Feedback
8,5

De Baderie

Score uit 148 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
46 vestigingen (heel nederland)
Alternatieven voor De Baderie
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 274 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 148 ervaringen over De Baderie. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren95 ervaringen
4 sterren23 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren4 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een compleet nieuwe badkamer”
Door Fam. Wijma op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Almere
Wij wonen in Lelystad en hebben een compleet nieuwe badkamer van Baderie Almere. Na veel positieve reviews gelezen te hebben, en na een goede ontvangst van Hugo in de showroom, hebben we een vervolg afspraak gemaakt. Hugo onze adviseur had ons al uitgelegd dat Baderie het gehele traject verzorgt en dat was voor ons een absolute vereiste! In een aantal sessies hebben we samen met Hugo het ontwerp gemaakt. Tot op het laatste moment kwam hij nog met ideetje zus ideetje zo, waar we helemaal blij mee waren. De planning werd helaas 3 weken opgeschoven. Maar dat gaf uiteindelijk toch geen problemen voor ons. Over het verloop van slopen, installeren, stucken, tegelen, afmonteren, plafond en douchewand plaatsen, kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Damian, Reiner, Levi, Johan, de 2 tegelzetters, de kitter, allemaal stuk voor stuk vakmensen. We hebben met bewondering gekeken hoe ze bezig waren en er altijd uit zijn gekomen als zich een probleem voordeed. Damian zorgde ervoor dat de planning goed gehaald werd en toen Reiner even paar dagen uitviel, sprong Damian gelijk in om de werkzaamheden vlot voort te zetten. Johan de stukadoor heeft in 1 dag alle stuckwerk gedaan, wat een enorme klus chapeau. En voor de 2 tegelzetters konden we ook alleen maar ontzag hebben, zoals die mannen bezig zijn geweest in dat kleine warme kamertje. Gewoon stug doorwerken geen koffie aan de bar beneden in onze keuken. Ze gunden zich geen tijd voor koffie praatjes. Omdat wij er elke dag waren, konden de installateurs Levi en Reiner meteen kortsluiten met ons als er een probleempje opdook. We vonden het heel prettig, dat zij met ons zaken kortsloten en dingen uitlegden. Reiner adviseerde bijvoorbeeld om het muurtje tussen toilet en douche helemaal tot aan het plafond door te trekken. Reiner vroeg ook hoe hoog moet jullie toilet geplaatst worden? Oh we hebben ook zo gelachen met ze. Hoe hoog wil je het wastafel meubel? Hij adviseerde ook wat hem gezien zijn ervaring het beste leek. Levi stelde een andere lichtbalk boven de spiegelkast voor, anders dan in de offerte stond. Hij had er één bij zich en die is het ook geworden. Super! Op het laatst deed zich toch nog wel een serieus probleem voor. Het span plafond is vanwege mogelijk loslatende deeltjes van het beton omgezet in een aluminium plafond, in overleg met Damian. Snel hebben we het uitgezocht op internet bij KSplafonds en via Hugo besteld. Ook dit werd binnen een paar weken zeer vakkundig geplaatst evenals de glazen douchewand die door Van Rijn is geplaatst. Als laatste hebben we nog een keer de showroom bezocht en met Hugo de bad accessoires uitgezocht. Die werden met een weekje door Levi aangebracht. Om het hele verhaal samen te vatten. We zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer, elke dag weer, blij met de materialen, de kwaliteit ervan en de professionele afwerking. De Baderie Almere heeft TOP werk geleverd. Dank aan alle medewerkers!
FOTO VAN FAM. WIJMA
Reactie of foto toevoegen
“Gericht op het eindresultaat”
Door F. de Groot op dinsdag 26 mrt 2019 19 | vestiging Almere
Toen ik dit huis kocht wist ik al dat een vernieuwing van de badkamer geen overbodige luxe was. Na een paar maanden in de oude jaren 80 badkamer kan ik alleen maar blij zijn met de stap die ik hier gezet heb. Na wat opstartproblemen met de slopers (die netjes zijn opgelost), ben ik zeer blij met het eindresultaat. Door de installateurs werd goed meegedacht en goed overlegt. Alles liep volgens planning en ik kan na 2 weken weer douchen in mijn, nu ruime, inloop douche. Ik heb gekozen voor veel standaard tegels, sanitair en meubilair. Heeft als voordeel dat je de kosten redelijk in de hand kunt houden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Gorter op zondag 18 mrt 2018 18
Ben zeer tevreden over Baderie Amstelveen, heb er de badkamer gekocht en ze hebben hem gemonteerd. Alles in goed overleg. Precies zoals ik t wilde. Zeer goed contact gehad met de verkoopafdeling en vanaf de montage met Verlaan.
FOTO VAN FAMILIE GORTER
+ Toon extra foto van Familie Gorter
+ Toon extra foto van Familie Gorter
+ Toon extra foto van Familie Gorter
+ Toon extra foto van Familie Gorter
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tom Veldhuijzen op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Houten
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Baderie. In tegenstelling tot (sommige) andere badkamerzaken vindt hier geen agressieve verkoop plaats. Dat stelden wij erg op prijs. Ook krijg je een offerte mee, wat niet altijd gangbaar bleek te zijn bij andere zaken. Qua prijsstelling ligt Baderie gemiddeld wat hoger. Echter was de service goed en over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De monteur was professioneel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zou hier niet meer voor kiezen”
Door Ramon op donderdag 19 jul 2018 18 | vestiging Rosmalen (Baderie Hoppenbrouwers)
Wij hebben 2 badkamers gekocht, 2 toiletten gekocht compleet inclusief sloopwerk. Zeer slechte communicatie en het niet na komen van afspraken. Uitloop van weken in de planning en niet goed werkende spullen geleverd. Zal nooit meer voor deze installateur kiezen en ook niet voor het merk Baderie.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en 2e toilet”
Door Nellie op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Almere
De renovatie van de badkamer en het 2e toilet verliep als een geoliede machine. Iedereen kwam op tijd en werkte hard. Vooral Raynier en Bosco hebben zich super ingezet. Wanneer er problemen waren loste Hugo en Demian deze prima op.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ellen van Heuven op zaterdag 30 dec 2017 17 | vestiging Almere
Heel tevreden. Zeer goede ervaring met de Baderie Almere. Zorgeloos van begin tot oplevering.Onlangs is onze prachtige badkamer opgeleverd en zijn we er zeer tevreden over. De monteurs zijn echt top vaklui, werken zeer vakkundig en netjes.Ook was er nog ruimte over voor hier en daar een kleine aanpassing.De monteurs Levi en Sven die mee dachten ,waardoor het eindresultaat prachtig is. De tegelzetter Daan heeft echt topmerk afgeleverd, net zoals de stukadoor Dennis en de kotter. Zou het iedereen aan kunnen raden om eens bij de Baderie langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend resultaat”
Door Jeltje en Bas Vliegenthart op zaterdag 14 nov 2020 20 | vestiging Almere
Uitstekend geholpen met het ontwerpen van de badkamer in een lastige ruimte. De werkzaamheden zijn zeer punctueel volgens schema verlopen. Uitermate vriendelijke medewerkers, van sloper tot kitter, van loodgieter tot schilder allemaal even vriendelijk en vakkundig. Het resultaat is uitstekend geworden en we genieten dagelijks van de prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door Roel Walda op vrijdag 9 aug 2019 19 | vestiging Valkenswaard (Baderie Alwako)
Badkamer gekocht. De dames hebben nergens verstand van! Compleet verkeerd badmeubel geleverd en als je ze er dan op aanspreekt krijg je een grote mond en liegen ze alles bij elkaar. Verschrikkelijk bedrijf !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Kooijman en Maarten de Raadt op zaterdag 19 dec 2020 20 | vestiging Almere
Als je badkamer moet worden vervangen en je je gaat oriënteren bij diverse zaken, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Bij Baderie Almere voelde het meteen goed, er is genoeg aanbod van goede merken te zien in de showroom en zonder dat we een afspraak hadden, nam salesmanager Jesse de Jong de tijd om met ons wat ideeën uit te werken. Vele 3D tekeningen en bezoekjes (die altijd in prettige sfeer verliepen en waarin heel professioneel advies werd gegeven) later lag er uiteindelijk een ontwerp (voor badkamer en toilet beneden) waarin onze wensen verwerkt waren. Wat wij als voordeel zagen, was het feit dat alles door Baderie verzorgd wordt, er is een vast team van monteurs dat de werkzaamheden verricht, er wordt een logboek gemaakt waarin alle afspraken vermeld staan en tijdens de verbouwing is er een vast aanspreekpunt. Het mag dan misschien iets meer kosten maar het idee dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, was het dubbel en dwars waard. Spannend als er dan eindelijk begonnen wordt en je na de sloop denkt dat het nooit meer goed gaat komen.....niets is minder waar. De vakmensen die bij ons bezig zijn geweest, hebben er iets prachtigs van gemaakt. Het fijne is dat de monteurs meedenken, regelmatig overleggen (bv over de plaatsing van de plafondspots) en met goede ideetjes komen, zoals een stopcontact ín de (door Baderie ontworpen) kast ipv in de muur (met dank aan Patrick). Natuurlijk gaat er ook wel eens iets verkeerd, en soms liep de communicatie tussen kantoor en de monteurs even wat minder soepel maar er werd altijd tijdig actie genomen. En Levi is dan de monteur die heel proactief naar oplossingen zoekt! Ook tegelzetter Freek (we hebben al diverse complimenten ontvangen over het tegelwerk), stucadoor Johan en kitter Ben hebben vakwerk geleverd. Uiteindelijk is de planning een week uitgelopen, wij hebben een aantal muren laten stucen en hadden niet gerekend op de lange(re) droogtijd van het stucwerk voordat er geschilderd kon worden.
Maar dit toont aan dat Baderie Almere gaat voor kwaliteit en klanttevredenheid, liever enige vertraging maar dan wél een goed eindresultaat. En wij zijn zéér tevreden, genieten elke dag van onze mooie, praktische en ruime badkamer die precies is geworden zoals we voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Michel Botman op zondag 14 feb 2021 21 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
De voorbereiding, (de)montage en de nazorg van onze badkamer was goed geregeld. We zijn echt blij met de communicatie tussen Baderie en ons, tussen de monteurs en ons en tussen Baderie en de monteurs mbt onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Theo de Klerk op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Almere
De vervanging van de CV ketel was de directe aanleiding om dan ook de douche/badcombinatie te vervangen door een inloopdouche met warm water uit de CV ketel. Een gesprek bij Baderie in Almere verliep plezierig en na een "wachttijd" van enkele maanden kwam men alles uitbreken en verbouwen volgens plan. De planning over 3 weken verspreid was ruim opgezet zodat de volgende partij niet al aankwam voor de vorige het werk had kunnen afronden. En in een weekend kan alle stucwerk ook goed drogen voordat de tegelzetter aan het werk gaat. Breken gaat niet zonder rommel en stof, maar dit werd tot een minimum aan overlast beperkt. En aan het einde was alles schoon - al moet je daarna nog wel even stofzuigen of lappen. Steeds werd je op de hoogte gehouden van wat komen ging - zeer plezierig. Inmiddels is de inloopdouche al weer een paar weken in gebruik en alles doet het zoals je zou verwachten. De douche is maar klein en de keuze simpel of functioneel maar is naar volle tevredenheid opgeleverd. Op internet kom je over de Baderie ook wel eens wat minder lovende recensies tegen - maar die slaan zeker niet op vestiging Almere (geheel onafhankelijk opererend maar wel onder de Baderie naam) waar alles netjes, op afspraak en naar tevredenheid is afgehandeld. Deze douchecel moet het weer jaren volhouden, anders had ik ze morgen gewoon weer in de arm genomen. Maar ik zal kennissen die dit soort plannen hebben zeker op de Baderie Almere wijzen.
