Feedback
7,3

Superkeukens

Score uit 254 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
44 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
Alternatieven voor Superkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 63 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 536 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,4 uit 1055 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 181 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 282 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 855 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 46 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 143 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 254 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren139 ervaringen
4 sterren35 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster57 ervaringen

Per vestiging:
“Alles volgens afspraak”
Door W.n.g. van doorn op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Veenendaal
Er is geplaatst wat is afgesproken en volgens de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen en goed advies”
Door Danielle Handl op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Utrecht
Super geholpen door Johan! Hij heeft goed advies gegeven en dacht mee. Toen wij een installatietekening vroegen voor onze eigen monteur, kreeg ik het binnen een dag in mijn mail. Geen irritant gepush in de showroom.
FOTO VAN DANIELLE HANDL
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie keuken”
Door Dedy op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Amersfoort
Heel goed advies gehad en de keuken is heel erg mooi geplaatst!
FOTO VAN DEDY
Reactie of foto toevoegen
“Het paradeplaatje van ons huis”
Door Remko Kooreman op vrijdag 8 okt 2021 21 | vestiging Oldenzaal
Na vier andere keukenzaken bezocht te hebben als laatste naar Superkeukens Oldenzaal. De creatieve geest van Ronald zorgde ervoor dat we een onverwachte opstelling te zien kregen. Mij vriendin had de kleuren in haar hoofd en Ronald wist ze makkelijk te vinden. We hadden een strakke planning, maar deze werd gehaald door regelmatig contact. Ik schrijf deze review in onze keuken, het paradeplaatje van ons huis. Er zijn nog wat restpuntjes, maar heb vertrouwen dat deze worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“De monteurs wilde zo snel mogelijk klaar zijn”
Door Rene op zondag 3 apr 2022 22 | vestiging Hellevoetsluis
De keuken is geplaatst door Keukenbouwersplus en die hadden maar 1 doel en dat was om zo snel mogelijk klaar te zijn. 1 plank boven het aanrecht was niet conform tekening opgehangen en in plaats van dit eerst te overleggen hadden ze hem gelijk opgehangen met als resultaat 3 gaten in de strak gestucte muur. Verder is de aansluiting van de hoekkast op de aangrenzende kast niet netjes en zijnpasstukken niet afgebraamd. Verder hebben de mineurs het zaagsel op de straat laten liggen terwijl ze voor 14;00 uur weer waren vertrokken. Na 1 week nog steeds geen opleverrapport ontvangen of terugkoppeling wanneer de manco's opgelost gaan worden.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Stay away”
Door Lukasz op woensdag 28 apr 2021 21 | vestiging Eindhoven
The selection of designs is quite sufficient. The process of agreeing the kitchen design, components and timing went very smoothly with perfect satisfaction.

The process of actual build up of the kitchen was a disaster. Virtually zero attention to detail. The back side of the cabinets was literally murdered to access water and electricity. In 2 instances the installer has actually damaged my kitchen and then did not inform me about while trying to hide the damage. There were 9 attention points to be repaired and it took 5 months to fix them. In the process of fixing them further damage was done. In the meantime I had to modify things behind the cabinets... only to notice completely incompetent handiwork. (screws at an angle, unattached wooden pieces acting as spacers, plenty of post installation dirt)

So if you don't plan to install their kitchen by yourself... STAY AWAY.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door C.de Zoete op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Veenendaal
Keurig op tijd geleverd en geplaatst. Het is een plaatje geworden.

Aanvulling ontvangen 17 november 2020: Wij hebben bij Superkeukens een complete keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee.
FOTO VAN C. DE ZOETE
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Senhaji op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Den Bosch
Na vele zaken te hebben bezocht en daar elke keer de deur uitlopen met het gevoel dat we opgelicht worden als we akkoord zouden geven, hadden wij dit totaal niet bij Superkeukens in Den Bosch. Er werd de tijd genomen en gekeken hoe wij de gewenste keuken met het aanwezig budget gerealiseerd kon worden. Ik begrijp dan ook eerlijk gezegd de lage score hier op Qasa.nl niet. Wij zijn door Roland goed en prettig geholpen en heb een keuken kunnen aanschaffen die bij andere veel duurder en niet eens met A merken waren. De monteur die het geplaatst heeft ook daar een pluim voor, super fijne en meedenkende man en dat in crisis tijden ( nood aan vakmannen ) Als ik een nadeel moet noemen is het de telefonische bereikbaarheid, die was wel echt heel erg slecht. Helaas 1x voor niets op en neer naar ons toen nog in bouw woning wegens een laatste inmeetafspraak en er kwam niemand opdagen en kon ik niemand de rest van de dag bereiken.
FOTO VAN SENHAJI
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Marcel Hofstee op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Super keukens. Wij hebben hier hele goede ervaring mee. Volgende keer als we een jeuken kopen gaan we hier zeker weer heen. Netjes geholpen door deskundig personeel. Vriendelijk en goede adviezen gekregen. Alles naar wens de keuken in kunnen richten en niets opgedrongen gekregen.
FOTO VAN MARCEL HOFSTEE
U keuken
REACTIE VAN VINCENT
Wat een mooi compliment en een prachtige keuken. Veel plezier hiervan. Met vr gr Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Jo op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Zutphen
Een keuken gekocht bij SuperKeukens Zutphen. Nu 2 jaar later wacht ik nog steeds op een goede afhandeling van een kast-optie die ze mij hebben geadviseerd die niet mogelijk is. Als je hier een keuken koopt moet je gewoon heel veel geluk hebben dat alles in 1 keer klopt, zo niet, dan heb je vette pech, klantenservice is verschrikkelijk. Ze hebben erg veel personeelswisselingen, dit zet ook al te denken bij het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed gegaan”
Door Michel B3 op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Utrecht
Goede kwaliteit keuken, voor een goede prijs. Monteur zeer deskundig.
FOTO VAN MICHEL B3
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk verlopen”
Door Marloes Boon op zondag 6 jan 2019 19 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een grote keuken gekocht bij superkeukens. We zijn erg tevreden over de manier waarop verschillende medewerkers omgingen met ons denkproces. We voelden dat we de ruimte hadden om onze eigen ideeën uit te werken met hen. Ook werd er geen druk gezet op het nemen van beslissingen. Dit vonden we erg prettig. Ook zijn we erg tevreden over de geboden prijs incl montage en allerlei garanties/services. Na plaatsing bleek dat de afzuigkap slecht aan onze verwachtingen voldeed. Ook ging er na vijf maanden een ledlampje stuk. Beide zaken zijn keurig en kosteloos door Superkeukens opgelost. Het contact over het hele traject was persoonlijk en gemoedelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Lastige montage”
Door Janske op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Een keuken ontworpen en uitgekozen, zonder apparatuur. Er werd goed meegedacht en we hebben het redelijk snel allemaal in bestelling kunnen zetten. Montage was wat lastig maar de service was erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Na maanden nog steeds niets binnen”
Door Melahat op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Ik heb in maart 2020 keuken, kasten, lades, vaatwasmachine, oven, diepvries, gasfornuis, afzuigkap etc. besteld bij superkeukens. Het afzuigkap was verkeerd bezorgd en nog tot op heden kwijt is in het magazijn..

