Feedback
9,8

Keuken-Centrum Utrecht

Score uit 93 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2415122 | Zonnebaan 8, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Centrum Utrecht
De talloze keuken opstellingen in onze showroom geven u genoeg inspiratie. Doordat we met meerdere keukenfabrikanten werken, bieden we een groot en breed assortiment aan. Voor elk budget hebben we een droomkeuken. Het is onze voorkeur om geheel naar wens van de klant een complete keuken te leveren. Van A-merken inbouwapparatuur, diverse soorten werkbladen, keukenkranen, keukenaccessoires tot aan verlichting. Alles wat met keukens te maken heeft, is bij Keuken centrum in Utrecht verkrijgbaar.
Alternatieven voor Keuken-Centrum Utrecht
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Utrecht Utrecht) score 9,6 uit 851 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 74 ervaringen
• I-KOOK
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Keukenloods
   
(Utrecht Utrecht) score 8,9 uit 963 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 93 ervaringen over Keuken-Centrum Utrecht. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren86 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 90 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“De keuken is perfect”
Door Devon Dutz op zaterdag 11 mei 2024 24
Ja waar moet ik beginning, Nederland staat bij mij bekend als een land waar je al snel geen vertrouwen hebt in de bekendere grotere keukenleveranciers. Dat werd helaas dan ook al sne duidelijk tijdens de eerste bezoeken. Een vriend ons adviseerde om eens naar keuken-centrum te Utrecht voor het merk LEICHT. Daar kwamen wij al snel in contact met Yasin die ons dan ook direct de grote pluspunten over het design van het merk LEICHT informeerde in combinatie een zeer goede Duitse prijs-kwaliteit verhouding. Na een correcte en zeker geen vervelende onderhandeling (dat hoort er nu eenmaal bij) kwamen wij al vrij snel tot een akkoord voor een mooie maar ook flexible indeling met door de deskundige hulp van Yasin. Eenmaal de deal gesloten, bleef Yasin snel en correct reageren, geen enkele vraag was te lastig voor hem en ik heb zelf bijna nog nooit meegemaakt dat iemand zo betrokken is bij een product dat hij of zij verkoopt en al zeker niet nadat de deal eenmaal gesloten is. Gisteren is de keuken dan ook echt geplaatst en alles is boven onze verwachting goed, alles past perfect, de kleurencombinatie samen met de afmetingen zijn voor ons nog beter dan verwacht. Graag zou ik daarom willen vragen aan keuken-centrum Utrecht om Yasin voortaan geen verkoper meer te noemen maar ambassadeur vanwege zijn zeer gedreven werk met enthousiasme en prestaties naar de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Myron Zimmerman op maandag 15 apr 2024 24
Mijn partner en ik hebben onlangs een LEICHT keuken aangeschaft bij Keuken-Centrum, en we zijn uiterst tevreden over onze hele ervaring. Van begin tot eind verliep alles vlekkeloos, en we willen graag onze waardering uitspreken voor Yasin, die gedurende het hele proces uitzonderlijke hulp en begeleiding bood. Yasin heeft ons geholpen om de perfecte keuken te vinden die voldeed aan al onze wensen en behoeften, en dit alles binnen een voor ons betaalbaar budget. Hij luisterde aandachtig naar onze ideeën en voorzag ons van deskundig advies om ervoor te zorgen dat we de beste keuzes maakten. Zijn grondige kennis van LEICHT-keukens gaf ons het vertrouwen dat we een hoogwaardig product kochten. Kortom, we kunnen onze ervaring alleen maar als zeer positief beoordelen. Keuken-Centrum is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende keukenervaring!
FOTO VAN MYRON ZIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer mooie Leicht keuken”
Door Peter Elberts op vrijdag 5 apr 2024 24
Wij hebben bij keuken centrum Utrecht een zeer mooie Leicht keuken gekocht, mede door de goede adviezen van verkoper Yasin, hebben we samen een mooie keuken ontworpen. Deze is door de monteurs perfect geplaatst. Wij zijn er heel blij mee en erg tevreden
FOTO VAN PETER ELBERTS
+ Toon extra foto van Peter Elberts
+ Toon extra foto van Peter Elberts
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken”
Door Sebastiaan op vrijdag 8 mrt 2024 24
Hacker Systemat keuken gekocht bij keukencentrum in Utrecht. Zeer blij met de keuken en service. Nogmaals dank Memis!
FOTO VAN SEBASTIAAN
+ Toon extra foto van Sebastiaan
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Fons van der Velden op donderdag 22 feb 2024 24
We hebben bij het Keuken-Centrum en Bora Pure kookplaat en Quooker gekocht en laten installeren. In het voortraject werden we deskundig, professioneel en op en plezierige manier geadviseerd. De spullen werden conform de afspraken geleverd en door twee ter zake deskundige mannen geïnstalleerd. Kortom een prima ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door S. Hattabi op donderdag 21 dec 2023 23
Van begin tot eind zeer tevreden met Keukencentrum, met in het bijzonder onze keukenadviseur Yasin! Oprecht, direct en geeft goed advies, hij heeft verstand van zaken en denkt al stappen vooruit. Ook fijn dat er geduld is wanneer wij meer tijd nodig hebben om een keuze te maken. De levering en plaatsing verliepen heel soepel. In een mum van tijd stonden alle dozen met de keuken op de juiste plaats. Vervolgens gingen vriendelijke en deskundige monteurs aan de slag. Onze prachtige keuken stond dezelfde dag om 1500 uur te stralen. Echt super en alles is perfect geplaatst. Na vertrek van de monteurs werd ik gebeld door Keukencentrum om te vragen of alles naar wens is. Dat noem ik nog eens attent. Ben je opzoek naar een nieuwe keuken dan ben je hier echt op de juiste plek. Kwaliteit is hoog(Duits) en prijs zijn in goede verhouding en service is top! Goed bereikbaar via telefoon of mail. Kortom een zeer tevreden klant, mijn kennissen en familie stuur ik zeker weten jullie kant op. Heel erg bedankt Keukencentrum!
