Feedback
9,4

Keuken-Centrum

Score uit 25 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2415122 | Zonnebaan 8, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Centrum
Keuken-Centrum beschikt over alle bekende A-merken bij de keuken inbouwapparaten zoals Siemens, AEG en Bosch
Alternatieven voor Keuken-Centrum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,5 uit 469 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 105 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,8 uit 277 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 118 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,2 uit 901 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 267 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 25 ervaringen over Keuken-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren21 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 23 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Aankoop Quooker”
Door Slee op dinsdag 4 mei 2021 21
Aanschaf en plaatsing Quooker, kokend water systeem.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Quuoker is geplaatst en werkt perfekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken-Centrum”
Door Gerwin op zondag 25 apr 2021 21
Vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na verschillende aanbieders bezocht te hebben uit gekomen bij Keuken-centrum.nl. Hun showroom is misschien niet zo "flashy" als bij de concurrenten, maar ze hebben kennis van zaken. We zijn meerdere malen terugkomen waarbij we met alle rust en geduld zijn geholpen.
Totaal geen druk zoals we het wel bij concurrenten hebben ervaren. Ook de levering en montage ging netjes, je kan zien dat ze al heel wat jaren meelopen in de keuken wereld.
FOTO VAN GERWIN
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Belkizar op dinsdag 13 apr 2021 21
Heel goed geholpen door Yasin. Duidelijk uitleg gekregen over de materiaal, apparatuur en gebruik. Op de afgesproken datum was alles binnen een paar uurtjes netjes gezet.
FOTO VAN BELKIZAR
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leyla op maandag 12 apr 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht en hebben dit samen met Yasin geregeld. Keuken is binnen en gemonteerd. We zijn zeer tevreden
FOTO VAN LEYLA
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Younes op woensdag 3 mrt 2021 21
Heel goed service, werd goed geluisterd naar ons wens. Eind resultaat was erg goed en strak. Compliment aan de monteurs hoe professioneel en ervaren waren. Alles naar wens, werd goed uitgelegd en met een goed prijs
Reactie of foto toevoegen
“Een hele blije klant”
Door Suzanne Doesburg Smits op woensdag 3 mrt 2021 21
Bij Keukencentrum Utrecht een supermooie Leicht keuken besteld, al vanaf het aankoopproces werd er fijn meegedacht. Maar zeker ook daarna, doordat mijn bouwvergunning vertraging op liep moest de installatiedatum verzet worden. Dat was geen probleem, maar doordat er ineens een gaatje vrij kwam, had ik toch ineens 2 weken eerder de keuken. Dan het monteren, echt fantastisch.. binnen 1 dag stond mijn mooie nieuwe keuken, zonder dat er iets miste in de levering. Het monteren zelf is enorm netjes en vakkundig gedaan. Mijn complimenten, hier een hele blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nagtegaal op donderdag 10 dec 2020 20
We hebben bij Keuken Centrum Utrecht een nieuwe greeploze Häcker Systemat keuken gekocht. We waren uiteraard ook bij diverse andere zaken geweest. De andere zaken hebben een zeer luxueuze uitstraling, bij sommigen werd er zelfs voor je gekookt. Het was dan ook even wennen toen we binnenstapten bij Keuken Centrum Utrecht, want de showroom is niet luxe maar gewoon praktisch. De reden waarom wij voor Keuken Centrum Utrecht hebben gekozen is dat men direct met een scherpe prijs komt (heel fijn dat we niet hoefden te onderhandelen zoals wel nodig is bij grote spelers) en dat er nergens zó goed met ons werd mee gedacht als bij Keuken Centrum Utrecht (door Yasin). Tot in detail gaf hij ons advies (het is te merken dat hij veel ervaring heeft van inkoop tot uitvoering. Hierin onderscheid hij zich ook van de grote spelers op de markt), en na het zien van foto's van zijn eigen keuken, hebben we een plafondafzuigkap gekozen (Zie foto).

