Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met ‘n 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kunt u hier volledig uw persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn u hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Door ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit kwaliteitskeukens voor ieder budget en in iedere stijl en opstelling.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak." Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
Na haar oprichting in 2000 krijgt Pelma Keukens al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. Onze slogan 'dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zes andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 286 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren232 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam. Verhulst op woensdag 6 nov 2019 '19
Tijdens ons eerste bezoek aan Pelma Keukens zijn we heel goed geholpen door Marco Wisse! Vakkundig en goed luisterend naar onze wensen hebben we toen onze nieuwe keuken samen samengesteld. Ook het latere mailcontact met vragen e.d. verliep heel fijn. De plaatsing verliep prima, de keuken werd schoon en opgeruimd achtergelaten! En het resultaat is heel mooi! We zijn er superblij mee en raden Pelma Keukens zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 '19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 '17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. J. Marijs op woensdag 20 jul 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukes is werkelijk meer dan geweldig. De verkoper heeft eindeloos geduld met ons gehad als we telkens weer nieuwe ideeën naar voren brachten. Hij ging daar altijd weer mee aan de slag. Zeer kundig en netjes bracht hij al onze eisen en wensen over op beeld. De bezorging van de keuken was correct. En de keukens monteurs... Daar hebben we enkel maar bijzonder waardering voor. Zij hebben onze keuken tot een plaatje gemaakt! Ze waren zeer precies in de uitvoering! De leus van Pelma " Afspraak is afspraak" is geen loze leus maar een realiteit. Pelma vriendelijk bedankt voor onze geweldige mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door A. de Waard op donderdag 15 okt 2015 '15
Positieve ervaring met als resultaat een mooie keuken! Na een zeer hartelijk ontvangst werden we door Marnix vriendelijk te woord gestaan, hij luisterde naar onze wensen, nam de tijd, gaf eerlijk advies en dacht mee. Ons gevoel was meteen goed, dus de keuken tijdens onze 2e afspraak gekocht. We hebben de levering een paar keer moeten verzetten, maar dit was allemaal geen probleem. De keuken is netjes en zorgvuldig geplaats, helemaal top en hij is nog mooier geworden dan dat we hadden gehoopt! Kortom, Pelma keukens is een échte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“De slogan afspraak is afspraak werd waar gemaakt”
Door Sjaak en Hannie Nieuwenhuize op maandag 14 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht met aan twee zijden geplaatste kastjes tot bovenaan toe; ingebouwde koel/diepvries, inductiekookplaat, oven en wasemkast. Hierin kunne wij kruiden in plaatsen heel handig. De keuken is niet groot maar wij hebben de ruimte goed benut. De schuiflades zijn erg gemakkelijk wij hebben ze vol met zware pannen. Tegenover de gootsteen en aanrecht hebben wij nog een extra aanrechtblad laten plaatsen. Maar voor wij dit allemaal hebben laten doen zijn wij eerst heel correct en vakkundig geholpen en hebben ons laten adviseren door dhr. Boeder. EEN DIKKE 10! Wij hebben een reuze ochtend gehad lekker gesmikkeld zelfs taart en allerlei lekkere hapjes. De inmeting was goed alleen waren er wat strubbelingen met een klein vensterblad na een correcte meting van een monteur werd dit verholpen. Bij de plaatsing was al een deukje in het front van een deurtje, dit werd op korte termijn verholpen. Met de wasemkap hebben we problemen gehad vanwege de afvoer. De communicatie hierover was niet helemaal correct. De afvoerplaatsing welke in korte termijn moest gebeuren