Feedback
8,1

Weeteling Keukens

Score uit 24 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0228-515837 | Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Weeteling Keukens
Al meer dan drie decennia een vertrouwd adres. Liefde voor het keukenvak, vakmanschap, initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten
Alternatieven voor Weeteling Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 100 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 209 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Lelystad Flevoland) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 24 ervaringen over Weeteling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Een geweldige ervaring”
Door Molenaar op woensdag 16 aug 2023 23
Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid delen over de keuken die ik bij deze plek heb gekocht. Van begin tot eind was het hele proces uiterst aangenaam. Het team heeft uitstekend met ons meegedacht en ons begeleid tijdens onze zoektocht naar de perfecte keuken. Aangezien we nieuw waren in het kopen van een keuken, hadden we veel vragen en waren we enigszins gespannen. Telkens wanneer we langskwamen, werden we met geduld en uitstekende service ontvangen, waardoor we ons altijd op ons gemak voelden. Het installeren van de keuken verliep ook vlekkeloos, wat de aandacht voor detail en vakmanschap van dit bedrijf benadrukte. De klant staat hier duidelijk centraal, en dat merk je in elke stap van het proces. De snelle levering en de prachtige afwerking van de keuken hebben ons positief verrast. We zijn blij dat we voor deze plek hebben gekozen en zouden het zonder aarzeling aan anderen aanbevelen. Bedankt voor het leveren van zo'n geweldige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie”
Door Han Sasbrink op woensdag 14 jun 2023 23
Het resultaat van de lifting van de keuken was boven verwachting. De keuken ziet er weer strak uit. Onze keuze voor een 'houtlook' voor de panelen heeft goed uitgepakt. De montage verliep erg vlot.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie praktische keuken”
Door Lakeman op vrijdag 12 mei 2023 23
Wij zijn heel blij met onze keuken. Prachtig granieten aanrechtblad. Fijne breedte van 60 cm. om aan te werken. Inductie met Bora afzuigsysteem. Goed schoon te houden en fantastisch om te koken. Mooie grote koelkast, lekkere diepe spoelbak, fijne oven, dus erg tevreden. Achterkant Bocpanelen tot het plafond waardoor je elke vlek zo weghaalt. Fijn lichtsysteem wat gedimd kan worden. Kortom, Weeteling heeft goed werk geleverd.
FOTO VAN LAKEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Mijn verwachtingen overtroffen”
Door L. de Leeuw op vrijdag 28 apr 2023 23
Op basis van mijn wensen is er een mooi ontwerp gemaakt met een verrassende indeling waarbij de mogelijkheden van de kookplaat met ingebouwde afzuiging optimaal benut zijn. Bij het opmeten aan huis werden er praktische suggesties gedaan om het ontwerp nog beter op de ruimte af te stemmen en kwam er een goede oplossing om, ondanks de aanpassingen, toch binnen het budget te kunnen blijven. Het afbreken van de oude keuken, de werkzaamheden van de elektricien en stukadoor en het plaatsen van de nieuwe keuken werden goed op elkaar afgestemd, zodat het ongemak en de overlast tot een minimum beperkt zijn gebleven. Nu alles staat, wordt de kwaliteit van de geadviseerde materialen pas echt goed zichtbaar. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen! Na de oplevering heeft een kok een demonstratie aan huis van de stoomoven verzorgd. Het uitgevoerde driegangenmenu, afgestemd op mijn voorkeuren, vormt een prachtige inspiratiebron om de nieuwe culinaire mogelijkheden van de stoomoven verder te gaan ontdekken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Liesbeth op vrijdag 7 apr 2023 23
Goed advies, snelle plaatsing. Was in 1x goed.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Familie Botman op zondag 2 apr 2023 23
Hebben we een goede ervaring met Weeteling keukens was de vraag? We zijn nu een jaar verder en alles is klaar en onderaan de streep zijn wij helemaal in onze nopjes over het resultaat. Het moest echter wel van ver komen, de keuken fabriek viel tijdens het productie proces om met alle nare gevolgen van dien. Frustratie alom, een halve keuken en gebrekkige communicatie werkten de eerste maanden in ons nieuwe huis nou niet echt mee aan het woonplezier, maar toch. Eind goed al goed, inspanningen die door Weeteling keukens zijn gedaan om toch tot een goed einde te komen leverde ons toch onze droomkeuken op, dus zo als eerder gezegd we zijn er erg blij mee.
