Feedback
7,9

Potman Jr.

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0522-255551 | Blankenstein 600, 7943 PA Meppel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Potman Jr.
Alle nieuwste trends op het gebied van keukens en badkamers zijn bij ons te vinden. Ons assortiment is zeer ruim te noemen met keuze in keukens, badkamers en tegels voor ieder reëel budget.
Alternatieven voor Potman Jr.
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,6 uit 848 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 498 ervaringen
• I-KOOK
   
(Hattem Gelderland) score 9,5 uit 1402 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over Potman Jr.. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Een prima bedrijf”
Door H vd Wal op maandag 17 jul 2023 23
Zeer goede service en kwaliteit. Zelfs na twee jaar werden een aantal kleine gebreken kosteloos opgelost prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan uitstekend geholpen”
Door Patricia op zaterdag 6 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over Potman keukens, goede adviezen, de juiste begeleiding, niet opdringerig, een hele goede service en dat alles tegen een scherpe prijs. Jeroen Potman heeft ons meer dan uitstekend geholpen! De keuken is op het afgesproken tijdstip geleverd, echt alles maar dan ook echt alles was tiptop in orde, geen oneffenheden, geen zaken die niet klopten, geen dingen die gemist of niet geleverd zijn en belangrijk geen beschadigingen. Wij hebben, bij vorige woning en verbouwingen, niet eerder meegemaakt dat een geleverde keuken bij plaatsing en daarna zo compleet was en wij zo tevreden zijn! Wij kunnen ons niet vinden in de negatieve reviews. Afspraken worden meer dan nagekomen. Bijvoorbeeld; meer dan een jaar na plaatsing van de keuken hebben wij onlangs advies gevraagd hoe het granieten aanrechtblad het best gereinigd kan worden. Wij hebben wederom goed advies gekregen en als service heeft Jeroen ons geheel kosteloos twee flesjes speciale reinigingslotions toegestuurd. Wij zijn nog steeds heel erg blij met onze keuken en kunnen Potman keukens uit Meppel van harte aanbevelen!
FOTO VAN PATRICIA
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkasten met apparatuur”
Door Corrie en Erwin op zaterdag 2 dec 2017 17
Jeroen komt zijn afspraken allemaal na, en de monteur werkt keurig en snel. Wat ons betreft wel een aanrader! De mensen zijn ook zeer vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Super service bij handgrepen”
Door Andre Prijs op vrijdag 2 feb 2018 18
Nadat ik 3 keer met Bribus keukens had gebeld over handgrepen voor mijn keuken van 20 jaar oud die ik zelf geschilderd heb kon ik niets bestellen, maar na kijken op internet kwam ik bij Potman keukens terecht er blijkt voor 110 hartmaat maar 1 soort leverbaar dat wist dhr.potman direct te vertellen hij stuurde gelijk een foto en na 2 dagen had ik de 18 grepen binnen SUPER! nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Doodeman op donderdag 11 jun 2020 20
Net een prachtige nieuwe keuken uitgezocht bij Potmanjr. in Meppel van het merk Rotpunkt (Punto). Leuke mensen, geen strakke pakken en heel transparant over de prijzen. Je moet soms even doorvragen naar mogelijkheden maar ze proberen dan ook niet om je het duurste te verkopen door alle luxe opties aan te kaarten. Tot 3 keer toe een tekening aangepast door Wim (wij hebben geen standaard huis), door hem geadviseerd en zodoende behoed voor foute keuzes. Jeroen heeft alles ingemeten en tips gegeven voor het aanleggen van leidingen enz. Nu wachten tot de keuken arriveert. Wanneer dat ook allemaal zo prettig verloopt wordt de score een 'super'

Aanvulling ontvangen 25 augustus 2020: Ik blijf bij een 'goed'. De levering is prima verlopen. Geen fouten, geen defecten, geen ontbrekende delen of iets van dien aard.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken uitbreiding”
Door D. Verloop op vrijdag 10 apr 2020 20
Keuken uitbreiding. Goed geadviseerd door Potman. Alles door Potman geregeld: technische installaties en plaatsing. Polman houdt alles in eigen hand en controleert de werkzaamheden. Prijsafspraken keurig nagekomen. Alles met elkaar: Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Piet Van stee op donderdag 13 dec 2018 18
Wij hebben een keuken uitgezocht bij firma potman, wij hebben heel goed advies gekregen van de firma en vooral de snelle levering was een pre van ons en dat heeft de firma helemaal waar gemaakt ook het installeren was perfect nogmaals bedankt voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door G.schep op zondag 7 apr 2019 19
Complete keuken gekocht bij Potman. We zijn heel tevreden met de persoonlijke service,dit komt niet veel meer voor! Mooie keuken voor een eerlijke prijs. Veel service en goede adviezen,wat wil een mens nog meer!