Vervolgens heb Ik mijn werkblad keramiek van €3550 in augustus 2020 bij superkeukens besteld. Het zou geleverd worden in september en uiteindelijk in maart bezorgd. Later kwamen ze erachter dat de afmetingen van het werkblad door Superkeukens verkeerd was doorgegeven, weer moest ik wachten. Dit is 2x gebeurd!!! Ter compensatie zou ik krijgen; bar met kasten en 2 hoge kasten, €200 vergoeding en de monteur zou gratis mogen monteren. Dit alles na maanden nog steeds niets binnen en houden ze niet aan hun afspraken. Ook willen ze de koop niet ontbinden!!!! Helpppp
Reactie of foto toevoegen
“Wisselende ervaring”
Door J van Tintelen op dinsdag 22 jun 2021 21 | vestiging Tiel
Ervaring met Superkeukens is wat wisselend. Verkoop en advies positief! Echter service en levering liet wat te wensen over. Vertraging in levering materiaal en een beschadigd deurtje. Prima en deskundige montage.
FOTO VAN J VAN TINTELEN
REACTIE VAN FRANK EVERS
Mag ik vragen wat de kleur is van deze mooie keuken?
REACTIE VAN JENNY VAN TINTELEN
De kleur staat in de offerte geboekt als Steengrijs Supermat 341
Mvg Jenny
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door CW op donderdag 29 aug 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht, eens maar nooit weer. SuperK plaatst niet zelf de keukens maar wordt door een andere partij geplaatst. In de prijs van het plaatsen van de keuken worden vervolgens werkzaamheden niet of niet volledig opgenomen met als gevolg meerwerk voor de monteur, de plaatsende partij. Dus achteraf toch duurkoop in plaats van een scherpe prijs. Verder hebben wij een keukenblad met grote beschadigingen ontvangen. Beschadigingen die in eerste instantie niet te zien waren door vakkundige verpakking van fabriek. Ook een incomplete kast ontvangen (geen steunbalk aanwezig) Nu 10 weken wachten op nieuw keukenblad en kastje. Dus 10 weken kamperen in eigen huis
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Matthijs op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service, vriendelijk contact, nette prijs en nu een hele mooie keuken. Enige min puntje is dat je niet kan bepalen wanneer je keuken op de dag komt bv ochtend of middag.
FOTO VAN MATTHIJS
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VINCENT
Het is een prachtige keuken geworden. Bedankt voor het vertrouwen.
Uw opmerking nemen wij mee in de evaluaties.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Houwen op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Horst
In mei onze keuken besteld bij SuperKeukens besteld zodat deze er op tijd was voor de verhuizing van 1 september. Bij de opbouw van de keuken in juli bleek dat er een spotboring was vergeten. Hier moest een nieuw plankje voor besteld worden. In week 35 zou deze geleverd worden waarna ik week 36 het gat erin gemaakt zou worden. In de praktijk blijkt dat de monteur in week 37 komt 'kijken' (letterlijk alleen kijken). Vervolgens in week 38 gebeld waar het plankje bleef.. deze zou in week 39 (?!) geleverd worden. In week 39 worden we geïnformeerd dat het plankje is beschadigd met het boren van de spotboring en dat er een nieuw plankje besteld moet worden! Al 2 maanden (?!) staat de keuken er nu zonder dat deze afgemaakt kan wordeb. Het betreft het plankje in een regaaltje waardoor ook niet de rest al opgebouwd kan worden.. gewoon een 'gat' in onze keuken. We moeten maar wachten zeggen ze dan.. meer kunnen ze niet doen zeggen ze dan!! Dit kan toch niet.. wat een slechte service zeg!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Sjors Walkaart op zondag 19 dec 2021 21 | vestiging Hellevoetsluis
De keuken is op tijd gemonteerd en er ontbrak niets aan. Wij zijn goed geholpen en geen restpuntjes of ander gedoe. Minpuntje is dat ik het plaatsen wel erg duur vond voor 1,5 dag werk maar ach tegenwoordig is alles duur. Fijne ervaring aan Superkeukens Hellevoet overgehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sjaak Ligthart op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel tevreden over Superkeukens Capelle a/d IJssel. Van Rosalie (verkoop) tot Diederik (montage) eerlijk, deskundig en betrouwbaar. Ook andere collega's die tussen de aankoop en plaatsing antwoord gaven op vragen of aanpassingen verdienen alle lof.
Alles is volledig naar wens verlopen. De kleine zaken die zich voordeden, zijn deze week door Diederik aangepast, nadat hij zelf deze onvolkomenheden constateerde. Terwijl we tijdens onze verbouwing verwachtten dat er bij het leveren en plaatsen van de keuken wel het e.e.a. fout zou gaan, is er op Superkeukens niets aan te merken geweest. Eerlijk over de prijs, professioneel met voorlichting, inmeten, montage en service. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Heidi Driessen op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
De verkoper van Superkeukens heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam met een prachtig ontwerp. Van ontwerp tot plaatsing van de keuken was de communicatie vanuit Superkeukens perfect. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN HEIDI DRIESSEN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN INGRID
Mag ik vragen wat er op de achterwand van de keuken zit?
REACTIE VAN SUPERKEUKENS
Het is een prachtige keuken geworden. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Veel plezier van en met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door F.Coppee op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Prachtige keuken uitgezocht in overleg en op advies medewerker superkeukens. Levering volgens afspraak. Plaatsing snel, soepel en helemaal naar wens.
FOTO VAN F.COPPEE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Paas op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Veenendaal
Prima geholpen, goede communicatie en alles liep volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 13 augustus 2019: Wij hebben een keuken gekocht die inmiddels is gemonteerd. Onze ervaringen bij de aankoop was prima. Zij waren het derde bedrijf dat we binnen liepen. Wij werden daar vriendelijk ontvangen, en uiteindelijk heeft dat tot de aankoop geleid. Ook werd een oven, afzuigkap en kraan gekocht. De rest vd apparatuur was nog geen 4 jaar oud, zo dat we besloten om deze weer in de nieuwe keuken te plaatsen. Onze zonen hebben de oude keuken gesloopt en gezorgd dat alle contactpunten etc weer op de goede plek kwamen. Vervolgens is de keuken 2 dagen voor plaatsing geleverd en daarna dus geplaatst zonder problemen. Het ziet er netjes uit, alles werkt en het wachten is nu nog op de stukadoor maar die heeft geen relatie met superkeukens. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nelly Zeeman op zaterdag 5 mrt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
2e kerstdag naar Superkeukens in Hoorn geweest en meteen een goede klik met zeer deskundige Marloes Wolke. Prima uitleg en begeleiding door het hele circuit waar je aan moet denken als je een keuken koopt. Super tevreden! 31 December getekent voor accoord. Inmiddels is het 5 maart en de keuken is geleverd en geplaatst door 2 zeer deskundige en meedenkende keukenmonteurs van het bedrijf Nivedo uit Almere. Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Alles in 1 keer goed geleverd en gemonteerd. Samenvattend: zeer tevreden klant in het bezit van een goed betaalbare keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door W zuidam op zondag 2 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
We zijn goed geholpen met het kopen van de keuken, goede service en goed product.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Tineke op dinsdag 18 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Complete keuken gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Superkeukens heeft zich netjes aan afspraken gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de zelfgeplaatste keuken”
Door Ton van den Top op dinsdag 20 sep 2022 22 | vestiging Veenendaal
Vanaf de ontvangst in de showroom tot de levering precies op tijd zonder beschadigingen. Alle bestelde onderdelen zijn in een keer afgeleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst dat ging prima door de mee gestuurde instructies.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Frans op dinsdag 3 jan 2023 23 | vestiging Amersfoort
Uitstekende ervaring, van begin tot eind. Persoonlijk en deskundig advies, met voldoende ruimte voor vragen etc. Offerte, bevestiging, betaling duidelijk. Inmeten en plaatsen keuken keurig op de afgesproken tijd. Uitstekende montage door vakbekwaam monteur. Met precisie. Kortom, een zeer tevreden klant!
FOTO VAN FRANS
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door singh op donderdag 29 sep 2016 16 | vestiging Amsterdam
ik ben tevreden met de Superkeuken Amsterdam Arena. We zijn goed geholpen door dhr Patrick en hebben meerdere malen bijelkaar gezeten voordat we de order hebben geplaatst. Levertijd en levering zoals afgesproken en geen problemen bij gehad, het was zelf heel flexibel (eerder later bezorgen geen groot probleem). De levering was compleet en de keukenmonteur dhr Bert heeft uitstekend en net werk opgeleverd. Er miste een handgreep en glasplaat maar ook die is binnen een paar weken geleverd. Achteraf een koop besteld maar vergeten te betalen, toch heeft Superkeukens de spullen afgeleverd: kortom TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Aalt-Jan van Hierden op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht, alle afspraken goed nagekomen.
FOTO VAN AALT-JAN VAN HIERDEN
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Loman op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Oldenzaal
Complete keuken, 1m80 bij 4m20 besteld en laten plaatsen door ZZp-er. Bijzonder vriendelijk geholpen, geadviseerd en alle tijd voor ons genomen. In overleg met Elke de keuken samengesteld, apparatuur uitgezocht en het eindplaatje was precies zoals we het ons voor hadden gesteld. De ZZP-er die in opdracht van Superkeukens de keuken plaatste, was een zeer prettig persoon, die overlegde, verstand van zaken had en een prima klus geklaard heeft. Van ons niets dan alle lof voor zowel de service, plaatsen en personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Martin en Irene Keijzer op maandag 24 jan 2022 22 | vestiging Utrecht
Na in twee vorige huizen een keuken op maat te hebben gekocht, besloten wij om voor ons nieuwe appartement eens te gaan kijken bij Super keukens, waar andere bewoners van ons appartementen gebouw goede ervaring mee hadden. Wij zijn daar ontzettend goed geholpen en hebben nu een prachtige keuken, die beslist niet minder is dan onze vorige keukens. Maar wel veel minder heeft gekost. Dat hadden we eerder moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elke op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Utrecht
Erg fijn geholpen, Vincent nam de tijd voor ons en dacht mee. Meerdere keren contact gehad zodat alles helemaal naar wens was. Alles werd in 1 keer geleverd (geen vertraging op apparatuur oid) wat natuurlijk prettig is. Aanrader om hier je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Roderic op dinsdag 26 okt 2021 21 | vestiging Utrecht
Heel goede ervaring. Nemen rustig de tijd om jou als klant tot de juiste keuzes te laten komen. Goede adviezen gebaseerd op uitgebreide kennis van de producten. Allerfijnst is dat er helemaal geen opdringerige verkooppraatjes worden gehouden. Heel tevreden met de geplaatste keuken!
FOTO VAN RODERIC
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Boshuis op woensdag 2 mrt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden hoe wij geholpen zijn door Romano. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en luistert goed naar de wensen die wij wilden. Geeft goed advies en wij zijn heel tevreden met het ontwerp wat hij voor ons heeft gemaakt. Écht top!
FOTO VAN BOSHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door S. Lagerweij op donderdag 25 okt 2018 18 | vestiging Amersfoort
Alle horror verhalen die wij eerder hebben gehoord over de aanschaf en plaatsing van een nieuwe keuken, zijn gelukkig door onze aankoop bij Superkeukens niet uitgekomen. Goed geholpen in de showroom, duidelijke offerte, goede communicatie naar het montagebedrijf en het transportbedrijf. Er is maar 1 klein planning dingetje mis gegaan en dat lag aan het montagebedrijf, niet aan Superkeukens. Wij zijn erg tevreden.
REACTIE VAN VINCENT
Bedankt voor deze mooie reactie. Dat geeft ons veel genoegen. Veel plezier van uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“7 jaar later goede service”
Door Hans Kamstra op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Elburg
Jaren terug keuken gekocht, zeer goed geplaatst door deskundige mensen. Tussendoor stond men ook altijd klaar. Nu was na 7 jaar de korfplug stuk. En wat dacht u, gebeld met Superkeukens Elburg en die hebben het kosteloos geregeld. Oftewel Super garantie! Super Keukens is een Super bedrijf met Super personeel die Super spullen aan de man brengen. In één woord super!
Reactie of foto toevoegen
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Kolham
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Yvonne Santing op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Veenendaal
Ik kocht een complete keuken. In de showroom werd met me meegedacht over de indeling. Vakkundig geadviseerd en geluisterd naar mijn speciale wensen. Natuurlijk is er een "levertijd". Ook daarbij werd rekening gehouden met mijn agenda. Dan komt de montage. Dat was met militaire precisie georganiseerd! De hier achtereenvolgend werkende mensen waren keurig op tijd, zeer vakkundig en aardig. Ook dat is plezierig. Het is heerlijk om in een paar dagen tijd het plaatje dat tot dan toe alleen op papier bestaat, werkelijkheid te zien worden. Ik kreeg de keuken die ik wenste.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Barry op donderdag 2 jun 2022 22 | vestiging Arkel
Ik kan helaas Superkeukens Arkel NIET aanbevelen. Lees onderstaande s.v.p. tot het eind...

