Feedback
8,3

Lindhout Badkamers en Keukens

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0164-650270 | Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lindhout Badkamers en Keukens
Een nieuwe badkamer/toiletruimte kiest u bewust. U laat zich goed inspireren en adviseren over de mogelijkheden. Er is bij ons in de showroom van alles te zien, maar al het moois moet ook precies aansluiten op uw persoonlijke wensen, de ruimte in uw badkamer/toiletruimte en uw budget.
Alternatieven voor Lindhout Badkamers en Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Bergen op Zoom Noord-Brabant) score 9,5 uit 1402 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 100 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,7 uit 256 ervaringen
• Keukenvision
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,5 uit 111 ervaringen
• Keukenloods
   
(Roosendaal Noord-Brabant) score 8,9 uit 963 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Lindhout Badkamers en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, montage, service
“Aan te raden”
Door Eefje Wientjens op donderdag 2 mei 2024 24
Nieuw huis aangekocht wat we wel een bouwval kunnen noemen, dus ook tijd voor een mooie badkamer. We zochten een bedrijf dat van A tot Z alles deed regelen. Via via kwamen we bij Lindhout uit, en die hebben ons geweldig geholpen! Lindhout is zeker aan te raden!!!
FOTO VAN EEFJE WIENTJENS
Reactie of foto toevoegen
“Onze badkamer is echt een plaatje”
Door Miranda van Aart op vrijdag 19 jan 2024 24
Al heel lang stond een nieuwe badkamer op onze wensenlijst. Maar we zochten wel een bedrijf dat van begin (slopen van badkamer) tot eind (installatie en plaatsing nieuwe badkamer) heel het traject voor hun rekening wilde nemen. Dat viel niet mee. Totdat we getipt werden door iemand die al ervaring had met Lindhout Badkamers te Bergen op Zoom. En wat zijn we superblij dat we op deze manier bij hen zijn terechtgekomen. Wat een vakmannen! Van het adviseren wat kan in de ruimte de wij hebben in onze badkamer tot aan het stucen, tegelen en plaatsen zelf. Stuk voor stuk vakmannen! Onze nieuwe badkamer is nog mooier dan verwacht. Echt een plaatje! Heel blij mee! Iedereen die ontzorgt wil worden van ontwerp t/m plaatsing hoeft niet verder te zoeken. Lindhout is echt een topbedrijf en een dikke aanrader!
FOTO VAN MIRANDA VAN AART
+ Toon extra foto van Miranda van Aart
+ Toon extra foto van Miranda van Aart
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Andre Dekkers op dinsdag 14 nov 2023 23
Complete verbouwing en inrichting van de badkamer heeft Lindhout voor ons verzorgd. Nemen de tijd voor een advies voor de inrichting. Komen ook eerst kijken voordat ze de aanbieding en advies definitief maken. Dan de activiteiten zelf. Komen de afspraken na, en zijn daar flexibel in. Kwaliteit gaat voor snelheid. De collega's van Lindhout komen zelf met verbeteringen, en stemmen dit continue af met ons als klant. Wij zijn enorm tevreden, waarbij kwaliteit en afspraak is afspraak bovenaan staan. Hoe vaak verbouw je in je leven een badkamer? Dan wil je dat met een professionele bedrijf doen. En aan die criteria voldoet Lindhout badkamers
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Fam Dooge op maandag 23 okt 2023 23
Badkamer en toilet door Lindhout geplaatst. Goede communicatie. Ze komen afspraken na. Vriendelijke monteurs. Badkamer en wc zijn heel mooi geworden.
