Feedback
8,4

Glasvezelbehangers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.glasvezelbehangers.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Glasvezelbehangers
Glasvezelbehangers is gespecialiseerd in glasweefselbehang, glasvliesbehang, renovlies en glasvezelbehang

Glasvezelbehangers.nl is een organisatie van behangers gespecialiseerd in glasweefselbehang, glasvliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. Werkzaam in en vanuit heel Nederland, staan wij snel, professioneel en goedkoop voor u klaar. Onze glasvezelbehangers zijn allemaal professionele behangers of schilders. Dit is heel belangrijk met glasvezelbehang, omdat het zeer nauwkeurig gekit en gesausd moet worden. Hier is een ervaren strakke hand een vereiste.

Wij werken met glasweefselmachines, waar het weefselbehang door heen gaat om de lijm op het behang aan te brengen. Hierdoor wordt er minder lijm in de muur weggezogen terwijl de goede aantrekkingskracht/zuigkracht blijft en er een goede hechting ontstaat. De lijm droogt gelijkmatig op, met als resultaat een optimaal drogingsproces en een strakke structuur. Ook de latex die wij gebruiken is speciaal geschikt voor glasvezelbehang, glasweefsel of glasvlies en is ook afwasbaar.

Glasvezelbehang eigenschappen: scheuroverbruggend, energiebesparend, hygiënisch, stootvast, goed reinigbaar, waterdampdoorlatend, geluidsdempend, vlamwerend, brandveilig, vochtregulerend, milieuvriendelijk, verstevigend voor de muren, egaliserend, onderhoudsvrij, stofvrij.

