Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 271 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren213 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Vakmanschap”
Door Familie Berrevoets op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben in december 2016 een keuken bij Pelma Keukens gekocht. De verkoopadviseur denkt heel goed mee en neemt ruimschoots de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd, doen alles in goed overleg en hebben hun werk zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Pelma Keukens en bevelen hen dus ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Monique en Ben op donderdag 16 apr 2015 '15
Wanneer je een bestaande woning betrekt, duurt het even voordat de woning “eigen” wordt. In ons geval ging dat wel vlot, maar de keuken en aangrenzende eetkamer bleven vreemd en onpraktisch voelen. Met een kleine verbouwing van de eetkamer en een nieuwe keuken van Pelma zijn we zielsgelukkig en nu voelt het helemaal “van ons”. De begeleiding door Pelma bij de keuze van materialen en inrichting was prima, de montage en alle logistiek eromheen vlekkeloos. Deskundig en servicegericht: niets op aan te merken!!
FOTO VAN MONIQUE EN BEN
Reactie of foto toevoegen
“De beste keukenzaak”
Door Frans C.M. Aarts op donderdag 30 jun 2016 '16
Hele goed begeleiding door vriendelijk en vakkundig personeel bij de opzetten van het keukenplan en persoonlijke wensen vormen een leidraad in het plan. Ook na aankoop kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Wat er eventueel mis gaat wordt zo snel mogelijk en adequaat verholpen. De montage werd prima en vakkundig door vakbekwame monteurs gedaan. Zonder twijfel voor ons de beste keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
FOTO VAN FAM BLAAKMAN
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Prima!!!”
Door Linda Geneugelijk op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Elke dag genieten we van de nieuwe keuken! Service is prima! Zelfs toen bleek dat de afzuigkap na een week stuk was, monteur kwam direct langs en loste het op!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke voldoende”
Door Familie Everse op donderdag 2 jul 2015 '15
Bij verschillende keukenzaken geweestom ons te orienteren voor een nieuwe keuken. Gelijk de eerste keer toen we bij Pelma binnen kwamen een goed gevoel, vriendelijke ontvangst,mochten rustig rondkijken enz.
Dat hadden we niet bij andere zaken. We zijn daarom zeker teruggegaan en wisten hier kopen we een keuke, want vinden het belangrijk dat je goed/netjes geholpen word. De keuken hebben ze geplaatst,keurig en netjes afgewerkt, we zijn er zeer tevreden over daarom krijgen ze van ons een dikke voldoende. Pelma keukens een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door K. Desmettre op vrijdag 23 dec 2016 '16
Waar ik met knikkende knieën voor de eerste maal een keuken ging kopen, werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een heel professionele uitleg. Stap voor stap werd alles uitgelegd en werden verschillende voorstellen gedaan, waarbij het plots een droom werd om deze aankoop te doen. De verdere stappen werden door de desbetreffende personen vakkundig uitgelegd, waarbij de communicatie heel vlot en duidelijk verliep.
De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip, waarna de monteur het werk kon aanvatten. Voor deze man ook alle lof: een vakkundig en geduldig man die precisiewerk heeft geleverd. Een dikke pluim voor Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Rein Brand op dinsdag 19 jul 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. In de winkel konden een goede keus maken tussen verschillende modellen van de apparatuur. Het plaatsen van de keuken gebeurde ook heel professioneel. We zijn blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN REIN BRAND
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“geweldige mooie keuken”
Door martijn op maandag 4 jun 2012 '12
kwaliteit vind ik erg goed
prijs/kwaliteit ook goed
klantvriendelijkheid geef ik een voldoende
sevice goed
de levering is zeer goed bevallen
alles is netjes geregeld
is gewoon een goed bedrijf en waar voor je geld

als ik straks weer een nieuwe keuken nodig heb waarschijnlijk over 3 jaar kom ik weerr terug naar nl toe kom ik zeker weer terug naar pelma keukens goes om er nog 1 te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Fam. A.J. de Hullu op donderdag 24 sep 2015 '15
Gastvrij ontvangen in de winkel. Goed geholpen door Niels Moens. Hij maakte een ontwerp waar we erg blij mee waren en goed bij ons paste. Het meten van de keuken door Henk is zeer accuraat gedaan en de keuken zeer vakkundig geïnstalleerd door Han de Vos. Puur vakmanschap.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van.
