Feedback
6,5

Superkeukens

Score uit 217 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
44 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
Alternatieven voor Superkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 111 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Dronten Flevoland) score 9,8 uit 294 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 122 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 66 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 453 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 198 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 482 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 112 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 217 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren111 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster52 ervaringen

Per vestiging:
“10 jaar garantie niet nagekomen”
Door Ron op woensdag 3 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Ruim zes jaar geleden keuken aangeschaft bij Superkeukens Hoorn en inmiddels is er probleem ontstaan bij frontje en minimaal defect van folie. Bij verzoek dit op te lossen bleek er geen bereidwilligheid te bestaan om met een oplossing te komen. Het probleem zou kunnen worden verholpen door het frontje bijvoorbeeld te laten renoveren o.i.d. is mijn mening. Ondanks 10 jaar garantie op de keuken (waarvan de manager nota bene ervan overtuigd was dat er zo'n zes jaar geleden nog geen 10 jaar garantie bestond) werd de klacht niet opgelost. Mijn rechtsbijstandsverzekering zal ik wel gaan aanspreken nu. Overigens zijn er bij de oplevering van de keuken ook aantal zaken niet goed verlopen en deels goed afgehandeld en deels niet. Voert te ver om daarover uit te wijden alhier. Al met al geen aanrader voor toekomstige kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Jolanda Bakker op maandag 23 jan 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij SK in Hoorn tijdens verkoop goed geholpen onze wensen gezegd en hier hebben ze goed op afgestemd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. De monteur die los staat van sk keukens heeft verkeerd ingemeten zodat het blad 8 cm te kort was. Sk keukens hebben al het mogelijke gedaan om zo snel mogelijk een nieuw blad te regelen. Vanwege de kerstdagen ging dit helaas niet meer lukken. Vanwege de kerstdagen en omdat we eters zouden krijgen heeft sk keukens ons 250 euro gegeven voor een hapje te gaan eten met de kerst kan niet anders zeggen dan een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door Aalt-Jan van Hierden op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht, alle afspraken goed nagekomen.
FOTO VAN AALT-JAN VAN HIERDEN
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
+ Toon extra foto van Aalt-Jan van Hierden
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Corné op donderdag 18 mei 2017 17 | vestiging Capelle aan den IJssel
In februari is onze keuken geplaatst. De keuken, gekocht bij Superkeukens in Capelle a/d IJssel is volgens mij een goede keuken tegen een scherpe prijs. Het hele proces van kopen en de begeleiding daarin vond ik heel netjes en zeker niet opdringerig. Ik heb nooit het gevoel gehad dat er een handtekening moest komen. Pas na het derde bezoek waarbij door Superkeukens veel tijd is geïnvesteerd hebben we de keuken gekocht.

De contacten met de keukenbouwers verliepen echter niet altijd even soepel. Afspraken werden herhaaldelijk verplaatst of vergeten. De contacten verliepen via de keukenbouwers zelf en niet meer via Superkeukens. Een tip: Laat alle contacten met de keukenbouwer(s) via Superkeukens verlopen. Zo zijn ze zelf ook op de hoogte van de stand van zaken.

Positief:
De zeer goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken.
De zeer voorkomende manier van verkoop (absoluut niet opdringerig).
Na een paar uur naar huis gaan zonder een keuken te hebben gekocht is geen probleem.

