Feedback
8,0

Het Culemborgs Keukenhuis

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0345-517323 | Anthoinie van Diemenstraat 34b, 4104 AE Culemborg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het Culemborgs Keukenhuis
‘Dienst’ gecombineerd met ‘service’ zijn naast de hoogwaardige keukens de sleutelwoorden tot het succes van Het Culemborgse Keukenhuis
Alternatieven voor Het Culemborgs Keukenhuis
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 85 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 57 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Het Culemborgs Keukenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: service
“Goede service”
Door E Bosch op maandag 12 okt 2020 20
Super mooie keuken gekocht, goede service staan direct voor je klaar

Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Keuken is al gemonteerd en opgeleverd, perfect gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Chantal Dijkstra op maandag 14 sep 2020 20
Super mooie keuken geleverd gekregen door het Culemborgs Keukenhuis. Ruim de tijd voor ons genomen bij het uitzoeken, ook wanneer we toch wat wilden wijzigen. Goed advies gekregen met betrekking tot keuzes, fijn meegedacht wanneer we het toch net even anders wilden. Oplevering goed verlopen. Zij waren zelf kritischer dan wij en gingen door tot het 'tot in detail' allemaal klopt! Hele fijne partij en we zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN CHANTAL DIJKSTRA
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Chantal Dijkstra
Reactie of foto toevoegen
“Service op gekochte keuken”
Door van den Berg Jac op donderdag 18 jun 2020 20
Voor service en garantie zijn zij nooit op vakantie. Ondanks verschil van inzicht tussen fabrikant en Keukenhuis, hebben zij op hun kosten ons zijpaneel vervangen. Kortom een aanrader.

Aanvulling ontvangen 18 juni 2020: Wij hebben de keuken daar gekocht. Aanschafdatum in 2016.
REACTIE VAN VAN DEN BERG JAC
Het nieuwe paneel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Rijnders op donderdag 2 apr 2020 20
Na ruim 26 jaar met onze oude keuken te hebben gedaan, was het tijd voor een vervanging. Wij hebben ons licht opgestoken bij meerdere speciaalzaken (geen prijsvechters) waaronder ook het Culemborgs Keukenhuis. Wij wisten in hoofdlijnen wat wij wilden en in twee zeer relaxte adviesgesprekken zijn wij uitgekomen bij onze droomkeuken: een greeploze maatkeuken van Tristar met apparatuur van Miele. Naast het zeer vakkundige advies en de nauwgezette bestelprocedure werd de keuken volledig conform de bestelling onbeschadigd geleverd. Dan de plaatsing ervan. Ook hier niets dan lof. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om het meest optimale eindresultaat te behalen. Geen haastklus dus. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en kunnen het Culemborgs Keukenhuis dan ook van harte aanbevelen.
FOTO VAN JAN RIJNDERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Matthijs van Weverwijk op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht waarbij we super goed werden geholpen. Er werd met ons mee gedacht in bepaalde opties die we konden nemen en deze werden dan ook met ons besproken. We hebben nu een prachtige keuken waar we erg blij en tevreden mee zijn ook met de service die is geleverd. Top zaak met een mooie showroom.

Aanvulling ontvangen 11 maart 2020: Ja onze keuken is al geleverd en gemonteerd. We waren super blij toen hij kwam en het is ons allemaal goed bevallen en de keuken stond er super snel. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Cora Kottenhagen op maandag 27 jan 2020 20
Wij zijn bij het keukenhuis in Culemborg terecht gekomen via het nieuwbouw project Molenblok in Varik. Zijn er zeer prettig geholpen en hebben ontzettend veel plezier van onze keuken. Het feit, dat de vaak toch wel dure apparaten apart geleverd en geplaatst worden ervaar ik als zeer prettig en een extra service waar wij zeer blij mee waren.
Kleine dingetjes die niet klopten zijn op een juiste manier opgelost. Voor "herhaling" vatbaar.
FOTO VAN CORA KOTTENHAGEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Angelina op donderdag 12 dec 2019 19
Onze tweede keuken wederom bij keukenhuis gekocht omdat de eerste zo goed bevallen was. Wederom een goede service en een vriendelijke en kundige afhandeling , ze kwam zelfs met een flesje wijn toen ze hem hadden geplaatst, om samen op de nieuwe keuken te proosten en de apparaten uit te leggen Heel erg blij met onze keuken, dankjewel keukenhuis culemborg.
FOTO VAN ANGELINA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Anita op dinsdag 3 dec 2019 19
Via de bouwer zijn wij bij keukenhuis terecht gekomen, met de afspraak dat de keuken erin zou zitten bij oplevering. Toen onze woning opgeleverd werd zat er geen koelkast in, was de vaatwasser niet aangesloten, was de plint boven de aanrecht niet gemonteerd en nog een paar kleine dingen. Zowel keukenhuis als de bouwer heeft ons hiervoor niet van op de hoogte gesteld. Hierop gelijk met keukenhuis gebeld zij gaven de leveranties de schuld en we konden onze nieuwe koelkast wel tijdelijk op de grond zetten, schade die eraan kon komen was voor onze eigen rekening. Toen wij meerdere malen niet accoord gingen ermee werd de telefoniste niet al te vriendelijk meer aan de telefoon. Uiteindelijk kwamen zij met de oplossing om een leenkoelkast neer te zetten. Zij wilde ons een koelkast geven die al 3 jaar in alle weersoorten buiten had gestaan. Gelukkig was er een werknemer die hiervoor is gaan liggen en kregen wij een andere koelkast.

