Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met ‘n 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kunt u hier volledig uw persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn u hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Door ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit kwaliteitskeukens voor ieder budget en in iedere stijl en opstelling.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak." Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
Na haar oprichting in 2000 krijgt Pelma Keukens al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. Onze slogan 'dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.
Ervaringen
Er zijn 289 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren238 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Jorn op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Pelma een nieuwe keuken gekocht. Wegens Corona is het erg druk maar krijg je zeker de service waar ze zo bekend om staan. Wij zijn enorm blij en zijn goed geholpen door Arjen in Goes! De keuken is reeds geleverd en geplaatst door deskundige monteurs. Wij zijn enorm blij er mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan en Loura op zaterdag 5 jun 2021 21
In 2015 een huis gekocht met een Pelma keuken uit 2004. Keuken is door ons gespoten in andere kleur. Toen er een uitzetter van een kastdeurtje kapot ging de stoute schoenen aangetrokken en Pelma gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en het werd gratis gemaakt! Wat een service. Nu alle apparatuur laten vernieuwen, natuurlijk door Pelma, en wederom goed geholpen, prima service, duidelijke communicatie en netjes afgewerkt. Onze keuken is aan zijn volgende leven begonnen, ziet er uit als nieuw en we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
+ Toon extra foto van Jeanne Esser
+ Toon extra foto van Jeanne Esser
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door J. van Doorn op zaterdag 1 mei 2021 21
Zeer goede afhandeling van een fout in de bestelling. Perfect! Pelma keukens is een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: Complete keuken gekocht. is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij de vestiging van Goes (Pelma) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde we dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4 en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn laatste mail - afgezien van een 'ik stuur het door naar de service afdeling' - wacht ik nog steeds. Al met al zijn wij zeker niet tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door K van Dalen op maandag 19 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden.

Aanvulling ontvangen 22 april 2021: De keuken is gemonteerd. Het is voorspoedig verlopen, tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan & Jan de Jonge-de Reu Middelburg op zaterdag 10 apr 2021 21
Vandaag hebben de mannen van Pelma keukens onze keuken, een door hun geplaatste keuken in 2006, een update gegeven naar 2021. Door de bestaande kastjes in te korten werd de keuken weer geschikt voor grotere, nieuwe apparatuur. Echt vakwerk, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onze complimenten!
FOTO VAN JAN & JAN DE JONGE-DE REU MIDDELBURG
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Jessica op woensdag 17 mrt 2021 21
Super goed geholpen. Monteurs zijn vakkundig en gaan zorgvuldig te werk! Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en we werden goed en duidelijk door het hele proces meegenomen. Ze namen goed de tijd om onze wensen te verwerken en dat heeft geresulteerd in een schitterende keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dimos Simantiras op donderdag 11 mrt 2021 21
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper (Marco Wisse) in de showroom. Hij nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. De keuken werd in de afgesproken week geleverd en zeer netjes geplaatst. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen op een stuk na aan de bar. Korte stuk geleverd maar gelijk actie genomen en het juiste opnieuw besteld. De mannen waren echt vakmannen. Een top team! Wij zijn erg blij met onze keuken. Onze complimenten voor Pelma Keukens
FOTO VAN DIMOS SIMANTIRAS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jan Krijger op dinsdag 9 mrt 2021 21
Netjes en binnen afgesproken termijn geleverd. Klein foutje met plint is super snel opgelost. Prachtige keuken, Leuke verkoper (Tim bedankt).
