Feedback
8,6

Sanisale

Score uit 184 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 209 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 184 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren123 ervaringen
4 sterren37 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster16 ervaringen

Per vestiging:
“Badkamervernieuwing”
Door Fam. van den Berg op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn erg fijn geholpen door Chavez. Hij nam de tijd voor ons. Saninsale heeft mooie materialen en geeft een goede service. Vorig jaar hebben wij ons toilet vernieuwd via Sanisale en door de goede ervaring hebben wij ervoor gekozen om ook dit jaar onze badkamer via Sanisale te vernieuwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BERG
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Fam. van den Berg
+ Toon extra foto van Fam. van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Happy”
Door Jeanette van Rooijen en Frank Adriaansen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn uiterst tevreden over Sanisale Almere. Ze zijn erg klantvriendelijk. De levering, de service en de after sales in 1 woord fantastisch. De complete badkamer en de toiletruimte schitteren je tegemoet. Helemaal happy! Onze complimenten aan het hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Hoe ik het wilde”
Door P. Brokling-Hoogendoorn op zaterdag 22 aug 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Nieuwe badkamer van Sanisale is helmaal wat ik in gedachte had. Personeel is uiterst vriendelijk, denk mee en gaf me precies wat ik wilde. Klein foutje in de bestelling door de leveranciers, maar hebben ze perfect opgelost. Met het slopen en bouwen, zeer vakkundig personeel en vriendelijk!!
FOTO VAN P. BROKLING-HOOGENDOORN
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Xander Mos op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Almere
De medewerkers hebben ons super geholpen, onze andere leverancier had flink wat foutjes gemaakt waardoor wij spullen miste. Door de medewerkers van Sanisale hebben wij toch onze badkamer en wc op tijd af kunnen maken. Daarnaast zijn ze ook super behulpzaam en vriendelijk!

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Alles is al gemonteerd en werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Man op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Almere
We zijn heel fijn en leuk geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht binnen ons budget. Ook heel goed advies gekregen over de kleurencombinatie We zijn heel blij met de tegels en kleurkeuze. De klantenservice is ook top, we waren onderdelen kwijt van onze toiletpot, er werd meegedacht naar een oplossing. We mochten de toiletpot omruilen zodat we verder konden met de verbouwing. Wij zijn heel blij met Sanisale!
Reactie of foto toevoegen
“Als verwacht”
Door Sophie Hoofs op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Zelf met een ontwerp gekomen en perfect door hun opgepakt! Door hun ervaring is het ontwerp een beetje aangepast, zodat het functioneler is geworden. Chapeau! Tips waat je ook echt wat aan hebt. Heel ervaren, behulpzaam, vol begrip en geduldig is het personeel. Tegels zijn super kwaliteit en alle meubels, kranen & sanitair zijn exact als verwacht.
FOTO VAN SOPHIE HOOFS
Vrij bad
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door P.Boers op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door zowel Jens als Jasper zijn we uitermate correct en snel geholpen. Ze hebben direct aangegeven dat we een tekening van de badkamer konden laten maken. Na de levering hadden wij nog meer tegels nodig en ook deze werden super snel geleverd. Alles wat wij besteld hebben was direct allemaal goed. Dat hoor bij andere bedrijven ook wel anders
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Theo van Kempen op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn zeer goed geholpen in de mooie showroom van sanisale. Er was veel keuze en we zijn dan ook goed geslaagd. Alle spullen zijn keurig netjes op tijd thuisbezorgd en we zijn zeer blij met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Douchecabine”
Door Fam. stam op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Almere
Het betreft een douchecabine gekocht bij SaniSale.com in Almere en geholpen door de heer Chavez Hendriksen, achteraf bleek dat de douchebak technisch niet mogelijk was en de heer Chavez heeft toen alles in het werk gesteld om een passende douchebak te vinden dat is gelukt niks was te veel, trouwens de andere medewerkers waren ook zeer behulpzaam. Kortom een zeer goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer met tegels”
Door Hans van Hooijdonk op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Complete badkamer
- inloopdouche met regendouche en handdouche
- spiegel met verlichting, verwarming en klok
- wastafelmeubel met hoge kast ernaast
- hangend toilet

Prima geadviseerd zonder opdringerig te zijn. Vakkundige inzichten waar wij nu blij mee zijn. Aanpassing snel en adequaat verwerkt. Geen gedoe, het project stond voorop. Erg prettig!!
- designradiator
- 2 soorten tegels
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over toilet”
Door Els Ruiters op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn supergoed voorgelicht bij de aankoop van ons compleet nieuw toilet ook alle gemaakte afspraken zijn na gekomen en ook toen alles werd geïnstalleerd door een vakman (deed alles en overleg) ook nog dingen veranderd die uiteindelijk beter uit kwamen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geplaatst”
Door Natasja op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Susanne en haar collega's hebben mij goed geholpen, de tijd genomen en naar mijn wensen geluisterd. In veel andere winkels werd ik (voor mijn gevoel) niet serieus genomen, vooral omdat haar ik wellicht wat jong ben en alleen in de winkel was. Hier wel en hier heb ik dan ook mijn nieuwe badkamer en toilet aangeschaft. Daarnaast ideaal dat zij het direct kunnen plaatsen met de klusjesmannen waar zij mee samenwerken. En erg service gericht (thee, koekjes, etc.).

