Feedback
6,6

Superkeukens

Score uit 202 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
45 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Superkeukens
Superkeukens zo'n naam zegt alles. Superkeukens hanteert al 16 jaar lang 'Altijd direct de beste prijs' . Dit betekent dat je niet langer hoeft te onderhandelen over de eindprijs. Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die jij uiteindelijk toch zelf betaalt.
Alternatieven voor Superkeukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 335 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 554 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 64 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 168 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 261 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 98 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 202 ervaringen over Superkeukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren105 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster47 ervaringen

Per vestiging:
“Nieuwe keuken”
Door A.C. Hoeboer op donderdag 16 jan 2020 20 | vestiging Kolham
Plaatsing nieuwe keuken. Bij de inrichting van de keuken goede adviezen gekregen. Hierbij is ook 3-D als hulpmiddel gebruikt.Hierna is de keuken door Bert ingemeten en zijn de keuken onderdelen op afgesproken tijdstip bezorgd. De monteur Bert, die de inmeting heeft uitgevoerd heeft de keuken ook naar alle tevredenheid geplaatst. De bestelde vaatwasser van Bosch was per abuis niet de juiste,maar dit is in goed overleg opgelost. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fornuis doet het niet”
Door Mevr Verberne op maandag 23 sep 2019 19 | vestiging Roermond
3 september m'n nieuwe keuken ontvangen met een prachtig 5 pits fornuis van het merk Bertasoni . De zelfde dag het fornuis uitproberen en wat blijkt het inductie gedeelte doet het niet. Super keukens gebeld,kreeg een nummer waar ik me kon melden.uiteindelijk na diverse keren gebeld en niet terug gebeld worden komt iemand na 1,5 week kijken ,fornuis is niet te maken moeten onderdelen besteld worden zou 3 dgn duren we zijn nu 3 weken verder en er is nog niks gebeurd. Het fornuis is gekocht bij Super keukens deze weer gebeld krijg dan te horen dat ik geduld moet hebben en dat ze niks voor me kunnen doen ook geen vervangend fornuis,niet eens een verontschuldiging of een beetje medeleven bah wat schandalig!
Reactie of foto toevoegen
“7 jaar later goede service”
Door Hans Kamstra op zaterdag 16 dec 2017 17 | vestiging Elburg
Jaren terug keuken gekocht, zeer goed geplaatst door deskundige mensen. Tussendoor stond men ook altijd klaar. Nu was na 7 jaar de korfplug stuk. En wat dacht u, gebeld met Superkeukens Elburg en die hebben het kosteloos geregeld. Oftewel Super garantie! Super Keukens is een Super bedrijf met Super personeel die Super spullen aan de man brengen. In één woord super!
Reactie of foto toevoegen
“Voor mij geen Superkeukens meer”
Door Brouwer op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Eindhoven
Mooie keuken gekocht. Aardig verkoop personeel. Montage kosten betaald. De monteur kwam alleen en ik (pas bevallen vrouw, alleen thuis met baby) heb hem moeten mee helpen met het plaatsen van een grote wandkast. Ik gaf aan dat ik dat niet kon omdat ik niet handig en niet sterk genoeg was. De monteur gaf aan dat er geen andere mogelijkheid was omdat hij alleen was en dat het niet moeilijk en zwaar was, dat ik dat wel kon. Omdat er volgens de monteur geen andere mogelijkheid was, heb ik geprobeerd te helpen. De kast valt! Mijn vingers klem en geschaafd. Niet fijn natuurlijk. Als hij weg is zie ik dat de kast beschadigd is en dat hij met grijze stift de beschadiging weg heeft zitten werken. Zonder dit te benoemen. Ook de koelkast was niet gesteld. Erg jammer. Toen hij terug kwam om dit te repareren sprak ik hem hier op aan dat ik het jammer vond dat het zo gegaan was en vroeg ik me af waarvoor ik montage kosten betaald heb? DIT WAS ZIJN ANTWOORD: Dat is normaal, omdat ik alleen kom. Ik kom bij duizend klanten en niemand vindt het een probleem om mee te helpen. Ik gaf aan dat ik dat fijn had gevonden dat van te voren te weten. "Ik ben geen verkoper" was zijn antwoord. Ook over de beschadigingen zei hij dat dat normaal was en kon gebeuren. Jammer dat dit voor Superkeukens monteur normaal is. Daarom voor mij geen Superkeukens meer.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Marianne op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Sinds twee weken een nieuwe keuken van Superkeukens in Elburg. Erg goed geholpen met het uitzoeken en goede tips gekregen van Rick. Absoluut niet opdringerig zoals in de meeste keukenwinkels wel gebeurt. De prijs is de prijs en die viel prima in ons budget! De keuken werd gemonteerd super netjes gemonteerd door Ben. Een vriendelijke man met enorme vakkennis! Echt ontzettend tevreden over dit bedrijf, onze keuken is nog mooier dan ik verwacht had! Superkeukens uit Elburg doet zijn naam eer aan: een SUPERbedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
“Softclose sluiting”
Door P.G. op donderdag 22 okt 2015 15 | vestiging Tilburg
Keuken besteld. ter plek --> wordt tegen ons verteld dat hun keukens standaard een softclose hebben; 3 weken na het plaatsen van mijn order,werd ik gebeld of ik wou 140,00€ extra betalen zodat de onderkasten een Softclose kon hebben omdat op dit type keuken niet standaard was. Om mijn verhaal korte te maken ==> na een aantal keer bellen, emailen krijg ik deze antwoord:
"De keukenleverancier laat weten dat er per deurtje 1 scharnier met demper moet zitten en geen 2. De andere is dus een gewoon scharnier zonder demping. Jullie hebben dus gewoon het juiste aantal scharnieren met dempers gekregen".
Ik heb geprobeerde en geloof mij dat klopt niet! Met één softclose scharnier deuren gaat net zo hard dicht als zonder! Jongens het gaat om 5 softclose scharnier die ik nodig heb! Ik begrijp niet dat ze een slechte naam willen hebben door 5 scharnieren! Ik ga deze zaak aan mijn rechtbijstaandsverzekering doorgeven.
Reactie of foto toevoegen
“Op zich goedr kwaliteit tot er iets fout gaat”
Door Rene op woensdag 27 jul 2016 16 | vestiging Breda
We hebben in januari een keuken gekocht bij superkeukens. De aankoop ging goed en de offerte was duidelijk en de prijs meteen goed zonder onderhandelen. De keuken hebben we door een externe monteur laten installeren. Tijdens de montage kwamen we al snel achter een probleem. We hadden een kast gekocht met speciale lades (soort apothekerskast). Een hele dure want was wel een kwart van de prijs van de kastjes. Bij montage bleek echter dat de scharnieren van de deur die geleverd was niet pasten. De lades konden zo niet uit de kast worden getrokken. We hebben meteen met superkeukens gebeld en die zouden een nieuwe kast bestellen en laten monteren. 6 weken later kreeg ik een telefoontje dat we de kast konden ophalen. Na uitleg en overleg kwamen ze hem dan toch brengen en monteren.
Bij aankomst zag de monteur meteen dat de verkeerde kast was geleverd. Deze had namelijk legplanken. Ook was er geen deur geleverd of scharnieren. We hebben toen weer gemaild en gebeld met superkeukens. Het bleef lastig uitleggen wat nou precies het probleem was. Uiteindelijk hebben we kleinere lades gekregen en heb ik twee weken geleden 5 (!) maanden na oplevering het laatste onderdeel van de kast gekregen.

Bij een gesprek met de filiaalmanager van superkeukens Tilburg/Breda aangegeven dat we niet tevreden zijn met deze oplossing. We hebben nu minder kastruimte en wel meer betaald voor een kast met grotere lades. Hij gaf ons aan dat deze kasten door superkeukens niet meer worden geleverd en dat hij (zonder overleg met ons) zo wat losse onderdelen had besteld. Het is duidelijk dat ze geen verstand hebben van installatie van keukens, omdat we door deze tactiek meerdere problemen hadden. Ook wilde hij ons niet tegemoet komen voor het feit dat we niet gekregen hebben waarvoor we hadden betaald.

