Feedback
8,5

Sanisale

Score uit 122 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
34 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• George van Dijke
   
(Klaaswaal Zuid-Holland) score 9,8 uit 249 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 333 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 555 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2109 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 160 ervaringen
• Bloos Badkamers
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 9,5 uit 51 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 122 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren80 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nico Z op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Zwaag
Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Leon en zijn team. Leon nam de tijd en was goed bereikbaar. Tevens was het geen probleem teveel bestelde tegels retourneren. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Zanden op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben hier een badkamer gekocht en nieuwe toilet. Zeer tevreden over de afhandeling en personeel. Super aardig. Henk heeft alles voor ons gemonteerd hij levert echt vakwerk.
FOTO VAN VAN ZANDEN
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN VAN ZANDEN
Heerlijke douche
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Spullen voor badkamerrenovatie”
Door H Katerborg op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Groningen
Wij hebben alles voor de badkamer en toilet gekocht om dit te renoveren . Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en van goede adviezen voorzien . Ook toen er iets fout ging met een kraan is er direct op ingesprongen en een oplossing gezocht om ons direct te helpen . Super
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emile op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Almere
Tegels voor de keuken uitgezocht. Heel prettig en goed advies gekregen. Alle tijd om rustig de diverse tegels te bekijken. Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Peter op zondag 28 apr 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sebas, tegels, vloerverwarming, bad alles! Allemaal mooi spul en na dat we hoop tegels over hadden hebben ze dat gewoon terug genomen. onze aannemer had veel kapot heeft gemaakt zoals het verkeerd uittekenen van het doucheglas, hebben ze ons goed geholpen om het op te lossen. Goede service!
FOTO VAN PETER
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service erg goed”
Door Ronald op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, bad, etc...) gekocht bij Sanisale. Al het materiaal is keurig netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Helaas was het bad beschadigd, dit was pas zichtbaar nadat al de beschermende verpakking was verwijderd. We hebben toen direct contact opgenomen met de winkel die dit direct bij de leverancier hebben neergelegd en daarbij ook meteen een nieuw bad voor ons hebben besteld. Binnen 3 dagen werd het nieuwe bad geleverd. Kan niets anders zeggen dan dat het personeel van het filiaal dit super snel probleemloos voor ons hebben opgelost. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Claudia op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben alles voor de nieuwe badkamer uitgezocht, we hadden zelf al een ontwerp gemaakt, deze werd uitgewerkt in 3d. De spullen werden snel geleverd, we hadden de pech dat de toiletpot later geleverd zou worden, maar dat vonden we niet heel erg. Tijdens het betegelen kwamen we tegels te koet en die werden meteen aangeleverd.
Bij vragen over de toiletpot krijgen we snel antwoord. Pjotr heeft ons goed geholpen; we hebben met elkaar een oplossing kunnen vinden toen de bestelde pot maar niet geleverd kon worden, dus toen werd er een andere gevonden en deze kwam sneller dan verwacht toch nog nageleverd. Nogmaals; erg blij met de service van Pjotr.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Piet en Afra Veen op vrijdag 12 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Nieuwe badkamer en nieuw toilet. Super vriendelijke advisering en meedenken door vader en dochter Hesp! Altijd stond de koffie klaar! Ook met de uitvoerders van de verbouwing waren wij zeer tevreden. Gezellig en goed dat beiden (adviseur en uitvoerder) het resultaat kwamen bekijken en zelfs een aardigheidje voor ons meenamen. Pluspunt voor de uitvoerder: badkamer en toilet werden bij oplevering schoongemaakt! Top!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Dirk op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Vloertegels voor stoep bij voordeur. Ik ben goed geholpen en geadviseerd. De service is prima.
FOTO VAN DIRK
Tegels voor stoep
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door John Krist op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Superbedrijf, heel goed geholpen echt verstand van zaken. En de service is top. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben de badkamer gekocht bij Sanisale Drachten, inmiddels is alles naar alle tevredenheid geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Schilders op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Erg goed en vriendelijk geholpen door Dev.
