Feedback
6,0

Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4940280 | Bloemendalerweg 42, 1382 KC Weesp
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens
Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens. De aankoop van een keuken en/of badkamer is een goede investering in uw woning, maar zeker geen dagelijkse bezigheid. Laat u daarom door onze vakkundige adviseurs informeren over de vele mogelijkheden die aansluiten bij uw droomwensen.
Alternatieven voor Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 851 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,9 uit 119 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Veel stress en extra kosten”
Door N Fekete op woensdag 20 mrt 2024 24
Mijn teleurstelling is diep, maar helaas niet verrassend gezien eerdere interacties na de aankoop van mijn keuken. Toen we de showroomkeuken bekeken, stond er volgens de opstelling een stoomoven. Echter, bij het ophalen bleek deze vervangen te zijn door een waardeloze mini wijnkoeler van inferieure waarde. Toen ik dit aan de orde stelde, werd mij verteld dat de stoomoven inmiddels apart was verkocht (terwijl deze nog wel op de door TuijpsHuysch verstrekte tekening stond). Vervolgens boden ze een vervanging aan tegen een belachelijk hoge prijs, die ze bestempelden als een speciale aanbieding. Dit was bijzonder frustrerend! Uiteindelijk heb ik zelf een oven moeten aanschaffen, zij het gelukkig tegen een veel lagere prijs. Tijdens de installatie van de keuken kwamen er tal van problemen naar voren, waaronder plinten die te kort waren voor het keukeneiland, een keramisch blad dat krom bleek te zijn (later gebarsten), en deuren die verkeerd waren geïnstalleerd, met de binnenkant beschadigd door zinloze en onhandige installatie van een zeeppomp, om er maar een paar te noemen. En nu ontdek ik dat de Quooker geleverd is zonder reservoir. Ik heb er nu zelf een moeten bestellen, inclusief BTW, voor een prijs die lager is dan de aanbiedingsprijs die ze mij achteraf boden. Het voelt alsof ik een showroomauto heb gekocht en bij het ophalen ontdek dat er verschillende banden op zitten, er geen passagiersstoel aanwezig is en zelfs geen accu en overal krassen. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in dit bedrijf ernstig geschaad. Bovendien was de communicatie zeer slecht en respectloos. We werden vaak niet teruggebeld, beloftes werden vergeten, echt arrogant en onprofessioneel. Ik begrijp dat showroommodellen tegen een gereduceerde prijs worden verkocht en dat er enige slijtage kan zijn, maar de extra kosten en stress die hiermee gepaard gaan, had ik niet verwacht van een "luxe" bedrijf. Doe geen zaken met dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Kim op dinsdag 27 nov 2018 18
In september een keuken geplaatst. De communicatie is voldoende op het moment je nog in het aankoop proces zit. Daarna is het slecht. Er wordt in veel gevallen niet gereageerd op de mail of ik werd niet teruggebeld. Mijn keuken was twee keer één grote puinzooi toen ik thuis kwam. Heel de vloer bezaaid met afval. De eerste keer is het geraamte geplaatst. Daarna het werkblad. Keuken is nooit opgeleverd. Schade die er was en koelkast die niet goed was gemonteerd is nooit opgelost. Het werkblad ook niet goed ingemeten. Schade die er ontstond bij het plaatsen daardoor is niet opgelost. Dat heb ik een ander laten doen. Heb daar een mail over gestuurd, maar geen reactie. Ik zou dit bedrijf niet aanraden en zelf ook niet meer heen gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Stefan op zaterdag 16 feb 2019 19
Had een doosje wandtegels gekocht maar de kleur bleek met het licht thuis helaas anders dan in de kunstmatig verlichte showroom. Heb gebeld en kreeg een medewerker aan de lijn die zei dat ruilen voor een andere kleur tegels geen probleem was. Bij aankomst dezelfde dag werd mij door een andere medewerker, tw dhr van Driel schaamteloos medegedeeld dat ruilen niet kan. Dat mij dit telefonisch door een andere medewerker was beloofd bleek niets waard. Ik mocht mijn pakketje tegels weer meenemen. Ongelofelijk dat je als klant zo respectloos en onbetrouwbaar wordt behandeld door dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens
  Weesp, Bloemendalerweg 42, 1382 KC Weesp, tel 020-4940280
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.