Feedback
8,4

NiVo Keuken

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-3698688 | Boezemweg 1, 2641 KG Pijnacker
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van NiVo Keuken
Keukens voor ieder budget. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij NiVo Keuken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij tonen u het brede assortiment en zetten dit om naar een mooi en persoonlijk plan dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Bij NiVo Keuken krijgt u een deskundig advies op maat.
Alternatieven voor NiVo Keuken
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 366 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• I-KOOK
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,6 uit 859 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 770 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Zoetermeer Zuid-Holland) score 9,0 uit 131 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2175 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over NiVo Keuken. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een goede ervaring”
Door Berenice Wieman op donderdag 29 jun 2023 23
Na een slechte ervaring met een niet nader te noemen organisatie tbv het vernieuwen van keukens, vroegen wij aan een vriendin of zij goede ervaringen had met het bedrijf dat bij hen e.e.a. in de keuken had vernieuwd. Dat was zij zeker en het bleek om Nivo Keuken uit Pijnacker te gaan. Het contact met hen was gauw gelegd en eigenlijk is alles bijzonder vlot gelopen. Het (e-mail-)contact was snel en compleet, het uitzoeken en bestellen van de te vervangen apparatuur ging heel soepel, de levering (in deze rare periode van schaarste en lange levertijden) was binnen 2 weken rond en de plaatsing kon zelfs nog sneller dan gepland. Vanaf het eerste contact tot vandaag, de dag dat alles keurig is geplaatst, zijn er 7 weken voorbij. Wij kunnen ons geluk niet op.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nick op zaterdag 25 feb 2023 23
Wij zijn goed geholpen door Pepijn bij het uitzoeken van onze eerste keuken. Hij dacht goed mee over de prijs kwaliteitsverhouding, probeerde ons te sturen in ons budget, maar tegelijkertijd wel een keuken samen te stellen die van al onze wensen is voorzien. Als de keuken ooit aan vervanging toe is, komen wij zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Sjoerd op vrijdag 24 feb 2023 23
Augustus 2020 een keuken gekocht, super blij mee! Hebben hem zelf geplaats en dat ging heel makkelijk en goed! Kookplaat ging helaas snel kapot, maar daar kan nivo keukens niks aan doen, die hebben me super geholpen en het snel met de leverancier opgelost, waardoor ik al heel snel een nieuwe kosteloos had gekregen! Klant vriendelijkheid was top!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Lieke op woensdag 1 feb 2023 23
Ik heb sinds afgelopen april een nieuwe keuken, gekocht bij Nivo keukens. Ik ben erg tevreden met de begeleiding in de zaak en de plaatsing van de keuken. Je kon vrijuit je ideeën geven en zij maakten daar een geheel van. Resultaat een prachtige keuken met alles wat ik wilde en dit is prima geplaatst door de aannemer die zij aanbevolen. Al met al erg blij en een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte afwerk kwaliteit”
Door hg kamp op dinsdag 7 dec 2021 21
Bij nivo keukens in pijnacker een keuken gekocht. Erg te spreken over de aanschaf en de begeleiding hierin. Echter zij adviseren een aannemer die zijn werk zeker niet optimaal uitvoert. Waardoor er nog wat gebreken zijn en zeer slechte afwerk kwaliteit. Dit aangegeven bij Nivo keukens maar zij doen er niets mee omdat desbetrefende man niet bij hun in dienst is. Dit bevreemde mij zeer aangezien zij bij mij aangaven hij doet al onze keukens plaatsen. Tevens werden de apparaten (door corona) later geleverd. De koelkast was echter niet naar wens. Mijn bestelde niet meer leverbaar. Daardoor kreeg ik de koelkast uit de showroom. Ook hier geen compensatie voor gekregen.
Ik denk dat ik wel weer een keuken bij nivo keukens zou kopen maar dan zou ik betere afspraken zwart op wit laten zetten en zeker geen aannemer via deze zaak nemen. Deze man doet het niveau van nivo keukens geen goed!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door RL op zondag 28 jun 2020 20
Mooi showroom waar je diverse opstellingen kunt ervaren. De gebruikte materialen zijn degelijk en mooie solide uitstraling. Uitermate vriendelijke verkoper Aad. Zonder de verkoop-druk die je vaak hoort was geen vraag te veel, prima advies en goede offerte voor een 'eerlijke prijs'. Ook de maatwerkkast voor droger en keuken passend ontworpen. In de uitvoering zijn wat 'dingetjes' niet goed gegaan, maar het is uitstekend opgelost. Iedere dag weer blij met de keuken, de opstelling en de uitstraling.
FOTO VAN RL
U keuken
REACTIE VAN RL
Extra foto
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: U keuken
1 / 8
Vestiging NiVo Keuken
  Pijnacker, Boezemweg 1, 2641 KG Pijnacker, tel 015-3698688
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.