daarvoor hebben wij zelf een bedrijf benaderd. Zij konden dit heel snel monteren. Dit heeft ons behoorlijk veel spanningen gegeven, wij konden niet opschieten en de trouwdatum stond voor de deur. De wasemkap die hier geplaatst moest worden was weer naar een ander bedrijf teruggestuurd. Daar ging heel wat weken overheen en koken werd zo een probleem. later kregen wij de juiste wasemkap. Wij hadden een akelig gevoel als wij Pelma weer moesten benaderen. Het was zodoende een langdurige geschiedenis, maar nu genieten wij des te meer van onze pelma keuken. Toch raden wij dit keukenbedrijf aan want: De slogan AFSPRAAK IS AFSPRAAK werd zodoende toch nog waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Kwam voor gasfornuis, maar ging met complete keuken naar huis”
Door Anita Miranda Molenaar op dinsdag 27 jan 2015 '15
Op zoek naar eenvoudige keuken wel voorzien van alle apparatuur. Ben naar Pelma gegaan, afgegaan op de aanbiedingsfolder en vernomen dat er vriendelijk en behulpzaam personeel werkzaam zou zijn.... Ben uitgegaan van een bepaald budget, verkoper volop 'meegekeken en meegedacht'! Keurige prijsopgave gekregen, alles geheel vrijblijvend, daarna 2e afspraak met verkoper gemaakt en rustig nog eens alles doorgenomen, er werd alle tijd genomen. Levering keuken, zoals gepland! Ook alle lof voor de monteur, keuken'alleen' gezet, maar in een woord perfect! Ook werkte hij netjes en ruimde hij alles direct op. Ik ben heel, heel tevreden en kan Pelma bij iedereen aanraden! Vond het ook zeer correct, dat men na een aantal weken nog eens contact opnam of alles naar wens was en was gegaan, kortom; wat ze beloven,doen ze!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Arnold en Agnes van den Berge op zondag 3 apr 2016 '16
We zijn vanaf het allereerste kontakt tot aan de oplevering van de nieuwe keuken uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld. Pluspunt is dat er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen. In Niels Moens hadden we een uitstekend verkoper en in Johan van Binsbergen een uitstekend monteur. Ook de aandachtspuntjes die na de oplevering nog gedaan moesten worden zijn vlot en keurig afgewerkt. We zijn uitermate tevreden met onze prachtige keuken en genieten er elke dag van.
FOTO VAN ARNOLD EN AGNES VAN DEN BERGE
Onze prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Richard Boeckhout op dinsdag 13 sep 2016 '16
Supertevreden met onze nieuwe keuken! Vanaf begin tot eind prima geholpen. Professioneel, netjes en beleefd. 'Afspraak is afspraak' is geen loze slogan maar wordt werkelijk nagekomen. Met dank aan verkoper Andries van Velzen. Uit de kunst!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig en kwalitatief super!”
Door Sabine de Ridder op dinsdag 7 okt 2014 '14
We hebben een kookeiland gekocht bij Pelma. Heel goed geholpen in de showroom. Meegedacht over opstelling en ook aan de kosten gedacht. Ook bij ziekte van onze vaste verkoper werd er voor uitstekende vervanging gezorgd door een collega van hem waardoor de afspraak toch door kon gaan. Bij het afleveren en monteren van de keuken werd de vloer eerst netjes afgedekt met resten van dozen. Er werd zorgvuldig omgegaan met onze spullen en de mannen hebben heel hard gewerkt. Toen de montage klaar was attendeerden de monteurs ons zelf op een plakrand van een kastdeurtje die niet helemaal goed was. Van Zeeland naar het Westland, een heel eind voor Pelma, heel fijn dat we de keuken bij hen hebben gekocht. Zijn erg tevreden en super blij met onze aanschaf. Een aanrader!
FOTO VAN SABINE DE RIDDER
Reactie of foto toevoegen
“10 plus”
Door Schilperoort - Verijzer op maandag 5 okt 2015 '15
Geweldig!!!! 10 ++. Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Pelma.

Winkel: de winkel ziet er erg mooi uit! keurig verzorgd, en het personeel is bijzonder vriendelijk! Hier ben je geen nummer of achternaam, je word persoonlijk geholpen wat voor een prettige atmosfeer zorgt. Het was een verademing om in deze winkel te zijn, zeker in vergelijking met andere keuken zaken.