FOTO VAN G.SCHEP
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M.M. Eusterbrock op woensdag 4 aug 2021 21
Een duidelijke, eerlijke en transparante zaak. Jeroen Potman heeft met ons onze droomkeuken ontworpen. Communicatie, plaatsing en eindresultaat waren naar wens. Zeker een aanrader
FOTO VAN M.M. EUSTERBROCK
+ Toon extra foto van M.M. Eusterbrock
+ Toon extra foto van M.M. Eusterbrock
+ Toon extra foto van M.M. Eusterbrock
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Siger Mulder op vrijdag 10 jan 2020 20
Wij hebben door Jeroen Potman een aanvulling op de Bribus keuken laten monteren. Afzuiger, inductiekookplaat, vaatwasser, 2 inbouwkasten met koel-vriescombinatie en combimagnetron. Een badkamermeubel en glazen douchewand mrt deur. We zijn zeer goed voorgelicht door Jeroen en compagnon. En de montage is snel en vakkundig uitgevoerd door Bruyn Montageteam. Kortom we zijn erg tevreden en wensen Potman Jr keukens veel succes in het nieuwe pand!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over communicatie”
Door F. Koning op maandag 23 okt 2017 17
De beloofde badkamerkast kwam 9 weken na afgesproken datum. Een beloofde gratis inzetbakje voor de spoelbak blijkt een loze belofte. Opbellen om te vragen waar de spullen blijven, wordt knorrig op gereageerd. Jouw bellen om te vertellen, na onze klacht, wat de stand van zaken is, is een onbekend fenomeen voor de heer Wim. Kortom: zeer slechte communicatie met klant. Bij het laatste telefoontje van ons om navraag te doen, wordt het gesprek al direct afgebroken, zonder de klant de kans te geven. Zeer onbeschoft.
Reactie of foto toevoegen
“Bestekbak”
Door Peter van der Heijden op zaterdag 16 sep 2017 17
Ik woon in Eindhoven en heb sinds kort een Bribus keuken, en was op zoek naar een passende bestekbak. Contact opgenomen met de fabriek, ze adviseerde mij om een dealer in de regio te benaderen. Ik heb toen diversen dealers waaronder Pontmeijer gemaild, maar kreeg van niemand antwoord! Ik kom toevallig de site tegen van Potman jr. in Meppel en probeer het maar daar. Ik krijg dezelfde dag nog antwoord en kan de bestekbak bij hun bestellen.Na een poosje krijg ik bericht dat de bestekbak binnen Is, en dat ze hem naar mij opsturen. De volgende dag al binnen. Super service en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop goed, maar de rest slecht”
Door Brouwer op zondag 13 mrt 2022 22
Eind december 2021 zijn ze bij ons begonnen met de badkamer. Eind februari 2022 was de badkamer pas klaar. Wim is goed in het verkopen van een badkamer en een nieuw toilet maar het laten installeren en in de communicatie is Wim erg slecht.
