Feedback
6,5

Superkeukens

Score uit 186 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
Alternatieven voor Superkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 62 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2159 ervaringen
• Kitchen4all
   
(4 vestigingen) score 9,7 uit 127 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 174 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 85 ervaringen
• Kitchen4all de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 100 ervaringen
• Smits Keukens
   
(2 vestigingen) score 9,4 uit 76 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 102 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 186 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren94 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster43 ervaringen

Per vestiging:
“100 procent bevallen”
Door fam blesing op woensdag 15 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken bij superkeukens almere gekocht . Ik wil robert jan bedanken voor zij service en mee denken voor het kopen van onze keuken, Wij hebben onze keuken zelf geplaats en het is een prachtige keuken geworden . De spoelbak was niet aanwezig bij levering een telefoontje was genoeg kon hem de volgende dag al halen ik geef superkeukens almere een dikke voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing keuken”
Door A.P. van Saus op dinsdag 30 jan 2018 18 | vestiging Broek op Langedijk
Mijn ervaring is, dat ik op een rustige en prettige manier geholpen ben bij de keuze van een keuken die zeker niet aan de standaard voldoet. De mate en manier van meedenken en het bieden van verschillende mogelijkheden en alternatieven van de verkoper dhr. Ivar Pronk hebben mede tot de aanschaf geleid. Overigens is de keuken zelf geplaatst.
FOTO VAN A.P. VAN SAUS
Zelfgeplaatste keuken
+ Toon extra foto van A.P. van Saus
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk duidelijk”
Door Jos Verstegen Uen op zaterdag 30 sep 2017 17 | vestiging Sint Hubert
Wij zijn naar Superkeukens gegaan op advies van een collega van mij die nogal erg kritisch is als hij wat koopt. Onze ervaring bij Superkeukens in St. Hubert was zeer goed. Het advies wat wij kregen van Robin en Sanel was super. Geen mooie praatjes en ook gelijk een duidelijke prijs daar kan je wat mee. Ondanks dat wij nog 2 keer terug gegaan zijn voor enkele wijzigingen het was geen probleem. Omdat wij zeker geen gemakkelijke keuken hadden om te monteren is alles naar wens gegaan. Jos Dekkers heeft de keuken vakkundig en netjes geplaatst waarvoor onze dank. Wij raden iedereen aan om te gaan kijken en te informeren voor een keuken in St.Hubert. Wij zijn super tevreden met onze Superkeuken.
FOTO VAN JOS VERSTEGEN UEN
Super tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Ries van Middelaar op donderdag 26 sep 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben begin 2019 een keuken besteld bij Superkeukens en deze is in juni 2019 geplaatst. Het overleg in de showroom in Amersfoort ging heel soepel en werden echt niet onder druk gezet om een handtekening te zetten. Wij zijn ca 4 x in de showroom geweest en toen de keuken 100% naar onze wens was, hoefde we pas de opdrachtbevestiging tekenen. De montage ging ook geheel volgens planning. Tijdens de montage was er een kleine beschadiging aan de keuken die ik niet bezwaarlijk vond, maar de mannen van Superkeukens dachten daar heel anders over en het licht beschadigde kastje werd zonder problemen besteld en vervangen. Nogmaals, echt helemaal top en we hebben nog elke dag plezier van onze keuken. Ries van Middelaar Hoogland
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de inzet”
Door Fam. C.H.t Vink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij super keukens in Amersfoort, we werden goed geholpen door Arthur hij had veel geduld , de keuken werd gemonteerd door rs montage dit ging niet goed we moesten bellen waar de monteur bleef toen Tom kwam heeft hij er alles aan gedaan dat wij een mooie keuken kregen een groot compliment. Voor Tom bedankt Tom voor je inzet
FOTO VAN FAM. C.H.T VINK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Stef op donderdag 25 apr 2019 19 | vestiging Heerlen
Zeer goed geholpen door Sebastiaan. Samen zijn we tot een mooie keuken en opstelling gekomen. Wordt goed meegedacht, meerdere afspraken is geen probleem en ook het offertetraject verloopt netjes en zonder druk. Prijs is in een keer gewoon redelijk (aardig in verdiept vooraf). Superkeukens is oprecht transparant in wat ze verkopen. Zo kan het ook. Levering ging verder soepel, alles in een keer compleet geleverd. Het plaatsen hebben we zelf gedaan, dus daar kan ik geen mening over geven.
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Peter op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Breda
Wij hadden al bij meerdere keukenzaken rondgekeken, die door hun agressieve verkooptechnieken al snel afvielen. Bij Superkeukens Breda zonder enige vorm van druk rustig rondgekeken. De kwaliteit, sfeer en de prijsstelling voelden goed, waarop wij door Cesco een offerte hebben laten maken. Er werd ruim de tijd genomen om te komen tot onze ideale keuken, meerdere aanpassingen achteraf werden netjes verwerkt/meegenomen. Voor plaatsing van de keuken is door de huismonteur (Christiaan) keurig werk afgeleverd met een aantal aanpassingen en het verleggen van leidingen. De keuken werd een dag voor plaatsing netjes afgeleverd, samen met de chauffeur alles nagelopen. Er bleek een boiler te missen, na een telefoontje werd het onderdeel de volgende dag met spoed nageleverd. De keuken staat inmiddels en wij zijn er zeer super blij mee. Het mag duidelijk zijn dat wij meer dan tevreden zijn over Superkeukens Breda; kwaliteit, bemiddeling, communicatie, montage en aftersales krijgen van ons 5 sterren.
FOTO VAN PETER
Keukenhoek
REACTIE VAN TAHMINA
Welke kleur keuken is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Bertrums op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Den Bosch
In februari 2017 heb ik een hele mooie keuken gekocht bij superkeukens in Den Bosch. Ik had een idee van hoe deze er uit zou moeten zien en had al bij verschillende keukenspecialisten en mijn voorstel uit laten werken. Wat ik elders vervelend vond (de onduidelijkheid over de kosten en gesjoemel met veel te hoge prijzen die plots daalden als je een zuur gezicht trok) was bij superkeukens totaal anders. Jamie was volledig transparant w.b. de kosten en dacht mee aangaande mijn ontwerp en hoe ik dit binnen mijn budget kon laten maken. Hij maakte meerdere tekeningen en niets leek hem te veel. Nog eens kijken, nog eens veranderen. De keuken werd op tijd geleverd en was binnen de aangegeven tijd keurig in elkaar gezet door een zeer vriendelijke en kundige man. Niets werd gemist, alles deed het goed. Diezelfde avond kon ik koken en nu, 8 maanden later, geniet ik nog iedere dag van mijn mooie kookeiland waar we gemakkelijk met velen samen kunnen koken. Kortom, ik ben super tevreden en ondertussen heb ik meerdere mensen naar superkeukens gestuurd die tot nu toe ook goede ervaringen hebben.
FOTO VAN M. BERTRUMS
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door W. van Middendorp op donderdag 12 mei 2016 16 | vestiging Almere
Werd in eerste instantie goed geholpen. Het plaatsen werd snel en slordig gedaan. De klachten worden naar de montage groep afgewenteld en de verkoper trekt zich terug als contact persoon (hij heeft alles geregeld en is ook verantwoordelijk voor de nazorg). Afspraak met de montage groep om terug gebeld te worden lukt niet (geen reactie). Wij hebben nu een dwingend herstelbrief met foto's gestuurd naar de verkoper en wachten af op de reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Natascha Davis op vrijdag 28 jul 2017 17 | vestiging Elburg
Ruime keuze aan keukens, erg vriendelijk personeel. Ze hebben alle tijd en veel geduld, de levering was ook erg snel. Mijn ervaring met superkeukens is erg positief en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“7 jaar later goede service”
Door Hans Kamstra op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Elburg
Jaren terug keuken gekocht, zeer goed geplaatst door deskundige mensen. Tussendoor stond men ook altijd klaar. Nu was na 7 jaar de korfplug stuk. En wat dacht u, gebeld met Superkeukens Elburg en die hebben het kosteloos geregeld. Oftewel Super garantie! Super Keukens is een Super bedrijf met Super personeel die Super spullen aan de man brengen. In één woord super!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.P.Smeets op dinsdag 16 aug 2016 16 | vestiging Oss
Aanschaf keuken. Prettige bediening in de zaak, goede informatie, meedenkend. Mooie keuken en goede installatie en service. Ook kledingkasten bij dit bedrijf besteld. Eveneens prima service. Verbruggen Megastore een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wendy Ringnalda op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Elburg
Prima service en vakmanschap! Dik tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Daphne op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in mei. Lange levertijd van 16 weken. Maar zeker het wachten waard geweest. Mn verwachtingen overtroffen. Ik heb het laten plaatsen, wat overigens binnen 3.5 uur klaar was. Staat en werkt fantastisch. Het enige is dat er een deuk in de wasbak zit, gelijk is aangegeven dat deze opnieuw woed besteld en ingemonteerd. Voor superkeukens en jm montage echt een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Mieke vd L. op woensdag 29 apr 2015 15 | vestiging Eindhoven
In een woord geweldig. Fijn geholpen door Jorg Dekker. En werkelijk alle afspraken komen ze na. Ook nog na een jaar. Service ten top! Voor mij geen warme, maar gloeiend hete douche! Super bedankt. Mieke vd L.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeff Onrust op maandag 3 jul 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hebben de keuken inmiddels alweer 3 maanden staan en zijn super blij.
In Amsterdam (Villa Arena) kwamen wij terecht nadat we al verschillende winkels in de omgeving bezocht hadden. (Waaronder degene die het hoogst staat aangeschreven) maar of ze waren naar verhouding belachelijk duur of ze hadden niet wat in onze smaak viel en ze waren minder gezellig. In de vestiging Amsterdam konden wij rustig onze gang gaan dat we aangaven eerst eens met elkaar uit de kleuren te willen zijn voordat iemand ons kon helpen. Met het ontwerp qua indeling wat ik zelf al had, in combinatie met het goede advies en bijhorende kennis van verkoper Patrick om het ook realistisch voor elkaar te krijgen, kwamen we tot een prachtig resultaat. En dat inderdaad voor een zeer scherpe prijs (ergens anders was de hele keuken met dezelfde apparatuur 7000 euro duurder). Alles verliep volgens afspraak. Duidelijke leverdata en zelfs nog eerder dan verwacht. Dus wij zijn SUPER blij met onze Superkeuken ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ina en Mardine op woensdag 11 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben hier een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Bezorging en plaatsing ook helemaal naar tevredenheid. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Fam. Jansen op zaterdag 23 sep 2017 17 | vestiging Elburg
De aankoop , het aanleveren, het monteren en oplevering hebben we als heel positief ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Schuller keuken”
Door Dick Westerveld op zondag 19 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een Schuller keuken gekocht in een U-opstelling. Complete keuken zelf opgehaald volgens afspraak en zelf geïnstalleerd. Mijn ervaringen tijdens leveringsproces en de installatie zijn zeer goed. Keuken was compleet op de afgesproken datum en de beschrijvingen per product zijn zeer volledig maar soms verdeeld over meerdere documenten. Alleen uit de vele zakjes onderdelen de juiste componenten vinden kost wat meer tijd door onervarenheid. Maten klopten allemaal precies en de kwaliteit van de keukenonderdelen is gewoon zeer goed. Twee maal de verkoopvestiging gebeld bij vragen tijdens de installatie en de ondersteuning was gewoon plezierig en goed. Conclusie is dat voor de een ervaren klusser de keuken zelf goed is te installeren en alle benodigde onderdelen waren voorhanden. Enige flexibiliteit/aanpassingsvermogen tijdens het installatieproces met scheve muren en afwijkingen is natuurlijk wel nodig!
REACTIE VAN WESTERVELD
Laatste punten dienen nog afgewerkt te worden (plinten, afzuigkap ommanteling etc)
Reactie of foto toevoegen
“Super bij superkeukens”
Door Marty van den Tillaar op woensdag 23 jul 2014 14 | vestiging Eindhoven
Wij hebben zeer goede ervaringen bij superkeukens. Klantvriendelijk, betaalbare keuken, duidelijke afspraken. Levering volgens afspraak en we zijn erg tevreden over de plaatsing van de keuken door de heer Ad Bolwerk. Ook de service is super.
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad”
Door TB op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Utrecht
In oktober en keuken uitgezocht bij SuperKeukens. Verkoper zeer vriendelijk en geduldig (verschillende keren langs geweest en her en der nog aanpassingen kunnen doen) en dacht goed mee met onze wensen. Na 8 weken werd keuken afgeleverd, en volgende dag geinstalleerd. Installateur heeft netjes gewerkt, maar liet ons wel met alle verpakkingsmateriaal (plastic, piepschuim, karton, hout) zitten, omdat hij dat zogenaamd niet mee kon nemen. Bij de installatie bleken verder een kast en de spoelbak beschadigd (tijdens transport?), niet juiste ladenkasten geleverd en grote, lichte vlekken op het composiet werkblad. Nieuwe spoelbak, juiste ladenkasten en een extra paneel voor de kast zouden worden nabesteld (levertijd: ongeveer 6 weken, wachten we nog op). Voor beschadiging van het werkblad zou een monteur worden ingeschakeld. Deze nam contact op en gaf aan dat we vooral goed moesten schoonmaken met schuurmiddel, evt enkele keren. Uiteraard niet geaccepteerd dat we dit zelf moesten oplossen, waarna monteur (van de leverancier) alsnog langskwam. Hij kreeg de verkleuringen niet weg, ondanks gebruik van een scala aan schuurmiddelen. Daarmee heeft hij zelfs het werkblad wat opgeschuurd, waardoor het op dat stuk lichter is geworden. Hij zou terugrapporteren dat hij de vlekken niet kon verwijderen. Na 2 weken (!) bericht van SuperKeukens dat de vlekken op het werkblad niet verwijderd konden worden en dat het niet mogelijk was dat het werkblad zo geleverd was! Met het verzoek contact op te nemen met onze verzekeraar! Ook ontkende de installateur nu dat de vlekken zo sterk aanwezig waren bij de montage ("er waren wel wat vlekken, maar niet zo erg")! Woedend SuperKeukens gebeld en nu afgesproken dat er een onafhankelijke expert naar komt kijken. Dat moet nu nog gebeuren, duurt opnieuw erg lang. Zeer benieuwd hoe dit afloopt... Voorlopige conclusie: voortraject prima, nazorg om te huilen... Alle communicatie gaat traag en ze proberen lastige schade gewoon op de koper af te schuiven... Dus: SuperKeukens, de naam zegt niet alles...
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door M en A v Hees op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Horst
Wij zijn zeer enthousiast over de gang van zaken met superkeukens waar wij een witte hoogglans keuken met zwart keramiek blad hebben gekocht. Dit komt door een lieve medewerker die met veel interesse voor ons. En een luisterend oor de kwaliteiten van verschillende mogelijkheden en ideeën met ons heeft door genomen. Ook als ik weer terug kwam op een offerte die weer helemaal moest veranderen.. dit is geen probleem. De afwerking was super... Zoals de naam zegt.. we kunnen altijd terug als er problemen zouden zijn dit geeft ons dat superkeukens voor ons de BESTE is. Niet twijfelen gewoon gaan.
FOTO VAN M EN A V HEES
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Michel Corten op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super goede ervaring bij Superkeukens Cruquius. Eerlijke verkoper (Allard), niet opdringerig maar wel meedenkend. Ruime keus. Afdingen en pingelen gelukkig niet nodig, er wordt direct een scherpe prijs neergelegd. Alles geleverd zoals besproken. Bij vragen wordt snel gereageerd. Prima aanbevolen installatiebedrijf (JM Montage). Bij levering mist bezteklade en 1 kastje was beschadigd. Ook dat is prima verholpen. Kortom uitermate tevreden en zeker aan te bevelen.
FOTO VAN MICHEL CORTEN
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt zelf getekend dus ...”
Door Roy op dinsdag 8 nov 2016 16 | vestiging Breda
Wij hebben een hoek keuken besteld waarvan één deel 2.60 meter zou moeten zijn. Dat meerdere malen in de zaak bevestigd en ook papieren ingeleverd met de juiste maten. Ze gingen meteen ontwerpen en het werd precies onze smaak. Of we dan ook meteen even 'hier' konden tekenen en dan was het allemaal geregeld. Gedaan, met een goed gevoel naar huis en een prachtige keuken rijker.

