Feedback
6,4

Superkeukens

Score uit 167 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 167 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren83 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster40 ervaringen

Per vestiging:
“Zelfplaatsing keuken”
Door A.P. van Saus op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Broek op Langedijk
Mijn ervaring is, dat ik op een rustige en prettige manier geholpen ben bij de keuze van een keuken die zeker niet aan de standaard voldoet. De mate en manier van meedenken en het bieden van verschillende mogelijkheden en alternatieven van de verkoper dhr. Ivar Pronk hebben mede tot de aanschaf geleid. Overigens is de keuken zelf geplaatst.
FOTO VAN A.P. VAN SAUS
Zelfgeplaatste keuken
+ Toon extra foto van A.P. van Saus
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door W. van Middendorp op donderdag 12 mei 2016 16 | vestiging Almere
Werd in eerste instantie goed geholpen. Het plaatsen werd snel en slordig gedaan. De klachten worden naar de montage groep afgewenteld en de verkoper trekt zich terug als contact persoon (hij heeft alles geregeld en is ook verantwoordelijk voor de nazorg). Afspraak met de montage groep om terug gebeld te worden lukt niet (geen reactie). Wij hebben nu een dwingend herstelbrief met foto's gestuurd naar de verkoper en wachten af op de reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Linda den Ouden op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Mijn ervaring is (wederom) heel goed. Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens. Door de kennis en kunde van Roland hebben wij nu een juweeltje van een keuken, voor een mooie prijs. Ik vind het uitermate prettig dat je bij Superkeukens direct een mooie prijs krijgt. Al veel complimenten gekregen over onze keuken. De montage is ook perfect uitgevoerd. Roland denkt mee, is klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Super bedankt Roland!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Koen op maandag 6 jul 2015 15 | vestiging Wolvega
Ik heb een showroomkeuken gekocht bij Superkeukens Wolvega. Naast de showroomopstelling aanvullend extra meubels en apparatuur gekocht. De gehele begeleiding was excellent. Ik heb de laatste 5 jaar drie maal een keuken gekocht, de eerste twee maal bij AANZIENLIJK duurdere zaken, maar de service en begeleiding van Superkeukens is opvallend veel beter dan wat ik gewend was. Afspraken worden stipt nagekomen, het personeel is denkt goed mee en is klantvriendelijk. Van verkoper tot chauffeur. Hulde. En de keuken.... is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gehoplen”
Door Rudi Vrieze op maandag 13 jul 2015 15 | vestiging Terborg
Wij zijn super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Vriendelijke en deskundige verkoper ( Bobby ) ook het plaatsen is goed gegaan. Helaas is de oven er nog steeds niet maar dit probleem licht bij Siemens Superkeukens doet alles om dit problemen te verhelpen . Ik kan dan ook iedereen aanraden om een keuken in Terborg te kopen bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Nemen geen verantwoordelijkheid”
Door Van Brakel op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Oss
Wat een simpel probleem was, bleek na 4 maanden niet opgelost. Verbruggen keukens/ super keukens steekt op geen enkel moment de hand in eigen boezem, neemt geen verantwoordelijkheid en communiceert niet en is zeer onvriendelijk in het oplossen vd situatie. Een zeer lakse houding van een bedrijf die het ook moet hebben van mond op mond reclame in de omgeving. Hopelijk gaat de eigenaar, overgeërfd en niet hoeven knokken, een keer in de spiegel kijken en zien wat hij nog kan leren in zijn vak want klantenbinding is er gewoonweg niet. Ik koop hier nooit meer een keuken en ga het niemand aanbevelen. Ik hoop dat de eigenaar gaat inzien dat 'zaken doen' zo niet werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sandra op donderdag 30 jun 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen met uitzoeken van keuken, goede tips en ideeën. Levering volgens afspraak en plaatsing door RS Montage erg goed en snel. Ben erg tevreden en raad Superkeukens Zoeterwoude en RS Montage zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Esmee op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
Er werd naar ons geluisterd, de samenwerking was goed en het eindresultaat is prachtig! In september 2018 waren wij voor het eerst bij Superkeukens Amsterdam. Wij hadden namelijk een keuken nodig voor onze nieuwbouwwoning welke in oktober 2019 opgeleverd zou worden. Na eerder bij andere keukenzaken te zijn geweest, was dit echt een verademing. We werden goed en met geduld geholpen. Er werd naar ons geluisterd en samen met Astrid zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen. Voor ons was het de eerste keer dat wij een keuken kochten. Astrid heeft ons fijn begeleid en met ons meegedacht over wat wel niet praktisch is. Fijne adviezen en begeleiding maar niks wordt je opgedrongen! Ook toen wij nog een keer terug wilde komen afgelopen zomer om de kleuren nog eens door te nemen voor de definitieve bestelling werd gedaan, werden wij weer hartelijk ontvangen. Ten slotte niet geheel onbelangrijk: De keuken werd op tijd, in één keer geheel compleet en passend geleverd. Wij raden Superkeukens Amsterdam zeker aan!
FOTO VAN ESMEE
Keuken met hoekstuk
REACTIE VAN ESMEE
nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan v. B. op zondag 22 dec 2013 13 | vestiging Amersfoort
Na bij een aantal keukenzaken binnengelopen te zijn hadden we bij Superkeukens Amersfoort gelijk het goede gevoel. Geen mooie praatjes, geen gedoe met kortingen maar een aanbieding met mooie tekening volgens onze eigen ontwerp. Een offerte die binnen ons budget paste. Wel viel op dat men bepaalde merken apparatuur graag wilde leveren maar wij wilden een ander merk en dat was ook geen enkel probleem en nauwelijks duurder. Kan zijn dat een vergelijkbare keuken ergens anders wat goedkoper zou zijn, maar ons gevoel was goed. Een enkel dingetje die toch iets anders moest maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Datum en tijdstip van levering klopte precies. De keuken werd 2 dagen voor installatie afgeleverd. Wel prettig anders staat het maar in de weg. Montage door RS Montage. We kregen vooraf prima tekeningen voor de aansluitpunten. Monteur een vakman, die de tijd nam om alles netjes te plaatsen waarbij enig overleg over hoogte kastjes en plaats handgrepen mogelijk was. We hadden geen enkel opleveringspunt.
O ja, toch een minpuntje: een rooster is grijs terwijl een wit rooster mooier zou zijn geweest. Helaas levert dit keukenmerk geen witte roosters. Al met al hebben wij een heel goede ervaring met Superkeukens Amersfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Stef op donderdag 25 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Zeer goed geholpen door Sebastiaan. Samen zijn we tot een mooie keuken en opstelling gekomen. Wordt goed meegedacht, meerdere afspraken is geen probleem en ook het offertetraject verloopt netjes en zonder druk. Prijs is in een keer gewoon redelijk (aardig in verdiept vooraf). Superkeukens is oprecht transparant in wat ze verkopen. Zo kan het ook. Levering ging verder soepel, alles in een keer compleet geleverd. Het plaatsen hebben we zelf gedaan, dus daar kan ik geen mening over geven.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Kolham
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
Reactie of foto toevoegen
“Super bij superkeukens”
Door Marty van den Tillaar op woensdag 23 jul 2014 14 | vestiging Eindhoven
Wij hebben zeer goede ervaringen bij superkeukens. Klantvriendelijk, betaalbare keuken, duidelijke afspraken. Levering volgens afspraak en we zijn erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de heer Ad Bolwerk. Ook de service is super.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Tom op woensdag 27 sep 2017 17 | vestiging Oldenzaal
Na diverse keukenwinkels terecht gekomen bij Superkeukens in Oldenzaal. Het gesprek hier verraste ons direct positief, anders dan andere gesprekken. Hier werd ons verteld wat het verschil was tussen alle keukenmerken en wat het onderscheid met hen is. Ook waar op te letten bij het vergelijken van offertes. Niet alleen de prijs, maar vooral ook de kwaliteit. Ik kreeg een open en eerlijk advies waarbij concurrenten in hun waarde werden gelaten. Hierdoor heb ik een goed vergelijk kunnen maken in de soms ondoorzichtige wereld van de keukenmerken en winkels.

Het ontwerp is verder aangepast en de apparatuur is met goed advies uitgezocht. Ik kreeg zelfs nog documentatie nagestuurd van het aangeboden merk keuken en type apparatuur.

De keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst in 1 dag door een zeer ervaren monteur. Alles zoals vooraf besproken. We zijn tevreden met het ontwerp, de apparatuur, het advies en ook de prijs welke uiteindelijk lager was dan de concurrentie. Erg prettig was het ook dat dé prijs direct werd afgegeven. Geen vervelende onderhandelingen maar direct de scherpste prijs. Ondertussen de winkel al vaker aangeraden.
FOTO VAN TOM
REACTIE VAN DINY KENNIS
Beste Tom, hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten voor uw mooie keuken! Zelf ben ik aan het oriënteren en de uitgangspunten van superkeukens spreken mij aan, echter weet ik niet wat zij puur buiten de keuken om kunnen doen. Zou u mij kunnen zeggen of ze bij u bv de ombouw van de kast geleverd en geplaatst hebben en de wandplanken in de nis? Ik zou graag van u horen. MvG Diny
REACTIE VAN TOM
Dag Diny, de ombouw heeft onze aannemer gemaakt, compleet en voor plaatsing keuken. Superkeukens heeft ons detailtekeningen aangeleverd waardoor dit kon, de keuken is er letterlijk achteraf ingeschoven. Het deel waar de keuken is geplaatst is nieuwbouw en daarom deze keus. Superkeukens kan dit volgens mij bij installatie wel aanbieden. De planken in de nis hebben zij wel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door Alberta op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hadden gekozen voor superkeukens omdat zij nauw samenwerken met de mensen die de keuken plaatsen. In de offerte werd ook duidelijk gesproken over het plaatsingsbedrag van de keuken. Bij het bedrag nog bevestiging gevraagd of het echt inclusief plaatsing en elektra was. Dat werd bevestigd. Na het betalen van de keuken, bleek dat toch anders. De zzp'ers die zij aanbieden om de keuken te komen plaatsen, vragen ten eerste al 100 euro voor een offerte. Ten tweede was de offerte drie keer zo hoog dan aangegeven door Superkeukens. Dit voor een simpele hoekkeuken, waarbij geen bijzonderheden waren qua elektra. Uiteindelijk maar gekozen om zelf iemand in te schakelen voor het plaatsen. Dan blijkt dat Superkeukens niet alle onderdelen volledig levert. Dit heeft nog heel wat tijd en geld gekost om langs de bouwmarkt voor de ontbrekende onderdelen. Daarnaast moet je het werkblad zelf nog uitzagen. Ook is er totaal niet meegedacht door de medewerkers van superkeukens. We wilden bijvoorbeeld een bar, maar er wordt niet meegewerkt over hoe deze te plaatsen. We wilden een simpele, moderne afzuigkap. Er werd ons een model geadviseerd waar we mee akkoord gingen. Bij levering blijkt dit er enorm goedkoop uit te zien en van slechte kwaliteit. Al met al een erg slecht gevoel bij Superkeukens. Zou deze winkel bij niemand aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jan Pasman op zaterdag 14 dec 2019 19 | vestiging Veenendaal
We hebben bij superkeukens onze nieuwe keuken laten ontwerpen en hem daarna ook gekocht. Het fijne van dit bedrijf is dat er niet te onderhandelen is over de prijs. Die staat namelijk gewoon vast, dan heb je ook niet het gevoel dat je, ondanks veel kortubg o.i d., alsnog te veel betaald. Erg mooie keuken, snelle en nette plaatsing, goede communicatie. Top!
FOTO VAN JAN PASMAN
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door singh op donderdag 29 sep 2016 16 | vestiging Amsterdam
ik ben tevreden met de Superkeuken Amsterdam Arena. We zijn goed geholpen door dhr Patrick en hebben meerdere malen bijelkaar gezeten voordat we de order hebben geplaatst. Levertijd en levering zoals afgesproken en geen problemen bij gehad, het was zelf heel flexibel (eerder later bezorgen geen groot probleem). De levering was compleet en de keukenmonteur dhr Bert heeft uitstekend en net werk opgeleverd. Er miste een handgreep en glasplaat maar ook die is binnen een paar weken geleverd. Achteraf een koop besteld maar vergeten te betalen, toch heeft Superkeukens de spullen afgeleverd: kortom TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Dominique van den Heuvel op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Mooie keuken , wand met apparaten erin en een eiland. Heel goed
geadviseerd door Rob. Zelf gemonteerd door een man van een vriendin van mijn vrouw. 1 Plint niet goed, binnen week andere. Kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door S. Lagerweij op donderdag 25 okt 2018 18 | vestiging Amersfoort
Alle horror verhalen die wij eerder hebben gehoord over de aanschaf en plaatsing van een nieuwe keuken, zijn gelukkig door onze aankoop bij Superkeukens niet uitgekomen. Goed geholpen in de showroom, duidelijke offerte, goede communicatie naar het montagebedrijf en het transportbedrijf. Er is maar 1 klein planning dingetje mis gegaan en dat lag aan het montagebedrijf, niet aan Superkeukens. Wij zijn erg tevreden.
REACTIE VAN VINCENT
Bedankt voor deze mooie reactie. Dat geeft ons veel genoegen. Veel plezier van uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeff Onrust op maandag 3 jul 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hebben de keuken inmiddels alweer 3 maanden staan en zijn super blij.
In Amsterdam (Villa Arena) kwamen wij terecht nadat we al verschillende winkels in de omgeving bezocht hadden. (Waaronder degene die het hoogst staat aangeschreven) maar of ze waren naar verhouding belachelijk duur of ze hadden niet wat in onze smaak viel en ze waren minder gezellig. In de vestiging Amsterdam konden wij rustig onze gang gaan dat we aangaven eerst eens met elkaar uit de kleuren te willen zijn voordat iemand ons kon helpen. Met het ontwerp qua indeling wat ik zelf al had, in combinatie met het goede advies en bijhorende kennis van verkoper Patrick om het ook realistisch voor elkaar te krijgen, kwamen we tot een prachtig resultaat. En dat inderdaad voor een zeer scherpe prijs (ergens anders was de hele keuken met dezelfde apparatuur 7000 euro duurder). Alles verliep volgens afspraak. Duidelijke leverdata en zelfs nog eerder dan verwacht. Dus wij zijn SUPER blij met onze Superkeuken ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door Rene Postel op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben bij Superkeukens Oldenzaal onze keuken gekocht. Elders hadden we een supergaaf keramisch blad gezien welke we wilden hebben, en dat was totaal geen probleem gelukkig. De vriendelijke verkoper (Ronald) heeft echt zijn best gedaan om ons een product te verkopen naar onze wens. En zelfs de nazorg, waar we veel waarde aan hechten, is er uitstekend. Een ladegeleider haperde en na een telefoontje werd dit gelijk geregeld. Een fantastische zaak, ik zou iedereen Superkeukens Oldenzaal adviseren. En vooral fijn: geen ge-onderhandel over de prijs!!! Al die andere zaken waar we zijn geweest nemen je stuk voor stuk in de maling voor wat betreft de prijs. Superkeukens maakt hun slogan waar en verkoopt standaard voordelig geprijsd!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Menno Westveld op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede adviezen voor de opbouw van de nieuwe keuken, waarvoor ik zelf al tekeningen met maatvoering had gemaakt. Daardoor kleine aanpassingen doorgevoerd, die achteraf heel praktisch bleken
FOTO VAN MENNO WESTVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Service bij nieuwe keuken”
Door Marinus op woensdag 21 sep 2016 16 | vestiging Elburg
Super hadden probleem. Met twee laden kasten gebeld en uit gelegt ,werd gelijk actie onder nomen ,werd gelijk twee nieuwe kasten besteld . Nee als we weer nieuewe keuken nemen gaan we weer terug naar Super Keukens Elburg

Naschrift ontvangen op 22 september 2016: Het gaat om een nieuwe keuken die we in december vorig jaar hebben laten plaatsen. Maar na paar maanden hadden we probleem met twee kastjes. Deze werden gelijk besteld na dat we ze gebeld hadden. Oke moest even wachten omdat er levertijd op zat maar vond ze zeer snel . Dus vind dat ze goede review verdienen
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Wenda van der Linden op woensdag 25 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Prima geholpen bij het kopen van onze keuken. Zeker aan te bevelen, fatsoenlijke behandeling en goede prijs!
FOTO VAN WENDA VAN DER LINDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Henny op zaterdag 29 jun 2013 13 | vestiging Kolham
Wij zijn heel blij dat we een keuken bij superkeukens in Kolham hebben gekocht. De keuken is prachtig, levering volgens afspraak en de firma Charles Design uit Appingedam heeft de keuken en bijkomende werkzaamheden uitstekend uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Moniek op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Horst
Hele slechte ervaring gehad met deze zaak. De tekening was niet in orde waardoor de quooker niet paste. We moesten zelf voor een oplossing zorgen. Daarnaast waren er ineens laden getekend waar kasten moesten komen. Hier zijn wij tijdens de oncomplete levering achter gekomen. Daarnaast nog 5 weken moeten wachten op de nalevering. Er was geen tegenmoetkoming mogelijk voor de fouten die zij hebben gemaakt behalve een slechte 4delige pannenset. Ik raad ten zere af om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische inbouw kookplaat”
Door MJH Deenen-Lowis op dinsdag 12 sep 2017 17 | vestiging Horst
onze keuken was niet gekocht bij Superkeukens, toch alle tijd genomen om ons te adviseren over keramische inbouw kookplaat, die helaas door een ongelukje gesneuveld was en vervangen moest worden door een nieuwe. Geen grote aankoop, toch zeer behulpzaam ( verkoper Gert-Jan.)
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van den Berg op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Assen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken (type Casali) die we bij Superkeukens in Assen hebben gekocht. Het heeft ons de nodige moeite gekost om een keuken met alle bijbehorende apparatuur uit te zoeken, maar elke keer als we bij Superkeukens langs gingen, belden of mailden, werden we weer even vriendelijk en geduldig te woord gestaan en probeerden Robbert en Arjan op al onze vragen antwoord te geven en met ons mee te denken. Nooit hebben we ons opgejaagd gevoeld om snel te beslissen, bijvoorbeeld omdat er een of andere kortingsactie was (zoals bij een paar andere keukenzaken) en nooit werd geprobeerd ons iets op te dringen. We hebben het idee dat de keuken die we hebben uitgezocht een kwalitatief hoogwaardige keuken is, voor een relatief voordelige prijs. Verder hebben we gekozen voor iets duurdere apparatuur en spoelbak dan over het algemeen in de showroom te zien is, maar dat was gelukkig gewoon mogelijk. Zowel de levering als de montage is in één keer goed gegaan. We gebruiken de keuken nu vijf maanden en hebben nog steeds niks kunnen ontdekken dat tegenvalt of dat we liever anders hadden gehad. We zijn er gewoon heel blij mee!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
Kwalitatief hoogwaardige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Tine krayo op maandag 13 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken, zeer goed geholpen . Echt de keuken helemaal tot hoe wij graag zouden zien aangepast. Keurig ingemeten en geplaatst .ik raad Super Keukens zeker aan ...
FOTO VAN TINE KRAYO
Keurig
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C.J.T. van den Berg op woensdag 13 jan 2016 16 | vestiging Almere
Ik heb een rechte keuken met apparatuur gekocht bij Superkeukens Almere.
Daarbij nog enkele wensen zoals vensterbank in de zelfde kleurstelling. De verkoper was goed terzake kundig daar ik de keuken zelf ging plaatsen. Kortom goede tips, levering op tijd en naar mijn gevoel niet te veel betaald. Keuken is inmiddels geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Ido en Doriene van Maldegem op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam
Zeer goed geadviseerd tijdens verkoopgesprek. Goed aanbieding gekregen voor een top product. Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijk uitgelegd wat ons te wachten stond.

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: Keuken is geleverd en gemonteerd. Zowel de levering als de montage is perfect en geheel naar wens verlopen. Levering geheel volgens afspraak. Zeer nette chauffeurs en alles in goed overleg. Montage verliep ook heel goed. Perfecte communicatie en super resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“aanvulling mijn kritiek van maart 214”
Door L. op woensdag 14 jan 2015 15 | vestiging Amersfoort
In een eerder review heb ik de nodige klachten geschreven. Hierop heeft Superkeukens mij gebeld. Eerst werd mij verweten dat ik niet eerst naar de zaak was gekomen en gelijk een klacht op internet had geplaatst. Beetje vreemd, immers waarom niet? Mag toch schrijven als er iets mis is? Komt later wel het vervolg als er iets mee gedaan is, zoals nu. Er zijn nog maanden overeen gegaan, ok ontstond er discussie over de maten opname. Wij zeggen: er is verkeerd gemeten...Superkeukens zegt: we hebben de maten aangehouden zoals op papier staat en daar heeft u voor getekend. Er bleek een overstek van het keukenblad op te staan, wat absoluut niet de bedoeling was.Wij hebben dat niet gezien, maar wij zijn ook geen keukendeskundigen.Wij vinden dat we er op moeten kunnen vertrouwen dat, wat zij op papier hebben gezet qua maten ook moet passen en op papier staat wat is afgesproken. Afijn. Er was een mooie oplossing mogelijk volgens Superkeukens, maar dan moesten wij ruim €3000,- voor betalen. Geen optie dus. Andere noodoplossing zou ruim €500,- gaan kosten. Vonden we ook niet correct, immers bleven wij bij ons standpunt dat wij hier geen schuld aan hadden. Uiteindelijk zijn we maar akkoord gegaan met de minder fraaie oplossing en hebben de 500,- terug weten te brengen naar 300,- . Vorige week (tja, heeft lang geduurd) kwam de monteur. Helaas bleek niet alles op het lijstje uitvoerbaar te zijn van de toch al "noodoplossing" (keukenblad inkorten). Maar we doen het er maar mee. Het is in ieder geval wel verbeterd met wat het was (voor 300,-!!!). Dus toe maar. Inmiddels ben ik er wel achter dat de wel fraaie oplossing van Superkeukens van ruim 3000,- , elders € 1200,- kost.Maar nu krijg ik vast weer een reactie van ze, dat ik dit laatste weer hier schrijf en niet eerst aan hun laat weten. Al het overige is wel bij ze bekend overigens.

