Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Son (Noord-Brabant)
41 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
325 ervaringen
Eindhoven (Noord-Brabant)
261 ervaringen
8,6
I-Kook
Eindhoven (Noord-Brabant)
279 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
199 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
127 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
304 ervaringen
8,8

Toplijn Keukens

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-6415544 | Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Toplijn Keukens
Toplijn Keukens maakt keukens op maat naar uw persoonlijke wensen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne-, klassieke- of grote leefkeuken; Toplijn Keukens maakt uw wensen waar
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Toplijn Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: gratis, kwaliteit, montage, offerte, prijs, service
“Goede vakmensen”
Door Ric Hofmans op dinsdag 2 okt 2018 '18
Keuken laten ontwerpen en in ons nieuwe huis laten monteren. Prima ontwerp, goede materialen en uitstekend volgens afspraak uitgevoerd. Fijn om met een bedrijf te werken dat niet alleen haar afspraken nakomt maar ook kwaliteit levert. Goede vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 325 ervaringen
“Een aanrader”
Door K.G. Tan op donderdag 20 sep 2018 '18
Toplijn Keukens in Den Bosch bezocht na het lezen van goede recensies op het internet en een afspraak gepland met Henk Heerkens. Als voorbereiding op die afspraak een plattegrond van de gewenste keuken en apparatuur met internetprijzen meegenomen. Henk heeft op zijn beurt een ontwerp voor ons gemaakt en deze beviel ons en hebben daarvoor gekozen. Het werd een wand met apparatuur en een kook (schier)eiland. De keuze was de keuken op maat door Toplijn laten maken of voor een Nolte keuken te gaan. De keuze viel op de Nolte keuken omdat de kastdeuren stoot vaster zouden zijn en de prijs beter in het te besteden budget paste. We kregen van Henk een goede tip m.b.t. de luchtafvoer van de wasemkap (Plasmafilter). Hierdoor hoefden we geen afvoer door het dak te laten maken.

We mochten beslissen of we zelf de apparatuur zouden aanschaffen of dat het via Toplijn zou lopen. Aan de hand van ons lijstje konden zij een paar apparaten goedkoper krijgen dus werden die via Toplijn aangeschaft en de rest hebben we zelf gekocht.

De werkwijze van Toplijn: je kiest met hen een keuken uit (met of zonder apparatuur) en zij geven een prijs die zij baseren op hun aanschaf/maak kosten plus hun marge. Er was verder geen ruimte voor onderhandeling. Mocht het te hoog uitvallen kun je dingen aanpassen om zo de prijs te drukken.

De verdere afhandeling werd door zoon Luc Heerkens overgenomen. De offerte van Luc was ongeveer 80% van de indicatie van eerder bezochte keukenzaken (waarbij steevast de opmerking kwam dat daar nog wel wat vanaf kon).

Vragen aan Luc via de mail werden altijd netjes beantwoord en hij dacht mee over de te plaatsen apparatuur. Zo bleek de type vriezer die wij gekozen hadden niet in de kast van Nolte te passen en kwam hij met een alternatief. Voor het plaatsen van de keuken kwam Luc nog even langs om te controleren of de verlegde water- en elektraleidingen klopten met de tekeningen die hij had gemaakt.

De plaatsing van de keuken werd door Marc Ruikes verzorgd, een monteur met 26 jaar ervaring in de keukenmontage. Hij deed alles in zijn eentje en werkte netjes en heel precies en was hulpvaardig bij extra verzoeken. Tijdens de installatie kwamen er enkele onvolkomenheden aan het licht: het gat van de zeeppomp was te klein, enkele wanden hadden de verkeerde kleur en de koelkast deur had een beschadiging. Inmiddels zijn die naar alle tevredenheid vervangen. Op de zijwand van het eiland zaten enkele kleine vlekjes, het leken net verfuitlopers. Luc heeft zijn best gedaan om deze door Nolte te laten vervangen, helaas zonder resultaat. Nolte deed het af als zijnde hun leverstandaard. Jammer, want dit maakt de keuken 99% i.p.v. 100%. De Plasmafilter doet zijn werk beter dan verwacht, de keukenluchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit was een goede tip van Henk! Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding, levering en installatie en genieten elke dag van onze mooie keuken.

