Feedback
5,8

Vloerenwinkel

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-4723200 | Mandenmakerstraat 76, 3194 DG Hoogvliet
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloerenwinkel
Bij de Vloerenwinkel vindt u een combinatie van kwaliteit, scherpe prijzen, deskundige informatie en concurrerende legtarieven.
Alternatieven voor Vloerenwinkel
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• LAB21
   
(Delft Zuid-Holland) score 8,0 uit 909 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 366 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 90 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Vloerenwinkel. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Goede ervaring”
Door fam van gend de zeeuw op maandag 12 jun 2017 17
Onze ervaring met deze winkel is zeer goed. wij zijn uiterst tevreden met zowel het laminaat als het advies van de mensen uit de winkel . wij raden deze winkel dan ook zeker aan. we gaan zeker als het nodig is weer zaken doen met deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door M van Es op donderdag 24 jan 2019 19
We hebben een laminaat vloer gekocht en ook laten leggen door Vloerenwinkel Hoogvliet. Dat had haken en ogen..... de ondervloer was niet vlak en er waren nog een paar dingen die niet echt van een leien dakje gingen. Maar dan herken je in hun de ondernemer die alleen genoegen neemt met tevreden klanten. We hebben ondanks tegenslag een geweldige vloer en van mij krijgt de vloerenwinkel een dikke tien.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect vloer gelegd”
Door Fam.Bouman op donderdag 11 jun 2020 20
Houten vloer gekocht en laten plaatsen fijne ervaring met de aankoop en het plaatsen ( top service )
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed gegaan”
Door Ellen den Heijer op dinsdag 18 apr 2017 17
Wij hadden een antraciet kleurige pvc vloer van Berry-alloc gekocht bij deze zaak. We werden van te voren gewaarschuwd dat je op een donkere vloer alles ziet ook krassen. De vloer werd gelegd en wij zijn na 1 dag op vakantie gegaan. Terug van vakantie zagen wij dat de vloer er niet mooi bij lag, kopse kanten staken uit er waren bobbeltjes gekomen in de vloer. Wij hebben gebeld en de eigenaar kwam kijken. De eigenaar van de vloerenwinkel gaf direct toe dat de vloer er niet mooi bij lag. Er bleken restmaterialen tijdens het productieproces in de vloer gekomen te zijn. Kortom de vloer moest eruit en dezelfde vloer werd opnieuw besteld om de oude te vervangen. Toen de vloer gelegd zou worden bleek dat de nieuwe vloer dezelfde fouten bevatte als de vorige. Ik gaf aan dat ik er weinig vertrouwen in had waarop de eigenaar direct voorstelde dat ik een andere vloer mocht komen uitkiezen. Dat heb ik gedaan, ik durfde niet meer te kiezen voor een pvc vloer aangezien ze op dit moment erg veel problemen hebben met de productie van deze vloeren dit omdat de weekmakers eruit zijn gehaald. Dus koos ik voor een laminaat vloer van Tarkett (ik heb niet gekeken naar het merk maar echt naar de kleur en structuur van de laminaat vloer). De nieuwe vloer bleek bijna 900 euro goedkoper te zijn als de pvc vloer, ik hoefde nergens naar te vragen maar de eigenaar van de winkel stortte het verschil direct terug op mijn rekening. De vloerenwinkel heeft mij meerdere keren hun excuses aangeboden maar dat vind ik helemaal niet nodig want we hadden het allebei graag anders gezien. Het kan gebeuren dat een product niet goed wordt geleverd vanuit de fabriek maar deze winkel heeft er werkelijk alles aan gedaan om het zo netjes mogelijk op te lossen. En ze hebben het ook echt netjes opgelost. Ik vraag me af of andere winkels dit net zo netjes hadden gedaan als dat de vloerenwinkel in Hoogvliet dat heeft gedaan. Ik kan iedereen aanraden om in deze winkel een vloer aan te schaffen, bij aanschaf wordt je vriendelijk en goed geadviseerd, dat deden ze ook bij mij door te waarschuwen dat je op een donkere vloer alles ziet. Maar ook de service en hoe ze mijn probleem hebben opgelost vind ik super netjes. Daarnaast is het ook gewoon fijn dat het verschil in aanschaf van de vloer direct werd verrekend en binnen 1 dag werd terug gestort op mijn rekening. Ik vind als ik terug kijk op hoe alles is verlopen dat ondanks dat het product niet goed bleek te zijn dat het toch enorm netjes is opgelost, mijn complimenten. Mocht ik weer een nieuwe vloer aanschaffen dan zal ik zeker weer een vloer aanschaffen bij deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer en vloedbedekking”
Door Robert Baas op vrijdag 8 mei 2020 20
