Feedback
9,1

Sanisale

Score uit 236 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 661 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 236 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren167 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Per vestiging:
“Bedankt”
Door Pvandenbosch op zondag 31 mrt 2024 24 | vestiging Almere
Wij zijn prima geholpen heel veel tijd aan ons besteed alle mogelijkheden laten zien vreselijk aardige mensen we zijn heel blij met onze badkamer + toilet beneden we zijn blij dat we het bij sanisale in almere buiten hebben gedaan. Hartelijk bedankt melvin en zijn vrouw (sorry weet de naam niet meer)
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Maureen Macnack op vrijdag 22 mrt 2024 24 | vestiging Almere
Ik ben bijzonder vriendelijk en kundig geholpen bij de aanschaf van twee badkamers en een toilet. Het hele team van Sanisale was geduldig en deelden zonder meer hun kennis en expertise. Ik voelde mij meer behandeld als vriend dan als een klant. Melvin, Michael en Chavez, hartelijk dank voor de fijne service.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuw toilet en badkamer”
Door Marc op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Almere
Erg fijn geholpen bij Sanisale in Almere met het samenstellen en meedenken van mijn nieuwe toilet en badkamer. Vriendelijk personeel en kwamen met goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Edith Kunnen op maandag 11 mrt 2024 24 | vestiging Almere
De buitenkant van de winkel is niet speciaal aantrekkelijk, maar binnen vind je een geweldige showroom met een breed aanbod dat zo is gepresenteerd dat je overzicht krijgt. We maakten een afspraak om alles te kunnen bestellen en werden door Chávez heel goed geïnformeerd. Tevens maakte hij een 3-D tekening voor ons. Geen druk en alle ruimte om keuzes te overwegen. Fijn om te kunnen zien wat het resultaat zal zijn. Tot onze verbazing en genoegen was alles binnen een week geleverd! We hebben gekozen voor een compact toilet met een smal inbouw reservoir. Dat geeft veel ruimte en alle accessoires hangen, wat het onderhoud makkelijk maakt. Wij hebben alles zelf verbouwd en geplaatst. Let als DHZ-er op de hoeveelheid tegels die je bestelt. Daar ga je kennelijk wat zuiniger mee om dan de profs. Ze kunnen echter niet retour.
Wij zijn super tevreden over alles en heel blij met het resultaat.
FOTO VAN EDITH KUNNEN
+ Toon extra foto van Edith Kunnen
+ Toon extra foto van Edith Kunnen
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Kim Bouman op zaterdag 27 jan 2024 24 | vestiging Heerlen
We hebben het interieur van onze badkamer bij Sanisale gekocht en zijn geholpen door Richie Fredrix. Hij heeft onze wensen perfect vertaald naar de gekozen producten en onze badkamer is prachtig en helemaal naar wens geworden. Daarbij zijn ze erg meedenkend en klantgericht geweest en was het geen probleem om nog een aantal wijzigingen door te voeren. Zeer goede ervaring met Sanisale!
FOTO VAN KIM BOUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marco Reubzaet op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Heerlen
Wij zijn erg goed geholpen met onze badkamer. Niet alleen tijdnes het ontwerpproces, maar ook tijdens en na de verbouwing. Je kan altijd bij hun terecht voor advies en de service is top. Ruim aanbod en veel aanwezig in de winkel, waardoor je ook echt kan kijken en voelen wat je kiest. In een woord: Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Scheepers op vrijdag 23 jun 2023 23 | vestiging Heerlen
Wij zijn supertevreden over de service en de gekochte producten! Zelfs na afloop van de garantietermijn werden we geholpen! Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Dave op zaterdag 10 jun 2023 23 | vestiging Groningen
Prima geholpen door Sanisale. Maar ga absoluut niet met aannemersbedrijf CNZ van eigenaar Ludo Nsilu in zee die Sanisale aanbeveelt. De aannemer komt zijn afspraken niet na en belooft je van alles, iedereen is de dupe van die man zelfs zijn eigen personeel. Zoek je eigen aannemer dat bespaart je een hoop ellende en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Ricardo Renes op vrijdag 7 apr 2023 23 | vestiging Almere
We hebben zowel onze keuken als onze badkamer, en beneden wc gekocht bij Sanisale. Zijn altijd goed geholpen en waren er problemen dan werden deze snel verholpen. Iedereen verdient daar een dikke pluim. Bedankt voor alles namens Fam Renes
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe toilet”
Door Hendrik Giesbers op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Heerlen
Fijn personeel die verstand hebben van ontwerpen, mooie producten en hele goede prijzen.
FOTO VAN HENDRIK GIESBERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Joey van Eldert op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Almere
Wij hebben een badkamer besteld via Sanisale Almere. De verkoper Chavez heeft ons goed geholpen en nam de tijd om de juiste keuze te maken tussen de vele keuzes aan materialen. Wij zijn bij meerdere badkamer leveranciers geweest maar Sanisale was in alle gevallen het goedkoopste en de kwaliteit doet zeker niet onder van de rest! 100% een aanrader!
FOTO VAN JOEY VAN ELDERT
+ Toon extra foto van Joey van Eldert
+ Toon extra foto van Joey van Eldert
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de badkamer”
Door Paul Eggebeen op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Almere
Ervaring met de verkoper Chavez is goed geweest. Hij heeft ons vakkundig geadviseerd over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. De wand- en vloertegels in combinatie met het badmeubel, waskommen, wastafelkranen, doucheset en designradiator maken onze badkamer tot 1 geheel. Het is iedere dag een genot om de badkamer te gebruiken.
FOTO VAN PAUL EGGEBEEN
+ Toon extra foto van Paul Eggebeen
+ Toon extra foto van Paul Eggebeen
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Martin D. op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Heerlen
Goede ervaringen. Verkoop was snel geregeld omdat ik wist wat ik wilde. Een paar kleine issues werden snel en zonder problemen opgelost. WC pot kunnen ruilen van wit naar zwart zonder discussie. Zeker een aanrader voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden over de producten”
Door Irfaan R. op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Almere