FOTO VAN ELI ALALUF
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Raven op zaterdag 1 apr 2023 23
De monteur was zeer behulpzaam en meedenkend zo bedacht hij een leuk rekje langs het eiland waar de handdoeken op konden hangen.
FOTO VAN RAVEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Arno en Yvonne Hofstede op vrijdag 31 mrt 2023 23
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Het is prachtig geworden. Janneke Weeteling heeft een prachtig ontwerp gemaakt en rekening gehouden met onze wensen. Ondanks de kleine ruimte hebben we er meer voor terug gekregen. Ze heeft echt de tijd genomen om er iets moois van te maken. Voor de kleine verbouwing draaien de mannen van Weeteling hun handen ook niet om. Muurtje verwijderen of koof bouwen, het is keurig gedaan. Dat geld ook voor de externe bedrijven die aangestuurd werden door Weeteling zoals de stucadoors en electricien. De kleine ontbrekingen/afwijkingen werden snel verholpen. Goede service dus. Kortom, we zijn blij dat we naar Weeteling Keukens zijn gegaan.
FOTO VAN ARNO EN YVONNE HOFSTEDE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door gijs Sybrandy op zondag 12 mrt 2023 23
Laatst een keuken gekocht bij Weeteling keukens. De mannen hebben mij geweldig geholpen, kreeg een mooie tekening van te voren mee naar huis in 3D. het plaatsen van de was al na 6 weken na aanschaf en is compleet naar wens. ook hebben ze goed meegedacht over alle opties aangezien het een moeilijke ruimte is/was. Mannen bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne nieuwe keuken”
Door James Codrington op vrijdag 10 mrt 2023 23
Een super keuken bij Weeteling keuken gekocht klinkt als of je een paar schoenen koopt. Het was veel meer als dat. Na ons te hebben laten informeren over verschillende keukens stylen tot het samenstellen overgegaan. Een hoop tips mee gekregen van met een hoop praktische oplossingen. Besteld en laten plaatsen. Een fijn proces kan ik zeggen! Eindresultaat een fijne nieuwe keuken met een positief gevoel wat wil je nog meer.
FOTO VAN JAMES CODRINGTON
+ Toon extra foto van James Codrington
+ Toon extra foto van James Codrington
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Sander Jonkman op woensdag 8 mrt 2023 23
Wij hebben hebben onze keuken door Weeteling laten doen en zijn bovenverwachting verrast met zo een mooie keuken wij hadden nooit gedacht dat dit in onze kleine keuken zou passen. Maar het is Weeteling gelukt. Voor ons onze droom keuken. En de monteur was zo vriendelijk en professioneel echt super dank jullie wel.
FOTO VAN SANDER JONKMAN
+ Toon extra foto van Sander Jonkman
+ Toon extra foto van Sander Jonkman
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Loes Zwier op dinsdag 31 jan 2023 23
Naast dat we een prachtige keuken hebben is de service fantastisch! Goed advies, als er iets is staan ze direct voor je klaar. Fijne en gezellige monteurs. Verkoopster is nog twee keer langs geweest om te kijken en ervaringen te bespreken. Wij kunnen Weeteling aan iedereen aanraden
FOTO VAN LOES ZWIER
+ Toon extra foto van Loes Zwier
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door Lakeman op zondag 3 okt 2021 21
Je moet mensen heel slecht behandelen om 1 ster op de recensie te ontvangen over het betreffende verkochte product. Ik wil hier na ruim 2 jaar met uiteindelijk via de advocaten uit elkaar gegaan geen verhaal ophangen van 10 A4tjes. Ik heb hier onder al diverse soort gelijke verhalen gelezen. Dat bedrijven na binnen halen van de handtekening hun klanten zo schandalig kunnen behandelen had ik nooit verwacht!