Kortom biedt superkeukens goede kwaliteit, maar zodra er maar iets mis gaat de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken is. Ze vragen om hun tijd te geven dingen op te lossen, reken dan gerust op maanden en niet op weken.
Reactie of foto toevoegen
“Leveringsperikelen”
Door familie van Gelder op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
In juli 2019 voor het eerst een bezoek aan Superkeukens gebracht. We waren op zoek naar een groene keuken en zij hadden een mooie in hun assortiment. Na verschillende afspraken zijn we tot een definitieve bestelling overgegaan. Verkoopmedewerker was vriendelijk en behulpzaam, maar eenmaal de keuken in bestelling ging er regelmatig iets mis. Zo had de verkoper ons niet geinformeerd over de mogelijkheid voor stopcontacten (hier dacht onze electricien gelukkig aan) en heeft hij apparatuur verkocht waar we achteraf niet zo blij mee zijn (2 ovens onder elkaar, 1 heeft draaiknoppen en 1 heeft touchscreen. Het was fijn geweest als de verkoper ons hierop geattendeerd zou hebben, ons was het zelf niet opgevallen maar we hadden liever een en dezelfde uitstraling gehad). De keuken zou geleverd worden in week 23 van 2020, door de corona maatregelen werd dit 2 weken later. Begrijpelijk, al bleef het keukenbedrijf volhouden dat er geen vertraging zou zijn. Kort voor levering kregen we te horen dat de keuze om de kookplaat in het blad te laten vallen niet mogelijk was en dat de kookplaat op het blad zou komen te liggen. Dit wilden we niet, maar er was geen andere mogelijkheid. Keuken afzeggen was geen optie ivm onze verbouwing en de noodzaak tot het hebben van een keuken. Eenmaal geleverd bleek het keukenblad onjuist en de achterrand van het blad (kookeiland) niet gefineerd. De uitsparing voor de kookplaat was te groot waardoor de kookplaat er niet in paste. Ook werden er verkeerde platen voor een nis geleverd en lekte de kraan na. na verschillende contactmomenten met het keukencentrum zou dit worden opgelost. Het wachten op een nieuw blad kostte 13 weken, ronduit belachelijk want al die tijd konden we niet koken. Na 18 weken werd eindelijk het nisje in de juiste kleur gebracht met platen op maat. Tot zover tevreden met onze keuken, maar de lol van een nieuwe keuken is er wel af. Mede ook omdat superkeukens tergend traag overal op reageert en je enorm lang aan het lijntje houdt. Het grootste probleem nu is de dure kookplaat, de Airforce aspira inductiekookplaat met geintegreerde afzuiging ..... na 13 weken wachten kon de kookplaat aangesloten maar het snoer bleek veel te kort. In overleg deze zelf verlengd en de plaat aangesloten. De afzuiging werkt perfect, maar het koken zelf is een drama. De helft van de pannen werkt niet op de plaat (deze werken op andere geteste platen wel) en koken is een drama. De pannen koken op de hoogte stand goed, maar dan kookt het water over. Zodra je de plaat lager zet gaat deze pulseren en kookt al het eten onregelmatig. Er is geen constante temperatuur instelbaar om op het juiste vermogen te kunnen koken. Vreselijk irritant. Superkeukens geeft aan dat dit volgens de leverancier zo hoort??? Als wij dit van te voren hadden geweten hadden we geen kookplaat van €1700,00 gekocht! Volgens ons hoort het niet zo, bij mensen om ons heen die op inductie koken speelt dit helemaal niet. Bij ons wel, dus waar ligt het dan aan? Volgens ons aan de kookplaat, maar geen respons van Superkeukens. We zijn blij met de uitstraling van onze keuken, maar absoluut niet met de werking ervan en dat is erg jammer en zou niet de bedoeling moeten zijn. Maar we lijken met onze rug tegen de muur te staan, en Superkeukens is nergens te bekennen..... we raden dit bedrijf dan ook zeker niet aan. We wachten nog steeds op een reactie op de kookplaat en op de nieuwe kraan die nog steeds niet geleverd is.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door André Louwen op zondag 11 okt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Heel prettig is het prijsbeleid. Geen gesoebat over de prijs, maar meteen een reële offerteprijs. De medewerkers zijn zeer klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Frans Alleman op dinsdag 17 mei 2016 16 | vestiging Broek op Langedijk
Vanaf het opstellen van de offerte door Ivar tot het plaatsen van de keuken door Chris en zijn team (stucen en leidingwerk en electra) zijn we zeer tevreden. Superkeukens is wat ons betreft super. Iedere dag weer genieten we van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS ALLEMAN
Zwarte hoogglans keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Nijboer op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Elburg
Goed meedenken, eerlijke offerte zonder mooie "praatjes" en een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Service bij complete keuken”
Door k.verwey op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Arkel
Met trots delen wij mede eindelijk gekocht te hebben bij een bedrijf die wel weet hoe men met klanten om moet gaan. Na 2 jaar problemen met onze vaatwasser. 1 emailtje naar Arkel en direct werd er actie ondernomen En wat denk je...gewoon een fonkelnieuwe geleverd... Kijk zo ga je met klanten om Robin en consorte ...bedankt
FOTO VAN K.VERWEY
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Toni op woensdag 20 sep 2017 17 | vestiging Hellevoetsluis
Door slechte montage van mijn eigen monteur alleen maar goede ervaring met Superkeukens Hellevoetsluis. Prima service, meedenken en aandacht. Uiteindelijk is de keuken goed gekomen. Ik zou hier zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“10 jaar garantie niet nagekomen”
Door Ron op woensdag 3 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Ruim zes jaar geleden keuken aangeschaft bij Superkeukens Hoorn en inmiddels is er probleem ontstaan bij frontje en minimaal defect van folie. Bij verzoek dit op te lossen bleek er geen bereidwilligheid te bestaan om met een oplossing te komen. Het probleem zou kunnen worden verholpen door het frontje bijvoorbeeld te laten renoveren o.i.d. is mijn mening. Ondanks 10 jaar garantie op de keuken (waarvan de manager nota bene ervan overtuigd was dat er zo'n zes jaar geleden nog geen 10 jaar garantie bestond) werd de klacht niet opgelost. Mijn rechtsbijstandsverzekering zal ik wel gaan aanspreken nu. Overigens zijn er bij de oplevering van de keuken ook aantal zaken niet goed verlopen en deels goed afgehandeld en deels niet. Voert te ver om daarover uit te wijden alhier. Al met al geen aanrader voor toekomstige kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken”
Door Dominique van den Heuvel op dinsdag 18 dec 2018 18 | vestiging Helmond
Mooie keuken , wand met apparaten erin en een eiland. Heel goed
geadviseerd door Rob. Zelf gemonteerd door een man van een vriendin van mijn vrouw. 1 Plint niet goed, binnen week andere. Kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Leendert van Dijk op woensdag 3 mrt 2021 21 | vestiging Utrecht
We waren op zoek naar een donkere keuken en zijn toch uiteindelijk bij een lichte keuken uitgekomen. Zowel de ondersteuning in de showroom (Utrecht) als de begeleiding bij het maken van de definitieve indeling (Romano Hoogstraten) zijn heel plezierig verlopen. Door de extreme drukte en door corona kon onze keuken (in september besteld) pas in maart worden geplaatst. Dat was vooraf duidelijk en de planning is geen enkele keer doorgeschoven. Chapeau! Waar we eerst van plan waren de plaatsing in eigen beheer uit te voeren hebben we toch gebruik gemaakt van RS montage (Ron Smitskamp), waar Superkeukens mee samenwerkt. Wat zijn we daar achteraf blij mee; alle werkzaamheden zijn volgens de oorspronkelijke planning uitgevoerd en we hebben allen maar plezierige professionals over de vloer gehad. Er is helemaal niets mis gegaan en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. Alleen de demontage en afvoer van de oude keuken hebben we zelf opgepakt omdat die nog een herbestemming heeft gekregen.
FOTO VAN LEENDERT VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Paas op maandag 12 aug 2019 19 | vestiging Veenendaal
Prima geholpen, goede communicatie en alles liep volgens afspraak.

Aanvulling ontvangen 13 augustus 2019: Wij hebben een keuken gekocht die inmiddels is gemonteerd. Onze ervaringen bij de aankoop was prima. Zij waren het derde bedrijf dat we binnen liepen. Wij werden daar vriendelijk ontvangen, en uiteindelijk heeft dat tot de aankoop geleid. Ook werd een oven, afzuigkap en kraan gekocht. De rest vd apparatuur was nog geen 4 jaar oud, zo dat we besloten om deze weer in de nieuwe keuken te plaatsen. Onze zonen hebben de oude keuken gesloopt en gezorgd dat alle contactpunten etc weer op de goede plek kwamen. Vervolgens is de keuken 2 dagen voor plaatsing geleverd en daarna dus geplaatst zonder problemen. Het ziet er netjes uit, alles werkt en het wachten is nu nog op de stukadoor maar die heeft geen relatie met superkeukens. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vochtbobbels”
Door Frank Geers op donderdag 13 jul 2017 17 | vestiging Tilburg
Super arrogant na aankoop. Snel deed de oven het al niet, gebeld maar ik moest zelf maar een afspraak maken met fabrikant( geen service). Na een paar jaar kreeg ik een vochtbobbel bij mijn inductiekookplaat. Niet goed afgekit. Volgens Superkeukens valt dit niet onder de garantie. Ze hebben de keuken zelf geinstalleerd.
FOTO VAN FRANK GEERS
Vocht bij de kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Probleemloos verlopen”
Door Ingrid Thierry op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Almere
Ben heel blij dat ik bij Superkeukens terechtkwam. Het was de vijfde keukenzaak tijdens mijn oriënteringsrondje in DoeMere, maar de enige waar ik een belangstellende verkoper trof die tijd voor mij had. Ik beloofde terug te komen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik werd uitstekend voorgelicht over allerlei keukenzaken. Wilfred heeft voor mij op deskundige wijze een prachtige keuken getekend, waarin al mijn wensen vervuld zijn. Vandaag is de keuken opgeleverd. Het hele proces is nagenoeg probleemloos verlopen. Wel erg jammer dat ik onverwacht met een hele grote berg verpakkingsmateriaal bleef zitten. Maar Wilfred is voor mij echt een super keukenverkoper die ik iedereen kan aanraden!
FOTO VAN INGRID THIERRY
REACTIE VAN INGRID THIERRY
Met de plaatsing van de fotoglasplaat is de keuken helemaal top geworden!
REACTIE VAN NAJAT
Een hele mooie keuken. Ik vroeg mij af wat jij ervoor betaald hebt
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en goed”
Door Frans op dinsdag 21 mrt 2017 17 | vestiging Zoeterwoude
vriendelijke en goede adviezen. Alles keurig verpakt geleverd zonder enige beschadiging. een uur te laat maar daar kunnen we mee leven, Goede instalatie instructies. Tot ons grootste blijheid paste alles op de mm. Heel knap van Superkeukens.
FOTO VAN FRANS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door susan op woensdag 3 apr 2019 19 | vestiging Eindhoven
Very bad service Heel slecht! The salesman recommnened strongly a ceramic workplatform (werkblad) and the back wall (achterwand). however, after less than 2 years of use, the achterwand is broken. we sent in the photo and was told not possible to change for the same material. they could change the broken piece to another material. this is of course not nice. but we had no choice. They told they would send somebody to measure. however, after waiting for a long time, nobody came to help us.
FOTO VAN SUSAN
Scheur in achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede ervaring”
Door Memo op zondag 12 mei 2019 19 | vestiging Huissen
Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in Huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak! We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz. Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren. Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Satyane op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht bij Ronald Massing Superkeukens in Utrecht. Echt super geholpen, en hij heeft meegedacht, heel vriendelijk, totaal niet opdringerig zoals de keukenconcurrent waar ze meteen over teken begonnen. Echt super tevreden. Ik zou iedereen die een keuken nodig heeft aanraden naar Superkeukens te gaan. Geweldige service eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen
“Slecht is nog te goed voor deze zaak”
Door Danny Zwaneveld op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Kolham
De score "slecht" is nog zacht uitgedrukt. Wat een ellende met deze zaak in Kolham. Als het geld eenmaal binnen is het gebeurt met de service. Zelf steeds moeten bellen wanneer de monteur komt tot 3 keer toe. Keuken was een showroomkeuken compleet. Bij monteren vd keuken ontbrak er veel en was er veel beschadigd. Eerste monteur kwam er na 1,5 uur sochtends achter dat het hem niet zou lukken omdat alle electro nog niet was aangesloten. Het telefoontje voordat die kwam werd ons toch echt verteld dat deze monteur dat wel zou doen. Na lang wachten en meerdere telefoontjes kwam er eindelijk een andere zzp-er na enkele weken. Een beste man, maar wat in 2 dagen klaar had kunnen zijn werden er veel meer. Dat tot daar aan toe, maar als je dan weer opgegeven werk wat hoort te gebeuren niet uitvoert (onder andere niet sluitende koelkastdeur) en een halve dag met een quooker zit te prutsen samen met een extra monteur van superkeukens dan doe je iets niet goed. Steeds weer bellen met derden hoe de quooker geïnstalleerd moest worden bevestigden dat dan ook. S avonds deed de quooker het al niet meer. Gelukkig snel en gerepareerd door een dichtbij wonende collega. dozen achter laten, rotzooi laten liggen enz enz. Keuken is nog niet af, maar ze komen er hier niet meer in. Superkeukens Kolham, nooit weer !
Reactie of foto toevoegen
“Professionele montage”
Door Gerrit en Harma van der Laan uit Ede op dinsdag 23 aug 2016 16 | vestiging Beuningen GLD
Gisteren en vandaag onze keuken zeer professioneel geplaatst door instellateur Martin Nieuwhoff. Alles klopte, was aanwezig en correct geleverd door Superkeukens Beuningen. Alles kwam ook overeen volgens het plaatje. Geen enkele beschadiging en alles goed in plastic verpakt. Met dank aan de medewerkers Guus, Rob, Sjoerd en Patricia van de eigenaar Jansen Totaal Wonen. Ook dank aan een medewerkster uit Tiel die daar in een weekend (naam vergeten) meehielp en de correcte bezorgers. Je hoort regelmatig rare verhalen over keukenleveranciers. Is hier niet het geval. Het is met recht een Superkeuken. Nogmaals hartelijk dank.
FOTO VAN GERRIT EN HARMA VAN DER LAAN UIT EDE
Reactie of foto toevoegen
“Goed gehoplen”
Door Rudi Vrieze op maandag 13 jul 2015 15 | vestiging Terborg
Wij zijn super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe keuken. Vriendelijke en deskundige verkoper ( Bobby ) ook het plaatsen is goed gegaan. Helaas is de oven er nog steeds niet maar dit probleem licht bij Siemens Superkeukens doet alles om dit problemen te verhelpen . Ik kan dan ook iedereen aanraden om een keuken in Terborg te kopen bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door A.C.C.M. de Sain op maandag 24 sep 2018 18 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Het gevoel zelf hebben kunnen kiezen. Ook de levering alles volgens goede afspraken. Ook het plaatsen is perfect gebeurd. Super bij Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Radius/ Helmig op woensdag 13 feb 2019 19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht , verkeerd ingemeten, ook door medewerker die meting ter plaatse uitvoerde .verkeerde kastjes 4x , slechte afwerking . Al met al heeft de plaatsing meer dan een jaar geduurd. geen aanrader dus.,!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken strak geplaatst”
Door Lars Albronda op dinsdag 1 dec 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij waren opzoek naar een nieuwe keuken en op advies van vrienden zijn wij voor het eerst naar Superkeukens gegaan. We werden uitstekend geholpen er werd geluisterd naar onze wensen waarna je stap voor stap je keuzes maakt en advies krijgt tot dat we onze droomkeuken hadden samengesteld.

Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Montage/levering is 2 weken geleden gebeurd. Bij levering kwam de chauffeur met de mededeling dat we nog moesten betalen terwijl wij dit al netjes van te voren hadden gedaan. Dit schijnt vaker voor te komen en nadat ik het bankafschrift had laten zien was het alsnog akkoord. Onze ervaring is zeer positief betreft de montage. De monteur werkte erg netjes en bovendien snel. Er was 2 dagen montage tijd gerekend maar hij was ruim binnen de tijd klaar en dit is niet omdat het een beunhaas was. De keuken zit er super strak in.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Dick Pelle op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wat kan je nog meer zeggen bij de score 'super'? In ieder geval dat Superkeukens Arkel haar naam eer aan doet. Niet alleen tijdens de verkoop maar vooral de begeleiding en de service zijn meer dan voldoende in orde. I.v.m. onze verhuizing hebben we in 5 jaar dit nu twee keer meegemaakt. Ervaring voldoende dus om Superkeukens Arkel met deze waardering te belonen. Ga zo door mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Selma op maandag 24 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij Superkeukens Utrecht. Gesprekken liepen soepel. Goede adviezen gekregen. Bij installatie bleek alles compleet en monteur heeft de keuken, zoals gepland, in 1,5 dag geïnstalleerd. Geen restpunten, gewoon in 1 keer goed! Nou dat heb ik wel anders meegemaakt. Aanrader dus!
FOTO VAN SELMA
Montage zonder restpunten
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door C.de Zoete op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Veenendaal
Keurig op tijd geleverd en geplaatst. Het is een plaatje geworden.

Aanvulling ontvangen 17 november 2020: Wij hebben bij Superkeukens een complete keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee.
FOTO VAN C. DE ZOETE
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in folie van keuken na 3 jaar”
Door Dao op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Eindhoven
Ik heb momenteel ook een klacht bij superkeukens open staan. Ik ben van de kastje naar de muur gestuurd. Typisch een zaak zolang het goed gaat, maar zodra je een klacht hebt..... vergeet het maar
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door Cees van den Putte op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Tiel
Mooi keuken gekocht bij super keukens plaatsing ging toppie wat vertraging met de levering maar met het eind resultaat tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde afzuigkap”
Door I.M. op maandag 25 jul 2016 16 | vestiging Utrecht
Na de adviesfase die 5 gesprekken van gemiddeld 2,5 uur duurde, kwamen we op een keuken van ruim €8500 (ex. montage) die in de basis €3700 zou moeten kosten. Naast een paar extra duurdere onderdelen (natuurstenen blad, andere koelkast) werd er voor ieder geringe aanvulling/aanpassing honderden euro's meerprijs gerekend. Uiteindelijk is de keuken geleverd voor het weekend en na het weekend in 2 dagen door 1 monteur geïnstalleerd. Tot zover is het redelijk goed gegaan. Echter, toen de monteur weg was liet hij een berg verpakkingsmateriaal over die in eigen beheer weggevoerd mocht worden. Achteraf bleek dat SK hier met kleine letters in de overeenkomst over spreekt en dat het afvoeren van het grofvuil €100,- extra zou kosten. Uiteindelijk heb ik zelf 2 maal naar de grofvuil stortplaats moeten rijden. Het grootste (nog altijd lopende) probleem hebben wij met de afzuigkap (merk Zanker type ZKC92661XA). Op advies van de SK-adviseur hebben wij - bij gebrek aan een gat in de muur voor de afvoer - een koolstoffilter laten opnemen in de aanvraag. De adviseur beweerde dat dit functioneel een gelijkwaardig alternatief zou zijn. Inmiddels hebben wij de keuken 7 maanden in gebruik, maar zonder de afzuigkap te gebruiken. Deze genereert namelijk het geluid van een voorbij rijdende intercity op stand 1. En de zuigkracht laat te wensen over. Op 28 feb 2016 maakte ik melding hiervan bij SK. Het heeft toen ruim een maand geduurd voordat een SK-monteur is wezen kijken die van mening was dat de koolstoffilter functioneel niet de beste oplossing is en dat deze optie niet aan ons verkocht had mogen worden. Telefonisch werd dit ook bevestigd door onze SK-adviseur en deze zou navraag doen naar een passende oplossing. Nadat wij een aantal keer boos de showroom hebben bezocht en de manager hebben gesproken, is pas op 30 mei 2016 een monteur van de leverancier langs geweest die constateerde dat de afzuigkap met koolstoffilter naar behoren functioneert ondanks de lagere zuigkracht en het hogere gegenereerde lawaai. Sindsdien heeft SK geen contact meer met ons opgenomen en we zijn al twee maanden verder en in totaal 7 maanden. Wij raden op basis van onze ervaring een aankoop bij superkeukens ten strengste af!
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals gewenst”
Door Dakay op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Wij hebben onze eerste keuken bij Superkeukens gekocht en voor de 2e maal natuurlijk weer het zegt het al SUPER. Ons 2e keuken is precies zoals wij het wilden en de service TOP. Ga eens binnen krijg geen spijt van. Mvg,
FOTO VAN DAKAY
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor een mooie prijs”
Door Melissa op dinsdag 2 feb 2021 21 | vestiging Den Bosch
Erg tevreden over Superkeukens Den Bosch. Zeer goed geholpen en ze denken goed mee. Keuken was op tijd binnen en monteur heeft het keurig gemonteerd. Er was alleen de verkeerde koelkast geleverd door de fabrikant, dit werd snel opgepakt en kon gelukkig snel geleverd en gemonteerd worden. Al met al, erg tevreden! Mooie keuken voor een mooie prijs.
FOTO VAN MELISSA
Reactie of foto toevoegen
“Dikke onvoldoende!”
Door smarius op dinsdag 15 dec 2020 20 | vestiging Breda
Kwaliteit van de keuken is prima en plaatsing van de keuken is uiterst professioneel verlopen. Alleen dat gebeurd niet door SuperKeukens maar door duitse fabrikant en extern installatie bureau. Alles eromheen is fout gelopen van vergeten keuken te laten produceren waardoor we meer dan 6 weken zonder keuken zaten. Verkeerde bladhoogte met meer dan 1 cm verschil in hoogte, dit terwijl dit uitvoerig besproken is. SK gaf aan dat dat binnen de marge valt. Millimeters zijn binnen de marge maar meer dan 1 cm niet. Klantenservice neemt klacht niet serieus en draagt ook niet bij aan een oplossing. Verder wel uiterst vriendelijke bediening. Als ik SK zou evalueren geef ik ze een dikke onvoldoende!
FOTO VAN SMARIUS
Reactie of foto toevoegen
“Superprutsers”
Door Sven op vrijdag 25 sep 2015 15 | vestiging Zoeterwoude
Tja waar te beginnen met superkeukens of eerder gezegd super prutsers. Na 2 keer niet leveren word de keuken eindelijk een keer geleverd. En gelukkig mag je er zelf elke keer achteraan bellen, omdat je vanuit superkeukens niks hoort! En als je belt hebben ze elke keer een andere smoes klaar liggen die overigens wel SUPER goed verzonnen zijn. Het begon allemaal heel goed met het eerste gesprek, ons gevoel was ook heel goed en dachten onze droom keuken te hebben. Daarna ging het al snel verkeerd, we zouden de zelfde dag nog de tekeningen krijgen. Helaas na een aantal dagen zelf maar gemaild of we deze nog konden krijgen. Ook voor het inmeten van de keuken kregen we maar geen reactie. Dus maar weer zelf bellen om er achteraan te gaan. Na het inmeten nooit wat gehoord wanneer de keuken geplaatst moest worden. Dus maar weer zelf bellen, en daar begon alle ellende. De eerste lever datum kon niet worden gehaald omdat "de fabriek 3 weken dicht was". Later kregen we te horen dat de leverancier ging verhuizen. En om het nog mooier te maken was het als laatste een "productie fout". De keuken hebben wij in februari gekocht. Inmiddels is het 24 september en staat de keuken. Tenminste wat je een keuken kan noemen, want wat onze droom keuken zou moeten zijn is een nachtmerrie geworden.
1. de afzuigkap is defect
2 onze nieuwe muren zijn kapot gebikt om het aanrechtblad passend te moeten maken.
3 passtukken zijn niet geleverd waardoor we nu gaten in de keuken hebben zitten.
4. de deur van de vaatwasser past niet, waardoor we nu tegen en zwart/silvere deur zitten te kijken.
5. de deur van de vaatwasser blijft niet open staan, wat heel makkelijk is voor het inladen van de vaatwasser.
6. plafond en muren zijn erg beschadigd geraakt bij het plaatsen van de keuken.
7. de kraan lekt.
Het ergste is nog dat je later weer zelf belt en te horen krijgt dat we toch een "keuken" hebben staan. Ik snap niet dat mensen met zichzelf kunnen leven. Er word ook geen enkele medeleven getoond en niet direct naar een passende oplossing gezocht. Want ja de keuken moet een week voor levering worden betaald, dus de centen zijn toch binnen. Ik raad een ieder af om een keuken bij superkeukens te kopen. In een leven maak je wel eens fouten, maar dit is toch wel onze grootste fout geweest.
FOTO VAN SVEN
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Jan Caerteling op zaterdag 7 apr 2018 18 | vestiging Utrecht
Voor het eerst in mijn leven, ben al 60, met angst en beven een nieuwe keuken gekocht. Waarom met angst en beven; je hoort zoveel ellende om je heen bij de aanschaf , nou ja eigenlijk bij de plaatsing, dat je het bijna niet aandurft. Bij superkeukens Utrecht geholpen en geadviseerd door Bram. Denkt super mee , heeft ervaring, zeker voor wat mij/ons als leken betreft heel erg fijn. Adviseert en help mee keuzes te maken zonder ook maar iets op te dringen. Neemt alle tijd. Enfin, keuken aangeschaft, via de site krijg je keurig netjes tekeningen en wordt je op de hoogte gehouden over de voortgang. We lieten hem plaatsen door RS montage, een partner van SK Utrecht. De elektricien leverde perfect werk, na wat problemen bij het aanleggen van extra groepen. ( wel weer meerwerk, een minpunt! Weet nog niet of dit wordt doorberekend...) Ton de plaatser, een topper ! Zo rustig, deskundig, geordend en netjes. Mijn angst dat het mis zou gaan, ongegrond. Keuken echt een superkeuken en in het echt nog mooier dan op de tekening. Een vette 10 voor Superkeukens vooral Bram, Ton en Joris.
FOTO VAN JAN CAERTELING
Keuken mooier dan op tekening
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Heidi Driessen op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
De verkoper van Superkeukens heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam met een prachtig ontwerp. Van ontwerp tot plaatsing van de keuken was de communicatie vanuit Superkeukens perfect. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN HEIDI DRIESSEN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN INGRID
Mag ik vragen wat er op de achterwand van de keuken zit?
REACTIE VAN SUPERKEUKENS
Het is een prachtige keuken geworden. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Veel plezier van en met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Marion van den Biezenbos op zaterdag 3 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
Fantastisch geduldig geholpen. Nemen alle tijd net zo lang dat ik het WoW gevoel had. Helemaal niet onder druk gezet of gepusht! Alles verliep volgens afspraak. Ook monteren gebeurde keurig en netjes zonder dat er ook maar iets zonder overleg ging.
FOTO VAN MARION VAN DEN BIEZENBOS
Keuken via Superkeukens
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Tom op woensdag 8 mrt 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben onze keuken compleet naar eigen wens en smaak laten samenstellen in overleg met Patrick, verkoopadviseur filiaal Amsterdam Arena. Eigenlijk hebben wij alles wat wij wensten kunnen realiseren en dat i.c.m. een prima prijs. De keuken zit er nu bijna een half jaar in en wij zijn er nog steeds erg tevreden over. De installatie liep moeilijk omdat onze eigen timmerman verkeerd had ingemeten. De flexibiliteit van degene die kwam inbouwen, Wiebe, kwam om de hoek en uiteindelijk Wiebe de keuken toch met enkele trucs (en flink wat koffie) weten te plaatsen. Wij waren daar zeer blij mee. Al met al geen seconde spijt van de aankoop en ik raad Superkeukens daarbij ook aan. gr Tom, Landsmeer
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door W. van Middendorp op donderdag 12 mei 2016 16 | vestiging Almere
Werd in eerste instantie goed geholpen. Het plaatsen werd snel en slordig gedaan. De klachten worden naar de montage groep afgewenteld en de verkoper trekt zich terug als contact persoon (hij heeft alles geregeld en is ook verantwoordelijk voor de nazorg). Afspraak met de montage groep om terug gebeld te worden lukt niet (geen reactie). Wij hebben nu een dwingend herstelbrief met foto's gestuurd naar de verkoper en wachten af op de reactie.
Reactie of foto toevoegen
“aanvulling mijn kritiek van maart 214”
Door L. op woensdag 14 jan 2015 15 | vestiging Amersfoort
In een eerder review heb ik de nodige klachten geschreven. Hierop heeft Superkeukens mij gebeld. Eerst werd mij verweten dat ik niet eerst naar de zaak was gekomen en gelijk een klacht op internet had geplaatst. Beetje vreemd, immers waarom niet? Mag toch schrijven als er iets mis is? Komt later wel het vervolg als er iets mee gedaan is, zoals nu. Er zijn nog maanden overeen gegaan, ok ontstond er discussie over de maten opname. Wij zeggen: er is verkeerd gemeten...Superkeukens zegt: we hebben de maten aangehouden zoals op papier staat en daar heeft u voor getekend. Er bleek een overstek van het keukenblad op te staan, wat absoluut niet de bedoeling was.Wij hebben dat niet gezien, maar wij zijn ook geen keukendeskundigen.Wij vinden dat we er op moeten kunnen vertrouwen dat, wat zij op papier hebben gezet qua maten ook moet passen en op papier staat wat is afgesproken. Afijn. Er was een mooie oplossing mogelijk volgens Superkeukens, maar dan moesten wij ruim €3000,- voor betalen. Geen optie dus. Andere noodoplossing zou ruim €500,- gaan kosten. Vonden we ook niet correct, immers bleven wij bij ons standpunt dat wij hier geen schuld aan hadden. Uiteindelijk zijn we maar akkoord gegaan met de minder fraaie oplossing en hebben de 500,- terug weten te brengen naar 300,- . Vorige week (tja, heeft lang geduurd) kwam de monteur. Helaas bleek niet alles op het lijstje uitvoerbaar te zijn van de toch al "noodoplossing" (keukenblad inkorten). Maar we doen het er maar mee. Het is in ieder geval wel verbeterd met wat het was (voor 300,-!!!). Dus toe maar. Inmiddels ben ik er wel achter dat de wel fraaie oplossing van Superkeukens van ruim 3000,- , elders € 1200,- kost.Maar nu krijg ik vast weer een reactie van ze, dat ik dit laatste weer hier schrijf en niet eerst aan hun laat weten. Al het overige is wel bij ze bekend overigens.

