Feedback
7,2

Rob Schippers Keukens

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 046-4752591 | Groenstraat 43-47, 6162 EN Geleen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Rob Schippers Keukens
Betaalbaar design
Alternatieven voor Rob Schippers Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 64 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,8 uit 277 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 109 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 341 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,5 uit 267 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,2 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Rob Schippers Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slecht.”
Door IW op zaterdag 12 jul 2014 14
Tijdens de offerte fase waren we erg enthousiast. De verkoper dacht goed mee en we kwamen tot een prima design en na wat onderhandelen viel dit binnen ons budget. Over de verkoper (niet dhr. Schippers) waren we zeer te spreken. Tijdens het plaatsen ging het echter al mis. Een ZZP'er kwam de keuken plaatsen. Hij maakte een ongelofelijke rommel en kletste aan één stuk door. Die tijd die hij kletste had hij beter kunnen besteden aan het plaatsen van de keuken want kwaliteit bleek niet zijn sterke punt. Een beetje in elkaar flansen is wat er in me op komt. Helaas bleken deze onvolkomenheden pas op een later tijdstip. Nou probeer dan nog maar eens iemand thuis te krijgen die dit oplost. Dan komt de after sales en dhr. Rob Schippers persoonlijk om de hoek. Ook dit is een ervaring op zich, enkel voor mensen met stalen zenuwen en hééél veel geduld. Wat een arrogante kwast. Het kost vele telefoontjes, waarbij je standaard niet wordt teruggebeld en je de leugens van dhr. Schippers moet aanhoren voordat je iets geregeld krijgt. Helaas hebben we diverse malen van de "after sales" gebruik moeten maken voordat de meeste dingen min of meer waren opgelost. Sommige dingen hebben we uit pure ellende maar zelf opgelost. Helaas is de keuken nooit helemaal naar onze zin geworden door allerlei kleine dingetjes die nooit goed zijn opgelost. Bij de firma Rob Schippers krijg je zeer sterk het gevoel dat je, nadat je hebt betaald, je tot 0 wordt gereduceerd. Dan heeft men geen enkele belangstelling meer voor je en het woord service kent men niet.
Reactie of foto toevoegen
“Drie keukens”
Door Dé en Lia van Arensbergen Elsloo op zondag 24 dec 2017 17
Wij hebben nu in totaal drie keukens (1983--2000--2017) bij Rob Schippers Keukens gekocht en zijn absoluut tevreden over prijs--kwaliteit--service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden mee”
Door Jeroen op zaterdag 20 mei 2017 17
Super goede service en vakmanschap. Wij hebben een keuken met een kookeiland bij Rob Schippers gekocht. Alles ging zoals gepland en alles was meteen af. Geen gedoe met naleveringen etc. Ik kan het iedereen aanraden. Oordeel zelf op de foto! Ow ja, dit is inze tweede keuken die we hier gekocht hebben. Zelfs nu we in Noord Holland wonen, ook dat was geen brug te ver.
FOTO VAN JEROEN
Keuken met kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooi bedrijf”
Door lei op maandag 10 nov 2014 14
Keuken nu een jaar in gebruik en nog steeds als nieuw. Laden lopen soepel en apparatuur is goed. (constructa)oven en magnetron (siemens) inductieplaat. Twee garantie gevalletjes gehad en deze zijn perfect verholpen. Verkoper en eigenaar heeft alles perfect afgeleverd en geplaatst. Zeer tevreden over deze zaak. Zeker over de nazorg tot alles klaar is.
FOTO VAN LEI
hoogglans wit met composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Marvin en Maartje Duijkers op vrijdag 19 okt 2018 18
Onlangs hebben wij een keuken bij Rob Schippers gekocht. Er werd heel goed meegedacht over hoe we de keuken het beste in konden richten zodat de uiteindelijke keuken precies zo is geworden als we gehoopt hadden (mooi, onderhoudsvriendelijk en degelijk materiaal). Daarnaast verbaasde het ons in positieve zin dat er meteen een scherpe prijs neergelegd werd en we niet, in tegenstelling tot andere keukenzaken, hoefde te onderhandelen om tot deze prijs te komen. Ook het installatiebedrijf waar ze mee samenwerken heeft een top team. Ze werken alles netjes af, alsof het hun eigen keuken is. Ook de nazorg van beide bedrijven is super geregeld. Kortom, een dikke 10 voor Rob Schippers Keukens!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met kookeiland
1 / 2
Vestiging Rob Schippers Keukens
aGeleen , Groenstraat 43-47, 6162 EN Geleen, tel 046 - 475 25 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.