FOTO VAN JAN KRIJGER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door C RIJK op dinsdag 9 mrt 2021 21
We hebben een keuken ,een rechte keuken ,met laden en keramische plaat vaatwasser en selzius kraan. aan de andere kant een meubel met koeldiepvries combinatie en combi magnetron+ service kast super veel kast ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Rob Schouten op vrijdag 5 mrt 2021 21
Keuken geleverd op tijd en netjes gemonteerd, gas op glas kookplaat was niet meer te leveren, kregen een duurder model zonder prijs verhoging, na paar weken monteur nog maals langs gekomen om de kastjes nog eens goed af te stellen prima geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marije van den Dorpel op donderdag 4 mrt 2021 21
We zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper in de showroom. Ze nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. Ze was helder in in wat we konden verwachten en ook de transparantie m.b.t. de kosten vonden we heel fijn. Ook over de installatie van de keuken en de service daarna zijn er erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door H. Van Gastel op zaterdag 20 feb 2021 21
Eerlijk en goede prijs en advies. Afspraken worden ook goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jessica van Gastel op donderdag 4 feb 2021 21
Wij hebben, op aanraden van onze (schoon)ouders en (schoon)zus voor een keuken naar Pelma Keukens in Goes gegaan. Voor ons niet echt in de buurt, wij koken uit Breda, maar na wat onprettige bezoeken aan andere keukenleveranciers wilden wij het wel een kans geven. En het was helemaal naar verwachting. We werden echt super onthaald, door de gastvrouw met allerlei lekkernijen en door Sandra die ons geholpen heeft met het ontwerp van de keuken. Eindelijk een zaak waar men eerlijk was en niet met prijzen gegooid en onderhandeld werd. Ondanks dat de vaatwasser niet op tijd binnen was, werd daar heel netjes over gecommuniceerd, net als over de rest. Niet alles kan 100% gaan, maar het is dan belangrijk hoe je dit naar klanten communiceert. We zijn gebeld, gemaild en hebben zelfs een kaartje na afloop gekregen. We zijn supertevreden!
FOTO VAN JESSICA VAN GASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Gedeeltelijke verbouwing van de keuken”
Door Rachel en Koen op woensdag 27 jan 2021 21
Wij zijn naar Pelma gegaan omdat we een gedeeltelijke verbouwing van onze keuken wilden. Er werd veel tijd voor ons genomen en goede adviezen gegeven. De levering was ook prima geregeld. De koelkast is vanwege corona verlaat maar hier is goed over gecommuniceerd en als wij geen eigen koelkast meer zouden hebben werd er een leenkoelkast aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Pelma Keukens”
Door Wilma Koppelaar op zondag 24 jan 2021 21
Al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. We zijn goed geadviseerd. Het plaatsen verliep soepel en er werd netjes gewerkt. Op een kleine schade na, die zonder morren opgelost werd, genieten wij nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA KOPPELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door Poppe op maandag 4 jan 2021 21
Op aanraden van onze zoon die 2 jaar geleden een keuken van pelma liet zetten hebben wij ook onze keuken bij pelma gekocht. Zeer vriendelijk geholpen zowel in de zaak als ook bij het plaatsen! De keuken werd in de afgesproken week geleverd, zeer netjes geplaatst. Op de laatste dag kwamen er nog extra collega's om alles af te maken. Een goed team! Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN POPPE
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Slabbekoorn op woensdag 23 dec 2020 20
Bij de eerste en vervolgafspraak werden we vriendelijk te woord gestaan door de verkoopster. Bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen en geadviseerd. Hiervan heeft ze een mooi keukenplan gemaakt waar we zeer tevreden mee zijn. De man die kwam inmeten gaf ook goede adviezen. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen, de mannen waren echt vakmannen. In één keer was alles goed! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Familie Schrijver op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van een mooie landelijke witte keuken bij Pelma in Goes. De verkoper was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het was ook heel mooi om een 3D tekening te krijgen. Zo heb je al een beeld van je keuken. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan. Het past allemaal perfect! We zijn heel erg blij met onze prachtige keuken. Er wordt op de website van Pelma aangegeven: 9+! Maar dat verdienen de medewerkers van Pelma echt! Jullie verdienen een groot compliment! Voor iedereen die nog twijfelt bij welke keuzenzaak je een keuken wil kopen; dat is niet moeilijk meer: Ga naar Pelma!
FOTO VAN FAMILIE SCHRIJVER
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Familie Schrijver
+ Toon extra foto van Familie Schrijver
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“In goed overleg”
Door Marissa op zaterdag 5 dec 2020 20
We hebben een matzwarte keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. De keuken is helemaal zoals we verwacht hadden. De levering en plaatsing is zonder problemen verlopen, de monteur was deskundig en werkte heel netjes, alles in goed overleg.