Oorspronkelijke ervaring van 26 maart 2014: Twee jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Alles was perfect doorgesproken van te voren met Bart Bakker die er helaas later niet meer werkte. Toen de keuken kwam bleek een aanrechtblad te lang te zijn. Hij moest namelijk gelijk eindigen met de boven en onderkasten, omdat er een losstaande koelkast naast kwam te staan. Eigenhandig was (later?) er een overlap berekend van 3 centimeter. Dus koelkast kon er niet tussen en er moest een mooie plint van de muur. De monteur heeft er een stukje vanaf gezaagd, maar niet genoeg, kon niet anders, zei hij. Koelkast paste maar plint niet meer. Moesten we zelf maar een oplossing voor zoeken. Die we tot op heden nog steeds niet weten overigens. Dus nog steeds niet afgewerkt. Inmiddels de keuken 2 jaar in gebruik. Hij was ook weer niet supergoedkoop, ruim 11.000,-. In de draai-hoekkast is al een plastic steuntje afgebroken van een draaiplateau. Ook in een kleine apothekerskast is een plastic verstevigings- palletje afgebroken. Bij het gootsteenkastje is de folie bekleding al behoorlijk beschadigd. Immers kom je toch met je nagels er tegen aan als je het deurgreepje vastpakt. Ondanks dat we in de winkel dus bij aankoop vriendelijk werden geholpen, achteraf spijt! Kwaliteit laat zeer te wensen over! Geen idee of er nog garantie zit op dit soort dingen. We moeten nog steeds actie ondernemen over deze zaken, maar aangezien mijn man in de tussentijd behandeld moest worden voor kanker, is dat er nog niet van gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Doorhangende kast”
Door Bertens op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Tilburg
Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie
REACTIE VAN BERTENS
aanvulling review
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jan Pasman op zaterdag 14 dec 2019 19 | vestiging Veenendaal
We hebben bij superkeukens onze nieuwe keuken laten ontwerpen en hem daarna ook gekocht. Het fijne van dit bedrijf is dat er niet te onderhandelen is over de prijs. Die staat namelijk gewoon vast, dan heb je ook niet het gevoel dat je, ondanks veel kortubg o.i d., alsnog te veel betaald. Erg mooie keuken, snelle en nette plaatsing, goede communicatie. Top!
FOTO VAN JAN PASMAN
Erg mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rosa op woensdag 13 jan 2021 21 | vestiging Utrecht
Mijn ervaring met Superkeukens is erg goed. Ik heb een prachtige keuken besteld die netjes geleverd werd en van zeer goede kwaliteit is. Ook mocht ik toen ik niet tevreden was over de kwaliteit van de afzuigkap deze inruilen voor een andere. Het contact is goed en vriendelijk en er wordt transparant gecommuniceerd. Ik ben daarom zeer tevreden.
FOTO VAN ROSA
REACTIE VAN VINCENT DIJKER
Beste Rosa, Wat is het een mooie keuken geworden. Gefeliciteerd. We waren graag tot je dienst.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeukenmeubel”
Door Jorika op maandag 6 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een meubel voor de wasmachine en droger gekocht voor in de bijkeuken. Snelle service en levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke medewerkers
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sharon de Bruijn op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Tiel
Super geholpen door Marc Jansen bij superkeukens in Tiel. Alle tijd voor de klant en met vragen en od aanvullingen kun je altijd terecht. Montage is ook naar volle tevredenheid gegaan!
FOTO VAN SHARON DE BRUIJN
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Fam. Jansen op zaterdag 23 sep 2017 17 | vestiging Elburg
De aankoop , het aanleveren, het monteren en oplevering hebben we als heel positief ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Terukeren”
Door Cornelis op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Den Bosch
Onlangs weer een geweldige keuken gekocht bij Superkeukens Den Bosch. We zijn 3x verhuist en 3x hebben we de keuken bij Superkeukens gekocht. Enkele redenen waarom wij steeds terugkeren naar SK Den Bosch:
- Goede hulp bij het uitzoeken en tekenen van de keuken
- Deskundigheid
- Kleinschalig team zodat je niet steeds met iemand anders spreekt
- Eerlijke tips bijvoorbeeld m.b.t. apparatuur.
- Geen onzin met dagkortingen of ''als u nu beslist''
- Duidelijke prijzen die niet kunstmatig hoog zijn voor een afdingspel.
- Goed montageteam
- Goede aftersales service
- Verder zijn natuurlijk de keukens écht mooi, een eyecather in huis, van deze tijd en degelijk

Kortom, mochten we ooit weer verhuizen of toe zijn aan een nieuwe keuken, dan zal dat weer een keuken van SK uit Den Bosch zijn.
FOTO VAN CORNELIS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gideon op maandag 14 aug 2017 17 | vestiging Amsterdam
Erg tevreden met de keuken die we bij Superkeukens Amsterdam hebben besteld. Kundig geadviseerd, goede prijs, prachtige keuken. We zijn door meerdere verkoopadviseurs naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Harry van Gils op donderdag 18 aug 2016 16 | vestiging Oldenzaal
Samen met de verkoper een geweldig mooie en praktische keuken samengesteld. We hebben in alle rust, meer dan 3 uur, onze droomkeuken samen kunnen stellen. De keuken kon ivm de naderende vakantie snel geleverd worden. Het grote voordeel van Superkeukens Oldenzaal is dat niet allen het plaatsen van de keuken geregeld kan worden, maar de hele verbouwing. Leiding werk, Elektra, Centrale verwarming, Stukadoor, tegelwerk, montage. Het overgrote deel is door Fabian uitgevoerd. Een zeer allround vakman, die ik zeer kan aanbevelen. Alles is zo geworden zoals we gepland hadden. Super!
FOTO VAN HARRY VAN GILS
Geweldig mooie en praktische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Tom op woensdag 27 sep 2017 17 | vestiging Oldenzaal
Na diverse keukenwinkels terecht gekomen bij Superkeukens in Oldenzaal. Het gesprek hier verraste ons direct positief, anders dan andere gesprekken. Hier werd ons verteld wat het verschil was tussen alle keukenmerken en wat het onderscheid met hen is. Ook waar op te letten bij het vergelijken van offertes. Niet alleen de prijs, maar vooral ook de kwaliteit. Ik kreeg een open en eerlijk advies waarbij concurrenten in hun waarde werden gelaten. Hierdoor heb ik een goed vergelijk kunnen maken in de soms ondoorzichtige wereld van de keukenmerken en winkels.

Het ontwerp is verder aangepast en de apparatuur is met goed advies uitgezocht. Ik kreeg zelfs nog documentatie nagestuurd van het aangeboden merk keuken en type apparatuur.