Verkoop: Wij zijn geholpen door Colin, Zo netjes, Zo keurig, En gezellig! Er werd heel goed geluisterd naar wat wij wilde! opties die niet mogelijk waren bij andere keuken zaken waren hier geen probleem! Er was geen moment dat wij ons te veel of bezwaard voelden. Colin was duidelijk, transparant, Kundig En zo netjes en vriendelijk! E-mail verkeer is wederom zeer netjes!

Montage: 10++. Buitengewoon netjes!!!!! Zeer aardige, en kundige monteurs! zodra de monteurs begonnen met het plaatsen van de keuken zag je meteen hun vakmanschap en kennis! alles zo secuur en precies. beide heren ware ook erg prettig in de omgang. De mannen hebben echt hun best gedaan om een prachtig product te leven! Daar word je blij van!

Aflevering: Er waren wat kleine deukjes in een kastje, wat iedereen kan over komen. De monteurs gaven dit direct aan en vertelde mij geen zorgen te maken want hun zouden het direct regelen. Kosteloos vervangen!

Algemeen: Wilt u een nieuwe keuken?! ga dan naar Pelma! ALLES word zo goed geregeld voor je! een keuken uitzoeken is echt een feest bij Pelma. jij kiest en hun doen de rest! een winkel zoals het hoort. Vriendelijk, attent, kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Residentic keuken”
Door M. Leijnse op woensdag 30 okt 2019 '19
We hebben een Residentic keuken bij Pelma Keukens gekocht. Wij zijn heel tevreden en zijn erg goed geholpen met uitkiezen van een keuken. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN M. LEIJNSE
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anja Meloen op zaterdag 30 nov 2013 '13
Ben zeer tevreden over de diensten van Pelma. Bij ontvangst werd men vriendelijk en gastvrij ontvangen.Bij het uitzoeken van een keuken model, kleur, opbouw alles kon geregeld worden en uitgekiend het ging met veel ontspanning en als er later nog iets veranderd moest worden stond men altijd terzijde. Toen de keuken gezet werd kwamen ze met 2man sterk en dat ging perfect net en secuur werk is er geleverd De keuken is voor mij een mooi stuk werk geleverd. Dus Pelma Keukens zeer dankbaar en voor andere maensen een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door W. Soeteman op zondag 27 nov 2016 '16
Wij vinden het een mooie keuken en deze is aan ons verkocht door vriendelijk en bekwaam personeel. Perfecte monteurs met inzicht. We zijn zeer tevreden. Een goede ervaring met plaatsen van de keuken. En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mirjam van den Dries op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prima service en we worden als klant serieus genomen. Er wordt goed rekening gehouden met onze wensen en er wordt goed meegedacht door zowel de verkoper als de monteur. De communicatie verloopt ook prima zijn er vragen of opmerkingen dan wordt hier wat mee gedaan. Kortom we hebben een keuken gekregen geheel naar onze smaak en wensen waar we nog lang plezier aan zullen gaan beleven
FOTO VAN MIRJAM VAN DEN DRIES
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“goed gevoel”
Door Derk-Jan op dinsdag 22 jan 2013 '13
afgelopen jaar hebben wij bij Dhr. Jan van den Ende (Pelma) een keuken gekocht. Wij waren blij verrast door de rustige benadering en de deskundigheid waarmee de verkoper ons benaderde. Er werd goed meegedacht in het hele traject! Over de prijs / kwaliteit zijn wij tevreden. Na plaatsing is er nog een keer een monteur langsgeweest om een opleverpunt te verhelpen. Deze afspraak was ruim van gevoren bij ons aangekondigd! Ik zou deze keukenzaak bij iedereen aanraden. Kortom: Pelma en Dhr. van den Ende wij zijn erg tevreden over het kopen, leveren en plaatsen van onze keuken. Familie Vorstelman, 's-Gravenpolder.