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Inmiddels is de badkamer geplaatst. Ik zou een 3,5 a 4 sterren geven.
FOTO VAN NATASJA
Ontwerp toilet
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet geleverd en gemonteerd”
Door Annita Melinga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben bij Sanisale.com te Groningen ALLES voor een badkamer en toilet gekocht. En ALLES wat toegezegd werd is ook zeker waar gemaakt. Zijn dan ook heel tevreden over het ALLES.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel fout gegaan”
Door Aytekin op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Almere
Badkamer spullen. Juiste tegels niet geleverd gecanceld. Kranen gaten verkeerd waardoor de achter wand zeik nat wordt,water druppels beide kanten langs de meubel. Verkeerde kranen hoort niet voor deze wasbak zijn te kort. Verkeerde spiegel verlichting in verpakking. Douch kraan behuizing beschadigd zat krassen erop gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Brouwer op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Almere
Nieuwe badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Melvin nam alle tijd om alles te laten zien en heeft een fantastisch ontwerp gemaakt en dat is door de hem aanbevolen vakman (Henk) zeer vakkundig tot een droombadkamer gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en als de toiletruimte aan renovatie toe is gaan we hier zeker weer naar toe.
FOTO VAN HANS BROUWER
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam Brouwer, Bedankt voor u mooie ervaring. Sanisale.com Almere wenst u heel veel plezier van u nieuwe badkamer. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eddy van Tolie en Hetty Dekker op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben bij Sanisale zowel een badkamer als een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Over beide zijn wij zeer tevreden. We zijn uitstekend geholpen bij het samenstellen van de onderdelen en er is kritisch met ons meegedacht. Vanwege een vertraagde stukadoor moest de plaatsing van de keuken op het laatste moment nog een week worden uitgesteld. Ook dat werd door Sanisale zeer flexibel opgelost. Inmiddels wonen wij een half jaar in het huis en beide aankopen blijken 100% aan de verwachtingen te voldoen. Alle apparatuur en meubilair functioneert perfect. Ineke en Matthijs: hartelijk dank voor jullie uitstekende adviezen en perfecte service. Jullie bedrijf bevelen wij van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Wpl Cornelisse op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Almere
wij zijn heel vriendelijk ontvangen, kopje koffie. de vraag wat we zochten alles voor de badkamer,we hadden het een en ander al uitgezocht. daar wouden we een tegen offerte voor hebben.maar het was zo super dat we hier alles besteld hebben. maar we kwamen er achter dat de douchewand te breed was. of dat naar 80 cm kon ,geen probleem en geen extra kosten. toen alles opgehaald kon worden werden we weer netjes geholpen. toen kwamen we er achter dat de radiator eigenlijk overbodig was, gaan ze kijken of die verkocht kan worden. de thermostaatkraan was niet in orde hij deed het gewoon niet. geen probleem kon naar de winkel pakken wij onze showroom model, en u kan douche. dat vind ik de juiste service, en alles heel vriendelijk. Mijn aannemer brak een spiegel van het spiegelkastje werd ook weer perfect geregeld. ik wens ze veel succes, en ik zal iedereen door sturen,naar Sanisale Almere. ik kan iedereen aanraden om hier te kopen en uitzoeken super filiaal en allemaal erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverder badkamerspullen”
Door Karlijn op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Purmerend
Een aanrader. Volledige badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerinrichting”
Door Mandy op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Almere
Een complete badkamer. Goede service. Fijn personeel
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door C.c. van Ginkel - van Wijk op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wandtegels, vloertegels, toilet, kastje met fonteintje , kraan . Ik ben zeer goed en correct geholpen. Erg goede ervaring, goede service. Zou dit bedrijf in Apeldoorn iedereen aanraden. Ruime keuze. Deze zaak is zeker aan te raden. Het is erg mooi geworden.
FOTO VAN C.C. VAN GINKEL - VAN WIJK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Regendouche”
Door Horia pachowski op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben geholpen door: Chavez Hendriksen. Een hele oprechte jongen die veel info gaf aan mij. Hij gebruikte vaktermen die hij dan vervolgens ook uit ging leggen. Ben blij met zijn advies.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Herma Post op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Almere
We zijn leuk ontvangen met bakje koffie. Niks was verkoopster Sussanne teveel. Bij twijfel is ze wel 8x met ons teruggelopen voor goed advies. Ze adviseerde ons ook over aantrekkelijk afgeprijsde artikelen. Ook de andere collega's zijn behulpzaam. Leuke sfeer in de winkel. Enig minpuntje vindt ik dat de bestelling voor de deur wordt geleverd voor de rest een topzaak met topmensen.

Aanvulling ontvangen 20 februari 2020: Installatie was super.
REACTIE VAN SANISALE ALMERE
Dank jullie wel voor deze leuke reactie en heel veel plezier met jullie mooie badkamer. Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie van der Sluis op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer en toilet meubilair gekocht bij Sanisale Almere. Super tevreden! Goede, betrouwbare en klantvriendelijke service en advies ontvangen.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER SLUIS
Waskraan
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anouk Slegh op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Almere
We hebben een complete badkamer gekocht bij Melvin en zijn team. Melvin is een eerlijke verkoper, die heeft ons begeleid van het beeld in ons hoofd naar het eindresultaat. Tussendoor nog een wijziging van tegels, was geen probleem. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar.
FOTO VAN ANOUK SLEGH
Badkamer
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Heel veel plezier gewenst met jullie mooie badkamer. Ziet er heel erg goed uit. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Chris op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Bij Sanisale Almere een badkamer en toilet gekocht. Super geholpen door Susanne Holtrigter. Zij nam echt de tijd en kwam met goede oplossingen binnen ons budget. Ook goede afhandeling van een paar beschadigde tegels en fontein. Zij en Melvin zijn toppers.
FOTO VAN CHRIS
Onderdeel douche
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie mooie badkamer en toiletruimte apart! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Willem Bruggeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Wj hebben een meubel/wastafel/spiegel gekocht bij Sanisale Almere. Wij zijn daar op een zeer prettige en goede manier geholpen door Chavez. Meedenken en ook mee zoeken naar een passende oplossing voor onze badkamermeubelen was wat Chavez deed. Toen wij later in het traject nog het een en ander wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Dus prettig geprijsd en een prettige meedenkende Chavez!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat fijn te horen dat jullie zo enthousiast zijn met de hulp van Sanisale Almere bij het uitzoeken en adviseren van een nieuw meubel. heel veel plezier van deze mooie set. Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam.Coenen op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Dank je wel SANISALE Heerlen voor het mooie sanitair service en aanbevelingen. Jullie zijn zeker een goede aanrader waard. TOPPIE