De keuken is volgens afspraak geleverd en geplaatst in 1 dag door een zeer ervaren monteur. Alles zoals vooraf besproken. We zijn tevreden met het ontwerp, de apparatuur, het advies en ook de prijs welke uiteindelijk lager was dan de concurrentie. Erg prettig was het ook dat dé prijs direct werd afgegeven. Geen vervelende onderhandelingen maar direct de scherpste prijs. Ondertussen de winkel al vaker aangeraden.
FOTO VAN TOM
REACTIE VAN DINY KENNIS
Beste Tom, hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten voor uw mooie keuken! Zelf ben ik aan het oriënteren en de uitgangspunten van superkeukens spreken mij aan, echter weet ik niet wat zij puur buiten de keuken om kunnen doen. Zou u mij kunnen zeggen of ze bij u bv de ombouw van de kast geleverd en geplaatst hebben en de wandplanken in de nis? Ik zou graag van u horen. MvG Diny
REACTIE VAN TOM
Dag Diny, de ombouw heeft onze aannemer gemaakt, compleet en voor plaatsing keuken. Superkeukens heeft ons detailtekeningen aangeleverd waardoor dit kon, de keuken is er letterlijk achteraf ingeschoven. Het deel waar de keuken is geplaatst is nieuwbouw en daarom deze keus. Superkeukens kan dit volgens mij bij installatie wel aanbieden. De planken in de nis hebben zij wel geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Bertrums op zondag 19 nov 2017 17 | vestiging Den Bosch
In februari 2017 heb ik een hele mooie keuken gekocht bij superkeukens in Den Bosch. Ik had een idee van hoe deze er uit zou moeten zien en had al bij verschillende keukenspecialisten en mijn voorstel uit laten werken. Wat ik elders vervelend vond (de onduidelijkheid over de kosten en gesjoemel met veel te hoge prijzen die plots daalden als je een zuur gezicht trok) was bij superkeukens totaal anders. Jamie was volledig transparant w.b. de kosten en dacht mee aangaande mijn ontwerp en hoe ik dit binnen mijn budget kon laten maken. Hij maakte meerdere tekeningen en niets leek hem te veel. Nog eens kijken, nog eens veranderen. De keuken werd op tijd geleverd en was binnen de aangegeven tijd keurig in elkaar gezet door een zeer vriendelijke en kundige man. Niets werd gemist, alles deed het goed. Diezelfde avond kon ik koken en nu, 8 maanden later, geniet ik nog iedere dag van mijn mooie kookeiland waar we gemakkelijk met velen samen kunnen koken. Kortom, ik ben super tevreden en ondertussen heb ik meerdere mensen naar superkeukens gestuurd die tot nu toe ook goede ervaringen hebben.
FOTO VAN M. BERTRUMS
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Service bij nieuwe keuken”
Door Marinus op woensdag 21 sep 2016 16 | vestiging Elburg
Super hadden probleem. Met twee laden kasten gebeld en uit gelegt ,werd gelijk actie onder nomen ,werd gelijk twee nieuwe kasten besteld . Nee als we weer nieuewe keuken nemen gaan we weer terug naar Super Keukens Elburg

Naschrift ontvangen op 22 september 2016: Het gaat om een nieuwe keuken die we in december vorig jaar hebben laten plaatsen. Maar na paar maanden hadden we probleem met twee kastjes. Deze werden gelijk besteld na dat we ze gebeld hadden. Oke moest even wachten omdat er levertijd op zat maar vond ze zeer snel . Dus vind dat ze goede review verdienen
Reactie of foto toevoegen
“In een keer compleet”
Door Esmee op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
Er werd naar ons geluisterd, de samenwerking was goed en het eindresultaat is prachtig! In september 2018 waren wij voor het eerst bij Superkeukens Amsterdam. Wij hadden namelijk een keuken nodig voor onze nieuwbouwwoning welke in oktober 2019 opgeleverd zou worden. Na eerder bij andere keukenzaken te zijn geweest, was dit echt een verademing. We werden goed en met geduld geholpen. Er werd naar ons geluisterd en samen met Astrid zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen. Voor ons was het de eerste keer dat wij een keuken kochten. Astrid heeft ons fijn begeleid en met ons meegedacht over wat wel niet praktisch is. Fijne adviezen en begeleiding maar niks wordt je opgedrongen! Ook toen wij nog een keer terug wilde komen afgelopen zomer om de kleuren nog eens door te nemen voor de definitieve bestelling werd gedaan, werden wij weer hartelijk ontvangen. Ten slotte niet geheel onbelangrijk: De keuken werd op tijd, in één keer geheel compleet en passend geleverd. Wij raden Superkeukens Amsterdam zeker aan!
FOTO VAN ESMEE
Keuken met hoekstuk
REACTIE VAN ESMEE
nog een foto
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage zzp ers”
Door Anneke Postma op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Groningen
In september heb ik een keuken bij Superkeukens gekocht. Het is een mooie keuken, maar de installatie was een compleet horror verhaal. De keuken zou geïnstalleerd worden door de heer [naam verwijderd]. Van deze monteur moesten alle tegels uit de keuken gesloopt worden. Helaas bleek dat de muren van de keuken toen opnieuw gestuukt moesten worden. Gelukkig heeft Superkeukens de stukadoor betaald. De monteur zag het installeren van de keuken niet meer zitten en heeft toen een tweede monteur ingehuurd. Er begon gelijk een ruzie over de kranen van de keuken. Die moesten wij ineens extra betalen en dat terwijl ik zelf een keukenkraan had gekocht. Ook voor de leidingen moest ineens betaald worden. Daar heeft mijn zwager Bennie nog behoorlijk ruzie over gemaakt. Tot mijn verbazing vroeg de tweede monteur gelijk of er ook bier was, woensdag middag om half twee. De tweede monteur heeft mijn keuken geïnstalleerd. Gelukkig heb ik een handige zwager die alle fouten van de tweede monteur heeft kunnen corrigeren. Zelfs het aanleggen van stopcontacten lukte niet bij de tweede monteur. Laatst stond ik af te wassen en toen stond er water in het aanrecht, bleek dat de leidingen in de keuken niet vastgedraaid waren. Ook de keukenkraan was verkeerd om aangesloten. Het warme water kwam als ik de handel naar rechts duwde en het koude water als ik de handel naar het rode knopje duwde. Onder mijn fornuis zit een plank om het fornuis op dezelfde hoogte te brengen als het aanrecht. Om de lelijke planken weg te werken is er met 1 schroefje een metalen plaat onder het fornuis gemonteerd. De plaat zit helemaal los. Het fornuis staat een beetje scheef. Ik heb deze reactie op de Super slechte service van Superkeukens in Groningen geplaatst. Vandaag kreeg ik van een verkoper van Superkeukens in Groningen te horen dat mijn mail richting Superkeukens onfatsoenlijk is. In deze mail vertel ik alleen de waarheid over het slecht presteren van Superkeukens. Helaas is mijn combimagnetron kapot en deze moet vervangen worden. Tot onze grote schrik blijken de stopcontacten in de keuken door de tweede monteur achter de kastjes weggewerkt te zijn. Resultaat: het is onmogelijk om elektrische apparaten uit de keuken te verwijderen zonder de hele keuken te moeten afbreken. Om de stopcontacten in de keuken te kunnen bereiken moet ik nu een dure monteur van Superkeukens inhuren. Ik heb dus nu een keuken met een kapotte combimagnetron die niet vervangen kan worden omdat de weledelgeleerde tweede monteur in al zijn wijsheid heeft besloten om ervoor te zorgen dat de stopcontacten voor de apparatuur niet meer toegankelijk zijn. Ik heb maar 1 advies, koop geen keuken bij Superkeukens in Groningen, ga naar een keukenleverancier waar ook het personeel dat de keuken monteert in dienst is. Die zzp ers van Superkeukens maken er een puinhoop van!!!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door S. Macit op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Na een aantal andere keukenzaken langs te zijn geweest, kwamen we uiteindelijk bij Superkeukens Den Bosch terecht. Wij zagen meteen een aantal pluspunten ten opzichte van de andere winkels. Ten eerste werd de keuken niet op papier getekend, maar was in 3d te zien op een tv-scherm. Hierdoor kregen wij meteen een beeld van hoe de keuken eruit kwam te zien. Super dus. Daarnaast waren wij blij verrast toen we de totaalprijs kregen te horen. Die lag namelijk een stuk lager dan de prijzen die ze in de andere winkels hadden genoemd voor dezelfde keuken. Het was ook fijn dat er meegedacht werd en dat al onze wensen mogelijk waren. Wij hoorden eerder nl. alleen maar dat alles wat we wilden 'wel hoorde in de duurdere categorie' etc. terwijl Superkeukens juist zei: 'oh nee hoor, dat scheelt bijna niet.' Lekker eerlijk dus! Al met al, eerlijke mensen, die afspraken nakomen, niet opdringerig zijn en kwaliteit leveren. Petje af voor Jorick en Roland van Superkeukens Den Bosch!
FOTO VAN S. MACIT
Reactie of foto toevoegen
“Service tot de voordeur bij zelfmontage”
Door À de Gra op maandag 2 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Er miste een installatie boek zult u wel weggegooid hebben zeggen ze dan in de winkel. Maar kunt u vinden op het internet, gaat voorbij aan het feit dat het erbij moet zitten. We hebben duidelijk het idee betaald geleverd niet meer zeuren zeker de moeite om bij anderen te gaan kijken. Service tot de voordeur noemen we dat.
REACTIE VAN COR
Hoe kun je nou over een bedrijf oordelen als je de geleverde spullen zelf gaat monteren!! Daar is toch een vakman voor nodig met inzicht. Het kan niet mislukken doordat een handleiding ontbreekt van die vind je zo op internet.
REACTIE VAN À DEGRA
Wij zijn gewend om zelf keukens te plaatsen en dat de gebruiksaanwijzing op het internet staat heb ik niets aan als je geen internet hebt. Er moet gewoon een beschrijving bij zitten en je zouniet drie keer naar de winkel terug moeten rijden omdat er weer iets niet was.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Frank op donderdag 3 mrt 2016 16 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij super keukens uit Amersfoort. Er is ruim de tijd uitgetrokken om de keuken samen te stellen met een uiterst vriendelijke prijs die we nergens anders hebben gekregen. Op afgesproken datum en tijd is er ook geleverd. Al met al zijn wij SUPER tevreden over superkeukens. Met vriendelijke groet, Frank
FOTO VAN FRANK
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Menno Westveld op vrijdag 20 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Goede adviezen voor de opbouw van de nieuwe keuken, waarvoor ik zelf al tekeningen met maatvoering had gemaakt. Daardoor kleine aanpassingen doorgevoerd, die achteraf heel praktisch bleken
FOTO VAN MENNO WESTVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Henk Sminkj op vrijdag 23 okt 2020 20 | vestiging Capelle aan den IJssel
In oktober 2019 hebben wij onze nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Capelle aan den IJssel. Deze keuken is geplaatst in de periode december 2019 en januari 2020. Bij het bestellen was er ruim de tijd voor het bekijken van de verschillende opties en nooit enige druk om de bestelling af te ronden. Alle onderdelen zijn keurig afgeleverd in ons appartement en voor het loodzware keukenblad was er gezorgd voor een verhuislift en extra mankracht in de persoon van de verkoper Rene. De keuken is geïnstalleerd door Diederick die dit uiterst snel en vakkundig heeft gedaan. Voor de mooie afwerking waren nog enige speciale composiet latten nodig maar die zijn ook snel geleverd en geïnstalleerd. En ook reageerde men snel op zaken die in de maanden daarna nog enige bijstelling nodig hadden. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Superkeukens uit Capelle aan den IJssel.
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door A. Helmink op zondag 27 apr 2014 14 | vestiging Huissen
In juli 2013 hebben we onze keuken geplaatst gekregen in januari heb ik gebeld omdat de lade niet functioneerde. De man probeerde mij uit te leggen hoe ik dit zelf kon oplossen. Mijn man heeft toen zelf gebeld en ook zelf het probleem opgelost. Januari ging de inductie kookplaat kapot, Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) gebeld, mail gestuurd, nee deden ze niets mee. Ik moest de fabrikant bellen. Fabrikant gebeld, monteur kwam na anderhalve week, ze wilde een inductieplaat erin zetten wat kleiner was want die was niet voorradig. Ik boos want we hebben een kookplaat besteld van 70 cm en geen 50 cm. Nadat ik het zat was en boos ben geworden hebben ze na 2 weken een nieuwe kookplaat gebracht. Nu vorige week donderdag gebeld kraan zit los (en het water kan er achter door lopen) was aan het einde van de dag. Ik had er al geen vertrouwen in dus vrijdag nogmaals gebeld en klacht door gegeven, maandag nog niets gehoord weer gebeld en er werd mij verteld dat de monteur was gebeld en dat er contact werd opgenomen met mij. Vandaag heb ik weer gebeld met bovenstaande klacht. Ook besproken hoe Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) met zijn klanten omgaat en dat dit geen service is om overal achteraan te rennen terwijl wij met een probleem zitten. Tenslotte moeten wij hard werken om een keuken aan te schaffen en zij mogen blij zijn dat de keus op hun is gevallen. Het verkoop praatje was beter geregeld. Er werd veel energie in ons gestoken, vragen beantwoord. Dit is wat ik nu mis.

