Feedback
6,0

Badmeesters

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-7113605 | Wegtersweg 84, 7556 BR Hengelo OV
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badmeesters
Badmeesters is dé specialist voor elk type badkamer: luxe én low budget. Met al meer dan 16 jaar ervaring in de sanitair- en wellness branche bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies en producten van uitstekende kwaliteit.
Alternatieven voor Badmeesters
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,0 uit 3129 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Zwolle Overijssel) score 9,3 uit 692 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 513 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Badmeesters. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen aanrader”
Door RB op zondag 4 feb 2018 18
In eerste instantie was het een goed verhaal, aardige vertegenwoordiger (eigenaar) en mooie showroom. Na het tekenen van de offerte werd het allemaal wat minder plezierig. Zal niet het hele verhaal hier delen, maar zou niemand aanraden (sterker nog: afraden) om bij Badmeesters in Hengelo (OV) langs te gaan. Achteraf bleek het advies niet deskundig genoeg en onjuist. Ook het annuleren van een artikel heeft ons flink wat onnodige kosten opgeleverd. Geld terugkrijgen van het geannuleerde artikel (minus de behoorlijke kosten), waar dus geen discussie over was, heeft ERG lang (maanden) geduurd en heb ik veel tijd en telefoontjes aan verspild.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goed”
Door G vd Crommenacker op maandag 26 aug 2019 19
Het pand van badmeesters ligt wat achteraf, dus niet in de "zoekroute" dat is jammer want ze hebben een mooie showroom (Bij Seats en Sofa's) en veel keus. Wij waren al in maart begonnen met uitzoeken en bestellen van de spullen voor onze nieuwe badkamer, waarmee in juni zou worden begonnen. We wilden zo voorkomen dat de spullen er niet op tijd waren. We werden hierbij goed geholpen en een tekening in 3D was snel gemaakt. Achteraf bleek dat het computerprogramma wat zuinig omgaat met de berekening van de tegels, dus houdt daar rekening mee als je besteld. Bij ons resulteerde dat erin dat snel nog een doos moest worden nabesteld (in Spanje), waarmee onze tegelzetter niet zo blij was. Hij moest namelijk extra terugkomen om het laatste restje te tegelen. Met het bestelde badmeubel ging ook iets mis, want kort voor het installeren vroeg de installateur zich af waar het grote pakket met de onderkast was. Na een beetje speurwerk bleek deze niet te zijn geleverd en we voelden een beetje paniek opkomen. Navraag bij badmeesters leerde dat de onderkast helemaal niet gemaakt was door de fabriek.!!! De paniek werd groter omdat we ervan uitgingen dat de extra levertijd wel met een week of zes zou kunnen oplopen. Door snel te reageren kon Jarno van badmeesters bij de fabriek "afdwingen" dat de onderkast met spoed zou worden gemaakt en geleverd. Dit lukte dan ook binnen een week... We hadden hierdoor wel wat extra kosten en ongemak, maar hiervoor heeft badmeesters ons (weliswaar na een beetje zeuren) een vergoeding gegeven. Alles bij elkaar kunnen we dus wel stellen dat we goed geholpen zijn en we genieten elke dag van onze nieuwe badkamer.....
FOTO VAN G VD CROMMENACKER
Ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Niet geleverd conform afspraak”
Door Rene Badart op zaterdag 16 jun 2018 18
Een slecht en onbetrouwbaar bedrijf kun je geen afspraak mee maken beloven veel maar komen niks na. Wij hebben een slechte ervaring met dit bedrijf een bad meubel uitgezocht ruim op tijd een datum afgesproken dat alles geleverd moet worden voor deze datum een week voor levering belde ik op en er was nog maar 3 onderdelen binnen de rest zal na 3 weken later geleverd worden dit was bij ons niet mogelijk want de bouwvakkers hadden maar 2 weken tijd. Ze boden ook geen oplossing of medewerking gelukkig niks geen koop overeenkomst getekend en gezegd bij levering wordt er betaald. Mensen let op een onbetrouwbare verkoper.
REACTIE VAN JARNO VAN DEN BELT
Heer Badart, even de juiste versie van het verhaal toelichten. U heeft bij ons een badmeubel in maatwerk besteld. De door u gewenste kleur behoorde niet tot het programma maar dit hebben we wel met de fabrikant kunnen regelen. De levertijd is hierdoor opgelopen van 6 naar 8 weken. Aangezien hierdoor uw planning in gedrang zou komen hebben wij aangeboden om op onze kosten het meubel te monteren, dit aanbod heeft u afgeslagen omdat u op eigen initiatief inmiddels elders een badmeubel had aangeschaft. U laat ons stikken met een op maat gebouwd badmeubel en bent zeer onbeschoft in uw communicatie (aangezien u zelf eigenaar bent van een winkel hadden we u zo niet ingeschat). Realistische klanten zijn meer dan welkom, we lopen hard en graag voor u. We wensen heer Badart succes in de toekomst maar wensen hem liever niet meer te zien.
REACTIE VAN RENÉ BADART
De heer J van de Belt, Weet het verhaal zo te draaien dat de klant de schuldige is en als je een levertijd afspreekt hoor je de klant te informeren of het lukt de afgesproken tijd te leveren en niet dat ik 4 dagen van tevoren moest bellen of het lukt ja of nee zoals eerdere berichten over hun klopt dus de klant een gouden berg beloven en niks presteren. En nog liefts een koop contract laten tekenen dan hangen ze je helemaal op. Mijn eerste indruk leek goed maar schijn bedriegt. Beste mensen teken nooit een contract laat de verkoper jou een contract tekenen dat ze jou leveren. Met vriendelijke groet, René Badart
REACTIE VAN JARNO VAN DEN BELT
Uiteraard moet u net als al onze klanten bij ons een koopovereenkomst tekenen voor materialen die u wilt aankopen. Deze overeenkomst is conform de door de consumentenbond erkende CBW-voorwaarden. Wij zullen met dhr Badart geen vrienden worden maar wensen hem geluk met de aangeschafte materialen. Ik nodig iedereen uit om onze winkel en onze dienstverlening zelf te beoordelen, u bent welkom !
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Ontwerp
1 / 1
Vestiging Badmeesters
aHengelo OV , Wegtersweg 84, 7556 BR Hengelo OV, tel 074 - 711 36 05
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.