Feedback
9,8

Kex Keuken Expert Volendam

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kexvolendam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kex Keuken Expert Volendam
Een unieke kwaliteitskeuken die speciaal voor u gemaakt is tegen de scherpste prijs.

Met persoonlijke begeleiding en deskundig advies, stellen wij uw ontwerp samen naar eigen wens en prijs en wordt uiteindelijk uw droomkeuken gerealiseerd.

Voor meer inspiratie, bezoek dan onze website en vergeet niet ons magazine aan te vragen.

We verwelkomen u graag in onze showroom in Volendam. Wilt u bij uw bezoek direct geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs.

Ons Team

Kees Kwakman
Kees Koning
Kees Schilder
Jeffrey Nijholt
Ervaringen
Er zijn 71 ervaringen over Kex Keuken Expert Volendam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren65 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 71 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een volgende keuken weer bij Kex”
Door Eelco Bekhof op zaterdag 20 apr 2024 24
In ons geval was dit de derde keer dat we bij Kex kwamen, 1 x in ons vorige huis, 1 keer met onze zoon en nu ons nieuwe huis. Zegt waarschijnlijk genoeg. Goeie prijs/kwaliteit, wordt mee gedacht. Een volgende keuken weer bij Kex
Reactie of foto toevoegen
“Ik kan Kex van harte aanbevelen”
Door Anton Jones op donderdag 18 apr 2024 24
Oktober 2023 zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe keuken. De huidige keuken had een rare opstelling en na 15 jaar mag er wel eens wat anders komen. Bij veel verschillende 'grootgutters' geweest in de Amsterdam Arena, maar niets kunnen vinden wat ons kon bekoren (of we werden ronduit onbeschoft behandeld). Toch maar wat lokaler kijken en na een korte zoektocht als eerste begonnen bij Kex. Wát een verademing. De showroom is niet super groot, maar wel erg netjes en overzichtelijk; alle mogelijke opties kom je hier wel tegen. Met de formaten en wensen al reeds op zak een gesprek aangevraagd met een adviseur die ons keurig te woord stond en gelijk met schetsen te werk ging. Na een paar aanpassingen, werd er een geschatte prijs gegeven, werden ons de tekeningen opgestuurd en konden we rustig de tijd nemen om alles nog eens te laten bezinken. Na nog 2 sessies waren we er helemaal uit, was de prijs duidelijk en zijn we akkoord gegaan! Werk werd ingepland (in maart) en daar is geen dag van afgeweken. Één week vooraf netjes een belletje van logistiek om de leverafspraak en locatie te bevestigen en de dag voor plaatsing keurig een SMS van de installateur dat deze er de volgende ochtend om 8 uur zou zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat de plaatsing voortreffelijk is gegaan. De monteur is zorgvuldig te werk gegaan, netjes met onze (nieuwe) spullen en in 3 dagen zat de keuken er super strak in. Een stolpje dat een minimale beschadiging had, is gelijk opnieuw besteld en 2 weken later geplaatst. Kex (Jeffrey en monteur Dennis specifiek) staan wat mij betreft voor wat kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit zouden moeten zijn. Ik kan iedereen Kex Volendam van harte aanbevelen.
FOTO VAN ANTON JONES
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Familie Kruit op woensdag 6 mrt 2024 24
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn erg goed geadviseerd door de verkoper, al onze vragen zijn inhoudelijk goed beantwoord en voor elke specifieke vraag was er vlot antwoord. De levering van de spullen was goed en volledig. De montage verliep ook erg soepel. De monteur was deskundig op alle vlakken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Monique op zondag 3 mrt 2024 24
Onlangs hebben wij bij Kex Keuken Expert Volendam een nieuwe keuken aangeschaft. Wij hebben het aankoopproces van begin tot eind als plezierig ervaren en zijn hier zeer tevreden over. Wij zijn in het aankoopproces heel goed begeleid door Jeffrey Nijholt. Tijdens onze eerste afspraak nam Jeffrey ruim de tijd om onze wensen en behoeften te bespreken. Hij begeleidde ons deskundig door de showroom, waar we werden geïnformeerd over alle mogelijke opties. Daarnaast hielp hij ons bij het vinden van een goede balans tussen een hele mooie maar ook een functionele en praktische keuken. Bij het tweede gesprek werden 3D-tekeningen inclusief impressies en een gedetailleerde prijsopgave besproken. Wat ons goed is bevallen gedurende het aankoopproces, was de transparantie en vrijblijvendheid van het hele proces bij Kex Keuken Expert. Er werd ons niets opgedrongen en we voelden ons volledig vrij om aanpassingen te maken aan het ontwerp totdat het perfect was voor ons. Nadat we akkoord hadden gegeven, ontvingen we de papieren en een handig leidingschema, waarmee de voorbereidingen (elektra & loodgieterswerk) gemakkelijk getroffen konden worden. Het daadwerkelijk plaatsen van de keuken verliep vlekkeloos dankzij de vakbekwaamheid van de monteurs. In één dag stond onze nieuwe keuken! Kortom, we zijn enorm tevreden met het aankoopproces bij Kex Keuken Expert Volendam, en natuurlijk met het prachtige eindresultaat van onze nieuwe keuken. Onze dank gaat uit naar Jeffrey en het gehele team voor hun uitstekende service en vakmanschap!
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Bol op zaterdag 17 feb 2024 24
Wij zijn super tevreden over KEX keukens. Ik heb zelf een hekel aan keuken winkels. Altijd gladde praatjes, koekjes bakken en nog meer van dat gedoe. Wij waren toe aan een nieuwe keuken, en hebben dus veel zaken bezocht, zowel in Nederland als in Duitsland. Maar iedere keer liepen we teleurgesteld naar buiten. Via Google kwam ik bij KEX keukens en ik las de reviews. Reden om naar Volendam te rijden. We liepen rustig door de showroom en Frank steur stond ons op een gegeven moment te woord. We hebben een fijn gesprek gehad en dit was voor ons reden om een volgende afspraak te maken. Bij de volgende afspraak zijn we naar de gewenste keuken gaan kijken, en is alles op papier gezet. Frank Steur heeft ons prima geholpen. Vorige week is onze keuken bezorgd, wat al prima verliep. Alles werd nagelopen, en netjes neergezet.