FOTO VAN S. HATTABI
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Alin op vrijdag 8 dec 2023 23
Correct price. Fast Delivery. Very professional and flexible business attitude. Special thanks to Mr. Yasin. Thank you.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Ashish op vrijdag 8 dec 2023 23
Yasin and his team were well prepared and we are very satisfied with their services. Right from enquiry to quotation i cold establish good trust in keuken-centrum. Yasin informed completely about our options, cost details and delivered Hacker kitchen with the quality and service at the best level. I highly recommend him. Its not easy to find someone who you can work reliably, and delivers the best. Well done and kudos to team Keuken-centrum!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Harun Isci op vrijdag 8 dec 2023 23
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en de service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Emir op vrijdag 10 nov 2023 23
Great service, competitive offers, delivery and installation. We purchased our new Hacker kitchen and Mr. Yasin supoorted us during the whole process. Starting from drawing the plan, 3D renders of exact kitchen and appliances we have chosen to giving us the best price possible. Fully recommended!
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Andy Tamaëla op zondag 15 okt 2023 23
We stapte de zaak binnen nav instagram posts en reviews die wij gelezen hadden over de zaak nadat we eerder bij een niet te noemen zaak die onder de Mandemakers groep waren geweest waar wij maar gepusht werden om diezelfde dag een contract te tekenen en hadden direct wen goed gevoel bij het contact met de verkoper (Yasin) hele vriendelijke man die alles zeer goed vertelde en uitlegde. Na een totaal van 2 bezoeken een schitterende keuken kunnen samenstellen en door hun laten leveren en plaatsen. Geen seconde spijt van gehad, super service.
FOTO VAN ANDY TAMAËLA
+ Toon extra foto van Andy Tamaëla
+ Toon extra foto van Andy Tamaëla
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Irina S op dinsdag 26 sep 2023 23
Onze keuken is net geplaatst door Keuken-Centrum. Een top ervaring bij het samenstellen van de keuken, maar ook bij het plaatsen en nazorg. Vooral het meedenken en de klant helpen de uitdagingen op te lossen stel ik het meeste op prijs. Ongelooflijk klantvriendelijk, zonder opdringen of pushen. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Oussama op dinsdag 12 sep 2023 23
Wij zijn uitstekend geholpen tijdens het uitwerken van onze keuken. Yasin heeft ons van a tot z begeleidt bij het ontwerpen van de keuken. Hij is realistisch en behulpzaam en houdt goed rekening met de wensen in combinatie met het budget van de klant Deze keuken is inmiddels ook binnen 1 dag geïnstalleerd. De service na aankoop was ook top! Er was een probleem met de koelkast waardoor deze water lekte. Hierdoor is het hout van de kast uit gaan zetten. Dit was een fabrieksfout van de leverancier van de koelkast. Deze is via keuken centrum gemaakt en zelfs de houten kast is zonder kosten snel en vakkundig vervangen! In de tussentijd zijn wij steeds telefonisch op de hoogte gehouden met updates. Wij zijn erg tevreden over zowel de keuken als de service. 10 sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Nataliia op maandag 24 jul 2023 23
We were very happy with our Dekton order from Keuken Centrum Utrecht. Excellent communication, great quality product and delivery on time. Highly recommended
FOTO VAN NATALIIA
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Agca op woensdag 5 jul 2023 23
Wij zijn uitstekend geholpen tijdens het uitwerken van onze keuken. De keuken is inmiddels ook vakkundig geinstalleerd. Service is top!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Erdal op woensdag 5 jul 2023 23
Wij zijn heel erg blij met de geplaatste keuken van keukencentrum. Ook de nazorg netjes afgehandeld tot de puntjes op de i. Top jongens.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Hicham & Mariska op zaterdag 27 mei 2023 23
Vanaf begin tot eind super goede service van keuken-centrum. In de showroom in Utrecht uitgelegd wat we wilden, binnen een half uur had Yasin precies de keuken getekend zoals we hem wilden. Inclusief de dingen waar we nog niet aan hadden gedacht, zoals zeeppompje, prullenbaksysteem, etc. Uiteindelijk een supermooie Leicht keuken besteld. Communicatie nadien en installatie ook super verlopen, zodat we binnenkort na verhuizing kunnen genieten van onze mooie nieuwe keuken. Yasin, Tayfun en anderen, jullie zijn de 5 sterren meer dan waard, nogmaals hartelijk dank, en zeker weten dat jullie in de toekomst nog heel veel tevreden klanten gaan krijgen met deze service!
FOTO VAN HICHAM & MARISKA
+ Toon extra foto van Hicham & Mariska
+ Toon extra foto van Hicham & Mariska
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Josien op zondag 7 mei 2023 23
Erg tevreden over de service en kwaliteit van keuken-centrum. Onze nieuwe keuken is in 1 dag geplaatst en ziet er prachtig uit. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dennis Hensen op zondag 9 apr 2023 23
Al vanaf het eerste moment dat wij bij het keuken-centrum in Utrecht binnen liepen kregen we een goed gevoel. Er heerst een sfeer van 'no nonsense' en een heel heldere werkwijze. De offerte wordt gemaakt waar je bij bent en alles is direct duidelijk. Dan de mogelijkheden, wij hebben een Häcker systemat keuken aangeschaft met een aanrecht van bijna vijf meter lang, en dat kan gewoon. Yasin, de adviseur heeft uitstekend laten zien wat de mogelijkheden waren en de keuken in een ruimte met slechts één haakse hoek perfect ingemeten. De keuken werd vervolgens geplaatst door twee zeer ervaren en deskundige heren die bovendien uiterst vriendelijk zijn en echt netjes werken. Het was een plezier om deze mensen aan het werk te zien. Wij hebben een aantal keukenzaken bezocht voordat we bij het keuken-centrum terecht kwamen en het was ons opgevallen dat je bij veel keukenzaken vooral betaalt voor het verkoopproces dat je een soort 'luxe' gevoel moet geven. Bij keuken-centrum hebben we gezien dat elke besteedde euro onze keuken zelf een beetje luxer maakte. Complimenten voor Yasin en zijn team!
