Feedback
6,2

Voortman Pesse

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0528-760021 | Warreveen 13, 7933 PJ Pesse
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Pesse
Totaal leverancier voor uw woning
Alternatieven voor Voortman Pesse
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,6 uit 864 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 563 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 234 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 87 ervaringen
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1433 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Assen Drenthe) score 9,1 uit 3153 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 518 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Voortman Pesse. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een goede keuze”
Door Ronald op zaterdag 16 jul 2022 22
Bij Voortman Pesse een keuken gekocht. Hierbij de nodige uitleg gehad. Tot in details. Door corona en beschikbaarheid materiaal duurde e.e.a. wat langer. Over de kleur van de keuken was wat onduidelijkheid, omdat op de computerpresentatie dit donkerder oogt. De ontmanteling van de oude, en installatie van de nieuwe keuken liep vlot. Personeel veelal vriendelijk en behulpzaam. Ten Brinke Keukenmontage maakte kleine slordigheid bij afzuigkamp (deze ratelde eerst, en later deed ie niets meer) door afvoerbuis niet goed vast te maken. Dit is echter door andere monteur van Voortman Pesse nadien hersteld. We zijn blij met de nieuwe keuken. Veel meer kastruimte. Alles werkt nu weer, ook de magnetron. We zijn wat klein, de kastjes wat hoger, dus nemen dan soms een klein trapje. De hoogte van het aanrecht is goed. En we nemen aan dat de gasaansluiting door Ten Brinke goed is uitgevoerd. Dat zijn wel belangrijke zaken. Voortman Pesse is denken we een goede keuze geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Minder tevreden met apparaten”
Door Ferdinand op zaterdag 17 feb 2018 18
Wij hebben een redelijk goede ervaring met een paar kanttekeningen met dit bedrijf. Vorig jaar hier een keuken gekocht en laten installeren door een door Voortman gehuurde freelance keukenmonteur. De keuken is netjes en professioneel in 3 dagen geplaatst. Wat belangrijk is, is dat je alle benodigde aansluitingen exact (op cm nauwkeurig) plaatst anders krijg je gezeik met de monteur. En contactdozen niet uit de muur laten steken, zelfde geval :). Rooster bovenkoelkast zit niet bij de keuken inbegrepen (ook wel handig om te weten). Kwaliteit keuken moet zich nog bewijzen maar denk en geloof dat dit wel goed zit. Apparatuur iets minder over te spreken. Pelgrim afzuigkap zit een trilling (dus geluid) in wat ik met een stuk papier provisorisch opgelost heb. Het is me ook volledig onduidelijk waarom er soms een lampje blijft knipperen. Pelgrim koelkast zit ook een geluidje in bij het opstarten (je hoort de vloeistof piepen ofzo). En de Pelgrim combi-oven van maar liefst 900 euro is een ergenis. Jammer dat je zo'n duur ding aangesmeerd krijgt als je vraagt om een simpele combi-magnetron. Maar dit zou een hele mooie en simpele oven zijn dus ga je overstag. Helaas, het ding is helemaal niet super simpel. Het kost betrekkelijk veel tijd om 'm in te stellen. Als je iets fout doet weet je niet hoe je 'm reset. Waarom geen draaiknop om temp. en tijd in te stellen, gaat veel sneller. En hij blijft iedere keer nog een tijd na blazen, heel irritant. Wat we ook jammer vonden is dat Voortman zich niet onderscheid door iets meer mee te denken met de klant. We hebben nl een loos randje naast de keuken waar we vanaf wilden maar toen de keuken geïnstalleerd werd bleek dat niet zo te zijn. Er werd gezegd dat dat niet kon terwijl het volgens de monteur best mogelijk was geweest. Daar balen we best van.
En een zijkant van de keuken waar we tegenaan kijken is niet in dezelfde kleur wit als de rest van de keuken. De verkoper was nog zo stellig dat de keuken echt niet gewoon wit was. Waarom is de zijkant van de keuken dan wel gewoon wit! En dan de lampjes. Waarom moeten er in hemelsnaam lampjes onder van 400 euro!! Terwijl ze er ook voor de helft zijn (nog duur) en ook prima zijn. Zoiets zet je toch niet zomaar er bij op zonder te zeggen wat het kost en er ook nog bij zeggen, "ach, op die lampjes zal het ook niet meer aankomen". Dan ga je ervan uit dat ze misschien 100 euro kosten! Als advies zou ik de offerte eerst thuis nog eens rustig doorlopen voordat je tekent. Al is het niet zo dat er direct niks meer verandert kan worden. Mits het nog niet besteld is. Delen die licht beschadigd blijken te zijn door transport o.i.d. worden probleemloos vervangen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Voortman Pesse
  Pesse, Warreveen 13, 7933 PJ Pesse, tel 0528-760021
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.