Feedback
7,0

De Haar Keukens Niftrik

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0486-411296 | Lagestraat 12, 6606 AB Niftrik
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Haar Keukens Niftrik
Door een halve eeuw hard werken, eerlijk advies geven en altijd alle afspraken nakomen, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste keukencentra in de zeer ruime regio rond Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Oss, Den Bosch en verder.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over De Haar Keukens Niftrik. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“3 x gekocht”
Door José Gerrits-Houkes op vrijdag 19 jun 2015 15
We hebben voor de derde keer(steeds een andere woning) bij De Haar de keuken gekocht. Dan is verder commentaar overbodig lijkt mij. Gewoon klasse,fijn advies, en super mooie apparaten, en het aanrechtblad is mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Verrassend”
Door Sjoerd op woensdag 15 mei 2013 13
Wij hebben een keuken laten ontwerpen door "De Haar" en kwamen tot een verrassend en praktisch ontwerp waar geen enkel ander bedrijf aan had gedacht. Grootste voordeel voor mij is dat de keuken is geplaatst door eigen personeel en niet door een derde partij. De contacten zijn duidelijk en centraal. De prijs is redelijk. De kwaliteit kunnen wij denk ik pas na een aantal jaar beoordelen. Zeer mooie en uitgebreide toonzaal en er wordt uitgebreid tijd voor je gemaakt. Kortom: Prima bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken plaatsen”
Door B.Zimmerman-Kort op vrijdag 21 mrt 2014 14
We hebben een keuken uitgezocht bij De Haar. Zij hebben hem ook geplaatst. Geweldig zoals ze hebben gewerkt,ook de samenwerking met tegelzetter en stukadoor etc,was heel goed. We zijn er heel blij mee. Alle werkers bedankt! TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in de afspraken”
Door Rob.Schild op vrijdag 24 mei 2019 19
We hebben een mooie greeploze keuken gekocht. Duidelijke afspraken en deze zijn ook nagekomen. Service achteraf goed geen gezeur, top specialist. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken bij van Haar keukens
FOTO VAN ROB.SCHILD
Greeploze keukens
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Greeploze keukens
1 / 1
Vestiging De Haar Keukens Niftrik
aNiftrik , Lagestraat 12, 6606 AB Niftrik, tel 0486 - 41 12 96
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.