Feedback
8,4

Sanisale

Score uit 150 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
35 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sanisale
A-merken voor bodemprijzen. Snelst groeiende formule, door kennis en kwaliteit. Perfecte service. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Geen 0900 nummers. Mooi verzorgde showrooms.
Alternatieven voor Sanisale
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 358 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 583 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2220 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 150 ervaringen over Sanisale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren97 ervaringen
4 sterren32 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Per vestiging:
“Goed meegedacht”
Door Marlies Rodigas op zondag 21 jan 2018 '18 | vestiging Heerlen
In de vestiging Heerlen hebben we bij Roland Berkers badkamerkranen en sanitair gekocht. We kregen heel goede informatie, de levering was correct. Toen we een probleem hadden ( niet veroorzaakt door de geleverde materialen) werd er meteen met ons meegedacht en naar een mogelijke oplossing gezocht. Bedankt voor alle hulp Roland! Dit bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamerspullen”
Door Marijke op dinsdag 5 nov 2019 '19 | vestiging Almere
Ik heb een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Almere en ben ontzettend goed geholpen door attente en zorgvuldige medewerker Chavez. Op en top tevreden over de duidelijke informatie en klantvriendelijke benadering!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Van den heuvel op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer bij sanisale Nijkerk gekocht. Goed en vakkundig geholpen door Niels Ekema. Ze denken mee, alles werd op tijd geleverd, en naderhand denken ze ook mee in oplossingen mocht er toch iets njet helemaal naar wens zijn. Erg fijn geholpen, goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Glenn op zaterdag 3 mrt 2018 '18
Vorig jaar augustus 2017 badkamer en toilet uitgezocht met de enthousiaste verkoper (Gerard) deskundig en een meedenker! Af laten leveren februari 2018, alles netjes in overleg en keurig. Ik kwam door een verandering wat tegels te kort en die werden zeer snel uit een ander filiaal gehaald! Mijn ervaring met Sanisale te Capelle is super en kan deze bij iedereen aanbevelen. Kwaliteit en service, chapeau Sanisale, ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer en toilet. Een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door i Lodewikus op dinsdag 5 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben bij sanisail een badkamer gekocht, alles van a tot z voor een mooie badkamer. Wat een fijne verkoper is Dave, super vriendelijk,mijn complimenten.
Afbouw zebrechts, badkamer renovatie en tegelwerken kwam als eerste,badkamer gesloopt en begonnen met verbouwen van alles,wat een top gozer,we hadden echt een leuke click,harde werker en netjes. Daarna kwam Jeffreys tegelwerken,ook weer complimenten,super goed geregeld en alles netjes gevoegd.daarna kwam Marcel weer terug om alles af te monteren en op te hangen. Alles klaar,niets fout gegaan en dan ook nog leuke mensen over de vloer,zag er erg tegen op maar door dit alles zijn de 2wkn voorbij gevlogen. Normaal schrijf ik niet zo snel een review maar dit bedrijf en personeel wat wij hadden is echt een groot compliment waardig.super bedankt,hele tevreden en blije klanten.
FOTO VAN I LODEWIKUS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Joke Pluijgers op dinsdag 18 jun 2019 '19 | vestiging Leiderdorp
Voor ruim 11000 euro aan sanitair gekocht. De toilet potten konden niet op tijd geleverd worden . Nu moest ik ze ophalen in de winkel omdat ze maar 1 x gingen rijden voor een klant. de wandtegels waren niet voldoende geleverd. Konden wij betalen voor een spoedlevering. De tweede toilet kwam wederom niet op tijd ,maar kon ik ook ophalen! Kortom wat een ongelooflijke slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jolanda op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
Complete badkamer gekocht. Hele vriendelijke ontvangst vriendelijke mensen absoluut niet opdringerig. Beschikken over vakkennis ze denken mee hoe je het beste de ruimte kunt benutten uiteraard naar eigen keuze. Goed advies over kranen, tegels badmeubel enz. Tekening diverse keren aangepast op eigen verzoek. Niks was teveel echt hele goede service zowel voor kwaliteit en de prijs. Een aanrader is het zeker. Ben super blij met mijn complete badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 april 2019: De aankoop is al geleverd en badkamer heb ik laten monteren. Zelf mensen geregeld aangezien ik op korte termijn monteurs nodig had. Was een hele verbouwing van kleine inpandige badkamer (wastafel, toilet en douche soort inloopkast). Naar ruime badkamer waar kleine slaapkamer gedeeltelijk bij getrokken is. Heb nu een toilet, badmeubel, aparte ruime douche en een mooi ruim ligbad.
Reactie of foto toevoegen
“Goede beoordeling”
Door M Mud op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Ik heb hier een badkamer gekocht. De verkopers waren super vriendelijk en meedenkend. Tevens waren ze zeer vakbekwame in het technische aspect. Kortom een bedrijf wat betrouwbaar is en kwaliteit uitstraalt.

Aanvulling ontvangen 10 juli 2019: De badkamer is geplaatst. Ik wil een 5 sterren beoordeling doen.
Reactie of foto toevoegen
“Droom badkamer”
Door Maarten Vledder op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Almere
SaniSale Almere heeft mij me droom badkamer bezorgt , eerst in de winkel bij meerdere bezoeken prima geholpen meestal door Melvin en uiteindelijk hebben we het juiste gekozen , de Plaatsing werd gedaan door Henk een super vent houdt echt rekening met alles , werkt netjes en hard elke dag zag je vooruitgang hij overlegd met je geef raad over de kleine details echt een VAKMAN, en dan het eind resultaat buren en vrienden zijn jaloers het lijkt wel de badkamer van een Chique hotel hoor ik vaak , en ik ik geniet echt elke dag weer en zal zowel Sanisale Almere als Henk bij iedereen aanbevelen . ik zeg 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling badkamerartikelen”
Door Vollema op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben bij sanisale.com badkamer artikelen besteld. Er was het een en ander beschadigd en ze hebben alles op alles gezet om dit op te lossen. Het is uiteindelijk opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Timmerman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Tegels gekocht. Super service en erg klantvriendelijk. Kreeg ook nog een leuke korting. Binnen 5 dagen lagen de tegels klaar om opgehaald te worden. Ik hoefde de tegels niet zelf in onze auto te laden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lammes op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Zwaag
We zijn heel goed geholpen door Leon. Konden met al onze vragen bij hem terecht, niets was hem teveel. We hebben alles wat je in de badkamer nodig hebt bij hem gekocht. We zijn heel tevreden.

