Feedback
6,3

Van den Hazel Keukens

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Gelderland & Flevoland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van den Hazel Keukens
Van den Hazel Keukens biedt u betaalbaar keukendesign, speciaal voor u ontworpen en helemaal volgens uw smaak
Alternatieven voor Van den Hazel Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 339 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 557 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(7 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 82 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 97 ervaringen
• BSK Keukens
   
(2 vestigingen) score 9,1 uit 54 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Van den Hazel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen

Per vestiging:
“Showroombezoek”
Door Erwin Harmsen op dinsdag 20 jun 2017 17 | vestiging Lelystad
Wij waren bezig met een nieuwe keuken. Jan heeft daar de tijd voor genomen. Door omstandigheden toch niet overgegaan tot aankoop van een keuken. Jan nam dit zeer goed op en gaf aan een volgende maal zeker weer bereid te zijn om weer ruim de tijd voor ons te nemen. Top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jose van Velthuizen op vrijdag 31 mei 2019 19 | vestiging Lelystad
Vriendelijke verkoper. Netjes thuis ingemeten . Keuken binnen 5 weken geleverd. Montage keurig en alles netjes en schoon achtergelaten.
FOTO VAN JOSE VAN VELTHUIZEN
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Jose van Velthuizen
Reactie of foto toevoegen
“Lang geduurd”
Door Wanda op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Lelystad
In maart werd onze nieuwe keuken geplaatst. In de showroom zijn wij vriendelijk geholpen en wij hadden er alle vertrouwen in dat het allemaal goed zou komen. Uiteindelijk is het nu afgerond maar dit heeft wel 5 maanden geduurd. Na het plaatsen waren er bij ons nog een paar dingen misgegaan die door de keukenzaak opgelost moesten worden. Wij merkte dat de communicatie onderling daar niet helemaal soepel verloopt en dat er dingen niet aan elkaar worden doorgegeven. Hierdoor moesten wij zelf vaak er achteraan bellen en mailen om de afwerking van de keuken uiteindelijk af te kunnen ronden. Ook bij ons ging het om klemmetjes, Kitrand, herstellen van schade aan de muur, het aanrechtblad was scheef dus moest worden bijgewerkt. Als je een nieuwe keuken plaatst wil je dit het liefst in 2 tot 3 weken af hebben zonder een lange nasleep van klusjes die nog moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door familie van Grootheest op vrijdag 19 jun 2015 15 | vestiging Lelystad
In december hier keuken uitgezocht, keurig geholpen maar na het plaatsen begon de ellende. Dingen die niet klopten, klemmetjes missen van de plinten, koof niet netjes afgewerkt, greepje van een bovenkastje raakt de muur. Bel je erheen, krijg je als oplossing dat je wel een dopje kan plakken. Inmiddels leven we half juni en is het nog niet klaar. Herhaaldelijk bellen en mailen, weinig tot geen reactie, overal zelf achteraan moeten bellen. Veel spijt dat we het bedrag al volledig hebben voldaan. Zeker geen aanrader als je het ons vraagt!
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed verlopen”
Door mourad op vrijdag 12 mei 2017 17 | vestiging Lelystad
ik heb nieuw keuken gekocht in maart 2016 alles is netjes gemonteerd .maar na drie manden begon het aanrecht blad brokkelen en dik geworden net op de rand onder de kasten van weg vocht.in september vervangen maar na zeven maanden krijg ik zelfde probleem.ik heb toen door gegeven in het begin dat moet aluminium plaat bescherm worden maar i.p.v.hebben ze met aluminium volie beschermt om geen water in vocht tussen komt..nu zegt van den hazel .dat ik geen garantie krijg .en ze beantwoord mijn mailen niet..wat jammer. kwaliteit van de aanrechtbladen vind ik niks....pas op..
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding in prijs en kwaliteit”
Door Lian op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Lelystad