Negatief:
Het maken van afspraken met de keukenbouwers

Mocht ik in de toekomst opnieuw een keuken nodig hebben, dan ga ik zeker weer naar Superkeukens. De goede begeleiding en de nette manier van verkopen spreken mij aan.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door A. van Vleeren op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Wolvega
Wij hebben 2 ervaringen met SuperKeukens uit 2007 en 2013. De eerste keuken geen enkele probleem mbt bestellen gehad of plaatsing. (+/- 8000 voor een "kleine" keuken). De tweede keer (duurder segment keuken) toch een aantal keer opnieuw zaken moeten afstemmen, 2x een nieuw werkblad geleverd ivm beschadigingen tijden transport (kan gebeuren). Kastjes wat scheef, maar dat werd hersteld. Maar het grootste irritatiepunt is de service na aankoop. Wij hebben op advies van de verkoper een Siemens vaatwasser aangeschaf, maar na 3 jaar en tig problemen is hij nu overleden. Superkeukens wil niks doen en verwijst naar Siemens en vise versa. Zelfs de rechtsbijstand komt weinig verder met deze partijen. De volgende keer dan maar een andere leverancier uitzoeken welke wel verantwoording neemt.
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie”
Door Huiberts op donderdag 9 jul 2015 15 | vestiging Broek op Langedijk
We hebben 8 jaar geleden een keuken laten plaatsen folie laat los op haast alle deurtjes . Contact gehad met een medewerker van superkeukens in Broek op langedijk. Deze wil het voor ons oplossen voor 3000 euro. Belachelijk veel geld. Toen we een onze ervaring op een site hadden geplaatst zijn gebeld door superkeukens de medewerker zou binnen 2 weken contact met ons opnemen hopelijk met een oplossing nu 2 maanden later nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Frans Alleman op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Broek op Langedijk
Vanaf het opstellen van de offerte door Ivar tot het plaatsen van de keuken door Chris en zijn team (stucen en leidingwerk en electra) zijn we zeer tevreden. Superkeukens is wat ons betreft super. Iedere dag weer genieten we van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS ALLEMAN
Zwarte hoogglans keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sabrina Meurs-Mens op zaterdag 10 jul 2021 21 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Superkeukens te Utrecht en zijn zeer tevreden met het gehele proces van de aankoop tot de plaatsing van de keuken. De verkoper heeft ons heel goed geholpen en denkt tevens met je mee. De prijzen zijn helder en duidelijk. Ook toen wij wegens privé omstandigheden de plaatsing van onze nieuwe keuken moesten uitstellen, werd hier adequaat op gereageerd. De plaatsing van de keuken is ook geheel naar wens verlopen. Al met al bevelen wij Superkeukens Utrecht van harte aan.
FOTO VAN SABRINA MEURS-MENS
Reactie of foto toevoegen
“Dachten goed mee”
Door Wim van Rossum op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben onze nieuwe keuken uiteindelijk hier besteld omdat we merkten dat er goed meegedacht werd en er sprake was van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alles is keurig geleverd en we genieten nu van onze nieuwe keuken. (plaatsing van de keuken hebben we zelf gedaan).
FOTO VAN WIM VAN ROSSUM
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VINCENT
Prachtig eindresultaat. Veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van den Berg op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Assen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken (type Casali) die we bij Superkeukens in Assen hebben gekocht. Het heeft ons de nodige moeite gekost om een keuken met alle bijbehorende apparatuur uit te zoeken, maar elke keer als we bij Superkeukens langs gingen, belden of mailden, werden we weer even vriendelijk en geduldig te woord gestaan en probeerden Robbert en Arjan op al onze vragen antwoord te geven en met ons mee te denken. Nooit hebben we ons opgejaagd gevoeld om snel te beslissen, bijvoorbeeld omdat er een of andere kortingsactie was (zoals bij een paar andere keukenzaken) en nooit werd geprobeerd ons iets op te dringen. We hebben het idee dat de keuken die we hebben uitgezocht een kwalitatief hoogwaardige keuken is, voor een relatief voordelige prijs. Verder hebben we gekozen voor iets duurdere apparatuur en spoelbak dan over het algemeen in de showroom te zien is, maar dat was gelukkig gewoon mogelijk. Zowel de levering als de montage is in één keer goed gegaan. We gebruiken de keuken nu vijf maanden en hebben nog steeds niks kunnen ontdekken dat tegenvalt of dat we liever anders hadden gehad. We zijn er gewoon heel blij mee!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
Kwalitatief hoogwaardige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons aanrader”
Door Daan op vrijdag 28 apr 2017 17 | vestiging Apeldoorn
Vriendelijk geholpen door vestiging Apeldoorn. Ze namen alle tijd voor ons, duidelijke tekst en uitleg en totaal niet het idee gekregen dat men ons iets probeert aan te smeren (wat we bij diverse andere keukenzaken wel hadden). Ook toen we onze offerte nogmaals wilden bijstellen, was er alle tijd om dit naar tevredenheid te doen. Voor de montage maakten ze gebruik van een zelfstandig monteur. Deze heeft de keuken in anderhalve dag geplaatst. Een echte vakman. Bij elke keukenplaatsing gaat wel 'iets' mis, maar bij ons had het meer te maken met onze eigen voorbereiding. Communicatie verliep soepel, ook na plaatsing. De prijs was echt een meevaller. We hebben een vergelijkbare keuken laten samenstellen bij een (duurdere) concurrent, en kwamen zo'n 3.500 euro duurder uit! We zijn nu inmiddels enkele maanden verder en nog steeds elke dag zeer blij met onze nieuwe keuken. Een aanrader dus!
FOTO VAN DAAN
Keuken in anderhalve dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Heijbroek op woensdag 7 apr 2021 21 | vestiging Amersfoort
Tijdens corona tijd meerdere fijne en veilige gesprekken gehad met de adviseur. We hadden al een goed beeld wat we wilden, maar Vincent Dijkers heeft ons uitstekend geholpen met advies en puntjes op de i. Concept van Superkeukens dat ze niet gooien met stuntprijzen die je direct moet ondertekenen was heel fijn. Eerlijke prijs waar je rustig over na mag denken. Top! Montage door een ervaren en perfectionistische monteur. Wat voor de klant heel fijn is :) Hoop dat deze keuken lang mee gaat, maar daarna komen we zeker hier terug!
FOTO VAN FAMILIE HEIJBROEK
+ Toon extra foto van Familie Heijbroek
+ Toon extra foto van Familie Heijbroek
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad”
Door TB op maandag 2 feb 2015 15 | vestiging Utrecht
In oktober en keuken uitgezocht bij SuperKeukens. Verkoper zeer vriendelijk en geduldig (verschillende keren langs geweest en her en der nog aanpassingen kunnen doen) en dacht goed mee met onze wensen. Na 8 weken werd keuken afgeleverd, en volgende dag geinstalleerd. Installateur heeft netjes gewerkt, maar liet ons wel met alle verpakkingsmateriaal (plastic, piepschuim, karton, hout) zitten, omdat hij dat zogenaamd niet mee kon nemen. Bij de installatie bleken verder een kast en de spoelbak beschadigd (tijdens transport?), niet juiste ladenkasten geleverd en grote, lichte vlekken op het composiet werkblad. Nieuwe spoelbak, juiste ladenkasten en een extra paneel voor de kast zouden worden nabesteld (levertijd: ongeveer 6 weken, wachten we nog op). Voor beschadiging van het werkblad zou een monteur worden ingeschakeld. Deze nam contact op en gaf aan dat we vooral goed moesten schoonmaken met schuurmiddel, evt enkele keren. Uiteraard niet geaccepteerd dat we dit zelf moesten oplossen, waarna monteur (van de leverancier) alsnog langskwam. Hij kreeg de verkleuringen niet weg, ondanks gebruik van een scala aan schuurmiddelen. Daarmee heeft hij zelfs het werkblad wat opgeschuurd, waardoor het op dat stuk lichter is geworden. Hij zou terugrapporteren dat hij de vlekken niet kon verwijderen. Na 2 weken (!) bericht van SuperKeukens dat de vlekken op het werkblad niet verwijderd konden worden en dat het niet mogelijk was dat het werkblad zo geleverd was! Met het verzoek contact op te nemen met onze verzekeraar! Ook ontkende de installateur nu dat de vlekken zo sterk aanwezig waren bij de montage ("er waren wel wat vlekken, maar niet zo erg")! Woedend SuperKeukens gebeld en nu afgesproken dat er een onafhankelijke expert naar komt kijken. Dat moet nu nog gebeuren, duurt opnieuw erg lang. Zeer benieuwd hoe dit afloopt... Voorlopige conclusie: voortraject prima, nazorg om te huilen... Alle communicatie gaat traag en ze proberen lastige schade gewoon op de koper af te schuiven... Dus: SuperKeukens, de naam zegt niet alles...
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Paas op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Veenendaal
Prima geholpen, goede communicatie en alles liep volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 13 augustus 2019: Wij hebben een keuken gekocht die inmiddels is gemonteerd. Onze ervaringen bij de aankoop was prima. Zij waren het derde bedrijf dat we binnen liepen. Wij werden daar vriendelijk ontvangen, en uiteindelijk heeft dat tot de aankoop geleid. Ook werd een oven, afzuigkap en kraan gekocht. De rest vd apparatuur was nog geen 4 jaar oud, zo dat we besloten om deze weer in de nieuwe keuken te plaatsen. Onze zonen hebben de oude keuken gesloopt en gezorgd dat alle contactpunten etc weer op de goede plek kwamen. Vervolgens is de keuken 2 dagen voor plaatsing geleverd en daarna dus geplaatst zonder problemen. Het ziet er netjes uit, alles werkt en het wachten is nu nog op de stukadoor maar die heeft geen relatie met superkeukens. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de inzet”
Door Fam. C.H.t Vink op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij super keukens in Amersfoort, we werden goed geholpen door Arthur hij had veel geduld , de keuken werd gemonteerd door rs montage dit ging niet goed we moesten bellen waar de monteur bleef toen Tom kwam heeft hij er alles aan gedaan dat wij een mooie keuken kregen een groot compliment. Voor Tom bedankt Tom voor je inzet
FOTO VAN FAM. C.H.T VINK
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Fam. Jansen op zaterdag 23 sep 2017 17 | vestiging Elburg
De aankoop , het aanleveren, het monteren en oplevering hebben we als heel positief ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellende ervaring”
Door Paul op donderdag 24 mei 2018 18 | vestiging Cruquius
Ronduit teleurstellende ervaring. Tijdens de verkoopfase ging het nog wel goed. De adviseur dacht goed mee, geen opdringerige verkoop en aantrekkelijke prijzen. Maar de uitvoering is een compleet drama. Ik had 2 keukens besteld en het begon al met een verkeerde aflevering, de keukens werden omgewisseld. Daardoor kon de monteur van JM Montage niet aan de slag en moest ik enkele weken wachten voor dat de keukens teruggewisseld waren en weer gemonteerd konden worden. Toen bleek dat de afmetingen niet klopten, enkele kasten waren te hoog en sommige onderdelen waren stuk. Het duurde weer ruim een maand voordat de juiste onderdelen geleverd en alsnog gemonteerd konden worden. En weer klopte het niet, dit keer verkeerde afmetingen van de plinten. Conclusie: Verkeerde levering, foutieve maten, matig montagewerk en 4 maanden na bestelling zit ik nog steeds met een half afgebouwde keuken.
FOTO VAN PAUL
Scheve smetplint
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in folie van keuken na 3 jaar”
Door Dao op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Eindhoven
Ik heb momenteel ook een klacht bij superkeukens open staan. Ik ben van de kastje naar de muur gestuurd. Typisch een zaak zolang het goed gaat, maar zodra je een klacht hebt..... vergeet het maar
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Harry van Gils op donderdag 18 aug 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Samen met de verkoper een geweldig mooie en praktische keuken samengesteld. We hebben in alle rust, meer dan 3 uur, onze droomkeuken samen kunnen stellen. De keuken kon ivm de naderende vakantie snel geleverd worden. Het grote voordeel van Superkeukens Oldenzaal is dat niet allen het plaatsen van de keuken geregeld kan worden, maar de hele verbouwing. Leiding werk, Elektra, Centrale verwarming, Stukadoor, tegelwerk, montage. Het overgrote deel is door Fabian uitgevoerd. Een zeer allround vakman, die ik zeer kan aanbevelen. Alles is zo geworden zoals we gepland hadden. Super!
FOTO VAN HARRY VAN GILS
Geweldig mooie en praktische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mijn keuken na 5 jaar”
Door Frank op vrijdag 19 sep 2014 14 | vestiging Zoeterwoude
Inmiddels hebben wij onze keuken 5 jaar en is deze nog steeds in een perfecte staat. Na de aankoop van ons appartement hadden wij bij verschillende keukenzaken, maar bij de meeste zaken werden wij met onze leeftijd (toen der tijd 22 jaar) niet eens serieus genomen. Nadat wij zeer vriendelijk ontvangen werden in Zoeterwoude waren wij er eigenlijk al redelijk snel uit. Inmiddels is de keuken 5 jaar oud en zijn er verschillende dingen fout gegaan. De vaatwasser was binnen een jaar stuk, na 3 jaar was er vochtschade in één van de deurtjes en de koelkast gaf een storing een half jaar na de garantieperiode. Alle deze punten zijn perfect opgelost!
- De vaatwasser was een nieuw model en hierdoor moesten wij helaas wachten op reserve onderdelen. Resultaat was dat we 2 weken hier geen gebruik van konden maken.
- Het keukendeur probleem was opgelost nadat wij langs waren geweest in het filiaal met een foto van het probleem. Zonder enige discussie werd er kostenloos een nieuw deurtje besteld.
- De koelkast gaf een foutmelding, hiervoor kwam de leverancier langs. De leverancier gaf aan dat zij het probleem niet konden verhelpen en stuurde ons vervolgens een rekening, omdat er discussie ontstond over de plaatsing. Na een telefoontje met Superkeukens is afgesproken dat zij de kosten op zich zouden nemen (wat ze ook gedaan hebben).
Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de service die dit filiaal geleverd heeft (vooral de after sales)!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Natascha Davis op vrijdag 28 jul 2017 17 | vestiging Elburg
Ruime keuze aan keukens, erg vriendelijk personeel. Ze hebben alle tijd en veel geduld, de levering was ook erg snel. Mijn ervaring met superkeukens is erg positief en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professionele montage”
Door Gerrit en Harma van der Laan uit Ede op dinsdag 23 aug 2016 16 | vestiging Beuningen GLD
Gisteren en vandaag onze keuken zeer professioneel geplaatst door instellateur Martin Nieuwhoff. Alles klopte, was aanwezig en correct geleverd door Superkeukens Beuningen. Alles kwam ook overeen volgens het plaatje. Geen enkele beschadiging en alles goed in plastic verpakt. Met dank aan de medewerkers Guus, Rob, Sjoerd en Patricia van de eigenaar Jansen Totaal Wonen. Ook dank aan een medewerkster uit Tiel die daar in een weekend (naam vergeten) meehielp en de correcte bezorgers. Je hoort regelmatig rare verhalen over keukenleveranciers. Is hier niet het geval. Het is met recht een Superkeuken. Nogmaals hartelijk dank.
FOTO VAN GERRIT EN HARMA VAN DER LAAN UIT EDE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Bertrums op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Den Bosch
In februari 2017 heb ik een hele mooie keuken gekocht bij superkeukens in Den Bosch. Ik had een idee van hoe deze er uit zou moeten zien en had al bij verschillende keukenspecialisten en mijn voorstel uit laten werken. Wat ik elders vervelend vond (de onduidelijkheid over de kosten en gesjoemel met veel te hoge prijzen die plots daalden als je een zuur gezicht trok) was bij superkeukens totaal anders. Jamie was volledig transparant w.b. de kosten en dacht mee aangaande mijn ontwerp en hoe ik dit binnen mijn budget kon laten maken. Hij maakte meerdere tekeningen en niets leek hem te veel. Nog eens kijken, nog eens veranderen. De keuken werd op tijd geleverd en was binnen de aangegeven tijd keurig in elkaar gezet door een zeer vriendelijke en kundige man. Niets werd gemist, alles deed het goed. Diezelfde avond kon ik koken en nu, 8 maanden later, geniet ik nog iedere dag van mijn mooie kookeiland waar we gemakkelijk met velen samen kunnen koken. Kortom, ik ben super tevreden en ondertussen heb ik meerdere mensen naar superkeukens gestuurd die tot nu toe ook goede ervaringen hebben.
FOTO VAN M. BERTRUMS
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door P. Tempelman op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Capelle aan den IJssel
Als je een mooie keuken wilt ga dan naar Superkeukens Capelle. Echt in één woord SUPER!! Superkeukens Capelle is een zeer betrouwbare zaak. Je krijgt mooie realistische prijzen. Je wordt totaal niet opdringerig geholpen maar krijgt goede informatie en tips. We zijn diverse keren langs geweest en elke keer word je vriendelijk en goed geholpen.
De offerte is gemaakt door Rosalie in een prachtige 3D tekening. We hebben al onze wensen uitgesproken, ze denkt geweldig goed met je mee en is ontzettend vriendelijk. Je mag zo vaak terugkomen als je wilt. Uiteindelijk hebben wij een mooi ontwerp gekregen met prachtige combinaties. Het inmeten ging zeer goed. De levering was zoals afgesproken en goed. De communicatie voor de levering en daarna (after sales) is top met Niels, Martin en René. Bij ons zat er een klein scheurtje in een kast (transportschade) en die werd direct opnieuw besteld, totaal geen enkel probleem. Binnen enkele weken direct mooi opnieuw geplaatst. Onze hoekkeuken is geplaatst door hun vaste monteur Pim. Dat is echt een kanjer: werkt snel, zeer vakkundig, heeft oog voor details, netjes en vriendelijk. Super netjes en prachtig geplaatst!!
Het eindresultaat voldoet aan al onze verwachtingen. Geweldige kwaliteit kasten en werkblad. We hebben de keuken nu 4 maanden in gebruik. Wij zijn heel erg tevreden over Superkeukens Capelle en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Ze zijn eerlijk, betrouwbaar, mooie prijzen, komen afspraken na, vriendelijk, snel, netjes, geweldige montage. In één woord een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Geen bestekladen”
Door Henk van den Boogaard op dinsdag 20 mrt 2018 18 | vestiging Middelburg
Allereerst moet gezegd worden is onze mening dat we een kwalitatief prima keuken gekocht. Echter door een paar gevallen nadat de deal was gesloten ontstond er enige verwijdering tussen verkoop en klant (wij dus). De apparatuur bleek bij een gespecialiseerde winkel stukken goedkoper te zijn. Over dit prijsverschil viel niet te praten. Geen probleem alleen een beetje lastig. Daarna bleek dat er bij elke kleine verandering die wij nog graag wilden uitvoeren er een giga hoofdprijs voor werd gevraagd. Tot grote verbazing echter blijkt dat er in de geplaatste keuken geen bestekladen zitten. Volgens de verkoper zouden wij die zelf uit de offerte hebben laten verwijderen! Dit is echter totale onzin. Wie wil nou een keuken zonder bestekladen. Ergens anders die dingen bestellen is ook alleen maar extra werk, tijd en geld! Maar mijn vermoeden c.q. wetenschap is, dat bij de laatst aangepaste offerte de prijs is gedrukt door het weglaten of veranderen van een aantal onderdelen. Niet goed opgelet dus bij het zetten van de handtekening. Daarna kwamen we dus erachter. We hadden alleen niet gezien dat o.a. zelfs de bestekbakken waren verdwenen terwijl die wél in 2 eerdere offertes stonden beschreven. Nu kunnen we deze nog nabestellen voor de prijs van € 80,00!! Hier heb ik dan geen woorden meer voor........ maar die bestellades koop ik wel ergens anders. Zoals ik overigens op internet zie voor de helft. Aanvankelijk HAD ik een goede indruk van Superkeukens maar in de praktijk valt dit dus tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Brommer op maandag 22 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima advies, prima geholpen, kwalitatief goede keuken voor scherpe prijs. Professioneel geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“aanvulling mijn kritiek van maart 214”
Door L. op woensdag 14 jan 2015 15 | vestiging Amersfoort
In een eerder review heb ik de nodige klachten geschreven. Hierop heeft Superkeukens mij gebeld. Eerst werd mij verweten dat ik niet eerst naar de zaak was gekomen en gelijk een klacht op internet had geplaatst. Beetje vreemd, immers waarom niet? Mag toch schrijven als er iets mis is? Komt later wel het vervolg als er iets mee gedaan is, zoals nu. Er zijn nog maanden overeen gegaan, ok ontstond er discussie over de maten opname. Wij zeggen: er is verkeerd gemeten...Superkeukens zegt: we hebben de maten aangehouden zoals op papier staat en daar heeft u voor getekend. Er bleek een overstek van het keukenblad op te staan, wat absoluut niet de bedoeling was.Wij hebben dat niet gezien, maar wij zijn ook geen keukendeskundigen.Wij vinden dat we er op moeten kunnen vertrouwen dat, wat zij op papier hebben gezet qua maten ook moet passen en op papier staat wat is afgesproken. Afijn. Er was een mooie oplossing mogelijk volgens Superkeukens, maar dan moesten wij ruim €3000,- voor betalen. Geen optie dus. Andere noodoplossing zou ruim €500,- gaan kosten. Vonden we ook niet correct, immers bleven wij bij ons standpunt dat wij hier geen schuld aan hadden. Uiteindelijk zijn we maar akkoord gegaan met de minder fraaie oplossing en hebben de 500,- terug weten te brengen naar 300,- . Vorige week (tja, heeft lang geduurd) kwam de monteur. Helaas bleek niet alles op het lijstje uitvoerbaar te zijn van de toch al "noodoplossing" (keukenblad inkorten). Maar we doen het er maar mee. Het is in ieder geval wel verbeterd met wat het was (voor 300,-!!!). Dus toe maar. Inmiddels ben ik er wel achter dat de wel fraaie oplossing van Superkeukens van ruim 3000,- , elders € 1200,- kost.Maar nu krijg ik vast weer een reactie van ze, dat ik dit laatste weer hier schrijf en niet eerst aan hun laat weten. Al het overige is wel bij ze bekend overigens.