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar jammer!!”
Door Harry op zondag 7 apr 2013 '13
Pelma Keukens, eerste ervaringen zeer positief. Prettige ontvangst in de showroom en goed geholpen door Jos, die zijn benen als junior verkoper onder zijn lijf wegloopt, zeer gedreven. Heel het proces tijdens de aankoop van de keuken is aan te bevelen.De door ons gemaakte keuze van de kastdeurtjes waren niet meer door de fabrikant te leveren maar Pelma heeft dit zeer correct opgepakt. Levering van de keuken was keurig op tijd. Eerste week van januari 2013. Monteurs zijn vakmensen, echter gaat er in de verdere organisatie toch het nodige fout. Nu begin april wachten we nog steeds op twee handgrepen met tussentijds de nodige aanpassingen, die overigens door de monteurs goed worden opgepakt, maar wellicht op het kantoor onvoldoende worden gecommuniceerd. Jammer dat ze zo het geheel naar beneden halen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door F.Bos op woensdag 11 mei 2016 '16
Onze 1e keuken gekocht bij Pelma in 2005. Na goede service en de montage ook de 2e keuken bij u besteld en ondertussen geplaatst. Niets dan lof voor uw organisatie. Alles op afgesproken tijd / goede monteur / alles passend.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Nagelkerke op donderdag 9 jun 2016 '16
De belangrijkste pijlers voor een fijn en succesvol proces en zeer geslaagd resultaat waren voor ons het goed luisteren naar onze wensen, het aanvoelen van Marnix wat bij ons past en alle rust en de tijd die ervoor genomen is! Het plaatje van hoe we het wilden qua sfeer zat aardig in ons hoofd, maar hoe dit te realiseren...dat vroeg de nodige tijd....maar dat was voor Marnix geen enkel probleem! Geen moeite was hem teveel en de snelheid van de reacties op mails, afspraken, belletjes etc was zeer snel. Stalen mochten we even meenemen om overige dingen voor onze woonkeuken op elkaar af te stemmen. Kortom een fijne ervaring en een mooi resultaat !!
FOTO VAN FAM NAGELKERKE
Mooi resultaat keuken van Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Fam. de Jonge Maassluis op vrijdag 26 jun 2015 '15
Van begin tot eind zeer correct en vriendelijk geholpen. De kennis van de verkoper is groot en de hapjes van kok Johan erg lekker. De keuken is door een echte vakman geplaatst en de keuken nog mooier dan gedacht. Pelma keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Fam. Bek op woensdag 6 jan 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma in Goes. In de showroom kan prima een keuze worden gemaakt. Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en goed voorgelicht over de mogelijkheden. Aflevering en plaatsing is tot volle tevredenheid gegaan. Alles is inderdaad gegaan zoals was afgesproken en beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cees Roubos op vrijdag 22 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Wij zijn vanaf de verkoop tot en met de plaatsing erg tevreden. Er wordt stap voor stap goed gecommuniceerd en afspraak is innderdaad afspraak. Een 9+ zoals die op de bus van de monteur staat is welverdiend! Een aanrader om hier uw keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J.A.Scheele op vrijdag 2 aug 2019 '19
Pelma keukens is een absolute aanrader, de verkoopster heeft mij perfect geholpen. De monteur die de keuken heeft geplaatst werkte keurig en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Peter Oreel op donderdag 4 feb 2016 '16
IK ben op een hele goede en fijne manier geholpen,ook de voorlichting bij het kopen van mijn nieuwe keuken was perfect. Ook het plaatsen en opleveren is heel goed en fijn verlopen, kortom ik ben heel tevreden. Team Pelma Keukens dankjewel.