FOTO VAN DENNIS HENSEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door T.Turan op zaterdag 8 apr 2023 23
Goed met ons meegedacht. Alles verlopen volgens plan. Goed afgestemd met ons.
Uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Hakan op donderdag 23 mrt 2023 23
Vriendelijke mensen, ze denken met je mee.

Aanvulling ontvangen 28 maart 2023: De keuken is gemonteerd tussen oktober-november 2021, Ik ben zeker tevreden over de montage ze hebben zoals afgesproken alles voor elkaar gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Yusuf Ekinci op woensdag 22 mrt 2023 23
Vorig jaar een keuken gekocht, ben zo goed geholpen. Inmeten, uitdenken, meedenken in het design van de woning. Wij zijn hier heel blij mee. Ze laten alles schoon achter. Zat een kleine krasje op een keuken kast, had het zelf niet gezien. Dit werd direct door hun meegedeeld en dit hebben ze zsm vervangen. Geen verborgen kosten, open en eerlijk,
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Beth op zaterdag 14 jan 2023 23
Fantastisch geholpen tijdens alle fases van onze nieuwe keuken plaatsen. Echt een aanrader, service en keuze staan voorop!
FOTO VAN BETH
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kocak op vrijdag 13 jan 2023 23
Nieuwe keuken gekocht, zeer tevreden met levering en duidelijke uitleg tot installatie.
FOTO VAN KOCAK
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Ad en Karin van Houtum op donderdag 29 dec 2022 22
Eigenlijk wisten wij al precies wat we met onze nieuwe keuken wilden en we hadden ook al een aannemer (H2O-Sanitair). Die had goede ervaringen met Keuken-Centrum. We hebben een plezierig gesprek gehad met Memis Gök. Hij heeft ons prima geholpen en hij had nog enkele goede verbeteringen van ons ontwerp. Doordat Miele leveringsproblemen had duurde de levering wat langer, maar dat was voor ons geen bezwaar. De keuken is overeenkomstig de bestelling geleverd en de monteurs hadden het in een dag gefikst (op een nalevering van Miele na). Keurig afgewerkt! We maken er nu 4 maanden tot volle tevredenheid gebruik van.
FOTO VAN AD EN KARIN VAN HOUTUM
+ Toon extra foto van Ad en Karin van Houtum
+ Toon extra foto van Ad en Karin van Houtum
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Taylan Gurbuz op vrijdag 16 dec 2022 22
Complete keuken gekocht en vanaf het begin zeer goed geholpen en ook meegedacht door de verkoper over de mogelijkheden. Tevreden over de verkoper, de levering en de montage (binnen 1 dag afgewerkt).
FOTO VAN TAYLAN GURBUZ
+ Toon extra foto van Taylan Gurbuz
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Ramazan op maandag 12 dec 2022 22
Altijd goed bereikbaar, ervaren verkopers en monteurs, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Special thanks to Yasin!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie U-keuken”
Door Mustafa op zaterdag 10 dec 2022 22
Mooie "u" keuken gekocht voor onze nieuwe woning, zowel product, montage en communicatie was goed. Zeker mensen om zaken mee te doen. Dankjewel Memiş!
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Jilani op vrijdag 9 dec 2022 22
We zijn super goed geholpen. Na 5 verschillende keukenwinkels bezocht te hebben, kwamen uiteindelijk terecht bij keuken-centrum. Hier hebben we onze droomkeuken kunnen realiseren. In prijs, kwaliteit en advies verhouding waren ze top in vergelijking met onze voorgaande bezoeken aan de andere keukenwinkels.
FOTO VAN JILANI
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door kelvin op maandag 28 nov 2022 22
Hele mooie hacker keuken gekocht bij yassin. Montage verliep bijna vlekkeloos. Monteurs zijn professioneel en werken snel! Was alleen op het eind wat accessoires vergeten door de leverancier. Dit werd echter goed opgelost en afspraken zijn goed nagekomen! Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Sultan op vrijdag 18 nov 2022 22
Na een lange zoektocht kwamen bij Keuken Centrum terecht om hun showroom te bekijken. Ons voorkeur ging uit naar twee merken namelijk Cuchinesse en Leicht. En zij voeren oa beide merken wat op zich al een prestatie is. Uiteindeljk een afspraak gemaakt met Yassin. Hoe de keuken eruit zou zien was duidelijk maar Yassin hielp ons uitstekend met de details en maten en dat waardeerde wij. Ook qua kennis van zaken op technisch vlak was goed. Uiteindelijk werd het Leicht keuken offerte waarna wij de planning en plaatsen afstemden. De keuken werd in de afgesproken week gemonteerd naar onze volle tevredenheid. Echte toppers!
FOTO VAN SULTAN
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Selviya Toktas-Balci op donderdag 17 nov 2022 22
Voor onze nieuwbouw woning zijn we bij verschillende keukencentra's geweest en onze keuken uiteindelijk bij Keuken centrum in Utrecht gekocht. Super geholpen door de keukendesigner (Yasin Erciyes) Het meeste wat ik heb gewaardeerd is dat hij me goed op weg heeft geholpen, met het kiezen van de keuken en apparatuur en ook de verschillen tussen bepaalde materialen en apparatuur goed heeft uitgelegd. Hij is ook flexibel is geweest op momenten dat ik aanpassingen wilde en dit heeft geresulteerd dat ik nu mijn droom keuken heb. Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes gegaan en alle details hebben ze goed die ik heb benoemd zijn goed uitgevoerd. Mijn keuken nu al een maand in gebruik en super blij ermee.