FOTO VAN MARISSA
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in overleg”
Door Fam. J.H. Oversluizen op vrijdag 4 dec 2020 20
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Prettig offerte traject; deskundige begeleiding en super uitvoering. Fijne medewerkers welke mooi werk leveren. Overlegmomenten tijdens plaatsing waren prettig.
FOTO VAN FAM. J.H. OVERSLUIZEN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is boven verwachting mooi”
Door Kim op donderdag 26 nov 2020 20
Zijn zeer goed geadviseerd, keuken is boven verwachting mooi en zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Hoogesteger op dinsdag 24 nov 2020 20
Onze keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. De vaatwasser werd door leveringsproblemen later geleverd, Pelma gaf ons de keus of we een tijdelijke vaatwasser wilden of niet. Een klein mankement bij installatie werd netjes hersteld. Prima service!
FOTO VAN A. HOOGESTEGER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door C.Caljouw op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed en deskundig bedrijf. Tijdens hele traject alles stipt volgens afspraak! Zeer content!
FOTO VAN C.CALJOUW
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Cobie van Eenennaam op donderdag 5 nov 2020 20
We zijn super blij met onze nieuwe keuken, van begin tot einde alleen maar lof.
Ook de monteur, geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Familie Eggebeen op zaterdag 17 okt 2020 20
Vanaf het moment dat we, onverwachts, de 1e keer de showroom binnenliepen kregen we een goed gevoel over Pelma Keukens. Iedereen die ons te woord heeft gestaan was erg behulpzaam. De verkoper dacht mee en bij twijfels van onze kant over bijvoorbeeld kleur of opstelling maakte hij het visueel waardoor wij tot een goeie keuze konden komen. Quinten heeft onze nieuwe keuken geplaatst, niets dan lof over hem. Wat een vriendelijke, georganiseerde jongen. Een vakman! Alles is prima verlopen en tot nu toe genieten we alleen maar van onze nieuwe keuken, die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Onze complimenten voor Pelma Keukens.
FOTO VAN FAMILIE EGGEBEEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Sewpal op donderdag 15 okt 2020 20
We zijn erg tevreden van het moment dat we binnen stapte in Pelma in Goes tot het moment dat hij geplaatst is. Geen valse beloftes zeer tevreden
FOTO VAN FAM SEWPAL
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Joeri en jolande Van Klinken op donderdag 1 okt 2020 20
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken van Pelma Keukens! Vanaf de aankoop tot de oplevering is alles top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in super mooie uitvoering”
Door Femke op donderdag 20 aug 2020 20
Heel goed geholpen door de adviseur in de winkel, alle vragen die we erna hadden werden goed beantwoord. Het ontwerp dat we wilden, is super mooi uitgevoerd. Voor dingen die 'lastig' leken, werden creatieve oplossingen gezocht. Vriendelijke monteurs die lange dagen maakten en ook weer zelf naar oplossingen zochten. Alle laatste servicepunten zijn netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door P Walhout op dinsdag 4 aug 2020 20
Wij hebben echt een zeer goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne/leuke verkoopmedewerker met verstand van zaken, denkt mee met de klant ! Ook zeer vakkundige plaatsing van onze keuken, kortom een TOPervaring!