FOTO VAN THEO DE KLERK
Reactie of foto toevoegen
“De mooiste badkamer en wc's”
Door Ronald en Marian op zaterdag 12 feb 2022 22 | vestiging Almere
Wij hebben de badkamer en 2 wc's laten verbouwen. We zijn heel erg tevreden, over het resultaat en over het proces daar naartoe. Hugo heeft snel door wat je smaak is en filtert op basis daarvan al veel uit. Dat scheelt veel keuzestress. De installateurs zijn echt vakmensen, die er veel eer in leggen om alles mooi en netjes te plaatsen. Het is ze ook gelukt om in de 2e wc een wastafeltje te plaatsen, wat gelet op de kleine ruimte en oude Amsterdamse leidingen een flinke uitdaging was. Hulde aan Levi en Patrick, en hun team. Hulde ook aan Freek die in zijn eentje de 80 x 80 tegels heeft gezet, met veel oog voor symmetrie, prachtig gevoegd ook. Dan nog het strakke stucwerk van Johan en het even strakke kitwerk in bijpassende grijze kleur. Wij werden als klant geheel ontzorgd en hoefden ons niet te druk te maken over organisatie of logistiek. Dat was erg fijn. Er lag best wat druk op de ploeg vanwege de naderende kerstvakantie, maar daar hebben ze ons niets van laten merken. Het werk was binnen de planning klaar en sindsdien is het dagelijks genieten van de mooiste badkamer (en wc's) die we ooit hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door Hans Derksen op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Almere
Geheel nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie in Almere. Met de hulp van Jesse een mooi ontwerp en keuze kunnen maken voor de inrichting, SUPER! Vooraf de beoordelingen van en ervaringen met de Baderie doorgenomen. En alles klopt. Het ontwerp, de inrichting, de offerte, de planning, de uitvoering, échte vaklui, sloper en monteurs, tegelzetter en de kitter. Een probleem bij de uitvoering is tot tevredenheid opgelost. We zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwingsduur liep ontzettend uit”
Door Maarten op donderdag 3 dec 2020 20 | vestiging Houten
Verbouwingsduur van onze badkamer liep ontzettend uit (anderhalve week extra!). Niet door problemen, maar doordat er halve dagen gewerkt werden door het aannemersbedrijf wat ingehuurd was door Baderie. De communicatie hieromtrent was ronduit slecht vanuit Baderie en het aannemersbedrijf. Het personeel van het aannemersbedrijf was gewoon ineens weg, zonder iets te zeggen. Er werd voortdurend prioriteit gegeven aan andere projecten. Wij moesten elke keer zelf aan de bel trekken. Bij de afronding van de badkamer bleken ontzettend veel elementen amateuristisch te zijn gemonteerd. Dingen moesten over, of konden niet eens hersteld worden. Installatieteam bleek totaal niet vakbekwaam, gaten te groot maken in verlaagd plafond of luchtafvoer met tape vastplakken...noem maar op. Uiteindelijk heb ik dit als klant zelf moeten herstellen, belachelijk! Kort gezegd doe geen zaken hiermee, want Baderie heeft slecht zicht op wat voor aannemersteam ze op jouw klus zetten en jij zit met de rotzooi.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Liesbeth Deriga op donderdag 17 sep 2020 20 | vestiging Almere
Na lang sparen een nieuwe badkamer gekocht bij Baderie Almere. Goed en plezierig gesprek gehad met Jesse. Het slopen en installeren ging heel voorspoedig. Er werd met je meegedacht en vragen werden duidelijk en direct beantwoord. Het huis werd netjes voorzien van afdekmateriaal waardoor er geen schade kon ontstaan. Goed en leuk team. Het eindresultaat was heel mooi en ook naar onze wens.
FOTO VAN LIESBETH DERIGA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over onze nieuwe badkamer”
Door Fam ten Cate op maandag 31 jan 2022 22 | vestiging Almere
Ondanks lange wachttijden en een berekeningsfout zijn wij heel tevreden over onze nieuwe badkamer. Wij hebben hem besteld bij de Baderie in Almere. Er wordt goed meegedacht door Demian en er is hard gewerkt door Reiner (installateur) Reiner nog bedankt voor je extra hulp helemaal top. Daan heeft als tegelzetter een mooi stukje werk afgeleverd waar wij veel complimenten over krijgen. Levi is maar kort geweest maar was erg snel en goed in het plaatsen van het hangend toilet een echte vakman. Voor een ieder die wij niet hebben benoemd ontzettend bedankt.
FOTO VAN FAM TEN CATE
+ Toon extra foto van Fam ten Cate
Reactie of foto toevoegen
“Fijne vaklui”
Door Pete Molenaar op dinsdag 13 mrt 2018 18 | vestiging Almere
We hebben een huis gekocht met een badkamer waar een en ander aan mankeerde, zoals 3 lagen tegels over elkaar, leidingen die onder een verlaagd plafond zaten, lekkage, kortom met uitzondering van wastafel en toilet deugde er niets. Mijn vrouw is minder valide dus wilden we een inloopdouche en een ligbad. Na een uitstekend advies gaven we de opdracht voor een vrijwel geheel nieuwe badkamer. Die is inmiddels klaar en een compliment is zeker op zijn plaats. Niet alleen heeft de Baderie Almere uitstekende vakmensen in dienst, ze zijn nog aardig ook en denken mee om de overlast (stof is funest voor de COPD van mijn vrouw) zo veel mogelijk te beperken. Ik kan en zal de Baderie Almere aanbevelen bij iedereen die denkt over een nieuwe badkamer of renovatie van een oude. Wat fijn dat er nog zulke goede vaklui zijn.
FOTO VAN PETE MOLENAAR
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rinus Loof-van Overmeeren op zondag 23 jul 2017 17 | vestiging Almere
Goed geholpen bij ontwerp nieuwe badkamer en toilet. Wisten van te voren wat we zouden krijgen, hoe lang het zou duren en wat het zou gaan kosten. Alles perfect uitgevoerd binnen de afspraken. Je betaalt wat meer, maar uiteindelijk ben je door de kwaliteit en het vakmanschap goedkoper uit.
FOTO VAN RINUS LOOF-VAN OVERMEEREN
Foto douche en badtafel
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Claudia Uivel op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Almere
Via Baderie Almere een prachtige badkamer gerealiseerd dit ism Damian Schep, hij nam alle tijd en was zeer vakbekwaam en denkt met de klant mee. Personeel van Baderie Almere is uiterst klantvriendelijk. Onze badkamer is precies geworden zoals we het hebben ontworpen met Damian., en een echte Eye catcher geworden. We hebben tijdens het ontwerp een 3D-view gehad zodat je echt in je toekomstige badkamer loopt. Op 31-jan is er gestart met sloop oude badkamer van 27-jaar oud. De werkzaamheden verliepen eerst vlot maar daarna ivm onvoorziene tegenslag trad er wat stagnatie in ons schema badkamer renovatie. Met de projectleider heel veel contact gehad en hij deed ook zijn uiterste best om alles zo snel mogelijk weer in te plannen. De ingehuurde ZZP-ers zijn vaklui en werken hard, alleen planning bij uitloop is soms moeizaam. Ben wel zeer tevreden met de badkamer heeft 6-weken totaal geduurd, maar we konden al na 2-weken weer douchen dat is erg snel. Renovatie van badkamer geeft altijd wat overlast maar dat hoort erbij dus hou daar altijd rekening mee.
FOTO VAN CLAUDIA UIVEL
Het resultaat
+ Toon extra foto van Claudia Uivel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Donker op zondag 7 jan 2018 18 | vestiging Almere
Wij hebben een totaal nieuwe toilet aangeschaft. We werden daarbij zeer vakkundig geholpen en er werd goed meegedacht. Bij het verwijderen van de oude toilet is er zeer netjes gewerkt. Na afloop is het afval keurig meegenomen en netjes achtergelaten. Daarna hebben de vaklui ieder op hun gebied erg netjes gewerkt. Leidingen verleggen, aansluitingen maken, tegels zetten, kitten, verlaagd plafond en montage accessoires. Het zijn keiharde werkers die niet eens de moeite namen om hun koffie rustig op te drinken! Kortom, wij zijn zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Een aanrader voor wie goed advies, en een mooie toilet wil.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A. Kreule op woensdag 19 sep 2018 18
Baderie Verlaan uit Amstelveen heeft onze badkamer onlangs gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. We kregen eerst een goed advies over een nieuwe indeling en de materialen. Daarna is alles op een vakkundige en plezierige manier gemonteerd, ook het tegelwerk is heel mooi geworden. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Veel mis”
Door Corinne op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Rosmalen (Baderie Hoppenbrouwers)
Badkamer voor onze nieuwbouwwoning gekocht. De service achteraf liet behoorlijk te wensen over. Heel jammer, heb een heel naar gevoel overgehouden aan dit bedrijf, met name aan dhr. Kock.

Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Geleverd en gemonteerd, er was veel mis, dat kan, maar de reactie en service vanuit verkoper was ronduit belabberd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marja Slagter op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Almere
badkamer en wc bij baderie Almere gekocht. Van het ontwerp tot aflevering zeer tevreden. veel bewondering voor de installateurs ,hardwerkend enthousiast en vriendelijk. Ook de tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd,en niet te vergeten degene die al het materiaal heeft geleverd. Het stucen ging wat minder vlot, maar het is goed gekomen. Ik ben zeer tevreden. kan baderie Almere aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door P.Meerwaldt op maandag 7 mrt 2022 22 | vestiging Almere
Wij zijn heel tevreden over het werk dat de Baderie uit Almere heeft verricht. Het uitzoeken (via Jesse) in de winkel ging al heel prettig, met goede adviezen. Ook over de mensen die daarna het eigenlijke werk deden in onze badkamer zijn wij heel tevreden. Ze begonnen goed op tijd, waren vriendelijk en correct. Wij weten niet mee alle namen, maar wel nog die van Emiel en Daan. Het eindresultaat mag er zijn. Het is een supermooie badkamer geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met nieuwe badkamer”
Door Yoa Stoppkotte op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Almere
We zijn super blij met onze nieuwe badkamer! We hebben deze volledig naar wens kunnen ontwerpen, en het eindresultaat is precies zoals we in gedachten hadden. Tijdens het ontwerpen werd er fijn mee gedacht. De badkamer is van topkwaliteit!
