Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Ervaringen
Er zijn 259 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren203 ervaringen
4 sterren49 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door A. de Waard op donderdag 15 okt 2015 '15
Positieve ervaring met als resultaat een mooie keuken! Na een zeer hartelijk ontvangst werden we door Marnix vriendelijk te woord gestaan, hij luisterde naar onze wensen, nam de tijd, gaf eerlijk advies en dacht mee. Ons gevoel was meteen goed, dus de keuken tijdens onze 2e afspraak gekocht. We hebben de levering een paar keer moeten verzetten, maar dit was allemaal geen probleem. De keuken is netjes en zorgvuldig geplaats, helemaal top en hij is nog mooier geworden dan dat we hadden gehoopt! Kortom, Pelma keukens is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle dingen maar zo gemakkelijk”
Door Ben Janssens op vrijdag 19 aug 2016 '16
Monteur Dhr Joose uit Aagtekerke heeft een keuken la prima gerepareerd voor mij en ook nog een diepvries kast bijgesteld, zodat de deur nu beter sluit. Ik ben zeer te spreken zowel over het feit dat de service op korte termijn kon worden georganiseerd (Janneke van Pelma Goes was hierin uiterst behulpzaam) en dat de service zelf van Dhr Joose echt prima was: vriendelijk, efficient en zeer behulpzaam. Waren alle dingen in het leven maar zo gemakkelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door André Klaassen op zaterdag 21 nov 2015 '15
Super ervaring! Er werd ruim de tijd genomen bij het bepalen van onze wensen en de oplevering was prima. De aftersales is uitstekend. Alle restpuntjes worden goed opgepakt en zelfs bij een tegenvallende prestatie van apparatuur wordt daar perfect op gereageerd door om te ruilen. Wij zijn heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken aanschaffen kan ook leuk zijn!”
Door Bert van Halderen/ Marjam te Roller op dinsdag 6 mei 2014 '14
We hadden ons voorgenomen om bij tenminste twee keukenbedrijven langs te gaan. De eerste leverde de bekende 'alleen-vandaag-stuntkorting', die bij thuiskomst per mail al weer met veertien dagen verlengd was. We hadden er geen goed gevoel bij en gingen op basis van de reacties van anderen op internet langs bij Pelma in Goes.Dat klikte meteen. De verkoper bleek een rustige en deskundige man, die ons allerlei al dan niet goedkopere en praktischer alternatieven liet zien. Na twee keer langs geweest te zijn hebben we het koopcontract getekend. En de prijs? Die was voor vrijwel hetzelfde ontwerp bij beide bedrijven hetzelfde.... Na de bestelling kwam de afdeling planning in beeld en die ademde dezelfde rustige 'afspraak is afspraak' sfeer. De plaatsing, een operatie waar we toch wel tegen op zagen (er was in de breedte precies 5 mm ruimte over) verliep vakkundig en probleemloos. De monteurs werkten zeer secuur en namen alle rommel weer mee. Er bleken twee dingen mis gegaan te zijn: de spoelbak zat niet bij de levering. Dat werd de tweede montagedag opgelost doordat de monteurs een duurder type bij zich hadden en die hebben geplaatst. Het tweede punt ging ook heel soepel: na de ondertekening van het contract hadden we nog een onderdeel bij besteld. Drie weken na de oplevering van de keuken kwam er alsnog een monteur om het onderdeel te plaatsen. Kortom: wij behoren tot de zeer tevreden klanten en raden iedere keukenzoeker aan om in ieder geval ook bij Pelma langs te gaan voordat de beslissing valt.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van der Hart op donderdag 18 aug 2016 '16
We zijn door Izak en Niels goed geadviseerd. Beiden namen alle tijd voor ons. Erg professioneel. Veel kennis. Er werd goed geluisterd en daarmee hebben zij zich onderscheiden. Ook de 'catering' tijdens het verkoopproces hebben wij als zeer positief ervaren. Tijdens het eerste bezoek hebben we direct besloten om Pelma de opdracht te gunnen. De keuken werd op een kleinigheid na kompleet geleverd. Wij zijn erg tevreden over Pelma keukens en erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Bij aflevering betalen”
Door Ria Guiljam op maandag 3 aug 2015 '15
Goede verkooppraatjes. Goede en prettige plaatsing. Helaas ontbrak 1 kastje en de stoomoven. Kastje werd de week later geplaatst. Ook jammer dat we de hele keuken voor aflevering moesten betalen, terwijl hij niet in 1 keer afgewerkt werd. Wij hebben de ervaring dat er beloftes gedaan worden die niet nagekomen kunnen worden. Wij genieten van onze nieuwe keuken maar gezien onze ervaringen zouden we niet nog eens bij Pelma een keuken kopen.

