Feedback
8,0

KeukenStudio Heemskerk

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0251-206222 | Rijksstraatweg 41A, 1969 LB Heemskerk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenStudio Heemskerk
KeukenStudio Heemskerk is gespecialiseerd in leveren en monteren van complete keukenprojecten
Alternatieven voor KeukenStudio Heemskerk
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,4 uit 76 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 937 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,6 uit 258 ervaringen
• KuechenWelt
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 6,6 uit 60 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 174 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 102 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over KeukenStudio Heemskerk. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg blij met resultaat”
Door Hans en Mieke op donderdag 4 jun 2020 20
Met uitstekende advisering vooraf is onze nieuwe keuken (met lang oponthoud door de crisis) door Matt v.d. Wetering geplaatst. Kwaliteit en vakmanschap gaan samen in dit vriendelijke bedrijf, we zijn superblij met het resultaat!
FOTO VAN HANS EN MIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door A van der Zwet op maandag 10 feb 2020 20
In 2019 keuken aangeschaft bij Matt. Zeer plezierig geholpen en samen een prachtig mooie keuken samen gesteld. De levering overtrof onze verwachtingen. Aangezien wij de keuken zelf zouden plaatsen was er meer dan genoeg materiaal geleverd.

Aanvulling ontvangen 11 februari 2020: De keuken is vorig jaar juni geleverd. Wij waren meer dan tevreden over de levering.
Reactie of foto toevoegen
“Gehele traject goed gegaan”
Door Johan en Margreet op dinsdag 29 nov 2016 16
Wij hebben bij verschillende keukenbedrijven gesprekken gehad, maar steeds gingen wij met een "naar" gevoel weg. Uiteindelijk besloten wij de keuken zelf te ontwerpen en te plaatsen. Zo kwamen wij bij Keukenstudio Heemskerk. Direct een goed contact en in het hele traject van ontwerp tot installeren en afwerken (wat wij uiteindelijk i.s.m. KSH hebben laten doen door een zeer kundig vakman) goed geadviseerd. Wij zijn super blij met een mooie keuken....en alle lof voor Keuken Studio Heemskerk.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!!”
Door Jouri op woensdag 7 jan 2015 15
Na vele offertes bij grote keuken leveranciers waar je bij eerste moet tekenen voor een offerte voordat ze verder gaan praten bij Keukenstudio Heemskerk terecht gekomen, meteen na het eerste contact een goed gevoel. Offerte was zeer duidelijk en transparant, levering was eerder dan verwacht en onbeschadigd, helaas heb ik zelf de keuken beschadigd maar na een telefoontje krijg ik een lakstift in kleur opgestuurd. Prijs/kwaliteit is goed. Voorgaande recensie lijkt mij niet reƫel, neem contact op met Keukenstudio Heemskerk en ervaar het zelf!
Reactie of foto toevoegen
“Erg jammer”
Door Ruben op vrijdag 17 jan 2014 14
Op 3 november 2013 vroegen wij per e-mail een vrijblijvende offerte aan via hun site. Er volgde geen reactie dus op 22 november 2013 belde wij hen. Zij gaven als reden dat het aan hun e-mail lag dat zij nog niet gereageerd hadden. Vervolgens ontvingen wij de vrijblijvende offerte. Om de exacte kleur te bepalen ben ik op advies van de keukenstudio op 29 november 2013 afgereisd van Amsterdam naar Heemskerk. De juiste kleur werd bepaald en zij zouden mij de definitieve offerte sturen. Nu wij op 4 december 2013 nog niets hadden vernomen heb ik hen een verzoek gestuurd om alsnog te reageren. Op 5 december zonden zij ons de definitieve offerte en vroegen volledige aanbetaling. De Wet stelt hierover het een en ander. Dus na telefonisch overleg kwamen wij overeen dat ik 50% zou aanbetalen en de keukenstudio zou mij een factuur sturen voor de aanbetaling. Er volgde niets op 31 december 2013 stuurde ik per e-mail een herinnering, op 7 januari 2014, omdat er weer geen reactie volgde, heb ik ze gebeld, zij gaven aan het direct in behandeling te nemen. Weer volgde er geen reactie. 17 januari 2014 belde ik de keukenstudio wederom kreeg ik het excuus dat het aan hun email en internet lag. Vervolgens verdraaide de eigenaar onze overeenkomst van aanbetaling (50%) en gaf aan dat zijn kredietverzekeringsmaatschappij dit niet dekte? Niet dat dit ooit met mij besproken was dat hij dit moest navragen. Je mag er immers van uit gaan dat de eigenaar van een keukenstudio weet wat wel en niet kan volgens zijn kredietverzekeringsmaatschappij. Vervolgens gaf de eigenaar van de keukenstudio aan dat hij de spullen niet meer aan mij wilde leveren. "Hij had er geen vertrouwen meer in". Vervolgens verbrak hij de verbinding. Al met al, of het nu werkelijk aan zij internet of e-mail ligt. De wijze waarop de betreffende keukenstudio met bestellingen en haar klanten omgaat laat te wensen over. Het vertrouwen aan mijn zijde in Keukenstudio Heemskerk is door hun eigen handelen geheel verdwenen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 1
Vestiging KeukenStudio Heemskerk
aHeemskerk , Rijksstraatweg 41A, 1969 LB Heemskerk, tel 0251 - 20 62 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.