De offerte was overzichtelijk, duidelijk en compleet. Nadat we hadden getekend voor akkoord, werden wij door Yasin keurig op de hoogte gesteld dat alles was besteld, en daarna dat alles volgens planning verliep. Toen de installatie van de keuken... altijd een spannend moment, want waar kan dit tegenwoordig nog in één keer goed gaan? Nou, bij Keuken Centrum Utrecht dus! Alles werd stipt op tijd geleverd, en de montage werd piccobello uitgevoerd. Wat een schitterende keuken. Wij zijn heel blij dat we voor Keuken Centrum Utrecht hebben gekozen! We zouden deze zaak dan ook aan iedereen aanraden. Yasin; bedankt voor al je advies en dat jij alles tot in de puntjes perfect geregeld hebt, dankzij jou hebben wij nu een droomkeuken! Ga zo door!
FOTO VAN NAGTEGAAL
Plafondafzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding met klepbovenkast”
Door Danita Dik-Seton op woensdag 9 dec 2020 20
Bij de aankoop van 2 aanvullende klepbovenkast op onze bestaande keuken zijn we erg vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. En bij de montage erg netjes gewerkt. We zij zeer tevreden. Mvg, Danita
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Coen Smeekes op maandag 16 nov 2020 20
Yasin heeft mijn keuken echt top gefixt. Er is wel wat misgegaan maar Yasin lost dit netjes op! Nog bedankt en ik wens je het allerbeste toe!

Aanvulling ontvangen 20 november 2020: We hebben een keuken gekocht deze is inmiddels al geleverd en gemonteerd. Er waren wel wat problemen met wat kleine schades maar die zijn inmiddels opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Tugce Bilimgut Yavuz op zondag 8 nov 2020 20
Wij zijn super goed geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer hoog! De levering, plaatsing en verbouwing liepen we helemaal niet uit alles kwam letterlijk zoals verteld! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en genieten nu heerlijk van onze keuken.
FOTO VAN TUGCE BILIMGUT YAVUZ
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door M.Perdijk op maandag 5 okt 2020 20
Ik heb een keuken gekocht.Badkamer en toilet.Ben zeer tevreden.Ik wist in het begin niet wat ik precies wilde en daar namen ze ook de tijd voor.En alles was gelijk goed En ook alle kranen etc..

Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: Alles in al gemonteerd en alles is goed gegaan, fijne mensen en ik zou ze aan al mijn vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top werk”
Door Serhan Uygur op maandag 5 okt 2020 20
Super ervaring gehad met Yasin. Hele vriendelijke jongen! Hij heeft ons een superkeuken gegeven en is ons erg goed van dienst geweest. De installateurs waarmee ze samenwerken zijn erg kundig en hebben de keuken goed geinstalleerd. Wij hebben een prachtige keuken gekregen. Enige wat aan te merken is een defecte binnenlade en een fabricage fout op een deurpaneel. Deze waren bij de levering al zo, rol van Keuken-centrum was het vervangen hiervan. Dit hebben ze uitstekend opgelost. Alles binnen de afgesproken tijd en eerlijk gecommuniceerd. Top werk mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Keukens spreken voor zich”
Door Lenny van Grootveld op zaterdag 3 okt 2020 20
We hebben ervoor gekozen om onze nieuwe keuken (met schiereiland) bij keuken-centrum te kopen, omdat het aanbod anders was dan het aanbod van de overige 13-in-een-dozijn aanbieders (denk hierbij aan de grote standaard merken). De winkel zelf verdiend geen schoonheidsprijs, maar de keukens daarentegen spreken voor zich. Onze keuken heeft een hoge kwaliteit en is vakkundig en snel gemonteerd. Al met al zeker een aanrader, wat ik ook doe bij de mensen in mijn omgeving. Superkeuken, superverkoper. Bij de volgende keuken komen we zeker weer naar Yasin.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Ingrid op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben inmiddels onze 2e keer een keuken bij keukencentrum gekocht en zijn zeer tevreden over de service. Men neemt de tijd om de wensen te bespreken en kijken naar oplossingen en mogelijkheden. Ook komen zij hun afspraken goed na. Een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding ten opzichte van velen andere (commerciële) keukencentra! Dank keukencentrum!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Halil Kocak op woensdag 26 aug 2020 20
Wij hebben hier ons keuken gekocht in 2018, een hoek opstelling met 2 kasten in parallel. Wij zijn goed geholpen door Yasin Erciyes, topgozer :) het zijn vakmensen bij keukencentrum!
FOTO VAN HALIL KOCAK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Evelien Baas op dinsdag 11 aug 2020 20
Het hele proces van uitkiezen, plannen en uitvoering is uitstekend verlopen. De mensen zijn stuk voor stuk zeer ervaren en denken mee tot in de kleinste details. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf bij iedereen aan!
FOTO VAN EVELIEN BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sridhar op zondag 24 mei 2020 20
Fast delivery, clear explanation, no damage to the apparatus during transport, fast installation, very satisfied.
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door Chris Bernardy op maandag 16 mrt 2020 20
Wij zijn zeer te spreken over Keuken Centrum Utrecht, inmiddels kunnen we alweer een aantal maanden genieten van onze nieuwe keuken. Onze vorige keuken hebben we gekocht bij een "meubelboulevard keukenzaak" en het was een wereld van verschil, waar we toen onder druk werden gezet om een handtekening te zetten kregen we nu bij Keuken Centrum Utrecht alle tijd en rust om het allemaal even te laten bezinken en bij vragen of wijzigingen zijn we zeer kundig geadviseerd en werd er constructief meegedacht. Hun eigen monteurs zijn echte vakmannen en hebben superwerk geleverd. Overall een mooie zaak met een ruim assortiment in verschillende prijsklassen....voor ieder wat wils. Ik kan ze iedereen aanbevelen....
FOTO VAN CHRIS BERNARDY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van der Genugten op dinsdag 23 jul 2019 19
Januari 2019 hebben wij een Leicht keuken gekocht bij Keuken-centrum. Wij konden onze wensen goed bespreken en zijn daarbij zeer professioneel geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer mooie keuken voor een mooie prijs. Wat wij daarbij ook erg fijn vonden is dat er vele modellen staan opgesteld in de grote showroom zodat wij onze ideeën vooraf al konden zien. Plaatsing van de keuken ging uitermate goed en je kon zien dat de monteurs zeer ervaren te werk gingen. Waar wij ook zeer te spreken over zijn is de snelheid van de plaatsing en hoe opgeruimd beide monteurs werkten. Wij raden zeker aan een keuken te kopen bij Keuken-Centrum in Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Lise Gerson Lohman op vrijdag 10 mei 2019 19
Miele oven, stoomoven, warmhoudlade, wijnkast en vaatwasser. Ben zeer tevreden met adviezen van hun en het afhandelen en het bezorgen van de aankopen. Vriendelijk en reageren ook snel op mailtjes als je wat wilt vragen. Raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door K. Erkan op donderdag 25 apr 2019 19
Ben al jaren klant bij Keukencentrum. Als laatst een keuken besteld. Topkwaliteit geleverd met een scherpe prijs. Ook de gehele badkamer van A tot Z geleverd en vakkundig geplaatst!! Prijs, levering, oplossingen en nalevering, alles volgens afspraak. Wil je iets zonder zorgen? Dan raad ik deze bedrijf zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Faruk op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken gekocht, zeer tevreden met onze keuken. Goed geholpen zeer professioneel begeleid. Ik raad het iedereen aan.
FOTO VAN FARUK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Hans Mulder op dinsdag 9 apr 2019 19
Met de verkoop service zijn wij tot de goede keuken gekomen, Hij is op tijd geleverd en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Ik zal jullie promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 19
Nieuw keuken gekocht bij Yasin. Goed geholpen en geadviseerd. Heeft verstand in zijn vakgebied, vriendelijk en meedenkend. Geeft handige tips mee, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Keuken precies bezorgd en gemonteerd zoals het getekend was, geen uitsel of nabezorging. Komen afspraken na. Een aanrader voor een ieder die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door M. Avci op donderdag 14 mrt 2019 19
Geweldig team! We hebben recentelijk een nieuwe keuken en vloer laten aanleggen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende vakkundigheid. Zeer betrokken en betrouwbaar. Kwaliteit is top! Tweede keer bij deze jongens aangeklopt en geen seconde spijt gehad. Aanrader? Zeer zeker! Vraag naar Tayfun en/of Yasin dan komt het allemaal goed! Dank jongens!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 9
Vestiging Keuken-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 8, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 241 51 22
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.