Feedback
5,7

Weeteling Keukens

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0228-515837 | Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Weeteling Keukens
Al meer dan drie decennia een vertrouwd adres. Liefde voor het keukenvak, vakmanschap, initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten
Alternatieven voor Weeteling Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 144 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,6 uit 66 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,7 uit 386 ervaringen
• Keukenloods
   
(Zwaag Noord-Holland) score 8,9 uit 1108 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,5 uit 507 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,3 uit 89 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2133 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 136 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Weeteling Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Ervaringen over: montage, prijs, service
“Niet tevreden”
Door Veeken op donderdag 28 mrt 2019 19
Uiterst moeizaam! Ben nog nooit zo onbeschoft geholpen. Met het binnen halen waren ze erg vriendelijk , maar daarna begon het. In ineens zouden we overeen zijn gekomen dat er niet ingemeten zou worden. Als het niet paste was dat ons probleem, gelukkig op tijd gezien. Toen kwamen ze twee keer niet opdagen voor het inmeten. Tijdens de dag van plaatsing niet alles geleverd, verkeerde vloerplint, aanrechtblad verkeerd uitgezaagd, zijkant beschadigd en niet geleverd, schroeven te lang in de vaatwasser al met al niet wat wij hadden verwacht. Vaatwasser zat los , waardoor hij gewoon eruit klapte. Toen werd voor de tweede keer de verkeerde plint geleverd. Nog steeds geen nieuw kastje , bovenplank die niet paste. Weer 6 weken levertijd, toen we aangaven echt niet tevreden hadden we een heel naar gesprek met de eigenaar. Dat ik niet tevreden was , was mijn probleem. Zei dat ik het raar vond dat er niet op mail werd gereageerd, hij zei letterlijk wat denk jij zelf meissie dat als ik met een nieuwe klant bezig ben dat ik jouw mail ga beantwoorden. Echt niet wat ik had verwacht van weeteling keukens! Nog nooit zo onbeschoft behandeld, had ik maar een Ikea keuken gehaald. Na ons gesprek waarin werd aangegeven dat alles in ons hoofd zat en mensen fouten maken, kwam er een derde afspraak voor het herstellen van de fouten en of niet geleverde spullen. Na drie maanden staat de keuken. Al met al een een zeer vervellende ervaring met een eigenaar die nergens schuld voor nam. Ik zou deze firma aan niemand adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens verwachting”
Door Frank de Reus op vrijdag 18 aug 2017 17
Na aanschaf van een showroomkeuken is deze keuken afgelopen maand geplaatst. Alle besproken wijzigingen zijn netjes verwerkt en uitgevoerd en afspraken zijn keurig nagekomen . Er zijn zelfs duurdere apparaten geplaatst. De montage van de keuken werd uitgevoerd door een zeer vakkundige monteur(Ron). Het eindresultaat is volledig volgens verwachting en we hebben de aankoop, montage en communicatie bij Weeteling Keukens als zeer positief ervaren.
FOTO VAN FRANK DE REUS
Showroomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Restyling keuken”
Door fam. Steltenpool op zaterdag 2 sep 2017 17
Omdat onze keukenkastjes nog in prima staat waren, maar de deurtjes hier en daar wat ouderdomskwaaltjes hadden (keuken is 21 jaar oud), waren wij -toch nog wel enigszins twijfelend- op zoek naar een andere keuken. Na een gesprek (en huisbezoek) van de heer Weeteling, kwam de heer Weeteling met een -voor ons- geweldige tip om de keuken te restylen. Door middel van het vervangen van alle frontjes/deurtjes kreeg onze keuken een totaal andere look. Onze keuken ziet er geweldig uit en is helemaal naar onze zin. We zijn heel deskundig geadviseerd en uitermate goed geholpen door het personeel van Weeteling keukens. De uitvoering is gedaan door een monteur met gouden handen. Onze complimenten aan het personeel van Weeteling keukens te Grootebroek.