Heel veel dank allemaal
Reactie of foto toevoegen
“10 plus”
Door Schilperoort - Verijzer op maandag 5 okt 2015 '15
Geweldig!!!! 10 ++. Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Pelma.

Winkel: de winkel ziet er erg mooi uit! keurig verzorgd, en het personeel is bijzonder vriendelijk! Hier ben je geen nummer of achternaam, je word persoonlijk geholpen wat voor een prettige atmosfeer zorgt. Het was een verademing om in deze winkel te zijn, zeker in vergelijking met andere keuken zaken.

Verkoop: Wij zijn geholpen door Colin, Zo netjes, Zo keurig, En gezellig! Er werd heel goed geluisterd naar wat wij wilde! opties die niet mogelijk waren bij andere keuken zaken waren hier geen probleem! Er was geen moment dat wij ons te veel of bezwaard voelden. Colin was duidelijk, transparant, Kundig En zo netjes en vriendelijk! E-mail verkeer is wederom zeer netjes!

Montage: 10++. Buitengewoon netjes!!!!! Zeer aardige, en kundige monteurs! zodra de monteurs begonnen met het plaatsen van de keuken zag je meteen hun vakmanschap en kennis! alles zo secuur en precies. beide heren ware ook erg prettig in de omgang. De mannen hebben echt hun best gedaan om een prachtig product te leven! Daar word je blij van!

Aflevering: Er waren wat kleine deukjes in een kastje, wat iedereen kan over komen. De monteurs gaven dit direct aan en vertelde mij geen zorgen te maken want hun zouden het direct regelen. Kosteloos vervangen!

Algemeen: Wilt u een nieuwe keuken?! ga dan naar Pelma! ALLES word zo goed geregeld voor je! een keuken uitzoeken is echt een feest bij Pelma. jij kiest en hun doen de rest! een winkel zoals het hoort. Vriendelijk, attent, kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door De Wild op dinsdag 7 jul 2015 '15
Wij hebben in Maart2015 een keuken aangeschaft bij Pelma keukens, vriendelijk personeel en goed geholpen met het tekenen van de keuken, ook de montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. De service is goed, als je beld voor het een of ander wordt je keurig geholpen en de afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door R.J. de Jel op vrijdag 20 feb 2015 '15
We hebben een U vormige keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. Offerte was duidelijk geen verborgen kosten.
Levering was keurig op tijd ook het monteren van de keuken gebeurde netjes en precies, de monteurs namen de nodige voorzorgen zodat er niets beschadigde,hielden rekening met je overige spullen. Een kastje kwam beschadigd uit de verpakking er werd direkt een nieuw kastje besteld, we hoefde daar zelf niets aan te doen. Er waren nog een paar kleinigheden deze werden direkt en goed opgelost.

Goed betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel. Wij zijn uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle dingen maar zo gemakkelijk”
Door Ben Janssens op vrijdag 19 aug 2016 '16
Monteur Dhr Joose uit Aagtekerke heeft een keuken la prima gerepareerd voor mij en ook nog een diepvries kast bijgesteld, zodat de deur nu beter sluit. Ik ben zeer te spreken zowel over het feit dat de service op korte termijn kon worden georganiseerd (Janneke van Pelma Goes was hierin uiterst behulpzaam) en dat de service zelf van Dhr Joose echt prima was: vriendelijk, efficient en zeer behulpzaam. Waren alle dingen in het leven maar zo gemakkelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door piet crince op zaterdag 6 sep 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over alles. Klantvriendelijk, goede vakmensen, je kunt ze alles vragen, dus over alles tevreden. Ik raad iedereen aan om daar eens te gaan kijken. Ik weet zeker dat je daar zaken kan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door L.van Iwaarden op dinsdag 21 jan 2014 '14
Wij zijn meer dan tevreden over de voorlichting die we hebben gekregen. De levering en het plaatsen is naar alle tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de hele goede service”
Door Hans en Erica Erkelens op woensdag 18 feb 2015 '15
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de geboden service en het nakomen van de door u gestelde verwachtingen over uw service en dienstverlening. Ik was bij de aankoop wat sceptisch of alles wel volgens afspraak zou verlopen. Dit gevoel was mede gebaseerd op de slechte ervaringen van mijzelf en van kennissen en familieleden bij de aankoop van een nieuwe keuken. Uw verkoper en uw medewerkers hebben mijn slechte voorgevoel gelogenstraft. Wij hebben werkelijk niets aan te merken en geven alleen maar complimenten. Bijzondere aandacht wil ik vragen voor uw monteur/installateur die bij ons de keuken heeft geplaatst. Deze medewerker is een parel voor uw bedrijf. Een werknemer om zuinig op te zijn en te koesteren. Hij is tot laat in de avond zeer geconcentreerd en zorgvuldig aan het werk geweest. Wij moesten aandringen of hij iets wilde drinken of eten. Wij zijn ongelooflijk blij dat wij bij uw bedrijf de keuken hebben gekocht en dat uw verkoper ons overtuigd heeft van de goede kwaliteit en service.