Tenminste, dat dachten we. Uit een zeer onduidelijke bouwtekening die achterin de papieren was weggestopt bleek dat de op het oog zo vriendelijke verkoper van 2.60 meter eigenhandig 2.67 meter had gemaakt. Keuken past dus niet, want daar staat een muur. 'Dat is jullie probleem, je hebt zelf getekend dus zoek het maar uit.' Hoorn erop gegooid door Superkeukens.

Dat is hun werkwijze. Ze maken gigantische blunders en lossen niets op. Op mails wordt niet meer gereageerd, als we bellen wordt de hoorn erop gegooid zodra ze horen waar het over gaat. Maffia-praktijken. Koop hier niets mensen, het is een flutbedrijf met een belachelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn keuken na 5 jaar”
Door Frank op vrijdag 19 sep 2014 14 | vestiging Zoeterwoude
Inmiddels hebben wij onze keuken 5 jaar en is deze nog steeds in een perfecte staat. Na de aankoop van ons appartement hadden wij bij verschillende keukenzaken, maar bij de meeste zaken werden wij met onze leeftijd (toen der tijd 22 jaar) niet eens serieus genomen. Nadat wij zeer vriendelijk ontvangen werden in Zoeterwoude waren wij er eigenlijk al redelijk snel uit. Inmiddels is de keuken 5 jaar oud en zijn er verschillende dingen fout gegaan. De vaatwasser was binnen een jaar stuk, na 3 jaar was er vochtschade in één van de deurtjes en de koelkast gaf een storing een half jaar na de garantieperiode. Alle deze punten zijn perfect opgelost!
- De vaatwasser was een nieuw model en hierdoor moesten wij helaas wachten op reserve onderdelen. Resultaat was dat we 2 weken hier geen gebruik van konden maken.
- Het keukendeur probleem was opgelost nadat wij langs waren geweest in het filiaal met een foto van het probleem. Zonder enige discussie werd er kostenloos een nieuw deurtje besteld.
- De koelkast gaf een foutmelding, hiervoor kwam de leverancier langs. De leverancier gaf aan dat zij het probleem niet konden verhelpen en stuurde ons vervolgens een rekening, omdat er discussie ontstond over de plaatsing. Na een telefoontje met Superkeukens is afgesproken dat zij de kosten op zich zouden nemen (wat ze ook gedaan hebben).
Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de service die dit filiaal geleverd heeft (vooral de after sales)!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Nijboer op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Goed meedenken, eerlijke offerte zonder mooie "praatjes" en een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door Cees van den Putte op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Tiel
Mooi keuken gekocht bij super keukens plaatsing ging toppie wat vertraging met de levering maar met het eind resultaat tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“10 jaar garantie niet nagekomen”
Door Ron op woensdag 3 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Ruim zes jaar geleden keuken aangeschaft bij Superkeukens Hoorn en inmiddels is er probleem ontstaan bij frontje en minimaal defect van folie. Bij verzoek dit op te lossen bleek er geen bereidwilligheid te bestaan om met een oplossing te komen. Het probleem zou kunnen worden verholpen door het frontje bijvoorbeeld te laten renoveren o.i.d. is mijn mening. Ondanks 10 jaar garantie op de keuken (waarvan de manager nota bene ervan overtuigd was dat er zo'n zes jaar geleden nog geen 10 jaar garantie bestond) werd de klacht niet opgelost. Mijn rechtsbijstandsverzekering zal ik wel gaan aanspreken nu. Overigens zijn er bij de oplevering van de keuken ook aantal zaken niet goed verlopen en deels goed afgehandeld en deels niet. Voert te ver om daarover uit te wijden alhier. Al met al geen aanrader voor toekomstige kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Jolanda Bakker op maandag 23 jan 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij SK in Hoorn tijdens verkoop goed geholpen onze wensen gezegd en hier hebben ze goed op afgestemd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. De monteur die los staat van sk keukens heeft verkeerd ingemeten zodat het blad 8 cm te kort was. Sk keukens hebben al het mogelijke gedaan om zo snel mogelijk een nieuw blad te regelen. Vanwege de kerstdagen ging dit helaas niet meer lukken. Vanwege de kerstdagen en omdat we eters zouden krijgen heeft sk keukens ons 250 euro gegeven voor een hapje te gaan eten met de kerst kan niet anders zeggen dan een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Michiel op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Assen
Dit is voor ons de derde keuken in 9 jaar tijd en voor het eerst bij superkeukens (zie onder voor meer). Wat een enorm andere ervaring, zeer goede ontvangst, transparantie in prijzen en een goed ontwerp. We zijn zowel door Arjan als Robbert zeer kundig en uitgebreid geholpen en kregen in één keer een zeer schappelijke (vaste) prijs aangeboden. We hebben dit nog netjes kunnen afronden en de deal was rond. We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit en ontwerp (Schuller gekozen). Ook tussentijds wijzigen (kookplaat) was geen enkel probleem en we kregen zelfs nog een klein beetje retour. We hebben zelf de keuken geplaatst, waarbij bleek dat beide heren ook inhoudelijk kennis hebben van het plaatsen, waardoor we op twee momenten toch weer verder konden. De keuken staat zeer netjes.