We zijn ontzettend tevreden over de service en het advies bij Sanisale Almere. Ze denken echt mee over hoe je de ruimte in je badkamer goed kan benutten, maar ook welke kleurcombinaties fraai zijn. In het bijzonder Melvin en Chavez waarbij we een goede gevoel bij hadden en ook eerlijke verkopers zijn. Hier proberen ze je niet met praatjes binnen te halen, maar op een eerlijke en nette manier jouw droombadkamer te verwezenlijken. Na onze eerste gesprek zijn we ook niet verder gaan kijken naar andere winkels, maar hebben we hier 2 mooie badkamers (1 incl. toilet) en 1 toilet laten ontwerpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Bustraan op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Almere
Wij werden er super geholpen, de medewerker denken goed mee en maakte een geweldige 3D print van onze badkamer en toilet. Er werd echt de tijd genomen om onze droom badkamer samen te stellen. En als er iets niet leverbaar was, werd er net zo hard gezocht met een andere optie. Ik raad Sanisale Almere aan iedereen aan. Een welverdiende dikke 10.
FOTO VAN BUSTRAAN
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droombadkamer”
Door Gallé Diallo op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Almere
We zijn erg vriendelijk benaderd in de winkel. De medewerkers zijn zeer ervaren en hebben veel kennis in wat ze doen. Er werd goed met ons meegedacht, ook toen bleek dat ons eerste uitgekozen tegels niet leverbaar waren en we op zoek moesten naar een vervangende tegel. Alle wensen werden meegenomen in het realiseren van wat uiteindelijk onze droombadkamer is geworden.
FOTO VAN GALLÉ DIALLO
+ Toon extra foto van Gallé Diallo
+ Toon extra foto van Gallé Diallo
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Yvonne op vrijdag 23 dec 2022 22 | vestiging Almere
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en toilet van Sanisale Almere. Wij zijn zeer goed geholpen door Chavez. Hij heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. De montage is gedaan door SVB Bouw Techniek (via Sanisale). Net als bij danisale Almere vriendelijke hard werkende mensen. Zowel Sanisale als SVB Bouw Techniek zijn zeer aan te raden.
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het nieuwe toilet”
Door Patricia op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Almere
Wij hebben een nieuwe toilet aangeschaft! Chavez is een topper en heeft ons super geholpen tot in detail! We hebben het al doorgeven aan bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen, mooie spullen, levering kan beter”
Door D Osinga op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Almere
Goed te woord gestaan door Michael. Duidelijke uitleg. Tijdig geïnformeerd toen iets niet leverbaar bleek te zijn. Goede monteur ook. Heette ook Michael. Via Sanisale contact met hem gelegd. Prima afgemonteerd. Kritiekpunt: levering sanitair tot eerste voordeur. Wordt een pallet neergezet en je zoekt het maar uit. Moet echt verbeteren. Zou het perfect maken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Michel Almere op woensdag 21 sep 2022 22 | vestiging Almere
Volledige badkamer renovatie ivm vervelende lekkage 14 jaar oude badkamer. Goed advies, goede kwaliteitsproducten en tot het laatste item perfect geregeld/gemonteerd. Even leek het erop dat 1 tegel soort niet op tijd kon worden geleverd, maar hier was een alternatief voor welke wel beschikbaar was en ongeveer 98% gelijk was aan de bestelde tegel. Uiteindelijk bleek het toilet niet goed te werken met het afzuigsysteem, maar ook dit is zeer netjes, zonder gezeur snel opgelost. Achteraf had ik het advies moeten opvolgen om de verwarming te vervangen voor een elektrische, maar we hebben nu pas zonnepanelen en tijdens het bestellen was er nog niet zoveel 'gekkigheid' in de wereld, maar de nieuwe verwarming warmt in ieder geval veel sneller op dan de oude. Sanisale werkt met verschillende installateurs, zij weten wie voor welke klus het beste ingeschakeld kan worden, Henk is een topper. Kortom, echte aanrader, wij zijn blij en genieten iedere dag.
FOTO VAN MICHEL ALMERE
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Heusschen op woensdag 7 sep 2022 22 | vestiging Heerlen
Ik ben heel tevreden over Sanisale. De prijs, de vriendelijkheid, de kundigheid, de betrouwbaarheid, alle afspraken nagekomen. Mijn complimenten hoor en zeker naar Roland Beckers toe!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Barendse op vrijdag 19 aug 2022 22 | vestiging Almere
We zijn uitermate tevreden over de vakkundige uitleg van Sanisale Almere, goede vakkundige plaatsing door Le duc tegeltotaal van onze badkamer. Echt een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Henk Roelofs op woensdag 17 aug 2022 22 | vestiging Almere
Na 20 jaar was onze badkamer toch eens aan een 'update' toe. Bij Sanisale Almere een mooie badkamer uitgezocht. Om het hak- en breekwerk te ontlopen zijn we op vakantie gegaan, waarna we bij thuiskomst een nieuwe badkamer konden bewonderen. Maar het mag niet allemaal gladjes verlopen, ook bij ons niet. Het spiegel-kabinet had spiegels die met de verkeerde kit waren gemonteerd, waardoor tot 3 x toe de spiegel loskwam van de bevestiging. Hier komt het belang van een goede After-Sales naar voren: Onvermoeibaar kwam Melvin van Sanisale-Almere met een nieuwe spiegel, waarbij uiteindelijk de oorzaak bekend werd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk”
Door C. Barning op maandag 15 aug 2022 22 | vestiging Almere
Al na de eerste kennismaking met Melvin wisten wij dat hier de badlamer en toilet gekocht zal worden. Eind vorig jaar een afspraak gemaakt en onze wensen kenbaar gemaakt. Melvin wist daarmee een prachtige badkamer/toilet te maken. Nu dit door Le Duc tegelzetter is gerealiseerd zijn wij erg blij. Zowel Sanisale als Le Duc hebben een goede indruk bij ons achtergelaten. Melvin en Joop, bedankt voor onze prachtige badkamer/toilet
FOTO VAN C. BARNING
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam. Barning, Sanisale almere wenst u heel veel douche plezier in u nieuwe badkamer.
Namens team Sanisale almere , tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Rene en Corina op dinsdag 9 aug 2022 22 | vestiging Almere
Wij hebben onze badkamer en toilet gerenoveerd en we zijn echt super blij met het eind resultaat . Maar voor het zover is komt er een hoop denk werk bij kijken, wij zijn super goed geholpen met prima advies door Chavez maar ook de aflevering vanuit Sani Sale was helemaal top. Bedankt Michael en Chavez, wij bevelen jullie echt aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Annemieke Hoogendoorn op maandag 27 jun 2022 22 | vestiging Almere
We zijn heel goed geholpen bij sanisale Almere! We hadden gedoe met de levering van tegels maar nu na goede hulp prachtige tegels voor onze badkamer uitgezocht! Leuk team en goede hulp!
REACTIE VAN SANISALE ALMERE
Beste Annemiek ,

