Feedback
8,6

Sanisale

Score uit 191 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren128 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Goed meegedacht”
Door Marlies Rodigas op zondag 21 jan 2018 18 | vestiging Heerlen
In de vestiging Heerlen hebben we bij Roland Berkers badkamerkranen en sanitair gekocht. We kregen heel goede informatie, de levering was correct. Toen we een probleem hadden ( niet veroorzaakt door de geleverde materialen) werd er meteen met ons meegedacht en naar een mogelijke oplossing gezocht. Bedankt voor alle hulp Roland! Dit bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Bad verkeerd geleverd”
Door Meike op donderdag 12 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Zeer slechte after sales service en advies. Alles voor de snelle verkoop. Kortom ik zou dit bedrijf nooit en te nimmer aanraden aan iemand in mijn omgeving of bij toekomstige projecten gebruiken. Optie verkocht die bij nader inzien te risicovol zou zijn om uit te voeren. Wanneer je hier bij ze op terugkomt en je afvraagt waarom je daar niet over geïnformeerd bent bij aanschaf, wordt gedaan alsof dit ons manko met een arrogantie die kant nog wal slaat. We komen ten slotte een badkamer kopen en verwachten advies in wat de mogelijkheden zijn. Niet de badkamer zo duur als mogelijk verkopen en als vervolgens de door ons ingehuurde loodgieter en installateur voor plaatsing aangeven dat het maken van een gat in het bad voor het toevoegen van een handdouche risicovol is ivm materiaal bad, je schouders ophalen en als oplossing bieden dat je de kraan terug mag brengen en er een muurdouche voor je bestelt kan worden waar we wel een lange levertijd op moeten verwachten. Met de opmerking dat het lastig is dat het al uit de verpakking is en hij sowieso niet snapt waarom we voor dit systeem kozen. De wereld op zijn kop. Daarnaast bleek dat standaard benodigdheden zoals een opvangbak niet eens mee geleverd waren. Het is dat het project volgende week afgerond dient te worden anders had ik ze graag de hele badkamer geretourneerd op een drukke zaterdagmiddag en was ik desnoods gaan procederen om mijn geld terug te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Samen met de verkoper een mooie complete badkamer en extra toilet ingericht. Goed advies en veel ideeën om ons zo compleet mogelijk te helpen. Alles super volgens afspraak gepland. Heel soepel met leveren
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal voor elkaar”
Door Pieter op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer, toilet en tegels voor de hal beneden aangeschaft. Prima geholpen, goed advies, transparant, nette prijs en tijdig leveren. Een wc had een kleine beschadiging, direct nieuwe geleverd. Ook het extra bestellen van twee inzet vakjes voor zeep e.d. in de douchehoek werd zeer snel uitgevoerd en geleverd bij ons thuis. Wij zijn super tevreden over de werkwijze bij Sanisale en de persoonlijke benadering. Ook de doorverwijzing naar een zeer secure tegelzetter die de badkamer als werk aannam was super. Wij zijn dik tevreden en de vestiging in Apeldoorn is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door m op dinsdag 30 aug 2016 16
Foute levering van sanitair tegels en kleur tegels . slechte service en onvriendelijke mensen . Die Kay kan echt niet met mensen omgaan . ik raad dan ook echt af om met sanisale nuenen in zee te gaan .
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Monique jansen op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Almere
Na meerdere collega bedrijven bezocht te hebben, kozen wij uiteindelijk om bij Sanisale Almere een overeenkomst te sluiten voor een complete renovatie van de badkamer. Personeel is heel vriendelijk, kundig en geduldig. Geen gezwaai met papieren voor een handtekening maar blijven meedenken met klant en goede adviezen geven. Voor ons was het een prettige winkel ervaring en met name de medewerkers Chavez, en Serkan onder de leiding van Melvin zijn echte toppers. Montagebedrijf Donny van de Velden was ook een goede partner om de renovatie te laten uitvoeren. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Sterk met de prijs”
Door Brian op maandag 25 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben badkamer gekocht bij Sanisale Heerlen. Erg goed geadviseerd en zeer tevreden met eindresultaat. Inbouwers waren professioneel en ook de aftersale is goed geregeld. Prijstechnisch kwam Sanisale bij ons als beste uit de bus en de kwaliteit is goed. Ze hebben zelfs een "foutje"wat na 3 weken aan t licht kwam netjes opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Twee maal spullen gekocht”
Door Ted van den akker op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Delft
Bij sani sale tweemaal spullen gekocht. Eerste keer radiatoren en een toiletmeubel.Alles conform afspraak en kwaliteit afgeleverd. Goede voorlichting, vriendelijke houding en denken mee in wat wilt en komen met alternatieven.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Ronald en Jet Migo op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Wijchen
Wij hebben bij Sanisale Wijchen de toiletten gekocht en de badkamer. Bij binnenkomst was het al thuiskomen, Maatwerk was geen slogan maar werd ook in de praktijk echt waargemaakt. Perfect advies en meedenken. Op elk detail. Communicatie ook als het in de bouw anders liep dan gepland. Wij raden Sanisale Wijchen als het gaat om prijs en kwaliteit in alle opzichten zeer aan! Het resultaat is trouwens in een woord PRACHTIG!
Reactie of foto toevoegen
“Teveel moeite”
Door Van Buul op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Den Bosch
Badkamer. Bij de verkoop enthousiaste vriendelijke verkopers. Spullen besteld toen ze geleverd werden was de bestelling niet compleet. Werd nabesteld weer opgehaald. Verkeerde kleur geleverd weer terug naar wasbak die niet paste. Andere uitgezocht weer n verkeerde meegekregen. Al met al 7 maal terug naar Den Bosch! Geen vriendelijke verkopers meer. Zelfs groeten was te veel moeite. Zou het niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Herma Post op donderdag 2 jan 2020 20 | vestiging Almere
We zijn leuk ontvangen met bakje koffie. Niks was verkoopster Sussanne teveel. Bij twijfel is ze wel 8x met ons teruggelopen voor goed advies. Ze adviseerde ons ook over aantrekkelijk afgeprijsde artikelen. Ook de andere collega's zijn behulpzaam. Leuke sfeer in de winkel. Enig minpuntje vindt ik dat de bestelling voor de deur wordt geleverd voor de rest een topzaak met topmensen.

