Feedback
6,0

Voortman Pesse

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0528-760021 | Warreveen 13, 7933 PJ Pesse
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Pesse
Totaal leverancier voor uw woning
Alternatieven voor Voortman Pesse
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4all
   
(Hoogeveen Drenthe) score 9,7 uit 339 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,5 uit 502 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,4 uit 460 ervaringen
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,3 uit 734 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 65 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2145 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 647 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,2 uit 51 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Voortman Pesse. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Minder tevreden met apparaten”
Door Ferdinand op zaterdag 17 feb 2018 18
Wij hebben een redelijk goede ervaring met een paar kanttekeningen met dit bedrijf. Vorig jaar hier een keuken gekocht en laten installeren door een door Voortman gehuurde freelance keukenmonteur. De keuken is netjes en professioneel in 3 dagen geplaatst. Wat belangrijk is, is dat je alle benodigde aansluitingen exact (op cm nauwkeurig) plaatst anders krijg je gezeik met de monteur. En contactdozen niet uit de muur laten steken, zelfde geval :). Rooster bovenkoelkast zit niet bij de keuken inbegrepen (ook wel handig om te weten). Kwaliteit keuken moet zich nog bewijzen maar denk en geloof dat dit wel goed zit. Apparatuur iets minder over te spreken. Pelgrim afzuigkap zit een trilling (dus geluid) in wat ik met een stuk papier provisorisch opgelost heb. Het is me ook volledig onduidelijk waarom er soms een lampje blijft knipperen. Pelgrim koelkast zit ook een geluidje in bij het opstarten (je hoort de vloeistof piepen ofzo). En de Pelgrim combi-oven van maar liefst 900 euro is een ergenis. Jammer dat je zo'n duur ding aangesmeerd krijgt als je vraagt om een simpele combi-magnetron. Maar dit zou een hele mooie en simpele oven zijn dus ga je overstag. Helaas, het ding is helemaal niet super simpel. Het kost betrekkelijk veel tijd om 'm in te stellen. Als je iets fout doet weet je niet hoe je 'm reset. Waarom geen draaiknop om temp. en tijd in te stellen, gaat veel sneller. En hij blijft iedere keer nog een tijd na blazen, heel irritant. Wat we ook jammer vonden is dat Voortman zich niet onderscheid door iets meer mee te denken met de klant. We hebben nl een loos randje naast de keuken waar we vanaf wilden maar toen de keuken geïnstalleerd werd bleek dat niet zo te zijn. Er werd gezegd dat dat niet kon terwijl het volgens de monteur best mogelijk was geweest. Daar balen we best van.
En een zijkant van de keuken waar we tegenaan kijken is niet in dezelfde kleur wit als de rest van de keuken. De verkoper was nog zo stellig dat de keuken echt niet gewoon wit was. Waarom is de zijkant van de keuken dan wel gewoon wit! En dan de lampjes. Waarom moeten er in hemelsnaam lampjes onder van 400 euro!! Terwijl ze er ook voor de helft zijn (nog duur) en ook prima zijn. Zoiets zet je toch niet zomaar er bij op zonder te zeggen wat het kost en er ook nog bij zeggen, "ach, op die lampjes zal het ook niet meer aankomen". Dan ga je ervan uit dat ze misschien 100 euro kosten! Als advies zou ik de offerte eerst thuis nog eens rustig doorlopen voordat je tekent. Al is het niet zo dat er direct niks meer verandert kan worden. Mits het nog niet besteld is. Delen die licht beschadigd blijken te zijn door transport o.i.d. worden probleemloos vervangen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Voortman Pesse
aPesse , Warreveen 13, 7933 PJ Pesse, tel 0528 - 76 00 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.