Feedback
8,3

Middag Leerdam

Score uit 21 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0345-632400 | Techniekweg 1, 4143 HW Leerdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middag Leerdam
Middag Leerdam al 25 de grootste tegelspecialist van midden Nederland. Met maarliefst 5000 soorten vloertegels een ruim assortiment! Ook voor badkamers en pvc vloeren kunt u terecht bij Middag Leerdam.
Alternatieven voor Middag Leerdam
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Zaltbommel Gelderland) score 9,3 uit 742 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 272 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 21 ervaringen over Middag Leerdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren16 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: badkamers, tegels, kwaliteit, prijs
“Erg tevreden”
Door Rob Mulder op donderdag 29 mrt 2018 18
Na vele winkels bezocht te hebben kwamen we bij Middag binnen waar we heerlijk vrij gelaten werden tijdens het zoeken. Geen druk geen irritante vragen. Vervolgens erg leuk gesprek met veel aandacht tegels uitgezocht voor de begane grond en andere tegels voor de 1e en 2e etage. Keurig monsters ontvangen. Samen de datum gepland nadat we de sleutel hadden ontvangen. Dit was uitdagend maar er werd veel flexibiliteit getoont. echt heel fijn. Tegels zijn door tegelzetter binnen een week erin gelegd en strak. Maw erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goede prijs”
Door Desmond op woensdag 23 aug 2017 17
Top resultaat, snel en een goede prijs. Vooral heel klantvriendelijk en betrekken je bij het hele proces
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Floris van Acquoij op dinsdag 2 okt 2018 18
We hadden een vloer op het oog die nergens in het land te vinden was. Althans dat dachten we, naar lang zoeken zijn we via internet bij Middag Leerdam terecht gekomen. Doordat we een goed gevoel hadden bij het personeel dat ons hielp en de aandacht die we kregen, was er geen twijfel mogelijk! We hadden ons rondje nog niet afgemaakt en we waren smoorverliefd op de vloer die we alleen bij Middag konden vinden. Goed, aardig en meedenkend personeel! Geen poespas maar gewoon goed! Kortom een aanrader!

Aanvulling ontvangen 11 oktober 2018: Wij hebben een stenen vloer gekocht met houtlook. De aankoop is al geleverd en hier zijn we erg tevreden mee! Kwaliteit is geleverd en alles is goed bevallen.
FOTO VAN FLORIS VAN ACQUOIJ
Stenen vloer
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Emmers op woensdag 19 jun 2019 19
Bij binnenkomst bij Middag even moeten wennen aan de benadering van de verkoper , die bleef namelijk lekker op zijn stoel zitten , maar uiteindelijk prima geholpen door de eigenaar.Prachtige tegels tegen een zeer scherpe prijs gekocht en precies afgeleverd op de door ons gevraagde datum. KLasse !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over dienstverlening”
Door Mark op donderdag 24 aug 2017 17
Afspraak = Afspraak is regelmatig het motto van veel bedrijven. Bij Middag is een gemaakte afspraak ook daadwerkelijk een harde afspraak. Prijs, levertijd en kwaliteit zijn goed en in verhouding. Ik kom wekelijks bij Middag in de winkel, is het niet voor eigen projecten dan wel voor klanten, iedere keer weer naar volle tevredenheid. Ik kan Middag als deskundig leverancier van tegels zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Middag Leerdam”
Door W. Van Horssen op zaterdag 28 mei 2016 16
Op basis van de enorm positieve reacties op hun eigen website, besloten wat info in te winnen bij zowel Middag zelf als zuster bedrijf unique vloerverwarming. Van beiden nul reacties?! Om uit te sluiten dat wellicht hun ICT middelen hebben gefaald, zojuist een bezoek gebracht aan de showroom van Middag te Leerdam. Bij binnenkomst werden we niet begroet, zelfs niet eens aangekeken toen we Door de showroom liepen. Na een half uur zijn we rap vertrokken hier. Blijkbaar zien we er niet uit als potentiële klanten. Prima, dat houden we dan ook zo!