FOTO VAN YOA STOPPKOTTE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie complete badkamer en toilet”
Door Hidde Leplaa op woensdag 24 feb 2021 21 | vestiging Almere
De mensen van de Baderie hebben bij ons in Harderwijk van een kleine ruimte een mooie complete badkamer gemaakt. Daarnaast konden ze razendsnel beneden aan de slag om de toilet te verplaatsen; wij zijn superblij met ze!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze nieuwe badkamer”
Door Ria en Jan Jacobs op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Bennekom (Baderie Geels)
Medewerker (Christiaan) luisterde goed naar onze wensen en gaf deskundig advies. Droeg mogelijkheden aan waar we zelf niet aan gedacht hadden. De ruimte is optimaal benut en ziet er prachtig uit. Ook overleg met monteur (Jacco) verliep prettig.
De badkamer is keurig en binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Sowieso hield de Baderie zich aan alle afspraken. Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer!
Complimenten voor de Baderie Bennekom!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Nancy op zaterdag 9 jul 2022 22 | vestiging Almere
Na een jaar nog steeds super blij met mijn badkamer. Door Jesse heel.goed geholpen met het ontwerp en professionele adviezen. Wat ik zo fijn vind is dat alles onder één dak zit. Je hoeft zelf niets te regelen. Tijdens de verbouwing ook regelmatig contact gehad met Jesse en Demian omdat zij willen weten hoe het verloopt en of er problemen zijn. De verbouwing is goed verlopen en ook alle werk mannen zijn professionals. In de periode voor de verbouwing werd duidelijk dat zij ook in de keukens zouden gaan en de keus was snel gemaakt om ook dit door hun te laten doen.
FOTO VAN NANCY
Reactie of foto toevoegen
“Service staat voorop”
Door Marga en Gerrit van de Glind op maandag 6 jan 2020 20 | vestiging Almere
Wij hebben de badkamer gekocht en laten installeren bij de Baderie Almere. En zijn super tevreden. Op een gegeven moment was de monteur ziek op woensdag en toen kwamen er twee op donderdagmiddag en avond en ook op vrijdagmiddag en avond waren ze er met vijf man. Vanwege dat ze het op de afgesproken tijd af wilde hebben. Was gewoon gezellig hier toen ze er waren. Biertje en chips, worst en ze gingen ervoor. Bij oplevering zat er een klein scheurtje in de toiletpot, de week erop kwamen ze al een nw plaatsen. Kortom wij zijn uiterst tevreden over de Baderie Almere. Service staat voorop bij de mannen.
FOTO VAN MARGA EN GERRIT VAN DE GLIND
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer tevreden”
Door Gerard Lammers op dinsdag 21 feb 2017 17 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
De voorbereidingen waren heel prettig en de verkoper kwam met leuke suggesties . Minder te spreken waren we over het bedrijf dat alles kwam monteren. Zij kwamen de afspraken niet goed na maar dit was absoluut niet te wijten aan de Baderie. Tenslotte kwam alles toch nog goed en zijn we heel blij met onze mooie badkamer, douchecel en toilet. Kortom zeer tevreden over de Baderie
Reactie of foto toevoegen
“Blij met badkamer”
Door Hanny Fortgens op vrijdag 23 dec 2016 16 | vestiging Almere
Geheel nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie in Almere, nog geen idee wat we precies wilde, maar daar waren we zo uit met de hulp van Suzanne, SUPER!! We zijn in zee gegaan met de Baderie vanwege de beschrijving van hun bedrijf wat ons erg aantrok, alles klopt, echte vaklui, sloper, monteurs, tegelzetter, kitter en vakman voor plafond, allen weten precies waar ze mee bezig zijn TOPPERS!! We zijn super blij met onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie badkamer”
Door Rob Exterkate op maandag 3 apr 2017 17 | vestiging Almere
Baderie Almere heeft voor ons een supermooie badkamer gebouwd. De bestaande badkamer werd bijna een meter breder. De oudebadkamer is eigenlijk tot aan de grond afgebroken, waarna er in no-time een nieuwe badkamer werd gebouwd. Er werd keurig gewerkt en alles werd strak afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer als resultaat”
Door Fam. van Maris op zaterdag 9 mei 2020 20 | vestiging Almere
Uiteindelijk zijn we tevreden met het eindresultaat, van een complete nieuwe badkamer, maar alles ging mis en het heeft allemaal heel lang geduurd. Positief is dat alles, van sloop tot het eind allemaal de verantwoording van Baderie was, want er komen verschillende bedrijven over de vloer, die verschillende fouten maakte, maar Baderie zorgde dat het uiteindelijk, met heel veel geduld van onze kant, toch goed kwam. Het zou 3 weken duren, dat werd 6 weken. Uiteindelijk is het een prachtige badkamer geworden, al zit het bad verkeerd om en zien we hier en daar nog steeds wel kleine puntjes, blij dat we nu een mooie badkamer hebben :)
FOTO VAN FAM. VAN MARIS
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Fam. van Maris
+ Toon extra foto van Fam. van Maris
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door m.mafait op zondag 15 nov 2020 20 | vestiging Almere
Beste mensen van Baderie Almere, aller eerst excuus dat het even heeft geduurd voordat ik mijn ervaringen met jullie deel. Daar in tegen weet ik nu wel zeker dat ik nog steeds achter mijn mening over jullie bedrijf sta! Iedere dag genieten wij van het Wellness gevoel aan huis! Wij vonden het best lastig onze badkamer en toiletruimte te creëren. In de showroom twee prachtige opties uit laten werken door Demian. Het advies om een raam te laten plaatsen schrokken wij wel van, maar nadat we eerst met de 3d bril door onze badkamer hebben gelopen zijn we er voor gegaan. Bij het uitzoeken van de meubels/tegels alle geduld en advies waar we vast liepen. Tijdens het plaatsen van de badkamer (wat niet makkelijk was omdat de aannemer ook volop aan de gang was) een goed contact met de monteurs die keurig werk hebben afgeleverd. Kortom het was een feest om bij jullie de badkamer aan te schaffen. Ons feestje gaat ieder moment weer verder als we de badkamer binnenkomen. Dank! En ga zo door!
FOTO VAN M.MAFAIT
Geplaatste badkamer
REACTIE VAN M.MAFAIT
Infrarood/sunshower super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Rene en Viola Smit op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Almere
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie. In de tijd dat wij 3 weken op vakantie waren hebben wij de sleutel aan de Baderie gegeven. Ons vertrouwen was juist. Wij zagen een prachtig afgewerkte nieuwe badkamer tot in de puntjes verzorgd toen we terug kwamen, alle beloftes waren waar gemaakt. Het tegelwerk alles een score van een 10. Het huis was zo netjes achter gelaten. Puur vakwerk en goede begeleiding. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Vertaan hun vak”
Door Robin Molenaar op dinsdag 11 sep 2018 18 | vestiging Almere
Een paar maanden geleden zijn wij langs geweest bij de Baderie om een nieuwe badkamer en een nieuw toitlet uit te zoeken. Het eerste gesprek verliep goed en er werd ook echt de tijd genomen om een opzet te maken van beide ruimtes. Eerst werd er met ons gekenen in de winkel welke tegels en welk sanitair wij mooi vonden. Aan de hand daarvan werd er van beide ruimtes een 3D tekening gemaakt zodat je een goed beeld krijgt hoe de badkamer en toilet eruit komen te zien. Nadat het uitkiezen van de badkamer en toilet gelukt waren werd er gestart met de verbouwing dit was een hele klus omdat de oorspronkelijke badkamer en toilet van ongeveer 30 jaar oud er nog inzaten. De medewerkers van De Baderie zijn ongeveer 2 weken bezig geweest met beide ruimtes er wordem verschillende mensen lamgs gestuurd die allemaal goed zijn in hun vak. Zo komt er een loodgieter, tegelzetter, kitter, stucadoor etc. Elk verstaan ze hun vak goed en werken netjes ook als ze weg gaan laten ze je huis netjes achter. De communicatie verliep ook erg prettig. Dus al met al een goede ervaring en een super mooie badkamer en toitlet er aan overgehouden! Ik zou je dan ook aanraden om zeker is te gaan kijken bij de Baderie.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn nieuwe badkamer”
Door Marianne op woensdag 22 jun 2022 22 | vestiging Almere
Ik ben super blij met mijn nieuwe badkamer! Ik heb deze volledig naar wens kunnen ontwerpen, en het eindresultaat is precies zoals ik het in gedachten had. Tijdens het ontwerpen werd er fijn mee gedacht. De badkamer is van topkwaliteit! De mannen hebben ook echt heel hard en netjes gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Mary Huisman op dinsdag 8 mei 2018 18 | vestiging Almere
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen en we zijn er super blij mee. De medewerkers hebben top werk geleverd. Kortom we zijn van meet af aan goed geholpen. We raden de Baderie bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel ergernis”
Door Alie Nugteren op vrijdag 16 jun 2017 17
Zeer slechte ervaring met Baderie Ermelo. Zeer slecht werk geleverd. Veel fouten gemaakt. Nare werkers over de vloer. Totaal geen service na oplevering met klachten zoals stankoverlast, vloerverwarming die niet werk, slechte afmontage. Wel dikke fakturen voor nawerkzaamheden ondanks totaalafspraak. Het heeft ons veel ergernissen en slapeloze nachten opgeleverd. Baderie..... Nooit meer!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Modernisering badkamer”
Door F.E.Mansveld op maandag 6 mei 2019 19
De Baderie heb ik gekozen, omdat ik reclameboodschappen van de Baderie heb gezien op de televisie. Bovendien was er een vestiging bereilbaar voor mensen wonend in Amsterdam die geen auto bezitten. Sinds de oplevering van mijn apartement, zo'n 25 jaar geleden, was er niets aan de badkamer gedaan. Het moest nodig gemoderniseerd worden. Mijn wensen heb de heer Schilder van de Baderie verteld. Hij heeft mij goed geholpen met de keuze van de tegels en meubilair. Een tekening van toekomstige badkamer heeft hij ook gemaakt. Met mijn wensen werd volledig rekening gehouden. Aanvankelijk zou de werkzaamheden in januari 2019 beginnen, maar door uitkopende voorgaande werkzaamheden begonnen de werkzaamheden in februari 2019. Hierover heeft de Baderie mij netjes geÏnformeerd.
