Feedback
9,3

Lauwers Keukens

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-532614 | Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lauwers Keukens
In onze showroom hebben we 200 verschillende fronten in 600 verschillende kleuren en uitvoeringen. Om uw keuken te renoveren en op te pimpen moet u bij Lauwers keukens zijn.
Alternatieven voor Lauwers Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 165 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 343 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 289 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,5 uit 32 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Lauwers Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren25 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 26 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Geplaatse keuken”
Door Danny Degenkamp op woensdag 21 okt 2020 20
Perfecte service van begin tot eind. Alles is mogelijk en niets is te gek. Na een lekker informeel eerste gesprek met Jack wisten we al dat we de keuken hier gingen kopen. Bij het tweede gesprek was eigenlijk alles al rond en bij de derde afspraak konden we onze keuken bekijken in 3D. Waar de plaatsing normaal "snel snel" moet neemt de monteur hier de tijd met extreem veel oog voor detail. Er zijn wat kleine dingen mis gegaan met de apparatuur die wij wilden behouden maar er wordt dan direct door Jack gewerkt naar een oplossing. Al met al een aanrader en complimenten voor Jack en niet te vergeten Mike! Bedankt! Foto's volgen snel.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Johan en Louise van Elderen op vrijdag 11 sep 2020 20
Superblij zijn we met onze Lauwerskeuken. Al bij ons 1e bezoek, waarbij we onze wensen kenbaar maakten, werd er met ons meegedacht. Dit alles geheel vrijblijvend en tijd gevend om alles goed op ons in te laten werken. Ook de levering, montage en afwerking is met veel zorg uitgevoerd. Dit alles heeft een prachtig eindresultaat opgeleverd, een keuken waar we heel blij en trots op zijn.
REACTIE VAN VAN ELDEREN
Een foto voor bij onze recentie
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ronald en Kari Willemstad op maandag 17 aug 2020 20
Zeer goede ervaring met Lauwers keuken. We hebben een kleine ruimte die nu goed benut is en er staat een prachtige keuken. Jack denkt goed mee en geeft duidelijk informatie en er is een goede communicatie. Wat een verschil met de andere keuken zaken waar we geweest zijn! Een aanrader!
FOTO VAN RONALD EN KARI WILLEMSTAD
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“200 procent service”
Door Fam. Janssen op vrijdag 3 jul 2020 20
Lauwers Keukens is een ontzettend fijn en betrouwbaar bedrijf om je keuken te kopen. Ze zijn erg vriendelijk en laten je out of the box denken met hun creatieve ideeën. En het uiteindelijke resultaat mag er dan ook wezen. De service is fantastisch niet honderd procent maar 200 procent. Ook dat hebben wij ondervonden. Ze staan meteen voor je klaar en zijn erg oplossingsgericht. Al met al een echt aanrader!
REACTIE VAN FAM. JANSSEN
Ontzettend blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Nuchter”
Door Pablo en Tanja op vrijdag 1 mei 2020 20
Via onze aannemer zijn we bij Jack Lauwers gekomen. Open eerlijk, nuchter en deskundig advies. Jack luisterde naar onze wensen, stelde de kritische vraag als ons idee te was, dacht mee en heeft uiteindelijk een top keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend blij! Ook de service na oplevering was snel en goed. Thanks
FOTO VAN PABLO EN TANJA
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“200% tevreden”
Door Piet en Anke uit Loon op Zand op dinsdag 28 apr 2020 20
Het vervangen van onze 33 jaar oude keuken is dankzij Lauwers Keukens vlekkeloos verlopen. Jack en Remco gaven goede adviezen en dachten met ons mee, zodat het resultaat helemaal naar onze zin is.De hiervoor benodigde werkzaamheden zoals sloop, electra, stucwerk en schilderen werden door Lauwers geregeld, zodat wij daar geen zorgen over hadden. Het plaatsen van de keuken werd perfect uitgevoerd en alle afspraken werden keurig nagekomen. Dit kleinschalige bedrijf met betrokken en goed samenwerkende medewerkers kunnen wij iedereen van harte aanbevelen. Wij zijn voor 200% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door F. Maas op vrijdag 20 mrt 2020 20