Oorspronkelijke ervaring van 26 maart 2014: Twee jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Alles was perfect doorgesproken van te voren met Bart Bakker die er helaas later niet meer werkte. Toen de keuken kwam bleek een aanrechtblad te lang te zijn. Hij moest namelijk gelijk eindigen met de boven en onderkasten, omdat er een losstaande koelkast naast kwam te staan. Eigenhandig was (later?) er een overlap berekend van 3 centimeter. Dus koelkast kon er niet tussen en er moest een mooie plint van de muur. De monteur heeft er een stukje vanaf gezaagd, maar niet genoeg, kon niet anders, zei hij. Koelkast paste maar plint niet meer. Moesten we zelf maar een oplossing voor zoeken. Die we tot op heden nog steeds niet weten overigens. Dus nog steeds niet afgewerkt. Inmiddels de keuken 2 jaar in gebruik. Hij was ook weer niet supergoedkoop, ruim 11.000,-. In de draai-hoekkast is al een plastic steuntje afgebroken van een draaiplateau. Ook in een kleine apothekerskast is een plastic verstevigings- palletje afgebroken. Bij het gootsteenkastje is de folie bekleding al behoorlijk beschadigd. Immers kom je toch met je nagels er tegen aan als je het deurgreepje vastpakt. Ondanks dat we in de winkel dus bij aankoop vriendelijk werden geholpen, achteraf spijt! Kwaliteit laat zeer te wensen over! Geen idee of er nog garantie zit op dit soort dingen. We moeten nog steeds actie ondernemen over deze zaken, maar aangezien mijn man in de tussentijd behandeld moest worden voor kanker, is dat er nog niet van gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens”
Door Fred van Bentum op maandag 11 mei 2015 15 | vestiging Utrecht
Vorige keer bij Henk van Keulen geweest ,echt een hele goede verkoper toen. Voor de tweede keer geweest ,goed gesprek gehad ,offerte was mooi ,we waren eruit ,toen vroeg mijn vrouw of in de offerte kon worden opgenomen als ons nieuwbouwhuis niet doorgaat de offerte dan ook vervalt.ivm geen huis ,geen keuken nodig .Toen veranderde de toon van Hans ,oké dus niet getekend ,maar belooft dat als de handtekening is gezet we de offerte alsnog komen tekenen .Hans was teleurgesteld wat ik me goed kon voorstellen .,hadden we niet verwacht Maar het is niet anders .Hans zou de offerte nog even langslopen en dan opsturen naar ons .3 weken verder nog niks gehoord of gezien van Hans van Keulen van Superkeukens .Heel erg jammer en kinderachtig van Hans ,jammer

Oorspronkelijke ervaring ontvangen 17 april 2015: Wij zijn geholpen door Henk van Keulen ivm een offerte voor onze nieuwe keuken .Wat een geweldige verkoper is dit ,heel erg vriendelijk ,dacht heel erg goed mee ,was niet opdringerig ,dacht ook mee over ons budget,kwam met goede en mooie oplossingen ,nam alle tijd voor ons om alles goed uit te leggen en te laten zien ,een top verkoper ,waren ze allemaal maar zo .dan zouden mensen wat makkelijker naar binnen gaan bij een keukenwinkels .We kregen de offerte via de mail opgestuurd, voordat we thuis waren was de offerte al binnen ,Henk alvast heel erg bedankt ,Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Wenda van der Linden op woensdag 25 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Prima geholpen bij het kopen van onze keuken. Zeker aan te bevelen, fatsoenlijke behandeling en goede prijs!
FOTO VAN WENDA VAN DER LINDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Doorhangende kast”
Door Bertens op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Tilburg
Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie
REACTIE VAN BERTENS
aanvulling review
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.P.Smeets op dinsdag 16 aug 2016 16 | vestiging Oss
Aanschaf keuken. Prettige bediening in de zaak, goede informatie, meedenkend. Mooie keuken en goede installatie en service. Ook kledingkasten bij dit bedrijf besteld. Eveneens prima service. Verbruggen Megastore een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C. Tournij op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
Met een plattegrond op zak , op naar Superkeukens. Ontzettend vriendelijk geholpen door Esther, en binnen een "paar" klikken op de pc stond er de keuken naar onze zin.
De levering duurde ook maar een aantal weken. Super. De montage door Mark gedaan, ook Super, we zijn heel tevreden. Zo Super kan het zijn bij Superkeukens.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door Remco Verbiesen op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Tiel
Mooie keuken gekocht bij Superkeukens tiel.Snel en goed geholpen door Demi, Niks was te moeilijk. Levertijd wel wat vertraagd door corona (maar daar kon niemand wat aan doen).Ook de montage verliep goed zoals gepland, Zal volgende keer zeker weer voor superkeukens tiel kiezen.
FOTO VAN REMCO VERBIESEN
Donkere hoekkeuken
+ Toon extra foto van Remco Verbiesen
Reactie of foto toevoegen
“Keramische inbouw kookplaat”
Door MJH Deenen-Lowis op dinsdag 12 sep 2017 17 | vestiging Horst
onze keuken was niet gekocht bij Superkeukens, toch alle tijd genomen om ons te adviseren over keramische inbouw kookplaat, die helaas door een ongelukje gesneuveld was en vervangen moest worden door een nieuwe. Geen grote aankoop, toch zeer behulpzaam ( verkoper Gert-Jan.)
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Moniek op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Horst
Hele slechte ervaring gehad met deze zaak. De tekening was niet in orde waardoor de quooker niet paste. We moesten zelf voor een oplossing zorgen. Daarnaast waren er ineens laden getekend waar kasten moesten komen. Hier zijn wij tijdens de oncomplete levering achter gekomen. Daarnaast nog 5 weken moeten wachten op de nalevering. Er was geen tegenmoetkoming mogelijk voor de fouten die zij hebben gemaakt behalve een slechte 4delige pannenset. Ik raad ten zere af om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Dominique van den Heuvel op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Mooie keuken , wand met apparaten erin en een eiland. Heel goed
geadviseerd door Rob. Zelf gemonteerd door een man van een vriendin van mijn vrouw. 1 Plint niet goed, binnen week andere. Kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor een mooie prijs”
Door Melissa op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Den Bosch
Erg tevreden over Superkeukens Den Bosch. Zeer goed geholpen en ze denken goed mee. Keuken was op tijd binnen en monteur heeft het keurig gemonteerd. Er was alleen de verkeerde koelkast geleverd door de fabrikant, dit werd snel opgepakt en kon gelukkig snel geleverd en gemonteerd worden. Al met al, erg tevreden! Mooie keuken voor een mooie prijs.
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Keuken strak geplaatst”
Door Lars Albronda op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en op advies van vrienden zijn wij voor het eerst naar Superkeukens gegaan. We werden uitstekend geholpen er werd geluisterd naar onze wensen waarna je stap voor stap je keuzes maakt en advies krijgt tot dat we onze droomkeuken hadden samengesteld.