Oorspronkelijke ervaring van 26 maart 2014: Twee jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Alles was perfect doorgesproken van te voren met Bart Bakker die er helaas later niet meer werkte. Toen de keuken kwam bleek een aanrechtblad te lang te zijn. Hij moest namelijk gelijk eindigen met de boven en onderkasten, omdat er een losstaande koelkast naast kwam te staan. Eigenhandig was (later?) er een overlap berekend van 3 centimeter. Dus koelkast kon er niet tussen en er moest een mooie plint van de muur. De monteur heeft er een stukje vanaf gezaagd, maar niet genoeg, kon niet anders, zei hij. Koelkast paste maar plint niet meer. Moesten we zelf maar een oplossing voor zoeken. Die we tot op heden nog steeds niet weten overigens. Dus nog steeds niet afgewerkt. Inmiddels de keuken 2 jaar in gebruik. Hij was ook weer niet supergoedkoop, ruim 11.000,-. In de draai-hoekkast is al een plastic steuntje afgebroken van een draaiplateau. Ook in een kleine apothekerskast is een plastic verstevigings- palletje afgebroken. Bij het gootsteenkastje is de folie bekleding al behoorlijk beschadigd. Immers kom je toch met je nagels er tegen aan als je het deurgreepje vastpakt. Ondanks dat we in de winkel dus bij aankoop vriendelijk werden geholpen, achteraf spijt! Kwaliteit laat zeer te wensen over! Geen idee of er nog garantie zit op dit soort dingen. We moeten nog steeds actie ondernemen over deze zaken, maar aangezien mijn man in de tussentijd behandeld moest worden voor kanker, is dat er nog niet van gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Natascha Davis op vrijdag 28 jul 2017 17 | vestiging Elburg
Ruime keuze aan keukens, erg vriendelijk personeel. Ze hebben alle tijd en veel geduld, de levering was ook erg snel. Mijn ervaring met superkeukens is erg positief en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Bertrums op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Den Bosch
In februari 2017 heb ik een hele mooie keuken gekocht bij superkeukens in Den Bosch. Ik had een idee van hoe deze er uit zou moeten zien en had al bij verschillende keukenspecialisten en mijn voorstel uit laten werken. Wat ik elders vervelend vond (de onduidelijkheid over de kosten en gesjoemel met veel te hoge prijzen die plots daalden als je een zuur gezicht trok) was bij superkeukens totaal anders. Jamie was volledig transparant w.b. de kosten en dacht mee aangaande mijn ontwerp en hoe ik dit binnen mijn budget kon laten maken. Hij maakte meerdere tekeningen en niets leek hem te veel. Nog eens kijken, nog eens veranderen. De keuken werd op tijd geleverd en was binnen de aangegeven tijd keurig in elkaar gezet door een zeer vriendelijke en kundige man. Niets werd gemist, alles deed het goed. Diezelfde avond kon ik koken en nu, 8 maanden later, geniet ik nog iedere dag van mijn mooie kookeiland waar we gemakkelijk met velen samen kunnen koken. Kortom, ik ben super tevreden en ondertussen heb ik meerdere mensen naar superkeukens gestuurd die tot nu toe ook goede ervaringen hebben.
FOTO VAN M. BERTRUMS
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Apothekerskast”
Door Renate en Rikkert op zondag 28 jun 2015 15 | vestiging Beuningen GLD
De service tijdens gesprek was goed en de keuken is prachtig. Wel is er iets mis gegaan in de communicatie. Bij levering bleek een hoge ladekast in plaats van apothekerskast geleverd te zijn. Tijdens de twee gesprekken hadden we duidelijk aangegeven dat het een apothekerskast moest zijn, maar dit is dus niet doorgevoerd. Superkeuken legt de fout geheel bij ons. Wij hadden de elementenlijst inderdaad wel gelezen, maar niet goed geinterpreteerd. Ons advies bij aankoop: loop de elementenlijst mondeling door en check zo of alles erin zit. Jammer dat superkeukens dit zelf niet initieert om zulke vervelende misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Op zich goedr kwaliteit tot er iets fout gaat”
Door Rene op woensdag 27 jul 2016 16 | vestiging Breda
We hebben in januari een keuken gekocht bij superkeukens. De aankoop ging goed en de offerte was duidelijk en de prijs meteen goed zonder onderhandelen. De keuken hebben we door een externe monteur laten installeren. Tijdens de montage kwamen we al snel achter een probleem. We hadden een kast gekocht met speciale lades (soort apothekerskast). Een hele dure want was wel een kwart van de prijs van de kastjes. Bij montage bleek echter dat de scharnieren van de deur die geleverd was niet pasten. De lades konden zo niet uit de kast worden getrokken. We hebben meteen met superkeukens gebeld en die zouden een nieuwe kast bestellen en laten monteren. 6 weken later kreeg ik een telefoontje dat we de kast konden ophalen. Na uitleg en overleg kwamen ze hem dan toch brengen en monteren.
Bij aankomst zag de monteur meteen dat de verkeerde kast was geleverd. Deze had namelijk legplanken. Ook was er geen deur geleverd of scharnieren. We hebben toen weer gemaild en gebeld met superkeukens. Het bleef lastig uitleggen wat nou precies het probleem was. Uiteindelijk hebben we kleinere lades gekregen en heb ik twee weken geleden 5 (!) maanden na oplevering het laatste onderdeel van de kast gekregen.

Bij een gesprek met de filiaalmanager van superkeukens Tilburg/Breda aangegeven dat we niet tevreden zijn met deze oplossing. We hebben nu minder kastruimte en wel meer betaald voor een kast met grotere lades. Hij gaf ons aan dat deze kasten door superkeukens niet meer worden geleverd en dat hij (zonder overleg met ons) zo wat losse onderdelen had besteld. Het is duidelijk dat ze geen verstand hebben van installatie van keukens, omdat we door deze tactiek meerdere problemen hadden. Ook wilde hij ons niet tegemoet komen voor het feit dat we niet gekregen hebben waarvoor we hadden betaald.

Kortom biedt superkeukens goede kwaliteit, maar zodra er maar iets mis gaat de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken is. Ze vragen om hun tijd te geven dingen op te lossen, reken dan gerust op maanden en niet op weken.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Frank op donderdag 3 mrt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij super keukens uit Amersfoort. Er is ruim de tijd uitgetrokken om de keuken samen te stellen met een uiterst vriendelijke prijs die we nergens anders hebben gekregen. Op afgesproken datum en tijd is er ook geleverd. Al met al zijn wij SUPER tevreden over superkeukens. Met vriendelijke groet, Frank
FOTO VAN FRANK
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in folie van keuken na 3 jaar”
Door Dao op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Eindhoven
Ik heb momenteel ook een klacht bij superkeukens open staan. Ik ben van de kastje naar de muur gestuurd. Typisch een zaak zolang het goed gaat, maar zodra je een klacht hebt..... vergeet het maar
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Sinds twee weken een nieuwe keuken van Superkeukens in Elburg. Erg goed geholpen met het uitzoeken en goede tips gekregen van Rick. Absoluut niet opdringerig zoals in de meeste keukenwinkels wel gebeurt. De prijs is de prijs en die viel prima in ons budget! De keuken werd gemonteerd super netjes gemonteerd door Ben. Een vriendelijke man met enorme vakkennis! Echt ontzettend tevreden over dit bedrijf, onze keuken is nog mooier dan ik verwacht had! Superkeukens uit Elburg doet zijn naam eer aan: een SUPERbedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A.C. Hoeboer op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Kolham
Plaatsing nieuwe keuken. Bij de inrichting van de keuken goede adviezen gekregen. Hierbij is ook 3-D als hulpmiddel gebruikt.Hierna is de keuken door Bert ingemeten en zijn de keuken onderdelen op afgesproken tijdstip bezorgd. De monteur Bert, die de inmeting heeft uitgevoerd heeft de keuken ook naar alle tevredenheid geplaatst. De bestelde vaatwasser van Bosch was per abuis niet de juiste,maar dit is in goed overleg opgelost. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens Breda”
Door Martijn op donderdag 23 mei 2013 13 | vestiging Breda
Op aanraden van een familielid gaan kijken bij Superkeukens Breda. Rustig een rondje gelopen en we zagen precies een keuken zoals wij die graag zouden willen hebben (landelijke stijl). Vervolgens een verkoper gevraagd of we konden gaan zitten, het was 2de pinksterdag en wij hadden geen afspraak. De verkoper keek in zijn agenda en gaf aan dat er over 1,5 uur weer plek was, aangezien hij nu een afspraak had staan. Prima, netjes tel.nr achtergelaten en hij zou bellen als het zo ver was. Half uur later werden we al gebeld dat hij weer beschikbaar was, dus hup wij aan de beurt. De bespreking verliep top, geen vraag naar je budget, gewoon de keuken invullen zoals je hem graag wilt hebben. Erg leuk was het dat de keuken in 3D direct op een tv scherm naast je zichtbaar was, dat is echt helemaal top! Vervolgens hebben wij onze keuken helemaal ingetekend, apparaten laten kiezen door de verkoper. Dit omdat er een actie net voorbij was met apparaten, maar er waren nog apparaten over uit deze actie. Zo hebben we dus goed verkochte apparaten voor leuke prijzen kunnen toevoegen! Binnen 2 uur waren we eigenlijk al klaar, keuken was helemaal getekend zoals gewenst, alles was klip en klaar en de prijs was ook nog eens goed. Alles netjes meegekregen en per email, dus offerte en 3D tekening allemaal gelijk per email meegekregen. Hier staan gewoon alle type nummers etc. op, dus als je het niet vertrouwd, kun je gewoon googlen naar de prijzen. Uiteraard stiekem ook gedaan, maar de prijzen zijn gewoon erg netjes! Een dag later de offerte ondertekent, nu wachten op de levering en de montage, hopelijk verloopt dit net zo goed als het voortraject!
Complimenten aan de verkoper John Weber, aardig en komt betrouwbaar over en is bereid mee te denken.
Reactie of foto toevoegen
“Doorhangende kast”
Door Bertens op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Tilburg
Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie
REACTIE VAN BERTENS
aanvulling review
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt zelf getekend dus ...”
Door Roy op dinsdag 8 nov 2016 16 | vestiging Breda
Wij hebben een hoek keuken besteld waarvan één deel 2.60 meter zou moeten zijn. Dat meerdere malen in de zaak bevestigd en ook papieren ingeleverd met de juiste maten. Ze gingen meteen ontwerpen en het werd precies onze smaak. Of we dan ook meteen even 'hier' konden tekenen en dan was het allemaal geregeld. Gedaan, met een goed gevoel naar huis en een prachtige keuken rijker.