• In april 2020 hebben wij een prachtige keuken samengesteld met een enthousiaste verkoper van Superkeukens Arkel, inclusief apparatuur van AEG en een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Airforce (totale prijs € 21.500 exclusief montage).
• De keuken werd op 4 november 2020 geplaatst door het door Superkeukens aanbevolen montagebedrijf: KeukenbouwersPlus (hierna KBP). Deze was wel duur (€ 1.975), maar zij zouden volgens de verkoper kwaliteit leveren. Dat bleek niet zo te zijn:
o Wij constateerden beschadigingen aan ons pas gestucte plafond en vloer (hadden ze ons niet gemeld) en overal 'zooi' (zaagsel, schroeven e.d.) in huis. Ook gebruikten ze onze nieuwe bestekbakken als opslag voor hun schroeven.
o Ons hele huis lag vol stof (inclusief onze nieuwe, zwarte jaloezieën op de begane grond), omdat de monteurs het aanrechtblad binnen in huis gingen zagen (terwijl we een ruime carport hebben, waar ze droog hun gang konden gaan).
o Ze hadden veel te weinig tijd ingepland (slechts 1 dag 2 man) en deelden ons aan het einde van de dag mee dat we een nieuwe afspraak moesten maken. Zij konden niet eerder dan 2 weken later. Door tussenkomst van Superkeukens werd dat 5 dagen later... alsnog niet handig, want we zaten vlak voor een verhuizing. Plus... je kijkt al maanden uit naar een mooie nieuwe keuken...
o De keuken in aanbouw werd achtergelaten met overal afval en onderdelen van de keuken door elkaar, zodat we goed moesten opletten op wat we wilden wegdoen. Zijn we een hele avond mee bezig geweest om op te ruimen. Plus foto's gemaakt voor bewijs.
o De deur van de vriezer (die niet geleverd kon worden) werd gewoon tegen een pas gestucte muur gezet en trok al snel krom.
o Bij het afmaken van de keuken een paar dagen later waren zij het stopcontact in het eiland vergeten, als wij hen er niet zelf op hadden gewezen.
• Ik heb uiteraard een klacht ingediend bij Superkeukens, maar die kon daar niets mee doen. Wij hebben vervolgens zelf moeten onderhandelen met KBP en € 475 korting gekregen. Gezien al het gedoe en de teleurstelling voor ons gevoel eigenlijk nog te veel. Superkeukens is ons vanwege de ellende met KBP nog tegemoet gekomen met een aanbod voor spatranden.
• De vriezer kon vanwege Covid niet worden geleverd op 4 november... maar vervolgens ook niet week 48/49... niet week 51... niet week 1... niet week 3/4... niet week 4/5. Keer op keer werd het opgeschoven. Uiteindelijk zou de vriezer pas week 9 komen, maar dat werd niet gegarandeerd. Dat is begin maart 2021, terwijl wij de keuken in april 2020 hadden besteld. Gekeken naar alternatieven, maar die waren er niet. Uiteindelijk is er toch een andere van AEG beschikbaar gekomen (A++ in plaats van A+), maar deze kon pas 18 februari door KBP geplaatst worden (zie problemen verder).
• Wij konden via AEG een vacuümmachine krijgen vanwege een actie (aankoop binnen actieperiode juni-december). Maar wij kregen hem toch niet, want wij hadden de keuken in april besteld. Dat Superkeukens de apparatuur later had besteld, dat wij hem in oktober hebben betaald en dat het in november is geleverd, deed er niet toe. Dat vond ik best bijzonder als je 6 apparaten van AEG hebt besteld. Via Superkeukens alsnog de vacuümmachine kunnen regelen.
• KBP wilde pas in januari (in plaats van 14 december) komen voor het oplossen van een aantal opleverpunten, maar wij zaten al sinds 4 november met een groot gat in de keuken vanwege het ontbreken van de vriezer. Op 14 december zijn ze toch gekomen om de deur er maar vast in te zetten, zodat we met Kerst toch fatsoenlijk erbij zaten.
• Bij de oven hadden wij telescopische rails besteld, die door KBP waren achtergelaten om zelf te monteren. Zou heel makkelijk moeten zijn. Waarom dan niet gelijk geplaatst? Dit lukte ons dus niet. Superkeukens had nog een filmpje gestuurd, maar dat lukte nog steeds niet. Superkeukens kwam zelf langs, maar kreeg het ook niet voor elkaar. Toch maar andere rails besteld die wel pasten. Dan ben je al wel 2,5 maand verder.
• Wij hadden als 'cadeau' bij de aanschaf van de keuken kruidenpotjes gekregen. De dekseltjes zaten echter zo los dat je er niet mee kon strooien. Wij hebben dit gemeld bij Superkeukens en er werden nieuwe besteld. Na 2,5 maand hebben we nieuwe gekregen. De eerste set moest wel terug. Eerst had Superkeukens alleen de slechte meegenomen, maar vervolgens zijn ze nog een keer langsgekomen om alle potjes van die set op te halen.
• Na 2,5 maand ging ineens de afzuiging van de kookplaat kapot. De vriezer was nog steeds niet geleverd... Uiteraard hebben we gelijk gebeld met Superkeukens. Die vervolgens meldde dat het wel 5 tot 10 werkdagen kon duren voor Airforce contact zou opnemen. Uiteraard gingen we daar niet mee akkoord, want dan moet je nog een afspraak maken dat ze langskomen, dan moet er nog iets besteld worden en dan weer een nieuwe afspraak om het te repareren. Voor je het weet ben je dan 2 maanden verder, zonder afzuiging! Uiteindelijk heb ik zelf via telefonisch contact met de monteur alles uit elkaar gehaald en geconstateerd dat de motor het niet deed (zelf openmaken betekent wel een risico voor de garantie!). Een nieuwe zou besteld worden, maar er was geen uitzicht op wanneer deze dan geleverd zou worden. Wij hebben dit gemeld bij Superkeukens en wederom beklag gedaan. Uiteindelijk hadden zij er één beschikbaar. Daarna duurde het even voordat de monteur kon langskomen, waardoor we 3 weken zonder afzuiging hebben moeten koken. Daar word je met een nieuwe keuken en nieuwe gestucte muren en plafonds niet blij van.
• 18 februari zouden volgens Superkeukens de spatranden en vriezer geplaatst worden door KBP. Ook zouden zij een la weer vastzetten waarvan telkens een schroef los ging. Die hebben we toch zelf moeten vastschroeven, want dat kon niet langer wachten. KBP belde op 11 februari dat ze pas 5 maart zouden langskomen voor de spatranden en de la. Van de vriezer wisten ze echter niets. Wij vroegen ons af waarom wachten tot 5 maart als we 18 februari al gepland hadden? En nee, ze konden niet eerder. Superkeukens weer gebeld en gemaild. Waarop KBP terugbelde en 23 februari voorstelde. 18 februari was wel eerst gepland, maar ze konden niet uitleggen waarom het eruit was gehaald. Ook Superkeukens kon daar niets aan veranderen.
• Op 23 februari werden de spatranden geplaatst, maar voor één deel moesten ze terugkomen, want daarin was het stopcontact niet ingefreesd. Ook werd de vriezer (eindelijk) geplaatst, maar deze maakte veel geluid. Dit hebben wij op 26 februari gemeld bij Superkeukens/AEG. De monteur kon pas echter 22 maart langskomen en constateerde binnen 1 minuut dat de vriezer vervangen moest worden.
• Op 7 april werd de vriezer vervangen door de monteur van Electrolux. Hij gaf aan dat vriezer én de deur van de koelkast niet goed waren bevestigd door KBP. Ik heb dit vervolgens via de mail medegedeeld aan Superkeukens en ook aangegeven dat de greepkommen van het kookeiland te kort waren en niet op elkaar aansloten, waardoor je in de hoeken het onderliggende hout zag.
• Op 9 april stond er nog een serviceafspraak voor KBP voor het plaatsen van de laatste spatrand. De monteur heeft de deuren van de vriezer en de koelkast hersteld, de spatrand geplaatst en geconstateerd dat de greepkommen inderdaad te kort waren. Deze heeft hij vervolgens opnieuw besteld.
• Op 3 juni is de monteur van KBP langsgekomen voor het plaatsen van de nieuwe greepkommen.
• Op 27 september 2021 heb ik melding gemaakt van een koelkastdeur die een knakkend geluid maakt bij het dichtdoen. KBP is weer langs gekomen om dit op te lossen. Het had niet met de bevestiging van de deur te maken, maar met het scharnier van de koelkast. Omdat er een schroef van een andere lade telkens los ging (waardoor je hem op een gegeven moment niet meer kan sluiten) heb ik de monteur gevraagd of hij daar naar wilde kijken en vast wilde maken. Dit heeft hij gedaan. De volgende dag zag ik echter dat door de extra schroef de lade er niet meer goed in stond en versprong ten opzichte van de andere lade. Ik heb de extra schroef er dus maar weer uitgehaald, waardoor ik hem weer regelmatig zelf opnieuw moet vastschroeven.
• Kenmerkend voor de handelwijze is dat Superkeukens vooral reactief handelt en ik vaak zelf moest gaan bellen/mailen om te vragen naar de status en oplossingen.
• Januari 2022: de vaatwasser van AEG ging in een storing. Ik heb dit gemeld bij AEG en een afspraak gemaakt voor reparatie. Dit kon echter pas twee weken later, waardoor wij twee weken lang met de hand hebben moeten afwassen (in een gezin van 6 personen). Uiteindelijk ging het om een lekkage bij de scharnieren van het liftgedeelte, iets waar in mijn ogen altijd veel beweging zit en dus een risico op nieuwe lekkage.
• Bij het plannen van de afspraak met AEG heb ik ook gevraagd naar het feit dat er vocht tussen de ruiten van de combimagnetron zit. Dit hoorde niet en hiervoor zou een nieuwe afspraak gemaakt worden. Wij hebben het geluk gehad dat de monteur die voor de vaatwasser kwam een nieuwe ruit bij zich had en deze kon bevestigen.
• Ik had bij AEG gevraagd of ik daar een klacht kon indienen, omdat van de 6 apparaten van AEG nu al 4 problemen hadden gehad. Zij verwezen echter naar Superkeukens. Die hebben vervolgens ruim een maand erover gedaan om het dossier samen te stellen en dit aan AEG voor te leggen. Die daarop ons een gratis kookworkshop heeft aangeboden om ons vertrouwen in AEG weer te herstellen. (Die kookworkshop hadden we overigens al eerder kunnen volgen, maar kon vanwege Covid uiteraard niet doorgaan.)
• Bij mijn klacht over de apparaten van AEG heb ik ook Superkeukens weer geconfronteerd met alle hiervoor beschreven problemen en het feit dat ik na ruim 15 maanden nog steeds geen keuken had die volledig voldoet (probleem met de lade is uiteindelijk wel opgelost, ongeveer 17 maanden na plaatsing). Ik heb ook aangegeven dat ik gezien onze ervaringen een tegemoetkoming inmiddels op zijn plek vond. Dat was door de verkoper van Superkeukens in februari 2021 eigenlijk al eerder voorgesteld, maar op dat moment heb ik daarvan afgezien, omdat ik nog vol in de emotie zat en die keuken gewoon af wilde hebben... niet wetende dat ik er een jaar later nog steeds mee bezig zou zijn. Superkeukens wijst zo'n tegemoetkoming echter resoluut van de hand, omdat in hun ogen alle problemen worden opgelost. Gezien alle ellende en ook de hoeveelheid tijd die ik er inmiddels zelf in heb moeten steken, denk ik daar anders over. Ik heb in mijn ogen namelijk ook betaald voor een keuken die binnen een redelijke termijn klaar en goed functionerend zou moeten zijn. Natuurlijk hou je rekening met het feit dat niet alles in één keer goed gaat, maar ik vind onze ervaringen echt buitenproportioneel.
• Omdat ik bij Superkeukens Arkel geen gehoor kreeg, heb ik de franchise directeur van Superkeukens benaderd en gevraagd om een objectieve mening. Hij reageerde direct dat hij het met Superkeukens Arkel zou opnemen om te komen tot een eindoplossing.
• Vervolgens kreeg ik na weer een reminder van mijn kant contact met iemand die voor Superkeukens in dit soort situaties naar voren werd geschoven om in het land problemen op te lossen. Deze persoon gaf ook aan dat hij een situatie zoals bij ons nog nooit had meegemaakt en dat wij wel bijzonder veel 'pech' hebben gehad. Hij bood ons een braadslee van AEG aan en daarnaast zijn wij in gesprek gegaan over een compensatie- of coulanceregeling in de vorm van iets voor keuken. Wij hebben daarop aangegeven te overwegen om vensterbanken van hetzelfde materiaal als het keukenblad te laten plaatsen.
• Hij kwam met een offerte van € 1.717, waarop hij 40% korting (later 50%) kon geven. Deze kosten bestaan echter uit € 1.267 materiaalkosten en € 450 montagekosten. Ter informatie: ik kan granieten vensterbanken van de betreffende afmetingen voor totaal ongeveer € 300 kopen. Deze keramieken vensterbanken zijn dus 4x duurder als granieten vensterbanken! Dat het 2x zo duur is, kan ik me nog voorstellen, maar 4x is absurd. En € 450 montagekosten voor het plaatsen van op maat gemaakte vensterbanken lijkt mij ook bijzonder hoog. Dat zou betekenen dat hij er bijna de hele dag mee bezig zou zijn... Per saldo zou ik dus € 860 moeten betalen voor iets wat ik ook (van ander materiaal weliswaar) voor € 300 euro kan regelen. In plaats van een eindoplossing kreeg ik dus eigenlijk de spreekwoordelijke sigaar uit eigen doos voorgeschoteld. Je kunt begrijpen dat mijn gevoel bij Superkeukens alleen maar slechter is geworden.