FOTO VAN P WALHOUT
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door SJB op zondag 2 aug 2020 20
Keuken keurig volgens afspraak geleverd en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met maatwerk”
Door Marianne Seijdel op maandag 27 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij Pelma Keukens. De ontvangst was hartelijk en - in de wetenschap dat wij een rit van enkele uren achter de rug hadden - er werd ons meteen gevraagd of we iets kleins wilden eten. Zeer gastvrij. Er werd ruim tijd genomen, we voelden ons niet opgejaagd, en konden de tips en adviezen rustig laten bezinken tot het volgende bezoek. Ook dacht de adviseuse goed mee en kregen we uiteindelijk een prachtig ontwerp. Keuken op tijd en zonder problemen afgeleverd. Daarna geplaatst door een zeer kundige monteur die rustig en prettig de tijd nam om de keuken op zijn plaats te zetten. Omdat wij bepaalde wensen hadden wat betreft de indeling en aanpassen hoogtes tussen kasten, werd het uiteindelijk een keuken met maatwerk kastjes. Na installatie bleek dat deze vaste planken hadden, dat is een klein beetje onhandig. Je bent minder flexibel. Maar we genieten van de keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door de Waard op maandag 6 jul 2020 20
Alles is naar wens. ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Mee in het verhaal”
Door Patrick Deschamps op donderdag 18 jun 2020 20
Wij kochten onze leefkeuken via Pelma keukens. Van bij het begin waren ze mee in het verhaal. Aanpassingen waren geen probleem, extra vragen ook niet. We werden super goed begeleid door mensen met ervaring en een mooie kijk op wat wij voor ogen hadden
FOTO VAN PATRICK DESCHAMPS
Keuken met eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Esther Balleur op donderdag 11 jun 2020 20
Keukenrenovatie i.p.v een nieuwe keuken. Ruime keus en zeer goed advies. Verkoper komt thuis advies geven en mogelijkheden bespreken. Komen de afspraken na die gemaakt zijn. Monteur heeft keurig werk afgeleverd waar overleg steeds mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Sanne van Elst op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben samen met Sandra Mieras, een zeer prettige verkoopster van Pelma keukens een prachtige keuken samengesteld. Dit was nog niet zo makkelijk, want wij wisten absoluut niet wat we nou eigenlijk mooi vonden. We zijn meerdere keren wezen praten en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken samengesteld in samenwerking met een houtbewerkingsbedrijf. Dit is natuurlijk niet echt de normale gang van zaken, en ook niet echt een gemakkelijke weg, er moest veel heen en weer gemaild worden tussen Pelma keukens en het houtbedrijf om alles goed op elkaar aan te laten passen, maar dat is geen enkel moment een probleem geweest! En het resultaat mag er zijn, we hebben werkelijk een schitterende keuken, een keuken die helemaal bij ons past!
FOTO VAN SANNE VAN ELST
Resultaat mag er zijn
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lucille de Vries op dinsdag 2 jun 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens, vanaf het moment dat wij de keukenzaak binnen kwamen tot en met de plaatsing van de keuken. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, een fijn familiebedrijf waar je als klant centraal staat.
FOTO VAN LUCILLE DE VRIES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Guus en Anja op maandag 1 jun 2020 20
Een volledige keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel: de verkoper maakte een deskundige indruk, probeerde onze wensen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden, en pushte ons zeker niet om dingen te nemen die we niet wilden.
Afspraken werden perfect nagekomen. De montage verliep precies volgens plan. We zijn heel blij met onze keuken. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Corrie van der Vliet op zaterdag 30 mei 2020 20
Onze keuken hebben we nu 5 jaar en waar ik nog elke dag veel werkplezier aan beleef en vooral de indeling van de keuken. We zijn toen erg goed en vakkundig geholpen bij PELMA Goes en goeie tips gekregen w.b.t. de indeling. Enkele deurtjes moesten nu wat bijgesteld worden en daar is de monteur afgelopen donderdag voor geweest. Tot mijn verbazing heeft hij alle deurtjes nagelopen en de lades die niet zo makkelijk liepen heeft hij ook verholpen en het meest bijzondere is wel dat het echt service was en ik geen rekening kon verwachten. Super bedankt voor deze geweldige service en ik zal jullie bij iedereen aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adriaan Willeboordse op zaterdag 30 mei 2020 20