Deze week is de keuken geplaatst door Dennis. Vakman! Gaat rustig zijn gang, en voor je het weet staat de keuken op zijn plaats. Prima persoon, Dennis!
De keuken is prima bezorgd, prima geplaatst, dus zijn wij helemaal tevreden!
FOTO VAN FAM. BOL
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Jos en Karin op donderdag 8 feb 2024 24
Wat een verademing om bij Kex keukens te komen, we konden rustig rondkijken, en werden als wij vragen hadden bij Jeffrey terecht. Ik wist heel duidelijk wat ik wilde en wat ik verwachten van mijn nieuwe keuken, en het is allemaal precies geworden zoals ik het voor ogen had. Door het prima werk van het Wiebe Barents team, en van het mooie stuc werk van Rachid, en het vakwerk van Dennis, is het een schitterende keuken geworden. Dank jullie wel allemaal.
FOTO VAN JOS EN KARIN
Reactie of foto toevoegen
“Ik ben zeer tevreden over Kex keuken”
Door Dianne Beekelaar op donderdag 28 dec 2023 23
Wanneer je de afdeling keuken komt op lopen word je altijd vriendelijk begroet. De gene die mij hielp, kon ik 24-7 mailen en kreeg altijd binnen 2 dagen antwoord. Ze denken met je mee, qua prijs als het toch iets duurder word dan verwacht. Ik mocht altijd staaltjes mee naar huis om te testen. super fijn! En ik ben natuurlijk super blij met de keuken!
FOTO VAN DIANNE BEEKELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Rob en Paula Smal op dinsdag 26 dec 2023 23
Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met onze verkoper Kees Schilder.
Hij had een goed luisterend oor naar onze wensen en had ook tips waar we zelf niet zouden zijn opgekomen. Kwam zelf de maten opnemen en hield ons zowel met de mail als telefonisch goed op de hoogte van alles. Uiteindelijk zijn we bijzonder blij met het resultaat, een prachtige keuken in 2 kleuren betonlook met schier-eiland met 2 barkrukken. Ook over de mannen die de keuken hebben geplaatst niets dan lof, vakmensen pur sang, die zelfs meer hebben gedaan dan op papier stond.
FOTO VAN ROB EN PAULA SMAL
+ Toon extra foto van Rob en Paula Smal
Reactie of foto toevoegen
“Al met al meer dan tevreden”
Door Anton op zondag 12 nov 2023 23
Tijdens een goed adviserend gesprek met verkoper Kees Schilder besloten hier een keuken te kopen. Goede adviezen en een redelijke en duidelijke prijs de deal gesloten. Gelukkig bleken ze heel flexibel want de oplevering van mijn appartement werd steeds uitgesteld. Levering en monteur waren ook erg goed. Montage is in 1 dag gedaan met geen restpunten die nog over waren. Al met al meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door Kuil op donderdag 27 jul 2023 23
Ik heb een schitterende keuken gekocht. Vanaf het begin tot het einde prima service en de prijs viel 100 % mee. Het is echt moeite om eens te gaan kijken.
FOTO VAN KUIL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Veerman op vrijdag 21 jul 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over Kex en onze adviseur Kees Schilder. Geen vervelende verkooppraatjes om de prijs te verhogen. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Met alle vragen werden we goed geholpen en begeleidt. Niets was teveel voor Kees of zijn collega's. We kunnen niets anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en dat we Kex van harte kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep zoals afgespoken”
Door Nikki Dekker op donderdag 20 jul 2023 23
Zeer goed en eerlijk geadviseerd. Prettige samenwerking, alles verliep zoals afgesproken.
FOTO VAN NIKKI DEKKER
+ Toon extra foto van Nikki Dekker
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door Hein en Jacqueline Molenaar op woensdag 5 jul 2023 23
Zeer tevreden met de uitstekende begeleiding bij de aanschaf van onze keuken.
Kex zorgt er ook voor dat de keuken vakkundig wordt geplaatst door vakmannen.
De lijnen zijn kort en de service groot. Onze dank hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door Fam. Veerman op zaterdag 24 jun 2023 23
Zeer tevreden over onze keuken. Kees Schilder heeft ons uitstekend begeleid bij het uitvoeren van onze wensen en het resultaat is dus ook precies zoals wij het voor ogen hadden.
FOTO VAN FAM. VEERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende ervaring”
Door Monica op maandag 12 jun 2023 23
Kex keukens heeft ons heel goed geholpen in het samenstellen van onze droomkeuken. Door samen goed te kijken naar onze wensen en de ruimte is dit uitstekend gelukt! Het meedenken, afleveren, monteren, oplossen van een klein foutje, alles verliep heel soepel. Nog steeds zijn ze bij vragen goed bereikbaar. Al met al is onze ervaring uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door P. Groeneveld op zaterdag 15 apr 2023 23
We hebben een keuken gekocht, super goeie ervaring, snelle reactie bij vragen en super goed geplaatst. Top ervaring!
FOTO VAN P. GROENEVELD
+ Toon extra foto van P. Groeneveld
+ Toon extra foto van P. Goeneveld
+ Toon extra foto van P. Goeneveld
+ Toon extra foto van P. Goeneveld
Reactie of foto toevoegen
“Een bijzonder goede ervaring”
Door Fam van der Hoek op donderdag 16 mrt 2023 23
Erg prettige ervaring met Kex Keuken Expert gehad. Bij Kex terechtgekomen door goede ervaringen van anderen in onze omgeving en de vele goede reviews. Heel goed en enthousiast begeleid door Kees Schilder. We namen alle tijd om onze keuken samen te stellen en Kees kwam met nuttige suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden. De regie hadden we in eigen hand, mede omdat we bij Kex nooit het gevoel hebben gehad dat de beslissing voor de keuken eerder genomen moest worden dan wij zelf wilden. Kex offreerde onze keuken in een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Vanaf het akkoord tot en met de plaatsing zijn alle afspraken nagekomen en de levering was compleet en zonder vertraging. De montage ging vlot en secuur. Ook voor de door Kex geadviseerde aannemer Wiebe Barends niets dan lof: uitstekend voorwerk en alles precies volgens afspraak. Al met al een bijzonder goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken en ook met probleemloze ervaring met Kex.
