Feedback
8,1

Siematic aan de Ringveste

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.siematic-ringveste.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Siematic aan de Ringveste
Hier vindt u een compleet nieuwe manier om de woonkeuken te ervaren. Hier vindt u unieke keukenontwerpen van de hoogste kwaliteit - ontworpen voor uw persoonlijke levensstijl. U hebt ons geïnspireerd om nieuwe en verfrissende stijlwerelden te creëren.

We hebben een keukenstudio gecreëerd die u biedt wat u van SieMatic verwacht. Award-winning designerkeukens met innovatieve oplossingen die bijdragen aan kookplezier en het leven leuker maken. Onmiskenbaar en stijlvol gepresenteerd op basis van de SieMatic stijlcollecties: Pure, Urban en Classic. U vindt hier de nieuwste apparatuur en accessoires trends en alle mogelijkheden op het gebied van materialen, werkbladen en keukenmeubelen.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Siematic aan de Ringveste. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Tom Schenk op maandag 5 jul 2021 21
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een prachtige nieuwe keuken gekocht die helemaal naar onze wens is. Dit komt door het prettige aankoopproces dat we samen met Danny Albinus en zijn collega's hebben doorlopen. We hebben regelmatig contact gehad op belangrijke momenten, hij luisterde goed naar onze wensen, kwam met goede adviezen, vertelde een eerlijk verhaal bijvoorbeeld over kinderziektes in nieuwe apparaten en als Danny niet beschikbaar was dan hielpen zijn collega's ons. We gaan nog lang plezier beleven van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN TOM SCHENK
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is echt prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer plezierig traject!”
Door Dirk van der Burg op donderdag 19 nov 2020 20
Van het begin tot ingebruikname van onze Siematic keuken een zeer plezierig traject doorlopen met Timo Koning van Eigen Huis keukens. We hadden al best wat showrooms bezocht voordat we bij Eigen Huis langs gingen en wisten goed wat we wilden. Toch heeft Timo het voor elkaar gekregen om ons tot een aantal nieuwe inzichten te brengen wat onze keuken echt helemaal af heeft gemaakt. Na ieder showroombezoek een fles wijn mee naar huis, Timo die na de handtekening voor iedere keuze of kleine wijziging netjes met ons heeft overlegd, een deskundige monteur die op zijn vrije zaterdag de laatste puntjes voor de verhuizing in orde kwam maken en een snelle en correcte afhandeling van een paar kleine opleverpunten. Van het begin tot het iedere dag gebruiken van onze keuken een zeer plezierig traject!
FOTO VAN DIRK VAN DER BURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw appartement”
Door Augusteijn op vrijdag 18 sep 2020 20
We hebben 2 jaar geleden bij jullie Eigen Huiskeukens een keuken gekocht. Omdat de toenmalige verkoper van baan was veranderd, nam verkoper Danny Albinus contact met ons op, om de keuken nog eens door te lopen. Dat was erg fijn, want er wat typenummers waren veranderd en ook konden we samen met Danny ook nog het e.e.a. aanpassen/veranderen. Omdat de oplevering van ons appartement telkens uitgesteld werd, moesten we diverse keren de leverdatum van de keuken verzetten. Daar deed Eigen Huiskeukens gelukkig niet moeilijk over. Het leveren van de keuken verliep vlekkeloos en de monteurs hebben in twee dagen een super mooie keuken neergezet. Na een paar dagen kregen we wat problemen met enkele push-open van de deurtjes. Een belletje naar Eigen Huiskeukens Service en in no time kwam er een monteur en heeft alle Push-open vervangen,bsuper. Nu genieten we nog elke dag van onze prachtige keuken. Mochten we ooit nog weer een nieuwe keuken aanschaffen, dan wordt dat zeker weer een Eigen Huiskeuken.
FOTO VAN AUGUSTEIJN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gegaan”
Door Martijn op donderdag 2 jul 2020 20
Tijdens het aanlooptraject wordt er voldoende tijd voor je genomen, met twee bezoeken aan de showroom en er wordt met je meegedacht over het eindresultaat door de begeleidende keuken specialist, keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd, en er was een snelle opvolging van de (paar) opleverpunten door de after sales. Samengevat zeer tevreden over de aankoop en we hopen er vele jaren kookplezier van te hebben.
FOTO VAN MARTIJN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Toon Hagemeyer op zondag 21 jun 2020 20
We zijn zeer goed geholpen en er eerst goed mee gedacht in het proces naar een mooi eindresultaat. Alle afspraken zijn na gekomen en ze hebben veel geduld gehad want we zijn nogal eens terug gegaan naar de winkel omdat we toch weer wat anders bedacht hadden. Maar zeker niet te vergeten dat het een kwalitatief goede keuken is en netjes is afgewerkt en geïnstalleerd door vakmensen. Bedankt Danny We gaan hier nog jaren plezier aan beleven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Siematic aan de Ringveste
aHouten , Ringveste 15, 3992 DD Houten, tel 030 – 307 54 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.