Omdat we er niet zijn uitgekomen en er ook geen bereidheid was bij Superkeukens Arkel om ergens tegemoet te komen, eindigt mijn verhaal hier helaas met een slecht gevoel. Dit is dus wat je kunt verwachten als je een keuken koopt bij Superkeukens. Natuurlijk hebben wij pech gehad, maar reken er niet op dat Superkeukens zelfs in uitzonderlijke gevallen als die van ons, moeite doet om tot een goede eindoplossing te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Daphne op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in mei. Lange levertijd van 16 weken. Maar zeker het wachten waard geweest. Mn verwachtingen overtroffen. Ik heb het laten plaatsen, wat overigens binnen 3.5 uur klaar was. Staat en werkt fantastisch. Het enige is dat er een deuk in de wasbak zit, gelijk is aangegeven dat deze opnieuw woed besteld en ingemonteerd. Voor superkeukens en jm montage echt een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Henk Sminkj op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
In oktober 2019 hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Capelle aan den IJssel. Deze keuken is geplaatst in de periode december 2019 en januari 2020. Bij het bestellen was er ruim de tijd voor het bekijken van de verschillende opties en nooit enige druk om de bestelling af te ronden. Alle onderdelen zijn keurig afgeleverd in ons appartement en voor het loodzware keukenblad was er gezorgd voor een verhuislift en extra mankracht in de persoon van de verkoper Rene. De keuken is geïnstalleerd door Diederick die dit uiterst snel en vakkundig heeft gedaan. Voor de mooie afwerking waren nog enige speciale composiet latten nodig maar die zijn ook snel geleverd en geïnstalleerd. En ook reageerde men snel op zaken die in de maanden daarna nog enige bijstelling nodig hadden. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Superkeukens uit Capelle aan den IJssel.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Brommer op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima advies, prima geholpen, kwalitatief goede keuken voor scherpe prijs. Professioneel geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Richard van vugt op maandag 17 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Superkeukens Den Bosch.Roland heeft ons uitstekend geholpen en heeft eerlijke prijzen.Ik zal iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.

