Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
66 ervaringen
Tilburg (Noord-Brabant)
1198 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
36 ervaringen
Eindhoven (Noord-Brabant)
232 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
310 ervaringen
8,5
I-Kook
Sliedrecht (Zuid-Holland)
256 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
185 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
123 ervaringen
8,9

Lauwers Keukens

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-532614 | Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel
Gebruikersfoto: Nieuwe keuken
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lauwers Keukens
In onze showroom hebben we 200 verschillende fronten in 600 verschillende kleuren en uitvoeringen. Om uw keuken te renoveren en op te pimpen moet u bij Lauwers keukens zijn.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Lauwers Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Vakkundig”
Door André en Jenet van Weele op donderdag 24 mei 2018 '18
We hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vakkundig advies, en een prettige samenwerking! Kortom: zeer tevreden! Dank je wel, Jack ( en natuurlijk jullie team) . Top!
FOTO VAN ANDRÉ EN JENET VAN WEELE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 66 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Tilburg (Noord-Brabant)
“Goed” score uit 1198 ervaringen
“Aanrader”
Door Sandra van der Graaf op vrijdag 18 mei 2018 '18
Schmidt keuken met Atag inbouw apparatuur. Jack & Jolanda runnen met passie dit Practige bedrijf met Informele sfeer, supergoede ideeën en dito advies. Daarbij hoort een prima prijs-kwaliteits verhouding en topservice! Voor iedereen die niet van de massa houdt raad ik je Lauwers Keukens aan!
FOTO VAN SANDRA VAN DER GRAAF
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 36 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Eindhoven (Noord-Brabant)
“Uitstekend” score uit 232 ervaringen
“Hoogglans keuken”
Door Frans van Strien op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben een prachtige witte hoogglans keuken gekocht met een graniet blad. En niet te vergeten de Quooker Fusion. We zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service van Lauwers Keuken. Helemaal geweldig.
FOTO VAN FRANS VAN STRIEN
Hoogglans keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 310 ervaringen
8,5
I-Kook
Sliedrecht (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 256 ervaringen
“Fantastische service”
Door Fam. Oerlemans op zaterdag 3 feb 2018 '18
Fantastische service! Als je (bijna) weet wat je wilt, ben je hier aan het goede adres voor je droomkeuken. De vele mogelijkheden, korte lijntjes en persoonlijke service maken dat je zeker geen spijt krijgt als je hier je keuken en/of verbouwing regelt.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 185 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 123 ervaringen
“Prachtige keuken van een top bedrijf”
Door Frank en Ingrid Leeraert op zondag 10 dec 2017 '17
Onze eerste ervaring met Lauwers Keukens was de aanschaf van een nieuwe afzuigkap, dit was goed bevallen dus toen de rest van de keuken vervangen moest worden was de keus wie de keuken zou gaan leveren snel gemaakt. Jack en Jolanda nemen de tijd voor hun klanten, luisteren naar hun wensen en komen met goede ideeën en oplossingen zodat we samen een geweldige keuken hebben samengesteld waarna Jack een zeer gedetailleerde offerte opmaakte. Wij hadden gekozen voor het ontzorg-pakket, alles werd van A tot Z geregeld het enige wat we zelf moesten doen was de keukenkastjes leeg halen de rest werd geregeld door Lauwers Keukens met een zeer strakke planning. Dan de service na de oplevering: door eigen toedoen was een plint losgeraakt en Jack heeft dit dezelfde avond nog hersteld, TOP-service! Kort samengevat Lauwers Keukens is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
8,9
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 12 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 288 ervaringen
“Kleinschalig”
Door Familie Damen op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Op aanraden van kennissen zijn wij bij Lauwers gaan kijken en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. De sfeer is gemoedelijk , we kregen een duidelijke uitleg en de tekening en offerte waren er snel. Na het plaatsen van de keuken waren er wat problemen met de kleur van de deuren,maar dit is snel en zonder gedoe goed opgelost. Een echte aanrader want door de kleinschaligheid van het bedrijf ben je geen nummer maar klant waar de tijd voor genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
7,0
Keukenvision
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 22 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 258 ervaringen
“Aanrader”
Door Van den Hout op maandag 14 nov 2016 '16
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken van Jack Lauwers. Een fijne zaak waar je uitstekend geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Jack is zeer deskundig en weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar deskundig advies. Daar het een klein bedrijf is zijn de lijntjes kort wat erg handig is. Bij het plaatsen van de nieuwe kasten en fronten is er zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Prima service. Afspraken worden nagekomen! Jack heeft ons ook uitstekend geholpen bij een verzekeringskwestie. Waar de verzekering in eerste instantie niet wilde uitkeren is door tussenkomst van Jack de kookplaat alsnog volledig vergoed. (Jack heeft tot twee keer toe een brief geschreven voor de verzekering). Lauwers keukens en projecten is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Nancy Coolen op woensdag 16 dec 2015 '15
Lauwers keukens, een mooi en goed bedrijf! De klant is daar echt koning. De samenwerking met Jack hebben wij als heel prettig ervaren. Hij denkt mee, werkt, helpt en volgt alles tot het laatste toe. De lijnen zijn kort. Ook daarna blijft de service bovenaan staan. Laatst een probleempje met de magnetron. Jack regelt het snel en het wordt opgelost! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Huub Voogd op zaterdag 20 jun 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Lauwers Keukens. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook het "ontzorgen" is ons uitstekend bevallen. Je hoeft nergens achteraan. Alles wordt geregeld en de afwerking is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf !”
Door Linda de Rooij op zondag 30 nov 2014 '14
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Lauwers. We hadden na het eerste bezoek aan de showroom al meteen een goed gevoel over dit bedrijf. Jack heeft goed met ons meegedacht en had prima ideeën. De levering en plaatsing zijn prima verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. De lijntjes zijn kort en dat is erg prettig. Kortom, wij zijn zeer tevreden! Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN LINDA DE ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goede services”
Door Ria van der Velden op zondag 30 nov 2014 '14
Lauwers heeft voor ons in 2010 de keuken opgeknapt, waar we tot nu nog heel blij mee zijn. het was weer een hele nieuwe keuken. Had nu een beschadiging op mijn oude keukenblad, even langs Lauwers keukens gegaan om te vragen of hij even kon komen kijken, heb een afspraak gemaakt met een kopje koffie. Het is weer heel mooi gerepareerd,en hij heeft ook nog even alle kastdeurtjes goed sluitend gemaakt. Kosten,het hoorde bij de service volgens Lauwers.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken door Jack Lauwers geplaatst”
Door Fientje Uitterdijk op maandag 17 nov 2014 '14
Jack Lauwers heeft goed meegedacht over de keukenindeling. Goed en duidelijke offerte en mooie brochure van je keuken.
Alles geregeld volgens planning ook stucadoor, elektriciën, loodgieter, ontzorgen noemt hij dat en het klopt! Prijs/ kwaliteit:goed. Ik ben super blij met mijn mooie keuken. Dit bedrijf is echt een aanrader!
FOTO VAN FIENTJE UITTERDIJK
Super mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Lauwers Keukens
aKaatsheuvel , Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel, tel 0416 - 53 26 14
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.