Feedback
8,8

Novium Keukens

Score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-5470819 | Ericastraat 6, 5482 WR Schijndel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Novium Keukens
Juist in deze tijd bent u op zoek naar een leverancier die zich onderscheid van de rest. Novium keukens doet dit al jaren door onder andere onze keukens zo in te kopen dat wij een zeer scherpe prijs hebben. Wij leveren keukens van 3 keukenfabrikanten zoals Nolte Tristar en Nobilia Keukens. Tevens leveren inbouwapparatuur van ruim 15 verschillende merken. Onze kunststof werkbladen komen juist weer uit Duitsland. De Multiplex bladen uit Nederland en ons graniet en composiet komt uit Portugal.
Alternatieven voor Novium Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2176 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Kaatsheuvel Noord-Brabant) score 9,6 uit 598 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,3 uit 40 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 9,4 uit 1148 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 270 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 155 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 546 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over Novium Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren26 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 30 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een meedenkend bedrijf”
Door Mieke Moeleker op woensdag 31 mei 2023 23
Keuken gekocht bij Novium, meedenkend bedrijf, vriendelijke en behulpzame medewerkers, je hoeft niet te onderhandelen over de prijs en krijgt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kleine dingetjes (bv scheur in een kastje) worden direct door hen opgelost zonder discussies.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Leonie en Leon Brant op dinsdag 8 nov 2022 22
Mooie keuken geheel naar wens. Novium keukens denkt goed mee met de klant, via 3D presentatie is het ontwerp 'a la minute te wijzigen/ aan te passen. In overleg zijn wij tot een mooi eindresultaat en plaatsing van de keuken gekomen. Afspraken worden correct nagekomen. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de goede service”
Door Bea en Tjeerd op zaterdag 22 okt 2022 22
In het voorjaar 2022 bij Novium terecht gekomen voor een nieuwe keuken. Wij zijn hier heel fijn invangen en hebben goede informatieve gekregen. We hebben samen een mooie u-keuken samengesteld waarbij aan al onze wensen is gedacht. Inmiddels is deze keuken geheel volgens schema zonder problemen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden en raden deze firma zeker aan wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Arno, Annemarie en ook Eric bedankt voor jullie goede service.
FOTO VAN BEA EN TJEERD
+ Toon extra foto van Bea en Tjeerd
+ Toon extra foto van Bea en Tjeerd
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Vera den Otter op vrijdag 6 aug 2021 21
In april hebben wij een keuken gekocht bij Novium. Ze zijn meedenkend, ongedwongen en komend met een prima prijs. Wij wouden graag een keukenblad bij de leverancier uitkiezen , dit kon allemaal makkelijk en de verdere communicatie daarover is verlopen tussen Novium en de leverancier. De plaatsing van de keuken hebben wij zelf gedaan, hierbij een fout gemaakt bij het monteren voorfront vaatwasser. Novium gebeld om een nieuw frontje te bestellen, deze krijgen we van Novium, top service ! We zijn nog steeds iedere dag blij met onze keuken . Novium is een echte aanrader om naartoe te gaan .
FOTO VAN VERA DEN OTTER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Mark en Nicole op donderdag 15 jul 2021 21
Via via bij Novium Keukens terecht gekomen, uitgebreide uitleg, veel keuzemogelijkheden, goede prijs, ongedwongen, correcte afhandeling, komt afspraken na, installateur zeer bekwaam, al met al zeker een aanrader.
FOTO VAN MARK EN NICOLE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Christ en Jeanette van Santvoort. op maandag 10 mei 2021 21
Wij zijn heel tevreden met onze keuken van Novium, goede deskundige hulp bij het samenstellen ervan. Alles volgens afspraak geleverd, en ook een compliment voor Greeny keukeninstallatie voor het zetten van onze keuken.