Naschrift ontvangen op 23 oktober 2015: Naar aanleiding van mijn bericht op 3 augustus werd er direct contact opgenomen door de directeur van Pelma. Als compensatie van de dingen die minder goed gegaan zijn, werd er aangeboden dat de kok Johan (huiskok van Pelma) een diner voor ons zou komen bereiden in onze eigen keuken. Dit was een prima avond, heerlijk gegeten! We vonden dit een erg leuk gebaar! Bedankt. Onze keuken is nu helemaal in orde en we genieten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
FOTO VAN FAM BLAAKMAN
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Top tevreden”
Door Esther koningswoud op dinsdag 3 feb 2015 '15
Januari 2013 heb ik hier mijn keuken gekocht. Ik was al bij verschillende keukenzaken wezen kijken en toen ik bij Pelma binnenstapte stond daar direct mijn droomkeuken! Toen met de verkoper om tafel gezeten en deze heeft een voorlopigheid tekening gemaakt met twee opties. Na hier een week over nagedacht te hebben teruggewenst om alles te bevestigen en te kopen. De levering en montage verliep allemaal volgens afspraak en vlotjes. Nu twee jaar later nog steeds helemaal top tevreden met mijn keuken! Het is de trots van mijn huis! Voorlopig heb ik het nog niet nodig, maar voor een volgende keuken zou ik zo weer bij Pelma kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken.”
Door jf molendijk op maandag 17 nov 2014 '14
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen, goed advies. Alles was op tijd geleverd en op tijd geplaatst. Er waren geen beschadigingen dus ook geen klachten. We zouden weer naar Pelma gaan als we het opnieuw moesten doen en hebben pelma bij diverse anderen aanbevolen! We zijn heel blij met deze keuken en voldoet zelfs boven onze verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door I. Schoon op maandag 10 apr 2017 '17
We zijn ontzettend tevreden met de mooie keuken die we bij jullie besteld hebben. De plaatsing van de keuken was in 1 dag voltooid en alles klopte, wat een plaatje is het om te zien. In de showroom zijn we heel vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht door de verkopers. Ook de installateurs deden kundig hun werk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door familie van den Bosse op donderdag 10 mrt 2016 '16
We hebben een mooie keuken staan, zijn fijn geholpen bij het uitzoeken ervan en hij werd keurig vlg afspraak geleverd. Ook de service is fijn, snelle reactie bij vragen en ook tijdens het zetten, wat we zelf gedaan hebben, werd er meegedacht als we daarom vroegen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Norbert op zondag 27 sep 2015 '15
De Pelma ervaring was geweldig. Niets dan lof over deze zaak. De showroom/verkoop is een mooie beleving. Lekkere bakluchtjes van de kok komen je tegemoet. van het vervolgtraject wordt je prima op de hoogte gehouden Ook het plaatsen van de keuken is door monteur Han super gedaan. Alsof het zijn eigen keuken was. Niets dan lof voor Pelma en een dikke 10 voor de service. Het motto Afspraak = Afrpraak wordt 100% waargemaakt. We zijn er super blij mee.
FOTO VAN NORBERT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ilse & Kees Karelse op vrijdag 12 aug 2016 '16
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot de plaatsing van de keuken uitstekend geholpen. Geen hijgende verkoper in je nek bij oriëntatie. Daarna alle tijd voor ontwerp en uitzoeken apparatuur. Installateurs werken netjes, leveren prima werk en alles wordt opgeruimd en schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“schitterende keuken”
Door lianne op maandag 10 dec 2012 '12
In maart 2012 is onze keuken geleverd. We zijn geholpen bij het maken van een keuze door izak wisse wat we enorm hebben gewaardeerd omdat hij ook met ons meedenkt tijdens de verkoop en veel tips aan ons geeft voor de verbouwing, in tijd van twee dagen onze keuken geplaatst echt geweldig en heel gezellig met de vakmannen, want dat zijn ze het resultaat mag er zijn. We raden ook iedereen aan om niet verder te gaan dan Pelma keukens in Goes. Uitstekende kwaliteit,goede levering en heel klantvriendelijk en een mooie prijs, wat wilt u nog meer!!!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke voldoende”
Door Familie Everse op donderdag 2 jul 2015 '15
Bij verschillende keukenzaken geweestom ons te orienteren voor een nieuwe keuken. Gelijk de eerste keer toen we bij Pelma binnen kwamen een goed gevoel, vriendelijke ontvangst,mochten rustig rondkijken enz.