De tegels zitten niet mooi op de muren. De meeste tegels zijn krom, waardoor de muur niet mooi vlak. Bij het laten zien van de badkamer en toilet aan bezoek geeft letterlijk iedereen aan dat er slecht betegeld is. Het plafond is niet netjes afgewerkt. Er is 1x geprobeerd om in verstek te zagen, blijkbaar was dit te moeilijk want de andere hoeken zijn haaks op elkaar gedaan. Dan hebben we nog het kitten wat niet netjes kan gebeuren. Voor het bad moesten ze 3x terug komen omdat de kitrand snel weer kapot ging. Na ieder bezoek werd de kitrand dikker en lelijker. Zelfs het monteren van een WC bril behoort niet tot hun vaardigheden, deze zaten er beide scheef op. Zelf voor de wc bortelhouder moesten ze terugkomen want zelfs een schroefje goed aandraaien gaat ze niet goed af. Daarnaast vergeten ze een spiegel te monteren in de wc benden. Als je denkt dat de badkamer dan eindelijk klaar is hebben ze een verkeerde radiator besteld waardoor wij de hele winter geen radiator hebben gehad in de badkamer. Wim houdt je niet op de hoogte van de levering of stand van zaken hier moet je constant naar vragen. Daarnaast is Wim niet eerlijk in zijn communicatie. Wim had een spiegel in de badkamer laten plaatsen waarvan de LED verlichting niet goed zijn werk deed. Wim had een andere nieuwe spiegel voor ons. Na het monteren wordt er aangegeven dat ze nog een keer weer komen om een andere spiegel te monteren want deze was niet nieuw. Daarnaast leek de spiegel totaal niet op de vorige. We hebben zelf op internet moeten kijken naar een goede spiegel maar ook de spiegel die we nu hebben is niet wat we hebben aangedragen, maar goed na maanden eindelijk een spiegel en hier laten we het maar bij. We zijn helemaal klaar met Wim. Wij raden dan ook zeker niet aan om bij hem een badkamer en/of toilet aan te schaffen. Voor zijn verkooppraatje zeker een 10 maar in de uitvoering, communicatie zeker 0 sterren maar dat kan helaas niet. Wim heeft geen eens excuses gemaakt en heeft zelfs niks van zich laten horen nadat de radiator en spiegel dan eindelijk geplaatst zijn in februari 2022.
Reactie of foto toevoegen
“Potman verdient een warme douche”
Door Patrick op woensdag 26 jan 2022 22
Complimenten aan de Firma Potman keukens/badkamers Meppel. 2 jaar terug door hun een nieuwe badkamer laten plaatsen. Vorige week gebeld dat thermostaat niet meer warm werd, week later de Firma Beenen uit Havelte aan de deur. Ze kwamen namens de Firma Potman een nieuwe thermostaat plaatsen. Dat is pas goede service! Firma Potman en Installatie bedrijf Beenen super bedankt voor de snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve beleving”
Door T. Schellingerhout op zaterdag 30 nov 2019 19
Een keuken samenstellen naar wens is niet éénvoudig. Op 28 april 2019 naar Meppel om daar een keuken te bekijken van het merk Bribus. Laat ik voorop stellen dat ik al veel keukenbedrijven heb bezocht en vaak daar door verkopers al een onaangenaam gevoel kreeg door hun opdringerigheid. Bij Potman Jr. absoluut niet. Wim Potman nam alle tijd en gaf goede tips waar ik zelf niet aan had gedacht. Na enige tijd lag er een offerte klaar waar nog kleine details aan moesten worden veranderd. Door vakantie is de beslissing uitgesteld. Maar binnenkort vanuit Amsterdam naar Meppel om de deal rond te maken. Kortom een positieve beleving bij Potman Jr. Nog bedankt voor de perfecte levering van de keuken. De kleine probleempjes zoals het leveren van de steuntjes voor de oven en het voetje/ scharnier van de koelkast zijn uitstekend opgelost. En dit waren ook nog eens probleempjes die we zelf hadden veroorzaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde spullen geleverd”
Door Fam Otten op vrijdag 14 jun 2019 19