Al bij de verkoopster in Goes een heel vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie,en klantgericht meedenken! Voor het budget wat wij er voor over hadden werd er optimaal mee gekeken wat wel en niet kon! Ook daarna kregen we duidelijke informatie over wat ons te wachten stond! Het leveren zowel als het plaatsen van de keuken verliep uiterst nauwkeurig en precies! Er werd veel werk gemaakt van de afwerking! Kortom een prima manier van afhandelen door Ardi Pelma keukens! Zo zie je maar goed personeel en vakmannen op de vloer leveren prima resultaten! Bedankt! Het enige wat nog als idee meegenomen kan worden is het wegwerken van de trafo in het keukenkastje! Dat kan m.i. makkelijk met een plastic schuifkoofje aan het zicht onttrokken worden en toch bereikbaar zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Slogan waargemaakt”
Door R. Picavet op maandag 11 mei 2020 20
Vanaf het moment in de showroom waren we aangenaam verrast! Van offerte t/m plaatsing is alles verlopen zoals afgesproken. Jullie magen de slogan "afspraak=afspraak" helemaal waar! Bij de verbouw hebben we veel disciplines over de vloer gehad: Pelma is de enige die probleemloos goed en op afgesproken tijd hun werk uitgevoerd hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door M de Rijder op vrijdag 1 mei 2020 20
Een nieuwe keuken! Wat zijn we er blij mee. Met z'n allen aan het aanrecht , wat een feest! Erg leuk om bij jullie in de winkel te komen, het werd alleen maar mooier en supergoed verzorgd: gebak een snackje en toch zeker zo belangrijk een lach op het gezicht van de verkopers�. Uiteindelijk werd de keuken geleverd.. Netjes bezorgd en keurig gemonteerd door een erg vriendelijke medewerker. Die met ons meedacht en er zelfs nog een spotje extra bij heeft gedaan omdat het zo beter zou staan! We zijn er erg blij mee en zullen het iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan!!! Pelma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J Leijten op vrijdag 24 apr 2020 20
Uitstekend geholpen door Niels Moens, verschillende mogelijkheden besproken en laten zien in de showroom. Kregen ook handige tips . Deze week is onze keuken geplaatst , door Adri. Heel deskundig , echte vakman . We zijn zeer tevreden over het hele traject van eerste showroombezoek t/ m plaatsing . Nu keurig door Adri ingepakt met karton zodat de nog lopende verbouwing doorgang kan vinden. Overige 'afval netjes door hem afgevoerd. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een degelijke keuken en een degelijk verkoop en plaatsingstraject.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lilian koole op zaterdag 18 apr 2020 20
Bij uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we geweldig geholpen. Ze nemen de tijd en laten alle mogelijkheden zien. Ook hebben ze suggesties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ook na de koop hebben ze ons nog vriendelijk te woord gestaan voor een paar kleine veranderingen. Een echte aanrader.
FOTO VAN LILIAN KOOLE
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John en Nel van der Heijden op zondag 8 mrt 2020 20
Keuken bij Pelma Goes uitgekozen, heel deskundig geholpen door Marco Wisse. De uitgekozen keuken in een order map gedetailleerd weergegeven met duidelijke tekening en offerte. Het plaatsen door eigen Pelma keuken monteur. Wij zijn super tevreden over zowel de bestelling, levering als montage. Hiervoor een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Jan Spee op donderdag 30 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma te Goes. Prettige verkoopadviseur die goed meedenkt. Vandaag 30 01 2020 is de keuken gereed gekomen door plaatsing van 2 zeer ervaren en uitmuntende monteurs. Werken tot 's avonds laat door om een perfecte keuken af te leveren. Petje af.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Lisette op dinsdag 28 jan 2020 20
We zijn heel blij met de keuken die we bij Pelma Goes hebben gekocht. Heel goed advies gehad. We hadden heel wat wensen, bij andere zaken kwamen we er niet uit maar bij Pelma werd er goed mee gedacht. Ook het monteren is heel netjes gedaan. Er worden nog wat kleinigheidjes nageleverd, maar hier word duidelijk over gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mathilde op woensdag 15 jan 2020 20
