Feedback
6,6

DTZ Gietvloeren

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6415982 | Eendrachtstraat 12, 1531 DV Wormer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DTZ Gietvloeren
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en decoratieve gietvloer voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij D.T.Z. Vloeren aan het juiste adres.
Alternatieven voor DTZ Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 383 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,1 uit 907 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 88 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 395 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 273 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 129 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over DTZ Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstekende hulp”
Door Rogier Plas op vrijdag 26 okt 2018 18
Zeer professioneel en vriendelijk advies op kantoor. Ons hele huis laten doen met woonbeton (luxe en basic). Goede service rondom planning en vooral prachtig eindresultaat. Ook in de aftersales uitstekende hulp.
Reactie of foto toevoegen
“Krassen in vloer”
Door karin roest-uyland op vrijdag 22 jan 2021 21
Wij hebben ook slechte ervaringen met de gietvloerstunter. Onze vloer zit helemaal vol krassen, was na 1 jaar al fors beschadigd bij normaal gebruik. we zijn met z'n tweeen. Er staat dat je garantie hebt, maar als je foto's stuurt, zeggen ze dat dit niet onder garantie valt.
FOTO VAN KARIN ROEST-UYLAND
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Kooistra op dinsdag 18 apr 2017 17
Ook wij hebben hele slechte ervaringen met de gietvloerstunter! Communicatie is slecht, vloer is slecht gelegd en de kwaliteit van de vloer is helemaal ernstig! Als je hem hiermee confronteert wordt er gelijk met een advocaat gedreigd. Dus we zitten nu met een kauwgomvloer van 4000 euro! Dus koop vooral geen vloer bij deze beste man is zonde van je geld!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Robert op woensdag 24 jul 2019 19
Als particullier hadden wij een garage met oude plavuizen dat wij wilden herinrichten als werkatelier. Oppervlak slechts 27m2. Tijdens bezoek aan de showroom goed advies gekregen welke type vloer (epoxy of PU) het beste voor ons zou zijn. Het storten van de vloer ging super, lastige hoekjes werden goed aangepakt. Flexibele planning, helemaal afgestemd op onze wensen. Prachtig eindresultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam Bakker op donderdag 18 apr 2019 19
De hele eerste verdieping laten doen door DTZ vloeren na onze eerste vloer weer gekozen voor een PU vloer van DTZ wederom een zeer prettig en meedenkend team voor onze vloer , we hebben de vloer na aanraden van Marcel in 1 stuk laten gieten dus zonder drempels naar de slaapkamers en badkamer en meteen het douche putje ook in de vloer gegoten wat een heel gaaf gezicht geeft , DTZ bedankt weer we zijn zeer tevreden ! Super mooie vloer , voor een goede prijs ! Een aanrader,
Reactie of foto toevoegen
“Woonbetonvloer”
Door Germaine Dop op maandag 16 sep 2019 19
Woonbetonvloer laten leggen, super tevreden. Communicatie is prima en duidelijk. Wij bevelen DTZ van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Ilse op zaterdag 11 mrt 2017 17
Ik heb dezelfde ervaring. Er wordt beloofd erop terug te komen maar er gebeurt niets. Ik heb ook vlekken en rare sinasappelhuid in de vloer. Hij is niet meer schoon te krijgen maar complete radiostilte. Zelfs het beloofde opsturen van schoonmaakmiddel is nog steeds niet gebeurt. Ook wij zijn er klaar mee. En ziekte is vervelend maar ontslaat je als bedrijf niet van je verplichtingen.
REACTIE VAN ILSE
De afloop is goed. Een prima gesprek gehad met de eigenaar. Ziekte is nooit leuk. Er wordt nu aan gewerkt om bij ziekte ook voortgang te houden zijn gekomen!
Inmiddels zijn er goede afspraken gemaakt en aanstaande maandag zal de vloer opnieuw gelegd worden. Het sorry bloemetje staat gezellig in huis. Toch nog eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging DTZ Gietvloeren
aWormer , Eendrachtstraat 12, 1531 DV Wormer, tel 075 - 641 59 82
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.