Aanvulling ontvangen 20 februari 2020: Installatie was super.
REACTIE VAN SANISALE ALMERE
Dank jullie wel voor deze leuke reactie en heel veel plezier met jullie mooie badkamer. Geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer en toilet”
Door F.Hanina op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Couple weeks ago I purchased my bathroom and toilet from Sanisale Utrecht. I'm very satisfied client,The 3D design matched the deliverd bathroom prefectly, the products have a good quality according to the offered price and they are deliverd on time with no delay before the work started on my bathroom, and Sanisale were keeping up-to-date with the progress of my order and delivery.

Mr. Mikel Wallaart, the advisor, helped with choosing the products that fits my bugdet, taste and bathroom. After three weeks, the work started with my bathroom and WC. Mr. App and Ahemd (the constructors) are really professionals and they deliverd an extremly good and beautiful work within short time.

I have a plan to renovate my kitchen and unfortunalty, Sanisale doesn't do Kitchens as well.

Less points, that the packing was in large size and it was deliverd at the front door and some products (tegels) wehere left in the public parking place when I had to quickly figure out how to move them inside the house. It would be nice if the packing have a small size where it becomes really easy to deliver them IN the house.
FOTO VAN F.HANINA
Gerealiseerde douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ardy op zondag 20 jan 2019 19 | vestiging Almere
Twee volledige badkamers gekocht. Geholpen door Melvin. Dacht mee, leverde snel. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door C.c. van Ginkel - van Wijk op zaterdag 11 jan 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Wandtegels, vloertegels, toilet, kastje met fonteintje , kraan . Ik ben zeer goed en correct geholpen. Erg goede ervaring, goede service. Zou dit bedrijf in Apeldoorn iedereen aanraden. Ruime keuze. Deze zaak is zeker aan te raden. Het is erg mooi geworden.
FOTO VAN C.C. VAN GINKEL - VAN WIJK
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karin op dinsdag 27 feb 2018 18 | vestiging Zwolle
Alle materiaal voor badkamerverbouw uitgezocht bij Sanisale. De levering verliep in etappes, want niet alles was er op tijd voor onze verbouwing. De medewerker aan de telefoon zei:o ja, die bestelling is nog niet weg". Uiteindelijk hebben we meer betaald dan de offerte, moesten we drie keer naar de winkel om iets te halen wat niet meegeleverd was en heeft ons installatiebedrijf een dag langer moeten werken omdat allerlei materialen eerst aangepast moesten worden, omdat ze niet pasten. Overwerk, extra materialen, reiskosten hebben ons extra kosten opgeleverd. Contacten hierover verlopen in een welles-nietes sfeer die heel vervelend is, en waar we niet lijken uit te komen
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door Freek en Annemarie Bouwers op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Almere
Vriendelijke verkopers, gemaakte afspraken worden nagekomen. Overzichtelijke winkel. Prettig om zaken mee te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Aanvulling ontvangen 19 oktober 2020: Wij hebben de benodigdheden voor een toilet gekocht. De aankoop is al geleverd en de toilet is zo goed als af.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Piet De Haan op zaterdag 1 jun 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Na het bezoeken van een aantal badkamer winkels zijn we super geholpen bij sanisale Apeldoorn. Verkoper weet waar hij over praat. Na zijn advies hebben wij nu echt ondanks de beperkte ruimte een super indeling van onze badkamer. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Mocht u een nieuwe badkamer zoeken is dit zeker een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 3 juni 2019: Mijn badkamer is al geleverd en gemonteerd. Het is keurig geworden en uitstekend bevallen. Bij de keuken ga ik zeker naar een terug.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter van de Bunt op donderdag 7 dec 2017 17 | vestiging Nijkerk
Nette correcte behandeling , goed de tijd voor de klant ,

Aanvulling ontvangen 9 december 2017: Badkamer compleet. Is geleverd. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie van der Sluis op maandag 30 dec 2019 19 | vestiging Almere
Badkamer en toilet meubilair gekocht bij Sanisale Almere. Super tevreden! Goede, betrouwbare en klantvriendelijke service en advies ontvangen.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER SLUIS
Waskraan
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Danielle Westra op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
De badkamer en toiletruimte zijn helemaal vervangen. Patrick heeft ons super goed geholpen. We zijn erg tevreden en zouden zeker aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Chris op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Almere
Bij Sanisale Almere een badkamer en toilet gekocht. Super geholpen door Susanne Holtrigter. Zij nam echt de tijd en kwam met goede oplossingen binnen ons budget. Ook goede afhandeling van een paar beschadigde tegels en fontein. Zij en Melvin zijn toppers.
FOTO VAN CHRIS
Onderdeel douche
REACTIE VAN SANISALE.COM ALMERE
Wat goed te horen dat jullie erg tevreden zijn met Sanisale Almere. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie mooie badkamer en toiletruimte apart! Team Sanisale Almere
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jan Nugteren op maandag 12 nov 2018 18 | vestiging Sliedrecht
Wij kochten een complete badkamer en toilet inrichting, inclusief tegels. Op een zeer plezierige manier is het ontwerpproces verlopen met Sebas Breggeman, inclusief een 3D ontwerp. In de calculatie van de vloertegels was iets misgegaan, waardoor er over waren. Zonder pardon werden deze terug genomen en gecrediteerd. Wij hebben Sanisale.com al aan verschillende mensen met verbouwplannen geadviseerd. Inmiddels met succes.
