Feedback
8,5

Sanisale

Score uit 173 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
10+ beste badkamers
Alle Top Badkamerwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste badkamerwinkels met ruim 9.000+ ervaringen over meer dan 400 beoordeelde badkamerzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een badkamer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 173 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren115 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Per vestiging:
“Telkens geen levering”
Door sander op vrijdag 30 mrt 2018 18 | vestiging Breda
Sinds sept 2017 aan het wachten op de correcte badoverloop/afvoer systeem.. tot 5 maal toe niet de goede geleverd.... Tijd om een oplossing aan huis te voorzien!
Reactie of foto toevoegen
“Twee maal spullen gekocht”
Door Ted van den akker op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Delft
Bij sani sale tweemaal spullen gekocht. Eerste keer radiatoren en een toiletmeubel.Alles conform afspraak en kwaliteit afgeleverd. Goede voorlichting, vriendelijke houding en denken mee in wat wilt en komen met alternatieven.
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer gerealiseerd”
Door Frank Meerding op woensdag 2 nov 2016 16 | vestiging Amersfoort
Zeer deskundig advies gekregen van de verkoper Erwin Wijnmaalen, dankzij zijn kennis konden wij onze "droombadkamer" realiseren. de gemaakte afspraken en geleverde artikelen waren zoals afgesproken op tijd en compleet. een aanrader dankzij het zeer goede advies van Erwin.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Marlies Rodigas op zondag 21 jan 2018 18 | vestiging Heerlen
In de vestiging Heerlen hebben we bij Roland Berkers badkamerkranen en sanitair gekocht. We kregen heel goede informatie, de levering was correct. Toen we een probleem hadden ( niet veroorzaakt door de geleverde materialen) werd er meteen met ons meegedacht en naar een mogelijke oplossing gezocht. Bedankt voor alle hulp Roland! Dit bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door C.c. van Ginkel - van Wijk op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wandtegels, vloertegels, toilet, kastje met fonteintje , kraan . Ik ben zeer goed en correct geholpen. Erg goede ervaring, goede service. Zou dit bedrijf in Apeldoorn iedereen aanraden. Ruime keuze. Deze zaak is zeker aan te raden. Het is erg mooi geworden.
FOTO VAN C.C. VAN GINKEL - VAN WIJK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Huisman op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben in januari een badkamer gekocht bij Sanisale Amersfoort. Wij wisten al redelijk goed wat wij wilden dus hadden hierin niet heel veel advies nodig. Fijn dat Jasper een 3D tekening voor ons wilde maken waardoor we goed inzicht kregen in het formaat van de door ons gewenst meubel en sanitair ten opzichte van de totale ruimt. Er bleek na levering een klein onderdeel te ontbreken wat Sanisale a la minuut uit een showroommeubel haalde en ons meegaf zodat de aannemer direct verder kon met installeren. -TOP!-
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jolanda op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Wijchen
Complete badkamer gekocht. Hele vriendelijke ontvangst vriendelijke mensen absoluut niet opdringerig. Beschikken over vakkennis ze denken mee hoe je het beste de ruimte kunt benutten uiteraard naar eigen keuze. Goed advies over kranen, tegels badmeubel enz. Tekening diverse keren aangepast op eigen verzoek. Niks was teveel echt hele goede service zowel voor kwaliteit en de prijs. Een aanrader is het zeker. Ben super blij met mijn complete badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De aankoop is al geleverd en badkamer heb ik laten monteren. Zelf mensen geregeld aangezien ik op korte termijn monteurs nodig had. Was een hele verbouwing van kleine inpandige badkamer (wastafel, toilet en douche soort inloopkast). Naar ruime badkamer waar kleine slaapkamer gedeeltelijk bij getrokken is. Heb nu een toilet, badmeubel, aparte ruime douche en een mooi ruim ligbad.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Esther Hesselink op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Badkamer en wc beneden. Het is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe”
Door Sjors van Hulten op donderdag 1 feb 2018 18 | vestiging Den Bosch
In januari 2017 hebben wij een badkamer gekocht bij Sani Sale Den Bosch. Het is nu een jaar later en we kampen nog steeds met een niet werkende thermostaat. Daar zijn we niet blij mee. We zijn nu 4 thermostaten verder, 3 bezoeken van Korver Holland (leverancier Sani Sale), ettelijke opgenomen verlofuren, vele inspecties, vele belletjes, inschakelen van onafhankelijke loodgieter en kosten voor improvisatie douche verder, maar nog steeds geen werkende thermostaat en douche.
Al om al, houden een onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en onvervuld gevoel aan dit hele traject met SaniSale Den Bosch. Het is geen partij die verantwoordelijk is en zorgt dat de klant verholpen is. Ze zijn niet proactief en eigenaar van het probleem van de klant en komen hun beloftes niet na. We zijn vermoeid na alle belletjes, getrek en geduw, alle opgenomen verlof uren ten behoeve van inspectie en hopeloze pogingen om actie in deze zaak te krijgen. Zodoende deze gegronde klacht, met de intentie een verschil te maken in hun service voor toekomstige klanten. Op dit moment gaan we nieuw binnenwerk bestellen en monteren door een andere partij. Voor een uitgebreider verslag verwijs ik u naar hieronder, beoordeel voor uzelf.