Op een nieuwe kast moesten wij 3 weken op wachten dat vind ik erg lang als de afspraak is dat de keuken er gelijk in zou zitten. Ook kwamen wij erachter dat wij naar onze beleving een systeem hadden besteld dat de besteklade mee genomen zou worden. Voor het systeem moesten wij opnieuw betalen en zou door de monteur erin gezet worden. Na 3 afspraken is dat dan eindelijk gebeurd. Hoeveel verlof dat mij gekost heeft zullen we het maar niet over hebben.

De service en klantvriendelijkheid die ik gewend ben van andere zaken heb ik hier zeker niet gekregen. Wanneer wij met hun de afspraak maken dat zij mij zouden contacten en niet mijn man, kreeg mijn man daarop gelijk de eerste mail en telefoon. Ook in serieuze mails heen en weer schrijven zij meerdere malen mijn naam verkeerd. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om dat over te schrijven.
En dat de verkoper zachte lak voor mijn kasten heeft aanbevolen met 2 kleine kinderen en ik na 9 maanden al meerdere beschadigingen heb zal ik maar voor lief nemen. Nee ik zal hier niet nog eens een keuken kopen!
REACTIE VAN HET CULEMBORGS KEUKENHUIS
Geachte Anita, Bedankt voor de reactie wij zullen de opmerkingen mee nemen. Echter issues waar wij geen invloed op hebben bijvoorbeeld, het leveren van een verkeerde kast door de fabrikant kunnen wij niet aanpassen wel kunnen we invloed uitoefenen op de omruilingstijd zie 3 weken leveren en monteren.Naar aanleiding van uw beleving over het systeem, hebben wij de opzet van onze uitgebreide orderspecificatie doorgenomen en gekeken of wij hier vaker een opmerking over binnen hebben gehad, het blijkt dat dit niet het geval is. Uw opmerking over zachte lak hebben wij voorgelegd bij de fabrikant, zij hebben een steekproef gedaan onder de geleverde keukens welke in dezelfde periode als uw keuken is gefabriceerd zij kunnen zich niet vinden in uw opmerking over zachte lak. Klantvriendelijkheid en service, de interpretatie hiervan is persoonsafhankelijk en nemen wij u opmerking hierover serieus daar wij juist anders bekend staan. Dank voor uw input wij gaan er mee aan de slag.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nel en John op vrijdag 31 aug 2018 18
Wij zijn supertevreden met Het Culemborgs Keukenhuis. Ze nemen de tijd vooraf, het plaatsen gaat uitstekend en snel en de service achteraf, petje af. Natuurlijk gaan er in dat hele proces wel eens dingen mis maar die werden dan ook meteen en vakkundig opgelost. Ook de installateur dacht goed mee. Wij vinden Het Culemborgs Keukenhuis een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Jan en Monique op zaterdag 25 aug 2018 18
Tweede keuken gekocht bij Culemborgs Keukenhuis. Eerste 20 jaar geleden en nu na een verhuizing en deceptie bij andere keukenhandel, de tweede. Er wordt echt tijd voor je genomen tijdens het eerste gesprek. Er wordt gezegd dat je een keuken nooit in één keer moet kopen en er goed over na moet denken. Dat spreekt erg aan. Geen hijgerige offerte toon. Bij de tweede afspraak hadden ze 3d presentatie zodat je duidelijk kunt zien hoe het bij je thuis gaat worden. Erg goede en nette installatie door Jasja, die naast het "standaard" plaatsen van de keuken ook heel erg mee dacht over verlichting en andere extra's. We gaan nu weer verhuizen en je raadt het al......
FOTO VAN JAN EN MONIQUE
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door David op zaterdag 14 jul 2018 18
Niks slechts te vertellen over mijn nieuwe keuken van Het Keukenhuis. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P van den Berg. Deil op vrijdag 6 okt 2017 17
Na ongeveer 9 jaar geleden een complete keuken bij uw bedrijf te hebben aangeschaft en daar ook 9 jaar veel plezier aan te hebben beleefd is dan eindelijk het moment aangebroken dat de deurtjes van de carroussel scheef gingen hangen. Na telefonisch contact met een van uw medewerkers werd dit probleem snel en vakkundig verholpen , maar wat ons het meest verbaasde was dat na zoveel jaren ons niets in rekening werd gebracht. Service met een grote S........ Dank voor deze snelle en kosteloze hulp. Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door Jits en Sicco Dinnissen, bouwnr 17 Utrecht op vrijdag 24 mrt 2017 17