FOTO VAN JAN NUGTEREN
Badtafel
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Limor sayag op dinsdag 20 nov 2018 18 | vestiging Almere
Heel persoonlijk en vriendelijk personeel. Professionele advies, ze luisteren naar je wensen en denken mee. Ze zetten geen druk om snel te verkopen, klanttevredenheid is op hoger niveau. Producten van hoge kwaliteit. Overall uitstekend service! Zeker de beste sanitair winkel in Almere! Volledig aanbevolen!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Tim Wulffraat op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een goede ervaring met Sanisale in Almere en zijn dus tevreden over dit bedrijf. Waarom? Ze hebben kennis van zaken, handelen snel en effectief, wat ook geldt voor de schriftelijke communicatie. Bovenal zijn ze te vertrouwen. We kunnen dit bedrijf dan ook aanraden voor de aanschaf van een (deel van de) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door Dave&brenda op zondag 16 dec 2018 18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een badkamer gekocht en een aparte toilet inclusief alle toebehoren.en wat een service super.heel veel geduld.wij zijn geholpen door Nick van den berg.en regelmatig onze wens aangepast .en zonder problemen werdt er weer een andere opstelling gemaakt top. En nu zo blij met onze toilet en badkamer het lijkt wel vakantie zeg ik zo mooi echt .ik kan iedereen deze winkel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door S. van Ee op zondag 8 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Bij Sanisale amersfoort onze badkamer gekocht, goed advies en goede service ook de geregelde aannemer Steve en stukadoor Ramon verstaan hun vak, blij met onze nieuwe badkamer
FOTO VAN S. VAN EE
Blij met badkamer
REACTIE VAN JASPER
Geachte familie van Ee, Hartelijk dank voor deze leuke en mooie recensie en de mooie foto. We zijn vereerd dit bij U te hebben mogen realiseren. Veel geluk en plezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door K. van Blaricum op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Almere
Prima bedrijf. Wel even flink onderhandelen maar dan heb je ook een mooie badkamer en toilet. After sale en service snel en goed geregeld. De verkopers helpen en vullen elkaar aan. Sanisale Almere, dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danny van den Akker op vrijdag 18 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Aanschaf Badkamer Sanitair. Uitermate prima service vanaf orienatie fase t/m nazorg. Goed deskundig advies en men neemt uitstekend de tijd om tot juiste aanschaf te komen. Bij vragen tussendoor (installatie) prima advies. Daarnaast zeer tevreden over de wijze waarop artikelen zijn bezorgd. Al met al een zekere aanbeveling waard. Kernpunten: Klantvriendelijk, deskundig, zich goed in klant kunnen verplaatsen, keurig advies in wensen klant, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede levering en prima nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van der Heide op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Almere
Een badkamer aageschaft ...top bediening...top service ..en een goede behulpzame bezorging..En voor informatie en advies altijd bereikbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Happy”
Door Jeanette van Rooijen en Frank Adriaansen op donderdag 3 sep 2020 20 | vestiging Almere
Wij zijn uiterst tevreden over Sanisale Almere. Ze zijn erg klantvriendelijk. De levering, de service en de after sales in 1 woord fantastisch. De complete badkamer en de toiletruimte schitteren je tegemoet. Helemaal happy! Onze complimenten aan het hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door W.v.d.Put op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Na vrij rond te hebben gelopen , en een afspraak te hebben gemaakt, zijn we zeer goed geholpen door de medewerker Dev. Goed advies mbt de kleuren van de tegels en goeie 3D tekening per mail mogen ontvangen. Mooie spullen gekocht. Bij levering bleek niet alles goed te zijn, na een paar foutjes in het magazijn. Dit is door Dev zeer snel opgelost en na 2 dagen werd alles hersteld. Na 2,5 week hard werken kunnen we gaan genieten van de badkamer.
FOTO VAN W.V.D.PUT
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Kees op zondag 22 sep 2019 19 | vestiging Almere
In Mei zijn we naar de Sanisale Almere geweest, om de badkuip te vervangen voor een inloopdouche. Vriendelijke verkopers, kennis van zaken, met een goed advies. Alle materialen besteld voor begin September voor een inloopdouche. Vervolgens zijn alle materialen precies op tijd en correct geleverd, en ook de rekening klopte precies. Sanisale Almere had een een goede aannemer geadviseerd. Dat bleek een geweldige man. Hij kwam precies op de afgesproken datum en tijd en werkte heel nauwkeurig. Bij het eruit slopen van de badkuip vielen een paar dingen wat tegen. De beste man klaagde echter niet, en heeft alles gewoon prima opgelost zonder extra kosten in rekening te brengen. Wij zijn heel tevreden, en jullie zijn toppers!
FOTO VAN KEES
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra op donderdag 21 feb 2019 19 | vestiging Heerlen
Voor Roland Berkers van Sanisale Heerlen is niets teveel. Hij diende ons van eerlijk advies, nam uitgebreid de tijd voor onze vragen, kwam stipt alle afspraken na en geen enkele moeite was teveel bij het zoeken naar alternatieven of het oplossen van praktische probleempjes. Niets dan lof. Chapeau, Roland, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Mark van Doesselaar op donderdag 29 nov 2018 18 | vestiging Zaandam
Ik heb twee glazen pendeldeuren gekocht voor in de badkamer. De heer Pafort heeft mij vanaf het eerste moment geweldig geholpen en meegedacht aan de meest praktische oplossing. Heel prettig en vooral professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Zanden op woensdag 22 mei 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben hier een badkamer gekocht en nieuwe toilet. Zeer tevreden over de afhandeling en personeel. Super aardig. Henk heeft alles voor ons gemonteerd hij levert echt vakwerk.
FOTO VAN VAN ZANDEN
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN VAN ZANDEN
Heerlijke douche
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Anouk Slegh op woensdag 18 dec 2019 19 | vestiging Almere
We hebben een complete badkamer gekocht bij Melvin en zijn team. Melvin is een eerlijke verkoper, die heeft ons begeleid van het beeld in ons hoofd naar het eindresultaat. Tussendoor nog een wijziging van tegels, was geen probleem. De deur staat altijd open en de koffie altijd klaar.