Aanvulling ontvangen 30 april 2019: Het is al ontvangen en gemonteerd. Het ziet er allemaal prima uit, we zijn er heel blij mee.
FOTO VAN LAMMES
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart van Aanholt op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Gehele badkamer (tegels/kranen en inrichting)

Aanvulling ontvangen 23 december 2018: Wij hebben alle spullen voor de badkamer gekocht bij Sanisale en alles is al geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met de spullen en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Ardy op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Twee volledige badkamers gekocht. Geholpen door Melvin. Dacht mee, leverde snel. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Samen met de verkoper een mooie complete badkamer en extra toilet ingericht. Goed advies en veel ideeën om ons zo compleet mogelijk te helpen. Alles super volgens afspraak gepland. Heel soepel met leveren
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door C.Zeldenthuis op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Bij samenstellen badkamer alle tijd voor ons genomen, geen haast. Computeranimatie werkte heel verhelderend. Samenwerking met loodgieter was perfect. De levering van de goederen werd 2 x uitgesteld i.v.m werkzaamheden van de loodgieter maar dat was helemaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter van de Bunt op donderdag 7 dec 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Nette correcte behandeling , goed de tijd voor de klant ,

Aanvulling ontvangen 9 december 2017: Badkamer compleet. Is geleverd. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage bij badkamer”
Door Malou op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Delft
badkamer afgenomen, door Sanisale aangeraadde vakman geïnstalleerd. Na een maand lekkage. Sanisale heeft twee maanden! gekregen om het op te lossen. Niks gebeurd. Eigen loodgieter constateert klacht, Sanisale blijft het afschuiven op andere partijen. (o.a. dat ze niet genoeg tijd kregen om het op te lossen: twee maanden????)
Reactie of foto toevoegen
“Begin er niet aan”
Door van tilburg op woensdag 8 jun 2016 '16 | vestiging Son
Sanisale.com son en Breugel begin er nooit aan. Vooraf al hoop trammelant ze zijn niet duidelijk mooie verkooppraatje maar dan.... Betalingafspraak klopt niet. Afspraak welke monteur komt moet je over bellen. Te weinig tegels besteld. Als je belt over deze klachten zijn ze vrij brutaal. De montage is goed er is goed overleg met monteur...maar samen kom je er achter dat de tekeningen niet kloppen..... Dus kun je weer bellen. Je blijft dus bezig terwijl je alles uitbesteed
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Karin op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Hilversum
Eind 2018 hebben we een badkamer uitgezocht bij de Sanisale vestiging in Hilversum. Alles volgens onze wensen was snel uitgezocht en een mooie 3D tekening was gemaakt. Vervelend was al dat je een handtekening zet onder een contract zonder de kosten te weten van de aannemer die het werk uit gaat voeren. Je wordt in contact gebracht met een aannemer nadat je het contract hebt geaccepteerd en die maakt een offerte voor de klus. De aannemer kwam deed een voorstel en dat zag er redelijk uit, we zijn daarmee in zee gegaan. Het werk ving aan op 4 maart 2019. De klus zou twee weken duren, dat werd bijna 3 weken! En was het nog niet af! De door Sanisale bestelde tegels waren ruim onvoldoende, ze hadden zich verrekend in de oppervlakte. Dat werd bijbetalen, met een toeslag van €50 voor spoedkosten! Een discussie met Sanisale gehad hierover, nee voor deze kosten draait u op kijk maar in de kleine lettertjes (lekker makkelijk). We hadden een muurtje op tekening van 120 cm breed en 10 cm diep, deze muur is nu 110 cm breed en 25 cm diep. De tegels zijn niet vlak waardoor je wat verspring bij de randen van de tegels ziet. Vloertegels die aan de randjes beschadigd zijn (mogelijk is het pak gevallen?). Een enorme discussie weer met Sanisale, ook de verkoper aan huis gehad, met de aannemer erbij. De aannemer geeft ons gelijk, maar Sanisale geeft niet thuis. Samenvattend! Sanisale verschuilt zich achter een 25 pagina tellend kleine lettertjes document, geeft een slechte kwaliteit van tegels niet toe. Zeer slechte (aftersales) service. Het zijn ordinaire dozenschuivers, zodra je het contract hebt ondertekend zoek je het maar uit. Nu is het 13 september en is ruim een half jaar later de badkamer "af", met de nodige rest mankementen, die niet meer opgelost gaan worden. Potentiele kopers u bent gewaarschuwd!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door barry op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Goede service, laat merken ook na 4 jaar van de aankoop van onze badkamer de klant belangrijk is. We hadden een probleem met onze thermostaat kraan en Dev, de eigenaar loste het goed en klantgericht op.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerspullen”
Door Sundermeijer op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb badkamermeubel, accessoires en tegels met toebehoren gekocht. De services en technische ondersteuning die ik bij sanisale in Barendrecht heb gekregen was zeer goed en het personeel zijn zeer gastvrij en niet opdringerig. Als ik nog iets nodig zou moeten hebben voor mijn badkamer ga ik zeker terug.
FOTO VAN SUNDERMEIJER
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Peter en Jilke op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Wijchen
We hebben hier een jaartje geleden een complete badkamer gekocht. Behalve super goede adviezen (incl 3D tekening) en een scherpe prijs ook een hele goede service! We hadden iets te weinig druk op onze regendouche en ze zijn zelfs hier geweest om een kleine aanpassing te doen waardoor ook dat nu perfect werkt! Wat ons betreft een dikke aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door W.v.d.Put op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Badkamer gekocht bij Sanisale Tilburg. Na vrij rond te hebben gelopen , en een afspraak te hebben gemaakt, zijn we zeer goed geholpen door de medewerker Dev. Goed advies mbt de kleuren van de tegels en goeie 3D tekening per mail mogen ontvangen. Mooie spullen gekocht. Bij levering bleek niet alles goed te zijn, na een paar foutjes in het magazijn. Dit is door Dev zeer snel opgelost en na 2 dagen werd alles hersteld. Na 2,5 week hard werken kunnen we gaan genieten van de badkamer.
FOTO VAN W.V.D.PUT
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Ruud van Dam op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Recent hebben wij onze verouderde badkamer laat vervangen voor een nieuwe moderne badkamer. Meerdere malen in de winkel van Sanisale Heerlen geweest, en we kunnen alleen maar concluderen dat we super geholpen zijn door de heren aldaar. In eerste instantie enkel een bestelling geplaatst voor een radiator, een wasbak incl meubel en spiegel. Nadien toch besloten om ook nog twee op maat gemaakte kastjes te bestellen om wat opbergruimte te creëeren. Deze bestelling werd op vrijdagmiddag rond 17.45u gedaan en de heren van sanisale hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze bestelling nog diezelfde dag bij hun leverancier terecht zou komen. De werkzaamheden in onze badkamer waren immers al ver gevorderd en het was wel zo praktisch als de kastjes direct gemonteerd konden worden. Op dinsdag ontvingen wij van Sanisale het bericht dat de kastjes geleverd waren en twee dagen later kwam een van de medewerker persoonlijk de kastjes afleveren. Nadien bleek dat we bij de bestelling van de radiator vergeten waren om een thermostatische onderblok te bestellen. Die avond snel bij Sanisale langsgegaan en omdat onduidelijk was welke precies nodig was kregen we twee verschillende mee. Afspraak was dat Ronald van Sanisale enkele dagen later het setje dat niet nodig was op zou komen halen, aangezien hij toch in de buurt was. Dit scheelde voor ons ook alweer een ritje van in totaal +-100km. Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn super tevreden met de adviezen en service van de heren van Sanisale Heerlen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn badkamer en toilet inrichting hier gekocht. Perfect geholpen door Patrick en zijn team. Goede afterservice! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Danny Senden op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen en geadviseerd door Roland Berkers. Bij Roland is niets teveel gevraagd en heeft altijd voor ons klaar gestaan in geval van vragen etc.
FOTO VAN DANNY SENDEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Diana Snaas op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Zwaag
Fantastisch geholpen bij Sanisale Zwaag door Leon en Joseline! Zij waren enthousiast, spontaan, geduldig en hebben ons geweldig geholpen. Kleine probleempjes werden snel door hen opgelost. Wij werden altijd gastvrij ontvangen en snel geholpen.
FOTO VAN DIANA SNAAS
Badkamer klaar
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerinrichting”
Door CJG Blom op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn vrouw en ik hebben bij deze vestiging een complete badkamerinrichting gekocht. We zijn prima geholpen bij de aankoop, er werd echt tijd voor ons genomen. We hadden ook een kast besteld, die achteraf eigenlijk niet nodig was. Deze hebben we kosteloos kunnen retourneren, zelfs de transportkosten hoefden we niet te betalen. Kortom: fijne winkel, met aandacht voor de klant
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Bart Reyneke op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Naar een badkamermeubel en design radiator gezocht en gevonden bij Sanisale Apeldoorn. Geholpen door de heer Hans Mulder. Hans wist waar hij over praatte en gaf goed en duidelijk advies en liet ook diverse badkamermeubels zien. Dezelfde dag nog konden we bij een bedrijf in Vaassen de radiator ophalen die bij thuiskomst meteen werd geïnstalleerd. Binnen een week konden we het meubel ook ophalen. Alles geïnstalleerd en het staat helemaal naar wens. Hans Mulder super bedankt. Sanisale Apeldoorn is een mooie zaak met volop keuze echt aan te bevelen.
FOTO VAN BART REYNEKE
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gereed”
Door Wim op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
We hebben een complete badkamer bij Sanisale gekocht. We kregen een goed advies in de winkel. De prijs was perfect. Toen we wat extra moesten hebben werd het meteen bezorgd . Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Een recensie waard”
Door Richard Goossens op maandag 24 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Complete Badkamer gekocht in 2018! Nu bijna een jaar later nog steeds heel gelukkig ermee. Destijds heel erg goed geholpen door Nick, maar wat we echt super vinden is dat we een jaar later problemen hadden met onze spiegel ( eigen toedoen) en we gewoon kosteloos een nieuwe kregen. Dat vinden we toch echt wel een recensie waard, want waar vind je dat nog? We komen zeker weer terug als we weer verhuizen en bevelen jullie zeker aan..
FOTO VAN RICHARD GOOSSENS
Brede wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Mar Hoekema op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Heb een mooie stoere douchewand gekocht . En een toiletmeubel . Heel fijn geholpen, snelle levering en een prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Bob op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Ik ben onlangs bijzonder goed geholpen door Erwin van Sanisale Amersfoort. Ik had bij een andere leverancier (niet Sanisale) een bestelling gedaan, maar deze wandtegels bleken van erg slechte kwaliteit te zijn. Ik heb toen direct Sanisale Amersfoort gebeld en Erwin heeft toen de volgende dag al nieuwe tegels kunnen leveren. Dankzij Erwin heeft onze badkamerrenovatie geen vertraging opgelopen, welke anders aanzienlijk had kunnen oplopen. Ook onze nabestelling van extra tegels (zelfde tint) werd snel en efficient afgehandeld. Bijzonder fijne ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Veel gedoe”
Door Sjors van Hulten op donderdag 1 feb 2018 '18 | vestiging Den Bosch
In januari 2017 hebben wij een badkamer gekocht bij Sani Sale Den Bosch. Het is nu een jaar later en we kampen nog steeds met een niet werkende thermostaat. Daar zijn we niet blij mee. We zijn nu 4 thermostaten verder, 3 bezoeken van Korver Holland (leverancier Sani Sale), ettelijke opgenomen verlofuren, vele inspecties, vele belletjes, inschakelen van onafhankelijke loodgieter en kosten voor improvisatie douche verder, maar nog steeds geen werkende thermostaat en douche.
Al om al, houden een onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en onvervuld gevoel aan dit hele traject met SaniSale Den Bosch. Het is geen partij die verantwoordelijk is en zorgt dat de klant verholpen is. Ze zijn niet proactief en eigenaar van het probleem van de klant en komen hun beloftes niet na. We zijn vermoeid na alle belletjes, getrek en geduw, alle opgenomen verlof uren ten behoeve van inspectie en hopeloze pogingen om actie in deze zaak te krijgen. Zodoende deze gegronde klacht, met de intentie een verschil te maken in hun service voor toekomstige klanten. Op dit moment gaan we nieuw binnenwerk bestellen en monteren door een andere partij. Voor een uitgebreider verslag verwijs ik u naar hieronder, beoordeel voor uzelf.