Super leuk dat u ervaring en aankoop bij Sanisale.com Almere goed heeft ervaren , heel veel plezier met u nieuwe producten

Bedankt namens team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Fam. Peeters op dinsdag 31 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Wij zijn door de zeer behulpzame Ritchie geholpen, en mede door zijn vakmanschap hebben we nu een prachtige badkamer. Een leuke meevaller zijn de interessante prijzen van Sanisale. Onze volgende aankoop zal dan ook zeker weer bij Sanisale zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Fam Habets op maandag 23 mei 2022 22 | vestiging Heerlen
Bij sanisale Heerlen een badkamer gekocht, hierbij zijn wij door Vincent heel goed geholpen. De badkamer spullen waren op tijd binnen en waren er spullen niet bij dan zorgde Vincent er voor dat alles weer naar hartewens geregeld werd. Sanisale Heerlen, jullie zijn toppertjes. We kwamen op een gegeven moment nog tegels tekort, en ook hier werd er weer gelijk gereageerd door sanisale en konden we binnen een week weer verder met onze badkamer verbouwing. Wij zeggen dan ook Sanisale Heerlen, gewoon doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door R.R. de Ridder op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Almere
Wij zijn erg tevreden over hoe we in de winkel door Chavez te woord zijn gestaan en hoe de artikelen zijn geleverd. Verder zijn we uiterst tevreden over Chris die alles heel netjes heeft geplaatst en opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Mia van der Linden op zondag 20 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
We werden vriendelijk ontvangen bij Sanisale in Heerlen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen waarbij zowel mijn man als ik overal bij betrokken werden. Tot mijn verrassing en tevredenheid werd precies die stijl aangeboden die ik in mijn hoofd had.
Nog aangevuld met suggesties van de adviseur. Die maakten onze badkamer echt af.
Ook het advies om een bepaalde aannemer te kiezen was meer dan prima. Hij realiseerde een prachtige badkamer voor ons waar we trots op en heel blij mee zijn.
FOTO VAN MIA VAN DER LINDEN
+ Toon extra foto van Mia van der Linden
+ Toon extra foto van Mia van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter & Meggie op vrijdag 4 mrt 2022 22 | vestiging Purmerend
SaniSale Purmerend is in veel opzichten een aanrader; prachtige spullen, vakkundige ontwerpers, super betrokken en eerlijke verkopers, top installateurs en fijne nazorg. Peter, Egon en Hans, jullie zijn toppers!
FOTO VAN PETER & MEGGIE
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor de badkamer”
Door Rina Walrave op vrijdag 4 mrt 2022 22 | vestiging Almere
Badkamer tegels. Netjes geleverd werden goed op de hoogte gehouden over de levering. Prettig personeel goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Er zijn meer bedrijven in de buurt”
Door Gregor Buciarski op zaterdag 11 dec 2021 21 | vestiging Wijchen
Als je zekerheid wilt dat wet en regelgeving niet hoog in het vaandel staan als ook jouw persoonlijke gegevens, dan zit je hier goed. Op alles waar dit bedrijf fouten maakt, wordt direct een factuur extra gestuurd. 7 pakken tegels te weinig besteld? Geen probleem, ze bestellen na, je verliest extra tijd en krijgt extra kosten door het verlengen van huur van een buitentoilet. En....Je krijgt een factuur.
Zijn er defecten in artikelen (zelfs binnen de wettelijke garantietermijn)? Geen probleem, jouw persoonlijke informatie wordt gedeeld met hun leveranciers welke ook doodleuk, je raad het al, kosten berekenen voor herstel. Zelfs als je bij Sanisale aangeeft dat je als consument niets te maken hebt met de leveranciers van Sanisale en ook niet met het dispuut (lees als onrechtmatige factuur) tussen leverancier en Sanisale, interesseert ze dat totaal niets. Ondanks het feit dat er in het consumentenrecht duidelijke afspraken zijn vastgelegd. Hun (Sanisale) voorwaarden, welke niet correct zijn, worden als heilig beschouwd. En zelfs dan niet eens door hen nageleefd!!

Ook privacy gegevens zijn niet veilig en worden zonder pardon met derden gedeeld. Een onenigheid met Sanisale Wijchen dat per mail en telefonisch wordt gemeld, wordt beantwoordt per mail met LEVERANCIERS in de CC!! Ze maken de klant zwart in het bijzijn van hun leveranciers. Mensen die totaal niets met de klachtmelding richting Sanisale te maken hebben. SCHANDALIG!! Daarnaast moet je keer op keer duidelijk maken dat het bedrijf verantwoordelijkheden heeft en deze niet zomaar af kan schuiven.

Gelukkig dat de externe installateur wel fantastisch werk heeft geleverd. Mijn complimenten voor deze man!

Uiteindelijk gaat alles opgelost worden, maar als je jezelf een hoop energie en ellende wil besparen: Er zijn meer bedrijven in de buurt!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer en apart toilet”
Door miro op maandag 22 nov 2021 21 | vestiging Almere
Zeer klant vriendelijk, snel reagerend, deskundig in zijn werk, spullen wat je bij sanisale koopt zijn echt van kwaliteit, bij niet weten wat je op zoek bent daar zijn ze altijd voor je om te helpen met een nieuwe ideeën/voorstel.