FOTO VAN PETER OREEL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Scoort hoog met service”
Door Familie Stronkhorst op zaterdag 24 okt 2015 '15
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We zijn uitstekend geholpen. Zowel de keuken adviseur als de monteur die de keuken kwam inmeten dachten goed met ons mee en kwamen met tips waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Hierdoor is de keuken helemaal naar onze zin geworden. Maar waar Pelma zeker hoog mee scoort is de service. Wanneer er iets niet in orde is wordt dit snel en correct afgehandeld. Kortom: wij zouden Pelma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Beeke op maandag 27 okt 2014 '14
Super tevreden over onze nieuwe keuken. Precies wat we in gedachten hadden. Werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen en goede ideeën aangedragen. Alles volgens plan verlopen, levering op tijd en alles compleet. Kundige monteur die goed wist wat hij deed en de tijd nam om de keuken keurig af te leveren. Geen 9 tot 5 mentaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“alles in overleg”
Door W Storm op zaterdag 17 jan 2015 '15
Aan koop van een nieuwe keuken, tijdens de koop nam de verkoper alle tijd om onze wensen en eisen in een nieuwe keuken in te passen. Door de uitloop van de bouw was het beter dat de keuken ca. 4 weken later zou geplaatst moeten worden, na 3 telefoontjes was het geregeld. De monteur was erg precies en het was erg fijn om hem hier aan het werk te hebben. Door een ongelukje door derde was er een beschadiging op een keuken kastje dit is met een telefoontje geregeld. Ik kan Pelma keukens aanraden bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Volwerk op zaterdag 15 apr 2017 '17
Toen wij op zoek waren naar een nieuwe keuken, kwamen we, na al een tal van keukenzaken te hebben bezocht, uit bij Pelma Keukens in Goes. Het voelde eigenlijk direct als een warm bad. Vriendelijk geholpen en wat wij het voornaamste vonden, niet opdringerig! Overal werd je mee geholpen om dan zo uiteindelijk bij de juiste keuken uit te komen. Het plaatsen van de keuken hadden we voor ons uit geschoven, maar uiteindelijk is alles toch sneller geplaatst dan we dachten. Want als je hem dan eindelijk hebt, wil je hem toch ook wel zsm in je huis hebben staan.
Levering en plaatsing ging niet geheel zonder vlekkeloos, maar ook dat heeft Pelma naar alle tevredenheid opgelost. En ook als de keuken eenmaal geplaatst is, blijft de service TOP! Echt een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN FAM. VOLWERK
Nieuwe keuken via Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Openheid en transparantie”
Door Jessica & Christof op zondag 13 nov 2016 '16
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Vanaf het eerste gesprek was er veel openheid en transparantie over de organisatie en de werkwijze binnen het bedrijf. Daarnaast dacht de verkoper goed met ons mee en gebaseerd op zijn ervaring kon hij ons goed adviseren. Ook in het traject na de aankoop van de keuken kon je altijd terecht voor eventuele vragen bij de verschillende afdelingen. Doordat wij nog volop aan het verbouwen waren in ons huis kwamen wij er achter dat ons kookeiland iets moest verschuiven. Na slecht​s​ 1 telefoontje hierover hebben wij direct een nieuwe tekening ontvangen met daarop de maten​. De interne communicatie binnen ​Pelma​ verloopt zeer goed! Er werd dus gelijk duidelijk in kaart gebracht wat voor gevolgen dat zou hebben voor misschien al eerder aangebrachte voorzieningen van de keuken. Het plaatsen van de keuken was ook goed verzorgd, de vakkundige monteurs gingen voorzichtig en zorgvuldig te werk met als eindresultaat een super mooie keuken die meer dan voldoet aan onze wensen. De lijfspreuk van Pelma is "Afspraak is afspraak" dit is zeer zeker waar! Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ik zou dan ook iedereen een Pelma keuken aanraden!