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Montage/levering is 2 weken geleden gebeurd. Bij levering kwam de chauffeur met de mededeling dat we nog moesten betalen terwijl wij dit al netjes van te voren hadden gedaan. Dit schijnt vaker voor te komen en nadat ik het bankafschrift had laten zien was het alsnog akkoord. Onze ervaring is zeer positief betreft de montage. De monteur werkte erg netjes en bovendien snel. Er was 2 dagen montage tijd gerekend maar hij was ruim binnen de tijd klaar en dit is niet omdat het een beunhaas was. De keuken zit er super strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C.J.T. van den Berg op woensdag 13 jan 2016 16 | vestiging Almere
Ik heb een rechte keuken met apparatuur gekocht bij Superkeukens Almere.
Daarbij nog enkele wensen zoals vensterbank in de zelfde kleurstelling. De verkoper was goed terzake kundig daar ik de keuken zelf ging plaatsen. Kortom goede tips, levering op tijd en naar mijn gevoel niet te veel betaald. Keuken is inmiddels geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Satyane op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht bij Ronald Massing Superkeukens in Utrecht. Echt super geholpen, en hij heeft meegedacht, heel vriendelijk, totaal niet opdringerig zoals de keukenconcurrent waar ze meteen over teken begonnen. Echt super tevreden. Ik zou iedereen die een keuken nodig heeft aanraden naar Superkeukens te gaan. Geweldige service eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen
“Klopte niet”
Door Gideon Leeuwis op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Arkel
ik heb mijn keuken hier besteld alles was mogelijk en was precies zoals we wilde, totdat hij werd geleverd en bleek dat er een aantal dingen niet te kloppen zoals ik besteld had en het duurde 4 leveringen voordat ik de keuken had zoals hij moest zijn compleet was alleen niet zo als ik hem besteld had. ik baal echt van deze zaak is echt amateuristisch ik zal hier nooit meer iets kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gehoplen”
Door Rudi Vrieze op maandag 13 jul 2015 15 | vestiging Terborg
Wij zijn super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Vriendelijke en deskundige verkoper ( Bobby ) ook het plaatsen is goed gegaan. Helaas is de oven er nog steeds niet maar dit probleem licht bij Siemens Superkeukens doet alles om dit problemen te verhelpen . Ik kan dan ook iedereen aanraden om een keuken in Terborg te kopen bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door Cees van den Putte op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Tiel
Mooi keuken gekocht bij super keukens plaatsing ging toppie wat vertraging met de levering maar met het eind resultaat tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Apothekerskast”
Door Renate en Rikkert op zondag 28 jun 2015 15 | vestiging Beuningen GLD
De service tijdens gesprek was goed en de keuken is prachtig. Wel is er iets mis gegaan in de communicatie. Bij levering bleek een hoge ladekast in plaats van apothekerskast geleverd te zijn. Tijdens de twee gesprekken hadden we duidelijk aangegeven dat het een apothekerskast moest zijn, maar dit is dus niet doorgevoerd. Superkeuken legt de fout geheel bij ons. Wij hadden de elementenlijst inderdaad wel gelezen, maar niet goed geinterpreteerd. Ons advies bij aankoop: loop de elementenlijst mondeling door en check zo of alles erin zit. Jammer dat superkeukens dit zelf niet initieert om zulke vervelende misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Wisselende ervaring”
Door J van Tintelen op dinsdag 22 jun 2021 21 | vestiging Tiel
Ervaring met Superkeukens is wat wisselend. Verkoop en advies positief! Echter service en levering liet wat te wensen over. Vertraging in levering materiaal en een beschadigd deurtje. Prima en deskundige montage.
FOTO VAN J VAN TINTELEN
REACTIE VAN FRANK EVERS
Mag ik vragen wat de kleur is van deze mooie keuken?
REACTIE VAN JENNY VAN TINTELEN
De kleur staat in de offerte geboekt als Steengrijs Supermat 341
Mvg Jenny
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Marcel Hofstee op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Super keukens. Wij hebben hier hele goede ervaring mee. Volgende keer als we een jeuken kopen gaan we hier zeker weer heen. Netjes geholpen door deskundig personeel. Vriendelijk en goede adviezen gekregen. Alles naar wens de keuken in kunnen richten en niets opgedrongen gekregen.
FOTO VAN MARCEL HOFSTEE
U keuken
REACTIE VAN VINCENT
Wat een mooi compliment en een prachtige keuken. Veel plezier hiervan. Met vr gr Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Sabine Wesseling op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Prachtige keuken, deuren en laden netjes afgehangen, mooie apparatuur en de montage ook in één keer perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met fronten”
Door Jannie de Ruijter op donderdag 27 dec 2018 18 | vestiging Huissen
Wij hebben bij Superkeukens in Huissen een keuken gekocht. Na ongeveer 2,5-3 jaar kregen wij een bobbel/blaas op een kastje. Hier 2x over gebeld. Was allemaal moeilijk omdat mogelijk het model niet meer te verkrijgen was. Zouden na het 2e belletje in juni 2017!!! Kijken wat men kon doen. We zijn nu 1,5 jaar verder en de terugkoppeling moet nog steeds gebeuren. Wat vindt ik dit slecht!
FOTO VAN JANNIE DE RUIJTER
Gebobbeld frontje
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door S. Macit op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Na een aantal andere keukenzaken langs te zijn geweest, kwamen we uiteindelijk bij Superkeukens Den Bosch terecht. Wij zagen meteen een aantal pluspunten ten opzichte van de andere winkels. Ten eerste werd de keuken niet op papier getekend, maar was in 3d te zien op een tv-scherm. Hierdoor kregen wij meteen een beeld van hoe de keuken eruit kwam te zien. Super dus. Daarnaast waren wij blij verrast toen we de totaalprijs kregen te horen. Die lag namelijk een stuk lager dan de prijzen die ze in de andere winkels hadden genoemd voor dezelfde keuken. Het was ook fijn dat er meegedacht werd en dat al onze wensen mogelijk waren. Wij hoorden eerder nl. alleen maar dat alles wat we wilden 'wel hoorde in de duurdere categorie' etc. terwijl Superkeukens juist zei: 'oh nee hoor, dat scheelt bijna niet.' Lekker eerlijk dus! Al met al, eerlijke mensen, die afspraken nakomen, niet opdringerig zijn en kwaliteit leveren. Petje af voor Jorick en Roland van Superkeukens Den Bosch!
FOTO VAN S. MACIT
Reactie of foto toevoegen
“Lastige montage”
Door Janske op dinsdag 4 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Een keuken ontworpen en uitgekozen, zonder apparatuur. Er werd goed meegedacht en we hebben het redelijk snel allemaal in bestelling kunnen zetten. Montage was wat lastig maar de service was erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Esmee op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
Er werd naar ons geluisterd, de samenwerking was goed en het eindresultaat is prachtig! In september 2018 waren wij voor het eerst bij Superkeukens Amsterdam. Wij hadden namelijk een keuken nodig voor onze nieuwbouwwoning welke in oktober 2019 opgeleverd zou worden. Na eerder bij andere keukenzaken te zijn geweest, was dit echt een verademing. We werden goed en met geduld geholpen. Er werd naar ons geluisterd en samen met Astrid zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen. Voor ons was het de eerste keer dat wij een keuken kochten. Astrid heeft ons fijn begeleid en met ons meegedacht over wat wel niet praktisch is. Fijne adviezen en begeleiding maar niks wordt je opgedrongen! Ook toen wij nog een keer terug wilde komen afgelopen zomer om de kleuren nog eens door te nemen voor de definitieve bestelling werd gedaan, werden wij weer hartelijk ontvangen. Ten slotte niet geheel onbelangrijk: De keuken werd op tijd, in één keer geheel compleet en passend geleverd. Wij raden Superkeukens Amsterdam zeker aan!
FOTO VAN ESMEE
Keuken met hoekstuk
REACTIE VAN ESMEE
nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Betty en Tom op zondag 16 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Net als in ons vorige huis hebben wij ook nu weer een keuken van Superkeukens. De vorige keuken was al mooi maar deze is super. Bij het ontwerpen van de keuken is goed meegedacht door Roland van Superkeukens in Den Bosch. Door middel van 3D tekeningen van de verschillende ontwerpen hebben we een goede keuze kunnen maken. De prijsstelling was helder. We zijn erg tevreden met het resultaat en de vakkundige montage. De keuken is nu een half jaar in gebruik en we hebben er dagelijks plezier van.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met plaatsing en apparatuur”
Door Claessens op vrijdag 14 jul 2017 17
Keuken in april gekocht, in juni gezet. Gelijk gemaild dat apparatuur niet aan verwachtingen voldoet. Oven is te laag geplaatst ( 17 cm onder aanrechtblad), zodat ik op de knieen moet zitten om de oven te bedienen en word aan buitenkant gloeiend heet tot 70/80 gr. en word ff gezegd , dan zal er el een kamertemperatuur van 40 gr . heersen!inductiekookplaat tikt tijdens het gehele kookproces , de koof van afzuigkap is scheef geplaatst en sluit niet aan , fluit op stand 2 en maakt herrie als een opstijgend vliegtuig. Achterwand is gelijk de kastjes scheef afgezaagd en er is geen achterwand geplaatst in het kastje onder de spoelkast. Een bovenkastje beschadigd en een kastje verkeerde maat geleverd.Daarbij heeft de monteur onze witte muur vuil gemaakt. Meerdere malen zaak bezocht en er zou een oplossing komen.
1) oplossing keukenkastje: worden besteld, over achterwand onder spoelbak word aangegeven dat ze dat nooit leveren.
2) oplossing oven: "zijn"bereid te ruilen, mits niet gebruikt ( maar dan moet ik via internet uitzoeken welke) , maar dan zal er ook een nieuwe inductieplaat moeten aangeschaft worden, want ze nemen geen apparatuur terug. Bij aankoop hebben ze niet eens voorgelicht dat er een probox geplaatst moet worden onder de kookplaat, als ie onder aanrechtblad geplaatst word. We zijn niet voorgelicht over de apparatuur. Pas als de inbouw is krijg je gebruiksaanwijzing en daar staat in dat je dieren en kinderen niet in de buurt van de oven moet laten komen vanwege verbranding., terwijl dit een open keuken is. Zeer slechte "deskundige "voorlichting, terwijl op hun side heel iets anders staat.
Oplossing 3) nog steeds geen!.