Verslag:
We hebben een melding van deze klacht gemaakt direct na installatie. De klacht luidt: Wanneer je aan de thermostaatkraan draait wordt het water koud en wordt het ook niet meer warm. De installatie is overigens door onszelf gedaan. Korver Holland zou een nieuwe thermostaat opsturen, wat het probleem voor 2 douchebeurten oploste. Flinke wat belletjes later is Korver eind 2017 zelf op bezoek gekomen. Ze hebben gekeken naar het binnenwerk voor zover dat mogelijk is en geconstateerd dat het niet aan hun binnenwerk ligt. Op dat moment waren we er zo klaar mee dat we direct een loodgieter in de hand hebben genomen, om dit op te lossen of het probleem nu door ons of door SaniSale veroorzaakt is. Deze loodgieter kende we niet en hebben we op aanraden van warmteservice Den Bosch ingeschakeld. De loodgieter heeft de leidingen, splitter en het binnenwerk gecontroleerd. Wat blijkt, de splitter in de meterkast en het binnenwerk wordt gewoon 60 graden bij gebruik douche (instelling boiler). Oftewel, niks mis met de aanvoering van warm water. Alle andere kranen aangesloten op de splitter geven gewoon warm water, werken naar behoren. Toen hebben we weer contact opgenomen met Sani Sale welke in conclaaf gegaan is met Korver. Korver heeft weer een monteur langs gestuurd, welke tot een: "Ik snap het niet conclusie kwam". We hebben hem verzocht dit intern te bespreken en terug te komen bij ons. Dit was halverwege december 2017 en anno 26-01-2018 nog steeds niks gehoord. Tijdens dit bezoek bleek ook dat ze de terugslagkleppen tijdens vorig bezoek niet inspecteert hebben/verschoont hebben, desondanks ze toen beweerden van wel. Tevens, wat ook een grap is, is hun offerte. Ze menen een vrijblijvende offerte aan te maken zodat je het kan vergelijken (stond op billboard voor de winkel), vervolgens loop je de winkel uit met een offerte zoals op de foto. Totaal onvergelijkbaar en al helemaal niet transparant. Tijdens de rondleiding door de winkel wordt verwezen naar een slechte plastiken "grohe" kraan en hun geweldig eigen merk kraan. Die specifiek aangewezen Grohe kraan is toevallig de enige plasticen Grohe kraan in die hele winkel.
FOTO VAN SJORS VAN HULTEN
Situatie in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Michael op woensdag 7 nov 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Ik ben uitstekend geholpen en heel erg blij met alle mooie spullen die ik nodig heb om mijn droombadkamer te bouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteitverhouding”
Door Schriever op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Complete badkamer van hoogwaardige kwaliteit gekocht, meteen inzichtelijk in 3D. Goede prijs/kwaliteit. We werden uitstekend geadviseerd. Bij aflevering was alles compleet en konden de produkten probleemloos worden geïnstalleerd door een door Sanisale geadviseerde installateur.
FOTO VAN SCHRIEVER
Geinstalleerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed”
Door Gonesh op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete Badkamer en toilet gekocht.. wij zijn dik tevreden over de service van sanisale. Vriendelijk.. Service is top..
FOTO VAN GONESH
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Voor Roland Berkers van Sanisale Heerlen is niets teveel. Hij diende ons van eerlijk advies, nam uitgebreid de tijd voor onze vragen, kwam stipt alle afspraken na en geen enkele moeite was teveel bij het zoeken naar alternatieven of het oplossen van praktische probleempjes. Niets dan lof. Chapeau, Roland, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Fam. Gerrits op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Zwolle. Hier zijn we erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Keshia op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij binnenkomst erg vriendelijk geholpen en i.v.m. de drukte een afspraak gemaakt voor een offerte en een 3D tekening. Deze viel iets boven ons budget uit, maar door goede adviezen van de verkoopmedewerker op een aantal zaken kunnen besparen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en deze is op de gewenste dag thuis bezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door samir Aouadi op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
badkamer... Michael en Tyrone hebben ons erg goed geholpen.. ze dachten goed mee, zelfs aan de kleine dingen die wij over het hoofd zagen. ik zou zeker dit bedrijf aan andere aanraden, zelfs al gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Maikel van Wier op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Almere
Melvin en zijn team hebben voor een fantastische badkamer gezorgd. Ondanks dat onze woning niet opgeleverd werd met NUTS voorzieningen hebben installateurs Henk, Faisel en Melvin zelf laten zien om mee te denken in oplossingen en flexibiliteit. Eindresultaat zijn wij enorm blij mee! Een mooie luxe badkamer en toilet tegen een goede prijs!
Heren nogmaals bedankt!
FOTO VAN MAIKEL VAN WIER
Heel blij hiermee
Reactie of foto toevoegen
“Van kastje naar de muur”
Door Rutger op zaterdag 14 okt 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
Wij zijn nu al twee jaar doende om dure inbouw kranen vervangen en geplaatst te krijgen. Worden gedurende die gehele periode van kastje naar de muur gestuurd waarbij medewerkers elkaar opzadelen met de klacht en/of elkaar afvallen richting de klant en/of andere bedrijven de schuld wordt gegeven dat de klacht niet is opgepakt of adequaat afgehandeld. Na twee jaar van vele malen (zelf) bellen, emails en vele holle toezeggingen dat de klacht zal worden verholpen is deze klacht nog niet verholpen en wordt er niets concreets ondernomen om de gemaakte toezeggingen überhaupt na te komen. Zeer frustrerend en zeker niet aan te raden als het allemaal wat moeilijker wordt !
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door Tom Alders op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
1,5 jaar na installatie moest ik een paar tegels bijkopen als van de oorspronkelijke levering. Gelukkig bleken ze nog leverbaar. Dev Chandihok van de vestiging Tilburg heeft e.e.a. keurig geregeld en de zelfde prijsstelling gehanteerd als destijds. Chapeau!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door R.H.Ferweda op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale een badkamer gekocht. De materialen zijn conform de afgesproken datum geleverd, echter er zaten diverse verkeerde onderdelen bij die door de verkoper naar onze tevredenheid zijn omgeruild. We zijn blij met het resultaat van onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Jan Nugteren op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Sliedrecht
Wij kochten een complete badkamer en toilet inrichting, inclusief tegels. Op een zeer plezierige manier is het ontwerpproces verlopen met Sebas Breggeman, inclusief een 3D ontwerp. In de calculatie van de vloertegels was iets misgegaan, waardoor er over waren. Zonder pardon werden deze terug genomen en gecrediteerd. Wij hebben Sanisale.com al aan verschillende mensen met verbouwplannen geadviseerd. Inmiddels met succes.
FOTO VAN JAN NUGTEREN
Badtafel
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
+ Toon extra foto van Jan Nugteren
Reactie of foto toevoegen
“Telkens geen levering”
Door sander op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Breda