Ik zal zeker bij mijn kennissen en collega’s uw berdrijf proactief adviseren. Nogmaals bedankt voor de hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Marco-Jill op donderdag 16 apr 2015 '15
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Pelma. We zijn zeer tevreden over het totale traject van oriëntatie, aankoop, planning, levering tot montage. De begeleiding van Pelma hierbij hebben wij als zeer positief ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Beeke op maandag 27 okt 2014 '14
Super tevreden over onze nieuwe keuken. Precies wat we in gedachten hadden. Werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen en goede ideeën aangedragen. Alles volgens plan verlopen, levering op tijd en alles compleet. Kundige monteur die goed wist wat hij deed en de tijd nam om de keuken keurig af te leveren. Geen 9 tot 5 mentaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Traas, Baarland op zondag 9 feb 2014 '14
Voor ons was en is Pelma keukens vanaf de eerste keer in de showroom tot de keukenmonteur bij ons de deur uitstapte een prima keuze! In de showroom werd alle tijd voor ons genomen en overal werd aan meegedacht. Vragen die door ons daarna gesteld werden (leidingschema) via de mail werden goed en snel beantwoordt. De levering van de keuken was zoals afgesproken in de vooraf afgesproken leverweek. Totaal, compleet en onbeschadigd! Voor de montage werden 4 dagen uitgetrokken. De monteurs hebben erg hun best gedaan. Kortom ; afspraak=afspraak bij Pelma en dat zijn ze dan ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden klant”
Door Ron en Rita van Hartingsveldt op maandag 5 jan 2015 '15
fantastische service van alle medewerkers (verkoop/logistiek/montage/directie). de afdeling montage is samen met de verkoopafdeling het gezicht van Pelma. Zeer vakbewaam personeel en uiterst klantgericht, een team om trots op te zijn. compliment.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe keuken”
Door Joke op donderdag 21 jun 2012 '12
We hebben de keuken van Pelma keukens. In de winkel zijn we goed geholpen om een keuken te zoeken. Het plaatsen is allemaal goed gedaan door vriendelijke en bekwame mensen. We zijn heel erg tevreden. In het begin was er een klacht over de vaatwasser; de deur v.d. vaatwasser raakte ergens. Is prima opgelost. Alleen toen de tegeltjes gezet moesten worden, kwam er telkens iemand anders. Ik denk dat er wel 5 mensen aan bezig geweest zijn. Dat kwam natuurlijk allemaal bij de kosten, want ieder moest het weer opnieuw bedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig familiebedrijf”
Door Fam Remijn op woensdag 17 mei 2017 '17
Via mond op mond reclame terecht gekomen in de nieuwe showroom van PELMA Goes. Eerst eens rond gekeken, en wel wat leuke dingen naar ons zin gezien.