Bij levering bleek 1 product niet meegeleverd te zijn. Dit werd zonder problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gereed”
Door Wim op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben een complete badkamer bij Sanisale gekocht. We kregen een goed advies in de winkel. De prijs was perfect. Toen we wat extra moesten hebben werd het meteen bezorgd . Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Esther Hesselink op vrijdag 5 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Badkamer en wc beneden. Het is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jolanda op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
Complete badkamer gekocht. Hele vriendelijke ontvangst vriendelijke mensen absoluut niet opdringerig. Beschikken over vakkennis ze denken mee hoe je het beste de ruimte kunt benutten uiteraard naar eigen keuze. Goed advies over kranen, tegels badmeubel enz. Tekening diverse keren aangepast op eigen verzoek. Niks was teveel echt hele goede service zowel voor kwaliteit en de prijs. Een aanrader is het zeker. Ben super blij met mijn complete badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De aankoop is al geleverd en badkamer heb ik laten monteren. Zelf mensen geregeld aangezien ik op korte termijn monteurs nodig had. Was een hele verbouwing van kleine inpandige badkamer (wastafel, toilet en douche soort inloopkast). Naar ruime badkamer waar kleine slaapkamer gedeeltelijk bij getrokken is. Heb nu een toilet, badmeubel, aparte ruime douche en een mooi ruim ligbad.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Mar Hoekema op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Heb een mooie stoere douchewand gekocht . En een toiletmeubel . Heel fijn geholpen, snelle levering en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima spullen”
Door Leen de Lange op zaterdag 30 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Badkamer. prima spullen, goede aanleg. We zijn heel tevreden. Mensen van Anikom zijn prima werkers.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mevrouw Jansen op zaterdag 30 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb een douchewand regendouche en badmeubel gekocht bij Sanisale Tilburg. Goed, kundig en vriendelijk geholpen door Dev. Goede prijs voor kwaliteitmeubels. Niet lang op de spullen hoeven te wachten alsook het laten plaatsen door afbouw Zeebregts uit Goirle. Jan en zoon Marcel zijn vakmannen met een goede service ook na het plaatsen. Je merkt dat ze de badkamer goed af willen leveren. Mocht iets niet goed zijn dan kan ik hen bellen en komen ze het in orde maken. Dit geldt ook voor Dev van Sanisale Tilburg. De firma Zeebregts werkt netjes en gaat voor kwaliteit. Zowel Sanisale Tilburg als afbouw Zeebregts raad ik aan. Gaan allebei voor kwaliteit en tevreden klanten.
FOTO VAN MEVROUW JANSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk met de prijs”
Door Brian op maandag 25 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben badkamer gekocht bij Sanisale Heerlen. Erg goed geadviseerd en zeer tevreden met eindresultaat. Inbouwers waren professioneel en ook de aftersale is goed geregeld. Prijstechnisch kwam Sanisale bij ons als beste uit de bus en de kwaliteit is goed. Ze hebben zelfs een "foutje"wat na 3 weken aan t licht kwam netjes opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer aankoop”
Door harriet op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer bij Sanisale in Amersfoort gekocht, je betaalt iets meer dan de bouwmarkt maar daar krijg je een stukje service voor terug. Een prettige ontmoeting met de eigenaar Jasper die meedenkt en een 3d tekening maakt. Tegels en sanitair konden binnen twee drie weken geleverd worden. Badkamer is prachtig geworden. Er ging aantal dingen fout, schade aan de thermostaatkraan, die hebben we kunnen ruilen. Er waren (onverwacht) te weinig m2 tegels, dit is niet goed gegaan in de oorspronkelijke berekening in de winkel. Sanisale heeft actief meegeholpen aan een oplossing. Tip: goed met Sanisale afstemmen hoeveel m2 tegels er nodig zijn en daar afspraken over maken (liever teveel dan te weinig tegels is mijn visie)
FOTO VAN HARRIET
Badkamer met blauwe tegel
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van der Heide op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Een badkamer aageschaft ...top bediening...top service ..en een goede behulpzame bezorging..En voor informatie en advies altijd bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Gang van zaken bij schade aan radiator”
Door Wouter op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben wij via Sanisale.nl (Alphen aan den Rijn) de materialen (sanitair etc.) voor een nieuwe badkamer aangekocht. De levering van de goederen (3 volle pallets met tegels, toiletten, douchescherm, wastafel met meubel, kranen, tegels, radiator etc.) vond plaats op de dag dat verbouwing net gestart was met de sloop van de oude badkamer.

We hebben de materialen direct na de levering vanaf de pallets in onze woning en berging opgeslagen. Hierdoor stond ons huis (woonkamer, slaapkamers en berging) letterlijk vol met spullen (het is even kamperen in je eigen huis). De verbouwing duurde totaal circa 4 weken en als laatste wilde de aannemer de designradiator (Vasco Beams t.w.v. € 460) plaatsen. Bij het openen van de verpakking bleek de radiator op 2 plaatsen beschadigd en een vlek in het spuitwerk te bevatten.