We hebben een nieuwe keuken, waarin we de oven niet kunnen gebruiken en dan de vraag is als ie omhoog geplaatst word het kastje mss door de fabrikant kan worden aangepast ( kosten???) . Er word in de mails aangegeven dat ze het oplossen, maar dat zijn alleen loze woorden, daden zijn er niet. De filiaalleider Dhr. Gloudemans, zou eens zo klantvriendelijk kunnen zijn eens poolshoogte te kunnen nemen hier, of ons uitnodigen voor een gesprek die tot een redelijke oplossing leid. Deze kleine standaardkeuken kost ons nu al € 6000,00 en is half af/onbruikbaar, hebben we niet eens een afwasmachine erin zitten, alleen inductie, oven, afzuigkap. Wij zij heel ontevreden over deze wijze van consumentbehandeling en willen een oplossing voor de apparatuur die ons is aangeprezen als zeer goed, waarvan wij als klant uitgingen door de "professionele" verkoper. Wij willen hier een oplossing voor want de verkoper heeft ons dit verkocht met de term zeer goed. Dus mensen koop daar aub geen keuken. Eenmaal betaald kunt je wachten, wachten, wachten dat er een oplossing komt.
REACTIE VAN CLAESSENS
opening koofaansluiting, geen achterwand kastje onder spoelbak, oven te laag ingebouwd, achterwand scheef afgezaagd ( spatie tussen kastjes en achterwand laat muur zien)
REACTIE VAN CLAESSENS
Door privéomstandigheden nu pas reactie naar aanleiding van schrijven op 14-07-2017.
Dhr. Gloudemans van SK is ons tegemoet gekomen in veel van de aangegeven klachten. Hij is naar de keuken komen kijken en was het op verschillende punten met ons eens. De oven is vervangen en verhoogd en voldoet aan alle eisen. De achterwanden zijn netjes vervangen en afgewerkt met het wegwerken van de bedrading van de spotjes.. Het ontbrekende kastje is geplaatst. De afzuigkap/koof hebben we zelf vervangen. Al met al vond ik dat er ook een positieve reactie geplaats kon worden, ondanks het even heeft geduurd met de nodige correspondentie. Als je een keuken koopt is goede voorlichting van groot belang, zowel van de opstelling dan wel apparatuur. Mede door een andere keukenplaatser in te schakelen door Dhr. Gloudemans, is het opgelost. Dus bij deze Mijnheer Gloudemans, onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed”
Door Frans op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Zoeterwoude
vriendelijke en goede adviezen. Alles keurig verpakt geleverd zonder enige beschadiging. een uur te laat maar daar kunnen we mee leven, Goede instalatie instructies. Tot ons grootste blijheid paste alles op de mm. Heel knap van Superkeukens.
FOTO VAN FRANS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. de Windt op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij zijn door een kennis ( met goede ervaringen ) in Den Bosch binnengelopen. We hadden zo onze eigen ideeën. De adviezen waren dermate passend, de 3d tekeningen dermate professioneel dat we een goed gevoel kregen. Daar gaat het in 1e instantie om. Ons idee werd aangepast door vakkundige tips en adviezen. Uiteraard is het prijsplaatje ook een wezenlijk onderdeel. Dat hebben we ook eens goed naast elkaar gezet. Uiteindelijk besloten de keuken te laten plaatsen. Levertijd, levering, plaatsen 100 procent. We zijn erg tevreden en met een prima resultaat. Aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos verlopen”
Door Ingrid Thierry op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Almere
Ben heel blij dat ik bij Superkeukens terechtkwam. Het was de vijfde keukenzaak tijdens mijn oriënteringsrondje in DoeMere, maar de enige waar ik een belangstellende verkoper trof die tijd voor mij had. Ik beloofde terug te komen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd uitstekend voorgelicht over allerlei keukenzaken. Wilfred heeft voor mij op deskundige wijze een prachtige keuken getekend, waarin al mijn wensen vervuld zijn. Vandaag is de keuken opgeleverd. Het hele proces is nagenoeg probleemloos verlopen. Wel erg jammer dat ik onverwacht met een hele grote berg verpakkingsmateriaal bleef zitten. Maar Wilfred is voor mij echt een super keukenverkoper die ik iedereen kan aanraden!
FOTO VAN INGRID THIERRY
REACTIE VAN INGRID THIERRY
Met de plaatsing van de fotoglasplaat is de keuken helemaal top geworden!
REACTIE VAN NAJAT
Een hele mooie keuken. Ik vroeg mij af wat jij ervoor betaald hebt
Reactie of foto toevoegen
“Na maanden nog steeds niets binnen”
Door Melahat op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Ik heb in maart 2020 keuken, kasten, lades, vaatwasmachine, oven, diepvries, gasfornuis, afzuigkap etc. besteld bij superkeukens. Het afzuigkap was verkeerd bezorgd en nog tot op heden kwijt is in het magazijn..