Dat hadden we niet bij andere zaken. We zijn daarom zeker teruggegaan en wisten hier kopen we een keuke, want vinden het belangrijk dat je goed/netjes geholpen word. De keuken hebben ze geplaatst,keurig en netjes afgewerkt, we zijn er zeer tevreden over daarom krijgen ze van ons een dikke voldoende. Pelma keukens een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Fam. Bek op woensdag 6 jan 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma in Goes. In de showroom kan prima een keuze worden gemaakt. Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en goed voorgelicht over de mogelijkheden. Aflevering en plaatsing is tot volle tevredenheid gegaan. Alles is inderdaad gegaan zoals was afgesproken en beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Fam J. de Korte op vrijdag 8 jan 2016 '16
Wij hebben hier voor de 2e keer een keuken gekocht, en dat is wederom enorm goed bevallen. Je wordt fijn geholpen, en er wordt ook echt meegedacht. We kregen ook alle tijd voor het uitzoeken, en werden zelfs nog bediend met verse aspergesoep. Ook de levering etc. is allemaal goed verlopen. En je krijgt een eerlijke prijs.TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“De beste keukenzaak”
Door Frans C.M. Aarts op donderdag 30 jun 2016 '16
Hele goed begeleiding door vriendelijk en vakkundig personeel bij de opzetten van het keukenplan en persoonlijke wensen vormen een leidraad in het plan. Ook na aankoop kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Wat er eventueel mis gaat wordt zo snel mogelijk en adequaat verholpen. De montage werd prima en vakkundig door vakbekwame monteurs gedaan. Zonder twijfel voor ons de beste keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Beeke op maandag 27 okt 2014 '14
Super tevreden over onze nieuwe keuken. Precies wat we in gedachten hadden. Werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen en goede ideeën aangedragen. Alles volgens plan verlopen, levering op tijd en alles compleet. Kundige monteur die goed wist wat hij deed en de tijd nam om de keuken keurig af te leveren. Geen 9 tot 5 mentaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar onze tevredenheid”
Door Nel op donderdag 21 jun 2012 '12
Wij hebben in februari een keuken bij pelma gekocht zeer naar onze tevredenheid we werden ontzettend goed geholpen,de levering precies op de tijd van afspraak de plaatsing van de keuken is prima,keurig gewerkt wij raden ook aan om naar pelma keukens in Goes te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met aankoop en plaatsing”
Door fam. Steenbakker op donderdag 11 feb 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, en plaatsen van de keuken
Over eventuele verdere afhandeling van klachten hebben we gelukkig nog geen ervaringen mee. Kunnen we dus niets over zeggen. Degene die in kwam meten deed ons nog een paar suggesties waar mee terug naar de zaak geweest zijn en ook hebben veranderd. Waar we heel tevreden over waren
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fa. Geluk”
Door J.Geluk op maandag 15 dec 2014 '14
Keuken gekocht bij Pelma. Ons eerste keukenbedrijf was bij Pelma via mond op mond reclame. In de showroom vriendelijk ontvangen en kregen goede voorlichting door deskundig personeel. Duidelijke offerte. Alle afspraken nagekomen. Planning goed geregeld via e-mail en alles op de afgesproken tijd. Keuken op tijd geleverd en vakkundig geplaatst door de monteur. We zijn zeer tevreden en kunnen Pelma van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“goede service en prima afspraken”
Door louws op zaterdag 13 sep 2014 '14
Een goede service met medewerkers die overal een oplossing voor hebben, betaalbare keukens van goede kwaliteit. monteur wist overal een oplossing voor en zeer strakke afwerking. op een keukendeurtje zat volgens de monteur een kleine beschadiging (had t zelf waarschijnlijk nooit gezien) en werdt gelijk een nieuw deurtje besteld! prima service en erg veel mogelijkheden om uit te keizen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door K. Desmettre op vrijdag 23 dec 2016 '16
Waar ik met knikkende knieën voor de eerste maal een keuken ging kopen, werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een heel professionele uitleg. Stap voor stap werd alles uitgelegd en werden verschillende voorstellen gedaan, waarbij het plots een droom werd om deze aankoop te doen. De verdere stappen werden door de desbetreffende personen vakkundig uitgelegd, waarbij de communicatie heel vlot en duidelijk verliep.