Hetgeen mij met het contact met vloerenwinkel het meest is bijgebleven is dat je uiteindelijk alles zelf moet doen. Je verwacht een all-in service, echter wat je krijgt is telefoonnummers om alles zelf te regelen. Prijs is op zich oké, maar liever iets meer betalen: iedere keer dat er ook maar iets moet gebeuren, mag je weer fijn bijbetalen. Wanneer je over korting begint wanneer je voor meer dan 12000 euro aan spullen wilt bestellen, wordt er telkens gezegd dat 'dat wel goed komt'. Nou, dat komt het uiteindelijk niet. De vloeren in ons huis zijn redelijk professioneel gelegd, vandaar 2 sterren. De afhandeling van de misplaatst joviale 2e hands auto verkopers in de winkel is ronduit afgrijslijk. Ze hebben een prachtig assortiment, maar verwacht geen enkele vorm van service.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne de Keizer op vrijdag 26 jan 2024 24
Super service moest een stukje vloer opnieuw gelegd worden na twee dagen kwamen ze het doen wat stukjes plint vervangen de volgende vloer weer bij de vloerenwinkel de hele familie is klant en in de winkel word je ook super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is anders gelegd dan afgesproken”
Door Angelique Sjouw op woensdag 30 nov 2022 22
Effe een bericht wat ik kwijt moet, wij hebben 5 weken geleden een nieuwe vloer gekocht voor onze woonkamer bij De Vloerenwinkel.nl Mandenmakerstraat 76 Gadering in Hoogvliet, wij werden keurig geholpen, en hadden ook binnen een half uur de vloer gekocht, de vloer zou op maandag 28 november gelegd worden, dus zondag kamer leeg, en op zondagavond om 20:43 krijgen we het bericht van de vloerenlegger dat ie ziek is prima kan gebeuren, wij 28 november naar de winkel om 8:30, en toen kwam de vraag wat komen jullie doen, nou wij wilden graag dat de vloer gelegd werd, ook opgelost er kwam een anderen vloeren legger keurige man, maar daarna is alles fout gegaan, er wordt gevraagd hoe wil je de vloer gelegd hebben in wildverband of op patroon, mijn man heeft hierop geantwoord, in patroon de vloerenlegger is gaan bellen, en kreeg te horen dat kan niet want dan kom je vloerdelen tekort, dit had opgelost kunnen worden, als ze tegen ons hadden gezegd, je moet meerderen pakken erbij kopen, maar niks van dat alles, dus het moet in wildverband, dus weinig keus, ik kom thuis, en ziet het, en vindt dit dus niet mooi, wij om 15:30 weer maar de vloerenwinkel.nl, en daar is het fout gegaan alles ligt aan ons, en een oplossing hebben ze niet, we werden zo snel mogelijk met een werknemer naar huis gestuurd, en die ging een half uur praten, dat ik die vloer maar mooi moest vinden, nou niet dus, en dat ik er maar een nachtje over moest slapen, nou de vloer is mooi, de lange planken ook super, maar hoe het patroon is gelegd is, is gewoon niet mooi, en iedereen mag een eigen smaak hebben maar bij de vloerenwinkel.nl moet je het maar mooi vinden hoe ze het leggen als bij de verkoop, dit al gemeld zou zijn, dan hadden wij dit gelijk kunnen zeggen, maar dat is dus niet het geval, wij krijgen dus nu te horen dat dit onze fout is, en we het maar moeten accepteren, nou vloerenwinkel.nl bedankt voor het rotgevoel wat jullie ons nu hebben gegeven, en we nu zitten met een vloer die niet gelegd is hoe we het zelf willen, ja we kunnen het opnieuw laten leggen, maar dat mogen wij zelf betalen helemaal vanuit jullie geen service, maar alleen de klant een rotgevoel geven daar zijn jullie goed in, het kopen bij jullie gaat super, maar als er een probleem is lossen jullie niks op, dit kan toch echt niet, dus mensen die een vloer willen kopen ga alstublieft nooit naar de vloerenwinkel.nl ga alstublieft ergens anders heen, want voor je het weet heb je een probleem met de Vloerenwinkel.nl wij zullen ook iedereen waarschuwen voor de Vloerenwinkel.nl, en hopen dat niemand hier meer in gaat trappen, wij zijn boos, verdrietig, en zwaar teleurgesteld in de Vloerenwinkel.nl
Reactie of foto toevoegen
“1000% drama”
Door Herman Ilgen op vrijdag 1 mei 2020 20
Laminaatvloer van bijna 2000 in 2018 gekocht. Ondervloer van Marmofloor mocht volgens Vloerenwinkel "deskundige" blijven liggen. Vloer kraakt vanaf het begin. Eerst was de uitleg "te droog" ivm de arme zomer; daarna "te nat". Na een jaar gedoe en gekraak heb ik de kruipruimte onder het huis laten isoleren. Volgens "deskundige" van Vloerenwinkel zou het probleem voor 1000% zijn opgelost; zo niet dan zouden zij de ondervloer er op hun kosten uithalen; ik moest alleen de onderplaten voor het laminaat bijbetalen. Isoleren kruipruimte had 0% effect op het gekraak. echte deskundige geraadpleegd en die zei dat ze in alle gevallen de marmofloor eruit hadden moeten halen omdat anders het laminaat zou gaan wrikken. Klap op de vuurpijl: Vloerenwinkel wilde wel alles eruit halen en opnieuw leggen, maar nu moest ik ineens (in strijd met de toezegging) het verwijderen en afvoeren van marmofloor zelf betalen. 1000% afrader deze zaak!