FOTO VAN ANOUK SLEGH
Badkamer
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
+ Toon extra foto van Anouk Slegh
REACTIE VAN MELVIN VAN MAANEN
Heel veel plezier gewenst met jullie mooie badkamer. Ziet er heel erg goed uit. Team Sanisale.com Almere
Reactie of foto toevoegen
“Telkens geen levering”
Door sander op vrijdag 30 mrt 2018 18 | vestiging Breda
Sinds sept 2017 aan het wachten op de correcte badoverloop/afvoer systeem.. tot 5 maal toe niet de goede geleverd.... Tijd om een oplossing aan huis te voorzien!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Verzendaal op donderdag 31 jan 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Goed geadviseerd door dhr Breggeman bij de inrichting en aankoop van onze badkamer. Sanisale is scherp geprijsd en de service na de aankoop is uitmuntend. Wij zijn zeer tevreden over de rol van de medewerkers van Sanisale en bevelen deze winkel aan.
FOTO VAN VERZENDAAL
De bestelling is binnen
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Xander Mos op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Almere
De medewerkers hebben ons super geholpen, onze andere leverancier had flink wat foutjes gemaakt waardoor wij spullen miste. Door de medewerkers van Sanisale hebben wij toch onze badkamer en wc op tijd af kunnen maken. Daarnaast zijn ze ook super behulpzaam en vriendelijk!

Aanvulling ontvangen 28 juli 2020: Alles is al gemonteerd en werkt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe”
Door Sjors van Hulten op donderdag 1 feb 2018 18 | vestiging Den Bosch
In januari 2017 hebben wij een badkamer gekocht bij Sani Sale Den Bosch. Het is nu een jaar later en we kampen nog steeds met een niet werkende thermostaat. Daar zijn we niet blij mee. We zijn nu 4 thermostaten verder, 3 bezoeken van Korver Holland (leverancier Sani Sale), ettelijke opgenomen verlofuren, vele inspecties, vele belletjes, inschakelen van onafhankelijke loodgieter en kosten voor improvisatie douche verder, maar nog steeds geen werkende thermostaat en douche.
Al om al, houden een onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en onvervuld gevoel aan dit hele traject met SaniSale Den Bosch. Het is geen partij die verantwoordelijk is en zorgt dat de klant verholpen is. Ze zijn niet proactief en eigenaar van het probleem van de klant en komen hun beloftes niet na. We zijn vermoeid na alle belletjes, getrek en geduw, alle opgenomen verlof uren ten behoeve van inspectie en hopeloze pogingen om actie in deze zaak te krijgen. Zodoende deze gegronde klacht, met de intentie een verschil te maken in hun service voor toekomstige klanten. Op dit moment gaan we nieuw binnenwerk bestellen en monteren door een andere partij. Voor een uitgebreider verslag verwijs ik u naar hieronder, beoordeel voor uzelf.

Verslag:
We hebben een melding van deze klacht gemaakt direct na installatie. De klacht luidt: Wanneer je aan de thermostaatkraan draait wordt het water koud en wordt het ook niet meer warm. De installatie is overigens door onszelf gedaan. Korver Holland zou een nieuwe thermostaat opsturen, wat het probleem voor 2 douchebeurten oploste. Flinke wat belletjes later is Korver eind 2017 zelf op bezoek gekomen. Ze hebben gekeken naar het binnenwerk voor zover dat mogelijk is en geconstateerd dat het niet aan hun binnenwerk ligt. Op dat moment waren we er zo klaar mee dat we direct een loodgieter in de hand hebben genomen, om dit op te lossen of het probleem nu door ons of door SaniSale veroorzaakt is. Deze loodgieter kende we niet en hebben we op aanraden van warmteservice Den Bosch ingeschakeld. De loodgieter heeft de leidingen, splitter en het binnenwerk gecontroleerd. Wat blijkt, de splitter in de meterkast en het binnenwerk wordt gewoon 60 graden bij gebruik douche (instelling boiler). Oftewel, niks mis met de aanvoering van warm water. Alle andere kranen aangesloten op de splitter geven gewoon warm water, werken naar behoren. Toen hebben we weer contact opgenomen met Sani Sale welke in conclaaf gegaan is met Korver. Korver heeft weer een monteur langs gestuurd, welke tot een: "Ik snap het niet conclusie kwam". We hebben hem verzocht dit intern te bespreken en terug te komen bij ons. Dit was halverwege december 2017 en anno 26-01-2018 nog steeds niks gehoord. Tijdens dit bezoek bleek ook dat ze de terugslagkleppen tijdens vorig bezoek niet inspecteert hebben/verschoont hebben, desondanks ze toen beweerden van wel. Tevens, wat ook een grap is, is hun offerte. Ze menen een vrijblijvende offerte aan te maken zodat je het kan vergelijken (stond op billboard voor de winkel), vervolgens loop je de winkel uit met een offerte zoals op de foto. Totaal onvergelijkbaar en al helemaal niet transparant. Tijdens de rondleiding door de winkel wordt verwezen naar een slechte plastiken "grohe" kraan en hun geweldig eigen merk kraan. Die specifiek aangewezen Grohe kraan is toevallig de enige plasticen Grohe kraan in die hele winkel.
FOTO VAN SJORS VAN HULTEN
Situatie in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Bob op vrijdag 28 okt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Ik ben onlangs bijzonder goed geholpen door Erwin van Sanisale Amersfoort. Ik had bij een andere leverancier (niet Sanisale) een bestelling gedaan, maar deze wandtegels bleken van erg slechte kwaliteit te zijn. Ik heb toen direct Sanisale Amersfoort gebeld en Erwin heeft toen de volgende dag al nieuwe tegels kunnen leveren. Dankzij Erwin heeft onze badkamerrenovatie geen vertraging opgelopen, welke anders aanzienlijk had kunnen oplopen. Ook onze nabestelling van extra tegels (zelfde tint) werd snel en efficient afgehandeld. Bijzonder fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Dirk op woensdag 10 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Vloertegels voor stoep bij voordeur. Ik ben goed geholpen en geadviseerd. De service is prima.