Verslag:
We hebben een melding van deze klacht gemaakt direct na installatie. De klacht luidt: Wanneer je aan de thermostaatkraan draait wordt het water koud en wordt het ook niet meer warm. De installatie is overigens door onszelf gedaan. Korver Holland zou een nieuwe thermostaat opsturen, wat het probleem voor 2 douchebeurten oploste. Flinke wat belletjes later is Korver eind 2017 zelf op bezoek gekomen. Ze hebben gekeken naar het binnenwerk voor zover dat mogelijk is en geconstateerd dat het niet aan hun binnenwerk ligt. Op dat moment waren we er zo klaar mee dat we direct een loodgieter in de hand hebben genomen, om dit op te lossen of het probleem nu door ons of door SaniSale veroorzaakt is. Deze loodgieter kende we niet en hebben we op aanraden van warmteservice Den Bosch ingeschakeld. De loodgieter heeft de leidingen, splitter en het binnenwerk gecontroleerd. Wat blijkt, de splitter in de meterkast en het binnenwerk wordt gewoon 60 graden bij gebruik douche (instelling boiler). Oftewel, niks mis met de aanvoering van warm water. Alle andere kranen aangesloten op de splitter geven gewoon warm water, werken naar behoren. Toen hebben we weer contact opgenomen met Sani Sale welke in conclaaf gegaan is met Korver. Korver heeft weer een monteur langs gestuurd, welke tot een: "Ik snap het niet conclusie kwam". We hebben hem verzocht dit intern te bespreken en terug te komen bij ons. Dit was halverwege december 2017 en anno 26-01-2018 nog steeds niks gehoord. Tijdens dit bezoek bleek ook dat ze de terugslagkleppen tijdens vorig bezoek niet inspecteert hebben/verschoont hebben, desondanks ze toen beweerden van wel. Tevens, wat ook een grap is, is hun offerte. Ze menen een vrijblijvende offerte aan te maken zodat je het kan vergelijken (stond op billboard voor de winkel), vervolgens loop je de winkel uit met een offerte zoals op de foto. Totaal onvergelijkbaar en al helemaal niet transparant. Tijdens de rondleiding door de winkel wordt verwezen naar een slechte plastiken "grohe" kraan en hun geweldig eigen merk kraan. Die specifiek aangewezen Grohe kraan is toevallig de enige plasticen Grohe kraan in die hele winkel.
FOTO VAN SJORS VAN HULTEN
Situatie in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Samen met de verkoper een mooie complete badkamer en extra toilet ingericht. Goed advies en veel ideeën om ons zo compleet mogelijk te helpen. Alles super volgens afspraak gepland. Heel soepel met leveren
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam.Coenen op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Dank je wel SANISALE Heerlen voor het mooie sanitair service en aanbevelingen. Jullie zijn zeker een goede aanrader waard. TOPPIE

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: De spullen zijn al geleverd en geplaatst. Ik ben hoer zeer tevreden over.
FOTO VAN FAM.COENEN
Geplaatste spullen
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs / kwaliteit verhouding”
Door Gerben Kamman op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht(tegels, sanitair etc). Goed advies gehad. Probleempje met verkeerde douewand keurig opgelost door Sanisale. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie van der Sluis op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer en toilet meubilair gekocht bij Sanisale Almere. Super tevreden! Goede, betrouwbare en klantvriendelijke service en advies ontvangen.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER SLUIS
Waskraan
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door CJG Blom op vrijdag 30 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn vrouw en ik hebben bij deze vestiging een complete badkamerinrichting gekocht. We zijn prima geholpen bij de aankoop, er werd echt tijd voor ons genomen. We hadden ook een kast besteld, die achteraf eigenlijk niet nodig was. Deze hebben we kosteloos kunnen retourneren, zelfs de transportkosten hoefden we niet te betalen. Kortom: fijne winkel, met aandacht voor de klant
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Regendouche”
Door Horia pachowski op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben geholpen door: Chavez Hendriksen. Een hele oprechte jongen die veel info gaf aan mij. Hij gebruikte vaktermen die hij dan vervolgens ook uit ging leggen. Ben blij met zijn advies.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet geleverd en gemonteerd”
Door Annita Melinga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben bij Sanisale.com te Groningen ALLES voor een badkamer en toilet gekocht. En ALLES wat toegezegd werd is ook zeker waar gemaakt. Zijn dan ook heel tevreden over het ALLES.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Van den heuvel op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer bij sanisale Nijkerk gekocht. Goed en vakkundig geholpen door Niels Ekema. Ze denken mee, alles werd op tijd geleverd, en naderhand denken ze ook mee in oplossingen mocht er toch iets njet helemaal naar wens zijn. Erg fijn geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Joke Pluijgers op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor ruim 11000 euro aan sanitair gekocht. De toilet potten konden niet op tijd geleverd worden . Nu moest ik ze ophalen in de winkel omdat ze maar 1 x gingen rijden voor een klant. de wandtegels waren niet voldoende geleverd. Konden wij betalen voor een spoedlevering. De tweede toilet kwam wederom niet op tijd ,maar kon ik ook ophalen! Kortom wat een ongelooflijke slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marsha op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Wormerveer
Wij hebbrn bij Sanisale Wormerveer onze hele badkamer en toilet aangeschaft. Jens heeft ons heel goed geholpen met keuzes maken en dacht echt mee met ons mee. Op dit moment wordt alles geplaatst en vind ik iedere verandering prachtig. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart van Aanholt op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
Gehele badkamer (tegels/kranen en inrichting)

Aanvulling ontvangen 23 december 2018: Wij hebben alle spullen voor de badkamer gekocht bij Sanisale en alles is al geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met de spullen en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte dienstverlening”
Door Mark Vondenhoff op dinsdag 8 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer besteld. Dat is een behoorlijke investering en dan wil je voldoende tijd en aandacht hebben om een zorgvuldige keuze te maken. Roland Berkers van Sanisale Heerlen neemt neemt de tijd en bespreekt alle opties, alternatieven en wensen. Er is een grote showroom aanwezig. Na twee bezoeken hebben wij de bestelling geplaatst. Later hebben wij ook nog een aantal items van de bestelling aangepast. Dat was geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van de after sales waren wij blij met deze keuze. Alle vraagjes en installatie-aspecten werden keurig en op tijd beantwoord. Hij is zelfs tweemaal zelf thuis komen kijken naar aanleiding van vragen. Dat is klantgerichte dienstverlening en maakt dat wij tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eddy van Tolie en Hetty Dekker op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben bij Sanisale zowel een badkamer als een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Over beide zijn wij zeer tevreden. We zijn uitstekend geholpen bij het samenstellen van de onderdelen en er is kritisch met ons meegedacht. Vanwege een vertraagde stukadoor moest de plaatsing van de keuken op het laatste moment nog een week worden uitgesteld. Ook dat werd door Sanisale zeer flexibel opgelost. Inmiddels wonen wij een half jaar in het huis en beide aankopen blijken 100% aan de verwachtingen te voldoen. Alle apparatuur en meubilair functioneert perfect. Ineke en Matthijs: hartelijk dank voor jullie uitstekende adviezen en perfecte service. Jullie bedrijf bevelen wij van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Peter op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sebas, tegels, vloerverwarming, bad alles! Allemaal mooi spul en na dat we hoop tegels over hadden hebben ze dat gewoon terug genomen. onze aannemer had veel kapot heeft gemaakt zoals het verkeerd uittekenen van het doucheglas, hebben ze ons goed geholpen om het op te lossen. Goede service!
