Feedback
8,3

Keukenstunter

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
7 vestigingen (Noord-Holland, Noord-Brabant, Zuid-Holland & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstunter
Keukenstunter is een landelijke franchiseformule op het gebied van complete keukens, keukenapparatuur en keuken-accessoires. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf en streven ernaar ons door heel Nederland te vestigen, zodat wij het hele land kunnen bedienen.
Alternatieven voor Keukenstunter
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 334 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,8 uit 342 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 169 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2172 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 62 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 376 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 91 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,7 uit 60 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Keukenstunter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanbeveling”
Door P. Laschet op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Gorinchem
Heel blij zijn wij met onze keuken,gekocht via de Keukenstunter in Gorinchem. bijzonder goed geadviseerd en mee gedacht door onze Tahsin. zeker een aanbeveling waard!
FOTO VAN P. LASCHET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgeleverd”
Door marcel op zondag 20 dec 2020 20 | vestiging Gorinchem
In het begin liep het een beetje stroef de oorzaak hiervan is dat we elke keer een andere verkoper hadden die ons deed helpen. Tussen bestelling en montage zat wel een hele lange tijd geduurd mede oorzaak corona maar het heeft wel zo''n 6 maanden geduurd en tijdens het monteren ging het ook niet helemaal goed. De plinten waren te kort en nog wat probleempjes. Uiteindelijk na bijna een jaar vanaf bestelling is de keuken afgerond en netjes afgeleverd we zijn er super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door wendy op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Gorinchem
Super keuken, goed geholpen door Tahsin van het filiaal in Gorinchem, ongedwongen wat zeer fijn was, alle tijd voor uitleg en verschillende opties, keukenmontage verliep ook goed, nu genieten van onze mooie keuken.
FOTO VAN WENDY
Ruime apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door Liesbeth Kampen op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Gorinchem
In februari 2020 (nog voor de corona) bij Keukenstunter Gorinchem een mooie keuken gekocht. Na een aantal opstart problemen, o.a. te late levering apparatuur, werd dit door Tahsin Erdal super opgelost. Na plaatsing bleek dat er veel kleur verschil was in de kast fronten. Tahsin heeft er voor gezorgd dat de fabriek in Duitsland (Nolte) ons nieuwe fronten heeft gestuurd. Helaas hebben de monteurs die wij apart hadden ingehuurd veel verprutst (vooral aan het keramieke werkblad) en ook dit heeft Tahsin voor ons opgelost: hij zorgde voor een super vakman die alle problemen heeft verholpen. Wij zijn uiteindelijk super tevreden met de service en aftersales. De keuken is helemaal naar onze zin en we genieten er dagelijks van! Tahsin: nogmaals heel hartelijk dank!
FOTO VAN LIESBETH KAMPEN
+ Toon extra foto van Liesbeth Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Offerte was transparant”
Door Johan Warring op zaterdag 9 jan 2021 21 | vestiging Gorinchem
Vorig jaar hier een keuken gekocht. Goede service, vakkundige mensen en denken heel goed met je mee. Uiteindelijk hier ook de beste prijs ontvangen open en transparant offerte zonder verborgen prijzen. Kan het eenieder aanraden om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN JOHAN WARRING
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jeroen op donderdag 27 feb 2020 20 | vestiging Gorinchem
Door wisseling van personeel wat problemen gehad die kundig zijn opgelost. En de keuken is ook goed geplaatst. De informatie voorziening van levering had beter gekund. Wij zijn tevreden
FOTO VAN JEROEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Rob op donderdag 17 dec 2020 20 | vestiging Alkmaar
Van te voren hadden wij een visie in ons hoofd hoe een nieuwe keuken eruit moest gaan zien. Na zelf heel veel voorwerk gedaan te hebben uiteindelijk besloten om 3 keukenzaken te bezoeken voor een offerte. Keukenstunter Alkmaar was een van deze zaken. Wat een verademing in keukenland. Dit proces is voor ons begonnen op 1 juli en met de fantastische hulp van Stefaan de Cock is de keuken uiteindelijk in november geplaatst. Vanaf het offertetraject van een Nolte keuken tot de uiteindelijke aanschaf van een Nobilia keuken zijn wij door Stefaan goed begeleid. Ook tussendoor het overleggen van allerlei details was uitstekend. Stefaan stond altijd voor je klaar. De communicatie vanuit Keukenstunter heb ik als zeer prettig, uitermate correct en vriendelijk ervaren. Ik heb niet hoeven te schermen met mijn budget cq. met de offertes van andere keukenzaken. Keukenstunter kwam weliswaar niet als allergoedkoopste uit de bus maar leverde wel de keuken die ik wilde met alles erop en eraan. Bovendien voelde het meteen vertrouwd. Het verschil t.o.v. andere keukenzaken was marginaal en de geleverde offerte was vanaf het begin correct tegen een zeer goede prijs. Nu genieten wij dagelijks van een fantastische keuken dankzij Keukenstunter en uiteraard Stefaan de Cock (en nee ik krijg geen bonus voor deze review). Onze visie die wij hadden van een keuken is voor 100 procent waargemaakt en precies zoals wij het voor ogen hadden zonder concessies te hoeven doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door Corine Roels-Hogesteeger op woensdag 30 dec 2020 20 | vestiging Gorinchem
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de keuken werden wij goed geadviseerd door Tahsin en zijn medewerker. Zeer kundig en vriendelijke medewerker en eigenaar. De bij de levering van de keuken ontbrekende apparatuur, ivm de corona, werd zeer snel na geleverd. Ook de monteurs van de keuken waren secuur en snel en plaatsten de keuken tot volle tevredenheid. Al met al een bedrijf waar je op kan vertrouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Namen netjes de tijd”
Door A.Jelacic op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Gorinchem
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Keukenstunter in Gorinchem en kunnen niets anders melden dan dat wij super tevreden zijn! Wij werden geholpen door Tashin Erdal. Na twee gesprekken waren wij er al uit. Hij nam voor alles netjes de tijd en alle opties werden goed besproken. Bij levering bleek een kastje beschadigd te zijn...kan gebeuren uiteraard. Ook dit werd zeer snel opgepakt door Tashin & Keukenstunter. Binnen een aantal weken hadden wij dit nieuwe kastje weer binnen. Keukenstunter is 100% aan te raden. Kwaliteit en service is zeer goed!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: U keuken
1 / 9
Vestigingen Keukenstunter
aAlkmaar (1 ervaring), Pettemerstraat 6-8, 1823 CW Alkmaar
bGorinchem (8 ervaringen), Spijksedijk 22C, 4207 GN Gorinchem, tel 0183 - 76 90 72
cLeiderdorp , Meubelplein 11, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 737 03 94
dMijdrecht , Genieweg 52, 3641 RH Mijdrecht, tel 0297 - 74 40 42
eNaaldwijk , Gezelstraat 7, 2671 BW Naaldwijk, tel 0174 - 76 91 25
fSon , Ekkersrijt 4032, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 74 40 63
gZaandam , Stormhoek 14, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 01 67
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.