Feedback
8,7

VDS Vloeren

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-0645299 | Blauwhekken 1D, 4751 XD te Oud-Gastel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van VDS Vloeren
VDS Vloeren gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al vanaf de oprichting van het bedrijf wordt de reputatie van VDS Vloeren op dit gebied waargemaakt.
Alternatieven voor VDS Vloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 122 ervaringen
• LAB21
   
(Breda Noord-Brabant) score 8,0 uit 910 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 358 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 404 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 97 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over VDS Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Zeker een aanrader”
Door Fam. Vroegrijk op donderdag 15 sep 2022 22
Afgelopen vrijdag is door VDS Vloeren in onze woonkamer een mooie PVC vloer gelegd. Prima vakwerk! Het eerste contact in de showroom voelde meteen goed en dat is ook zo gebleven tot en met het leggen van de vloer. Steeds was er ruimschoots de gelegenheid voor tussentijds contact voor overleg en het stellen van vragen. Medewerkers zijn daarvoor vlot en goed bereikbaar en hanteren korte lijnen. Kort samengevat: wij zijn blij dat we voor VDS vloeren hebben gekozen. Zeker een aanrader vanwege hun vakmanschap en klantvriendelijkheid!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Dave Stolk op donderdag 10 nov 2022 22
Onze pvc visgraat vloer zeer mooi geplaatst. Goed advies van legger, werkt netjes, communiceert goed. VDS vloeren is een aanrader, zowel qua communicatie als hun werk.
FOTO VAN DAVE STOLK
Reactie of foto toevoegen
“Speling in de vloer”
Door Nancy op zondag 23 apr 2023 23
Goed geholpen in de showroom en een offerte gekregen obv plattegrond.
Bij nacontrole/meting kwamen er wat m2 bij en werd geadviseerd om de vloer te laten egaliseren. Dit is door VDS door een ingehuurd bedrijf geregeld.
Echter tijdens het laminaat leggen voelde de medewerker dat er beweging in de planken zat maar er werd doorgelegd. Wij voelen en zien bij het lopen erover de speling. Dit zou volgens VDS binnen een paar weken wegtrekken. Ik heb hen gemeld dat als het niet binnen 4 weken goed is gekomen ik verwacht dat ze dit meteen oplossen. Of het aan de planken, het leggen of het egaliseren ligt (vorige laminaatvloer, door andere partij gelegd lag na 18 jaar nog prima). Helaas na 3.5 week nog steeds de speling. Bij het egaliseren een witte sluier op de oprit omdat ze het materiaal daar schoongemaakt hebben. Na 2x schrobben door ons wordt het minder. Schoonloopmat niet strak gesneden dus aan de voorkant zie je de ondervloer. Er zijn meer pakken berekend dan gelegd. Dit alles gemeld en gevraagd of Patrick langs kan komen. Ik wacht nog...
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd en goed geholpen bij het uitzoeken”
Door Anja op donderdag 22 sep 2022 22
Geweldig geholpen, goed advies over welke vloer het meest geschikt is. Personeel allemaal heel aardig en klantvriendelijk. Alles goed afgestemd, vloer aansluitend gelegd na installatie vloerverwarming. Vloer is netjes gelegd door een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer perfect gelegd”
Door Anke Antes op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goed bedrijf, denkt met je mee, flexibel. Vloer perfect gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marieke op donderdag 15 jun 2023 23
Het was een goede keuze om bij VDS onze pvc vloer aan te schaffen. Het hele traject zijn we super geholpen, alle communicatie verliep goed. De ontvangst in de showroom was prettig. Het inmeten en egaliseren ging perfect en het VDS team dat de vloer kwam leggen inclusief plinten en deurmat heeft mooi werk afgeleverd. Het team is kundig, werkt netjes en tot in detail. Echt heel fijn Het ontwerp van Studio EenS interieur- en tuinontwerpen is bijna helemaal gerealiseerd mede dankzij jullie! Bedankt VDS
FOTO VAN MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Saskia en Ad op maandag 13 feb 2023 23
Goede informatie en service. VDS werkt met vaklieden. Ze hebben alles goed opgemeten en gaven advies waar nodig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W van der Wielen op vrijdag 22 jan 2021 21
Fijn geholpen in de winkel. Goed geholpen. We hebben 5 stalen mee naar huis genomen en hebben op ons gemak kunnen beslissen wat we mooi vonden. Ook meedenkend
Een week later heeft Patrick ze opgehaald en hebben besproken wat we wilde. Offerte gemaakt, die mee viel. Na het geven van de opdracht hebben we nog een vloer inspectie gehad en het laatste besproken De vloer is eerst geegaliseerd en 2 dagen later is de vloer professioneel gelegd. Correct en beleeft personeel. Alles ligt er strak in. Plinten staan er mooi op. Wij zijn zeer tevreden en zouden jullie zeker adviseren bij fam en vrienden
FOTO VAN W VAN DER WIELEN
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de vloer”
Door Familie peemen op vrijdag 23 sep 2022 22
Afgelopen vrijdag 16 september hebben ze eerst de vloer geëgaliseerd dit waren 3 top mannen die alles netjes uit legde. Ik was echt verbijsterd hoe strak en mooi dat dat al was en ook nog zo snel klaar. Afgelopen dinsdag 20 september heeft nenad de vloer erin gelegt. Zelf was ik heel benieuwd hoe er dat uit zou zien want zeg nou zelf je ziet een klein stukje op een plaat zitten en niet op een grote ruimte. Nenad keek iedere keer omhoog en vroeg dan of ik het mooi vond. Nou nenad ik ben er super blij mee. Petje af voor je!
FOTO VAN FAMILIE PEEMEN
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een gesmeerd traject”
Door JE Weltings op maandag 28 nov 2022 22
Uitstekende info in winkel, tussentijds bezoek aan huis voor metingen waarna offerte correct aangepast werd. In 2 dagen tijd werd vloer vakkundig gelegd door Mike Oerlemans: een harde werker die prima meedacht met de klant. Al met al een gesmeerd traject!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Pierre en Suzan op maandag 3 aug 2020 20
Onze parketvloer (34 jaar oud) is opnieuw geschuurd en gelakt door VDS. Vanaf de eerste contacten met VDS tot en met eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Een bedrijf met vaklui!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 6
Vestiging VDS Vloeren
  Oud Gastel, Blauwhekken 1D, 4751 XD te Oud-Gastel, tel 085-0645299
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.