Feedback
8,6

Keuken-Centrum

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2384007 | Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken-Centrum
Keuken-Centrum beschikt over alle bekende A-merken bij de keuken inbouwapparaten zoals Siemens, AEG en Bosch
Alternatieven voor Keuken-Centrum
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 82 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 339 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Zoeterwoude Zuid-Holland) score 9,1 uit 891 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 249 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 95 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Keuken-Centrum. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Niet fijn ervaren”
Door D. op donderdag 30 jul 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht. Wil zeggen dat we enorm spijt hebben en dat we vanaf het begin tot het einde alleen maar negatieve ervaringen hebben meegemaakt. De eigenaar of personeel is totaal niet klantvriendelijk en komt zijn afspraken niet na. Hij was heel onbeschoft aan telefoon en verbrak meerdere malen de telefoongesprek daarna nam hij de telefoon niet op of verwees aan een andere collega. Problemen met leveringsdatum (later dan geplande week). De keuken kwam later en meneer wilde persè op een dag wanneer het hem goed uit kwam. Hij bedreigde ons dat hij de keuken die dag voor de deur zou leveren en wij moesten het verder uitzoeken. De dag van levering hebben wij leveringsovereenkomst ondertekend en vanuit gegaan dat alles compleet was want hij zij verder dat alles compleet was. We moesten dringend teken en het bedrag betalen. Hij kondigde ook dringend aan om contant te betalen maar dat was op dat moment niet haalbaar voor ons omdat het al 19.00 uur was. Dus hebben we het bedrag overgemaakt. Volgende dag komt de monteur en zegt bij het monteren van de keuken dat de achterblad van de keuken mist en dat hij al op de hoogte was. Er zijn zoveel nagatieve ervaringen die wij helaas hebben meegemaakt dit is niet een alles. Dus lieve mensen ik raad jullie niet aan om deze winkel in te stappen vooral niks te kopen hier!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van der Genugten op dinsdag 23 jul 2019 19
Januari 2019 hebben wij een Leicht keuken gekocht bij Keuken-centrum. Wij konden onze wensen goed bespreken en zijn daarbij zeer professioneel geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer mooie keuken voor een mooie prijs. Wat wij daarbij ook erg fijn vonden is dat er vele modellen staan opgesteld in de grote showroom zodat wij onze ideeën vooraf al konden zien. Plaatsing van de keuken ging uitermate goed en je kon zien dat de monteurs zeer ervaren te werk gingen. Waar wij ook zeer te spreken over zijn is de snelheid van de plaatsing en hoe opgeruimd beide monteurs werkten. Wij raden zeker aan een keuken te kopen bij Keuken-Centrum in Utrecht
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door M. Avci op donderdag 14 mrt 2019 19
Geweldig team! We hebben recentelijk een nieuwe keuken en vloer laten aanleggen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende vakkundigheid. Zeer betrokken en betrouwbaar. Kwaliteit is top! Tweede keer bij deze jongens aangeklopt en geen seconde spijt gehad. Aanrader? Zeer zeker! Vraag naar Tayfun en/of Yasin dan komt het allemaal goed! Dank jongens!
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door Chris Bernardy op maandag 16 mrt 2020 20
Wij zijn zeer te spreken over Keuken Centrum Utrecht, inmiddels kunnen we alweer een aantal maanden genieten van onze nieuwe keuken. Onze vorige keuken hebben we gekocht bij een "meubelboulevard keukenzaak" en het was een wereld van verschil, waar we toen onder druk werden gezet om een handtekening te zetten kregen we nu bij Keuken Centrum Utrecht alle tijd en rust om het allemaal even te laten bezinken en bij vragen of wijzigingen zijn we zeer kundig geadviseerd en werd er constructief meegedacht. Hun eigen monteurs zijn echte vakmannen en hebben superwerk geleverd. Overall een mooie zaak met een ruim assortiment in verschillende prijsklassen....voor ieder wat wils. Ik kan ze iedereen aanbevelen....
FOTO VAN CHRIS BERNARDY
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fatih K op dinsdag 26 mrt 2019 19
Nieuw keuken gekocht bij Yasin. Goed geholpen en geadviseerd. Heeft verstand in zijn vakgebied, vriendelijk en meedenkend. Geeft handige tips mee, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Keuken precies bezorgd en gemonteerd zoals het getekend was, geen uitsel of nabezorging. Komen afspraken na. Een aanrader voor een ieder die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Complete apparatuur aankoop”
Door Lise Gerson Lohman op vrijdag 10 mei 2019 19
Miele oven, stoomoven, warmhoudlade, wijnkast en vaatwasser. Ben zeer tevreden met adviezen van hun en het afhandelen en het bezorgen van de aankopen. Vriendelijk en reageren ook snel op mailtjes als je wat wilt vragen. Raad dit bedrijf zeker aan voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Hans Mulder op dinsdag 9 apr 2019 19
Met de verkoop service zijn wij tot de goede keuken gekomen, Hij is op tijd geleverd en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Ik zal jullie promoten.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sridhar op zondag 24 mei 2020 20
Fast delivery, clear explanation, no damage to the apparatus during transport, fast installation, very satisfied.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Faruk op zaterdag 20 apr 2019 19
Keuken gekocht, zeer tevreden met onze keuken. Goed geholpen zeer professioneel begeleid. Ik raad het iedereen aan.
FOTO VAN FARUK
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door K. Erkan op donderdag 25 apr 2019 19
Ben al jaren klant bij Keukencentrum. Als laatst een keuken besteld. Topkwaliteit geleverd met een scherpe prijs. Ook de gehele badkamer van A tot Z geleverd en vakkundig geplaatst!! Prijs, levering, oplossingen en nalevering, alles volgens afspraak. Wil je iets zonder zorgen? Dan raad ik deze bedrijf zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 2
Vestiging Keuken-Centrum
aUtrecht , Zonnebaan 10, 3542 EC Utrecht, tel 030 - 238 40 07
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.