Feedback
7,3

IDFIX BCL American Kitchens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4470413 | Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van IDFIX BCL American Kitchens
Dé klassieke Amerikaanse keukenspecialist
Alternatieven voor IDFIX BCL American Kitchens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,5 uit 507 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 89 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 62 ervaringen
• I-KOOK
   
(Zaandam Noord-Holland) score 9,3 uit 878 ervaringen
• STOX Vloeren & Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,1 uit 82 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 895 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,6 uit 66 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over IDFIX BCL American Kitchens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“American kitchen”
Door maarten op dinsdag 25 apr 2017 17
We zijn erg tevreden met onze American kitchen. Er zijn veel originele delen gebruikt, maar de bar en koelkastombouw zijn geheel nieuw. Je ziet het verschil niet en na een jaar gebruik bevalt het nog steeds goed! Enige minpunt was dat de plaatsing langer duurde dan gepland, pluspunt is dan wel weer dat dit netjes opgelost werd en we ook in de 'tussenfase' een bruikbare keuken hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Engelse review”
Door John op vrijdag 21 aug 2015 15
We begonnen de discussies over onze nieuwe keuken voor ons nieuwe huis voorafgaand aan dat ons huis werd gebouwd begin 2014. We hebben eigenlijk ons huis gebouwd rondom de gedachte van het hebben van een mooie Amerikaanse keuken als het centrum van onze nieuwe huis, een nieuw gebouwde maar traditioneel uitziende jaren 50 bungalow. We hadden een aantal telefoontjes om algemene vragen te maken en Bart (de eigenaar) stuurde ons de informatie die we nodig hadden om aan de slag met ons idee. We bezochten enige tijd later Bart en zijn vrouw in zijn showroom in de buurt van Amsterdam. Hij was zo vriendelijk om mijn vrouw, mijzelf en onze kleine jongen van de luchthaven op te halen, waar zou je nog meer om kunnen vragen. We waren in staat om onze eerste ideeën over hoe de keuken eruit moet zien om te zetten in actie in één dag. Eerste indruk van de showroom was dat ziet er een beetje chaotisch uitziet, maar laat je niet afschrikken door dit, Bart en zijn vrouw werken hard en leveren goed werk. Zoals altijd bij het bouwen van een nieuw huis, alles ging erg traag aan het begin en toen kwam het moment waarop alles gebeurde en onze keuken eindelijk kon worden besteld. Welnu - we konden Bart alleen maar zeer kort vooraf (6 weken) laten we dat we in ons nieuwe huis gingen. In deze tijd moest de keuken worden gebouwd, oven en gas kookplaat, etc. moesten worden besteld en de keuken moest worden geleverd en geïnstalleerd in Noord-Duitsland, waar we nu leven. Daarnaast hadden we nog wat verzoeken en veranderingen die vereist werden door ons. We waren een beetje bang dat dit een beetje te korte termijn zou kunnen zijn en we waren bang dat we zouden verhuizen naar ons nieuwe huis, zonder onze nieuwe keuken, dat we zo graag hadden gewild, maar nee hoor - Bart was gewoon geweldig. Hij was in staat om onze keuken te leveren en te installeren zonder problemen binnen de tijd die we gevraagd hadden. Eindresultaat - De keuken is gewoon geweldig - Alles wat we wilden en een echte blikvanger.

Naschrift Qasa: ervaring is vertaald uit het Engels
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door anita op zondag 10 feb 2019 19
Chaotische eenmanszaak, communiceert slecht, onredelijk, klantonvriendelijk, geen aanrader.
REACTIE VAN BARTHOLT LUIKINGA
Jammer dat u niet tevreden bent. Toch wensen wij u veel plezier met uw American Kitchen.
Reactie of foto toevoegen
“Retro keuken”
Door Hans Bonnet op zaterdag 25 jan 2020 20
Wij wilden een American Kitchen in onze nieuw aan te bouwen bijkeuken. Ik had al een wastafelgedeelte en enkele kastjes weten te bemachtigen en wilde de keuken zelf restaureren en monteren. Om meer informatie te krijgen nam ik contact op met Bartholt en wij bezochten zijn bedrijf. Creatief en chaotisch, maar bijzonder vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Wij kochten één kastje extra voor de gewenste breedte, namen aanrecht bekleding mee in de juiste kleur en kregen allerlei originele verbindingsschroeven mee. Uiteindelijk besloten wij het aanrecht niet zelf te bekleden, bang als wij waren dat dit niet goed zou uitpakken. Bartholt gebeld, de volgende dag met de aanrecht delen naar Zwanenburg en twee dagen later klaar. Fantastisch. Iedereen verbaast zich over deze mooie retro keuken en wij genieten er van.
FOTO VAN HANS BONNET
Amerikaanse keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging IDFIX BCL American Kitchens
aZwanenburg , Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg, tel 020 - 447 04 13
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.