Sinds sept 2017 aan het wachten op de correcte badoverloop/afvoer systeem.. tot 5 maal toe niet de goede geleverd.... Tijd om een oplossing aan huis te voorzien!
Reactie of foto toevoegen
“Bad verkeerd geleverd”
Door Meike op donderdag 12 okt 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Zeer slechte after sales service en advies. Alles voor de snelle verkoop. Kortom ik zou dit bedrijf nooit en te nimmer aanraden aan iemand in mijn omgeving of bij toekomstige projecten gebruiken. Optie verkocht die bij nader inzien te risicovol zou zijn om uit te voeren. Wanneer je hier bij ze op terugkomt en je afvraagt waarom je daar niet over geïnformeerd bent bij aanschaf, wordt gedaan alsof dit ons manko met een arrogantie die kant nog wal slaat. We komen ten slotte een badkamer kopen en verwachten advies in wat de mogelijkheden zijn. Niet de badkamer zo duur als mogelijk verkopen en als vervolgens de door ons ingehuurde loodgieter en installateur voor plaatsing aangeven dat het maken van een gat in het bad voor het toevoegen van een handdouche risicovol is ivm materiaal bad, je schouders ophalen en als oplossing bieden dat je de kraan terug mag brengen en er een muurdouche voor je bestelt kan worden waar we wel een lange levertijd op moeten verwachten. Met de opmerking dat het lastig is dat het al uit de verpakking is en hij sowieso niet snapt waarom we voor dit systeem kozen. De wereld op zijn kop. Daarnaast bleek dat standaard benodigdheden zoals een opvangbak niet eens mee geleverd waren. Het is dat het project volgende week afgerond dient te worden anders had ik ze graag de hele badkamer geretourneerd op een drukke zaterdagmiddag en was ik desnoods gaan procederen om mijn geld terug te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nel-Ans op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Uitstekende service. Probleem douchecabine werd zelfs 3 jaar na plaatsing vakkundig en kosteloos opgelost. Zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne adviseurs”
Door Edwin Hortensius op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Fijne adviseurs die echt meedenken en het plaatje compleet maken. Zeer concurrerende prijzen en bovenal uitstekende begeleiding voor ons als kopers maar ook voor de installateur. Reageren snel en komen altijd met een passende oplossing.
Voordat we de aankoop deden zijn we bij diverse concurrenten geweest en zelfs de dhz markt om prijsvergelijk te doen voor 2 badkamers en een toiletruimte, compleet met tegels. Uiteindelijk zijn het gemak, de prijs en de service doorslaggevend geweest. Een renovatie is al stressvol genoeg, dus laat je helpen door Sanisale Amstelveen, dat geeft rust.
REACTIE VAN EDWIN HORTENSIUS
Een van de twee badkamers met bad, inloopdouche met regendouche, compact wasmeubel en randloos toilet
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Stephanie Swagemakers op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Sani Sale in Tilburg een prachtige badkamer en toiletten gekocht. De eigenaar Dev is ontzettend aardig, klantvriendelijk en meedenkend. We werden vrij ontvangen in de showroom en Dev gaf meteen goede adviezen en dacht mee. Bij Sani sale Tilburg krijg je direct overal antwoord op, de 3D tekening kregen we heel snel en alle mails worden heel snel beantwoord. Over de kwaliteit van de producten zijn we ook erg te spreken! Mocht er iets tegen zitten qua levering of plaatsing, dan lost Dev het meteen binnen zijn kunnen op. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10!!!
FOTO VAN STEPHANIE SWAGEMAKERS
Details badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Huisman op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben in januari een badkamer gekocht bij Sanisale Amersfoort. Wij wisten al redelijk goed wat wij wilden dus hadden hierin niet heel veel advies nodig. Fijn dat Jasper een 3D tekening voor ons wilde maken waardoor we goed inzicht kregen in het formaat van de door ons gewenst meubel en sanitair ten opzichte van de totale ruimt. Er bleek na levering een klein onderdeel te ontbreken wat Sanisale a la minuut uit een showroommeubel haalde en ons meegaf zodat de aannemer direct verder kon met installeren. -TOP!-
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door John Krist op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Drachten
Superbedrijf, heel goed geholpen echt verstand van zaken. En de service is top. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 8 april 2019: Wij hebben de badkamer gekocht bij Sanisale Drachten, inmiddels is alles naar alle tevredenheid geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Nico Z op zondag 26 mei 2019 '19 | vestiging Zwaag
Wij zijn snel en vakkundig geholpen door Leon en zijn team. Leon nam de tijd en was goed bereikbaar. Tevens was het geen probleem teveel bestelde tegels retourneren. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Antsy en Erik op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben onze badkamer bij sanisale Leeuwarden gekocht. Goede service en goed meedenken.
FOTO VAN ANTSY EN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Michorius op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben alle sanitair voor badkamer en toilet gekocht bij Sanisale Apeldoorn. Helaas liet onze installateur ons keer op keer behoorlijk zitten. Ook onze douchecabine was niet juist geplaatst. Deze installateur kwam niet via Sanisale! Dhr. Alleblas heeft ons meerdere malen van raad en daad voorzien en alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat alle problemen werden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Sanisale Apeldoorn en kunnen iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karin op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Zwolle
Alle materiaal voor badkamerverbouw uitgezocht bij Sanisale. De levering verliep in etappes, want niet alles was er op tijd voor onze verbouwing. De medewerker aan de telefoon zei:o ja, die bestelling is nog niet weg". Uiteindelijk hebben we meer betaald dan de offerte, moesten we drie keer naar de winkel om iets te halen wat niet meegeleverd was en heeft ons installatiebedrijf een dag langer moeten werken omdat allerlei materialen eerst aangepast moesten worden, omdat ze niet pasten. Overwerk, extra materialen, reiskosten hebben ons extra kosten opgeleverd. Contacten hierover verlopen in een welles-nietes sfeer die heel vervelend is, en waar we niet lijken uit te komen
Reactie of foto toevoegen
“Sterk met de prijs”
Door Brian op maandag 25 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben badkamer gekocht bij Sanisale Heerlen. Erg goed geadviseerd en zeer tevreden met eindresultaat. Inbouwers waren professioneel en ook de aftersale is goed geregeld. Prijstechnisch kwam Sanisale bij ons als beste uit de bus en de kwaliteit is goed. Ze hebben zelfs een "foutje"wat na 3 weken aan t licht kwam netjes opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Gang van zaken bij schade aan radiator”
Door Wouter op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
In 2018 hebben wij via Sanisale.nl (Alphen aan den Rijn) de materialen (sanitair etc.) voor een nieuwe badkamer aangekocht. De levering van de goederen (3 volle pallets met tegels, toiletten, douchescherm, wastafel met meubel, kranen, tegels, radiator etc.) vond plaats op de dag dat verbouwing net gestart was met de sloop van de oude badkamer.