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: De spullen zijn al geleverd en geplaatst. Ik ben hoer zeer tevreden over.
FOTO VAN FAM.COENEN
Geplaatste spullen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel Leinders op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben voor de renovatie van onze badkamer tegels, een meubel met dubbele fontein en een kast, en een douchecabine gekocht. De service en het advies was super: niet opdringerig maar uiterst behulpzaam. Zelfs de pauze van de adviseur mocht erbij inschieten om ons te helpen. Bezorging was op tijd en netjes. Kortom nog beter dan dat je mocht verwachten. Super vestiging en medewerkers!!! Volgend project laat ik weer door Sanisale Heerlen verzorgen ( mits de prijs zo goed blijft als nu: er moet wat te onderhandelen mogelijk zijn!!!)
FOTO VAN MICHEL LEINDERS
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door S. van Ee op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bij Sanisale amersfoort onze badkamer gekocht, goed advies en goede service ook de geregelde aannemer Steve en stukadoor Ramon verstaan hun vak, blij met onze nieuwe badkamer
FOTO VAN S. VAN EE
Blij met badkamer
REACTIE VAN JASPER
Geachte familie van Ee, Hartelijk dank voor deze leuke en mooie recensie en de mooie foto. We zijn vereerd dit bij U te hebben mogen realiseren. Veel geluk en plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe badkamer”
Door Van Pelt op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Almere
Een nieuwe badkamer gekocht. In amper 2 uur hebben we samen met Melvin mooie materialen uitgezocht. Goed advies gekregen wat tegels betreft. Nadat ze een 3D tekening maakten vonden we de tegelindeling op de muren niet logisch. Dit zijn 3 verschillende soorten namelijk. Melvin stelde een oplossing voor en paste de tekening zo aan. Daarna klopte het wel voor ons idee. Materialenlevering was keurig. Bij onze controle 's middags waren er 3 dingen van chroom met wat vlekjes erop. Teruggegaan naar Sanisale en dit werd direct kosteloos en probleemloos omgewisseld. 1 artikel was niet meer op voorraad en werd nabesteld. Ook deze werd vlekkeloos geleverd. In 1 zin: een supergoeie service, meedenken in oplossingen, eerlijkheid (ivm drukte kan het niet na 1 maand starten maar waren we ook niet van uitgegaan. We hadden geen haast) en goeie heldere communicatie. Tenslotte stelde Melvin een top installateur voor, Dave. Een echte VAKMAN met 20+ jaar ervaring, die erg netjes, secuur en vlot werkt. Dave dacht mee in mogelijkheden vooraf en tijdens het bouwproces, en heeft nog een paar extra dingen gedaan (plaatsen van een nieuwe drempel, extra stopcontact en extra lichtknop voor spiegelverlichting in de badkamer) zonder daar extra kosten voor te rekenen. Bovendien heeft hij de hele bouw met veel plezier en humor gewerkt. Elke dag zagen we bij thuiskomst dat er weer veel werk verricht was! Wij kunnen Dave daarom ook van harte aanbevelen als badkamerinstallateur.

Inmiddels is de badkamer gereed en opgeleverd en gebruiken we de ruimte nu 3 weken. Toch wel echt genieten zo, in onze nieuwe luxe badkamer! De tegelindeling klopt nu inderdaad wel, ook in het echt. Echt top, we kunnen geen verbeterpunt bedenken!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met de hulp van Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Robert Klaassen op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer via sanisale Amersfoort besteld, tegels, meubel, toilet, douche, speaker systeem etc. Helaas top geregeld en een zeer scherpe prijs. Service uitmuntend, top geregeld allemaal Jasper
REACTIE VAN JASPER
Super veel dank Robert voor deze prachtige recensie. We hopen dat jij en je gezin hier vele jaren van mogen genieten.
FOTO VAN ROBERT KLAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor toilet”
Door J. Bunschoten op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Almere
Wand en vloertegels voor het toilet gekocht. Melvin van Maanen neemt de tijd voor je, geeft een goed advies en geeft scherpe prijs af. Ook na de koop tot aan het ophalen van de bestelling, was het contact en het op de hoogte houden van de voortgang goed. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