Aanvulling ontvangen 17 juni 2019: De keuken is al gemonteerd en dat is goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door de Graaf op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Amersfoort
We zijn keuring geholpen en geadviseerd door Superkeukens. De keuken is volgens afspraken exact op tijd geleverd en geheel compleet. Montage hebben wij zelf gedaan. Kortom zeer tevreden met de keuken en de prijs kwaliteit verhouding. Zonder geklets gelijk een scherpe prijs gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de inzet”
Door Fam. C.H.t Vink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij super keukens in Amersfoort, we werden goed geholpen door Arthur hij had veel geduld , de keuken werd gemonteerd door rs montage dit ging niet goed we moesten bellen waar de monteur bleef toen Tom kwam heeft hij er alles aan gedaan dat wij een mooie keuken kregen een groot compliment. Voor Tom bedankt Tom voor je inzet
FOTO VAN FAM. C.H.T VINK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk gebleven”
Door Alice en jack op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Huissen
Na 25 jaar op zoek naar een nieuwe keuken. Onze oude was een superdegelijke Nolte keuken en we wilden graag een soortgelijke keuken terug. Ons eerste bezoek was superkeukens in Huissen. Daarna zijn we nog bij meerdere geweest. Maar toch weer terug naar Huissen, omdat we hier gewoon een goed gevoel bij hadden. Hier heeft Daniel ons weer geholpen, ook nadat we meerdere keren terug zijn geweest voor de nodige aanpassingen. Eind Juli is de keuken geplaatst, echter waren er een aantal onderdelen weg, maar deze zijn meteen weer besteld. Door de corona en vakantietijd in Duitsland duurde het allemaal wat langer, maar Superkeukens Huissen is altijd vriendelijk en attent geweest. Niks was hen teveel Nu is de keuken helemaal klaar, omdat er een lade licht beschadigd was. De keuken is helemaal top en komt qua degelijkheid goed overeen met onze oude keuken. Keuken is perfect geplaatst en iedere keer hebben we onze eigen Francois Vergeer gehad. We zijn er zo blij mee! Daniel en Frans en ook superkeukens Huissen, heel erg bedankt voor alles!
FOTO VAN ALICE EN JACK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door Visser op maandag 21 feb 2022 22 | vestiging Breda
Wij hebben 4 februari gemeld dat onze combi magnetron oven kortsluiting heeft gemaakt en tot op heden is er nog niemand langs geweest om het te repareren, dit terwijl onze geselecteerd keuken pas afgelopen oktober 2021 geïnstalleerd is. Ook waren de greepjes van de keuken met veel beschadigingen geïnstalleerd. Hier hebben we in januari nogmaals melding van gemaakt en ook hier is niets mee gedaan. Zojuist weer gebeld voor een update omdat we maar niets horen en dan sta je 20 minuten in de wacht om vervolgens niemand aan de lijn te krijgen! Ik werk zelf voor een groot electronica merk met eigen winkels en daar staat service op 1. Waardeloos bij superkeukens helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door Remco Verbiesen op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Tiel
Mooie keuken gekocht bij Superkeukens tiel.Snel en goed geholpen door Demi, Niks was te moeilijk. Levertijd wel wat vertraagd door corona (maar daar kon niemand wat aan doen).Ook de montage verliep goed zoals gepland, Zal volgende keer zeker weer voor superkeukens tiel kiezen.
FOTO VAN REMCO VERBIESEN
Donkere hoekkeuken
+ Toon extra foto van Remco Verbiesen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ton Lensink op maandag 20 dec 2021 21 | vestiging Utrecht
Afgelopen juli een keuken gekocht bij SK Utrecht. Uitstekend advies van Bram gehad. De keuken werd gemonteerd door Ton namens RS Montage. Zowel de levering van de keuken als de montage waren geheel volgens planning. En het resultaat mag gezien worden. De keuken op zich is geheel zoals wij dat voor ogen hadden. De montage werd uitermate secuur uitgevoerd. Ton is in onze ogen echt een topper. Er moet nog wel enige afwerking plaatsvinden zoals vensterbank, tegelplinten en rugwand, maar wij gaan er van uit dat dit eveneens met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. SK is wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel jaar geduld en ellende”
Door Rolina Plat op donderdag 24 mrt 2022 22 | vestiging Kolham
17 Maart 2021 is onze keuken afgeleverd en volledig betaald 18 maart 2021 geplaatst door klusbedrijf, De ontworpen keuken was geheel naar onze wens en we waren dan ook blij temeer omdat we de keuken in coronatijd hebben gekocht en daardoor volledig hebben vertrouwd op de keukenontwerper en dat was ook prima niks mis mee. Maar er zijn wat dingen mis gegaan en er is ook direct toegezegd dat dat geregeld werd. Na veel geduld is dat ook geprobeerd maar ook toen waren er weer dingen beschadigd en moest er opnieuw besteld worden. Weer werd ons geduld op de proef gesteld en telkens moest ik er zelf achteraan mailen wat de status was.
Mijn laatste mail aan superkeukens Kolham is van 17 maart 2022, precies een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af zoals het hoort. In deze mail heb ik ook gezegd dat ik een jaar lang heel geduldig ben geweest maar dat dat geduld nu wel op is en dat ik tocht wel graag zou zien dat het nu zo spoedig mogelijk geregeld word.
Ik kan hier alles gaan omschrijven van een heel jaar geduld en ellende, maar ik zou zeggen bel maar dan kan ik het allemaal uitleggen.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens”
Door F Durrani op maandag 20 jun 2022 22 | vestiging Amersfoort
Vanaf ontwerp tot eind product gewoon goed n vakkundig geholpen
FOTO VAN F DURRANI
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Menno Westveld op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede adviezen voor de opbouw van de nieuwe keuken, waarvoor ik zelf al tekeningen met maatvoering had gemaakt. Daardoor kleine aanpassingen doorgevoerd, die achteraf heel praktisch bleken
FOTO VAN MENNO WESTVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Tine krayo op maandag 13 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken, zeer goed geholpen . Echt de keuken helemaal tot hoe wij graag zouden zien aangepast. Keurig ingemeten en geplaatst .ik raad Super Keukens zeker aan ...
FOTO VAN TINE KRAYO
Keurig
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Sinds twee weken een nieuwe keuken van Superkeukens in Elburg. Erg goed geholpen met het uitzoeken en goede tips gekregen van Rick. Absoluut niet opdringerig zoals in de meeste keukenwinkels wel gebeurt. De prijs is de prijs en die viel prima in ons budget! De keuken werd gemonteerd super netjes gemonteerd door Ben. Een vriendelijke man met enorme vakkennis! Echt ontzettend tevreden over dit bedrijf, onze keuken is nog mooier dan ik verwacht had! Superkeukens uit Elburg doet zijn naam eer aan: een SUPERbedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen bestekladen”
Door Henk van den Boogaard op dinsdag 20 mrt 2018 18 | vestiging Middelburg
Allereerst moet gezegd worden is onze mening dat we een kwalitatief prima keuken gekocht. Echter door een paar gevallen nadat de deal was gesloten ontstond er enige verwijdering tussen verkoop en klant (wij dus). De apparatuur bleek bij een gespecialiseerde winkel stukken goedkoper te zijn. Over dit prijsverschil viel niet te praten. Geen probleem alleen een beetje lastig. Daarna bleek dat er bij elke kleine verandering die wij nog graag wilden uitvoeren er een giga hoofdprijs voor werd gevraagd. Tot grote verbazing echter blijkt dat er in de geplaatste keuken geen bestekladen zitten. Volgens de verkoper zouden wij die zelf uit de offerte hebben laten verwijderen! Dit is echter totale onzin. Wie wil nou een keuken zonder bestekladen. Ergens anders die dingen bestellen is ook alleen maar extra werk, tijd en geld! Maar mijn vermoeden c.q. wetenschap is, dat bij de laatst aangepaste offerte de prijs is gedrukt door het weglaten of veranderen van een aantal onderdelen. Niet goed opgelet dus bij het zetten van de handtekening. Daarna kwamen we dus erachter. We hadden alleen niet gezien dat o.a. zelfs de bestekbakken waren verdwenen terwijl die wél in 2 eerdere offertes stonden beschreven. Nu kunnen we deze nog nabestellen voor de prijs van € 80,00!! Hier heb ik dan geen woorden meer voor........ maar die bestellades koop ik wel ergens anders. Zoals ik overigens op internet zie voor de helft. Aanvankelijk HAD ik een goede indruk van Superkeukens maar in de praktijk valt dit dus tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John Ramkhelawan op vrijdag 28 jan 2022 22 | vestiging Breda
Ik heb een keuken gekocht in maart 2021, die ondanks de corona pandemie in de afgesproken tijd is geplaatst. Door hele goede service van SK medewerkers en monteurs werden alle kleine oneffenheden opgelost. Ik ben erg tevreden met de keuken en de aankoop bij SK.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Ursula op woensdag 18 nov 2020 20 | vestiging Tiel
Alle tijd werd er genomen tijdens het uitzoeken van de keuken. Er werd goed meegedacht. Alles klopte, monteur echt kundige man en werkt super netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Hazenberg op maandag 10 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Van de stap over de drempel bij Superkeukens tot aan oplevering een dikke pluim. Behoud van oude u-vormige stenenblad zou een super uitdaging worden, aangezien deze op meerdere punten zou kunnen breken. De oude keuken moest er namelijk niet alleen uit, ook zou het blad hoger komen te liggen. Ondanks wat een onmogelijke taak zou worden is het toch gelukt en maken we nu inmiddels 1,5 week gebruik van onze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. HAZENBERG
Keuken met behoud van blad
REACTIE VAN SUPERKEUKENS
Fijn dat alles zo goed is verlopen en het is prachtig geworden. Maar alleen jullie maken de keuken Super
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geinstalleerde keuken”
Door Jitske Beets-Postma op woensdag 18 aug 2021 21 | vestiging Buitenpost
In April naar superkeukens in Buitenpost geweest. Voor de afspraak had ik per mail al een offerte/tekening aangevraagd. Per telefoon werd er verdere informatie gevraagd en een paar dagen later kregen wij een mooie tekening met offerte. Later in een gesprek hebben we dit verder uitgewerkt. Alles werd ons getoond in de showroom en alles werd zeer duidelijk uitgelegd. We hebben het gesprek als zeer prettig ervaren. Ook later na het bestellen van de keuken konden wij bij hun terecht. Als we nog vragen hadden, was allemaal geen probleem. Zowel persoonlijk als per mail.
Er bleken later levering problemen te zijn met de afzuigkap en oven. Hier werden netjes alternatieven voor geregeld ook als deze duurden waren dan onze oorspronkelijke apparaten. Hier hoefden wij niks extra voor te betalen. Wij hebben de keuken zelf opgehaald. Dit was goed geregeld. Alles stond netjes klaar toen wij kwamen. De installatie hebben wij ook zelf gedaan. We ondervonden een probleem met de installatie van de vaatwasser. Na een bezoekje aan superkeukens werd ons uitgelegd hoe we de vaatwasser moesten installeren. En werd het ons duidelijk getoond in de showroom. Zeer vriendelijke medewerkers die voor elke vraag klaar staan. Wij zijn heel erg tevreden over onze keuken.
FOTO VAN JITSKE BEETS-POSTMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Wenda van der Linden op woensdag 25 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Prima geholpen bij het kopen van onze keuken. Zeker aan te bevelen, fatsoenlijke behandeling en goede prijs!
FOTO VAN WENDA VAN DER LINDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Marlien van der Meer op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Vanaf de 1e afspraak heeft Romano ons zeer professioneel geholpen en begeleid tot de installatie van de keuken. Ook RS Montage heeft onze keuken zonder problemen geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door MK op woensdag 20 apr 2022 22 | vestiging Tilburg
Superkeukens---Keukendepot Tilburg. Vreselijk om hiermee zaken te doen. Keer op keer op keer worden gemaakte afspraken niet nagekomen. Bij de verkoper in de showroom kan alles, echter daadwerkelijk worden de afspraken niet nagekomen.
4x Levering keuken uitgesteld. Reactie klantenservice: Eerste keer: monteur niet op komen dagen. Tweede keer: maar mevrouw uw keuken is nog helemaal niet klaar!
Derde keer: monteur ziek. Daar zit je dan met een afgebroken keuken waar niet in gekookt kan worden! Vergoeding € 0,00. Uiteindelijk geleverd echter met foutief aanrechtblad. Afspraak in showroom: na levering nieuw keukenblad zal uiterlijk de dag daarop montage plaatsvinden en wel door dezelfde persoon die keuken gemonteerd had. Daadwerkelijk: keukenblad geleverd maar kan pas over 9 dagen gemonteerd worden. Lang leve de afspraken van Superkeukens. Nu maar hopen dat deze afspraak nagekomen wordt!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Carineke op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij zijn heel goed geholpen door Superkeukens Amersfoort. In augustus is er tijdens een fijn gesprek een mooi ontwerp gemaakt. Hierin konden al onze wensen meegenomen worden en ook werd er meegedacht door met alternatieve te komen om de prijs te verlagen. Er zijn in de winkel veel voorbeelden te zien en ook is er een ruime keuze aan materialen en kleuren.