FOTO VAN JESSICA & CHRISTOF
Keukeneiland met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door A. Nieuwenhuijse op vrijdag 29 nov 2013 '13
Omdat veel van onze fam. bij Pelma hun keuken hebben gekocht zijn wij daar ook naar toe gegaan. En inderdaad, hun goede ervaringen klopten helemaal. We werden vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Ook de levering ging volgens plan. De montage liep ook soepel. Kortom we zijn zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Reparatieservice”
Door Hermieke Riemens op dinsdag 19 nov 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de keuken die we zes jaar geleden bij Pelma gekocht hebben. Elke dag kook er met veel plezier! Helaas ging van 1 kastje het hang en sluitwerk stuk. Binnen een week werd dit keurig opgelost door Pelma. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen en hoefden niets af te rekenen omdat Pelma nog reparatieservice gaf. Kortom weer een tevreden klant bij Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier langs”
Door Fam. Koster op dinsdag 11 okt 2016 '16
Zeer tevreden over het advies, montage en service. 'Afspraak is afspraak' wordt op elk onderdeel nagekomen. Fijne contacten en zeer professioneel. Er wordt meegedacht met de klant om uiteindelijk tot een bevredigende oplossing te komen. Ik zou iedereen aanbevelen hier langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“De beste keukenzaak”
Door Frans C.M. Aarts op donderdag 30 jun 2016 '16
Hele goed begeleiding door vriendelijk en vakkundig personeel bij de opzetten van het keukenplan en persoonlijke wensen vormen een leidraad in het plan. Ook na aankoop kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Wat er eventueel mis gaat wordt zo snel mogelijk en adequaat verholpen. De montage werd prima en vakkundig door vakbekwame monteurs gedaan. Zonder twijfel voor ons de beste keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Voor de service een 10”
Door Linda de Meij op woensdag 9 sep 2015 '15
Na veel wikken en wegen uiteindelijk bij pelma keukens terecht gekomen. De duidelijkheid, het meedenken van Marnix en ook de manager heeft uiteindelijk een mooie keuken opgeleverd. Enige smetje was het verkeerde aanrechtblad, maar dat werd na 1 dag prima opgelost en opnieuw besteld. Service een 10!
FOTO VAN LINDA DE MEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door PL de Jonge op dinsdag 20 jan 2015 '15
We zijn vriendelijk ontvangen en er is tijd voor ons genomen om een mooie en geschikte keuken voor ons te vinden.
offerte was duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. ook de aflevering was op de afgesproken tijd. (al was er soms nog veel heen en weer gebel, over sommige dingen) Maar beter 1 telefoontje teveel dan 2 te weinig. de medewerker die de keuken heeft geplaatst was een vriendelijke en behulpzame man.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Familie Berrevoets op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben in december 2016 een keuken bij Pelma Keukens gekocht. De verkoopadviseur denkt heel goed mee en neemt ruimschoots de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd, doen alles in goed overleg en hebben hun werk zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Pelma Keukens en bevelen hen dus ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door W.H. Ströpke op donderdag 15 sep 2016 '16
In ons chalet is een nieuwe keuken geplaatst met 5 Etna apparaten. De monteurs moesten wel inproviseren, daar je in een chalet geen leidingen kunt infrezen. De keuken is een plaatje geworden. De monteurs verdienen een pluim, wat een vakmannen. Ook op het voorbereidend traject ( zelfs 2x) was niets aan te merken. Geheel rustig en tijd om te overdenken kwamen we tot een besluit. Alleen maar lof.
FOTO VAN W.H. STRÖPKE
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze lijfspreuken”
Door Fam. Weststrate-Imanse Krabbendijke op donderdag 22 sep 2016 '16
Begin september een nieuwe keuken door Pelma laten plaatsen. Zeer goed advies gehad. Vanaf aankoop t/m plaatsing zeer goede communicatie, en "afspraak is afspraak" is zeker geen loze lijfspreuk. We kunnen Pelma dan ook iedereen aanbevelen! Zowel de verkopers als monteurs Klaas en Arie verdienen een dikke pluim.
