Feedback
8,8

Siematic aan de Ringveste

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.siematic-ringveste.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Siematic aan de Ringveste
Hier vindt u een compleet nieuwe manier om de woonkeuken te ervaren. Hier vindt u unieke keukenontwerpen van de hoogste kwaliteit - ontworpen voor uw persoonlijke levensstijl. U hebt ons geïnspireerd om nieuwe en verfrissende stijlwerelden te creëren.

We hebben een keukenstudio gecreëerd die u biedt wat u van SieMatic verwacht. Award-winning designerkeukens met innovatieve oplossingen die bijdragen aan kookplezier en het leven leuker maken. Onmiskenbaar en stijlvol gepresenteerd op basis van de SieMatic stijlcollecties: Pure, Urban en Classic. U vindt hier de nieuwste apparatuur en accessoires trends en alle mogelijkheden op het gebied van materialen, werkbladen en keukenmeubelen.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Siematic aan de Ringveste. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 13 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: montage, service
“Super blij met de nieuwe keuken”
Door Danny op dinsdag 27 feb 2024 24
Wij hebben een mooie showroom keuken aangeschaft van het merk Siematic. Door dat het een show keuken was had deze wel wat kleine beschadigen. Geen probleem bij Eigenhuis keuken alles is keurig netjes vervangen zonder commentaar. Super. De keuken is netjes bij ons afgeleverd door zeer nette jongens. We hebben de keuken zelf geplaatst en met de bijgeleverde tekening was dit geen probleem. kortom we zijn er super blij mee en, dit is onze 2de keuken die wij bij Eigenhuis hebben aangeschaft, en wanneer we er weer aan toe zijn komen we weer bij u terug.
FOTO VAN DANNY
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden met onze nieuwe keuken”
Door Henk op woensdag 24 jan 2024 24
We hebben onze Siematic keuken in Houten bij Siematic aan de Ringveste gekocht. Dennis heeft ons uitstekend geadviseerd. Hij was ook duidelijk en eerlijk over de kosten. Twee zeer ervaren monteurs hebben alles snel en deskundig geplaatst en geïnstalleerd. Ook de service achteraf is prima gebleken. Al met al zijn wij helemaal tevreden met onze nieuwe keuken. We kunnen deze keukenleverancier dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Wauw, wat hebben wij een prachtige nieuwe keuken”
Door Esther op maandag 22 jan 2024 24
Zowel in de ontwerpfase, als tijdens de planning en uitvoering niks dan lof! Alles is goed gegaan :). Een zeer professionele partij, met zeer professionele sales, planning en monteurs. We raden hen van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Nanda op vrijdag 1 dec 2023 23
Graag zetten we super goed neer. Een goed zonder daar aan te twijfelen is het zeker waard. Onze keuken ruimte is ruim alleen door de 2 ingangen en ramen toch wel een puzzel om direct te weten wat de indeling moet zijn. Nu zijn wij zelf meerdere keren terug geweest omdat we toch niet achter de indeling stonden. Uiterlijk van de keukenkastjes en het aanrechtblad was door inzet van de keukenadviseur zo gemaakt. Alleen wij konden ons niet vinden in de indeling daar hebben we de ruimte voor gekregen door vaak langs te gaan. En de keukenadviseur net zo vriendelijk en meedenkend bleef als tijdens onze eerste kennismaking. Wij wilden rust in de keuken en dat is gelukt. De indeling is een aanvulling op de woning en een plezier om in de keuken bezig te zijn. Reactie van familie en vrienden bevestigen het. De heer v. Kouterik heeft ons prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze Siematic keuken”
Door Bart Drenth op vrijdag 1 dec 2023 23
We zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat van onze Siematic keuken. Marco heeft bij het ontwerp zeer goed geadviseerd en meegedacht met ons. Ook de flexibiliteit van de verkoper om naderhand nog wat zaken te kunnen aanpassen in de order hebben wij enorm gewaardeerd. De montage is met enige hobbels verlopen, echter door Eigen Huis keukens adequaat en keurig opgelost!
FOTO VAN BART DRENTH
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door Alexander Otten op vrijdag 10 nov 2023 23
Heel goed geholpen en begeleid door keukenarchitect/adviseur Timo Koning mbt onze Siematic keuken. Oplevering en installatie keuken is ook heel goed gelopen. Paar kleine zaken (zoals een lade waarvan diepte niet klopte) zijn naar volledige tevredenheid en tijdig opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden over het hele proces”
Door Alex Thissen op zondag 24 sep 2023 23
SieMatic aan de Ringveste heeft me perfect begeleid in het ontwerp- en aankoopproces van mijn keuken. Met heel kundige adviseur en voldoende tijd en aandacht voelde ik mij heel goed geholpen. Er werd meegedacht, gespard en zowel praktisch als pragmatisch gekeken naar het ontwerp. De keuken is erg specifiek in stijl en smaak. Het is een hypermoderne keuken met ditto uitstraling. Ik had daar vrij duidelijke ideeën over die perfect werden meegenomen in het ontwerp. Heel snel werd er een 3D-tekening gemaakt met daarin het concept van de keuken. Ook toen er gaandeweg nog bijstellingen werden gemaakt naar aanleiding van voortschrijdend inzicht, werd daar goed op ingespeeld en het ontwerp verbetert. SieMatic aan de Ringveste adviseur Marco van der Hoeven is een heel fijne sparringspartner die op alle vlakken mee heeft gedacht, van ergonomie tot apparatuur, indeling en design. Hij heeft gekeken hoe we de keuken ook betaalbaar konden houden zonder in te boeten op de oorspronkelijke visie. Ben uitermate tevreden over het hele proces, vooraf bij het verkennen, het samenstellen, het verkoopproces zelf en de nazorg. Raad een ieder aan hier te gaan kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Machtelt op vrijdag 22 sep 2023 23