FOTO VAN PETER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S.Koelewijn-Bos op woensdag 21 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Badkamer gekocht bij Sanisale Alphen aan den Rijn. Ik ben leuk geholpen door Pjotr. Hij dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. De badkamerspullen in april 2018 zelf opgehaald omdat ik de externe leverancier te duur vond. Prima hulp gehad van Pjotr met het inladen van de auto. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door W.v.d.Put op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Na vrij rond te hebben gelopen , en een afspraak te hebben gemaakt, zijn we zeer goed geholpen door de medewerker Dev. Goed advies mbt de kleuren van de tegels en goeie 3D tekening per mail mogen ontvangen. Mooie spullen gekocht. Bij levering bleek niet alles goed te zijn, na een paar foutjes in het magazijn. Dit is door Dev zeer snel opgelost en na 2 dagen werd alles hersteld. Na 2,5 week hard werken kunnen we gaan genieten van de badkamer.
FOTO VAN W.V.D.PUT
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Keshia op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij binnenkomst erg vriendelijk geholpen en i.v.m. de drukte een afspraak gemaakt voor een offerte en een 3D tekening. Deze viel iets boven ons budget uit, maar door goede adviezen van de verkoopmedewerker op een aantal zaken kunnen besparen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze is op de gewenste dag thuis bezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Mark otter op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb nu twee keer een completen badkamer bij deze vestiging gekocht word altijd goed geholpen en word goed naar je wensen geluisterd en daar word een prachtige 3D tekening gemaakt en kan je de badkamer al zien hoe het gaat worden ik zou deze winkel altijd aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter van de Bunt op donderdag 7 dec 2017 17 | vestiging Nijkerk
Nette correcte behandeling , goed de tijd voor de klant ,

Aanvulling ontvangen 9 december 2017: Badkamer compleet. Is geleverd. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geleverd”
Door A.Hol op maandag 19 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een badkamer, prima geholpen, goed meegedacht. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. van Dijk op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Amstelveen
We hebben bij Sanisale Amstelveen alle benodigdheden gekocht voor onze nieuwe badkamer. We zijn steeds kundig geholpen en te woord gestaan door verkoper Sebas. Hij nam de tijd en dacht mee bij het maken van onze keuzes. Twee onderdelen moesten uiteindelijk worden omgeruild. Ook hierbij zijn we goed en snel geholpen. We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN M. VAN DIJK
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed geholpen”
Door Fam Libosan op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Almere
Badkamer tegel,s douche artikelen (stortdouche e.d.) verhoogd toilet geheel compleet.
Wasbak met spiegelkast geheel compleet. Heel goed geholpen door Melvin van Maanen en collega's, en goede uitleg van de producten te installeren. Prima nazorg, zeer tevreden.
FOTO VAN FAM LIBOSAN
Deel van de badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam libosan, Superbedankt voor u mooie recensie. Veel douche plezier in u nieuwe badkamer. Mocht u na gebruik nog vagen hebben over de materialen dan horen wij dat graag van u. Vriendelijke groet, Melvin van maanen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Glenn op zaterdag 3 mrt 2018 18
Vorig jaar augustus 2017 badkamer en toilet uitgezocht met de enthousiaste verkoper (Gerard) deskundig en een meedenker! Af laten leveren februari 2018, alles netjes in overleg en keurig. Ik kwam door een verandering wat tegels te kort en die werden zeer snel uit een ander filiaal gehaald! Mijn ervaring met Sanisale te Capelle is super en kan deze bij iedereen aanbevelen. Kwaliteit en service, chapeau Sanisale, ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer en toilet. Een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door Dorien op zaterdag 5 jan 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben hier een complete badkamer uitgezocht en zijn uitstekend geholpen door Tyrone en zijn collega's. Ze denken mee met je en zijn erg aardig en flexibel. En we hebben natuurlijk een prachtige badkamer uitgezocht voor een prettige prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door S. van Ee op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bij Sanisale amersfoort onze badkamer gekocht, goed advies en goede service ook de geregelde aannemer Steve en stukadoor Ramon verstaan hun vak, blij met onze nieuwe badkamer
FOTO VAN S. VAN EE
Blij met badkamer
REACTIE VAN JASPER
Geachte familie van Ee, Hartelijk dank voor deze leuke en mooie recensie en de mooie foto. We zijn vereerd dit bij U te hebben mogen realiseren. Veel geluk en plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Timmerman op zaterdag 3 nov 2018 18 | vestiging Almere
Tegels gekocht. Super service en erg klantvriendelijk. Kreeg ook nog een leuke korting. Binnen 5 dagen lagen de tegels klaar om opgehaald te worden. Ik hoefde de tegels niet zelf in onze auto te laden.
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Maarten Vledder op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Almere
SaniSale Almere heeft mij me droom badkamer bezorgt , eerst in de winkel bij meerdere bezoeken prima geholpen meestal door Melvin en uiteindelijk hebben we het juiste gekozen , de Plaatsing werd gedaan door Henk een super vent houdt echt rekening met alles , werkt netjes en hard elke dag zag je vooruitgang hij overlegd met je geef raad over de kleine details echt een VAKMAN, en dan het eind resultaat buren en vrienden zijn jaloers het lijkt wel de badkamer van een Chique hotel hoor ik vaak , en ik ik geniet echt elke dag weer en zal zowel Sanisale Almere als Henk bij iedereen aanbevelen . ik zeg 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel fout gegaan”
Door Aytekin op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Almere
Badkamer spullen. Juiste tegels niet geleverd gecanceld. Kranen gaten verkeerd waardoor de achter wand zeik nat wordt,water druppels beide kanten langs de meubel. Verkeerde kranen hoort niet voor deze wasbak zijn te kort. Verkeerde spiegel verlichting in verpakking. Douch kraan behuizing beschadigd zat krassen erop gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Robert Klaassen op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer via sanisale Amersfoort besteld, tegels, meubel, toilet, douche, speaker systeem etc. Helaas top geregeld en een zeer scherpe prijs. Service uitmuntend, top geregeld allemaal Jasper
REACTIE VAN JASPER
Super veel dank Robert voor deze prachtige recensie. We hopen dat jij en je gezin hier vele jaren van mogen genieten.