Vervolgens heb Ik mijn werkblad keramiek van €3550 in augustus 2020 bij superkeukens besteld. Het zou geleverd worden in september en uiteindelijk in maart bezorgd. Later kwamen ze erachter dat de afmetingen van het werkblad door Superkeukens verkeerd was doorgegeven, weer moest ik wachten. Dit is 2x gebeurd!!! Ter compensatie zou ik krijgen; bar met kasten en 2 hoge kasten, €200 vergoeding en de monteur zou gratis mogen monteren. Dit alles na maanden nog steeds niets binnen en houden ze niet aan hun afspraken. Ook willen ze de koop niet ontbinden!!!! Helpppp
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Leeuwenburgh op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Veenendaal
In ons nieuwe appartement wilden wij een kleine aanpassing in de keuken realiseren. De adviseur, Johan van SK te Veenendaal luisterde en vertaalde onze wensen in een uitstekend maatadvies. Hij ging zelfs naar Keukendepot, de buren, het bedrijf waar SK mee samenwerkt om e.e.a te overleggen. Met Nick van Keukendepot hebben wij gisteren onze keukenkasten besteld en gezien de zeer korte levertijd van deze kasten kwam dit ons prima uit met onze verhuizing in zicht. Kasten, bezorgkosten tegen zeer scherpe prijs. Dus zowel Super Keukens als Keuken Depot uit Veenendaal krijgen van ons een warme douche en een dikke 10 voor het maatadvies en uitstekende service!!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door M en A v Hees op donderdag 16 apr 2020 20 | vestiging Horst
Wij zijn zeer enthousiast over de gang van zaken met superkeukens waar wij een witte hoogglans keuken met zwart keramiek blad hebben gekocht. Dit komt door een lieve medewerker die met veel interesse voor ons. En een luisterend oor de kwaliteiten van verschillende mogelijkheden en ideeën met ons heeft door genomen. Ook als ik weer terug kwam op een offerte die weer helemaal moest veranderen.. dit is geen probleem. De afwerking was super... Zoals de naam zegt.. we kunnen altijd terug als er problemen zouden zijn dit geeft ons dat superkeukens voor ons de BESTE is. Niet twijfelen gewoon gaan.
FOTO VAN M EN A V HEES
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Henk Sminkj op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
In oktober 2019 hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Capelle aan den IJssel. Deze keuken is geplaatst in de periode december 2019 en januari 2020. Bij het bestellen was er ruim de tijd voor het bekijken van de verschillende opties en nooit enige druk om de bestelling af te ronden. Alle onderdelen zijn keurig afgeleverd in ons appartement en voor het loodzware keukenblad was er gezorgd voor een verhuislift en extra mankracht in de persoon van de verkoper Rene. De keuken is geïnstalleerd door Diederick die dit uiterst snel en vakkundig heeft gedaan. Voor de mooie afwerking waren nog enige speciale composiet latten nodig maar die zijn ook snel geleverd en geïnstalleerd. En ook reageerde men snel op zaken die in de maanden daarna nog enige bijstelling nodig hadden. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Superkeukens uit Capelle aan den IJssel.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Hnj van Dijk op maandag 13 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Superkeukens reageerd niet op mails met klachten .Wij ook problemen met montage bedrijf gehad .Wij zijn er klaar mee geen positieve reclame van ons
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Frank op donderdag 3 mrt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij super keukens uit Amersfoort. Er is ruim de tijd uitgetrokken om de keuken samen te stellen met een uiterst vriendelijke prijs die we nergens anders hebben gekregen. Op afgesproken datum en tijd is er ook geleverd. Al met al zijn wij SUPER tevreden over superkeukens. Met vriendelijke groet, Frank
FOTO VAN FRANK
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Jan Caerteling op zaterdag 7 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Voor het eerst in mijn leven, ben al 60, met angst en beven een nieuwe keuken gekocht. Waarom met angst en beven; je hoort zoveel ellende om je heen bij de aanschaf , nou ja eigenlijk bij de plaatsing, dat je het bijna niet aandurft. Bij superkeukens Utrecht geholpen en geadviseerd door Bram. Denkt super mee , heeft ervaring, zeker voor wat mij/ons als leken betreft heel erg fijn. Adviseert en help mee keuzes te maken zonder ook maar iets op te dringen. Neemt alle tijd. Enfin, keuken aangeschaft, via de site krijg je keurig netjes tekeningen en wordt je op de hoogte gehouden over de voortgang. We lieten hem plaatsen door RS montage, een partner van SK Utrecht. De elektricien leverde perfect werk, na wat problemen bij het aanleggen van extra groepen. ( wel weer meerwerk, een minpunt! Weet nog niet of dit wordt doorberekend...) Ton de plaatser, een topper ! Zo rustig, deskundig, geordend en netjes. Mijn angst dat het mis zou gaan, ongegrond. Keuken echt een superkeuken en in het echt nog mooier dan op de tekening. Een vette 10 voor Superkeukens vooral Bram, Ton en Joris.
FOTO VAN JAN CAERTELING
Keuken mooier dan op tekening
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage zzp ers”
Door Anneke Postma op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Groningen
In september heb ik een keuken bij Superkeukens gekocht. Het is een mooie keuken, maar de installatie was een compleet horror verhaal. De keuken zou geïnstalleerd worden door de heer [naam verwijderd]. Van deze monteur moesten alle tegels uit de keuken gesloopt worden. Helaas bleek dat de muren van de keuken toen opnieuw gestuukt moesten worden. Gelukkig heeft Superkeukens de stukadoor betaald. De monteur zag het installeren van de keuken niet meer zitten en heeft toen een tweede monteur ingehuurd. Er begon gelijk een ruzie over de kranen van de keuken. Die moesten wij ineens extra betalen en dat terwijl ik zelf een keukenkraan had gekocht. Ook voor de leidingen moest ineens betaald worden. Daar heeft mijn zwager Bennie nog behoorlijk ruzie over gemaakt. Tot mijn verbazing vroeg de tweede monteur gelijk of er ook bier was, woensdag middag om half twee. De tweede monteur heeft mijn keuken geïnstalleerd. Gelukkig heb ik een handige zwager die alle fouten van de tweede monteur heeft kunnen corrigeren. Zelfs het aanleggen van stopcontacten lukte niet bij de tweede monteur. Laatst stond ik af te wassen en toen stond er water in het aanrecht, bleek dat de leidingen in de keuken niet vastgedraaid waren. Ook de keukenkraan was verkeerd om aangesloten. Het warme water kwam als ik de handel naar rechts duwde en het koude water als ik de handel naar het rode knopje duwde. Onder mijn fornuis zit een plank om het fornuis op dezelfde hoogte te brengen als het aanrecht. Om de lelijke planken weg te werken is er met 1 schroefje een metalen plaat onder het fornuis gemonteerd. De plaat zit helemaal los. Het fornuis staat een beetje scheef. Ik heb deze reactie op de Super slechte service van Superkeukens in Groningen geplaatst. Vandaag kreeg ik van een verkoper van Superkeukens in Groningen te horen dat mijn mail richting Superkeukens onfatsoenlijk is. In deze mail vertel ik alleen de waarheid over het slecht presteren van Superkeukens. Helaas is mijn combimagnetron kapot en deze moet vervangen worden. Tot onze grote schrik blijken de stopcontacten in de keuken door de tweede monteur achter de kastjes weggewerkt te zijn. Resultaat: het is onmogelijk om elektrische apparaten uit de keuken te verwijderen zonder de hele keuken te moeten afbreken. Om de stopcontacten in de keuken te kunnen bereiken moet ik nu een dure monteur van Superkeukens inhuren. Ik heb dus nu een keuken met een kapotte combimagnetron die niet vervangen kan worden omdat de weledelgeleerde tweede monteur in al zijn wijsheid heeft besloten om ervoor te zorgen dat de stopcontacten voor de apparatuur niet meer toegankelijk zijn. Ik heb maar 1 advies, koop geen keuken bij Superkeukens in Groningen, ga naar een keukenleverancier waar ook het personeel dat de keuken monteert in dienst is. Die zzp ers van Superkeukens maken er een puinhoop van!!!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door André Louwen op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel prettig is het prijsbeleid. Geen gesoebat over de prijs, maar meteen een reële offerteprijs. De medewerkers zijn zeer klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk gebleven”
Door Alice en jack op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Huissen
Na 25 jaar op zoek naar een nieuwe keuken. Onze oude was een superdegelijke Nolte keuken en we wilden graag een soortgelijke keuken terug. Ons eerste bezoek was superkeukens in Huissen. Daarna zijn we nog bij meerdere geweest. Maar toch weer terug naar Huissen, omdat we hier gewoon een goed gevoel bij hadden. Hier heeft Daniel ons weer geholpen, ook nadat we meerdere keren terug zijn geweest voor de nodige aanpassingen. Eind Juli is de keuken geplaatst, echter waren er een aantal onderdelen weg, maar deze zijn meteen weer besteld. Door de corona en vakantietijd in Duitsland duurde het allemaal wat langer, maar Superkeukens Huissen is altijd vriendelijk en attent geweest. Niks was hen teveel Nu is de keuken helemaal klaar, omdat er een lade licht beschadigd was. De keuken is helemaal top en komt qua degelijkheid goed overeen met onze oude keuken. Keuken is perfect geplaatst en iedere keer hebben we onze eigen Francois Vergeer gehad. We zijn er zo blij mee! Daniel en Frans en ook superkeukens Huissen, heel erg bedankt voor alles!
FOTO VAN ALICE EN JACK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door A.C.C.M. de Sain op maandag 24 sep 2018 18 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Het gevoel zelf hebben kunnen kiezen. Ook de levering alles volgens goede afspraken. Ook het plaatsen is perfect gebeurd. Super bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk verlopen”
Door Marloes Boon op zondag 6 jan 2019 19 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een grote keuken gekocht bij superkeukens. We zijn erg tevreden over de manier waarop verschillende medewerkers omgingen met ons denkproces. We voelden dat we de ruimte hadden om onze eigen ideeën uit te werken met hen. Ook werd er geen druk gezet op het nemen van beslissingen. Dit vonden we erg prettig. Ook zijn we erg tevreden over de geboden prijs incl montage en allerlei garanties/services. Na plaatsing bleek dat de afzuigkap slecht aan onze verwachtingen voldeed. Ook ging er na vijf maanden een ledlampje stuk. Beide zaken zijn keurig en kosteloos door Superkeukens opgelost. Het contact over het hele traject was persoonlijk en gemoedelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in showroom”
Door Rita H. te E op vrijdag 19 feb 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben een erg goede ervaring met Superkeukens Oldenzaal.
Elke heeft ons zeer goed geholpen met goede tips en heel veel geduld. Zij is zeer kundig en behulpzaam. Het product is goed tegen een prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Naschrift: Tot onze grote spijt hebben we moeten kiezen tussen 2 hele goede leveranciers en is Superkeukens het gewoon net niet geworden.Voor hen best teleurstellend. Maar ik kan oprecht zeggen dat ze echt heel goed zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Astrid op maandag 29 mrt 2021 21 | vestiging Hellevoetsluis
Geweldig fijn geholpen door Deborah. Vriendelijk snelle uitgebreide tekening. De keuken is van zeer goede kwaliteit, maatwerk en hang en sluitwerk super! Zeker aan te raden! Aanwinst in ons huis
FOTO VAN ASTRID
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeff Onrust op maandag 3 jul 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hebben de keuken inmiddels alweer 3 maanden staan en zijn super blij.
In Amsterdam (Villa Arena) kwamen wij terecht nadat we al verschillende winkels in de omgeving bezocht hadden. (Waaronder degene die het hoogst staat aangeschreven) maar of ze waren naar verhouding belachelijk duur of ze hadden niet wat in onze smaak viel en ze waren minder gezellig. In de vestiging Amsterdam konden wij rustig onze gang gaan dat we aangaven eerst eens met elkaar uit de kleuren te willen zijn voordat iemand ons kon helpen. Met het ontwerp qua indeling wat ik zelf al had, in combinatie met het goede advies en bijhorende kennis van verkoper Patrick om het ook realistisch voor elkaar te krijgen, kwamen we tot een prachtig resultaat. En dat inderdaad voor een zeer scherpe prijs (ergens anders was de hele keuken met dezelfde apparatuur 7000 euro duurder). Alles verliep volgens afspraak. Duidelijke leverdata en zelfs nog eerder dan verwacht. Dus wij zijn SUPER blij met onze Superkeuken ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Positief verhaal”
Door Steven op donderdag 23 feb 2017 17 | vestiging Groningen
Eind december heb ik bij Superkeukens Groningen een keuken gekocht. Prima advies en geen gedoe met afdingen: gewoon een faire prijs voor een - zoals het nu lijkt - kwalitatief prima keuken. De keuken is inmiddels geplaatst door een monteur (Klus Maestro - via Superkeukens). Hierover was ik vooraf wat sceptisch, maar de keuken is door 2 uiterst vriendelijke monteurs perfect gemonteerd! Ik ben dik tevreden met mijn Superkeuken! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Paul Bruijsten op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Den Bosch
Bij het kiezen van een keuken komt er veel bij kijken. We zijn bij superkeukens in Den Bosch enorm goed geholpen. Zeker met de regels die gehanteerd diende te worden door de Corona. Ze hadden overal goed de tijd voor je en dachten met je mee. Na de tekening en het tekenen van de offerte werd de keuken netjes en keurig op tijd geleverd. Echter voordat we de keuken daadwerkelijk konden plaatsen, stuiten we tegen een groot probleem aan. Bij het verbouwen van onze woning hebben we de maten van de keuken niet goed opgemeten waardoor dat de keuken 13 cm te lang was. Dit hebben ze met goed overleg netjes en keurig opgelost op hun kosten!! Wij kunnen niet anders zeggen dat we uitstekend zijn geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel gegaan”
Door Stef op donderdag 25 apr 2019 19
Zeer goed geholpen door Sebastiaan. Samen zijn we tot een mooie keuken en opstelling gekomen. Wordt goed meegedacht, meerdere afspraken is geen probleem en ook het offertetraject verloopt netjes en zonder druk. Prijs is in een keer gewoon redelijk (aardig in verdiept vooraf). Superkeukens is oprecht transparant in wat ze verkopen. Zo kan het ook. Levering ging verder soepel, alles in een keer compleet geleverd. Het plaatsen hebben we zelf gedaan, dus daar kan ik geen mening over geven.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Koen op maandag 6 jul 2015 15 | vestiging Wolvega
Ik heb een showroomkeuken gekocht bij Superkeukens Wolvega. Naast de showroomopstelling aanvullend extra meubels en apparatuur gekocht. De gehele begeleiding was excellent. Ik heb de laatste 5 jaar drie maal een keuken gekocht, de eerste twee maal bij AANZIENLIJK duurdere zaken, maar de service en begeleiding van Superkeukens is opvallend veel beter dan wat ik gewend was. Afspraken worden stipt nagekomen, het personeel is denkt goed mee en is klantvriendelijk. Van verkoper tot chauffeur. Hulde. En de keuken.... is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Dick Pelle op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wat kan je nog meer zeggen bij de score 'super'? In ieder geval dat Superkeukens Arkel haar naam eer aan doet. Niet alleen tijdens de verkoop maar vooral de begeleiding en de service zijn meer dan voldoende in orde. I.v.m. onze verhuizing hebben we in 5 jaar dit nu twee keer meegemaakt. Ervaring voldoende dus om Superkeukens Arkel met deze waardering te belonen. Ga zo door mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jan Pasman op zaterdag 14 dec 2019 19 | vestiging Veenendaal
We hebben bij superkeukens onze nieuwe keuken laten ontwerpen en hem daarna ook gekocht. Het fijne van dit bedrijf is dat er niet te onderhandelen is over de prijs. Die staat namelijk gewoon vast, dan heb je ook niet het gevoel dat je, ondanks veel kortubg o.i d., alsnog te veel betaald. Erg mooie keuken, snelle en nette plaatsing, goede communicatie. Top!
FOTO VAN JAN PASMAN
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Michiel op dinsdag 31 jan 2017 17 | vestiging Assen
Dit is voor ons de derde keuken in 9 jaar tijd en voor het eerst bij superkeukens (zie onder voor meer). Wat een enorm andere ervaring, zeer goede ontvangst, transparantie in prijzen en een goed ontwerp. We zijn zowel door Arjan als Robbert zeer kundig en uitgebreid geholpen en kregen in één keer een zeer schappelijke (vaste) prijs aangeboden. We hebben dit nog netjes kunnen afronden en de deal was rond. We hebben veel vertrouwen in de kwaliteit en ontwerp (Schuller gekozen). Ook tussentijds wijzigen (kookplaat) was geen enkel probleem en we kregen zelfs nog een klein beetje retour. We hebben zelf de keuken geplaatst, waarbij bleek dat beide heren ook inhoudelijk kennis hebben van het plaatsen, waardoor we op twee momenten toch weer verder konden. De keuken staat zeer netjes.

Eén niswandplaat is ergens zoekgeraakt en de koelkastdeur was niet volledig in orde. Beiden zijn direct na melden nabesteld. Het enige dat wij hierover kunnen zeggen is: enorm tevreden over elke stap in het traject en natuurlijk met het eindresultaat. Wij zijn vanaf nu absoluut promotor van Superkeukens in Assen. De volle vijf sterren ten zeerste verdiend.

Context: 3e keer in 9 jaar tijd dat we keuken kopen. Eerste keer bij Mandemakers Groep (keuken kampioen), enorm mooie keuken, maar enorm slechte manier van tot overeenkomst komen en service. Tweede begonnen bij Mandemakers Groep (Nieuwenhuis), maar opnieuw een slechte start en uiteindelijk in Duitsland gehaald; zeer tevreden. Deze derde keuken was relatief klein en zijn we (9 jaar later) opnieuw de keuken kampioen binnengestapt met daarbij bovenstaand verhaal. En opnieuw hanteren ze nog dezelfde werkwijze. Zodoende bij Superkeukens in Assen beland.
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt zelf getekend dus ...”
Door Roy op dinsdag 8 nov 2016 16 | vestiging Breda
Wij hebben een hoek keuken besteld waarvan één deel 2.60 meter zou moeten zijn. Dat meerdere malen in de zaak bevestigd en ook papieren ingeleverd met de juiste maten. Ze gingen meteen ontwerpen en het werd precies onze smaak. Of we dan ook meteen even 'hier' konden tekenen en dan was het allemaal geregeld. Gedaan, met een goed gevoel naar huis en een prachtige keuken rijker.