Conclusie: Toplijn Keukens: prettig en correct in het contact met de adviseurs en keukenmonteur(s), duidelijke en schappelijke tarifering, stipt op tijd bij afspraken, goede service, vakkundige en correcte montage. We kunnen hen, wat ons betreft, zeker aanbevelen. Nolte Keukens: kon helaas ietsje beter.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 261 ervaringen
8,6
I-Kook
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Prima” score uit 279 ervaringen
“Echte aanrader”
Door L.F. Kamoen op vrijdag 24 aug 2018 '18
Na een zoektocht langs diverse keukenbedrijven kwam ik op advies van een vriendin bij Toplijn terecht. In het eerste telefonische contact om een afspraak te maken werd meteen al gevraagd om een tekening, zodat de verkoper zich kon oriënteren en voorbereiden en zijn creativiteit er op los kon laten voor hij naar ons ging luisteren. Dat was eigenlijk precies wat ik wilde horen, want we zaten al een tijdje vast en hadden behoefte aan een frisse blik. Prettig was ook dat niet naar ons budget werd geïnformeerd. We zijn op een hele sympathieke manier geholpen, met veel geduld voor alle vragen en twijfels die er waren m.b.t. het fenix blad. Het is een prachtige keuken geworden waar we ontzettend blij mee zijn. Er is van het begin af aan helderheid geboden over prijzen en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ook nadat er een lichte beschadiging op een van de lades bleek te zitten werd dit keurig opgelost. Dit bedrijf levert maatwerk en heeft vakbekwame en sympathieke mensen in dienst! Echt een aanrader.
FOTO VAN L.F. KAMOEN
Reactie of foto toevoegen
8,8
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 199 ervaringen
“Heel erg tevreden”
Door JohnvanDijk op vrijdag 15 jun 2018 '18
We zijn getipt door een collega, die enorm tevreden was over Toplijn. Eerder waren we gaan orienteren bij andere keukenzaken, maar werden we slecht geholpen. Wat een verademing om met Toplijn in contact te komen. We zijn fantastisch geholpen, er is door Toplijn heel goed meegedacht. Heel open en eerlijk. Totaal niet opdringerig en zet je zeker niet onder druk om te tekenen. Een duidelijk verhaal en later was het mogelijk om wijzigingen door te voeren en kleurstaal te ontvangen. De plaatsing van de keuken ging perfect, heel netjes en rustig geinstalleerd. Mooi vakwerk op maat gemaakt en geplaatst. We zijn heel erg tevreden over Toplijn en trots op onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 127 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 304 ervaringen
“Keuken staat”
Door B. Vissers op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Absolute aanrader. Luc heeft ons enorm goed geholpen. Zeer vakkundig en heel flexibel. Ik denk niet dat we een gemiddelde klant zijn geweest met meerdere korte bezoekjes, veel contact over de mail, onze bijzondere wensen om maatwerk te combineren met een Nolte keuken en niet te vergeten een paar last minute aanpassingen. Allemaal geen probleem. Ook installateur Bas is een topper. Hij heeft echt uitgebreid de tijd genomen om alles rustig en heel vakkundig te installeren. Pas toen hij het goed vond, ging Bas weer.
Reactie of foto toevoegen
7,3
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 25 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 269 ervaringen
“Aanrader”
Door Pieternel an Heumen op dinsdag 20 feb 2018 '18
4e Toplijn keuken voor ons! Weer een hele mooie robuuste, kwalitatief hoogstaande keuken. Betrokken en deskundige medewerkers. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 325 ervaringen
“Mooi uitgepakt”
Door Kevin vt Sant op maandag 22 jan 2018 '18
Wij droomden altijd al van een grote woonkeuken, en toen we eindelijk die droom konden realiseren gingen we op zoek naar een passend bedrijf. Al snel kwamen we in de wondere wereld van snelle verkopers en niet passende adviezen. We werden getipt om eens bij Toplijn te kijken. Vanaf het moment dat we daar binnen stapten tot aan oplevering en zelfs de nazorg, geen moment spijt van gehad;
