Feedback
5,6

Huitema Woninginrichters

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0512-541496 | Stationsweg 68-78, 9201 GR Drachten
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huitema Woninginrichters
Huitema Woninginrichters is een familiebedrijf dat sinds 1997 PVC vloeren, houten vloeren en laminaat legt door eigen vakmensen.
Alternatieven voor Huitema Woninginrichters
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Leeuwarden Friesland) score 7,8 uit 333 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 357 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 81 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 79 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 425 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 113 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 146 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Huitema Woninginrichters. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“PVC vloer”
Door Fam Overbosch op dinsdag 5 sep 2017 17
Wij hebben een pvc vloer gekocht . Zijn daarover super tevreden.Hebben op professionele wijze advies gekregen. Er was heel veel ruimte om tot een keuze te komen. De fam Huitema is open, eerlijk, vriendelijk en professioneel. De vloer is bijjzonder strak en deskundig gelegd en aan alle wensen werd tegemoetkomen. Prijs en kwaliteit is uitstekend. Wij bevelen de fam Huitema bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer inclusief leggen”
Door herman op vrijdag 11 dec 2020 20
PVC vloer gekocht. Na het leggen, overal spetters op de muren van het egaliseren. Plinten zetten deden ze achteraf, zodat het er lelijk uitziet. Werknemers hebben ook het behang beschadigd, omdat ze er tegen aan leunen, als ze het PVC aandrukken met hun voeten. M.a.w. nooit je vloer laten leggen door dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Truus Meerstra op dinsdag 19 mei 2020 20
Er wordt zeer vlot gewerkt, vriendelijk en vakkundig personeel. Ondanks een beschadiging door mijn eigen schuld werd er snel een oplossing gezocht. Inderdaad hartverwarmend wonen! Vloer ligt er strak in, zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met advies maar niet met leggen”
Door mw. lautenbach op vrijdag 24 mrt 2017 17
Prima advies maar minder tevreden over het leggen. Overal moet je zelf achteraan: plaatsen van strips bij de trap bijvoorbeeld. Gedeelte was erg slordig gelegd. Twee maal gemaild, geen reactie. Nogmaals langs geweest. Jammer dat daarna niet wordt gecheckt of we nu wel tevreden zijn. Want dat zijn we niet. We zijn er nu echter klaar mee. Een teleurstelling voor ons. Jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Shutters en jaloezie├źn”
Door Jikke op vrijdag 30 apr 2021 21
1 ster is al teveel juli 2020 shutters en jaloezieën besteld, huitema heeft de meting gedaan. Na levering waren de shutters en de jaloezieën niet passend, kan gebeuren. Opnieuw opgemeten en wachten op de bestelling na 2 x bellen wanneer het geleverd kan worden geen duidelijkheid antwoord maar de jaloezie konden volgende week wel geleverd worden niet dus. Na veel contact van mijn kant geen reactie terug in april 2021 een mail gestuurd dat ik de bestelling annuleer geen reactie nog een mail erachteraan dat ik binnen 3 dagen antwoord wou en het antwoord was we snappen het wel. Hartverwarmend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door H. de Jongh op zaterdag 17 sep 2016 16
Goede voorlichting, geen gedram, luisteren goed naar wat je bedoeling is. Prima assortiment, goede en duidelijke offerte. Vergelijk dit eens met een niet nader te noemen keten waar je belaagd wordt wanneer je voor informatie de winkel bezoekt.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Huitema Woninginrichters
aDrachten , Stationsweg 68-78, 9201 GR Drachten, tel 0512 - 54 14 96
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.