 
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Super bedankt voor u leuke bericht over onze winkel. Veel plezier van u materialen. Namens team Sanisale Almere ✅
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sarmila Meeuw Alberto op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Mijn ervaring met Sanisale in Spijkenisse.Geweldig je wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ervaren mensen die je door de zaak rondleiden en advies geven Uiteindelijk besloten wij een complete badkamer te kopen. De materialen zijn keurig thuisgeleverd en de uitvoering door 2x ervaren vakmensen vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. Kleine probleempjes werden gelijk opgepakt en uitgewerkt.Het resultaat geweldig netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor. Ik zou iedereen aanraden voor een mooie badkamer en prima vakmensen bij Sanisale in Spijkenisse moet je zijn. Dit is mijn ervaring met Sanisale Spijkenisse. Hoop lag met jullie te blijven werken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Familie Houben. op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een complete badkamer gekocht, naderhand lekte de douchekraan.
Ze hebben meteen een nieuwe douchekraan geregeld. We kunnen altijd in de winkel binnen komen en staan altijd voor ons klaar en hebben een goede service en oplossingen. Deze zaak raad ik iedereen aan voor service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamerspullen”
Door Marijke op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Almere en ben ontzettend goed geholpen door attente en zorgvuldige medewerker Chavez. Op en top tevreden over de duidelijke informatie en klantvriendelijke benadering!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door i Lodewikus op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben bij sanisail een badkamer gekocht, alles van a tot z voor een mooie badkamer. Wat een fijne verkoper is Dave, super vriendelijk,mijn complimenten.
Afbouw zebrechts, badkamer renovatie en tegelwerken kwam als eerste,badkamer gesloopt en begonnen met verbouwen van alles,wat een top gozer,we hadden echt een leuke click,harde werker en netjes. Daarna kwam Jeffreys tegelwerken,ook weer complimenten,super goed geregeld en alles netjes gevoegd.daarna kwam Marcel weer terug om alles af te monteren en op te hangen. Alles klaar,niets fout gegaan en dan ook nog leuke mensen over de vloer,zag er erg tegen op maar door dit alles zijn de 2wkn voorbij gevlogen. Normaal schrijf ik niet zo snel een review maar dit bedrijf en personeel wat wij hadden is echt een groot compliment waardig.super bedankt,hele tevreden en blije klanten.
FOTO VAN I LODEWIKUS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Teveel moeite”
Door Van Buul op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Den Bosch
Badkamer. Bij de verkoop enthousiaste vriendelijke verkopers. Spullen besteld toen ze geleverd werden was de bestelling niet compleet. Werd nabesteld weer opgehaald. Verkeerde kleur geleverd weer terug naar wasbak die niet paste. Andere uitgezocht weer n verkeerde meegekregen. Al met al 7 maal terug naar Den Bosch! Geen vriendelijke verkopers meer. Zelfs groeten was te veel moeite. Zou het niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ga zelf eens langs”
Door E van Zijl op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Indien je kwalitatief goed wilt slagen voor sanitair tegen scherpe prijzen zou ik zeker Sanisale aanraden. Volledig kunnen slagen bij Sanisale te Sliedrecht voor mijn badkamer en toilet daarnaast perfecte service (zelfs na sluiting werd nog alle tijd genomen) geen service te gek of te veel voor de heren die daar werken!! Zij denken graag met je mee doen meerdere voorstellen dat zelfs een lastige klant als ik (als het gaat om keuzes maken) zeer tevreden is over de aankopen. Ik zou zeggen 'ga zelf eens langs en ervaar het zelf'!! :)
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ruud van Dam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Recent hebben wij onze verouderde badkamer laat vervangen voor een nieuwe moderne badkamer. Meerdere malen in de winkel van Sanisale Heerlen geweest, en we kunnen alleen maar concluderen dat we super geholpen zijn door de heren aldaar. In eerste instantie enkel een bestelling geplaatst voor een radiator, een wasbak incl meubel en spiegel. Nadien toch besloten om ook nog twee op maat gemaakte kastjes te bestellen om wat opbergruimte te creëeren. Deze bestelling werd op vrijdagmiddag rond 17.45u gedaan en de heren van sanisale hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze bestelling nog diezelfde dag bij hun leverancier terecht zou komen. De werkzaamheden in onze badkamer waren immers al ver gevorderd en het was wel zo praktisch als de kastjes direct gemonteerd konden worden. Op dinsdag ontvingen wij van Sanisale het bericht dat de kastjes geleverd waren en twee dagen later kwam een van de medewerker persoonlijk de kastjes afleveren. Nadien bleek dat we bij de bestelling van de radiator vergeten waren om een thermostatische onderblok te bestellen. Die avond snel bij Sanisale langsgegaan en omdat onduidelijk was welke precies nodig was kregen we twee verschillende mee. Afspraak was dat Ronald van Sanisale enkele dagen later het setje dat niet nodig was op zou komen halen, aangezien hij toch in de buurt was. Dit scheelde voor ons ook alweer een ritje van in totaal +-100km. Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn super tevreden met de adviezen en service van de heren van Sanisale Heerlen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Maikel van Wier op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Almere
Melvin en zijn team hebben voor een fantastische badkamer gezorgd. Ondanks dat onze woning niet opgeleverd werd met NUTS voorzieningen hebben installateurs Henk, Faisel en Melvin zelf laten zien om mee te denken in oplossingen en flexibiliteit. Eindresultaat zijn wij enorm blij mee! Een mooie luxe badkamer en toilet tegen een goede prijs!
Heren nogmaals bedankt!
FOTO VAN MAIKEL VAN WIER
Heel blij hiermee
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Kees op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Almere
In Mei zijn we naar de Sanisale Almere geweest, om de badkuip te vervangen voor een inloopdouche. Vriendelijke verkopers, kennis van zaken, met een goed advies. Alle materialen besteld voor begin September voor een inloopdouche. Vervolgens zijn alle materialen precies op tijd en correct geleverd, en ook de rekening klopte precies. Sanisale Almere had een een goede aannemer geadviseerd. Dat bleek een geweldige man. Hij kwam precies op de afgesproken datum en tijd en werkte heel nauwkeurig. Bij het eruit slopen van de badkuip vielen een paar dingen wat tegen. De beste man klaagde echter niet, en heeft alles gewoon prima opgelost zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij zijn heel tevreden, en jullie zijn toppers!
FOTO VAN KEES
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. van Dijk op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Amstelveen
We hebben bij Sanisale Amstelveen alle benodigdheden gekocht voor onze nieuwe badkamer. We zijn steeds kundig geholpen en te woord gestaan door verkoper Sebas. Hij nam de tijd en dacht mee bij het maken van onze keuzes. Twee onderdelen moesten uiteindelijk worden omgeruild. Ook hierbij zijn we goed en snel geholpen. We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN M. VAN DIJK
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Karin op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Hilversum
Eind 2018 hebben we een badkamer uitgezocht bij de Sanisale vestiging in Hilversum. Alles volgens onze wensen was snel uitgezocht en een mooie 3D tekening was gemaakt. Vervelend was al dat je een handtekening zet onder een contract zonder de kosten te weten van de aannemer die het werk uit gaat voeren. Je wordt in contact gebracht met een aannemer nadat je het contract hebt geaccepteerd en die maakt een offerte voor de klus. De aannemer kwam deed een voorstel en dat zag er redelijk uit, we zijn daarmee in zee gegaan. Het werk ving aan op 4 maart 2019. De klus zou twee weken duren, dat werd bijna 3 weken! En was het nog niet af! De door Sanisale bestelde tegels waren ruim onvoldoende, ze hadden zich verrekend in de oppervlakte. Dat werd bijbetalen, met een toeslag van €50 voor spoedkosten! Een discussie met Sanisale gehad hierover, nee voor deze kosten draait u op kijk maar in de kleine lettertjes (lekker makkelijk). We hadden een muurtje op tekening van 120 cm breed en 10 cm diep, deze muur is nu 110 cm breed en 25 cm diep. De tegels zijn niet vlak waardoor je wat verspring bij de randen van de tegels ziet. Vloertegels die aan de randjes beschadigd zijn (mogelijk is het pak gevallen?). Een enorme discussie weer met Sanisale, ook de verkoper aan huis gehad, met de aannemer erbij. De aannemer geeft ons gelijk, maar Sanisale geeft niet thuis. Samenvattend! Sanisale verschuilt zich achter een 25 pagina tellend kleine lettertjes document, geeft een slechte kwaliteit van tegels niet toe. Zeer slechte (aftersales) service. Het zijn ordinaire dozenschuivers, zodra je het contract hebt ondertekend zoek je het maar uit. Nu is het 13 september en is ruim een half jaar later de badkamer "af", met de nodige rest mankementen, die niet meer opgelost gaan worden. Potentiele kopers u bent gewaarschuwd!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Van den heuvel op dinsdag 10 sep 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer bij sanisale Nijkerk gekocht. Goed en vakkundig geholpen door Niels Ekema. Ze denken mee, alles werd op tijd geleverd, en naderhand denken ze ook mee in oplossingen mocht er toch iets njet helemaal naar wens zijn. Erg fijn geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Tim Wulffraat op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een goede ervaring met Sanisale in Almere en zijn dus tevreden over dit bedrijf. Waarom? Ze hebben kennis van zaken, handelen snel en effectief, wat ook geldt voor de schriftelijke communicatie. Bovenal zijn ze te vertrouwen. We kunnen dit bedrijf dan ook aanraden voor de aanschaf van een (deel van de) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nel-Ans op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Almere
Uitstekende service. Probleem douchecabine werd zelfs 3 jaar na plaatsing vakkundig en kosteloos opgelost. Zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Wilco op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Amstelveen
complete badkamerinrichting aangeschaft bij Sanisale Amstelveen. Het personeel dacht goed mee bij het uitzoeken van de materialen en het ontwerpplan voor de badkamer. Levering was netjes op tijd. Vriendelijk personeel met een down to earth benadering, erg prettig!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuuk op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij kwamen binnen voor advies en zijn zo behulpzaam en vakkundig geholpen dat we de beslissing hebben genomen hier onze nieuwe badkamer te kopen. Goede adviezen gekregen, en kwalitatief goed materiaal. Als we iets nodig hadden werd dit gelijk geregeld, helemaal top. Wij raden Sanisale Apeldoorn bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Marcel en Petra Commandeur op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij de Sanisale winkel in Almere. Wij werden heel vriendelijk ontvangen met een koppie koffie. Na een korte en duidelijke introductie over de winkel hebben wij rustig alles bekeken. Hadden wij een vraag kregen wij deskundige uitleg. We konden slagen voor zowel het sanitair als de tegels. Niet zo gek als je het ruim opgezette assortiment ziet. Kortom zeer fijne ervaring en tevreden (Ook over de prijs) vertrokken.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Spullen zijn geleverd en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Ronald en Jet Migo op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Wijchen
Wij hebben bij Sanisale Wijchen de toiletten gekocht en de badkamer. Bij binnenkomst was het al thuiskomen, Maatwerk was geen slogan maar werd ook in de praktijk echt waargemaakt. Perfect advies en meedenken. Op elk detail. Communicatie ook als het in de bouw anders liep dan gepland. Wij raden Sanisale Wijchen als het gaat om prijs en kwaliteit in alle opzichten zeer aan! Het resultaat is trouwens in een woord PRACHTIG!
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier geen badkamer”
Door Jelle op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In mei 2018 hebben wij bij sanisale Alphen aan den Rijn een badkamer gekocht met de voorwaarde dat de badkamer in juli geplaatst zou worden en dat Sanisale een aannemer zou regelen ivm het overgaan van het ene naar het andere huis. Dat was allemaal geen probleem volgens de verkoper en als snel werd er een aanbetaling gedaan en was de deal van onze kant rond. Ongeveer 5 dagen na de aanbetaling werd ons mede gedeeld dat er geen aannemer beschikbaar was in juli maar pas op z'n vroegst in september, wij hebben nogmaals uitgelegd dat dit voor ons geen optie was. Als antwoord kregen wij min of meer dat we het zelf moesten uitzoeken. Gelukkig is het ons wel gelukt om een geschikte aannemer te vinden die in juli de badkamer wilde verbouwen. Een paar weken voor de verbouwing conformeerde ik met de verkoper wanneer en hoe de badkamer geleverd zou worden. Die kwam met het onaangename nieuws dat de badkamer spullen nog niet besteld waren. Aangezien hij geen aannemer kon regelen, ging hij er van uit dat wij niet zouden gaan verbouwen terwijl wij van minuut 1 af aan hebben aangegeven dat de verbouwing maandag 9 juli zou beginnen.