Aanvulling 23 november 2021:
Ik heb de complete badkamer en apart toilet materiaal en spoelen er voor bij Sanisale gekocht. De materiaal en de badmeubel is bij afgesproken tijd afgeleverd en geïnstalleerd, ben zeer mee tevreden, mensen bij sanisale zijn open voor als het iets ontbreekt of iets kapot is meteen nieuwe ding te bestelen of leveren het is mij aanraden voor andere mensen om als ze zijn op zoek naar nieuwe, of vernieuwen bad kamer of toilet als nog bij sanisale aankloppen daar word je met glimlacht en warme koffie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Twee hangende toiletpotten en twee fonteintjes”
Door Maarten op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Almere
Twee hangende toiletpotten en twee fonteintjes met kraan gekocht. Zeer goed advies. Prima prijs kwaliteit verhouding. Erg prettig geholpen door Melvin. Komt afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Artikelen voor nieuwe badkamer”
Door P.van.Dijk op dinsdag 12 okt 2021 21 | vestiging Almere
In deze vestiging zijn wij zeer prettig geholpen. Kregen advies over samenstelling van onze nieuwe badkamer. De verkoper was agent en heeft ruim de tijd genomen om eea toe te lichten en voor en nadelen van sommige artikelen te benoemen. Spullen kregen wij op vast gestelde datum geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed tevreden”
Door Fokko en Wietske de Vrij op donderdag 23 sep 2021 21 | vestiging Almere
Klantvriendelijk, geven aandacht en zijn informeel. Alle materialen waren op tijd geleverd. De badgreep en de glaswand zijn later nog omgewisseld en snel geleverd. Communicatie tussen uitvoerder en met ons, als klant liep goed. Al met al goed tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw badmeubel”
Door B.marten op vrijdag 10 sep 2021 21 | vestiging Almere
Ik werd geholpen door dhr Chavez bij de vestiging Almere zeer goede service en advies ben zeer tevreden met mijn badmeubel. TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair voor badkamerrenovatie”
Door Jan Haagmans op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Heerlen
In het kader van een algehele badkamerrenovatie hebben wij bij Sanisale een regendouche en handsproeier, een wandmeubel met natuurstenen wasbak, spiegelkast, electrisch verwarmingselement en wand- en vloertegels gekocht. Ook een aluminium plafond met spots. En dat alles van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over de levering en het monteren van het plafond. Ook de service was top, De douchethermostaat bleek niet te werken en werd gelijk geruild voor een nieuwe. Het verwarmingselement bleek beschadigd te zijn af fabriek en werd ook zonder problemen omgeruild. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde goederen en zeker ook de goede service van Sanisale!
FOTO VAN JAN HAAGMANS
+ Toon extra foto van Jan Haagmans
+ Toon extra foto van Jan Haagmans
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Arno op donderdag 5 aug 2021 21 | vestiging Almere
Hele behulpzame mensen! Denken goed met je mee, denken mee in oplossingen en gaan voor een goede service.
FOTO VAN ARNO
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Lucienne Westerveld op donderdag 22 jul 2021 21 | vestiging Almere
Vriendelijk, duidelijke informatie, meedenkend, komt afspraken na, mooie spullen voor een goede prijs
Reactie of foto toevoegen
“Dik in orde”
Door Boy van der Loop op maandag 5 jul 2021 21 | vestiging Almere
Goede service, flexibel en snel. Goed geholpen met de indeling van de badkamer. Chavez Hendriksen heeft ijs daarbij dan ook super geholpen

Aanvulling ontvangen 5 juli 2021: Badkamer is gekocht, geleverd en gemonteerd
Allemaal goed bevallen ! En dik in orde
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Anita op donderdag 10 jun 2021 21 | vestiging Almere
Mijn nieuwe badkamer en toilet hier gekocht. Vanaf het eerste contact een positieve ervaring. De medewerker dacht goed mee, kwam met leuke suggesties en hield ook nog eens goed rekening met het budget. Ook de aftersales was top, gebroken tegels of missende onderdelen werden direct nageleverd, zodat er geen vertraging ontstond.
FOTO VAN ANITA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bram Steenland op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Van ontwerp tot aan de service achteraf was het prima geregeld. Door de extra inspanningen en de persoonlijke aanpak hebben wij een perfecte badkamer gekregen. Roland heeft zich heel veel moeite gedaan. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel”
Door Karima op zondag 21 mrt 2021 21 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik heb een mooie badkamermeubel hier gekocht. Ik ben heel vriendelijk ontvangen. Ik kreeg duidelijk informatie waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken. Het was een geslaagde winkel afspraak, waarbij er erg netjes aan de Corona regels werd gehouden. Helemaal top.