FOTO VAN SELVIYA TOKTAS-BALCI
+ Toon extra foto van Selviya Toktas-Balci
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten van Hemert op donderdag 17 nov 2022 22
Zeer tevreden met de aankoop van onze keuken bij Keuken-Centrum. We zijn in het voortraject zeer goed begeleid en geïnformeerd door Yasin. Wij konden de no-nonsense aanpak erg waarderen. Nadat we tot elkaar waren gekomen werd er meteen een lever- en plaatsdatum vastgesteld die keurig is nagekomen. De keuken is in één dag zeer vakkundig geplaatst. De monteurs denken in oplossingen en mogelijkheden. Wij zullen Keuken-Centrum zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Tahsin Kandemir op zaterdag 15 okt 2022 22
We hebben een keuken besteld die volgens het ontwerp is uitgevoerd naar ons wens. Perfect en zelfs een week eerder geplaatst en in 1 dag. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede keus om hier een keuken te bestellen”
Door T. Arslan op zaterdag 15 okt 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht van 5,25 m inclusief apparatuur dat houdt in koelkast oven diepvriezer vaatwasser koken Bora kookplaat en een stenen aanrecht met aan de wand glas. Wij zijn zeer tevreden ik kan wel zeggen boven verwachting over de service de deskundigheid van de verkoper en de monteurs die in zeer korte tijd vijf uur ongeveer de hele keuken netjes hebben opgehangen afgekit en perfect achtergelaten. De keuken werd geplaatst een paar dagen voor de afgesproken tijd zelfs alle tijden die we hadden afgesproken kwamen exact overeen. We hadden geen enkele klacht. Na de installatie van de keuken. Er moest nog een afdekplaat tussen het plafond en de keuken komen die wij achteraf hadden besteld dat werd ook netjes op tijd en voor de afgesproken datum geplaatst. Wij hebben onze eigen ideeën over de indeling maar tijdens ons keuze gesprek werden wij uitstekend geadviseerd om bepaalde dingen anders te doen wat achteraf heel goed bleek. Kortom goede keus om hier een keuken te bestellen.
REACTIE VAN T. ARSLAN
Foto.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is fenomenaal”
Door Geoffrey op woensdag 28 sep 2022 22
Keuze maken: Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een keuken uitgezocht bij het keukencentrum. Wij wisten heel goed wat we wisten en het keukencentrum (Yasin) hielp ons met hun expertise de juiste keuzes te maken. Zo gaf hij goede informatie en suggesties en kon hij gelijk meedenken in apparatuur (uiteindelijk zijn wij voor Miele gegaan). Levering/wachttijd: Het was vervolgens ruim 1,5 jaar later voordat de keuken geplaatst kon worden en in deze hectische markt met chiptekorten en materiaal tekorten hebben wij geen prijsverhoging of late levering gehad. Er moesten wel wat dingen eerder besteld worden, maar de communicatie daarover was heel helder en we werden meegenomen in de keuzes. Plaatsing: De mannen die hem kwamen plaatsen waren op en top vakmensen en deden het binnen 1 dag en heel erg netjes met alles afplakken en opruimen. Het eindenresultaat is echt fenomenaal. Heel netjes gedaan en dat binnen een dag. Na 2 weken gebruik schrijf ik deze review, ik geef de score van een 9.9 want de 0.1 punt die nog te scoren is, is dat je door de keuzes die wij maakte je het zilver van de koelkast door een spleet ziet (ja erg zeurderig). Maar ook daarvoor gaat het keukencentrum kijken voor ons wat er nog gedaan kan worden. Dus helemaal top! Dankjewel Yasin en de mannen die de keuken kwamen plaatsen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Cem op zondag 25 sep 2022 22
Goede service en een mooie keuken van top kwaliteit! Zeker een aanrader om hier je keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Amer Hrustanovic op dinsdag 5 jul 2022 22
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Een top team ze hebben een mooie keuken ontworpen die binnen onze budget past. Alles is volgens de afspraak verlopen, keuken werd op tijd geleverd en professioneel ingebouwd. Zeker een aanrader!
FOTO VAN AMER HRUSTANOVIC
Reactie of foto toevoegen
“Monteur was echt een vakman”
Door Thomas Nagtegaal op vrijdag 24 jun 2022 22
Via mijn broer terecht gekomen bij Yasin (keuken centrum zonnebaan) gelijk scherpe prijs en geen moeilijk gedoe, verder is alles super verlopen! Sterke punten: Professioneel, netheid, service, kwaliteit! Monteur was echt een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Serdar Koc op zaterdag 18 jun 2022 22
We vorige jaar 8 Juni gekocht. 20 September geplaatst. Hacker Systemat Duitse merk
kwaliteit is Top! We zijn echt blij met onze nieuwe droomkeuken! Hij is super mooi geworden. Erg blij met het resultaat. Ook uitstekend geholpen in de winkel Verkoper meneer Memis en Yasin is een goede adviseur erg gedreven, legt alle opties heel goed uit en neemt alle tijd voor het ontwerp om alle wensen te verwerken. Het resultaat is echt Top! Vriendelijke mensen. Ook het montage plaatsen is zeer vakkundig uitgevoerd.
Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen is Keuken-Centrum Utrecht zeker een aanrader.
FOTO VAN SERDAR KOC
Reactie of foto toevoegen
“Installeren Quooker”
Door René Holtmann op donderdag 16 jun 2022 22
We zijn zo goed geholpen en de service was super!
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor details”
Door Karin op dinsdag 7 jun 2022 22
Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken. Yasin heeft mij perfect begeleid in het proces voorafgaande aan de aanschaf van de keuken. Goede tips met oog voor details. Ook de plaatsing van de keuken verliep heel goed, twee monteurs die zichzelf nauwelijks
een pauze gunden en die super netjes werkten. Er komt nog een aanpassing van een kastje, ik vertrouw erop dat dit netjes wordt opgelost. Wees zuinig op deze mensen Keuken-Centrum!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Peter Provoost op zaterdag 4 jun 2022 22
Idee van de keuken moest groeien bij ons. Na leuk contact met beide keukenverkopers hebben we de knoop door gehakt en de keuken bij Memis gekocht. Hij heeft het traject leuk en professioneel begeleid en nu staat onze moderne keuken op onze antieke plavuizen #blijmee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door R Canko op vrijdag 20 mei 2022 22
Goed bedrijf, eerlijke personeel, zij vertellen van te voren wat je kan verwachten en komen zij afspraken na. Goed bereikbaarheid. Helpend en probleem oplossende houding.