Prettige keukenzaak waar men met je meedenkt, ook als je er wat langer over doet om te besluiten wat je nu precies wilt laten plaatsen. Wij kochten een Schmidt keuken met inbouwapparatuur van Atag, Siemens en Pelgrim. Om het compleet te maken zochten we een retro koelvriescombinatie van Etna uit. Het ontzorgpakket is ons prima bevallen met een aannemer die alles regelt met Jack en de juiste vakmensen inhuurt zodat alles goed op elkaar afgestemd wordt. Ook dingen die achteraf nog om wat aanpassing vroegen werden netjes uitgevoerd want Jack is pas tevreden als de klant tevreden is. De mooie foto's achteraf werden door Jolanda gemaakt. Wij zijn blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Smit op zondag 2 feb 2020 20
Smidt keuken met Siemens apparatuur en Novy kookplaat. Prachtige keuken zaak, waar het spreekwoord " De klant is Koning" volledig wordt waar gemaakt. Voor goed advies, top montage (monteur Mike) en uitstekende service ben je hier aan het goede adres. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt team Lauwers Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Nicole Ermen op woensdag 18 dec 2019 19
Wat een top service! We hadden al diverse keukenzaken gehad maar Lauwers sprong er met kop en schouders bovenuit. De eerlijke adviezen tijdens de eerste gesprekken, en de handige tips hebben ons erg goed geholpen bij het het samenstellen van onze droomkeuken. We wilden alles vervangen behalve het aanrechtblad. Tijdens het monteren van de keuken zijn ze hier super netjes mee omgedaan. Ze hebben zelfs het blad nog wat hersteld dat niet recht bleek te liggen. En voorzien van nieuwe nette kitrand. Ook onze net nieuw opgeleverde gietvloer heeft geen krasje geleden onder de werkzaamheden van Lauwers. Ze zijn heel nauwkeurig te werk gegaan, echt vakmannen. Facturen en afspraken gaan ook erg netjes volgens afspraak. Je hoeft niet lang te wachten op antwoord, ze staan meteen voor je klaar. Bij Lauwers keukens heb je te maken met echte vakmensen, die er alles aan doen om bij jou een mooie keuken neer te zetten. Ze gaan voor 100% perfectie. Wat ons ook erg aansprak is de persoonlijke benadering, het meedenken. Je bent absoluut geen nummertje. Echt anders dan we bij de normale 'Mandemakers' jongens hebben meegemaakt. Ook na het plaatsen van de keuken zijn ze nog langs geweest om te kijken of alles naar wens was. Extra uitleg over apparatuur, niets was te gek. Ze nemen echt tijd voor je. Kortom een echte aanrader! Sowieso om even in de showroom te gaan kijken, daar staan al zo veel prachtige keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden na oplevering keuken”
Door Manfred van de Griendt op vrijdag 6 dec 2019 19
Super zaak waar persoonlijk contact en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het beste alternatief voor alle andere keukenzaken in Kaatsheuvel. Hier denkt men echt met je mee. En gewoon eerlijk en goed geprijsd. Jack, Jolanda en Remco laten de keuze bij de koper en denken mee in de richting van de klant zonder dingen op te dringen. Hier heb je een goed gevoel als je de showroom verlaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dreesen op zondag 24 nov 2019 19
Bij Jack Lauwers Kaatsheuvel een Schmidt keuken gekocht met inbouwapparatuur. Sloop oude keuken, volledige voorbereiding en plaatsen nieuwe keuken in één hand gehouden bij Jack Lauwers. Een aanrader! Eigenaar Jack denkt proactief mee over een nieuwe keukenindeling. Kundige vaklieden, geselecteerd door Jack, worden ingezet op het project. Ook aan praktische zaken wordt gedacht. Zo is het mogelijk om tijdens het hele project gebruik te maken van een mobiel keukenblok met elektrische kookplaten. Bij afronding volgt een inspectieronde van Jack, alles moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. De service loopt na oplevering gewoon door. Een opgetreden defect aan de inbouwapparatuur wordt door Jack direct opgepakt en door de leverancier van de inbouwapparatuur verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Irma Kemmeren op donderdag 26 sep 2019 19
Vorig jaar een keuken gekocht. We wilden en niet te dure keuken omdat we alles ook al aan het verbouwen waren. We zijn zo goed geïnformeerd. Eerlijke benadering. Geen verkoop praatjes. En niet nu tekenen anders verloopt je aanbieding verhalen. We hebben een erg mooie keuken. En de kwaliteit is zo goed. Ook de binnenkant van alles, ziet er zo degelijk uit. En toen we pas geleden een jaar later even binnenliepen om een vraag te stellen over het anders afstellen van een kastje. Stond de eigenaar al bijna eerder op de stoep dan wij om het aan te passen. Super service!