Aanvulling ontvangen 28 maart 2021: We hebben onze badkamermeubel gisteren binnen gekregen. Precies zoals beloofd , levering over een week. Het stond netjes klaar voor ons op de afgesproken tijd. Echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes op tijd”
Door Kempers op maandag 1 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Chavez heeft ons fantastisch geholpen met het bestellen van onze spullen. We hadden een specifieke tegel gezien bij een andere badkamerspecialist en hij was totaal niet opdringerig om ons iets anders te laten kopen. Hij dacht mee en was aangenaam in de communicatie! Ook nadat de badkamer geplaatst was nam hij contact met ons op of alles naar wens was gegaan. Op de bestelling die wij plaatste ging alles soepeltjes en kwam alles netjes op tijd binnen
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over traject”
Door Familie Mackaay op maandag 8 feb 2021 21 | vestiging Purmerend
Vorig jaar zomer maakten we plannen voor een nieuwe badkamer en een nieuw toilet. We kwamen terecht bij Sanisale Purmerend en werden daar prima geholpen door Martin van Zaanen. Hij dacht goed met ons mee en stelde een aantrekkelijke offerte op. We kochten niet alleen het materiaal maar ook het plaatsen ervan in. In de hoop dat corona dan wel voorbij zou zijn planden we de verbouwing in op januari 2021. Helaas zaten we toen midden in de tweede golf, maar dat verhinderde niet dat het uitvoeringsteam o.l.v. Danny en Nick uitstekend werk heeft afgeleverd. Alle mannen die bij ons langskwamen (loodgieter, timmerman, electricien, tegelzetter, schilder en kitter) waren vriendelijke en klantgerichte kerels. Tijdens het proces werd er goed gecommuniceerd en kleine probleempjes en misverstanden werden altijd direct opgelost. Wij zijn zeer te spreken over het hele traject. Familie Mackaay
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe badkamer”
Door Cor Kuiper op zaterdag 30 jan 2021 21 | vestiging Zwolle
Uitstekend geholpen door Mathijs. Daarna badkamer en WC fantastisch verbouwd door Pieter. Heeft keurig werk afgeleverd. Wij zijn superblij!
FOTO VAN COR KUIPER
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Sacha de Ruiter op zondag 10 jan 2021 21 | vestiging Almere
Verkoper denkt mee en komt met ideeën, luistert goed naar de klant. We hebben een mooie badkamer kunnen samenstellen. Levering was netjes. Enige wat we jammer vonden is dat er geen nieuwbouwwoningen meer worden aangenomen om de badkamer ook te plaatsen.
FOTO VAN SACHA DE RUITER
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen om mij te adviseren”
Door Sonja Jansie op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik heb een fijne ervaring met Jasper, hij heeft alle tijd genomen om mij te adviseren en alle spullen uit te zoeken. Het was ook erg fijn dat ik op het laatste moment nog tegels kon wisselen. De komende jaren hoef ik niets meer te doen aan mijn badkamer en toilet maar anders was ik zeker terug gekomen.
FOTO VAN SONJA JANSIE
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden over het eindresultaat”
Door Gert-Jan Roozeboom Almere op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Almere
Complete badkamer gerenoveerd, wastafel meubel, douchedeur en tegels voor wand & vloer bij Sanisale gekocht. Chavez Hendriksen heeft verstand van zaken en geeft goed & eerlijk advies. Alle materialen zijn keurig op tijd geleverd en we zijn dik tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN GERT-JAN ROOZEBOOM ALMERE
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Lex en Annalies vd Steen op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Almere
Bij aankoop al zeer goed geïnformeerd bij onze keuze, veel keuze en meer dan fantastische prijs/ kwaliteit. Fijn geholpen door Chávez en Jisca. Uitstekend geïnformeerd omtrent de montage en aflevering. De monteur deed alles en meer voor een prachtige badkamer. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Sanisale”
Door Fam. Joosten op zaterdag 28 nov 2020 20 | vestiging Almere
Gehele renovatie van de badkamer, inclusief oude badkamer verwijderen. De aankoop ging boven verwachting, zeer prettig contact meteen. Werd overal over meegedacht. De aannemer is werkelijk meer dan super, deed alles in overleg en duidelijke planning. Een echte vakman.Alles is boven verwachting gegaan en zeer zeker een aanraden voor iemand die zijn badkamer wil renoveren.zie foto's prachtige resultaat.
FOTO VAN FAM. JOOSTEN
+ Toon extra foto van Fam. Joosten
+ Toon extra foto van Fam. Joosten
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Finn S op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Ontzettend goed geholpen door medewerker Roland. Zeer vakkundig en vriendelijk. Zowel in het proces vóór aanschaf, als tijdens de bouw waar nog de nodige verzoeken vanuit ons zonder problemen zijn ingewilligd!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte installatie”
Door Sandra op vrijdag 6 nov 2020 20 | vestiging Purmerend
Vreselijk, nooit iets kopen. De spullen zijn echt prima, maar ze hebben mijn nieuwe badkamer verschrikkelijk slecht geïnstalleerd. De muren zijn scheef, ze hebben niet gedaan wat we hadden afgesproken, ze hebben de badkuip niet goed opgemeten dus zowel de kraan als de tegels zijn nu niet oké. Ze hebben een plafond geïnstalleerd met lampen die niet werken en niet toegankelijk zijn. Ze boorden in de leidingen die ze zelf hadden geïnstalleerd en veroorzaakten een enorme lekkage waardoor ik mijn plafond opnieuw moest aanbrengen. enz. Ze verwijzen naar de aannemer die mij niet verder wil helpen, maar die heb ik niet persoonlijk ingehuurd, ik heb alles bij Sanisale gekocht inclusief montage. Nooit iets kopen!
FOTO VAN SANDRA
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Monique jansen op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Almere
Na meerdere collega bedrijven bezocht te hebben, kozen wij uiteindelijk om bij Sanisale Almere een overeenkomst te sluiten voor een complete renovatie van de badkamer. Personeel is heel vriendelijk, kundig en geduldig. Geen gezwaai met papieren voor een handtekening maar blijven meedenken met klant en goede adviezen geven. Voor ons was het een prettige winkel ervaring en met name de medewerkers Chavez, en Serkan onder de leiding van Melvin zijn echte toppers. Montagebedrijf Donny van de Velden was ook een goede partner om de renovatie te laten uitvoeren. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer geworden”
Door Maria op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Almere
Ik heb een complete badkamer bij Sanisale gekocht. Ik ben heel goed geholpen en geadviseerd door Chavez en Suus. Er werd ook ruim de tijd voor genomen. De montage door montagebedrijf vd Velden was ook top en het resultaat is een prachtige badkamer waar ik nog lang van kan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Fam. Fermin op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Uitstekend assortiment, deskundige begeleiding en goed meegedacht. Wij hebben nu een mooie badkamer en gastentoilet. Op het laatste moment extra tegels nodig, deze waren binnen drie dagen op locatie! Bedankt Jasper en Michael!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door Freek en Annemarie Bouwers op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Almere
Vriendelijke verkopers, gemaakte afspraken worden nagekomen. Overzichtelijke winkel. Prettig om zaken mee te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Wij hebben de benodigdheden voor een toilet gekocht. De aankoop is al geleverd en de toilet is zo goed als af.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rita op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Almere
Volledige badkamer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de (after)sales van Sanisale, Almere. Vriendelijk en deskundig personeel. Dhr. van Maanen zal alles in werking stellen om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden! Rita
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door Fam. van den Berg op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn erg fijn geholpen door Chavez. Hij nam de tijd voor ons. Saninsale heeft mooie materialen en geeft een goede service. Vorig jaar hebben wij ons toilet vernieuwd via Sanisale en door de goede ervaring hebben wij ervoor gekozen om ook dit jaar onze badkamer via Sanisale te vernieuwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BERG
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Fam. van den Berg
+ Toon extra foto van Fam. van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Happy”
Door Jeanette van Rooijen en Frank Adriaansen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn uiterst tevreden over Sanisale Almere. Ze zijn erg klantvriendelijk. De levering, de service en de after sales in 1 woord fantastisch. De complete badkamer en de toiletruimte schitteren je tegemoet. Helemaal happy! Onze complimenten aan het hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Hoe ik het wilde”
Door P. Brokling-Hoogendoorn op zaterdag 22 aug 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Nieuwe badkamer van Sanisale is helmaal wat ik in gedachte had. Personeel is uiterst vriendelijk, denk mee en gaf me precies wat ik wilde. Klein foutje in de bestelling door de leveranciers, maar hebben ze perfect opgelost. Met het slopen en bouwen, zeer vakkundig personeel en vriendelijk!!
FOTO VAN P. BROKLING-HOOGENDOORN
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Xander Mos op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Almere
De medewerkers hebben ons super geholpen, onze andere leverancier had flink wat foutjes gemaakt waardoor wij spullen miste. Door de medewerkers van Sanisale hebben wij toch onze badkamer en wc op tijd af kunnen maken. Daarnaast zijn ze ook super behulpzaam en vriendelijk!

