Feedback
7,0

Hooijer Haarden en Vloeren

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-4799947 | De Stuwdam 21, 3815 KM Amersfoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hooijer Haarden en Vloeren
Hooijer Haarden en Vloeren verandert interieurs. We hebben zo onze visie op het hart van uw huis. Een vernieuwende visie.
Alternatieven voor Hooijer Haarden en Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Amersfoort Utrecht) score 8,1 uit 905 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 89 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 401 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 398 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 133 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 274 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 40 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Hooijer Haarden en Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Professioneel”
Door Cornelis Hagedoorn op zondag 26 feb 2017 17
Hooijer Haarden en Vloeren is een professioneel een deskundig bedrijf voor plaatsen van volledige installatie van houtkachel haarden en afvoer kanalen. Wij zijn bijzonder content met de wijze waarop de houtkachel en dubbelwandige afvoer kanaal geplaatst is binnen 1dag. De afwerking binnen, waarbij wij gekozen hebben voor zwart spuiten van de RvS afvoerpijp, werd keurig verzorgd. Zelfs tot in de kleine details. Het boren van gaten door beton platen werd uitgevoerd door een extern bedrijf dat goed samen werkt. Alvorens de gaten geboord gaan werden werd eerst onderzocht of er geen buizen liepen door het open maken van de cement vloer. Dit om ongewenste kosten te voorkomen, men is daar heel precies in. Voor ondersteuning bij de keuze welke kachel het beste geschikt is voor de ruimte, wordt alvorens eerst een bezoek gedaan. Dit is om te voorkomen dat een te grote of te kleine capaciteit kachel aangeschaft wordt. Voor technisch en vakkundigheid ben je bij Hooijer aan het juiste adres. Wij hebben gekozen voor een Jacobus houtkachel, het bijzondere van deze kachel is dat deze de warmte dmv convectie de ruimte verwarmt. Wij zullen zeker Hooijer Haarden en Vloeren adviseren. Met vriendelijke groet, Cornelis en Yvonne.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Willem Keesom op zaterdag 16 feb 2019 19
Een kleine drie jaar geleden hebben we een Belfire gashaard gekocht bij Hooijer haarden. Installatie was volgens afspraak en zeer vakkundig. Onlangs deed de handzender van de haard het niet meer. We hebben dit gemeld bij Hooijer. De betreffende handzender bleek niet meer te bestaan. Deze was vervangen door een nieuw model. Nu hadden we ook nog een nieuwe ontvanger nodig. Dit zou minimaal 300 euro gaan kosten. Heel blij waren we met het telefoontje van Hooijer dat zij via Belfire een coulanceregeling hadden weten te regelen en dat we ontvanger en handzender gratis konden komen ophalen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hooijer Haarden en Vloeren
aAmersfoort , De Stuwdam 21, 3815 KM Amersfoort, tel 033 - 479 99 47
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.