Tenminste, dat dachten we. Uit een zeer onduidelijke bouwtekening die achterin de papieren was weggestopt bleek dat de op het oog zo vriendelijke verkoper van 2.60 meter eigenhandig 2.67 meter had gemaakt. Keuken past dus niet, want daar staat een muur. 'Dat is jullie probleem, je hebt zelf getekend dus zoek het maar uit.' Hoorn erop gegooid door Superkeukens.

Dat is hun werkwijze. Ze maken gigantische blunders en lossen niets op. Op mails wordt niet meer gereageerd, als we bellen wordt de hoorn erop gegooid zodra ze horen waar het over gaat. Maffia-praktijken. Koop hier niets mensen, het is een flutbedrijf met een belachelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Marcel Hofstee op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Super keukens. Wij hebben hier hele goede ervaring mee. Volgende keer als we een jeuken kopen gaan we hier zeker weer heen. Netjes geholpen door deskundig personeel. Vriendelijk en goede adviezen gekregen. Alles naar wens de keuken in kunnen richten en niets opgedrongen gekregen.
FOTO VAN MARCEL HOFSTEE
U keuken
REACTIE VAN VINCENT
Wat een mooi compliment en een prachtige keuken. Veel plezier hiervan. Met vr gr Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad”
Door TB op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Utrecht
In oktober en keuken uitgezocht bij SuperKeukens. Verkoper zeer vriendelijk en geduldig (verschillende keren langs geweest en her en der nog aanpassingen kunnen doen) en dacht goed mee met onze wensen. Na 8 weken werd keuken afgeleverd, en volgende dag geinstalleerd. Installateur heeft netjes gewerkt, maar liet ons wel met alle verpakkingsmateriaal (plastic, piepschuim, karton, hout) zitten, omdat hij dat zogenaamd niet mee kon nemen. Bij de installatie bleken verder een kast en de spoelbak beschadigd (tijdens transport?), niet juiste ladenkasten geleverd en grote, lichte vlekken op het composiet werkblad. Nieuwe spoelbak, juiste ladenkasten en een extra paneel voor de kast zouden worden nabesteld (levertijd: ongeveer 6 weken, wachten we nog op). Voor beschadiging van het werkblad zou een monteur worden ingeschakeld. Deze nam contact op en gaf aan dat we vooral goed moesten schoonmaken met schuurmiddel, evt enkele keren. Uiteraard niet geaccepteerd dat we dit zelf moesten oplossen, waarna monteur (van de leverancier) alsnog langskwam. Hij kreeg de verkleuringen niet weg, ondanks gebruik van een scala aan schuurmiddelen. Daarmee heeft hij zelfs het werkblad wat opgeschuurd, waardoor het op dat stuk lichter is geworden. Hij zou terugrapporteren dat hij de vlekken niet kon verwijderen. Na 2 weken (!) bericht van SuperKeukens dat de vlekken op het werkblad niet verwijderd konden worden en dat het niet mogelijk was dat het werkblad zo geleverd was! Met het verzoek contact op te nemen met onze verzekeraar! Ook ontkende de installateur nu dat de vlekken zo sterk aanwezig waren bij de montage ("er waren wel wat vlekken, maar niet zo erg")! Woedend SuperKeukens gebeld en nu afgesproken dat er een onafhankelijke expert naar komt kijken. Dat moet nu nog gebeuren, duurt opnieuw erg lang. Zeer benieuwd hoe dit afloopt... Voorlopige conclusie: voortraject prima, nazorg om te huilen... Alle communicatie gaat traag en ze proberen lastige schade gewoon op de koper af te schuiven... Dus: SuperKeukens, de naam zegt niet alles...
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Fam. Jansen op zaterdag 23 sep 2017 17 | vestiging Elburg
De aankoop , het aanleveren, het monteren en oplevering hebben we als heel positief ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in showroom”
Door Rita H. te E op vrijdag 19 feb 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben een erg goede ervaring met Superkeukens Oldenzaal.
Elke heeft ons zeer goed geholpen met goede tips en heel veel geduld. Zij is zeer kundig en behulpzaam. Het product is goed tegen een prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Naschrift: Tot onze grote spijt hebben we moeten kiezen tussen 2 hele goede leveranciers en is Superkeukens het gewoon net niet geworden.Voor hen best teleurstellend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ze echt heel goed zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Adri Prins op woensdag 24 okt 2018 18 | vestiging Utrecht
Een nieuwe keuken. Ben netjes en adequaat geholpen. Schrok alleen een beetje van de eerste mail van de installateur (RS). Alles dat eventueel veranderd was zou extra kosten met zich meebrengen en het vervallen van de garantie tot gevolg hebben. Uiteindelijk viel dit allemaal wel mee en Jouke heeft een prima klus gedaan, uitermate tevreden hierover. Ik vind het alleen wel jammer dat ik voor mijn op komst zijnde kleinzoon niet zo'n leuk keukentje krijg omdat ik de keuken te vroeg gekocht heb. Is daaraan nog een mouw te passen?
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Tom op woensdag 8 mrt 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben onze keuken compleet naar eigen wens en smaak laten samenstellen in overleg met Patrick, verkoopadviseur filiaal Amsterdam Arena. Eigenlijk hebben wij alles wat wij wensten kunnen realiseren en dat i.c.m. een prima prijs. De keuken zit er nu bijna een half jaar in en wij zijn er nog steeds erg tevreden over. De installatie liep moeilijk omdat onze eigen timmerman verkeerd had ingemeten. De flexibiliteit van degene die kwam inbouwen, Wiebe, kwam om de hoek en uiteindelijk Wiebe de keuken toch met enkele trucs (en flink wat koffie) weten te plaatsen. Wij waren daar zeer blij mee. Al met al geen seconde spijt van de aankoop en ik raad Superkeukens daarbij ook aan. gr Tom, Landsmeer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door A.C.C.M. de Sain op maandag 24 sep 2018 18 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Het gevoel zelf hebben kunnen kiezen. Ook de levering alles volgens goede afspraken. Ook het plaatsen is perfect gebeurd. Super bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed”
Door Frans op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Zoeterwoude
vriendelijke en goede adviezen. Alles keurig verpakt geleverd zonder enige beschadiging. een uur te laat maar daar kunnen we mee leven, Goede instalatie instructies. Tot ons grootste blijheid paste alles op de mm. Heel knap van Superkeukens.
FOTO VAN FRANS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Carrousels”
Door h oosting op donderdag 6 okt 2016 16 | vestiging Wolvega
Onze keuken heeft 2 carousels die kapot waren. Eerst zijn wij regelmatig naar Wolvega geweest maar elke keer wist het personeel van elkaar niet wat er was besteld of besproken. Met de kerst was er eindelijk een personeels lid die actie ondernam. Er kwam een monteur en die schreef op wat er vernieuwd moest worden. Toen kwam er weer een monteur en die zei nee er moeten nog een paar dingen besteld worden . Wij waren ondertussen al weer heel wat maanden verder en om een kort verhaal te houden nu moeten er in een keer twee nieuwe carousels in onze keuken. Afgelopen vrijdag kwam er een monteur die het moest plaatsen en die bevestigde dat de carousel die erin zat niet kapot was. We zijn nu oktober en ik hoop en wens dat onze keuken weer hersteld word maar ik ben helemaal zwaar teleurgesteld hoe wij behandeld worden. Door dat die monteurs en superkeuken onderling niet goed communiceren word de klant de dupe.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeukenmeubel”
Door Jorika op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een meubel voor de wasmachine en droger gekocht voor in de bijkeuken. Snelle service en levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke medewerkers
Reactie of foto toevoegen
“Alles nagekomen”
Door Rosink op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Vriezenveen
Alles nagekomen wat er besteld is. Goed ontwerp van Patrick kleine keuken met heel veel ruimte. Prima aflevering door de mensen van Lowik en op de afgesproken tijd. Perfect gemonteerd door Jos. Superkeukens Vriezenveen een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Oplossing + Wat een drama!”
Door Rik op dinsdag 13 aug 2013 13 | vestiging Kolham
Na een stroef begin lijkt er een oplossing te komen met super keukens Kolham. Ze pakken de gemaakte missers goed op. De keuken is op hun kosten geïnstalleerd en word nog afgemaakt. Ook financieel is er een tegemoetkoming uitgerold. Mijn ervaringen van 10 juli zijn dus goedgemaakt. Daar zijn we heel blij mee.