April 2014 inductie kookplaat weer kapot, hij maakte korstsluiting. We konden hem terug brengen en met 400 euro bijbetalen een nieuwe kopen de Eigenaar Hennie Jansen kwam ons met 100 euro tegemoet en vond zichzelf helemaal geweldig dat hij dit had gedaan. Een bos bloemen met welgemeende excuus voor 6 weken niet koken en overal zelf achteraan rennen was meer op zijn plaats geweest. Mensen denk goed na voor je hier een keuken koopt. De inductie kookplaat hebben we retour gebracht naar Huissen. Ons geld terug gestort gekregen en geen cent meer en we hebben in onze woonplaats tijdens onze vakantie een nieuwe gekocht want ondertussen waren we al weer 3 weken verder.

Superkeukens (Jansen Totaal Wonen) de naam zegt alles heeft voor ons een nare bijsmaak. Ik zou maar eerst goed nadenken om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Jan Zantingh Groningen op donderdag 14 apr 2016 16 | vestiging Groningen
Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar missen de aandacht”
Door Gerlinda Doorenbos op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Assen
Ja wij zijn tevreden. Tuurlijk is het wennen en valt tot nu toe de vastwasser wat tegen. We zijn erg goed geholpen, steeds weer als we er ongevraagd weer stonden. We hadden veel twijfels, we hadden toch wel veel wensen etc en alles is gekomen zoals we hadden gedacht en verwacht. De montage was nog wel een dingetje. Wat we wel misten en nog steeds missen is de aandacht na het plaatsen; er is op geen enkele wijze contact geweest of alles naar wens was, of er nog vragen waren, of er problemen waren oid. Je zit uren aan de tafel, koopt een erg duur product (is ons geval toch wel dure keuken) en dan heeft men geen interesse. Heel erg jammer !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende nazorg”
Door Rene Postel op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Wij hebben bij Superkeukens Oldenzaal onze keuken gekocht. Elders hadden we een supergaaf keramisch blad gezien welke we wilden hebben, en dat was totaal geen probleem gelukkig. De vriendelijke verkoper (Ronald) heeft echt zijn best gedaan om ons een product te verkopen naar onze wens. En zelfs de nazorg, waar we veel waarde aan hechten, is er uitstekend. Een ladegeleider haperde en na een telefoontje werd dit gelijk geregeld. Een fantastische zaak, ik zou iedereen Superkeukens Oldenzaal adviseren. En vooral fijn: geen ge-onderhandel over de prijs!!! Al die andere zaken waar we zijn geweest nemen je stuk voor stuk in de maling voor wat betreft de prijs. Superkeukens maakt hun slogan waar en verkoopt standaard voordelig geprijsd!
Reactie of foto toevoegen
“Keramiek aanrechtblad”
Door G. van der Weert op woensdag 14 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
De keuken in het filiaal in Utrecht gekocht is prima totdat er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan. Bij plaatsing van de keuken die 17000 euro kostte zagen de monteurs van superkeukens dat er een stukje van het keramiekaanrechtblad af was gebroken. Er moest een nieuwe in, ze konden de achterwand, inbouw afzuigkap en de randen niet afdichten. Kan allemaal gebeuren. Alleen kreeg ik toen de levertijd voor het nieuwe keramiekaanrechtblad na 2 weken te horen, dit zou 9 WEKEN !!!! duren. Dus ze laten je met 9 weken zonder een bruikbare keuken zitten (alles laten schilderen voor dat de keuken kwam) . Als ik ga koken nu zonder afzuigkap kan ik de boel daarna weer laten schilderen. Het enige wat ze daarop zeggen, wij hebben ons best gedaan, punt. Als je op internet naar google gaat en zoekt op keramiekaanrechtbladen dan komen er een 10 tal resultaten uit, klik op een willekeurige en de levertijd is max. 3a4 weken. Mijn conclusie is Superkeukens is prima tot er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan en is de organisatie niet krachtig genoeg om bij de leverancier iets voor elkaar te krijgen. Juist bij keukens is de service achteraf belangrijk hoe dat wordt opgelost. Ik heb in ieder geval zeer zeer veel spijt dat ik daar mijn keuken heb aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans witte keuken”
Door Joyce op zaterdag 6 feb 2016 16 | vestiging Zoeterwoude
Na redelijk goed geholpen te zijn met t uitzoeken van onze keuken was de plaatsing en de service erna erg slecht! Schroeven scheef in gedraaid apparaten niet goed aangesloten vervolgens monteur niet meer te bereiken. Beschrijving van Siemens apparaten niet in t Nederlands reactie zoek maar op internet hoe t werkt. Nu na 6 jaar kan je m weggooien hoogglans witte keuken maar de glans laat los.
FOTO VAN JOYCE
Detailfoto van loslatend folie
REACTIE VAN J HOUBEN
Blij met deze informatie. Ga ergens anders kijken voor een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt er niet veel aan”
Door Jan-Willem Schepers op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Amersfoort
De kwaliteit van het proces is teveel afhankelijk van de kennis en service gerichtheid van de medewerkers. Uiteindelijk is superkeukens uiteindelijk niks meer of minder dan een soort tussenpersoon: de bouw van de keuken vindt ergens anders plaats, de montage van de keuken is uitbesteed aan een ander bedrijf. Deze bizondere constructie heeft als gevolg dat ze niet in staat zijn de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het algehele proces (Waar ze wel verantwoordelijk voor zijn). Onze keuken is 11 augustus geplaatst, hopelijk wordt deze 11 januari eindelijk afgemonteerd. Afgelopen maanden erg druk geweest met het ontbreken van onderdelen, verkeerde onderdelen, beschadigde onderdelen, etc.
Advies: De kwaliteit van de keuken is mijn inzien positief, het is verstandiger deze direct uit Duitsland te importeren (waar de fabriek staat). Bestel deze keuken zonder tussenkomst van superkeukens, uiteindelijk heb je niet zoveel aan ze.
REACTIE VAN VINCENT VAN SUPERKEUKENS
Heel erg jammer dat de keuken niet in één keer goed is geleverd. Dat betreuren wij zeer en zeker de overlast die dat u heeft gegeven. Nogmaals onze excuses hiervoor. Desondanks veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent bevallen”
Door fam blesing op woensdag 15 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken bij superkeukens almere gekocht . Ik wil robert jan bedanken voor zij service en mee denken voor het kopen van onze keuken, Wij hebben onze keuken zelf geplaats en het is een prachtige keuken geworden . De spoelbak was niet aanwezig bij levering een telefoontje was genoeg kon hem de volgende dag al halen ik geef superkeukens almere een dikke voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Linda den Ouden op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Den Bosch
Mijn ervaring is (wederom) heel goed. Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Superkeukens. Door de kennis en kunde van Roland hebben wij nu een juweeltje van een keuken, voor een mooie prijs. Ik vind het uitermate prettig dat je bij Superkeukens direct een mooie prijs krijgt. Al veel complimenten gekregen over onze keuken. De montage is ook perfect uitgevoerd. Roland denkt mee, is klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Super bedankt Roland!
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door Alberta op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Amsterdam
We hadden gekozen voor superkeukens omdat zij nauw samenwerken met de mensen die de keuken plaatsen. In de offerte werd ook duidelijk gesproken over het plaatsingsbedrag van de keuken. Bij het bedrag nog bevestiging gevraagd of het echt inclusief plaatsing en elektra was. Dat werd bevestigd. Na het betalen van de keuken, bleek dat toch anders. De zzp'ers die zij aanbieden om de keuken te komen plaatsen, vragen ten eerste al 100 euro voor een offerte. Ten tweede was de offerte drie keer zo hoog dan aangegeven door Superkeukens. Dit voor een simpele hoekkeuken, waarbij geen bijzonderheden waren qua elektra. Uiteindelijk maar gekozen om zelf iemand in te schakelen voor het plaatsen. Dan blijkt dat Superkeukens niet alle onderdelen volledig levert. Dit heeft nog heel wat tijd en geld gekost om langs de bouwmarkt voor de ontbrekende onderdelen. Daarnaast moet je het werkblad zelf nog uitzagen. Ook is er totaal niet meegedacht door de medewerkers van superkeukens. We wilden bijvoorbeeld een bar, maar er wordt niet meegewerkt over hoe deze te plaatsen. We wilden een simpele, moderne afzuigkap. Er werd ons een model geadviseerd waar we mee akkoord gingen. Bij levering blijkt dit er enorm goedkoop uit te zien en van slechte kwaliteit. Al met al een erg slecht gevoel bij Superkeukens. Zou deze winkel bij niemand aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Albert van der Woude op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Nieuwe keuken gekocht. Super goed geholpen. Ook telefonisch direct bereikbaar met de juiste persoon. De week ervoor kwam RS-Montage de electra/meterkast, water/gas en wanden stucken. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles gaat netjes en relext. Goede werknemers.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Daphne op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht in mei. Lange levertijd van 16 weken. Maar zeker het wachten waard geweest. Mn verwachtingen overtroffen. Ik heb het laten plaatsen, wat overigens binnen 3.5 uur klaar was. Staat en werkt fantastisch. Het enige is dat er een deuk in de wasbak zit, gelijk is aangegeven dat deze opnieuw woed besteld en ingemonteerd. Voor superkeukens en jm montage echt een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Michel Corten op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Cruquius
Super goede ervaring bij Superkeukens Cruquius. Eerlijke verkoper (Allard), niet opdringerig maar wel meedenkend. Ruime keus. Afdingen en pingelen gelukkig niet nodig, er wordt direct een scherpe prijs neergelegd. Alles geleverd zoals besproken. Bij vragen wordt snel gereageerd. Prima aanbevolen installatiebedrijf (JM Montage). Bij levering mist bezteklade en 1 kastje was beschadigd. Ook dat is prima verholpen. Kortom uitermate tevreden en zeker aan te bevelen.
FOTO VAN MICHEL CORTEN
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dachten goed mee”
Door Wim van Rossum op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Veenendaal
Wij hebben onze nieuwe keuken uiteindelijk hier besteld omdat we merkten dat er goed meegedacht werd en er sprake was van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alles is keurig geleverd en we genieten nu van onze nieuwe keuken. (plaatsing van de keuken hebben we zelf gedaan).
FOTO VAN WIM VAN ROSSUM
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VINCENT
Prachtig eindresultaat. Veel plezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Fam. Schumacher op vrijdag 9 feb 2018 18 | vestiging Oldenzaal
Super goede nazorg en service. We hadden door eigen schuld (vallende schaar) een ladefront beschadigd. Super keukens heeft gratis een nieuw ladefront besteld en geleverd. Ook is de monteur twee jaar na levering als service langs gekomen om de deurtjes en laden bij te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gehad”
Door Brigit op zondag 22 nov 2015 15 | vestiging Zoeterwoude
We zijn langs geweest voor een offerte. Er was weinig tijd voor ons, dus wij moesten snel aangeven wat wij wilden en zouden de offerte per e-mail ontvangen binnen drie dagen. Dit was echter niet het geval. Na een week gingen we terug om te vragen waarom wij de offerte nog niet hadden ontvangen. Ze waren al onze informatie kwijt en moesten zeer gehaast alles opnieuw doorgeven. Dit keer zouden we de dag erna de offerte per e-mail ontvangen. Ook dit is nu twee weken geleden. Ze hebben weinig tijd, weinig kennis van hun producten en komen afspraken al niet na voordat je überhaupt hebt overwogen om daar de keuken af te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.L.P.Smeets op dinsdag 16 aug 2016 16 | vestiging Oss
Aanschaf keuken. Prettige bediening in de zaak, goede informatie, meedenkend. Mooie keuken en goede installatie en service. Ook kledingkasten bij dit bedrijf besteld. Eveneens prima service. Verbruggen Megastore een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dat is meedenken”
Door Hans op maandag 17 apr 2017 17 | vestiging Wateringen
In december 2016 een nieuwe keuken besteld, contract ondertekend en ingemeten. In januari 2017 kreeg koper een herseninfarct. In overleg met Richard van Superkeukens Wateringen de keuken op "hold" gezet. Na ruggespraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum waren wijzigingen gewenst op het ontwerp. Met Richard van Superkeukens Wateringen overlegd; geen probleem. Met hem een hele avond gepuzzeld en opnieuw getekend. Geen gedoe om meerkosten vanwege extra werk en dat een nieuw ontwerp was samengesteld; van extra kosten wilde hij niet weten. Ook de ergotherapeut kon zich in de verbeterde opstelling prima vinden. Achter de schermen werkte Superkeukens aan een versnelde levering. De keuken was in 5 weken geleverd en netjes geplaatst door montagebedrijf Spencer. De dag na plaatsing ontslag uit revalidatiecentrum; enorme verrassing bij thuiskomst! Wij wachten alleen nog op de magnetron, dat is namelijk niet zo'n gangbaar model. Wij hebben er alle vertrouwen is dat dat goed komt. Wij bevelen Superkeukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en netjes”
Door Harrie op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Uden
Geweldige zaak mooie ,keuken gekocht heel fijn geholpen door Mattijs Meijer goede service netjes in gebouwd door Cris Oerlemans fijn en goed gewerkt ik kan iedereen aanraden om bij deze zaak een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door F.Coppee op maandag 7 dec 2020 20 | vestiging Den Bosch
Prachtige keuken uitgezocht in overleg en op advies medewerker superkeukens. Levering volgens afspraak. Plaatsing snel, soepel en helemaal naar wens.
FOTO VAN F.COPPEE
Reactie of foto toevoegen
“Keramische inbouw kookplaat”
Door MJH Deenen-Lowis op dinsdag 12 sep 2017 17 | vestiging Horst
onze keuken was niet gekocht bij Superkeukens, toch alle tijd genomen om ons te adviseren over keramische inbouw kookplaat, die helaas door een ongelukje gesneuveld was en vervangen moest worden door een nieuwe. Geen grote aankoop, toch zeer behulpzaam ( verkoper Gert-Jan.)
Reactie of foto toevoegen
“Trage plaatsing”
Door Mirjam Ploeg op zaterdag 6 jan 2018 18 | vestiging Amersfoort
Ervaring met superkeukens zelf: top! Ze denken goed met je mee in de winkel en proberen echt om problemen op te lossen. Nadeel is echter dat ze verbonden zijn aan een bepaald installatie bedrijf: RS montage. WAT EEN DRAMA! RS montage is ten eerste zelden bereikbaar, als je vervolgens ergens mee zit schieten ze in de verdediging: het is echt niet hun schuld en ze gaan er dus echt niks aan doen. Ze geven geen antwoord op vragen of ze snappen je niet. Het heeft daardoor een half jaar geduurd voordat de keuken eindelijk geplaatst kon worden. Ik had zelf inmiddels een ander monteursbedrijf ingeschakeld, maar superkeukens heeft me toen onder druk gezet om er toch uit te komen met RS montage. Superkeukens heeft uiteindelijk moeten bemiddelen tussen mij en RS montage, omdat RS montage geen idee heeft hoe je met klanten omgaat.