FOTO VAN CHRIST EN JEANETTE VAN SANTVOORT.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Elly Vervoort op maandag 15 mrt 2021 21
Wij zijn heel blij dat we ons gevoel gevolgd hebben en de keuken hebben gekocht bij Novium Keukens in Schijndel. Alles is perfect verlopen, van het 1ste gesprek t/m de plaatsing. Ook alle lof voor Gerrie van Greeny keukeninstallatie, hele vriendelijke man, erg secuur en alles tot in de puntjes afgewerkt.
FOTO VAN ELLY VERVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Sharon & Tim op donderdag 26 nov 2020 20
Wij zijn enorm blij met onze mooie strakke keuken! Ook wij hebben veel rondgekeken en ervaringen opgedaan. Maar bij Novium hadden wij echt een goed en fijn gevoel. Er werd mee gedacht over onze wensen en evt mogelijkheden. Wij vonden dat we een prachtig 3d ontwerp hadden maar nu hij staat voldoet de keuken nog meer aan onze verwachtingen. In 1 woord; GE-WEL-DIG
FOTO VAN SHARON & TIM
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door Sarah Bos op zondag 25 okt 2020 20
Na onze korte zoektocht hebben wij een keuken gekocht bij Novium Keukens, wat een fijne winkel is dat! Na ons eerste gesprek was gelijk duidelijk wat voor keuken wij wilde hebben en dat hebben ze voor ons in 3d uitgetekend. Prijs is vast, doen ze helemaal niets mee. Maar dat is ook begrijpelijk, een andere zaak waar we geweest waren was ruim 2x zo duur, welke daarna 40% korting wilde geven. Maar dat is dan nog steeds duurder dan het aanbod bij Novium Keukens. Keuken staat er inmiddels een half jaar in en nog geen seconde spijt gehad van onze keuze. Ook onze Elica kookplaat, welke de luchtafzuiging in de kookplaat heeft zitten bevalt ons heel erg goed. Zonder losse afzuigkap is onze keuken heel open van gezicht, helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henriette Schouten op zondag 18 okt 2020 20
We zijn zeer tevreden met onze keuken,gezellige verkoper,goede informatie,fijne keukenmonteur,dus wat wil je nog meer..het is een juweel in ons huis. Top keukenzaak we zullen het iedereen aanraden! Leo en Henriette.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke uitleg”
Door Perry Smulders op woensdag 26 aug 2020 20
Bij aankoop van de keuken duidelijke uitleg en goede tips gekregen. Het plaatsen van de keuken is vakkundig en netjes gedaan. Ook heel fijn is de directe en fijne communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Toine van Gompel op zaterdag 7 dec 2019 19
We hebben n keuken aangeschaft. Ondanks dat wat dingen tegen zaten waar Novium niets aan kon doen. Zoals n verkeerd kastje. N een beschadigde koelkast. Zo Bewijst persoonlijke hulp en klantvriendelijkheid juist zijn dienst. Communicatie lijnen zijn kort en duidelijk en zaken worden meteen opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jos en Ria Brocken op dinsdag 3 dec 2019 19
Onze oude keuken was na 20 jaar aan vervanging toe. Enig speurwerk op het internet leverde de naam Novium op. Aangezien wij, vanwege zeer slechte ervaringen met onze oude keuken bij Tulpkeukens, naar een kleiner en plaatselijk bedrijf zochten kwamen wij terecht bij Novium. Bij het ontwerpen werden wij adequaat bijgestaan en er werd ons gewezen op de diverse mogelijkheden betreffende prijs-kwaliteit. Eric en Arno waren een perfect meedenkend koppel en voor al onze probleempjes boden ze oplossingen. Het resultaat is werkelijk fantastisch. We hadden het niet beter kunnen treffen.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Frits Muis op woensdag 10 jul 2019 19
Bij Novium onze 2e keuken gekocht. Op aanraden van ons hebben onze zoon én onze dochter ook bij hen een nieuwe keuken gekocht. Bij elkaar 4x een zeer goede ervaring: persoonlijke benadering, goed en gedegen advies, kwaliteitsproduct, feilloze montage en uitgebreide service. Een absolute aanrader in keukenland.