FOTO VAN R CANKO
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Annemieke Mossou op donderdag 7 apr 2022 22
Een complete nieuwe keuken gekocht. Uitstekend geholpen bij het ontwerp. Duidelijk offerte. Goede informatie met betrekking tot levertijd. Opmeten zeer secuur. Levering zoals afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ozdemir op donderdag 7 apr 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en zijn er super tevreden mee. Alles wat is beloofd is ook geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Mehmet op donderdag 7 apr 2022 22
Uitmuntend, zoals afgesproken alles volgens de afspraak geleverd geen problemen gehad. Alles was op tijd binnen super gedaan mannen dankjewel weer.
FOTO VAN MEHMET
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door B. Oksuz op donderdag 7 apr 2022 22
Vorige jaar een nieuwe keuken aangeschaft, heel goed geholpen door Yasin. Hij denkt heel goed met je mee echt een topper. Afgelopen weken nogmaals benaderd voor extra bovenkasten ed. en nogmaals zeer tevreden want opnieuw heel goed geholpen door Yasin. Bedankt.
FOTO VAN B. OKSUZ
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne ervaring”
Door Baris Safranti op dinsdag 5 apr 2022 22
Ik heb een keuken gekocht samen met mijn vrouw. Kreeg meteen alle aandacht die ik en mijn vrouw nodig hadden. Samen alle punten en aspecten bekeken wat het best bij ons en ons budget past. Heeft ons openhartig verwelkomd en een hele fijne ervaring gegeven. Komt uiteraard ook de afspraken na. De keuken moest opgemeten worden en de monteur kwam precies op de afgesproken data. Hetzelfde geld voor de monteur die alles kwam installeren. Al met al een topbedrijf met een klantenservice waar je u tegen zegt!
Reactie of foto toevoegen
“Fabulous kitchen”
Door Giulia op vrijdag 1 apr 2022 22
We are very happy with our fabulous new kitchen! Keuken-Centrum and Yasin in particular delivered and over-delivered on our expectations. Kitchen placement was on time, the team was friendly and worked in a precise and clean way. Due to the crisis, our chosen dishwasher was slightly delayed so the supplier (Siemens) offered an upgrade at no additional cost; we were obviously happy to take it! :-) Yasin also organized other changes needed to reposition the kitchen (e.g. water pipes, electricity, including new meter cupboard, cove for the extraction fan with spot lights). All of this, including placing the kitchen itself within 2 days. The team came back once more later for small adjustments (e.g. the shelves were delivered in standard size and had to be cut to match the custom cabinet). What I especially love about the new kitchen is how the marble pattern continues from one side of the island, to the tap, to the cooking plate, to the backsplash. This was a very nice surprise, since we did not pay a premium for this. All in all, highly recommend Yasin and his team!
FOTO VAN GIULIA
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, uitstekende apparatuur”
Door Jan op vrijdag 1 apr 2022 22
Echt super: advies, levering, montage. Mooie keuken, uitstekende apparatuur. Op tijd geleverd, binnen een paar uur gemonteerd.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“NIeuw aanrechtblad”
Door Fam. Van Berkel op zaterdag 19 feb 2022 22
Bij de aanschaf van een nieuw aanrechtblad zijn wij goed geadviseerd. De sfeer was gemoedelijk en vriendelijk. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken. De adviezen die gegeven werden waren oprecht, wij konden goed bepalen wat voor keukenblad we gingen aanschaffen.
Na de koopovereenkomst is op ons woonadres een meting uitgevoerd, werd de leveringsdatum besproken en vastgelegd. Een paar dagen voor de levering werd nog contact met ons opgenomen of de levering doorgang kon vinden. Op de dag zelf kwamen 2 monteurs die vakkundig het werkblad op de bestaande keukenkastjes kwamen leggen. Een kleine aanpassing was nodig. Tijdens de werkzaamheden werd de omgeving van de werkplek netjes afgedekt zodat je zo min mogelijk stof een rotzooi door je huis had.
De firma is een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, een keukenaanpassing wil hebben of een nieuwe badkamer. Het concept wat aangeboden wordt is compleet: keuken/badkamer, accessoires, vloer.
FOTO VAN FAM. VAN BERKEL
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en tevreden over de service”
Door Monique Ammerlaan op maandag 14 feb 2022 22
Wij hebben een mooie Leicht keuken bij het Keukencentrum gekocht en zijn zeer tevreden over de service. Yasin heeft ons goed geholpen met de keuzestress en de service achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Fam. Yürekli op maandag 31 jan 2022 22
We zijn bij keukencentrum geholpen door Yasin. Wat een topservice! Volle focus en aandacht voor onze wensen. Dit was onze eerste keukenaankoop. Yasin dacht aan alles en heeft ons supergoed geholpen met zowel praktische tips als design tips. Het voelde alles behalve gehaast. Yasin nam ruim de tijd om onze droomkeuken te tekenen, en dat is ook gelukt! Van begin tot eind. Tussentijds contact opnemen om te kijken of het allemaal is gelukt met het leidingplan, (ook nog geschakeld met onze loodgieter), updates geven over de stand van zaken en ook de zorg achteraf na het plaatsen van de keuken was gewoon top! Ook de keukeninstallateurs ware super vriendelijk en hebben topwerk afgeleverd, zoals Yasin ons vooraf had beloofd. Alles is in één keer goed gegaan en supernetjes afgewerkt (lees: zorgvuldige omgang met de spullen + afwerking was gewoon super).