Eén niswandplaat is ergens zoekgeraakt en de koelkastdeur was niet volledig in orde. Beiden zijn direct na melden nabesteld. Het enige dat wij hierover kunnen zeggen is: enorm tevreden over elke stap in het traject en natuurlijk met het eindresultaat. Wij zijn vanaf nu absoluut promotor van Superkeukens in Assen. De volle vijf sterren ten zeerste verdiend.

Context: 3e keer in 9 jaar tijd dat we keuken kopen. Eerste keer bij Mandemakers Groep (keuken kampioen), enorm mooie keuken, maar enorm slechte manier van tot overeenkomst komen en service. Tweede begonnen bij Mandemakers Groep (Nieuwenhuis), maar opnieuw een slechte start en uiteindelijk in Duitsland gehaald; zeer tevreden. Deze derde keuken was relatief klein en zijn we (9 jaar later) opnieuw de keuken kampioen binnengestapt met daarbij bovenstaand verhaal. En opnieuw hanteren ze nog dezelfde werkwijze. Zodoende bij Superkeukens in Assen beland.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in showroom”
Door Rita H. te E op vrijdag 19 feb 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben een erg goede ervaring met Superkeukens Oldenzaal.
Elke heeft ons zeer goed geholpen met goede tips en heel veel geduld. Zij is zeer kundig en behulpzaam. Het product is goed tegen een prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Naschrift: Tot onze grote spijt hebben we moeten kiezen tussen 2 hele goede leveranciers en is Superkeukens het gewoon net niet geworden.Voor hen best teleurstellend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ze echt heel goed zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Simon op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Den Bosch
Gewoon een fijn bedrijf! Wat wil je van een keuken aankoop, die je eens in de 15 jaar doet? Simpelweg iemand die met je meedenkt, iemand die een goed praktisch inzicht kan geven in de beschikbare ruimte en de gewenste functies, iemand die dit in een helder voorstel kan omschrijven. En uiteindelijk, het meest belangrijke, iemand die een zorgeloze installatie van de afgesproken keuken realiseert. Met Name het laatste, een nette en vriendelijke koppel wat de plaatsing en installatie heeft gedaan. Echt zeer tevreden over de service van dit bedrijf!
FOTO VAN SIMON
Reactie of foto toevoegen
“Geen bestekladen”
Door Henk van den Boogaard op dinsdag 20 mrt 2018 18 | vestiging Middelburg
Allereerst moet gezegd worden is onze mening dat we een kwalitatief prima keuken gekocht. Echter door een paar gevallen nadat de deal was gesloten ontstond er enige verwijdering tussen verkoop en klant (wij dus). De apparatuur bleek bij een gespecialiseerde winkel stukken goedkoper te zijn. Over dit prijsverschil viel niet te praten. Geen probleem alleen een beetje lastig. Daarna bleek dat er bij elke kleine verandering die wij nog graag wilden uitvoeren er een giga hoofdprijs voor werd gevraagd. Tot grote verbazing echter blijkt dat er in de geplaatste keuken geen bestekladen zitten. Volgens de verkoper zouden wij die zelf uit de offerte hebben laten verwijderen! Dit is echter totale onzin. Wie wil nou een keuken zonder bestekladen. Ergens anders die dingen bestellen is ook alleen maar extra werk, tijd en geld! Maar mijn vermoeden c.q. wetenschap is, dat bij de laatst aangepaste offerte de prijs is gedrukt door het weglaten of veranderen van een aantal onderdelen. Niet goed opgelet dus bij het zetten van de handtekening. Daarna kwamen we dus erachter. We hadden alleen niet gezien dat o.a. zelfs de bestekbakken waren verdwenen terwijl die wél in 2 eerdere offertes stonden beschreven. Nu kunnen we deze nog nabestellen voor de prijs van € 80,00!! Hier heb ik dan geen woorden meer voor........ maar die bestellades koop ik wel ergens anders. Zoals ik overigens op internet zie voor de helft. Aanvankelijk HAD ik een goede indruk van Superkeukens maar in de praktijk valt dit dus tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door André Louwen op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel prettig is het prijsbeleid. Geen gesoebat over de prijs, maar meteen een reële offerteprijs. De medewerkers zijn zeer klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Linda den Ouden op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Mijn ervaring is (wederom) heel goed. Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens. Door de kennis en kunde van Roland hebben wij nu een juweeltje van een keuken, voor een mooie prijs. Ik vind het uitermate prettig dat je bij Superkeukens direct een mooie prijs krijgt. Al veel complimenten gekregen over onze keuken. De montage is ook perfect uitgevoerd. Roland denkt mee, is klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Super bedankt Roland!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Paul Bruijsten op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Den Bosch
Bij het kiezen van een keuken komt er veel bij kijken. We zijn bij superkeukens in Den Bosch enorm goed geholpen. Zeker met de regels die gehanteerd diende te worden door de Corona. Ze hadden overal goed de tijd voor je en dachten met je mee. Na de tekening en het tekenen van de offerte werd de keuken netjes en keurig op tijd geleverd. Echter voordat we de keuken daadwerkelijk konden plaatsen, stuiten we tegen een groot probleem aan. Bij het verbouwen van onze woning hebben we de maten van de keuken niet goed opgemeten waardoor dat de keuken 13 cm te lang was. Dit hebben ze met goed overleg netjes en keurig opgelost op hun kosten!! Wij kunnen niet anders zeggen dat we uitstekend zijn geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door C.de Zoete op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Veenendaal
Keurig op tijd geleverd en geplaatst. Het is een plaatje geworden.

Aanvulling ontvangen 17 november 2020: Wij hebben bij Superkeukens een complete keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee.
FOTO VAN C. DE ZOETE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Sinds twee weken een nieuwe keuken van Superkeukens in Elburg. Erg goed geholpen met het uitzoeken en goede tips gekregen van Rick. Absoluut niet opdringerig zoals in de meeste keukenwinkels wel gebeurt. De prijs is de prijs en die viel prima in ons budget! De keuken werd gemonteerd super netjes gemonteerd door Ben. Een vriendelijke man met enorme vakkennis! Echt ontzettend tevreden over dit bedrijf, onze keuken is nog mooier dan ik verwacht had! Superkeukens uit Elburg doet zijn naam eer aan: een SUPERbedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ging prima”
Door familie Vieira op woensdag 18 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een rechte keuken gekocht bij Superkeukens. De verkoper heeft echt alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en begon de keuken in 3D(!) te ontwerpen, waar we bij zaten. Communicatie via mail en telefoon ging prima, een aantal wijzigingen werden meteen opgepakt! Ons werd geadviseerd om de installatie via een tussenpersoon van SK te laten doen, namelijk firma de Wit (Wiebe en Hijko). Deze heren hebben werkelijk vakwerk geleverd, wij kunnen ze ZEKER aanraden. Echt een Superkeuken!! (foto's worden t.z.t. toegevoegd)
REACTIE VAN FAM. VIEIRA
Special thanks to Patrick Bekkers (de verkoper).
Reactie of foto toevoegen
“Dat is meedenken”
Door Hans op maandag 17 apr 2017 17 | vestiging Wateringen
In december 2016 een nieuwe keuken besteld, contract ondertekend en ingemeten. In januari 2017 kreeg koper een herseninfarct. In overleg met Richard van Superkeukens Wateringen de keuken op "hold" gezet. Na ruggespraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum waren wijzigingen gewenst op het ontwerp. Met Richard van Superkeukens Wateringen overlegd; geen probleem. Met hem een hele avond gepuzzeld en opnieuw getekend. Geen gedoe om meerkosten vanwege extra werk en dat een nieuw ontwerp was samengesteld; van extra kosten wilde hij niet weten. Ook de ergotherapeut kon zich in de verbeterde opstelling prima vinden. Achter de schermen werkte Superkeukens aan een versnelde levering. De keuken was in 5 weken geleverd en netjes geplaatst door montagebedrijf Spencer. De dag na plaatsing ontslag uit revalidatiecentrum; enorme verrassing bij thuiskomst! Wij wachten alleen nog op de magnetron, dat is namelijk niet zo'n gangbaar model. Wij hebben er alle vertrouwen is dat dat goed komt. Wij bevelen Superkeukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“aanvulling mijn kritiek van maart 214”
Door L. op woensdag 14 jan 2015 15 | vestiging Amersfoort
In een eerder review heb ik de nodige klachten geschreven. Hierop heeft Superkeukens mij gebeld. Eerst werd mij verweten dat ik niet eerst naar de zaak was gekomen en gelijk een klacht op internet had geplaatst. Beetje vreemd, immers waarom niet? Mag toch schrijven als er iets mis is? Komt later wel het vervolg als er iets mee gedaan is, zoals nu. Er zijn nog maanden overeen gegaan, ok ontstond er discussie over de maten opname. Wij zeggen: er is verkeerd gemeten...Superkeukens zegt: we hebben de maten aangehouden zoals op papier staat en daar heeft u voor getekend. Er bleek een overstek van het keukenblad op te staan, wat absoluut niet de bedoeling was.Wij hebben dat niet gezien, maar wij zijn ook geen keukendeskundigen.Wij vinden dat we er op moeten kunnen vertrouwen dat, wat zij op papier hebben gezet qua maten ook moet passen en op papier staat wat is afgesproken. Afijn. Er was een mooie oplossing mogelijk volgens Superkeukens, maar dan moesten wij ruim €3000,- voor betalen. Geen optie dus. Andere noodoplossing zou ruim €500,- gaan kosten. Vonden we ook niet correct, immers bleven wij bij ons standpunt dat wij hier geen schuld aan hadden. Uiteindelijk zijn we maar akkoord gegaan met de minder fraaie oplossing en hebben de 500,- terug weten te brengen naar 300,- . Vorige week (tja, heeft lang geduurd) kwam de monteur. Helaas bleek niet alles op het lijstje uitvoerbaar te zijn van de toch al "noodoplossing" (keukenblad inkorten). Maar we doen het er maar mee. Het is in ieder geval wel verbeterd met wat het was (voor 300,-!!!). Dus toe maar. Inmiddels ben ik er wel achter dat de wel fraaie oplossing van Superkeukens van ruim 3000,- , elders € 1200,- kost.Maar nu krijg ik vast weer een reactie van ze, dat ik dit laatste weer hier schrijf en niet eerst aan hun laat weten. Al het overige is wel bij ze bekend overigens.