We hebben de materialen direct na de levering vanaf de pallets in onze woning en berging opgeslagen. Hierdoor stond ons huis (woonkamer, slaapkamers en berging) letterlijk vol met spullen (het is even kamperen in je eigen huis). De verbouwing duurde totaal circa 4 weken en als laatste wilde de aannemer de designradiator (Vasco Beams t.w.v. € 460) plaatsen. Bij het openen van de verpakking bleek de radiator op 2 plaatsen beschadigd en een vlek in het spuitwerk te bevatten.

Direct Sanisale.nl gebeld met het verzoek de radiator om te wisselen. Na enkele dagen afwachten heb ik zelf weer contact met hen opgenomen waarbij hun reactie was dat beschadigingen uiterlijk 2 dagen na levering gemeld moeten worden (staat i.d.d. in hun algemene voorwaarden) en hun leverancier de schade niet meer in behandeling neemt. Mijn argument dat mijn huis tijdens de verbouwing helemaal vol staat met de geleverde materialen waardoor ik niet alle materialen (elk onderdeel of pak tegels) direct heb uitgepakt om te beoordelen op eventuele beschadigingen, vond geen gehoor. De vlek in het spuitwerk (fabricagefout) maakte voor hun afwijzing geen verschil. Na het inschakelen van mijn rechtsbijstandverzekering werd er aanvankelijk totaal niet gereageerd om de ingebrekestellingen. Pas na herhaaldelijk bellen van de juridische adviseur heeft Sanisale.nl de kwestie zelf ook aangemeld bij hun rechtsbijstandverzekering (toevallig dezelfde als de mijne). Inmiddels heeft mijn eigen inboedelverzekering de schade uitgekeerd waardoor onze rechtsbijstandverzekeraar de zaak heeft afgesloten (er is juridisch gezien geen schade meer). Ik vind het een zeer belabberde service en zal dit bedrijf in mijn familie- en kennissenkring ten zeerste afraden.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. van Dijk op zondag 22 sep 2019 '19 | vestiging Amstelveen
We hebben bij Sanisale Amstelveen alle benodigdheden gekocht voor onze nieuwe badkamer. We zijn steeds kundig geholpen en te woord gestaan door verkoper Sebas. Hij nam de tijd en dacht mee bij het maken van onze keuzes. Twee onderdelen moesten uiteindelijk worden omgeruild. Ook hierbij zijn we goed en snel geholpen. We raden deze winkel zeker aan.
FOTO VAN M. VAN DIJK
Gemonteerd bad
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Chris Dreessen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Bij SaniSale Heerlen, verkoper Roland, onze nieuwe badkamer gekocht. Een super ervaring gehad, waarin de gehele ruimte van A tot Z besproken is en waarin Roland zich ruim de tijd heeft genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Onze ideeën werden direct in een 3D model gezet, dit maakt de ontwerpfase direct duidelijk en geeft alle inzichten van zaken die besproken zijn. Na een drietal afspraken was onze badkamer compleet. Tussendoor al kort de kostprijs van de badkamer besproken, echter was er geen druk vanuit Roland om te verkopen. Aan het eind van het traject heeft Roland ons een prijs voorgelegd waar we - in positieve zin - van onze stoel door gevallen zijn! We hebben dan ook direct de badkamer besteld. Daarnaast is Roland zelfs buiten de kaders getreden door ons te voorzien van een vakman die de badkamer doet monteren!