FOTO VAN VAN DER HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Het is erg mooi geworden”
Door Fam. Dinkla op vrijdag 23 dec 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met de service van Kex Keukens Volendam. Goed geholpen door Kees Kwakman met prettige adviezen zonder iets op te dringen. Het resultaat is erg mooi en ook de plaatsing is naar tevredenheid verlopen. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. DINKLA
+ Toon extra foto van Fam. Dinkla
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Hans Vugts op donderdag 8 dec 2022 22
We zijn heel erg goed geholpen bij Kex door Kees Kwakman, na een informatief telefoongesprek volgde een afspraak van ruim 3,5 uur en hadden we een complete keuken met apparatuur uitgezocht. Dhr. Kwakman maakte een kostenberaming en wij vonden het goed om het verder uit te werken. Na een paar dagen bedenktijd gingen we akkoord en het team kwam de ruimte in ons huis helemaal nameten. De keuken werd besteld ( geen aanbetaling ) en met een uitvoerige offerte en werklijst voor de keukenvoorbereider (Electricien, loodgieter en stukadoor) gingen we naar huis. Daarna werden alle gemaakte afspraken 100 % nagekomen. Alles klopte, niets ontbrak en de service was geweldig. Goede bezorgdienst en hele goede en nette installateurs.
De keuken is erg mooi en bevalt zeer goed, de prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed. Kortom we zijn erg tevreden over Kex Keuken Expert Volendam en kunnen ze van harte aanbevelen.
REACTIE VAN HANS VUGTS
Het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Annemieke op donderdag 24 nov 2022 22
Zeer tevreden met onze keuken. Mooi materiaal, ruime keus in apparatuur en goede korting. Snel na aankoop een lever- en plaatsingsdatum. Geen vertraging. De plaatsing is zeer vakkundig gedaan. Alle lof.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Geer Tol op maandag 7 nov 2022 22
Ben zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn heel goed geholpen, konden altijd terecht met onze vragen en kregen ook gelijk antwoord. Keuken is ook zeer vakkundig geplaatst. Wij zijn er superblij mee!
FOTO VAN GEER TOL
Reactie of foto toevoegen
“Een hele leuke en prettige ervaring”
Door Mike Briër op woensdag 19 okt 2022 22
En zo werd een keuken uitzoeken, bespreken en bestellen opeens een heel leuke en prettige ervaring. In een gemoedelijke en prettige ambiance laten de verkopers je in alle rust rondkijken zonder je om de paar minuten koffie aan te bieden en je aan tafel te krijgen. Natuurlijk word je niet aan je lot overgelaten maar zeker niet lastig gevallen. Nadat we een aantal ideeën hadden opgedaan zijn we met een verkoper gaan zitten om een afspraak te maken voor een vervolg. Dit vervolggesprek was echt helemaal top. Alle ins & outs van een keuken werden besproken, opties voor combinaties en verschillende opstellingen (waar we zelf niet aan gedacht hadden) doorgenomen. En regelmatig konden we verschillende versies in de showroom bekijken en kregen we gedegen advies over de mogelijkheden en consequenties van onze keuzes. En alles zonder haast, druk of bijzondere offertes. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt werden 3D tekeningen en een prijsopgave gemaakt die we een tijdje later bespraken. Ook nu weer zonder druk om meteen te moeten tekenen want korting was maar half uur geldig. Het inmeten en de installatie van keuken werd gedaan door zeer kundige, ervaren en professionele vakmensen zodat alles zonder problemen verliep.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is boven verwachting”
Door Fam. Mathew op woensdag 12 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Frank van Kex Keukens gekocht. Hij heeft een praktische, functionele en prachtige keuken voor ons ontworpen. Hij heeft goed meegedacht met onze wensen. Ook de levering en plaatsing van de keuken is goed verlopen. De monteurs hebben het heel vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is boven verwachting.
FOTO VAN FAM. MATHEW
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Greet op zondag 2 okt 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met Kex, het begint al bij binnenkomst, vriendelijk en heel informatief voor ons een reden om met Kex in zee te gaan. Kees Schilder nam alle tijd voor ons en dat gaf ons een betrouwbaar gevoel. Uiteindelijk een keuken uitgezocht en dan denk je hoeveel moet je aanbetalen. Zeer verbaasd dat wij niks hoefden aan te betalen. De vragen die je later nog via de mail stelt werden dezelfde dag beantwoord ook heel fijn. Het plaatsen van de keuken is volgens plan gegaan en niks is fout gegaan. Voor ons is Kex een uitzondering in de keuken branche en een betrouwbaar en eerlijk bedrijf.
FOTO VAN GREET
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Reindert en Yvonne Eijk op donderdag 15 sep 2022 22
Na meer dan twee jaar wachten op ons nieuwbouw appartement is vorige week de keuken geplaatst. Precies zoals door destijds door ons samen met Jur van de Kamer is besproken en getekend. Levering en montage perfect. Bij de eerste kijkdag in de woning stond Kees Koning paraat en dat was maar goed ook. Wij zijn erg tevreden over KEX keukens.
FOTO VAN REINDERT EN YVONNE EIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een hele blije klant”
Door Jolene op donderdag 2 jun 2022 22
Wat een aanrader om hier de keuken te kopen. Ik ben geholpen door Kees Kwakman, direct duidelijk over de prijs zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Fantastisch meegedacht met als eindresultaat dat gister mijn droom keuken is geplaatst. Heel erg blij mee. Alles in 1x goed, afspraken worden nagekomen en hele fijne Keukenmonteur (Dennis) die heel netjes te werk ging. Je leest het, een hele blije klant hier.
FOTO VAN JOLENE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jack smit op woensdag 2 feb 2022 22
Bij de eerste ontmoeting al een zeer positief gevoel door ruime kennis en ideeën, we hebben goed de tijd gekregen om alles perfect te laten verlopen, de geplande afspraken zijn nagekomen en de monteur was een echte vakman. We zijn ook erg te spreken hoe alles is verlopen. Cees Kwakman heeft ons tijdens het gehele proces begeleid en hierover zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Casper en Evelien op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn bij het uitzoeken van de keuken geholpen door Cees Kwakman die ons verassende tips heeft gegeven. De keuken is compleet afgeleverd en we zijn er super blij mee. De apparatuur is ook naar volle tevredenheid. Ons advies is dan ook loop eens binnen bij Kex.