FOTO VAN FAM DOOGE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos Lapien op donderdag 12 okt 2023 23
Afspraken zijn conform nagekomen en het eindresultaat mag er zijn. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima bedrijf”
Door J. Scheeres op maandag 25 sep 2023 23
Badkamer en toilet laten renoveren. Is in 2 weken prima gedaan, ondanks de werkdruk (ze zaten nl tegen de bouwvakvakantie aan te hikken, haha) Communicatie met en tussen installateurs, tegelzetter, stukadoor en de jongen die de afkitting deed verliep probleemloos. Deze mannen waren top! Een laatste hobbel over de factuur hebben we met dhr. Lindhout goed opgelost. Kortom prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door J.Theunisse op zondag 17 sep 2023 23
Onze badkamer en het toilet beneden zijn helemaal vernieuwd door Lindhout. Wat heel fijn was is het totaal concept. Overal wordt voor gezorgd. Je hoeft zelf nergens meer achteraan. We hebben ook zelden zulke nette werklui in huis gehad. Rommel werd steeds keurig opgeruimd. Zijn ook op afgesproken dag begonnen en alles was gebruiksklaar na 2 weken.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Fam M Nijland op zondag 17 sep 2023 23
Wij hebben in november 2022 een toilet uitgezocht bij van Lindthout. Bij het uitzoeken zijn wij uitstekend begeleid en geholpen door Angelique. In April 2023 werd de toilet geplaatst. Dit heeft conform de afspraken een week geduurd. Metselwerk en stucwerk was door van Lindthout uitbesteed aan derden. Ook zij leverden naast het andere werk door van Lindthout prima werk af. Ook niet onbelangrijk, al het personeel dat zich met onze toilet heeft beziggehouden waren zeer prettig in omgang. Chapeau! Het resultaat van de toilet is te zien op meegezonden foto's. Daar wij al eerder zeer tevreden waren over de plaatsing van de badkamer door van Lindthout blijven wij dat ook met de plaatsing van de toilet. Kortom een aanrader.
FOTO VAN FAM M NIJLAND
+ Toon extra foto van Fam M Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Hennie en Elly op dinsdag 4 jul 2023 23
Na vele jaren onze kleine badkamer laten vernieuwen door Lindhout installatie-techniek. Precies volgens afspraak kwamen twee jongemannen op maandagochtend bij ons binnen om de oude badkamer te slopen. Het bleken Robert en Rick te zijn die na het kennismaken en koffie begonnen met de stucloper de looproute en wenteltrap af te dekken. Het slopen, duurde 1dag. We hadden medelijden met die mannen wegens het stof en het gesjouw met materiaal en puin, onze wenteltrap op en af. De dagen erna zijn Robert en Rick met voorbereidend installatiewerk verder gegaan en ook dat verliep voorspoedig zodat Frank, de stukadoor op koningsdag de wanden kon stuken. We hebben daarna even moeten wachten tot de geplande tegelzetter beschikbaar was maar Maikel kwam en maakte geweldig strakke tegelwanden en daarna de vloer en Frank kwam terug om het plafond te stuken. Zowel Robert, Rick als Maikel hebben steeds met ons overlegd of geadviseerd over het uit te voeren werk en dat hebben we erg prettig gevonden. Uiteindelijk is de badkamer op de laatste dag afgemonteerd en gekit(jammer, hun namen vergeten :-( Helaas bleek de spiegel beschadigd en was de radiator nog niet geleverd. Daar hebben we nog een maand op moeten wachten maar Andre, ook een Lindhout medewerker heeft de montage van de nieuwe spiegel en de radiator super netjes uitgevoerd. Complimenten voor de harde werkers, Robert, Rick, Maikel, Frank en voor de wijze waarop zij onderling telefonisch met elkaar afstemmen over de vervolgstappen in het werk om het hele project soepel en snel te laten verlopen. Ze hebben prachtig werk afgeleverd en zeker zo belangrijk, zij en wij hebben het super gezellig gehad. Puntje van kritiek: de communicatie vanuit het bedrijfsbureau met de klant kan beter.