FOTO VAN FRITS MUIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Verantwoorde keuze”
Door J. van de Wall op dinsdag 28 mei 2019 19
Fraai ontwerp door Arno Dresen van Novium Keukens Schijndel. Door dit bedrijf aanbevolen Installatiebedrijf Totaal Techniek Schijndel voor electra en leidingen water, en gas enz. is vakwerk afgeleverd. Ook de door het keukenbedrijf ingeschakelde vakman, de heer Mike Koot uit Schijndel, die de keuken heeft geplaatst heeft voortreffelijk werk geleverd. Door goed mee te denken, meer speciaal over de apparatuur, zijn wij tot een verantwoorde keuze gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door Caroline te Dorsthorst op maandag 25 feb 2019 19
Wij hebben een super mooie keuken gekocht bij Novium. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die wij tijdens het hele proces van ontwerpen tot en met de daadwerkelijk bestelling hebben gehad. Men nam ruim de tijd en dacht goed met ons mee. Ook het plaatsen van de keuken verliep erg soepel, er werd netjes gewerkt. Kortom ook hier zijn wij erg over te spreken!
Reactie of foto toevoegen
“Super resultaat”
Door Ron en Hanneke op maandag 22 okt 2018 18
In juli kwamen we terecht bij Novium keukens , omdat wij daar goede reviews van hadden gelezen. Niets teveel gezegd, we werden hartelijk ontvangen door Annemarie en we kregen ook de gelegenheid om op eigen houtje door de showroom te lopen zonder dat er meteen iemand in onze nek stond te hijgen. Uiteindelijk zijn we samen met haar rond de tafel gaan zitten en kwamen we tot een super resultaat . { nadat ze voor ons 3 ! opties had getekend} Hier zijn we nog een keer voor terug geweest om alles nog eens goed door te praten en de puntjes op de i te zetten. Arno is nog bij ons thuis langs geweest om alles goed op en in te meten en toen kon de keuken besteld worden. Afgelopen weekend is de keuken geplaatst door Gerry, een vakman ook, die van ons , net als Arno en Annemarie een pluim krijgt. Het is een keukencentrum, kleinschalig, maar wel met mensen die weten waar ze over praten en met je meedenken !! Kortom een topzaak
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op maandag 8 okt 2018 18
Onze wens om plaatselijk een keuken te kopen in Schijndel, is geheel waar gemaakt door Novium keukens. Op een zeer persoonlijke en ongedwongen wijze zijn wij door Arno geadviseerd. Alles is keurig volgens afspraak bezorgt en geplaatst door vakmensen, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Novium keukens kunnen wij zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Lodewijk & Elmie op dinsdag 17 apr 2018 18
21 februari is onze super mooie keuken geplaatst door Novium Keukens te Schijndel. Het begon al tijdens het tekenen van onze keuken, perfecte ontvangst door Achiel en binnen twee uur stond onze keuken op papier en was ie in 3d te zien op het beeldscherm. Achiel dacht super goed mee en droeg dingen aan waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Na het inmeten hadden we nog tweede gesprek met Arno, hierbij nog wat kleine dingen gewijzigd, waaronder de quooker. Tijdens het plaatsen van de keuken deed zich nog een probleem voor, maar dit werd perfect opgelost door Arno en Achiel. Al met al enorm tevreden over de keuken en over de service van Novium Keukens Schijndel.
