Feedback
6,4

Superkeukens

Score uit 208 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
Alternatieven voor Superkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 64 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 174 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 250 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2174 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 342 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 294 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,5 uit 164 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 208 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren106 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster50 ervaringen

Per vestiging:
“Teleurgesteld”
Door A. van Vleeren op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Wolvega
Wij hebben 2 ervaringen met SuperKeukens uit 2007 en 2013. De eerste keuken geen enkele probleem mbt bestellen gehad of plaatsing. (+/- 8000 voor een "kleine" keuken). De tweede keer (duurder segment keuken) toch een aantal keer opnieuw zaken moeten afstemmen, 2x een nieuw werkblad geleverd ivm beschadigingen tijden transport (kan gebeuren). Kastjes wat scheef, maar dat werd hersteld. Maar het grootste irritatiepunt is de service na aankoop. Wij hebben op advies van de verkoper een Siemens vaatwasser aangeschaf, maar na 3 jaar en tig problemen is hij nu overleden. Superkeukens wil niks doen en verwijst naar Siemens en vise versa. Zelfs de rechtsbijstand komt weinig verder met deze partijen. De volgende keer dan maar een andere leverancier uitzoeken welke wel verantwoording neemt.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed”
Door Frans op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Zoeterwoude
vriendelijke en goede adviezen. Alles keurig verpakt geleverd zonder enige beschadiging. een uur te laat maar daar kunnen we mee leven, Goede instalatie instructies. Tot ons grootste blijheid paste alles op de mm. Heel knap van Superkeukens.
FOTO VAN FRANS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Apothekerskast”
Door Renate en Rikkert op zondag 28 jun 2015 15 | vestiging Beuningen GLD
De service tijdens gesprek was goed en de keuken is prachtig. Wel is er iets mis gegaan in de communicatie. Bij levering bleek een hoge ladekast in plaats van apothekerskast geleverd te zijn. Tijdens de twee gesprekken hadden we duidelijk aangegeven dat het een apothekerskast moest zijn, maar dit is dus niet doorgevoerd. Superkeuken legt de fout geheel bij ons. Wij hadden de elementenlijst inderdaad wel gelezen, maar niet goed geinterpreteerd. Ons advies bij aankoop: loop de elementenlijst mondeling door en check zo of alles erin zit. Jammer dat superkeukens dit zelf niet initieert om zulke vervelende misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles nagekomen”
Door Rosink op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Vriezenveen
Alles nagekomen wat er besteld is. Goed ontwerp van Patrick kleine keuken met heel veel ruimte. Prima aflevering door de mensen van Lowik en op de afgesproken tijd. Perfect gemonteerd door Jos. Superkeukens Vriezenveen een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Edwin op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben bij super keukens onze keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over, we zijn daar zeer goed door jorrick geholpen alles is naar onze wens gegaan zoals de communicatie de levering en de plaatsing van de keuken.
FOTO VAN EDWIN
Reactie of foto toevoegen
“Ging prima”
Door familie Vieira op woensdag 18 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een rechte keuken gekocht bij Superkeukens. De verkoper heeft echt alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en begon de keuken in 3D(!) te ontwerpen, waar we bij zaten. Communicatie via mail en telefoon ging prima, een aantal wijzigingen werden meteen opgepakt! Ons werd geadviseerd om de installatie via een tussenpersoon van SK te laten doen, namelijk firma de Wit (Wiebe en Hijko). Deze heren hebben werkelijk vakwerk geleverd, wij kunnen ze ZEKER aanraden. Echt een Superkeuken!! (foto's worden t.z.t. toegevoegd)
REACTIE VAN FAM. VIEIRA
Special thanks to Patrick Bekkers (de verkoper).
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Leeuwenburgh op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Veenendaal
In ons nieuwe appartement wilden wij een kleine aanpassing in de keuken realiseren. De adviseur, Johan van SK te Veenendaal luisterde en vertaalde onze wensen in een uitstekend maatadvies. Hij ging zelfs naar Keukendepot, de buren, het bedrijf waar SK mee samenwerkt om e.e.a te overleggen. Met Nick van Keukendepot hebben wij gisteren onze keukenkasten besteld en gezien de zeer korte levertijd van deze kasten kwam dit ons prima uit met onze verhuizing in zicht. Kasten, bezorgkosten tegen zeer scherpe prijs. Dus zowel Super Keukens als Keuken Depot uit Veenendaal krijgen van ons een warme douche en een dikke 10 voor het maatadvies en uitstekende service!!
Reactie of foto toevoegen
“aanvulling mijn kritiek van maart 214”
Door L. op woensdag 14 jan 2015 15 | vestiging Amersfoort
In een eerder review heb ik de nodige klachten geschreven. Hierop heeft Superkeukens mij gebeld. Eerst werd mij verweten dat ik niet eerst naar de zaak was gekomen en gelijk een klacht op internet had geplaatst. Beetje vreemd, immers waarom niet? Mag toch schrijven als er iets mis is? Komt later wel het vervolg als er iets mee gedaan is, zoals nu. Er zijn nog maanden overeen gegaan, ok ontstond er discussie over de maten opname. Wij zeggen: er is verkeerd gemeten...Superkeukens zegt: we hebben de maten aangehouden zoals op papier staat en daar heeft u voor getekend. Er bleek een overstek van het keukenblad op te staan, wat absoluut niet de bedoeling was.Wij hebben dat niet gezien, maar wij zijn ook geen keukendeskundigen.Wij vinden dat we er op moeten kunnen vertrouwen dat, wat zij op papier hebben gezet qua maten ook moet passen en op papier staat wat is afgesproken. Afijn. Er was een mooie oplossing mogelijk volgens Superkeukens, maar dan moesten wij ruim €3000,- voor betalen. Geen optie dus. Andere noodoplossing zou ruim €500,- gaan kosten. Vonden we ook niet correct, immers bleven wij bij ons standpunt dat wij hier geen schuld aan hadden. Uiteindelijk zijn we maar akkoord gegaan met de minder fraaie oplossing en hebben de 500,- terug weten te brengen naar 300,- . Vorige week (tja, heeft lang geduurd) kwam de monteur. Helaas bleek niet alles op het lijstje uitvoerbaar te zijn van de toch al "noodoplossing" (keukenblad inkorten). Maar we doen het er maar mee. Het is in ieder geval wel verbeterd met wat het was (voor 300,-!!!). Dus toe maar. Inmiddels ben ik er wel achter dat de wel fraaie oplossing van Superkeukens van ruim 3000,- , elders € 1200,- kost.Maar nu krijg ik vast weer een reactie van ze, dat ik dit laatste weer hier schrijf en niet eerst aan hun laat weten. Al het overige is wel bij ze bekend overigens.

Oorspronkelijke ervaring van 26 maart 2014: Twee jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Alles was perfect doorgesproken van te voren met Bart Bakker die er helaas later niet meer werkte. Toen de keuken kwam bleek een aanrechtblad te lang te zijn. Hij moest namelijk gelijk eindigen met de boven en onderkasten, omdat er een losstaande koelkast naast kwam te staan. Eigenhandig was (later?) er een overlap berekend van 3 centimeter. Dus koelkast kon er niet tussen en er moest een mooie plint van de muur. De monteur heeft er een stukje vanaf gezaagd, maar niet genoeg, kon niet anders, zei hij. Koelkast paste maar plint niet meer. Moesten we zelf maar een oplossing voor zoeken. Die we tot op heden nog steeds niet weten overigens. Dus nog steeds niet afgewerkt. Inmiddels de keuken 2 jaar in gebruik. Hij was ook weer niet supergoedkoop, ruim 11.000,-. In de draai-hoekkast is al een plastic steuntje afgebroken van een draaiplateau. Ook in een kleine apothekerskast is een plastic verstevigings- palletje afgebroken. Bij het gootsteenkastje is de folie bekleding al behoorlijk beschadigd. Immers kom je toch met je nagels er tegen aan als je het deurgreepje vastpakt. Ondanks dat we in de winkel dus bij aankoop vriendelijk werden geholpen, achteraf spijt! Kwaliteit laat zeer te wensen over! Geen idee of er nog garantie zit op dit soort dingen. We moeten nog steeds actie ondernemen over deze zaken, maar aangezien mijn man in de tussentijd behandeld moest worden voor kanker, is dat er nog niet van gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door C.de Zoete op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Veenendaal
Keurig op tijd geleverd en geplaatst. Het is een plaatje geworden.