In februari is de montage gedaan door RS montage. Ook dit is goed verlopen. De montage was in iets meer dan 5 uur gedaan en alles was in een keer goed. Prettige installateurs!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Jetty op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Utrecht
De aankoop van de keuken is volgens mijn wensen gegaan, helaas was niet al mijn gekozen apparatuur op tijd te leveren, hiervoor werd een goed alternatief aangeboden. De samenwerking met RS Montage voor demontage, aanpassingen en plaatsing van de keuken heb ik als zeer prettig ervaren, de planning werd volgens afspraak uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. de Windt op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij zijn door een kennis ( met goede ervaringen ) in Den Bosch binnengelopen. We hadden zo onze eigen ideeën. De adviezen waren dermate passend, de 3d tekeningen dermate professioneel dat we een goed gevoel kregen. Daar gaat het in 1e instantie om. Ons idee werd aangepast door vakkundige tips en adviezen. Uiteraard is het prijsplaatje ook een wezenlijk onderdeel. Dat hebben we ook eens goed naast elkaar gezet. Uiteindelijk besloten de keuken te laten plaatsen. Levertijd, levering, plaatsen 100 procent. We zijn erg tevreden en met een prima resultaat. Aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en goed advies”
Door Damming op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en hebben goed advies gekregen. Waar we in eerste instantie voor gingen werd uitgelegd dat je dan veel ruimte zou verliezen. Uiteindelijk ook advies opgevolgd. Er wordt echt de tijd genomen voor je en ze denken met met je mee. Communicatie verloopt ook heel prettig en goed. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN DAMMING
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze fantastische keuken”
Door Linda en René Veldhuis op woensdag 26 jan 2022 22 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben onze keuken gekocht bij Super keukens in Oldenzaal. Vanaf het eerste ontwerp, het in meten, brengen en monteren van de keuken... nooit was er iets teveel gevraagd. Wij zijn super blij met onze fantastische keuken. Via deze weg wil ik alle medewerkers van Super Keukens Oldenzaal bedanken.
FOTO VAN LINDA EN RENÉ VELDHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Michel Corten op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super goede ervaring bij Superkeukens Cruquius. Eerlijke verkoper (Allard), niet opdringerig maar wel meedenkend. Ruime keus. Afdingen en pingelen gelukkig niet nodig, er wordt direct een scherpe prijs neergelegd. Alles geleverd zoals besproken. Bij vragen wordt snel gereageerd. Prima aanbevolen installatiebedrijf (JM Montage). Bij levering mist bezteklade en 1 kastje was beschadigd. Ook dat is prima verholpen. Kortom uitermate tevreden en zeker aan te bevelen.
FOTO VAN MICHEL CORTEN
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door A. van Vleeren op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Wolvega
Wij hebben 2 ervaringen met SuperKeukens uit 2007 en 2013. De eerste keuken geen enkele probleem mbt bestellen gehad of plaatsing. (+/- 8000 voor een "kleine" keuken). De tweede keer (duurder segment keuken) toch een aantal keer opnieuw zaken moeten afstemmen, 2x een nieuw werkblad geleverd ivm beschadigingen tijden transport (kan gebeuren). Kastjes wat scheef, maar dat werd hersteld. Maar het grootste irritatiepunt is de service na aankoop. Wij hebben op advies van de verkoper een Siemens vaatwasser aangeschaf, maar na 3 jaar en tig problemen is hij nu overleden. Superkeukens wil niks doen en verwijst naar Siemens en vise versa. Zelfs de rechtsbijstand komt weinig verder met deze partijen. De volgende keer dan maar een andere leverancier uitzoeken welke wel verantwoording neemt.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door G.J. van Velthuizen op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Veenendaal
Een complete keuken gekocht bij superkeukens Veenendaal. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij zijn ontvangen in deze vestiging en zijn geadviseerd over de te gebruiken materialen en keukenmachines. Geen opdringerige verkopers en een nette prijs. De keuken is ook volledig en volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marc Clarijs op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Den Bosch
Zeer tevreden over het gekregen advies en de tijd die daarvoor genomen werd. Naast diverse winkels bezocht te hebben kon ik het vooral waarderen dat er direct een goede prijs/kwaliteitsverhouding op tafel werd gelegd. Op 12 mei is uiteindelijk onze keuken geïnstalleerd en we zijn tot nu toe erg tevreden over de geleverde kwaliteit en uitstraling. We hebben gekozen voor Siemens apparatuur waarbij het koffiezetapparaat later agv de vele vraag door Corona is nageleverd. Ook hier hebben we gemerkt dat Superkeukens er alles aan heeft gedaan de nalevering zo kort mogelijk te laten duren. Dat het dan nog eens buiten werktijd wordt nageleverd geeft blijk van de kwaliteit die men wenst voor te staan. Zeer tevreden.
FOTO VAN MARC CLARIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Nijboer op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Goed meedenken, eerlijke offerte zonder mooie "praatjes" en een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg ontbreekt”
Door beckemeier op zaterdag 7 aug 2021 21 | vestiging Almere
Nazorg is er niet. De verkoop van de keuken en de bestelling is zo gedaan echter als er problemen opduiken na de plaatsing van de keuken is niemand meer thuis zogezegd. Jammer dat we nu met een tekort aanrechtblad zitten en we dit dan maar zelf moeten oplossen. Meteen wordt er in de verdediging gegaan dat het natuurlijk niet de fout is van superkeukens ipv de klant te helpen . We kregen in ieder geval 50% korting op de materialen om alles zelf op te lossen, hoe fijn is dit? Dit gold ook voor de afzuigkap. Helaas werd in de tekening geen rekening gehouden dat wij een hoog plafond hebben, waardoor de afzuigkap tekort was. Dit was natuurlijk ook een fout van ons? hoe dan ? en hebben we ook dit zelf moeten oplossen. Uiteindelijk zijn wij 2 dagen bezig geweest om de afzuigkap ervan te halen en opnieuw weer op te hangen en een oplossing te zoeken voor het tekorte aanrechtblad.
FOTO VAN BECKEMEIER
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide review”
Door Kevin op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Breda
Een nieuwe keuken is niet niks. We waren in eerste instantie eerst langs zaken als Ikea en Hornbach geweest. Mede door de vele negatieve verhalen was Mandemakers (en dochter ondernemingen uitgesloten). Toen kwamen we uit bij Super keukens. Mooie showroom en veel positieve reviews over hun vestiging in Breda.

Het verkoopgesprek met Bert ging snel en binnen 30 minuten stonden we buiten met een prijsopgave. Dit moesten we natuurlijk even laten bezinken en uitdiepen. Een tweede spontaan bezoek werkte niet: na 45 min wachten waren we nog steeds niet aangesproken, laat staan iets te drinken aangeboden. Toen we zelf iemand aanspraken kregen we te horen dat we beter een afspraak hadden kunnen maken en of we na 1,5 uur weer terug konden komen. Dat hebben we niet gedaan. We hebben per mail wat zaken laten aanpassen en vervolgens wel een afspraak gemaakt. Driemaal scheepsrecht: want er werd tijd gemaakt en de hele offerte werd in detail besproken en doorlopen. Voor ons reden om direct te tekenen.

Na een paar mailtjes en telefoontjes kwam de installateur Michael toch maar snel inmeten. Hij gaf ons goede tips en zou de maten doorgeven en een leidingsschema aanleveren binnen twee weken.

Toen begon het geautomatiseerde mailgeweld van SuperKeukens. Qua toonzetting valt daar een grote slag te slaan. Veel waarschuwingen en verschuilingen dat ze nergens voor verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden. Geen goed voorteken dus! Maar al met al heb ik me er doorheen geworsteld. Nooit heb ik een definitief leidingsschema ontvangen, want SuperKeukens verwijst naar de installateur, maar die krijgt op zijn beurt weer geen input van de fabriek.

Levering is keurig verlopen door een vriendelijke bezorger.

De dag van plaatsing verliep vlot. Michael is zeer vriendelijk en gaat zorgvuldig met de keuken en zijn omgeving om. Het concept leidingsschema was helaas niet 100% opgevolgd en er was wat onduidelijkheid over filterkranen die wel op de factuur stonden, maar die we vooraf zelf hadden moeten monteren. Michael loste het allemaal op, zodat we ons daar geen zorgen over hoefde te maken. Ik vond dat de keuken vlot stond. Vervolgens heeft Michael het vuil nog gesorteerd en de keuken globaal af gedaan. Ik kreeg nog wat praktische tips over onderhoud, gebruik en werking van alles.

Nu mist er nog een plint en daar moeten we dan nog 6 weken op wachten. Ook lijkt er een verschil te zijn tussen de bladhoogtes (enkele millimeters). Ook dat zal nog opgelost gaan worden.

Mijn ervaring:
- Verkoop 3/5
- Communicatie 2/5
- Bezorging 5/5
- Installatie 5/5
- After Sales ../X
Reactie of foto toevoegen
“Keramiek aanrechtblad”
Door G. van der Weert op woensdag 14 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
De keuken in het filiaal in Utrecht gekocht is prima totdat er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan. Bij plaatsing van de keuken die 17000 euro kostte zagen de monteurs van superkeukens dat er een stukje van het keramiekaanrechtblad af was gebroken. Er moest een nieuwe in, ze konden de achterwand, inbouw afzuigkap en de randen niet afdichten. Kan allemaal gebeuren. Alleen kreeg ik toen de levertijd voor het nieuwe keramiekaanrechtblad na 2 weken te horen, dit zou 9 WEKEN !!!! duren. Dus ze laten je met 9 weken zonder een bruikbare keuken zitten (alles laten schilderen voor dat de keuken kwam) . Als ik ga koken nu zonder afzuigkap kan ik de boel daarna weer laten schilderen. Het enige wat ze daarop zeggen, wij hebben ons best gedaan, punt. Als je op internet naar google gaat en zoekt op keramiekaanrechtbladen dan komen er een 10 tal resultaten uit, klik op een willekeurige en de levertijd is max. 3a4 weken. Mijn conclusie is Superkeukens is prima tot er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan en is de organisatie niet krachtig genoeg om bij de leverancier iets voor elkaar te krijgen. Juist bij keukens is de service achteraf belangrijk hoe dat wordt opgelost. Ik heb in ieder geval zeer zeer veel spijt dat ik daar mijn keuken heb aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage en communicatie”
Door Edwin Nijland op dinsdag 21 dec 2021 21 | vestiging Emmen
Echt een ongelofelijk slechte vestiging met betrekking tot montage en communicatie!
22 Sept 2021 een keuken laten plaatsen door superkeukens. Dit is niet goed verlopen en we hebben direct gebeld met de verkoper. Verkoper had de afwerking van de klachten liever via mail-verkeer. Na ons verhaal met bijbehorende foto's gemaild te hebben is het uiteraard wachten op antwoord. Enigste wat er kwam was de rekening! Daarop hebben we gereageerd met het voorstel om de helft te betalen en het restbedrag bij goed opleveren keuken. Tevens ontdekten we meerdere gebreken wat we kenbaar hebben gemaakt met het verzoek te reageren op onze mail. Alles wat er kwam ...... nul reactie. Hebben maar even een bezoekje gebracht en men erkende de gebreken en er zou een monteur komen om het te bekijken.
Die monteur kwam 7 Okt 2021 om het te bekijken en zou het materiaal bestellen.
Verder geen enkel geluid van Superkeukens Emmen.
Begin dec 2021 maar eens weer een bezoekje gebracht aan de zaak. Verhaal was dat het nog wachten was op de bestelling. We hebben gemeld dat het allemaal wel lang duurde en dat we graag wel reactie op onze mails verwachten.
15 Dec 2021 staat er wederom onverwachts een monteur voor de deur. Hij kwam de boel weer opmeten want men was de gegevens kwijt? Dus er was blijkbaar nog niets besteld. We besluiten maar weer eens een mail te sturen met wederom wat vragen en een voorstel. Tevens vragen we om graag te reageren. U raadt het al ........ nul reactie.
Het is inmiddels 21 dec 2021 en we zijn boos .... heel erg boos. Dit is in onze beleving geen normaal gedrag en we zijn bijna op het punt om de rechtsbijstandverzekering maar in te schakelen. Ik zal hem niet bij naam noemen .... maar deze verkoper moet zich diep, diep schamen!!
FOTO VAN EDWIN NIJLAND
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Mandy garthoff op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Tiel
Keuken uitgezocht bij super keukens tiel. Erg tevreden over Demi & Jeffery die mijn altijd netjes snel en vriendelijk te woord staan. Erg blij met het eind resultaat op een stukje achterwand en op 2 x la leveren van de bestekbak na. Helaas zit ik daar nu nog op te wachten vanaf 5 dec. afgelopen jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken strak geplaatst”
Door Lars Albronda op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en op advies van vrienden zijn wij voor het eerst naar Superkeukens gegaan. We werden uitstekend geholpen er werd geluisterd naar onze wensen waarna je stap voor stap je keuzes maakt en advies krijgt tot dat we onze droomkeuken hadden samengesteld.

