Feedback
7,0

Burg en Burg

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 079-3617435 | Heliumstraat 206, 2718 RS Zoetermeer
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 8,1


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Burg en Burg
Burg & Burg de schuifdeurkast-specialist
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Burg en Burg. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Eerlijk”
Door Brigitte op vrijdag 30 nov 2018 18
Fantastisch werk en contact. Een geweldige afwerking en de mannen zijn vriendelijk en werken hard. De deuren waren nog niet klaar toen de kast op onverwachtse korte termijn geplaatst werd, maar werden kort daarop geplaatst. Al met al, een super fijn en eerlijk bedrijf voor een eerlijke prijs!
FOTO VAN BRIGITTE
Kastdeuren
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door A Donker op donderdag 24 mei 2018 18
Toppie en vol lof voor levering plaatsing van slaapkamer kastenwand en laminaat vloer in gehele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door K.Lap op zondag 2 okt 2016 16
Wij wilden een garderobekast in de gang. De kast kon niet te diep zijn, maar er moesten ook jassen in komen te hangen. Ook de meterkast moest erachter verdwijnen en de leidingen van de vloerverwarming. De mensen van Burg en Burg hebben ons geadviseerd en we hebben samen een schuifdeurkast samengesteld. In de showroom ook veel voorbeelden, zodat je een goed idee kan krijgen. Het resultaat is prachtig, we genieten er dagelijks van. Genoeg ruimte voor jassen, schoenen, extra bergruimte voor andere dingen en de leidingen en meterkast zijn netjes weggewerkt. Een strak en opgeruimd gezicht. Enkele maanden later zijn ze nog langs geweest voor een kleine aanpassing aan de deuren en ook dat is snel en netjes gedaan. En zelfs de prijs was alleszins schappelijk in vergelijking tot enkele andere zaken waar wij hadden gekeken. Meer dan tevreden met onze kast en de service van Burg en Burg!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk geleverd”
Door L.Bult op zaterdag 24 sep 2016 16
Vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing kreeg ik goed advies, vakmanschap, professionele monteurs en plezierige samenwerking. Mijn inloopkast is prachtig en ik zou iedereen aanraden bij Burg & Burg zijn licht eens op te steken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Kastdeuren
1 / 1
Vestiging Burg en Burg
Website: burgenburg.nl
aZoetermeer , Heliumstraat 206, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 361 74 35
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.