Aanvulling ontvangen 17 november 2020: Wij hebben bij Superkeukens een complete keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee.
FOTO VAN C. DE ZOETE
Reactie of foto toevoegen
“10 jaar garantie niet nagekomen”
Door Ron op woensdag 3 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Ruim zes jaar geleden keuken aangeschaft bij Superkeukens Hoorn en inmiddels is er probleem ontstaan bij frontje en minimaal defect van folie. Bij verzoek dit op te lossen bleek er geen bereidwilligheid te bestaan om met een oplossing te komen. Het probleem zou kunnen worden verholpen door het frontje bijvoorbeeld te laten renoveren o.i.d. is mijn mening. Ondanks 10 jaar garantie op de keuken (waarvan de manager nota bene ervan overtuigd was dat er zo'n zes jaar geleden nog geen 10 jaar garantie bestond) werd de klacht niet opgelost. Mijn rechtsbijstandsverzekering zal ik wel gaan aanspreken nu. Overigens zijn er bij de oplevering van de keuken ook aantal zaken niet goed verlopen en deels goed afgehandeld en deels niet. Voert te ver om daarover uit te wijden alhier. Al met al geen aanrader voor toekomstige kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Fornuis doet het niet”
Door Mevr Verberne op maandag 23 sep 2019 19 | vestiging Roermond
3 september m'n nieuwe keuken ontvangen met een prachtig 5 pits fornuis van het merk Bertasoni . De zelfde dag het fornuis uitproberen en wat blijkt het inductie gedeelte doet het niet. Super keukens gebeld,kreeg een nummer waar ik me kon melden.uiteindelijk na diverse keren gebeld en niet terug gebeld worden komt iemand na 1,5 week kijken ,fornuis is niet te maken moeten onderdelen besteld worden zou 3 dgn duren we zijn nu 3 weken verder en er is nog niks gebeurd. Het fornuis is gekocht bij Super keukens deze weer gebeld krijg dan te horen dat ik geduld moet hebben en dat ze niks voor me kunnen doen ook geen vervangend fornuis,niet eens een verontschuldiging of een beetje medeleven bah wat schandalig!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de inzet”
Door Fam. C.H.t Vink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij super keukens in Amersfoort, we werden goed geholpen door Arthur hij had veel geduld , de keuken werd gemonteerd door rs montage dit ging niet goed we moesten bellen waar de monteur bleef toen Tom kwam heeft hij er alles aan gedaan dat wij een mooie keuken kregen een groot compliment. Voor Tom bedankt Tom voor je inzet
FOTO VAN FAM. C.H.T VINK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Marion van den Biezenbos op zaterdag 3 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
Fantastisch geduldig geholpen. Nemen alle tijd net zo lang dat ik het WoW gevoel had. Helemaal niet onder druk gezet of gepusht! Alles verliep volgens afspraak. Ook monteren gebeurde keurig en netjes zonder dat er ook maar iets zonder overleg ging.
FOTO VAN MARION VAN DEN BIEZENBOS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.P.Smeets op dinsdag 16 aug 2016 16 | vestiging Oss
Aanschaf keuken. Prettige bediening in de zaak, goede informatie, meedenkend. Mooie keuken en goede installatie en service. Ook kledingkasten bij dit bedrijf besteld. Eveneens prima service. Verbruggen Megastore een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Michel Corten op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super goede ervaring bij Superkeukens Cruquius. Eerlijke verkoper (Allard), niet opdringerig maar wel meedenkend. Ruime keus. Afdingen en pingelen gelukkig niet nodig, er wordt direct een scherpe prijs neergelegd. Alles geleverd zoals besproken. Bij vragen wordt snel gereageerd. Prima aanbevolen installatiebedrijf (JM Montage). Bij levering mist bezteklade en 1 kastje was beschadigd. Ook dat is prima verholpen. Kortom uitermate tevreden en zeker aan te bevelen.
FOTO VAN MICHEL CORTEN
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Dominique van den Heuvel op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Mooie keuken , wand met apparaten erin en een eiland. Heel goed
geadviseerd door Rob. Zelf gemonteerd door een man van een vriendin van mijn vrouw. 1 Plint niet goed, binnen week andere. Kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Kolham
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in showroom”
Door Rita H. te E op vrijdag 19 feb 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben een erg goede ervaring met Superkeukens Oldenzaal.
Elke heeft ons zeer goed geholpen met goede tips en heel veel geduld. Zij is zeer kundig en behulpzaam. Het product is goed tegen een prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Naschrift: Tot onze grote spijt hebben we moeten kiezen tussen 2 hele goede leveranciers en is Superkeukens het gewoon net niet geworden.Voor hen best teleurstellend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ze echt heel goed zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rosa op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Utrecht
Mijn ervaring met Superkeukens is erg goed. Ik heb een prachtige keuken besteld die netjes geleverd werd en van zeer goede kwaliteit is. Ook mocht ik toen ik niet tevreden was over de kwaliteit van de afzuigkap deze inruilen voor een andere. Het contact is goed en vriendelijk en er wordt transparant gecommuniceerd. Ik ben daarom zeer tevreden.
FOTO VAN ROSA
REACTIE VAN VINCENT DIJKER
Beste Rosa, Wat is het een mooie keuken geworden. Gefeliciteerd. We waren graag tot je dienst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Paul Bruijsten op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Den Bosch
Bij het kiezen van een keuken komt er veel bij kijken. We zijn bij superkeukens in Den Bosch enorm goed geholpen. Zeker met de regels die gehanteerd diende te worden door de Corona. Ze hadden overal goed de tijd voor je en dachten met je mee. Na de tekening en het tekenen van de offerte werd de keuken netjes en keurig op tijd geleverd. Echter voordat we de keuken daadwerkelijk konden plaatsen, stuiten we tegen een groot probleem aan. Bij het verbouwen van onze woning hebben we de maten van de keuken niet goed opgemeten waardoor dat de keuken 13 cm te lang was. Dit hebben ze met goed overleg netjes en keurig opgelost op hun kosten!! Wij kunnen niet anders zeggen dat we uitstekend zijn geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met fronten”
Door Jannie de Ruijter op donderdag 27 dec 2018 18 | vestiging Huissen
Wij hebben bij Superkeukens in Huissen een keuken gekocht. Na ongeveer 2,5-3 jaar kregen wij een bobbel/blaas op een kastje. Hier 2x over gebeld. Was allemaal moeilijk omdat mogelijk het model niet meer te verkrijgen was. Zouden na het 2e belletje in juni 2017!!! Kijken wat men kon doen. We zijn nu 1,5 jaar verder en de terugkoppeling moet nog steeds gebeuren. Wat vindt ik dit slecht!
FOTO VAN JANNIE DE RUIJTER
Gebobbeld frontje
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Houwen op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Horst
In mei onze keuken besteld bij SuperKeukens besteld zodat deze er op tijd was voor de verhuizing van 1 september. Bij de opbouw van de keuken in juli bleek dat er een spotboring was vergeten. Hier moest een nieuw plankje voor besteld worden. In week 35 zou deze geleverd worden waarna ik week 36 het gat erin gemaakt zou worden. In de praktijk blijkt dat de monteur in week 37 komt 'kijken' (letterlijk alleen kijken). Vervolgens in week 38 gebeld waar het plankje bleef.. deze zou in week 39 (?!) geleverd worden. In week 39 worden we geïnformeerd dat het plankje is beschadigd met het boren van de spotboring en dat er een nieuw plankje besteld moet worden! Al 2 maanden (?!) staat de keuken er nu zonder dat deze afgemaakt kan wordeb. Het betreft het plankje in een regaaltje waardoor ook niet de rest al opgebouwd kan worden.. gewoon een 'gat' in onze keuken. We moeten maar wachten zeggen ze dan.. meer kunnen ze niet doen zeggen ze dan!! Dit kan toch niet.. wat een slechte service zeg!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en netjes”
Door Harrie op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Uden
Geweldige zaak mooie ,keuken gekocht heel fijn geholpen door Mattijs Meijer goede service netjes in gebouwd door Cris Oerlemans fijn en goed gewerkt ik kan iedereen aanraden om bij deze zaak een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goed gehoplen”
Door Rudi Vrieze op maandag 13 jul 2015 15 | vestiging Terborg
Wij zijn super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Vriendelijke en deskundige verkoper ( Bobby ) ook het plaatsen is goed gegaan. Helaas is de oven er nog steeds niet maar dit probleem licht bij Siemens Superkeukens doet alles om dit problemen te verhelpen . Ik kan dan ook iedereen aanraden om een keuken in Terborg te kopen bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellende ervaring”
Door Paul op donderdag 24 mei 2018 18 | vestiging Cruquius
Ronduit teleurstellende ervaring. Tijdens de verkoopfase ging het nog wel goed. De adviseur dacht goed mee, geen opdringerige verkoop en aantrekkelijke prijzen. Maar de uitvoering is een compleet drama. Ik had 2 keukens besteld en het begon al met een verkeerde aflevering, de keukens werden omgewisseld. Daardoor kon de monteur van JM Montage niet aan de slag en moest ik enkele weken wachten voor dat de keukens teruggewisseld waren en weer gemonteerd konden worden. Toen bleek dat de afmetingen niet klopten, enkele kasten waren te hoog en sommige onderdelen waren stuk. Het duurde weer ruim een maand voordat de juiste onderdelen geleverd en alsnog gemonteerd konden worden. En weer klopte het niet, dit keer verkeerde afmetingen van de plinten. Conclusie: Verkeerde levering, foutieve maten, matig montagewerk en 4 maanden na bestelling zit ik nog steeds met een half afgebouwde keuken.
FOTO VAN PAUL
Scheve smetplint
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage zzp ers”
Door Anneke Postma op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Groningen
In september heb ik een keuken bij Superkeukens gekocht. Het is een mooie keuken, maar de installatie was een compleet horror verhaal. De keuken zou geïnstalleerd worden door de heer [naam verwijderd]. Van deze monteur moesten alle tegels uit de keuken gesloopt worden. Helaas bleek dat de muren van de keuken toen opnieuw gestuukt moesten worden. Gelukkig heeft Superkeukens de stukadoor betaald. De monteur zag het installeren van de keuken niet meer zitten en heeft toen een tweede monteur ingehuurd. Er begon gelijk een ruzie over de kranen van de keuken. Die moesten wij ineens extra betalen en dat terwijl ik zelf een keukenkraan had gekocht. Ook voor de leidingen moest ineens betaald worden. Daar heeft mijn zwager Bennie nog behoorlijk ruzie over gemaakt. Tot mijn verbazing vroeg de tweede monteur gelijk of er ook bier was, woensdag middag om half twee. De tweede monteur heeft mijn keuken geïnstalleerd. Gelukkig heb ik een handige zwager die alle fouten van de tweede monteur heeft kunnen corrigeren. Zelfs het aanleggen van stopcontacten lukte niet bij de tweede monteur. Laatst stond ik af te wassen en toen stond er water in het aanrecht, bleek dat de leidingen in de keuken niet vastgedraaid waren. Ook de keukenkraan was verkeerd om aangesloten. Het warme water kwam als ik de handel naar rechts duwde en het koude water als ik de handel naar het rode knopje duwde. Onder mijn fornuis zit een plank om het fornuis op dezelfde hoogte te brengen als het aanrecht. Om de lelijke planken weg te werken is er met 1 schroefje een metalen plaat onder het fornuis gemonteerd. De plaat zit helemaal los. Het fornuis staat een beetje scheef. Ik heb deze reactie op de Super slechte service van Superkeukens in Groningen geplaatst. Vandaag kreeg ik van een verkoper van Superkeukens in Groningen te horen dat mijn mail richting Superkeukens onfatsoenlijk is. In deze mail vertel ik alleen de waarheid over het slecht presteren van Superkeukens. Helaas is mijn combimagnetron kapot en deze moet vervangen worden. Tot onze grote schrik blijken de stopcontacten in de keuken door de tweede monteur achter de kastjes weggewerkt te zijn. Resultaat: het is onmogelijk om elektrische apparaten uit de keuken te verwijderen zonder de hele keuken te moeten afbreken. Om de stopcontacten in de keuken te kunnen bereiken moet ik nu een dure monteur van Superkeukens inhuren. Ik heb dus nu een keuken met een kapotte combimagnetron die niet vervangen kan worden omdat de weledelgeleerde tweede monteur in al zijn wijsheid heeft besloten om ervoor te zorgen dat de stopcontacten voor de apparatuur niet meer toegankelijk zijn. Ik heb maar 1 advies, koop geen keuken bij Superkeukens in Groningen, ga naar een keukenleverancier waar ook het personeel dat de keuken monteert in dienst is. Die zzp ers van Superkeukens maken er een puinhoop van!!!
Reactie of foto toevoegen
“Service ontbreekt”
Door Vermaning op donderdag 15 apr 2021 21 | vestiging Wolvega
Wij hebben ook een keuken bij superkeukens wolvega gekocht waarbij er eerst niks mis mee was bij plaatsing keukenblad beschadigd maar is na tig keer bellen opgelost nu is de ingefreesde led verlichting stuk gegaan en houden ze je aan het lijntje met van uw word teruggebeld maar ja uw raad het al het geld is binnen en wimpel maar af vind dit een zeer slechte zaak staan niet voor het woord super is het zeker superslecht.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met plaatsing en apparatuur”
Door Claessens op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Heerlen
Keuken in april gekocht, in juni gezet. Gelijk gemaild dat apparatuur niet aan verwachtingen voldoet. Oven is te laag geplaatst ( 17 cm onder aanrechtblad), zodat ik op de knieen moet zitten om de oven te bedienen en word aan buitenkant gloeiend heet tot 70/80 gr. en word ff gezegd , dan zal er el een kamertemperatuur van 40 gr . heersen!inductiekookplaat tikt tijdens het gehele kookproces , de koof van afzuigkap is scheef geplaatst en sluit niet aan , fluit op stand 2 en maakt herrie als een opstijgend vliegtuig. Achterwand is gelijk de kastjes scheef afgezaagd en er is geen achterwand geplaatst in het kastje onder de spoelkast. Een bovenkastje beschadigd en een kastje verkeerde maat geleverd.Daarbij heeft de monteur onze witte muur vuil gemaakt. Meerdere malen zaak bezocht en er zou een oplossing komen.
1) oplossing keukenkastje: worden besteld, over achterwand onder spoelbak word aangegeven dat ze dat nooit leveren.
2) oplossing oven: "zijn"bereid te ruilen, mits niet gebruikt ( maar dan moet ik via internet uitzoeken welke) , maar dan zal er ook een nieuwe inductieplaat moeten aangeschaft worden, want ze nemen geen apparatuur terug. Bij aankoop hebben ze niet eens voorgelicht dat er een probox geplaatst moet worden onder de kookplaat, als ie onder aanrechtblad geplaatst word. We zijn niet voorgelicht over de apparatuur. Pas als de inbouw is krijg je gebruiksaanwijzing en daar staat in dat je dieren en kinderen niet in de buurt van de oven moet laten komen vanwege verbranding., terwijl dit een open keuken is. Zeer slechte "deskundige "voorlichting, terwijl op hun side heel iets anders staat.
Oplossing 3) nog steeds geen!.