Direct Sanisale.nl gebeld met het verzoek de radiator om te wisselen. Na enkele dagen afwachten heb ik zelf weer contact met hen opgenomen waarbij hun reactie was dat beschadigingen uiterlijk 2 dagen na levering gemeld moeten worden (staat i.d.d. in hun algemene voorwaarden) en hun leverancier de schade niet meer in behandeling neemt. Mijn argument dat mijn huis tijdens de verbouwing helemaal vol staat met de geleverde materialen waardoor ik niet alle materialen (elk onderdeel of pak tegels) direct heb uitgepakt om te beoordelen op eventuele beschadigingen, vond geen gehoor. De vlek in het spuitwerk (fabricagefout) maakte voor hun afwijzing geen verschil. Na het inschakelen van mijn rechtsbijstandverzekering werd er aanvankelijk totaal niet gereageerd om de ingebrekestellingen. Pas na herhaaldelijk bellen van de juridische adviseur heeft Sanisale.nl de kwestie zelf ook aangemeld bij hun rechtsbijstandverzekering (toevallig dezelfde als de mijne). Inmiddels heeft mijn eigen inboedelverzekering de schade uitgekeerd waardoor onze rechtsbijstandverzekeraar de zaak heeft afgesloten (er is juridisch gezien geen schade meer). Ik vind het een zeer belabberde service en zal dit bedrijf in mijn familie- en kennissenkring ten zeerste afraden.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Tom Alders op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
1,5 jaar na installatie moest ik een paar tegels bijkopen als van de oorspronkelijke levering. Gelukkig bleken ze nog leverbaar. Dev Chandihok van de vestiging Tilburg heeft e.e.a. keurig geregeld en de zelfde prijsstelling gehanteerd als destijds. Chapeau!!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Voor Roland Berkers van Sanisale Heerlen is niets teveel. Hij diende ons van eerlijk advies, nam uitgebreid de tijd voor onze vragen, kwam stipt alle afspraken na en geen enkele moeite was teveel bij het zoeken naar alternatieven of het oplossen van praktische probleempjes. Niets dan lof. Chapeau, Roland, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Popma op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een complete badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken. Duidelijke tekening erbij geleverd met de maten. Als er problemen zijn word je super geholpen. Een aanrader om bij Sanisale Leeuwarden een badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Huisman op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben in januari een badkamer gekocht bij Sanisale Amersfoort. Wij wisten al redelijk goed wat wij wilden dus hadden hierin niet heel veel advies nodig. Fijn dat Jasper een 3D tekening voor ons wilde maken waardoor we goed inzicht kregen in het formaat van de door ons gewenst meubel en sanitair ten opzichte van de totale ruimt. Er bleek na levering een klein onderdeel te ontbreken wat Sanisale a la minuut uit een showroommeubel haalde en ons meegaf zodat de aannemer direct verder kon met installeren. -TOP!-
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door K. van Blaricum op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Almere
Prima bedrijf. Wel even flink onderhandelen maar dan heb je ook een mooie badkamer en toilet. After sale en service snel en goed geregeld. De verkopers helpen en vullen elkaar aan. Sanisale Almere, dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door otto op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben onze badkamer en toilet bij sanisale sliedrecht gekocht. wij zijn erg te verder over de spullen en hoe wij geholpen zijn van begin tot eind. bij de aankoop werd goed advies gedaan en een duidelijke 3D tekening gemaakt naar onze wens. wel kwamen we een kapotte tegel tegen en een wasbakje wat toch niet naar ons zin was, deze werden zonder pardon terug genomen. Een goede zaak voor relatief een goede prijs.
FOTO VAN OTTO
Toilethoek
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Verzendaal op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Goed geadviseerd door dhr Breggeman bij de inrichting en aankoop van onze badkamer. Sanisale is scherp geprijsd en de service na de aankoop is uitmuntend. Wij zijn zeer tevreden over de rol van de medewerkers van Sanisale en bevelen deze winkel aan.
FOTO VAN VERZENDAAL
De bestelling is binnen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door R.H.Ferweda op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht. De materialen zijn conform de afgesproken datum geleverd, echter er zaten diverse verkeerde onderdelen bij die door de verkoper naar onze tevredenheid zijn omgeruild. We zijn blij met het resultaat van onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ben Verlint op maandag 28 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Twee badkamers met douche en toiletmaterialen. Prima service, klantgericht, goede communicatie per telefoon en/of email. Ook bij omruilen prima overleg en service. Echt een aanrader. mede dankzij de 2 medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Olav op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik heb bij Sanisale verschillende items voor een inloop douche besteld, waarbij er, door mijzelf aangedragen, een zeer korte levertijd vereist was. Dit werd probleemloos opgepakt en ondanks dat één van de bestelde items door mij, fout was aangevraagd hebben de medewerkers, ondanks de hoge tijdsdruk, het voor elkaar gekregen alles aan te leveren. Ik ben hier op een danige manier geholpen, dat ik dit anderen mensen zonder nadenken aanraad.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Samen met de verkoper een mooie complete badkamer en extra toilet ingericht. Goed advies en veel ideeën om ons zo compleet mogelijk te helpen. Alles super volgens afspraak gepland. Heel soepel met leveren
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Chris Dreessen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Bij SaniSale Heerlen, verkoper Roland, onze nieuwe badkamer gekocht. Een super ervaring gehad, waarin de gehele ruimte van A tot Z besproken is en waarin Roland zich ruim de tijd heeft genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Onze ideeën werden direct in een 3D model gezet, dit maakt de ontwerpfase direct duidelijk en geeft alle inzichten van zaken die besproken zijn. Na een drietal afspraken was onze badkamer compleet. Tussendoor al kort de kostprijs van de badkamer besproken, echter was er geen druk vanuit Roland om te verkopen. Aan het eind van het traject heeft Roland ons een prijs voorgelegd waar we - in positieve zin - van onze stoel door gevallen zijn! We hebben dan ook direct de badkamer besteld. Daarnaast is Roland zelfs buiten de kaders getreden door ons te voorzien van een vakman die de badkamer doet monteren!