Tenminste, dat dachten we. Uit een zeer onduidelijke bouwtekening die achterin de papieren was weggestopt bleek dat de op het oog zo vriendelijke verkoper van 2.60 meter eigenhandig 2.67 meter had gemaakt. Keuken past dus niet, want daar staat een muur. 'Dat is jullie probleem, je hebt zelf getekend dus zoek het maar uit.' Hoorn erop gegooid door Superkeukens.

Dat is hun werkwijze. Ze maken gigantische blunders en lossen niets op. Op mails wordt niet meer gereageerd, als we bellen wordt de hoorn erop gegooid zodra ze horen waar het over gaat. Maffia-praktijken. Koop hier niets mensen, het is een flutbedrijf met een belachelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide review”
Door Kevin op donderdag 21 nov 2019 19 | vestiging Breda
Een nieuwe keuken is niet niks. We waren in eerste instantie eerst langs zaken als Ikea en Hornbach geweest. Mede door de vele negatieve verhalen was Mandemakers (en dochter ondernemingen uitgesloten). Toen kwamen we uit bij Super keukens. Mooie showroom en veel positieve reviews over hun vestiging in Breda.

Het verkoopgesprek met Bert ging snel en binnen 30 minuten stonden we buiten met een prijsopgave. Dit moesten we natuurlijk even laten bezinken en uitdiepen. Een tweede spontaan bezoek werkte niet: na 45 min wachten waren we nog steeds niet aangesproken, laat staan iets te drinken aangeboden. Toen we zelf iemand aanspraken kregen we te horen dat we beter een afspraak hadden kunnen maken en of we na 1,5 uur weer terug konden komen. Dat hebben we niet gedaan. We hebben per mail wat zaken laten aanpassen en vervolgens wel een afspraak gemaakt. Driemaal scheepsrecht: want er werd tijd gemaakt en de hele offerte werd in detail besproken en doorlopen. Voor ons reden om direct te tekenen.

Na een paar mailtjes en telefoontjes kwam de installateur Michael toch maar snel inmeten. Hij gaf ons goede tips en zou de maten doorgeven en een leidingsschema aanleveren binnen twee weken.

Toen begon het geautomatiseerde mailgeweld van SuperKeukens. Qua toonzetting valt daar een grote slag te slaan. Veel waarschuwingen en verschuilingen dat ze nergens voor verantwoordelijk zijn of kunnen worden gehouden. Geen goed voorteken dus! Maar al met al heb ik me er doorheen geworsteld. Nooit heb ik een definitief leidingsschema ontvangen, want SuperKeukens verwijst naar de installateur, maar die krijgt op zijn beurt weer geen input van de fabriek.

Levering is keurig verlopen door een vriendelijke bezorger.

De dag van plaatsing verliep vlot. Michael is zeer vriendelijk en gaat zorgvuldig met de keuken en zijn omgeving om. Het concept leidingsschema was helaas niet 100% opgevolgd en er was wat onduidelijkheid over filterkranen die wel op de factuur stonden, maar die we vooraf zelf hadden moeten monteren. Michael loste het allemaal op, zodat we ons daar geen zorgen over hoefde te maken. Ik vond dat de keuken vlot stond. Vervolgens heeft Michael het vuil nog gesorteerd en de keuken globaal af gedaan. Ik kreeg nog wat praktische tips over onderhoud, gebruik en werking van alles.

Nu mist er nog een plint en daar moeten we dan nog 6 weken op wachten. Ook lijkt er een verschil te zijn tussen de bladhoogtes (enkele millimeters). Ook dat zal nog opgelost gaan worden.

Mijn ervaring:
- Verkoop 3/5
- Communicatie 2/5
- Bezorging 5/5
- Installatie 5/5
- After Sales ../X
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Tom op woensdag 27 sep 2017 17 | vestiging Oldenzaal
Na diverse keukenwinkels terecht gekomen bij Superkeukens in Oldenzaal. Het gesprek hier verraste ons direct positief, anders dan andere gesprekken. Hier werd ons verteld wat het verschil was tussen alle keukenmerken en wat het onderscheid met hen is. Ook waar op te letten bij het vergelijken van offertes. Niet alleen de prijs, maar vooral ook de kwaliteit. Ik kreeg een open en eerlijk advies waarbij concurrenten in hun waarde werden gelaten. Hierdoor heb ik een goed vergelijk kunnen maken in de soms ondoorzichtige wereld van de keukenmerken en winkels.

Het ontwerp is verder aangepast en de apparatuur is met goed advies uitgezocht. Ik kreeg zelfs nog documentatie nagestuurd van het aangeboden merk keuken en type apparatuur.

De keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst in 1 dag door een zeer ervaren monteur. Alles zoals vooraf besproken. We zijn tevreden met het ontwerp, de apparatuur, het advies en ook de prijs welke uiteindelijk lager was dan de concurrentie. Erg prettig was het ook dat dé prijs direct werd afgegeven. Geen vervelende onderhandelingen maar direct de scherpste prijs. Ondertussen de winkel al vaker aangeraden.
FOTO VAN TOM
REACTIE VAN DINY KENNIS
Beste Tom, hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten voor uw mooie keuken! Zelf ben ik aan het oriënteren en de uitgangspunten van superkeukens spreken mij aan, echter weet ik niet wat zij puur buiten de keuken om kunnen doen. Zou u mij kunnen zeggen of ze bij u bv de ombouw van de kast geleverd en geplaatst hebben en de wandplanken in de nis? Ik zou graag van u horen. MvG Diny
REACTIE VAN TOM
Dag Diny, de ombouw heeft onze aannemer gemaakt, compleet en voor plaatsing keuken. Superkeukens heeft ons detailtekeningen aangeleverd waardoor dit kon, de keuken is er letterlijk achteraf ingeschoven. Het deel waar de keuken is geplaatst is nieuwbouw en daarom deze keus. Superkeukens kan dit volgens mij bij installatie wel aanbieden. De planken in de nis hebben zij wel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gehad”
Door Brigit op zondag 22 nov 2015 15 | vestiging Zoeterwoude
We zijn langs geweest voor een offerte. Er was weinig tijd voor ons, dus wij moesten snel aangeven wat wij wilden en zouden de offerte per e-mail ontvangen binnen drie dagen. Dit was echter niet het geval. Na een week gingen we terug om te vragen waarom wij de offerte nog niet hadden ontvangen. Ze waren al onze informatie kwijt en moesten zeer gehaast alles opnieuw doorgeven. Dit keer zouden we de dag erna de offerte per e-mail ontvangen. Ook dit is nu twee weken geleden. Ze hebben weinig tijd, weinig kennis van hun producten en komen afspraken al niet na voordat je überhaupt hebt overwogen om daar de keuken af te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Simon op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Den Bosch
Gewoon een fijn bedrijf! Wat wil je van een keuken aankoop, die je eens in de 15 jaar doet? Simpelweg iemand die met je meedenkt, iemand die een goed praktisch inzicht kan geven in de beschikbare ruimte en de gewenste functies, iemand die dit in een helder voorstel kan omschrijven. En uiteindelijk, het meest belangrijke, iemand die een zorgeloze installatie van de afgesproken keuken realiseert. Met Name het laatste, een nette en vriendelijke koppel wat de plaatsing en installatie heeft gedaan. Echt zeer tevreden over de service van dit bedrijf!
FOTO VAN SIMON
Reactie of foto toevoegen
“Vochtbobbels”
Door Frank Geers op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Tilburg
Super arrogant na aankoop. Snel deed de oven het al niet, gebeld maar ik moest zelf maar een afspraak maken met fabrikant( geen service). Na een paar jaar kreeg ik een vochtbobbel bij mijn inductiekookplaat. Niet goed afgekit. Volgens Superkeukens valt dit niet onder de garantie. Ze hebben de keuken zelf geinstalleerd.
FOTO VAN FRANK GEERS
Vocht bij de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken”
Door Joyce op zaterdag 6 feb 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Na redelijk goed geholpen te zijn met t uitzoeken van onze keuken was de plaatsing en de service erna erg slecht! Schroeven scheef in gedraaid apparaten niet goed aangesloten vervolgens monteur niet meer te bereiken. Beschrijving van Siemens apparaten niet in t Nederlands reactie zoek maar op internet hoe t werkt. Nu na 6 jaar kan je m weggooien hoogglans witte keuken maar de glans laat los.
FOTO VAN JOYCE
Detailfoto van loslatend folie
REACTIE VAN J HOUBEN
Blij met deze informatie. Ga ergens anders kijken voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slordig”
Door M. Kwakkelstein-Rozendal op maandag 12 nov 2018 18 | vestiging Wateringen
Men is voor de keuken 4 x langs geweest alvorens het na 5(!) maanden helemaal in orde was. De hoogte van de keuken kwam niet overeen met hetgeen we besteld hadden waardoor deze weer verwijderd moest worden, het front van de vaatwasser viel er 2 x af, de vaatwasser ging kapot, er zaten lijmresten op het blad en de spatplinten klopten niet qua hoogte. Deze laatste werden pas na 5 maanden geplaatst nadat ik ook nog had bijbetaald. Behalve extra kosten geen woord van excuus. Deze zaak gaat er aan voorbij dat voor de gemiddelde mens een keuken een grote investering is waarvoor hij/zij lang gespaard heeft. Wanneer dit dan op een dergelijke slordige manier wordt afgehandeld zonder enig excuus, is dat wel teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Mandy garthoff op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Tiel
Keuken uitgezocht bij super keukens tiel. Erg tevreden over Demi & Jeffery die mijn altijd netjes snel en vriendelijk te woord staan. Erg blij met het eind resultaat op een stukje achterwand en op 2 x la leveren van de bestekbak na. Helaas zit ik daar nu nog op te wachten vanaf 5 dec. afgelopen jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Dat is meedenken”
Door Hans op maandag 17 apr 2017 17 | vestiging Wateringen
In december 2016 een nieuwe keuken besteld, contract ondertekend en ingemeten. In januari 2017 kreeg koper een herseninfarct. In overleg met Richard van Superkeukens Wateringen de keuken op "hold" gezet. Na ruggespraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum waren wijzigingen gewenst op het ontwerp. Met Richard van Superkeukens Wateringen overlegd; geen probleem. Met hem een hele avond gepuzzeld en opnieuw getekend. Geen gedoe om meerkosten vanwege extra werk en dat een nieuw ontwerp was samengesteld; van extra kosten wilde hij niet weten. Ook de ergotherapeut kon zich in de verbeterde opstelling prima vinden. Achter de schermen werkte Superkeukens aan een versnelde levering. De keuken was in 5 weken geleverd en netjes geplaatst door montagebedrijf Spencer. De dag na plaatsing ontslag uit revalidatiecentrum; enorme verrassing bij thuiskomst! Wij wachten alleen nog op de magnetron, dat is namelijk niet zo'n gangbaar model. Wij hebben er alle vertrouwen is dat dat goed komt. Wij bevelen Superkeukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Softclose sluiting”
Door P.G. op donderdag 22 okt 2015 15 | vestiging Tilburg
Keuken besteld. ter plek --> wordt tegen ons verteld dat hun keukens standaard een softclose hebben; 3 weken na het plaatsen van mijn order,werd ik gebeld of ik wou 140,00€ extra betalen zodat de onderkasten een Softclose kon hebben omdat op dit type keuken niet standaard was. Om mijn verhaal korte te maken ==> na een aantal keer bellen, emailen krijg ik deze antwoord:
"De keukenleverancier laat weten dat er per deurtje 1 scharnier met demper moet zitten en geen 2. De andere is dus een gewoon scharnier zonder demping. Jullie hebben dus gewoon het juiste aantal scharnieren met dempers gekregen".
Ik heb geprobeerde en geloof mij dat klopt niet! Met één softclose scharnier deuren gaat net zo hard dicht als zonder! Jongens het gaat om 5 softclose scharnier die ik nodig heb! Ik begrijp niet dat ze een slechte naam willen hebben door 5 scharnieren! Ik ga deze zaak aan mijn rechtbijstaandsverzekering doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goede vestiging”
Door Lonneke Oomen op dinsdag 10 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een complete keuken inclusief apparatuur aangeschaft bij Superkeukens. De vestiging in Utrecht kunnen wij zeker aanraden. We zijn erg goed geholpen en er werd in alles met ons meegedacht. Dit heeft er toe geleid dat we precies de keuken hebben die we ook graag wilden hebben, passend binnen ons budget. Van te voren is ook duidelijk gecommuniceerd hoe alles in zijn werking gaat (levertermijn, montage etc.) Toen de kookplaat daarnaast die wij besteld hadden, vlak voor levering niet meer leverbaar bleek te zijn, is ons een passend alternatief geboden en weer met ons meegedacht of dit wel paste samen met de rest van de apparatuur. Dit alles is vanuit de vestiging in Utrecht geregeld. Het enige minpuntje is dat onze smetplint met inmeten niet bleek te passen. Deze is vervolgens ingekort maar de levertijd werd hierdoor, naast de 3 maanden levertijd van de keuken, nog eens 7 weken langer. De tone of voice in de mailwisseling vanuit het hoofdkantoor of hierin niet iets voor ons in kon worden betekent was niet altijd klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pascalle Lancee op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht en ben super geholpen door de mensen uit de winkel in Utrecht boulevard er werd geluisterd wat ik wilde en dat is ook gebeurt... de keuken was optijd op de minuut. Ben erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en nu erg gelukkig ermee.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent bevallen”
Door fam blesing op woensdag 15 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken bij superkeukens almere gekocht . Ik wil robert jan bedanken voor zij service en mee denken voor het kopen van onze keuken, Wij hebben onze keuken zelf geplaats en het is een prachtige keuken geworden . De spoelbak was niet aanwezig bij levering een telefoontje was genoeg kon hem de volgende dag al halen ik geef superkeukens almere een dikke voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig hun best gedaan”
Door O Holthuis op donderdag 19 nov 2020 20 | vestiging Leeuwarden
Na 9 en een half jaar nog steeds garantie. Ze hebben geweldig hun best gedaan . Alles netjes opgelost bedankt. Kom zeker weer.