Ervaringen van 10 juli 2013: Keuken gekocht bij superkeukens Kolham. Verkooppraatje ging natuurlijk goed. Daarna begon het, een kleine opsomming:
- keuken te laat geleverd, oke het was maar een week.
- bij aflevering mist: de afzuigkap, de koelkast, de kraan en boiler.
- het blad was verkeerd uitgezaagd op twee plekken!
levertijd toegezegde levertijd nieuw blad 9 weken.
- ze kwamen een noodblad brengen wat ook niet klopt, te groot gat voor de gaskookplaat en, zonder kraan! konden we dus helemaal niets mee! daarnaast hebben we geen afzuigkap geleverd gekregen, ik ga niet in mijn pas nieuw gestucte keuken koken zonder afzuigkap!
- de gaten voor de spotje zijn niet in gevreesd.
- een tweede verkoper is twee keer langs geweest, een keer met een verkeerde kraan, ons is plechtig beloofd ons te bellen, deze afspraken zijn ook niet nagekomen.
Zelf de eerste verkoper heeft niet eens gebeld om excuses te maken.
We gaan vandaag maar weer eens heen anders zullen we ons richten tot de geschillencommissie, kassa of iets dergelijks. We zijn er zat van!
Reactie of foto toevoegen
“Ellende gehad”
Door Roland op zaterdag 13 feb 2016 16 | vestiging Wolvega
Tijdens de bouw van ons huis zijn we helaas nogal wat slechte bedrijven en oplichters tegen gekomen. De een komt afspraken niet na, de ander probeert je een poot uit te draaien, en sommigen leveren een abominabel slecht product of service. Superkeukens Wolvega wist echter al deze zaken te combineren. Het begon al tijdens het eerste gesprek waarbij keuken tekeningen niet correct werden gemaakt, afmetingen niet klopten en een keuken werd voorgesteld die niet in de ruimte bleek te passen. Hier kwamen we gelukkig zelf op tijd achter, en veronderstelden in onze naïviteit dit een ongelukkige onnauwkeurigheid was. Uiteindelijk zijn de tekeningen op ons verzoek aangepast, zodat deze nu overeen kwamen met de afmetingen van de bouw tekening. Fast forward naar de 'plaatsing'. Nadat Superkeukens Wolvega dan eindelijk de plaatsing kon inplannen (uiteraard later dan afgesproken, maar dat terzijde) begon de ellende. Allereerst had Superkeuken Wolvega een keukenblad geleverd met andere afmetingen dan besteld, het blad scheelde zo'n 5 cm met dat wat we besteld hadden. Wat er vervolgens gebeurde tart elke verbeelding en ik zal het proberen kort samen te vatten i.v.m. de leesbaarheid van dit stuk: Superkeukens is in de 2 maanden na de initiële plaatsing 6 keer terug geweest om 'iets' aan te passen, en continue ontbraken er allerlei onderdelen, zijn er onderdelen verkeerd of niet geplaatst, werd er broddelwerk geleverd, werden er dingen 'vergeten', moesten er dingen nabesteld worden. Zo hebben we ongeveer met elk deel van de keuken problemen gehad, met de plinten, het blad, de lades, de deurtjes, de cooker, de afzuiger enz. Alles is zo'n beetje vergeten, verkeerd geplaatst of simpelweg niet geleverd. Vanzelfsprekend hebben we elke keer zelf weer contact op moeten nemen Superkeukens en z'n kornuiten, die altijd wel een smoes of de zoveelste leugen paraat hadden. Tientallen telefoontjes en emails zijn er van onze kant nodig geweest om elke keer weer een klein stapje bij een acceptabel eindresultaat te komen. Inmiddels zijn we nu 2 maanden verder, en nog steeds zitten we met een gebrekkige keuken waar plinten niet vast zitten, plinten ontbreken, lades niet goed afgewerkt zijn en de achterwand van de keuken nog steeds op zich laat wachten. Ik heb zelden zo'n slecht bedrijf mee gemaakt en ik zou dan ook iedereen met klem af raden om ooit een keuken bij Superkeukens in Wolvega (onderdeel van Homecenter Wolvega) te kopen, aangezien dit de slechtst mogelijk ervaring garandeert. Je hele leven staat maanden op z'n kop, en proberen een oplossing te vinden is vrijwel onmogelijk aangezien het blijkbaar bedrijfspolicy is bij Superkeukens om klanten voortdurend voor te liegen, en in hun sop te laten gaar koken. Zelfs de 'manager' beloofde ons dat hij het persoonlijk op zou lossen, na maandenlange problemen die ze veroorzaakt hebben. Je raadt het al, we zijn inmiddels weer een paar weken verder en het is nog steeds niet opgelost, de zoveelste loze belofte. Achteraf gezien had ik graag 5000 euro meer betaald bij een betrouwbare keuken leverancier die z'n werk en z'n klanten wel serieus neemt. In elk geval nooit meer superkeukens voor ons, en ik zou iedereen willen waarschuwen voor Superkeukens in Wolvega, je haalt de ellende in huis als je met ze in zee gaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ging prima”
Door familie Vieira op woensdag 18 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een rechte keuken gekocht bij Superkeukens. De verkoper heeft echt alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en begon de keuken in 3D(!) te ontwerpen, waar we bij zaten. Communicatie via mail en telefoon ging prima, een aantal wijzigingen werden meteen opgepakt! Ons werd geadviseerd om de installatie via een tussenpersoon van SK te laten doen, namelijk firma de Wit (Wiebe en Hijko). Deze heren hebben werkelijk vakwerk geleverd, wij kunnen ze ZEKER aanraden. Echt een Superkeuken!! (foto's worden t.z.t. toegevoegd)
REACTIE VAN FAM. VIEIRA
Special thanks to Patrick Bekkers (de verkoper).
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nelly Zeeman op zaterdag 5 mrt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
2e kerstdag naar Superkeukens in Hoorn geweest en meteen een goede klik met zeer deskundige Marloes Wolke. Prima uitleg en begeleiding door het hele circuit waar je aan moet denken als je een keuken koopt. Super tevreden! 31 December getekent voor accoord. Inmiddels is het 5 maart en de keuken is geleverd en geplaatst door 2 zeer deskundige en meedenkende keukenmonteurs van het bedrijf Nivedo uit Almere. Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Alles in 1 keer goed geleverd en gemonteerd. Samenvattend: zeer tevreden klant in het bezit van een goed betaalbare keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie”
Door Huiberts op donderdag 9 jul 2015 15 | vestiging Broek op Langedijk
We hebben 8 jaar geleden een keuken laten plaatsen folie laat los op haast alle deurtjes . Contact gehad met een medewerker van superkeukens in Broek op langedijk. Deze wil het voor ons oplossen voor 3000 euro. Belachelijk veel geld. Toen we een onze ervaring op een site hadden geplaatst zijn gebeld door superkeukens de medewerker zou binnen 2 weken contact met ons opnemen hopelijk met een oplossing nu 2 maanden later nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door C.J.van der Neut, Blokker. op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Hoorn NH
wij hebben in april een keuken laten plaatsen door Superkeukens Hoorn.
Zijn bijzonder te spreken over de kwaliteit van de keuken, echter de service bij een relatief kleine storing, betr. dimmer onderkast verlichting, is werkelijk ver onder de maat. Ik ben nu al ruim 2 maanden bezig om dit geregeld te krijgen. Ben inmiddels 20 telefoontjes verder, waarbij ik van het kastje naar de muur ben gestuurd. Van de leverancier (Dekker Lavento), Superkeukens Hoorn en de Monteur ( Moekes Keukenmontage )
Ik heb dan ook besloten, om zelf een monteur in te schakelen, om dit probleem op mij eigen kosten op te lossen, om van deze ergernis verlost te zijn. Wat ik niet kan begrijpen, is dat een bedrijf welke zoveel geld besteed aan reclame op TV, dit totaal teniet doet met deze "Super" slechte service. Superkeukens Hoorn en de monteur, zouden zich diep moeten schamen, want nadat ik melding had gemaakt van mijn voornemen het e.e.a. op internet te plaatsen, liet he monteur weten, om de volgende ochtend ( 11/11/2015 ) langs te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Frans Alleman op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Broek op Langedijk
Vanaf het opstellen van de offerte door Ivar tot het plaatsen van de keuken door Chris en zijn team (stucen en leidingwerk en electra) zijn we zeer tevreden. Superkeukens is wat ons betreft super. Iedere dag weer genieten we van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS ALLEMAN
Zwarte hoogglans keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons aanrader”
Door Daan op vrijdag 28 apr 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Vriendelijk geholpen door vestiging Apeldoorn. Ze namen alle tijd voor ons, duidelijke tekst en uitleg en totaal niet het idee gekregen dat men ons iets probeert aan te smeren (wat we bij diverse andere keukenzaken wel hadden). Ook toen we onze offerte nogmaals wilden bijstellen, was er alle tijd om dit naar tevredenheid te doen. Voor de montage maakten ze gebruik van een zelfstandig monteur. Deze heeft de keuken in anderhalve dag geplaatst. Een echte vakman. Bij elke keukenplaatsing gaat wel 'iets' mis, maar bij ons had het meer te maken met onze eigen voorbereiding. Communicatie verliep soepel, ook na plaatsing. De prijs was echt een meevaller. We hebben een vergelijkbare keuken laten samenstellen bij een (duurdere) concurrent, en kwamen zo'n 3.500 euro duurder uit! We zijn nu inmiddels enkele maanden verder en nog steeds elke dag zeer blij met onze nieuwe keuken. Een aanrader dus!
FOTO VAN DAAN
Keuken in anderhalve dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Marion van den Biezenbos op zaterdag 3 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
Fantastisch geduldig geholpen. Nemen alle tijd net zo lang dat ik het WoW gevoel had. Helemaal niet onder druk gezet of gepusht! Alles verliep volgens afspraak. Ook monteren gebeurde keurig en netjes zonder dat er ook maar iets zonder overleg ging.
FOTO VAN MARION VAN DEN BIEZENBOS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ina en Mardine op woensdag 11 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben hier een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Bezorging en plaatsing ook helemaal naar tevredenheid. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met plaatsing en apparatuur”
Door Claessens op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Heerlen
Keuken in april gekocht, in juni gezet. Gelijk gemaild dat apparatuur niet aan verwachtingen voldoet. Oven is te laag geplaatst ( 17 cm onder aanrechtblad), zodat ik op de knieen moet zitten om de oven te bedienen en word aan buitenkant gloeiend heet tot 70/80 gr. en word ff gezegd , dan zal er el een kamertemperatuur van 40 gr . heersen!inductiekookplaat tikt tijdens het gehele kookproces , de koof van afzuigkap is scheef geplaatst en sluit niet aan , fluit op stand 2 en maakt herrie als een opstijgend vliegtuig. Achterwand is gelijk de kastjes scheef afgezaagd en er is geen achterwand geplaatst in het kastje onder de spoelkast. Een bovenkastje beschadigd en een kastje verkeerde maat geleverd.Daarbij heeft de monteur onze witte muur vuil gemaakt. Meerdere malen zaak bezocht en er zou een oplossing komen.
1) oplossing keukenkastje: worden besteld, over achterwand onder spoelbak word aangegeven dat ze dat nooit leveren.
2) oplossing oven: "zijn"bereid te ruilen, mits niet gebruikt ( maar dan moet ik via internet uitzoeken welke) , maar dan zal er ook een nieuwe inductieplaat moeten aangeschaft worden, want ze nemen geen apparatuur terug. Bij aankoop hebben ze niet eens voorgelicht dat er een probox geplaatst moet worden onder de kookplaat, als ie onder aanrechtblad geplaatst word. We zijn niet voorgelicht over de apparatuur. Pas als de inbouw is krijg je gebruiksaanwijzing en daar staat in dat je dieren en kinderen niet in de buurt van de oven moet laten komen vanwege verbranding., terwijl dit een open keuken is. Zeer slechte "deskundige "voorlichting, terwijl op hun side heel iets anders staat.
Oplossing 3) nog steeds geen!.