FOTO VAN CASPER EN EVELIEN
+ Toon extra foto van Casper en Evelien
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle Schilder op dinsdag 4 jan 2022 22
Als jong stel van 19 en 20 jaar, waren wij opzoek naar onze eerste keuken. Wij zijn direct naar Kex Volendam geweest, waar we geholpen werden door Kees Kwakman. Na dat we een rondleiding gekregen hadden door de showroom, wisten wij precies wat wij wilde. Kees heeft voor ons een tekening gemaakt, en na de eerste tekening hebben we gelijk akkoord gegeven. De keuken is geplaatst en wij kunnen niet anders zeggen dan TOP TOP TOP. Wij willen Kees & Kex Volendam hartelijk bedanken voor onze mooie moderne keuken. Zeker een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Cornel op maandag 20 sep 2021 21
Een eerste keuken uitzoeken is altijd lastig maar wel zijn heel goed geholpen door Kees kwakman! Hij heeft heel veel laten zien en alle mogelijkheden goed uitgelegd! Uiteindelijk zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen! De monteurs hebben het ook heel netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door Gerrie Buijs op zondag 7 mrt 2021 21
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Uitstekende installateur, zeer precies! Alles compleet en super mooi
FOTO VAN GERRIE BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“200 procent tevreden”
Door Norma op maandag 25 jan 2021 21
Omdat wij gingen verhuizen van Purmerend naar Hoorn moesten wij een nieuwe keuken kopen. We kwamen bij Kex terecht, wat een top zaak, onze verkoper was Kees Kwakman, wat een vakman. Hij nam alle tijd voor ons en kon ons geweldig goed adviseren, Inmiddels is de keuken geplaatst door Dennis, hij is ook zeer deskundig op zijn vakgebied, niets was hem teveel. We zijn dan ook niet 100 procent maar 200 procent tevreden. Bij andere zaken hoor je het wel eens anders, het gele team van Kex een hele dikke pluim en we zullen jullie ook zeker aanraden
FOTO VAN NORMA
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met eindresultaat”
Door Jordy op donderdag 10 dec 2020 20
Wij waren vrij nieuw in dit traject als starters en daar heeft Kees Kwakman ons erg goed bij geholpen met het kiezen en samenstellen van de keuken! Vervolgens heeft Dennis de monteur vorige week de keuken geplaatst en alles netjes en schoon achter gelaten! Wij zijn super blij met het resultaat en raden ook iedereen aan hier je keuken de kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen weer jaren vooruit”
Door Rob en Bianca Veerman op donderdag 2 jul 2020 20
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken, bijpassend bureau, dressoir en zitgedeelte! Super goed meegedacht en geholpen door Kees Kwakman en collega's van Kex Keuken Expert Volendam. We genieten elke dag weer van onze nieuwe ruime keuken, apparatuur en prachtige ruime kasten. De monteur was top en alles liep op rolletjes. Onze dank is groot, we kunnen weer jaren vooruit! Fam. Veerman
FOTO VAN ROB EN BIANCA VEERMAN
Ruime nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Was super”
Door Cindy Houthuis op donderdag 14 mei 2020 20
Door de reviews bij Kex Keuken Expert terecht gekomen en hier door Jur Kamer geholpen. Alle afspraken worden nagekomen, goed advies en een hele prettige omgang. Wij hadden een apart keukenblad uitgekozen en ondanks dat deze niet standaard is, was het geen probleem dit wel te organiseren en te leveren. Ook later nog wijzigen en extra verzoeken zonder probleem kunnen doorvoeren.

Voorwerk is gedaan door de aannemer VOF Wiebe Barends & Zn (Rob) op advies van Jur Kamer, dit was een hele goede keus! Keurig werk geleverd. Probleempje met een slechte stukadoor, maar na 1 telefoontje werd dit meteen opgepakt en een ander bedrijf gestuurd welke top werk heeft geleverd, zodat alles ook op tijd af zou zijn voordat de keuken werd geplaatst. Ook bij een lekkage welke achteraf heel diep bleek te zitten buiten iedereen zijn schuld om, was geen moeite teveel om te kijken om dit op te lossen. De keuken werd keurig op tijd geleverd en de installateur Dennis krijgt alle lof, wat een vakman is dit!!!! Gaat rustig en heel precies te werk waardoor de afwerking (waar het vaak mis gaat) helemaal top is! Alle eer gaat echter naar Jur Kamer die dit alles heeft georganiseerd en de juiste mannen voor deze klus bij elkaar heeft gezet, hij was altijd bereikbaar en geen vraag was teveel :) Overweegt u een nieuwe keuken dan adviseren wij absoluut Kex Keuken Expert, want experts zijn het!!!!
FOTO VAN CINDY HOUTHUIS
Keuken in hoek
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Sil op dinsdag 21 apr 2020 20
Na een niet zo prettige ervaring bij een andere keukenzaak, kwamen we via Qasa.nl bij Kex Keukens terecht. In november 2019 zijn we langs gegaan op een koopzondag om even de sfeer te proeven, we hebben toen meteen een afspraak gemaakt om met een verkoper om tafel te gaan zitten. We hadden de afspraak met Kees Kwakman. Wat een geweldige kerel! Hij nam alle tijd voor ons en in een vervolg afspraak hebben we samen met Kees alle puntjes op de i gezet. We waren op zoek naar best een ruime (kookeiland) keuken en we wisten precies wat we wel en wat we niet wilde in de keuken. Dan heb je iemand nodig aan de andere kant van de tafel die realistisch is en niet alleen denkt aan het gewin voor de keukenzaak, maar die meedenkt met de klant. Kees doet dat zeker, hij heeft ons aan de hand genomen en we hebben samen de hele keuken op elke vlak gefinetuned. We waren wel een beetje bang dat de keuken nogal duur uit zou vallen, maar waren blij verrast dat de prijs echt mee viel. Zo'n grote keuken voor echt een betaalbare prijs! Bij de andere keukenzaak was deze keuken echt een heel stuk duurder. De keuken is bij ons heel netjes en correct geplaatst. Geen problemen of op- en aanmerkingen. Wij zijn echt heel blij met onze Kex Keuken. Alle lof voor Kees Kwakman!