De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip, waarna de monteur het werk kon aanvatten. Voor deze man ook alle lof: een vakkundig en geduldig man die precisiewerk heeft geleverd. Een dikke pluim voor Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 '17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door Arie op maandag 10 dec 2012 '12
Redelijk tevreden, enkele kleine puntjes zouden beter kunnen
Prijs aan de hoge kant
Klantvriendelijk optimaal
Levering niet helemaal inorde, kraan ontbrak, lastig
Goed gereageerd
Geen tips
Ja, we zijn goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar jammer!!”
Door Harry op zondag 7 apr 2013 '13
Pelma Keukens, eerste ervaringen zeer positief. Prettige ontvangst in de showroom en goed geholpen door Jos, die zijn benen als junior verkoper onder zijn lijf wegloopt, zeer gedreven. Heel het proces tijdens de aankoop van de keuken is aan te bevelen.De door ons gemaakte keuze van de kastdeurtjes waren niet meer door de fabrikant te leveren maar Pelma heeft dit zeer correct opgepakt. Levering van de keuken was keurig op tijd. Eerste week van januari 2013. Monteurs zijn vakmensen, echter gaat er in de verdere organisatie toch het nodige fout. Nu begin april wachten we nog steeds op twee handgrepen met tussentijds de nodige aanpassingen, die overigens door de monteurs goed worden opgepakt, maar wellicht op het kantoor onvoldoende worden gecommuniceerd. Jammer dat ze zo het geheel naar beneden halen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cees Roubos op vrijdag 22 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Wij zijn vanaf de verkoop tot en met de plaatsing erg tevreden. Er wordt stap voor stap goed gecommuniceerd en afspraak is innderdaad afspraak. Een 9+ zoals die op de bus van de monteur staat is welverdiend! Een aanrader om hier uw keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend bedrijf”
Door Cees op vrijdag 12 dec 2014 '14
klantvriendelijk, offerte was duidelijk. Alle afspraken waren nagekomen en levering op afgesproken tijd. Kundige monteurs. Zeer tevreden over het geheel. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen bij iedereen.
FOTO VAN CEES
dit is het geworden
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 '15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Pelma”
Door Ronald Kloet op woensdag 29 jun 2016 '16
Vanaf het eerste moment van de aankoop tot het moment van levering en installatie, zijn wij zeer tevreden over Pelma keukens. Wij zullen Pelma keukens aanbevelen in onze vriendenkring( wij wij ook al hebben gedaan en blijkbaar met resultaat)
Reactie of foto toevoegen
“Prima Keuken”
Door Marcel op maandag 14 jan 2013 '13
de kwaliteit van de keuken is uitstekend, evengoed hebben we de keuken nog niet zo lang dus op lang termijn weten we het nog niet. de prijs van de keuken is super, leuke prijs afspraak gekregen. als we kijken bij de concurent wat veel duurder was naar hetgeen we wilden. klantvriendelijk en de service is super super, kan niet anders zeggen. klachten hebben we nog niet gehad. een tip wat wij willen meegeven is, let zelf erop dat het apperatuur op een goede hoogte zit in de keuken, want dat is bij ons een drama...trapje nodig voor de oven! wij zouden zelf onze keuken weer bij Pelma Keukens kopen, omdat de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is ook het meedenken naar de wensen! nogmaals aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken van Pelma”
Door Fam.Moro op donderdag 30 jun 2016 '16
Vakkundig geplaatst en alles opgeruimd achter gelaten. Telefonisch goed te bereiken. Ook in de winkel netjes geholpen. Zeker aan te raden!Dit was onze tweede keuken van Pelma, beide keren prima. Wij zouden voor een nieuwe keuken weer voor Pelma kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“wederom een topkeuken en service”
Door Monica op zondag 26 mei 2013 '13
*top kwaliteit
*zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
*service is top dat maak je nog zelden mee op deze manier, dus klantvriendelijkheid spreekt voor zich
*goede levering
*Zijn in behandeling maar worden altijd zeer snel opgelost,staan ze om bekend.
*Wilt u een goede keuken voor een mooie prijs ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Pelma keukens in Goes.