We hebben een nieuwe keuken, waarin we de oven niet kunnen gebruiken en dan de vraag is als ie omhoog geplaatst word het kastje mss door de fabrikant kan worden aangepast ( kosten???) . Er word in de mails aangegeven dat ze het oplossen, maar dat zijn alleen loze woorden, daden zijn er niet. De filiaalleider Dhr. Gloudemans, zou eens zo klantvriendelijk kunnen zijn eens poolshoogte te kunnen nemen hier, of ons uitnodigen voor een gesprek die tot een redelijke oplossing leid. Deze kleine standaardkeuken kost ons nu al € 6000,00 en is half af/onbruikbaar, hebben we niet eens een afwasmachine erin zitten, alleen inductie, oven, afzuigkap. Wij zij heel ontevreden over deze wijze van consumentbehandeling en willen een oplossing voor de apparatuur die ons is aangeprezen als zeer goed, waarvan wij als klant uitgingen door de "professionele" verkoper. Wij willen hier een oplossing voor want de verkoper heeft ons dit verkocht met de term zeer goed. Dus mensen koop daar aub geen keuken. Eenmaal betaald kunt je wachten, wachten, wachten dat er een oplossing komt.
REACTIE VAN CLAESSENS
opening koofaansluiting, geen achterwand kastje onder spoelbak, oven te laag ingebouwd, achterwand scheef afgezaagd ( spatie tussen kastjes en achterwand laat muur zien)
REACTIE VAN CLAESSENS
Door privéomstandigheden nu pas reactie naar aanleiding van schrijven op 14-07-2017.
Dhr. Gloudemans van SK is ons tegemoet gekomen in veel van de aangegeven klachten. Hij is naar de keuken komen kijken en was het op verschillende punten met ons eens. De oven is vervangen en verhoogd en voldoet aan alle eisen. De achterwanden zijn netjes vervangen en afgewerkt met het wegwerken van de bedrading van de spotjes.. Het ontbrekende kastje is geplaatst. De afzuigkap/koof hebben we zelf vervangen. Al met al vond ik dat er ook een positieve reactie geplaats kon worden, ondanks het even heeft geduurd met de nodige correspondentie. Als je een keuken koopt is goede voorlichting van groot belang, zowel van de opstelling dan wel apparatuur. Mede door een andere keukenplaatser in te schakelen door Dhr. Gloudemans, is het opgelost. Dus bij deze Mijnheer Gloudemans, onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“7 maanden verder en nog steeds geen goede keuken”
Door Jessica op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Ja, waar zal ik beginnen?? Ben echt niet een persoon die normaal iets schrijft maar na zoveel slechte dingen moet ik andere waarschuwen!! Inmiddels 7 maanden verder nog steeds geen goede keuken die gekozen was. Eerste instantie te late levering, kan gebeuren vervolgens werd de keuken geplaatst was het de verkeerd kleur van de kasten wand, kook eiland zijpanelen te kort ipv wit, zwart geleverd twee kookplaten geen koelkast en geen ovens! Daarna nieuwe kaste wand naar 3 maanden helaas waren de kasten niet goed wat betreft maat en paste de deurtjes niet. Ook de plint was te kort. Weer wachten nieuwe plint werd leverend helaas weer niet goed was te kort. Ook de deurtjes werden leverend maar het bedachte systeem van Superkeukens werkte niet! Er is zoveel fout gegaan en iedere keer moet ik overal zelf achter aan gaan en vragen wanneer er een oplossing komt. Geen enkel excuses en geen enkele poging om ons nog tevreden te krijgen. Inmiddels is mijn plezier van de keuken ver te zoeken! Ben er echt erg verdrietig van en wil iedereen hier graag voor waarschuwen! Hoop geld betaald voor wat!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Bertrums op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Den Bosch
In februari 2017 heb ik een hele mooie keuken gekocht bij superkeukens in Den Bosch. Ik had een idee van hoe deze er uit zou moeten zien en had al bij verschillende keukenspecialisten en mijn voorstel uit laten werken. Wat ik elders vervelend vond (de onduidelijkheid over de kosten en gesjoemel met veel te hoge prijzen die plots daalden als je een zuur gezicht trok) was bij superkeukens totaal anders. Jamie was volledig transparant w.b. de kosten en dacht mee aangaande mijn ontwerp en hoe ik dit binnen mijn budget kon laten maken. Hij maakte meerdere tekeningen en niets leek hem te veel. Nog eens kijken, nog eens veranderen. De keuken werd op tijd geleverd en was binnen de aangegeven tijd keurig in elkaar gezet door een zeer vriendelijke en kundige man. Niets werd gemist, alles deed het goed. Diezelfde avond kon ik koken en nu, 8 maanden later, geniet ik nog iedere dag van mijn mooie kookeiland waar we gemakkelijk met velen samen kunnen koken. Kortom, ik ben super tevreden en ondertussen heb ik meerdere mensen naar superkeukens gestuurd die tot nu toe ook goede ervaringen hebben.
FOTO VAN M. BERTRUMS
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Terukeren”
Door Cornelis op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Den Bosch
Onlangs weer een geweldige keuken gekocht bij Superkeukens Den Bosch. We zijn 3x verhuist en 3x hebben we de keuken bij Superkeukens gekocht. Enkele redenen waarom wij steeds terugkeren naar SK Den Bosch:
- Goede hulp bij het uitzoeken en tekenen van de keuken
- Deskundigheid
- Kleinschalig team zodat je niet steeds met iemand anders spreekt
- Eerlijke tips bijvoorbeeld m.b.t. apparatuur.
- Geen onzin met dagkortingen of ''als u nu beslist''
- Duidelijke prijzen die niet kunstmatig hoog zijn voor een afdingspel.
- Goed montageteam
- Goede aftersales service
- Verder zijn natuurlijk de keukens écht mooi, een eyecather in huis, van deze tijd en degelijk

Kortom, mochten we ooit weer verhuizen of toe zijn aan een nieuwe keuken, dan zal dat weer een keuken van SK uit Den Bosch zijn.
FOTO VAN CORNELIS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Loman op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Oldenzaal
Complete keuken, 1m80 bij 4m20 besteld en laten plaatsen door ZZp-er. Bijzonder vriendelijk geholpen, geadviseerd en alle tijd voor ons genomen. In overleg met Elke de keuken samengesteld, apparatuur uitgezocht en het eindplaatje was precies zoals we het ons voor hadden gesteld. De ZZP-er die in opdracht van Superkeukens de keuken plaatste, was een zeer prettig persoon, die overlegde, verstand van zaken had en een prima klus geklaard heeft. Van ons niets dan alle lof voor zowel de service, plaatsen en personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door singh op donderdag 29 sep 2016 16 | vestiging Amsterdam
ik ben tevreden met de Superkeuken Amsterdam Arena. We zijn goed geholpen door dhr Patrick en hebben meerdere malen bijelkaar gezeten voordat we de order hebben geplaatst. Levertijd en levering zoals afgesproken en geen problemen bij gehad, het was zelf heel flexibel (eerder later bezorgen geen groot probleem). De levering was compleet en de keukenmonteur dhr Bert heeft uitstekend en net werk opgeleverd. Er miste een handgreep en glasplaat maar ook die is binnen een paar weken geleverd. Achteraf een koop besteld maar vergeten te betalen, toch heeft Superkeukens de spullen afgeleverd: kortom TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken”
Door Joyce op zaterdag 6 feb 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Na redelijk goed geholpen te zijn met t uitzoeken van onze keuken was de plaatsing en de service erna erg slecht! Schroeven scheef in gedraaid apparaten niet goed aangesloten vervolgens monteur niet meer te bereiken. Beschrijving van Siemens apparaten niet in t Nederlands reactie zoek maar op internet hoe t werkt. Nu na 6 jaar kan je m weggooien hoogglans witte keuken maar de glans laat los.
FOTO VAN JOYCE
Detailfoto van loslatend folie
REACTIE VAN J HOUBEN
Blij met deze informatie. Ga ergens anders kijken voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Memo op zondag 12 mei 2019 19 | vestiging Huissen
Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in Huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak! We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz. Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren. Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!
Reactie of foto toevoegen
“Op zich goedr kwaliteit tot er iets fout gaat”
Door Rene op woensdag 27 jul 2016 16 | vestiging Breda
We hebben in januari een keuken gekocht bij superkeukens. De aankoop ging goed en de offerte was duidelijk en de prijs meteen goed zonder onderhandelen. De keuken hebben we door een externe monteur laten installeren. Tijdens de montage kwamen we al snel achter een probleem. We hadden een kast gekocht met speciale lades (soort apothekerskast). Een hele dure want was wel een kwart van de prijs van de kastjes. Bij montage bleek echter dat de scharnieren van de deur die geleverd was niet pasten. De lades konden zo niet uit de kast worden getrokken. We hebben meteen met superkeukens gebeld en die zouden een nieuwe kast bestellen en laten monteren. 6 weken later kreeg ik een telefoontje dat we de kast konden ophalen. Na uitleg en overleg kwamen ze hem dan toch brengen en monteren.
Bij aankomst zag de monteur meteen dat de verkeerde kast was geleverd. Deze had namelijk legplanken. Ook was er geen deur geleverd of scharnieren. We hebben toen weer gemaild en gebeld met superkeukens. Het bleef lastig uitleggen wat nou precies het probleem was. Uiteindelijk hebben we kleinere lades gekregen en heb ik twee weken geleden 5 (!) maanden na oplevering het laatste onderdeel van de kast gekregen.