Het werk is door de mensen die het werk is gegund vakkundig en netjes uigevoerd. Ik heb alleen 5 pakken wandtegels over. Ik hoop dat ik deze tegels kan weggeven aan iemand die het nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door T. van den Berg op maandag 5 feb 2018 18 | vestiging Almere
Wij hebben in januari 2018 onze badkamer en toilet laten renoveren door baderie Almere. Ze hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden en bijzonder kundig en netjes gewerkt. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Ondanks mijn vaak kritische vragen bleven de monteurs mij alles rustig uitleggen. Het zijn vaklieden die blijven zoeken naar de beste oplossingen. Een achte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc”
Door J. Dijkhuis op woensdag 19 dec 2018 18 | vestiging Winschoten (Baderie Verheek)
Eind 2017 afspraak gemaakt voor een nieuwe wc. Contact leggen en afspraken na laten komen was zeer lastig. Januari 2018 is wc geplaatst, maar niet af gemaakt. Gelukkig hadden we nog niet het volledige bedrag betaalt. December 2018 herinnering gekregen voor de restbetaling. Weer mail gestuurd waarin ik aangeef dat de wc nog niet klaar is
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Familie van der Bijl op vrijdag 8 jul 2022 22 | vestiging Almere
Vorig jaar mooie badkamer laten samenstellen door adviseur Hugo Schat. Lekker gemoedelijk en we hadden, ondanks een kleine showroom veel opties. Afgelopen april is onze badkamer opgeleverd nadat er oprecht vriendelijke vakmannen aan het werk zijn geweest. Nog even extra complimenten aan Freek, wauw dat is wat je tegelzetten noemt! Communicatie met projectleider Damian Schep verliep perfect. We zijn heel erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER BIJL
+ Toon extra foto van Familie van der Bijl
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Wout op dinsdag 17 apr 2018 18 | vestiging Almere
Baderie Almere heeft onze badkamer vervangen. Hoewel een aantal zaken stevig tegenzaten (kwaliteit muur, afvoer en een ingehuurde stucadoor die het stuccen niet helemaal onder de knie had), wil ik een groot compliment geven voor het meedenken en het probleemoplossend vermogen. Onze badkamer is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Schuitemaker op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Almere
Vervangen badkamer met bad en inloop douche en w.c. en aparte w.c. Goede adviezen met overleg van te voren en tijdens aanleg. Duidelijke afspraken en uitstekende vakmensen. Resultaat een prachtige luxe badkamer en w.c.
FOTO VAN SCHUITEMAKER
Deel van de douche
Reactie of foto toevoegen
“Twee toiletten en een badkamer”
Door Van der Luur op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Almere
Wij hebben twee toiletten en een badkamer laten plaatsen door Baderie Almere Buiten en zijn gedurende het proces geholpen door Demian. Wij zijn zeer te spreken over de service, de professionaliteit en de communicatie. Wij zijn vanaf de designs tot het plaatsen perfect geadviseerd door zowel de verkoper als de aannemers. Er werd constant met ons gecommuniceerd om zo tot het beste resultaat te komen.
In het toilet beneden was een klein foutje gemaakt met het mozaïeken nisje, deze was breder dan wij in eerste instantie hadden afgesproken. Echter is dit zeer professioneel opgelost; er is ons aangeboden om dit te herstellen en geadviseerd om toch nog even in de showroom te komen kijken naar het smallere nisje. Achteraf vonden wij het brede nisje toch mooier, er is dus geen herstel nodig geweest. Ook gaven de aannemers ons het advies om 1 spotje in te bouwen in het nisje in plaats van 2. Wij hebben dit advies opgevolgd en zijn zeer tevreden! Er is vakkundig te werk gegaan en alles is netjes en strak opgeleverd. Kortom, wij kunnen Baderie Almere zeker aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER LUUR
+ Toon extra foto van Van der Luur
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door P Katsma op maandag 14 nov 2022 22 | vestiging Almere
Heel tevreden: voorbereiding en uitvoering van onze nieuwe badkamer waren prima.
Alle leden van het team waren deskundig en ze werkten erg netjes. Ruimden alles na hun klus netjes op. Badkamer is mooi geworden, geheel naar onze wens. We konden zelfs tijdens het werk nog een nieuwe wens gerealiseerd krijgen. Het advies over inrichting pakte goed uit.
FOTO VAN P KATSMA
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze geweest”
Door Marthy en Ben ten Holder op woensdag 5 aug 2020 20 | vestiging Hoofddorp (Baderie Leen)
Als je een badkamer gaat renoveren, denk je wel 10 keer na voordat je een beslissing neemt over hoe je het uitgevoerd wilt hebben en wie je het wilt laten doen. Na lang wikken en wegen zijn wij uitgekomen bij Baderie Leen en van die keuze hebben wij geen moment spijt gehad. Het hele proces van keuze tot uitvoering is perfect verlopen. Geen problemen en geen zorgen. Precies zoals je dat in je dromen voorstelt, maar in de praktijk weinig meemaakt. Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en zullen zeker weer voor Baderie Leen kiezen als ons toilet aan renovatie toe is.
FOTO VAN MARTHY EN BEN TEN HOLDER
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Droom van een badkamer”
Door Sergio & Jennifer Els op zaterdag 15 sep 2018 18 | vestiging Almere
Ik heb mijn badkamer compleet laten vernieuwen. Ons gesprek met de verkoopster was buitengewoon goed en zij kon goed met ons meedenken. Niet zomaar iets aansmeren.
De werkzaamheden waren in twee weken gepland en ook conform planning opgeleverd. Super! Daarna wat kleine bestellingen en ook dat ging prima. De monteurs waren allemaal vakmensen en stemmen goed af met ons als klant. We waren soms kritisch, maar ze konden goed naar ons luisteren en de nodige geduld opbrengen. Mijn vrouw en ik zijn super blij met het werk en service van deze winkel. Het is gewoon weg een droom badkamer geworden.
FOTO VAN SERGIO & JENNIFER ELS
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“De Baderie”
Door DJPB op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Winschoten (Baderie Verheek)
Een cv heeft kuren. Diverse keren komt Verheek langs. Na drie keer (pas): niet meer te redden. Ondertussen toch diverse onderdelen geplaats die dus niet werken en niet het probleem oplossen. Daarna een veel te dure offerte. Voorgesteld om de helft van de rekening te betalen. Wordt slechts gedeeltelijk gehonoreerd. Nooit weer Verheek.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen via de Baderie”
Door Naima Azouagh op donderdag 2 nov 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben onze wc beneden, de bestaande badkamer en een hele nieuwe extra badkamer voorzien van spullen van de Baderie. Ook heeft de Baderie onze nieuwe badkamer op zolder gerealiseerd. Een pittige klus omdat er totaal geen aansluitingen zaten. Vanaf dag 1 een helder verhaal en een totaalplaatje van de kosten. Suzanne van de Baderie in Almere Buiten dacht mee met opties en tot op de cm werd alles opgemeten door de toezichthouder René. De onmogelijkheden en mogelijkheden werden besproken. Mensen om ons heen hadden wel soms de mening dat de Baderie duur is en inderdaad je kan het elders vast goedkoper krijgen maar wil je kwaliteit en geen hoofdpijn tja kies dan voor de Baderie. Geen dag wakker gelegen van de puin die er mee gepaard ging, er moest gehakt en geboord worden in de vloer en meestal denk je komt dit wel goed? Maar bij de Baderie hebben we heerlijk geslapen en gewacht op het eindresultaat. Het vertrouwen is heerlijk die wij hadden. Hoe druk het ook is, zelfs na werktijd is er even tijd voor de klant om een eventuele zorg weg te nemen. Kortom wij hadden echt een super duo vanaf verkoop en advisering (Suzanne) tot en met de afhandeling en nazorg (René). De spullen zijn echt kwaliteit en het geleverde werk is toppie. Mochten wij ooit weer iets doen in huis dan gaan wij weer naar de Baderie. Onze bestaande badkamer is tegelijkertijd gedaan door een ZZPér en helaas de kwaliteit laat te wensen over. Tegels scheef, verwarming deed het niet, lampje achter de spiegel was te ingewikkeld....en achteraf helemaal niet waar, maar gewoon gemakzucht. Kortom ik betaal liever en iets meer voor kwaliteit dan minder voor hoofdpijn. En als je zaken doet met Suzanne en Rene van de Baderie in Almere Buiten dan ben je echt in goede handen!! Deze mensen zijn echt een aanwinst voor het bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door D. Reijs op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Almere
Alles was goed geregeld en de planning klopte precies. t Was een geoliede machine, ze kenden elkaar goed en ieder had zijn eigen specifieke specialiteiten! Er werd hard gewerkt maar ook met veel plezier, t was prettig om deze vaklui in huis te hebben. Resultaat een prachtige badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie badkamer”
Door M. van Dijk op dinsdag 24 okt 2017 17 | vestiging Almere
Okee, eerlijk is eerlijk: het kostte iets meer dan we van te voren hadden ingeschat, maar dan staat er nu wel een super mooie badkamer, waar veel zorg aan is besteed.
Het ontwerpen, de planning, het bouwen en de service achteraf zijn gewoon super goed. Wij vonden het een groot voordeel om de badkamer te laten plaatsen door het bedrijf waar de badkamer ook is besteld: 1 contactpersoon en alles wordt (netjes) geregeld. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer tevreden”
Door Ton van Hoogstraten op vrijdag 6 apr 2018 18
Nieuwe badkamer en wc laten plaatsen. Fijne communicatie met de winkel, goed en degelijk advies, mijns inziens ook redelijk ruime keuze aan assortiment. Prijs-technisch ook zeker concurrerend. De verbouwing alles samen duurde ruim 3 weken en werd door verschillende vaklieden uitgevoerd (coördinatie via een contactpersoon). Planning was best strak naar mijn idee, alleen soms even onduidelijk wie wat zou doen. Uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat. Netjes en professioneel.
FOTO VAN TON VAN HOOGSTRATEN
Professionele badkamer
REACTIE VAN TON VAN HOOGSTRATEN
Nog even een foto van het nieuwe toilet toegevoegd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gina en Wim Cornet op vrijdag 8 jan 2021 21 | vestiging Almere
Super! Van de aankoop tot de oplevering. Wij besloten voor de Baderie te kiezen omdat we al mensen gesproken hadden die ook zeer tevreden waren. Bovendien is het prettig om alles in één hand te houden. We hebben zowel de badkamer als het toilet helemaal laten vernieuwen. We werden tijdens de verkoop heel goed begeleid en er werd actief meegedacht. Van te voren kregen we een schema van de werkzaamheden en dat is uiteindelijk precies gevolgd. In 14 dagen stonden er een hele nieuwe badkamer en toilet met een prachtig resultaat. Tijdens de verbouwing hebben we heel wat verschillende vakmensen gezien te beginnen met de sloper en eindigend met de kitter. Allemaal aardige en vakbekwame mensen. Ik zal de Baderie zeker aanraden bij mensen die willen verbouwen. Top!
FOTO VAN GINA EN WIM CORNET
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop volledige badkamerinrichting”
Door Bianca op zondag 29 sep 2019 19 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
Volledige inrichting van de badkamer gekocht. Prima advies en service. Afspraken worden nagekomen en snelle reactie op gestelde vragen. Erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Mark van Os de Man op zondag 15 aug 2021 21 | vestiging Almere
Vorig jaar hebben wij onze badkamer laten doen door de Baderie Almere. Een super goede ervaring hebben wij met dit bedrijf. Geheel ontzien zijn wij met het uitkiezen, slopen en plaatsen van onze WC en badkamer. Niet het goedkoopste bedrijf, maar achteraf elke cent waard. Zelfs wanneer wij problemen hadden met andere aannemers, schoot het personeel van de Baderie te hulp. Personeel was ZEER vriendelijk en betrouwbaar. Aan het gehele team van de Baderie, onze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij ermee”
Door Ruud en Janny van Gijn op donderdag 2 mrt 2017 17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer te vreden over de werkwijze van Baderie te Almere. Goed, prettig en deskundig advies in de showroom en alle werkzaamheden zijn op tijd en vakbekwaam uitgevoerd met super gemotiveerd personeel. Wij zijn dan ook super blij met onze badkamer.