Reactie of foto toevoegen
“Je hebt er niets aan”
Door Mirelle op maandag 20 aug 2018 18
Het begon allemaal goed; een mooie zaak, met vriendelijk personeel, een aangenaam gesprek met Marc Weeteling, en een prima offerte/koopovereenkomst. Maar de uitvoering zat tegen, en dat kan natuurlijk gebeuren. Alleen, hoe ga je daar mee om? Nou, de firma Weeteling laat je gewoon barsten. Wij hebben bijna twee jaar stress gehad omdat de firma Weeteling niet of slecht reageerde op contact/mail en de ontstane problemen niet oploste. Loze toezeggingen, steeds maar weer gelegenheid geven om het op te lossen, om vervolgens weer teleurgesteld te worden en de situatie alleen maar verslechtert. Het is zelfs tot twee keer toe tot de Geschillencommissie gekomen die ons in het gelijk stelde. Uiteindelijk schiet je met dat gelijk niets op, want tot op de dag van vandaag hebben wij niet de keuken zoals wij die hebben gekocht en is er door Weeteling gemaakte schade aan ons huis.
Als het erop aankomt dan heeft u helemaal niets aan de firma Weeteling.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal niet tevreden”
Door Fam. Briede op woensdag 29 apr 2020 20
Zeer slechte ervaring inmiddels officieel in gebreke gesteld maar ook daar was Weeteling niet van onder de indruk.(wachten nog steeds op reactie vandaag de dag)
Op basis van gun factor(dochter) toch bij hun besteld , maar dit was het domste wat we ooit konden doen. Zeer slechte service en dan ook nog uitgemaakt worden voor mierenneuker en tijdens de telefoon gesprek zomaar ophangen! Vervolgens ook nog aanstellen dat de schade wel meevalt en het met een tegoed bon wel goed komt ?? Hierop duidelijk gemaakt dat we veel geld hebben betaald voor een nette keuken zonder schade en met minder niet genoegen nemen. Ook hier was Weeteling (Klaas) niet van onder indruk, moest maar een brief schijven, zo gezegd zo gedaan. Fornuis wat anders is als op de offerte, onderdelen vergeten, monteur met een grote mond , en het ligt overal aan behalve aan Weeteling zelf. We zijn ruim een half jaar bezig om het voor elkaar te krijgen en het is nog steeds niet in orde. Mijn advies is dan ook bespaar je de moeite en kijk verder voor een keuken want de mooie praatjes wat ze in het begin hebben staat haaks op de service wat ze verlenen en u bent nog goedkoper uit ook waarschijnlijk. En zeker niet het bedrag volledig betalen wees gewaarschuwd. Met vriendelijke groet, Fam. Briede
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er puik uit”
Door A.Kliphuis op dinsdag 13 dec 2016 16
We hebben de keuken gelift voorzien van nieuwe deuren en van diverse nieuwe apparatuur. We kregen zeer goede voorlichting wat er mogelijk was en de Heer Klaas Weeteling kwam met voorstellen om sommige plaatsen waar twee deuren zaten om er een van te maken. Er waren na gereed komen wat kleine dingen die op juiste manier door de Firma Weeteling zijn op gelost. Wij zijn blij met onze gerenoveerde keuken het zit er puik uit. Fam .Kliphuis
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door Aldwin Prins op woensdag 1 aug 2018 18
Wij hebben op aanrader van familie onze keuken bij weeteling aangeschaft, wij begrijpen de negatieve recenties die hier geplaatst zijn totaal niet...blijkbaar kan je niet iedereen tevreden houden ? Onze ervaring is super, de adviseur waarmee wij contact hebben gehad tijdens het samenstellen van onze keuken is ontzettend klantvriendelijk en weet waar hij het over heeft, heeft erg veel productkennis en heeft ons geholpen onze droomkeuken samen te stellen. Na een wat lange periode verbouwen hebben we tussendoor nog een kleine wijziging in het ontwerp gevraagd, namelijk een ander keukenblad die iets beter bij ons totaalplaatje zou passen, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Uiteindelijk werd de keuken in het weekend geleverd om op maandag te laten monteren...aflevering kwam precies op de afgesproken tijd de keuken afleveren en na het weekend kwam de monteur ook perfect op tijd om te beginnen met zijn werkzaamheden. Ook de monteur die wij hadden was net als de rest van het personeel bij weeteling een vriendelijke en zeer kundige man. Wij hadden een ombouw voor de kastenwand laten maken en alvast laten stuccen door de stukadoor met de maten die wij hadden doorgekregen van weeteling...perfect fit ! Wat is het een gaaf gezicht als zoiets dan op de millimeter precies past !...montage werd in 2 dagen afgerond, hierbij paste het blad niet gelijk perfect vanwege dat de stukadoor op een plek toch net iets te dik had aangesmeerd, de monteur heeft dit ter plekke opgelost en is later door de leverancier alsnog netjes afgewerkt (dit terwijl dit toch echt mijn eigen probleem was) zoiets noem ik dan toch servicegericht ! We hebben achteraf wat leuke cadeautjes gekregen van kop & mok, waaronder een lekkere pot hagelswag (oerhollands product wat echt perfect bij de uitstraling van weeteling keukens past) ik en mijn vrouw zijn super tevreden en raden echt iedereen weeteling keukens aan !