De verkoper beloofde ons dat hij het zo snel mogelijk zou regelen, zoals u misschien al verwacht ging dit ook niet goed. De spullen zouden maandag geleverd worden zodat de aannemer, die al een krappe planning had, zo snel mogelijk kon beginnen. Op vrijdag kregen wij het nieuws dat er niet geleverd zou worden. Volgens de verkoper kwam dit door een vakantierooster van de bezorgers en werd er daarom niet meer geleverd op maandag. Dinsdagochtend was er nog niets bezorgd en Sanisale is pas vanaf 10:00 uur open. In de tussentijd zaten de aannemers stil omdat ze de spullen nodig hadden. De verkoper aan de telefoon zei tegen ons: "Ahg de aannemer kan toch wel wat anders doen zonder de spullen'' en vertelde ons dat er na 14:00 uur geleverd zou worden. Na 14:30 uur zijn de spullen geleverd en de bezorger vertelde ons dat zij sowieso nooit op maandag bezorgen. U begrijpt dat op dat moment het laatste beetje vertrouwen in sanisale verdwenen was. Hierna hebben wij dingen die niet goed waren gelijk terug gebracht en zelf de goede spullen geregeld, waaronder: Tegels die geel waren i.p.v wit, plank badkamer meubel was beschadigd en zonder boorgaten geleverd, WC pot was kapot, enz. Wij hebben nog wel commentaar gekregen dat wijzelf een nieuwe wc pot gekocht hebben. Wij hebben die keuze gemaakt omdat wij er om 7:30 uur achter kwamen dat hij kapot geleverd was en Sanisale pas vanaf 10:00 uur open is. Wij hadden geen tijd om uren te gaan zitten wachten op een nieuwe wc pot.