We hebben een nieuwe keuken, waarin we de oven niet kunnen gebruiken en dan de vraag is als ie omhoog geplaatst word het kastje mss door de fabrikant kan worden aangepast ( kosten???) . Er word in de mails aangegeven dat ze het oplossen, maar dat zijn alleen loze woorden, daden zijn er niet. De filiaalleider Dhr. Gloudemans, zou eens zo klantvriendelijk kunnen zijn eens poolshoogte te kunnen nemen hier, of ons uitnodigen voor een gesprek die tot een redelijke oplossing leid. Deze kleine standaardkeuken kost ons nu al € 6000,00 en is half af/onbruikbaar, hebben we niet eens een afwasmachine erin zitten, alleen inductie, oven, afzuigkap. Wij zij heel ontevreden over deze wijze van consumentbehandeling en willen een oplossing voor de apparatuur die ons is aangeprezen als zeer goed, waarvan wij als klant uitgingen door de "professionele" verkoper. Wij willen hier een oplossing voor want de verkoper heeft ons dit verkocht met de term zeer goed. Dus mensen koop daar aub geen keuken. Eenmaal betaald kunt je wachten, wachten, wachten dat er een oplossing komt.
REACTIE VAN CLAESSENS
opening koofaansluiting, geen achterwand kastje onder spoelbak, oven te laag ingebouwd, achterwand scheef afgezaagd ( spatie tussen kastjes en achterwand laat muur zien)
REACTIE VAN CLAESSENS
Door privéomstandigheden nu pas reactie naar aanleiding van schrijven op 14-07-2017.
Dhr. Gloudemans van SK is ons tegemoet gekomen in veel van de aangegeven klachten. Hij is naar de keuken komen kijken en was het op verschillende punten met ons eens. De oven is vervangen en verhoogd en voldoet aan alle eisen. De achterwanden zijn netjes vervangen en afgewerkt met het wegwerken van de bedrading van de spotjes.. Het ontbrekende kastje is geplaatst. De afzuigkap/koof hebben we zelf vervangen. Al met al vond ik dat er ook een positieve reactie geplaats kon worden, ondanks het even heeft geduurd met de nodige correspondentie. Als je een keuken koopt is goede voorlichting van groot belang, zowel van de opstelling dan wel apparatuur. Mede door een andere keukenplaatser in te schakelen door Dhr. Gloudemans, is het opgelost. Dus bij deze Mijnheer Gloudemans, onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Fam. Schumacher op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Super goede nazorg en service. We hadden door eigen schuld (vallende schaar) een ladefront beschadigd. Super keukens heeft gratis een nieuw ladefront besteld en geleverd. Ook is de monteur twee jaar na levering als service langs gekomen om de deurtjes en laden bij te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Radius/ Helmig op woensdag 13 feb 2019 19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht , verkeerd ingemeten, ook door medewerker die meting ter plaatse uitvoerde .verkeerde kastjes 4x , slechte afwerking . Al met al heeft de plaatsing meer dan een jaar geduurd. geen aanrader dus.,!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door susan op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Eindhoven
Very bad service Heel slecht! The salesman recommnened strongly a ceramic workplatform (werkblad) and the back wall (achterwand). however, after less than 2 years of use, the achterwand is broken. we sent in the photo and was told not possible to change for the same material. they could change the broken piece to another material. this is of course not nice. but we had no choice. They told they would send somebody to measure. however, after waiting for a long time, nobody came to help us.
FOTO VAN SUSAN
Scheur in achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Softclose sluiting”
Door P.G. op donderdag 22 okt 2015 15 | vestiging Tilburg
Keuken besteld. ter plek --> wordt tegen ons verteld dat hun keukens standaard een softclose hebben; 3 weken na het plaatsen van mijn order,werd ik gebeld of ik wou 140,00€ extra betalen zodat de onderkasten een Softclose kon hebben omdat op dit type keuken niet standaard was. Om mijn verhaal korte te maken ==> na een aantal keer bellen, emailen krijg ik deze antwoord:
"De keukenleverancier laat weten dat er per deurtje 1 scharnier met demper moet zitten en geen 2. De andere is dus een gewoon scharnier zonder demping. Jullie hebben dus gewoon het juiste aantal scharnieren met dempers gekregen".
Ik heb geprobeerde en geloof mij dat klopt niet! Met één softclose scharnier deuren gaat net zo hard dicht als zonder! Jongens het gaat om 5 softclose scharnier die ik nodig heb! Ik begrijp niet dat ze een slechte naam willen hebben door 5 scharnieren! Ik ga deze zaak aan mijn rechtbijstaandsverzekering doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door JP van Nassau op donderdag 4 jun 2015 15 | vestiging Den Bosch
Omdat we van plan waren om een nieuwe keuken te gaan kopen kwamen we nadat we bij verschillende keukenzaken waren geweest bij Superkeukens in Den Bosch terecht.Nadat we in de showroom wat hadden rondgelopen werden we door Jaimy (verkoper)aangesproken of dat hij ons kon helpen. We hadden een folder gekregen waar een mooie keuken instond maar door omstandigheden was deze helaas niet te bezichtigen in deze vestiging.Geen enkel probleem,we wisten wat we ongeveer wilde en even later zaten we onder het genot van een bakkie onze keuken te ontwerpen en konden we ook gelijk meekijken hoe dat deze er uit zou komen te zien. Geen enkele druk van dat je gelijk moet beslissen,sterker nog, ze sturen de tekening naar je E-mailadres zodat je het thuis nog eens op je gemak kan gaan bekijken en eventueel wat aanpassingen kunt doorgeven.Ook geen moelijke onderhandelingen over de prijs ed,de prijs is de prijs en mocht je apparatuur elders goedkoper kunnen kopen doen ze daar helemaal niet moeilijk over. Wij hebben dat niet gedaan,het is ook een kwestie van gunnen natuurlijk. We zijn een aantal keren terug geweest in de zaak voor wat aanpassingen(sorry Jaimy) en hebben uiteindelijk de keuken besteld . Je krijgt vrijwel direkt te horen wanneer te keuken geleverd gaat worden en zelfs daarin heb je speling voor de definitieve levering. Ook hebben we gebruik gemaakt voor de optie om door Superkeukens onze keuken te laten plaatsen, bij ons heeft dat gedaan Gerry Groenendaal en over deze vakkundige man niets anders dan lof.Jeetje een genot om naar te kijken en (luisteren) hoe dat deze man zijn vak verstaat. Met alle rust en meedenken zie je onder zijn handen de keuken worden opgebouwd. Gerry TOP. Zo zie ja maar, er zijn heus nog wel zaken waar je vertrouwen in kunt hebben en Superkeukens is daar één van. Kan ze dan ook zeker aanbevelen voor diegene die van plan is een nieuwe keuken tegen een zeer aantrekkelijke prijs te gaan kopen. Ook een compliment voor Roland en Abdul.
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Jan Caerteling op zaterdag 7 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Voor het eerst in mijn leven, ben al 60, met angst en beven een nieuwe keuken gekocht. Waarom met angst en beven; je hoort zoveel ellende om je heen bij de aanschaf , nou ja eigenlijk bij de plaatsing, dat je het bijna niet aandurft. Bij superkeukens Utrecht geholpen en geadviseerd door Bram. Denkt super mee , heeft ervaring, zeker voor wat mij/ons als leken betreft heel erg fijn. Adviseert en help mee keuzes te maken zonder ook maar iets op te dringen. Neemt alle tijd. Enfin, keuken aangeschaft, via de site krijg je keurig netjes tekeningen en wordt je op de hoogte gehouden over de voortgang. We lieten hem plaatsen door RS montage, een partner van SK Utrecht. De elektricien leverde perfect werk, na wat problemen bij het aanleggen van extra groepen. ( wel weer meerwerk, een minpunt! Weet nog niet of dit wordt doorberekend...) Ton de plaatser, een topper ! Zo rustig, deskundig, geordend en netjes. Mijn angst dat het mis zou gaan, ongegrond. Keuken echt een superkeuken en in het echt nog mooier dan op de tekening. Een vette 10 voor Superkeukens vooral Bram, Ton en Joris.
FOTO VAN JAN CAERTELING
Keuken mooier dan op tekening
Reactie of foto toevoegen
“Heel moeilijk bereikbaar”
Door Martijn op donderdag 15 mrt 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Onze keuken uitzoeken en bestellen was geen probleem en de kwaliteit van de door ons uitgekozen keuken lijkt tot nu toe prima. Verkoop, showroom en materiaal(maar ja, dat maken ze uiteraard niet zelf) hebben ze dus wel goed voor elkaar. Het plaatsen via Superkeukens Olderzaal werd door ZZP-ers gedaan die voor meerdere keukenbedrijven keukens plaatsen en dat is ook vrijwel vlekkeloos gegaan. Nadat wij voor de keuken hadden getekend bleek Superkeuken Oldenzaal telefonisch zeer slecht bereikbaar, waardoor er vaak en onnodig heen en weer moest worden gemaild. Ik was daarom bang dat het in de toekomst wel eens moeilijk kon worden om contact met ze op te nemen en het wijzigen van keukenapparatuur ging daarom niet zo makkelijk als dat ik had gehoopt. We hebben echter achteraf contact gehad met Superkeuken i.v.m. een defecte vriezer en een kromme deur en ze lijken inmiddels echter wat zaken verbeterd te hebben. Zo hebben ze inmiddels een antwoordapparaat waarna ze je eventueel terugbellen. De garantiegevallen zijn verder naar wens en zonder gedoe afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door G.J. van Velthuizen op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Veenendaal
Een complete keuken gekocht bij superkeukens Veenendaal. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij zijn ontvangen in deze vestiging en zijn geadviseerd over de te gebruiken materialen en keukenmachines. Geen opdringerige verkopers en een nette prijs. De keuken is ook volledig en volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Anke op donderdag 1 aug 2013 13 | vestiging Almere