Wij maken uw wanden strak en glad vanaf € 15,- per m2. Dit is inclusief:
• Glasvezelbehang
• Glasvezellijm
• Verlijmen met lijmmachine (perfect glad resultaat)
• Aanbrengen door gespecialiseerde glasvezelbehangers
• Eénmalig sausen met een dekkende, professionele latex
• Geen voorrijkosten
• Aanbieding is inclusief BTW!
• Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Glasvezelbehangers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren13 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Super netjes, super service”
Door Colette op dinsdag 28 jun 2022 22
Super strak resultaat! Hoewel 1 dagje later begonnen dan in eerste instantie gepland, waren de behangers na één krappe dag al klaar met behangen. 1 dag later kwam de schilder die het strak en netjes afwerkte in de gevraagde kleur wit. Door een klein misverstand kon de 'technische ruimte' die in de offerte wel meegenomen was, niet behangen en/of geverfd (daar mogen ze niet achter/bij komen van de woning bouw).
Na 1 appje richting Gerlof werd de factuur direct aangepast. Super netjes, super service!
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterend resultaat”
Door E. Keizer op maandag 14 mrt 2022 22
In januari 2022 hebben we de sleutels van ons huis kregen waarin alle muren moesten worden voorzien van nieuw behang. In eerste instantie wilden we deze zelf met renovlies behangen. Toen we echter op Glasvezelbehangers.nl webshop zagen dat we (naast de handig samengestelde renovlies sets) ook een professionele behanger konden regelen, hebben we ervoor gekozen om een professional van Glasvezelbehangers.nl te laten behangen. We zijn echt ontzettend blij met het prachtige resultaat! Het contact vooraf verliep soepel. Gerlof kwam op de afgesproken datum langs en is direct aan de slag gegaan. Toen we de eerste dag zagen hoe snel en strak Gerlof te werk ging waren we niet alleen super blij met het resultaat, maar ook heel erg opgelucht dat we deze klus aan glasvezelbehangers.nl hebben uitbesteed. Het was onszelf nooit gelukt om de muren zo strak en glad te behangen! Alle binnen- en buitenhoeken van de muren zijn strak gevouwen en alles is compleet naadloos afgewerkt waardoor het lijkt alsof je naar perfect gladgestukte muren kijkt. Op de begane grond hebben we een lange muur van 10 meter waar we in het begin bang voor waren. Deze heeft Gerlof zonder moeite getackeld, want ook deze lange muur is compleet naadloos en super strak geworden. Ook heeft Gerlof alle muren gesausd met een dekkende verf en alle naden zijn strak gekit. Een echte en bovendien ook gezellige vakman! Kortom: wij zouden Glasvezelbehangers.nl (en in het speciaal Gerlof) zeker aanbevelen! Zie foto's voor het schitterende resultaat.
FOTO VAN E. KEIZER
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Frank op zondag 28 nov 2021 21
Wij hebben met Vincent gewerkt voor de voltooiing van ons renovliesbehang project. Hij heeft oog voor kwaliteit, communiceert goed en komt zijn afspraken na. Het belang van de klant staat bij hem voorop. Prima.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak loopt fout”
Door Look op maandag 22 mrt 2021 21
Komen niet opdagen, ik voor niets in lege woning! Offerte snel binnen, een datum afspreken viel niet mee. 4 dagen voordat ze zouden komen, belde de behanger met de vraag voor foto's. Ik had het dikste renovlies besteld, alternatief voor stucen, wat egaliserend zou werken. Na de foto's was de eerste reactie, ik wil het er wel opplakken maar geef geen garantie. Ik moest meerdere malen vragen wat zijn advies dan was. De behanger vertelde dat de muren toch eerst gestuct moesten worden. Ik had dit graag eerder geweten, 4 dagen is kort dag om iets te regelen. Dus zelf alle wanden dichtgemaakt met wandglad. Ergste oneffenheden zelf geschuurd ondanks dat de muren geschuurd zouden worden. 3 dagen mee bezig geweest. Alles leeggeruimd, de vloer netjes afgeplakt. De behanger was te laat, na een uur (misschien file?) ging ik maar bellen. Hij had van mij niet specifiek gehoord dat ik akkoord ging met geen garantie, dus kwam hij gewoon niet opdagen! Nu zit ik, op mijn vrijgenomen dag, in een lege, afgeplakte woning en heb ik dus een groot probleem. De behanger ging kijken (2,5 uur geleden) of een collega misschien van de week tijd heeft. Dat is ook erg handig met werk, kinderen, etc. Gerlof neemt zijn telefoon niet op en heeft vooralsnog niet gereageerd op mijn whatsapp. Ik zou dus niet met dit bedrijf in zee gaan.
REACTIE VAN GERLOF JANSEN
Normaal nemen we geen klussen aan onder de 100 m2, mevrouw toch tegemoet gekomen en een behanger gezocht. In de offerte staat dat de wanden behang klaar moeten zijn. Ze heeft onderling afspraken gemaakt, zonder mij op de hoogte te stellen Dus ik weet van niks en toch een revieuw wat negatief is. Renovlies heeft een lichte egaliserende werking voor inwendige oneffenheden niet uitwendig en mag niet gezien worden voor alle wand problemen die niet vlak zijn. Zelfs Bij een dunne film/stuclaag wil dit niet. De behanger wilde geen garantie geven op deze staat van de wanden. Daar ging het mis. We nemen hierdoor ook geen bestaande woningen meer aan, tenzij de wanden behangklaar zijn. Heb haar een ander behanger willen regelen op dezelfde dag nog, maar dat wilde ze niet. Jammer dit...
REACTIE VAN ABDEL
Wat deze mevrouw beweert klopt niet, Ik ben namelijk de behanger die met mevrouw contact heeft gehad. Een week voordat ik bij mevrouw zou gaan behangen hebben we contact gehad heb toen het advies gegeven om de wanden eerst te stucen omdat de wanden niet behangklaar waren, Als ik het behang er zonder stucen op zou aanbrengen kan ik mevrouw de garantie niet geven, Ik heb daarna niets meer van mevrouw vernomen tot maandag dd 22 maart 6 dagen later kreeg ik een appie van mevrouw met de mededeling : we hebben de wanden glad , tot zo! Ik vind het jammer dat het zo is gelopen, Wij zijn altijd op tijd en wij leveren kwaliteit hebben we altijd gedaan en blijven we ook doen. Heb voor mevrouw ondanks de miscommunicatie een collega behanger geregeld die alsnog voor mevrouw wilde behangen. Maar mevrouw was er niet meer van gediend en heeft daarna deze review geplaatst. We hebben nog een aantal keer geprobeerd om met mevrouw een oplossing te zoeken. En Gerlof kan er niets aan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Wieger op maandag 30 nov 2020 20
We zijn goed voorgelicht over de voor- en nadelen van renivliesbehang, het team van Gerlof heeft eea uitstekend aangebracht waardoor de wanden er na afloop perfect glad uitzagen, zijn we heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Dennis Hoorweg op zondag 5 apr 2020 20
