Feedback
8,9

Keuken-Centrum

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Centrum
Keuken-Centrum beschikt over alle bekende A-merken bij de keuken inbouwapparaten zoals Siemens, AEG en Bosch
Alternatieven voor Keuken-Centrum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 431 ervaringen
• Evindie onderhouds- en montagebedrijf
   
(Nieuwegein Utrecht) score 9,0 uit 31 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 85 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 113 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 339 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,6 uit 53 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 926 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,6 uit 256 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Keuken-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren13 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 15 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Goed gegaan”
Door M.Perdijk op maandag 5 okt 2020 20
Ik heb een keuken gekocht.Badkamer en toilet.Ben zeer tevreden.Ik wist in het begin niet wat ik precies wilde en daar namen ze ook de tijd voor.En alles was gelijk goed En ook alle kranen etc..

Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: Alles in al gemonteerd en alles is goed gegaan, fijne mensen en ik zou ze aan al mijn vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Serhan Uygur op maandag 5 okt 2020 20
Super ervaring gehad met Yasin. Hele vriendelijke jongen! Hij heeft ons een superkeuken gegeven en is ons erg goed van dienst geweest. De installateurs waarmee ze samenwerken zijn erg kundig en hebben de keuken goed geinstalleerd. Wij hebben een prachtige keuken gekregen. Enige wat aan te merken is een defecte binnenlade en een fabricage fout op een deurpaneel. Deze waren bij de levering al zo, rol van Keuken-centrum was het vervangen hiervan. Dit hebben ze uitstekend opgelost. Alles binnen de afgesproken tijd en eerlijk gecommuniceerd. Top werk mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Keukens spreken voor zich”
Door Lenny van Grootveld op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben ervoor gekozen om onze nieuwe keuken (met schiereiland) bij keuken-centrum te kopen, omdat het aanbod anders was dan het aanbod van de overige 13-in-een-dozijn aanbieders (denk hierbij aan de grote standaard merken). De winkel zelf verdiend geen schoonheidsprijs, maar de keukens daarentegen spreken voor zich. Onze keuken heeft een hoge kwaliteit en is vakkundig en snel gemonteerd. Al met al zeker een aanrader, wat ik ook doe bij de mensen in mijn omgeving. Superkeuken, superverkoper. Bij de volgende keuken komen we zeker weer naar Yasin.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Ingrid op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben inmiddels onze 2e keer een keuken bij keukencentrum gekocht en zijn zeer tevreden over de service. Men neemt de tijd om de wensen te bespreken en kijken naar oplossingen en mogelijkheden. Ook komen zij hun afspraken goed na. Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding ten opzichte van velen andere (commerciële) keukencentra! Dank keukencentrum!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Halil Kocak op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben hier ons keuken gekocht in 2018, een hoek opstelling met 2 kasten in parallel. Wij zijn goed geholpen door Yasin Erciyes, topgozer :) het zijn vakmensen bij keukencentrum!
FOTO VAN HALIL KOCAK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Evelien Baas op dinsdag 11 aug 2020 20
Het hele proces van uitkiezen, plannen en uitvoering is uitstekend verlopen. De mensen zijn stuk voor stuk zeer ervaren en denken mee tot in de kleinste details. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf bij iedereen aan!
FOTO VAN EVELIEN BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sridhar op zondag 24 mei 2020 20
Fast delivery, clear explanation, no damage to the apparatus during transport, fast installation, very satisfied.
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door Chris Bernardy op maandag 16 mrt 2020 20
Wij zijn zeer te spreken over Keuken Centrum Utrecht, inmiddels kunnen we alweer een aantal maanden genieten van onze nieuwe keuken. Onze vorige keuken hebben we gekocht bij een "meubelboulevard keukenzaak" en het was een wereld van verschil, waar we toen onder druk werden gezet om een handtekening te zetten kregen we nu bij Keuken Centrum Utrecht alle tijd en rust om het allemaal even te laten bezinken en bij vragen of wijzigingen zijn we zeer kundig geadviseerd en werd er constructief meegedacht. Hun eigen monteurs zijn echte vakmannen en hebben superwerk geleverd. Overall een mooie zaak met een ruim assortiment in verschillende prijsklassen....voor ieder wat wils. Ik kan ze iedereen aanbevelen....
FOTO VAN CHRIS BERNARDY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van der Genugten op dinsdag 23 jul 2019 19
Januari 2019 hebben wij een Leicht keuken gekocht bij Keuken-centrum. Wij konden onze wensen goed bespreken en zijn daarbij zeer professioneel geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer mooie keuken voor een mooie prijs. Wat wij daarbij ook erg fijn vonden is dat er vele modellen staan opgesteld in de grote showroom zodat wij onze ideeën vooraf al konden zien. Plaatsing van de keuken ging uitermate goed en je kon zien dat de monteurs zeer ervaren te werk gingen. Waar wij ook zeer te spreken over zijn is de snelheid van de plaatsing en hoe opgeruimd beide monteurs werkten. Wij raden zeker aan een keuken te kopen bij Keuken-Centrum in Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Lise Gerson Lohman op vrijdag 10 mei 2019 19
Miele oven, stoomoven, warmhoudlade, wijnkast en vaatwasser. Ben zeer tevreden met adviezen van hun en het afhandelen en het bezorgen van de aankopen. Vriendelijk en reageren ook snel op mailtjes als je wat wilt vragen. Raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door K. Erkan op donderdag 25 apr 2019 19
Ben al jaren klant bij Keukencentrum. Als laatst een keuken besteld. Topkwaliteit geleverd met een scherpe prijs. Ook de gehele badkamer van A tot Z geleverd en vakkundig geplaatst!! Prijs, levering, oplossingen en nalevering, alles volgens afspraak. Wil je iets zonder zorgen? Dan raad ik deze bedrijf zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Faruk op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken gekocht, zeer tevreden met onze keuken. Goed geholpen zeer professioneel begeleid. Ik raad het iedereen aan.
FOTO VAN FARUK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Hans Mulder op dinsdag 9 apr 2019 19
Met de verkoop service zijn wij tot de goede keuken gekomen, Hij is op tijd geleverd en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Ik zal jullie promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 19
Nieuw keuken gekocht bij Yasin. Goed geholpen en geadviseerd. Heeft verstand in zijn vakgebied, vriendelijk en meedenkend. Geeft handige tips mee, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Keuken precies bezorgd en gemonteerd zoals het getekend was, geen uitsel of nabezorging. Komen afspraken na. Een aanrader voor een ieder die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door M. Avci op donderdag 14 mrt 2019 19
Geweldig team! We hebben recentelijk een nieuwe keuken en vloer laten aanleggen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende vakkundigheid. Zeer betrokken en betrouwbaar. Kwaliteit is top! Tweede keer bij deze jongens aangeklopt en geen seconde spijt gehad. Aanrader? Zeer zeker! Vraag naar Tayfun en/of Yasin dan komt het allemaal goed! Dank jongens!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 4
Vestiging Keuken-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.