FOTO VAN FAM. WESTSTRATE-IMANSE
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door N.C. op donderdag 18 jul 2013 '13
Wat onderhandeld over de data van plaatsen, ze zijn flexibel in de planning! Aardige monteurs en nu een prima en gave keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit en service”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ze komen direct met een aantrekkelijke prijs en niet zoals de meeste keukenboeren waar je de helft nog af moet praten. Zeer klantvriendelijk ontvangen. Continue inzicht in de prijsopbouw van de keuzes die je maakt en zeer gemakkelijk weer aan te passen, om toch tot een ideale keuken te komen tegen de juiste prijs. Bij vragen/problemen wordt je binnen een dag te woord gestaan en verder geholpen. De service is uitmuntend, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Alles netjes op tijd geleverd en ook weer gemonteerd. Problemen (beschadigingen kastjes) zijn snel en adequaat opgelost. Pelma is aan te bevelen, omdat ze altijd inzicht geven in de prijs opbouw, geen verborgen kosten hebben, zeer goed advies geven in bepaalde keuzes (qua keukenapparatuur) en een uitmuntende service hebben. Dit alles bij elkaar ook nog tegen een goede prijs.
FOTO VAN NIELS
Keuken met Pelgrim apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“Keurig, Kundig & Kwaliteit”
Door Suzette op maandag 31 mrt 2014 '14
Quooker kraan laten installeren. Er moest een aantal aanpassingen gemaakt worden om de boiler in de onderste keukenlade te laten passen. De monteur heeft keurig en kundig werk geleverd. Hij werkte hard door, was zeer beleefd en had alles tot in de puntjes opgeruimd. Een Quooker kraan is niet goedkoop, maar dan heb je echt wat. Gemak dient de mens! Voordat de kraan werd geplaatst geheel vrijblijvend kwam een monteur langs om de situatie op te nemen. Dat vind ik service. Ik kan Pelma Keukens bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door José Blankenburgh op donderdag 6 mrt 2014 '14
Mooie keuken, klopt met het visuele plaatje in de winkel, juiste en plezierige advisering,alle tijd en ruimte ook voor aanbrengen van evt. wijzigingen. Goede service, prima logistiek, fijne samenwerking, vragen per mail direct beantwoord, vakkundige plaatsing, medewerkers correct en vriendelijk, prima bedrijf, een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door André Klaassen op zaterdag 21 nov 2015 '15
Super ervaring! Er werd ruim de tijd genomen bij het bepalen van onze wensen en de oplevering was prima. De aftersales is uitstekend. Alle restpuntjes worden goed opgepakt en zelfs bij een tegenvallende prestatie van apparatuur wordt daar perfect op gereageerd door om te ruilen. Wij zijn heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Leo & Ina op woensdag 29 mei 2013 '13
Wij zijn ontzettend tevreden over Pelma Keukens. Zowel de receptie, voorlichting en montage waren zeer correct en voor iedereen aan te bevelen. Kernwoorden die wat ons betreft horen bij Pelma: deskundigheid, duidelijke afspraken, vriendelijk, klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Fam. Hoveling, de Meern op woensdag 23 mrt 2016 '16
Tijdens de zomervakantie 2015 bij toeval bij Pelma Goes terecht gekomen. Ontzettend persoonlijke ontvangst. Keuken aangeschaft, in februari 2016 geleverd in Utrecht. Alles compleet en bij vragen werden we keurig geholpen. Een dikke 10 voor Pelma.
FOTO VAN FAM. HOVELING, DE MEERN
U-keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Karin de Meulmeester op donderdag 4 feb 2016 '16
Goede begeleiding van aankoop tot plaatsing vd keuken. Goed meedenken van verkoopadviseurs en monteurs. Nette en zeer correcte benadering. 2x een keuken bij pelma gekocht tot grote tevredenheid.
Al met al zeer positief.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima!!!”
