Feedback
6,5

Megadump Tegels en Sanitair

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0341-701155 | Edisonweg 14, 8071 RC Nunspeet
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Megadump Tegels en Sanitair
Beste kwaliteit laagste prijs. Ruim 650 m2 showroom.
Alternatieven voor Megadump Tegels en Sanitair
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 73 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Megadump Tegels en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Jammer”
Door Diana op zaterdag 21 nov 2020 20
Ik heb een reserverolhouder online gekocht, een maand voordat de werkzaamheden begonnen, omdat ik rekening wilde houden met eventuele covid19-problemen. Het werd snel geleverd, vandaar 2 sterren. Het artikel blijkt te breed te zijn voor de ruimte. Omdat ik dit buiten de retourperiode pas meldde, en de doos niet onbeschadigd is, kan ik het helaas niet ruilen en al helemaal mijn geld niet terug krijgen. Dan is het ineens best veel geld (E80,-) dat je kwijt bent voor niks. Jammer. Voor de volgende kopers: de houder is 19,5 cm breed.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Knol op donderdag 20 aug 2020 20
Grote keuze aan tegels, meerdere opties doorgenomen. Vriendelijke en geduldige verkoper, helpt prettig meedenken. Duidelijke prijzen, kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Pieter Mus op donderdag 15 jul 2021 21
Tegels gekocht, kunnen niet retour, nooit! Beter ergens anders kopen daar kunnen tegels wel retour! Slechte communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J. hendriks op zaterdag 4 feb 2017 17
Goed advies en een mooi assortiment. Onze ervaring met Megadump Barneveld was verrassend goed. Ondanks de drukte in de showroom zijn wij toch goed voorzien van advies en een succesvolle aankoop naar volle tevredenheid. De levering was snel en zonder problemen. Er waren net te weinig tegels op voorraad welke met wat mee denken uit de vestiging in Nunspeet gehaald konden worden. Wij bevelen Megadump Barneveld van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door CE Rauwendaal op woensdag 4 mrt 2015 15
Uitstekend geholpen door de tegel megadump in Barneveld in de Bellstraat. We hadden onze ideale vloertegel nog niet gevonden. De verkoper Henk is op zoek gegaan en heeft speciaal voor ons een partij vloertegels besteld die voor 100 % aan onze eisen voldeed. De vloer ligt er nu en we zijn volkomen tevreden, het ziet er prachtig uit ! De prijs was trouwens meer dan 60 procent lager dan andere aanbieders. Voor een dumphal is dit toch wel een fantastische service ! Normaal zou ik dit soort recenties niet schrijven maar ik maak nu een uitzondering, die jongens hebben me fantastisch geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door William en Erica Jonker op donderdag 25 jul 2019 19
Wij hebben hier in 1e instantie diverse wand-en vloertegels gekocht. Ondanks dat wij een half uur reistijd hebben, besloten we om terug naar Megadump te gaan en ook onze badkamer, toiletfontein en designradiator daar te kopen. Aardig en kundig personeel. Goed aanbod en kwaliteit. En na later bleek, uitmuntende aftersales: Na uitpakken van de badkamerspiegel, bleek deze 2 beschadigde hoeken te hebben ondanks extra verpakking. Door omstandigheden, heeft het best een tijd geduurt voordat we de badkamer gingen installeren (en dus dus uitpakken) Toch hebben wij uiteindelijk een hele nieuwe spiegel gratis gekregen. Topservice dus!
Reactie of foto toevoegen
“Geen nazorg”
Door Richard van Heiningen op maandag 22 jun 2015 15
Goeden middag, Ik heb bij deze winkel een partij tegels en 2 komplete toiletten gekocht in de winkel prima geholpen. Maar nadat de spullen geleverd werden op 13 maart begon het probleem, bij uitpakken kwam ik er achter dat er 1 van de 2 wc brillen gebarsten was, kan gebeuren dacht ik. Ik 14 maart gelijk gemaild met fotos erbij dat er 1 wc bril gebarsten was, toen werd mij per mail bevestigd dat er een nieuwe opgestuurd zou worden, probleem opgelost dacht ik. Maar nee, de problemen begonnen pas, na een paar weken wachten nog steeds geen wc bril. Maar weer eens mailen, bellen mailen bellen ik ben de tel kwijt geraakt hoevaak ze mij een nieuwe wc bril op zouden sturen zeker wel 6 keer. Tot op heden, dik 3 maanden later, 22 JUNI nog steeds geen wc bril. Ik heb egt nog nooit zo'n nazorg van een winkel gehad, echt bar en bar slecht. Richard van Heiningen
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er goed uit”
Door Tim Bouwsma op donderdag 25 okt 2018 18
Tegels voor de badkamer en het toilet, daarbij ook een toilet en een bad.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Megadump Tegels en Sanitair
Website: megadump.nl
aNunspeet , Edisonweg 14, 8071 RC Nunspeet, tel 0341 - 70 11 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.