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Alles is al gemonteerd en werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Man op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Almere
We zijn heel fijn en leuk geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht binnen ons budget. Ook heel goed advies gekregen over de kleurencombinatie We zijn heel blij met de tegels en kleurkeuze. De klantenservice is ook top, we waren onderdelen kwijt van onze toiletpot, er werd meegedacht naar een oplossing. We mochten de toiletpot omruilen zodat we verder konden met de verbouwing. Wij zijn heel blij met Sanisale!
Reactie of foto toevoegen
“Als verwacht”
Door Sophie Hoofs op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Zelf met een ontwerp gekomen en perfect door hun opgepakt! Door hun ervaring is het ontwerp een beetje aangepast, zodat het functioneler is geworden. Chapeau! Tips waat je ook echt wat aan hebt. Heel ervaren, behulpzaam, vol begrip en geduldig is het personeel. Tegels zijn super kwaliteit en alle meubels, kranen & sanitair zijn exact als verwacht.
FOTO VAN SOPHIE HOOFS
Vrij bad
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door P.Boers op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door zowel Jens als Jasper zijn we uitermate correct en snel geholpen. Ze hebben direct aangegeven dat we een tekening van de badkamer konden laten maken. Na de levering hadden wij nog meer tegels nodig en ook deze werden super snel geleverd. Alles wat wij besteld hebben was direct allemaal goed. Dat hoor bij andere bedrijven ook wel anders
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Theo van Kempen op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn zeer goed geholpen in de mooie showroom van sanisale. Er was veel keuze en we zijn dan ook goed geslaagd. Alle spullen zijn keurig netjes op tijd thuisbezorgd en we zijn zeer blij met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Douchecabine”
Door Fam. stam op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Almere
Het betreft een douchecabine gekocht bij SaniSale.com in Almere en geholpen door de heer Chavez Hendriksen, achteraf bleek dat de douchebak technisch niet mogelijk was en de heer Chavez heeft toen alles in het werk gesteld om een passende douchebak te vinden dat is gelukt niks was te veel, trouwens de andere medewerkers waren ook zeer behulpzaam. Kortom een zeer goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer met tegels”
Door Hans van Hooijdonk op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Complete badkamer
- inloopdouche met regendouche en handdouche
- spiegel met verlichting, verwarming en klok
- wastafelmeubel met hoge kast ernaast
- hangend toilet

Prima geadviseerd zonder opdringerig te zijn. Vakkundige inzichten waar wij nu blij mee zijn. Aanpassing snel en adequaat verwerkt. Geen gedoe, het project stond voorop. Erg prettig!!
- designradiator
- 2 soorten tegels
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over toilet”
Door Els Ruiters op maandag 23 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn supergoed voorgelicht bij de aankoop van ons compleet nieuw toilet ook alle gemaakte afspraken zijn na gekomen en ook toen alles werd geïnstalleerd door een vakman (deed alles en overleg) ook nog dingen veranderd die uiteindelijk beter uit kwamen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geplaatst”
Door Natasja op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Susanne en haar collega's hebben mij goed geholpen, de tijd genomen en naar mijn wensen geluisterd. In veel andere winkels werd ik (voor mijn gevoel) niet serieus genomen, vooral omdat haar ik wellicht wat jong ben en alleen in de winkel was. Hier wel en hier heb ik dan ook mijn nieuwe badkamer en toilet aangeschaft. Daarnaast ideaal dat zij het direct kunnen plaatsen met de klusjesmannen waar zij mee samenwerken. En erg service gericht (thee, koekjes, etc.).

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Inmiddels is de badkamer geplaatst. Ik zou een 3,5 a 4 sterren geven.
FOTO VAN NATASJA
Ontwerp toilet
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet geleverd en gemonteerd”
Door Annita Melinga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben bij Sanisale.com te Groningen ALLES voor een badkamer en toilet gekocht. En ALLES wat toegezegd werd is ook zeker waar gemaakt. Zijn dan ook heel tevreden over het ALLES.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel fout gegaan”
Door Aytekin op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Almere
Badkamer spullen. Juiste tegels niet geleverd gecanceld. Kranen gaten verkeerd waardoor de achter wand zeik nat wordt,water druppels beide kanten langs de meubel. Verkeerde kranen hoort niet voor deze wasbak zijn te kort. Verkeerde spiegel verlichting in verpakking. Douch kraan behuizing beschadigd zat krassen erop gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Brouwer op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Almere
Nieuwe badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Melvin nam alle tijd om alles te laten zien en heeft een fantastisch ontwerp gemaakt en dat is door de hem aanbevolen vakman (Henk) zeer vakkundig tot een droombadkamer gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en als de toiletruimte aan renovatie toe is gaan we hier zeker weer naar toe.
FOTO VAN HANS BROUWER
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam Brouwer, Bedankt voor u mooie ervaring. Sanisale.com Almere wenst u heel veel plezier van u nieuwe badkamer. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eddy van Tolie en Hetty Dekker op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Hoogeveen
Wij hebben bij Sanisale zowel een badkamer als een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Over beide zijn wij zeer tevreden. We zijn uitstekend geholpen bij het samenstellen van de onderdelen en er is kritisch met ons meegedacht. Vanwege een vertraagde stukadoor moest de plaatsing van de keuken op het laatste moment nog een week worden uitgesteld. Ook dat werd door Sanisale zeer flexibel opgelost. Inmiddels wonen wij een half jaar in het huis en beide aankopen blijken 100% aan de verwachtingen te voldoen. Alle apparatuur en meubilair functioneert perfect. Ineke en Matthijs: hartelijk dank voor jullie uitstekende adviezen en perfecte service. Jullie bedrijf bevelen wij van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Wpl Cornelisse op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Almere
wij zijn heel vriendelijk ontvangen, kopje koffie. de vraag wat we zochten alles voor de badkamer,we hadden het een en ander al uitgezocht. daar wouden we een tegen offerte voor hebben.maar het was zo super dat we hier alles besteld hebben. maar we kwamen er achter dat de douchewand te breed was. of dat naar 80 cm kon ,geen probleem en geen extra kosten. toen alles opgehaald kon worden werden we weer netjes geholpen. toen kwamen we er achter dat de radiator eigenlijk overbodig was, gaan ze kijken of die verkocht kan worden. de thermostaatkraan was niet in orde hij deed het gewoon niet. geen probleem kon naar de winkel pakken wij onze showroom model, en u kan douche. dat vind ik de juiste service, en alles heel vriendelijk. Mijn aannemer brak een spiegel van het spiegelkastje werd ook weer perfect geregeld. ik wens ze veel succes, en ik zal iedereen door sturen,naar Sanisale Almere. ik kan iedereen aanraden om hier te kopen en uitzoeken super filiaal en allemaal erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverder badkamerspullen”
Door Karlijn op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Purmerend
Een aanrader. Volledige badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerinrichting”
Door Mandy op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Almere
Een complete badkamer. Goede service. Fijn personeel
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door C.c. van Ginkel - van Wijk op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wandtegels, vloertegels, toilet, kastje met fonteintje , kraan . Ik ben zeer goed en correct geholpen. Erg goede ervaring, goede service. Zou dit bedrijf in Apeldoorn iedereen aanraden. Ruime keuze. Deze zaak is zeker aan te raden. Het is erg mooi geworden.
FOTO VAN C.C. VAN GINKEL - VAN WIJK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Regendouche”
Door Horia pachowski op woensdag 8 jan 2020 20 | vestiging Almere
Ik ben geholpen door: Chavez Hendriksen. Een hele oprechte jongen die veel info gaf aan mij. Hij gebruikte vaktermen die hij dan vervolgens ook uit ging leggen. Ben blij met zijn advies.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Herma Post op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Almere
We zijn leuk ontvangen met bakje koffie. Niks was verkoopster Sussanne teveel. Bij twijfel is ze wel 8x met ons teruggelopen voor goed advies. Ze adviseerde ons ook over aantrekkelijk afgeprijsde artikelen. Ook de andere collega's zijn behulpzaam. Leuke sfeer in de winkel. Enig minpuntje vindt ik dat de bestelling voor de deur wordt geleverd voor de rest een topzaak met topmensen.

