Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
38 ervaringen (1 week geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
63 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1808 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
184 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
44 ervaringen (3 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
221 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
24 ervaringen (3 maanden geleden)
4,7

Teunissen en Becking

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0546-574000 | Het Wendelgoor 1, 7604 PJ Almelo
Gebruikersfoto: Detail tegelvoeg
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Teunissen en Becking
5000 m2 in tegels, badkamers en keukens
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Teunissen en Becking. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Heel slechte ervaring”
Door henk op donderdag 1 feb 2018 '18
Naar deze zaak gegaan voor een compleet toilet, sanitair, vloer- en wandtegels. Verkopers kwamen pas in actie nadat erom gevraagd werd. uiteindelijk alleen een toiletmeubel gekocht die in het magazijn op voorraad was. In gesprek aangegeven dat we compleet alles wilden bestellen maar hier werd niet naar geluisterd. Een week later bleek bij afhalen dat meubel uit showroom kwam en beschadigd was. Belofte ontvangen dat er een nieuwe zou worden besteld. Na een belletje dat alles op voorraad lag op donderdagavond weer naar de showroom waar natuurlijk niets klaarlag. Vervolgens werden enkele dagen de bestelde materialen bezorgd. Helaas ontbraken er 2 van de 4 bestelde onderdelen. Na reclamatie werd enkele weken later een ander dan bestelde kraan geleverd. Weer twee weken later eindelijk een spiegel, die natuurlijk ook weer veel anders was dan besteld. Vervolgens geen nieuw spiegel meer geleverd, wel hiervoor een creditnota ontvangen. Kortom : na 3 1/2 maand nog alles niet compleet. Heel slechte ervaring. De verkoper beslist zonder overleg wat hij wil leveren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1808 ervaringen
“Niet tevreden met tegels”
Door Ramon en Renate Mulder op woensdag 28 mrt 2018 '18
Wat een slecht bedrijf is dit !! Wij zijn in de showroom geweest voor het uitkiezen van onze vloer tegels badkamer, we hadden zelfs onze kinderen mee en ze lieten ons tegels zien die we uit mochten kiezen ze werken samen met Bramer. Wij totaal geen verstand van tegels kiezen een vloertegels uit echter hebben wij daar totaal geen verstand van en zeiden ze dat de keuze een zeer goede keuze was. Echter toen ze er in lagen waren deze spekglad en zijn wij al een paar keer bijna uitgegleden en ons zoontje van 4 jaar oud is heel lelijk gevallen op zijn hoofd dit had heel vervelend af kunnen lopen... Na een belofte dit op te lossen hebben wij na 3 weken maar weer eens contact op genomen en deed de heer Marcel zo mega bijdehand dat wij ons afvragen of meneer niet de verkeerde baan heeft gekozen. Wij gaan uiteraard verdere stappen ondernemen want eerlijk is eerlijk als je als gezin daar tegels komt uitzoeken met ook nog eens met onze kinderen dat je dan spekgladde tegels verkoopt ben je in onze ogen echt een misselijk bedrijf. Veiligheid voor alles lijkt ons! Dit zijn tegels die ze ook op de muur plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1808 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 221 ervaringen
“Je verliest altijd”
Door Hans Peter de Ruiter op maandag 2 feb 2015 '15
Voor euro 12.000,- 2 badkamers en vloertegels voor de bijkeuken gekocht! In het begin ging het goed, leuke verkoper en goed gevoel bij Teunissen en Becking, echter afwikkeling was bedroevend:
- geen goede werktekeningen; installateur moet maar bellen als hij het niet snapt....dat werkt toch nooit....
- kwaliteit tegels anders dan in showroom
- verkeerd advies in materiaalkeuze (deels onze eigen fout, maar toch voelen we ons hierin op het verkeerde been gezet), - hoogte wasmeubel en kranen verkeerd
- verkeerde uitvoering deuren badmeubel
Bij klachten lijkt het dat ze eea willen oplossen, ze blijven echter praten, praten, praten en onzinnige oplossingen aandragen. Ze luisteren niet naar de feitelijke problemen. Mbt kwaliteit vloertegels werd, nadat ze 4 keer hebben gezegd: het is niet goed en dit moet anders en daarbij steeds resultaatloze oplossingen hebben aangedragen, uiteindelijk naar de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden verwezen! Ze doen uiteindelijk dus niets met je klacht en praten alles van zich af. Ook mbt het badkamermeubel kwam Teunissen en Becking wel met voorstellen om tot een oplossing te komen maar ook die waren niet bevredigend voor ons; gewenste uitvoering deuren badmeubel was niet realiseerbaar, situatie mbt kranen en hoogte werden niet opgelost. Het meest bijzondere - en de reden om dit review te schrijven - is dat we ons als klant aan de kant gezet voelen. Waar twee partijen zijn maken beiden fouten, kunnen beiden onduidelijk zijn, maar wat is er eenvoudiger om bij verschil van mening tot een vergelijk te komen?
