Feedback
8,5

B Dutch

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0485-442217 | Beversestraat 28, 5431 SH Cuijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van B Dutch
B Dutch is een Nederlandse interieurbouwer en fabrikant van het B Dutch design label van hoogwaardige interieur-, keuken- en sanitairproducten
Alternatieven voor B Dutch
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 380 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 365 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 52 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 8,0 uit 40 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,6 uit 14 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 188 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 148 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over B Dutch. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, prijs, service
“Bedankt”
Door Noel Gulpen op vrijdag 26 apr 2019 '19
Naar veel contact te hebben gehad waarbij de nodige aanpassingen gevraagd werden, wil ik jullie hartstikke bedanken voor het hele traject. Van advies tot plaatsing. Gisteren verliep het plaatsen van het Bad ook allemaal perfect. Wat een luxe dat jullie dit soort vaklui op pad kunnen sturen! Nogmaals bedankt.
FOTO VAN NOEL GULPEN
Geplaatst bad
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Petr op donderdag 14 mrt 2019 '19
Eind afgelopen jaar hebben wij een bestelling gedaan voor onze badkamer kranen, wc kraan en badkamermeubel. Vanaf de eerste moment was het zeer prettig ervaring. Wij waren goed geadviseerd en voor alle onze vragen krijgen wij duidelijk antwoord. Alle personeel dat wij hadden mee te maken is zeer professioneel en klantgericht. Wij zijn heel blij met B dutch omdat ze hebben producten van uitstekende kwaliteit en prijs verhouding maar ook omdat de personeel altijd behulpzaam en klantgericht is.
FOTO VAN PETR
Douche inrichting
Reactie of foto toevoegen
“Wastafelmeubel op maat”
Door Noor Groen op maandag 5 nov 2018 '18
Wij hebben een bestelling gedaan voor een wastafelmeubel op maat zonder de showroom te hebben bezocht. De site zag er zo goed uit en de producten zeer aantrekkelijk. Wastafel werd zeer gedegen verpakt verzonden en inmiddels hangt het en zijn we er ontzettend blij mee. Het is echt prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Wastafelmeubel”
Door Gert-Jan de Haas op dinsdag 26 jun 2018 '18
Buitengewoon goed geadviseerd. Perfect aan de levertijden gehouden. Uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi allemaal”
Door LMJ Steeghs op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben een grote kledingkast en een modern wandemeubel gekocht bij B-Dutch voor onze slaapkamer. We zijn meer dan tevreden en blij met de aanpak van dit bedrijf: je wordt gastvrij ontvangen, er wordt met je meegedacht over het totaalconcept (de hele 'look en feel' van de slaapkamer) en we kregen een rondleiding door de showroom en de fabriek om tot de materiaalkeuze te komen. Wat een mooie spullen maken ze daar! Het resultaat is prachtig geworden: modern, strak met een luxueuze uitstraling. Mede door het hoogwaardige materiaal en de details zoals LED verlichtingsstrips en soepel lopende laden. We gaan zeker terug voor de rest van de verbouwing!
FOTO VAN LMJ STEEGHS
Wandmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E. Jurjens op maandag 4 jun 2018 '18
Bij B Dutch een keuken, badmeubel en tegels uitgezocht. Goede begeleiding en advisering! Personeel was erg behulpzaam en ter zake kundig! Resultaat: een prachtig, hoogstaande keuken van mooie materialen! Een op maat gemaakt wasmeubel ; een echte blikvanger in onze badkamer! Ben erg tevreden met het resultaat en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door B. Schampers op maandag 4 jun 2018 '18
Heel erg blij met nieuwe badkamer. Het bad en de mooie (wing) wastafels . Super mooie producten . Goede service en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij ermee”
Door Janine Huijsman op zondag 3 jun 2018 '18
Keuken laten maken op maat met hardstenen bladen en dubbele gootstenen, prachtig vakwerk. Kwaliteit is top! Nog iedere dag heel blij dat we deze bijzondere keuken bij B Dutch hebben laten maken. Fontein voor in het toilet is nog steeds een eyecatcher! Heel blij met BDutch!
Reactie of foto toevoegen
“Super kwaliteit, goede prijs”
Door Janske Hardenberg op maandag 21 mei 2018 '18
Super kwaliteit, goede prijs

We hebben een badmeubel (notenhout met Corian), fonteintje voor het toilet en een inbouwspot gekocht. Wij werden erg blij van de kwaliteit. Super strak!
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam”
Door De Bruin op donderdag 29 mrt 2018 '18
Rioollucht uit bad, kranen roesten en moesten allerlei elementen van worden vervangen, souchekop vielen de rubberen dopjes uit (2x) uiteindelijk wel nieuwe gekregen, kunstof bad bij naad gesprongen waarvoor monteur langs zou komen. Maar na 1,5 maand bellen en mailen nog steeds niemand gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Maken zich er makkelijk van af”
Door I. Mattijssen op dinsdag 5 jul 2016 '16
• De levering was incompleet
• De geleverde rozetten waren niet van de juiste maat en moesten nageleverd worden.
• De kleur van de slang is niet conform afspraak

BDutch maakt zich erg makkelijk af van klachten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatst bad
1 / 3
Vestiging B Dutch
Website: www.bdutch.nl
aCuijk , Beversestraat 28, 5431 SH Cuijk, tel 0485 - 44 22 17
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.