FOTO VAN RUUD EN JANNY VAN GIJN
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Petra op zondag 6 sep 2020 20 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
Na een jaar wil ik hier nog wel even kwijt dat we nog steeds super tevreden zijn met onze (nieuwbouw) badkamer en toilet. Goed advies en begeleiding bij het ontwerp-traject heeft hier toe bijgedragen. Maar zeker ook de goede samenwerking/overleg tijdens de uitvoering met het installatiebedrijf Van Turenhout. Ook de nazorg die nodig bleek bij een defecte trafo in spiegelverlichting en toiletzittingen die vervangen moesten worden, was prima geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte prijs/kwaliteit verhouding”
Door Paul op donderdag 8 okt 2020 20
Nieuwe badkamer en nieuw toilet besteld, Te laat begonnen,drie weken te laat en eerste dag zonder bericht weggebleven,lange uitloop, geen baderie mensen gezien, gewoon een onderaannemer gestuurd. geen coordinatie, telkens weer naar de winkel geweest... dorpels niet goed ingemeten tot tweemaal toe... beenruimte bij bidet veel te krap door slecht ontwerp. Baderie is alleen maar een reclame bureau en inkoop bureau voor de deelnemnde bedrijven. Als klant van Verlaan heb je er niets aan (behalve in geval van faissement). Veel te duur, dus gewoon slechte prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Geert Kruize op zondag 21 jul 2019 19 | vestiging Assen
Een mengkraan in mijn badkamer was defect en ik wist niet hoe dat te herstellen. Simon Lap van de vestiging Assen stuurde me snel een heel gedetailleerde tekening van de kraan waarna het repareren een fluitje van een cent was. Hij had er ook vast een prijsopgave bij gedaan als reparatie niet mogelijk was. Ik heb er niet m'n badkamer gekocht, maar krijg wel een fantastische service.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Van Mourik op zaterdag 9 mei 2020 20 | vestiging Almere
Goede en vakkundige uitleg. Demian luisterde goed naar wat we wilde in de badkamer en gaf ook goede adviesen. Werd ook goed rekening gehouden met het budget wat we wilde uitgeven. Verbouwing is netjes en vakkundig gebeurd en was in 2weken gereed. Al met al complimenten aan de jongens die de verbouwing hebben gedaan.
FOTO VAN VAN MOURIK
Toilet met nis
Reactie of foto toevoegen
“Niet echt klantvriendelijk”
Door Lyda op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Rotterdam
Nooit meer! Hebben hier bad, douchewand, kranen, dubbele wastafel en tegels besteld. Slechte communicatie, mails die niet beantwoord worden. Hebben niet door Baderie zelf de montage laten doen, bestellingen kwamen v allerlei winkels,en het was steeds wat! Spullen die vd deur werden gezet terwijl we bij de aankoop hadden aangegeven dat het op 4 hoog was. Als ik er een mail over stuurde kreeg ik het verwijt dat ik een leverancier weg had gestuurd. De verkoopster in de winkel vond ik niet echt een visitekaartje, onverzorgd en erg nors. Man vroeg na een uur of we misschien wat te drinken konden krijgen, ze was niet echt klantvriendelijk! Toegeven dat de spullen die we geleverd hebben gekregen wel mooi en naar wens waren! Maar het heeft weken voor ergernis en onbegrip gezorgd!
FOTO VAN LYDA
REACTIE VAN LYDA
Dit werd vd deur geplaatst,man moest het zelf uitpakken en naar 4 hoog brengen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John Reingoud op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Almere
Het is relatief eenvoudig te verdwalen in het woud van aanbieders van badkamers en keukens. Om de juiste aanbieder te vinden, vraagt motivatie, doorzettingskracht en vooral vertrouwen. Vele badkamerverkopers zijn bezocht, maar geen van allen kon het vertrouwen wekken. Tot ik bij Baderie Almere binnenstapte. Een filiaal te Almere dat wordt geleid door twee jonge jongens, Damian en Jesse. Niet ouder dan 26 jaar, maar met een aanstekelijk enthousiasme en vooral realisme cq pragmatisme. Het was niet enkel alleen het willen verkopen, maar ook het leren kennen van de koper. De gesprekken met Jesse gingen niet enkel en alleen maar over tegels, regendouches, waskranen etc. Het ging ook over andere zaken wat de gesprekken van een ontspannen lading voorzag. Iedere vraag werd beantwoord op een adequate en duidelijke wijze. Iedere (on)mogelijkheid werd besproken om tot een goede offerte te komen die uiteindelijk werd geaccepteerd. Niet enkel was het contact met Jesse positief, maar met de werklieden, Jeroen en Chris, evenzo. De werkethos, enrthousiasme en kwaliteit van de heren was bewonderenswaardig. De kwaliteit die Jeroen, Chris en Pall Jan leverde was uitermate goed, hoogstand. Alsof de heren hun eigen badkamer aan het verbouwen waren. Al met al ben ik ZEER tevreden met hetgeen door Baderie Almere is opgeleverd: zeer goede kwaliteit, zeer goede service, zeer vriendelijk en adequaat personeel. De diensten van Baderie Almere worden dan ook ten zeerste aan een ieder door mij aangeraden die een nieuwe badkamer overweegt.
FOTO VAN JOHN REINGOUD
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Fam. Ruiten op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
Nieuwe badkamer besteld. We zijn goed geholpen, hebben nuttige tips gekregen en het is prachtig uitgevoerd. Eindresultaat: boven verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Patricia Bekkers op vrijdag 12 jun 2020 20 | vestiging Almere
Compleet nieuwe badkamer laten plaatsen door de Baderie Almere. In de showroom geholpen door Demian. Heeft precies getekend wat wij wilden. Geeft goed advies over de producten die wij geplaatst wilden hebben. Uitvoering is perfect gegaan. Keurig op tijd en er wordt netjes gewerkt. Ook de zzp'ers die ze inhuren zijn vaklui. Wij hebben ook nog produkt van buitenaf laten plaatsen door hun. Dat was geen probleem.
FOTO VAN PATRICIA BEKKERS
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Was allemaal goed”
Door Fam. G. Ubbels op vrijdag 15 jun 2018 18
Bij de Baderie Verlaan hebben wij o.m. onderkasten voor wastafels, hoge kast in badkamer, spiegelkasten, douchedeur gekocht. De adviezen hebben ons prima geholpen. De kwaliteit van geleverde producten is hoogstaand. Alles is tijdig geleverd en deskundig geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met advies”
Door Houweling op maandag 1 feb 2021 21
Achteraf gezien toch niet helemaal goed geadviseerd, adviseur verklaarde toen geen technische kennis te hebben, zelf moeten uitzoeken hoe vloerverwarming en radiator ingesteld moesten worden, en achteraf van dezelfde adviseur te horen krijgen dat hijzelf niet voor zo'n verwarming gekozen zou hebben, de zogenaamde energie zuinige kraan, waarvan we achteraf ook spijt hadden, omdat hij anders draait dat andere kranen in ons huis en daarom niet handig is, kon niet meer worden geruild.

Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: Wij hebben bij Baderie een complete nieuwe badkamer met whirlpool bad en inloopdouche gekocht. De aankoop was enkele maanden geleden.
Reactie of foto toevoegen
“Best tevreden”
Door Dré Spoelstra op donderdag 17 mei 2018 18 | vestiging Almere
Ik heb vorig jaar (2017) een badkamer gekocht bij Baderie Almere. De oude badkamer (inclusief ligbad) ging er helemaal uit en er kwam een inloopdouche, nieuw toilet en wastafel (op andere plaatsen in de ruimte), een complete verbouwing dus. Het hele proces van 1e gesprek in de winkel tot finale oplevering heeft ruim een half jaar geduurd (mede omdat Baderie het erg druk lijkt te hebben). De daadwerkelijke werkzaamheden in huis duurden ruim 2.5 week.". Tijdens de werkzaamheden deden zich een paar problemen voor die uiteindelijk door Baderie goed en correct zijn opgelost. Een punt van aandacht (voor mij tenminste) was dat ik uit de voorbereidende gesprekken de indruk had dat Baderie Almere volledig met eigen personeel werkt (het was voor mij een belangrijke reden om met Baderie in zee in gaan). Die indruk klopte echter niet, Baderie werkt met eigen monteurs / installateurs en stukadoor, tegelzetter, schilder etc. worden ingehuurd. Dit veroorzaakte problemen met afspraken maken. Andere problemen (gat in plafond, beschadiging aan trap etc.) werden door Baderie zeer correct opgelost. Al met al ben ik best tevreden met het eindresultaat en kan ik Baderie Almere aanbevelen als een betrouwbare leverancier die afspraken nakomt.
REACTIE VAN SJEEL
Hallo, wij willen ook zo een soort verbouwing laten doen door baderie. Kunt u ongeveer aangeven wat zoiets totaal kost?
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Irma en Ron Hulsker op zondag 27 dec 2020 20 | vestiging Almere
Mooie spullen kun je overal kopen, maar de combinatie met een goede installatie is vrijwel nergens te vinden. Bij de Baderie Almere kan dit wel. Niet één aannemer, die alles zelf kan/doet, maar voor ieder onderdeel een expert. Mannen met 10+ jaar ervaring, die ook tijdens de installatie nog met goede adviezen komen. Een perfecte afwerking maakt het helemaal geweldig. Bedankt mannen!