*Dit is onze 2e keuken bij Pelma Keukens en qua prijs,kwaliteit en service staan hun voor ons op nummer 1.Wij zouden zeker aanraden om hier een keuken te kopen en dat is inmiddels bij ons in de familie al gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Lesley en Claudia Castenmiller op zaterdag 20 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht en het is echt supermooi geworden, boven verwachting. We zijn heel goed geholpen en ook hele goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“prima service”
Door m&j op dinsdag 1 apr 2014 '14
Pelma heeft bij ons ruim 2 jaar geleden een keuken geplaatst, naar alle tevredenheid. Nu moesten de deurtjes opnieuw afgehangen worden, afspraak gemaakt, alles weer na gekeken, hier hoefde niets voor betaald worden, dit was service van de zaak! Dat is superservice Pelma keukens hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kopen zonder vrees!”
Door ArdeBr op woensdag 2 apr 2014 '14
Door alle negatieve verhalen waren we altijd een beetje bang om een nieuwe keuken aan te schaffen. Na ruim 20 jaar hebben we uiteindelijk toch maar de stap gezet en zijn op pad gegaan voor een nieuw modern exemplaar. Na eerst wat showrooms bezocht te hebben van 'de bekende keukenleveranciers’ kwamen we door de positieve reacties op met name deze site (Qasa) terecht bij Pelma Keukens in Goes. Al snel zagen we een keuken die aan onze verwachtingen voldeed. Na een eerste gesprek kwamen we er snel achter dat het kopen van een keuken heel wat meer voeten in de aarde heeft dan we aanvankelijk hadden gedacht. Met de hulp van verkoper Jos Overbeeke lukte het uiteindelijk om de perfecte keuken samen te stellen.

Het hele keuze- en bestelproces hebben we als prettig ervaren. Er was geen druk, zoals je dat dikwijls hoort bij andere keukenbedrijven, om direct tot koop over te gaan. We hebben zelfs een bedenktijd afgesproken omdat we ook eerst inzicht wilden hebben in de bouwkundige kosten.

Na de bestelling werd een datum afgesproken voor levering en installatie. Fijn is ook, dat Pelma alles voor je regelt m.b.t. het noodzakelijke voorwerk. In ons geval werden deze werkzaamheden uitgevoerd door ZAG (Zeeuwse Afbouw Groep). Ook dit werd perfect uitgevoerd zonder enige problemen. De oude keuken werd afgebroken en afgevoerd, de leidingen werden verlegd en gelegd en het geheel werd vakkundig gestukadoord.

Keurig op tijd en met alle zorg werd de keuken geheel compleet in vele onderdelen geleverd.

Enkele dagen daarna kwam Arthur met zijn collega om de keuken te installeren. Het was een plezier om te zien hoe rustig en vakkundig deze mensen zoiets aanpakken. Tot in de kleinste details werd alles afgewerkt. Bij de oplevering bleken er 2 kleine beschadigingen te zijn die we eigenlijk zelf nog niet gezien hadden. Geen probleem, direct werd een nieuwe deur en legplank besteld die enkele weken later geïnstalleerd werden.

Van de bestelling tot de levering, de installatie en de nazorg, Pelma Keukens doet wat is afgesproken. Op deze manier is het geen enkel probleem om een keuken te kopen en was onze vrees totaal overbodig!
FOTO VAN ARDEBR
Keuken net opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Arnold op zaterdag 16 feb 2013 '13
Pelma keukens geduldig in uitvoering (ontwerpen). Plaatsing is vakwerk, service uitmuntend. Vaklieden die weten wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Martin van Ieperen op maandag 28 nov 2016 '16
Heldere afspraken tijdens het gehele traject van offerte tot service na plaatsing. Montage goed afgestemd en keuken komt overeen met de vooraf aangegeven wensen. Aanrader dus om bij Pelma Keukens in Goes je keuken te kopen, waar ze recent de showroom hebben verbouwd en uitgebreid.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Kwam voor gasfornuis, maar ging met complete keuken naar huis”
Door Anita Miranda Molenaar op dinsdag 27 jan 2015 '15
Op zoek naar eenvoudige keuken wel voorzien van alle apparatuur. Ben naar Pelma gegaan, afgegaan op de aanbiedingsfolder en vernomen dat er vriendelijk en behulpzaam personeel werkzaam zou zijn.... Ben uitgegaan van een bepaald budget, verkoper volop 'meegekeken en meegedacht'! Keurige prijsopgave gekregen, alles geheel vrijblijvend, daarna 2e afspraak met verkoper gemaakt en rustig nog eens alles doorgenomen, er werd alle tijd genomen. Levering keuken, zoals gepland! Ook alle lof voor de monteur, keuken'alleen' gezet, maar in een woord perfect! Ook werkte hij netjes en ruimde hij alles direct op. Ik ben heel, heel tevreden en kan Pelma bij iedereen aanraden! Vond het ook zeer correct, dat men na een aantal weken nog eens contact opnam of alles naar wens was en was gegaan, kortom; wat ze beloven,doen ze!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en communicatie.”