En het zal zeker nooit aan hun liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering via fronten”
Door L. Teunissen op vrijdag 28 aug 2020 20
Onze bestaande keuken was nog goed en de indeling was ook perfect, alleen de kleur was niet naar onze wens. Weeteling Keukens heeft ons geadviseerd een zogenaamde lifting te doen. Daarbij hebben ze alleen alle panelen/fronten vervangen. Het resultaat is echt prachtig, het is alsof we een hele nieuwe keuken hebben. Het heeft ons bovendien geld bespaard! Bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal niet tevreden”
Door Fam. Briede op woensdag 29 apr 2020 20
Zeer slechte ervaring inmiddels officieel in gebreke gesteld maar ook daar was Weeteling niet van onder de indruk.(wachten nog steeds op reactie vandaag de dag)
Op basis van gun factor(dochter) toch bij hun besteld , maar dit was het domste wat we ooit konden doen. Zeer slechte service en dan ook nog uitgemaakt worden voor mierenneuker en tijdens de telefoon gesprek zomaar ophangen! Vervolgens ook nog aanstellen dat de schade wel meevalt en het met een tegoed bon wel goed komt ?? Hierop duidelijk gemaakt dat we veel geld hebben betaald voor een nette keuken zonder schade en met minder niet genoegen nemen. Ook hier was Weeteling (Klaas) niet van onder indruk, moest maar een brief schijven, zo gezegd zo gedaan. Fornuis wat anders is als op de offerte, onderdelen vergeten, monteur met een grote mond , en het ligt overal aan behalve aan Weeteling zelf. We zijn ruim een half jaar bezig om het voor elkaar te krijgen en het is nog steeds niet in orde. Mijn advies is dan ook bespaar je de moeite en kijk verder voor een keuken want de mooie praatjes wat ze in het begin hebben staat haaks op de service wat ze verlenen en u bent nog goedkoper uit ook waarschijnlijk. En zeker niet het bedrag volledig betalen wees gewaarschuwd. Met vriendelijke groet, Fam. Briede
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Veeken op donderdag 28 mrt 2019 19
Uiterst moeizaam! Ben nog nooit zo onbeschoft geholpen. Met het binnen halen waren ze erg vriendelijk , maar daarna begon het. In ineens zouden we overeen zijn gekomen dat er niet ingemeten zou worden. Als het niet paste was dat ons probleem, gelukkig op tijd gezien. Toen kwamen ze twee keer niet opdagen voor het inmeten. Tijdens de dag van plaatsing niet alles geleverd, verkeerde vloerplint, aanrechtblad verkeerd uitgezaagd, zijkant beschadigd en niet geleverd, schroeven te lang in de vaatwasser al met al niet wat wij hadden verwacht. Vaatwasser zat los , waardoor hij gewoon eruit klapte. Toen werd voor de tweede keer de verkeerde plint geleverd. Nog steeds geen nieuw kastje , bovenplank die niet paste. Weer 6 weken levertijd, toen we aangaven echt niet tevreden hadden we een heel naar gesprek met de eigenaar. Dat ik niet tevreden was , was mijn probleem. Zei dat ik het raar vond dat er niet op mail werd gereageerd, hij zei letterlijk wat denk jij zelf meissie dat als ik met een nieuwe klant bezig ben dat ik jouw mail ga beantwoorden. Echt niet wat ik had verwacht van weeteling keukens! Nog nooit zo onbeschoft behandeld, had ik maar een Ikea keuken gehaald. Na ons gesprek waarin werd aangegeven dat alles in ons hoofd zat en mensen fouten maken, kwam er een derde afspraak voor het herstellen van de fouten en of niet geleverde spullen. Na drie maanden staat de keuken. Al met al een een zeer vervellende ervaring met een eigenaar die nergens schuld voor nam. Ik zou deze firma aan niemand adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt er niets aan”
Door Mirelle op maandag 20 aug 2018 18
Het begon allemaal goed; een mooie zaak, met vriendelijk personeel, een aangenaam gesprek met Marc Weeteling, en een prima offerte/koopovereenkomst. Maar de uitvoering zat tegen, en dat kan natuurlijk gebeuren. Alleen, hoe ga je daar mee om? Nou, de firma Weeteling laat je gewoon barsten. Wij hebben bijna twee jaar stress gehad omdat de firma Weeteling niet of slecht reageerde op contact/mail en de ontstane problemen niet oploste. Loze toezeggingen, steeds maar weer gelegenheid geven om het op te lossen, om vervolgens weer teleurgesteld te worden en de situatie alleen maar verslechtert. Het is zelfs tot twee keer toe tot de Geschillencommissie gekomen die ons in het gelijk stelde. Uiteindelijk schiet je met dat gelijk niets op, want tot op de dag van vandaag hebben wij niet de keuken zoals wij die hebben gekocht en is er door Weeteling gemaakte schade aan ons huis.