Reactie of foto toevoegen
“Een hele slechte ervaring”
Door Sandra op dinsdag 5 apr 2022 22
Ik heb een hele slechte ervaring met de vloerenwinkel in Hoogvliet. In het begin zijn ze heel sociaal en aardig. Maar op het moment dat ze het geld hebben ontvangen laten zij hun ware aard zien! De vloerenlegger denkt dat de wereld om hem draait! Hij zou op een dinsdag weer langskomen om verder af te maken. En hij zou mij een dag van te voren (dus maandag) de tijd indicatie geven want eerder kon hij dat niet aangeven. Ik zei prima. Maar ik zit ook met mijn werk en ben dinsdag vanaf 11.00 beschikbaar. Waarop zijn reactie was ik ga kijken of dat binnen mijn schema past (ipv ons schema). Maandag heb ik heel de dag op zijn bericht zitten wachten en hij laat maandagavond om 18.30u pas weten dat hij dinsdag tussen 11.00 en 14.00u zou komen. En het kon ook iets eerder of iets later zijn. Ik vond het prima! Ik zou ervoor zorgen dat ik een half uurtje eerder op de bestemming zou zijn. Dat geef ik hem dan ook netjes door. Even later op de avond krijg ik als reactie " het kan ook zijn dat ik tussen 8.30 en 9.30 voor u bij de deur sta. Als de eerste opdracht niet doorgaat." (Huh volgens mij is dat niet iets eerder of iets later en het is niet mijn probleem als zijn eerste opdracht niet doorgaat!). Dus als zijn eerste opdracht niet door zou gaan moest dat mijn probleem zijn! Want ik moest op het laatste moment verlof gaan regelen met mijn werkgever! Bovendien kon hij niet met zekerheid een tijd indicatie geven, hij verwacht dat ik niets beters te doen heb dan heel de dag op een vloerenlegger te wachten! De manier van hoe hij ook communiceerde vind ik onacceptabel. Ik heb toen contact opgenomen met de vloerenwinkel en hun reactie was "Ja mevrouw zo werken wij!". I.p.v. dat zij hun excuses aanbieden en met een oplossing komen waar beiden partijen tevreden mee konden zijn reageren ze heel fel naar mij toe. Ik vind het onmenselijk hoe zij met mij zijn omgegaan! Uiteindelijk heb ik maar gezegd laat het maar zitten ik laat het wel door iemand anders doen. Het gaat bij mij niet om het geld. Maar hoe zij met mensen omgaan vind ik niet kunnen. Ik heb nu door iemand anders laten leggen die gene heeft ook nog eens de fouten van de vloerenlegger heeft gecorrigeerd! Want de laminaat die hij op dag 1 had gelegd zaten allemaal nog los!
Reactie of foto toevoegen
“Advies goed maar leggen slecht”
Door Jordan op woensdag 15 mrt 2017 17
De vloer uitgezocht. Goed advies gehad en een hele lichte eiken laminaat vloer gekocht. Hier is de winkel ok voor. Maar het laten leggen is af te raden. Heel haastig gelegd. Moest druk uitoefenen om ze het af te laten komen afwerken en ze waren niet echt perfectionistisch.... alsof ik zeurde, plinten zitten nu overal los......
Reactie of foto toevoegen
“Vloer goed gelegd”
Door Fam. d. P. op vrijdag 21 jul 2017 17
Na ons bezoek aan de vloerenwinkel waar wij klantvriendelijk geholpen werden, hebben op 17.7.2017 Chris en zijn assistent in onze slaapkamer de oude vloerbedekking verwijderd en een laminaatvloer gelegd. Dat hebben zij goed en tot onze tevredenheid gedaan. Zij zijn vriendelijk en hulpvaardig. Ze hebben een kastje uit de kamer gezet, de bedden tijdens het werk verplaatst en de passpiegel, die op de grond en aan de muur bevetigd is, ontkoppeld en na afloop weer bevestigd. En dat alles
onder het motto: no problem.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Vloerenwinkel
  Hoogvliet Rotterdam , Mandenmakerstraat 76, 3194 DG Hoogvliet, tel 010-4723200
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.