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Montage/levering is 2 weken geleden gebeurd. Bij levering kwam de chauffeur met de mededeling dat we nog moesten betalen terwijl wij dit al netjes van te voren hadden gedaan. Dit schijnt vaker voor te komen en nadat ik het bankafschrift had laten zien was het alsnog akkoord. Onze ervaring is zeer positief betreft de montage. De monteur werkte erg netjes en bovendien snel. Er was 2 dagen montage tijd gerekend maar hij was ruim binnen de tijd klaar en dit is niet omdat het een beunhaas was. De keuken zit er super strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Dick Pelle op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wat kan je nog meer zeggen bij de score 'super'? In ieder geval dat Superkeukens Arkel haar naam eer aan doet. Niet alleen tijdens de verkoop maar vooral de begeleiding en de service zijn meer dan voldoende in orde. I.v.m. onze verhuizing hebben we in 5 jaar dit nu twee keer meegemaakt. Ervaring voldoende dus om Superkeukens Arkel met deze waardering te belonen. Ga zo door mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Leendert van Dijk op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
We waren op zoek naar een donkere keuken en zijn toch uiteindelijk bij een lichte keuken uitgekomen. Zowel de ondersteuning in de showroom (Utrecht) als de begeleiding bij het maken van de definitieve indeling (Romano Hoogstraten) zijn heel plezierig verlopen. Door de extreme drukte en door corona kon onze keuken (in september besteld) pas in maart worden geplaatst. Dat was vooraf duidelijk en de planning is geen enkele keer doorgeschoven. Chapeau! Waar we eerst van plan waren de plaatsing in eigen beheer uit te voeren hebben we toch gebruik gemaakt van RS montage (Ron Smitskamp), waar Superkeukens mee samenwerkt. Wat zijn we daar achteraf blij mee; alle werkzaamheden zijn volgens de oorspronkelijke planning uitgevoerd en we hebben allen maar plezierige professionals over de vloer gehad. Er is helemaal niets mis gegaan en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. Alleen de demontage en afvoer van de oude keuken hebben we zelf opgepakt omdat die nog een herbestemming heeft gekregen.
FOTO VAN LEENDERT VAN DIJK
REACTIE VAN ROMANO HOOGSTRATEN
Wat een prachtig resultaat. Wij zijn u erg graag van dienst geweest. Wij streven altijd naar het maximale resultaat! Heel veel plezier en kookgenot gewenst met uw fraaie keuken.
REACTIE VAN R VAN HEMERT
Wat een mooie keuken. Mag ik vragen welke kleur het front en het aanrechtblad zijn?
REACTIE VAN LEENDERT VAN DIJK
Briljantwit hoogglans (P111G)
Greeplijst edelstaalkleurig (7173)
Kleur werkblad: F 638 ST16
Reactie of foto toevoegen
“Schuller keuken”
Door Dick Westerveld op zondag 19 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een Schuller keuken gekocht in een U-opstelling. Complete keuken zelf opgehaald volgens afspraak en zelf geïnstalleerd. Mijn ervaringen tijdens leveringsproces en de installatie zijn zeer goed. Keuken was compleet op de afgesproken datum en de beschrijvingen per product zijn zeer volledig maar soms verdeeld over meerdere documenten. Alleen uit de vele zakjes onderdelen de juiste componenten vinden kost wat meer tijd door onervarenheid. Maten klopten allemaal precies en de kwaliteit van de keukenonderdelen is gewoon zeer goed. Twee maal de verkoopvestiging gebeld bij vragen tijdens de installatie en de ondersteuning was gewoon plezierig en goed. Conclusie is dat voor de een ervaren klusser de keuken zelf goed is te installeren en alle benodigde onderdelen waren voorhanden. Enige flexibiliteit/aanpassingsvermogen tijdens het installatieproces met scheve muren en afwijkingen is natuurlijk wel nodig!
REACTIE VAN WESTERVELD
Laatste punten dienen nog afgewerkt te worden (plinten, afzuigkap ommanteling etc)
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pascalle Lancee op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht en ben super geholpen door de mensen uit de winkel in Utrecht boulevard er werd geluisterd wat ik wilde en dat is ook gebeurt... de keuken was optijd op de minuut. Ben erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en nu erg gelukkig ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wendy Ringnalda op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Elburg
Prima service en vakmanschap! Dik tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Peter op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Breda
Wij hadden al bij meerdere keukenzaken rondgekeken, die door hun agressieve verkooptechnieken al snel afvielen. Bij Superkeukens Breda zonder enige vorm van druk rustig rondgekeken. De kwaliteit, sfeer en de prijsstelling voelden goed, waarop wij door Cesco een offerte hebben laten maken. Er werd ruim de tijd genomen om te komen tot onze ideale keuken, meerdere aanpassingen achteraf werden netjes verwerkt/meegenomen. Voor plaatsing van de keuken is door de huismonteur (Christiaan) keurig werk afgeleverd met een aantal aanpassingen en het verleggen van leidingen. De keuken werd een dag voor plaatsing netjes afgeleverd, samen met de chauffeur alles nagelopen. Er bleek een boiler te missen, na een telefoontje werd het onderdeel de volgende dag met spoed nageleverd. De keuken staat inmiddels en wij zijn er zeer super blij mee. Het mag duidelijk zijn dat wij meer dan tevreden zijn over Superkeukens Breda; kwaliteit, bemiddeling, communicatie, montage en aftersales krijgen van ons 5 sterren.
FOTO VAN PETER
Keukenhoek
REACTIE VAN TAHMINA
Welke kleur keuken is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Eric lodewijks op woensdag 6 jan 2021 21 | vestiging Helmond
Op zoek gaan naar een keuken in een ( keuken) land waar je door de bomen het bos niet meer ziet . Je hebt wat schetsjes bij en wat ideen over wat je zeker wil en wat je zeker niet ( meer) wil. Dan moet je het samen ook nog eens worden want de tijd dat alleen de vrouw in de keuken stond is ver achter ons.Wij zijn uitgekomen bij superkeukens , en waarom?
Simpel : klik met de verkoper ( Rob)
Prijs is prijs geen gehandel
Kundig meedenken
Veel keuze
Offerte direkt mee en nadenken niet tekenen!
Terug , tekenen en pas betalen bij levering
Prettig kontakt geen haastwerk! Toen hij kwam klopte echt alles ( volgens mij ook zij waren verbaasd want hun zijn ook weer afhankelijk van de fabrikanten , maar zou het niet kloppen hadden wij het volste vertrouwen in hun dat ze het op zouden lossen. De monteur die ze adviseerden was extreem goed , ervaren en geduldig( john versmoren) en zonder dat zou zelfs een goede levering niet voldoende zijn , petje. Af voor alles ik kan me geen betere aankoop wensen als deze van Superkeukens ( dit voor helmond ) en geen betere monteur, want zoals iedere koper weet het is een stresvolle tijd waarin je geduld inzicht en geld moet verzamelen om het tot een goed einde te brengen omdat het toch weer je droomkeuken voor de komende 20 jaar moet zijn . Nu , dat is ze gelukt!
FOTO VAN ERIC LODEWIJKS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Super geweldig”
Door Herman Thoss op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Utrecht
Ik heb een nieuwe L- keuken gekocht met apparatuur. Superkeukens is echt super en geweldig. Men wordt behandeld als een koning, als echte cliënt zonder enige druk of verkooppraatjes. Met goede en normale prijzen. Er gaat echt een wereld voor u open en u kunt met een gerust hart de zaak verlaten na uw aankoop. De service is uitstekend, ook de installatie wordt gedaan door een echte vakman! Dat betreft ook de bezorging, het inmeten, alles volgens afspraak en geen gezeur! Gewoon een wonder dat zulke zaken nog bestaan! Ik kan het weten, roep ik maar.... en voordeliger kan het niet!
FOTO VAN HERMAN THOSS
Reactie of foto toevoegen
“Heel moeilijk bereikbaar”
Door Martijn op donderdag 15 mrt 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Onze keuken uitzoeken en bestellen was geen probleem en de kwaliteit van de door ons uitgekozen keuken lijkt tot nu toe prima. Verkoop, showroom en materiaal(maar ja, dat maken ze uiteraard niet zelf) hebben ze dus wel goed voor elkaar. Het plaatsen via Superkeukens Olderzaal werd door ZZP-ers gedaan die voor meerdere keukenbedrijven keukens plaatsen en dat is ook vrijwel vlekkeloos gegaan. Nadat wij voor de keuken hadden getekend bleek Superkeuken Oldenzaal telefonisch zeer slecht bereikbaar, waardoor er vaak en onnodig heen en weer moest worden gemaild. Ik was daarom bang dat het in de toekomst wel eens moeilijk kon worden om contact met ze op te nemen en het wijzigen van keukenapparatuur ging daarom niet zo makkelijk als dat ik had gehoopt. We hebben echter achteraf contact gehad met Superkeuken i.v.m. een defecte vriezer en een kromme deur en ze lijken inmiddels echter wat zaken verbeterd te hebben. Zo hebben ze inmiddels een antwoordapparaat waarna ze je eventueel terugbellen. De garantiegevallen zijn verder naar wens en zonder gedoe afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Ging prima”
Door familie Vieira op woensdag 18 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een rechte keuken gekocht bij Superkeukens. De verkoper heeft echt alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en begon de keuken in 3D(!) te ontwerpen, waar we bij zaten. Communicatie via mail en telefoon ging prima, een aantal wijzigingen werden meteen opgepakt! Ons werd geadviseerd om de installatie via een tussenpersoon van SK te laten doen, namelijk firma de Wit (Wiebe en Hijko). Deze heren hebben werkelijk vakwerk geleverd, wij kunnen ze ZEKER aanraden. Echt een Superkeuken!! (foto's worden t.z.t. toegevoegd)
REACTIE VAN FAM. VIEIRA
Special thanks to Patrick Bekkers (de verkoper).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Constance van der poll op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
Er werd alle tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen. Geen opdringerig gedoe. Ging naar huis met een goed advies. In alle rust besloten om de keuken te bestellen. Geen agressief gebel etc. Inmiddels is de keuken geplaatst. Alles was compleet. Al met al een aanrader om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Betty en Tom op zondag 16 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Net als in ons vorige huis hebben wij ook nu weer een keuken van Superkeukens. De vorige keuken was al mooi maar deze is super. Bij het ontwerpen van de keuken is goed meegedacht door Roland van Superkeukens in Den Bosch. Door middel van 3D tekeningen van de verschillende ontwerpen hebben we een goede keuze kunnen maken. De prijsstelling was helder. We zijn erg tevreden met het resultaat en de vakkundige montage. De keuken is nu een half jaar in gebruik en we hebben er dagelijks plezier van.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Toni op woensdag 20 sep 2017 17 | vestiging Hellevoetsluis
Door slechte montage van mijn eigen monteur alleen maar goede ervaring met Superkeukens Hellevoetsluis. Prima service, meedenken en aandacht. Uiteindelijk is de keuken goed gekomen. Ik zou hier zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig hun best gedaan”
Door O Holthuis op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Na 9 en een half jaar nog steeds garantie. Ze hebben geweldig hun best gedaan . Alles netjes opgelost bedankt. Kom zeker weer.

