Feedback
6,0

Gemar Parket

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Noord-Brabant)
Parketzaken beoordeeld
LAB21 6,8
Laminaatwinkels beoordeeld
LAB21 6,8
PVC vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 6,8
Tapijtwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Gemar Parket
Gemar Parket is een familiebedrijf dat zich in de afgelopen 42 jaar ontwikkeld heeft van een pure ambachtelijke parketspecialist tot een bedrijf met een groot aanbod in verschillende vloeren.
10+ beste vloeren
Alle Top Vloerenwinkels (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste vloerenwinkels met ruim 2.000+ ervaringen over meer dan 600 beoordeelde vloerenzaken. Voorkom een miskoop bij het kopen van een vloer met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Gemar Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zou ze niet adviseren”
Door Rob B op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Eindhoven
perfect gelegd? op hun Facebook pagina ongevraagd foto's publiceren? Dat hebben ze ook gedaan. Terwijl we aangegeven hebben per mail dat we super ontevreden zijn! De leggers hebben niet strak gelegd zoals besproken, naden van een dikke centimeter waar nog gekit moet worden in de badkamer. Etenswaren laten liggen, rooklucht in huis van de mannen. Het afval opgestapeld boven in de hoek, te beroerd om even mee te helpen dit naar beneden te sjouwen. 30% teveel berekend van te voren aan m2 omdat ze niet goed konden inmeten. Klacht wordt opgenomen maar genoegdoening komt niet in het woordenboek van Gemar voor. Dan ga je naar een bedrijf waarvan je denkt: ik betaal wat meer maar dan zal het goed zijn. Nou niets van dat. Ik zal nav deze aktie van Gemar ze aan niemand adviseren.
FOTO VAN ROB B
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestigingen Gemar Parket
aEindhoven (1 ervaring), Keizer Karel V Singel 8, 5615 PE Eindhoven, tel 040 - 293 23 93
bHelmond , Engelseweg 198, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 53 85 59
cRosmalen , Oude Baan 15, 5242 HT Rosmalen, tel 073 - 522 16 25
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.