Onze prachtige keuken nu 1,5 jaar. Kraan lekte doordat binnenkraan kapot was. Monteur is gekomen en heeft een hele nieuwe kraan geplaatst. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Erica Vroomen op donderdag 19 dec 2019 19
Pelma maakt de naam van goede service waar. Zowel tijdens het adviestraject als na het plaatsen. Op dit moment wachten wij op de levering van ons werkblad. Dit is tijdens het plaatsen beschadigd. Kan natuurlijk gebeuren. Maar wat vooral opvalt is dat bij het leveren van het vervangende blad de monteur het blad zo goed heeft geïnspecteerd dat hij opnieuw een schade ontdekte. Dit was een kleine schade, maar hij vond zelf dat het helemaal goed moest zijn. Om maar aan te geven dat Pelma kwaliteit echt hoog in het vandaal heeft. Wij raden hen echt van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Joosten m op donderdag 5 dec 2019 19
Dit jaar bij Pelma Goes een keuken gekocht. Zeer gastvrij zonder opdringerig te zijn. Prima geholpen! Keukenopstellingen in de showroom geven een goed beeld van wat te koop is. De communicatie naar de aannemer bij nieuwbouw word netjes geregeld. Ik vindt de prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Kromtrekkende deuren en kaal blad”
Door Fam. A op maandag 25 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht is in juli geplaatst. Front van vaatwasser is na 3x eindelijk steeds verkeerde front bij montage. Deur van koelkast trekt steeds krom inmiddels al 2 nieuw deuren en nog niet goed. Aanrechtblad bij spoelbak op 3 plaatsen beschadigd en bij kraan wordt deze kaal ondanks verzorging volgens advies. Nu kan dit behandeld worden maar gaat dit ons na 3 maanden dat keuken staat gewoon weer €99,- kosten hoe durf je dit te vragen want dit is toch gewoon slecht dat dit zo snel beschadigd en lelijk wordt! Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant die Pelma niemand zal adviseren en er ook nooit meer wat gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Sebastian op woensdag 13 nov 2019 19
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is laatst geplaatst. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid en werd geluisterd naar onze wensen, hierbij kregen wij een passend advies. Waar veel bedrijven de communicatie laten afweten vind ik dit hier juist het sterkste punt. Korte lijnen, snelle reacties en altijd klantgericht. Ik zal pelma keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam. Verhulst op woensdag 6 nov 2019 19
Tijdens ons eerste bezoek aan Pelma Keukens zijn we heel goed geholpen door Marco Wisse! Vakkundig en goed luisterend naar onze wensen hebben we toen onze nieuwe keuken samen samengesteld. Ook het latere mailcontact met vragen e.d. verliep heel fijn. De plaatsing verliep prima, de keuken werd schoon en opgeruimd achtergelaten! En het resultaat is heel mooi! We zijn er superblij mee en raden Pelma Keukens zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Residentic keuken”
Door M. Leijnse op woensdag 30 okt 2019 19
We hebben een Residentic keuken bij Pelma Keukens gekocht. Wij zijn heel tevreden en zijn erg goed geholpen met uitkiezen van een keuken. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN M. LEIJNSE
Het eindresultaat
+ Toon extra foto van M. Leijnse
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Ouwehand op woensdag 23 okt 2019 19
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het einde zijn wij super en op een eerlijke manier behandeld. Complimenten voor verkoper Marco. Hij weet goed wat er in het assortiment zit, denkt goed mee (ook qua budget). Zeker geen prototype verkoper wat ieder dubbeltje uit je zak probeert te kloppen. Alles bij elkaar hebben we 10 uur gedaan om tot het eindresultaat te komen. Marco bleef altijd beleefd, was zeer geduldig en toonde iedere keer weer 100% inzet om ons te helpen. Tijdens het plaatsen werd er secuur en netjes gewerkt door de monteurs. Helaas werden een klein aantal onregelmatigheden ontdekt in hetgeen er geleverd was. Soebatten was niet nodig: men gaf direct en ongevraagd al aan dat alles netjes opnieuw besteld zou worden. Geen gedoe, men wil goed werk afleveren. Pelma is zeker geen budgetkeukenbedrijf. Wij vinden service na aankoop minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom betalen we graag ietsje meer met de wetenschap dat je altijd netjes geholpen word door vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de kleine onregelmatigheden beoordelen wij Pelma dus met een "Super".