Bij een gesprek met de filiaalmanager van superkeukens Tilburg/Breda aangegeven dat we niet tevreden zijn met deze oplossing. We hebben nu minder kastruimte en wel meer betaald voor een kast met grotere lades. Hij gaf ons aan dat deze kasten door superkeukens niet meer worden geleverd en dat hij (zonder overleg met ons) zo wat losse onderdelen had besteld. Het is duidelijk dat ze geen verstand hebben van installatie van keukens, omdat we door deze tactiek meerdere problemen hadden. Ook wilde hij ons niet tegemoet komen voor het feit dat we niet gekregen hebben waarvoor we hadden betaald.

Kortom biedt superkeukens goede kwaliteit, maar zodra er maar iets mis gaat de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken is. Ze vragen om hun tijd te geven dingen op te lossen, reken dan gerust op maanden en niet op weken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verhouding”
Door Jan op vrijdag 21 feb 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Eenvoudige keuken met alles er op en er aan! Klantvriendelijk geholpen! Prima prijs/kwaliteit. Afspraken nagekomen. Verkeerd geleverd onderdeel adequaat vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Doorhangende kast”
Door Bertens op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Tilburg
Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie
REACTIE VAN BERTENS
aanvulling review
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie”
Door Huiberts op donderdag 9 jul 2015 15 | vestiging Broek op Langedijk
We hebben 8 jaar geleden een keuken laten plaatsen folie laat los op haast alle deurtjes . Contact gehad met een medewerker van superkeukens in Broek op langedijk. Deze wil het voor ons oplossen voor 3000 euro. Belachelijk veel geld. Toen we een onze ervaring op een site hadden geplaatst zijn gebeld door superkeukens de medewerker zou binnen 2 weken contact met ons opnemen hopelijk met een oplossing nu 2 maanden later nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door Alberta op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hadden gekozen voor superkeukens omdat zij nauw samenwerken met de mensen die de keuken plaatsen. In de offerte werd ook duidelijk gesproken over het plaatsingsbedrag van de keuken. Bij het bedrag nog bevestiging gevraagd of het echt inclusief plaatsing en elektra was. Dat werd bevestigd. Na het betalen van de keuken, bleek dat toch anders. De zzp'ers die zij aanbieden om de keuken te komen plaatsen, vragen ten eerste al 100 euro voor een offerte. Ten tweede was de offerte drie keer zo hoog dan aangegeven door Superkeukens. Dit voor een simpele hoekkeuken, waarbij geen bijzonderheden waren qua elektra. Uiteindelijk maar gekozen om zelf iemand in te schakelen voor het plaatsen. Dan blijkt dat Superkeukens niet alle onderdelen volledig levert. Dit heeft nog heel wat tijd en geld gekost om langs de bouwmarkt voor de ontbrekende onderdelen. Daarnaast moet je het werkblad zelf nog uitzagen. Ook is er totaal niet meegedacht door de medewerkers van superkeukens. We wilden bijvoorbeeld een bar, maar er wordt niet meegewerkt over hoe deze te plaatsen. We wilden een simpele, moderne afzuigkap. Er werd ons een model geadviseerd waar we mee akkoord gingen. Bij levering blijkt dit er enorm goedkoop uit te zien en van slechte kwaliteit. Al met al een erg slecht gevoel bij Superkeukens. Zou deze winkel bij niemand aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gehad”
Door Brigit op zondag 22 nov 2015 15 | vestiging Zoeterwoude
We zijn langs geweest voor een offerte. Er was weinig tijd voor ons, dus wij moesten snel aangeven wat wij wilden en zouden de offerte per e-mail ontvangen binnen drie dagen. Dit was echter niet het geval. Na een week gingen we terug om te vragen waarom wij de offerte nog niet hadden ontvangen. Ze waren al onze informatie kwijt en moesten zeer gehaast alles opnieuw doorgeven. Dit keer zouden we de dag erna de offerte per e-mail ontvangen. Ook dit is nu twee weken geleden. Ze hebben weinig tijd, weinig kennis van hun producten en komen afspraken al niet na voordat je überhaupt hebt overwogen om daar de keuken af te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Mandy garthoff op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Tiel
Keuken uitgezocht bij super keukens tiel. Erg tevreden over Demi & Jeffery die mijn altijd netjes snel en vriendelijk te woord staan. Erg blij met het eind resultaat op een stukje achterwand en op 2 x la leveren van de bestekbak na. Helaas zit ik daar nu nog op te wachten vanaf 5 dec. afgelopen jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Brommer op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima advies, prima geholpen, kwalitatief goede keuken voor scherpe prijs. Professioneel geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Natascha Davis op vrijdag 28 jul 2017 17 | vestiging Elburg
Ruime keuze aan keukens, erg vriendelijk personeel. Ze hebben alle tijd en veel geduld, de levering was ook erg snel. Mijn ervaring met superkeukens is erg positief en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Carrousels”
Door h oosting op donderdag 6 okt 2016 16 | vestiging Wolvega
Onze keuken heeft 2 carousels die kapot waren. Eerst zijn wij regelmatig naar Wolvega geweest maar elke keer wist het personeel van elkaar niet wat er was besteld of besproken. Met de kerst was er eindelijk een personeels lid die actie ondernam. Er kwam een monteur en die schreef op wat er vernieuwd moest worden. Toen kwam er weer een monteur en die zei nee er moeten nog een paar dingen besteld worden . Wij waren ondertussen al weer heel wat maanden verder en om een kort verhaal te houden nu moeten er in een keer twee nieuwe carousels in onze keuken. Afgelopen vrijdag kwam er een monteur die het moest plaatsen en die bevestigde dat de carousel die erin zat niet kapot was. We zijn nu oktober en ik hoop en wens dat onze keuken weer hersteld word maar ik ben helemaal zwaar teleurgesteld hoe wij behandeld worden. Door dat die monteurs en superkeuken onderling niet goed communiceren word de klant de dupe.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Nancy op vrijdag 26 apr 2019 19 | vestiging Almere
Begin november 2018 is mijn keuken geplaatst die ik heb aangeschaft bij Superkeukens Almere. Helaas bleek de kookplaat in duizend stukjes.. Dus nog een keer 3 weken wachten op een nieuwe plaat. Tevens ontbrak er een pas stuk tussen de vaatwasser en een ander kastje en er ontbraken sierplanken. Vervelend maar die moesten worden nabesteld. Weken niets gehoord... Begin januari kwam de vraag wat de maten ook al weer waren van de planken... Dat was al gek. Eind januari kwam de monteur met het passtuk. Maar daar bleek de maat niet goed van te zijn.. En weg waren ze weer. Nu word ik eind april gebeld dat ze eind mei de keuken komen afmaken.. 7 maanden wachten om een complete keuken te krijgen is wel erg lang. Het vervelende is nu dat de kast onder de gootsteen opzwelt, daar zit vocht in. Waarschijnlijk omdat het leidingwerk slecht is en doordat het water niet goed wegloopt.. we krijgen ergens een nieuwe kast... Ook blijkt de achterwand achter mijn kookplaat beschadigd.. Hoera, daar krijg ik ook een nieuwe voor. Vorig jaar augustus wilde ik een nieuwe keuken en ik wilde hem laten plaatsen omdat ik niet lang in de troep wilde zitten .... Nu 7 maanden later, heb ik zoveel spijt dat ik dit bij die prutsers heb laten doen. Ik zit al 7 maanden met een keuken die niet deugt en hij is nog niet klaar. Ik heb meerdere keren met ze gebeld en gemaild. Het spijt ze heel erg maar kunnen niets veranderen. Daar besloot ik om iedereen te waarschuwen voor de store.
Reactie of foto toevoegen
“Dachten goed mee”
Door Wim van Rossum op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben onze nieuwe keuken uiteindelijk hier besteld omdat we merkten dat er goed meegedacht werd en er sprake was van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alles is keurig geleverd en we genieten nu van onze nieuwe keuken. (plaatsing van de keuken hebben we zelf gedaan).
FOTO VAN WIM VAN ROSSUM
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VINCENT
Prachtig eindresultaat. Veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Moniek op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Horst
Hele slechte ervaring gehad met deze zaak. De tekening was niet in orde waardoor de quooker niet paste. We moesten zelf voor een oplossing zorgen. Daarnaast waren er ineens laden getekend waar kasten moesten komen. Hier zijn wij tijdens de oncomplete levering achter gekomen. Daarnaast nog 5 weken moeten wachten op de nalevering. Er was geen tegenmoetkoming mogelijk voor de fouten die zij hebben gemaakt behalve een slechte 4delige pannenset. Ik raad ten zere af om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C.J.T. van den Berg op woensdag 13 jan 2016 16 | vestiging Almere
Ik heb een rechte keuken met apparatuur gekocht bij Superkeukens Almere.
Daarbij nog enkele wensen zoals vensterbank in de zelfde kleurstelling. De verkoper was goed terzake kundig daar ik de keuken zelf ging plaatsen. Kortom goede tips, levering op tijd en naar mijn gevoel niet te veel betaald. Keuken is inmiddels geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk gebleven”
Door Alice en jack op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Huissen
Na 25 jaar op zoek naar een nieuwe keuken. Onze oude was een superdegelijke Nolte keuken en we wilden graag een soortgelijke keuken terug. Ons eerste bezoek was superkeukens in Huissen. Daarna zijn we nog bij meerdere geweest. Maar toch weer terug naar Huissen, omdat we hier gewoon een goed gevoel bij hadden. Hier heeft Daniel ons weer geholpen, ook nadat we meerdere keren terug zijn geweest voor de nodige aanpassingen. Eind Juli is de keuken geplaatst, echter waren er een aantal onderdelen weg, maar deze zijn meteen weer besteld. Door de corona en vakantietijd in Duitsland duurde het allemaal wat langer, maar Superkeukens Huissen is altijd vriendelijk en attent geweest. Niks was hen teveel Nu is de keuken helemaal klaar, omdat er een lade licht beschadigd was. De keuken is helemaal top en komt qua degelijkheid goed overeen met onze oude keuken. Keuken is perfect geplaatst en iedere keer hebben we onze eigen Francois Vergeer gehad. We zijn er zo blij mee! Daniel en Frans en ook superkeukens Huissen, heel erg bedankt voor alles!
FOTO VAN ALICE EN JACK
Reactie of foto toevoegen
“Prima gesprek, levering en montage!”
Door Fam. Miltenburg op maandag 8 dec 2014 14 | vestiging Veenendaal
Aankoop gesprek met Johan was prima... goede informatie, goed meedenken en upgrade van apparatuur met korting. Bezorging ging vlot en op afgesproken datum / tijd. Montage door RS montage: Prima! Vincent is bescheiden, behulpzaam en vrolijk. Een klantvriendelijke vakman die netjes werkt en goede adviezen geeft en er iets moois van maken wil! Klein puntje... verkeerd type afzuigkap geleverd: zelfde model als gekocht maar met veel grotere capaciteit. (= veel te veel herrie). We verwachten een even goede service en spoedige oplossing hiervoor maar is nog in behandeling. Sterke punten. Fijn aankoopgesprek! Goede bereikbaarheid, communicatie en extra informatie via E-mail! Goed montage bedrijf: RS montage denk mee met vragen over leidingen enzo... zij zijn ook goed bereikbaar hiervoor. Alle afspraken goed nagekomen... (dit hebben we tijdens de verbouwing van ons huis we anders meegemaakt met leveranciers van vloerverwarming, gordijnen etc.... er ging altijd wel iets (goed) mis behalve met de keuken :). Verbeterpunten of tips. Afzuigkap: Uiterlijk hetzelfde model geleverd als besteld maar ander type nummer met veel groter vermogen... deze maakt veel te veel herrie. Dit is nog in behandeling bij superkeukens
FOTO VAN FAM. MILTENBURG
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen bestekladen”
Door Henk van den Boogaard op dinsdag 20 mrt 2018 18 | vestiging Middelburg
Allereerst moet gezegd worden is onze mening dat we een kwalitatief prima keuken gekocht. Echter door een paar gevallen nadat de deal was gesloten ontstond er enige verwijdering tussen verkoop en klant (wij dus). De apparatuur bleek bij een gespecialiseerde winkel stukken goedkoper te zijn. Over dit prijsverschil viel niet te praten. Geen probleem alleen een beetje lastig. Daarna bleek dat er bij elke kleine verandering die wij nog graag wilden uitvoeren er een giga hoofdprijs voor werd gevraagd. Tot grote verbazing echter blijkt dat er in de geplaatste keuken geen bestekladen zitten. Volgens de verkoper zouden wij die zelf uit de offerte hebben laten verwijderen! Dit is echter totale onzin. Wie wil nou een keuken zonder bestekladen. Ergens anders die dingen bestellen is ook alleen maar extra werk, tijd en geld! Maar mijn vermoeden c.q. wetenschap is, dat bij de laatst aangepaste offerte de prijs is gedrukt door het weglaten of veranderen van een aantal onderdelen. Niet goed opgelet dus bij het zetten van de handtekening. Daarna kwamen we dus erachter. We hadden alleen niet gezien dat o.a. zelfs de bestekbakken waren verdwenen terwijl die wél in 2 eerdere offertes stonden beschreven. Nu kunnen we deze nog nabestellen voor de prijs van € 80,00!! Hier heb ik dan geen woorden meer voor........ maar die bestellades koop ik wel ergens anders. Zoals ik overigens op internet zie voor de helft. Aanvankelijk HAD ik een goede indruk van Superkeukens maar in de praktijk valt dit dus tegen.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Esmee op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
Er werd naar ons geluisterd, de samenwerking was goed en het eindresultaat is prachtig! In september 2018 waren wij voor het eerst bij Superkeukens Amsterdam. Wij hadden namelijk een keuken nodig voor onze nieuwbouwwoning welke in oktober 2019 opgeleverd zou worden. Na eerder bij andere keukenzaken te zijn geweest, was dit echt een verademing. We werden goed en met geduld geholpen. Er werd naar ons geluisterd en samen met Astrid zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen. Voor ons was het de eerste keer dat wij een keuken kochten. Astrid heeft ons fijn begeleid en met ons meegedacht over wat wel niet praktisch is. Fijne adviezen en begeleiding maar niks wordt je opgedrongen! Ook toen wij nog een keer terug wilde komen afgelopen zomer om de kleuren nog eens door te nemen voor de definitieve bestelling werd gedaan, werden wij weer hartelijk ontvangen. Ten slotte niet geheel onbelangrijk: De keuken werd op tijd, in één keer geheel compleet en passend geleverd. Wij raden Superkeukens Amsterdam zeker aan!
FOTO VAN ESMEE
Keuken met hoekstuk
REACTIE VAN ESMEE
nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Richard van vugt op maandag 17 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Superkeukens Den Bosch.Roland heeft ons uitstekend geholpen en heeft eerlijke prijzen.Ik zal iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.