FOTO VAN SIL
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Gerda Veerman op donderdag 16 apr 2020 20
In oktober 2019 een prachtige keuken geleverd gekregen na supergoed advies van Jur. Over de monteurs die de keuken hebben geplaatst, Arno en Jeroen was ik ook zeer tevreden! Ze werkten erg netjes en voorzichtig. De keuken is zonder schade geplaatst en we zijn er heel erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende zaak”
Door Smits op zaterdag 21 mrt 2020 20
Halverwege vorig jaar een keuken gekocht bij KEX, na een wat vreemd begin met een inmiddels vertrokken verkoper werd het overgenomen door Jur Kamer waarmee we een uitstekend en uitvoerig gesprek hadden waardoor er op basis van zijn advies een aantal belangrijke wijzigingen in de keuken zijn aangebracht. Begin december is de keuken geplaatst door Dennis, hierover valt niets te klagen hij werkt netjes en zeer zorgvuldig. De keuken is in ongeveer anderhalve dag geplaatst en voldoet aan het beeld wat we voor ogen hadden, ook wat kleine nazorg zaken werden keurig afgehandeld. Kortom een uitstekende zaak om een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekomen”
Door De Boer op vrijdag 6 mrt 2020 20
Bij kex keukens bent u aan het juiste adres. Vanaf het eerste gesprek met verkoper Jur voelde het meteen goed. Hij dacht mee en zo kwamen we uiteindelijk uit op onze droom keuken. We zijn goed geholpen en konden altijd terecht als we een vraagje hadden. Deze week is de keuken geplaatst door vakman Dennis. Hij werkt erg netjes en precies en weet overal van. We vonden het erg spannend allemaal maar door de goede service van kex en Dennis is het helemaal goed gekomen en kunnen we nu genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Linda op vrijdag 21 feb 2020 20
Wij hebben onze prachtig mooie keuken sinds eind januari, en we zijn super tevreden! Het is prachtig geworden! Tijdens de gesprekken werd er goed meegedacht met al onze wensen wat resulteerde in de droom keuken die we voor ogen hadden!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ruud Boomgaard op dinsdag 31 dec 2019 19
Wij wilden een nieuwe keuken en zijn, vanwege de goede reviews, bij KEX keukens in Volendam gaan kijken. Verbaasd keken wij daar rond, mooie keukens in verschillende opstellingen. De verkoper heeft ons goed geholpen met meedenken en adviseerde ons wat betreft de keuzes van apparatuur. De keuken werd geleverd en netjes door de monteur geplaatst in één dag. Kortom wij zijn er erg blij mee en willen hierbij KEX Keukens bedanken voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam P. Goossens op zaterdag 12 okt 2019 19
Aangemoedigd en nieuwsgierig door alle resenties op quasa, gingen we in februarie dit jaar naar Volendam. Alwaar we goed geholpen werden door Jur van de Kamer. Afgelopen week is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur Dennis. Alles was prima geregeld van vakkundig advies, de levering van de apparatuur en de keuken, tot het vakkundig plaatsen van de keuken. Niets ontbrak. Kex- Volendam zeer bedankt voor de goede zorg, ga zo door. Vr gr. Fam Goossens uit Westzaan.
FOTO VAN FAM P. GOOSSENS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door M. Cornelisse, Amsterdam op zondag 6 okt 2019 19
We hebben naar volle tevredenheid een keuken bij KEX aangeschaft. Kees Kwakman dacht mee en gaf goede adviezen. Hij heeft ook uitstekend geholpen bij het vinden van een goede aannemer, die niet alleen de voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, maar ook een verbouwing van de verdieping verzorgde. De aannemer (Barends, Oosthuizen) dacht ook mee en gaf zinvolle adviezen. Al het personeel dat bij ons geweest is, was deskundig behulpzaam en vriendelijk, zodat we de verbouwing en het plaatsen van de keuken zonder stress hebben ervaren en alles perfect is uitgevoerd. Super waren de monteurs die de keuken plaatsten (Beckman, Purmerend). We hebben nu al veel plezier van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bootsman op woensdag 4 sep 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Kex in Volendam. Kex heeft ons met veel geduld te woord gestaan en uitgebreid alle mogelijke opties toegelicht. Kex heeft onze wensen tijdens het eerste gesprek uitgebreid geïnventariseerd en heeft ons goede adviezen gegeven. Bij het tweede gesprek is de keuken via een programma geheel digitaal opgesteld en kan deze op maat worden aangepast. Je kunt de keuken geheel indelen naar eigen wens. De keuken is tevens voor Kex geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fred en Sandra Plat op woensdag 5 jun 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij KEX keukens in Volendam en deze is zojuist geleverd! Super tevreden en heel goed geholpen door adviseur Kees Kwakman. De monteur die de keuken plaatste was zeer goed in zijn vak en leverde alles heel netjes af !
FOTO VAN FRED EN SANDRA PLAT
Keuken helemaal af
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg netjes”
Door Boonstoppel op woensdag 24 apr 2019 19
Keuken gekocht bij kex keuken Volendam , goed geholpen en hij is prachtig .heel erg tevreden ook de montage, heel erg netjes
FOTO VAN BOONSTOPPEL
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anja Jonk op dinsdag 26 mrt 2019 19
Een Keuken bij Kex Keuken Expert gekocht. Er werd alle tijd genomen voor ons. Kees Kwakman Kwakman met allerlei ideeen aanzetten. Super. Alles kwam op de afgesproken dag binnen en de monteur die de Keuken geplaatst heeft was ook zeker kundig.Kortom wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ANJA JONK
Eiland met vakken
Reactie of foto toevoegen
“Al met al dik tevreden”
Door Fam. Cornelisse op zaterdag 16 feb 2019 19
Onlangs (Jan.2019) is onze prachtige keuken geleverd en geplaatst die wij na vele omzwervingen bij KEX Keuken Expert Volendam hebben gekocht. Bij het gehele aankoopproces tot het moment van levering zijn wij op een zeer prettige en uitstekende wijze begeleid door Jur van de Kamer. Het was nog wel even spannend (zowel voor Jur als voor ons) of het aanrechtblad in de lift zou passen. We hadden vooraf een mal van hout gemaakt om te kijken of het zou passen. Bij levering had Jur vanuit KEX extra mankracht geregeld om het transport naar de 17e etage per lift goed te laten verlopen. De montage verliep mede door de keukenmonteur Nermin Hodzic uitstekend. Nermin voelde zich zeer betrokken en heeft uitstekend werk geleverd. Wij zouden KEX Keuken Expert zeker bij familie als vrienden aanraden. Dit geldt ook voor Nermin Hodzic die de keuken geplaatst heeft. Al met al dik tevreden.