Verder: bestel de apparatuur zelf! Ik heb heel bewust voor A merken gekozen, met het idee dat die beter zijn dan sommige B merken. Keuken staat er nu een half jaar in en op de koelkast na is werkelijk alles al meerdere malen kapot gegaan. Wanneer je dan zoekt op het typenummer van de apparaten zie je overal het volgende staan: 'ontworpen exclusief voor Superkeukens'... Vandaar dat de kwaliteit ruk is. Oven gaat steeds uit zichzelf aan: brandgevaar. Vaatwasser (ingebouwd!) loopt steeds weg (ja u leest het goed). Afzuigkap kan je op de maximale stand zetten en dan nog staat de keuken blauw, heeft geen enkel effect dus. Keuken zit er verdomme net een half jaar in, heeft 15.000 euro gekost, en nu kan ik dus álle apparatuur nog eens gaan vervangen.

Superkeukens adverteert met 10 jaar garantie, maar dat geld dus alleen als op magische wijze zomaar het werkblad in 2en breekt. Als je het werkblad al gebruikt hebt, geldt de garantie niet meer. Op de montage zit helemaal geen garantie, dus als iets afbreekt omdat het niet goed is vastgezet door RS montage heb je dikke pech. Apparatuur heeft fabrieksgarantie, maar dan duurt het dus wel een maand voordat er eindelijk een monteur komt omdat de leverancier het doorzet naar Superkeukens, Superkeukens het doorzet naar RS montage, en die hebben wel wat beters te doen dan bij boze klanten langs gaan en stellen het dus steeds uit. Van de 6 maanden heb ik daardoor hooguit 3 maanden van mijn vaatwasser kunnen genieten, omdat hij de rest van de tijd steeds stuk was en ik steeds zat te wachten op de monteur. Echt, als je een keuken bij Superkeukens wil kopen: koop de apparatuur zelf (ook een stuk goedkoper) en laat de montage door een ander bedrijf uitvoeren!
Reactie of foto toevoegen
“Superkeukens”
Door Fred van Bentum op maandag 11 mei 2015 15 | vestiging Utrecht
Vorige keer bij Henk van Keulen geweest ,echt een hele goede verkoper toen. Voor de tweede keer geweest ,goed gesprek gehad ,offerte was mooi ,we waren eruit ,toen vroeg mijn vrouw of in de offerte kon worden opgenomen als ons nieuwbouwhuis niet doorgaat de offerte dan ook vervalt.ivm geen huis ,geen keuken nodig .Toen veranderde de toon van Hans ,oké dus niet getekend ,maar belooft dat als de handtekening is gezet we de offerte alsnog komen tekenen .Hans was teleurgesteld wat ik me goed kon voorstellen .,hadden we niet verwacht Maar het is niet anders .Hans zou de offerte nog even langslopen en dan opsturen naar ons .3 weken verder nog niks gehoord of gezien van Hans van Keulen van Superkeukens .Heel erg jammer en kinderachtig van Hans ,jammer

Oorspronkelijke ervaring ontvangen 17 april 2015: Wij zijn geholpen door Henk van Keulen ivm een offerte voor onze nieuwe keuken .Wat een geweldige verkoper is dit ,heel erg vriendelijk ,dacht heel erg goed mee ,was niet opdringerig ,dacht ook mee over ons budget,kwam met goede en mooie oplossingen ,nam alle tijd voor ons om alles goed uit te leggen en te laten zien ,een top verkoper ,waren ze allemaal maar zo .dan zouden mensen wat makkelijker naar binnen gaan bij een keukenwinkels .We kregen de offerte via de mail opgestuurd, voordat we thuis waren was de offerte al binnen ,Henk alvast heel erg bedankt ,Fred.
Reactie of foto toevoegen
“Ging prima”
Door familie Vieira op woensdag 18 jan 2017 17 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een rechte keuken gekocht bij Superkeukens. De verkoper heeft echt alle tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en begon de keuken in 3D(!) te ontwerpen, waar we bij zaten. Communicatie via mail en telefoon ging prima, een aantal wijzigingen werden meteen opgepakt! Ons werd geadviseerd om de installatie via een tussenpersoon van SK te laten doen, namelijk firma de Wit (Wiebe en Hijko). Deze heren hebben werkelijk vakwerk geleverd, wij kunnen ze ZEKER aanraden. Echt een Superkeuken!! (foto's worden t.z.t. toegevoegd)
REACTIE VAN FAM. VIEIRA
Special thanks to Patrick Bekkers (de verkoper).
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Luuk en Karin Bouman op donderdag 7 feb 2019 19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Superkeukens in den Bosch en zijn super tevreden over het geduld en advies, het altijd tijd voor je hebben als je wéér eens met een vraag komt, oplossingen bedenken voor problemen die voor hen weer geen problemen blijken te zijn. Daar komt nog bij dat wij monteur Mathie nog eens extra willen bedanken voor zijn uitstekend vakwerk. Super Mathie en nogmaals bedankt. Wij hopen dat de service erná net zo zal zijn als het hele traject vóór en tijdens het plaatsen.
REACTIE VAN LUUK EN KARIN BOUMAN
Superkeukens is gewoon super... we hadden er zelf een deurtje afgelopen wat niet teruggezet kon worden naar 1 belletje en ze kwamen het deurtje ophalen en alles gratis repareren. Eerlijke mensen sowieso.
+ Toon extra foto van Luuk en Karin Bouman
Reactie of foto toevoegen
“Prima gesprek, levering en montage!”
Door Fam. Miltenburg op maandag 8 dec 2014 14 | vestiging Veenendaal
Aankoop gesprek met Johan was prima... goede informatie, goed meedenken en upgrade van apparatuur met korting. Bezorging ging vlot en op afgesproken datum / tijd. Montage door RS montage: Prima! Vincent is bescheiden, behulpzaam en vrolijk. Een klantvriendelijke vakman die netjes werkt en goede adviezen geeft en er iets moois van maken wil! Klein puntje... verkeerd type afzuigkap geleverd: zelfde model als gekocht maar met veel grotere capaciteit. (= veel te veel herrie). We verwachten een even goede service en spoedige oplossing hiervoor maar is nog in behandeling. Sterke punten. Fijn aankoopgesprek! Goede bereikbaarheid, communicatie en extra informatie via E-mail! Goed montage bedrijf: RS montage denk mee met vragen over leidingen enzo... zij zijn ook goed bereikbaar hiervoor. Alle afspraken goed nagekomen... (dit hebben we tijdens de verbouwing van ons huis we anders meegemaakt met leveranciers van vloerverwarming, gordijnen etc.... er ging altijd wel iets (goed) mis behalve met de keuken :). Verbeterpunten of tips. Afzuigkap: Uiterlijk hetzelfde model geleverd als besteld maar ander type nummer met veel groter vermogen... deze maakt veel te veel herrie. Dit is nog in behandeling bij superkeukens
FOTO VAN FAM. MILTENBURG
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door Martinus Hanse op vrijdag 7 sep 2018 18 | vestiging Wolvega
Bij aanschaf keurig geholpen. Hadden al wat voorwerk gedaan en de dame aan de andere kant van de tafel wist hier goed mee om te gaan. Uiteindelijk ook besloten om de bijkeuken er extra bij te doen zodat alles in dezelfde stijl is. Doordat we hiermee boven ons geplande budget kwamen gaf deze dame aan dat daar de bestaande wasbak en kraan door de monteur overgezet zouden worden in het nieuwe blad.

Montage kosten vond ik relatief hoog maar vanwege het composiet keukenblad wou ik geen risico's nemen met zelf installatie. Inmeten ging prima en uiteindelijk werd de keuken geleverd door 2 jonge mannen die met een superkeukens vrachtwagen voor de deur parkeerden. Opnieuw zeer vriendelijk en alles keurig op een veilige plek gezet. En toen kwam de montage. 2 monteurs, dezelfde die ook het inmeten hebben gedaan. Wisten op dit moment niet dat de bijkeuken ook moest en zaten al te kijken waar ze dat desbetreffende blok moesten zetten... toen ik aangaf dat dat om de bijkeuken ging gaf hij aan dat dat niet zo op papier stond maar prima. Vrij nors in reactie. Ik vroeg daarop of hij dus zoals beloofd de bestaande wasbak en kraan uit het oude blad wou over zetten. En daar was het antwoord nee op!! Toen ik aangaf dat dit toegezegd was leek hem dat weinig te schelen. Wat volgens de adviserende dame iig 2 dagen monteren was werd in 1 dag geklaard, met als resultaat een scheve kastenwand, een beschadigd aanrechtblad (kras in blad en een hoekje eraf), tekort gezaagde onderplint waardoor we een flinke zichtbare kier hadden. Nog geen achterwand, en waar de hoek zit, sloot het keukenblad niet goed aan op het andere deel, en nog wat kleinigheden.