Meerdere prettige gesprekken gehad waarbij telkens volop de tijd werd genomen en steeds geduldig naar onze wensen werd geluisterd. Tussentijdse wijzigingen aan onze kant (dat waren er wel wat) werden zonder morren snel en netjes aangepast. Zelfs nadat de keuken al in bestelling stond, konden wij nog probleemloos van kleuren wisselen toen wij dit ineens in ons hoofd hadden. Levering en plaatsing snel en zonder problemen. Toen een zijpaneel van de grote apparatenwand helaas was beschadigd door de stukadoor, kregen wij geheel gratis een nieuw paneel. Wij hoefden alleen de geringe plaatsingskosten te betalen en de monteur nam het oude paneel nog mee ook. Probleempje aan de inductieplaat werd zeer snel en adequaat opgelost. Bij ons niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Berrie luiten op vrijdag 24 feb 2017 17
Een top keuken en een service waar je U tegen kan zeggen in een woord een TOP bedrijf. We hebben een keueken gekocht en waar een probleem op zou duiken kwamen de mensen van Culemborg keukenhuis met een oplossing . En echt een service En zeker een aanrader alleen jammer dat mensen ook denken dat het badkamerhuis een is maar gelukkig is dat niet zo .
FOTO VAN BERRIE LUITEN
Onderdeel van hoek van keuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel maar niet tevreden met service”
Door van dien op dinsdag 13 dec 2016 16
Erg snelle levering van de keuken! Een fout in het werkblad wat snel is verholpen. Daar ben ik zeer tevreden over. Alleen jammer dat wij een lade missen die ik bij het gesprek wel aangegeven heb. Gelukkig kon deze nog besteld worden. Jammer dat hier alleen weer montagekosten voor gevraagd worden. Je hebt al een hoop montagekosten betaald voor de plaatsing van de keuken + ik heb aangegeven hoe de keuken moet worden en is dus niet mijn fout. Keuken ziet er top uit, maar de service ben ik niet tevreden over:(
FOTO VAN VAN DIEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Raad het af”
Door Elin op vrijdag 28 okt 2016 16
Wij hebben een keuken van inmiddels 4 jaar oud. Alles maar dan ook alles is al stuk geweest. Wanstaltige installatie, geen adviezen en geen uitleg. Van het bedrijf geen service! Je kunt het verder uitzoeken met de rechtsbijstand. Zal hier nooit meer iets kopen en raad het iedereen af.
REACTIE VAN HET CULEMBORGS KEUKENHUIS
Geachte Elin, Waarschijnlijk abuis en bedoel je iemand anders, bij ons is niets bekend en komt je naam ook niet voor in ons klanten bestand.Ook hebben wij in ons 24 jarig bestaan nooit te maken gehad met een rechtsbijstand. Vriendelijk verzoek om je review te (laten) verwijderen !
REACTIE VAN ELIN
Wat denk je zelf meneer van Dijcke?! Kun je nagaan hoe goed je bezig bent. Een keuken van 4 jaar oud die €18.000 heeft gekost. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt deze revieuw te verwijderen! Sterker nog hoe langer jullie hier niks aan doen hoe meer ervaringen ik zal delen! Bah
REACTIE VAN HET CULEMBORGS KEUKENHUIS
Geachte Elin, jammer dat je de review niet met je volledige naam geplaatst hebt. Maar nu we dit weten is de verbazing nog groter. Het verbaast ons dat 1,5 jaar na de uitspraak van de Geschillencommissie waarin Het Culemborgs Keukenhuis in het gelijk gesteld werd en uw klacht ongegrond verklaard. U nu een misleidende review plaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Anja en Steven op woensdag 23 dec 2015 15
Twee weken geleden is onze keuken tot volle tevredenheid geplaatst die wij hebben gekocht bij het Keukenhuis. Vanaf het eerste gesprek tot nu twee weken na plaatsing werd de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden maar ook om door de vele opties en concept ontwerpen te gaan. Verder was het zeer prettig dat de afspraken op tijd werden nagekomen, waardoor je als klant geen overhaaste beslissing hoefde te nemen. De keuken is zeer netjes geplaatst en ook tijdens de plaatsing werd er schoon en netjes gewerkt. Kortom zeer tevreden over het Culemborgs Keukenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk”
Door Marike Wittebol op dinsdag 9 sep 2014 14
We proberen al vanaf juli een offerte te krijgen voor nieuwe deurtjes of een hele nieuwe onderbouw maar na zelf zeker vier keer er achteraan te hebben moeten bellen en zelfs drie keer langsgegaan; geen resultaat en een vaag verhaal. We hebben de tekeningen achtergelaten en afspraken gemaakt over dat we de offerte zouden krijgen. Ze bleven maar zeggen dat ze zaten te wachten op info uit Duitsland maar ook daar werden we, na een aantal verzoeken, niet van op de hoogte gehouden. Ze zijn tot 18 uur open, kom je daar om 17.45 uur aan zit de deur op slot. Argument; te druk. Dus ga maar niet zomaar langs, wie weet zijn ze dicht.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Strakke keuken
1 / 9
Vestiging Het Culemborgs Keukenhuis
aCulemborg , Anthoinie van Diemenstraat 34b, 4104 AE Culemborg, tel 0345 - 51 73 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.