FOTO VAN LODEWIJK & ELMIE
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Hans en Dinja Vlessert op zaterdag 13 jan 2018 18
2017 was het jaar van onze nieuwe keuken! We hebben van te voren goed rondgekeken en reviews opgevraagd. Novium keukens (net als wij uit Schijndel) werd daarbij vaak positief genoemd. Daarom zijn we er ook naartoe gegaan. De ontvangst was zeer vriendelijk en, ondanks dat wij zonder afspraak binnenliepen, er werd alle tijd voor ons genomen. Prima koffie! In de showroom zagen we al meteen het soort keuken wat ons erg aansprak en wisten we de stijl die we wilden al snel vast te leggen. Na diverse gesprekken, waarbij goed doorgevraagd werd naar onze wensen, kwam een duidelijke offerte en tekening. De prijs was prima en stond verder ook niet ter discussie en open voor onderhandeling, zoals bij andere keukenzaken wel eens het spelletje is. Arno, de eigenaar van Novium, bleek ook zeer flexibel toen we geregeld nog wijzigingen wilden doorvoeren. Na het plaatsen van de bestelling kregen we een duidelijke "bouwtekening" zodat we ook wisten wat we zelf in de voorbereiding moesten doen. De keuken werd vakkundig geplaatst en de vragen en opmerkingen na afloop werden naar tevredenheid beantwoord en/of verholpen. Nu, intussen ruim een half jaar verder, zijn we zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We krijgen geregeld complimenten van vrienden en familie en geven die graag door aan Novium! Bij deze.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door John van Hoek op woensdag 20 dec 2017 17
Novium keukens zit bij mij om de hoek en toch ben ik pas bij hun terecht gekomen via de flyer die bij mij regelmatig in de bus valt. Het doel was de keuken uit de folder, echter door het perfecte inzicht van achiel, de verkoper die mij heeft geholpen, heb ik er uiteindelijk mijn nieuwe keuken op maat gekocht. Door het prima inzicht in maatwerk en inlevingsvermogen vermogen, (van achiel) heb ik nu de keuken welke goed bij mij past en geschikt is voor de relatief kleine ruimte, en dit alles met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De aflevering is door Arno persoonlijk gedaan en dubbel gecontroleerd. Het geheel is door "greeny", de keuken monteur die voor nuvium werkt gezet met de uiterste precisie en zorg, en dat alles mogen overgoten met de nodige humor en muziek kennis, (hij is ook een liefhebber van r 10 gold.) De ontvangst door Annemarie in de showroom was aller hartelijkst en het "zwarte goud" lekker van smaak. Alles bij elkaar een echte aanrader, een adres waar de afspraken gewoon worden na gekomen. Prima product, chapeau
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij geholpen”
Door Hecker op donderdag 14 dec 2017 17
Keuken gekocht bij Novium. Goed,betrouwbaar en gastvrij geholpen door Arno bij de showroom aan huis.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Fam de Man op donderdag 14 dec 2017 17
Goed advies gekregen. Snelle levering van de keuken. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans en Katinka Korsten op vrijdag 8 dec 2017 17
In juli 2017 is onze nieuwe keuken geplaatst. Zowel vóór, tijdens en na de plaatsing hebben we het, vooral, persoonlijke contact met Arno en Annemarie als zeer prettig ervaren. Bij het maken van de keuze voor de keuken werd er goed meegedacht over onze wensen en werden er veel praktische tips gegeven. Natuurlijk hebben ook zij belang bij de verkoop van een keuken maar je hebt bij deze mensen niet het gevoel dat je te maken hebt met een gladde verkoper. Ook de prijs kwaliteit verhouding van hetgeen ze te bieden hebben is goed. Je krijgt echt waar voor je geld. Hoewel hun showroom niet supergroot is zijn er voldoende voorbeelden van keukens om een beeld te krijgen van wat er mogelijk is en benadrukt men dat wat hun betreft alles, binnen hun mogelijkheden natuurlijk, kan. Wij zijn dan ook super tevreden over Novium Keukens en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door fam. Witlox op donderdag 28 sep 2017 17
Wij hebben weer een mooie keuken! Prettige ervaring, wordt goed geadviseerd, keuken wordt in 3D getekent. En zullen Novium keukens te Schijndel zeker aanbevelen.