Aanvulling ontvangen 17 juni 2019: De keuken is al gemonteerd en dat is goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Fam. Jansen op zaterdag 23 sep 2017 17 | vestiging Elburg
De aankoop , het aanleveren, het monteren en oplevering hebben we als heel positief ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor een mooie prijs”
Door Melissa op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Den Bosch
Erg tevreden over Superkeukens Den Bosch. Zeer goed geholpen en ze denken goed mee. Keuken was op tijd binnen en monteur heeft het keurig gemonteerd. Er was alleen de verkeerde koelkast geleverd door de fabrikant, dit werd snel opgepakt en kon gelukkig snel geleverd en gemonteerd worden. Al met al, erg tevreden! Mooie keuken voor een mooie prijs.
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales”
Door van der Horst op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
De service in de winkel tijdens aanschaf is prima en verkopers denken mee etc. Helaas begint daarna pas de ellende aangezien SuperKeukens Utrecht samenwerkt met RS montage. RS montage kwam de keuken voor €100 inmeten ivm renovatie zodat alles perfect op maat zal zijn. Na enkele weken productietijd de afspraak gemaakt om de keuken te komen plaatsen. Hier speciaal een vrije dag voor gepland om monteur te kunnen ontvangen en het werk zal in 1 dag klaar zijn. De dag voor plaatsing werd ik gebeld door RS montage dat monteur ziek was en de keuken niet geplaatst kon worden volgens afspraak. Kan gebeuren, wel jammer dat het bedrijf geen zzp'ers achter de hand heeft of iets dergelijks want kost mij m'n vrije dag en jammer dat wij ivm renovatie minste prioriteit krijgen en dus moesten wijken. Toen keuken een week later geplaatst werd, bleek dat de inmeting niet goed gedaan was en deurtje miste en andere was te klein. Tevens kast beschadigd geleverd vanuit fabriek dus moet ook opnieuw besteld worden. Gaat in totaal om nog geen 20 panelen dus bijna knap dat het zo mis kan gaan! Monteur overigens top en een echte vakman die zich schaamde voor het slechte inmeet werk van zijn baas. Deze beste man is twee dagen bezig geweest dus kostte mij weer extra vrije dagen maar super netjes geplaatst verder en keuken gaat uiteindelijk erg mooi worden. Aftersales van Superkeukens zal de rest oppakken. Na veel over en weer gebel/gemail moeten wij weer de hele cyclus van bestellen en produceren afwachten aangezien de order gewoon bovenop de stapel gaat bij de fabriek en verschuild SuperKeukens zich achter RS montage die verzaakt heeft en wij de dupe zijn en weer twee maanden kunnen wachten om vervolgens weer vrij te moeten nemen om de laatste panelen begin 2019 te komen plaatsen. Uiteraard geen enkele compensatie ("want het meeste is goed gegaan...") wat dan ook want fouten maken is menselijk (ook al heb ik ze daar specifiek voor betaald) en de rest moeten we maar uitzoeken met RS montage terwijl wij de keuken besteld hebben bij SuperKeukens en niks met RS montage te maken (willen) hebben aangezien dat hun installatiebedrijf is. Je had maar 1 taak...kansloos!
FOTO VAN VAN DER HORST
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Frans Alleman op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Broek op Langedijk
Vanaf het opstellen van de offerte door Ivar tot het plaatsen van de keuken door Chris en zijn team (stucen en leidingwerk en electra) zijn we zeer tevreden. Superkeukens is wat ons betreft super. Iedere dag weer genieten we van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS ALLEMAN
Zwarte hoogglans keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Dat is meedenken”
Door Hans op maandag 17 apr 2017 17 | vestiging Wateringen
In december 2016 een nieuwe keuken besteld, contract ondertekend en ingemeten. In januari 2017 kreeg koper een herseninfarct. In overleg met Richard van Superkeukens Wateringen de keuken op "hold" gezet. Na ruggespraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum waren wijzigingen gewenst op het ontwerp. Met Richard van Superkeukens Wateringen overlegd; geen probleem. Met hem een hele avond gepuzzeld en opnieuw getekend. Geen gedoe om meerkosten vanwege extra werk en dat een nieuw ontwerp was samengesteld; van extra kosten wilde hij niet weten. Ook de ergotherapeut kon zich in de verbeterde opstelling prima vinden. Achter de schermen werkte Superkeukens aan een versnelde levering. De keuken was in 5 weken geleverd en netjes geplaatst door montagebedrijf Spencer. De dag na plaatsing ontslag uit revalidatiecentrum; enorme verrassing bij thuiskomst! Wij wachten alleen nog op de magnetron, dat is namelijk niet zo'n gangbaar model. Wij hebben er alle vertrouwen is dat dat goed komt. Wij bevelen Superkeukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Ellende gehad”
Door Roland op zaterdag 13 feb 2016 16 | vestiging Wolvega
Tijdens de bouw van ons huis zijn we helaas nogal wat slechte bedrijven en oplichters tegen gekomen. De een komt afspraken niet na, de ander probeert je een poot uit te draaien, en sommigen leveren een abominabel slecht product of service. Superkeukens Wolvega wist echter al deze zaken te combineren. Het begon al tijdens het eerste gesprek waarbij keuken tekeningen niet correct werden gemaakt, afmetingen niet klopten en een keuken werd voorgesteld die niet in de ruimte bleek te passen. Hier kwamen we gelukkig zelf op tijd achter, en veronderstelden in onze naïviteit dit een ongelukkige onnauwkeurigheid was. Uiteindelijk zijn de tekeningen op ons verzoek aangepast, zodat deze nu overeen kwamen met de afmetingen van de bouw tekening. Fast forward naar de 'plaatsing'. Nadat Superkeukens Wolvega dan eindelijk de plaatsing kon inplannen (uiteraard later dan afgesproken, maar dat terzijde) begon de ellende. Allereerst had Superkeuken Wolvega een keukenblad geleverd met andere afmetingen dan besteld, het blad scheelde zo'n 5 cm met dat wat we besteld hadden. Wat er vervolgens gebeurde tart elke verbeelding en ik zal het proberen kort samen te vatten i.v.m. de leesbaarheid van dit stuk: Superkeukens is in de 2 maanden na de initiële plaatsing 6 keer terug geweest om 'iets' aan te passen, en continue ontbraken er allerlei onderdelen, zijn er onderdelen verkeerd of niet geplaatst, werd er broddelwerk geleverd, werden er dingen 'vergeten', moesten er dingen nabesteld worden. Zo hebben we ongeveer met elk deel van de keuken problemen gehad, met de plinten, het blad, de lades, de deurtjes, de cooker, de afzuiger enz. Alles is zo'n beetje vergeten, verkeerd geplaatst of simpelweg niet geleverd. Vanzelfsprekend hebben we elke keer zelf weer contact op moeten nemen Superkeukens en z'n kornuiten, die altijd wel een smoes of de zoveelste leugen paraat hadden. Tientallen telefoontjes en emails zijn er van onze kant nodig geweest om elke keer weer een klein stapje bij een acceptabel eindresultaat te komen. Inmiddels zijn we nu 2 maanden verder, en nog steeds zitten we met een gebrekkige keuken waar plinten niet vast zitten, plinten ontbreken, lades niet goed afgewerkt zijn en de achterwand van de keuken nog steeds op zich laat wachten. Ik heb zelden zo'n slecht bedrijf mee gemaakt en ik zou dan ook iedereen met klem af raden om ooit een keuken bij Superkeukens in Wolvega (onderdeel van Homecenter Wolvega) te kopen, aangezien dit de slechtst mogelijk ervaring garandeert. Je hele leven staat maanden op z'n kop, en proberen een oplossing te vinden is vrijwel onmogelijk aangezien het blijkbaar bedrijfspolicy is bij Superkeukens om klanten voortdurend voor te liegen, en in hun sop te laten gaar koken. Zelfs de 'manager' beloofde ons dat hij het persoonlijk op zou lossen, na maandenlange problemen die ze veroorzaakt hebben. Je raadt het al, we zijn inmiddels weer een paar weken verder en het is nog steeds niet opgelost, de zoveelste loze belofte. Achteraf gezien had ik graag 5000 euro meer betaald bij een betrouwbare keuken leverancier die z'n werk en z'n klanten wel serieus neemt. In elk geval nooit meer superkeukens voor ons, en ik zou iedereen willen waarschuwen voor Superkeukens in Wolvega, je haalt de ellende in huis als je met ze in zee gaat!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Henk Sminkj op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
In oktober 2019 hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Capelle aan den IJssel. Deze keuken is geplaatst in de periode december 2019 en januari 2020. Bij het bestellen was er ruim de tijd voor het bekijken van de verschillende opties en nooit enige druk om de bestelling af te ronden. Alle onderdelen zijn keurig afgeleverd in ons appartement en voor het loodzware keukenblad was er gezorgd voor een verhuislift en extra mankracht in de persoon van de verkoper Rene. De keuken is geïnstalleerd door Diederick die dit uiterst snel en vakkundig heeft gedaan. Voor de mooie afwerking waren nog enige speciale composiet latten nodig maar die zijn ook snel geleverd en geïnstalleerd. En ook reageerde men snel op zaken die in de maanden daarna nog enige bijstelling nodig hadden. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Superkeukens uit Capelle aan den IJssel.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken voor een goede prijs”
Door Jan-Willem Hueting op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Veenendaal
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens. De eerste zo'n tien jaar geleden bij Superkeukens Utrecht. Die keuken werd destijds geplaatst door RS Montage en heeft tien jaar lang probleemloos gestaan (het was een Nolte keuken, een merk dat Superkeukens nu niet meer levert). Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we weer uit bij Superkeukens, dit maal Veenendaal. Uitstekend geholpen door Jeroen Rap. We wisten vrij goed wat we wilden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. We hebben een grote keuken, in Nederland geproduceerd, met composiet blad, voor een heel scherpe prijs. Bij de projectleverancier kwamen we zo'n beetje op het dubbele uit, waarbij we zelfs flink moesten beknibbelen op luxe (bijv. een kunststof blad). De apparatuur hebben we wel elders gekocht en in de montage laten meenemen. Na tekening van de offerte hadden we nog een paar kleine wijzigingen, die we snel via het portal konden doorgeven. De montage werd ook dit keer door RS Montage gedaan. Het inmeten gebeurde zorgvuldig en bracht nog één noodzakelijke wijziging aan het licht. Ook fijn: er werd gecheckt of de elders uitgezochte apparatuur paste. De plaatsing was netjes en duurde 2,5 dag, maar dan was ook alles helemaal af (incl. op maat geslepen spatrand). Kortom: een prachtige keuken voor een goede prijs. Communicatie zowel vanuit Superkeukens als RS Montage was top en mochten we ooit weer een keuken nodig hebben dan zouden we direct weer naar SK gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Voor mij geen Superkeukens meer”
Door Brouwer op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Mooie keuken gekocht. Aardig verkoop personeel. Montage kosten betaald. De monteur kwam alleen en ik (pas bevallen vrouw, alleen thuis met baby) heb hem moeten mee helpen met het plaatsen van een grote wandkast. Ik gaf aan dat ik dat niet kon omdat ik niet handig en niet sterk genoeg was. De monteur gaf aan dat er geen andere mogelijkheid was omdat hij alleen was en dat het niet moeilijk en zwaar was, dat ik dat wel kon. Omdat er volgens de monteur geen andere mogelijkheid was, heb ik geprobeerd te helpen. De kast valt! Mijn vingers klem en geschaafd. Niet fijn natuurlijk. Als hij weg is zie ik dat de kast beschadigd is en dat hij met grijze stift de beschadiging weg heeft zitten werken. Zonder dit te benoemen. Ook de koelkast was niet gesteld. Erg jammer. Toen hij terug kwam om dit te repareren sprak ik hem hier op aan dat ik het jammer vond dat het zo gegaan was en vroeg ik me af waarvoor ik montage kosten betaald heb? DIT WAS ZIJN ANTWOORD: Dat is normaal, omdat ik alleen kom. Ik kom bij duizend klanten en niemand vindt het een probleem om mee te helpen. Ik gaf aan dat ik dat fijn had gevonden dat van te voren te weten. "Ik ben geen verkoper" was zijn antwoord. Ook over de beschadigingen zei hij dat dat normaal was en kon gebeuren. Jammer dat dit voor Superkeukens monteur normaal is. Daarom voor mij geen Superkeukens meer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel lang geduurd”
Door Arch op dinsdag 7 nov 2017 17 | vestiging Amersfoort
Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn. Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald. Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Mieke vd L. op woensdag 29 apr 2015 15 | vestiging Eindhoven
In een woord geweldig. Fijn geholpen door Jorg Dekker. En werkelijk alle afspraken komen ze na. Ook nog na een jaar. Service ten top! Voor mij geen warme, maar gloeiend hete douche! Super bedankt. Mieke vd L.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens”
Door Fred van Bentum op maandag 11 mei 2015 15 | vestiging Utrecht
Vorige keer bij Henk van Keulen geweest ,echt een hele goede verkoper toen. Voor de tweede keer geweest ,goed gesprek gehad ,offerte was mooi ,we waren eruit ,toen vroeg mijn vrouw of in de offerte kon worden opgenomen als ons nieuwbouwhuis niet doorgaat de offerte dan ook vervalt.ivm geen huis ,geen keuken nodig .Toen veranderde de toon van Hans ,oké dus niet getekend ,maar belooft dat als de handtekening is gezet we de offerte alsnog komen tekenen .Hans was teleurgesteld wat ik me goed kon voorstellen .,hadden we niet verwacht Maar het is niet anders .Hans zou de offerte nog even langslopen en dan opsturen naar ons .3 weken verder nog niks gehoord of gezien van Hans van Keulen van Superkeukens .Heel erg jammer en kinderachtig van Hans ,jammer