FOTO VAN FAM. OUWEHAND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Fam Helmich te Goes op woensdag 9 okt 2019 19
Er is een nieuwe keuken bij ons geplaatst door de firma Pelma keukens uit Goes. Zeer vakkundig geplaatst en precies zoals we wilden. We zijn zeer content. De monteurs Meindert en Roelof hadden liefde voor het vak en/of afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Gerda op dinsdag 8 okt 2019 19
Alweer een tijdje geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden heel goed geholpen met het maken van een keuze, er werd goed naar ons geluisterd en keuzemogelijkheden werden deskundig en prettig uitgelegd. Afgelopen maandag was het dan zover dat de keuken in onze nieuwbouwwoning in Goes geplaatst zou worden. Helaas konden we hier niet bij zijn omdat we zelf nog in het noorden van het land wonen. Op afstand werden we tot onze vreugde heel goed betrokken bij het proces. Monteur Anton hield ons telefonisch op de hoogte, overlegde zonodig over het plaatsen van onderdelen en hij stuurde foto's van het eindresultaat. Ik was ontzettend blij en verrast toen Anton ook nog foto's stuurde van de keuken helemaal netjes ingepakt en alles afgedekt! Hadden de mannen op eigen initiatief gedaan! Tenslotte werd ik nog gebeld met mededelingen over waar we wat kunnen vinden en dat we vooral niet moeten schromen om te bellen als we hulp nodig hebben bij het in gebruik nemen van de keuken. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden met onze mooie keuken en de uitstekende service van Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door sinke op woensdag 18 sep 2019 19
Wij waren op zoek naar een klassieke bordeaux rode keuken. Op de TMC woonbeurs stond Pelma keukens en zodoende hebben wij een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. We hadden al langer het plan de keuken te vervangen maar telkens stelden we het toch weer uit. De verkoopster Sandra kwam eerst thuis kijken naar het verdere interieur. Omdat we graag een keuken passend bij de woning wilden hebben. Nadien hebben we met haar een afspraak gemaakt in de showroom en met elkaar onze prachtige "Engelse" keuken ontworpen. Rond Pasen afgelopen jaar is de keuken geplaatst door vakkundige en vriendelijke monteurs van Pelma keukens. We zijn erg blij met het eind resultaat en genieten iedere dag van onze sfeervolle rode keuken!
FOTO VAN PELMA KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. C. van den Dorpel op zaterdag 24 aug 2019 19
Wij besloten in februari om op pad te gaan voor een nieuwe keuken. Maar wat is dan wijs, er zijn zoveel keukenleveranciers. We zagen met enige regelmaat de advertenties van Pelma met een klanttevredenheidscijfer van 9,6. En die zit lekker dichtbij. Dus een afspraak bij Pelma. En dat voelde vanaf het eerste moment goed. Goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Niet opdringerig, maar geduldig en met goede uitleg en adviezen. Én binnen budget. Wij hadden niet de behoefte om nog andere keukenleveranciers af te lopen. Dus keuken besteld en leverdatum afgesproken. Tussentijds nog een quooker bijbesteld, geen probleem. Verder goede communicatie over planning, levering en plaatsing. En nu staat de keuken er, naar volle tevredenheid. Met dank aan verkoper, planning én monteurs. Met het hoge klanttevredenheidscijfer is niets teveel gezegd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J.A.Scheele op vrijdag 2 aug 2019 19
Pelma keukens is een absolute aanrader, de verkoopster heeft mij perfect geholpen. De monteur die de keuken heeft geplaatst werkte keurig en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Richard op woensdag 17 jul 2019 19
De keuken is prima gemonteerd. Vakwerk! Fijn bedrijf, doen wat ze zeggen! Goeie communicatie, denken mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Sjaak en Elly van de Sande op woensdag 10 jul 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch iets andere indeling, het was nooit een probleem, en we werden heel vriendelijk behandeld. We zijn nu dan ook super blij en tevreden met het eindresultaat, niet in de laatste plaats door de prima monteur die alles zo installeerde, als was het voor zichzelf. Onze complimenten voor Dirk-Jan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Marieke Dreijer op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht via Pelma keukens. We zijn er zeer tevreden over en ook zeker over de service die ze bieden. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren heel netjes en vriendelijk. En toen ze helemaal klaar waren hebben ze ook nog netjes alles opgeruimd en gestofzuigd!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Peter Verhage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Rainer Jacobs op zaterdag 9 feb 2019 19
We hebben onze keuken laten doen afgelopen zomer door Pelma (onderdeel DB keukens). Vanaf het begin een fantastische service. We zijn ontzettend blij met en tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.