Aanvulling ontvangen 28 mei 2019: De badkamer is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ardy op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Twee volledige badkamers gekocht. Geholpen door Melvin. Dacht mee, leverde snel. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danny van den Akker op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Aanschaf Badkamer Sanitair. Uitermate prima service vanaf orienatie fase t/m nazorg. Goed deskundig advies en men neemt uitstekend de tijd om tot juiste aanschaf te komen. Bij vragen tussendoor (installatie) prima advies. Daarnaast zeer tevreden over de wijze waarop artikelen zijn bezorgd. Al met al een zekere aanbeveling waard. Kernpunten: Klantvriendelijk, deskundig, zich goed in klant kunnen verplaatsen, keurig advies in wensen klant, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede levering en prima nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Content met het resultaat”
Door A Hermsen op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
In de zomer van 2018 besloten de badkamer te verbouwen. Met de maten en het plan in september verschillende badkamerzaken bezocht. Ook Sanisale in Utrecht. Een vriendelijke ontvangst en we kregen alle tijd om ons te oriënteren. Geen opdringerige verkopers. Vragen werden keurig beantwoord. Vervolgens samen met Jeffrey Kastelein het ontwerp gemaakt op basis van onze eigen ideeën waarbij Jeffrey ook met zijn voorstellen kwam wat uiteindelijk een definitief ontwerp opleverde. Hier konden wij eerst rustig thuis over nadenken.Een paar weken later terug naar Sanisale en Jeffrey die de gehele periode ons aanspreekpunt is gebleven zowel mondeling als telefonisch en via de mail. De volledige badkamer besteld, de uiteindelijke prijs meer dan goed en de artikelen zijn keurig op tijd geleverd. Inmiddels is de badkamer bijna klaar. Voor de douchewand moet een maatwerk oplossing worden geleverd en ook hier heeft Jeffrey meer dan uitstekend werk verricht. Het inmeten heeft inmiddels plaats gevonden en wij hebben er vertrouwen in dat ook hier alles op zijn plaats zal vallen in de wetenschap dat Jeffrey ons daarbij zal helpen mocht er iets niet goed gaan. Wij zijn content met het resultaat. Groot compliment voor Sanisale Utrecht en in het bijzonder Jeffrey Kastelein.
REACTIE VAN A. HERMSEN
Ter aanvulling bijgaande foto van het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte dienstverlening”
Door Mark Vondenhoff op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer besteld. Dat is een behoorlijke investering en dan wil je voldoende tijd en aandacht hebben om een zorgvuldige keuze te maken. Roland Berkers van Sanisale Heerlen neemt neemt de tijd en bespreekt alle opties, alternatieven en wensen. Er is een grote showroom aanwezig. Na twee bezoeken hebben wij de bestelling geplaatst. Later hebben wij ook nog een aantal items van de bestelling aangepast. Dat was geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van de after sales waren wij blij met deze keuze. Alle vraagjes en installatie-aspecten werden keurig en op tijd beantwoord. Hij is zelfs tweemaal zelf thuis komen kijken naar aanleiding van vragen. Dat is klantgerichte dienstverlening en maakt dat wij tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door Dorien op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben hier een complete badkamer uitgezocht en zijn uitstekend geholpen door Tyrone en zijn collega's. Ze denken mee met je en zijn erg aardig en flexibel. En we hebben natuurlijk een prachtige badkamer uitgezocht voor een prettige prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage bij badkamer”
Door Malou op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Delft
badkamer afgenomen, door Sanisale aangeraadde vakman geïnstalleerd. Na een maand lekkage. Sanisale heeft twee maanden! gekregen om het op te lossen. Niks gebeurd. Eigen loodgieter constateert klacht, Sanisale blijft het afschuiven op andere partijen. (o.a. dat ze niet genoeg tijd kregen om het op te lossen: twee maanden????)