FOTO VAN ROBERT KLAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door i Lodewikus op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben bij sanisail een badkamer gekocht, alles van a tot z voor een mooie badkamer. Wat een fijne verkoper is Dave, super vriendelijk,mijn complimenten.
Afbouw zebrechts, badkamer renovatie en tegelwerken kwam als eerste,badkamer gesloopt en begonnen met verbouwen van alles,wat een top gozer,we hadden echt een leuke click,harde werker en netjes. Daarna kwam Jeffreys tegelwerken,ook weer complimenten,super goed geregeld en alles netjes gevoegd.daarna kwam Marcel weer terug om alles af te monteren en op te hangen. Alles klaar,niets fout gegaan en dan ook nog leuke mensen over de vloer,zag er erg tegen op maar door dit alles zijn de 2wkn voorbij gevlogen. Normaal schrijf ik niet zo snel een review maar dit bedrijf en personeel wat wij hadden is echt een groot compliment waardig.super bedankt,hele tevreden en blije klanten.
FOTO VAN I LODEWIKUS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Schilders op zaterdag 6 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Een badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Erg goed en vriendelijk geholpen door Dev.
Bij levering bleek 1 product niet meegeleverd te zijn. Dit werd zonder problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Bob op vrijdag 28 okt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Ik ben onlangs bijzonder goed geholpen door Erwin van Sanisale Amersfoort. Ik had bij een andere leverancier (niet Sanisale) een bestelling gedaan, maar deze wandtegels bleken van erg slechte kwaliteit te zijn. Ik heb toen direct Sanisale Amersfoort gebeld en Erwin heeft toen de volgende dag al nieuwe tegels kunnen leveren. Dankzij Erwin heeft onze badkamerrenovatie geen vertraging opgelopen, welke anders aanzienlijk had kunnen oplopen. Ook onze nabestelling van extra tegels (zelfde tint) werd snel en efficient afgehandeld. Bijzonder fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door otto op vrijdag 1 feb 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben onze badkamer en toilet bij sanisale sliedrecht gekocht. wij zijn erg te verder over de spullen en hoe wij geholpen zijn van begin tot eind. bij de aankoop werd goed advies gedaan en een duidelijke 3D tekening gemaakt naar onze wens. wel kwamen we een kapotte tegel tegen en een wasbakje wat toch niet naar ons zin was, deze werden zonder pardon terug genomen. Een goede zaak voor relatief een goede prijs.
FOTO VAN OTTO
Toilethoek
Reactie of foto toevoegen
“Een recensie waard”
Door Richard Goossens op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Complete Badkamer gekocht in 2018! Nu bijna een jaar later nog steeds heel gelukkig ermee. Destijds heel erg goed geholpen door Nick, maar wat we echt super vinden is dat we een jaar later problemen hadden met onze spiegel ( eigen toedoen) en we gewoon kosteloos een nieuwe kregen. Dat vinden we toch echt wel een recensie waard, want waar vind je dat nog? We komen zeker weer terug als we weer verhuizen en bevelen jullie zeker aan..
FOTO VAN RICHARD GOOSSENS
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier geen badkamer”
Door Jelle op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In mei 2018 hebben wij bij sanisale Alphen aan den Rijn een badkamer gekocht met de voorwaarde dat de badkamer in juli geplaatst zou worden en dat Sanisale een aannemer zou regelen ivm het overgaan van het ene naar het andere huis. Dat was allemaal geen probleem volgens de verkoper en als snel werd er een aanbetaling gedaan en was de deal van onze kant rond. Ongeveer 5 dagen na de aanbetaling werd ons mede gedeeld dat er geen aannemer beschikbaar was in juli maar pas op z'n vroegst in september, wij hebben nogmaals uitgelegd dat dit voor ons geen optie was. Als antwoord kregen wij min of meer dat we het zelf moesten uitzoeken. Gelukkig is het ons wel gelukt om een geschikte aannemer te vinden die in juli de badkamer wilde verbouwen. Een paar weken voor de verbouwing conformeerde ik met de verkoper wanneer en hoe de badkamer geleverd zou worden. Die kwam met het onaangename nieuws dat de badkamer spullen nog niet besteld waren. Aangezien hij geen aannemer kon regelen, ging hij er van uit dat wij niet zouden gaan verbouwen terwijl wij van minuut 1 af aan hebben aangegeven dat de verbouwing maandag 9 juli zou beginnen.

De verkoper beloofde ons dat hij het zo snel mogelijk zou regelen, zoals u misschien al verwacht ging dit ook niet goed. De spullen zouden maandag geleverd worden zodat de aannemer, die al een krappe planning had, zo snel mogelijk kon beginnen. Op vrijdag kregen wij het nieuws dat er niet geleverd zou worden. Volgens de verkoper kwam dit door een vakantierooster van de bezorgers en werd er daarom niet meer geleverd op maandag. Dinsdagochtend was er nog niets bezorgd en Sanisale is pas vanaf 10:00 uur open. In de tussentijd zaten de aannemers stil omdat ze de spullen nodig hadden. De verkoper aan de telefoon zei tegen ons: "Ahg de aannemer kan toch wel wat anders doen zonder de spullen'' en vertelde ons dat er na 14:00 uur geleverd zou worden. Na 14:30 uur zijn de spullen geleverd en de bezorger vertelde ons dat zij sowieso nooit op maandag bezorgen. U begrijpt dat op dat moment het laatste beetje vertrouwen in sanisale verdwenen was. Hierna hebben wij dingen die niet goed waren gelijk terug gebracht en zelf de goede spullen geregeld, waaronder: Tegels die geel waren i.p.v wit, plank badkamer meubel was beschadigd en zonder boorgaten geleverd, WC pot was kapot, enz. Wij hebben nog wel commentaar gekregen dat wijzelf een nieuwe wc pot gekocht hebben. Wij hebben die keuze gemaakt omdat wij er om 7:30 uur achter kwamen dat hij kapot geleverd was en Sanisale pas vanaf 10:00 uur open is. Wij hadden geen tijd om uren te gaan zitten wachten op een nieuwe wc pot.