Nadat wij een vergoeding vroegen voor de tijd die de aannemers stil stonden kregen wij na veel getrouwtrek de keuze tussen een vergoeding van €200 cash of een waarde bon van €400. We zijn uit eindelijk akkoord gegaan met de €200 cash omdat wij nooit meer iets bij Sanisale zullen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jan Zijp op zaterdag 27 jul 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een complete badkamer met toilet (ruim 6000 euro) en vervolgens de inrichting voor de wc beneden (ruim 1000 euro) bij Sanisale gekocht. Over de badkamer was ik zeer tevreden vandaar dat ik ook voor het toilet naar Sanisale ben gegaan. Echter na uitlevering van het fonteinkraantje bleek thuis bij het monteren dat er een beschadigde hoek op het kraantje zat. Toch gemonteerd omdat ik anders geen water op de leidingen kon zetten. Wel direct foto's gemaakt waarmee ik de volgende ochtend mee naar de vestiging ben gegaan. Daar werd me geadviseerd om de klacht per mail in te dienen en dan zou het geregeld worden. Ik wilde graag een onbeschadigde kraan. Echter nadat ik de mail gestuurd had kreeg ik als antwoord: " gemonteerd is geaccepteerd", dus het kraantje kan niet vervangen worden. Als coulanceregeling werd voorgesteld om een nieuw fonteinkraantje te kopen voor ca. 70 euro. Belachelijk omdat ik al betaald had voor een nieuw kraantje en een extra kraan niet nodig heb. Ik had dit niet verwacht en vind de service die Sanisale levert dan ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Maarten Vledder op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Almere
SaniSale Almere heeft mij me droom badkamer bezorgt , eerst in de winkel bij meerdere bezoeken prima geholpen meestal door Melvin en uiteindelijk hebben we het juiste gekozen , de Plaatsing werd gedaan door Henk een super vent houdt echt rekening met alles , werkt netjes en hard elke dag zag je vooruitgang hij overlegd met je geef raad over de kleine details echt een VAKMAN, en dan het eind resultaat buren en vrienden zijn jaloers het lijkt wel de badkamer van een Chique hotel hoor ik vaak , en ik ik geniet echt elke dag weer en zal zowel Sanisale Almere als Henk bij iedereen aanbevelen . ik zeg 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door H.Overvliet op zaterdag 20 jul 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een complete badkamer uitgezocht, Wij zijn heel goed geadviseerd ,zijn erg blij met het resultaat. Het is een schitterende badkamer geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi”
Door Cees de Waal op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Zwaag
De oude badkamer is gesloopt en daarna is de ruimte omgetoverd tot een super mooie eigentijdse badkamer dit met behulp van aannemer Jeroen Ouburg totaal techniek. Top
FOTO VAN CEES DE WAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen van der Horst op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Groningen
We hebben een complete douchecabine, hangend toilet en de hele badkamer opnieuw betegeld. We zijn zeer tevreden want we hebben goeie spullen gekregen voor een mooi bedrag en daarom raden wij Sanisale zeker aan bij vrienden en andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer en toilet”
Door F.Hanina op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Couple weeks ago I purchased my bathroom and toilet from Sanisale Utrecht. I'm very satisfied client,The 3D design matched the deliverd bathroom prefectly, the products have a good quality according to the offered price and they are deliverd on time with no delay before the work started on my bathroom, and Sanisale were keeping up-to-date with the progress of my order and delivery.

Mr. Mikel Wallaart, the advisor, helped with choosing the products that fits my bugdet, taste and bathroom. After three weeks, the work started with my bathroom and WC. Mr. App and Ahemd (the constructors) are really professionals and they deliverd an extremly good and beautiful work within short time.

I have a plan to renovate my kitchen and unfortunalty, Sanisale doesn't do Kitchens as well.