Aanvulling ontvangen 28 mei 2019: De badkamer is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Twee maal spullen gekocht”
Door Ted van den akker op maandag 2 feb 2015 '15 | vestiging Delft
Bij sani sale tweemaal spullen gekocht. Eerste keer radiatoren en een toiletmeubel.Alles conform afspraak en kwaliteit afgeleverd. Goede voorlichting, vriendelijke houding en denken mee in wat wilt en komen met alternatieven.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer gekocht”
Door Cedric Sanches op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Ik heb recentelijk een complete badkamer en toilet bij de Sanisale vestiging te Almere gekocht. Tijdens het gehele proces van advies en uiteindelijke aankoop ben ik zeer professioneel en vakkundig bijgestaan door Melvin van Maanen en zijn gehele team.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs / kwaliteit verhouding”
Door Gerben Kamman op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Badkamer gekocht(tegels, sanitair etc). Goed advies gehad. Probleempje met verkeerde douewand keurig opgelost door Sanisale. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Tim Wulffraat op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een goede ervaring met Sanisale in Almere en zijn dus tevreden over dit bedrijf. Waarom? Ze hebben kennis van zaken, handelen snel en effectief, wat ook geldt voor de schriftelijke communicatie. Bovenal zijn ze te vertrouwen. We kunnen dit bedrijf dan ook aanraden voor de aanschaf van een (deel van de) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zelf eens langs”
Door E van Zijl op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Indien je kwalitatief goed wilt slagen voor sanitair tegen scherpe prijzen zou ik zeker Sanisale aanraden. Volledig kunnen slagen bij Sanisale te Sliedrecht voor mijn badkamer en toilet daarnaast perfecte service (zelfs na sluiting werd nog alle tijd genomen) geen service te gek of te veel voor de heren die daar werken!! Zij denken graag met je mee doen meerdere voorstellen dat zelfs een lastige klant als ik (als het gaat om keuzes maken) zeer tevreden is over de aankopen. Ik zou zeggen 'ga zelf eens langs en ervaar het zelf'!! :)
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer aankoop”
Door harriet op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer bij Sanisale in Amersfoort gekocht, je betaalt iets meer dan de bouwmarkt maar daar krijg je een stukje service voor terug. Een prettige ontmoeting met de eigenaar Jasper die meedenkt en een 3d tekening maakt. Tegels en sanitair konden binnen twee drie weken geleverd worden. Badkamer is prachtig geworden. Er ging aantal dingen fout, schade aan de thermostaatkraan, die hebben we kunnen ruilen. Er waren (onverwacht) te weinig m2 tegels, dit is niet goed gegaan in de oorspronkelijke berekening in de winkel. Sanisale heeft actief meegeholpen aan een oplossing. Tip: goed met Sanisale afstemmen hoeveel m2 tegels er nodig zijn en daar afspraken over maken (liever teveel dan te weinig tegels is mijn visie)
FOTO VAN HARRIET
Badkamer met blauwe tegel
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam van de Velden op donderdag 31 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Na diverse negatieve reactie gelezen te hebben, kunnen wij melden dat wij juist zeer tevreden zijn. In mei hebben we onze complete badkamer besteld, hebben ook meteen een globale leverdatum gekregen, onze aannemer kon eerder beginnen even een telefoontje naar ze en de levertijd kon naar voren gehaald worden, echter het meubel liet even op zich wachten maar dat was geen probleem, stond anders toch alleen maar in de weg. zijn erg tevreden over het aantal tegels en plafondplaten, dit was ruim bemeten, we hadden dus ruim genoeg. We vonden het wel opvallend dat er steeds een andere verkoper was, gelukkig bestaat er een computer waar ze het snel even in op konden zoeken als we een vraag hadden. Al met en al tevreden klanten
FOTO VAN FAM VAN DE VELDEN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door Wilco op zaterdag 17 aug 2019 '19 | vestiging Amstelveen
complete badkamerinrichting aangeschaft bij Sanisale Amstelveen. Het personeel dacht goed mee bij het uitzoeken van de materialen en het ontwerpplan voor de badkamer. Levering was netjes op tijd. Vriendelijk personeel met een down to earth benadering, erg prettig!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S.Koelewijn-Bos op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Badkamer gekocht bij Sanisale Alphen aan den Rijn. Ik ben leuk geholpen door Pjotr. Hij dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. De badkamerspullen in april 2018 zelf opgehaald omdat ik de externe leverancier te duur vond. Prima hulp gehad van Pjotr met het inladen van de auto. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Nicolien op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
Ik heb mijn gehele badkamer (tegels, toilet, badmeubel en spiegelkast, douche, accessoires) bij Sanisale Amstelveen gekocht. Alles naar volle tevredenheid. Patrick denkt mee en heeft goede ideeen en perfecte service. Ben heel blij met mijn nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Popma op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een complete badkamer en toilet gekocht. Goed geholpen bij het uitzoeken. Duidelijke tekening erbij geleverd met de maten. Als er problemen zijn word je super geholpen. Een aanrader om bij Sanisale Leeuwarden een badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Roelse op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben bij Sanisale.com in Alphen aan den Rijn, onze badkamer gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Er was ruimte voor onze wensen wat aangevuld werd door deskundige adviezen. Alle spullen waren tijdig binnen. Ook de verwijzing naar een zeer bekwame aannemer, laat net die extra zorg zien. In een woord: "TOP!"
FOTO VAN FAMILIE ROELSE
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ruime badkamer”
Door Jan op zondag 27 okt 2019 '19 | vestiging Almere
Onze badkamer is ruim, maar lastig qua indeling. Melvin en zijn team hebben hier een prima oplossing voor bedacht. We zijn erg tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. Vlak voor de levering nam Melvin contact met ons op omdat de fabrikant tegels van verschillende kleur had geleverd. Hij kwam met diverse opties en we zijn tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden. De realisatie van onze nieuwe badkamer werd uitgevoerd door Henk Lepelblad. Henk is een vakman die voor elk probleem wel een oplossing heeft. Hij is een perfectionist die voor het beste resultaat gaat, dit alles in nauw overleg met ons.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Claudia op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben alles voor de nieuwe badkamer uitgezocht, we hadden zelf al een ontwerp gemaakt, deze werd uitgewerkt in 3d. De spullen werden snel geleverd, we hadden de pech dat de toiletpot later geleverd zou worden, maar dat vonden we niet heel erg. Tijdens het betegelen kwamen we tegels te koet en die werden meteen aangeleverd.
Bij vragen over de toiletpot krijgen we snel antwoord. Pjotr heeft ons goed geholpen; we hebben met elkaar een oplossing kunnen vinden toen de bestelde pot maar niet geleverd kon worden, dus toen werd er een andere gevonden en deze kwam sneller dan verwacht toch nog nageleverd. Nogmaals; erg blij met de service van Pjotr.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte aftersales”