FOTO VAN IRMA EN RON HULSKER
+ Toon extra foto van Irma en Ron Hulsker
+ Toon extra foto van Irma en Ron Hulsker
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Baderie”
Door Annette Velthuis op zondag 25 apr 2021 21
3 jaar geleden hebben wij bij baderie Verlaan Amstelveen onze nieuwe badkamer gekocht en laten plaatsen. Alles ging fout. Uiteindelijk na 5 weken was de badkamer klaar maar helaas....de design handdoekradiator werkte niet, nadat 7 (! ) x monteurs erbij zijn geweest ,de radiator 3 x van de wand is gehaald en er 3 x een nieuwe thermostaatknop op gemonteerd is in bijna 3 jaar tijd waardoor we al die tijd geen werkende verwarming in de badkamer hadden hebben wij de moed opgegeven. Baderie wilde geen nieuwe radiator plaatsen tenzij we zelf de kosten en montagekosten voor onze rekening namen. Je krijgt na oplevering van je badkamer een prachtig certificaat van Baderie dat je 5 jaar garantie hebt maar als er een probleem is is de service van Baderie ver te zoeken. Inmiddels hebben wij het probleem door Sanidrome laten oplossen tot volle tevredenheid. U begrijpt voor ons nooit meer Baderie!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Clemens op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Almere
Naast het feit dat in de maand mei onze badkamer helemaal naar wens is gesloopt en gebouwd door het team van Baderie Almere (vakkundig en gezellig personeel), meldde ik afgelopen week een beschadiging op het bad. Meteen reactie gekregen en binnen een week was het probleempje opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Smeets op maandag 23 apr 2018 18
Baderie Verlaan heeft de verbouwing van mijn badkamer gedaan. Ik ben zeer tevreden. Er is heel netjes gewerkt, de communicatie over de werkzaamheden was prima, en het resultaat is prachtig. Ik raad Baderie Verlaan dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van nieuwe badkamer en toilet”
Door Maarten op donderdag 8 sep 2022 22 | vestiging Almere
We hebben verschillende badkamerspecialisten bezocht en zijn uiteindelijk uitgekomen bij Baderie Almere. Ook vanwege de al eerder geplaatste positieve recensies. We kregen meteen een goed gevoel bij Baderie Almere. Hugo heeft voor ons een heel mooi en verrassend ontwerp gemaakt die bij ons zeer in de smaak viel. Voor dit ontwerp hebben we ook gekozen. Baderie heeft de badkamer en het toilet gedaan. Alles werd geregeld voor 1 prijs. Van sloop tot het laatste rozetje nog even vastzetten. In 3 weken was alles klaar. We moesten nog even wachten op het verlaagd plafond (duurde wel een maand), maar konden ondertussen prima gebruik maken van de badkamer. Natuurlijk gebeuren er altijd kleine dingen, maar dat werd zo goed als meteen opgelost. Ook voor de kleine dingetjes achteraf werd nooit moeilijk over gedaan en zat altijd bij de service inbegrepen. Er was 1 contactpersoon en daar regelden we alles mee. Die was prima bereikbaar. Een paar weken na het tekenen van de offerte wilden we toch een andere toiletpot. Dat was geen probleem en werd zo geregeld. Baderie Almere denkt echt met je mee. We hebben dankzij de Baderie nu een compleet nieuwe badkamer en toilet waar we met heel veel plezier gebruik van maken. We kunnen Baderie Almere van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door familie nieuwstad op donderdag 19 apr 2018 18 | vestiging Almere
We zijn uitstekend geholpen vanaf het advies tot en met de realisatie van een nieuw toilet. Het slopen van de oude situatie en het opnieuw installeren van een nieuw inbouwtoilet ging voorspoedig en probleemloos. Al het oude materiaal netjes afgevoerd en na 3 dagen alles klaar conform de gemaakte afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en wc”
Door Joyce de Kanter op zaterdag 19 jun 2021 21 | vestiging Almere
Zo wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer en wc geleverd en geplaatst door de Baderie uit Almere. Top bedrijf, en alles was uitstekend geregeld. Harde werkers en vakbekwame vaklui hebben onze badkamer geplaatst. Van verkoop tot aan plaatsen niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met nieuwe badkamer”
Door Marjan Reitsma op donderdag 7 dec 2017 17 | vestiging Almere
We wisten heel goed hoe onze kleine badkamer (zeer gedateerde) badkamer eruit moest komen te zien. Daar hadden we wel een lang traject over wikken en wegen aan vooraf laten gaan. Eenmaal tegenover Susanne aan tafel, ging het eigenlijk vanzelf. Natuurlijk moet je hier en daar wat water bij de wijn doen (hetzij vanwege de kosten, maar bv. ook doordat wij een huis hebben uit 1930) maar Susanne wist het altijd op te lossen. Luisteren en af en toe doorduwen is ook een vak! En dat beheerst zij als geen ander! Natuurlijk kwam ik met allerlei plaatjes, het een nog mooier dan het andere. En steeds zocht ze naar de beste oplossing. In oktober zijn ze begonnen, afspraak was 2 weken, en een redelijk maar ook niet overdreven budget. Offerte bleef daarbinnen. Ze hebben hun belofte meer dan waar gemaakt! Nadat de boel gesloopt was (gestript...) dachten we dat het nooit meer goed zou komen... Met hier en daar wat kleine (en heel soms een wat grotere) hobbel hebben ze onze droom werkelijkheid gemaakt! Binnen de afgesproken tijd, binnen het budget. Rene heeft het hele proces ook super gemanaged. Tja wat moet je nog zeggen als er niets te zeuren valt? We genieten alweer bijna 2 maanden van onze badkamer a la de Baderie. En kunnen De Baderie Almere aan iedereen aanraden! Dank je wel Susanne, Rene en het hele team! Marjan Reitsma en Jaap Schapelhouman/Weesp.
Reactie of foto toevoegen
“Niet af”
Door Kasper op zaterdag 15 feb 2020 20
Bijna een jaar geleden een badkamer (opdrachtbevestiging in April) besteld onder de vlag van de Baderie. Werkzaamheden zouden in Augustus aanvangen en badkamer zou zo'n 3 weken zou moeten duren qua oplevering. Inmiddels februari en de zaken zijn nog steeds niet af. Niet alle onderdelen correct / op tijd besteld. Kwaliteit ondermaats, schade links en rechts buiten de badkamer dat nog steeds niet hersteld is. Onmogelijk om met dhr Verlaan enige heldere afspraken te maken (probeer al weken antwoord te krijgen op een email van begin januari, bellen baat ook niet). Betaal een extra prijs voor service, moet zelf met onderaannemer dingen proberen te regelen. Hoofdkantoor van de Baderie wil ook geen verantwoordelijkheid nemen over de gang van zaken. Dan denk je dat je wat ontzorging afkoopt door met de Baderie zaken te doen... het tegendeel is waar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed verlopen”
Door Fam Dettmeijer uit Schiedam op vrijdag 9 okt 2020 20 | vestiging Gouda (Baderie Van Wijk)
na lang zoeken voor verbouwing van badkamer en wc zijn we terecht gekomen bij baderie van wijk in Gouda.We zijn super geholpen.We waren bij verschillende bedrijven geweest maar daar moesten we dan zelf nog een aannemer zoeken,en dat wilde we niet wij wilde 1 aanspreekpunt hebben.Patrick de verkoper heeft ons prima geholpen met het uitzoeken en opstellen van de tekening, en de materialen.Dat was in januarie 2020.Gert Jan is bij ons thuis geweest om alles op te meten ,in februari2020 zijn we alles wezen bestellen .Op 14 september 2020 is thijs bij ons begonnen.En nu 4 weken later op 7 oktober 2020 heeft thijs de laatste handelingen uitgevoerd. Thijs super gewerkt alles netjes afgeplakt ook de trap,dit om beschadeging tegen te gaan.Elke avond voor hij weg ging werd alles aangeveegd en alles opgeruimd.Wij hebben echt helemaal geen klachten en alleen maar komplimenten voor het team van Baderie van Wijk in gouda.En zoals afgesproken de rekening in 3 x voldaan 1 voor de start 2 in het midden van de verbouwing, 3 aan het einde met de oplevering.Wij zijn zeer tevreden en heel blij met de badkamer en de wc.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Kootje op zaterdag 11 aug 2018 18
Wij hebben een douchewand, wastafel met onderkast en kranen gekocht. Ze hebben ons zeer goed geïnformeerd bij het bepalen van de douche en aansluitmogelijkheden. Vooral de afvoer van de wastafel was een lastige en men kwam met een voor mij onbekende oplossing. Het inmeten van de douche door Baderi Verlaan ging alleen fout waardoor de verkeerde deur kwam. Dit heeft men goed opgelost door een nieuwe te bestellen. Dit duurde wel lang en helaas moesten we er meerdere malen over bellen om druk bij de leverancier te verkrijgen en te horen wanneer het nu zou worden geplaatst. Jammer genoeg had de nieuwe deur piepende scharnieren waardoor er nieuwe moesten worden gemonteerd. Ook die gingen weer piepen. Uiteindelijk wederom een nieuwe deur. Nu is het goed. Baderie Verlaan was hier niet schuldig aan en hebben telkens hun leverancier Sealskin erop aan gesproken. Het enige wat ze te verwijten valt dat ze niet het initiatief of regie hadden. Telkens moesten wij zelf bellen. Het is nu allemaal goed en men heeft het uiteindelijk wel geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Familie van 't Klooster op woensdag 1 mei 2019 19 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe badkamer. Een goed ontwerp met onze wensen. De uitvoering door prettige en vakkundige mensen. Al met al een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roy Wassing op donderdag 25 mei 2017 17 | vestiging Almere
Onze ervaring bestaat uit het vernieuwen van de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane vloer. In één woord: perfect! Van advies/meedenken/offerte tot en met de opleveringskeuring: alles is vlekkeloos verlopen! Met een strakke planning van 5 werkdagen was alles voor elkaar. Men werkt netjes en zorgvuldig. Al met al een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Gerard en Lisette Gijzen op zondag 23 dec 2018 18 | vestiging Almere
Een complete badkamer uitgezocht en laten plaatsen. Met de badkamer uit kiezen super geholpen!! Wij zijn bij meerdere badkamer specialisten gaan kijken en wij hadden een klik gevoel bij baderie in Almere. Ze dachten echt met ons mee. Met de badkamer plaatsen super vriendelijke mensen, zoals het slopen van de oude badkamer tot aan de loodgieter en tegelzetter. Ze hebben ook zeer netjes gewerkt. Dus ze krijgen van ons een echte dikke duim.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Jacqueline Tweebeeke op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Almere
Vanaf het moment dat we de winkel binnen kwamen tot en met de oplevering niets dan lof. Er werd meegedacht over het ontwerp, ze namen er echt de tijd voor. De "werklui" waren meer dan competent en harde werkers. Wij hebben het filiaal Almere aangeraden aan familie en vrienden. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe badkamer/wc nodig hebben, dan weten waar we naar toemoeten. Onze complimenten aan een ieder die onze badkamer/wc hebben "gemaakt".
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door Marco op donderdag 23 nov 2017 17 | vestiging Almere
Baderie Almere heeft voor ons de volledige badkamer en toilet gedaan. In een periode van 2 weken. Oude eruit en nieuwe erin. Alle werkzaamheden zijn naar grote tevredenheid verlopen. Echte vaklui. Er werd netjes gewerkt en er werd regelmatig overlegd. 2 kleine opmerkingen:
1) een allerlaatste wijziging in de badkamer accessoires was niet verwerkt, waardoor dit alsnog besteld en gemonteerd moest worden.
2) Er is netjes gewerkt, alleen toen de kitters kwamen en inmiddels alle afdekzeilen verwijderd waren, liepen zijn met hun natte schoenen door de gang en over de overloop. Hetgeen nogal een troep gaf.
Dit hebben wij tijdens de oplevering medegedeeld aan Baderie en onze klachten zijn zeer professioneel opgepakt en afgehandeld. Ik raad Baderie Almere aan voor een ieder die iets in hun huis aan sanitair wil doen.