Door Franklin Fremouw op maandag 16 dec 2013 '13
We zijn zeer tevreden over Pelma keukens. Dat begon al in de showroom, waar we goede voorlichting kregen en ons alle tijd werd geboden om een goede keuze te maken. Nadat we een keuze hadden gemaakt kregen we een mooie klapper met daarin alle gegevens van onze nieuwe keuken. Bovendien kregen we via mail goede instructies over de zelf uit te voeren voorbereidingen. De prijs/kwaliteitverhouding was zonder meer ook zeer aantrekkelijk en voor ons zeker ook een argument om met Pelma keukens in zee te gaan. Er werden goede afspraken gemaakt over levering en plaatsing en die werden keurig nagekomen. Voor de plaatsing kregen we vakmensen over de vloer die de zaak heel netjes geplaatst hebben. Echte klachten hadden we niet, maar de kleine zaken die om een oplossing vroegen werden keurig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden over Pelma keukens en zouden dit bedrijf zeker willen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door W. Soeteman op zondag 27 nov 2016 '16
Wij vinden het een mooie keuken en deze is aan ons verkocht door vriendelijk en bekwaam personeel. Perfecte monteurs met inzicht. We zijn zeer tevreden. Een goede ervaring met plaatsen van de keuken. En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“5 sterrenreactie”
Door Versprille op vrijdag 14 mrt 2014 '14
Goede kwaliteit tegen goede prijsverhouding. Klantvriendelijk en service staan erg hoog! Levering en klachtoplossing is correct gelopen. Pelma, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf waar we blij van worden”
Door A van de Velde op donderdag 2 apr 2015 '15
Wij hadden al wat langer plannen voor de nieuwe keuken en waren dan ook al eerder bij Pelma binnen gelopen. Toen was het al duidelijk dat zij onze keuken zouden gaan leveren. We hebben met de verkoper, Niels, ruim de tijd genomen voor het ontwerp. Hij had goede ideeën en snapte precies wat we bedoelden en wilden. We hebben er voor gekozen het plaatsen zelf te doen. Toen de keuken geleverd werd, zat alles in stevig karton verpakt. We misten wel een apparaat (maar dat lag aan de fabrikant) en de vensterbank. Bij het plaatsen kwamen we nog wat kleine dingetjes tegen. Hierover met de serviceafdeling contact gehad en dit wordt allemaal zo goed en snel opgepakt en opgelost, dat dat alleen al een compliment waard is. De keuken is dan ook helemaal naar onze zin geworden en mooier dan we van te voren hadden kunnen bedenken.
Pelma is voor ons een van de weinige bedrijven waar we wel blij van worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees en Nel Ringelberg op zaterdag 12 mrt 2016 '16
In de winkel in Goes kregen we zeer deskundig advies van Marnix en het budget dat wij wilden besteden aan de keuken werd niet overschreden. Ook toen we later nog wat wilden veranderen was dat geen enkel probleem. De aflevering was op tijd en de montage werd keurig verzorgd. Al met al zijn wij erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KEES EN NEL RINGELBERG
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“prachtige keuken”
Door Mart en Truida 1230552 op woensdag 23 jan 2013 '13
We zijn prettig geholpen, er werd ruim voldoende aandacht en tijd aan onze vragen besteedt. Ook over de vraag naar de kleur lichtblauw was de verkoper meteen opvallend enthousiast. Klachten zijn snel en goed opgelost. Het is een heel mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak zeker hier”
Door Fam. Boer (Heinkenszand) op woensdag 7 dec 2016 '16
Afspraak is afspraak, dit geldt zeker voor Pelma keukens in Goes! De adviseur heeft ons bij de aankoop uitstekend geholpen en geadviseerd, de levering was op het afgesproken tijdstip en de zeer vakkundige plaatsing eveneens conform de afspraak. Wij zijn dan ook SUPER tevreden met onze keuken en raden iedereen aan om naar Pelma te gaan voor een keuken.