Als het erop aankomt dan heeft u helemaal niets aan de firma Weeteling.
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door Aldwin Prins op woensdag 1 aug 2018 18
Wij hebben op aanrader van familie onze keuken bij weeteling aangeschaft, wij begrijpen de negatieve recenties die hier geplaatst zijn totaal niet...blijkbaar kan je niet iedereen tevreden houden ? Onze ervaring is super, de adviseur waarmee wij contact hebben gehad tijdens het samenstellen van onze keuken is ontzettend klantvriendelijk en weet waar hij het over heeft, heeft erg veel productkennis en heeft ons geholpen onze droomkeuken samen te stellen. Na een wat lange periode verbouwen hebben we tussendoor nog een kleine wijziging in het ontwerp gevraagd, namelijk een ander keukenblad die iets beter bij ons totaalplaatje zou passen, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Uiteindelijk werd de keuken in het weekend geleverd om op maandag te laten monteren...aflevering kwam precies op de afgesproken tijd de keuken afleveren en na het weekend kwam de monteur ook perfect op tijd om te beginnen met zijn werkzaamheden. Ook de monteur die wij hadden was net als de rest van het personeel bij weeteling een vriendelijke en zeer kundige man. Wij hadden een ombouw voor de kastenwand laten maken en alvast laten stuccen door de stukadoor met de maten die wij hadden doorgekregen van weeteling...perfect fit ! Wat is het een gaaf gezicht als zoiets dan op de millimeter precies past !...montage werd in 2 dagen afgerond, hierbij paste het blad niet gelijk perfect vanwege dat de stukadoor op een plek toch net iets te dik had aangesmeerd, de monteur heeft dit ter plekke opgelost en is later door de leverancier alsnog netjes afgewerkt (dit terwijl dit toch echt mijn eigen probleem was) zoiets noem ik dan toch servicegericht ! We hebben achteraf wat leuke cadeautjes gekregen van kop & mok, waaronder een lekkere pot hagelswag (oerhollands product wat echt perfect bij de uitstraling van weeteling keukens past) ik en mijn vrouw zijn super tevreden en raden echt iedereen weeteling keukens aan !
FOTO VAN ALDWIN PRINS
Keuken met uitzicht
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door Fam. Spek op dinsdag 17 jul 2018 18
We hebben een mooie keuken gekocht. We werden prima geholpen, Weeteling hielp met goede adviezen, keuken goed en snel gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
FOTO VAN FAM. SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Nachtmerrie Weeteling”
Door Krijnzen P.M. op dinsdag 17 jul 2018 18
Nadat we als een koning waren binnengehaald door de dochter van Weeteling tekenden we een koopovereenkomst zonder deze nog eens goed door te lezen. Daarvoor werd de door ons uitgezochte apparatuur nog eens aangewezen en voorgelezen, maar er werd iets heel anders uitgeprint.

De keuken werd eruit gesloopt en een muur werd uitgebroken. Een steunbalk werd geplaatst, gestuukt en verder klaargemaakt om de keuken te kunnen plaatsen.