Reactie of foto toevoegen
“De vloerverwarming vertoond na een jaar lekkage”
Door S.A. Blomsma- van Santen op woensdag 23 feb 2022 22
Vorig jaar na een goed gesprek met Gerco Middag een prima deal gesloten. Vloer eruit halen, nieuwe toplaag op de vloer aanbrengen, vloerverwarming erin en een keramieke tegelvloer leggen. Ik liep toen tegen het e.e.a. aan, maar dit werd meteen opgepakt door Gerco en meteen opgelost. Top geregeld dus.

Dik jaar later blijkt de vloerverwarmingsunit beginnende lekkage te vertonen. Een zwetende koppeling zorgt ervoor dat de leiding is gaan corrigeren. Aangezien Gerco een ander bedrijf is gestart en zijn broer het deel heeft overgenomen heb ik zijn broer in december een mail gestuurd, daar geen antwoord op gekregen. Eind december daarom gebeld met Nico Middag. Hij vroeg mij een mail met foto te sturen, hetgeen ik gedaan heb, hij zou dan zelf langs komen of iemand sturen. Lang verhaal kort... Tot op heden nog steeds geen duidelijkheid wanneer en of er iemand komt om dit op te lossen, wat ik als erg vervelend ervaar.
FOTO VAN S.A. BLOMSMA- VAN SANTEN
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Arie op vrijdag 26 okt 2018 18
Na veel bezoeken aan tegelshops kwamen we bij Middag Leerdam terecht. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en gaf daar deskundig advies op. We hadden snel de vloer die we zochten voor een zeer schappelijke prijs. Vandaag zijn de tegelzetters klaar. Wat een vaklui. Zijn zeer gedreven om de klant tevreden te stellen. Niets is te veel.
FOTO VAN ARIE
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Herman op woensdag 23 aug 2017 17
In ons nieuwbouwhuis een prachtige Keramisch parket vloer erin laten leggen door Middag Leerdam. Bij al onze bezoekjes aan de showroom heel hartelijk ontvangen, proeftegels mee mogen nemen naar huis om te kijken of onze meubels er mooi op stonden, goed advies gekregen en alle gemaakte afspraken netjes nagekomen! 8 maanden na het leggen van onze vloer zijn wij er nog elke dag zeer blij mee en erg tevreden met Middag Leerdam!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Fam. Schilders op vrijdag 3 nov 2017 17
Onze hele benedenverdieping is door Middag voorzien van tegels. Het is zeer vakkundig gelegd en ziet er strak uit. De ondervloer was niet vlak opgeleverd door de aannemer, ze hebben ons vervolgens uitstekend geholpen om dat eerst te herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Nicol Tadema op vrijdag 1 dec 2017 17
Mooie vloer van topkwaliteit, voor een mooie prijs. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Familie Kievith op zaterdag 25 mei 2019 19
Houtlook tegels voor de benedenverdieping gekocht. Ruime keuze, goed en deskundig advies. Uit alles is te merken dat ze veel ervaring hebben. Levering en leggen volgens planning. Netjes gewerkt, mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door J van der koppel op donderdag 31 jan 2019 19
Na een paar tips van mensen te hebben gehad zijn we bij middag in leerdam terecht gekomen. Na een bezoek aan de showroom hebben we een leuke tegel kunnen vinden (de keuze is er reuze) voor een hele leuke prijs. Ze hebben eerst nog de vloer van de benedenverdieping geëgaliseerd want dat was ook nog nodig. Vervolgens kwamen er 2 tegelzetters die de vloer er keurig in hebben gelegen met bijpassende plinten. Ziet er echt top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en toilet”
Door Hans op zaterdag 2 mei 2020 20
Ons toilet is geheel vernieuwd en tevens is de benedenverdieping voorzien van een houtlook vloer met vloerverwarming. MiddagLeerdam maakt waar wat ze beloven. Alles wordt door hen geregeld. Werkzaamheden loodgieter, de bezorging van de tegels en het tegelzetten zijn prima op elkaar afgestemd. Vakkundig personeel. Heel blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door van Horssen op vrijdag 17 jul 2020 20
Wij zijn hier op een professionele manier geholpen om een perfecte badkamer renovatie te realiseren. Alles van het begin tot het einde heeft Middag hier bij ons betrokken en geholpen.