FOTO VAN FAM. BOER (HEINKENSZAND)
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“uiteindelijk toch gelukt”
Door Jos Wondergem op zaterdag 8 feb 2014 '14
"Rommelig" Op 29-05-2013 is de keuken geïnstalleerd. Toen bleek al dat er onderdelen ontbraken en een niskast niet volgens afspraak was gemaakt. Op 10-07-2013 de serviceploeg over de vloer gehad. Diverse onderdelen ontbraken nog steeds. De niskast weer verkeerd geleverd! Vandaag 13-09-2013 weer de serviceploeg aan de deur gehad. Geen niskast bij zich! Heb ze dus de deur gewezen. Al met al geen goede ervaring met Pelma. Nu maar gevraagd aan de serviceafdeling om ter plaatse poolshoogte te nemen. Nu maar afwachten hoe lang dit weer gaat duren. Op vrijdag 20 december heeft de servicemonteur de laatste hand gelegd aan onze keuken. Het heeft al met al 29 weken geduurd voordat de keuken af was. Als pleister op de wonde heeft dhr. Wisse voorgesteld om een kook-demo thuis te laten verzorgen. Dit voorstel hebben wij aangenomen en binnenkort gaan wij dus de fijne kneepjes van onze apparatuur leren kennen. Het uiteindelijke resultaat is dat wij de keuken hebben die wij voor ogen hadden bij de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in polderhuisje”
Door Dirk op zaterdag 30 mrt 2013 '13
Begin december bezocht ik, samen met mijn 'hond' Belle, de showroom. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst. Gedurende een eerste gesprek werd ruim te tijd genomen om mijn prille plannen wat vorm te geven. Eind december werd dit met mijn vrouw nog eens overgedaan (Katrien vond zelfs dat er toch wel veel tijd hiervoor genomen werd). Nadien werden via telefoons en e-mails de laatste details besproken. Er werd terdege rekening gehouden met mijn wens en het beschikbare budget, wat ik ten zeerste waardeer. Het verlaagde btw tarief voor montage werd later automatisch toegepast. Na de voorziene termijn werd de plaatsing gepland zoals aangegeven. Het aanpassen van de leidingen werd keurig uitgevoerd, de aflevering gebeurde op het voorziene tijdstip en de montage verliep vlekkeloos. Nu ja, vlekkeloos.... Bij het uitpakken van de meubels, bleek dat een kast was beschadigd. Gezien deze kast speciaal gefabriceerd moest worden zou het een aantal weken duren om de keuken af te werken... Echter, door het doeltreffend ingrijpen van de monteur, (contact met het bedrijf en het fabriceren van de kast ter plaatste) werd een aanvaardbare oplossing voorgesteld en toegepast. In de periode tussen de order en de montage sprak ik met buren en kennissen over Pelma keukens. Vreemd, ... niemand kende dit bedrijf,...had ik dan wel de juiste keuze gemaakt? In ieder geval alleen maar lof over de ganse lijn, van het begin tot het einde. De keuken is erg mooi en past bij ons polderhuisje. Ik kan iedereen Pelma aanbevelen, hiervoor kiezen is kiezen voor zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. "Afspraak is Afspraak" zijn zeker geen loze woorden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden!”
Door M. Bij de Vaate op woensdag 2 jul 2014 '14
Goede adviezen gekregen in de showroom. Proffesionele begeleiding van idee naar keuken. Het zetten was een feest dankzij de bekwame monteur. Kortom: aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. J. Marijs op woensdag 20 jul 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukes is werkelijk meer dan geweldig. De verkoper heeft eindeloos geduld met ons gehad als we telkens weer nieuwe ideeën naar voren brachten. Hij ging daar altijd weer mee aan de slag. Zeer kundig en netjes bracht hij al onze eisen en wensen over op beeld. De bezorging van de keuken was correct. En de keukens monteurs... Daar hebben we enkel maar bijzonder waardering voor. Zij hebben onze keuken tot een plaatje gemaakt! Ze waren zeer precies in de uitvoering! De leus van Pelma " Afspraak is afspraak" is geen loze leus maar een realiteit. Pelma vriendelijk bedankt voor onze geweldige mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Scharnier vervangen”
Door Marinus Meulmeester op zaterdag 15 feb 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma in 2005. Nu 9 jaar later is er een scharnier van het hangkastje gebroken. We hebben dit afgegeven in Goes aan de ontvangstbalie en vervolgens kregen we binnen een week een geheel nieuw scharnier per post toegestuurd. Wij zijn dan ook een geweldige blijde klant van Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig familiebedrijf”
Door Fam Remijn op woensdag 17 mei 2017 '17
Via mond op mond reclame terecht gekomen in de nieuwe showroom van PELMA Goes. Eerst eens rond gekeken, en wel wat leuke dingen naar ons zin gezien.