Goede prijs kwaliteit en (after) service. Monteur Sven is een topper. Hou er rekening mee dat een spoelbak niet automatisch in het aanrecht verzonken wordt. Als je geen opstaand randje wilt hebben om vanaf het aanrechtblad met een doekje je spoelbak in te kunnen vegen, moet je hier misschien specifiek naar vragen. Achteraf kan dit niet meer want het wordt vanuit de fabriek gedaan ( is mij verteld)
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Robert van Leeuwen op vrijdag 27 jan 2017 17 | vestiging Lelystad
Verschillende keukenwinkels bezocht waaronder de top scorende winkelketen hier. Deze was simpelweg te duur en verkoper geen goede match (te onervaren). Via een vriendin bij deze winkel gekomen. Wel enigszins huiverig wegens gebrek aan recente reviews hier. Erg prettige verkoper met goede ideeën en flexibel in wat er mogelijk is (b.v. enige partij met het idee kwam om een kast op locatie op maat te zagen b.v.). Prijs was super competitief zonder rare afdingingspraktijken, orde grote IKEA. Plaatsing keuken ging prima, paar kleine dingetjes ontbraken maar na een maandje gefixed zonder er zelf achteraan te hoeven bellen. Al met al prima ervaring met deze winkel.
FOTO VAN ROBERT VAN LEEUWEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“goede keuze.”
Door jacq. op dinsdag 5 aug 2014 14 | vestiging Lelystad
Offerte was helder en duidelijk. Komen zelf ook nog nameten. Levering op tijd en keurig afgewerkt. Missen nog wat kleine dingen ( 1 plintje en wat afwerkdoppen). Maar alle vertrouwen erin. Ik zou hier zeker gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Prins op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Lelystad
Wij kochten in september 2019 een badkamer die in week 46 geïnstalleerd zou worden. Het zou twee tot drie weken duren. Men begon op tijd. Na ruim twee weken was men klaar ware het niet dat de douche mengkraan kapot was.Het heeft slechts twee maand geduurd voordat er een nieuwe was gemonteerd. Ook lag een vloertegel een halve cm te laag . Deze werd opnieuw gelijmd en toen begon de ellende. Het bleek dat er drie tegels los lagen. Ook daar kwam iemand voor. Hij lijmde echter compleet andere tegels dus ook die moesten er uit. De goede tegels waren niet aanwezig en moesten besteld worden. Omdat de tegels afweken van dezelfde tegels op de wand moest de hele vloer worden vervangen Vervolgens moesten er tegelzetters gevonden worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste tegelzetters van de onderaannemer heb geweigerd. Maar om dan te moeten wachten tot eind mei 2020 voordat de badkamer wordt opgeleverd is belachelijk. Let wel de medewerkers van van de Hazel zijn over t algemeen aardige mensen die goed werk leveren maar de als eerste door hen ingehuurde onderaannemer is niet om aan te bevelen.Verder is de fa v.d. Hazel absoluut niet in staat om te plannen. Je laat een klant waar je nog niet klaar bent niet steeds maar wachten. Zeker geen 6 maanden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Sjoerd op maandag 19 sep 2016 16 | vestiging Lelystad
In de showroom onze wensen en het budget besproken voor de nieuwe keuken, zeer goed geholpen geen verrassingen en geen verkoop praatjes. Het plaatsen van de keuken ging ook kundig en professioneel! Zeer goed werk geleverd! Van den Hazel Keukens en het eigen montage bedrijf kan ik aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door J.Loevesijn op woensdag 4 jul 2018 18 | vestiging Lelystad
wij hebben voor de twee keer een keuken laten plaatsen en tevens ook een badkamer en een wc laten renoveren. wij zijn door julien stijnman vanaf het begin tot na de plaatsing zeer goed voorgelicht en de mensen die de keuken en de badkamer en wc hebben geplaatst hebben echt vakwerk geleverd. Onze dank is groot. En prijs kwaliteit is uitstekend. Deze zaak is een grote aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe keuken
1 / 3
Vestigingen Van den Hazel Keukens
aEde , Keesomstraat 16, 6716 AB Ede, tel 0318 24 03 11
bLelystad (11 ervaringen), Jol 11-1, 8243 ED Lelystad, tel 0320 - 41 35 77
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.