Aanvulling ontvangen 23 november 2020: Betreft Keukenkastjes. De scharnieren waren kapot. En een week later de rechterkast beide zijn door super keuken vergoed. Terwijl de fabrikant geen garantie meer gaf (vijf jaar) Ben geweldig netjes geholpen zeer tevreden. Kosten 150 per scharnier. Dus € 300 vergoed !
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van den Berg op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Assen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken (type Casali) die we bij Superkeukens in Assen hebben gekocht. Het heeft ons de nodige moeite gekost om een keuken met alle bijbehorende apparatuur uit te zoeken, maar elke keer als we bij Superkeukens langs gingen, belden of mailden, werden we weer even vriendelijk en geduldig te woord gestaan en probeerden Robbert en Arjan op al onze vragen antwoord te geven en met ons mee te denken. Nooit hebben we ons opgejaagd gevoeld om snel te beslissen, bijvoorbeeld omdat er een of andere kortingsactie was (zoals bij een paar andere keukenzaken) en nooit werd geprobeerd ons iets op te dringen. We hebben het idee dat de keuken die we hebben uitgezocht een kwalitatief hoogwaardige keuken is, voor een relatief voordelige prijs. Verder hebben we gekozen voor iets duurdere apparatuur en spoelbak dan over het algemeen in de showroom te zien is, maar dat was gelukkig gewoon mogelijk. Zowel de levering als de montage is in één keer goed gegaan. We gebruiken de keuken nu vijf maanden en hebben nog steeds niks kunnen ontdekken dat tegenvalt of dat we liever anders hadden gehad. We zijn er gewoon heel blij mee!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
Kwalitatief hoogwaardige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Tom op woensdag 8 mrt 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben onze keuken compleet naar eigen wens en smaak laten samenstellen in overleg met Patrick, verkoopadviseur filiaal Amsterdam Arena. Eigenlijk hebben wij alles wat wij wensten kunnen realiseren en dat i.c.m. een prima prijs. De keuken zit er nu bijna een half jaar in en wij zijn er nog steeds erg tevreden over. De installatie liep moeilijk omdat onze eigen timmerman verkeerd had ingemeten. De flexibiliteit van degene die kwam inbouwen, Wiebe, kwam om de hoek en uiteindelijk Wiebe de keuken toch met enkele trucs (en flink wat koffie) weten te plaatsen. Wij waren daar zeer blij mee. Al met al geen seconde spijt van de aankoop en ik raad Superkeukens daarbij ook aan. gr Tom, Landsmeer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gert-Jan van Kreuningen op maandag 28 mrt 2022 22 | vestiging Utrecht
Aankoopgesprek was zeer informatief maar totaal niet opdringerig. Direct een zeer goed gevoel. Verademing dat we niet af hoefden te dingen. De prijs was de prijs. Bij aflevering klopte alles. Top!
FOTO VAN GERT-JAN VAN KREUNINGEN
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Fam. Schumacher op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Super goede nazorg en service. We hadden door eigen schuld (vallende schaar) een ladefront beschadigd. Super keukens heeft gratis een nieuw ladefront besteld en geleverd. Ook is de monteur twee jaar na levering als service langs gekomen om de deurtjes en laden bij te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage zzp ers”
Door Anneke Postma op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Groningen
In september heb ik een keuken bij Superkeukens gekocht. Het is een mooie keuken, maar de installatie was een compleet horror verhaal. De keuken zou geïnstalleerd worden door de heer [naam verwijderd]. Van deze monteur moesten alle tegels uit de keuken gesloopt worden. Helaas bleek dat de muren van de keuken toen opnieuw gestuukt moesten worden. Gelukkig heeft Superkeukens de stukadoor betaald. De monteur zag het installeren van de keuken niet meer zitten en heeft toen een tweede monteur ingehuurd. Er begon gelijk een ruzie over de kranen van de keuken. Die moesten wij ineens extra betalen en dat terwijl ik zelf een keukenkraan had gekocht. Ook voor de leidingen moest ineens betaald worden. Daar heeft mijn zwager Bennie nog behoorlijk ruzie over gemaakt. Tot mijn verbazing vroeg de tweede monteur gelijk of er ook bier was, woensdag middag om half twee. De tweede monteur heeft mijn keuken geïnstalleerd. Gelukkig heb ik een handige zwager die alle fouten van de tweede monteur heeft kunnen corrigeren. Zelfs het aanleggen van stopcontacten lukte niet bij de tweede monteur. Laatst stond ik af te wassen en toen stond er water in het aanrecht, bleek dat de leidingen in de keuken niet vastgedraaid waren. Ook de keukenkraan was verkeerd om aangesloten. Het warme water kwam als ik de handel naar rechts duwde en het koude water als ik de handel naar het rode knopje duwde. Onder mijn fornuis zit een plank om het fornuis op dezelfde hoogte te brengen als het aanrecht. Om de lelijke planken weg te werken is er met 1 schroefje een metalen plaat onder het fornuis gemonteerd. De plaat zit helemaal los. Het fornuis staat een beetje scheef. Ik heb deze reactie op de Super slechte service van Superkeukens in Groningen geplaatst. Vandaag kreeg ik van een verkoper van Superkeukens in Groningen te horen dat mijn mail richting Superkeukens onfatsoenlijk is. In deze mail vertel ik alleen de waarheid over het slecht presteren van Superkeukens. Helaas is mijn combimagnetron kapot en deze moet vervangen worden. Tot onze grote schrik blijken de stopcontacten in de keuken door de tweede monteur achter de kastjes weggewerkt te zijn. Resultaat: het is onmogelijk om elektrische apparaten uit de keuken te verwijderen zonder de hele keuken te moeten afbreken. Om de stopcontacten in de keuken te kunnen bereiken moet ik nu een dure monteur van Superkeukens inhuren. Ik heb dus nu een keuken met een kapotte combimagnetron die niet vervangen kan worden omdat de weledelgeleerde tweede monteur in al zijn wijsheid heeft besloten om ervoor te zorgen dat de stopcontacten voor de apparatuur niet meer toegankelijk zijn. Ik heb maar 1 advies, koop geen keuken bij Superkeukens in Groningen, ga naar een keukenleverancier waar ook het personeel dat de keuken monteert in dienst is. Die zzp ers van Superkeukens maken er een puinhoop van!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 107
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (8 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (27 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (11 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (2 ervaringen), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (8 ervaringen), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (3 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBergen op Zoom (2 ervaringen), Konijnenburgweg 5A, 4611 HK Bergen op Zoom, tel 085 - 303 57 39
hBeuningen GLD (6 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
iBreda (8 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
jBroek op Langedijk (2 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
kBuitenpost (1 ervaring), Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
lCapelle aan den IJssel (4 ervaringen), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
mCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
nDen Bosch (22 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
oEindhoven (5 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
pElburg (8 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
qEmmen (1 ervaring), Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
rGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
sGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
tHellevoetsluis (4 ervaringen), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (3 ervaringen), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (3 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (4 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (4 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden (1 ervaring), Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (2 ervaringen), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (10 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (2 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen , Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg , Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (7 ervaringen), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (4 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden (2 ervaringen), Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (46 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (16 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
n1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
o1Wolvega (5 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
p1Zoeterwoude (4 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
q1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
r1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.