FOTO VAN DIRK
Tegels voor stoep
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door barry op zaterdag 24 nov 2018 18 | vestiging Tilburg
Goede service, laat merken ook na 4 jaar van de aankoop van onze badkamer de klant belangrijk is. We hadden een probleem met onze thermostaat kraan en Dev, de eigenaar loste het goed en klantgericht op.
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door P.Boers op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door zowel Jens als Jasper zijn we uitermate correct en snel geholpen. Ze hebben direct aangegeven dat we een tekening van de badkamer konden laten maken. Na de levering hadden wij nog meer tegels nodig en ook deze werden super snel geleverd. Alles wat wij besteld hebben was direct allemaal goed. Dat hoor bij andere bedrijven ook wel anders
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door E. de Waardt op vrijdag 24 nov 2017 17 | vestiging Purmerend
Gingen de afspraken om te komen tot levering en plaatsing gesmeerd (prachtige badkamer) de aftersales is knudde. En met knudde, bedoelen wij ECHT KNUDDE. De trafo van de spotjes ging vrij snel stuk, het bleek dat de bewuste serie fouten bevatte. Uiteraard zou de trafo vervangen worden, tsja, dat is al anderhalf jaar geleden. Veel, heel veel telefoontjes; bezoeken aan de showroom, weer telefoontjes. Eindelijk actie: de trafo ligt achter een badding (een balk van het verlaagd plafond) en is niet te verwijderen. De oplossing is al genoemd: het plafond moet open, de trafo verwisseld, het plafond hersteld, stukadoor en schilder aan het werk. Maar ja dat is al ruim een maand geleden, nog niets gebeurd dus elke dag met beperkt licht badderen. Ik verbaas me erover dat twee betrokken (?) eigenaren hun naam zo verpesten door laks te handelen. Natuurlijk hoop ik dat de oplossing snel komt; dan vermeld ik dat hier uiteraard.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart van Aanholt op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
Gehele badkamer (tegels/kranen en inrichting)

Aanvulling ontvangen 23 december 2018: Wij hebben alle spullen voor de badkamer gekocht bij Sanisale en alles is al geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met de spullen en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage bij badkamer”
Door Malou op maandag 31 dec 2018 18 | vestiging Delft
badkamer afgenomen, door Sanisale aangeraadde vakman geïnstalleerd. Na een maand lekkage. Sanisale heeft twee maanden! gekregen om het op te lossen. Niks gebeurd. Eigen loodgieter constateert klacht, Sanisale blijft het afschuiven op andere partijen. (o.a. dat ze niet genoeg tijd kregen om het op te lossen: twee maanden????)
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geplaatst”
Door Natasja op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Susanne en haar collega's hebben mij goed geholpen, de tijd genomen en naar mijn wensen geluisterd. In veel andere winkels werd ik (voor mijn gevoel) niet serieus genomen, vooral omdat haar ik wellicht wat jong ben en alleen in de winkel was. Hier wel en hier heb ik dan ook mijn nieuwe badkamer en toilet aangeschaft. Daarnaast ideaal dat zij het direct kunnen plaatsen met de klusjesmannen waar zij mee samenwerken. En erg service gericht (thee, koekjes, etc.).

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Inmiddels is de badkamer geplaatst. Ik zou een 3,5 a 4 sterren geven.
FOTO VAN NATASJA
Ontwerp toilet
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Nicolien op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn gehele badkamer (tegels, toilet, badmeubel en spiegelkast, douche, accessoires) bij Sanisale Amstelveen gekocht. Alles naar volle tevredenheid. Patrick denkt mee en heeft goede ideeen en perfecte service. Ben heel blij met mijn nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emile op donderdag 2 mei 2019 19 | vestiging Almere
Tegels voor de keuken uitgezocht. Heel prettig en goed advies gekregen. Alle tijd om rustig de diverse tegels te bekijken. Snelle levering en goede communicatie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Wpl Cornelisse op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Almere
wij zijn heel vriendelijk ontvangen, kopje koffie. de vraag wat we zochten alles voor de badkamer,we hadden het een en ander al uitgezocht. daar wouden we een tegen offerte voor hebben.maar het was zo super dat we hier alles besteld hebben. maar we kwamen er achter dat de douchewand te breed was. of dat naar 80 cm kon ,geen probleem en geen extra kosten. toen alles opgehaald kon worden werden we weer netjes geholpen. toen kwamen we er achter dat de radiator eigenlijk overbodig was, gaan ze kijken of die verkocht kan worden. de thermostaatkraan was niet in orde hij deed het gewoon niet. geen probleem kon naar de winkel pakken wij onze showroom model, en u kan douche. dat vind ik de juiste service, en alles heel vriendelijk. Mijn aannemer brak een spiegel van het spiegelkastje werd ook weer perfect geregeld. ik wens ze veel succes, en ik zal iedereen door sturen,naar Sanisale Almere. ik kan iedereen aanraden om hier te kopen en uitzoeken super filiaal en allemaal erg vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Claudia op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben alles voor de nieuwe badkamer uitgezocht, we hadden zelf al een ontwerp gemaakt, deze werd uitgewerkt in 3d. De spullen werden snel geleverd, we hadden de pech dat de toiletpot later geleverd zou worden, maar dat vonden we niet heel erg. Tijdens het betegelen kwamen we tegels te koet en die werden meteen aangeleverd.