Nadat wij een vergoeding vroegen voor de tijd die de aannemers stil stonden kregen wij na veel getrouwtrek de keuze tussen een vergoeding van €200 cash of een waarde bon van €400. We zijn uit eindelijk akkoord gegaan met de €200 cash omdat wij nooit meer iets bij Sanisale zullen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Sevan op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Amersfoort
We hebben geprobeerd om met SaniSale in contact te komen om onze badkamer te renoveren, dit heeft lang geduurd maar het heeft uiteindelijk wel plaats gevonden. Vandaag 15 februari 2018 heeft Jeroen vanuit SaniSale met het nummer 0611727193, contact met ons opgenomen. Hij heeft mij netjes en klantvriendelijk uitgelegd waarom het zo heeft gelopen. We zijn tevreden dat we een helder en duidelijk antwoord van SaniSale hebben gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Diverse badkamer sanitair”
Door Can op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben diverse badkamer sanitair aangeschaft bij Sanisale. Nog geen 5 maanden verder en mijn wastafelmeubel is ingestort. Dit is absoluut een constructiefout van de leverancier, want het haakje hing nog aan mijn muur, maar het hout is losgeraakt van deze constructie. Ik heb meerdere malen contact opgezocht met Sanisale maar de verkopers hebben hier zeer onprofessioneel op gereageerd. Allereerst werd ik meerdere malen aan het lijntje gehouden en werd mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Al deze beloftes zijn niet waargemaakt. Tot zeker 4 keer ben ik beloofd terug gebeld te worden, maar geen van deze beloftes zijn waargemaakt. Ik heb zelf meerdere malen een email moeten sturen en moeten nabellen. Uiteindelijk kreeg ik eindelijk een reactie en werd mij gezegd dat de badkamermeubels niet vochtbestendig zijn en dat de oorzaak vocht moet zijn geweest. Hoe logisch is dat? een sanitair winkel die geen vochtbestendige meubels verkoopt? Ondanks ik 2 jaar fabrieksgarantie heb, wil Sanisale mij niet een vervangend wastafelmeubel aanleveren. Kortom: Zeer slechte service, zeer slechte kwaliteit producten en zeer onprofessionele verkopers. Goedkoop is duurkoop! Een absolute afrader. Voor meer info neem contact met mij op en trap niet in de verkooptrucs van deze amateurs!
FOTO VAN CAN
Losgelaten kast
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Marcel en Petra Commandeur op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij de Sanisale winkel in Almere. Wij werden heel vriendelijk ontvangen met een koppie koffie. Na een korte en duidelijke introductie over de winkel hebben wij rustig alles bekeken. Hadden wij een vraag kregen wij deskundige uitleg. We konden slagen voor zowel het sanitair als de tegels. Niet zo gek als je het ruim opgezette assortiment ziet. Kortom zeer fijne ervaring en tevreden (Ook over de prijs) vertrokken.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Spullen zijn geleverd en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door m op dinsdag 30 aug 2016 16
Foute levering van sanitair tegels en kleur tegels . slechte service en onvriendelijke mensen . Die Kay kan echt niet met mensen omgaan . ik raad dan ook echt af om met sanisale nuenen in zee te gaan .
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Van kastje naar de muur”
Door Rutger op zaterdag 14 okt 2017 17 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn nu al twee jaar doende om dure inbouw kranen vervangen en geplaatst te krijgen. Worden gedurende die gehele periode van kastje naar de muur gestuurd waarbij medewerkers elkaar opzadelen met de klacht en/of elkaar afvallen richting de klant en/of andere bedrijven de schuld wordt gegeven dat de klacht niet is opgepakt of adequaat afgehandeld. Na twee jaar van vele malen (zelf) bellen, emails en vele holle toezeggingen dat de klacht zal worden verholpen is deze klacht nog niet verholpen en wordt er niets concreets ondernomen om de gemaakte toezeggingen überhaupt na te komen. Zeer frustrerend en zeker niet aan te raden als het allemaal wat moeilijker wordt !
Reactie of foto toevoegen
“Ga zelf eens langs”
Door E van Zijl op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Indien je kwalitatief goed wilt slagen voor sanitair tegen scherpe prijzen zou ik zeker Sanisale aanraden. Volledig kunnen slagen bij Sanisale te Sliedrecht voor mijn badkamer en toilet daarnaast perfecte service (zelfs na sluiting werd nog alle tijd genomen) geen service te gek of te veel voor de heren die daar werken!! Zij denken graag met je mee doen meerdere voorstellen dat zelfs een lastige klant als ik (als het gaat om keuzes maken) zeer tevreden is over de aankopen. Ik zou zeggen 'ga zelf eens langs en ervaar het zelf'!! :)
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor toilet”
Door J. Bunschoten op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Almere
Wand en vloertegels voor het toilet gekocht. Melvin van Maanen neemt de tijd voor je, geeft een goed advies en geeft scherpe prijs af. Ook na de koop tot aan het ophalen van de bestelling, was het contact en het op de hoogte houden van de voortgang goed. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

 
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Super bedankt voor u leuke bericht over onze winkel. Veel plezier van u materialen. Namens team Sanisale Almere ✅
Reactie of foto toevoegen
“Gang van zaken bij schade aan radiator”
Door Wouter op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben wij via Sanisale.nl (Alphen aan den Rijn) de materialen (sanitair etc.) voor een nieuwe badkamer aangekocht. De levering van de goederen (3 volle pallets met tegels, toiletten, douchescherm, wastafel met meubel, kranen, tegels, radiator etc.) vond plaats op de dag dat verbouwing net gestart was met de sloop van de oude badkamer.

We hebben de materialen direct na de levering vanaf de pallets in onze woning en berging opgeslagen. Hierdoor stond ons huis (woonkamer, slaapkamers en berging) letterlijk vol met spullen (het is even kamperen in je eigen huis). De verbouwing duurde totaal circa 4 weken en als laatste wilde de aannemer de designradiator (Vasco Beams t.w.v. € 460) plaatsen. Bij het openen van de verpakking bleek de radiator op 2 plaatsen beschadigd en een vlek in het spuitwerk te bevatten.

