Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
68 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
Eindhoven (Noord-Brabant)
236 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
186 ervaringen
Bunnik (Utrecht)
24 ervaringen
8,6

Toplijn Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-6415544 | Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch
Gebruikersfoto
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Toplijn Keukens
Toplijn Keukens maakt keukens op maat naar uw persoonlijke wensen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne-, klassieke- of grote leefkeuken; Toplijn Keukens maakt uw wensen waar
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Toplijn Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: gratis, kwaliteit, prijs, service
“Heel erg tevreden”
Door JohnvanDijk op vrijdag 15 jun 2018 '18
We zijn getipt door een collega, die enorm tevreden was over Toplijn. Eerder waren we gaan orienteren bij andere keukenzaken, maar werden we slecht geholpen. Wat een verademing om met Toplijn in contact te komen. We zijn fantastisch geholpen, er is door Toplijn heel goed meegedacht. Heel open en eerlijk. Totaal niet opdringerig en zet je zeker niet onder druk om te tekenen. Een duidelijk verhaal en later was het mogelijk om wijzigingen door te voeren en kleurstaal te ontvangen. De plaatsing van de keuken ging perfect, heel netjes en rustig geinstalleerd. Mooi vakwerk op maat gemaakt en geplaatst. We zijn heel erg tevreden over Toplijn en trots op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 68 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Keuken staat”
Door B. Vissers op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Absolute aanrader. Luc heeft ons enorm goed geholpen. Zeer vakkundig en heel flexibel. Ik denk niet dat we een gemiddelde klant zijn geweest met meerdere korte bezoekjes, veel contact over de mail, onze bijzondere wensen om maatwerk te combineren met een Nolte keuken en niet te vergeten een paar last minute aanpassingen. Allemaal geen probleem. Ook installateur Bas is een topper. Hij heeft echt uitgebreid de tijd genomen om alles rustig en heel vakkundig te installeren. Pas toen hij het goed vond, ging Bas weer.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 236 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Aanrader”
Door Pieternel an Heumen op dinsdag 20 feb 2018 '18
4e Toplijn keuken voor ons! Weer een hele mooie robuuste, kwalitatief hoogstaande keuken. Betrokken en deskundige medewerkers. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 186 ervaringen
7,2
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Mooi uitgepakt”
Door Kevin vt Sant op maandag 22 jan 2018 '18
Wij droomden altijd al van een grote woonkeuken, en toen we eindelijk die droom konden realiseren gingen we op zoek naar een passend bedrijf. Al snel kwamen we in de wondere wereld van snelle verkopers en niet passende adviezen. We werden getipt om eens bij Toplijn te kijken. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan oplevering en zelfs de nazorg, geen moment spijt van gehad;
- De advisering van de opstelling was perfect. Anders zoals wij hem in gedachten had en en anders dan wij voorheen werden geadviseerd. super.
- de begeleiding van de opties is goed. Niets is te veel moeite en je voelt je niet bezwaard als je weer eens voor de 100e keer aan de telefoon hangt.
- Kleuradvies was gedurfd maar heeft zo mooi uitgepakt
- de afwerking en plaatsing wordt duidelijk gedaan door professionals. De keuken zit er zo strak en netjes in dat dat elke dag genieten is als je een lade opentrekt of sluit.
- De nazorg is buitengewoon. Is er een foutje gemaakt? ze lossen het op.
- De prijs is fair en vaak concurrerend met (mindere) keukenleveranciers.
Tip is wel om zelf goed te bedenken wat voor type keukenapparatuur je wilt. Ze zijn goede keukenbouwers geen koks �. Ik hoop dat jullie iets aan deze recensie hebben, want wij hebben het internet en verschillende zaken afgestruind om goed advies te krijgen, en zijn hier uiteindelijk erg blij mee.
FOTO VAN KEVIN VT SANT
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 68 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Aanbevelen”
Door Iris op maandag 7 aug 2017 '17
Wij hebben onze mooie keuken via Toplijn keukens. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is het persoonlijk contact. Je kan makkelijk contact opnemen en voor vragen staan ze klaar. Zowel bij het uitzoeken van een keuken als bij het plaatsen van de keuken denkt iedereen goed mee. Het is van mooi materiaal en de keuken is goed op maat gemaakt. Wij zullen Toplijn keukens zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 236 ervaringen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
“Professioneel verlopen”
Door albert Schuller op vrijdag 19 mei 2017 '17
Op basis van een zeer positieve ervaring van mijn zoon een keuken op maat besteld bij Toplijn-keukens. Zowel de eerste contacten als het vervolg van het hele uitzoekproces was bijzonder professioneel en plezierig. De plaatsing van de keuken is top verlopen en we zijn uiterst tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ALBERT SCHULLER
Keuken op maat
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 186 ervaringen
7,2
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Bevalt goed”
Door Nicole op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben de keuken en bijkeuken voor onze nieuwbouw woning bij Toplijn keukens gekocht. Uitvoering was volledig maatwerk, waarin heel goed meegedacht door Toplijn met veel aandacht voor details en goed advies. Afspraken goed nagekomen, alles heel zorgvuldig geplaatst en echt kwaliteit geleverd. We vonden het ook fijn dat we in het offertestadium meteen een scherpe prijs kregen. Achteraf realiseerden we ons hoe fijn het traject is gelopen en hoe blij we zijn dat we voor hen hebben gekozen. Het ziet er super-strak uit en in gebruik bevalt het ons ook helemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Gerda op donderdag 4 aug 2016 '16
20 jaar geleden in één dag perfect geïnstalleerd. Na 20 jaar onveranderd en nog steeds even mooi. Eén scharnier kapot na 20 jaar: direct worden gratis 2 nieuwe scharnieren toegezonden. Uitstekende service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne van Zandwijk op maandag 25 jul 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Toplijn keukens gekocht in Den Bosch en zijn super tevreden. Ze pushen niet voor een order maar nemen alle tijd om de mogelijkheden te bespreken en denken heel goed mee. Ook de installatie van de keuken is perfect gelopen. Het is een echte TOP keuken geworden, helemaal op maat en kwalitatief zeer goed. Iedereen vindt het een WoW- keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Meer service verwacht”
Door Eric op vrijdag 15 jan 2016 '16
Levering met kleurverschil. Dit kregen ze niet meer goed. Verder ingezaagd in keukenbalk en maar een paar cm ingekort. Het is maar voor de klant..... Je mag toch wel meer service verwachten voor dat geld wat je betaald..Ergen anders kijken lijkt me zeer de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Toplijn Keukens
aDen Bosch , Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch, tel 073 - 641 55 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.