Feedback
6,0

HV Keukens

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
Leemolen 52A, 2678 MH De Lier
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van HV Keukens
Keukenverkoop inclusief plaatsen en alle overige werkzaamheden.
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
1. 1. Bemmel & Kroon
9,1
Den Haag (Zuid-Holland)
9,1 uit 747 ervaringen
2. 2. Tieleman Keukens
9,6
Middelharnis (Zuid-Holland)
9,6 uit 205 ervaringen
3. 3. I-Kook
8,6
Den Haag (Zuid-Holland)
8,6 uit 304 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
8,9 uit 25 ervaringen
5. 5. Keuken at Home
9,3
Numansdorp (Zuid-Holland)
9,3 uit 74 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
8,7 uit 14 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
9,7 uit 329 ervaringen
8. 8. Keukenvision
7,7
Naaldwijk (Zuid-Holland)
7,7 uit 30 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over HV Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Keuken gekocht”
Door H groen op zaterdag 23 jun 2018 '18
Een keuken gekocht,spoelbak werd geadviseerd uit boekje,kleine showroom dus ze hebben niet alles in huis.bij aflevering zag ik pas dat de kleur van de spoelbak anders was,dan de spoelbakken in de showroom.bij het monteren had de verkoper het niet gezien zei hij. Er was een duidelijk verschil,nl glimmend ipv mat,zoals de kraan. Als ik het veranderd wilde hebben,moest ik de helft ervan betalen,want hij vond de gebrekkige informatie die hij had gegeven geen fout van hem. Daar was ik het niet mee eens,want er moest dan ook een nieuw blad geplaatst worden en een prijsopgave kreeg ik niet. Volgende oplossing,spoelbak op maat laten maken in china,na 5 maanden kreeg ik te horen,dat de maten afwijkend waren, mijn vertrouwen was toen helema al weg,ook omdat ik niet te horen kreeg over de kwaliteit ervan. Er is meer fout gegaan. Afwasmachine geleverd met bestekla,terwijl ik een bestekmand had besteld,reactie op mijn klacht,iedereen neemt een bestekla,wat heb ik met iedereen te maken. Ook kwam er bij een afspraak niemand opdagen. Andere afspraak werd op het laatste moment afgezegd. Vensterbank verkeerd ingemeten,weer vertraging. Deurtje dat vervangen moest worden,vergeten te bestellen. Als het deurtje dan na 3 maanden komt,hebben ze niets bij zich om het te bevestigen. Rekening ondoorzichtig, heb diverse malen moeten vragen om de prijs van de spoelbak,koelkast enz.,dit geven ze niet graag prijs.
REACTIE VAN H GROEN
Ik had bewust een kleine dealer uitgezocht,maar dit is geen leuke ervaring geweest,heb later bij een groot bedrijf meer inlichtingen gehad over spoelbakken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging HV Keukens
Website: hvkeukens.nl
aDe Lier , Leemolen 52A, 2678 MH De Lier , mob 06 - 51 61 94 12
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.