Oorspronkelijke ervaring van 26 maart 2014: Twee jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Alles was perfect doorgesproken van te voren met Bart Bakker die er helaas later niet meer werkte. Toen de keuken kwam bleek een aanrechtblad te lang te zijn. Hij moest namelijk gelijk eindigen met de boven en onderkasten, omdat er een losstaande koelkast naast kwam te staan. Eigenhandig was (later?) er een overlap berekend van 3 centimeter. Dus koelkast kon er niet tussen en er moest een mooie plint van de muur. De monteur heeft er een stukje vanaf gezaagd, maar niet genoeg, kon niet anders, zei hij. Koelkast paste maar plint niet meer. Moesten we zelf maar een oplossing voor zoeken. Die we tot op heden nog steeds niet weten overigens. Dus nog steeds niet afgewerkt. Inmiddels de keuken 2 jaar in gebruik. Hij was ook weer niet supergoedkoop, ruim 11.000,-. In de draai-hoekkast is al een plastic steuntje afgebroken van een draaiplateau. Ook in een kleine apothekerskast is een plastic verstevigings- palletje afgebroken. Bij het gootsteenkastje is de folie bekleding al behoorlijk beschadigd. Immers kom je toch met je nagels er tegen aan als je het deurgreepje vastpakt. Ondanks dat we in de winkel dus bij aankoop vriendelijk werden geholpen, achteraf spijt! Kwaliteit laat zeer te wensen over! Geen idee of er nog garantie zit op dit soort dingen. We moeten nog steeds actie ondernemen over deze zaken, maar aangezien mijn man in de tussentijd behandeld moest worden voor kanker, is dat er nog niet van gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sandra op donderdag 30 jun 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Goed geholpen met uitzoeken van keuken, goede tips en ideeën. Levering volgens afspraak en plaatsing door RS Montage erg goed en snel. Ben erg tevreden en raad Superkeukens Zoeterwoude en RS Montage zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Slordig”
Door M. Kwakkelstein-Rozendal op maandag 12 nov 2018 18 | vestiging Wateringen
Men is voor de keuken 4 x langs geweest alvorens het na 5(!) maanden helemaal in orde was. De hoogte van de keuken kwam niet overeen met hetgeen we besteld hadden waardoor deze weer verwijderd moest worden, het front van de vaatwasser viel er 2 x af, de vaatwasser ging kapot, er zaten lijmresten op het blad en de spatplinten klopten niet qua hoogte. Deze laatste werden pas na 5 maanden geplaatst nadat ik ook nog had bijbetaald. Behalve extra kosten geen woord van excuus. Deze zaak gaat er aan voorbij dat voor de gemiddelde mens een keuken een grote investering is waarvoor hij/zij lang gespaard heeft. Wanneer dit dan op een dergelijke slordige manier wordt afgehandeld zonder enig excuus, is dat wel teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C.J.T. van den Berg op woensdag 13 jan 2016 16 | vestiging Almere
Ik heb een rechte keuken met apparatuur gekocht bij Superkeukens Almere.
Daarbij nog enkele wensen zoals vensterbank in de zelfde kleurstelling. De verkoper was goed terzake kundig daar ik de keuken zelf ging plaatsen. Kortom goede tips, levering op tijd en naar mijn gevoel niet te veel betaald. Keuken is inmiddels geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Doorhangende kast”
Door Bertens op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Tilburg
Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie
REACTIE VAN BERTENS
aanvulling review
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig hun best gedaan”
Door O Holthuis op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Na 9 en een half jaar nog steeds garantie. Ze hebben geweldig hun best gedaan . Alles netjes opgelost bedankt. Kom zeker weer.