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Niet tevreden met tegels”
Door Jeroen op zondag 28 jan 2018 '18
Teunissen en Becking heeft in samenwerking met Trebbe de tegels in onze badkamer en wc gezet. We hadden een steenstrip achter de kraan in de douche. Deze was met de verkeerde kleur voeg gevoegd! Na veel gezeur en heen en weer gebel hebben we het voor elkaar gekregen dat de voeg aangepast zou worden zoals vooraf afgesproken. Dan moet je als klant alle zeilen bijzetten om hun fout recht te zetten! Nu blijkt dat ze de nieuwe voeg er gewoon zeer slordig overheen gesmeerd hebben. De oude voeg komt er doorheen en de tegeltjes zijn besmeurd. In de wc zijn de tegels te kort afgesneden waardoor we nu met vreselijke lelijke dikke kitranden zitten. De tegel zou eruit gehaald moeten worden, maar nu blijkt het dat de tegel niet meer geleverd kan worden. Verder zitten er overal lijm en cementresten op de tegel die er niet of nauwelijks vanaf gaan. Erg jammer. Een maand een nieuwbouwwoning en nu al niet naar ons zin. Ondertussen zijn we nog steeds op zoek naar een oplossing.
FOTO VAN JEROEN
Detail tegelvoeg
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldige service”
Door Jan Russchen op vrijdag 8 apr 2016 '16
Geweldige service na 6,5 jaar gebruik. We hadden een onderdeel kapot van onze carroussel in de keuken hoekkast. We hebben gebeld met de heer Becking van Theunissen en Becking. Hij gaf aan dat het moeilijk zou worden het onderdeel nog te kunnen krijgen. Maar na enige tijd kregen we bericht dat er toch nog passende onderdelen waren gevonden. Het werd ons kosteloos toegezonden. Kortom een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door Ellen op vrijdag 29 jan 2016 '16
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Teunissen en Becking. Daar kunnen we maar een ding over zeggen: fantastisch! Van begin tot eind klopt alles. Teunissen en Becking nam uitgebreid de tijd voor de tekening, dacht erg goed ons mee en heeft vervolgens volgens afspraak alles geleverd. Toen een week later bleek dat de waskom stuk was (en de oorzaak onbekend), deden zij niet moeilijk en kregen we kosteloos een nieuwe. Kortom: goed advies, flexibel, volgens afspraak en een goede service.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
9,4
Keukencentrum de Vries
2 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 184 ervaringen
“Prettig geholpen”
Door W. de Clerk op donderdag 3 sep 2015 '15
Een aantal maanden geleden een huis gebouwd en bij Teunissen & Becking een keuken en een badkamer uitgezocht. Zeer vakkundig personeel die goed met de klant meedenkt en duidelijke uitleg geeft. We zijn hier zeer prettig geholpen en de service was uitstekend. Kortom een prachtig bedrijf met een prachtige showroom.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Bert en Lilian op zaterdag 17 okt 2015 '15
Na ons eerst een beetje over de grens te hebben georiƫnteerd , zijn we bij Teunissen & Becking terecht gekomen. Prijsverschillen zijn er niet, maar een lokale leverancier om de hoek, een mooi ontwerp en een redelijke prijs gaf bij ons de doorslag. Alles keurig conform afspraak geplaatst en ook de nazorg was prima in orde.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vloertegels”
Door FXC op zondag 2 aug 2015 '15
We hebben zelf onze vloertegels uitgezocht bij Teunissen en Becking. Deze zijn vervolgens besteld door onze installateur Ton Scholten Tegels & Sanitair. Toen wij commentaar hadden op de geleverde tegels wilde Teunissen en Becking ons niet te woord staan. De installateur moest maar contact opnemen en dan zou er een vertegenwoordiger langskomen. Deze is echter nooit geweest. Teunissen en Becking heeft vervolgens nooit op onze e-mails gereageerd. Teunissen en Becking is het slechtste bedrijf waar we ooit mee van doen hebben gehad!
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Geen klantenservice”
Door Emiel Pronk op vrijdag 24 jul 2015 '15
In October 2014 heb ik T+B gevraagd om een oplossing voor loslatende bekleding op de deurtjes van mijn -in october 2010 geplaatste keuken (10,000 euro). Het probleem was bekend er werd aan gewerkt........er is, nu 10 maanden later, nog niets gebeurt, zelfs geen voorstel..... Dit heeft niets met klantenservice te maken.
REACTIE VAN EMIEL PRONK
Teunissen en Becking heeft het defect op een uitstekende wijze verholpen, door alle frontjes te laten afmonteren, spuiten en weer keurig monteren. De keuken ziet er -na een lange wachttijd- weer perfect uit.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Vestiging Teunissen en Becking
aAlmelo , Het Wendelgoor 1, 7604 PJ Almelo, tel 0546 - 57 40 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.