FOTO VAN IRMA KEMMEREN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Anne-Marie Elshout op zondag 21 jul 2019 19
Wat een fijn bedrijf is Jack Lauwers Keukens. Het geeft je meteen een vertrouwd gevoel. En Jack had alle geduld met mij. Wij gingen voor een hoogglans witte, strakke keuken met Siemens apparaten. Het resultaat mag er zijn. Geweldig. Dankje Jolanda,Jack en Remco.
FOTO VAN ANNE-MARIE ELSHOUT
Compilatiefoto
Reactie of foto toevoegen
“Keuken volgens afspraak”
Door Margot en Joep van de Loo op vrijdag 28 jun 2019 19
wij hebben in december bij Jack onze keuken gekocht en deze is in mei precies volgens afspraak geleverd en gezet. wat een fijn contact en eerlijk advies. Jack denkt mee en heeft zelfs de keuken mee gezet om voeling te blijven houden met het vak en zijn klanten . wat een verademing. Nadien is Jolanda nog langs geweest om foto ś te maken en werden we blij verrast met een mooie bos bloemen en presentje. Waar vindt de dit nog?? Nou, gewoon bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door André en Jenet van Weele op donderdag 24 mei 2018 18
We hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vakkundig advies, en een prettige samenwerking! Kortom: zeer tevreden! Dank je wel, Jack ( en natuurlijk jullie team) . Top!
FOTO VAN ANDRÉ EN JENET VAN WEELE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sandra van der Graaf op vrijdag 18 mei 2018 18
Schmidt keuken met Atag inbouw apparatuur. Jack & Jolanda runnen met passie dit Practige bedrijf met Informele sfeer, supergoede ideeën en dito advies. Daarbij hoort een prima prijs-kwaliteits verhouding en topservice! Voor iedereen die niet van de massa houdt raad ik je Lauwers Keukens aan!
FOTO VAN SANDRA VAN DER GRAAF
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Frans van Strien op donderdag 22 mrt 2018 18
We hebben een prachtige witte hoogglans keuken gekocht met een graniet blad. En niet te vergeten de Quooker Fusion. We zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service van Lauwers Keuken. Helemaal geweldig.