FOTO VAN VAN HORSSEN
Perfect resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door Carol Kok op woensdag 20 sep 2017 17
Goed en zeer vriendelijk geholpen door Gerco. Goed advies én heel goed gelegd. En! Goede prijs! Ze maken ter plaatse een mooie offerte. In ons vorige huis daar onze vloer gekocht. En nu, in ons nieuwe huis..gewoon weer naar Middag. Dit dus is onze tweede vloer bij Middag vandaan. Dat zegt wel wat toch?
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Sylvia Wagner op donderdag 9 nov 2017 17
In september een vloertegel uitgekozen. Ivm een zeer strakke planning van ons was het nog even de vraag of dit zou gaan lukken. Maar we kregen het bericht dat de tegels op tijd binnen zouden zijn en dat er een tegelzetter was die op die datum kon. Keurig op tijd werd alles geleverd. Een week eerder was Ferry de Waard (de tegelzetter) langskomen om naar de oude vloer te kijken. Er was meteen een klik. Maandag 23 oktober begon Ferry, woensdag was de vloer klaar. Belangrijkste is natuurlijk dat de vloer perfect gelegd is en de kleur van de tegels mooier dan gedacht. We hopen nog heel lang van onze vloer te kunnen genieten.
FOTO VAN SYLVIA WAGNER
Perfect gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouwwoning”
Door Frank op woensdag 23 aug 2017 17
Enkele jaren geleden voor ons nieuwbouw huis in Culemborg terecht gekomen bij Middag. Wij hadden gekozen voor een Casco huis (wat al spannend was). Bij Middag konden wij alles ineens uitbesteden; toiletten, badkamer, vloeren enzv. Ik kan niks anders zeggen dan dat wij zwaar tevreden zijn. Ook bij de verkoop van het huis complimenten gehad. De sfeer bij Middag is gewoon goed. Zomaar binnenlopen kan, maar het bedrijf loopt in mijn ogen erg goed; maak een afspraak zodat het net als bij ieder ander bedrijf ingepland kan worden! Wij hebben gekozen voor een duurdere badkamer en een duurdere vloer. De kwaliteit hiervan is subliem. Middag heeft ook budget spullen om iedere type persoon te helpen. hierin adviseren zij ook goed! Inmiddels hebben wij een nieuw huis gekocht, ook hiervoor zijn wij weer bij Middag langs geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Super eindresultaat”
Door paula Bor op woensdag 29 nov 2017 17
Wij zijn daar, door de vakkundige verkoper (die echt alle tijd voor ons had/nam) uitstekend geholpen. Na verteld te hebben wat we ongeveer wilde, kwamen er schetsen en mooie ideeën/ combinaties op tafel, maar ook ons budget werd in de gaten gehouden. Echt overal werd aan gedacht, van voegsel tot aan het handdoekenhaakje toe en al onze zorgen (van de ene winkel naar de andere winkel en vele zaterdagen op pad voor al het materiaal) werd weggenomen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor natuurlijke materialen in combinatie met wit, wat een prachtige eigentijdse uitstraling heeft. De kwaliteit van de tegels, sanitair en meubels is top. Na een bouwtekening en het afleveren van de materialen konden wij nog steeds terecht voor vragen, wat een fijn gevoel geeft. Eerlijk is eerlijk, uiteraard is er ook een minpuntje, de keuze bij Middag qua tegels en sanitair is enorm, dus het blijft moeilijk kiezen! Het eindresultaat is super mooi en wij zijn er ontzettend blij mee, Bedankt en jullie zien ons, voor onze volgende klus, zeker weer terug. Dick en Paula
FOTO VAN PAULA BOR
Wastafel toilet en badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Conform afspraken”
Door Justin op woensdag 23 aug 2017 17
Levering en plaatsing vloer conform afspraken! Nette mensen, geen gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer”
Door Yvonne op zaterdag 6 mei 2017 17
Wij hebben een plavuizen vloer gekocht met aanleg vloerverwarming. Vloerverwarming was verkeerd aangesloten. Meerdere malen gebeld maar elke keer werden we afgescheept met een smoes. Uiteindelijk hebben we het laten doen. Ook valt de kwaliteit vd vloer tegen. Hoeft maar iets op te vallen of het toplaag is er af. Wij kopen daar geen vloer meer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Stenen vloer
1 / 6
Vestiging Middag Leerdam
aLeerdam , Techniekweg 1, 4143 HW Leerdam, tel 0345 - 63 24 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.