Direct Sanisale.nl gebeld met het verzoek de radiator om te wisselen. Na enkele dagen afwachten heb ik zelf weer contact met hen opgenomen waarbij hun reactie was dat beschadigingen uiterlijk 2 dagen na levering gemeld moeten worden (staat i.d.d. in hun algemene voorwaarden) en hun leverancier de schade niet meer in behandeling neemt. Mijn argument dat mijn huis tijdens de verbouwing helemaal vol staat met de geleverde materialen waardoor ik niet alle materialen (elk onderdeel of pak tegels) direct heb uitgepakt om te beoordelen op eventuele beschadigingen, vond geen gehoor. De vlek in het spuitwerk (fabricagefout) maakte voor hun afwijzing geen verschil. Na het inschakelen van mijn rechtsbijstandverzekering werd er aanvankelijk totaal niet gereageerd om de ingebrekestellingen. Pas na herhaaldelijk bellen van de juridische adviseur heeft Sanisale.nl de kwestie zelf ook aangemeld bij hun rechtsbijstandverzekering (toevallig dezelfde als de mijne). Inmiddels heeft mijn eigen inboedelverzekering de schade uitgekeerd waardoor onze rechtsbijstandverzekeraar de zaak heeft afgesloten (er is juridisch gezien geen schade meer). Ik vind het een zeer belabberde service en zal dit bedrijf in mijn familie- en kennissenkring ten zeerste afraden.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuuk op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij kwamen binnen voor advies en zijn zo behulpzaam en vakkundig geholpen dat we de beslissing hebben genomen hier onze nieuwe badkamer te kopen. Goede adviezen gekregen, en kwalitatief goed materiaal. Als we iets nodig hadden werd dit gelijk geregeld, helemaal top. Wij raden Sanisale Apeldoorn bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Bad verkeerd geleverd”
Door Meike op donderdag 12 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Zeer slechte after sales service en advies. Alles voor de snelle verkoop. Kortom ik zou dit bedrijf nooit en te nimmer aanraden aan iemand in mijn omgeving of bij toekomstige projecten gebruiken. Optie verkocht die bij nader inzien te risicovol zou zijn om uit te voeren. Wanneer je hier bij ze op terugkomt en je afvraagt waarom je daar niet over geïnformeerd bent bij aanschaf, wordt gedaan alsof dit ons manko met een arrogantie die kant nog wal slaat. We komen ten slotte een badkamer kopen en verwachten advies in wat de mogelijkheden zijn. Niet de badkamer zo duur als mogelijk verkopen en als vervolgens de door ons ingehuurde loodgieter en installateur voor plaatsing aangeven dat het maken van een gat in het bad voor het toevoegen van een handdouche risicovol is ivm materiaal bad, je schouders ophalen en als oplossing bieden dat je de kraan terug mag brengen en er een muurdouche voor je bestelt kan worden waar we wel een lange levertijd op moeten verwachten. Met de opmerking dat het lastig is dat het al uit de verpakking is en hij sowieso niet snapt waarom we voor dit systeem kozen. De wereld op zijn kop. Daarnaast bleek dat standaard benodigdheden zoals een opvangbak niet eens mee geleverd waren. Het is dat het project volgende week afgerond dient te worden anders had ik ze graag de hele badkamer geretourneerd op een drukke zaterdagmiddag en was ik desnoods gaan procederen om mijn geld terug te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Stephanie Swagemakers op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sani Sale in Tilburg een prachtige badkamer en toiletten gekocht. De eigenaar Dev is ontzettend aardig, klantvriendelijk en meedenkend. We werden vrij ontvangen in de showroom en Dev gaf meteen goede adviezen en dacht mee. Bij Sani sale Tilburg krijg je direct overal antwoord op, de 3D tekening kregen we heel snel en alle mails worden heel snel beantwoord. Over de kwaliteit van de producten zijn we ook erg te spreken! Mocht er iets tegen zitten qua levering of plaatsing, dan lost Dev het meteen binnen zijn kunnen op. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10!!!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Details badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jan Nugteren op maandag 12 nov 2018 18 | vestiging Sliedrecht
Wij kochten een complete badkamer en toilet inrichting, inclusief tegels. Op een zeer plezierige manier is het ontwerpproces verlopen met Sebas Breggeman, inclusief een 3D ontwerp. In de calculatie van de vloertegels was iets misgegaan, waardoor er over waren. Zonder pardon werden deze terug genomen en gecrediteerd. Wij hebben Sanisale.com al aan verschillende mensen met verbouwplannen geadviseerd. Inmiddels met succes.
FOTO VAN JAN NUGTEREN
Badtafel
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal voor elkaar”
Door Pieter op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer, toilet en tegels voor de hal beneden aangeschaft. Prima geholpen, goed advies, transparant, nette prijs en tijdig leveren. Een wc had een kleine beschadiging, direct nieuwe geleverd. Ook het extra bestellen van twee inzet vakjes voor zeep e.d. in de douchehoek werd zeer snel uitgevoerd en geleverd bij ons thuis. Wij zijn super tevreden over de werkwijze bij Sanisale en de persoonlijke benadering. Ook de doorverwijzing naar een zeer secure tegelzetter die de badkamer als werk aannam was super. Wij zijn dik tevreden en de vestiging in Apeldoorn is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“2 nieuwe badkamers”
Door Fam Willemsen op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
2 nieuw badkamers! En een stuk goedkoper voor prima kwaliteit en alles op tijd. Ook dingen die je tijdens de bouw tegen komt, werden goed, snel en klantgericht opgelost. Complimenten !!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Nicolien op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn gehele badkamer (tegels, toilet, badmeubel en spiegelkast, douche, accessoires) bij Sanisale Amstelveen gekocht. Alles naar volle tevredenheid. Patrick denkt mee en heeft goede ideeen en perfecte service. Ben heel blij met mijn nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danny van den Akker op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Aanschaf Badkamer Sanitair. Uitermate prima service vanaf orienatie fase t/m nazorg. Goed deskundig advies en men neemt uitstekend de tijd om tot juiste aanschaf te komen. Bij vragen tussendoor (installatie) prima advies. Daarnaast zeer tevreden over de wijze waarop artikelen zijn bezorgd. Al met al een zekere aanbeveling waard. Kernpunten: Klantvriendelijk, deskundig, zich goed in klant kunnen verplaatsen, keurig advies in wensen klant, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede levering en prima nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ruud van Dam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Recent hebben wij onze verouderde badkamer laat vervangen voor een nieuwe moderne badkamer. Meerdere malen in de winkel van Sanisale Heerlen geweest, en we kunnen alleen maar concluderen dat we super geholpen zijn door de heren aldaar. In eerste instantie enkel een bestelling geplaatst voor een radiator, een wasbak incl meubel en spiegel. Nadien toch besloten om ook nog twee op maat gemaakte kastjes te bestellen om wat opbergruimte te creëeren. Deze bestelling werd op vrijdagmiddag rond 17.45u gedaan en de heren van sanisale hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze bestelling nog diezelfde dag bij hun leverancier terecht zou komen. De werkzaamheden in onze badkamer waren immers al ver gevorderd en het was wel zo praktisch als de kastjes direct gemonteerd konden worden. Op dinsdag ontvingen wij van Sanisale het bericht dat de kastjes geleverd waren en twee dagen later kwam een van de medewerker persoonlijk de kastjes afleveren. Nadien bleek dat we bij de bestelling van de radiator vergeten waren om een thermostatische onderblok te bestellen. Die avond snel bij Sanisale langsgegaan en omdat onduidelijk was welke precies nodig was kregen we twee verschillende mee. Afspraak was dat Ronald van Sanisale enkele dagen later het setje dat niet nodig was op zou komen halen, aangezien hij toch in de buurt was. Dit scheelde voor ons ook alweer een ritje van in totaal +-100km. Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn super tevreden met de adviezen en service van de heren van Sanisale Heerlen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Ruud Sprenkels op zondag 12 aug 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer gekocht met toebehoren. Dhr R.Berkers heeft ons goed geadviseerd en geholpen, we zouden zou weer terug gaan
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anouk Slegh op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Almere
We hebben een complete badkamer gekocht bij Melvin en zijn team. Melvin is een eerlijke verkoper, die heeft ons begeleid van het beeld in ons hoofd naar het eindresultaat. Tussendoor nog een wijziging van tegels, was geen probleem. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar.
