Feedback
6,8

Hammerstein Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Santpoorterstraat 41, 2023 DB Haarlem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hammerstein Keukens
Hammerstein keukens maakt keukens voor iedere ruimte en elk budget, zonder voorbij te gaan aan functionaliteit en schoonheid
Alternatieven voor Hammerstein Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,5 uit 88 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 835 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Mijdrecht Utrecht) score 9,6 uit 550 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 71 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 27 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 69 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,3 uit 5 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Hammerstein Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keukenaankoop”
Door Stephan op donderdag 26 sep 2019 19
Kwinten is een vakman en denkt echt met je mee. Hij levert dan ook echt goed werk af. Een hele prettige kerel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Visser op zaterdag 1 okt 2016 16
Prima service. Eindelijk een keukenzaak waar ik me geen nummer voelde en waar goed de tijd werd genomen voor onze wensen. Blij met het originele ontwerp want we kwamen er zelf niet uit. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Paul op woensdag 20 mrt 2019 19
Compleet kookeiland aangeschaft. Weliswaar showmodel maar toch een fiks bedrag. Binnen een half jaar liep een keukenla aan. Hammerstein gaf niet thuis. Later een flinke scheur in het composiete aanrechtblad. Hammerstein geeft enkel de mededeling: Kan niet worden gerepareerd! Verder niets! Zou een andere keukenleverancier kiezen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door G. op vrijdag 23 jun 2017 17
Ik heb een prachtige keuken laten plaatsen door Hammerstein Keukens. Goed advies, écht meedenken en gewoon een goede kwaliteit keuken. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Minder tevreden”
Door Daan op woensdag 14 sep 2016 16
Het advies in de showroom was goed, de levering een stuk minder. Uiteindelijk werd de keuken pas vier maanden na de geplande datum volledig afgerond. Waar ze wel snel mee waren was het sturen van facturen. Op garantiemeldingen vanwege een Quooker en een afzuigkap die het niet goed doen wordt in het geheel niet gereageerd.
REACTIE VAN HAMMERSTEIN KEUKENS
Beste Daan, Wat vervelend van uw quooker en afzuigkap, graag uw volledige naam en klacht mailen naar hammersteinkeukens@gmail.com dan zorgen we dat er een service melding gemaakt wordt. Als in het vervolg door omstandigheden niet gereageerd kan worden op uw service-melding kunt u het beste direct contact opnemen met de leverancier van de apparatuur, u staat bij de leverancier geregistreerd.
REACTIE VAN DAAN
Beste Hammerstein, uw reactie klonk veelbelovend, maar helaas heb ik moeten constateren dat ook op mijn laatste melding ten aanzien van een defecte spot iedere reactie van uw kant is uitgebleven.
REACTIE VAN HAMMERSTEIN
Dan gebruikt u een verkeerd mailadres. info@hammersteinkeukens kunt u reageren, ik verzoek u hierbij te stoppen met mij publiekelijk een slechte naam te geven, dat is erger dan een spotje die niet werkt, graag ook uw achternaam. Op deze manier geeft u mij ook de kans niet u te helpen en bent u mij bewust schade aan het toebrengen. Groet Hammerstein Keukens
REACTIE VAN DAAN
Beste Hammerstein, ik heb conform uw eerdere verzoek op 6 oktober 2016 een e-mail naar hammersteinkeukens@gmail.com gestuurd en daar tot op heden geen reactie op gehad. Nu komt u met een ander e-mailadres. Het is niet mijn bedoeling u een slechte naam te bezorgen of schade te berokkenen, maar ik probeer al maanden met u in contact te komen, en tot op heden zonder resultaat.
REACTIE VAN HAMMERSTEIN
beide mailadressen zijn goed, nog niets ontvangen
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hammerstein Keukens
aHaarlem , Santpoorterstraat 41, 2023 DB Haarlem, mob 06 - 113 824 65.
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.