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Ralf op woensdag 26 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sanisale al het sanitair voor onze nieuwe badkamer gekocht en werden hierbij geholpen door Dev. Dankzij Dev hebben wij precies de spullen bij elkaar weten te vinden om onze ideale badkamer mee samen te stellen. De service was uitstekend, ook wanneer er bij de leveringen een kraan ontbrak. Deze werd zonder problemen dezelfde week nog nageleverd. Wij zijn heel tevreden met Sanisale en Dev als contactpersoon.
Reactie of foto toevoegen
“Een recensie waard”
Door Richard Goossens op maandag 24 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Complete Badkamer gekocht in 2018! Nu bijna een jaar later nog steeds heel gelukkig ermee. Destijds heel erg goed geholpen door Nick, maar wat we echt super vinden is dat we een jaar later problemen hadden met onze spiegel ( eigen toedoen) en we gewoon kosteloos een nieuwe kregen. Dat vinden we toch echt wel een recensie waard, want waar vind je dat nog? We komen zeker weer terug als we weer verhuizen en bevelen jullie zeker aan..
FOTO VAN RICHARD GOOSSENS
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Verstaan de taal van de klant”
Door Onno Derksen op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij Sanisale Almere. Zijn erg tevreden over het hele traject. Vanaf advies kopen tot oplevering. Sanisale (Melvin) blijft betrokken bij het hele proces en dat is in deze tijd wel uniek te noemen! Meestal is de service bij andere bedrijven na de koop verdwenen. Zij hebben ons ook goed geadviseerd voor een goede tegelzetter(Henk) en deze was zeker goed! Het hele team verstaat de taal van de klant!
FOTO VAN ONNO DERKSEN
Complete badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Goede avond fam Derksen , Wij wensen u en u vrouw heel veel douche plezier van u nieuwe badkamer. Namens team Sanisale .com Almere fijne feest dagen en een goeie jaarwisseling gewenst .
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart van Aanholt op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Gehele badkamer (tegels/kranen en inrichting)

Aanvulling ontvangen 23 december 2018: Wij hebben alle spullen voor de badkamer gekocht bij Sanisale en alles is al geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met de spullen en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door Dave&brenda op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een badkamer gekocht en een aparte toilet inclusief alle toebehoren.en wat een service super.heel veel geduld.wij zijn geholpen door Nick van den berg.en regelmatig onze wens aangepast .en zonder problemen werdt er weer een andere opstelling gemaakt top. En nu zo blij met onze toilet en badkamer het lijkt wel vakantie zeg ik zo mooi echt .ik kan iedereen deze winkel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kelly en Luan op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben alle spullen voor onze badkamer en toilet hier gekocht. Hele goede service van de heren in de winkel. Wensen en budget aangegeven, en toen gaf onze verkoper Nick ook tips mbt budget toen we niet uitkwamen. Heel fijn! Spullen kwamen netjes op tijd en 2 kleine puntjes die wij hadden als klacht werden direct netjes opgepakt. Heel snel afgehandeld, echt top service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Stephanie Swagemakers op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sani Sale in Tilburg een prachtige badkamer en toiletten gekocht. De eigenaar Dev is ontzettend aardig, klantvriendelijk en meedenkend. We werden vrij ontvangen in de showroom en Dev gaf meteen goede adviezen en dacht mee. Bij Sani sale Tilburg krijg je direct overal antwoord op, de 3D tekening kregen we heel snel en alle mails worden heel snel beantwoord. Over de kwaliteit van de producten zijn we ook erg te spreken! Mocht er iets tegen zitten qua levering of plaatsing, dan lost Dev het meteen binnen zijn kunnen op. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10!!!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Details badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door samir Aouadi op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
badkamer... Michael en Tyrone hebben ons erg goed geholpen.. ze dachten goed mee, zelfs aan de kleine dingen die wij over het hoofd zagen. ik zou zeker dit bedrijf aan andere aanraden, zelfs al gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verliep heel erg fijn”
Door Sandra Kamphuis op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Groningen
Badkamer en toilet, toilet beneden. Goed geholpen dmv een 3d tekening. Tegels waren voorradig zodat we deze konden bekijken. Wilde ik achteraf iets wijzigen was dit geen enkel probleem en kreeg toen weer opnieuw een 3d toegestuurd. Communicatie verliep heel erg fijn!
FOTO VAN SANDRA KAMPHUIS
Nieuw bad
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Diana Snaas op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Zwaag
Fantastisch geholpen bij Sanisale Zwaag door Leon en Joseline! Zij waren enthousiast, spontaan, geduldig en hebben ons geweldig geholpen. Kleine probleempjes werden snel door hen opgelost. Wij werden altijd gastvrij ontvangen en snel geholpen.