FOTO VAN ANOUK SLEGH
Badkamer
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Heel veel plezier gewenst met jullie mooie badkamer. Ziet er heel erg goed uit. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Luxe badkamer”
Door Van Pelt op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Almere
Een nieuwe badkamer gekocht. In amper 2 uur hebben we samen met Melvin mooie materialen uitgezocht. Goed advies gekregen wat tegels betreft. Nadat ze een 3D tekening maakten vonden we de tegelindeling op de muren niet logisch. Dit zijn 3 verschillende soorten namelijk. Melvin stelde een oplossing voor en paste de tekening zo aan. Daarna klopte het wel voor ons idee. Materialenlevering was keurig. Bij onze controle 's middags waren er 3 dingen van chroom met wat vlekjes erop. Teruggegaan naar Sanisale en dit werd direct kosteloos en probleemloos omgewisseld. 1 artikel was niet meer op voorraad en werd nabesteld. Ook deze werd vlekkeloos geleverd. In 1 zin: een supergoeie service, meedenken in oplossingen, eerlijkheid (ivm drukte kan het niet na 1 maand starten maar waren we ook niet van uitgegaan. We hadden geen haast) en goeie heldere communicatie. Tenslotte stelde Melvin een top installateur voor, Dave. Een echte VAKMAN met 20+ jaar ervaring, die erg netjes, secuur en vlot werkt. Dave dacht mee in mogelijkheden vooraf en tijdens het bouwproces, en heeft nog een paar extra dingen gedaan (plaatsen van een nieuwe drempel, extra stopcontact en extra lichtknop voor spiegelverlichting in de badkamer) zonder daar extra kosten voor te rekenen. Bovendien heeft hij de hele bouw met veel plezier en humor gewerkt. Elke dag zagen we bij thuiskomst dat er weer veel werk verricht was! Wij kunnen Dave daarom ook van harte aanbevelen als badkamerinstallateur.

Inmiddels is de badkamer gereed en opgeleverd en gebruiken we de ruimte nu 3 weken. Toch wel echt genieten zo, in onze nieuwe luxe badkamer! De tegelindeling klopt nu inderdaad wel, ook in het echt. Echt top, we kunnen geen verbeterpunt bedenken!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met de hulp van Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Ronald en Jet Migo op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Wijchen
Wij hebben bij Sanisale Wijchen de toiletten gekocht en de badkamer. Bij binnenkomst was het al thuiskomen, Maatwerk was geen slogan maar werd ook in de praktijk echt waargemaakt. Perfect advies en meedenken. Op elk detail. Communicatie ook als het in de bouw anders liep dan gepland. Wij raden Sanisale Wijchen als het gaat om prijs en kwaliteit in alle opzichten zeer aan! Het resultaat is trouwens in een woord PRACHTIG!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Tom Alders op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
1,5 jaar na installatie moest ik een paar tegels bijkopen als van de oorspronkelijke levering. Gelukkig bleken ze nog leverbaar. Dev Chandihok van de vestiging Tilburg heeft e.e.a. keurig geregeld en de zelfde prijsstelling gehanteerd als destijds. Chapeau!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Maikel van Wier op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Almere
Melvin en zijn team hebben voor een fantastische badkamer gezorgd. Ondanks dat onze woning niet opgeleverd werd met NUTS voorzieningen hebben installateurs Henk, Faisel en Melvin zelf laten zien om mee te denken in oplossingen en flexibiliteit. Eindresultaat zijn wij enorm blij mee! Een mooie luxe badkamer en toilet tegen een goede prijs!
Heren nogmaals bedankt!
FOTO VAN MAIKEL VAN WIER
Heel blij hiermee
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamerspullen”
Door Marijke op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Almere en ben ontzettend goed geholpen door attente en zorgvuldige medewerker Chavez. Op en top tevreden over de duidelijke informatie en klantvriendelijke benadering!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Diana Snaas op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Zwaag
Fantastisch geholpen bij Sanisale Zwaag door Leon en Joseline! Zij waren enthousiast, spontaan, geduldig en hebben ons geweldig geholpen. Kleine probleempjes werden snel door hen opgelost. Wij werden altijd gastvrij ontvangen en snel geholpen.