Door E. de Waardt op vrijdag 24 nov 2017 '17 | vestiging Purmerend
Gingen de afspraken om te komen tot levering en plaatsing gesmeerd (prachtige badkamer) de aftersales is knudde. En met knudde, bedoelen wij ECHT KNUDDE. De trafo van de spotjes ging vrij snel stuk, het bleek dat de bewuste serie fouten bevatte. Uiteraard zou de trafo vervangen worden, tsja, dat is al anderhalf jaar geleden. Veel, heel veel telefoontjes; bezoeken aan de showroom, weer telefoontjes. Eindelijk actie: de trafo ligt achter een badding (een balk van het verlaagd plafond) en is niet te verwijderen. De oplossing is al genoemd: het plafond moet open, de trafo verwisseld, het plafond hersteld, stukadoor en schilder aan het werk. Maar ja dat is al ruim een maand geleden, nog niets gebeurd dus elke dag met beperkt licht badderen. Ik verbaas me erover dat twee betrokken (?) eigenaren hun naam zo verpesten door laks te handelen. Natuurlijk hoop ik dat de oplossing snel komt; dan vermeld ik dat hier uiteraard.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Danielle Westra op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Amstelveen
De badkamer en toiletruimte zijn helemaal vervangen. Patrick heeft ons super goed geholpen. We zijn erg tevreden en zouden zeker aanraden hier te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service achteraf”
Door Fay op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Meer als 3 jaar geleden is de badkamer in mijn huis verbouwd via Sanisale, helaas hield het licht in de badkamerspiegel ermee op.. Bleek een klusje.. Dirk Busch van Sanisale Sliedrecht heeft mij uitstekende service geboden en meerdere malen (snel) contact opgenomen. Alles opgelost! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door J.Vermeulen op woensdag 31 jul 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een renovatie gedaan van de badkamer en tweede toilet. We werden erg goed geholpen en geadviseerd en zijn zeer tevreden.Alle artikelen zijn erg mooi en vakkundig door installateur René geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goedkoop is duurkoop”
Door marina op donderdag 24 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Alles lijkt prima te gaan tot dat je een kritische vraag stelt of onaangebroken tegels wilt retourneren. Sanisale is dan van mening (letterlijk 'ons standpunt') dat ze maar 75% terug betalen, omdat de tegels terug geboekt moeten worden in het systeem en de leverancier weer een vrachtwagen moet sturen. Als je dan vraagt waarom men dat niet heeft gemeld bij aankoop of niet de algemene voorwaarden heeft overhandigd krijgt Sanisale Amsterdam de drang om een discussie met de klant aan te gaan en als hun het weerwoord dan niet aanstaat het gesprek gewoon te beeindigen. Onze ervarging 'goedkoop is duurkoop' en professionaliteit is ver te zoeken
REACTIE VAN MARINA
Ondertussen heeft het hoofdkantoor van Sanisale gereageerd en gekeken naar een passende oplossing waarmee wij akkoord zijn gegaan. Onze tip - bespreek bij aankoop heel goed wat er wel kan of niet kan als het gaat om retourneren!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem Bonestroo op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn bij de aankoop van een badkamer inclusief het benodigde tegelwerk keurig, professioneel, vakkundig en goed voorgelicht. Uiteindelijk zijn we tot koop overgegaan en de zorg nadat we het hadden aangeschaft was ook prima. Het kon blijven staan totdat we het nodig hadden, tegels welke tekort waren werden snel bijbesteld en de grotere zaken werden gebracht. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgerichte dienstverlening”
Door Mark Vondenhoff op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een complete badkamer besteld. Dat is een behoorlijke investering en dan wil je voldoende tijd en aandacht hebben om een zorgvuldige keuze te maken. Roland Berkers van Sanisale Heerlen neemt neemt de tijd en bespreekt alle opties, alternatieven en wensen. Er is een grote showroom aanwezig. Na twee bezoeken hebben wij de bestelling geplaatst. Later hebben wij ook nog een aantal items van de bestelling aangepast. Dat was geen enkel probleem. Maar ook op het gebied van de after sales waren wij blij met deze keuze. Alle vraagjes en installatie-aspecten werden keurig en op tijd beantwoord. Hij is zelfs tweemaal zelf thuis komen kijken naar aanleiding van vragen. Dat is klantgerichte dienstverlening en maakt dat wij tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Elvira Cornelisse op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Zwaag
Wij hebben een badkamermeubel, spiegel, wc, regendouche en verschillende accessoires gekocht. Verkoper was bijzonder aardig en deskundig. Kwam met mooie aanbiedingen en goede adviezen. Hadden zeker niet de indruk dat hij ons dingen wilde opdringen. Nadat wij de offerte hadden geaccepteerd wilde we nog wat wijzigingen aanbrengen. Dit kon zonder problemen. Een prima ervaring dus.
FOTO VAN ELVIRA CORNELISSE
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig”
Door Mark van Doesselaar op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Ik heb twee glazen pendeldeuren gekocht voor in de badkamer. De heer Pafort heeft mij vanaf het eerste moment geweldig geholpen en meegedacht aan de meest praktische oplossing. Heel prettig en vooral professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel moeite”
Door Van Buul op zondag 3 nov 2019 '19 | vestiging Den Bosch
Badkamer. Bij de verkoop enthousiaste vriendelijke verkopers. Spullen besteld toen ze geleverd werden was de bestelling niet compleet. Werd nabesteld weer opgehaald. Verkeerde kleur geleverd weer terug naar wasbak die niet paste. Andere uitgezocht weer n verkeerde meegekregen. Al met al 7 maal terug naar Den Bosch! Geen vriendelijke verkopers meer. Zelfs groeten was te veel moeite. Zou het niet aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Renny op zaterdag 8 jun 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Voor onze nieuwe badkamer hebben we al het materiaal (tegels, meubels, kranen, douche etc...) gekocht bij Sanisale in Leeuwarden. We zijn erg klantvriendelijk geholpen! Ze namen de tijd en konden ons vakkundig adviseren. De materialen werden op tijd geleverd. Ook nabestellingen en retourneren, omruilen van artikelen was geen enkel probleem en werd goed en naar wens opgelost. We zijn zeer tevreden met de goede en vriendelijke service van Jelle en zijn collega's! Ga zeker terug, mocht ik nog eens een nieuwe keuken nodig hebben!
FOTO VAN RENNY
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop sanitair”
Door Dorien op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben hier een complete badkamer uitgezocht en zijn uitstekend geholpen door Tyrone en zijn collega's. Ze denken mee met je en zijn erg aardig en flexibel. En we hebben natuurlijk een prachtige badkamer uitgezocht voor een prettige prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer en toilet”
Door F.Hanina op zondag 30 jun 2019 '19 | vestiging Utrecht
Couple weeks ago I purchased my bathroom and toilet from Sanisale Utrecht. I'm very satisfied client,The 3D design matched the deliverd bathroom prefectly, the products have a good quality according to the offered price and they are deliverd on time with no delay before the work started on my bathroom, and Sanisale were keeping up-to-date with the progress of my order and delivery.

