Feedback
6,6

Molenaar

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0341-232300 | Energieweg 4-6, 8071 DA Nunspeet
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Molenaar
Molenaar is dé aanbieder van veilige en comfortabele badkamers in Nederland. Door klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, service en een persoonlijke aanpak zijn we in korte tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke retailer van comfort badkamers.
Alternatieven voor Molenaar
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,3 uit 695 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Epe Gelderland) score 9,0 uit 3120 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 512 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Molenaar. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Badkamer geleverd”
Door J.P. van der Linden Soest op donderdag 12 nov 2020 20
Vandaag hebben Jeroen en Willem de klus afgemaakt.. Was te veel voor 1 dag. Wat een stel kunstenaars. Super mooie badkamer afgeleverd. Bedankt mannen. Een aanrader voor iedereen die niet lang in de rotzooi wil zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Stinkend tevreden”
Door Herman de Wit op zaterdag 8 jul 2023 23
Complete badkamer laten installeren door 2 fantastische mensen Jeroen en Evert! Alles fantastisch gedaan letten ontzettend op de details dus wij zijn stinkend tevreden, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Best tevreden”
Door Cees Thijssen op zondag 24 feb 2019 19
Ik ben er best over tevreden. Mooi gemaakt.
FOTO VAN CEES THIJSSEN
Bad met douche
+ Toon extra foto van Cees Thijssen
Reactie of foto toevoegen
“Behoorlijke lekkage bij plaatsen inloopdouche”
Door Ingrid op zaterdag 4 mrt 2023 23
We hebben helaas minder goede ervaringen met Molenaar. Na plaatsing van onze inloopdouche kregen we te maken met een lekkage met behoorlijke schade. Achteraf bleek dat gezien de kwaliteit van het bestaande tegel/voegwerk deze douche nooit geplaatst had mogen worden. Molenaar had dit kunnen weten en ons hierop kunnen wijzen, zodat we voorzorgsmaatregelen hadden kunnen treffen of voor een andere constructie kunnen kiezen. Molenaar geeft niet thuis en laat je voor alle (extra) kosten opdraaien. Hun klantenservice stelt zich kil en weinig flexibel op. Zou me wel twee keer bedenken alvorens met Molenaar in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door RFJ van Roy op maandag 2 nov 2020 20
Zowel de vrijblijvende info aan huis, als nadien het opmeten door een deskundige meedenkende medewerker was voor ons al een prettige ervaring. De communicatie met het bedrijf in Nunspeet verliep prima, zowel telefonisch als per mail. Hulde voor de 2 deskundige vriendelijke monteurs Sjaak en Jeroen. Zowel het uitbouwen, afvoer van puin e.d. en het voorbereiden en afmonteren verliep erg zorgvuldig. Resultaat een prachtige inloopdouche en nieuw plafond met verlichting precies zoals wij voor ogen hadden en dat alles binnen de afgesproken 3 dagen. Mogelijk niet de goedkoopste maar prima service, mooie materialen en hartstikke fijne mensen!
FOTO VAN RFJ VAN ROY
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Tvdw op zaterdag 21 apr 2018 18
Badkamer gekocht totaalprijs €20.000, verkoper weinig inzicht wat totaalprijs inhoud, bv stopcontact ontbreekt bij spiegel waardoor ik moet scheren met een verlengkabel, de ruit aan de voorkant te smal waardoor we de badkamer moeten poetsen na gebruik van de douche, verder nog enkele andere zaken zoals ontbreken van closetrol houder. Kontakt met klantenservice mocht in het geheel niet tot oplossingen leiden en is op zijn zachts gezegd waardeloos en het ontbreekt aan de minste flexibiliteit. Ik zou nooit meer kopen bij deze firma en waarschuwen hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Bad met douche
1 / 3
Vestiging Molenaar
Website: www.molenaar.nl
aNunspeet , Energieweg 4-6, 8071 DA Nunspeet, tel 0341 - 23 23 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.