Na een leuk gesprek met de verkoper over wat de mogelijkheden een beetje zijn binnen het beschikbare budget, en dat kwam redelijk overeen met het gewenste. De opstelling was vrij snel duidelijk. Met een duidelijke tekening kregen we ook wat idee van de afmetingen. Met een goed gevoel huiswaarts, maar met een overvloed aan keuze uit kleuren waren we wel een beetje de weg kwijt. Vervolgens nog wel drie keer terug wezen kijken ivm twijfel over de kleur en houtsoort en werkblad. Steeds weer enthousiast geholpen: "die kleur heb je vorige keer ook uitgezocht" Dan moet het goed zijn. Eenmaal besteld, een leverdatum afgesproken, maar deze was wat al te vroeg, voor een toch nog al behoorlijke verbouwing. Tot twee maal toe uitgesteld, met alle begrip en zonder enig probleem. Samen met Pieter de keuken geplaatst. Ik:Dat fixen dat toch wel in twee dagen? Pieter: We gaan het goed en netjes doen, we zien wel hoe lang het duurt! We zijn werkelijk enorm blij met onze nieuwe keuken, maar ook overtuigd van de kracht van een geweldig enthousiast familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Johnny en Ineke Harpe op donderdag 14 mei 2015 '15
Heel nette keuken, precies zoals we hem wilden hebben ook wat kleur en soort werkblad betreft, zeer goede/nette afwerking, vlotte service, personeel plezierig in de omgang en heldere afspraken. We vinden Pelma zeker een aanrader, zeker voor mensen die een keuken in een landelijke stijl willen hebben.
FOTO VAN JOHNNY EN INEKE HARPE
Reactie of foto toevoegen
“afspraak = afspraak”
Door Sjonny op maandag 10 dec 2012 '12
In de showroom prima geholpen. Er wordt meegedacht over de inrichting van de keuken.
De levering en plaatsing is bij ons in één keer goed gegaan. Voor ons een prima ervaring waardoor ik Pelma Keukens kan aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“De slogan afspraak is afspraak werd waar gemaakt”
Door Sjaak en Hannie Nieuwenhuize op maandag 14 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht met aan twee zijden geplaatste kastjes tot bovenaan toe; ingebouwde koel/diepvries, inductiekookplaat, oven en wasemkast. Hierin kunne wij kruiden in plaatsen heel handig. De keuken is niet groot maar wij hebben de ruimte goed benut. De schuiflades zijn erg gemakkelijk wij hebben ze vol met zware pannen. Tegenover de gootsteen en aanrecht hebben wij nog een extra aanrechtblad laten plaatsen. Maar voor wij dit allemaal hebben laten doen zijn wij eerst heel correct en vakkundig geholpen en hebben ons laten adviseren door dhr. Boeder. EEN DIKKE 10! Wij hebben een reuze ochtend gehad lekker gesmikkeld zelfs taart en allerlei lekkere hapjes. De inmeting was goed alleen waren er wat strubbelingen met een klein vensterblad na een correcte meting van een monteur werd dit verholpen. Bij de plaatsing was al een deukje in het front van een deurtje, dit werd op korte termijn verholpen. Met de wasemkap hebben we problemen gehad vanwege de afvoer. De communicatie hierover was niet helemaal correct. De afvoerplaatsing welke in korte termijn moest gebeuren daarvoor hebben wij zelf een bedrijf benaderd. Zij konden dit heel snel monteren. Dit heeft ons behoorlijk veel spanningen gegeven, wij konden niet opschieten en de trouwdatum stond voor de deur. De wasemkap die hier geplaatst moest worden was weer naar een ander bedrijf teruggestuurd. Daar ging heel wat weken overheen en koken werd zo een probleem. later kregen wij de juiste wasemkap. Wij hadden een akelig gevoel als wij Pelma weer moesten benaderen. Het was zodoende een langdurige geschiedenis, maar nu genieten wij des te meer van onze pelma keuken. Toch raden wij dit keukenbedrijf aan want: De slogan AFSPRAAK IS AFSPRAAK werd zodoende toch nog waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden winkel”
Door Joost en Jolanda op donderdag 24 sep 2015 '15
Hier nemen ze echt de tijd voor je om samen tot het ideale ontwerp te komen. Het resultaat is een prachtige keuken die mooi past in de beschikbare ruimte. Natuurlijk zijn er altijd een paar restpuntjes die na de installatie afgewerkt moeten worden. Hiervoor wordt keurig een afspraak gemaakt op een moment dat het iedereen schikt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.