Oorspronkelijke ervaring ontvangen 17 april 2015: Wij zijn geholpen door Henk van Keulen ivm een offerte voor onze nieuwe keuken .Wat een geweldige verkoper is dit ,heel erg vriendelijk ,dacht heel erg goed mee ,was niet opdringerig ,dacht ook mee over ons budget,kwam met goede en mooie oplossingen ,nam alle tijd voor ons om alles goed uit te leggen en te laten zien ,een top verkoper ,waren ze allemaal maar zo .dan zouden mensen wat makkelijker naar binnen gaan bij een keukenwinkels .We kregen de offerte via de mail opgestuurd, voordat we thuis waren was de offerte al binnen ,Henk alvast heel erg bedankt ,Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische inbouw kookplaat”
Door MJH Deenen-Lowis op dinsdag 12 sep 2017 17 | vestiging Horst
onze keuken was niet gekocht bij Superkeukens, toch alle tijd genomen om ons te adviseren over keramische inbouw kookplaat, die helaas door een ongelukje gesneuveld was en vervangen moest worden door een nieuwe. Geen grote aankoop, toch zeer behulpzaam ( verkoper Gert-Jan.)
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Leendert van Dijk op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
We waren op zoek naar een donkere keuken en zijn toch uiteindelijk bij een lichte keuken uitgekomen. Zowel de ondersteuning in de showroom (Utrecht) als de begeleiding bij het maken van de definitieve indeling (Romano Hoogstraten) zijn heel plezierig verlopen. Door de extreme drukte en door corona kon onze keuken (in september besteld) pas in maart worden geplaatst. Dat was vooraf duidelijk en de planning is geen enkele keer doorgeschoven. Chapeau! Waar we eerst van plan waren de plaatsing in eigen beheer uit te voeren hebben we toch gebruik gemaakt van RS montage (Ron Smitskamp), waar Superkeukens mee samenwerkt. Wat zijn we daar achteraf blij mee; alle werkzaamheden zijn volgens de oorspronkelijke planning uitgevoerd en we hebben allen maar plezierige professionals over de vloer gehad. Er is helemaal niets mis gegaan en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. Alleen de demontage en afvoer van de oude keuken hebben we zelf opgepakt omdat die nog een herbestemming heeft gekregen.
FOTO VAN LEENDERT VAN DIJK
REACTIE VAN ROMANO HOOGSTRATEN
Wat een prachtig resultaat. Wij zijn u erg graag van dienst geweest. Wij streven altijd naar het maximale resultaat! Heel veel plezier en kookgenot gewenst met uw fraaie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Fam. Schumacher op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Super goede nazorg en service. We hadden door eigen schuld (vallende schaar) een ladefront beschadigd. Super keukens heeft gratis een nieuw ladefront besteld en geleverd. Ook is de monteur twee jaar na levering als service langs gekomen om de deurtjes en laden bij te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door C.J.van der Neut, Blokker. op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Hoorn NH
wij hebben in april een keuken laten plaatsen door Superkeukens Hoorn.
Zijn bijzonder te spreken over de kwaliteit van de keuken, echter de service bij een relatief kleine storing, betr. dimmer onderkast verlichting, is werkelijk ver onder de maat. Ik ben nu al ruim 2 maanden bezig om dit geregeld te krijgen. Ben inmiddels 20 telefoontjes verder, waarbij ik van het kastje naar de muur ben gestuurd. Van de leverancier (Dekker Lavento), Superkeukens Hoorn en de Monteur ( Moekes Keukenmontage )
Ik heb dan ook besloten, om zelf een monteur in te schakelen, om dit probleem op mij eigen kosten op te lossen, om van deze ergernis verlost te zijn. Wat ik niet kan begrijpen, is dat een bedrijf welke zoveel geld besteed aan reclame op TV, dit totaal teniet doet met deze "Super" slechte service. Superkeukens Hoorn en de monteur, zouden zich diep moeten schamen, want nadat ik melding had gemaakt van mijn voornemen het e.e.a. op internet te plaatsen, liet he monteur weten, om de volgende ochtend ( 11/11/2015 ) langs te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Hnj van Dijk op maandag 13 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Superkeukens reageerd niet op mails met klachten .Wij ook problemen met montage bedrijf gehad .Wij zijn er klaar mee geen positieve reclame van ons
Reactie of foto toevoegen
“Dikke onvoldoende!”
Door smarius op dinsdag 15 dec 2020 20 | vestiging Breda
Kwaliteit van de keuken is prima en plaatsing van de keuken is uiterst professioneel verlopen. Alleen dat gebeurd niet door SuperKeukens maar door duitse fabrikant en extern installatie bureau. Alles eromheen is fout gelopen van vergeten keuken te laten produceren waardoor we meer dan 6 weken zonder keuken zaten. Verkeerde bladhoogte met meer dan 1 cm verschil in hoogte, dit terwijl dit uitvoerig besproken is. SK gaf aan dat dat binnen de marge valt. Millimeters zijn binnen de marge maar meer dan 1 cm niet. Klantenservice neemt klacht niet serieus en draagt ook niet bij aan een oplossing. Verder wel uiterst vriendelijke bediening. Als ik SK zou evalueren geef ik ze een dikke onvoldoende!
FOTO VAN SMARIUS
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons aanrader”
Door Daan op vrijdag 28 apr 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Vriendelijk geholpen door vestiging Apeldoorn. Ze namen alle tijd voor ons, duidelijke tekst en uitleg en totaal niet het idee gekregen dat men ons iets probeert aan te smeren (wat we bij diverse andere keukenzaken wel hadden). Ook toen we onze offerte nogmaals wilden bijstellen, was er alle tijd om dit naar tevredenheid te doen. Voor de montage maakten ze gebruik van een zelfstandig monteur. Deze heeft de keuken in anderhalve dag geplaatst. Een echte vakman. Bij elke keukenplaatsing gaat wel 'iets' mis, maar bij ons had het meer te maken met onze eigen voorbereiding. Communicatie verliep soepel, ook na plaatsing. De prijs was echt een meevaller. We hebben een vergelijkbare keuken laten samenstellen bij een (duurdere) concurrent, en kwamen zo'n 3.500 euro duurder uit! We zijn nu inmiddels enkele maanden verder en nog steeds elke dag zeer blij met onze nieuwe keuken. Een aanrader dus!
FOTO VAN DAAN
Keuken in anderhalve dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Astrid op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hellevoetsluis
Geweldig fijn geholpen door Deborah. Vriendelijk snelle uitgebreide tekening. De keuken is van zeer goede kwaliteit, maatwerk en hang en sluitwerk super! Zeker aan te raden! Aanwinst in ons huis
FOTO VAN ASTRID
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pascalle Lancee op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht en ben super geholpen door de mensen uit de winkel in Utrecht boulevard er werd geluisterd wat ik wilde en dat is ook gebeurt... de keuken was optijd op de minuut. Ben erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en nu erg gelukkig ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Ursula op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Tiel
Alle tijd werd er genomen tijdens het uitzoeken van de keuken. Er werd goed meegedacht. Alles klopte, monteur echt kundige man en werkt super netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Frank op donderdag 3 mrt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij super keukens uit Amersfoort. Er is ruim de tijd uitgetrokken om de keuken samen te stellen met een uiterst vriendelijke prijs die we nergens anders hebben gekregen. Op afgesproken datum en tijd is er ook geleverd. Al met al zijn wij SUPER tevreden over superkeukens. Met vriendelijke groet, Frank
FOTO VAN FRANK
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Stay away”
Door Lukasz op woensdag 28 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
The selection of designs is quite sufficient. The process of agreeing the kitchen design, components and timing went very smoothly with perfect satisfaction.