Bij vragen over de toiletpot krijgen we snel antwoord. Pjotr heeft ons goed geholpen; we hebben met elkaar een oplossing kunnen vinden toen de bestelde pot maar niet geleverd kon worden, dus toen werd er een andere gevonden en deze kwam sneller dan verwacht toch nog nageleverd. Nogmaals; erg blij met de service van Pjotr.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Kuiper op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Leeuwarden
Complete badkamer gekocht, prima service, wij zijn een tevreden klant!

Aanvulling ontvangen op 27 november 2018: Onze aankoop hebben we ontvangen en alles hebben we reeds geplaatst. Goede service, zelfs op het moment dat er een wastafelmeubel zeer beschadigd was, hebben we een nieuwe ontvangen, kortom blij en tevreden met Sanisale Leeuwarden.
FOTO VAN FAMILIE KUIPER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nel-Ans op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Almere
Uitstekende service. Probleem douchecabine werd zelfs 3 jaar na plaatsing vakkundig en kosteloos opgelost. Zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Ruud Sprenkels op zondag 12 aug 2018 18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer gekocht met toebehoren. Dhr R.Berkers heeft ons goed geadviseerd en geholpen, we zouden zou weer terug gaan
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Finn S op zondag 8 nov 2020 20 | vestiging Heerlen
Ontzettend goed geholpen door medewerker Roland. Zeer vakkundig en vriendelijk. Zowel in het proces vóór aanschaf, als tijdens de bouw waar nog de nodige verzoeken vanuit ons zonder problemen zijn ingewilligd!
Reactie of foto toevoegen
“Hoe ik het wilde”
Door P. Brokling-Hoogendoorn op zaterdag 22 aug 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Nieuwe badkamer van Sanisale is helmaal wat ik in gedachte had. Personeel is uiterst vriendelijk, denk mee en gaf me precies wat ik wilde. Klein foutje in de bestelling door de leveranciers, maar hebben ze perfect opgelost. Met het slopen en bouwen, zeer vakkundig personeel en vriendelijk!!
FOTO VAN P. BROKLING-HOOGENDOORN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Diana Snaas op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Zwaag
Fantastisch geholpen bij Sanisale Zwaag door Leon en Joseline! Zij waren enthousiast, spontaan, geduldig en hebben ons geweldig geholpen. Kleine probleempjes werden snel door hen opgelost. Wij werden altijd gastvrij ontvangen en snel geholpen.
FOTO VAN DIANA SNAAS
Badkamer klaar
Reactie of foto toevoegen
“Als verwacht”
Door Sophie Hoofs op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Heerlen
Zelf met een ontwerp gekomen en perfect door hun opgepakt! Door hun ervaring is het ontwerp een beetje aangepast, zodat het functioneler is geworden. Chapeau! Tips waat je ook echt wat aan hebt. Heel ervaren, behulpzaam, vol begrip en geduldig is het personeel. Tegels zijn super kwaliteit en alle meubels, kranen & sanitair zijn exact als verwacht.
FOTO VAN SOPHIE HOOFS
Vrij bad
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet geleverd en gemonteerd”
Door Annita Melinga op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Groningen
Hebben bij Sanisale.com te Groningen ALLES voor een badkamer en toilet gekocht. En ALLES wat toegezegd werd is ook zeker waar gemaakt. Zijn dan ook heel tevreden over het ALLES.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Fam. Fermin op woensdag 14 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Uitstekend assortiment, deskundige begeleiding en goed meegedacht. Wij hebben nu een mooie badkamer en gastentoilet. Op het laatste moment extra tegels nodig, deze waren binnen drie dagen op locatie! Bedankt Jasper en Michael!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ben Verlint op maandag 28 jan 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Twee badkamers met douche en toiletmaterialen. Prima service, klantgericht, goede communicatie per telefoon en/of email. Ook bij omruilen prima overleg en service. Echt een aanrader. mede dankzij de 2 medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ruud van Dam op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Recent hebben wij onze verouderde badkamer laat vervangen voor een nieuwe moderne badkamer. Meerdere malen in de winkel van Sanisale Heerlen geweest, en we kunnen alleen maar concluderen dat we super geholpen zijn door de heren aldaar. In eerste instantie enkel een bestelling geplaatst voor een radiator, een wasbak incl meubel en spiegel. Nadien toch besloten om ook nog twee op maat gemaakte kastjes te bestellen om wat opbergruimte te creëeren. Deze bestelling werd op vrijdagmiddag rond 17.45u gedaan en de heren van sanisale hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze bestelling nog diezelfde dag bij hun leverancier terecht zou komen. De werkzaamheden in onze badkamer waren immers al ver gevorderd en het was wel zo praktisch als de kastjes direct gemonteerd konden worden. Op dinsdag ontvingen wij van Sanisale het bericht dat de kastjes geleverd waren en twee dagen later kwam een van de medewerker persoonlijk de kastjes afleveren. Nadien bleek dat we bij de bestelling van de radiator vergeten waren om een thermostatische onderblok te bestellen. Die avond snel bij Sanisale langsgegaan en omdat onduidelijk was welke precies nodig was kregen we twee verschillende mee. Afspraak was dat Ronald van Sanisale enkele dagen later het setje dat niet nodig was op zou komen halen, aangezien hij toch in de buurt was. Dit scheelde voor ons ook alweer een ritje van in totaal +-100km. Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn super tevreden met de adviezen en service van de heren van Sanisale Heerlen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Olav op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Ik heb bij Sanisale verschillende items voor een inloop douche besteld, waarbij er, door mijzelf aangedragen, een zeer korte levertijd vereist was. Dit werd probleemloos opgepakt en ondanks dat één van de bestelde items door mij, fout was aangevraagd hebben de medewerkers, ondanks de hoge tijdsdruk, het voor elkaar gekregen alles aan te leveren. Ik ben hier op een danige manier geholpen, dat ik dit anderen mensen zonder nadenken aanraad.
