Feedback
8,4

Keuken-Centrum

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Centrum
Keuken-Centrum beschikt over alle bekende A-merken bij de keuken inbouwapparaten zoals Siemens, AEG en Bosch
Alternatieven voor Keuken-Centrum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,4 uit 361 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 58 ervaringen
• I-Kook
   
(Soesterberg Utrecht) score 8,7 uit 315 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 39 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 783 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,4 uit 53 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keuken-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door R van der Genugten op dinsdag 23 jul 2019 '19
Januari 2019 hebben wij een Leicht keuken gekocht bij Keuken-centrum. Wij konden onze wensen goed bespreken en zijn daarbij zeer professioneel geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer mooie keuken voor een mooie prijs. Wat wij daarbij ook erg fijn vonden is dat er vele modellen staan opgesteld in de grote showroom zodat wij onze ideeën vooraf al konden zien. Plaatsing van de keuken ging uitermate goed en je kon zien dat de monteurs zeer ervaren te werk gingen. Waar wij ook zeer te spreken over zijn is de snelheid van de plaatsing en hoe opgeruimd beide monteurs werkten. Wij raden zeker aan een keuken te kopen bij Keuken-Centrum in Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Lise Gerson Lohman op vrijdag 10 mei 2019 '19
Miele oven, stoomoven, warmhoudlade, wijnkast en vaatwasser. Ben zeer tevreden met adviezen van hun en het afhandelen en het bezorgen van de aankopen. Vriendelijk en reageren ook snel op mailtjes als je wat wilt vragen. Raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door K. Erkan op donderdag 25 apr 2019 '19
Ben al jaren klant bij Keukencentrum. Als laatst een keuken besteld. Topkwaliteit geleverd met een scherpe prijs. Ook de gehele badkamer van A tot Z geleverd en vakkundig geplaatst!! Prijs, levering, oplossingen en nalevering, alles volgens afspraak. Wil je iets zonder zorgen? Dan raad ik deze bedrijf zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Faruk op zaterdag 20 apr 2019 '19
Keuken gekocht, zeer tevreden met onze keuken. Goed geholpen zeer professioneel begeleid. Ik raad het iedereen aan.
FOTO VAN FARUK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Hans Mulder op dinsdag 9 apr 2019 '19
Met de verkoop service zijn wij tot de goede keuken gekomen, Hij is op tijd geleverd en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Ik zal jullie promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Nieuw keuken gekocht bij Yasin. Goed geholpen en geadviseerd. Heeft verstand in zijn vakgebied, vriendelijk en meedenkend. Geeft handige tips mee, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Keuken precies bezorgd en gemonteerd zoals het getekend was, geen uitsel of nabezorging. Komen afspraken na. Een aanrader voor een ieder die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door M. Avci op donderdag 14 mrt 2019 '19
Geweldig team! We hebben recentelijk een nieuwe keuken en vloer laten aanleggen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende vakkundigheid. Zeer betrokken en betrouwbaar. Kwaliteit is top! Tweede keer bij deze jongens aangeklopt en geen seconde spijt gehad. Aanrader? Zeer zeker! Vraag naar Tayfun en/of Yasin dan komt het allemaal goed! Dank jongens!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Strakke keuken
1 / 1
Vestiging Keuken-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.