Mr. Mikel Wallaart, the advisor, helped with choosing the products that fits my bugdet, taste and bathroom. After three weeks, the work started with my bathroom and WC. Mr. App and Ahemd (the constructors) are really professionals and they deliverd an extremly good and beautiful work within short time.

I have a plan to renovate my kitchen and unfortunalty, Sanisale doesn't do Kitchens as well.

Less points, that the packing was in large size and it was deliverd at the front door and some products (tegels) wehere left in the public parking place when I had to quickly figure out how to move them inside the house. It would be nice if the packing have a small size where it becomes really easy to deliver them IN the house.
FOTO VAN F.HANINA
Gerealiseerde douche en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Ronald en Jet Migo op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Wijchen
Wij hebben bij Sanisale Wijchen de toiletten gekocht en de badkamer. Bij binnenkomst was het al thuiskomen, Maatwerk was geen slogan maar werd ook in de praktijk echt waargemaakt. Perfect advies en meedenken. Op elk detail. Communicatie ook als het in de bouw anders liep dan gepland. Wij raden Sanisale Wijchen als het gaat om prijs en kwaliteit in alle opzichten zeer aan! Het resultaat is trouwens in een woord PRACHTIG!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Albert Sikkema op woensdag 2 okt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Bij medewerker Hans Kuijpers een badkamer aangeschaft. Zeer ervaren verkoper. Gaf heel goed advies. Nam alle tijd voor ons. Wij zijn heel tevreden met eindproduct. Ook na aankoop goede service geleverd. Wij konden daar met elke vraag over installatie terecht. Dit bedrijf raden wij zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“0 punten”
Door Kuipers op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Drachten
Tegels en badkameraccesoires gekocht bij Sanisale Drachten. het begon al met het leveren van de verkeerde tegels. Daarna iets meegemaakt waardoor mijn mond nog steeds open valt. We hebben 2 haakjes voor de douche besteld die we achteraf niet nodig hebben. Gebeld met Sanisale om deze te retourneren. We hadden geluk dat dit kon want meestal was dit niet mogelijk bij deze leverancier (kan wettelijk gezien helemaal niet). Maar goed we moesten er wel rekening mee houden dat het retourneren van deze 2 kleine doosjes(8 bij 5 cm) €45,- kost. U Kunt ze beter op marktplaats zetten was de reaktie. De eindeloze discussie die ontstond zal ik u besparen maar 1 van de opmerkingen was dat de voorwaarden van desbetreffende leverancier niet bekend waren bij Sanisale. Toen ik aangaf dat ze dus zaken doen met een leverancier waarvan ze de voorwaarden niet kennen werd er gezegd: Ja maar we doen niet veel zaken met de leverancier. M.a.w. de klant is de dupe. Er word gezegd dat Sanisale niet voor de kosten van de klant hoeft op te draaien. Ongelooflijk dat dit in deze tijd nog mogelijk is en dit bedrijf bestaansrecht heeft. Ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf toekomst heeft als het op deze manier met haar klanten omgaat. Nog nooit eerder zo ontevreden geweest dus moest dit delen. 0 punten voor Sanisale Drachten!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe badkamer”
Door Jelle en Froukje Jelsma op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
wij hebben hier een complete nieuwe badkamer besteld incl tegels, service is perfekt van begin tot eind,er wordt goed met de klant meegedacht,en wanneer iets niet goed werd afgeleverd, kwamen ze direkt in actie om dit te corrigeren. Kortom,echt een aanrader. Jelle en Zacheus, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door van Beek op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete badkamer aangeschaft bij Sanisale Tilburg, zeer goed geholpen door verkoper Dev. Dacht goed met ons mee, waarbij de spullen snel geleverd konden worden. Geweldige service en een zeer goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Zanden op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben hier een badkamer gekocht en nieuwe toilet. Zeer tevreden over de afhandeling en personeel. Super aardig. Henk heeft alles voor ons gemonteerd hij levert echt vakwerk.
FOTO VAN VAN ZANDEN
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN VAN ZANDEN
Heerlijke douche
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring complete badkamer en toilet”
Door Bart op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Drachten
Sanisale heeft meegedacht en goed advies gegeven passend bij ons budget. We hebben hiervoor de tijd genomen en deze werd ook geboden. We hebben meermaals kleine aanpassingen gemaakt met uiteindelijk een goed resultaat. Tijdens installatie bleek een vergissing te zijn gemaakt met het aantal tegels. Dit is direct netjes opgelost, waardoor de installateurs door konden werken! Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Winkel is aan te raden”
Door Mark op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn voor onze badkamer en wc hierheen gegaan en hebben super mooie dingen gekocht voor een hele goede prijs! Ook ben ik goed geholpen door pjotr! De winkel is zeker aan te raden!!

Aanvulling ontvangen 18 april 2019: De levering is al geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op zaterdag 18 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een badkamer bij SaniSale Leeuwarden gekocht. En zijn hartstikke tevreden over de service die Jelle ons heeft gegeven!

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: het apparatuur is gemonteerd, en dat is erg goed bevallen heb geen enkel probleem gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer gerealiseerd”
Door Frank Meerding op woensdag 2 nov 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Zeer deskundig advies gekregen van de verkoper Erwin Wijnmaalen, dankzij zijn kennis konden wij onze "droombadkamer" realiseren. de gemaakte afspraken en geleverde artikelen waren zoals afgesproken op tijd en compleet. een aanrader dankzij het zeer goede advies van Erwin.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Veronique op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Onze badkamer aangeschaft bij Sanisale Alphen aan den Rijn. We zijn super goed geholpen. Ze denken mee en hebben een groot aanbod. Bij aflevering en qua communicatie is ook alles netjes verlopen. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gemonteerde badkamer
1 / 49
Vestigingen Sanisale
Website: www.sanisale.com
aAlmere (22 ervaringen), Zandzuigerstraat 2, 1333 HD Almere, tel 036 - 737 01 55
bAlphen aan den Rijn (20 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn , tel 0172 - 24 01 11
cAmersfoort (7 ervaringen), Nijverheidsweg-noord 55C, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 432 80 61
dAmstelveen (7 ervaringen), Weverij 2/4, 1185 ZG Amstelveen, tel 020 - 751 99 70
eAmsterdam (2 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (11 ervaringen), De voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (1 ervaring), Stockholm 8, 2993 LM Barendrecht, tel 0180 - 76 92 04
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 27
iCapelle aan den IJssel , Lylantse Baan 14, 2908 LG, tel 010 - 227 00 34
jCruquius , Spaarneweg 16h, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 751 67 05
kDelft (3 ervaringen), Schieweg 93a, 2627 AT Delft, tel 015 - 256 09 01
lDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 25, 5232 BL s’-Hertogenbosch, tel 073 - 737 02 80
mDen Helder (1 ervaring), Energieweg 11, 1785 AG Den Helder, tel 0223 - 76 90 46
nDrachten (5 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 50, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 84 42 71
oGroningen (3 ervaringen), Atoomweg 2A, 9743 AK Groningen, tel 050 - 737 03 27
pHeerhugowaard (2 ervaringen), M. de Klerkweg 4, 1703 DK Heerhugowaard, tel 072 - 737 01 00
qHeerlen (9 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 00 08
rHengelo OV , Höltersweg 21/23, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 737 01 43
sHilversum (1 ervaring), Nieuwe Havenweg 39-41, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 622 56 09
tHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
uLeeuwarden (7 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (3 ervaringen), Meubelplein 1b, 2353 EX Leiderdorp, tel 085 - 876 99 15
wNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861 SE Nijkerk, tel 033 - 720 09 65
xPurmerend (1 ervaring), Nieuwe Gouw 24, 1442 LE Purmerend, tel 0299 - 42 20 20
ySchagen , Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0224 - 76 90 04
zSliedrecht (6 ervaringen), Leeghwaterstraat 103, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 76 90 31
a1Son (1 ervaring), Ekkersrijt 4030 A, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 55 38
b1Spijkenisse , Iepenlaan 19-35, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 90 20
c1Tilburg (9 ervaringen), Aphroditestraat 10, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 750 51 85
d1Utrecht (2 ervaringen), Vrieslantlaan 20c, 3526 AA Utrecht, tel 030 - 289 63 29
e1Wijchen (3 ervaringen), Nieuweweg 303, 6603 BN Wijchen, tel 024 - 645 25 98
f1Wormerveer (5 ervaringen), Kikkertweg 58, 1521 RG Wormerveer, tel 085 - 878 00 83
g1Zaandam (1 ervaring), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 32
h1Zwaag (5 ervaringen), De Factorij 2, 1689 AL Zwaag, tel 0229 - 29 89 88
i1Zwolle (3 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.