FOTO VAN ALDWIN PRINS
Keuken met uitzicht
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
+ Toon extra foto van Aldwin Prins
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door Lakeman op zondag 3 okt 2021 21
Je moet mensen heel slecht behandelen om 1 ster op de recensie te ontvangen over het betreffende verkochte product. Ik wil hier na ruim 2 jaar met uiteindelijk via de advocaten uit elkaar gegaan geen verhaal ophangen van 10 A4tjes. Ik heb hier onder al diverse soort gelijke verhalen gelezen. Dat bedrijven na binnen halen van de handtekening hun klanten zo schandalig kunnen behandelen had ik nooit verwacht!
En het zal zeker nooit aan hun liggen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door Fam. Spek op dinsdag 17 jul 2018 18
We hebben een mooie keuken gekocht. We werden prima geholpen, Weeteling hielp met goede adviezen, keuken goed en snel gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
FOTO VAN FAM. SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Nachtmerrie Weeteling”
Door Krijnzen P.M. op dinsdag 17 jul 2018 18
Nadat we als een koning waren binnengehaald door de dochter van Weeteling tekenden we een koopovereenkomst zonder deze nog eens goed door te lezen. Daarvoor werd de door ons uitgezochte apparatuur nog eens aangewezen en voorgelezen, maar er werd iets heel anders uitgeprint.

De keuken werd eruit gesloopt en een muur werd uitgebroken. Een steunbalk werd geplaatst, gestuukt en verder klaargemaakt om de keuken te kunnen plaatsen.
Hierna werd aangedrongen om vooruit te betalen, hetgeen nooit was afgesproken - niet schriftelijk en niet mondeling. Nachtmerrie Keuken. We wilden pas betalen als de keuken af was. Vervolgens weigerde hij verder te gaan en zaten we vervolgens 7 weken met een lege ruimte. Toen deze chantage niet werkte, is hij toch maar begonnen de keuken te plaatsen, waarbij het net leek of zijn personeel uitdrukkelijk opdracht had er een prutswerk van te maken. Pas toen ontdekten we, dat we waren bedonderd. Andere dan bestelde apparatuur en zelf een wel degelijk bestelde koelkast was niet opgevoerd in de koopovereenkomst. Er mankeerde van alles: verkeerd gezaagd aanrechtblad, prutswerk en vooral het gebruik van niet originele Nolte-onderdelen. Gewoon zelf (slecht) gefabriceerde namaak. Opnieuw werd halverwege de montage gedwongen om te betalen, hetgeen we opnieuw weigerden. De monteur werd toen weggestuurd. Vervolgens werd e.e.a. een keer aangepast, maar zo, dat de keuken niet te gebruiken was. Tot overmaat van ramp bleek ook nog eens de buitenmuur te zijn gescheurd boven een veel te lichte of fout geplaatste steunbalk. We gaven het niet op. Alles bij elkaar heeft het 1,5 jaar, geduurd en moesten we kamperen in ons huis of moesten we elders onze heil zoeken. We hebben in deze periode diverse zeer kwalijke zaken meegemaakt met deze lieden.