FOTO VAN HENNIE EN ELLY
+ Toon extra foto van Hennie en Elly
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer en het toilet”
Door Sandra op donderdag 30 mrt 2023 23
Iedere dag genieten we vd badkamer en toilet die samen met Lindhout tot stand is gekomen. Vooraf samen de (out of the box) mogelijkheden bekeken van wat er in onze ruimte met bijzondere vorm mogelijk was. Goede begeleiding en tips bij het uitzoeken vd gewenste materialen. Tijdens de renovatie kwamen we onverwachte uitdagingen tegen en verliep niet alles perfect, maar ook nu werd er weer volop meegedacht, zaken opgelost, netjes gecommuniceerd en was er continue betrokkenheid. Een eindresultaat waar we erg blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Top en bedankt”
Door Frans op dinsdag 7 mrt 2023 23
Helemaal blij met onze nieuwe badkamer! Vanaf het begin altijd een prettig contact gehad en goed begeleid door Frans en zijn Team. Afspraken keurig nagekomen alles gedemonteerd en geïnstalleerd in 2 weken tijd. En wat een top team met vakmensen voor de installatie van de badkamer! Top en bedankt,
Frans
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Service is ver te zoeken”
Door p.j. de Bruin op maandag 6 jun 2022 22
10 maanden voor oplevering van nieuwe woning keuken besteld. Lukt ze niet om 10 maanden later te leveren, toen de keuken er eindelijk was hadden ze geen monteurs, en toen eindelijk alles op zijn plaats stond, mochten we nog 3 maanden op de vaatwasser wachten. toen die er eenmaal ook stond kregen we nog een meerwerk rekening van 106,40 euro omdat hun verkoper de verkeerde kraan had laten monteren.(kraantje kost 15 euro). Zowel de eigenaar als de keukenverkoper kunnen wel een cursus klantvriendelijkheid en service gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Houden zich niet aan de afspraken”
Door Arrietta Bertram op vrijdag 29 apr 2022 22
Waardeloos bedrijf, arrogant, houdt zich niet aan de afspraken. Medio september 2020 is Lindhout aan de badkamer begonnen. Werkzaamheden zouden 4 weken duren en het wat bekend dat wij 24 november de woning zouden betrekken. Er was geen begeleiding, medewerkers wisten niet wat ze moesten doen. De bouwtekeningen waren verkeerd, afmetingen van de meubels op tekening waren niet goed. Tegels waren krom. Dit was bekend bij Lindhout en hebben verzuimd ons te waarschuwen Inmiddels is het nagenoeg mei 2021 en de badkamers is nog steeds niet af. De geleverde vloerverwarming is niet in staat om de ruimtes te verwarmen, de douchevloer moet er voor de 2e keer uit omdat de tegelzetter niet in staat is deze goed te laten aflopen. Tegelzetter werkt ook niet door. De medewerkster is totaal niet klantvriendelijk en/of behulpzaam. Die is gewoon arrogant en verwacht dat wij ons na 10 maanden nog steeds aan de planning van Lindhout kunnen conformeren, terwijl vrije dagen al een eind op zijn. Wat een rampbedrijf, we hebben spijt ooit met hen gestart te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Ludo de Vos op donderdag 19 nov 2020 20
Na een bezoek op deze website besloten om langs te gaan bij van Lindhout om te kijken voor een nieuwe badkamer. We zijn heel vriendelijk ontvangen en na het uitwisselen van de mogelijkheden is er een offerte gemaakt. Hierna langs geweest om alle details te bespreken. Begin oktober zijn ze begonnen en 2 weken later heb ik mijn gewenste badkamer. Ik ben zeer tevreden over alles, de monteurs zijn vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ze hebben een prachtig stukje vakwerk achtergelaten waar ik jaren en jaren mee door kan. Bij deze een dikke pluim voor het hele team van 'van Lindhout'.
REACTIE VAN LUDO DE VOS
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van Hooff op vrijdag 2 okt 2020 20
Wij zijn na aanraden van vrienden gaan kijken bij van Lindhout voor een badkamer. Na een vriendelijk ontvangst zijn we in gesprek gegaan wat onze wensen waren. We zijn heel goed geïnformeerd door Frans en Ilse en samen zijn we tot het uitzoeken van een mooie badkamer gekomen. Op 14 september zijn ze gestart en twee weken later was de badkamer helemaal af wat ons ook belooft was. Wij kunnen niets anders zeggen dat we heel tevreden en er vooral heel blij mee zijn. Een hele goede service op gebied van info en vooral vakwerk wat ze leveren. Een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Monique op dinsdag 29 sep 2020 20
Na een lang traject (uitzoeken van alle materialen etc) gekozen voor Lindhout en geen seconde spijt van. Nu al 2 weken aan het genieten van onze droom badkamer. Geen enkel punt van ontevredenheid! Goed geholpen in de showroom, er wordt mee gedacht om tot een goed resultaat te komen. De montage, stukadoor en tegelzetter werken goed samen om zo snel mogelijk gereed te zijn. En inderdaad binnen de 2 weken was alles klaar. Voor iedereen dikke pluim voor jullie inzet! Bedankt namens ons ...