FOTO VAN DIANA SNAAS
Badkamer klaar
Reactie of foto toevoegen
“Fijne adviseurs”
Door Edwin Hortensius op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Fijne adviseurs die echt meedenken en het plaatje compleet maken. Zeer concurrerende prijzen en bovenal uitstekende begeleiding voor ons als kopers maar ook voor de installateur. Reageren snel en komen altijd met een passende oplossing.
Voordat we de aankoop deden zijn we bij diverse concurrenten geweest en zelfs de dhz markt om prijsvergelijk te doen voor 2 badkamers en een toiletruimte, compleet met tegels. Uiteindelijk zijn het gemak, de prijs en de service doorslaggevend geweest. Een renovatie is al stressvol genoeg, dus laat je helpen door Sanisale Amstelveen, dat geeft rust.
REACTIE VAN EDWIN HORTENSIUS
Een van de twee badkamers met bad, inloopdouche met regendouche, compact wasmeubel en randloos toilet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Rene Zondervan op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik ben zeer goed geholpen door Pjotr de Beer in de vestiging Alphen. We hebben de tijd genomen om een mooi ontwerp te maken tegen een goede prijs. Ook later nog een paar aanpassingen gemaakt, allemaal geen probleem. Goede service en de badkamer is super mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn badkamer en toilet inrichting hier gekocht. Perfect geholpen door Patrick en zijn team. Goede afterservice! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Helder op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Badkamer gekocht en toilet beneden. Heel prettig geholpen door Jens. Neemt alle tijd voor je. Ook de verschillende contactmomenten zijn prettig. Als je nog iets anders wil is dat geen probleem. Ook de artikelen zijn keurig op tijd geleverd. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Nicolien op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn gehele badkamer (tegels, toilet, badmeubel en spiegelkast, douche, accessoires) bij Sanisale Amstelveen gekocht. Alles naar volle tevredenheid. Patrick denkt mee en heeft goede ideeen en perfecte service. Ben heel blij met mijn nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Danielle Westra op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
De badkamer en toiletruimte zijn helemaal vervangen. Patrick heeft ons super goed geholpen. We zijn erg tevreden en zouden zeker aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Diverse badkamer sanitair”
Door Can op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben diverse badkamer sanitair aangeschaft bij Sanisale. Nog geen 5 maanden verder en mijn wastafelmeubel is ingestort. Dit is absoluut een constructiefout van de leverancier, want het haakje hing nog aan mijn muur, maar het hout is losgeraakt van deze constructie. Ik heb meerdere malen contact opgezocht met Sanisale maar de verkopers hebben hier zeer onprofessioneel op gereageerd. Allereerst werd ik meerdere malen aan het lijntje gehouden en werd mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Al deze beloftes zijn niet waargemaakt. Tot zeker 4 keer ben ik beloofd terug gebeld te worden, maar geen van deze beloftes zijn waargemaakt. Ik heb zelf meerdere malen een email moeten sturen en moeten nabellen. Uiteindelijk kreeg ik eindelijk een reactie en werd mij gezegd dat de badkamermeubels niet vochtbestendig zijn en dat de oorzaak vocht moet zijn geweest. Hoe logisch is dat? een sanitair winkel die geen vochtbestendige meubels verkoopt? Ondanks ik 2 jaar fabrieksgarantie heb, wil Sanisale mij niet een vervangend wastafelmeubel aanleveren. Kortom: Zeer slechte service, zeer slechte kwaliteit producten en zeer onprofessionele verkopers. Goedkoop is duurkoop! Een absolute afrader. Voor meer info neem contact met mij op en trap niet in de verkooptrucs van deze amateurs!
FOTO VAN CAN
Losgelaten kast
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door C.Zeldenthuis op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Bij samenstellen badkamer alle tijd voor ons genomen, geen haast. Computeranimatie werkte heel verhelderend. Samenwerking met loodgieter was perfect. De levering van de goederen werd 2 x uitgesteld i.v.m werkzaamheden van de loodgieter maar dat was helemaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door CJG Blom op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn vrouw en ik hebben bij deze vestiging een complete badkamerinrichting gekocht. We zijn prima geholpen bij de aankoop, er werd echt tijd voor ons genomen. We hadden ook een kast besteld, die achteraf eigenlijk niet nodig was. Deze hebben we kosteloos kunnen retourneren, zelfs de transportkosten hoefden we niet te betalen. Kortom: fijne winkel, met aandacht voor de klant
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Zuleyha A. op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Mooi winkel, mooi artikelen en Prima service
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Mark van Doesselaar op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb twee glazen pendeldeuren gekocht voor in de badkamer. De heer Pafort heeft mij vanaf het eerste moment geweldig geholpen en meegedacht aan de meest praktische oplossing. Heel prettig en vooral professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“2 nieuwe badkamers”
Door Fam Willemsen op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
2 nieuw badkamers! En een stuk goedkoper voor prima kwaliteit en alles op tijd. Ook dingen die je tijdens de bouw tegen komt, werden goed, snel en klantgericht opgelost. Complimenten !!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Kuiper op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Complete badkamer gekocht, prima service, wij zijn een tevreden klant!