Uiteindelijk hebben we een technisch bureau ingeschakeld en een advocaat om een einde te maken aan deze nachtmerrie, hetgeen resulteerde in een schikking. Eindelijk waren we van ze af, maar het heeft veel energie en stress opgeleverd en uiteraard geleid tot veel onkosten. Een ander bedrijf gaat de klus opnieuw doen, danwel afmaken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Roel en Tiny Ensing op maandag 23 jan 2017 17
In december 2016 is er bij ons door Weeteling Keukens een prachtige keuken geplaatst die volledig aan onze wensen voldoet en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Alle kleine onverwachte dingen die zich tijdens het plaatsen voordeden werden vakkundig opgelost door de monteur, wij zijn daar zeer tevreden over. De planning werd goed aangehouden en de onderaannemers werden goed aangestuurd. Wij kunnen Weeteling Keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Positief bericht”
Door meijer op woensdag 25 nov 2015 15
Wij hébben een keuken aangeschaft Bij de firma weeteling keukens. wij zijn prima geholpen door Marc weeteling en heeft het tot in de puntjes goed geregeld en wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.. Nogmaals Marc harstikke bedankt. postitief nieuws mag ook wel eens gezegd worden. Met vriendelijke groet. Familie Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam”
Door Ron op dinsdag 28 jul 2015 15
De hele installatie van de keuken verliep uiterst moeizaam. Veel discussie met de monteur, beschadigingen tijdens de installatie, verkeerde apparatuur en spullen geleverd uit de showroom. Communicatie met het bedrijf verloopt erg lastig en door de vele wisselingen van personeel worden afspraken niet nagekomen of vergeten. De keuken is niet geleverd zoals op tekening (contract) omdat men de bestelling bij de leverancier (Schmidt) niet goed had gedaan. Tot op heden nog steeds 7 deur fronten niet goed en beschadigde lichtlijsten. De aangeboden nieuwe fronten waren beschadigd dus hebben we niet geaccepteerd. Omdat men totaal niet zoekt naar oplosssingen en het zo lang heeft geduurd (2 jaar!) zijn de maten ook niet meer leverbaar, oplossen is dus haast onmogelijk. We hebben tot aan de Geschillencommissie moeten gaan om dingen vlot te trekken. Nog steeds een aantal zaken niet opgelost. We hebben geen andere keus om te accepteren dat de keuken niet is zoals we overeengekomen waren.

Aanvulling ontvangen op 27 januari 2017: Binnen een jaar na plaatsing van de keuken gingen de ondeugdelijk gemonteerde lichtlijsten defect. Ze scheurden op de hoeken omdat ze handmatig haaks gemaakt waren en niet vanuit de fabriek geleverd (gezaagd en gespoten). Na een melding van deze klacht wilde men ons in eerste instantie niet eens helpen omdat ik eerder een kritische beoordeling had geplaatst op deze review site. Dhr Weeteling wilde ons niet te woord staan alleen onder de voorwaarde dat ik deze recensie zou verwijderen.... dit riekt naar chantage. Ik heb hun erop gewezen dat er nog garantie op de keuken zat en men verplicht is een oplossing te bieden. Hij wilde echter niet meewerken. Gelukkig was een van de medewerkers wel bereid om ons te helpen en ik heb haar gevraagd of het mogelijk was de bestaande, handgezaagde lichtlijsten, te vervangen voor 'af-fabiek' gezaagde, gemonteerde en gespoten lichtlijsten. (Er was ons inmiddels geadviseerd dat deze sterker zouden zijn en beter afgewerkt). Na veel gepraat, gemail en gedoe hebben we uiteindelijk voorgesteld het prijsverschil tussen de defecte en de nieuwe (af-fabriek) lichtlijsten te betalen om de impasse te doorbreken. Weer een onprofessionele houding van Weeteling keukens die gelukkig door een persoonlijke inbreng van een van de medewerkers toch, weliswaar moeizaam, is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht gegaan”
Door Peter op dinsdag 22 dec 2015 15
Slechte ervaring! onvakkundig geïnstalleerd (deuren niet afgehangen, gasslang die lekt, gootsteenafvoer onlogisch gemonteerd. Slechte alternatieven geboden. Beschadigingen niet hersteld. Ondanks altijd correct te zijn gebleven, geen reacties meer ontvangen. Ontevreden uit elkaar gegaan! Een gemiste kans voor een ondernemen met een ontevreden klant. Service! service!