Zoekend op internet, naar een alternatief voor strak gestucte wanden voor ons nieuwe appartement, uitgekomen bij Glasvezelbehangers.nl Professionele, informatieve site waar tal van mogelijkheden ten aanzien van glasvlies/renovlies behang worden toegelicht. Via het contactformulier aangegeven wat onze wensen waren en binnen twee dagen een reactie ontvangen inclusief prijsopgave. Naar aanleiding hiervan telefonisch contact opgenomen om eea verder toe te lichten en definitief af te stemmen. Dankzij de bereidheid om creatief mee te denken heeft Gerlof Jansen het voor elkaar gekregen om ons project binnen twee weken in te plannen, dit ondanks een uiterst volle agenda. Drie volle dagen is Gerlof bezig geweest om alle wanden van ons appartement van glasvlies/renovlies behang te voorzien waarin wij een absolute professional aan het werk hebben gezien. Een sympathieke vakman die weet waar hij het over heeft, met passie over zijn product verteld en uiterst bekwaam zijn vak uitvoert. Dit kan geen andere uitkomst hebben dan een prachtig eindresultaat, en dat is ook zo! Super strakke, naadloze wanden in een fraaie mat witte kleur. Precies zo als we dit voor ogen hadden. Gerlof, bedankt voor jouw vakmanschap, we bevelen je van harte aan! Dennis & Martine
Reactie of foto toevoegen
“Strakke wanden”
Door Gina op dinsdag 2 apr 2019 19
Voor mijn nieuwbouwappartement de keuze gemaakt voor glasvliesbehang. In 4 dagen tijd inclusief schilderen (RAL9010) was de woning helemaal klaar met strakke wanden. Het lijkt net gestuct.
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door Michael Coenraads op vrijdag 22 mrt 2019 19
Na lang wikken en wegen toch gekozen voor glasvezelbehangers.nl. We hebben een aantal slechte ervaringen in het verleden gehad. Afgelopen dinsdag Om 7 uur waren 2 man al aanwezig voor circ 300 4kante meter. Binnen 3 dagen zat het er helemaal in! En hoe! Bijna naatloos en super netjes gedaan! Echt ongelofelijk! Daarbij hebben er het ook erg gezellig gehad! Echt super gedaan en erg vakbekwaam! Mannen bedankt voor het enorm mooi mooi maken van onze muren! Wij zullen deze mannen acht aanbevelen bij andere!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door J van Eden op zondag 3 feb 2019 19
Lang voordat de behanger aan de slag zou kunnen, nog voor de eerste paal geslagen was, heb ik al veel contact opgenomen met Glasvezelbehangers.nl om allerlei vragen te stellen. Alle vragen werden altijd netjes beantwoord en het advies was goed. De prijs voor de offerte is echt transparant gebleken. Zoals gezegd geen adddertjes en alles tot en met de kitnaadjes afgewerkt. Gerlof zelf heeft een hele week de tijd genomen om alles zo zorgvuldig mogelijk voor te bereiden en af te werken. Ik ben super tevreden over het resultaat en voor dat geld ruim ik zelf graag even de rommel op.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door S. Lopes op zaterdag 15 dec 2018 18
Vooraf gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Voor aanname van de klus kan "alles", vervolgens komen de "ja maar". Behang slecht afgewerkt en op meerdere plekken zat het na 2 weken los. Er worden snijstukken gebruikt. Klacht ingediend, waarna de heren de problemen zouden komen oplossen. Zit je vandaag al vanaf 07:30uur te wachten en geen gehoor. Telefonisch slecht bereikbaar, geen terugkoppeling zowel vanuit Gerlof als de onderaannemers
REACTIE VAN GERLOF
De klant zou het met de behanger zelf oplossen, ik heb totaal geen e-mail bericht of voicemail gehad. Maar wel direct een revieuw schrijven terwijl het probleem nu al wel opgelost blijkt te zijn. Vind het jammer dat het op deze manier moet.
REACTIE VAN S. LOPES
Bijzonder dat u niet kunt reageren op mijn mails en telefoontjes, maar wel na een klacht ineens opduikt. Zegt genoeg!
REACTIE VAN GERLOF
Zoals ik al aangaf heb ik geen voicemail van u gehad of een e-mail
REACTIE VAN S.L.
In plaats van uw straatje proberen schoon te vegen op dit forum, was het professioneler geweest als u alsnog contact had gelegd. Maar zoals ook boven benoemd....zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Snel en nauwkeurig”
Door Laurence Walhout op donderdag 1 nov 2018 18
Wij hebben ons hele appartement door Gerlof laten voorzien van renovlies behang en daarna laten latex verven. Daarnaast ook twee muren in een kleur laten verven. We zijn super blij met het resultaat. Gerlof werkt snel en nauwkeurig. Is ook kritisch op zijn eigen werk. Geeft ook eerlijk aan wat er wel en niet realistisch is.
FOTO VAN LAURENCE WALHOUT
Renovliesbehang
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Wiebe Idsinga op maandag 15 okt 2018 18
Na een telefoontje direct beschikbaar, super glad en strak resultaat, in een paar dagen meer dan 500 m2 behangen en in diverse kleuren gesausd. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Marco Bornebroek op maandag 16 jul 2018 18
Gehele nieuwbouwwoning in wijk steeghse velden best laten behangen met vliesbehang, kitten en texen.Ondanks zolder met nok 7.00 meter alles perfect gegaan.
Het hele huis ziet er na 3 dagen supperstrak uit ,alle afspraken goed nagekomen Aardige, nette en vooral vakkundige mannen ,top ,top ,echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Thomas op donderdag 22 mrt 2018 18
We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. We hadden de mazzel dat er vier mannen beschikbaar waren op vrijdag die in één dag de gehele woning van glasvliesbehang hebben voorzien. Op maandag hebben twee mannen alles geverfd. Achter de kookplaat hebben ze gebruik gemaakt van een speciale coating, zodat we geen glazen wand of iets ander hoeven op te hangen. De afwerking is super strak, de buren wilde zelfs niet geloven dat de muren zijn voorzien van behang. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn heel blij”
Door Richard op zondag 24 dec 2017 17
Prachtig werk geleverd en heel snel! Twee en halve dag voor een compleet nieuwbouwhuis. Geen naadje te vinden! We hebben al meerdere mensen gehad die vroegen of we de muren hadden laten stucen, niet te onderscheiden. Wij zijn heel blij!
Reactie of foto toevoegen
“Net werk”
Door Antoinette op donderdag 23 nov 2017 17
Albert heeft super goed en net werk geleverd. En ... hij was erg vriendelijk ... Een aanrader ... ik krijg erg veel leuke reacties. Jammer dat glasvlies weinig bekend is hier on de omgeving ... niemand kende het .. maar nu wel. Dank je wel
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Jan Ruymbeke op dinsdag 31 okt 2017 17
Een heel erg professioneel aangebracht glasvezelbehang. Albert , onze behanger heeft op een week tijd ons hele huis behangen , afgekit en geschilderd! En tegen een zeer aantrekklijke prijs ! Als ik nog eens wat te behangen heb...dan weet ik wie te bellen !
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Manon op woensdag 5 jul 2017 17
Wij hebben mede op basis van de ervaringen op Qasa.nl gekozen voor glasvezelbehangers.nl, bedrijf van Gerlof Jansen. Bij het maken van de offerte (lees: binnenhalen van de klant) nog geen problemen in het contact. Dit ontstond pas daarna.