Aanvulling ontvangen op 27 november 2018: Onze aankoop hebben we ontvangen en alles hebben we reeds geplaatst. Goede service, zelfs op het moment dat er een wastafelmeubel zeer beschadigd was, hebben we een nieuwe ontvangen, kortom blij en tevreden met Sanisale Leeuwarden.
FOTO VAN FAMILIE KUIPER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door barry op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service, laat merken ook na 4 jaar van de aankoop van onze badkamer de klant belangrijk is. We hadden een probleem met onze thermostaat kraan en Dev, de eigenaar loste het goed en klantgericht op.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door W.v.d.Put op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Na vrij rond te hebben gelopen , en een afspraak te hebben gemaakt, zijn we zeer goed geholpen door de medewerker Dev. Goed advies mbt de kleuren van de tegels en goeie 3D tekening per mail mogen ontvangen. Mooie spullen gekocht. Bij levering bleek niet alles goed te zijn, na een paar foutjes in het magazijn. Dit is door Dev zeer snel opgelost en na 2 dagen werd alles hersteld. Na 2,5 week hard werken kunnen we gaan genieten van de badkamer.
FOTO VAN W.V.D.PUT
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S.Koelewijn-Bos op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Badkamer gekocht bij Sanisale Alphen aan den Rijn. Ik ben leuk geholpen door Pjotr. Hij dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. De badkamerspullen in april 2018 zelf opgehaald omdat ik de externe leverancier te duur vond. Prima hulp gehad van Pjotr met het inladen van de auto. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Bart Reyneke op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Naar een badkamermeubel en design radiator gezocht en gevonden bij Sanisale Apeldoorn. Geholpen door de heer Hans Mulder. Hans wist waar hij over praatte en gaf goed en duidelijk advies en liet ook diverse badkamermeubels zien. Dezelfde dag nog konden we bij een bedrijf in Vaassen de radiator ophalen die bij thuiskomst meteen werd geïnstalleerd. Binnen een week konden we het meubel ook ophalen. Alles geïnstalleerd en het staat helemaal naar wens. Hans Mulder super bedankt. Sanisale Apeldoorn is een mooie zaak met volop keuze echt aan te bevelen.
FOTO VAN BART REYNEKE
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Limor sayag op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Heel persoonlijk en vriendelijk personeel. Professionele advies, ze luisteren naar je wensen en denken mee. Ze zetten geen druk om snel te verkopen, klanttevredenheid is op hoger niveau. Producten van hoge kwaliteit. Overall uitstekend service! Zeker de beste sanitair winkel in Almere! Volledig aanbevolen!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geleverd”
Door A.Hol op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een badkamer, prima geholpen, goed meegedacht. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs / kwaliteit verhouding”
Door Gerben Kamman op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht(tegels, sanitair etc). Goed advies gehad. Probleempje met verkeerde douewand keurig opgelost door Sanisale. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal voor elkaar”
Door Pieter op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer, toilet en tegels voor de hal beneden aangeschaft. Prima geholpen, goed advies, transparant, nette prijs en tijdig leveren. Een wc had een kleine beschadiging, direct nieuwe geleverd. Ook het extra bestellen van twee inzet vakjes voor zeep e.d. in de douchehoek werd zeer snel uitgevoerd en geleverd bij ons thuis. Wij zijn super tevreden over de werkwijze bij Sanisale en de persoonlijke benadering. Ook de doorverwijzing naar een zeer secure tegelzetter die de badkamer als werk aannam was super. Wij zijn dik tevreden en de vestiging in Apeldoorn is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem Bonestroo op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn bij de aankoop van een badkamer inclusief het benodigde tegelwerk keurig, professioneel, vakkundig en goed voorgelicht. Uiteindelijk zijn we tot koop overgegaan en de zorg nadat we het hadden aangeschaft was ook prima. Het kon blijven staan totdat we het nodig hadden, tegels welke tekort waren werden snel bijbesteld en de grotere zaken werden gebracht. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Roelse op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale.com in Alphen aan den Rijn, onze badkamer gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Er was ruimte voor onze wensen wat aangevuld werd door deskundige adviezen. Alle spullen waren tijdig binnen. Ook de verwijzing naar een zeer bekwame aannemer, laat net die extra zorg zien. In een woord: "TOP!"