The process of actual build up of the kitchen was a disaster. Virtually zero attention to detail. The back side of the cabinets was literally murdered to access water and electricity. In 2 instances the installer has actually damaged my kitchen and then did not inform me about while trying to hide the damage. There were 9 attention points to be repaired and it took 5 months to fix them. In the process of fixing them further damage was done. In the meantime I had to modify things behind the cabinets... only to notice completely incompetent handiwork. (screws at an angle, unattached wooden pieces acting as spacers, plenty of post installation dirt)

So if you don't plan to install their kitchen by yourself... STAY AWAY.
Reactie of foto toevoegen
“Positief verhaal”
Door Steven op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Groningen
Eind december heb ik bij Superkeukens Groningen een keuken gekocht. Prima advies en geen gedoe met afdingen: gewoon een faire prijs voor een - zoals het nu lijkt - kwalitatief prima keuken. De keuken is inmiddels geplaatst door een monteur (Klus Maestro - via Superkeukens). Hierover was ik vooraf wat sceptisch, maar de keuken is door 2 uiterst vriendelijke monteurs perfect gemonteerd! Ik ben dik tevreden met mijn Superkeuken! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Service bij nieuwe keuken”
Door Marinus op woensdag 21 sep 2016 16 | vestiging Elburg
Super hadden probleem. Met twee laden kasten gebeld en uit gelegt ,werd gelijk actie onder nomen ,werd gelijk twee nieuwe kasten besteld . Nee als we weer nieuewe keuken nemen gaan we weer terug naar Super Keukens Elburg