Reactie of foto toevoegen
“Service erg goed”
Door Ronald op woensdag 24 apr 2019 19 | vestiging Leiderdorp
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, bad, etc...) gekocht bij Sanisale. Al het materiaal is keurig netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Helaas was het bad beschadigd, dit was pas zichtbaar nadat al de beschermende verpakking was verwijderd. We hebben toen direct contact opgenomen met de winkel die dit direct bij de leverancier hebben neergelegd en daarbij ook meteen een nieuw bad voor ons hebben besteld. Binnen 3 dagen werd het nieuwe bad geleverd. Kan niets anders zeggen dan dat het personeel van het filiaal dit super snel probleemloos voor ons hebben opgelost. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer gerealiseerd”
Door Frank Meerding op woensdag 2 nov 2016 16 | vestiging Amersfoort
Zeer deskundig advies gekregen van de verkoper Erwin Wijnmaalen, dankzij zijn kennis konden wij onze "droombadkamer" realiseren. de gemaakte afspraken en geleverde artikelen waren zoals afgesproken op tijd en compleet. een aanrader dankzij het zeer goede advies van Erwin.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Chris Dreessen op maandag 21 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Bij SaniSale Heerlen, verkoper Roland, onze nieuwe badkamer gekocht. Een super ervaring gehad, waarin de gehele ruimte van A tot Z besproken is en waarin Roland zich ruim de tijd heeft genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Onze ideeën werden direct in een 3D model gezet, dit maakt de ontwerpfase direct duidelijk en geeft alle inzichten van zaken die besproken zijn. Na een drietal afspraken was onze badkamer compleet. Tussendoor al kort de kostprijs van de badkamer besproken, echter was er geen druk vanuit Roland om te verkopen. Aan het eind van het traject heeft Roland ons een prijs voorgelegd waar we - in positieve zin - van onze stoel door gevallen zijn! We hebben dan ook direct de badkamer besteld. Daarnaast is Roland zelfs buiten de kaders getreden door ons te voorzien van een vakman die de badkamer doet monteren!

Aanvulling ontvangen 28 mei 2019: De badkamer is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Mevrouw Jansen op zaterdag 30 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb een douchewand regendouche en badmeubel gekocht bij Sanisale Tilburg. Goed, kundig en vriendelijk geholpen door Dev. Goede prijs voor kwaliteitmeubels. Niet lang op de spullen hoeven te wachten alsook het laten plaatsen door afbouw Zeebregts uit Goirle. Jan en zoon Marcel zijn vakmannen met een goede service ook na het plaatsen. Je merkt dat ze de badkamer goed af willen leveren. Mocht iets niet goed zijn dan kan ik hen bellen en komen ze het in orde maken. Dit geldt ook voor Dev van Sanisale Tilburg. De firma Zeebregts werkt netjes en gaat voor kwaliteit. Zowel Sanisale Tilburg als afbouw Zeebregts raad ik aan. Gaan allebei voor kwaliteit en tevreden klanten.
FOTO VAN MEVROUW JANSEN
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte dienstverlening”
Door Mark Vondenhoff op dinsdag 8 jan 2019 19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer besteld. Dat is een behoorlijke investering en dan wil je voldoende tijd en aandacht hebben om een zorgvuldige keuze te maken. Roland Berkers van Sanisale Heerlen neemt neemt de tijd en bespreekt alle opties, alternatieven en wensen. Er is een grote showroom aanwezig. Na twee bezoeken hebben wij de bestelling geplaatst. Later hebben wij ook nog een aantal items van de bestelling aangepast. Dat was geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van de after sales waren wij blij met deze keuze. Alle vraagjes en installatie-aspecten werden keurig en op tijd beantwoord. Hij is zelfs tweemaal zelf thuis komen kijken naar aanleiding van vragen. Dat is klantgerichte dienstverlening en maakt dat wij tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Diverse badkamer sanitair”
Door Can op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben diverse badkamer sanitair aangeschaft bij Sanisale. Nog geen 5 maanden verder en mijn wastafelmeubel is ingestort. Dit is absoluut een constructiefout van de leverancier, want het haakje hing nog aan mijn muur, maar het hout is losgeraakt van deze constructie. Ik heb meerdere malen contact opgezocht met Sanisale maar de verkopers hebben hier zeer onprofessioneel op gereageerd. Allereerst werd ik meerdere malen aan het lijntje gehouden en werd mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden. Al deze beloftes zijn niet waargemaakt. Tot zeker 4 keer ben ik beloofd terug gebeld te worden, maar geen van deze beloftes zijn waargemaakt. Ik heb zelf meerdere malen een email moeten sturen en moeten nabellen. Uiteindelijk kreeg ik eindelijk een reactie en werd mij gezegd dat de badkamermeubels niet vochtbestendig zijn en dat de oorzaak vocht moet zijn geweest. Hoe logisch is dat? een sanitair winkel die geen vochtbestendige meubels verkoopt? Ondanks ik 2 jaar fabrieksgarantie heb, wil Sanisale mij niet een vervangend wastafelmeubel aanleveren. Kortom: Zeer slechte service, zeer slechte kwaliteit producten en zeer onprofessionele verkopers. Goedkoop is duurkoop! Een absolute afrader. Voor meer info neem contact met mij op en trap niet in de verkooptrucs van deze amateurs!
FOTO VAN CAN
Losgelaten kast
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door C.Zeldenthuis op woensdag 5 dec 2018 18 | vestiging Wormerveer
Bij samenstellen badkamer alle tijd voor ons genomen, geen haast. Computeranimatie werkte heel verhelderend. Samenwerking met loodgieter was perfect. De levering van de goederen werd 2 x uitgesteld i.v.m werkzaamheden van de loodgieter maar dat was helemaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Robert Klaassen op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer via sanisale Amersfoort besteld, tegels, meubel, toilet, douche, speaker systeem etc. Helaas top geregeld en een zeer scherpe prijs. Service uitmuntend, top geregeld allemaal Jasper
REACTIE VAN JASPER
Super veel dank Robert voor deze prachtige recensie. We hopen dat jij en je gezin hier vele jaren van mogen genieten.