FOTO VAN FAMILIE ROELSE
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring complete badkamer en toilet”
Door Bart op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Drachten
Sanisale heeft meegedacht en goed advies gegeven passend bij ons budget. We hebben hiervoor de tijd genomen en deze werd ook geboden. We hebben meermaals kleine aanpassingen gemaakt met uiteindelijk een goed resultaat. Tijdens installatie bleek een vergissing te zijn gemaakt met het aantal tegels. Dit is direct netjes opgelost, waardoor de installateurs door konden werken! Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marsha op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Wij hebbrn bij Sanisale Wormerveer onze hele badkamer en toilet aangeschaft. Jens heeft ons heel goed geholpen met keuzes maken en dacht echt mee met ons mee. Op dit moment wordt alles geplaatst en vind ik iedere verandering prachtig. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jan Nugteren op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Sliedrecht
Wij kochten een complete badkamer en toilet inrichting, inclusief tegels. Op een zeer plezierige manier is het ontwerpproces verlopen met Sebas Breggeman, inclusief een 3D ontwerp. In de calculatie van de vloertegels was iets misgegaan, waardoor er over waren. Zonder pardon werden deze terug genomen en gecrediteerd. Wij hebben Sanisale.com al aan verschillende mensen met verbouwplannen geadviseerd. Inmiddels met succes.
FOTO VAN JAN NUGTEREN
Badtafel
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Mark otter op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb nu twee keer een completen badkamer bij deze vestiging gekocht word altijd goed geholpen en word goed naar je wensen geluisterd en daar word een prachtige 3D tekening gemaakt en kan je de badkamer al zien hoe het gaat worden ik zou deze winkel altijd aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Keshia op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij binnenkomst erg vriendelijk geholpen en i.v.m. de drukte een afspraak gemaakt voor een offerte en een 3D tekening. Deze viel iets boven ons budget uit, maar door goede adviezen van de verkoopmedewerker op een aantal zaken kunnen besparen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze is op de gewenste dag thuis bezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed geholpen”
Door Fam Libosan op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Badkamer tegel,s douche artikelen (stortdouche e.d.) verhoogd toilet geheel compleet.
Wasbak met spiegelkast geheel compleet. Heel goed geholpen door Melvin van Maanen en collega's, en goede uitleg van de producten te installeren. Prima nazorg, zeer tevreden.
FOTO VAN FAM LIBOSAN
Deel van de badkamer
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Fam libosan, Superbedankt voor u mooie recensie. Veel douche plezier in u nieuwe badkamer. Mocht u na gebruik nog vagen hebben over de materialen dan horen wij dat graag van u. Vriendelijke groet, Melvin van maanen
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Michael op woensdag 7 nov 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Ik ben uitstekend geholpen en heel erg blij met alle mooie spullen die ik nodig heb om mijn droombadkamer te bouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Melissa Ricke op maandag 5 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde spullen. Bij Sanisale Almere wordt er elke keer heel snel gereageerd op vragen. Ze zijn zeer kundig en denken met je mee. Nogmaals: wij zijn zeer tevreden. Zeer goed geholpen door Melvin van Maanen en David.
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Super bedankt Melissa .. Wij wensen jullie veel doucheplezier Vriendelijke groet , Melvin van maanen
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Timmerman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Tegels gekocht. Super service en erg klantvriendelijk. Kreeg ook nog een leuke korting. Binnen 5 dagen lagen de tegels klaar om opgehaald te worden. Ik hoefde de tegels niet zelf in onze auto te laden.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerartikelen”
Door Vollema op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben bij sanisale.com badkamer artikelen besteld. Er was het een en ander beschadigd en ze hebben alles op alles gezet om dit op te lossen. Het is uiteindelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer gekocht”
Door Cedric Sanches op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Ik heb recentelijk een complete badkamer en toilet bij de Sanisale vestiging te Almere gekocht. Tijdens het gehele proces van advies en uiteindelijke aankoop ben ik zeer professioneel en vakkundig bijgestaan door Melvin van Maanen en zijn gehele team.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Complete badkamer
1 / 42
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (13 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (18 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (7 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (6 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (10 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
jDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
kDen Bosch (2 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
lDen Helder (1 ervaring), Industrieweg 23a, 1785AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
mDrachten (4 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
nGroningen (2 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
oHeerhugowaard (1 ervaring), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
pHeerlen (8 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
qHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
rHilversum , Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
sHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
tLeeuwarden (6 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
uLeiderdorp (2 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
vNijkerk (2 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
wPurmerend (1 ervaring), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
xSchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
ySliedrecht (5 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
zSon (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
a1Spijkenisse , Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
b1Tilburg (8 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
c1Utrecht (1 ervaring), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
d1Wijchen (2 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
e1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
f1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
g1Zwaag (4 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
h1Zwolle (2 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.