Feedback
6,4

Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0341-701155 | Edisonweg 14, 8071 RC Nunspeet
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet
Beste kwaliteit laagste prijs. Ruim 650 m2 showroom. Bij Megadump vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer, van kranen en badkamermeubelen tot douches, baden en badkamertegels. Bezoek onze showroom in Nunspeet voor ons assortiment badkamer producten en advies over uw badkamer.
Alternatieven voor Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 518 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,1 uit 643 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Epe Gelderland) score 9,1 uit 3153 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,4 uit 58 ervaringen
• Huysinc
   
(Waardenburg Gelderland) score 8,0 uit 348 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door Pieter Mus op donderdag 15 jul 2021 21
Tegels gekocht, kunnen niet retour, nooit! Beter ergens anders kopen daar kunnen tegels wel retour! Slechte communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Knol op donderdag 20 aug 2020 20
Grote keuze aan tegels, meerdere opties doorgenomen. Vriendelijke en geduldige verkoper, helpt prettig meedenken. Duidelijke prijzen, kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Gertwin Koops op dinsdag 23 apr 2024 24
Super mooie tegels gekocht voor een zeer scherpe prijs. Ook top geholpen door het personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Teveel tegels”
Door Gerrit op woensdag 6 dec 2023 23
Had mooie tegels gezien en vroeg om advies, kwam een persoon op mij of en vroeg of die mij kon helpen waarvan ik dacht dat deze de eigenaar was. Ik legde mijn legplan uit en wat ik wou. Kreeg toen al het gevoel dat de persoon mij niet helemaal begreep. Heb hem de oppervlakte uitgelegd en heb ook nog rvs hoeklijsten, tegellijm en voeg erbij gekocht. Tijdens het inladen vond ik dat ik best wel veel dozen meekreeg maar had vertrouwen in de expertise van deze Persoon. Afrekenen en kreeg de pinbon, medewerker vroeg nog wel of ik een grote bon wou maar omdat het nogal haastig ging allemaal vroeg ik nog of de pinbon alleen ook volstond? Geen probleem werd gemeld. Thuis aangekomen bleef het nare gevoel mij achtervolgen en ben alles gaan narekenen, bleek dat ik veel te veel tegels had meegekregen. Ben twee weken erna terug gegaan en bleek dat de man die ons geholpen had niet de eigenaar was maar tuinmeubelen verkoopt in hetzelfde pand en bij drukte wel eens bijspringt bij megadump. Tegels konden niet meer retour omdat ze geen tegels terugnemen vertelde de echte eigenaar mij, was mij toen niet verteld. Bepaalde dingen zijn opgelost op een manier zoals alleen hun wouden. Tegels zijn mooi die ik gekocht heb maar de hele vieze nasmaak blijft na een paar maanden nog steeds hangen. Ik kom hier nooit meer en raadt ze ook zeker niet aan. Ze stunten leuk maar uiteindelijk was het duurkoop voor mij want ik heb nog een partij tegels staan waar ik niets mee kan.
FOTO VAN GERRIT
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Diana op zaterdag 21 nov 2020 20
Ik heb een reserverolhouder online gekocht, een maand voordat de werkzaamheden begonnen, omdat ik rekening wilde houden met eventuele covid19-problemen. Het werd snel geleverd, vandaar 2 sterren. Het artikel blijkt te breed te zijn voor de ruimte. Omdat ik dit buiten de retourperiode pas meldde, en de doos niet onbeschadigd is, kan ik het helaas niet ruilen en al helemaal mijn geld niet terug krijgen. Dan is het ineens best veel geld (E80,-) dat je kwijt bent voor niks. Jammer. Voor de volgende kopers: de houder is 19,5 cm breed.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er goed uit”
Door Tim Bouwsma op donderdag 25 okt 2018 18
Tegels voor de badkamer en het toilet, daarbij ook een toilet en een bad.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door William en Erica Jonker op donderdag 25 jul 2019 19
Wij hebben hier in 1e instantie diverse wand-en vloertegels gekocht. Ondanks dat wij een half uur reistijd hebben, besloten we om terug naar Megadump te gaan en ook onze badkamer, toiletfontein en designradiator daar te kopen. Aardig en kundig personeel. Goed aanbod en kwaliteit. En na later bleek, uitmuntende aftersales: Na uitpakken van de badkamerspiegel, bleek deze 2 beschadigde hoeken te hebben ondanks extra verpakking. Door omstandigheden, heeft het best een tijd geduurt voordat we de badkamer gingen installeren (en dus dus uitpakken) Toch hebben wij uiteindelijk een hele nieuwe spiegel gratis gekregen. Topservice dus!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Megadump Tegels en Sanitair Nunspeet
Website: megadump.nl
  Nunspeet, Edisonweg 14, 8071 RC Nunspeet, tel 0341-701155
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.