FOTO VAN MONIQUE
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Kees op maandag 20 jul 2020 20
Helaas, na vele positieve review hierbij een mindere. Na gesprekken met twee verschillende verkopers ( zijn allebei in de tussentijd weg/ontslagen) hadden wij eindelijk een offerte voor een badkamer. Toen kwam het, verkeerde tegels, verkeerd badmeubel en kranen die verkeerd van kleur waren. Tegels waren toch naar ons zin dus deze zijn geplaatst, badmeubel is geplaatst en wij gaven aan dat het de lichte kleur was maar volgens de eigenaar lag dat aan de lichtinval, dit ook maar geaccepteerd. Toen het verhaal kranen, deze waren opnieuw besteld in december en zouden in maart geleverd worden. Zelf maar een berichtje gedaan en het antwoord was dat ze er nog niet waren vanwege de corona, zouden in april/mei geleverd worden. Het is uiteindelijk half juli geworden. Voordat deze geplaatst zouden worden wilden wij graag nog het een en ander uitpraten maar de heer Lindhout was dit niet van plan en begon te dreigen met een advocaat dus hebben wij ten lange leste maar besloten om akkoord te gaan met de laatste termijn. Eindelijk is onze badkamer nu klaar maar we blijven met een heel vervelend gevoel achter. De heer Lindhout doet zich voor als een heel amicale persoon maar achteraf is hij toch heel anders. Dan nog even een positief punt, gelukkig heeft hij goed en vakkundig personeel in dienst wat professioneel en netjes badkamers plaatst, deze jongens verdienen een pluim, de heer Lindhout en zijn verkopers niet. Dus mocht u in zee gaan met hun, bezint eer ge begint!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over handelwijze”
Door Tonny Kruf op zondag 26 jan 2020 20
Wij hebben de badkamer gekocht en laten plaatsen door lindhout. Nog nooit in mijn leven zo een drama meegemaakt. De verkoop in het begin was goed. Vriendelijk man en duidelijke uitleg. Maar die heeft ontslag gekregen of genomen daar. Wij hebben zelf de oude badkamer geheel gestript en klaar voor de verbouwing gemaakt. De eerste dag ging erg goed. Vriendelijke jongens en harde werkers. Maar dat was ook gelijk de laatste goede dag. Het zou eigenlijk 14 dagen duren van begin tot oplevering. Maar ze zijn eind april begonnen en de oplevering duurde tot half september. Ze hadden vergeten de douchewand te bestellen, namen ze gewoon een andere mee zonder te melden. Die wilden ze gewoon plaatsen...... nou dat lieten we niet toe natuurlijk. Dus die moest alsnog besteld worden. ( 6 weken levertijd). De nieuwe radiator werd beschadigd en slecht geplaatst. Leidingen te kort afgeknipt. Is na klagen wel vervangen door een nieuwe. De douchemengkraan beschadigd met plaatsen, scheef en uitstekende S-koppelingen. Is na klagen wel vervangen en goed geplaatst. Kranen op wastafel afwijkend van maat geplaatst. Is na klagen goed gezet. Gaten voor de douchewand aan de verkeerde kant geboord, dus tegels kapot. Uitgebroken ( groot stuk ) en opnieuw betegeld. (twee zelfstandige tegelzetters hebben hier aan gewerkt en beide waren zeer vakkundig overigens). Het ergste vond ik de houding van de heer Lindhout zelf. Hij kwam na veel bellen en mailen langs om te kijken en zij alleen maar we lossen het op. We wilden graag uitleggen wat we niet fijn/ goed vonden. Dit wilde hij niet en negeerde ons zelfs. Hij heeft ons ook bewust op de lange baan geschoven. En zij constant geen tijd te hebben. Uiteindelijk juridisch advies ingewonnen en een aangetekende brief gestuurd met een gestelde termijn van 14 dagen. En Voila, toen kon het ineens alle dagen. Uiteindelijk is de badkamer prachtig geworden, maar dit geeft er wel een zwart randje aan. Ps: ik heb nog niet alles benoemd, slechts een klein deel.
FOTO VAN TONNY KRUF
Resultaat wastafel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 15
Vestiging Lindhout Badkamers en Keukens
Website: lindhout.nu/
  Bergen op Zoom, Oude Moerstraatsebaan 6, 4614 RP Bergen op Zoom, tel 0164-650270
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.