Reactie of foto toevoegen
“Onterrecht in rekening brengen van kosten”
Door jan feitsma op zondag 16 aug 2015 15
Eind juli kwamen wij langs Weeteling Keukens voor advies met een filmpje van onze keukenkraan welke vreemde geluiden maakte en weinig koud water gaf (bij heetwater geen probleem). De verkoopster gaf aan dat het kwam omdat de kraan verkalkt was en wij beter voor een nieuwe kraan konden kijken daar de kraan al ruim 7 jaar oud was. Naar aanleiding van dit advies hebben wij een nieuwe kraan besteld. Deze kraan kwam verlaat pas na twee weken binnen omdat de verkoopster de bestelling verkeerd had geplaatst. Op 6 augustus hebben wij de kraan betaald en opgehaald, wij zouden deze kraan in eerste instantie zelf installeren. Achteraf leek dat geen goed idee dus heb ik telefonisch gevraagd of jullie monteur dit wilde doen. De monteur is op 12 augustus langs geweest om de kraan te installeren. Hij zag direct (binnen 1 minuut ) wat het probleem was, de [koude] kraan in het gootsteenkastje was niet volledig opengedraaid. De monteur gaf aan dat het zoiets knulligs was dat hij hiervoor niet zou gaan rekenen. ( monteur was een ZZP'r dus zou hiervoor geen factuur sturen naar Weeteling Keukens ) Wij vonden dit bijzonder coulant en klantvriendelijk van de monteur. Afgelopen zaterdag wilde ik de kraan weer terug brengen aangezien deze achteraf door het onvakkundige advies van de verkoopster ten onrechte was besteld. Nu blijkt dat men nog nooit van enige coulance of service hebben gehoord. En willen mij de rekening presenteren van ruim € 60,- voor het terugzenden van de kraan en de kosten van de monteur ad € 60,-. Op de factuur staat als omschrijving de-montage en montage, dit is nooit uitgevoerd door de monteur omdat dit niet noodzakelijk was. Hier ben ik het absoluut niet mee eens, de monteur berekent Weeteling Keukens ook geen uren, de verzendkosten kunnen nooit een bedrag van ruim € 60,- bedragen. Maximaal € 10,= zou normaal zijn. Ik heb de kraan daarvoor niet bij jullie achtergelaten maar weer opgehaald. Iedere willekeurige bouwmarkt of internet winkel heeft meer service dan Weetelings Keukens, snap niet dat men nog kan voortbestaan in deze maatschappij met Twitter/Facebook en alle andere media mogelijkheden waar je op positieve manier naar voren kan komen ( maar ook op een negatieve manier...)
REACTIE VAN YOLANDA POSTHUMUS
Beste meneer Feitsma
Ik lees een recensie van u, die behoorlijk negatief is. Incorrect staat er boven , maar het hele verhaal wat U geplaatst heeft is onterecht/c.q. incorrect, want wij hebben dit naar behoren opgelost. U heeft dit bericht gelijk geplaatst, maar is vlak daarna opgelost, dus zou ik het correct vinden als U deze recensie eraf haalt
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door J. Doen op dinsdag 23 jan 2018 18
We zijn onbeschoft te woord gestaan. Biedt geen service. Komt met verkeerde spullen en fraudeert met offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering via fronten”
Door L. Teunissen op vrijdag 28 aug 2020 20
Onze bestaande keuken was nog goed en de indeling was ook perfect, alleen de kleur was niet naar onze wens. Weeteling Keukens heeft ons geadviseerd een zogenaamde lifting te doen. Daarbij hebben ze alleen alle panelen/fronten vervangen. Het resultaat is echt prachtig, het is alsof we een hele nieuwe keuken hebben. Het heeft ons bovendien geld bespaard! Bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Baas op vrijdag 22 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige moderne "houten" keuken gekocht bij Weeteling. Omdat er goed geluisterd werd naar onze wensen, is de keuken geworden zoals we hem wilden voor een goede prijs. Klantvriendelijk en professionele verkopers, goede en zorgvuldige montage. Ook bij kleine gebreken achteraf was de service prima. Wij zijn meer dan tevreden.
FOTO VAN BAAS
Moderne houten keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Showroomkeuken
1 / 7
Vestiging Weeteling Keukens
aGrootebroek , Nijverheidsweg 19, 1613 DZ Grootebroek, tel 0228 - 51 58 37
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.