Voor ons nieuwe appartement 'moesten' we een keuken kopen bij Eigenhuiskeukens. En kwamen zo terecht bij de vestiging in Houten, want daar verkocht men ook Siematic. De Siematic SLX Pur met zijn dunne blad, greeploze fronten en verlichte greeplijsten vonden we erg mooi. Timo Koning heeft uitgebreid, enthousiast en deskundig invulling gegeven aan onze wensen en ideeën. Er is een prachtig en doordacht ontwerp uitgekomen. We moesten wel meer dan 1,5 jaar geduld hebben, voordat het uitgevoerd kon worden en zijn in de tussentijd nog 2 x terug geweest en weer fijn geholpen door Timo om 'nabranders' te verwerken. De keuken is helemaal geworden wat we ervan verwachtten. Strak, praktisch, ruimtelijk en met veel werk- en bergruimte. Een foto zullen we later bijvoegen, want we moeten nu zelf eerst nog wat puntjes op de i zetten.
FOTO VAN MACHTELT
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Tom Schenk op maandag 5 jul 2021 21
Voor onze nieuwbouw woning hebben wij een prachtige nieuwe keuken gekocht die helemaal naar onze wens is. Dit komt door het prettige aankoopproces dat we samen met Danny Albinus en zijn collega's hebben doorlopen. We hebben regelmatig contact gehad op belangrijke momenten, hij luisterde goed naar onze wensen, kwam met goede adviezen, vertelde een eerlijk verhaal bijvoorbeeld over kinderziektes in nieuwe apparaten en als Danny niet beschikbaar was dan hielpen zijn collega's ons. We gaan nog lang plezier beleven van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN TOM SCHENK
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is echt prachtig geworden! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer plezierig traject!”
Door Dirk van der Burg op donderdag 19 nov 2020 20
Van het begin tot ingebruikname van onze Siematic keuken een zeer plezierig traject doorlopen met Timo Koning van Eigen Huis keukens. We hadden al best wat showrooms bezocht voordat we bij Eigen Huis langs gingen en wisten goed wat we wilden. Toch heeft Timo het voor elkaar gekregen om ons tot een aantal nieuwe inzichten te brengen wat onze keuken echt helemaal af heeft gemaakt. Na ieder showroombezoek een fles wijn mee naar huis, Timo die na de handtekening voor iedere keuze of kleine wijziging netjes met ons heeft overlegd, een deskundige monteur die op zijn vrije zaterdag de laatste puntjes voor de verhuizing in orde kwam maken en een snelle en correcte afhandeling van een paar kleine opleverpunten. Van het begin tot het iedere dag gebruiken van onze keuken een zeer plezierig traject!
FOTO VAN DIRK VAN DER BURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw appartement”
Door Augusteijn op vrijdag 18 sep 2020 20
We hebben 2 jaar geleden bij jullie Eigen Huiskeukens een keuken gekocht. Omdat de toenmalige verkoper van baan was veranderd, nam verkoper Danny Albinus contact met ons op, om de keuken nog eens door te lopen. Dat was erg fijn, want er wat typenummers waren veranderd en ook konden we samen met Danny ook nog het e.e.a. aanpassen/veranderen. Omdat de oplevering van ons appartement telkens uitgesteld werd, moesten we diverse keren de leverdatum van de keuken verzetten. Daar deed Eigen Huiskeukens gelukkig niet moeilijk over. Het leveren van de keuken verliep vlekkeloos en de monteurs hebben in twee dagen een super mooie keuken neergezet. Na een paar dagen kregen we wat problemen met enkele push-open van de deurtjes. Een belletje naar Eigen Huiskeukens Service en in no time kwam er een monteur en heeft alle Push-open vervangen,bsuper. Nu genieten we nog elke dag van onze prachtige keuken. Mochten we ooit nog weer een nieuwe keuken aanschaffen, dan wordt dat zeker weer een Eigen Huiskeuken.
FOTO VAN AUGUSTEIJN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gegaan”
Door Martijn op donderdag 2 jul 2020 20
Tijdens het aanlooptraject wordt er voldoende tijd voor je genomen, met twee bezoeken aan de showroom en er wordt met je meegedacht over het eindresultaat door de begeleidende keuken specialist, keuken is zeer vakkundig geïnstalleerd, en er was een snelle opvolging van de (paar) opleverpunten door de after sales. Samengevat zeer tevreden over de aankoop en we hopen er vele jaren kookplezier van te hebben.
FOTO VAN MARTIJN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Toon Hagemeyer op zondag 21 jun 2020 20
We zijn zeer goed geholpen en er eerst goed mee gedacht in het proces naar een mooi eindresultaat. Alle afspraken zijn na gekomen en ze hebben veel geduld gehad want we zijn nogal eens terug gegaan naar de winkel omdat we toch weer wat anders bedacht hadden. Maar zeker niet te vergeten dat het een kwalitatief goede keuken is en netjes is afgewerkt en geïnstalleerd door vakmensen. Bedankt Danny We gaan hier nog jaren plezier aan beleven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Siematic aan de Ringveste
  Houten, Ringveste 15, 3992 DD Houten, tel 030–3075420
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.