Feedback
7,0

Burg en Burg

Website: burgenburg.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
burgenburg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Burg en Burg
Burg & Burg de schuifdeurkast-specialist

Wat maakt Burg & Burg nu anders dan andere leveranciers van kasten? In de eerste plaats is alles mogelijk in varianten, maten en uitvoering. Maar vooral de manier waarop Jan van der Burg dit met zijn team van doet, onderscheidt hen van anderen. Burg & Burg wil niet zomaar kasten verkopen, maar denkt mee met de klant om zijn of haar wensen op het gebied van bergruimte zoveel mogelijk op maar in te vullen. Praktisch gezien komen klanten eerst naar de showroom met een wensenlijstje. Samen met de klant kijkt Burg & Burg naar de mogelijkheden om dit in te vullen en vervolgens wordt het totaalplaatje gemaakt.

Moeilijke plekken. In principe kan iedere kast op iedere plek in het huis kan gerealiseerd worden. Ook op moeilijke plekken, zoals onder een schuin dak, in een nis of tot aan het plafond. Zowel bouwmarkten als aannemers verwijzen klanten die er zelf niet goed uitkomen vaak naar ons door. Ook het interieur van de kast is maatwerk. De klant bepaalt zelf de interne maatvoering, de uitvoering van de deuren en de accessoires voor de kast.

Tevreden klanten. Onze vakmensen monteren de kasten zelf. Na de keuze van het kastensysteem in de showroom, komen wij bij de klant thuis om alles op te meten. De levertijd van een maatwerkkast ligt tussen de zes en de acht weken. In die tijd bestellen wij het materiaal en maken wij de kast met interieur op maat in onze zagerij. Wij plaatsen zelf de kast en onze mensen gaan niet eerder weg voordat de klant tevreden is.

Medewerkers. De kracht van Burg en Burg is het team van onze medewerkers. Van het eerste contact in de showroom tot aan het plaatsen van de kast, heeft de klant hetzelfde aanspreekpunt. Alle medewerkers werken volgens hetzelfde principe en hebben service hoog in het vaandel staan. De medewerkers doen in principe alles, maar hebben wel hun specialisme binnen het bedrijf.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Burg en Burg. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstekend geadviseerd”
Door Ton Huurman op woensdag 20 jan 2016 16
Uitstekend geadviseerd bij aankoop, na eesrt direct na opdracht ingemeten te hebben zijn kast en schuideuren kast is perfect geplaatst en de service is uitstekend. Wij kunnen Burg en Burg aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door A Donker op donderdag 24 mei 2018 18
Toppie en vol lof voor levering plaatsing van slaapkamer kastenwand en laminaat vloer in gehele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Brigitte op vrijdag 30 nov 2018 18
Fantastisch werk en contact. Een geweldige afwerking en de mannen zijn vriendelijk en werken hard. De deuren waren nog niet klaar toen de kast op onverwachtse korte termijn geplaatst werd, maar werden kort daarop geplaatst. Al met al, een super fijn en eerlijk bedrijf voor een eerlijke prijs!
FOTO VAN BRIGITTE
Kastdeuren
Reactie of foto toevoegen
“Geen beter bedrijf dan Burg en Burg”
Door Hans Bentvelzen op woensdag 10 jun 2015 15
Twintig jaar geleden werd door Burg en Burg bij ons een schuifdeurenkast geplaatst. Deze kast is na twintig jaar nog als nieuw. Kort geleden kregen we het plan om onze hal en 2 kamers boven te renoveren en daarbij vaste kasten te laten plaatsen. Bij verschillende bedrijven gekeken maar niet echt de kwaliteit gevonden die we zochten. Vervolgens zijn we bij Burg en Burg een geweldige nieuwe showroom binnengelopen en hebben onze plannen uitgelegd. Burg en Burg was de eerste zaak die niet gelijk wilde verkopen. Er werd geluisterd naar onze plannen. Men kwam thuis bij ons kijken en opmeten. Bij ons thuis werden de plannen nogmaals besproken en Burg en Burg gaf de nodige adviezen. Vervolgens is men bij Burg en Burg gaan ontwerpen. Daarna werden we in de showroom uitgenodigd om de plannen verder te bespreken. Voor een tweede maal werd er thuis gemeten en zo groeide het plan voor renovatie.

Mijn vrouw en ik waren inmiddels overtuigd dat er voor het plaatsen van vloeren en kasten geen beter bedrijft is dan Burg en Burg. Uiteindelijk werd een planning gemaakt voor het leggen van Laminaat in 2 kamer en het plaatsen van kasten in twee kamer en de hal van onze woning. De werkzaamheden werden in drie dagen volledig volgens het gemaakt plan uitgevoerd. Wat een geweldige service, zowel tijdens het maken van plannen als bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Na oplevering hebben we met een vergrootglas de vloeren en kasten bekeken. Het resultaat is meer kastruime, oerdegelijke en mooie kasten en deuren met een indelen helemaal aangepast aan onze wensen. Door Burg en Burg is een geweldig stuk planning en werk afgeleverd en dat voor een prijs die ruim binnen ons budget viel. We zijn er vreselijk blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door K.Lap op zondag 2 okt 2016 16
Wij wilden een garderobekast in de gang. De kast kon niet te diep zijn, maar er moesten ook jassen in komen te hangen. Ook de meterkast moest erachter verdwijnen en de leidingen van de vloerverwarming. De mensen van Burg en Burg hebben ons geadviseerd en we hebben samen een schuifdeurkast samengesteld. In de showroom ook veel voorbeelden, zodat je een goed idee kan krijgen. Het resultaat is prachtig, we genieten er dagelijks van. Genoeg ruimte voor jassen, schoenen, extra bergruimte voor andere dingen en de leidingen en meterkast zijn netjes weggewerkt. Een strak en opgeruimd gezicht. Enkele maanden later zijn ze nog langs geweest voor een kleine aanpassing aan de deuren en ook dat is snel en netjes gedaan. En zelfs de prijs was alleszins schappelijk in vergelijking tot enkele andere zaken waar wij hadden gekeken. Meer dan tevreden met onze kast en de service van Burg en Burg!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk geleverd”
Door L.Bult op zaterdag 24 sep 2016 16
Vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing kreeg ik goed advies, vakmanschap, professionele monteurs en plezierige samenwerking. Mijn inloopkast is prachtig en ik zou iedereen aanraden bij Burg & Burg zijn licht eens op te steken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Burg en Burg
Website: burgenburg.nl
aZoetermeer , Heliumstraat 206, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 361 74 35
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.