- De advisering van de opstelling was perfect. Anders zoals wij hem in gedachten had en en anders dan wij voorheen werden geadviseerd. super.
- de begeleiding van de opties is goed. Niets is te veel moeite en je voelt je niet bezwaard als je weer eens voor de 100e keer aan de telefoon hangt.
- Kleuradvies was gedurfd maar heeft zo mooi uitgepakt
- de afwerking en plaatsing wordt duidelijk gedaan door professionals. De keuken zit er zo strak en netjes in dat dat elke dag genieten is als je een lade opentrekt of sluit.
- De nazorg is buitengewoon. Is er een foutje gemaakt? ze lossen het op.
- De prijs is fair en vaak concurrerend met (mindere) keukenleveranciers.
Tip is wel om zelf goed te bedenken wat voor type keukenapparatuur je wilt. Ze zijn goede keukenbouwers geen koks �. Ik hoop dat jullie iets aan deze recensie hebben, want wij hebben het internet en verschillende zaken afgestruind om goed advies te krijgen, en zijn hier uiteindelijk erg blij mee.
FOTO VAN KEVIN VT SANT
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Iris op maandag 7 aug 2017 '17
Wij hebben onze mooie keuken via Toplijn keukens. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is het persoonlijk contact. Je kan makkelijk contact opnemen en voor vragen staan ze klaar. Zowel bij het uitzoeken van een keuken als bij het plaatsen van de keuken denkt iedereen goed mee. Het is van mooi materiaal en de keuken is goed op maat gemaakt. Wij zullen Toplijn keukens zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel verlopen”
Door albert Schuller op vrijdag 19 mei 2017 '17
Op basis van een zeer positieve ervaring van mijn zoon een keuken op maat besteld bij Toplijn-keukens. Zowel de eerste contacten als het vervolg van het hele uitzoekproces was bijzonder professioneel en plezierig. De plaatsing van de keuken is top verlopen en we zijn uiterst tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ALBERT SCHULLER
Keuken op maat
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Nicole op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben de keuken en bijkeuken voor onze nieuwbouw woning bij Toplijn keukens gekocht. Uitvoering was volledig maatwerk, waarin heel goed meegedacht door Toplijn met veel aandacht voor details en goed advies. Afspraken goed nagekomen, alles heel zorgvuldig geplaatst en echt kwaliteit geleverd. We vonden het ook fijn dat we in het offertestadium meteen een scherpe prijs kregen. Achteraf realiseerden we ons hoe fijn het traject is gelopen en hoe blij we zijn dat we voor hen hebben gekozen. Het ziet er super-strak uit en in gebruik bevalt het ons ook helemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Gerda op donderdag 4 aug 2016 '16
20 jaar geleden in één dag perfect geïnstalleerd. Na 20 jaar onveranderd en nog steeds even mooi. Eén scharnier kapot na 20 jaar: direct worden gratis 2 nieuwe scharnieren toegezonden. Uitstekende service dus.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne van Zandwijk op maandag 25 jul 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Toplijn keukens gekocht in Den Bosch en zijn super tevreden. Ze pushen niet voor een order maar nemen alle tijd om de mogelijkheden te bespreken en denken heel goed mee. Ook de installatie van de keuken is perfect gelopen. Het is een echte TOP keuken geworden, helemaal op maat en kwalitatief zeer goed. Iedereen vindt het een WoW- keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,3
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 261 ervaringen
8,6
I-Kook
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Prima” score uit 279 ervaringen
“Meer service verwacht”
Door Eric op vrijdag 15 jan 2016 '16
Levering met kleurverschil. Dit kregen ze niet meer goed. Verder ingezaagd in keukenbalk en maar een paar cm ingekort. Het is maar voor de klant..... Je mag toch wel meer service verwachten voor dat geld wat je betaald..Ergen anders kijken lijkt me zeer de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Toplijn Keukens
aDen Bosch , Platinalaan 6, 5234 GH Den Bosch, tel 073 - 641 55 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.