Reactie of foto toevoegen
“Gaan niet goed om met garantie”
Door Laurens Hoddenbagh op donderdag 1 aug 2019 19
Toen de Baderie nog in Ermelo zat heb ik de badkamer door hen laten verbouwen. Nieuwe douche en nieuw toilet. Er waren wat problemen maar die zijn netjes opgelost. Tegelwerk e.d. Ziet er prima uit. Alleen was er niet genoeg warmwaterdruk. Op mijn klacht daarover werd gezegd dat dit aan de geiser lag, die zou niet genoeg warm water leveren. Ik dacht, jammer, het zal wel zo zijn. Na een lang verblijf in het buitenland ergerde ik me er toch aan dat er zo weinig warm douchewater was. Bij mijn verwarmingsgeiser leverancier gevraagd of er niet meer warm water uit kon komen. Het bleek dat er genoeg warm water geleverd werd. Ik ben gaan meten hoeveel warm water er uit de douche kwam en ben dat gaan vergelijken met de hoeveelheid warm water uit de wastafelkraan. De douche krijgt maar 1/4 van de wastafelkraan. Baderie Houten heeft de service overgenomen van Ermelo maar ik wacht nu al 4 maanden op een monteur, ondanks meerdere beloften dat er een zou komen. Slechte service!

Aanvulling ontvangen 16 augustus 2019: De installatie vond 4 jaar geleden plaats. Destijds gaf ik de Baderie 3 sterren. Nu zich een garantie probleem heeft voorgedaan ben ik erg ontevreden over hoe ze daarop reageren. Het heeft 4 maanden geduurd voor er een ingehuurde monteur kwam. Die heeft prima werk afgeleverd. Nu wacht ik nog op een nieuw thermo element voor de douche. Er werd al gezegd dat dit geen garantie is. Toch heb 5 jaar garantie! Alweer wachten dus....
Reactie of foto toevoegen
“Baderie Almere is een aanrader”
Door Henny & Karin Koetsier op vrijdag 26 apr 2019 19 | vestiging Almere
In 2004 hebben we door de Baderie (toen nog thuis in de badkamer) onze badkamer laten moderniseren, ligbad erin, toilet erin, nieuw badmeubel etc etc....dit was ons zo goed bevallen dat we op 24 Oktober 2018 wederom een bezoek hebben gebracht aan de huidige Baderie, we hebben een fijn informatief gesprek gehad met Demian, we wilden het bad eruit, nieuw badmeubel o.i.d. en nieuwe badwand, dit werd echter zo'n prijzig verhaal, dat we ons afvroegen willen we nog wel een ligbad? geen oude tegels genoeg meer dus dan maar alles er uit en een mooi geheel samen met Demian uitgezocht...

Mooie witte vrij grote strakke tegel aan de wand en op de vloer een soort laminaat, maar dan als tegel, alles heel mooi betegeld door ook (weer) een vakman. nieuwe toilet en wasmeubel.

Helaas konden ze pas 8 April!! 2019 beginnen met de klus...Tja het was niet anders...maar de tijd vliegt en ineens was het zover... 2 weken lang vreemde mannen in je huis, maar? wat voor mannen (stuk voor stuk) toppers.... Afspraken kwamen ze allen na, werd het iets later dat ze kwamen, dan belden ze netjes. Ze werkten allemaal heel erg netjes , onze badkamer ligt op de begane grond tussen de woon -en slaapkamer in en bijna geen stof #HOEBESTAATHET we zijn zo blij :) We hebben in het verleden, wel eens meer iets in/aan het huis laten doen, door vakmensen maar dan ging er altijd wel iets fout of was niet naar onze zin.

Maar de Baderie is echt een aanrader. ik zal wat foto's bijsluiten dan kunnen jullie het resultaat zien. Met vriendelijke groet Henny en Karin Koetsier
FOTO VAN HENNY & KARIN KOETSIER
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
+ Toon extra foto van Henny & Karin Koetsier
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Minnee op donderdag 9 apr 2020 20 | vestiging Almere
In oktober 2019 hebben wij onze gehele badkamer vervangen. We waren verschillende badkamerspecialisten afgegaan voordat we uiteindelijk bij De Baderie in Almere belandden. Samen met verkoopadviseur Demian Schep hebben we een prachtige badkamer samengesteld die in werkelijkheid precies voldoet aan het geschetste plaatje. Het strippen van de oude en het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep voorspoedig en werd gedaan door vriendelijke en kundige vakmensen. De service is prima. Na een paar maanden ging de standenknop van de douche stuk en na een belletje konden we deze zonder problemen omruilen. Al en met al zijn we heel erg tevreden en zullen we De Baderie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marcel D op zaterdag 31 okt 2020 20 | vestiging Almere
Een aantal jaren geleden al de badkamer naar volste tevredenheid laten doen door de Baderie en nu was het toilet aan een opknapbeurt toe. We hadden een afspraak met Jesse, Corona regels werden keurig gerespecteerd en er werd echt de tijd voor ons genomen. Ik vind het leuk wanneer dingen anders zijn en ook daarvoor kun je prima bij hen terecht, een ingebouwde toiletrolhouder, een "touch Free" doortrek knop, je hoeft het niet te nemen maar wordt wel allemaal getoond. Ze hebben alles voor ons geregeld, uitbreken oude toilet en natuurlijk de installatie van de nieuwe, wanden, plafond, alles. Vakkundige en aardige mensen, voelt vanaf het eerste moment goed en dat is ook belangrijk, ze starten en regelen het gewoon. Wat ons betreft dus een aanrader voor iedereen, prima prijzen en top afgewerkt!
FOTO VAN MARCEL D
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het eindresultaat”
Door P de Boer op zaterdag 28 aug 2021 21 | vestiging Broek op Langedijk (Baderie Woonrijk)
Wij zijn met het uitzoeken van een nieuwe badkamer prettig geholpen. Er werd met veel geduld gekeken wat de mogelijk heden waren. Zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Supervlotte verbouwing van badkamer”
Door Marit op zondag 6 dec 2020 20 | vestiging Almere
Supervlotte verbouwing van de badkamer gehad. Volgens plan oude badkamer gesloopt, en alles opnieuw opgebouwd. Volgens schema, en bijzonder aardige en bekwame vaklui. Een aanrader, ook omdat de bedrijfsleider/verkoper zelf ook uit het vak komt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en tweede toilet”
Door Fam van Dongen Otte op zondag 13 mrt 2022 22 | vestiging Almere
Bij Baderie Almere een badkamer en tweede toilet laten plaatsen. Eerste goede indruk kregen wij al bij binnenkomst. Jesse heeft ons fantastisch geholpen, nam de tijd en gaf hier en daar wat tips en mogelijkheden over onze wensen. Dit gaf ons een goed en vertrouwd gevoel. Begin februari 2022 zijn ze begonnen met de verbouwing. Alles ging volgens een vooraf besproken planning. De monteurs waren elke dag op tijd wat voor onze eigen planning erg fijn was. Alle monteurs, weet niet iedereen zijn naam meer, waren echte vakmensen en vriendelijk. Ze werkten netjes en snel en ondanks deze snelheid erg secuur. Voor kleine probleempjes hadden zij direct een goede oplossing en deze werden dan ook direct uitgevoerd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer en toilet en zullen dan aan een ieder Baderie Almere zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM VAN DONGEN OTTE
+ Toon extra foto van Fam van Dongen Otte
+ Toon extra foto van Fam van Dongen Otte
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Karin Duijvelshoff op vrijdag 7 jul 2017 17 | vestiging Almere
Aangezien ik geopereerd zou worden en een volledige knieprothese zou krijgen, de veel te lage wc (tijdens de bouw geplaatst) laten vervangen door een nieuwe pot op goede "senioren"-hoogte mét douche wc-bril van Geberit en gedeeltelijk nieuwe (vloer)betegeling. Vanaf het begin werd er goed meegedacht om het toch nog gerealiseerd te krijgen vóór de geplande operatie. De zeer bekwame, rustig en zeer netjes werkende monteurs deden hun werk perfect! Het ziet er werkelijk prachtig uit en functioneert uitstekend. Wat écht geweldig was dat toen ik eenmaal uit het ziekenhuis was en de (via de thuiszorgwinkel) vacuum zuigende plakhaken niet voldeden (kwam een keer in één keer los) en dit veel onzekerheid gaf, er binnen twee dagen zowel boven als beneden mooie chromen haken werden gemonteerd! Het is niet de eerste keer dat we gebruik maken van Baderie Almere (nieuwe badkamer, volledige douche wc van Geberit) maar wat een top bedrijf is dit!
FOTO VAN KARIN DUIJVELSHOFF
Verhoogd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Referentie”
Door Mark de jong op zondag 13 nov 2016 16
Baderie Ermelo is een professioneel bedrijf met een zeer correcte en professionele adviseur, goede en duidelijke informatie betreffende de investering die we gedaan hebben, een kompleet nieuwe badkamer renovatie , "het team", tegelzetter, loodgieter, elektricien en stukadoor is een verademing om te zien hoe zij werken, tussentijds advies geven en de humor, hou rekening met droogtijd en volg advies op dan heb je echt waar voor je geld. Goud om deze Nederlanders aan het werk te zien! En zeker als alles opgeleverd wordt. Ik ben gaarne bereid om als referentie op te treden bij serieuze gegadigden.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Thea en Henk Hagen op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Almere
Hoi, wij hebben een badkamer laten ontwerpen door een bedrijf dat was aangesloten bij een keten van badkamerspecialisten, en wel De Baderie. Helaas stopte deze ondernemer nog voor dat hij maar een stap in ons huis had gezet. Wij waren even ongerust dat wij de aanzienlijke aanbetaling zouden zijn kwijtgeraakt. Maar zie hier: De Baderie heeft in haar voorwaarden staan dat in dit geval een andere Baderie franchiseonderneming de order overneemt. En aldus kwamen wij met Baderie Almere tot overeenstemming. Na ons eerste contact waren wij terstond de overtuiging toegedaan dat het een transparante en vriendelijke onderneming is. Zij namen de gehele order over en hebben het uitgevoerd. Waarom zijn wij niet direct naar Almere gegaan? Wij hebben veel samengewerkt in de loop der jaren met aannemers en installatiebedrijven, maar nog nimmer hebben wij zulk beschaafde mensen/monteurs ontmoet die, behalve dat, een kwalitatief hoogstaand niveau van werken hebben laten zien. Gedurende de installatie zijn wij keer op keer bijgepraat, toegesproken en bevraagd of plaatsing van diverse onderwerpen in overeenstemming was met onze wensen. Wij zouden ook hier niets kunnen schrijven en zeggen, kom graag naar ons huis en laat ons vertellen en showen hoe fraai de badkamer is geworden. Kortom, niks dan lof voor deze geweldige Baderieonderneming uit Almere. Dank Demain, Jesse, Pall Jan, Patrick, Sam, Reinier, Levi, Jeroen, Johan, Bap en al de anderen van Baderie Almere. Jullie zijn toppers.
REACTIE VAN THEA EN HENK HAGEN
Is al geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Herman van der Loos op donderdag 12 okt 2017 17 | vestiging Almere
Met het maken van een plan voor een nieuwe badkamer en toilet werd er door Baderie echt meegedacht om binnen ons budget te blijven en werden er hele goede voorstellen gedaan. Het resultaat is prachtig en de afwerking is perfect. Na de oplevering werden ook nog even de puntjes op de I gezet. Onze complimenten voor werkwijze.
