Feedback
7,0

Wim van der Ham Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Zuid-Holland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Wim van der Ham Keukens
Een passie voor keukens; zo kun je het gevoel omschrijven dat al ruim 50 jaar de drijfveer achter Wim van der Ham Keukens is
Alternatieven voor Wim van der Ham Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 978 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,3 uit 22 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 868 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,3 uit 34 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,7 uit 460 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 269 ervaringen
• Keukencoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,5 uit 28 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 186 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Wim van der Ham Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Complete keuken”
Door Dennis van Es op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Den Haag
Complete keuken gekocht met alles er op en eraan prima geleverd en helemaal tevreden ferry bedankt voor het advies en ondersteuning
FOTO VAN DENNIS VAN ES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal klaar mee”
Door Kees op maandag 28 jan 2019 19 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben een keuken gekocht in 2015. Drie jaar niets dan ellende gehad. Sommige zaken zijn nog niet goed. Zelfs voor laten komen bij de geschillencommissie. Ik zou er nooit meer een keuken kopen.
REACTIE VAN WIM VAN DER HAM KEUKENS
Klopt dat er problemen waren met apparaten en grepen, allemaal opgelost. Geschillencommissie klopt ook, waar we niet trots op zijn maar Wim van der Ham keukens is in het gelijk gesteld. klant voorgesteld om blad te leveren maar daar is geen gehoor aan gegeven door klant.
REACTIE VAN KEES
Van der Ham Keukens vergeet aan te geven dat zij slechts uit coulance bereid waren korting te geven op de adviesprijs van het keukenblad. Adviesprijzen zijn niet gelijk aan de aanschafkosten, die liggen immers lager. Kosten van demontage van het oude blad en montage van het nieuwe blad zouden voor onze rekening komen, om nog maar niet te spreken over kosten vanwege onvermijdelijke gevolgschade. Al met al een behoorlijke kostenpost voor iets wat niet onze schuld is. Het is helaas niet te bewijzen waardoor de scheur in het blad is ontstaan, maar we beschikken wèl over een schriftelijk bewijs van de monteur die de fabrikant van het blad heeft gestuurd om de schade te constateren en waarin staat dat de scheur geen gebruikersfout is. Dit was voor de Geschillencommisie jammer genoeg niet afdoende. Spijtig, maar we nemen ons verlies, het is niet anders. Al voor de plaatsing ging er van alles mis met deze keuken. Uiteindelijk is het merendeel van de klachten opgelost en, ja, er zijn twee nieuwe combi-magnetrons geplaatst waarbij we helaas opnieuw te kampen kregen met fabrieksfouten. (Er zijn nog wat zaken die eigenlijk niet goed zijn, maar we hebben geen zin meer in het eindeloze heen-en-weer gepraat met deze keukenleverancier.) Bijna alles wat er mis kòn gaan bij deze keuken, is ook daadwerkelijk mis gegaan. Communicatie met Van der Ham liet soms echt te wensen over. We hebben er geen behoefte aan verder op dit forum te discussiëren met Van der Ham Keukens en blijven bij ons standpunt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Lizzy Plat-Coelers op vrijdag 11 dec 2015 15 | vestiging Den Haag
Van A tot Z geweldig geholpen, geen opdringerige verkopers, geen gepush om direct een handtekening te zetten, super goed geadviseerd en de levering was mega stipt. En het eindresultaat is: we hebben een prachtige keuken! Het was zo fijn om erachter te komen dat eerlijke fatsoenlijke keukenzaken wel bestaan. Wim van der Ham is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Patrick op vrijdag 30 dec 2016 16 | vestiging Zoetermeer
Wat een verademing om met dit bedrijf in zee te gaan! Geen opdringerige keukenverkopers met een zogenaamde dagaanbieding die je nu moet tekenen anders is het voorbij enz. Nee, gewoon op het gemak een keuken samenstellen en alle tips en tricks bespreken net zolang totdat het geheel naar tevredenheid is. Geen "fake-onderhandelingen" of ingewikkelde spelletjes, maar gewoon een goede prijs. Echt helemaal top geregeld en we zijn onwijs tevreden met onze prachtige keuken. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 1
Vestigingen Wim van der Ham Keukens
Website: wimvanderham.nl/
aDen Haag (2 ervaringen), Theresiastraat 168-178, 2593 AT Den Haag, tel 070 - 383 50 10
bZoetermeer (2 ervaringen), Wattstraat 12-14 , 2723 RC Zoetermeer, tel 079 - 330 09 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.