FOTO VAN ROBERT KLAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs / kwaliteit verhouding”
Door Gerben Kamman op zondag 18 nov 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht(tegels, sanitair etc). Goed advies gehad. Probleempje met verkeerde douewand keurig opgelost door Sanisale. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Marcel en Petra Commandeur op zondag 11 aug 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een complete badkamer gekocht bij de Sanisale winkel in Almere. Wij werden heel vriendelijk ontvangen met een koppie koffie. Na een korte en duidelijke introductie over de winkel hebben wij rustig alles bekeken. Hadden wij een vraag kregen wij deskundige uitleg. We konden slagen voor zowel het sanitair als de tegels. Niet zo gek als je het ruim opgezette assortiment ziet. Kortom zeer fijne ervaring en tevreden (Ook over de prijs) vertrokken.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Spullen zijn geleverd en naar tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nico Z op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Zwaag
Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Leon en zijn team. Leon nam de tijd en was goed bereikbaar. Tevens was het geen probleem teveel bestelde tegels retourneren. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Mark otter op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb nu twee keer een completen badkamer bij deze vestiging gekocht word altijd goed geholpen en word goed naar je wensen geluisterd en daar word een prachtige 3D tekening gemaakt en kan je de badkamer al zien hoe het gaat worden ik zou deze winkel altijd aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Juiste artikel niet geleverd”
Door Ben Damen op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Delft
Vorig jaar een complete badkamer besteld, tevens via hun huisaannemer onze oude badkamer laten slopen en plaatsen.
In eerste instantie goed geholpen, je merkt dat ze ruim voldoende kennis in huis hebben. Helaas zijn wij kwa after-service niet tevreden. Tijdens het plaatsen van de meubels hadden wij de pech dat er het een en ander beschadigd was. Dit gemeld bij Sanisale, dit was geen probleem, ze gingen gelijk nieuwe meubels bestellen. Na een aantal maanden maar eens gebeld wat de stand van zaken was. Na een paar weken werden de meubels afgeleverd, van alles en nog wat werd geleverd maar helaas niet alle beschadigde meubels en het geen wat er geleverd was had een andere maat. (Slordig maar kan gebeuren)
Dit maar weer gemeld en erbij verteld dat ik het nu wel behoorlijk vervelend vind worden.(had tussentijds nog diverse malen contact gehad). Conclusie na nog net geen jaar (11mnd) hebben we nog steeds niet het juiste artikel gekregen. Ik ben benieuwd hoelang het nog gaat duren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Sevan op woensdag 14 feb 2018 18 | vestiging Amersfoort
We hebben geprobeerd om met SaniSale in contact te komen om onze badkamer te renoveren, dit heeft lang geduurd maar het heeft uiteindelijk wel plaats gevonden. Vandaag 15 februari 2018 heeft Jeroen vanuit SaniSale met het nummer 0611727193, contact met ons opgenomen. Hij heeft mij netjes en klantvriendelijk uitgelegd waarom het zo heeft gelopen. We zijn tevreden dat we een helder en duidelijk antwoord van SaniSale hebben gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Piet en Afra Veen op vrijdag 12 apr 2019 19 | vestiging Den Helder
Nieuwe badkamer en nieuw toilet. Super vriendelijke advisering en meedenken door vader en dochter Hesp! Altijd stond de koffie klaar! Ook met de uitvoerders van de verbouwing waren wij zeer tevreden. Gezellig en goed dat beiden (adviseur en uitvoerder) het resultaat kwamen bekijken en zelfs een aardigheidje voor ons meenamen. Pluspunt voor de uitvoerder: badkamer en toilet werden bij oplevering schoongemaakt! Top!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marsha op donderdag 15 nov 2018 18 | vestiging Wormerveer
Wij hebbrn bij Sanisale Wormerveer onze hele badkamer en toilet aangeschaft. Jens heeft ons heel goed geholpen met keuzes maken en dacht echt mee met ons mee. Op dit moment wordt alles geplaatst en vind ik iedere verandering prachtig. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerartikelen”
Door Vollema op maandag 29 okt 2018 18 | vestiging Almere
Wij hebben bij sanisale.com badkamer artikelen besteld. Er was het een en ander beschadigd en ze hebben alles op alles gezet om dit op te lossen. Het is uiteindelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet sanitair”
Door Theo van Kempen op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Apeldoorn
We zijn zeer goed geholpen in de mooie showroom van sanisale. Er was veel keuze en we zijn dan ook goed geslaagd. Alle spullen zijn keurig netjes op tijd thuisbezorgd en we zijn zeer blij met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Mar Hoekema op dinsdag 2 apr 2019 19 | vestiging Wormerveer
Heb een mooie stoere douchewand gekocht . En een toiletmeubel . Heel fijn geholpen, snelle levering en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring complete badkamer en toilet”
Door Bart op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Drachten
Sanisale heeft meegedacht en goed advies gegeven passend bij ons budget. We hebben hiervoor de tijd genomen en deze werd ook geboden. We hebben meermaals kleine aanpassingen gemaakt met uiteindelijk een goed resultaat. Tijdens installatie bleek een vergissing te zijn gemaakt met het aantal tegels. Dit is direct netjes opgelost, waardoor de installateurs door konden werken! Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Popma op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Een complete badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken. Duidelijke tekening erbij geleverd met de maten. Als er problemen zijn word je super geholpen. Een aanrader om bij Sanisale Leeuwarden een badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Michael op woensdag 7 nov 2018 18 | vestiging Wormerveer
Ik ben uitstekend geholpen en heel erg blij met alle mooie spullen die ik nodig heb om mijn droombadkamer te bouwen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geinstalleerde badkamer
1 / 67
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (45 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (11 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (7 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (14 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (4 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (14 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (2 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (3 ervaringen), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse (2 ervaringen), Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (3 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.