Naschrift ontvangen op 22 september 2016: Het gaat om een nieuwe keuken die we in december vorig jaar hebben laten plaatsen. Maar na paar maanden hadden we probleem met twee kastjes. Deze werden gelijk besteld na dat we ze gebeld hadden. Oke moest even wachten omdat er levertijd op zat maar vond ze zeer snel . Dus vind dat ze goede review verdienen
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Daphne op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in mei. Lange levertijd van 16 weken. Maar zeker het wachten waard geweest. Mn verwachtingen overtroffen. Ik heb het laten plaatsen, wat overigens binnen 3.5 uur klaar was. Staat en werkt fantastisch. Het enige is dat er een deuk in de wasbak zit, gelijk is aangegeven dat deze opnieuw woed besteld en ingemonteerd. Voor superkeukens en jm montage echt een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos verlopen”
Door Ingrid Thierry op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Almere
Ben heel blij dat ik bij Superkeukens terechtkwam. Het was de vijfde keukenzaak tijdens mijn oriënteringsrondje in DoeMere, maar de enige waar ik een belangstellende verkoper trof die tijd voor mij had. Ik beloofde terug te komen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd uitstekend voorgelicht over allerlei keukenzaken. Wilfred heeft voor mij op deskundige wijze een prachtige keuken getekend, waarin al mijn wensen vervuld zijn. Vandaag is de keuken opgeleverd. Het hele proces is nagenoeg probleemloos verlopen. Wel erg jammer dat ik onverwacht met een hele grote berg verpakkingsmateriaal bleef zitten. Maar Wilfred is voor mij echt een super keukenverkoper die ik iedereen kan aanraden!
FOTO VAN INGRID THIERRY
REACTIE VAN INGRID THIERRY
Met de plaatsing van de fotoglasplaat is de keuken helemaal top geworden!
REACTIE VAN NAJAT
Een hele mooie keuken. Ik vroeg mij af wat jij ervoor betaald hebt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door A.C.C.M. de Sain op maandag 24 sep 2018 18 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Het gevoel zelf hebben kunnen kiezen. Ook de levering alles volgens goede afspraken. Ook het plaatsen is perfect gebeurd. Super bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Glimmende en matte deuren”
Door Jannie Beekman op zondag 4 okt 2015 15 | vestiging Elburg
mooie keuken uitgezocht en keurig geplaatst door superkeukens Elburg , maar na 3maand al glimmende plekken rond het deur knopje op mijn matte deuren , geen probleem nieuwe deur gekregen en ook deze deur en alle andere deuren hebben nu het zelfde probleem ! Tot op heden is nog niks opgelost en vind dat erg naar want ik heb gevraagd of er niet iemand van de fabriek langs kon komen maar dat is tot opheden niet gelukt en zal ook wel niet gebeuren , heb wel teleurgesteld want nu moet er weer een nieuwe deur in en die gaat naar de fabriek om te kijken wat er mee aan de hand is nou ik vind het wel makkelijk weg komen zo ik vind gewoon dat er iemand moet komen kijken en ik ben netjes op mijn keuken laat ik dat nu even zwart op wit zetten . Heb mijn vorige keuken 18 jasr gehad en was tot op het laast heel netjes ! Ik wil gewoon dat er iemand onafhankelijk komt kijken wat er met die deurtjes aan de hand . Volgens mij zelf ligt het aan de top laag en anders niet !
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door M. van Kassel op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een keuken gekocht, ben vriendelijk geholpen. Het is voor ons de tweede keuken bij Super keukens Amersfoort. De plaatsing van de keuken verliep ook deze keer naar tevredenheid. Ik zou zeker Super keukens aanbevelen bij vrienden en familie.
FOTO VAN M. VAN KASSEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bas en Marijke op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Den Bosch
We hebben 'n SUPER keuken gekocht in den Bosch , we zijn er heel erg blij mee, prijs / kwaliteit bijzonder goed. We zijn zeer goed geholpen door Roland , hij heeft erg goed met ons meegedacht, ideeën aangereikt voor de juiste symmetrische opstelling ! Alles klopte perfect bij aflevering . De plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden zijn door Wilco fantastisch gedaan. Kortom twee zeer tevreden klanten en raden het iedereen super keukens den Bosch aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Heijbroek op woensdag 7 apr 2021 21 | vestiging Amersfoort
Tijdens corona tijd meerdere fijne en veilige gesprekken gehad met de adviseur. We hadden al een goed beeld wat we wilden, maar Vincent Dijkers heeft ons uitstekend geholpen met advies en puntjes op de i. Concept van Superkeukens dat ze niet gooien met stuntprijzen die je direct moet ondertekenen was heel fijn. Eerlijke prijs waar je rustig over na mag denken. Top! Montage door een ervaren en perfectionistische monteur. Wat voor de klant heel fijn is :) Hoop dat deze keuken lang mee gaat, maar daarna komen we zeker hier terug!
FOTO VAN FAMILIE HEIJBROEK
+ Toon extra foto van Familie Heijbroek
+ Toon extra foto van Familie Heijbroek
Reactie of foto toevoegen
“Vochtbobbels”
Door Frank Geers op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Tilburg
Super arrogant na aankoop. Snel deed de oven het al niet, gebeld maar ik moest zelf maar een afspraak maken met fabrikant( geen service). Na een paar jaar kreeg ik een vochtbobbel bij mijn inductiekookplaat. Niet goed afgekit. Volgens Superkeukens valt dit niet onder de garantie. Ze hebben de keuken zelf geinstalleerd.
FOTO VAN FRANK GEERS
Vocht bij de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Luuk en Karin Bouman op donderdag 7 feb 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Superkeukens in den Bosch en zijn super tevreden over het geduld en advies, het altijd tijd voor je hebben als je wéér eens met een vraag komt, oplossingen bedenken voor problemen die voor hen weer geen problemen blijken te zijn. Daar komt nog bij dat wij monteur Mathie nog eens extra willen bedanken voor zijn uitstekend vakwerk. Super Mathie en nogmaals bedankt. Wij hopen dat de service erná net zo zal zijn als het hele traject vóór en tijdens het plaatsen.
REACTIE VAN LUUK EN KARIN BOUMAN
Superkeukens is gewoon super... we hadden er zelf een deurtje afgelopen wat niet teruggezet kon worden naar 1 belletje en ze kwamen het deurtje ophalen en alles gratis repareren. Eerlijke mensen sowieso.
+ Toon extra foto van Luuk en Karin Bouman
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Nijboer op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Goed meedenken, eerlijke offerte zonder mooie "praatjes" en een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Satyane op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht bij Ronald Massing Superkeukens in Utrecht. Echt super geholpen, en hij heeft meegedacht, heel vriendelijk, totaal niet opdringerig zoals de keukenconcurrent waar ze meteen over teken begonnen. Echt super tevreden. Ik zou iedereen die een keuken nodig heeft aanraden naar Superkeukens te gaan. Geweldige service eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van den Berg op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Assen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken (type Casali) die we bij Superkeukens in Assen hebben gekocht. Het heeft ons de nodige moeite gekost om een keuken met alle bijbehorende apparatuur uit te zoeken, maar elke keer als we bij Superkeukens langs gingen, belden of mailden, werden we weer even vriendelijk en geduldig te woord gestaan en probeerden Robbert en Arjan op al onze vragen antwoord te geven en met ons mee te denken. Nooit hebben we ons opgejaagd gevoeld om snel te beslissen, bijvoorbeeld omdat er een of andere kortingsactie was (zoals bij een paar andere keukenzaken) en nooit werd geprobeerd ons iets op te dringen. We hebben het idee dat de keuken die we hebben uitgezocht een kwalitatief hoogwaardige keuken is, voor een relatief voordelige prijs. Verder hebben we gekozen voor iets duurdere apparatuur en spoelbak dan over het algemeen in de showroom te zien is, maar dat was gelukkig gewoon mogelijk. Zowel de levering als de montage is in één keer goed gegaan. We gebruiken de keuken nu vijf maanden en hebben nog steeds niks kunnen ontdekken dat tegenvalt of dat we liever anders hadden gehad. We zijn er gewoon heel blij mee!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
Kwalitatief hoogwaardige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeukenmeubel”
Door Jorika op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een meubel voor de wasmachine en droger gekocht voor in de bijkeuken. Snelle service en levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke medewerkers
Reactie of foto toevoegen
“Keramiek aanrechtblad”
Door G. van der Weert op woensdag 14 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
De keuken in het filiaal in Utrecht gekocht is prima totdat er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan. Bij plaatsing van de keuken die 17000 euro kostte zagen de monteurs van superkeukens dat er een stukje van het keramiekaanrechtblad af was gebroken. Er moest een nieuwe in, ze konden de achterwand, inbouw afzuigkap en de randen niet afdichten. Kan allemaal gebeuren. Alleen kreeg ik toen de levertijd voor het nieuwe keramiekaanrechtblad na 2 weken te horen, dit zou 9 WEKEN !!!! duren. Dus ze laten je met 9 weken zonder een bruikbare keuken zitten (alles laten schilderen voor dat de keuken kwam) . Als ik ga koken nu zonder afzuigkap kan ik de boel daarna weer laten schilderen. Het enige wat ze daarop zeggen, wij hebben ons best gedaan, punt. Als je op internet naar google gaat en zoekt op keramiekaanrechtbladen dan komen er een 10 tal resultaten uit, klik op een willekeurige en de levertijd is max. 3a4 weken. Mijn conclusie is Superkeukens is prima tot er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan en is de organisatie niet krachtig genoeg om bij de leverancier iets voor elkaar te krijgen. Juist bij keukens is de service achteraf belangrijk hoe dat wordt opgelost. Ik heb in ieder geval zeer zeer veel spijt dat ik daar mijn keuken heb aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Softclose sluiting”
Door P.G. op donderdag 22 okt 2015 15 | vestiging Tilburg
Keuken besteld. ter plek --> wordt tegen ons verteld dat hun keukens standaard een softclose hebben; 3 weken na het plaatsen van mijn order,werd ik gebeld of ik wou 140,00€ extra betalen zodat de onderkasten een Softclose kon hebben omdat op dit type keuken niet standaard was. Om mijn verhaal korte te maken ==> na een aantal keer bellen, emailen krijg ik deze antwoord:
"De keukenleverancier laat weten dat er per deurtje 1 scharnier met demper moet zitten en geen 2. De andere is dus een gewoon scharnier zonder demping. Jullie hebben dus gewoon het juiste aantal scharnieren met dempers gekregen".
Ik heb geprobeerde en geloof mij dat klopt niet! Met één softclose scharnier deuren gaat net zo hard dicht als zonder! Jongens het gaat om 5 softclose scharnier die ik nodig heb! Ik begrijp niet dat ze een slechte naam willen hebben door 5 scharnieren! Ik ga deze zaak aan mijn rechtbijstaandsverzekering doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in folie van keuken na 3 jaar”
Door Dao op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Eindhoven
Ik heb momenteel ook een klacht bij superkeukens open staan. Ik ben van de kastje naar de muur gestuurd. Typisch een zaak zolang het goed gaat, maar zodra je een klacht hebt..... vergeet het maar
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Kristl op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Utrecht
Hele fijne ervaring verkoper Eric was heel geduldig en makkelijk te bereiken voor vragen ook na ons gesprek

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: keuken is vorige week geleverd en gemonteerd Dit is prima bevallen hele fijne medewerker van ms montage heeft alles netjes afgeleverd
FOTO VAN KRISTL
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Radius/ Helmig op woensdag 13 feb 2019 19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht , verkeerd ingemeten, ook door medewerker die meting ter plaatse uitvoerde .verkeerde kastjes 4x , slechte afwerking . Al met al heeft de plaatsing meer dan een jaar geduurd. geen aanrader dus.,!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken via Superkeukens
1 / 78
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (8 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (17 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (6 ervaringen), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (3 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBeuningen GLD (6 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
hBreda (7 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
iBroek op Langedijk (3 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
jBuitenpost , Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
kCapelle aan den IJssel (2 ervaringen), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
lCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
mDen Bosch (17 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
nEindhoven (7 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
oElburg (9 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
pEmmen , Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
qGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
rGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
sHeerlen (2 ervaringen), In de Cramer 148, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 575 12 30
tHellevoetsluis (2 ervaringen), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (3 ervaringen), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (4 ervaringen), Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (4 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (3 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden (1 ervaring), Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (2 ervaringen), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (8 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (2 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen , Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg (1 ervaring), Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (5 ervaringen), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (5 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden (1 ervaring), Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (28 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (10 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vlissingen , Mercuriusweg 26, 4382 NC Vlissingen, tel 0118 - 43 12 78
n1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
o1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
p1Wolvega (6 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
q1Zoeterwoude (8 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
r1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
s1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.