Wij zijn super tevreden over onze nieuwe keuken gekocht bij Superkeukens in Almere.Allereerst nam de verkoper alle tijd. Het eerste ontwerp naar onze ideeën ,vonden we bij nader inzien toch niet zo mooi in de ruimte. Dus terug en met evenveel geduld is een nieuw ontwerp gemaakt, zonder extra kosten. De keuken bleek eerder leverbaar, fijn, want de verbouwing was ook eerder klaar dan gepland.De dag na aflevering heeft de monteur hem direct geplaatst.Keurig en in goed overleg. Alles kan in Almere:ook een super keukenervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Positief verhaal”
Door Steven op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Groningen
Eind december heb ik bij Superkeukens Groningen een keuken gekocht. Prima advies en geen gedoe met afdingen: gewoon een faire prijs voor een - zoals het nu lijkt - kwalitatief prima keuken. De keuken is inmiddels geplaatst door een monteur (Klus Maestro - via Superkeukens). Hierover was ik vooraf wat sceptisch, maar de keuken is door 2 uiterst vriendelijke monteurs perfect gemonteerd! Ik ben dik tevreden met mijn Superkeuken! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Dat is meedenken”
Door Hans op maandag 17 apr 2017 17 | vestiging Wateringen
In december 2016 een nieuwe keuken besteld, contract ondertekend en ingemeten. In januari 2017 kreeg koper een herseninfarct. In overleg met Richard van Superkeukens Wateringen de keuken op "hold" gezet. Na ruggespraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum waren wijzigingen gewenst op het ontwerp. Met Richard van Superkeukens Wateringen overlegd; geen probleem. Met hem een hele avond gepuzzeld en opnieuw getekend. Geen gedoe om meerkosten vanwege extra werk en dat een nieuw ontwerp was samengesteld; van extra kosten wilde hij niet weten. Ook de ergotherapeut kon zich in de verbeterde opstelling prima vinden. Achter de schermen werkte Superkeukens aan een versnelde levering. De keuken was in 5 weken geleverd en netjes geplaatst door montagebedrijf Spencer. De dag na plaatsing ontslag uit revalidatiecentrum; enorme verrassing bij thuiskomst! Wij wachten alleen nog op de magnetron, dat is namelijk niet zo'n gangbaar model. Wij hebben er alle vertrouwen is dat dat goed komt. Wij bevelen Superkeukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door A. van Vleeren op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Wolvega
Wij hebben 2 ervaringen met SuperKeukens uit 2007 en 2013. De eerste keuken geen enkele probleem mbt bestellen gehad of plaatsing. (+/- 8000 voor een "kleine" keuken). De tweede keer (duurder segment keuken) toch een aantal keer opnieuw zaken moeten afstemmen, 2x een nieuw werkblad geleverd ivm beschadigingen tijden transport (kan gebeuren). Kastjes wat scheef, maar dat werd hersteld. Maar het grootste irritatiepunt is de service na aankoop. Wij hebben op advies van de verkoper een Siemens vaatwasser aangeschaf, maar na 3 jaar en tig problemen is hij nu overleden. Superkeukens wil niks doen en verwijst naar Siemens en vise versa. Zelfs de rechtsbijstand komt weinig verder met deze partijen. De volgende keer dan maar een andere leverancier uitzoeken welke wel verantwoording neemt.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door fam. Rijsdijk te Roosendaal op donderdag 10 dec 2015 15 | vestiging Breda
Keuken gekocht bij SK Breda. Goede service, want we wilden hem zelf plaatsen, en hadden wat problemen met een aantal zaken. Ze wilden kosteloos een monteur langssturen. Ook waren de verkeerde plinten geleverd. Deze zijn nabesteld en bij ons thuis persoonlijk afgeleverd omdat ze niet in onze auto pasten. Prima service hier dus!
Reactie of foto toevoegen
“Klopte niet”
Door Gideon Leeuwis op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Arkel
ik heb mijn keuken hier besteld alles was mogelijk en was precies zoals we wilde, totdat hij werd geleverd en bleek dat er een aantal dingen niet te kloppen zoals ik besteld had en het duurde 4 leveringen voordat ik de keuken had zoals hij moest zijn compleet was alleen niet zo als ik hem besteld had. ik baal echt van deze zaak is echt amateuristisch ik zal hier nooit meer iets kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Toni op woensdag 20 sep 2017 17 | vestiging Hellevoetsluis
Door slechte montage van mijn eigen monteur alleen maar goede ervaring met Superkeukens Hellevoetsluis. Prima service, meedenken en aandacht. Uiteindelijk is de keuken goed gekomen. Ik zou hier zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door M. van Kassel op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een keuken gekocht, ben vriendelijk geholpen. Het is voor ons de tweede keuken bij Super keukens Amersfoort. De plaatsing van de keuken verliep ook deze keer naar tevredenheid. Ik zou zeker Super keukens aanbevelen bij vrienden en familie.
FOTO VAN M. VAN KASSEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage zzp ers”
Door Anneke Postma op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Groningen
In september heb ik een keuken bij Superkeukens gekocht. Het is een mooie keuken, maar de installatie was een compleet horror verhaal. De keuken zou geïnstalleerd worden door de heer [naam verwijderd]. Van deze monteur moesten alle tegels uit de keuken gesloopt worden. Helaas bleek dat de muren van de keuken toen opnieuw gestuukt moesten worden. Gelukkig heeft Superkeukens de stukadoor betaald. De monteur zag het installeren van de keuken niet meer zitten en heeft toen een tweede monteur ingehuurd. Er begon gelijk een ruzie over de kranen van de keuken. Die moesten wij ineens extra betalen en dat terwijl ik zelf een keukenkraan had gekocht. Ook voor de leidingen moest ineens betaald worden. Daar heeft mijn zwager Bennie nog behoorlijk ruzie over gemaakt. Tot mijn verbazing vroeg de tweede monteur gelijk of er ook bier was, woensdag middag om half twee. De tweede monteur heeft mijn keuken geïnstalleerd. Gelukkig heb ik een handige zwager die alle fouten van de tweede monteur heeft kunnen corrigeren. Zelfs het aanleggen van stopcontacten lukte niet bij de tweede monteur. Laatst stond ik af te wassen en toen stond er water in het aanrecht, bleek dat de leidingen in de keuken niet vastgedraaid waren. Ook de keukenkraan was verkeerd om aangesloten. Het warme water kwam als ik de handel naar rechts duwde en het koude water als ik de handel naar het rode knopje duwde. Onder mijn fornuis zit een plank om het fornuis op dezelfde hoogte te brengen als het aanrecht. Om de lelijke planken weg te werken is er met 1 schroefje een metalen plaat onder het fornuis gemonteerd. De plaat zit helemaal los. Het fornuis staat een beetje scheef. Ik heb deze reactie op de Super slechte service van Superkeukens in Groningen geplaatst. Vandaag kreeg ik van een verkoper van Superkeukens in Groningen te horen dat mijn mail richting Superkeukens onfatsoenlijk is. In deze mail vertel ik alleen de waarheid over het slecht presteren van Superkeukens. Helaas is mijn combimagnetron kapot en deze moet vervangen worden. Tot onze grote schrik blijken de stopcontacten in de keuken door de tweede monteur achter de kastjes weggewerkt te zijn. Resultaat: het is onmogelijk om elektrische apparaten uit de keuken te verwijderen zonder de hele keuken te moeten afbreken. Om de stopcontacten in de keuken te kunnen bereiken moet ik nu een dure monteur van Superkeukens inhuren. Ik heb dus nu een keuken met een kapotte combimagnetron die niet vervangen kan worden omdat de weledelgeleerde tweede monteur in al zijn wijsheid heeft besloten om ervoor te zorgen dat de stopcontacten voor de apparatuur niet meer toegankelijk zijn. Ik heb maar 1 advies, koop geen keuken bij Superkeukens in Groningen, ga naar een keukenleverancier waar ook het personeel dat de keuken monteert in dienst is. Die zzp ers van Superkeukens maken er een puinhoop van!!!
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door A. Helmink op zondag 27 apr 2014 14 | vestiging Huissen
In juli 2013 hebben we onze keuken geplaatst gekregen in januari heb ik gebeld omdat de lade niet functioneerde. De man probeerde mij uit te leggen hoe ik dit zelf kon oplossen. Mijn man heeft toen zelf gebeld en ook zelf het probleem opgelost. Januari ging de inductie kookplaat kapot, Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) gebeld, mail gestuurd, nee deden ze niets mee. Ik moest de fabrikant bellen. Fabrikant gebeld, monteur kwam na anderhalve week, ze wilde een inductieplaat erin zetten wat kleiner was want die was niet voorradig. Ik boos want we hebben een kookplaat besteld van 70 cm en geen 50 cm. Nadat ik het zat was en boos ben geworden hebben ze na 2 weken een nieuwe kookplaat gebracht. Nu vorige week donderdag gebeld kraan zit los (en het water kan er achter door lopen) was aan het einde van de dag. Ik had er al geen vertrouwen in dus vrijdag nogmaals gebeld en klacht door gegeven, maandag nog niets gehoord weer gebeld en er werd mij verteld dat de monteur was gebeld en dat er contact werd opgenomen met mij. Vandaag heb ik weer gebeld met bovenstaande klacht. Ook besproken hoe Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) met zijn klanten omgaat en dat dit geen service is om overal achteraan te rennen terwijl wij met een probleem zitten. Tenslotte moeten wij hard werken om een keuken aan te schaffen en zij mogen blij zijn dat de keus op hun is gevallen. Het verkoop praatje was beter geregeld. Er werd veel energie in ons gestoken, vragen beantwoord. Dit is wat ik nu mis.