Nieuwe blad liet eindeloos op zich wachten en telefonisch was superkeukens niet meer te bereiken. Beloftes werden niet nagekomen en terugbellen vanaf hun kant bleef uit. Kortom niet klantvriendelijk. Geld was binnen... dus op naar de volgende... dat zou hun slogan mogen zijn.

Uiteindelijk kwamen wij erachter waar het keukenblad geproduceerd word en hebben wij deze mensen gecontact om te achterhalen of het nieuwe blad wel besteld was zoals ze bij superkeukens zeiden. Maar dit bleek niet het geval te zijn. Want superkeukens probeerde te verkopen dat het blad beschadigd was geleverd, uiteindelijk is er iemand vanaf de fabrikant gestuurd om te kijken of hij het kon repareren. Deze man was zo eerlijk om te zeggen dat ondanks het vullen van de kras in het blad, dat deze door de lichtval toch zichtbaar zal blijven. Iets waar wij niet mee akkoord konden gaan. Uiteindelijk heeft het 6 maanden geduurd voordat de keuken klaar was. Een bosje bloemen voor het ongemak was op zijn plek geweest.... maar die blijft tot nog toe uit. Nooit meer wat vernomen. Onze keuken is nu prachtig en daar genieten we gelukkig van, maar ik zal in de toekomst toch naar een andere partij gaan voor een keuken, want de naam zegt helaas niks.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Adri Prins op woensdag 24 okt 2018 18 | vestiging Utrecht
Een nieuwe keuken. Ben netjes en adequaat geholpen. Schrok alleen een beetje van de eerste mail van de installateur (RS). Alles dat eventueel veranderd was zou extra kosten met zich meebrengen en het vervallen van de garantie tot gevolg hebben. Uiteindelijk viel dit allemaal wel mee en Jouke heeft een prima klus gedaan, uitermate tevreden hierover. Ik vind het alleen wel jammer dat ik voor mijn op komst zijnde kleinzoon niet zo'n leuk keukentje krijg omdat ik de keuken te vroeg gekocht heb. Is daaraan nog een mouw te passen?
Reactie of foto toevoegen
“Stelig afraden”
Door Sens op vrijdag 20 apr 2018 18 | vestiging Kolham
Complete grote keuken gekocht. Helaas door omstandigheden in opslag blijven staan en wel moeten betalen. Na installatie blijkt een kast beschadigd, een lade beschadigd e.d. maar is er niemand meer thuis. Slechte service Superkeukens! Ik zou stellig afraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door C.J.van der Neut, Blokker. op woensdag 11 nov 2015 15 | vestiging Hoorn NH
wij hebben in april een keuken laten plaatsen door Superkeukens Hoorn.
Zijn bijzonder te spreken over de kwaliteit van de keuken, echter de service bij een relatief kleine storing, betr. dimmer onderkast verlichting, is werkelijk ver onder de maat. Ik ben nu al ruim 2 maanden bezig om dit geregeld te krijgen. Ben inmiddels 20 telefoontjes verder, waarbij ik van het kastje naar de muur ben gestuurd. Van de leverancier (Dekker Lavento), Superkeukens Hoorn en de Monteur ( Moekes Keukenmontage )
Ik heb dan ook besloten, om zelf een monteur in te schakelen, om dit probleem op mij eigen kosten op te lossen, om van deze ergernis verlost te zijn. Wat ik niet kan begrijpen, is dat een bedrijf welke zoveel geld besteed aan reclame op TV, dit totaal teniet doet met deze "Super" slechte service. Superkeukens Hoorn en de monteur, zouden zich diep moeten schamen, want nadat ik melding had gemaakt van mijn voornemen het e.e.a. op internet te plaatsen, liet he monteur weten, om de volgende ochtend ( 11/11/2015 ) langs te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Hazenberg op maandag 10 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Van de stap over de drempel bij Superkeukens tot aan oplevering een dikke pluim. Behoud van oude u-vormige stenenblad zou een super uitdaging worden, aangezien deze op meerdere punten zou kunnen breken. De oude keuken moest er namelijk niet alleen uit, ook zou het blad hoger komen te liggen. Ondanks wat een onmogelijke taak zou worden is het toch gelukt en maken we nu inmiddels 1,5 week gebruik van onze mooie keuken.
FOTO VAN FAM. HAZENBERG
Keuken met behoud van blad
REACTIE VAN SUPERKEUKENS
Fijn dat alles zo goed is verlopen en het is prachtig geworden. Maar alleen jullie maken de keuken Super
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door fam. Rijsdijk te Roosendaal op donderdag 10 dec 2015 15 | vestiging Breda
Keuken gekocht bij SK Breda. Goede service, want we wilden hem zelf plaatsen, en hadden wat problemen met een aantal zaken. Ze wilden kosteloos een monteur langssturen. Ook waren de verkeerde plinten geleverd. Deze zijn nabesteld en bij ons thuis persoonlijk afgeleverd omdat ze niet in onze auto pasten. Prima service hier dus!
Reactie of foto toevoegen
“Slordig”
Door M. Kwakkelstein-Rozendal op maandag 12 nov 2018 18 | vestiging Wateringen
Men is voor de keuken 4 x langs geweest alvorens het na 5(!) maanden helemaal in orde was. De hoogte van de keuken kwam niet overeen met hetgeen we besteld hadden waardoor deze weer verwijderd moest worden, het front van de vaatwasser viel er 2 x af, de vaatwasser ging kapot, er zaten lijmresten op het blad en de spatplinten klopten niet qua hoogte. Deze laatste werden pas na 5 maanden geplaatst nadat ik ook nog had bijbetaald. Behalve extra kosten geen woord van excuus. Deze zaak gaat er aan voorbij dat voor de gemiddelde mens een keuken een grote investering is waarvoor hij/zij lang gespaard heeft. Wanneer dit dan op een dergelijke slordige manier wordt afgehandeld zonder enig excuus, is dat wel teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Beschadigd keukenblad”
Door H kleij op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Breda
tot en met de verkoop vriendelijk geholpen maar ja men wil verkopen tot de eerste klachten dan kom de ware aard naar boven vanaf april ben ik bezig over een beschadigd keukenblad nu 16 aug naar div mails en bezoeken aan de zaak en telefoontjes nog steeds niemand komen kijken naar het blad laatste mail van (superkeukens??????) maken deze week een afspraak och dit duur pas 4 maanden benieuwd hoelang dan een oplossing ga duren waardeloos maar ik hou u op de hoogte misschien gebeurd wer een wonder
Reactie of foto toevoegen
“Keuken stond binnen 1 dag”
Door Sander van Turenhout op vrijdag 22 mei 2020 20 | vestiging Arkel
Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een keuken gekocht bij Superkeukens Arkel. In ons eerste contact met deze winkel hebben we een positieve ervaring overgehouden waardoor we de keuken daar gekocht hebben. De keukenadviseur luistert goed naar de wensen en weet deze te vertalen in een mooi 3D ontwerp. Daarnaast wordt er goed mee gedacht over de verschillende keuzes qua materiaal, kleur en apparatuur. De uiteindelijke levering en plaatsing verliep soepel binnen 1 dag stond de keuken. Wij zijn er super blij mee en als we ooit toe zijn aan een nieuwe keuken komen we hier zeker terug.
FOTO VAN SANDER VAN TURENHOUT
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Henry Vinke op zaterdag 10 feb 2018 18 | vestiging Elburg
We hebben een prachtige keuken. Waar voor je geld. Alles in 1 keer goed en super geplaatst. Zeer goede service!! Ik zal het zeker aanraden bij derden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Zwarte hoogglans keuken met grepen
1 / 74
Vestigingen Superkeukens
aAlmere (7 ervaringen), New Yorkweg 121, 1334 NB Almere, tel 036 - 549 15 04
bAmersfoort (16 ervaringen), Amsterdamseweg 14b, 3812 RS Amersfoort, tel 033 - 463 80 09
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 138, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 452 67 23
dApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 533 30 08
eArkel (6 ervaringen), Vlietskade 7003, 4241 WR Arkel, tel 0183 - 74 56 15
fAssen (3 ervaringen), Zeilmakerstraat 20, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 00 37
gBeuningen GLD (5 ervaringen), Hadrianussingel 28a, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 675 00 08
hBreda (7 ervaringen), Grenssteen 3, 4815 PP Breda, tel 076 - 737 00 82
iBroek op Langedijk (3 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 53
jBuitenpost , Voorstraat 6, 9285 NS Buitenpost, tel 0511 - 54 44 44
kCapelle aan den IJssel (2 ervaringen), Schinkelse Baan 10, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 08 08
lCruquius (3 ervaringen), Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 548 10 02
mDen Bosch (17 ervaringen), Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, tel 073 - 642 87 61
nEindhoven (6 ervaringen), Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, tel 040 - 767 60 10
oElburg (9 ervaringen), Westerlengte 1, 8081 PZ Elburg, tel 0525 - 68 88 88
pEmmen , Nijbracht 76, 7821 CA Emmen, tel 0591 - 65 89 49
qGouda , Elburgplein 6, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 74 90 23
rGroningen (4 ervaringen), Energieweg 11b, 9743 AN Groningen, tel 050 - 360 34 00
sHeerlen (2 ervaringen), In de Cramer 148, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 575 12 30
tHellevoetsluis (1 ervaring), Rijksstraatweg 120, 3223 KB Hellevoetsluis, tel 0181 - 31 25 29
uHelmond (3 ervaringen), Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 74 70 10
vHoorn NH (4 ervaringen), Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 28 51 94
wHorst (4 ervaringen), Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 398 22 34
xHuissen (5 ervaringen), Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, tel 026 - 326 99 82
yKolham (3 ervaringen), Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, tel 0598 - 39 45 86
zLeeuwarden (1 ervaring), Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BE Leeuwarden, tel 058 - 204 50 00
a1Middelburg (2 ervaringen), Mortiereboulevard 20, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 71
b1Oldenzaal (8 ervaringen), Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, tel 0541 - 85 01 00
c1Oss (2 ervaringen), Frankenweg 25, 5349 AP Oss, tel 0412 - 62 36 98
d1Roermond (1 ervaring), Burghoffweg 13, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 69 15 48
e1Sint Hubert (1 ervaring), Pastoor Jacobsstraat 2B, 5454 GN St. Hubert, tel 0485 - 47 04 15
f1Strijen , Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, tel 078 - 674 84 85
g1Terborg (1 ervaring), Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, tel 0315 - 32 81 41
h1Tiel (4 ervaringen), Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 65 52 41
i1Tilburg (5 ervaringen), Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, tel 013 - 532 18 42
j1Uden (1 ervaring), Industrielaan 12-20, 5405 AB Uden, tel 0413 - 74 71 38
k1Utrecht (29 ervaringen), Zeelantlaan 15-17, 3526 AK Utrecht , tel 030 - 223 87 33
l1Veenendaal (10 ervaringen), De smalle zijde 70, 3903 LR Veenendaal, tel 0318 - 54 40 60
m1Vlissingen , Mercuriusweg 26, 4382 NC Vlissingen, tel 0118 - 43 12 78
n1Vriezenveen (1 ervaring), Westeinde 660, 7671 CX Vriezenveen, tel 0546 - 55 99 56
o1Wateringen (2 ervaringen), De Lierseweg 8, 2291 PD Wateringen, tel 0174 - 29 26 57
p1Wolvega (5 ervaringen), Frisaxstraat 12, 8471 AD Wolvega, tel 0561 - 61 45 45
q1Zoeterwoude (7 ervaringen), Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, tel 071 - 304 00 52
r1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 74 35 52
s1Zwolle , Grote voort 88, 8041 BH Zwolle, tel 038 - 303 43 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.