Less points, that the packing was in large size and it was deliverd at the front door and some products (tegels) wehere left in the public parking place when I had to quickly figure out how to move them inside the house. It would be nice if the packing have a small size where it becomes really easy to deliver them IN the house.
FOTO VAN F.HANINA
Gerealiseerde douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Joke Pluijgers op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor ruim 11000 euro aan sanitair gekocht. De toilet potten konden niet op tijd geleverd worden . Nu moest ik ze ophalen in de winkel omdat ze maar 1 x gingen rijden voor een klant. de wandtegels waren niet voldoende geleverd. Konden wij betalen voor een spoedlevering. De tweede toilet kwam wederom niet op tijd ,maar kon ik ook ophalen! Kortom wat een ongelooflijke slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nico Z op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Zwaag
Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Leon en zijn team. Leon nam de tijd en was goed bereikbaar. Tevens was het geen probleem teveel bestelde tegels retourneren. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Zanden op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben hier een badkamer gekocht en nieuwe toilet. Zeer tevreden over de afhandeling en personeel. Super aardig. Henk heeft alles voor ons gemonteerd hij levert echt vakwerk.
FOTO VAN VAN ZANDEN
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN VAN ZANDEN
Heerlijke douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor badkamerrenovatie”
Door H Katerborg op donderdag 16 mei 2019 19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles voor de badkamer en toilet gekocht om dit te renoveren . Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en van goede adviezen voorzien . Ook toen er iets fout ging met een kraan is er direct op ingesprongen en een oplossing gezocht om ons direct te helpen . Super
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emile op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Almere
Tegels voor de keuken uitgezocht. Heel prettig en goed advies gekregen. Alle tijd om rustig de diverse tegels te bekijken. Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Peter op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sebas, tegels, vloerverwarming, bad alles! Allemaal mooi spul en na dat we hoop tegels over hadden hebben ze dat gewoon terug genomen. onze aannemer had veel kapot heeft gemaakt zoals het verkeerd uittekenen van het doucheglas, hebben ze ons goed geholpen om het op te lossen. Goede service!
FOTO VAN PETER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service erg goed”
Door Ronald op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, bad, etc...) gekocht bij Sanisale. Al het materiaal is keurig netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Helaas was het bad beschadigd, dit was pas zichtbaar nadat al de beschermende verpakking was verwijderd. We hebben toen direct contact opgenomen met de winkel die dit direct bij de leverancier hebben neergelegd en daarbij ook meteen een nieuw bad voor ons hebben besteld. Binnen 3 dagen werd het nieuwe bad geleverd. Kan niets anders zeggen dan dat het personeel van het filiaal dit super snel probleemloos voor ons hebben opgelost. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede beoordeling”
Door M Mud op dinsdag 23 apr 2019 19 | vestiging Drachten
Ik heb hier een badkamer gekocht. De verkopers waren super vriendelijk en meedenkend. Tevens waren ze zeer vakbekwame in het technische aspect. Kortom een bedrijf wat betrouwbaar is en kwaliteit uitstraalt.