Aanvulling ontvangen 23 november 2020: Betreft Keukenkastjes. De scharnieren waren kapot. En een week later de rechterkast beide zijn door super keuken vergoed. Terwijl de fabrikant geen garantie meer gaf (vijf jaar) Ben geweldig netjes geholpen zeer tevreden. Kosten 150 per scharnier. Dus € 300 vergoed !
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Leeuwenburgh op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Veenendaal
In ons nieuwe appartement wilden wij een kleine aanpassing in de keuken realiseren. De adviseur, Johan van SK te Veenendaal luisterde en vertaalde onze wensen in een uitstekend maatadvies. Hij ging zelfs naar Keukendepot, de buren, het bedrijf waar SK mee samenwerkt om e.e.a te overleggen. Met Nick van Keukendepot hebben wij gisteren onze keukenkasten besteld en gezien de zeer korte levertijd van deze kasten kwam dit ons prima uit met onze verhuizing in zicht. Kasten, bezorgkosten tegen zeer scherpe prijs. Dus zowel Super Keukens als Keuken Depot uit Veenendaal krijgen van ons een warme douche en een dikke 10 voor het maatadvies en uitstekende service!!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Houwen op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Horst
In mei onze keuken besteld bij SuperKeukens besteld zodat deze er op tijd was voor de verhuizing van 1 september. Bij de opbouw van de keuken in juli bleek dat er een spotboring was vergeten. Hier moest een nieuw plankje voor besteld worden. In week 35 zou deze geleverd worden waarna ik week 36 het gat erin gemaakt zou worden. In de praktijk blijkt dat de monteur in week 37 komt 'kijken' (letterlijk alleen kijken). Vervolgens in week 38 gebeld waar het plankje bleef.. deze zou in week 39 (?!) geleverd worden. In week 39 worden we geïnformeerd dat het plankje is beschadigd met het boren van de spotboring en dat er een nieuw plankje besteld moet worden! Al 2 maanden (?!) staat de keuken er nu zonder dat deze afgemaakt kan wordeb. Het betreft het plankje in een regaaltje waardoor ook niet de rest al opgebouwd kan worden.. gewoon een 'gat' in onze keuken. We moeten maar wachten zeggen ze dan.. meer kunnen ze niet doen zeggen ze dan!! Dit kan toch niet.. wat een slechte service zeg!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken voor een goede prijs”
Door Jan-Willem Hueting op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Veenendaal
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens. De eerste zo'n tien jaar geleden bij Superkeukens Utrecht. Die keuken werd destijds geplaatst door RS Montage en heeft tien jaar lang probleemloos gestaan (het was een Nolte keuken, een merk dat Superkeukens nu niet meer levert). Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we weer uit bij Superkeukens, dit maal Veenendaal. Uitstekend geholpen door Jeroen Rap. We wisten vrij goed wat we wilden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. We hebben een grote keuken, in Nederland geproduceerd, met composiet blad, voor een heel scherpe prijs. Bij de projectleverancier kwamen we zo'n beetje op het dubbele uit, waarbij we zelfs flink moesten beknibbelen op luxe (bijv. een kunststof blad). De apparatuur hebben we wel elders gekocht en in de montage laten meenemen. Na tekening van de offerte hadden we nog een paar kleine wijzigingen, die we snel via het portal konden doorgeven. De montage werd ook dit keer door RS Montage gedaan. Het inmeten gebeurde zorgvuldig en bracht nog één noodzakelijke wijziging aan het licht. Ook fijn: er werd gecheckt of de elders uitgezochte apparatuur paste. De plaatsing was netjes en duurde 2,5 dag, maar dan was ook alles helemaal af (incl. op maat geslepen spatrand). Kortom: een prachtige keuken voor een goede prijs. Communicatie zowel vanuit Superkeukens als RS Montage was top en mochten we ooit weer een keuken nodig hebben dan zouden we direct weer naar SK gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. de Windt op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij zijn door een kennis ( met goede ervaringen ) in Den Bosch binnengelopen. We hadden zo onze eigen ideeën. De adviezen waren dermate passend, de 3d tekeningen dermate professioneel dat we een goed gevoel kregen. Daar gaat het in 1e instantie om. Ons idee werd aangepast door vakkundige tips en adviezen. Uiteraard is het prijsplaatje ook een wezenlijk onderdeel. Dat hebben we ook eens goed naast elkaar gezet. Uiteindelijk besloten de keuken te laten plaatsen. Levertijd, levering, plaatsen 100 procent. We zijn erg tevreden en met een prima resultaat. Aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Memo op zondag 12 mei 2019 19 | vestiging Huissen
Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in Huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak! We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz. Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren. Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Harry van Gils op donderdag 18 aug 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Samen met de verkoper een geweldig mooie en praktische keuken samengesteld. We hebben in alle rust, meer dan 3 uur, onze droomkeuken samen kunnen stellen. De keuken kon ivm de naderende vakantie snel geleverd worden. Het grote voordeel van Superkeukens Oldenzaal is dat niet allen het plaatsen van de keuken geregeld kan worden, maar de hele verbouwing. Leiding werk, Elektra, Centrale verwarming, Stukadoor, tegelwerk, montage. Het overgrote deel is door Fabian uitgevoerd. Een zeer allround vakman, die ik zeer kan aanbevelen. Alles is zo geworden zoals we gepland hadden. Super!
FOTO VAN HARRY VAN GILS
Geweldig mooie en praktische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Softclose sluiting”
Door P.G. op donderdag 22 okt 2015 15 | vestiging Tilburg
Keuken besteld. ter plek --> wordt tegen ons verteld dat hun keukens standaard een softclose hebben; 3 weken na het plaatsen van mijn order,werd ik gebeld of ik wou 140,00€ extra betalen zodat de onderkasten een Softclose kon hebben omdat op dit type keuken niet standaard was. Om mijn verhaal korte te maken ==> na een aantal keer bellen, emailen krijg ik deze antwoord:
"De keukenleverancier laat weten dat er per deurtje 1 scharnier met demper moet zitten en geen 2. De andere is dus een gewoon scharnier zonder demping. Jullie hebben dus gewoon het juiste aantal scharnieren met dempers gekregen".
Ik heb geprobeerde en geloof mij dat klopt niet! Met één softclose scharnier deuren gaat net zo hard dicht als zonder! Jongens het gaat om 5 softclose scharnier die ik nodig heb! Ik begrijp niet dat ze een slechte naam willen hebben door 5 scharnieren! Ik ga deze zaak aan mijn rechtbijstaandsverzekering doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sharon de Bruijn op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tiel
Super geholpen door Marc Jansen bij superkeukens in Tiel. Alle tijd voor de klant en met vragen en od aanvullingen kun je altijd terecht. Montage is ook naar volle tevredenheid gegaan!
FOTO VAN SHARON DE BRUIJN
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door F Durrani op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn vanaf t begin tot t eind super goed geholpen . Wij zouden ze zeker bij anderen aanraden
FOTO VAN F DURRANI
Keuken met eiland
REACTIE VAN VINCENT DIJKER
Bedankt voor het vertrouwen Farhan Durrani.
Alleen 100% tevredenheid is goed genoeg.
REACTIE VAN F DURRANI
Wij zijn ook 100% tevreden . Genieten elke dag van de keuken
REACTIE VAN TAHMINA
Welke kleur is dit?
REACTIE VAN VINCENT
De kleur is zandgrijs hoogglans.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Edwin op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben bij super keukens onze keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over, we zijn daar zeer goed door jorrick geholpen alles is naar onze wens gegaan zoals de communicatie de levering en de plaatsing van de keuken.
FOTO VAN EDWIN
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons aanrader”
Door Daan op vrijdag 28 apr 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Vriendelijk geholpen door vestiging Apeldoorn. Ze namen alle tijd voor ons, duidelijke tekst en uitleg en totaal niet het idee gekregen dat men ons iets probeert aan te smeren (wat we bij diverse andere keukenzaken wel hadden). Ook toen we onze offerte nogmaals wilden bijstellen, was er alle tijd om dit naar tevredenheid te doen. Voor de montage maakten ze gebruik van een zelfstandig monteur. Deze heeft de keuken in anderhalve dag geplaatst. Een echte vakman. Bij elke keukenplaatsing gaat wel 'iets' mis, maar bij ons had het meer te maken met onze eigen voorbereiding. Communicatie verliep soepel, ook na plaatsing. De prijs was echt een meevaller. We hebben een vergelijkbare keuken laten samenstellen bij een (duurdere) concurrent, en kwamen zo'n 3.500 euro duurder uit! We zijn nu inmiddels enkele maanden verder en nog steeds elke dag zeer blij met onze nieuwe keuken. Een aanrader dus!
FOTO VAN DAAN
Keuken in anderhalve dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Henk Sminkj op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
In oktober 2019 hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Capelle aan den IJssel. Deze keuken is geplaatst in de periode december 2019 en januari 2020. Bij het bestellen was er ruim de tijd voor het bekijken van de verschillende opties en nooit enige druk om de bestelling af te ronden. Alle onderdelen zijn keurig afgeleverd in ons appartement en voor het loodzware keukenblad was er gezorgd voor een verhuislift en extra mankracht in de persoon van de verkoper Rene. De keuken is geïnstalleerd door Diederick die dit uiterst snel en vakkundig heeft gedaan. Voor de mooie afwerking waren nog enige speciale composiet latten nodig maar die zijn ook snel geleverd en geïnstalleerd. En ook reageerde men snel op zaken die in de maanden daarna nog enige bijstelling nodig hadden. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Superkeukens uit Capelle aan den IJssel.
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos verlopen”
Door Ingrid Thierry op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Almere
Ben heel blij dat ik bij Superkeukens terechtkwam. Het was de vijfde keukenzaak tijdens mijn oriënteringsrondje in DoeMere, maar de enige waar ik een belangstellende verkoper trof die tijd voor mij had. Ik beloofde terug te komen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd uitstekend voorgelicht over allerlei keukenzaken. Wilfred heeft voor mij op deskundige wijze een prachtige keuken getekend, waarin al mijn wensen vervuld zijn. Vandaag is de keuken opgeleverd. Het hele proces is nagenoeg probleemloos verlopen. Wel erg jammer dat ik onverwacht met een hele grote berg verpakkingsmateriaal bleef zitten. Maar Wilfred is voor mij echt een super keukenverkoper die ik iedereen kan aanraden!
FOTO VAN INGRID THIERRY
REACTIE VAN INGRID THIERRY
Met de plaatsing van de fotoglasplaat is de keuken helemaal top geworden!
REACTIE VAN NAJAT
Een hele mooie keuken. Ik vroeg mij af wat jij ervoor betaald hebt
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Nelly Zeeman op zaterdag 5 mrt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
2e kerstdag naar Superkeukens in Hoorn geweest en meteen een goede klik met zeer deskundige Marloes Wolke. Prima uitleg en begeleiding door het hele circuit waar je aan moet denken als je een keuken koopt. Super tevreden! 31 December getekent voor accoord. Inmiddels is het 5 maart en de keuken is geleverd en geplaatst door 2 zeer deskundige en meedenkende keukenmonteurs van het bedrijf Nivedo uit Almere. Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Alles in 1 keer goed geleverd en gemonteerd. Samenvattend: zeer tevreden klant in het bezit van een goed betaalbare keuken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met werkblad”
Door Elco Verspaget op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Helmond
In het begin erg goed geholpen. Hele mooie keuken, door corona iets later geleverd. maar dat is niet erg! uiteindelijk keuken binnen maar toen bleken er een paar dingen niet goed te zijn. Spoelbak zat een klein scheurtje in en er miste een handgreep. Ook was de wasbak niet ingefreesd zoals wel had gemoeten. Tot zover niet veel bijzonderheden alleen moest er een nieuw blad komen. Toen begon de ellende. Ik kan hier een heel lang verhaal neerzetten over hoe alles is gelopen maar hier de verkorte versie: na een week of 6 was het blad binnen. na 12 telefoontjes en na 6 weken kon er pas een afspraak ingepland worden. inderdaad erg lang wachten op een telefoontje. vervolgens komt een week later de monteur hier. Nu brak helemaal mijn klomp, hij zei: "Het is meer werk dan verwacht dus ik kom een andere keer terug, hier heb je je spullen". Zonder pardon loopt hij weg en rijdt aan. Nu zit ik hier met een nieuw blad in de woonkamer en geen monteur die het komt maken. Ook is er weer geen afspraak gemaakt wanneer hij het wel komt doen. Voor de goede orde; ik heb 4 keer uitgebreid uitgelegd aan de telefoon wat er moest gebeuren. Hoop dat het nog een keer gemaakt gaat worden. keuken in januari besteld en nog niet af!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel lang geduurd”
Door Arch op dinsdag 7 nov 2017 17 | vestiging Amersfoort
Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn. Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald. Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Tom op woensdag 8 mrt 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben onze keuken compleet naar eigen wens en smaak laten samenstellen in overleg met Patrick, verkoopadviseur filiaal Amsterdam Arena. Eigenlijk hebben wij alles wat wij wensten kunnen realiseren en dat i.c.m. een prima prijs. De keuken zit er nu bijna een half jaar in en wij zijn er nog steeds erg tevreden over. De installatie liep moeilijk omdat onze eigen timmerman verkeerd had ingemeten. De flexibiliteit van degene die kwam inbouwen, Wiebe, kwam om de hoek en uiteindelijk Wiebe de keuken toch met enkele trucs (en flink wat koffie) weten te plaatsen. Wij waren daar zeer blij mee. Al met al geen seconde spijt van de aankoop en ik raad Superkeukens daarbij ook aan. gr Tom, Landsmeer
Reactie of foto toevoegen
“Prima gesprek, levering en montage!”
Door Fam. Miltenburg op maandag 8 dec 2014 14 | vestiging Veenendaal
Aankoop gesprek met Johan was prima... goede informatie, goed meedenken en upgrade van apparatuur met korting. Bezorging ging vlot en op afgesproken datum / tijd. Montage door RS montage: Prima! Vincent is bescheiden, behulpzaam en vrolijk. Een klantvriendelijke vakman die netjes werkt en goede adviezen geeft en er iets moois van maken wil! Klein puntje... verkeerd type afzuigkap geleverd: zelfde model als gekocht maar met veel grotere capaciteit. (= veel te veel herrie). We verwachten een even goede service en spoedige oplossing hiervoor maar is nog in behandeling. Sterke punten. Fijn aankoopgesprek! Goede bereikbaarheid, communicatie en extra informatie via E-mail! Goed montage bedrijf: RS montage denk mee met vragen over leidingen enzo... zij zijn ook goed bereikbaar hiervoor. Alle afspraken goed nagekomen... (dit hebben we tijdens de verbouwing van ons huis we anders meegemaakt met leveranciers van vloerverwarming, gordijnen etc.... er ging altijd wel iets (goed) mis behalve met de keuken :). Verbeterpunten of tips. Afzuigkap: Uiterlijk hetzelfde model geleverd als besteld maar ander type nummer met veel groter vermogen... deze maakt veel te veel herrie. Dit is nog in behandeling bij superkeukens
FOTO VAN FAM. MILTENBURG
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professionele montage”
Door Gerrit en Harma van der Laan uit Ede op dinsdag 23 aug 2016 16 | vestiging Beuningen GLD
Gisteren en vandaag onze keuken zeer professioneel geplaatst door instellateur Martin Nieuwhoff. Alles klopte, was aanwezig en correct geleverd door Superkeukens Beuningen. Alles kwam ook overeen volgens het plaatje. Geen enkele beschadiging en alles goed in plastic verpakt. Met dank aan de medewerkers Guus, Rob, Sjoerd en Patricia van de eigenaar Jansen Totaal Wonen. Ook dank aan een medewerkster uit Tiel die daar in een weekend (naam vergeten) meehielp en de correcte bezorgers. Je hoort regelmatig rare verhalen over keukenleveranciers. Is hier niet het geval. Het is met recht een Superkeuken. Nogmaals hartelijk dank.
FOTO VAN GERRIT EN HARMA VAN DER LAAN UIT EDE
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en netjes”
Door Harrie op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Uden
Geweldige zaak mooie ,keuken gekocht heel fijn geholpen door Mattijs Meijer goede service netjes in gebouwd door Cris Oerlemans fijn en goed gewerkt ik kan iedereen aanraden om bij deze zaak een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Frans Alleman op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Broek op Langedijk
Vanaf het opstellen van de offerte door Ivar tot het plaatsen van de keuken door Chris en zijn team (stucen en leidingwerk en electra) zijn we zeer tevreden. Superkeukens is wat ons betreft super. Iedere dag weer genieten we van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS ALLEMAN
Zwarte hoogglans keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar missen de aandacht”
Door Gerlinda Doorenbos op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Assen
Ja wij zijn tevreden. Tuurlijk is het wennen en valt tot nu toe de vastwasser wat tegen. We zijn erg goed geholpen, steeds weer als we er ongevraagd weer stonden. We hadden veel twijfels, we hadden toch wel veel wensen etc en alles is gekomen zoals we hadden gedacht en verwacht. De montage was nog wel een dingetje. Wat we wel misten en nog steeds missen is de aandacht na het plaatsen; er is op geen enkele wijze contact geweest of alles naar wens was, of er nog vragen waren, of er problemen waren oid. Je zit uren aan de tafel, koopt een erg duur product (is ons geval toch wel dure keuken) en dan heeft men geen interesse. Heel erg jammer !
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door A. van Vleeren op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Wolvega
Wij hebben 2 ervaringen met SuperKeukens uit 2007 en 2013. De eerste keuken geen enkele probleem mbt bestellen gehad of plaatsing. (+/- 8000 voor een "kleine" keuken). De tweede keer (duurder segment keuken) toch een aantal keer opnieuw zaken moeten afstemmen, 2x een nieuw werkblad geleverd ivm beschadigingen tijden transport (kan gebeuren). Kastjes wat scheef, maar dat werd hersteld. Maar het grootste irritatiepunt is de service na aankoop. Wij hebben op advies van de verkoper een Siemens vaatwasser aangeschaf, maar na 3 jaar en tig problemen is hij nu overleden. Superkeukens wil niks doen en verwijst naar Siemens en vise versa. Zelfs de rechtsbijstand komt weinig verder met deze partijen. De volgende keer dan maar een andere leverancier uitzoeken welke wel verantwoording neemt.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Luuk en Karin Bouman op donderdag 7 feb 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Superkeukens in den Bosch en zijn super tevreden over het geduld en advies, het altijd tijd voor je hebben als je wéér eens met een vraag komt, oplossingen bedenken voor problemen die voor hen weer geen problemen blijken te zijn. Daar komt nog bij dat wij monteur Mathie nog eens extra willen bedanken voor zijn uitstekend vakwerk. Super Mathie en nogmaals bedankt. Wij hopen dat de service erná net zo zal zijn als het hele traject vóór en tijdens het plaatsen.
REACTIE VAN LUUK EN KARIN BOUMAN
Superkeukens is gewoon super... we hadden er zelf een deurtje afgelopen wat niet teruggezet kon worden naar 1 belletje en ze kwamen het deurtje ophalen en alles gratis repareren. Eerlijke mensen sowieso.
+ Toon extra foto van Luuk en Karin Bouman
Reactie of foto toevoegen
“Carrousels”
Door h oosting op donderdag 6 okt 2016 16 | vestiging Wolvega
Onze keuken heeft 2 carousels die kapot waren. Eerst zijn wij regelmatig naar Wolvega geweest maar elke keer wist het personeel van elkaar niet wat er was besteld of besproken. Met de kerst was er eindelijk een personeels lid die actie ondernam. Er kwam een monteur en die schreef op wat er vernieuwd moest worden. Toen kwam er weer een monteur en die zei nee er moeten nog een paar dingen besteld worden . Wij waren ondertussen al weer heel wat maanden verder en om een kort verhaal te houden nu moeten er in een keer twee nieuwe carousels in onze keuken. Afgelopen vrijdag kwam er een monteur die het moest plaatsen en die bevestigde dat de carousel die erin zat niet kapot was. We zijn nu oktober en ik hoop en wens dat onze keuken weer hersteld word maar ik ben helemaal zwaar teleurgesteld hoe wij behandeld worden. Door dat die monteurs en superkeuken onderling niet goed communiceren word de klant de dupe.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde afzuigkap”
Door I.M. op maandag 25 jul 2016 16 | vestiging Utrecht
Na de adviesfase die 5 gesprekken van gemiddeld 2,5 uur duurde, kwamen we op een keuken van ruim €8500 (ex. montage) die in de basis €3700 zou moeten kosten. Naast een paar extra duurdere onderdelen (natuurstenen blad, andere koelkast) werd er voor ieder geringe aanvulling/aanpassing honderden euro's meerprijs gerekend. Uiteindelijk is de keuken geleverd voor het weekend en na het weekend in 2 dagen door 1 monteur geïnstalleerd. Tot zover is het redelijk goed gegaan. Echter, toen de monteur weg was liet hij een berg verpakkingsmateriaal over die in eigen beheer weggevoerd mocht worden. Achteraf bleek dat SK hier met kleine letters in de overeenkomst over spreekt en dat het afvoeren van het grofvuil €100,- extra zou kosten. Uiteindelijk heb ik zelf 2 maal naar de grofvuil stortplaats moeten rijden. Het grootste (nog altijd lopende) probleem hebben wij met de afzuigkap (merk Zanker type ZKC92661XA). Op advies van de SK-adviseur hebben wij - bij gebrek aan een gat in de muur voor de afvoer - een koolstoffilter laten opnemen in de aanvraag. De adviseur beweerde dat dit functioneel een gelijkwaardig alternatief zou zijn. Inmiddels hebben wij de keuken 7 maanden in gebruik, maar zonder de afzuigkap te gebruiken. Deze genereert namelijk het geluid van een voorbij rijdende intercity op stand 1. En de zuigkracht laat te wensen over. Op 28 feb 2016 maakte ik melding hiervan bij SK. Het heeft toen ruim een maand geduurd voordat een SK-monteur is wezen kijken die van mening was dat de koolstoffilter functioneel niet de beste oplossing is en dat deze optie niet aan ons verkocht had mogen worden. Telefonisch werd dit ook bevestigd door onze SK-adviseur en deze zou navraag doen naar een passende oplossing. Nadat wij een aantal keer boos de showroom hebben bezocht en de manager hebben gesproken, is pas op 30 mei 2016 een monteur van de leverancier langs geweest die constateerde dat de afzuigkap met koolstoffilter naar behoren functioneert ondanks de lagere zuigkracht en het hogere gegenereerde lawaai. Sindsdien heeft SK geen contact meer met ons opgenomen en we zijn al twee maanden verder en in totaal 7 maanden. Wij raden op basis van onze ervaring een aankoop bij superkeukens ten strengste af!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet super”
Door J. op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Arkel
Niet zo SuperKeukens... 30 april zou de keuken geplaatst worden. Erg mooi, alleen hadden wij voor een verzonken wasbak gekozen wat op dat moment niet zo was.
Na bellen en mailen werd er een nieuw blad besteld. Ik heb een dag vrij genomen toen deze geplaatst zou worden. Ze belden ons die dag doodleuk op om te melden dat het in vrezen bij dit type blad niet kon. WAT??? En dat konden jullie dat niet van te voren vertellen? Later in die week zouden mijn vriend en ik eerder uit het werk komen om een ander type werkblad uit te zoeken. Deze kosten zijn voor SuperKeukens boden ze aan; best netjes. Daarnaast kregen we ook een opstaand randje voor het opspattende water aangeboden. Dus. 7 september wederom weer een dag vrij genomen om het nieuwe blad te laten plaatsen. Eenmaal bij het verwijderen van de verpakking zegt de keukenbouwer: 'Hee, één gedeelte is beschadigd, deze kan ik zo niet monteren.' (Hier kwam nog meer ellende bij kijken maar dat zal ik jullie besparen.) Dan, 13 oktober, nogmaals een dag vrij genomen. Op deze dag bellen ze om 13:00 uur op: 'Goedemiddag, wij zouden vanmiddag bij jullie het blad komen plaatsen, maar deze is nog niet binnengekomen.' Oftewel, dit wisten ze al eerder. Als dit aan ons was verteld hadden we geen dag vrij hoeven te nemen. We hebben heel wat afgebeld, vaak beloven ze terug te bellen, maar dit doen ze maar zelden. We vroegen hoe ze dit op gingen lossen: onze opgenomen werkdagen vergoeden? Een cadeaubon? Of heel simpel een bos bloemen met een kaart? Nee.. niks.. Het blad ligt er na een half jaar nog steeds niet op. Hopelijk gaat dit volgende week donderdag wel gebeuren. Zo niet, dan rammen we de hele keuken eruit en gooien de zooi bij hun neer. Wij zijn er helemaal klaar mee.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Kolham
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door Martinus Hanse op vrijdag 7 sep 2018 18 | vestiging Wolvega
Bij aanschaf keurig geholpen. Hadden al wat voorwerk gedaan en de dame aan de andere kant van de tafel wist hier goed mee om te gaan. Uiteindelijk ook besloten om de bijkeuken er extra bij te doen zodat alles in dezelfde stijl is. Doordat we hiermee boven ons geplande budget kwamen gaf deze dame aan dat daar de bestaande wasbak en kraan door de monteur overgezet zouden worden in het nieuwe blad.