FOTO VAN FRANS VAN STRIEN
Hoogglans keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Fam. Oerlemans op zaterdag 3 feb 2018 18
Fantastische service! Als je (bijna) weet wat je wilt, ben je hier aan het goede adres voor je droomkeuken. De vele mogelijkheden, korte lijntjes en persoonlijke service maken dat je zeker geen spijt krijgt als je hier je keuken en/of verbouwing regelt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken van een top bedrijf”
Door Frank en Ingrid Leeraert op zondag 10 dec 2017 17
Onze eerste ervaring met Lauwers Keukens was de aanschaf van een nieuwe afzuigkap, dit was goed bevallen dus toen de rest van de keuken vervangen moest worden was de keus wie de keuken zou gaan leveren snel gemaakt. Jack en Jolanda nemen de tijd voor hun klanten, luisteren naar hun wensen en komen met goede ideeën en oplossingen zodat we samen een geweldige keuken hebben samengesteld waarna Jack een zeer gedetailleerde offerte opmaakte. Wij hadden gekozen voor het ontzorg-pakket, alles werd van A tot Z geregeld het enige wat we zelf moesten doen was de keukenkastjes leeg halen de rest werd geregeld door Lauwers Keukens met een zeer strakke planning. Dan de service na de oplevering: door eigen toedoen was een plint losgeraakt en Jack heeft dit dezelfde avond nog hersteld, TOP-service! Kort samengevat Lauwers Keukens is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kleinschalig”
Door Familie Damen op woensdag 29 nov 2017 17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Op aanraden van kennissen zijn wij bij Lauwers gaan kijken en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. De sfeer is gemoedelijk , we kregen een duidelijke uitleg en de tekening en offerte waren er snel. Na het plaatsen van de keuken waren er wat problemen met de kleur van de deuren,maar dit is snel en zonder gedoe goed opgelost. Een echte aanrader want door de kleinschaligheid van het bedrijf ben je geen nummer maar klant waar de tijd voor genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van den Hout op maandag 14 nov 2016 16
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken van Jack Lauwers. Een fijne zaak waar je uitstekend geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Jack is zeer deskundig en weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar deskundig advies. Daar het een klein bedrijf is zijn de lijntjes kort wat erg handig is. Bij het plaatsen van de nieuwe kasten en fronten is er zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Prima service. Afspraken worden nagekomen! Jack heeft ons ook uitstekend geholpen bij een verzekeringskwestie. Waar de verzekering in eerste instantie niet wilde uitkeren is door tussenkomst van Jack de kookplaat alsnog volledig vergoed. (Jack heeft tot twee keer toe een brief geschreven voor de verzekering). Lauwers keukens en projecten is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Nancy Coolen op woensdag 16 dec 2015 15
Lauwers keukens, een mooi en goed bedrijf! De klant is daar echt koning. De samenwerking met Jack hebben wij als heel prettig ervaren. Hij denkt mee, werkt, helpt en volgt alles tot het laatste toe. De lijnen zijn kort. Ook daarna blijft de service bovenaan staan. Laatst een probleempje met de magnetron. Jack regelt het snel en het wordt opgelost! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Huub Voogd op zaterdag 20 jun 2015 15
Wij hebben een keuken gekocht bij Lauwers Keukens. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook het "ontzorgen" is ons uitstekend bevallen. Je hoeft nergens achteraan. Alles wordt geregeld en de afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf !”
Door Linda de Rooij op zondag 30 nov 2014 14
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Lauwers. We hadden na het eerste bezoek aan de showroom al meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Jack heeft goed met ons meegedacht en had prima ideeën. De levering en plaatsing zijn prima verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. De lijntjes zijn kort en dat is erg prettig. Kortom, wij zijn zeer tevreden! Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN LINDA DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goede services”
Door Ria van der Velden op zondag 30 nov 2014 14
Lauwers heeft voor ons in 2010 de keuken opgeknapt, waar we tot nu nog heel blij mee zijn. het was weer een hele nieuwe keuken. Had nu een beschadiging op mijn oude keukenblad, even langs Lauwers keukens gegaan om te vragen of hij even kon komen kijken, heb een afspraak gemaakt met een kopje koffie. Het is weer heel mooi gerepareerd,en hij heeft ook nog even alle kastdeurtjes goed sluitend gemaakt. Kosten,het hoorde bij de service volgens Lauwers.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken door Jack Lauwers geplaatst”
Door Fientje Uitterdijk op maandag 17 nov 2014 14
Jack Lauwers heeft goed meegedacht over de keukenindeling. Goed en duidelijke offerte en mooie brochure van je keuken.
Alles geregeld volgens planning ook stucadoor, elektriciën, loodgieter, ontzorgen noemt hij dat en het klopt! Prijs/ kwaliteit:goed. Ik ben super blij met mijn mooie keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN FIENTJE UITTERDIJK
Super mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Strakke keuken
1 / 11
Vestiging Lauwers Keukens
aKaatsheuvel , Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel, tel 0416 - 53 26 14
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.