FOTO VAN FAM. CORNELISSE
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keukenzaak”
Door Cynthia Batterman op vrijdag 8 feb 2019 19
Onze keuken is anderhalve week terug geplaatst. De keuken zelf is helemaal naar onze wens en wij zijn ook goed geholpen/geadviseerd door Lies. Een minpuntje vind ik de nazorg. Wij moesten zelf al het verpakkingsmateriaal weggooien. Ik moest 3 keer op en neer naar het grofvuil met mijn Nissan Micra. Ook is door Kex na plaatsing van de keuken niet geïnformeerd of alles naar wens was verlopen, ook niet nadat wij tegen een aantal zaken aan waren gelopen en dit bij kex hebben gemeld (er is wel actie ondernomen op deze meldingen). Om wel positief af te sluiten; prachtige keukenzaak. Zeker de moeite waard om heen te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door jenny koning op woensdag 5 dec 2018 18
wij hebben bij kexx keukens samen met kees kwakman een fantastisch mooie keuken samengesteld .alles naar wens , een hele goeie monteur.dus wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN JENNY KONING
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige geplaatste keuken”
Door Jaap en Ria Oostwouder op woensdag 10 okt 2018 18
Een keuken die zonder problemen en vakkundig is geplaatst. Een fijne samenwerking met Liesbeth
FOTO VAN JAAP EN RIA OOSTWOUDER
Keukenkastwerk
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jacqueline op donderdag 27 sep 2018 18
Ook wij zijn geslaagd bij Kex Keuken Expert Volendam. Wij werden goed geholpen door Kees Kwakman. Begreep precies wat wij wilden hebben. Gaf goede tips en had alle tijd voor ons! Tevreden en happy genieten wij nu van onze nieuwe mooie keuken, dankzij Kees!
FOTO VAN JACQUELINE
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Fam Leeflang op donderdag 27 sep 2018 18
Wij kunnen een heel verhaal schrijven ,het is een superbedrijf Jur van de Kamerverkoper,en installateur Dennis ,met zijn collega's gewoon hele vakbekwame mensen. Wij zijn op vakantie gegaan sleutel afgegeven en bij thuiskomst precies zoals is afgesproken geïnstalleerd .geen enkel gezeur gehad gewoon super gr fam Leeflang uit Witmarsum en nogmaals dank jullie wel.
FOTO VAN FAM LEEFLANG
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden klanten”
Door Kees Sinnige op woensdag 26 sep 2018 18
Vanwege onze verhuizing van Zuidlaren in Drenthe naar Heiloo in Noord Holland waren wij op zoek naar een nieuwe keuken voor onze nieuwe woning. Via mond op mond reclame kwamen wij terecht bij Kex in Volendam. Wij zijn daar door verkoper Jur van de Kamer zeer hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen. Mede door zijn goede adviezen zijn wij erin geslaagd in een middag een prachtige keuken inclusief indeling uit te zoeken. Levering en installatie verliepen exact volgens afspraken en zeer vakkundig. Wij zijn dan ook uitermate tevreden klanten en zouden vrienden en kennissen zeker adviseren naar Kex te gaan voor een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arnold op vrijdag 7 sep 2018 18
Na het bezoeken van meerdere winkels met veelal ondeskundige en opdringerige verkopers uiteindelijk via deze vergelijkingssite me laten verleiden om een bezoek te brengen aan Kex Keukens. Wat me in het begin tegen hield was de afstand (uurtje rijden) maar aangezien ze regelmatig op zondag open zijn toch maar een keer de gok gewaagd. Eenmaal aangekomen en in gesprek te zijn gegaan met Jur hebben we een keuken kunnen samen stellen die aan alle wensen voldoet. Dankzij het meedenken van Jur is het gelukt om een mooie functionele keuken op papier te zetten die ook nog vriendelijk was voor de portemonnee. Uiteindelijk is dat een Nolte keuken geworden met A-merk apparatuur en een afzuiginstallatie in het plafond. Mijn nieuwe keuken werd afgelopen april geleverd en de volgende dag in elkaar gezet door Nermin, een zeer nette en deskundige keukenmonteur. In het begin was ik nog een beetje sceptisch of de keuken in 1 keer compleet en zonder belemmeringen geleverd kon worden (je hoort zo vaak dat er iets ontbreekt of verkeerd is) Maar uiteindelijk blijk dit dus toch te kunnen! 1 klein minpuntje, het aansluiten van afvoer en inductiekookplaat moest ik zelf doen, dit zat niet bij de prijs inbegrepen. Gelukkig voor mij geen probleem maar voor mensen die wat meer op leeftijd zijn zou ik hier wel even op letten tijdens het onderhandelen en dit laten doen door de keukenmonteur. Al met al, blij dat ik iets verder ben gaan kijken dan alleen bij de keukenboer hier in de omgeving en als ik ooit weer eens een nieuwe nodig heb ga ik eerst eens bij Kex langs!