Montage kosten vond ik relatief hoog maar vanwege het composiet keukenblad wou ik geen risico's nemen met zelf installatie. Inmeten ging prima en uiteindelijk werd de keuken geleverd door 2 jonge mannen die met een superkeukens vrachtwagen voor de deur parkeerden. Opnieuw zeer vriendelijk en alles keurig op een veilige plek gezet. En toen kwam de montage. 2 monteurs, dezelfde die ook het inmeten hebben gedaan. Wisten op dit moment niet dat de bijkeuken ook moest en zaten al te kijken waar ze dat desbetreffende blok moesten zetten... toen ik aangaf dat dat om de bijkeuken ging gaf hij aan dat dat niet zo op papier stond maar prima. Vrij nors in reactie. Ik vroeg daarop of hij dus zoals beloofd de bestaande wasbak en kraan uit het oude blad wou over zetten. En daar was het antwoord nee op!! Toen ik aangaf dat dit toegezegd was leek hem dat weinig te schelen. Wat volgens de adviserende dame iig 2 dagen monteren was werd in 1 dag geklaard, met als resultaat een scheve kastenwand, een beschadigd aanrechtblad (kras in blad en een hoekje eraf), tekort gezaagde onderplint waardoor we een flinke zichtbare kier hadden. Nog geen achterwand, en waar de hoek zit, sloot het keukenblad niet goed aan op het andere deel, en nog wat kleinigheden.