Door Linda Geneugelijk op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Elke dag genieten we van de nieuwe keuken! Service is prima! Zelfs toen bleek dat de afzuigkap na een week stuk was, monteur kwam direct langs en loste het op!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de koop”
Door A.A.Janse op woensdag 13 mei 2015 '15
WE hebben bij Pelma keukens een nieuwe keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Ook de afwerking door de desbetreffende monteur was geheel naar onze wensen. We kunnen Pelma keukens dan ook bij iedereen aanbevelen.Ook de verhouding prijs -product was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Wilden betrouwbare zaak”
Door J.b van Liere op maandag 13 apr 2015 '15
Wij wilden een keuken kopen in een betrouwbare zaak,zonder overbodige reclames e.d. Pelma heeft aan deze wens uitstekend voldaan,ook toen wij na de eerste overeenkomst nog wijzigingen wilden doorvoeren. Van af het eerste contact met verkoper Marnix tot en met het plaatsen van de keuken is alles volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Martin van Ieperen op maandag 28 nov 2016 '16
Heldere afspraken tijdens het gehele traject van offerte tot service na plaatsing. Montage goed afgestemd en keuken komt overeen met de vooraf aangegeven wensen. Aanrader dus om bij Pelma Keukens in Goes je keuken te kopen, waar ze recent de showroom hebben verbouwd en uitgebreid.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor ons vakantiehuis”
Door JH Schweter op dinsdag 17 feb 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuis gekocht. Door medeeigenaren op ons vakantiepark hoorden wij, dat zij heel tevreden waren met Pelma keukens. Wij dus ook daar naartoe, en wij waren vanaf de eerste contact heel tevreden met alles. De voorlichting was helemaal prima, aflevering exact op tijd en vooral word de keuken door de monteur perfect afgewerkt. Wij zitten nog steeds in onze nieuwe keuken en bewonderen deze vakmanschap. Hartelijk dank aan de hele team van Pelma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden!”
Door M. Bij de Vaate op woensdag 2 jul 2014 '14
Goede adviezen gekregen in de showroom. Proffesionele begeleiding van idee naar keuken. Het zetten was een feest dankzij de bekwame monteur. Kortom: aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“strakke planning nieuwe keuken”
Door peter op zaterdag 13 jul 2013 '13
Door de strakke planning en de goede persoonlijke service van Pelma hebben wij het maar 4 dagen zonder keuken moeten doen.Er is bijna niets misgegaan en het ene kleine foutje werd direct opgelost.al met al een prachtige keuken die het budget dubbel en dwars waard is.Ik kan Pelma keukens van harte aanraden ,ze doen echt wat ze beloven en voldoen aan alle verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geplaatst”
Door J Boone op vrijdag 10 jan 2014 '14
Prijs kwaliteit is goed. Klant vriendelijkheid en service zijn top. Levering is goed verlopen,alles was compleet. Klachten hebben we niet. Duidelijk aangeven wat je wel en wat je niet wil. Ja.Ze denken geweldig met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Fam J. de Korte op vrijdag 8 jan 2016 '16
Wij hebben hier voor de 2e keer een keuken gekocht, en dat is wederom enorm goed bevallen. Je wordt fijn geholpen, en er wordt ook echt meegedacht. We kregen ook alle tijd voor het uitzoeken, en werden zelfs nog bediend met verse aspergesoep. Ook de levering etc. is allemaal goed verlopen. En je krijgt een eerlijke prijs.TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Sebastian op woensdag 13 nov 2019 '19
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is laatst geplaatst. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid en werd geluisterd naar onze wensen, hierbij kregen wij een passend advies. Waar veel bedrijven de communicatie laten afweten vind ik dit hier juist het sterkste punt. Korte lijnen, snelle reacties en altijd klantgericht. Ik zal pelma keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Compliment”
Door J.den Hengst. Zierikzee op zaterdag 30 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling, die we bij Pelma Keukens kregen. Onze inductieplaat ging stuk en mede door hun inspanning, konden wij dezelfde dag toch koken. Zelfs de monteur kon de inductieplaat 's middags nog aansluiten. Een compliment waard.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.