Aanvulling ontvangen 23 november 2020: Betreft Keukenkastjes. De scharnieren waren kapot. En een week later de rechterkast beide zijn door super keuken vergoed. Terwijl de fabrikant geen garantie meer gaf (vijf jaar) Ben geweldig netjes geholpen zeer tevreden. Kosten 150 per scharnier. Dus € 300 vergoed !
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door F Durrani op woensdag 28 nov 2018 18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn vanaf t begin tot t eind super goed geholpen . Wij zouden ze zeker bij anderen aanraden
FOTO VAN F DURRANI
Keuken met eiland
REACTIE VAN VINCENT DIJKER
Bedankt voor het vertrouwen Farhan Durrani.
Alleen 100% tevredenheid is goed genoeg.
REACTIE VAN F DURRANI
Wij zijn ook 100% tevreden . Genieten elke dag van de keuken
REACTIE VAN TAHMINA
Welke kleur is dit?
REACTIE VAN VINCENT
De kleur is zandgrijs hoogglans.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door Martinus Hanse op vrijdag 7 sep 2018 18 | vestiging Wolvega
Bij aanschaf keurig geholpen. Hadden al wat voorwerk gedaan en de dame aan de andere kant van de tafel wist hier goed mee om te gaan. Uiteindelijk ook besloten om de bijkeuken er extra bij te doen zodat alles in dezelfde stijl is. Doordat we hiermee boven ons geplande budget kwamen gaf deze dame aan dat daar de bestaande wasbak en kraan door de monteur overgezet zouden worden in het nieuwe blad.

Montage kosten vond ik relatief hoog maar vanwege het composiet keukenblad wou ik geen risico's nemen met zelf installatie. Inmeten ging prima en uiteindelijk werd de keuken geleverd door 2 jonge mannen die met een superkeukens vrachtwagen voor de deur parkeerden. Opnieuw zeer vriendelijk en alles keurig op een veilige plek gezet. En toen kwam de montage. 2 monteurs, dezelfde die ook het inmeten hebben gedaan. Wisten op dit moment niet dat de bijkeuken ook moest en zaten al te kijken waar ze dat desbetreffende blok moesten zetten... toen ik aangaf dat dat om de bijkeuken ging gaf hij aan dat dat niet zo op papier stond maar prima. Vrij nors in reactie. Ik vroeg daarop of hij dus zoals beloofd de bestaande wasbak en kraan uit het oude blad wou over zetten. En daar was het antwoord nee op!! Toen ik aangaf dat dit toegezegd was leek hem dat weinig te schelen. Wat volgens de adviserende dame iig 2 dagen monteren was werd in 1 dag geklaard, met als resultaat een scheve kastenwand, een beschadigd aanrechtblad (kras in blad en een hoekje eraf), tekort gezaagde onderplint waardoor we een flinke zichtbare kier hadden. Nog geen achterwand, en waar de hoek zit, sloot het keukenblad niet goed aan op het andere deel, en nog wat kleinigheden.

Nieuwe blad liet eindeloos op zich wachten en telefonisch was superkeukens niet meer te bereiken. Beloftes werden niet nagekomen en terugbellen vanaf hun kant bleef uit. Kortom niet klantvriendelijk. Geld was binnen... dus op naar de volgende... dat zou hun slogan mogen zijn.

Uiteindelijk kwamen wij erachter waar het keukenblad geproduceerd word en hebben wij deze mensen gecontact om te achterhalen of het nieuwe blad wel besteld was zoals ze bij superkeukens zeiden. Maar dit bleek niet het geval te zijn. Want superkeukens probeerde te verkopen dat het blad beschadigd was geleverd, uiteindelijk is er iemand vanaf de fabrikant gestuurd om te kijken of hij het kon repareren. Deze man was zo eerlijk om te zeggen dat ondanks het vullen van de kras in het blad, dat deze door de lichtval toch zichtbaar zal blijven. Iets waar wij niet mee akkoord konden gaan. Uiteindelijk heeft het 6 maanden geduurd voordat de keuken klaar was. Een bosje bloemen voor het ongemak was op zijn plek geweest.... maar die blijft tot nog toe uit. Nooit meer wat vernomen. Onze keuken is nu prachtig en daar genieten we gelukkig van, maar ik zal in de toekomst toch naar een andere partij gaan voor een keuken, want de naam zegt helaas niks.
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt er niet veel aan”
Door Jan-Willem Schepers op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
De kwaliteit van het proces is teveel afhankelijk van de kennis en service gerichtheid van de medewerkers. Uiteindelijk is superkeukens uiteindelijk niks meer of minder dan een soort tussenpersoon: de bouw van de keuken vindt ergens anders plaats, de montage van de keuken is uitbesteed aan een ander bedrijf. Deze bizondere constructie heeft als gevolg dat ze niet in staat zijn de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het algehele proces (Waar ze wel verantwoordelijk voor zijn). Onze keuken is 11 augustus geplaatst, hopelijk wordt deze 11 januari eindelijk afgemonteerd. Afgelopen maanden erg druk geweest met het ontbreken van onderdelen, verkeerde onderdelen, beschadigde onderdelen, etc.
Advies: De kwaliteit van de keuken is mijn inzien positief, het is verstandiger deze direct uit Duitsland te importeren (waar de fabriek staat). Bestel deze keuken zonder tussenkomst van superkeukens, uiteindelijk heb je niet zoveel aan ze.
REACTIE VAN VINCENT VAN SUPERKEUKENS
Heel erg jammer dat de keuken niet in één keer goed is geleverd. Dat betreuren wij zeer en zeker de overlast die dat u heeft gegeven. Nogmaals onze excuses hiervoor. Desondanks veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Daphne op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in mei. Lange levertijd van 16 weken. Maar zeker het wachten waard geweest. Mn verwachtingen overtroffen. Ik heb het laten plaatsen, wat overigens binnen 3.5 uur klaar was. Staat en werkt fantastisch. Het enige is dat er een deuk in de wasbak zit, gelijk is aangegeven dat deze opnieuw woed besteld en ingemonteerd. Voor superkeukens en jm montage echt een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Matthijs op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede service, vriendelijk contact, nette prijs en nu een hele mooie keuken. Enige min puntje is dat je niet kan bepalen wanneer je keuken op de dag komt bv ochtend of middag.
FOTO VAN MATTHIJS
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VINCENT
Het is een prachtige keuken geworden. Bedankt voor het vertrouwen.
Uw opmerking nemen wij mee in de evaluaties.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 90
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (8 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (19 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (6 ervaringen), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (3 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBergen op Zoom (1 ervaring), Konijnenburgweg 5A, 4611 HK Bergen op Zoom, tel 085 - 303 57 39
hBeuningen GLD (7 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
iBreda (7 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
jBroek op Langedijk (3 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
kBuitenpost , Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
lCapelle aan den IJssel (3 ervaringen), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
mCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
nDen Bosch (19 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
oEindhoven (6 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
pElburg (9 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
qEmmen , Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
rGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
sGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
tHellevoetsluis (2 ervaringen), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (3 ervaringen), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (4 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (4 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (4 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (3 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden (1 ervaring), Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (2 ervaringen), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (8 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (2 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen , Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg (1 ervaring), Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (6 ervaringen), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (5 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden (1 ervaring), Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (10 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
n1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
o1Wolvega (6 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
p1Zoeterwoude (8 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
q1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
r1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.