoop wordt snel gereageerd. De verkoper begeleidt je met zijn adviezen door het proces, maar de beslissingen neem je echt zelf. De installatie en afwerking gingen zoals afgesproken en werden met hoge kwaliteit uitgevoerd. Het Keukenhuis is een aanrader, ook als je nog zoekend bent wat je wilt en wat in de ruimte goed zou kunnen passen. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat!
REACTIE VAN KLAAS
Het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Smitsmans op vrijdag 10 mrt 2017 17
Heel slecht bedrijf.Koop hier geen keuken. Advies slecht .Alles slecht.Na 5 weken laat kitrand los. Niemand thuis. Passtuk ongebruikt retour genomen zonder overleg. Spatachterwand 4 febr.besteld.14 dagen levertijd, 10mrt nog steeds niks. Nu zou die 21 mrt komen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Het Keukenhuis
aCadier en Keer , Rijksweg 25, 6267 AD Cadier en Keer, tel 043 - 407 35 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.