We hebben een badkamermeubel besteld via dit bedrijf in Meppel, contact gehad met de heer Wim Potman en het badkamer meubel besteld naar onze wensen, dit inclusief een verwarmingselement voor achter de spiegel dit kon snel genoeg besteld worden dus zodra wij het badkamermeubel binnen hadden zou dit zsm geregeld worden tussendoor wel een keer de kleur veranderd maar dit was geen enkel probleem zo zij de heer Wim, zoals afgesproken werd het badkamer meubel geleverd niet de maat die wij besteld hadden dus contact gezocht met het bedrijf omruilen was redelijk snel geregeld en zij gaven toe dat het artikelnummer verkeerd ingevoerd was door wijziging, toen wij de nieuwe spiegel en het badmeubel ontvingen bleek helaas na meerdere malen de spiegelverwarming te hebben genoemd weer een spiegel te zijn geleverd die hier niet aan voldeed. dus maar weer gebeld met de heer Wim over de spiegel wij kregen de opdracht om even langs te komen met spiegel zodat we in het magazijn konden gaan kijken naar een nieuwe spiegel waarbij de spiegelverwarming wel kan worden toegepast, eenmaal aangekomen bij de vestiging worden wij al herkent en krijgen we direct een norse blik die er op wijst dat wij niet zeer klantvriendelijk worden ontvangen oftewel hij ziet ons niet graag in de winkel uiteindelijk wordt ons gevraagd hem te volgen naar het magazijn aangekomen bij het magazijn loopt hij rond om te kijken naar een juiste spiegel blijkt deze niet op voorraad te hebben benoemt ondertussen telkens de spiegels van een meter vervolgens wordt er een opmerking gemaakt 'als wij hem niet 4 keer hadden gewijzigd was dit niet gebeurd'' dat hij hem kon bestellen met als snelste leverdatum 2 a 3 dagen later, wij vroegen ons af waarom hij ons dan had laten komen, omdat wij nu geen spiegel konden omruilen zoals beloofd en zijn wij uiteindelijk voor niks gekomen hier werdt chagrijnig en kort op gereageerd de deur werd dicht gedaan tijdens ons gesprek en zei dat hij de spiegel vrijdag wel kwam wisselen en het daarmee klaar was. daarna kwam hij terug op de spiegel die wij mee hadden genomen om om te ruilen wij konden de spiegel mee terug nemen naar huis en werdt dan vrijdag wel omgewisseld kortom voor niks naar Meppel gereden. vrijdag om half 3 even gebeld ter bevestiging wanneer ze zouden komen de telefoon werdt opgenomen met oooh na dat ik mijn naam benoemde uiteindelijk gevraagd wanneer de spiegel vandaag geleverd werdt reageerde kort hij is onderweg . gevraagd naar spiegelverwarming of deze dan nu is meegenomen hij antwoordde nee ik ben in gesprek en wij wisselen om en verder niks. kortom de service is ver te zoeken er wordt zeer onvriendelijk omgegaan met klanten het lijkt mij dat als je zelf een fout maakt je dit ook netjes oplost!! maar voor hun is dit blijkbaar een verkeerde gedachtengang.
Reactie of foto toevoegen
“Geen retouren”
Door Jozua op dinsdag 14 nov 2017 17
Zeer slecht bedrijf komen de levertijden niet na en het retour beleid is zeer slecht.
Wij hebben een kraan besteld bij deze winkel Grohe veris, komt na meerdere keren bellen en meerdere beloftes en excuses pas na 2.5 maand binnen. Kraan kost ruim 400€ was voor onze waskom te laag dus wilde het retourneren. We mailen en krijgen te horen wij nemen de kraan niet terug is speciaal besteld. Wat? Meneer Jeroen van badkamer outlet kent de wet niet, als je speciaal iets op maat laat maken ja dan kun je vaak niet retourneren maar dit is een bestaand product die op de website te koop staat dus niks speciaals. We hebben gebeld en meneer zegt span maar een rechtszaak aan, wow klant vriendelijk bedrijf. Wij hebben het Juridisch loket gebeld en wij staan volledig in ons recht om te kunnen retourneren en het geld binnen 5 werkdagen terug te krijgen op onze rekening wij gaan hier zaak van maken en meneer Jeroen zal raar staan kijken want hij verwacht dat we het hier bij laten zitten. Dit bedrijf is niet te vertrouwen ik raad het af om hier wat te bestellen het is op eigen risico.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met granieten blad
1 / 8
Vestiging Potman Jr.
Website: www.potmanjr.nl
  Meppel, Blankenstein 600, 7943 PA Meppel, tel 0522-255551
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.