Het afschuren van de wanden is erg slecht gedaan, zo slecht zelfs dat er overal grote bulten zichtbaar waren. Pas nadat we hadden geuit hier absoluut niet mee akkoord te kunnen gaan, werd er met zichtbare tegenzin een en ander hersteld. De klantcommunicatie was beneden peil.

Inmiddels hebben we een week na aanbrengen van het renovlies diverse luchtbellen geconstateerd. Op (herhaalde) e-mails met de vraag of ze langs kunnen komen om dit te bekijken en op te lossen wordt niet gereageerd. We hebben eenmaal een telefoontje ontvangen dat er iemand langs zou komen, die belde een uur van tevoren op een dag dat wij niet thuis waren. Daarna nooit meer iets van gehoord.

Kortom, wij raden dit bedrijf absoluut niet aan. @Gerlof Jansen: mocht u nou meelezen? Dan hoor ik graag nog van u!
REACTIE VAN GERLOF GLASVEZELBEHANGERS.NL
Graag even het hele verhaal afmaken, de muren waren slecht en de wanden zijn geschuurd, tenslotte waren er 2 puntjes om te herstellen. Nota bene er is nu nog een afspraak gaande ook na deze reactie. Wat kan een bedrijf nog meer doen? En de communicatie is uitgelegd waar dit door komt het was een privé situatie. De oplevering kon gedaan worden wanneer iemand in de buurt was? Vreemd toch!
Reactie of foto toevoegen
“Heel strak”
Door Yun op maandag 20 mrt 2017 17
We hebben Raymond en Paul in huis gehad; een grote 2 onder 1 kap woning die ze moesten behangen met glasvliesbehang en sauzen (nieuwbouw). Ze hebben de wanden grondig opgeschuurd, hier en daar stucwerk bijgewerkt en zijn aan het behangen geslagen. Na 1 dag was al anderhalve verdieping behangen (met 3 man) en na 5 dagen was alles klaar. Iedereen die binnen komt denkt dat de wanden gestuct zijn, zo strak! Raymond reageert snel op vragen en verzoeken, alles ging in goed overleg. Paul is een geweldige schilder en gaf ons goede tips. Ik beveel Glasvezelbehangers zeker aan.
FOTO VAN YUN
Strakke wanden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Martijn & Jenny op dinsdag 20 dec 2016 16
De behangers van Glasvezelbehangers.nl zijn woensdagochtend begonnen. Vrijdagmiddag waren de behangers al klaar met het sausen en behangen. Naast het snelle werken, is de kwaliteit van werken ook zeer hoog. Wij zijn zeer te spreken over het strakke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Glasvezelbehangers
aRotterdam , Blaak 520, 3011 TA Rotterdam, tel 085 - 047 07 78
Kaart
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.