Aanvulling: De keuken is geleverd en geplaatst. Netjes afgewerkt , en aardige monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Ron & Hélène Goedhart op donderdag 27 jul 2017 17
Via het internet waarbij Novium makkelijk te vinden was, zijn wij terecht gekomen in Schijndel. De eerste kennismaking voelde bijzonder goed aan. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn waarbij het praktisch advies van Novium ons bijzonder goed heeft geholpen om de keuken zo in te richten dat deze perfect aansloot op onze wensen. De keuken is vakkundig gemonteerd door een bijzonder aangename keukenmonteur. In ons geval heeft Novium ons ook geholpen met slopen en afvoeren van onze oude keuken inclusief het bijbehorende leiding- en stucwerk. Novium kan ik bijzonder aanraden. Een prima ervaring! Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RON & HÉLÈNE GOEDHART
Keuken met compleet blad
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Lisa van Deursen op donderdag 22 jun 2017 17
Voor de tweede keer een droomkeuken kunnen kopen bij Novium. Ook deze keer is het weer een fijne ervaring geweest! Er is alle tijd uitgetrokken voor ons, want we hadden nogal wat wensen. Ook de service is altijd top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Nicole Siroen op donderdag 4 mei 2017 17
Wat zijn we geweldig geholpen door Arno en Annemerie. Vanaf het eerste moment in de zaak voelden we ons fijn. Geen druk maar gewoon samen kijken en de tijd krijgen om erover na te denken. Uiteindelijk hebben we onze keuken uitgezocht. Nog voordat de keuken wordt geplaatst nemen ze contact op of er nog veranderingen zijn. Ook zijn ze duidelijk in hun communicatie wanneer en hoe laat ze er zijn om de keuken te plaatsen. En ze waren op tijd!! Erg fijn. De keuken is in één dag gezet en perfect afgewerkt. geen plintje of latje verkeerd of vergeten. Wij hebben onze droomkeuken en precies wat we in gedachten hadden en wat we wilden. Alles klopt. Bedankt voor jullie service Arno en Annemarie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Familie Caelers op maandag 23 jan 2017 17
We zijn in eerste instantie bij een andere keukenzaak geweest. Toen wij na 18 weken nog geen keuken hadden (levering zou na 10 weken zijn), kwamen we bij Novium terecht. Hier hebben we dezelfde keuken met een paar kleine, maar wel essentiële wijzigingen besteld. Het waren dingen waar die andere keukenzaak zich op verkeken had door ondeskundigheid. Arno en Annemarie namen volop de tijd om samen met ons de meest ideale keuken samen te stellen. Het was heel fijn dat Novium onze keuken toch nog voor de grote vakantie kon plaatsen, iets wat we eigenlijk niet meer voor mogelijk hadden gehouden. De monteur hadden ze al gepeild of hij kon en Arno is dezelfde avond nog bij ons de keuken komen inmeten en heeft meteen de bestelling geplaatst. De communicatie liep vanaf het eerste moment goed en dat gaf een hoop vertrouwen. Ze waren heel vriendelijk en duidelijk en hielden zich aan afspraken. De hoge kasten die we besteld hadden bleken wat lastig te zijn voor de fabrikant, het deurtje van de vaatwasser was te kort zoals de fabrikant het tekende, Arno bestelde een extra deur erbij in de goede afmeting, zodat de levering geen vertraging op zou lopen. Na 5,5 week hadden we een mooie, goed werkende keuken. Er waren een paar kleine dingen die verdere afwerking vereisten, maar die werden op juiste wijze opgelost. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Arno en Annemarie....Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Hoge mate van betrokkenheid”
Door L. van den Tillaart op vrijdag 28 okt 2016 16
Novium Keukens heeft ons geholpen met het ontwerp en realisatie van onze droomkeuken! Geweldige advisering, service en kwaliteit op maat gericht op onze eigen wensen en budget. Waar onmogelijkheden werden gezien door andere keukenleveranciers denkt Novium Keukens écht met jou mee. Onwijs prettige afspraken gehad waarin we echt werden gehoord, meerdere malen teruggekomen zodat we de ruimte en tijd hadden om zeker te zijn van onze keuze. Daarnaast een hoge betrokkenheid in wensen en werd er veel flexibiliteit getoond binnen de gemaakte afspraken. We zouden iedereen Novium Keukens adviseren!
FOTO VAN L. VAN DEN TILLAART
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 13
Vestiging Novium Keukens
Website: www.novium.nl
aSchijndel , Ericastraat 6, 5482 WR Schijndel, tel 073 - 547 08 19
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.