Ik wil keukencentrum, en voornamelijk Yasin bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. Voor deskundig advies, kwaliteit en vriendelijkheid moet je bij Keukencentrum zijn. Wij weten in ieder geval waar wij (in de toekomst) moeten zijn als we ooit verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN FAM. YÜREKLI
+ Toon extra foto van Fam. Yürekli
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Hulya op woensdag 19 jan 2022 22
Ik ben heel goed geholpen en uiteindelijk heb ik mijn droomkeuken. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en de montage verliep soepel. Bedankt voor het meedenken en voor de vriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“De service is zoals het moet”
Door Nick van der Spek op woensdag 12 jan 2022 22
Nadat we onze keuken hadden gekocht begonnen we te twijfelen over de kleuren combinatie. De verkoper adviseerde ons hierin perfect en heel geduldig, hierdoor hebben we uiteindelijk de beste keuze kunnen maken. Het plaatsen is echt heel netjes gedaan en zeer professioneel. Keuken-centrum zal ik zeker aanraden, de service is zoals het moet.
Reactie of foto toevoegen
“Totale service is 5 sterren”
Door Bayram Demir op woensdag 12 jan 2022 22
De verkopen heeft ons altijd netjes op de hoogte gehouden wat betreft de kasten en apparatuur van onze keuken. Gelukkig is alles netjes op tijd binnen gekomen bij de keukenboer en deze hebben zoals afgesproken op 10 januari alles netjes komen plaatsen. De keuken is door 2 specialisten geplaatst, aandacht was niet alleen voor het plaatsen maar ook voor het netjes te werk gaan. Conclusie is dat ik voor de totale service 5 sterren geef, dit is vanaf de eerste moment dat ik aan tafel zat tot en met het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN BAYRAM DEMIR
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marieke van Eechoud op zondag 2 jan 2022 22
Heel blij dat ik mijn keuken bij keuken-centrum Utrecht gekocht heb, prettig contact met goed advies, goede prijs (ook vergeleken met Duitse offerte) en vakmensen met ervaring die keuken kwamen monteren. Top! Voor gekozen voorbereidend werk elektra, leidingen en sturen via eigen netwerk te doen (ook belangrijk dat dat goed is).
Reactie of foto toevoegen
“Een hele dikke 10”
Door Hicham op donderdag 9 dec 2021 21
Fantastische keuken gekocht bij keuken-centrum utrecht, professioneel advies van meneer Yasin gekregen bij het intekenen en bestelproces top. Plaatsing door 2 aardig heren was ook top! In 1 dag de hele keuken vakkundig en zonder enige aanmerking geplaatst en gebruiksklaar. Kortom, topzaak, top service en top plaatsing! Wij geven een hele dikke 10!
FOTO VAN HICHAM
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bekir op zondag 24 okt 2021 21
Wij hebben onze wensen verteld en op basis daarvan hebben we hele goeie adviezen gekregen van de verkoper. Verkoper was erg spontaan en hij vertelde heel goed waar de verschil in zat, na zijn uitleg konden wij makkelijk een keuze maken! Zeker een aanrader om bij hun een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN BEKIR
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Joshi family op zaterdag 23 okt 2021 21
Our experience was super! Memis and Yasin were super helpful in helping us navigate through all the fabulous options they have for kitchens. The prices are also very good compared to the quality and brands you get. The measurements, delivery and installation were perfect. We had a delay from our end due to wrong connections but Yasin and his team accommodated - super helpful. We are happy with our beautiful kitchen and everyone we've ever invited to our place never fails to praise it's beauty.
FOTO VAN JOSHI FAMILY
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door A. Osanmaz op dinsdag 5 okt 2021 21
Complete keuken inclusief meerdere tekeningen en montage afgenomen bij Keuken-, badkamer-, vloeren-centrum B.V. en alles is naar wens en volgens de afspraken afgeleverd. Ik kan op basis van mijn ervaring iedereen dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN A. OSANMAZ
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door Koray d op donderdag 23 sep 2021 21
Super mooie keuken gekocht (mat zwart), voor de tweede keer voor mijn tweede nieuwe woning. Memis (eigenaar) is erg behulpzaam en vooral meedenkend voor portemonnee van de klant. Op alle vlaktes heeft hij wederom deskundig advies afgegeven. Ik ben hierom dus voor de tweede keer bij hem langs geweest voor mijn nieuwe woning. Zoals afgesproken is de keuken gemonteerd, deze monteurs zijn eveneens top mensen. Het is een top bedrijf, raad dit zeker weten aan!
FOTO VAN KORAY D
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de goede zorgen”
Door Familie Gunes op zondag 29 aug 2021 21
We zijn goed geholpen door Yasin. Ook de levering en de plaatsing ging volgens de afspraak. De keuken is netjes geplaatst. Dank voor al jullie goede zorgen.
FOTO VAN FAMILIE GUNES
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Gusta kamperman op donderdag 15 jul 2021 21
Nieuwe keuken gekocht en super geholpen en geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Feti op maandag 28 jun 2021 21
De heer Yasin heeft mij heel goed geholpen alles goed duidelijk geregeld en zoals afgesproken. Zeer dikke keuken gekocht. Goede kwaliteit en service dik tevredennn !!!
FOTO VAN FETI
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Ron & Astrid op maandag 14 jun 2021 21
Onze ervaring is enorm positief, wat een geweldig bedrijf. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen door Yasin die ons eerst rustig liet rondkijken, geen opdringerig verkoper gelukkig. Daarna rustig de diverse keukens bekeken en uiteindelijk de mogelijkheden en onze wensen besproken. Zeer goede uitleg gehad over de kwaliteit van de diverse keukens en uiteindelijk een mooie keuken samengesteld en gekocht. Dankjewel Yasin voor je uitleg, geduld en samenstelling van onze keuken!
FOTO VAN RON & ASTRID
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Demirturk op zondag 6 jun 2021 21
Voor mij belangrijkste is alles op afspraak goede kwaliteit en medewerkers van het bedrijf vriendelijk is.