Na een leuk gesprek met de verkoper over wat de mogelijkheden een beetje zijn binnen het beschikbare budget, en dat kwam redelijk overeen met het gewenste. De opstelling was vrij snel duidelijk. Met een duidelijke tekening kregen we ook wat idee van de afmetingen. Met een goed gevoel huiswaarts, maar met een overvloed aan keuze uit kleuren waren we wel een beetje de weg kwijt. Vervolgens nog wel drie keer terug wezen kijken ivm twijfel over de kleur en houtsoort en werkblad. Steeds weer enthousiast geholpen: "die kleur heb je vorige keer ook uitgezocht" Dan moet het goed zijn. Eenmaal besteld, een leverdatum afgesproken, maar deze was wat al te vroeg, voor een toch nog al behoorlijke verbouwing. Tot twee maal toe uitgesteld, met alle begrip en zonder enig probleem. Samen met Pieter de keuken geplaatst. Ik:Dat fixen dat toch wel in twee dagen? Pieter: We gaan het goed en netjes doen, we zien wel hoe lang het duurt! We zijn werkelijk enorm blij met onze nieuwe keuken, maar ook overtuigd van de kracht van een geweldig enthousiast familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Marion Goedhart op donderdag 5 dec 2013 '13
De ontvangst in de showroom was uitnodigend en vriendelijk. De hulp bij het samenstellen en uitzoeken prima. De tip om naar de bladenfabriek te gaan was een uitkomst. De levering keurig op tijd. Alle lof voor de monteurs, die alles keurig hebben geplaatst en opgeruimd. Extra dingetjes die moesten gebeuren werden zonder problemen gedaan. Er werd prima meegedacht. De kwaliteit van de keuken laat niets te wensen over. Wij zijn er nog steeds erg trots op en heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze Old Wood keuken”
Door een familie uit Driewegen Zeeland op dinsdag 10 jun 2014 '14
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We hebben goed advies gekregen, zowel over het ontwerp als over de apparatuur. Er werd ruim de tijd voor vrijgemaakt. De keuken is volgens afspraak geleverd en deskundig door de monteurs geplaatst. We staan iedere dag met veel plezier in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“heel erg SUPER mooi!”
Door Anja, 1230379 op dinsdag 4 sep 2012 '12
Door de ontspannen sfeer en leuke omgang van de verkoper zijn wij gevallen voor Pelma keuken! De keuken die we wilden hebben we dan ook gevonden. Prijs, levering, montage en de monteurs geweldig! Kwaliteit is nog te kort om over te oordelen. Apparaten erg makkelijk in gebruik, super!! 1 min puntje, de oven en koffie machine zit te hoog, niet over nagedacht. Oja de koffie machine.....echt aanrader, heeeerlijk!
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door W.H. Ströpke op donderdag 15 sep 2016 '16
In ons chalet is een nieuwe keuken geplaatst met 5 Etna apparaten. De monteurs moesten wel inproviseren, daar je in een chalet geen leidingen kunt infrezen. De keuken is een plaatje geworden. De monteurs verdienen een pluim, wat een vakmannen. Ook op het voorbereidend traject ( zelfs 2x) was niets aan te merken. Geheel rustig en tijd om te overdenken kwamen we tot een besluit. Alleen maar lof.
FOTO VAN W.H. STRÖPKE
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 '16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“goede service en prima afspraken”
Door louws op zaterdag 13 sep 2014 '14
Een goede service met medewerkers die overal een oplossing voor hebben, betaalbare keukens van goede kwaliteit. monteur wist overal een oplossing voor en zeer strakke afwerking. op een keukendeurtje zat volgens de monteur een kleine beschadiging (had t zelf waarschijnlijk nooit gezien) en werdt gelijk een nieuw deurtje besteld! prima service en erg veel mogelijkheden om uit te keizen!
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Stolte op donderdag 8 mei 2014 '14
Nadat na 6 jaar de glasplaat van onze kookplaat onverwachts barstte en totaal in gruzelementen lag, hebben we contact opgenomen met Pelma Keukens, die 6 jaar geleden onze nieuwe keuken installeerden waaronder de kookplaat. Op onze vraag of er misschien een demomodel of iets anders in de aanbieding voor handen was, bleek dat we exact dezelfde kookplaat voor een weggeefprijs konden krijgen. ronduit geweldig. Uit ervaring wisten we al dat de service van Pelma goed is, maar dit is echt een geweldige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door PL de Jonge op dinsdag 20 jan 2015 '15
We zijn vriendelijk ontvangen en er is tijd voor ons genomen om een mooie en geschikte keuken voor ons te vinden.
