Feedback
8,5

Zeeland Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0111-407926 | Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Zeeland Keukens
Betaalbare keukens, voor elk budget. Want waarom een dure keuken als het goedkoper kan. Al 20 jaar zijn we actief in keukenland en kunnen u volledig ontzorgen. Door onze flexibiliteit kunnen we alles voor u verzorgen, van verkoop tot montage.
Alternatieven voor Zeeland Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 352 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 97 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 179 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 289 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Zeeland Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Pluim”
Door Fons Giesen op donderdag 18 jun 2020 20
Wij wonen bijna 300 km van Zeeland en hebben op afstand Zeeland Keukens de keuken laten vernieuwen. Goed meegedacht, mooi ontwerp voor een nette prijs. Wat betreft de kookplaat zat er een luxe keramische kookplaat in met veel regelmogelijkheden incl. kinderslot. De kookplaat werkte niet (waarschijnlijk bedieningsprobleem) en is zonder enig gedoe vervangen door een gebruiksvriendelijker plaat. Pluim!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kelly en Mike op maandag 4 nov 2019 19
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Het is echt het pronkstuk van ons nieuwe huis. Wijnand en Nienke dachten goed met ons mee bij het samenstellen van onze keuken. Ook met het plaatsen zijn we zeer tevreden. Zeeland keukens krijgt van ons een 10!
FOTO VAN KELLY EN MIKE
Nieuwe hoekkeuken
+ Toon extra foto van Kelly en Mike
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rj de vos op vrijdag 10 mei 2019 19
Zeer goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Het is een prachtig meubel in onze woning. Jacco een super goeie vakman. We genieten elke dag van deze keuken
FOTO VAN RJ DE VOS
Genieten van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dicht bij huis”
Door Fam. A A de Bruijn uit Zonnemaire op zaterdag 10 feb 2018 18
Na lang zoeken bij verschillende landelijke grote keukenboeren zijn wij uiteindelijk dicht bij huis gekomen bij Zeeland Keukens in Kerwerve dat was een verademing vergeleken bij die grote keukenfirma's wat een aparte wereld is dat in benadering, prijsopgaven en veel moois voorspiegelen. Dat was bij Zeeland Keukens in Kerkwerve totaal anders in duidelijkheid, in afspraken, in meedenken, in vakmanschap en in prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat en de achteraf controle. Een aanrader dus wij wensen Zeeland Keukens straks in hun nieuwe onderkomen heel veel succes.
FOTO VAN FAM. A A DE BRUIJN UIT ZONNEMAIRE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact gehad”
Door patricia op woensdag 22 feb 2017 17
Fijn contact gehad met Wijnand Hij denkt/tekent echt mee binnen je budget.
Ook heel erg fijn contact gehad met Jacco, hij weet wat hij doet. en werkt super netjes. Op een leveringsprobleem met de oven na geen problemen gehad. en hebben ze zelfs de oven savonds nog gebracht en aangesloten toen hij wel binnen kwam!
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tonny en Dick van Nierop op donderdag 5 jan 2017 17
Bij het ontwerpen van de keuken wordt door Wijnand goed meegedacht. Hij brengt ideeen aan waar jezelf niet opkomt of niet weet dat ze bestaan. Leidingen werden verplaatst door Jacco en Wijnand. De stucadoor werd geregeld. Jacco (veel ervaring en heel nauwkeurig) plaatste onze prachtige, moderne antracietgrijze hoogglans keuken met een prachtig wit keramiekblad. Dit familiebedrijf kan ik iedereen aanraden!
Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier nog hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Fam. Boodt op maandag 19 dec 2016 16
Na verschillende keuken winkels bezocht te hebben kwamen wij bij Zeeland keukens terecht. Nadat wij daar een tekening hadden laten maken en een prijsopgave. Besloten win toch nog even te wachten. Daar werd goed op gereageerd en totaal geen druk op ons gelegd. Toen wij 5 maanden later terug kwamen werden wij keurig ontvangen en konden wij snel tot overeenstemming komen. De keuken is inmiddels geplaatst en er is topkwaliteit geleverd afspraken zijn keurig nagekomen en ook een niet zo mooi kastdeurtje werd snel geleverd en vervangen. Ik raad Zeeland keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Namen de tijd”
Door Marlies Janse op maandag 19 dec 2016 16
Wijnand nam de tijd voor ons tijdens het tekenen van onze keuken ! Heeft actief mee gedacht, hoe we alle gemakken in een kleine ruimte konden krijgen ! Jacco werkt erg precies en je merkt dat hij keukens zetten al heel lang doet ! We hopen natuurlijk nog heel lang plezier van deze keuken te hebben ! Maar we komen zeker terug wanneer we weer toe zijn aan een nieuwe !
FOTO VAN MARLIES JANSE
Keuken van Zeeland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe hoekkeuken
1 / 6
Vestiging Zeeland Keukens
aNoordgouwe , Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe, tel 0111 - 40 79 26
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.