Aanvulling ontvangen 20 februari 2020: Installatie was super.
REACTIE VAN SANISALE ALMERE
Dank jullie wel voor deze leuke reactie en heel veel plezier met jullie mooie badkamer. Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie van der Sluis op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer en toilet meubilair gekocht bij Sanisale Almere. Super tevreden! Goede, betrouwbare en klantvriendelijke service en advies ontvangen.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER SLUIS
Waskraan
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anouk Slegh op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Almere
We hebben een complete badkamer gekocht bij Melvin en zijn team. Melvin is een eerlijke verkoper, die heeft ons begeleid van het beeld in ons hoofd naar het eindresultaat. Tussendoor nog een wijziging van tegels, was geen probleem. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar.
FOTO VAN ANOUK SLEGH
Badkamer
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Heel veel plezier gewenst met jullie mooie badkamer. Ziet er heel erg goed uit. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Chris op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Bij Sanisale Almere een badkamer en toilet gekocht. Super geholpen door Susanne Holtrigter. Zij nam echt de tijd en kwam met goede oplossingen binnen ons budget. Ook goede afhandeling van een paar beschadigde tegels en fontein. Zij en Melvin zijn toppers.
FOTO VAN CHRIS
Onderdeel douche
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie mooie badkamer en toiletruimte apart! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Willem Bruggeman op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Wj hebben een meubel/wastafel/spiegel gekocht bij Sanisale Almere. Wij zijn daar op een zeer prettige en goede manier geholpen door Chavez. Meedenken en ook mee zoeken naar een passende oplossing voor onze badkamermeubelen was wat Chavez deed. Toen wij later in het traject nog het een en ander wilden aanpassen was dit geen enkel probleem. Dus prettig geprijsd en een prettige meedenkende Chavez!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat fijn te horen dat jullie zo enthousiast zijn met de hulp van Sanisale Almere bij het uitzoeken en adviseren van een nieuw meubel. heel veel plezier van deze mooie set. Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam.Coenen op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
Dank je wel SANISALE Heerlen voor het mooie sanitair service en aanbevelingen. Jullie zijn zeker een goede aanrader waard. TOPPIE

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: De spullen zijn al geleverd en geplaatst. Ik ben hoer zeer tevreden over.
FOTO VAN FAM.COENEN
Geplaatste spullen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michel Leinders op woensdag 11 dec 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben voor de renovatie van onze badkamer tegels, een meubel met dubbele fontein en een kast, en een douchecabine gekocht. De service en het advies was super: niet opdringerig maar uiterst behulpzaam. Zelfs de pauze van de adviseur mocht erbij inschieten om ons te helpen. Bezorging was op tijd en netjes. Kortom nog beter dan dat je mocht verwachten. Super vestiging en medewerkers!!! Volgend project laat ik weer door Sanisale Heerlen verzorgen ( mits de prijs zo goed blijft als nu: er moet wat te onderhandelen mogelijk zijn!!!)
FOTO VAN MICHEL LEINDERS
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door S. van Ee op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bij Sanisale amersfoort onze badkamer gekocht, goed advies en goede service ook de geregelde aannemer Steve en stukadoor Ramon verstaan hun vak, blij met onze nieuwe badkamer
FOTO VAN S. VAN EE
Blij met badkamer
REACTIE VAN JASPER
Geachte familie van Ee, Hartelijk dank voor deze leuke en mooie recensie en de mooie foto. We zijn vereerd dit bij U te hebben mogen realiseren. Veel geluk en plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe badkamer”
Door Van Pelt op woensdag 4 dec 2019 19 | vestiging Almere
Een nieuwe badkamer gekocht. In amper 2 uur hebben we samen met Melvin mooie materialen uitgezocht. Goed advies gekregen wat tegels betreft. Nadat ze een 3D tekening maakten vonden we de tegelindeling op de muren niet logisch. Dit zijn 3 verschillende soorten namelijk. Melvin stelde een oplossing voor en paste de tekening zo aan. Daarna klopte het wel voor ons idee. Materialenlevering was keurig. Bij onze controle 's middags waren er 3 dingen van chroom met wat vlekjes erop. Teruggegaan naar Sanisale en dit werd direct kosteloos en probleemloos omgewisseld. 1 artikel was niet meer op voorraad en werd nabesteld. Ook deze werd vlekkeloos geleverd. In 1 zin: een supergoeie service, meedenken in oplossingen, eerlijkheid (ivm drukte kan het niet na 1 maand starten maar waren we ook niet van uitgegaan. We hadden geen haast) en goeie heldere communicatie. Tenslotte stelde Melvin een top installateur voor, Dave. Een echte VAKMAN met 20+ jaar ervaring, die erg netjes, secuur en vlot werkt. Dave dacht mee in mogelijkheden vooraf en tijdens het bouwproces, en heeft nog een paar extra dingen gedaan (plaatsen van een nieuwe drempel, extra stopcontact en extra lichtknop voor spiegelverlichting in de badkamer) zonder daar extra kosten voor te rekenen. Bovendien heeft hij de hele bouw met veel plezier en humor gewerkt. Elke dag zagen we bij thuiskomst dat er weer veel werk verricht was! Wij kunnen Dave daarom ook van harte aanbevelen als badkamerinstallateur.