FOTO VAN ARNOLD
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van aankoop tot plaatsing helemaal TOP”
Door Jan op zondag 17 jun 2018 18
Om even wat ideeën op te doen belanden we op een zondagopenstelling van de meubelboulevard bij KEX te Volendam waarbij we door een getoonde keukenopstelling dusdanig enthousiast werden dat we in gesprek raakten met verkoper Kees Kwakman. Kees lichtte het e.e.a. toe waardoor we nog enthousiaster werden en een afspraak ingepland hebben. Tijdens deze afspraak speelde Kees Kwakman gelijk in op onze wensen maar kwam ook met goede adviezen en andere mogelijkheden om er zeker van te zijn dat het voor ons de meest mooie maar ook de meest praktische keuken zou worden. We hebben Kees ervaren als een deskundige adviseur die zijn vak zeer goed verstaat en goed luistert naar de klant. Na het tekenen van de order werd de keuken al snel ingemeten door collega Kees Koning. Ook dit gebeurde op een professionele wijze, er werd ook voldoende tijd voor genomen. Dit gold overigens ook voor de tussentijdse vragen die gesteld zijn. Gezien het feit dat we na het inmeten een zeer uitgebreid keukenplan met alle maatvoeringen voor het electra- en loodgieterswerk e.d. ontvingen, waren er niet veel vragen meer. Na het verstrijken van een aantal weken kwam het moment van bezorging. Deze fase in het gehele traject verliep ook perfect. Alles werd bezorgd door een professionele transporteur die de nodige voorzichtigheid in acht nam en alles ook keurig in de woning heeft neergezet. Uiteindelijk werd de keuken geplaatst, we konden het natuurlijk ook niet meer afwachten. Ook dit is perfect en op een deskundige wijze verlopen. De keukenmonteur verstaat zijn vak niet alleen zeer goed maar denkt ook mee met de klant waardoor er voor zaken die in het werk bepaald werden overleg plaatsvond, dit hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom, van begin tot eind een zeer positieve ervaring naar volle tevredenheid met als resultaat een prachtige keuken. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Steur op dinsdag 5 jun 2018 18
Begin 2018 een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen door Kex Keuken Expert Volendam. We hadden al meerdere keukenspeciaalzaken bezocht, maar niet onze droomkeuken kunnen vinden. Tot het moment waarop we Kex Keuken Expert Volendam bezochten. Na een rondje door de uitgebreide showroom, bleken er meerdere modellen te zijn die aan onze wensen voldeden. Na een bijzonder gastvrij ontvangst en deskundige uitleg door verkoopadviseur Kees Kwakman hebben we uiteindelijk onze definitieve keuze kunnen maken. Alle afspraken en beloften zijn vervolgens nagekomen en het plaatsen van de keuken door de door Kex ingeschakelde keukenmonteurs was tot in de puntjes verzorgd. Beschadigde keukenfrontjes werden binnen twee weken vervangen. Problemen met de quooker werden meteen verholpen. Kortom, een dikke 10 voor de service ! Ik kan iedereen aanraden een kijkje in de showroom van Kex te komen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Hans Veerman op zondag 27 mei 2018 18
Hebben een keuken gekocht bij Kex, en zijn 100% tevreden. Goede prijs en hele vakkundige montage en een hele goede service. Apothekerskast rolde niet goed, een belletje en de monteur stond dezelfde middag op de stoep. Klasse, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Caty en Ruud op zaterdag 26 mei 2018 18
Kort geleden is de nieuwe witte matglans keuken met zwart composiet keukenblad geplaatst door NH montage. Jur van de Kamer heeft ons geholpen met het ontwerp van de keuken. Regelmatig (op afspraak) teruggeweest. Waarbij Jur ruim tijd voor ons vrij had. Erg tevreden over de persoonlijke benadering en gedegen advies. We zijn helemaal tevreden en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken. De montage door NH Montage en het leiding/elektrische gedeelte door WB Installatie was echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te vinden”
Door Marco Tol op zaterdag 12 mei 2018 18
Ook wij hebben een keuken gekocht bij KEX in Volendam en zijn zeer goed geholpen door Kees Kwakman. Goede voorlichting heeft geresulteerd in een moderne topkeuken van topkwaliteit. Plaatsing binnen de afgesproken levertijd en door vakmensen. Niet een minpuntje te vinden. Een echte aanrader.
FOTO VAN MARCO TOL
Moderne topkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door carla bond op donderdag 22 feb 2018 18
Ik ben geholpen door Kees bij Kex in Volendam. Wij zijn zeer goed geholpen en het eindresultaat is fantastisch. Ik zou het iedereen aanbevelen ook de montage is top gedaan. Hele harde werker petje af.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ilja en Jurriaan op vrijdag 29 dec 2017 17
Prachtige keuken gekocht bij Jur van Kex. Prima geholpen. Zeer tevreden over de gang van zaken, het meedenken, de plaatsing en het resultaat.
FOTO VAN ILJA EN JURRIAAN
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd en aandacht”
Door Jan van der Veen op vrijdag 8 dec 2017 17
Halverwege dit jaar keuken helemaal naar onze smaak uitgezocht,met hulp van Jur. Meerdere malen geweest en altijd was er alle tijd en aandacht,top service ! Ook installatie ging naar wens, kortom we zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Ed Buters op vrijdag 24 nov 2017 17
Na elders gekeken te hebben zijn wij bij Kex terecht gekomen. We wisten al snel wat we wilden en al snel zaten we om de tafel om de puntjes op de i te zetten. Uiteindelijk onze keuken bij Kex gekocht doordat we erg prettig geholpen waren en niet geheel onbelangrijk, een mooie scherpe prijs kregen. Gister is de keuken geplaatst door een zeer goede en vriendelijke monteur. We zijn er superblij mee! Vakwerk mannen van Kex!
FOTO VAN ED BUTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Fam. Muijsers-van der Schaaf op donderdag 28 sep 2017 17
Omdat we opzagen tegen een grote verbouwing, maar onze keuken wel een beetje versleten was na ruim 20 jaar, zijn we ons voorzichtig gaan oriënteren op een nieuwe. Na een paar bezoekjes aan andere keukenbedrijven zijn we bij Kex heel prettig en deskundig ontvangen. Jur van de Kamer luistert goed naar de wensen van zijn klanten en daardoor was het al snel prettig kiezen en goede afspraken maken over prijs, levering en installatie. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Precies wat we wilden en monteur Nemrin heeft een mooi staaltje vakwerk geleverd. Door ongelijke hoeken was het niet eenvoudig installeren. Wij raden een nieuwe keuken van Kex van harte aan!