Nieuwe blad liet eindeloos op zich wachten en telefonisch was superkeukens niet meer te bereiken. Beloftes werden niet nagekomen en terugbellen vanaf hun kant bleef uit. Kortom niet klantvriendelijk. Geld was binnen... dus op naar de volgende... dat zou hun slogan mogen zijn.

Uiteindelijk kwamen wij erachter waar het keukenblad geproduceerd word en hebben wij deze mensen gecontact om te achterhalen of het nieuwe blad wel besteld was zoals ze bij superkeukens zeiden. Maar dit bleek niet het geval te zijn. Want superkeukens probeerde te verkopen dat het blad beschadigd was geleverd, uiteindelijk is er iemand vanaf de fabrikant gestuurd om te kijken of hij het kon repareren. Deze man was zo eerlijk om te zeggen dat ondanks het vullen van de kras in het blad, dat deze door de lichtval toch zichtbaar zal blijven. Iets waar wij niet mee akkoord konden gaan. Uiteindelijk heeft het 6 maanden geduurd voordat de keuken klaar was. Een bosje bloemen voor het ongemak was op zijn plek geweest.... maar die blijft tot nog toe uit. Nooit meer wat vernomen. Onze keuken is nu prachtig en daar genieten we gelukkig van, maar ik zal in de toekomst toch naar een andere partij gaan voor een keuken, want de naam zegt helaas niks.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen geen verantwoordelijkheid”
Door Van Brakel op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Oss
Wat een simpel probleem was, bleek na 4 maanden niet opgelost. Verbruggen keukens/ super keukens steekt op geen enkel moment de hand in eigen boezem, neemt geen verantwoordelijkheid en communiceert niet en is zeer onvriendelijk in het oplossen vd situatie. Een zeer lakse houding van een bedrijf die het ook moet hebben van mond op mond reclame in de omgeving. Hopelijk gaat de eigenaar, overgeërfd en niet hoeven knokken, een keer in de spiegel kijken en zien wat hij nog kan leren in zijn vak want klantenbinding is er gewoonweg niet. Ik koop hier nooit meer een keuken en ga het niemand aanbevelen. Ik hoop dat de eigenaar gaat inzien dat 'zaken doen' zo niet werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact”
Door Daphne Mook op maandag 7 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
In september een keuken gekocht. De communicatie met Superkeukens is erg fijn, niet opdringerig maar juist meedenken en een vaste prijs. Daarna nog een keer aanpassingen doorgegeven en dat was geen probleem. Het inmeten en het leveren van de keuken is helemaal goed gegaan! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alles nagekomen”
Door Rosink op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Vriezenveen
Alles nagekomen wat er besteld is. Goed ontwerp van Patrick kleine keuken met heel veel ruimte. Prima aflevering door de mensen van Lowik en op de afgesproken tijd. Perfect gemonteerd door Jos. Superkeukens Vriezenveen een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Hnj van Dijk op maandag 13 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Superkeukens reageerd niet op mails met klachten .Wij ook problemen met montage bedrijf gehad .Wij zijn er klaar mee geen positieve reclame van ons
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Hans op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wij hebben een super ervaring met Super keukens Arkel, keuken was helemaal naar onze wens nauwkeurig en vakkundig samengesteld. ook de afhandeling en montage ging professioneel. wij hebben echt een super keuken!
FOTO VAN HANS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A.C. Hoeboer op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Kolham
Plaatsing nieuwe keuken. Bij de inrichting van de keuken goede adviezen gekregen. Hierbij is ook 3-D als hulpmiddel gebruikt.Hierna is de keuken door Bert ingemeten en zijn de keuken onderdelen op afgesproken tijdstip bezorgd. De monteur Bert, die de inmeting heeft uitgevoerd heeft de keuken ook naar alle tevredenheid geplaatst. De bestelde vaatwasser van Bosch was per abuis niet de juiste,maar dit is in goed overleg opgelost. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gideon op maandag 14 aug 2017 17 | vestiging Amsterdam
Erg tevreden met de keuken die we bij Superkeukens Amsterdam hebben besteld. Kundig geadviseerd, goede prijs, prachtige keuken. We zijn door meerdere verkoopadviseurs naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Tine krayo op maandag 13 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken, zeer goed geholpen . Echt de keuken helemaal tot hoe wij graag zouden zien aangepast. Keurig ingemeten en geplaatst .ik raad Super Keukens zeker aan ...
FOTO VAN TINE KRAYO
Keurig
Reactie of foto toevoegen
“Terukeren”
Door Cornelis op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Den Bosch
Onlangs weer een geweldige keuken gekocht bij Superkeukens Den Bosch. We zijn 3x verhuist en 3x hebben we de keuken bij Superkeukens gekocht. Enkele redenen waarom wij steeds terugkeren naar SK Den Bosch:
- Goede hulp bij het uitzoeken en tekenen van de keuken
- Deskundigheid
- Kleinschalig team zodat je niet steeds met iemand anders spreekt
- Eerlijke tips bijvoorbeeld m.b.t. apparatuur.
- Geen onzin met dagkortingen of ''als u nu beslist''
- Duidelijke prijzen die niet kunstmatig hoog zijn voor een afdingspel.
- Goed montageteam
- Goede aftersales service
- Verder zijn natuurlijk de keukens écht mooi, een eyecather in huis, van deze tijd en degelijk

Kortom, mochten we ooit weer verhuizen of toe zijn aan een nieuwe keuken, dan zal dat weer een keuken van SK uit Den Bosch zijn.
FOTO VAN CORNELIS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door Rene Postel op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben bij Superkeukens Oldenzaal onze keuken gekocht. Elders hadden we een supergaaf keramisch blad gezien welke we wilden hebben, en dat was totaal geen probleem gelukkig. De vriendelijke verkoper (Ronald) heeft echt zijn best gedaan om ons een product te verkopen naar onze wens. En zelfs de nazorg, waar we veel waarde aan hechten, is er uitstekend. Een ladegeleider haperde en na een telefoontje werd dit gelijk geregeld. Een fantastische zaak, ik zou iedereen Superkeukens Oldenzaal adviseren. En vooral fijn: geen ge-onderhandel over de prijs!!! Al die andere zaken waar we zijn geweest nemen je stuk voor stuk in de maling voor wat betreft de prijs. Superkeukens maakt hun slogan waar en verkoopt standaard voordelig geprijsd!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Abdulla Bostanci op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Huissen
Ik heb een keuken gekocht van 15k en deze is op afgesproken termijn geleverd. Tijdens de levering zijn er aantal zaken niet goed gegaan door apparaten niet te leveren, maar deze zijn deels goed terecht gekomen. Alleen het enige nadeel is dat de apparaten zijn geleverd nadat de monteur langs is geweest. Dus de keuken is gemonteerd muv producten die niet geleverd zijn.

Er zijn aantal zaken niet goed gegaan;
- tijdens de verkoop zijn er apparaten getoond en geselecteerd door ons. Achteraf zagen we dat er verkeerde producten zijn geselecteerd in de order en verkeerde is geleverd en gemonteerd. Dus je kiest voor type A en type B wordt geleverd. Terwijl je het idee had dat je voor type A betaalde.

- Producten die als eerst geselecteerd zijn, dus bij het eerste gesprek zijn bij 2e offerte verdwenen. Bijv tijdens de afspraak spreek je alles in detail net zoals een zijwandpaneel die gelijk moet zijn aan voorpanelen. Deze wordt bij eerste gesprek meegenomen in de offerte maar nadat je het geaccordeerd heb en paar keer voor aanpassingen gaat en dit laat doorvoeren (op ander vlak), verdwijnt dit uit de offerte. Je betaalt er niet voor, maar je mist het wel....

- Afmetingen die niet goed en duidelijk zijn besproken en achteraf zit je met een blad van paar duizend die niet past in de hoek.

- Onderdelen net als bestekbak tijdens gesprek afgesproken, maar niet meegenomen in de offerte en ook niet geleverd.