Inmiddels is de badkamer gereed en opgeleverd en gebruiken we de ruimte nu 3 weken. Toch wel echt genieten zo, in onze nieuwe luxe badkamer! De tegelindeling klopt nu inderdaad wel, ook in het echt. Echt top, we kunnen geen verbeterpunt bedenken!
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met de hulp van Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Robert Klaassen op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer via sanisale Amersfoort besteld, tegels, meubel, toilet, douche, speaker systeem etc. Helaas top geregeld en een zeer scherpe prijs. Service uitmuntend, top geregeld allemaal Jasper
REACTIE VAN JASPER
Super veel dank Robert voor deze prachtige recensie. We hopen dat jij en je gezin hier vele jaren van mogen genieten.
FOTO VAN ROBERT KLAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor toilet”
Door J. Bunschoten op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Almere
Wand en vloertegels voor het toilet gekocht. Melvin van Maanen neemt de tijd voor je, geeft een goed advies en geeft scherpe prijs af. Ook na de koop tot aan het ophalen van de bestelling, was het contact en het op de hoogte houden van de voortgang goed. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

 
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Super bedankt voor u leuke bericht over onze winkel. Veel plezier van u materialen. Namens team Sanisale Almere ✅
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Sarmila Meeuw Alberto op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Mijn ervaring met Sanisale in Spijkenisse.Geweldig je wordt vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ervaren mensen die je door de zaak rondleiden en advies geven Uiteindelijk besloten wij een complete badkamer te kopen. De materialen zijn keurig thuisgeleverd en de uitvoering door 2x ervaren vakmensen vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. Kleine probleempjes werden gelijk opgepakt en uitgewerkt.Het resultaat geweldig netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor. Ik zou iedereen aanraden voor een mooie badkamer en prima vakmensen bij Sanisale in Spijkenisse moet je zijn. Dit is mijn ervaring met Sanisale Spijkenisse. Hoop lag met jullie te blijven werken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Familie Houben. op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Heerlen
We hebben een complete badkamer gekocht, naderhand lekte de douchekraan.
Ze hebben meteen een nieuwe douchekraan geregeld. We kunnen altijd in de winkel binnen komen en staan altijd voor ons klaar en hebben een goede service en oplossingen. Deze zaak raad ik iedereen aan voor service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamerspullen”
Door Marijke op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Almere en ben ontzettend goed geholpen door attente en zorgvuldige medewerker Chavez. Op en top tevreden over de duidelijke informatie en klantvriendelijke benadering!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door i Lodewikus op dinsdag 5 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben bij sanisail een badkamer gekocht, alles van a tot z voor een mooie badkamer. Wat een fijne verkoper is Dave, super vriendelijk,mijn complimenten.
Afbouw zebrechts, badkamer renovatie en tegelwerken kwam als eerste,badkamer gesloopt en begonnen met verbouwen van alles,wat een top gozer,we hadden echt een leuke click,harde werker en netjes. Daarna kwam Jeffreys tegelwerken,ook weer complimenten,super goed geregeld en alles netjes gevoegd.daarna kwam Marcel weer terug om alles af te monteren en op te hangen. Alles klaar,niets fout gegaan en dan ook nog leuke mensen over de vloer,zag er erg tegen op maar door dit alles zijn de 2wkn voorbij gevlogen. Normaal schrijf ik niet zo snel een review maar dit bedrijf en personeel wat wij hadden is echt een groot compliment waardig.super bedankt,hele tevreden en blije klanten.
FOTO VAN I LODEWIKUS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Teveel moeite”
Door Van Buul op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Den Bosch
Badkamer. Bij de verkoop enthousiaste vriendelijke verkopers. Spullen besteld toen ze geleverd werden was de bestelling niet compleet. Werd nabesteld weer opgehaald. Verkeerde kleur geleverd weer terug naar wasbak die niet paste. Andere uitgezocht weer n verkeerde meegekregen. Al met al 7 maal terug naar Den Bosch! Geen vriendelijke verkopers meer. Zelfs groeten was te veel moeite. Zou het niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ga zelf eens langs”
Door E van Zijl op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Indien je kwalitatief goed wilt slagen voor sanitair tegen scherpe prijzen zou ik zeker Sanisale aanraden. Volledig kunnen slagen bij Sanisale te Sliedrecht voor mijn badkamer en toilet daarnaast perfecte service (zelfs na sluiting werd nog alle tijd genomen) geen service te gek of te veel voor de heren die daar werken!! Zij denken graag met je mee doen meerdere voorstellen dat zelfs een lastige klant als ik (als het gaat om keuzes maken) zeer tevreden is over de aankopen. Ik zou zeggen 'ga zelf eens langs en ervaar het zelf'!! :)
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 107
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
  Almere (80 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036-7370155
  Alphen aan den Rijn (21 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172-240111
  Amersfoort (10 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033-4328061
  Amstelveen (7 ervaringen), Weverij 2, 1185 ZG Amstelveen, tel 020-7519970
  Amsterdam (1 ervaring), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020-7370933
  Apeldoorn (14 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055-2070720
  Barendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180-769204
  Breda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076-7370227
  Capelle aan den IJssel, Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010-2270034
  Cruquius, Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023-7516705
  Delft (1 ervaring), Schieweg 93, 2627 AT Delft, tel 015-2560901
  Den Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 27, 5232 BL Den Bosch, tel 073-7370280
  Den Helder (1 ervaring), Industrieweg 23a, Ravelijncenter, 1785 AD Den Helder, tel 0223-769046
  Drachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512-844271
  Groningen (5 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050-7370327
  Heerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072-7370100
  Heerlen (25 ervaringen), In de Cramer 78c, 6412 PM Heerlen, tel 045-2080008
  Hengelo OV, Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074-7370143
  Hilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035-6225609
  Hoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528-274100
  Leeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058-2131337
  Leiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085-8769915
  Nijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033-7200965
  Purmerend (5 ervaringen), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299-422020
  Schagen, Witte Paal 241a, 1742 LB Schagen, tel 0224-769004
  Sliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184-769031
  Son, Ekkersrijt 4030a, 5692 DA Son, tel 0499-325538
  Spijkenisse (2 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181-769020
  Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013-7505185
  Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030-2896329
  Wijchen (4 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024-6452598
  Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085-8780083
  Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075-7370132
  Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229-298988
  Zwolle (4 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038-8539191
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.