Aanvulling ontvangen 10 juli 2019: De badkamer is geplaatst. Ik wil een 5 sterren beoordeling doen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Claudia op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben alles voor de nieuwe badkamer uitgezocht, we hadden zelf al een ontwerp gemaakt, deze werd uitgewerkt in 3d. De spullen werden snel geleverd, we hadden de pech dat de toiletpot later geleverd zou worden, maar dat vonden we niet heel erg. Tijdens het betegelen kwamen we tegels te koet en die werden meteen aangeleverd.
Bij vragen over de toiletpot krijgen we snel antwoord. Pjotr heeft ons goed geholpen; we hebben met elkaar een oplossing kunnen vinden toen de bestelde pot maar niet geleverd kon worden, dus toen werd er een andere gevonden en deze kwam sneller dan verwacht toch nog nageleverd. Nogmaals; erg blij met de service van Pjotr.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Piet en Afra Veen op vrijdag 12 apr 2019 19 | vestiging Den Helder
Nieuwe badkamer en nieuw toilet. Super vriendelijke advisering en meedenken door vader en dochter Hesp! Altijd stond de koffie klaar! Ook met de uitvoerders van de verbouwing waren wij zeer tevreden. Gezellig en goed dat beiden (adviseur en uitvoerder) het resultaat kwamen bekijken en zelfs een aardigheidje voor ons meenamen. Pluspunt voor de uitvoerder: badkamer en toilet werden bij oplevering schoongemaakt! Top!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Dirk op woensdag 10 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Vloertegels voor stoep bij voordeur. Ik ben goed geholpen en geadviseerd. De service is prima.
FOTO VAN DIRK
Tegels voor stoep
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door John Krist op maandag 8 apr 2019 19 | vestiging Drachten
Superbedrijf, heel goed geholpen echt verstand van zaken. En de service is top. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben de badkamer gekocht bij Sanisale Drachten, inmiddels is alles naar alle tevredenheid geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Schilders op zaterdag 6 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
Een badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Erg goed en vriendelijk geholpen door Dev.
Bij levering bleek 1 product niet meegeleverd te zijn. Dit werd zonder problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gereed”
Door Wim op zaterdag 6 apr 2019 19 | vestiging Drachten
We hebben een complete badkamer bij Sanisale gekocht. We kregen een goed advies in de winkel. De prijs was perfect. Toen we wat extra moesten hebben werd het meteen bezorgd . Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Esther Hesselink op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Badkamer en wc beneden. Het is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jolanda op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Wijchen
Complete badkamer gekocht. Hele vriendelijke ontvangst vriendelijke mensen absoluut niet opdringerig. Beschikken over vakkennis ze denken mee hoe je het beste de ruimte kunt benutten uiteraard naar eigen keuze. Goed advies over kranen, tegels badmeubel enz. Tekening diverse keren aangepast op eigen verzoek. Niks was teveel echt hele goede service zowel voor kwaliteit en de prijs. Een aanrader is het zeker. Ben super blij met mijn complete badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De aankoop is al geleverd en badkamer heb ik laten monteren. Zelf mensen geregeld aangezien ik op korte termijn monteurs nodig had. Was een hele verbouwing van kleine inpandige badkamer (wastafel, toilet en douche soort inloopkast). Naar ruime badkamer waar kleine slaapkamer gedeeltelijk bij getrokken is. Heb nu een toilet, badmeubel, aparte ruime douche en een mooi ruim ligbad.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Mar Hoekema op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Wormerveer
Heb een mooie stoere douchewand gekocht . En een toiletmeubel . Heel fijn geholpen, snelle levering en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima spullen”
Door Leen de Lange op zaterdag 30 mrt 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer. prima spullen, goede aanleg. We zijn heel tevreden. Mensen van Anikom zijn prima werkers.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mevrouw Jansen op zaterdag 30 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een douchewand regendouche en badmeubel gekocht bij Sanisale Tilburg. Goed, kundig en vriendelijk geholpen door Dev. Goede prijs voor kwaliteitmeubels. Niet lang op de spullen hoeven te wachten alsook het laten plaatsen door afbouw Zeebregts uit Goirle. Jan en zoon Marcel zijn vakmannen met een goede service ook na het plaatsen. Je merkt dat ze de badkamer goed af willen leveren. Mocht iets niet goed zijn dan kan ik hen bellen en komen ze het in orde maken. Dit geldt ook voor Dev van Sanisale Tilburg. De firma Zeebregts werkt netjes en gaat voor kwaliteit. Zowel Sanisale Tilburg als afbouw Zeebregts raad ik aan. Gaan allebei voor kwaliteit en tevreden klanten.
FOTO VAN MEVROUW JANSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk met de prijs”
Door Brian op maandag 25 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben badkamer gekocht bij Sanisale Heerlen. Erg goed geadviseerd en zeer tevreden met eindresultaat. Inbouwers waren professioneel en ook de aftersale is goed geregeld. Prijstechnisch kwam Sanisale bij ons als beste uit de bus en de kwaliteit is goed. Ze hebben zelfs een "foutje"wat na 3 weken aan t licht kwam netjes opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer aankoop”
Door harriet op woensdag 13 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer bij Sanisale in Amersfoort gekocht, je betaalt iets meer dan de bouwmarkt maar daar krijg je een stukje service voor terug. Een prettige ontmoeting met de eigenaar Jasper die meedenkt en een 3d tekening maakt. Tegels en sanitair konden binnen twee drie weken geleverd worden. Badkamer is prachtig geworden. Er ging aantal dingen fout, schade aan de thermostaatkraan, die hebben we kunnen ruilen. Er waren (onverwacht) te weinig m2 tegels, dit is niet goed gegaan in de oorspronkelijke berekening in de winkel. Sanisale heeft actief meegeholpen aan een oplossing. Tip: goed met Sanisale afstemmen hoeveel m2 tegels er nodig zijn en daar afspraken over maken (liever teveel dan te weinig tegels is mijn visie)
FOTO VAN HARRIET
Badkamer met blauwe tegel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van der Heide op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Almere
Een badkamer aageschaft ...top bediening...top service ..en een goede behulpzame bezorging..En voor informatie en advies altijd bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Gang van zaken bij schade aan radiator”
Door Wouter op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben wij via Sanisale.nl (Alphen aan den Rijn) de materialen (sanitair etc.) voor een nieuwe badkamer aangekocht. De levering van de goederen (3 volle pallets met tegels, toiletten, douchescherm, wastafel met meubel, kranen, tegels, radiator etc.) vond plaats op de dag dat verbouwing net gestart was met de sloop van de oude badkamer.

We hebben de materialen direct na de levering vanaf de pallets in onze woning en berging opgeslagen. Hierdoor stond ons huis (woonkamer, slaapkamers en berging) letterlijk vol met spullen (het is even kamperen in je eigen huis). De verbouwing duurde totaal circa 4 weken en als laatste wilde de aannemer de designradiator (Vasco Beams t.w.v. € 460) plaatsen. Bij het openen van de verpakking bleek de radiator op 2 plaatsen beschadigd en een vlek in het spuitwerk te bevatten.

Direct Sanisale.nl gebeld met het verzoek de radiator om te wisselen. Na enkele dagen afwachten heb ik zelf weer contact met hen opgenomen waarbij hun reactie was dat beschadigingen uiterlijk 2 dagen na levering gemeld moeten worden (staat i.d.d. in hun algemene voorwaarden) en hun leverancier de schade niet meer in behandeling neemt. Mijn argument dat mijn huis tijdens de verbouwing helemaal vol staat met de geleverde materialen waardoor ik niet alle materialen (elk onderdeel of pak tegels) direct heb uitgepakt om te beoordelen op eventuele beschadigingen, vond geen gehoor. De vlek in het spuitwerk (fabricagefout) maakte voor hun afwijzing geen verschil. Na het inschakelen van mijn rechtsbijstandverzekering werd er aanvankelijk totaal niet gereageerd om de ingebrekestellingen. Pas na herhaaldelijk bellen van de juridische adviseur heeft Sanisale.nl de kwestie zelf ook aangemeld bij hun rechtsbijstandverzekering (toevallig dezelfde als de mijne). Inmiddels heeft mijn eigen inboedelverzekering de schade uitgekeerd waardoor onze rechtsbijstandverzekeraar de zaak heeft afgesloten (er is juridisch gezien geen schade meer). Ik vind het een zeer belabberde service en zal dit bedrijf in mijn familie- en kennissenkring ten zeerste afraden.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Tom Alders op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
1,5 jaar na installatie moest ik een paar tegels bijkopen als van de oorspronkelijke levering. Gelukkig bleken ze nog leverbaar. Dev Chandihok van de vestiging Tilburg heeft e.e.a. keurig geregeld en de zelfde prijsstelling gehanteerd als destijds. Chapeau!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuw toilet
1 / 66
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (41 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (10 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (7 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (14 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (4 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (13 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (2 ervaringen), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse (2 ervaringen), Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (3 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.