FOTO VAN FAM. MUIJSERS-VAN DER SCHAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een bezoek hier loont”
Door Jean Wiermans op dinsdag 26 sep 2017 17
Tja, eigenlijk ben ik wel erg laat met mijn verhaal over KEX KEUKENS in Volendam! Hoezo? Wij kochten onze nieuwe TRISTAR keuken, een puur Nederlandse, houten keuken van een keukenfirma uit Bladel in Brabant al in de lente van 2014. Een prachtige, houten keuken van het model TITAN, helemaal ( volgens onze wens! ) gespoten in de RAL kleur 9016. De keuken kwam pas in oktober 2014 op zijn plekje, omdat wij in september-oktober 2014 onze complete benedenverdieping hebben vernieuwd. Onze verkoopadviseur was Jur van de Kamer. Met veel belangstelling voor onze wensen ging hij enthousiast aan de slag en zo kwamen we in enkele sessies in de keukenwinkel te Volendam ten slotte tot de voornoemde keuze wat betreft soort en type keuken en alle keukenapparatuur en samenstelling qua kastjes en lades. Jur blonk uit in geduld, meedenken met zijn klanten en vraagjes ter overweging. Sinds eind oktober is deze prachtige keuken in gebruik, tot volle tevredenheid. Pas onlangs bleek er een passtuk boven de vaatwasser vernieuwd te moeten worden. Dit werd prompt besteld en zojuist heb ik het opgehaald. Vandaar dat onze super positieve ervaringen pas nu aangereikt kunnen worden voor belangstellenden, want ik vernam nu voor het eerst iets over deze site. Nog een adviesje voor allen die een nieuwe keuken zoeken: ga vooral uit van je eigen wensen; sta open voor de ideeën en suggesties van deskundige keukenadviseurs; maar richt je niet op wat anderen zo nodig menen dat de "ideale keuken" zou moeten zijn....Iedereen is immers anders! Het loont echt om een bezoekje te brengen aan KEX KEUKENS in Volendam Groetjes,
Jean Wiermans uit Hoorn
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Jordy Groot op vrijdag 28 jul 2017 17
We zijn bij Kex geweest voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning en zijn bijzonder tevreden. We zijn erg prettig geholpen door Jur van de Kamer, maar in zijn afwezigheid konden we ook goed terecht bij zijn collega's. Ze weten precies waar ze het over hebben. We wisten goed wat we wilden en met de hulp en tips van Jur is het helemaal goed gekomen. We zijn over alles erg tevreden maar in het bijzonder het eerlijke verhaal en dat ze de tijd nemen om alles uit te leggen. Er werd goed geluisterd naar ons en met ons meegedacht. Je hoeft ook niet te onderhandelen over de prijs, maar krijgt meteen een goede scherpe prijs voor een kwalitatief goede keuken. Tussen aankoop en plaatsing was het geen probleem om de frontjes even op te halen zodat we een bijpassende vloer konden uitkiezen. Omdat onze keuken een jaar na aankoop pas geplaatst werd was het erg prettig dat we alles nog even konden doorspreken voordat de keuken definitief besteld werd. De levering en plaatsing vonden keurig op tijd plaats en de monteurs zijn prettige en professionele heren om over de vloer te hebben. Na levering zagen we nog twee kleine punten waar we niet helemaal tevreden over waren (niets ernstigs, licht cosmetisch) en daar is Kex direct mee aan de slag gegaan om op te lossen. Absoluut een topzaak welke ik iedereen kan aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Familie Halewijn op dinsdag 4 jul 2017 17
Wij hebben een uitgebreide keuken gekocht met veel apparatuur. Het was dan ook een aardig puzzeltje om alles bij elkaar te zoeken en al onze wensen te verwerken! Maar door het uitstekende advies van Jur paste alles zoals we het wilde hebben. Vooral de eigen inbreng van Jur om dingen anders te doen dan wat wij in gedachten hadden pakte heel goed uit ! Ook het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren en materialen is door de adviezen en voorbeelden van de adviseur Jur helemaal naar onze zin geworden. Het doorvoeren van nog een wijziging was ook na opdracht geen probleem !! Kortom, uitstekend geholpen !, Daarbij willen we ook nog de complimenten geven aan de monteur die alles prachtig heeft geplaatst en zeer klantvriendelijk was, zelfs op het moment dat het toch nog ingewikkeld werd met ons rare, niet haakse vensterbankje. Al met al is Kex keukens dus absoluut een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE HALEWIJN
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door N. Klaver op dinsdag 27 jun 2017 17
Als je een nieuwe woning koopt moet je ook om een keuken uit. De bouw moest nog beginnen dus tijd zat. We zijn in een jaar tijd de nodige keukenzaken binnen geweest Zo ook bij KEX in Volendam, daar stond een keuken die ons direct aanstond, we raakten in gesprek met, JUR van de KAMER, wij bespraken het geheel en gingen met een goed gevoel naar huis van dit gaat het worden.

Kalm aan bekroop ons het gevoel erg mooi maar was het in onze situatie echt praktisch? Terug naar JUR. geheel ingetekend in 3D en de conclusie was duidelijk. Inmiddels was het JUR heel duidelijk welke kant wij op wilden en zijn samen tot en prachtige oplossing gekomen. Met de vakkennis en het geduld waarmee hij ons geholpen heeft zijn we tot een prachtig resultaat gekomen en genieten er alle dagen van. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor.

Ook het vervolg, de plaatsing. Daar hoor je nog we eens nare verhalen over maar bij ons niet het minst. In een dag geplaatst alles klopte geen enkele klacht. Vakmensen op en top. JUR Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ben Leenders op woensdag 21 jun 2017 17
Heel goed geholpen bij Kex Keuken Expert in Volendam. Een schitterende keuken tegen een scherpe prijs! Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door kees en marian op donderdag 8 jun 2017 17
Wij hebben samen met kees kwakman een keuken samengesteld , de manier waarop we geholpen zijn is werkelijk bewonderingswaardig . Niet opdringerig ,vriendelijk en heel gastvrij . Met daarbij een keurig afgewerkte keuken , precies op schema . Chapeau !!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Kex Keuken Expert Volendam
  Volendam, Julianaweg 137a, 1131 DH Volendam, tel 0299-412190
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.