Reactie of foto toevoegen
“Niet in verhouding”
Door Frans van Eijck op woensdag 12 jun 2019 19 | vestiging Someren
Monteur is circa 10 minuten binnen geweest voor kleine reparatie en factureert daarvoor een vol uur werkloon en ook nog voorrijkosten, dus in totaal 98 euro.
Dat blijkt de standaard werkwijze van Baderie Instalcenter te zijn, en dat vertellen ze je pas als je reclameert over de hoge kosten. Voor mij dus de laatste keer, ik zoek wel een andere loodgieter met normale tarieven.
Reactie of foto toevoegen
“Moeizame communicatie”
Door Rossum/Nieuwstad op woensdag 24 jan 2018 18
Wij hadden ruim op tijd onze badkamer besteld en in goed overleg een aanvangsdatum afgesproken. Na allemaal dingen geregeld te hebben, kregen we 3 dagen voor aanvang een belletje van een monteur dat ze niet konden starten, omdat een andere klus was uitgelopen en dat de aanvangsdatum 1 week later werd, maar werd ons direct beloofd dat de einddatum hetzelfde bleef. De 1e week leek alles goed te gaan, echter in de 2e week Maan- en dinsdag geen monteur gezien, wij zelf contact zoeken met Baderie Verlaan, als antwoord; geen idee waar de monteur is. Later die dag kregen we een bericht van de monteur dat hij ziek was? Dead-line week: nogmaals werd er verteld aan het eind v/d week kunt u douchen. Echter ook deze week is de monteur een paar dagen niet of nauwelijks aanwezig geweest. Wat wel goed en op tijd werd afgemaakt was het verlaagd plafond, op donderdag was het bedrijf op tijd aanwezig, alleen op de vraag waar heeft u de spotjes die moeten worden ingebouwd? De heer Verlaan kwam deze even langs brengen, omdat deze nog bij de Baderie lagen en zei; de monteur moet morgen nog even goed aan de slag om het af te maken. D-day, zelf eerder naar huis gegaan 14 uur, om te kijken naar het eindresultaat. Helaas geen monteur te zien, helemaal niet geweest. Baderie maar weer gebeld, daar was wederom niet bekend waar de monteur zich bevond, want hij had wel alle te installeren spullen 's-ochtends ingeladen. Later bleek dat de monteur eigenhandig een andere klus prioriteit had gegeven met de woorden, deze klus liep niet helemaal zoals verwacht. Uiteraard waren wij zéér teleurgesteld, want we hadden verwacht een badkamer te hebben die af zou zijn. Rond 17 uur kwam de monteur met een zuur gezicht, zonder enig vorm van excuses de spullen brengen en ging in ieder geval de glazen wand plaatsen, zodat we gebruik konden maken van de douche. Na thuiskomst maandag niets geïnstalleerd, dinsdag bij navraag bleek dat er dus een verkeerde wastafel was geleverd, de lades v/h meubel verkeerd waren en ook de door ons bestelde led verlichting van de kast helemaal niet geleverd waren, de design radiator andere aansluitingen had, zodat het nieuwe tegelwerk gesloopt moest worden en de aansluitingen verlegd. Alles stond heel duidelijk op het orderformulier vermeld en getekend. M.a.w. er is bij binnenkomst niet gekeken of de juiste goederen geleverd waren. Led verlichting en de juiste wastafel moesten opnieuw besteld worden, ca 6 wkn levertijd. Tijdelijk (met veel tegenzin) werd er door de monteur de "foutieve" delen geïnstalleerd. Inmiddels weken later werd de juiste wastafel, lades en led verlichting geïnstalleerd. Helaas nog niet naar tevredenheid, kit werk afgeraffeld/onzorgvuldig. De heer Verlaan is persoonlijk komen kijken en gaf opdracht aan de monteur om dit opnieuw te doen. Helaas ook het "herstelde" kit werk was nog steeds niet naar tevredenheid, maar nu werden wij door Verlaan bestempeld dat wij toch wel zeurpieten. Uiteindelijk is pas in Augustus door een andere monteur het kit werk en andere slordigheden naar tevredenheid hersteld. M.a.w. een half jaar na de afgesproken dead-line. Grootste probleem wat wij ondervonden was de communicatie vanuit Baderie Verlaan, het is dat wij zelf elke keer maar aan de bel gingen trekken, anders hoorden wij niets. Je betaald véél geld voor een badkamer en dan zou je toch verwachten dat de service etc. van een hogere kwaliteit zou zijn, maar helaas erg teleurstellend.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Wim op zondag 18 okt 2020 20 | vestiging Almere
Wij hebben de geheel nieuwe badkamer laten plaatsen door de Baderie Almere. We zijn goed geholpen en geadviseerd bij het samenstellen van de badkamer. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Wat wij fijn vonden is dat de Baderie alles, vanaf begin tot het eind voor haar rekening neemt. Er is hard gewerkt door professionele vakmensen. Vakmensen van de Baderie zelf maar ook de zzp'ers die zij inhuren zijn goed. Er wordt goed gecommuniceerd naar de klant en vragen worden serieus opgepakt. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 91
Vestigingen De Baderie
Website: www.baderie.nl
aAlmere (95 ervaringen), Hopperzuigerstraat 1 - 3, 1333 HB Almere, tel 036 - 540 79 71
bAssen (1 ervaring), Zeilmakerstraat 14D, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 08 15
cBaarn (Baderie Nijhof) , Minervaweg 3, 3741 GR Baarn, tel 035 - 548 61 20
dBennekom (Baderie Geels) (1 ervaring), Kerkhoflaan 17-19, 6721 EW Bennekom, tel 0318 - 41 45 00
eBeugen (Baderie Janssen Beugen) , Hagelkruisstraat 6, 5835 BD Beugen, tel 0485 - 36 96 96
fBleiswijk , Alfred Nobelstraat 7, 2665 KZ Bleiswijk, tel 010 - 521 84 34
gBroek op Langedijk (Baderie Woonrijk) (7 ervaringen), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 54
hDen Helder (Baderie Wilms) , Ravelijncenter 39, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 63 09 00
iDeventer (Baderie Mulder) , Industrieweg 10, 7418 CE Deventer, tel 0570 - 67 67 68
jEersel (Baderie van den Boomen) , Kerver 8, 5521 DB Eersel, tel 0497 - 51 90 17
kEtten-Leur (Baderie Peeters) , Pauvreweg 28, 4879 NA Etten-Leur, tel 076 - 504 40 00
lGouda (Baderie Van Wijk) (2 ervaringen), Kampenringweg 11, 2803 PE Gouda, tel 0182 - 53 56 88
mGroningen (Baderie Water & Vuur) , Peizerweg 72e, 9727 AK Groningen, tel 050 - 528 08 27
nGrootebroek (Baderie Laan) , Nijverheidsweg 1, 1613 DZ Grootebroek, tel 0228 - 51 54 38
oHeerenveen , Heideburen 51, 8441 GM Heerenveen, tel 0513 - 64 82 00
pHoofddorp (Baderie Leen) (2 ervaringen), Marktplein 41, 2132 DA Hoofddorp, tel 023 - 565 14 34
qHorst , Witveldweg 100, 5961 ND Horst, tel 077 - 303 15 25
rHouten (2 ervaringen), De Maat 1, 3991 AN Houten, tel 030 - 340 00 20
sLisse (Baderie Hoes) , Meer en Duin 80a, 2163 HC Lisse, tel 0252 - 41 35 79
tLosser , Broekhoekweg 32, 7582 PT Losser, tel 053 - 536 97 79
uMargraten (Baderie Lemmerlijn) , Rijksweg 70, 6269 AD Margraten, tel 043 - 458 16 09
vMiddelburg (Baderie J-Twee) , Grenadierweg 17b, 4338 PG Middelburg, tel 0118 - 64 13 86
wNaaldwijk (4 ervaringen), Patijnenburg 4A, 2671 JD Naaldwijk, tel 0174 - 62 46 10
xNistelrode (Baderie Bevers) , Waardsestraat 30, 5388 PP Nistelrode, tel 0412 - 61 00 20
yNuenen (1 ervaring), Cockeveld 1, 5672 AE Nuenen, tel 040 - 782 08 48
zRosmalen (Baderie Hoppenbrouwers) (4 ervaringen), Vinkenveld 6a, 5249 JP Rosmalen, tel 073 - 641 33 26
a1Rotterdam (1 ervaring), Nieuwe Binnenweg 344, 3023 ES Rotterdam, tel 010 - 425 59 47
b1Schagen (Baderie Bleeker) , Molenstraat 24, 1741 GK Schagen, tel 0224 - 21 25 12
c1Sint Oedenrode (Baderie Voss Nijnsel) , Industrieweg 11, 5492 NG Sint Oedenrode, tel 0413 - 47 21 84
d1Sneek (Baderie Sikma) , Edisonstraat 15, 8606 JH Sneek, tel 0515 - 42 56 35
e1Someren (1 ervaring), Half Elfje 2, 5711 ES Someren, tel 0493 - 44 11 77
f1Stadskanaal (Baderie Kloeze) , Hoofdstraat 109, 9501 CR Stadskanaal, tel 0599 - 61 88 86
g1Staphorste (Baderie Boer Staphorst) , Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
h1Terneuzen (Baderie Dam) , Mr. F.J.Haarmanweg 31, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 61 37 74
i1Utrecht (Baderie Smit) , Savannahweg 3-5, 3542 AW Utrecht, tel 030 - 241 22 22
j1Vaassen (Baderie Reusken) , Laan van Fasna 40, 8171 KH Vaassen, tel 0578 - 57 14 05
k1Valkenswaard (Baderie Alwako) (2 ervaringen), Hazestraat 51, 5555 AB Valkenswaard, tel 040 - 204 86 24
l1Veldhoven (Baderie Heesakkers) , Kapelstraat-Zuid 45, 5503 CV Veldhoven, tel 040 - 253 23 90
m1Waardenburg (Baderie Van Wanrooij) , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
n1Weert (Baderie Snijders) (1 ervaring), Moesdijk 22, 6004 AX Weert, tel 0495 - 53 21 69
o1Winschoten (Baderie Verheek) (2 ervaringen), Zeefbaan 13, 9672 BN Winschoten, tel 0597 - 41 38 39
p1Winterswijk , Europalaan 111, 7102 AC Winterswijk, tel 0543 - 51 20 94
q1Woerden (1 ervaring), Leidsestraatweg 235, 3443 BT Woerden, tel 0348 - 42 28 80
r1Wormer (Baderie M&O techniek) (1 ervaring), Eendrachtstraat 25, 1531 DT Wormer, tel 075 - 642 00 50
s1Wouw (Baderie Schuurbiers) , Donkenweg 23, 4724 SN Wouw, tel 0165 - 30 38 34
t1Zutphen (Baderie Kraus) , Pollaan 46, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 51 39 31
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.