April 2014 inductie kookplaat weer kapot, hij maakte korstsluiting. We konden hem terug brengen en met 400 euro bijbetalen een nieuwe kopen de Eigenaar Hennie Jansen kwam ons met 100 euro tegemoet en vond zichzelf helemaal geweldig dat hij dit had gedaan. Een bos bloemen met welgemeende excuus voor 6 weken niet koken en overal zelf achteraan rennen was meer op zijn plaats geweest. Mensen denk goed na voor je hier een keuken koopt. De inductie kookplaat hebben we retour gebracht naar Huissen. Ons geld terug gestort gekregen en geen cent meer en we hebben in onze woonplaats tijdens onze vakantie een nieuwe gekocht want ondertussen waren we al weer 3 weken verder.

Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) de naam zegt alles heeft voor ons een nare bijsmaak. Ik zou maar eerst goed nadenken om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Satyane op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht bij Ronald Massing Superkeukens in Utrecht. Echt super geholpen, en hij heeft meegedacht, heel vriendelijk, totaal niet opdringerig zoals de keukenconcurrent waar ze meteen over teken begonnen. Echt super tevreden. Ik zou iedereen die een keuken nodig heeft aanraden naar Superkeukens te gaan. Geweldige service eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken”
Door Joyce op zaterdag 6 feb 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Na redelijk goed geholpen te zijn met t uitzoeken van onze keuken was de plaatsing en de service erna erg slecht! Schroeven scheef in gedraaid apparaten niet goed aangesloten vervolgens monteur niet meer te bereiken. Beschrijving van Siemens apparaten niet in t Nederlands reactie zoek maar op internet hoe t werkt. Nu na 6 jaar kan je m weggooien hoogglans witte keuken maar de glans laat los.
FOTO VAN JOYCE
Detailfoto van loslatend folie
REACTIE VAN J HOUBEN
Blij met deze informatie. Ga ergens anders kijken voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Jolanda Bakker op maandag 23 jan 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij SK in Hoorn tijdens verkoop goed geholpen onze wensen gezegd en hier hebben ze goed op afgestemd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. De monteur die los staat van sk keukens heeft verkeerd ingemeten zodat het blad 8 cm te kort was. Sk keukens hebben al het mogelijke gedaan om zo snel mogelijk een nieuw blad te regelen. Vanwege de kerstdagen ging dit helaas niet meer lukken. Vanwege de kerstdagen en omdat we eters zouden krijgen heeft sk keukens ons 250 euro gegeven voor een hapje te gaan eten met de kerst kan niet anders zeggen dan een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Terukeren”
Door Cornelis op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Den Bosch
Onlangs weer een geweldige keuken gekocht bij Superkeukens Den Bosch. We zijn 3x verhuist en 3x hebben we de keuken bij Superkeukens gekocht. Enkele redenen waarom wij steeds terugkeren naar SK Den Bosch:
- Goede hulp bij het uitzoeken en tekenen van de keuken
- Deskundigheid
- Kleinschalig team zodat je niet steeds met iemand anders spreekt
- Eerlijke tips bijvoorbeeld m.b.t. apparatuur.
- Geen onzin met dagkortingen of ''als u nu beslist''
- Duidelijke prijzen die niet kunstmatig hoog zijn voor een afdingspel.
- Goed montageteam
- Goede aftersales service
- Verder zijn natuurlijk de keukens écht mooi, een eyecather in huis, van deze tijd en degelijk

Kortom, mochten we ooit weer verhuizen of toe zijn aan een nieuwe keuken, dan zal dat weer een keuken van SK uit Den Bosch zijn.
FOTO VAN CORNELIS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte kwaliteit”
Door Ozzy op zaterdag 2 nov 2013 13 | vestiging Oss
Heb bij superkeukens (bij verbruggen megastores in Oss) keuken gekocht. Mijn diepvries doet loeien als een koe. Ik heb gebeld en ze zouden langs komen en nee hoor niemand kwam. Weer gebeld en hebben ze gezegd dat ik progress dealer moest bellen in arnhem. Zijn uiteindelijk na hoop ellende langs gekomen en ja hoor zo hoort die diepvries is nieuwe millieu wet daarom dat die ... ding loeit en heb gezegd aan de monteur: is het bij jou thuis ook hetzelfde en zin van dat die oude diepvries had dus mensen jullie zijn gewaarschuwd. Zou hier niks kopen. Slechte service wat een rotzooi wat ze leveren voor dure prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“10 jaar garantie niet nagekomen”
Door Ron op woensdag 3 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Ruim zes jaar geleden keuken aangeschaft bij Superkeukens Hoorn en inmiddels is er probleem ontstaan bij frontje en minimaal defect van folie. Bij verzoek dit op te lossen bleek er geen bereidwilligheid te bestaan om met een oplossing te komen. Het probleem zou kunnen worden verholpen door het frontje bijvoorbeeld te laten renoveren o.i.d. is mijn mening. Ondanks 10 jaar garantie op de keuken (waarvan de manager nota bene ervan overtuigd was dat er zo'n zes jaar geleden nog geen 10 jaar garantie bestond) werd de klacht niet opgelost. Mijn rechtsbijstandsverzekering zal ik wel gaan aanspreken nu. Overigens zijn er bij de oplevering van de keuken ook aantal zaken niet goed verlopen en deels goed afgehandeld en deels niet. Voert te ver om daarover uit te wijden alhier. Al met al geen aanrader voor toekomstige kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens”
Door Fred van Bentum op maandag 11 mei 2015 15 | vestiging Utrecht
Vorige keer bij Henk van Keulen geweest ,echt een hele goede verkoper toen. Voor de tweede keer geweest ,goed gesprek gehad ,offerte was mooi ,we waren eruit ,toen vroeg mijn vrouw of in de offerte kon worden opgenomen als ons nieuwbouwhuis niet doorgaat de offerte dan ook vervalt.ivm geen huis ,geen keuken nodig .Toen veranderde de toon van Hans ,oké dus niet getekend ,maar belooft dat als de handtekening is gezet we de offerte alsnog komen tekenen .Hans was teleurgesteld wat ik me goed kon voorstellen .,hadden we niet verwacht Maar het is niet anders .Hans zou de offerte nog even langslopen en dan opsturen naar ons .3 weken verder nog niks gehoord of gezien van Hans van Keulen van Superkeukens .Heel erg jammer en kinderachtig van Hans ,jammer

Oorspronkelijke ervaring ontvangen 17 april 2015: Wij zijn geholpen door Henk van Keulen ivm een offerte voor onze nieuwe keuken .Wat een geweldige verkoper is dit ,heel erg vriendelijk ,dacht heel erg goed mee ,was niet opdringerig ,dacht ook mee over ons budget,kwam met goede en mooie oplossingen ,nam alle tijd voor ons om alles goed uit te leggen en te laten zien ,een top verkoper ,waren ze allemaal maar zo .dan zouden mensen wat makkelijker naar binnen gaan bij een keukenwinkels .We kregen de offerte via de mail opgestuurd, voordat we thuis waren was de offerte al binnen ,Henk alvast heel erg bedankt ,Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door F Durrani op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn vanaf t begin tot t eind super goed geholpen . Wij zouden ze zeker bij anderen aanraden
FOTO VAN F DURRANI
Keuken met eiland
REACTIE VAN VINCENT DIJKER
Bedankt voor het vertrouwen Farhan Durrani.
Alleen 100% tevredenheid is goed genoeg.
REACTIE VAN F DURRANI
Wij zijn ook 100% tevreden . Genieten elke dag van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, zowel voor als na verkoop!”
Door Maxwell op zondag 20 apr 2014 14 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer prettig geholpen in de showroom door Henk van Keulen. Bij andere showrooms (lees: Keukenkampioen) waren ze erg opdringerig en werd er niet naar onze wensen geluisterd. Bij Superkeukens werden we op een fijne manier geholpen en kregen we een transparante en geheel vrijblijvende offerte mee. Op 6 februari hebben we de knoop doorgehakt en onze keuken bij Superkeukens besteld. Inmiddels is de keuken 18 april jl. geplaatst en gemonteerd door RS Montage. Het is nog mooier dan we hadden voorgesteld. Alles is precies zoals het hoort! Eén passtuk naast de bovenkast van 5 mm te smal geleverd, deze wordt nog nageleverd. Prima service en wij zijn zeer tevreden over Superkeukens Utrecht.
Reactie of foto toevoegen
“Glimmende en matte deuren”
Door Jannie Beekman op zondag 4 okt 2015 15 | vestiging Elburg
mooie keuken uitgezocht en keurig geplaatst door superkeukens Elburg , maar na 3maand al glimmende plekken rond het deur knopje op mijn matte deuren , geen probleem nieuwe deur gekregen en ook deze deur en alle andere deuren hebben nu het zelfde probleem ! Tot op heden is nog niks opgelost en vind dat erg naar want ik heb gevraagd of er niet iemand van de fabriek langs kon komen maar dat is tot opheden niet gelukt en zal ook wel niet gebeuren , heb wel teleurgesteld want nu moet er weer een nieuwe deur in en die gaat naar de fabriek om te kijken wat er mee aan de hand is nou ik vind het wel makkelijk weg komen zo ik vind gewoon dat er iemand moet komen kijken en ik ben netjes op mijn keuken laat ik dat nu even zwart op wit zetten . Heb mijn vorige keuken 18 jasr gehad en was tot op het laast heel netjes ! Ik wil gewoon dat er iemand onafhankelijk komt kijken wat er met die deurtjes aan de hand . Volgens mij zelf ligt het aan de top laag en anders niet !
Reactie of foto toevoegen
“Prima verhouding”
Door Jan op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Eenvoudige keuken met alles er op en er aan! Klantvriendelijk geholpen! Prima prijs/kwaliteit. Afspraken nagekomen. Verkeerd geleverd onderdeel adequaat vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Hnj van Dijk op maandag 13 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Superkeukens reageerd niet op mails met klachten .Wij ook problemen met montage bedrijf gehad .Wij zijn er klaar mee geen positieve reclame van ons
Reactie of foto toevoegen
“Vochtbobbels”
Door Frank Geers op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Tilburg
Super arrogant na aankoop. Snel deed de oven het al niet, gebeld maar ik moest zelf maar een afspraak maken met fabrikant( geen service). Na een paar jaar kreeg ik een vochtbobbel bij mijn inductiekookplaat. Niet goed afgekit. Volgens Superkeukens valt dit niet onder de garantie. Ze hebben de keuken zelf geinstalleerd.
FOTO VAN FRANK GEERS
Vocht bij de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Selma op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij Superkeukens Utrecht. Gesprekken liepen soepel. Goede adviezen gekregen. Bij installatie bleek alles compleet en monteur heeft de keuken, zoals gepland, in 1,5 dag geïnstalleerd. Geen restpunten, gewoon in 1 keer goed! Nou dat heb ik wel anders meegemaakt. Aanrader dus!
FOTO VAN SELMA
Montage zonder restpunten
Reactie of foto toevoegen
“Heel lang geduurd”
Door Arch op dinsdag 7 nov 2017 17 | vestiging Amersfoort
Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn. Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald. Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sharon de Bruijn op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tiel
Super geholpen door Marc Jansen bij superkeukens in Tiel. Alle tijd voor de klant en met vragen en od aanvullingen kun je altijd terecht. Montage is ook naar volle tevredenheid gegaan!
FOTO VAN SHARON DE BRUIJN
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Zelfgeplaatste keuken
1 / 51
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (7 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (13 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (1 ervaring), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (2 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBeuningen GLD (3 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
hBreda (6 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
iBroek op Langedijk (3 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
jBuitenpost , Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
kCapelle aan den IJssel (1 ervaring), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
lCruquius (1 ervaring), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
mDen Bosch (12 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
nEindhoven (5 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
oElburg (9 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
pEmmen (1 ervaring), Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
qGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
rGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
sHeerlen (2 ervaringen), In de Cramer 148, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 575 12 30
tHellevoetsluis (1 ervaring), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (1 ervaring), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (4 ervaringen), Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (3 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (3 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (5 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden , Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (1 ervaring), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (7 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (3 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen (1 ervaring), Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg (1 ervaring), Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (1 ervaring), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (4 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden , Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (24 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (8 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vlissingen , Mercuriusweg 26, 4382 NC Vlissingen, tel 0118 - 43 12 78
n1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
o1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
p1Wolvega (5 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
q1Zoeterwoude (8 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
r1Zutphen , Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
s1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.