- Verkeerde kast geselecteerd voor een diepvries. We hadden gekozen voor een kleine diepvries in de hoge kast die 2 meter is en het apparaten aan de onderkant gekozen, maar na montage kon diepvries alleen maar aan de bovenkant geplaatst worden, dus verkeerde kast. Nu hebben we lades in diepvries die we niet bij kunnen en een huishoud trap gebruiken.

Nog andere kleine dingen, maar deze zijn niet waard om op te noemen. Ik heb een mail opgestuurd en alles duidelijk aangegeven, maar nog geen reactie. Ben benieuwd hoe dit afgehandel gaat worden. Gaan ze voor klant of voor geld. Ik zou een goede referentie zijn voor hun in mijn omgeving, maar geloof me dat dit te ver gaat. Mijn referentie krijgen ze zeker niet! In eerste instantie had ik een goed gevoel bij maar nu ben ik niet tevreden over de situatie. Dit is wat ik meemaak en wil graag met je delen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed”
Door Frans op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Zoeterwoude
vriendelijke en goede adviezen. Alles keurig verpakt geleverd zonder enige beschadiging. een uur te laat maar daar kunnen we mee leven, Goede instalatie instructies. Tot ons grootste blijheid paste alles op de mm. Heel knap van Superkeukens.
FOTO VAN FRANS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Toni op woensdag 20 sep 2017 17 | vestiging Hellevoetsluis
Door slechte montage van mijn eigen monteur alleen maar goede ervaring met Superkeukens Hellevoetsluis. Prima service, meedenken en aandacht. Uiteindelijk is de keuken goed gekomen. Ik zou hier zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect!”
Door G Schelling op donderdag 19 dec 2013 13 | vestiging Strijen
We zijn Super geholpen en geadviseerd bij de keuze en aankoop van de nieuwe keuken. Niet opdringerig, en voldoende tijd genomen voor het uitzoeken van de keuken. Ook met het plaatsen van de keuken zijn we prima tevreden. Dus Superkeukens is écht een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Frank op donderdag 3 mrt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij super keukens uit Amersfoort. Er is ruim de tijd uitgetrokken om de keuken samen te stellen met een uiterst vriendelijke prijs die we nergens anders hebben gekregen. Op afgesproken datum en tijd is er ook geleverd. Al met al zijn wij SUPER tevreden over superkeukens. Met vriendelijke groet, Frank
FOTO VAN FRANK
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Dick Pelle op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wat kan je nog meer zeggen bij de score 'super'? In ieder geval dat Superkeukens Arkel haar naam eer aan doet. Niet alleen tijdens de verkoop maar vooral de begeleiding en de service zijn meer dan voldoende in orde. I.v.m. onze verhuizing hebben we in 5 jaar dit nu twee keer meegemaakt. Ervaring voldoende dus om Superkeukens Arkel met deze waardering te belonen. Ga zo door mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken”
Door Joyce op zaterdag 6 feb 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Na redelijk goed geholpen te zijn met t uitzoeken van onze keuken was de plaatsing en de service erna erg slecht! Schroeven scheef in gedraaid apparaten niet goed aangesloten vervolgens monteur niet meer te bereiken. Beschrijving van Siemens apparaten niet in t Nederlands reactie zoek maar op internet hoe t werkt. Nu na 6 jaar kan je m weggooien hoogglans witte keuken maar de glans laat los.
FOTO VAN JOYCE
Detailfoto van loslatend folie
REACTIE VAN J HOUBEN
Blij met deze informatie. Ga ergens anders kijken voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pascalle Lancee op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht en ben super geholpen door de mensen uit de winkel in Utrecht boulevard er werd geluisterd wat ik wilde en dat is ook gebeurt... de keuken was optijd op de minuut. Ben erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en nu erg gelukkig ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie”
Door Huiberts op donderdag 9 jul 2015 15 | vestiging Broek op Langedijk
We hebben 8 jaar geleden een keuken laten plaatsen folie laat los op haast alle deurtjes . Contact gehad met een medewerker van superkeukens in Broek op langedijk. Deze wil het voor ons oplossen voor 3000 euro. Belachelijk veel geld. Toen we een onze ervaring op een site hadden geplaatst zijn gebeld door superkeukens de medewerker zou binnen 2 weken contact met ons opnemen hopelijk met een oplossing nu 2 maanden later nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Marcel Hofstee op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Super keukens. Wij hebben hier hele goede ervaring mee. Volgende keer als we een jeuken kopen gaan we hier zeker weer heen. Netjes geholpen door deskundig personeel. Vriendelijk en goede adviezen gekregen. Alles naar wens de keuken in kunnen richten en niets opgedrongen gekregen.
FOTO VAN MARCEL HOFSTEE
U keuken
REACTIE VAN VINCENT
Wat een mooi compliment en een prachtige keuken. Veel plezier hiervan. Met vr gr Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales”
Door van der Horst op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
De service in de winkel tijdens aanschaf is prima en verkopers denken mee etc. Helaas begint daarna pas de ellende aangezien SuperKeukens Utrecht samenwerkt met RS montage. RS montage kwam de keuken voor €100 inmeten ivm renovatie zodat alles perfect op maat zal zijn. Na enkele weken productietijd de afspraak gemaakt om de keuken te komen plaatsen. Hier speciaal een vrije dag voor gepland om monteur te kunnen ontvangen en het werk zal in 1 dag klaar zijn. De dag voor plaatsing werd ik gebeld door RS montage dat monteur ziek was en de keuken niet geplaatst kon worden volgens afspraak. Kan gebeuren, wel jammer dat het bedrijf geen zzp'ers achter de hand heeft of iets dergelijks want kost mij m'n vrije dag en jammer dat wij ivm renovatie minste prioriteit krijgen en dus moesten wijken. Toen keuken een week later geplaatst werd, bleek dat de inmeting niet goed gedaan was en deurtje miste en andere was te klein. Tevens kast beschadigd geleverd vanuit fabriek dus moet ook opnieuw besteld worden. Gaat in totaal om nog geen 20 panelen dus bijna knap dat het zo mis kan gaan! Monteur overigens top en een echte vakman die zich schaamde voor het slechte inmeet werk van zijn baas. Deze beste man is twee dagen bezig geweest dus kostte mij weer extra vrije dagen maar super netjes geplaatst verder en keuken gaat uiteindelijk erg mooi worden. Aftersales van Superkeukens zal de rest oppakken. Na veel over en weer gebel/gemail moeten wij weer de hele cyclus van bestellen en produceren afwachten aangezien de order gewoon bovenop de stapel gaat bij de fabriek en verschuild SuperKeukens zich achter RS montage die verzaakt heeft en wij de dupe zijn en weer twee maanden kunnen wachten om vervolgens weer vrij te moeten nemen om de laatste panelen begin 2019 te komen plaatsen. Uiteraard geen enkele compensatie ("want het meeste is goed gegaan...") wat dan ook want fouten maken is menselijk (ook al heb ik ze daar specifiek voor betaald) en de rest moeten we maar uitzoeken met RS montage terwijl wij de keuken besteld hebben bij SuperKeukens en niks met RS montage te maken (willen) hebben aangezien dat hun installatiebedrijf is. Je had maar 1 taak...kansloos!
FOTO VAN VAN DER HORST
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bas en Marijke op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Den Bosch
We hebben 'n SUPER keuken gekocht in den Bosch , we zijn er heel erg blij mee, prijs / kwaliteit bijzonder goed. We zijn zeer goed geholpen door Roland , hij heeft erg goed met ons meegedacht, ideeën aangereikt voor de juiste symmetrische opstelling ! Alles klopte perfect bij aflevering . De plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden zijn door Wilco fantastisch gedaan. Kortom twee zeer tevreden klanten en raden het iedereen super keukens den Bosch aan!
Reactie of foto toevoegen
“Glimmende en matte deuren”
Door Jannie Beekman op zondag 4 okt 2015 15 | vestiging Elburg
mooie keuken uitgezocht en keurig geplaatst door superkeukens Elburg , maar na 3maand al glimmende plekken rond het deur knopje op mijn matte deuren , geen probleem nieuwe deur gekregen en ook deze deur en alle andere deuren hebben nu het zelfde probleem ! Tot op heden is nog niks opgelost en vind dat erg naar want ik heb gevraagd of er niet iemand van de fabriek langs kon komen maar dat is tot opheden niet gelukt en zal ook wel niet gebeuren , heb wel teleurgesteld want nu moet er weer een nieuwe deur in en die gaat naar de fabriek om te kijken wat er mee aan de hand is nou ik vind het wel makkelijk weg komen zo ik vind gewoon dat er iemand moet komen kijken en ik ben netjes op mijn keuken laat ik dat nu even zwart op wit zetten . Heb mijn vorige keuken 18 jasr gehad en was tot op het laast heel netjes ! Ik wil gewoon dat er iemand onafhankelijk komt kijken wat er met die deurtjes aan de hand . Volgens mij zelf ligt het aan de top laag en anders niet !
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Zelfgeplaatste keuken
1 / 61
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (6 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (16 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (6 ervaringen), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (3 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBeuningen GLD (4 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
hBreda (6 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
iBroek op Langedijk (3 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
jBuitenpost , Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
kCapelle aan den IJssel (2 ervaringen), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
lCruquius (2 ervaringen), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
mDen Bosch (13 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
nEindhoven (5 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
oElburg (9 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
pEmmen , Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
qGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
rGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
sHeerlen (2 ervaringen), In de Cramer 148, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 575 12 30
tHellevoetsluis (1 ervaring), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (2 ervaringen), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (4 ervaringen), Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (4 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (3 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden (1 ervaring), Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (2 ervaringen), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (7 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (2 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen (1 ervaring), Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg (1 ervaring), Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (3 ervaringen), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (5 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden (1 ervaring), Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (25 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (10 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vlissingen , Mercuriusweg 26, 4382 NC Vlissingen, tel 0118 - 43 12 78
n1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
o1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
p1Wolvega (5 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
q1Zoeterwoude (7 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
r1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
s1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.