offerte was duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. ook de aflevering was op de afgesproken tijd. (al was er soms nog veel heen en weer gebel, over sommige dingen) Maar beter 1 telefoontje teveel dan 2 te weinig. de medewerker die de keuken heeft geplaatst was een vriendelijke en behulpzame man.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door C.Goedhart op maandag 28 nov 2016 '16
In de prachtige showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Ook het plaatsen verliep zonder tegenslag; en het resultaat mag er zijn:
een mooie landelijke keuken waar we elke dag van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nagelkerke op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prachtige keuken precies zoals we voor ogen hadden. Heel goed geholpen in de showroom, goede uitleg en goede service. Het plaatsen gebeurde tot op de millimeter nauwkeurig echt vakwerk. Ontzettend blij met het resultaat. Een aanwinst voor onze woning.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door F.Bos op woensdag 11 mei 2016 '16
Onze 1e keuken gekocht bij Pelma in 2005. Na goede service en de montage ook de 2e keuken bij u besteld en ondertussen geplaatst. Niets dan lof voor uw organisatie. Alles op afgesproken tijd / goede monteur / alles passend.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geplaatst”
Door J Boone op vrijdag 10 jan 2014 '14
Prijs kwaliteit is goed. Klant vriendelijkheid en service zijn top. Levering is goed verlopen,alles was compleet. Klachten hebben we niet. Duidelijk aangeven wat je wel en wat je niet wil. Ja.Ze denken geweldig met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier langs”
Door Fam. Koster op dinsdag 11 okt 2016 '16
Zeer tevreden over het advies, montage en service. 'Afspraak is afspraak' wordt op elk onderdeel nagekomen. Fijne contacten en zeer professioneel. Er wordt meegedacht met de klant om uiteindelijk tot een bevredigende oplossing te komen. Ik zou iedereen aanbevelen hier langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Arnold op zaterdag 16 feb 2013 '13
Pelma keukens geduldig in uitvoering (ontwerpen). Plaatsing is vakwerk, service uitmuntend. Vaklieden die weten wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed!”
Door Hans op donderdag 13 dec 2012 '12
De Dienst en het Product voldoet aan de eisen en afspraken: in een keer goed! De Kwaliteit normalisatie van PELMA is het absolute hoogtepunt van de bedrijfsvoering! Wij hebben in no-time onze droomkeuken uitgezocht. Maatwerk, Betrokkenheid, Helder en Oplossingsgericht. Bedankt Jan van den Ende!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij.”
Door Tonny van Mulken op zaterdag 8 nov 2014 '14
Ik heb een hoek keuken gekocht met een aparte extra hoge kast . Verkoper Collin zeer vriendelijk duidelijk en rustig.
Offerte duidelijk afspraak is afspraak levering op tijd. Montage afgesproken tijd en geweldig. Moet nog wat extra werk gedaan worden in opdracht van mij hoop dat dit niet te lang duurt voor dit gerealiseerd is. Prijs kwaliteit goed.Zal dit bedrijf zeker aanraden. Als alles klaar is zal ik nog wat foto's bijvoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door mettie de braal op vrijdag 3 apr 2015 '15
Wij zijn vanaf het moment dat we bij Pelma binnen stapten om ons te oriënteren op een nieuwe keuken, klantvriendelijk en professioneel benaderd. Tussentijds werd er contact opgenomen. Planning kon aangepast worden op onze mogelijkheden.
Montage prima gedaan. Problemen werden gehanteerd als uitdagingen. Pelma is een bedrijf om bij anderen aan te bevelen. Nu genieten we van een fantastische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Ronald op maandag 21 sep 2015 '15
In april een nieuwe keuken uitgezocht bij Pelma. Verkoper nam ruim de tijd voor een goede voorlichting. Liet vele alternatieve de revue passeren. Prima sfeer in de showroom. Keuken is volgens afspraak in juli geleverd en gemonteerd. Wij hadden een zeer bekwame en vriendelijke monteur die heel goed wist wat hij deed en ook de nodige adviezen gaf. Niets was hem teveel. Alle afspaken met Pelma zijn prima nagekomen. Wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Jürgen schuit op woensdag 25 jun 2014 '14
Prachtige keuken uitgezocht dat stap voor stap samen gesteld werd wat dhr butijn heel goed liet zien naar mijn eigen smaak !! Ben er onwijs blij mee en hoe pelma werkt dank jullie wel hij staat super gaan lekkere gerechten in gemaakt worden !!