FOTO VAN DEMIRTURK
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop Quooker”
Door Slee op dinsdag 4 mei 2021 21
Aanschaf en plaatsing Quooker, kokend water systeem.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Quuoker is geplaatst en werkt perfekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken-Centrum Utrecht”
Door Gerwin op zondag 25 apr 2021 21
Vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na verschillende aanbieders bezocht te hebben uit gekomen bij Keuken-centrum.nl. Hun showroom is misschien niet zo "flashy" als bij de concurrenten, maar ze hebben kennis van zaken. We zijn meerdere malen terugkomen waarbij we met alle rust en geduld zijn geholpen.
Totaal geen druk zoals we het wel bij concurrenten hebben ervaren. Ook de levering en montage ging netjes, je kan zien dat ze al heel wat jaren meelopen in de keuken wereld.
FOTO VAN GERWIN
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Belkizar op dinsdag 13 apr 2021 21
Heel goed geholpen door Yasin. Duidelijk uitleg gekregen over de materiaal, apparatuur en gebruik. Op de afgesproken datum was alles binnen een paar uurtjes netjes gezet.
FOTO VAN BELKIZAR
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leyla op maandag 12 apr 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht en hebben dit samen met Yasin geregeld. Keuken is binnen en gemonteerd. We zijn zeer tevreden
FOTO VAN LEYLA
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Younes op woensdag 3 mrt 2021 21
Heel goed service, werd goed geluisterd naar ons wens. Eind resultaat was erg goed en strak. Compliment aan de monteurs hoe professioneel en ervaren waren. Alles naar wens, werd goed uitgelegd en met een goed prijs
Reactie of foto toevoegen
“Een hele blije klant”
Door Suzanne Doesburg Smits op woensdag 3 mrt 2021 21
Bij Keukencentrum Utrecht een supermooie Leicht keuken besteld, al vanaf het aankoopproces werd er fijn meegedacht. Maar zeker ook daarna, doordat mijn bouwvergunning vertraging op liep moest de installatiedatum verzet worden. Dat was geen probleem, maar doordat er ineens een gaatje vrij kwam, had ik toch ineens 2 weken eerder de keuken. Dan het monteren, echt fantastisch.. binnen 1 dag stond mijn mooie nieuwe keuken, zonder dat er iets miste in de levering. Het monteren zelf is enorm netjes en vakkundig gedaan. Mijn complimenten, hier een hele blije klant.
FOTO VAN SUZANNE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nagtegaal op donderdag 10 dec 2020 20
We hebben bij Keuken Centrum Utrecht een nieuwe greeploze Häcker Systemat keuken gekocht. We waren uiteraard ook bij diverse andere zaken geweest. De andere zaken hebben een zeer luxueuze uitstraling, bij sommigen werd er zelfs voor je gekookt. Het was dan ook even wennen toen we binnenstapten bij Keuken Centrum Utrecht, want de showroom is niet luxe maar gewoon praktisch. De reden waarom wij voor Keuken Centrum Utrecht hebben gekozen is dat men direct met een scherpe prijs komt (heel fijn dat we niet hoefden te onderhandelen zoals wel nodig is bij grote spelers) en dat er nergens zó goed met ons werd mee gedacht als bij Keuken Centrum Utrecht (door Yasin). Tot in detail gaf hij ons advies (het is te merken dat hij veel ervaring heeft van inkoop tot uitvoering. Hierin onderscheid hij zich ook van de grote spelers op de markt), en na het zien van foto's van zijn eigen keuken, hebben we een plafondafzuigkap gekozen (Zie foto).

De offerte was overzichtelijk, duidelijk en compleet. Nadat we hadden getekend voor akkoord, werden wij door Yasin keurig op de hoogte gesteld dat alles was besteld, en daarna dat alles volgens planning verliep. Toen de installatie van de keuken... altijd een spannend moment, want waar kan dit tegenwoordig nog in één keer goed gaan? Nou, bij Keuken Centrum Utrecht dus! Alles werd stipt op tijd geleverd, en de montage werd piccobello uitgevoerd. Wat een schitterende keuken. Wij zijn heel blij dat we voor Keuken Centrum Utrecht hebben gekozen! We zouden deze zaak dan ook aan iedereen aanraden. Yasin; bedankt voor al je advies en dat jij alles tot in de puntjes perfect geregeld hebt, dankzij jou hebben wij nu een droomkeuken! Ga zo door!
FOTO VAN NAGTEGAAL
Plafondafzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding met klepbovenkast”
Door Danita Dik-Seton op woensdag 9 dec 2020 20
Bij de aankoop van 2 aanvullende klepbovenkast op onze bestaande keuken zijn we erg vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. En bij de montage erg netjes gewerkt. We zij zeer tevreden. Mvg, Danita
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Coen Smeekes op maandag 16 nov 2020 20
Yasin heeft mijn keuken echt top gefixt. Er is wel wat misgegaan maar Yasin lost dit netjes op! Nog bedankt en ik wens je het allerbeste toe!

Aanvulling ontvangen 20 november 2020: We hebben een keuken gekocht deze is inmiddels al geleverd en gemonteerd. Er waren wel wat problemen met wat kleine schades maar die zijn inmiddels opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Tugce Bilimgut Yavuz op zondag 8 nov 2020 20
Wij zijn super goed geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer hoog! De levering, plaatsing en verbouwing liepen we helemaal niet uit alles kwam letterlijk zoals verteld! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten nu heerlijk van onze keuken.
FOTO VAN TUGCE BILIMGUT YAVUZ
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door M.Perdijk op maandag 5 okt 2020 20
Ik heb een keuken gekocht.Badkamer en toilet.Ben zeer tevreden.Ik wist in het begin niet wat ik precies wilde en daar namen ze ook de tijd voor.En alles was gelijk goed En ook alle kranen etc..

Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: Alles in al gemonteerd en alles is goed gegaan, fijne mensen en ik zou ze aan al mijn vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Serhan Uygur op maandag 5 okt 2020 20
Super ervaring gehad met Yasin. Hele vriendelijke jongen! Hij heeft ons een superkeuken gegeven en is ons erg goed van dienst geweest. De installateurs waarmee ze samenwerken zijn erg kundig en hebben de keuken goed geinstalleerd. Wij hebben een prachtige keuken gekregen. Enige wat aan te merken is een defecte binnenlade en een fabricage fout op een deurpaneel. Deze waren bij de levering al zo, rol van Keuken-centrum was het vervangen hiervan. Dit hebben ze uitstekend opgelost. Alles binnen de afgesproken tijd en eerlijk gecommuniceerd. Top werk mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Keukens spreken voor zich”
Door Lenny van Grootveld op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben ervoor gekozen om onze nieuwe keuken (met schiereiland) bij keuken-centrum te kopen, omdat het aanbod anders was dan het aanbod van de overige 13-in-een-dozijn aanbieders (denk hierbij aan de grote standaard merken). De winkel zelf verdiend geen schoonheidsprijs, maar de keukens daarentegen spreken voor zich. Onze keuken heeft een hoge kwaliteit en is vakkundig en snel gemonteerd. Al met al zeker een aanrader, wat ik ook doe bij de mensen in mijn omgeving. Superkeuken, superverkoper. Bij de volgende keuken komen we zeker weer naar Yasin.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Ingrid op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben inmiddels onze 2e keer een keuken bij keukencentrum gekocht en zijn zeer tevreden over de service. Men neemt de tijd om de wensen te bespreken en kijken naar oplossingen en mogelijkheden. Ook komen zij hun afspraken goed na. Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding ten opzichte van velen andere (commerciële) keukencentra! Dank keukencentrum!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Halil Kocak op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben hier ons keuken gekocht in 2018, een hoek opstelling met 2 kasten in parallel. Wij zijn goed geholpen door Yasin Erciyes, topgozer :) het zijn vakmensen bij keukencentrum!
FOTO VAN HALIL KOCAK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Evelien Baas op dinsdag 11 aug 2020 20
Het hele proces van uitkiezen, plannen en uitvoering is uitstekend verlopen. De mensen zijn stuk voor stuk zeer ervaren en denken mee tot in de kleinste details. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf bij iedereen aan!
FOTO VAN EVELIEN BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sridhar op zondag 24 mei 2020 20
Fast delivery, clear explanation, no damage to the apparatus during transport, fast installation, very satisfied.
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door Chris Bernardy op maandag 16 mrt 2020 20
Wij zijn zeer te spreken over Keuken Centrum Utrecht, inmiddels kunnen we alweer een aantal maanden genieten van onze nieuwe keuken. Onze vorige keuken hebben we gekocht bij een "meubelboulevard keukenzaak" en het was een wereld van verschil, waar we toen onder druk werden gezet om een handtekening te zetten kregen we nu bij Keuken Centrum Utrecht alle tijd en rust om het allemaal even te laten bezinken en bij vragen of wijzigingen zijn we zeer kundig geadviseerd en werd er constructief meegedacht. Hun eigen monteurs zijn echte vakmannen en hebben superwerk geleverd. Overall een mooie zaak met een ruim assortiment in verschillende prijsklassen....voor ieder wat wils. Ik kan ze iedereen aanbevelen....
FOTO VAN CHRIS BERNARDY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van der Genugten op dinsdag 23 jul 2019 19
Januari 2019 hebben wij een Leicht keuken gekocht bij Keuken-centrum. Wij konden onze wensen goed bespreken en zijn daarbij zeer professioneel geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer mooie keuken voor een mooie prijs. Wat wij daarbij ook erg fijn vonden is dat er vele modellen staan opgesteld in de grote showroom zodat wij onze ideeën vooraf al konden zien. Plaatsing van de keuken ging uitermate goed en je kon zien dat de monteurs zeer ervaren te werk gingen. Waar wij ook zeer te spreken over zijn is de snelheid van de plaatsing en hoe opgeruimd beide monteurs werkten. Wij raden zeker aan een keuken te kopen bij Keuken-Centrum in Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Lise Gerson Lohman op vrijdag 10 mei 2019 19
Miele oven, stoomoven, warmhoudlade, wijnkast en vaatwasser. Ben zeer tevreden met adviezen van hun en het afhandelen en het bezorgen van de aankopen. Vriendelijk en reageren ook snel op mailtjes als je wat wilt vragen. Raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door K. Erkan op donderdag 25 apr 2019 19
Ben al jaren klant bij Keukencentrum. Als laatst een keuken besteld. Topkwaliteit geleverd met een scherpe prijs. Ook de gehele badkamer van A tot Z geleverd en vakkundig geplaatst!! Prijs, levering, oplossingen en nalevering, alles volgens afspraak. Wil je iets zonder zorgen? Dan raad ik deze bedrijf zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Faruk op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken gekocht, zeer tevreden met onze keuken. Goed geholpen zeer professioneel begeleid. Ik raad het iedereen aan.
FOTO VAN FARUK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Hans Mulder op dinsdag 9 apr 2019 19
Met de verkoop service zijn wij tot de goede keuken gekomen, Hij is op tijd geleverd en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Ik zal jullie promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 19
Nieuw keuken gekocht bij Yasin. Goed geholpen en geadviseerd. Heeft verstand in zijn vakgebied, vriendelijk en meedenkend. Geeft handige tips mee, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Keuken precies bezorgd en gemonteerd zoals het getekend was, geen uitsel of nabezorging. Komen afspraken na. Een aanrader voor een ieder die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door M. Avci op donderdag 14 mrt 2019 19
Geweldig team! We hebben recentelijk een nieuwe keuken en vloer laten aanleggen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende vakkundigheid. Zeer betrokken en betrouwbaar. Kwaliteit is top! Tweede keer bij deze jongens aangeklopt en geen seconde spijt gehad. Aanrader? Zeer zeker! Vraag naar Tayfun en/of Yasin dan komt het allemaal goed! Dank jongens!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 68
Vestiging Keuken-Centrum Utrecht
  Utrecht, Zonnebaan 8, 3542 EC Utrecht, tel 030-2415122
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.