Hierna werd aangedrongen om vooruit te betalen, hetgeen nooit was afgesproken - niet schriftelijk en niet mondeling. Nachtmerrie Keuken. We wilden pas betalen als de keuken af was. Vervolgens weigerde hij verder te gaan en zaten we vervolgens 7 weken met een lege ruimte. Toen deze chantage niet werkte, is hij toch maar begonnen de keuken te plaatsen, waarbij het net leek of zijn personeel uitdrukkelijk opdracht had er een prutswerk van te maken. Pas toen ontdekten we, dat we waren bedonderd. Andere dan bestelde apparatuur en zelf een wel degelijk bestelde koelkast was niet opgevoerd in de koopovereenkomst. Er mankeerde van alles: verkeerd gezaagd aanrechtblad, prutswerk en vooral het gebruik van niet originele Nolte-onderdelen. Gewoon zelf (slecht) gefabriceerde namaak. Opnieuw werd halverwege de montage gedwongen om te betalen, hetgeen we opnieuw weigerden. De monteur werd toen weggestuurd. Vervolgens werd e.e.a. een keer aangepast, maar zo, dat de keuken niet te gebruiken was. Tot overmaat van ramp bleek ook nog eens de buitenmuur te zijn gescheurd boven een veel te lichte of fout geplaatste steunbalk. We gaven het niet op. Alles bij elkaar heeft het 1,5 jaar, geduurd en moesten we kamperen in ons huis of moesten we elders onze heil zoeken. We hebben in deze periode diverse zeer kwalijke zaken meegemaakt met deze lieden.

Uiteindelijk hebben we een technisch bureau ingeschakeld en een advocaat om een einde te maken aan deze nachtmerrie, hetgeen resulteerde in een schikking. Eindelijk waren we van ze af, maar het heeft veel energie en stress opgeleverd en uiteraard geleid tot veel onkosten. Een ander bedrijf gaat de klus opnieuw doen, danwel afmaken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Baas op vrijdag 22 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige moderne "houten" keuken gekocht bij Weeteling. Omdat er goed geluisterd werd naar onze wensen, is de keuken geworden zoals we hem wilden voor een goede prijs. Klantvriendelijk en professionele verkopers, goede en zorgvuldige montage. Ook bij kleine gebreken achteraf was de service prima. Wij zijn meer dan tevreden.
FOTO VAN BAAS
Moderne houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door J. Doen op dinsdag 23 jan 2018 18
We zijn onbeschoft te woord gestaan. Biedt geen service. Komt met verkeerde spullen en fraudeert met offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Restyling keuken”
Door fam. Steltenpool op zaterdag 2 sep 2017 17
Omdat onze keukenkastjes nog in prima staat waren, maar de deurtjes hier en daar wat ouderdomskwaaltjes hadden (keuken is 21 jaar oud), waren wij -toch nog wel enigszins twijfelend- op zoek naar een andere keuken. Na een gesprek (en huisbezoek) van de heer Weeteling, kwam de heer Weeteling met een -voor ons- geweldige tip om de keuken te restylen. Door middel van het vervangen van alle frontjes/deurtjes kreeg onze keuken een totaal andere look. Onze keuken ziet er geweldig uit en is helemaal naar onze zin. We zijn heel deskundig geadviseerd en uitermate goed geholpen door het personeel van Weeteling keukens. De uitvoering is gedaan door een monteur met gouden handen. Onze complimenten aan het personeel van Weeteling keukens te Grootebroek.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens verwachting”
Door Frank de Reus op vrijdag 18 aug 2017 17
Na aanschaf van een showroomkeuken is deze keuken afgelopen maand geplaatst. Alle besproken wijzigingen zijn netjes verwerkt en uitgevoerd en afspraken zijn keurig nagekomen . Er zijn zelfs duurdere apparaten geplaatst. De montage van de keuken werd uitgevoerd door een zeer vakkundige monteur(Ron). Het eindresultaat is volledig volgens verwachting en we hebben de aankoop, montage en communicatie bij Weeteling Keukens als zeer positief ervaren.
FOTO VAN FRANK DE REUS
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 21
Vestiging Weeteling Keukens
  Grootebroek, Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek, tel 0228-515837
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.