Feedback
8,5

VDS Vloeren

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0645299 | Blauwhekken 1D, 4751 XD te Oud-Gastel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van VDS Vloeren
VDS Vloeren gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al vanaf de oprichting van het bedrijf wordt de reputatie van VDS Vloeren op dit gebied waargemaakt.
Alternatieven voor VDS Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 140 ervaringen
• LAB21
   
(Breda Noord-Brabant) score 8,1 uit 778 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 434 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 412 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over VDS Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Al met al een gesmeerd traject”
Door JE Weltings op maandag 28 nov 2022 22
Uitstekende info in winkel, tussentijds bezoek aan huis voor metingen waarna offerte correct aangepast werd. In 2 dagen tijd werd vloer vakkundig gelegd door Mike Oerlemans: een harde werker die prima meedacht met de klant. Al met al een gesmeerd traject!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Dave Stolk op donderdag 10 nov 2022 22
Onze pvc visgraat vloer zeer mooi geplaatst. Goed advies van legger, werkt netjes, communiceert goed. VDS vloeren is een aanrader, zowel qua communicatie als hun werk.
FOTO VAN DAVE STOLK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de vloer”
Door Familie peemen op vrijdag 23 sep 2022 22
Afgelopen vrijdag 16 september hebben ze eerst de vloer geëgaliseerd dit waren 3 top mannen die alles netjes uit legde. Ik was echt verbijsterd hoe strak en mooi dat dat al was en ook nog zo snel klaar. Afgelopen dinsdag 20 september heeft nenad de vloer erin gelegt. Zelf was ik heel benieuwd hoe er dat uit zou zien want zeg nou zelf je ziet een klein stukje op een plaat zitten en niet op een grote ruimte. Nenad keek iedere keer omhoog en vroeg dan of ik het mooi vond. Nou nenad ik ben er super blij mee. Petje af voor je!
FOTO VAN FAMILIE PEEMEN
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd en goed geholpen bij het uitzoeken”
Door Anja op donderdag 22 sep 2022 22
Geweldig geholpen, goed advies over welke vloer het meest geschikt is. Personeel allemaal heel aardig en klantvriendelijk. Alles goed afgestemd, vloer aansluitend gelegd na installatie vloerverwarming. Vloer is netjes gelegd door een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam. Vroegrijk op donderdag 15 sep 2022 22
Afgelopen vrijdag is door VDS Vloeren in onze woonkamer een mooie PVC vloer gelegd. Prima vakwerk! Het eerste contact in de showroom voelde meteen goed en dat is ook zo gebleven tot en met het leggen van de vloer. Steeds was er ruimschoots de gelegenheid voor tussentijds contact voor overleg en het stellen van vragen. Medewerkers zijn daarvoor vlot en goed bereikbaar en hanteren korte lijnen. Kort samengevat: wij zijn blij dat we voor VDS vloeren hebben gekozen. Zeker een aanrader vanwege hun vakmanschap en klantvriendelijkheid!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer perfect gelegd”
Door Anke Antes op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goed bedrijf, denkt met je mee, flexibel. Vloer perfect gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W van der Wielen op vrijdag 22 jan 2021 21
Fijn geholpen in de winkel. Goed geholpen. We hebben 5 stalen mee naar huis genomen en hebben op ons gemak kunnen beslissen wat we mooi vonden. Ook meedenkend
Een week later heeft Patrick ze opgehaald en hebben besproken wat we wilde. Offerte gemaakt, die mee viel. Na het geven van de opdracht hebben we nog een vloer inspectie gehad en het laatste besproken De vloer is eerst geegaliseerd en 2 dagen later is de vloer professioneel gelegd. Correct en beleeft personeel. Alles ligt er strak in. Plinten staan er mooi op. Wij zijn zeer tevreden en zouden jullie zeker adviseren bij fam en vrienden
FOTO VAN W VAN DER WIELEN
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Pierre en Suzan op maandag 3 aug 2020 20
Onze parketvloer (34 jaar oud) is opnieuw geschuurd en gelakt door VDS. Vanaf de eerste contacten met VDS tot en met eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Een bedrijf met vaklui!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging VDS Vloeren
aOud Gastel , Blauwhekken 1D, 4751 XD te Oud-Gastel, tel 085 - 064 52 99
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.