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tonny en Carolien Coppens op vrijdag 13 mei 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima!! Zeer netjes ontvangen in de toonzaal, uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld door Frans. Een pluspunt wat wij zeer gewaardeerd hebben: toen we aangaven ons keukenblad en kookplaat te willen behouden, was daar volledig begrip! Hierdoor werd ons budget niet overschreden. Het inmeten is perfect gedaan, het keukenblad past precies. De montage is zeer vakkundig, op een zeer rustige en nette wijze gebeurd. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!!TOP!!
FOTO VAN TONNY EN CAROLIEN COPPENS
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees en Nel Ringelberg op zaterdag 12 mrt 2016 '16
In de winkel in Goes kregen we zeer deskundig advies van Marnix en het budget dat wij wilden besteden aan de keuken werd niet overschreden. Ook toen we later nog wat wilden veranderen was dat geen enkel probleem. De aflevering was op tijd en de montage werd keurig verzorgd. Al met al zijn wij erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KEES EN NEL RINGELBERG
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door E.K. op donderdag 30 jun 2016 '16
In de showroom zijn wij goed geholpen met het ontwerpen van de keuken en het uitzoeken van de materialen en apparatuur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we kregen ( praktische ) tips om dingen juist wel of niet toe te voegen aan het ontwerp. Er zijn volop voorbeelden in de showroom te zien waardoor je een goede keuze kunt maken. De plaatsing van de keuken is ook vlot verlopen. De monteur werkte nauwkeurig, opgeruimd en stemde zijn werkzaamheden goed af met ons. 2 onderdelen waren niet leverbaar maar hiervoor zijn goede alternatieven geboden. De afstemming hierover is ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak zeker hier”
Door Fam. Boer (Heinkenszand) op woensdag 7 dec 2016 '16
Afspraak is afspraak, dit geldt zeker voor Pelma keukens in Goes! De adviseur heeft ons bij de aankoop uitstekend geholpen en geadviseerd, de levering was op het afgesproken tijdstip en de zeer vakkundige plaatsing eveneens conform de afspraak. Wij zijn dan ook SUPER tevreden met onze keuken en raden iedereen aan om naar Pelma te gaan voor een keuken.
FOTO VAN FAM. BOER (HEINKENSZAND)
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van der Hart op donderdag 18 aug 2016 '16
We zijn door Izak en Niels goed geadviseerd. Beiden namen alle tijd voor ons. Erg professioneel. Veel kennis. Er werd goed geluisterd en daarmee hebben zij zich onderscheiden. Ook de 'catering' tijdens het verkoopproces hebben wij als zeer positief ervaren. Tijdens het eerste bezoek hebben we direct besloten om Pelma de opdracht te gunnen. De keuken werd op een kleinigheid na kompleet geleverd. Wij zijn erg tevreden over Pelma keukens en erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“Prima Keuken”
Door Marcel op maandag 14 jan 2013 '13
de kwaliteit van de keuken is uitstekend, evengoed hebben we de keuken nog niet zo lang dus op lang termijn weten we het nog niet. de prijs van de keuken is super, leuke prijs afspraak gekregen. als we kijken bij de concurent wat veel duurder was naar hetgeen we wilden. klantvriendelijk en de service is super super, kan niet anders zeggen. klachten hebben we nog niet gehad. een tip wat wij willen meegeven is, let zelf erop dat het apperatuur op een goede hoogte zit in de keuken, want dat is bij ons een drama...trapje nodig voor de oven! wij zouden zelf onze keuken weer bij Pelma Keukens kopen, omdat de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is ook het meedenken naar de wensen! nogmaals aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Raoul en Mariska op maandag 2 sep 2013 '13
Het ontwerp kwam tot stand in een ongedwongen sfeer. Bij het inmeten en het uiteindelijk plaatsen van de keuken hebben we ervaren dat het personeel van Pelma handelt in overleg met klant en oog heeft voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.