FOTO VAN DIANA SNAAS
Badkamer klaar
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring complete badkamer en toilet”
Door Bart op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Drachten
Sanisale heeft meegedacht en goed advies gegeven passend bij ons budget. We hebben hiervoor de tijd genomen en deze werd ook geboden. We hebben meermaals kleine aanpassingen gemaakt met uiteindelijk een goed resultaat. Tijdens installatie bleek een vergissing te zijn gemaakt met het aantal tegels. Dit is direct netjes opgelost, waardoor de installateurs door konden werken! Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sarmila Meeuw Alberto op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Mijn ervaring met Sanisale in Spijkenisse.Geweldig je wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ervaren mensen die je door de zaak rondleiden en advies geven Uiteindelijk besloten wij een complete badkamer te kopen. De materialen zijn keurig thuisgeleverd en de uitvoering door 2x ervaren vakmensen vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. Kleine probleempjes werden gelijk opgepakt en uitgewerkt.Het resultaat geweldig netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor. Ik zou iedereen aanraden voor een mooie badkamer en prima vakmensen bij Sanisale in Spijkenisse moet je zijn. Dit is mijn ervaring met Sanisale Spijkenisse. Hoop lag met jullie te blijven werken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Limor sayag op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Almere
Heel persoonlijk en vriendelijk personeel. Professionele advies, ze luisteren naar je wensen en denken mee. Ze zetten geen druk om snel te verkopen, klanttevredenheid is op hoger niveau. Producten van hoge kwaliteit. Overall uitstekend service! Zeker de beste sanitair winkel in Almere! Volledig aanbevolen!!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Willem Bruggeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Wj hebben een meubel/wastafel/spiegel gekocht bij Sanisale Almere. Wij zijn daar op een zeer prettige en goede manier geholpen door Chavez. Meedenken en ook mee zoeken naar een passende oplossing voor onze badkamermeubelen was wat Chavez deed. Toen wij later in het traject nog het een en ander wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Dus prettig geprijsd en een prettige meedenkende Chavez!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat fijn te horen dat jullie zo enthousiast zijn met de hulp van Sanisale Almere bij het uitzoeken en adviseren van een nieuw meubel. heel veel plezier van deze mooie set. Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep heel erg fijn”
Door Sandra Kamphuis op dinsdag 11 dec 2018 18 | vestiging Groningen
Badkamer en toilet, toilet beneden. Goed geholpen dmv een 3d tekening. Tegels waren voorradig zodat we deze konden bekijken. Wilde ik achteraf iets wijzigen was dit geen enkel probleem en kreeg toen weer opnieuw een 3d toegestuurd. Communicatie verliep heel erg fijn!
FOTO VAN SANDRA KAMPHUIS
Nieuw bad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen van der Horst op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Groningen
We hebben een complete douchecabine, hangend toilet en de hele badkamer opnieuw betegeld. We zijn zeer tevreden want we hebben goeie spullen gekregen voor een mooi bedrag en daarom raden wij Sanisale zeker aan bij vrienden en andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jan Zijp op zaterdag 27 jul 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een complete badkamer met toilet (ruim 6000 euro) en vervolgens de inrichting voor de wc beneden (ruim 1000 euro) bij Sanisale gekocht. Over de badkamer was ik zeer tevreden vandaar dat ik ook voor het toilet naar Sanisale ben gegaan. Echter na uitlevering van het fonteinkraantje bleek thuis bij het monteren dat er een beschadigde hoek op het kraantje zat. Toch gemonteerd omdat ik anders geen water op de leidingen kon zetten. Wel direct foto's gemaakt waarmee ik de volgende ochtend mee naar de vestiging ben gegaan. Daar werd me geadviseerd om de klacht per mail in te dienen en dan zou het geregeld worden. Ik wilde graag een onbeschadigde kraan. Echter nadat ik de mail gestuurd had kreeg ik als antwoord: " gemonteerd is geaccepteerd", dus het kraantje kan niet vervangen worden. Als coulanceregeling werd voorgesteld om een nieuw fonteinkraantje te kopen voor ca. 70 euro. Belachelijk omdat ik al betaald had voor een nieuw kraantje en een extra kraan niet nodig heb. Ik had dit niet verwacht en vind de service die Sanisale levert dan ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over toilet”
Door Els Ruiters op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn supergoed voorgelicht bij de aankoop van ons compleet nieuw toilet ook alle gemaakte afspraken zijn na gekomen en ook toen alles werd geïnstalleerd door een vakman (deed alles en overleg) ook nog dingen veranderd die uiteindelijk beter uit kwamen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor badkamerrenovatie”
Door H Katerborg op donderdag 16 mei 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles voor de badkamer en toilet gekocht om dit te renoveren . Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en van goede adviezen voorzien . Ook toen er iets fout ging met een kraan is er direct op ingesprongen en een oplossing gezocht om ons direct te helpen . Super
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Elvira Cornelisse op zaterdag 28 jul 2018 18 | vestiging Zwaag
Wij hebben een badkamermeubel, spiegel, wc, regendouche en verschillende accessoires gekocht. Verkoper was bijzonder aardig en deskundig. Kwam met mooie aanbiedingen en goede adviezen. Hadden zeker niet de indruk dat hij ons dingen wilde opdringen. Nadat wij de offerte hadden geaccepteerd wilde we nog wat wijzigingen aanbrengen. Dit kon zonder problemen. Een prima ervaring dus.
FOTO VAN ELVIRA CORNELISSE
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop is duurkoop”
Door marina op donderdag 24 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam
Alles lijkt prima te gaan tot dat je een kritische vraag stelt of onaangebroken tegels wilt retourneren. Sanisale is dan van mening (letterlijk 'ons standpunt') dat ze maar 75% terug betalen, omdat de tegels terug geboekt moeten worden in het systeem en de leverancier weer een vrachtwagen moet sturen. Als je dan vraagt waarom men dat niet heeft gemeld bij aankoop of niet de algemene voorwaarden heeft overhandigd krijgt Sanisale Amsterdam de drang om een discussie met de klant aan te gaan en als hun het weerwoord dan niet aanstaat het gesprek gewoon te beeindigen. Onze ervarging 'goedkoop is duurkoop' en professionaliteit is ver te zoeken
REACTIE VAN MARINA
Ondertussen heeft het hoofdkantoor van Sanisale gereageerd en gekeken naar een passende oplossing waarmee wij akkoord zijn gegaan. Onze tip - bespreek bij aankoop heel goed wat er wel kan of niet kan als het gaat om retourneren!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Toilet
1 / 60
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (35 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (9 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (7 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (12 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (4 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (12 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (2 ervaringen), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse (1 ervaring), Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (3 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.